PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 m3 vs dbs typer izmir roll

Sayfa : 1 2 [3]

mustafaucgun
24-12-2011, 22:58
ehehehehe pekı baskan senden ogrenırız :D forumlardan dımı :D ahahahaha

rodaj bitsin konuşalım çiçeğim ne desem şimdi sana boş boşa yorum yapmayalım direk videolar üzerinden yorum yaparız oyle daha gerçekçi olur sanırım tmm

eser
24-12-2011, 22:59
rodaj bitsin konuşalım çiçeğim ne desem şimdi sana boş boşa yorum yapmayalım direk videolar üzerinden yorum yaparız oyle daha gerçekçi olur sanırım tmm

olur kardes olur :D senınkı en hızlı olur kesın :D hızlı typerı bırak hıc typera bınemedıkkı sende haklısın :icon_tup:

mami_makinen
24-12-2011, 23:02
Burda bi insanin yorum yapmasi icin illaki hizli bi araba yapmasimi laZim .. Hizli arabasi olmayan yorum yapamazmi .. Yada bilgi sahibi olamamzmi..

eser
24-12-2011, 23:03
Burda bi insanin yorum yapmasi icin illaki hizli bi araba yapmasimi laZim .. Hizli arabasi olmayan yorum yapamazmi .. Yada bilgi sahibi olamamzmi..

yok mamı abım olamaz :) bız kımızkı :) adam kıng KFT typerın sahıbı ;) o konusabılır anlayabılır ;)

mustafaucgun
24-12-2011, 23:04
olur kardes olur :D senınkı en hızlı olur kesın :D hızlı typerı bırak hıc typera bınemedıkkı sende haklısın :icon_tup:

pardon kardeş sen çok boş insanmışsın özürr bilmiyordum kendimi yoramıycam

eser
24-12-2011, 23:10
pardon kardeş sen çok boş insanmışsın özürr bilmiyordum kendimi yoramıycam

kardes bos dolu kım bellı oluyor sen daha kım oldugumuzu bılmeden bıze ıs ogretmeye kalktın, bu gune kadar namı gecen sayılı typerların 3 4 tanesı bızımdı uyandırayım senı. senın KFT typerını ızmırde boy boy delen typerımızda vardı haberın olsun. sen yukle arabanı guzel guzel sorunsuz gazla tadını cıkar bosver mıllete ıs ogretmeyı

TaGo
24-12-2011, 23:11
porschedende ıyı deılsınızkı abı turbolanınca :D 60-130 100-200 zamanlarına bakabılırız :)

Eser bunu dedim zictin:) olum m3 turboluyo en ii yuklenmis turbo 3.8 porsche kadar zaman yapiomu? Yapio :) hadi simdi gelelim k20 nin girtlagina, karsisina s50b32 girtlak gelse cok savunmasiz kalacak. Tanam bitti hadi gidelim, dahada bisi yazma :)

Olum beni delirtmeyin aliorum sariyi, komple yukluorum ve bosaltiorum haberiniz olsun. Toplu konuluya gecirtmeyon :)

eser
24-12-2011, 23:14
Eser bunu dedim zictin:) olum m3 turboluyo en ii yuklenmis turbo 3.8 porsche kadar zaman yapiomu? Yapio :) hadi simdi gelelim k20 nin girtlagina, karsisina s50b32 girtlak gelse cok savunmasiz kalacak. Tanam bitti hadi gidelim, dahada bisi yazma :)

Olum beni delirtmeyin aliorum sariyi, komple yukluorum ve bosaltiorum haberiniz olsun. Toplu konuluya gecirtmeyon :)

abı dunya 400 metre rekorlarına bakalım ozaman :D AEM power cıvıc 5.85 kostu :D varmı bu zamanı kosan bmw :D

DaRkNeSs-
24-12-2011, 23:15
Takım tutulur gibi gönül bagı var markaya onu anlarımda neden M3 standart olmak zorunda ? Ağırlık azaltırız, hacim arttırırız .. Ne o aerodinamik test mi yapılacak? M3te yazılımda olur , kısa da olur , egzantrik te..

A plakalı M3, Dbs plakalı typer dan hızlıymış.. Işin özeti budur..

Bırakın hazımsızlığı...
olaya hep bu açıdan bakmak lazım :icon_tup: 2 saattir 27 sayfa konu okudum demek istediğim budur ;)

ep3 bitti şimdi nsx cıktı getirin nsx i izmirli mpower abilerimiz bi akıllarını alsın :)

uçma güzel kardeşim, uçma :)

mustafaucgun
24-12-2011, 23:15
kardes bos dolu kım bellı oluyor sen daha kım oldugumuzu bılmeden bıze ıs ogretmeye kalktın, bu gune kadar namı gecen sayılı typerların 3 4 tanesı bızımdı uyandırayım senı. senın KFT typerını ızmırde boy boy delen typerımızda vardı haberın olsun. sen yukle arabanı guzel guzel sorunsuz gazla tadını cıkar bosver mıllete ıs ogretmeyı

inan bana kim olduğun hiç onemli tabii ki geçmişsinizdir benden önceki ünviversiteli arkadası olabilir ben benim arabam tr de tek kimse geçemez demedim ama isteyen olursa bidaha deneriz sıkıntı yok ne 15 gün sonra ne zaman istersen

TaGo
24-12-2011, 23:17
Ohoooo 60-130, 100-200 uymadi drag olsun diosun :)) haci beni yol ilgilendirio. Ben 30 verdimmi ii giden m3 aliomuyum? Aliom. 30 a onu gecen tayyar alabiliommu? Hayir. Bitttiiii

eser
24-12-2011, 23:19
inan bana kim olduğun hiç onemli tabii ki geçmişsinizdir benden önceki ünviversiteli arkadası olabilir ben benim arabam tr de tek kimse geçemez demedim ama isteyen olursa bidaha deneriz sıkıntı yok ne 15 gün sonra ne zaman istersen

sen arabanı hayırlısıyla bıtır sorunsuz olduguna kanaat getır ılla deneyecek bır yol bulunur merak etme

eser
24-12-2011, 23:20
Ohoooo 60-130, 100-200 uymadi drag olsun diosun :)) haci beni yol ilgilendirio. Ben 30 verdimmi ii giden m3 aliomuyum? Aliom. 30 a onu gecen tayyar alabiliommu? Hayir. Bitttiiii

abı baska baska yonlere kaydırıyosun ama yonu :) sen 30a al m3 u 10 lırada mod parası olsun, bızde 30a typer alalım 10 harcayalım :) sonuc :soru: :D

Erol
24-12-2011, 23:20
videolar geldi..

DaRkNeSs-
24-12-2011, 23:21

tarkan muhabbet biraz sarpa sarmadımı sence :D
30 a 2003 yada 2004 m3 de alamıyosun ona bakarsan :D

mustafaucgun
24-12-2011, 23:23
sen arabanı hayırlısıyla bıtır sorunsuz olduguna kanaat getır ılla deneyecek bır yol bulunur merak etme

benim aracım bitti dostum sorunsuz ayardan sonra görüşürüz gerçi ben pek anlamam ama olduğu kadar artık

life is life
24-12-2011, 23:30
deneyen araçlara maşallah...

Maxiboost
24-12-2011, 23:58
Birkere girtlak yuklu tayyar m3 stoku gecemez dien manyak olmasi lazim. Ben omrum boyunca butip bisi yazmadim yazmamda. Hep soyledigim ise "m3 bambaska bir makina, kalkipta tayyari karsisina koymayin" di, k20>m3 dien kendini kandirir dedim.

Bu arada yillarca honda fanstiklari header-egzoz ve caiyi stoka kaydettirdiler. Bitek eksozla bu denklem bozulduysa ozur dileriz :)

M3 ole honda gibi programlanmaz, bilen bilir. O epromlara yukleme yapmakla 10 hp ler bile bu makinalarin 0 inda aliniyordu. Uzerinde AFR saati olmayan araba icin ayar kayar muhabbetleri yapmayin ayip oluyor ;)

Ayar muhabbetini ben yazmadim postumu okursan m3 tarafindan yazilmis :) senle ayni fikirdeyiz ama sen placebo diyosun. Typer cilar filtre egsozu vs stock kavramina aldilar ya diyosun ya sen bu adamlara uyuyosan hata ediyorsundur. Standart ne demekse odur sen niye o adamlari kaale aliyosun ki? M3 nsx olayida bi o kadar sacma ne alakasi var iki aracin. M3 yuklense nolurdu gibi gayet sacma bi yorum bence. Senin dedigin gibi gercekleri soylese herkes problem kalmayacak zaten abi. Bu speclerde bir typer fazla gidiklanmamis m3 u geciyor bu kadar basit. Bundan sonrasi icin anca k24 gerekir. Aksini idda edenlere kimse takilmasin. Extreme bi k20 yapilirsa yine zorlar belki m3 u ama setup a gore degisir.

Maxiboost
25-12-2011, 00:02
Stok 286 ps lik m3 un 100-200 hizlanmasi 15,3 sn.
Stok 321 ps lik m3 un 100-200 hizlanmasi 14.6 sn.
Stok 343 ps lik m3 ise 12 sn( kadranda yaklaşık 11 sn )
Tabi bu değerler sökülmemiş araçlar için geçerli.

Daha hızlı oldugu iddia edilen araclarin pbox degerlerine veya en azindan kadran videolarina bakilarak fikir edinilebilir.

Bu surelerin kaynagi nedir?

Arasts61
25-12-2011, 00:17
Fastestlaps den. Onlarda,
343 lugu ;
http://img42.imageshack.us/img42/7210/rescan10003.jpg
321 ligi;
auto motor und sport dan almislar.

dragon07
25-12-2011, 00:51
uzun lafın kısası

DURUM: 1-1 olmuş şimdi :)
son raundu mrkla beklicez ;) gönlüm dbs den yana...

TaGo
25-12-2011, 00:59
uzun lafın kısası

DURUM: 1-1 olmuş şimdi :)
son raundu mrkla beklicez ;) gönlüm dbs den yana...

Bravo en guzel yorum. Fanatiksin manatiksin ama takdirlik yorum ;)

dragon07
25-12-2011, 01:13
Bravo en guzel yorum. Fanatiksin manatiksin ama takdirlik yorum ;)

tarkan abi mevzuları bizler uzatıyoruz zaten :)

bybmw(ss)
27-12-2011, 19:55

sen kimsin lan don lastiği karşındaki kişi senden yaşça büyük sana araba die binerim akıllı ol !

eser
27-12-2011, 20:09
sen kimsin lan don lastiği karşındaki kişi senden yaşça büyük sana araba die binerim akıllı ol !

sevıyelı konus arkadas, kım oldugumu merak edıyorsan senı ıyı tanıyan senınde ıyı tanıdıgın senıde seven edotyper erdemın yakın arkadasıyım sorabılırsın ona eser kımdır dıye. bırıne laf edeceksen ılkonce yazıda kucumseyerek ıs bılmedıgımızı soyleyen mustafaucgun nıcklı arkadasa soyle ne dıyeceksen, ayrıca profılınde adamın yası yazmıyor bız yası bızden buyuk olana zaten herzaman abı dıyerek hurmet ederız bakarsan tarkan abıye nasıl hıtap edıyorum gorebılırsın.

bybmw(ss)
27-12-2011, 20:16
sevıyelı konus arkadas, kım oldugumu merak edıyorsan senı ıyı tanıyan senınde ıyı tanıdıgın senıde seven edotyper erdemın yakın arkadasıyım sorabılırsın ona eser kımdır dıye. bırıne laf edeceksen ılkonce yazıda kucumseyerek ıs bılmedıgımızı soyleyen mustafaucgun nıcklı arkadasa soyle ne dıyeceksen, ayrıca profılınde adamın yası yazmıyor bız yası bızden buyuk olana zaten herzaman abı dıyerek hurmet ederız bakarsan tarkan abıye nasıl hıtap edıyorum gorebılırsın.

erdem sana sölemedimi yaşını mustafa uçgunun bana öz abim kadar yakındır kendisi modifiye doğayeni değildir ama çoğu biliyorum diyen adamdan daha cok para harcar ve emek verir ben daha görmedim bir yerde bilmişlik tasladığını erdemle tanışmamızda typer mevzusuna oldu biz rahat adamlarız o geçmiş bu geçmiş fazla umursamayız sadık olsun izmir bmw tayfası adına yazıyorum zaten geçenlerde abilerimiz kardeşlerimiz sen bizi tanımıyosun derken kastın ne typer da vtec m3 m5 hepsine senlerdir biner modifiye yaparız saxomuzda akhisarda geçilmedi bizde köşe başında manav değiliz öle böbürlenmeyle olmuyo bu işler önce adam olcaksın karşındakine saygılı konuşcaksın büyüne kücüğüne saygılı olcaksın ondan sonra araba konuşcaksın typer cok merak ediyosan bitti ayarını yapıcaz allahtan bir mani olmazsa kft yürüyomu yürümüyomu izlersin 10 15 güne

eser
27-12-2011, 20:18
erdem sana sölemedimi yaşını mustafa uçgunun bana öz abim kadar yakındır kendisi modifiye doğayeni değildir ama çoğu biliyorum diyen adamdan daha cok para harcar ve emek verir ben daha görmedim bir yerde bilmişlik tasladığını erdemle tanışmamızda typer mevzusuna oldu biz rahat adamlarız o geçmiş bu geçmiş fazla umursamayız sadık olsun izmir bmw tayfası adına yazıyorum zaten geçenlerde abilerimiz kardeşlerimiz sen bizi tanımıyosun derken kastın ne typer da vtec m3 m5 hepsine senlerdir biner modifiye yaparız saxomuzda akhisarda geçilmedi bizde köşe başında manav değiliz öle böbürlenmeyle olmuyo bu işler önce adam olcaksın karşındakine saygılı konuşcaksın büyüne kücüğüne saygılı olcaksın ondan sonra araba konuşcaksın typer cok merak ediyosan bitti ayarını yapıcaz allahtan bir mani olmazsa kft yürüyomu yürümüyomu izlersin 10 15 güne

erdemle ben zaten konustum sıkıntı yok hatta kft yıde o ayarlayacakmıs, bu baglamda zaten sıkıntı yok edo bos adama ayar yapmaz, ınsallah emeklerının karsılıgını alır mustafa abı m3 katılı olur :D

TaGo
27-12-2011, 20:18
Max, eser de bizim kardesimiz. Ben Mustafayada soledim. Farkli notadan girdi herkez, ordan bi uyumsuzluk yakalandi. Yoksa herkez pirlanta

eser
27-12-2011, 20:19
Max, eser de bizim kardesimiz. Ben Mustafayada soledim. Farkli notadan girdi herkez, ordan bi uyumsuzluk yakalandi. Yoksa herkez pirlanta

eywallah abı bız atısırız ama tatlı tatlı :)

bybmw(ss)
27-12-2011, 20:22

tarkan abi bu foruma bişeyler oldu bilende bilmiyende giydiriyo herşey araba yarışından ibare değil önce saygılı olcaksın tanımıyosanda sorcaksın dünya malı dünyada kalır bir çuval teneke alayı bu gazmanlığa lüzüm yok :heyoo:

TaGo
27-12-2011, 20:26
Aynini bende soyledim. Yarisan adamlar arasina fitne girecek kadar uzatildi konu. Millet takim tutardan beter araba tutuo, bu defada keyfi kalmiyor isin. Valla insallah herkes zamanla daha genis bir objektifden bakmayi ogrenir ve aslinda herseyin keyif almak icin oldugunu anlar diyorum

faik.bmw
27-12-2011, 20:36
tarkan abi bu foruma bişeyler oldu bilende bilmiyende giydiriyo herşey araba yarışından ibare değil önce saygılı olcaksın tanımıyosanda sorcaksın dünya malı dünyada kalır bir çuval teneke alayı bu gazmanlığa lüzüm yok :heyoo:

Kanka hastayim sana dedeye gittim hayirli olsuna ist dedi

miniks
27-12-2011, 22:15
Eser nicki ile STP selçuk yazmıyorsa bende hilmi değilim !!!

DaRkNeSs-
27-12-2011, 22:48
Eser nicki ile STP selçuk yazmıyorsa bende hilmi değilim !!!

ahmet olabilir misin :D :D

Patisever
27-12-2011, 23:54
M3 vs S2000(on board) vs CTR UV - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kJzFl-juEnM) cewaptır

Patisever
27-12-2011, 23:55
M3 tu vs ctr gh - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pBPzUqsOiJk&feature=related)

aTaBeY
27-12-2011, 23:59
M3 vs S2000(on board) vs CTR UV - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kJzFl-juEnM) cewaptır

Çok konuya girmek istemiyorum CTR yide çok severim M3'üde ikiside mükemmel araçlar ancak bu videodaki araç cabrio m3 normallere göre daha ağır değilmiydi abi ? Cevap olabilirmi sence gerçekten :confused:

Edit : 2. eklediğiniz videodaki m3 cabrio deilse sözümü geri alıyorum o zaman cevap olabilir tabiiki..

Patisever
28-12-2011, 00:02
fikir edinmek adına paylaştım arkadaslar

bybmw(ss)
28-12-2011, 14:40
Kanka hastayim sana dedeye gittim hayirli olsuna ist dedi

istanbuldayım işlerim var kanka halledip gelicem ben sana değil m3 ne hastayım fafainkkk :icon_tup: kardeşim benim :)

Oz`
28-12-2011, 21:23
m3 ün DBnini bekliyorum !!

Chn53
29-12-2011, 14:30
hayallerim yıkıldı.... hiç bi m3 tayyar geçemez sanıyordum :P

Yigit-Y
31-12-2011, 11:22
Sus Type-R vs. Dbs Type-R (kumburgaz düzlük) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vu6X1nrjvyI)

ne akşamdı be bunuda arada sırada izliyorum :)

dbs nin pistonları sulhi abiden almıştık arabanın ciğeri oradan geliyor :):)

MeRtCaN
31-12-2011, 11:24
hayallerim yıkıldı.... hiç bi m3 tayyar geçemez sanıyordum :P

http://www.techturkey.com/forum/videolar/105867-dbs-type-r-amp-bmw-m3-2-a.html
:heyoo:

sakhee
31-12-2011, 12:59
Sus Type-R vs. Dbs Type-R (kumburgaz düzlük) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vu6X1nrjvyI)

ne akşamdı be bunuda arada sırada izliyorum :)

dbs nin pistonları sulhi abiden almıştık arabanın ciğeri oradan geliyor :):)

dbs yi sattigina cok uzulmustum

mmustu
31-12-2011, 13:03
Polisten kaçış - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BRz66cqU0bM&feature=related)

ben bu videonun hastasıyım :D

oguzhankutlu
06-01-2012, 15:10
m3 te mantanol müdür manatool müdür nedir ondan var ben biliyom :) :)