Orijinalini görmek için tıklayınız : ecu yardım
arkadaslar aracımın ecusuna performans amaclı mudahale etmek ıstıyorum bu konuda deneyımsızım aracım cıtroen xantia 2.0i 16v 98 model bu aracın ecusuna ne yapmalıyım perormans ıcın degısmesı mı gereklı araya bı parca mı koyulmalı yazılım mı guncellenmelı bunlardan hangısını yapmalıyım ve nasıl yapmalıyım
Eyup Duygun
18-12-2011, 14:00
Bütcenizi söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.Ya da arabada neler var siz neler istiyorsunuz.
Aracınıza bircok cesıt ecu baglanabilirde , yazılımda yapılabilir..
ya ben aracın orjınallıgını fazla bozmadan performans almak ıstıyorum butce sınırı yok benı memnun edecek bıseye gore butcemı ayarlayacam bılınen bı aaba olmadıgında n fazla bısey bulamadım ne yazık kı arabada suan bısey yok katalızator ıpalı abarth egzos acık hava fıltresı baska bısey yok
ama yazın sonlarına dogru turbolanacak
kımse yardım edemeyecek mı?
boosted_pug
27-12-2011, 00:35
şuandaki hali için düşünüyosanız sadece yazılım işinizi fazlasıyla görür onun haricinde turbolanıcaksa araç ozaman beyni değiştirmeniz gerekli ikisininde kendine göre maliyetleri faklıdır eğer turbolıyacaksanız chip felan para harcamaya gerek yok turbolandığı zaman bütcenize göre megasquirt den tutun halltech motec dta aem vems hangisini isterseniz onu takarsınız
turboyu takabılecek usta bulamadık benım araba bıraz enteresan oldugundan dolayı onunufak tefek seyler yapalım dıoruz mesela chıp port polısh afr2 emme egzos falan gıbı sımdı ben chıp tunıng olayını nası yapacam ıstanbulda mı yapacam beyın ıstanbula mı gıdecek nası olacak bu ıs ve ne yapacaklar detay verırsen sevınırım bılgım olmadıgı ıcın :(