Orijinalini görmek için tıklayınız : EMG Astra GSi vs. GKS fn2 TypeR vs. Colt CZT
EMG: filtre egzoz emme port&polish conta (ayarsız)
GKS: filtre egzoz headers rrc emme manifoldu hondata flashpro
CZT: filtre egzoz yazılım intercooler
speclerde yanlışlık varsa düzeltiyim
videolar için bs typera teşekkürler
tJ3cZ-gAVaQ
GKS fn2 geçişş - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=tJ3cZ-gAVaQ&feature=related)
KHE5H45aZxc
Fn2 vs. astra gsi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KHE5H45aZxc&feature=mfu_in_order&list=UL)
TlQ5C4FWqUk
Fn2 vs. CZT vol.2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TlQ5C4FWqUk&feature=related)
kuIyepqiEaA
GKS vs. EMG vs. YGZ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kuIyepqiEaA&feature=mfu_in_order&list=UL)
CZT ile denediğimizde 180-200e kadar yakın gidiyoruz daha sonrasında arkamda kalmaya başlıyor
maşallaj tüm araçlara
yanlız BS çok başarılı :)
hepsine maşallahh
son video daki sesler birleşimi süper...
Maşallah araçlara.
R'la denediğinde noluyor tam olarak emre?
edit: o videoyu izlememişim, 225 gibi en az 2boy önde gözüküyor?
Cliosportve
18-12-2011, 19:56
Videolardan tam net neler olmuş belli olmuyor
Genede ellerinize sağlık
ayhan306gti
18-12-2011, 19:56
maşallah araçlara zevkli denemeler güzel sesler.
maşallah tüm araçlara sesleri ve yürüyüşleri ile zevkle izledim:)
Maşallah araçlara.
R'la denediğinde noluyor tam olarak emre?
edit: o videoyu izlememişim, 225 gibi en az 2boy önde gözüküyor?
Dogrudur ortalama 2 3 boy kadar onde gidiyor
Headers ve ayar oncesi son denememdi iyi oldu :)
ECU al direk emre yazılım vs. uğraşma derim.
Headers'ı tak sonra bi ECU mis gibi :)
Videolardan tam net neler olmuş belli olmuyor
Genede ellerinize sağlık
+1.. kötü bir çekim olmuş...
chiefkadir
18-12-2011, 20:07
Emre , beyin ne aldınız ? Videolarda senin deneme pek yok , fn2 ile basarken öne atladığın oluyomu
skaratas2
18-12-2011, 20:14
maşallah araçlara, son videodaki sesler çok güzel.
KA®ANLIK
18-12-2011, 20:16
emre maşallah.
TYPE-R kovalayan "AYARSIZ" GSI :D
C20XE rules he ? (:
ECU al direk emre yazılım vs. uğraşma derim.
Headers'ı tak sonra bi ECU mis gibi :)
Ecu daha sonra, once egzantrik kismetse
Emre , beyin ne aldınız ? Videolarda senin deneme pek yok , fn2 ile basarken öne atladığın oluyomu
Oem beyin, emme ve port polishten sonra guzel bi yazilim yapmak sart oldu
ilkercom
18-12-2011, 20:19
Tüm araçlara maaşallah. ben videolardan ne oldu bitti pek anlamadım :D
emre şu RS'lerle de dene artık :D
SekoLive
18-12-2011, 20:26
Maşallah herkese :)
bs cok başarılı olmuş:)
son videoda ygz gks ne oluyo tam anlayamadım?
BS typeR sesi çok iyi,maşallah:icon_tup: Tüm araçlara maşallah.
emre şu RS'lerle de dene artık :D
Varsa RS deneyelim :) Kismet olmuyor bi turlu denemek
maşallah hepsine BS de çok zevkli maşallah.
kelalper
18-12-2011, 20:35
EMG nin daha gideri var bence.
Maşallah tüm araçlara. Yanlız Serhat BS FN2 çok iyi yürüyor. Sesi ve devirlenmesi gerçekten on numara olmuş. Emeğine sağlık.
Kadett_gsi
18-12-2011, 20:47
Maşallah tüm Araçlara , bizde katılmak istedim çok ama bi dahakine inşallah :)
bugra_0101
18-12-2011, 20:51
Varsa RS deneyelim :) SS ile denemeye gittim kaza yapti, dun FL ile tekrar deneyelim dedik sanzimani kirildi sanirim. Kismet olmuyor bi turlu denemek
kanka lanetledin mi Rs leri lan :)
Maşallah emre yazılımdan daha güzel olucaktir emini
KA®ANLIK
18-12-2011, 20:52
RS killer oldu adam tam :D
tövbe estağfurullah
geçmiş olsun bu arada RS çi arkadaşlara....
HardCore
18-12-2011, 20:57
Maşallah emre abi, araçta ayar yok. Peki powercap demi yok yada lexmaul emme?
skaratas2
18-12-2011, 21:03
maşallah araçlara, Gsi çok ii yürümüş.
ozyyangel
18-12-2011, 21:05
tövbe estağfurullah
:D:D:D:rolleyes:
KA®ANLIK
18-12-2011, 21:08
:D:D:D:rolleyes:
gülme olm sende de RS var
Allah muhafaza
:D:D:D
SerhatA.
18-12-2011, 21:22
Güzel denemeler olmuş
maşallah tüm araçlara
sesler fena :)
Tebrikler tüm araçlara.. Emre çok hızlanmışsın bravo :)
Ben de Megane RSle denemek istiyordum ama denk getiremedik..
Emg'yi o gün canlı canlı izledim gerçekten hayret uyandırıcı bir gidişi var emeği geçn herkese tebrikler burdan...Diğer yapılacak işlemlerden sonra çok daha iyi olacağına eminim...
Maşallah herkese :)
bs cok başarılı olmuş:)
son videoda ygz gks ne oluyo tam anlayamadım?
serkan 2 boy gerime düştüğüde oluyo, çamurluğpumda geldiğide oluyo 4 sonunda yanıma geldiğide oluyo fakat benim 4 sonu yığılıyo 5 e daha atmadan arac kesiyo... afr tapa gazda 10-10 5 yürüyorum. oksijen sensör sorununuda cözemedim gitti:(
megana rs le de öyle 4 sonu 1 boy önde olduğumda oluyo kafa burun yürüdüğümde, ama bagriz geliyo ve önüme cıkıyo haliyle... 5 te
maaşallah araçlara. video çekimi daha iyi olsaymış mis olurmuş. ygz egzos saund +++
maşallah araçlara kazasız belasız denemeler :D
SEÇKİN172
18-12-2011, 22:02
degişik bi roll olmuş maşallah araçlara :)
h2 o sorununuda cözemedim gitti:(
H2O :soru:
Type-R'da su sensörü mü var?
Kafa karışmış gibi biraz :D
H2O :soru:
Type-R'da su sensörü mü var?
Kafa karışmış gibi biraz :D
off oksijen sensörü iştee:)
off oksijen sensörü iştee:)
Tahmin ettim :D
Denemeler keyifli olmuş. Eski günlerdeki gibi, Le Mans sanki, herkes her yerde :D
yasın abı h2o sensoru benım akvaryuma lazım bulursan fazladan banada haber wer :)
maşallah araclara
Videolar cok keyifli duruyor, onun icin ozellikle cok tesekkurler Serhat Bey'e.
Emre gardasim, Allah muvaffak etsin yavrum :D EMG daha cook gidecek insallah
Hepinize masallah :) BS artik yuruyor gayet guzel bence :)
yasın abı h2o sensoru benım akvaryuma lazım bulursan fazladan banada haber wer :)
maşallah araclara
ben balıkçımyım lan senin akvaryuma bende map sensörü var gel yönlerini şaşırmasınlar:):):)
yanlız ben gks typerın gidişinide cok beğendim, kimse yanlış anlamasın da clio rs leri rahat gcer... en kötü temiz 2 boyu var.
maşallah emre bizden sonra rocco larla noldu video filan cekilmedi heralde:) yetiştirirsek haftaiçi boş bi akşamda sıkıntısız deneriz ins FL ile:)
Bütün araçlara maşallah. Emre abi, inşallah daha da iyi olacak EMG.
Eyvallah beyler sağolun
headers ve ayarla minimum 2 boy alırım diye tahmin ediyorum.
yanlız ben gks typerın gidişinide cok beğendim, kimse yanlış anlamasın da clio rs leri rahat gcer... en kötü temiz 2 boyu var.
bence 2 boydan fazlası olur rs lere
maşallah emre bizden sonra rocco larla noldu video filan cekilmedi heralde:) yetiştirirsek haftaiçi boş bi akşamda sıkıntısız deneriz ins FL ile:)
200e kadar 1 boy falan önde oluyorum uzuna gidemedik trafikten. O saatte çıkmak hataydı zaten :)
hepsıne maşallah cok zevklı olmus gsı ın gıdısını cok begendm
Emre maşallah o gun senle denesemmi die düşünmüştümde bosa macera aramaya gerek yokmus :D
CZT nin üzerindeki yazılımın markası nedir?
maşallah araclara güzel yürümüşler gene bı clıo rs yazıları var :D konuda
:icon_tup:
yanlıs anlamıyalım mı yasın abı denemeden gecer dıyınce :D musaıt olunursa ıstenılen zaman dener goruruz abı sonucları şimdi bile
yanlıs anlamıyalım mı yasın abı denemeden gecer dıyınce :D musaıt olunursa ıstenılen zaman dener goruruz abı sonucları şimdi bile
evt :) bizde bunu bekliyoduk cvk'dan izmitten bizi yormasın :) yoksa alican dünden razı gazlamaya
bs yeni kasada efsana gerçekten maşallah
kelalper
19-12-2011, 07:37
serkan 2 boy gerime düştüğüde oluyo, çamurluğpumda geldiğide oluyo 4 sonunda yanıma geldiğide oluyo fakat benim 4 sonu yığılıyo 5 e daha atmadan arac kesiyo... afr tapa gazda 10-10 5 yürüyorum. oksijen sensör sorununuda cözemedim gitti:(
megana rs le de öyle 4 sonu 1 boy önde olduğumda oluyo kafa burun yürüdüğümde, ama bagriz geliyo ve önüme cıkıyo haliyle... 5 te
Yasin Boraya sordum Bora ben bilerek geç bastım önden saldım brake boost yapmadım sonradan yakalayıp geçiyorum daha 4 bitmeden dedi. Sen sıkıntılarını hallet deneriz sorun yok. Bende bugün buji aralığı düzeltiim Ctesi denso iridium koyduk tırnak ayarı yapmadan soktuk içeri aha çalışıo sıkıntı yok dedik. Gazlarken tırtlıo bide yukarıyı çevirmek istemio.
İBRAHİM_MEY_GTİ
19-12-2011, 07:39
araclara maşallah emg gsi çok iyi yürüyo tırsmaya başladım:):)
kelalper
19-12-2011, 07:42
Okan GKS clioları geçer kardeşim. Maşallahı var.
araclara maşallah emg gsi çok iyi yürüyo tırsmaya başladım:):)
korkunun ecele faydası yok :p :D
keyifli denemeler olmuş.emg'ye maşallah diyoruz :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
19-12-2011, 08:10
dogru sölüyon korkunu ecele faydası yok:):)seve seve denicez:):)artık
Araçların hepsi güzel yürümüş ama czt de güzel ha :D
CZT nin üzerindeki yazılımın markası nedir?
yazılım ecutek. o akşam güzel denemeler oldu gökselin araba çok güzel güzüyor emg ile 200 kadar kafa kafaya sonra geçmeye başlıyor fakat benim basınç 0.8 conda şu anda başınç açıp dekrar deniyeceğiz farkı görmek için emg ile denemeler süper olucak
darkmoon
19-12-2011, 08:30
emre bizim aracı gördünmü 34 fal boranın arabası senden vites topunuzu alıcakdı aldımı.
keskinli_ali
19-12-2011, 08:32
emre kardeşim ne desem bilemedim, iyi bakılan bir gsi n hala nekadar güzel göründüğünü ve yürüdüğünü tekrar tekrar gösterdin bizlere allah kaza bela vermesin emeklerini boşa çıkartmasın tekrar tekrar maşşallah diyorum.
diğer arkadaşlar içinde allah kaza bela vermesin type-r lar yine kulaklarımızın pasını aldı
yazılım ecutek. o akşam güzel denemeler oldu gökselin araba çok güzel güzüyor emg ile 200 kadar kafa kafaya sonra geçmeye başlıyor fakat benim basınç 0.8 conda şu anda başınç açıp dekrar deniyeceğiz farkı görmek için emg ile denemeler süper olucak
aynen czt 200e kadar çok istikrarlı maşallah :)
emre bizim aracı gördünmü 34 fal boranın arabası senden vites topunuzu alıcakdı aldımı.
evet dün görüştük
[QUOTE=EMG;2877318]aynen czt 200e kadar çok istikrarlı maşallah :)
teşekkürler adaş ay başında başında basınç açıcaz inşallah o zaman pm atarım sana :)
GKS TypeR
19-12-2011, 08:36
gecenin en hzılı ismi bs typeR maşşallah gerçekten şaka gibi gidiyor. denemeye bile gerek yok. :D :D :D
megane rs de bi önceki denemelerden aldığım haberlere göre baya hızlanmış bana net 1-2 boyu var çok iyi onada maşallah ama bidahaki sefere kelalper kullanırken denemk isterim. :D :D
emg yi 3-4 boy geçiyo olabirim ama gerçekten çok iyi gidiyor. :icon_tup: :icon_tup:
czt ye bariz üstünlüğüm oluyor onunda basınç açmasını bekliycem tekrar deniycez.
bana göre aşağı yukarı sonuçlar bu şeklide herkese çok teşekkür ederim güzel zevkli denemeler oldu.
arabamla ilgili yazılan yorumlar için çok teşekkür ederim.
gecenin en hzılı ismi bs typeR maşşallah gerçekten şaka gibi gidiyor. denemeye bile gerek yok. :D :D :D
megane rs de bi önceki denemelerden aldığım haberlere göre baya hızlanmış bana net 1-2 boyu var çok iyi onada maşallah ama bidahaki sefere kelalper kullanırken denemk isterim. :D :D
emg yi 3-4 boy geçiyo olabirim ama gerçekten çok iyi gidiyor. :icon_tup: :icon_tup:
czt ye bariz üstünlüğüm oluyor onunda basınç açmasını bekliycem tekrar deniycez.
bana göre aşağı yukarı sonuçlar bu şeklide herkese çok teşekkür ederim güzel zevkli denemeler oldu.
arabamla ilgili yazılan yorumlar için çok teşekkür ederim.
seni basınç kurtarmaz ama denicez:)
GKS TypeR
19-12-2011, 08:40
teşekkürler yasin sen iyi bilirsin clio ları senden feyz alsınlar işte ;)
GKS TypeR
19-12-2011, 08:42
seni basınç kurtarmaz ama denicez:)
olsun tanışmamız yeter tekrar görüşelim. :icon_tup:
olsun tanışmamız yeter tekrar görüşelim. :icon_tup:
tabi tabi yakın zamanda görüşücez inşallah :heyoo:
GKS TypeR
19-12-2011, 08:46
Okan GKS clioları geçer kardeşim. Maşallahı var.
:icon_tup: eyvallah bu setup ımla geçmem lazım zaten :rolleyes:
GKS TypeR
19-12-2011, 09:05
bu arada son video nun sonunda ki YGZ nin sinyal verip bastığı deneme değildir
yasin bana ilerde şekerpınar kavşağını gösterip sinyal verip bastı bende peşine bastım ilerden girdik zaten orda herhangi deneme olmadı
Onu bunu bilmiyorumda BS'nin Maşallah'ı var. Pist günleri org.dada beni mest etmişti.
Bütün araçlarada kocaman MAŞALLAH.
Kazasız belasız sorunsuz denemeler diliyorum.
Yasin Boraya sordum Bora ben bilerek geç bastım önden saldım brake boost yapmadım sonradan yakalayıp geçiyorum daha 4 bitmeden dedi. Sen sıkıntılarını hallet deneriz sorun yok. Bende bugün buji aralığı düzeltiim Ctesi denso iridium koyduk tırnak ayarı yapmadan soktuk içeri aha çalışıo sıkıntı yok dedik. Gazlarken tırtlıo bide yukarıyı çevirmek istemio.
abi bora diyosa doğrudur. cok efendi düzgün biri maşşallh. ben sizin meganın içinde değildim:) 3 kornadan sonra bastık. ben bunu bilirim. 4 bitmeden derken onun dördü bitmeden olabilr benim 4 üm çoktan bitiyo;) ve yığılıyorum:)
Bu arada bs tayper a videolar icin tesekkurler
okanım illaki denemeden görülmez kesinlikle kişisel konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın seni çok severim biliyosun. senin rs in maaşşallahı var araban boyadan cıksın biz yakınız, kendi aramızda çıtırdan bi bakarız;)
yani alicanın denediği gks ile suan ki gks arasında dağlar fark var. gördüğüm bu. ayarı tam zımba gibi gidiyo.
Emre masallah aracina cok guzel gidiyor
okanım illaki denemeden görülmez kesinlikle kişisel konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın seni çok severim biliyosun. senin rs in maaşşallahı var araban boyadan cıksın biz yakınız, kendi aramızda çıtırdan bi bakarız;)
yani alicanın denediği gks ile suan ki gks arasında dağlar fark var. gördüğüm bu. ayarı tam zımba gibi gidiyo.
cıktı abı arabam boyadan abı ıstedıgın zaman denıyelım :D sohbet muhabbet olsun abı bıde gks ılede denemek ısterım eger ırtıbata gecersen 3 umuz cıkalım bı denemeye
bütün araçlara maşallah
bs fn2 ye ayrı maşallah videolar çok güzel ellerinize sağlık.
nissan200sx
19-12-2011, 10:50
güzel denemeler olmus maşallah
by serçe
19-12-2011, 11:16
maşallah araçların hepsine güzel denemeler olmuş ama daha da iyi çekilebilirmiş emeğinize sağlık yinede ..
cıktı abı arabam boyadan abı ıstedıgın zaman denıyelım :D sohbet muhabbet olsun abı bıde gks ılede denemek ısterım eger ırtıbata gecersen 3 umuz cıkalım bı denemeye
tamamdır okanım, gks müsait olduğu an gelecektirde. aracı olurum. 3 ümüz cıkarız.
Emg maşallah son videodaki ses mest etti :)
GKS TypeR
19-12-2011, 14:08
tamamdır okanım, gks müsait olduğu an gelecektirde. aracı olurum. 3 ümüz cıkarız.
serhatta gelir hem video çeker en hızlı clio rs buysa bunla denemk benim için zevk olur. ;)
Serhat Y.
19-12-2011, 14:10
serhatta gelir hem video çeker en hızlı clio rs buysa bunla denemk benim için zevk olur. ;)
bak yaa arabama camcar muamelesi yapıyor resmen:D
allahın ıznıyle bu hafta japta tam anlamıyla bıtıyo ıns bende aranızda olmak ısterım
GKS TypeR
19-12-2011, 14:16
kanka senin arabanın ne olduğunu herkes biliyor, rahat ol.
kanka aklıma geldi de keşke eskisi gibi olsak ikimizde stock ne güzel olurdu sabaha kadar deliyodum seni :D :D
Serhat Y.
19-12-2011, 14:17
kanka senin arabanın ne olduğunu herkes biliyor, rahat ol.
kanka aklıma geldi de keşke eskisi gibi olsak ikimizde stock ne güzel olurdu sabaha kadar deliyodum seni :D :D
aynenaynen temiz 2 boyun vardı herzaman, ama keyifliydi:icon_tup:
GKS TypeR
19-12-2011, 14:19
ama yıl 2011 FN2 ye E/F/H /x,y,z vs. çıktı mertlik bozuldu :D :D :D :D
allahın ıznıyle bu hafta japta tam anlamıyla bıtıyo ıns bende aranızda olmak ısterım
kanka bı bıteremedın su arabayı 2 araba sattım hala bıtmek bılmedı ahahaha
kanka bitti bitmesinede baska ıslere kosturuyorum aslında bıttı bıtek wıdeband sensoru lazım
Bütün araçlara maşallah ama EMG beni benden aldıya hele son videodaki sesi finish oldu kocamanında bi maşşallah ;)
Emg gürültü makinesi :D Maşallah yavrum 170 e kadar kafa kafaya panpa :)
Bütün araçlara maşallah ama EMG beni benden aldıya hele son videodaki sesi finish oldu kocamanında bi maşşallah ;)
teşekkürler :)
Emg gürültü makinesi :D Maşallah yavrum 170 e kadar kafa kafaya panpa :)
kuru gürültü diye ezmeyemi çalışıyosun pampiş dürüst ol hahah:D
emre kaç kg'sin ? :D
55kg'yim, aynı senin gibi sürdüğümü düşün ve GKS typer'la olan farkın kapanıp kapanmıycağını düşün:D
EMG çok çok güzel gidiyor maşallah, bana göre GKS typerla kafa kafayasın kendi kg dezavantajını kaldırırsak
dogru kg olayı hıc hesaba katılmadı 2 boy eklemek lazım gsı ın gıdısıne:D:D
maşallah maşallah...
142kg yim :) birazdan spora gidiyorum ama :D
kg olayını belirtmek istemedim bahane olarak görülmesin diye
daha iyi olcak inşallah :)
bişey değilmiş ya 2 kg fazlan var at onu gerisi önemli değil etkilemez :D:D
GKS TypeR
19-12-2011, 17:28
emre kaç kg'sin ? :D
55kg'yim, aynı senin gibi sürdüğümü düşün ve GKS typer'la olan farkın kapanıp kapanmıycağını düşün:D
EMG çok çok güzel gidiyor maşallah, bana göre GKS typerla kafa kafayasın kendi kg dezavantajını kaldırırsak
sen rahat ol emre kendine kandıracak birine benzemiyor isterse oda hafif birine verir tekrar videolu deneriz ama benim ona yaptığım 1-2 boy değil 3-4 boy rahat var oda kilo ile kapanmaz ;) :hahaha:
hatta sende gelir video çekersin. 1-2 boyda avans :hahaha: biz mütevazi oldukça EMG yancıları bizi adamla birbirimize düşürmeye çalışıyolar ama tekrar söyliyim kiloda hafifletse o fark KAPANMAZ. ;)
sen rahat ol emre kendine kandıracak birine benzemiyor isterse oda hafif birine verir tekrar videolu deneriz ama benim ona yaptığım 1-2 boy değil 3-4 boy rahat var oda kilo ile kapanmaz ;) :hahaha:
hatta sende gelir video çekersin. 1-2 boyda avans :hahaha: biz mütevazi oldukça EMG yancıları bizi adamla birbirimize düşürmeye çalışıyolar ama tekrar söyliyim kiloda hafifletse o fark KAPANMAZ. ;)
yaşınıza saygımdan dolayı bişey demiyorum yancı vs. yakışmıyor, ayrıca sizin aracada bişey dediğimiz yok emre'nin kg'sine takıldık sadece;)
şunu da söyliyim 2 boy avansla benim kg'mde biri kullanırsa aracı ksura bakmayında önüne geçemezsiniz:icon_tup:
arada 90 kg fark var, bence 3boy alınır bu farktan.
adam ayarsız yürüyor sizle bu şekilde bu da var, maşallah diyip geçin bence konuyu.
GKS TypeR
19-12-2011, 17:37
yaşınıza saygımdan dolayı bişey demiyorum yancı vs. yakışmıyor, ayrıca sizin aracada bişey dediğimiz yok emre'nin kg'sine takıldık sadece;)
şunu da söyliyim 2 boy avansla benim kg'mde biri kullanırsa aracı ksura bakmayında önüne geçemezsiniz:icon_tup:
arada 90 kg fark var, bence 3boy alınır bu farktan.
adam ayarsız yürüyor sizle bu şekilde bu da var, maşallah diyip geçin bence konuyu.
benim EMG ye kaç kere maşallah dediğimi emre iyi takip etmiştir ama senin kızıştıracak tarzda yazmaların hoş değil. sen arkadaşınla makara yaparken benim aracımı küçümsüğyorsun buda senin ayıbın böyle muhabbetleri sevmiyorum inşallah bi gün EMG beni geçicek kadar hızlanır ;)
Kesinlikle sizin aracı küçümsemiyorum, sizin aracıda cok severim hatta aksine.
Yanlış anlamışsınız siz.
Ben dezavantajlarımın farkında olarak denedim zaten, halledince tekrar deneriz dert değil benim için geçilmek vs :)
bu boy hesabını neye göre yapıyosunuz yahu fiat bis e göremi:D bu araçda 90kg 3boy şakamı acaba?:D
bu boy hesabını neye göre yapıyosunuz yahu fiat bis e göremi:D bu araçda 90kg 3boy şakamı acaba?:D
emg'nin boya göre... arabandan 90kg sök sonra gör farkı merak ediyorsan
emg'nin boya göre... arabandan 90kg sök sonra gör farkı merak ediyorsan
:D emg nin gücü torku benden fazladır dolayısıyla 90kg benden az etkileyecekdir emg yi.
çok kez denemişliğim var 1 ay kadar önce x bir araçla +1kişi(85kg) olarak denedim kafaburun gittik. eşit denemede 1boy açtım. yani denemesini yaptım gözlemlemelerim bu şekilde :) he sen diyosan bende 3boy farkediyor eyw:D
edit: +1 arkadaşı aradım 85kg miş:D
:D emg nin gücü torku benden fazladır dolayısıyla 90kg benden az etkileyecekdir emg yi.
çok kez denemişliğim var 1 ay kadar önce x bir araçla +1kişi(100kg) olarak denedim kafaburun gittik. eşit denemede 1boy açtım. yani denemesini yaptım gözlemlemelerim bu şekilde :) he sen diyosan bende 3boy farkediyor eyw:D
bende 27-30kg arası bi boy filan yapıyor. torkumda 200+ idi. hp'de 180 lerde
bende 27-30kg arası bi boy filan yapıyor. torkumda 200+ idi. hp'de 180 lerde
iyiymiş :D
Kadett_gsi
19-12-2011, 18:40
142kg yim :) birazdan spora gidiyorum ama :D
kg olayını belirtmek istemedim bahane olarak görülmesin diye
daha iyi olcak inşallah :)
spora gidiyormuş , hadi ordan :D ... gitsen şimdiye bi şeyler olmuştu... araba yeterince hızlı sen ağırsın :D :D
iyiymiş :D
eyvallah sağolasın:icon_tup:
tövbe estağfurullah
hayırdır nıye geçmiş olsun
bugra_0101
19-12-2011, 20:11
Emre ne zaman bi Rs le denese bir sıkıntı oluyor da ondan :D
KA®ANLIK
19-12-2011, 20:16
bi RS ile deneyecekleri akşam,
RS denemeye gelirken takla attı.
diğer bir RS de denemeye gelirken şanzıman kırdı...
ondan geçmiş olsun ;)
"hayır değil" yani ;)
Emre ne zaman bi Rs le denese bir sıkıntı oluyor da ondan :D
hadii yaa....
ondan geçmiş olsun ;)
"hayır değil" yani ;)
şanzımanı nasıl kırdıkı ???
KA®ANLIK
19-12-2011, 20:22
şanzımanı nasıl kırdıkı ???
i dont known...
ya bu rs nın neçok dostu var mış yaw :))
bugra_0101
19-12-2011, 20:23
ondan geçmiş olsun ;)
"hayır değil" yani ;)
ve biz bir gece karşıya seyretmeye gitmiştik orda da bir Rs şanzuman kırmıştı :)
bugün aklımıza geldi :)
hadii yaa....
yaa...
KA®ANLIK
19-12-2011, 20:24
ya bu rs nın neçok dostu var mış yaw :))
eee yani ?
kelalper
19-12-2011, 20:25
Obaaa SS takla mı attı. Okan duymasın.
BMK TypeR
19-12-2011, 23:11
Maşallah Emre, emg güzel yürümüş,
Bütün araçlara maşallah çok güzel denemeler olmuş
Emg çok güzel gitmiş Allah nazardan korusun
SEÇKİN172
20-12-2011, 11:42
Obaaa SS takla mı attı. Okan duymasın.
evet üzücü birşey yaşadık tavanda ufak bie ezilme vaR öyle havalarda dönme gibi bişe olmadı .. kaldırıma vurup yan yattı tavanda da ufak ezik var kaputta fln bişe yok zaten abi öyle bi olay işte enteresan bişey yani okanda ordaydı zaten gözümüzün önünde olduda degişen olmaz yani araba degişen bi parça yok yani zaten anlamışsındır abi dedigimi..
SekoLive
20-12-2011, 11:44
evet üzücü birşey yaşadık tavanda ufak bie ezilme var takladan dolayı öyle havalarda dönme gibi bişe olmadı .. kaldırıma vurup yan yattı tavanda da ufak ezik var kaputta fln bişe yok zaten abi öyle bi olay işte enteresan bişey yani okanda ordaydı zaten gözümüzün önünde olduda degişen olmaz yani araba degişen bi parça yok yani zaten anlamışsındır abi dedigimi..
geçmiş olsn msjını okuyunca sanki şuan kaza alanından msj yazıyorsun gibi hissettim öyle panik bi mesaj olmuş allah canına zarar vermesn araba gelri gider.
SEÇKİN172
20-12-2011, 12:36
geçmiş olsn msjını okuyunca sanki şuan kaza alanından msj yazıyorsun gibi hissettim öyle panik bi mesaj olmuş allah canına zarar vermesn araba gelri gider.
çok teşşekür ederim saolsun allah kimseye kaza bela vermesin.
kelalper
20-12-2011, 14:46
aman geçmiş olsun dikkat edin kendinize
SEÇKİN172
20-12-2011, 15:50
aman geçmiş olsun dikkat edin kendinize
abi eyvallah saolasın dedigimiz gibi mühüm bişe deil ..
CorsaGSI
20-12-2011, 16:24
Tüm araçlara Maşallah, Kameranın yeri güzelmiş :icon_tup:
EMG'ye ayrıca Maşallah :icon_tup:
arabadan arabaya değişir. 206'da 3 Boy etmiyor olabilir belki ama astra'da inan 90 kg çok şey
ondan geçmiş olsun ;)
"hayır değil" yani ;)
denemeye gelirken değil denemede oldu.kırılmadı sıyırdı:) sipariş geçtik 1 2 gune çıkarırız tekrar.bikaç eksiğini giderdik zaten sorunluydu 3.u bahane oldu:)
arabadan arabaya değişir. 206'da 3 Boy etmiyor olabilir belki ama astra'da inan 90 kg çok şey[/QUOTE]
arabadan arabaya değişir tabi güçden güce torkdan torka değişebilir. ama 140hp 190nm torklu bi 206da 3boy etmiyorda daha güçlü bi araçda nasıl 3boy eder onu anlamadım:)
Maşallah Emre, emg güzel yürümüş,
Kanka 2.0 Lt katogorisi sen neden denemiyosu :)
evet üzücü birşey yaşadık tavanda ufak bie ezilme vaR öyle havalarda dönme gibi bişe olmadı .. kaldırıma vurup yan yattı tavanda da ufak ezik var kaputta fln bişe yok zaten abi öyle bi olay işte enteresan bişey yani okanda ordaydı zaten gözümüzün önünde olduda degişen olmaz yani araba degişen bi parça yok yani zaten anlamışsındır abi dedigimi..
geçmiş olsun hocam..çok üzüldüm..nazar değmiş..:(
bu clio rs ler stock olarakmı fn2 tayyarla yürüyebiliyor yoksa yüklü rs lerdenmi bahsediliyor :beuj:
kelalper
20-12-2011, 23:44
Stock cliodan Fn2 ye rakip olmaz. Yüklemek gerekli.
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş emg duruşu olsun gidişi olsun gayet başarılı:icon_tup:
kelalper
21-12-2011, 15:30
Utanmasanız stock vs stockta ep3 ü de geçeriz diyeceksiniz.
SekoLive
21-12-2011, 15:42
burda bir iddia yada tahmin söz konusu değil gördüğümüzü yazıyorum
varmı video neyle neyi geçmişsinz merak ettim.
SS okan'ın ruhu buralarda, hissediyorum :D :D
SekoLive
21-12-2011, 15:48
sen neye inanmıssın :) bu videonun orjinal hali var ve egzantirik beyin v.s. o zaman bs de yokdu sen harbi okansın sanrım
videodada sesler önce harbi geçicek gibi sonrada bahanelerini söliyolar :) harbi iyimiş.
videodaki fn2 bu konudaki fn2 yi 2-3 boy geçiyor kişi sayıları eşitken gerisi size kalmış
fn2 (tek kişi) : Filtre,Egzos,Headers,Egzantrik,Beyin
rs 172 (2kişi): Filtre,Egzos
bs fn2 typer (1 kisi) - ss clio rs (2 kisi) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bs-fn2-typer-1-kisi-ss-clio-rs-2-kisi_2006101.htm)
Konuşmalar çok iyi yanlız yarıldım auhsfghgjjdhjw:hehe:
KA®ANLIK
21-12-2011, 15:51
videodaki fn2 bu konudaki fn2 yi 2-3 boy geçiyor kişi sayıları eşitken gerisi size kalmış
bs fn2 typer (1 kisi) - ss clio rs (2 kisi) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bs-fn2-typer-1-kisi-ss-clio-rs-2-kisi_2006101.htm)
yawaaasshhh derler adama.
kolay kolay yorum yapmam bu tip konularda ama bazen hakikaten b.kunu çıkarıyorsunuz.
adam 5 e atmamış 2 boy arkasındasın 2 kişi, ki orda beyin falan yokmuş TYPE-R da, 5 e atsa type-r çöküp kalacaksınız olduğunuz yere. İNANMAYIN fazla...
Ne RS miş arkadaş...
geçmedik araba bırakmadı piyasada...
sahibinden taklalı, değişsensiz RS arayacağım yakında ben de...
SekoLive
21-12-2011, 15:51
güldürdün beni saol :D
egzantrik beyin yok hmm oda güzel eski konuları araştır istersen sen biraz şöyle arşivlerden bulursun
cok gülmek cilt bozar bu arada.
serhat abi gelince yazar o zaman ben egzantirik beyin v.s. oldugunu inan hatırlamıyorm varsa ben senden özür dilicem ama yoksa sende bişiler yazıcakmsın?
SekoLive
21-12-2011, 15:54
tamam zevkle takip ediyorum :=)
bide üyelerimizde kendini tanıtsana.
tamer abi okuysan bi yazsana serhat abide beyin egzantirik falan varmıydı o denemede
KA®ANLIK
21-12-2011, 15:55
tamam zevkle takip ediyorum :=)
SS Clio RS ve Ataşehir 1 Mayıs Gecesi Rolling Day - Modifiyem© (http://www.modifiyem.com/forum/f112/ss-clio-rs-ve-atasehir-1-mayis-gecesi-rolling-day-112218/)
burda kendi açtığın başlığında EGZANTRİKTEN bahsetmemişsin ama ?
o nasıl olacak ? unutmuşmusun yoksa yazmayı ? ;)
SekoLive
21-12-2011, 15:58
:icon_tup: KARANLIK :) VALLA süpersin
yalnız SS nasıl bi tünel yapıyor öyle ya ahuahua :D:D
KA®ANLIK
21-12-2011, 16:04
TYPE-R ın sahibi egzantrik takmış, saklamış diyorsun yani ?... hımmm.. enterasan, adam beyini falan saklamıyor, egzantriği saklıyor...
hadi, herşeyi geçtim...
Filtre Egzoz lu bir ClioRS ile,
egzantrikli, beyinli, filtreli, egzozlu, headers lı bir Type-R ı geçeceğine veyahut "yanında gidebileceğine" inanıyorsan; ben HEEEP GÜLERİM, merak etme sen ;)
inanmamak lazım çok fazla...
KA®ANLIK
21-12-2011, 16:07
saklamış demiyorum ben başkasından duyduklarım kadar o an yazdım sonradan araç sahibide olduğunu söyledi zaten herneyse gül biraz daha araç sahibini bekliyorum.
istediğini bekle, sıkıntı yok.
biraz mütevazi olun, biraz mantıklı olun ne olur ya ?
hakikaten,
filtre egzoz'lu bir RS ile,
egzantrik, beyin, filtre, egzoz, headers lı bir TYPE-R ı geçeceğinize inanmayın ya... O kadar da değil... biraz mantık...
KA®ANLIK
21-12-2011, 16:08
arabalara piyasa yaptıracağız diye, maymuna döndürüyorsunuz olayı...
yapmayın, gerek yok... ;)
SekoLive
21-12-2011, 16:10
beyini kabul ettinmi şimdilik :D
ben kabul etmedim. oldugunu bilmiyorum yanlıs hatırlamıyorsam. serhat abi gelir gerekeni yazar.
az bekle ben bekliyorum.
Ya okanmisin ne boksun veya her kimsen
Bu konuda ss in x bi aracla denemesinden bize ne?
Hodri meydan varsa guvendiginiz rs deneyin typerlarla bakalim noluyor :D
KA®ANLIK
21-12-2011, 16:11
ben burdan onu çıkarıyorum.
kişi sayısı 1 olsa RS de, 1 boy arkasında yürür demek değil mi bu ?
yanlış mı yorumluyorum ???
SekoLive
21-12-2011, 16:12
emre gerekeni yazmıs. adamın konusu mahvettin bizide ortak ettin yoık yere.
KA®ANLIK
21-12-2011, 16:13
yok yaw bende ikna oldum RS konusunda...
sahibinden taklalı değişsensiz RS arıyorum...
emre gerekeni yazmıs. adamın konusu mahvettin bizide ortak ettin yoık yere.
Seko sen de artık biz OkanZede sin :D Aramıza hojgeldin :D
SekoLive
21-12-2011, 16:15
Seko sen de artık biz OkanZede sin :D Aramıza hojgeldin :D
abi allah korusun. :)
ben pişmanım yazdıgıma keşke yazmasaymısım :D
bugra_0101
21-12-2011, 16:15
TYPE-R ın sahibi egzantrik takmış, saklamış diyorsun yani ?... hımmm.. enterasan, adam beyini falan saklamıyor, egzantriği saklıyor...
hadi, herşeyi geçtim...
egzantrikli, beyinli, filtreli, egzozlu, headers lı bir Type-R ı geçeceğine veyahut "yanında gidebileceğine" inanıyorsan; ben HEEEP GÜLERİM, merak etme sen ;)
niye heveslerini kırıyosunuz insanların ayıp ama :) bende geçenlerde egzantirikli,beyinli,throttle bodyli,egsozlu,headrslı lı bi Gsi la denedim :D bir vites aşağıda bastım tünel yaptım az biraz da olsa tutunabildim :D :D :D
saol be abi allah razı olsun
Okan takılıyorum olm hemen alınma :D Bende EZN varken de az uğraşmamış az kızdırmamıştın beni :D Sıra bende :D
iyide yani hayali bir video koymuyorum adamlara reelde denenen olan biten bişeyi koyuyorum adamlar hala zıtlanıyor sanki shoplamışım videoyu :D
senden beklenir :D Boraya mangala gelsene bi akşam bütün hayranlarınıda toplarız tanışmış oluruz :D
bu konunun rs lerlede ilgisi yokken biri kalkar fn2 ler rs lere şöle yapar derse cevabınıda alır bu ss olur cvk olur ve olur farketmes örnek verdik
Gecen sayfalardada yazmissin ss in kazasi hakkinda takla falan yok diye gozumle gormesem neyse. Ki selcuk pm atti ilk sayfalarda yazdigimi editledim muhabbeti donmesin diye zorla yazdiriyosunuz.
Once rs e rakip olamaz dediginiz gsi in karsisina bi rs cikarabilinde ondan sonra typera sararsiniz :)
KA®ANLIK
21-12-2011, 16:21
Gecen sayfalardada yazmissin ss in kazasi hakkinda takla falan yok diye gozumle gormesem neyse. Ki selcuk pm atti ilk sayfalarda yazdigimi editledim muhabbeti donmesin diye zorla yazdiriyosunuz.
Once rs e rakip olamaz dediginiz gsi in karsisina bi rs cikarabilinde ondan sonra typera sararsiniz :)
:eek:
emre bunu demeyecektin işte...
bu olmadı...
okan hoşgeldin bacadan girmişin yine konu pert olmus :)
SekoLive
21-12-2011, 16:22
senden beklenir :D Boraya mangala gelsene bi akşam bütün hayranlarınıda toplarız tanışmış oluruz :D
benide çağırın abi bende merak ediyorm bu adamı.
iyide yani hayali bir video koymuyorum adamlara reelde denenen olan biten bişeyi koyuyorum adamlar hala zıtlanıyor sanki shoplamışım videoyu :D
Olm Okan şaka bir yana videoyu uzatsanız BS TypeR' ın size temiz 4-5 boyu varmış olm:D Gayet istikrarlı açıyor arayı :) Sen de hep bu hatayı yapıyorsun. 180 e kadar tutunursam bu benim için bir başarıdır diyip videoyu koyuyorsun :) Aynı şeyi EZN ile ve diğer birçok senden hızlı araba için de yaptın.
Evet doğrudur bugüne kadar benim gördüğüm White RS' ten sonra en hızlı RS seninkiydi. Alet gerçekten şaka gibi yürüyordu. Ama bir yere kadar kardeşim. Ben de şimdi gideyim benim traktörle turbo tayyarla basayım o sararken 150 ye kadar tutunayım sonra da bunu bir başarı gibi lanse edeyim. İşte terslik burda kardeşim. Yoksa arabanın Maşallahı vardı. Gerçi o da patladı ya o da ayrı bir olay.
SEÇKİN172
21-12-2011, 16:24
nolmuş arkdaşlar takla attıysa dünyanını sonumu ? yapılır olur biter emre sende ( karanlıkla) birlikte çok sevindiriniz galiba bugünün yarınıda var unutmayın.......
yahu olayın senle alakası ne onu anlamıyorum gsi a yada senin aracına bişeymi sölenmiş istanbul rs kaynıyor git bul dene banane bende rs falan yok dizel 307 var istersen deneriz
Konunun benle alakasi mi ne :D konu kimin konusu bidaha bak istersen :)
Sorunda orda istanbul rs kayniyor ama denicek rs yok :D
gelcem mazot tuningle 307 1.4 hdi :D
rollinge araba aranıyor :)
Deneriz ama yararım :D 406 2.0 Hdi :D
Deneriz ama yararım :D 406 2.0 Hdi :D
Koray benle de dene:D 80 de başlar 100 de bitiririm rollü :D Video da isterim :D
KA®ANLIK
21-12-2011, 16:28
nolmuş arkdaşlar takla attıysa dünyanını sonumu ? yapılır olur biter emre sende ( karanlıkla) birlikte çok sevindiriniz galiba bugünün yarınıda var unutmayın.......
sevinmekle ne alakası var ????
PUT'laştırdınız arabaları iyice, komik duruma düşüyorsunuz.
Egzantrikli beyinli type-r ile filtre egzoz lu RS i bir tutar hale geldiniz.
arabaları putlaştırdınız ya, tabiki, takla atmış ne olmuş ? spor arabanın değişenine bakan kim ?
ama siz konulardaki mesajları özel mesajlarla editletiyorsunuz, sonra geliyor bir de attıysa attı, yapılır olur biter diyorsunuz...
hala kendinizle de çelişiyorsunuz...
bu kadar arabaları abartmanın, olayın b.kunu çıkartınmayın, biraz mantıklı yazın. bu konuya yazdığım ilk mesajımı da okursan niyetimi daha iyi anlarsın...
kusura bakmayın ama onlarca kişi benle aynı fikirde, biraz hatayı kendinizde arayın ;)
SEÇKİN172
21-12-2011, 16:28
Konunun benle alakasi mi ne :D konu kimin konusu bidaha bak istersen :)
Sorunda orda istanbul rs kayniyor ama denicek rs yok :D
denicek RS mi yok RS ler denerkende sen yoktun :)
CorsaGSI
21-12-2011, 16:30
Ne arabaymış şu RS arkadaş ben anlamadım. Her konuda bir RS bir RS :)
Stock RS, fn2 typer geçiyormuş ya Emre(EMG) konu açtı RS ile denemek istiyorum diye, her konusunda da RS ile denemek istediğini söyledi. EMG, RS geçti; RS var RS var dediniz.
Efendi gibi RS ile denemek istediğinide Stok olarak fn2 geçen RS'ler onlarca kez söyledi neden bir RS'ci arkadaş çıkıp deneyelim demedi de şimdi Astra GSI & Fn2 Typer konusunda RS muhabbeti yapıyorsunuz?
Not: Herkesi bir tutmadım, sadece bu konuda RS'de RS diye tutunan arkadaşlar için yazdım.
SEÇKİN172
21-12-2011, 16:30
arabaları putlaştırdınız ya, tabiki, takla atmış ne olmuş ? spor arabanın değişenine bakan kim ?
ama siz konulardaki mesajları özel mesajlarla editletiyorsunuz, sonra geliyor bir de attıysa attı, yapılır olur biter diyorsunuz...
bu kadar arabaları abartmanın, olayın b.kunu çıkartınmayın, biraz mantıklı yazın. bu konuya yazdığım ilk mesajımı da okursan niyetimi daha iyi anlarsın...
kusura bakmayın ama onlarca kişi benle aynı fikirde, biraz hatayı kendinizde arayın ;)
tabi tabi anlıyorum sizi .. gider yazdınız yazılarda bakın bi bakalım dalgalık bi tara hiç benzemiyo zaten ....
KA®ANLIK
21-12-2011, 16:31
unutmadan,
beddua dönüp dolaşıp sahibine yapışır ;)
abartmayın...
herkesin niyeti belli...
Sacmasapan yorum yapma istersen ne sevincem kaza yapti diye insanligimizi kaybetmedik cok sukur. Geldik yardimci olduk elimizden geldigince gecmis olsun dedik donduk geri napmamiz gerekiyodu kaza yapmis iyi o zaman donelim gerimi deseydik?
eğer gerçekten geçebileceğine inanıyorsan davana inandıysan :) ss i 1 ay sonra ayağına getircem sahibinden alıp denicez ;)
Benim biseye inandigim yok varsa deneyelim gorelim diyorum gecilsemde sorun degil ben arabamin piyasasi icin kendini kucuk dusuren kekolardan degilim malesef :)
SEÇKİN172
21-12-2011, 16:32
ss ile zaten kaza yapamadan önce eve gidicektikki sadece sırf emg ile denemek için ss beklettik
tekrar denenir emg ile ss tabi aynı speklede kalırsa yoksa başkalarına kaldırır bu sefer herhalde :)
denicek RS mi yok RS ler denerkende sen yoktun :)
Rodaydaykenmi deneseydim :D bos konusmaya gerek yok isinize bakin
bugra_0101
21-12-2011, 16:37
arkadaşım SS bende iken EMG ye deneme teklif ettim kendisi ben SS ile denemem dedi bizde gittik başka bir gsi bulduk bi 20 boy falan oldu sonra SS istanbula satıldıktan sonra EMG ile SS deneyeceği gece SS talihsiz bir kaza yaptı rollden önce bu yüzden deneyemediler ama araç en geç 1-2 haftaya tekrar rolllere çıkacak denenir görülür anlaşışmayan bir nokta varmı ? ama denemeye rs yok diyen sadece EMG yi gördüm ben RS kaynıo piyasa
o yüzden mi geçen konu açtığında ataşehir rs dolup taştı geçen pardon taşmadı :D
Okan ss sendeyken denemememin sebebi senin sagligin icindi anliyomusun tunel yaparsin gelir burda bos bos konusursun sinirlendirirsin beni sonra hos seyler olmaz anlatabildimmi
SEÇKİN172
21-12-2011, 16:40
Rodaydaykenmi deneseydim :D bos konusmaya gerek yok isinize bakin
sen işine bak-ta kardeşim biz bakarız işimize... kral yapmayın arabaları harbi yürüyen rs ile dene çok isiyosan gör sonucu .. sırf senin için bekledik o akşam geliceksin die araba takla attı oldu halihsizlik işte allah kimsenin başına vermsin ne senin nede başkasının....
CorsaGSI
21-12-2011, 16:42
arkadaşım SS bende iken EMG ye deneme teklif ettim kendisi ben SS ile denemem dedi bizde gittik başka bir gsi bulduk bi 20 boy falan oldu sonra SS istanbula satıldıktan sonra EMG ile SS deneyeceği gece SS talihsiz bir kaza yaptı rollden önce bu yüzden deneyemediler ama araç en geç 1-2 haftaya tekrar rolllere çıkacak denenir görülür anlaşışmayan bir nokta varmı ? ama denemeye rs yok diyen sadece EMG yi gördüm ben RS kaynıo piyasa
Bulduğunuz gsi ecotec miydi de 20 boy oldu :) Bu kadar da yapmayın allah aşkına ya. Şu türkiye'de astra gsi'i olup harbiden sağlıklı bakan kişi sayısı varya elimin parmaklarını geçmez. Hani RS var RS diyoruz ya gerçekten Astra GSI var Astra GSI var :icon_tup:
bu arada geçmiş olsun.
Arkadaşlar uzatmaya hiç gerek yok bence.
CVK RS Okan'da tanıdık söylenir EMG ile denenir, hangi yakada olur bilemem.
Boşuna burda o varken sen yoktun sen varken o yoktu mevzuları geçiyor.
İcraat rahatlıkla yapılabilir bence denemek isteyen iki araç olduktan sonra.
Şurda geçen muhabbetler sadece laf salatası oluyor.
SS RS'e geçmiş olsun takla atıp nasıl pert olmamış büyük şans.
SEÇKİN172
21-12-2011, 16:45
Arkadaşlar uzatmaya hiç gerek yok bence.
CVK RS Okan'da tanıdık söylenir EMG ile denenir, hangi yakada olur bilemem.
Boşuna burda o varken sen yoktun sen varken o yoktu mevzuları geçiyor.
İcraat rahatlıkla yapılabilir bence denemek isteyen iki araç olduktan sonra.
Şurda geçen muhabbetler sadece laf salatası oluyor.
SS RS'e geçmiş olsun takla atıp nasıl pert olmamış büyük şans.
saol alican yaşadık işte talihsiz bi olay . olacagı varmış
Serhat Y.
21-12-2011, 17:18
ss rs ile denediğimde araç 230hp. falandı, beyin vardı egzantrik yoktu o dönem, müzik sistemi duruyormuydu veya şuanki halinden nekadar ağırdı hatırlamıyorum, o videodaki haliyle şuan arasında çok fark vardır ama.
benim bugune kadar denediğim rs ler içinde sadece Bora nın rs geçmiştir açaaça:) tabi o dönem sadece filtre vardı araçta bide çok öyle roll falanda bilmiyordum halada çok bilmem, Bora nın rs le deneyince bi kendime gelmiştim. yine aynı speclerde Barış ın Rs de geçmişti aynı gün.
kelalper
21-12-2011, 17:19
valla ben emgnin gidişini yakından gördüm bundan önce de bir sürü Clio ile denedim. EMG yi geçemezsiniz bence. CVK belki tutunur biraz ama EMG geçer yine. CVK yı görmedim ama Yasin ile denemelerinden biliyorum. O yüzden ilk iki vites kafa burun olur sonra EMG açmaya başlar. O 20 boy attığınız bitik GSI ı EMG için baz alıyorsanız o zaman biz durmayalım SS e stage 3 cupra falan ayarlayalım.
kelalper
21-12-2011, 17:21
serhat burada da zaten geçmişsin hemen tünele girmiş okan rüzgarından nezle olmamak için.
Serhat Y.
21-12-2011, 17:21
egzantrik şuan üzerinde olan %100 yoktuda belki diyorum biara fd2 egzantrikleri takmıştım güç alamamıştık ama bisüre kullandım devir dönüyordum keyifliydi, şimdi düşündümde olabilir diyelim.
kelalper
21-12-2011, 17:34
Sensör arızası olduğu sürece bir arabanın bir gidişi bir gidişini tutmaz. Sensör sürekli olarak farklı değerler verdiği için iyide gidebilir kötüde. Yasinde bu arızalar yokken denemelerini gördüm CVK ile burada ve YGZ açıyordu belli bir yerde. Bizimle denediği akşamda kötü gitmiyordu. Bursadaki RSlerin hepsi ile denemişimdir. Plakaları aklımda değil.
Serhat Y.
21-12-2011, 17:41
ben speclerini bilmiyordum ozamanlar eve geldiğimde sadece birinden duyduğum kadarıyla yazdım daha sonra ankaradan kadir abi ve iynn ibrahim söyledi daha sonra başka bir konuda sende onaylamıştın egzantrik olduğunu yalan dolanla işim yok benim
ha o az önce gülen eden ADAM lardanda özür bekliyorum şimdi..
tabi ADAMsalar sözlerinde dururlar..
biri karanlık diğeride sekolifemı neydi az önce bol keseden sallayanlar..
sen o dönem beni bayagı kızdırmıştın ama özür falan bekleme boşuboşuna, abuksabuk bisuru yere koydun o videoları, bide demin modifiyem sitesinden verilen linke baktımda bayagı sallamışlar benim arabaya sende dahil.
sen o dönem beni bayagı kızdırmıştın ama özür falan bekleme boşuboşuna, abuksabuk bisuru yere koydun o videoları, bide demin modifiyem sitesinden verilen linke baktımda bayagı sallamışlar benim arabaya sende dahil.
yaaaa abı koy ... rahman ne muhattap oluyorsun egolarını tatmın etmısler
kelalper
21-12-2011, 17:46
BS e mi sallamışlar. Muhahah şimdi deneselerde bi konulu çeksen arkadaşlara. Ama seninkinin bu hali ile hardcore olur yaw. Sen çek kırbaç efektini ben koyarım videoya
Serhat Y.
21-12-2011, 17:52
BS e mi sallamışlar. Muhahah şimdi deneselerde bi konulu çeksen arkadaşlara. Ama seninkinin bu hali ile hardcore olur yaw. Sen çek kırbaç efektini ben koyarım videoya
threesome tercih ederim mümkünse:D, kırbaç efekti iyiymiş:)
yaa Buğra yap bi pist sezonuda kurtar bizi bu batakhaneden rollingrolling kafayı yiycez.
Serhat Y.
21-12-2011, 18:05
SS Clio RS ve Ataşehir 1 Mayıs Gecesi Rolling Day - Modifiyem© (http://www.modifiyem.com/forum/f112/ss-clio-rs-ve-atasehir-1-mayis-gecesi-rolling-day-112218/)
abi baştan aşağı konuyu bi oku o senelerde senin aracına maşallahtan başka bir lafım geçmişmi ki konuda sadece senin aracın yok sen okadar girip bana iğneleyici yazdığın halde hep alttan alan ben olmuşum baştan oku ben okudum çünkü
okan boşver 2 sayfasına baktım yetti zaten 14 sayfa gidemem, diğer yazanların bazılarıda çok cahilmiş ama hakkaten. neyse konuyu karşılkılı diyaloga cevirmeyeliimde, konu dagılmasın.;)
PPR engineering
21-12-2011, 18:15
ben speclerini bilmiyordum ozamanlar eve geldiğimde sadece birinden duyduğum kadarıyla yazdım daha sonra ankaradan kadir abi ve iynn ibrahim söyledi daha sonra başka bir konuda sende onaylamıştın egzantrik olduğunu yalan dolanla işim yok benim
ha o az önce gülen eden ADAM lardanda özür bekliyorum şimdi..
tabi ADAMsalar sözlerinde dururlar..
biri karanlık diğeride sekolifemı neydi az önce bol keseden sallayanlar..
okan sana söle söyliyim yc 106 ile ve clio rs yan yana yürüyorlar...yc 106 ilde emg gsi arasında da deneme oldu ben kullanıyordum yc yi 2 3 yan yana 4 e atar atmaz emg astra gsi gitmeye başlıyor ordan kıstas aldığında ve clio da ss clio ile yan yana zaten :) biz o akşam oraya bilerek geldik zaten ama işte otobanda belli oluyo ss le de insanlar görsün istedik diyceklerim bunlardır:))
CorsaGSI
21-12-2011, 18:18
araç sfi di aratırsan zaten konusu viddeosu olması gerek nasıl 20 boy oldu orası beni ilgilendirmiyor oldu işte yürüdü yada yürümedi olan 20 boy ve olanı söylüyorum
videosunu hatırlıyorum yaklaşık 1 dakikada 50-60'dan 200'e çıkan astra gsi.
Neyse senin de dediğin gibi o gün denemişşiniz 20 boy geçmişsiniz ki orda boy sayılamayacak kadar fark var, sonuç olarak geçmişsiniz, tıpkı emreninde RS'i geçtiği gibi. Ama EMG - RS denemesinde RS var RS var muhabbetleri dönmüştü. Bende buna karşılık yazdım zaten.
Emre benim geçilme kaygım yok demiş, sende bir RS ayarlarsın iyi yürüründen emin olduğunuz hep beraber izleriz maşallah deriz.
bu gsi lar böyle işte.. karıştırıyolar ortalıgı..
SekoLive
21-12-2011, 18:24
serhat abı yazdı egzantırk yokmus aracta.ona guvenrm ne dyosa odur yalan dolanla ısı olan bır adam degl, Ben ozurumu dılerm kusura bakma yanls hatrlamsm. Ama sunuda solym orda teche bukadar cok yazmsn hala gelms burda yazıyosun modlarda ıyı ınsanlar sana burda hala soz hakkı verıyolar. Su konudada gelp rs soktnz bızıde cddı alet ettnz renoyu sevmezdm ıyıce soguttnz beni
SekoLive
21-12-2011, 18:32
tamam bana bu kısmı yeterli :)
Bu arada adamsa demısn benı karstrma baskalaryla...
GokHan35
21-12-2011, 18:39
Okan valla bravo,efsanesin :D ss e de gecmiş olsun arkadaslar,cok uzucu bu sekilde bi olay yasaması..
SekoLive
21-12-2011, 18:39
ben ıddalasmadm hatrladgmı yazdm serhat abı son sozu soler dedm. .karanlık denemene yazmstı zaten haklı gozu olan ızler gorur
şimdi benim anlamadığım "egzantrik var" demişsinde bs typer'ın sahibi evet var ama güç alamadık değiştirdik demiş. bs'de şuanda da egzantrik var o zamankiyle aradaki fark belli :) nasıl bi egzantrik kullanıldığı önemli çok soft bi egzantrik oluncada "egzantrik var" deniyor hard bi egzantrik oluncada..
SEÇKİN172
21-12-2011, 18:45
okan sana söle söyliyim yc 106 ile ve clio rs yan yana yürüyorlar...yc 106 ilde emg gsi arasında da deneme oldu ben kullanıyordum yc yi 2 3 yan yana 4 e atar atmaz emg astra gsi gitmeye başlıyor ordan kıstas aldığında ve clio da ss clio ile yan yana zaten :) biz o akşam oraya bilerek geldik zaten ama işte otobanda belli oluyo ss le de insanlar görsün istedik diyceklerim bunlardır:))
çok emindin yani kaan ss ile emg nin ne olacagın yani :)
SekoLive
21-12-2011, 18:48
iyide ben egzantrik vardı dedim sadece softunu hardını nerden bileyim ben
diğerleride hayır egzantrik yoktu diye boş keseden sallayıp durdu güldü bilmem ne
şuan egzantriği değiştirmişte olabilir zaten şuanki hali ozamanlardan hızlıdır diye kendim yazdım
zaten tartışma specleri sanki ben kafadan sallamışım gibi söylenti çıkaran bilmeden konuşan insanlar yüzünden çıktı
Bırazdaha igneleyici yazma...
SEÇKİN172
21-12-2011, 18:49
yahu seçkin ben yanlış görmedim dimi yani ss ygz typer denemsinde siz 2 kişi ygz tek kişiyken 200 e kadar 1-2 boy civarı oldu aranızda bıraktınız sonra geri döndük zaten
ama şimdi videolarla çıkılan gecede YGZ ile EMG denemesi ne oldu bunu söylicek bir insan yokmu hiç basmadılar
okan dedigin gibi biz ss ile 2 kişiydik o akşam 2 boy fln dı ki şöyle bişede var cai takılı deildi o akşam çok farkı var onun bide biz iki kişiydik oda var tabi ... ama maşşllah ygz ye eskisine göre hızlanmış kaanın yaptıgı iş herzamanki gibi fark ediyo..
O değilde ben videolardan bişi anlamadım... Le Mans startı gibi... Arkada kalan rüzgar tünelinde, önden giden yardırıyor, kim kime dum duma...
Kafamı sürekli sağa sola yatırıyorum A stunundan birşey görür müyüm die, oda olmuyor :D
Alayınıza Maşallah :D
ben ygz ile denemedim hiç
Serhat Y.
21-12-2011, 18:51
şimdi benim anlamadığım "egzantrik var" demişsinde bs typer'ın sahibi evet var ama güç alamadık değiştirdik demiş. bs'de şuanda da egzantrik var o zamankiyle aradaki fark belli :) nasıl bi egzantrik kullanıldığı önemli çok soft bi egzantrik oluncada "egzantrik var" deniyor hard bi egzantrik oluncada..
kardeşim şöyle söyliyim jdm egzantrikler yani fd2 nin egzantriği aslında ingiltereden getirtmiştim oradaki 225hp.lik fd2 lerin egzantriği, lift değerlerini hatırlamıyorum ama sonuçta oem parça agresif değildir, atmosferikte hiç güç alamadık biz. benimle aynı setup ı yaptığımız başka bir fn2 vardı f/e/h RRC emme herşey bu şekilde iki araçta bende ekstra jdm cams var. onun aracı 231hp. verdi benimki 231,7 aynı anda arkaarkaya tüm işlemler bittikten sonra çıkarmıştık, Paşaoğlu dyno.
SEÇKİN172
21-12-2011, 18:53
oha cai yidemi takmadınız siz denerken :)
evet unuttuk :)
oha cai yidemi takmadınız siz denerken :)
Cai dediğiniz de pimaşı ordan oraya çevirme.Filtre bile yok.Şaşırılan duruma bak :D
SEÇKİN172
21-12-2011, 19:03
Cai dediğiniz de pimaşı ordan oraya çevirme.Filtre bile yok.Şaşırılan duruma bak :D
evet öyle oluyor :)
SEÇKİN172
21-12-2011, 19:05
SS te o sistem 2-3 boy aldırıyordu araca :)
takılı olmadığı zaman motorun yanında filtre sıcak çekio sürekli
ulan nasıl unuttuk onu biz ya :)
SS te o sistem 2-3 boy aldırıyordu araca :)
takılı olmadığı zaman motorun yanında filtre sıcak çekio sürekli
Demek o filtre düzeneği değiştirince 2-3 boy alan sizlersiniz :D:D:D
Bende renocuyum cliocuyum ama vay aq ne SS'miş lan demekten kendimi alamıyorum :)
emirzukak
21-12-2011, 19:06
maşallah araçlara, son videodaki sesler çok güzel olmuş..
ah bee demek cai takılı olsa typerı geçiyodunuz az kalmıştı tüh:(
:hahaha:
SekoLive
21-12-2011, 19:08
rs kactan sonra kesiliyo?
SEÇKİN172
21-12-2011, 19:09
ah bee demek cai takılı olsa typerı geçiyodunuz az kalmıştı tüh:(
:hahaha:
ben geçicez die bişe dedimmi iyi oku cai fark ediyo dedim ki cai çok fark ediyo ama biz 2 kişi oldugumuzdan bişe olurmuydu takılı olaysa illaki 1 boy daha alırdık neyse o onu geçmiş bu bunu geçmiş gerek yok maşşşallah bütün araçlara diyelim konuyu kapatalım.
Cliosportve
21-12-2011, 19:11
RS - GSİ muhabbeti kapanmaz
İyi giden RS te var kötü giden RS te
Ben bugüne kadar 16-17 Tane Clio Rs ile denedim
Beni en zorlayanı SS olmuştur hatta yer yer geçmiştir bende onu yer yer geçmişimdir...
Çoğu zamanda kafa kafaya yürümüşüzdür...
SS RS - VE RS denemeleri dışında kalan diğer denediğim 16-17 RS i çok çok rahat geçtim
Onlarında çoğu videosu mevcut
Bu iki araç yazılımsız bir şekilde filtre ve eksoztlu şekilde koşturdu hep diğer RS ler yazılımdan egzantiriğe kadar yüklüyken
EMG Astra GSİ da bu katagöride zaten kapağına kadar işlenmiş ciğerli giden bir GSİ
Diğer GSİ lardan çok farklı gidişi olduğu ap açık belli
Mevzu anca ve anca otobanda belli olur
Beni en zorlayanı SS olmuştur hatta yer yer geçmiştir bende onu yer yer geçmişimdir...
SS RS - VE RS denemeleri dışında kalan diğer denediğim 16-17 RS i çok çok rahat geçtim
Bu iki araç yazılımsız bir şekilde filtre ve eksoztlu şekilde koşturdu hep diğer RS ler yazılımdan egzantiriğe kadar yüklüyken
EMG Astra GSİ da bu katagöride zaten kapağına kadar işlenmiş ciğerli giden bir GSİ Diğer GSİ lardan çok farklı gidişi olduğu ap açık belli
Emreyi savunur gibi bi pozisyon oluyor ama yanlış anlaşılmasın söyliyceklerim,
Emre ayarsız yürüyor bunu unutmayalım.
Ayrıca geçmiş sayfalar da SS Okan'a da yanlış davranıldığını düşünüyorum, sonra düzeltilmiş ama.
Şuan en iyi yürüyen RS, CVK .. O zaman bu deneme olmalı, emre ben senin yerinde olsam buraya gelir denememi yapar videolarımı çeker koyardım. (RS'lerle denemeyi çok istediğin için diyorum ;) )
SEÇKİN172
21-12-2011, 19:18
EMG Astra GSİ da bu katagöride zaten kapağına kadar işlenmiş ciğerli giden bir GSİ
Diğer GSİ lardan çok farklı gidişi olduğu ap açık belli
selçugum bitanesin konuyu bizden iyi anlatmışsın valla :icon_tup::icon_tup:
Cliosportve
21-12-2011, 19:19
Emreyi savunur gibi bi pozisyon oluyor ama yanlış anlaşılmasın söyliyceklerim,
Emre ayarsız yürüyor bunu unutmayalım.
Ayrıca geçmiş sayfalar da SS Okan'a da yanlış davranıldığını düşünüyorum, sonra düzeltilmiş ama.
Şuan en iyi yürüyen RS, CVK .. O zaman bu deneme olmalı, emre ben senin yerinde olsam buraya gelir denememi yapar videolarımı çeker koyardım. (RS'lerle denemeyi çok istediğin için diyorum ;) )
Ayarsız demek orjinal beyindeki yazılıma göre kötü yönde mi etki ediyor demek
Yoksa çok az yarar aldık daha gideri var gıdıklarsak mı demek oluyor ?
Ayarsız demek orjinal beyindeki yazılıma göre kötü yönde mi etki ediyor demek
Yoksa çok az yarar aldık daha gideri var gıdıklarsak mı demek oluyor ?
Epromu orj mi taktık önceki chipli halimi şuan da bilmiyorum.
Ama yeni bi eprom yazılıp daha gideri var :icon_tup:
Beyin alsaydı konuşmuyorum bile ama yazılım yapıcam diyor adam:)
Cliosportve
21-12-2011, 19:22
Benim anladığım şu an ayarsız olmasının ne artısı ne eksisi olduğu
Çünkü ayarsız denilince kafalarda kötü bir izlenim bırakıyor
benim illa saplıcam diye niyetim olsa şuan kimseyle denemem, ne yapınca ne güç aldığımı görebilmek için deniyorum
Kapağın egzoz portları 45mm, orjinal headersım 38mm.. afr zengin avans açık değil vs. bunlarla ne fark eder az çok tahmin edersiniz
CorsaGSI
21-12-2011, 19:26
benim illa saplıcam diye niyetim olsa şuan kimseyle denemem, ne yapınca ne güç aldığımı görebilmek için deniyorum
Kapağın egzoz portları 45mm, orjinal headersım 38mm.. afr zengin avans açık değil vs. bunlarla ne fark eder az çok tahmin edersiniz
Emre wideband varsa TPS %100 Konumunda iken AFR değerlerin ortalama ne oluyor abi?
Cliosportve
21-12-2011, 19:27
Ordan illaki bir yarar gelicektir
Avans ile veya manuel olarak AFR zengin ise işlenmiş bir kapakta nasıl fakire çekiceksiniz eprom yazmaylan bu iş halolucak mı kesin
bugra_0101
21-12-2011, 19:28
Emre wideband varsa TPS %100 Konumunda iken AFR değerlerin ortalama ne oluyor abi?
emre wideband kullanmaya karşı :D :D :D
wideband takılı değil şuan headersla beraber takıcaz, afr nin zengin olduğunu mantığa dayalı olarak söylüyorum
Ordan illaki bir yarar gelicektir
Avans ile veya manuel olarak AFR zengin ise işlenmiş bir kapakta nasıl fakire çekiceksiniz eprom yazmaylan bu iş halolucak mı kesin
olcak inşallah bakalım
kelalper
21-12-2011, 20:06
emre yaptığın işlemlerden sonra araban zengine değil fakire kaçması gerekir. Sonuçta normalden çok daha fazla hava alıo şu anda.
PPR engineering
21-12-2011, 20:07
O değilde ben videolardan bişi anlamadım... Le Mans startı gibi... Arkada kalan rüzgar tünelinde, önden giden yardırıyor, kim kime dum duma...
Kafamı sürekli sağa sola yatırıyorum A stunundan birşey görür müyüm die, oda olmuyor :D
Alayınıza Maşallah :D
bi çıkıp sıkmıyosun karıştırmıyosun ortalığı son kalan yapmak istediğimiz şeyler vardıya heh işte onlardan sonra bir kaç arabayla denemeni istiycem ama ortamı hazırlıycam seni sinirlendiren tiplerden olmıyacak.:) gsi dan sonra birde abf nasıl güzel bir motor görülsün..
SEÇKİN172
21-12-2011, 20:11
Bu ulkede en iyi yürüyen gsi emg gsi dir:)
emre yaptığın işlemlerden sonra araban zengine değil fakire kaçması gerekir. Sonuçta normalden çok daha fazla hava alıo şu anda.
Dogru ama beyin koruma amacli veriyor benzini :)
Yok yanlis biliyosun benden daha iyi yuruyen bi gsi imiz daha var :)
SEÇKİN172
21-12-2011, 20:36
Yok yanlis biliyosun benden daha iyi yuruyen bi gsi imiz daha var :)[/QUOTE]
bence olamaz emg ayarsizdir :))
KA®ANLIK
21-12-2011, 20:41
yawaaasshhh derler adama.
kolay kolay yorum yapmam bu tip konularda ama bazen hakikaten b.kunu çıkarıyorsunuz.
adam 5 e atmamış 2 boy arkasındasın 2 kişi, ki orda beyin falan yokmuş TYPE-R da, 5 e atsa type-r çöküp kalacaksınız olduğunuz yere. İNANMAYIN fazla...
Ne RS miş arkadaş...
geçmedik araba bırakmadı piyasada...
sahibinden taklalı, değişsensiz RS arayacağım yakında ben de...
burda kendi açtığın başlığında EGZANTRİKTEN bahsetmemişsin ama ?
o nasıl olacak ? unutmuşmusun yoksa yazmayı ? ;)
ozamanlar bende bilmiyordum sonradan öğrendik neyse siz 2 niz biraz daha konuşun son gülen iyi gülcek :)
hadi, herşeyi geçtim...
saklamış demiyorum ben başkasından duyduklarım kadar o an yazdım sonradan araç sahibide olduğunu söyledi zaten herneyse gül biraz daha araç sahibini bekliyorum.
istediğini bekle, sıkıntı yok.
biraz mütevazi olun, biraz mantıklı olun ne olur ya ?
hakikaten,
filtre egzoz'lu bir RS ile,
egzantrik, beyin, filtre, egzoz, headers lı bir TYPE-R ı geçeceğinize inanmayın ya... O kadar da değil... biraz mantık...
arabalara piyasa yaptıracağız diye, maymuna döndürüyorsunuz olayı...
yapmayın, gerek yok... ;)
şu KARANLIK mıydı öle bişidi gülüşünü özledim onun o gözükmüyor piyasada :D:D
bak zahmet etme diye mesajları alıntıladım buraya...
mesajlara bak kim neye gülüyor ?
görebiliyorsan neye güldüğümü ben HALA GÜLÜYORUM ONA ;)
EGO larını arabanla mı tatmin etmeye çalışıyorsun napıyorsun ?
ben Sekolive ın dediğine istinaden yokmuş dedim ve sana da asıl önemli olanın bunlar olmadığını, arabada bunlar olsa bile Filtre egzoz lu bir RS in full çakılı sayılabilecek bir Type-R la yürüyebileceğine inanmanızın hayretler uyandırdığını, bu kadar MANTIKSIZ davranmamanız gerektiğini söyledim...
he ama doğru, sen hala Filtre egzoz lu bir RS ile egzantrik, headers, egzoz, beyin, filtreli bir Type-R ile yürüyeceğini savunuyorsan, buna İNANIYORSAN ben hala gülerim daha önce de söylediğim gibi ;)
yine söylüyorum,
BİRAZ MANTIK...
utanmadan arlanmadan,
takla atmasına SS RS in sevindiğimizi söyleyip, yine utanmadan beddua edercesine bugünün yarını var diyorsunuz... bu ne hırs, bu ne öfke...
gözünüzü bu kadar karartmayın. YAZIK...
tekrar yazıyorum:
"BİRAZ MANTIK"
gerisi gelir zaten ;)
KA®ANLIK
21-12-2011, 20:44
(:
sen GSI görmemişsin hocam,
daha fenaları var ;)
aman diyim, EMG yi geçtik bütün atmo gsi ları geçtik yanılgısına varmayın CVK ile denedikten sonra.
Egzantrikli bir RS ile egzantriksiz bir GSI ı deneyecek olduğunuzu unutmayın.
egzantrikli bir GSI karşısında ne sonuç alacağınızı tahmin edersiniz ama EMG ile denerseniz, o da size yeter zaten (:
kelalper
21-12-2011, 20:48
Abi clioculara laf anlatamazsınız. Selçuk dışında hepsi megane dan iyi olduğunu düşünüyolardı bi ara. Biz çoook yazdık ama anlatamadık.
SEÇKİN172
21-12-2011, 20:53
(:
sen GSI görmemişsin hocam,
daha fenaları var ;)
aman diyim, EMG yi geçtik bütün atmo gsi ları geçtik yanılgısına varmayın CVK ile denedikten sonra.
Egzantrikli bir RS ile egzantriksiz bir GSI ı deneyecek olduğunuzu unutmayın.
egzantrikli bir GSI karşısında ne sonuç alacağınızı tahmin edersiniz ama EMG ile denerseniz, o da size yeter zaten (:
Tabiki gsi yurumez die bise yok gsi bilirim stogu gitmez sadece:)
Ama unutmayinki fl rs ile emg denerken bakimsiz ve ozamanlar utkunun taktigi bujiler duruyordu ciger rsler farklidir unutmayinki cvk ile ss kafa kafaya yurumuzdu cvk probleleri vardi giderildi suan iyi gidiyor cvk suan ist da en hizli rs dir zaten emg cvk yi gecerse artik emre evolarla supralarla dener herhalde:) massallah saka fln bi tarafa emg guzel gidiyo ama ss bazen pilanlari bozan bi araba bende anlamadim...:)
KA®ANLIK
21-12-2011, 20:56
Ama unutmayinki fl rs ile emg denerken bakimsiz ve ozamanlar utkunun taktigi bujiler duruyordu ciger rsler farklidir unutmayinki cvk ile ss kafa kafaya yurumuzdu cvk probleleri vardi giderildi suan iyi gidiyor cvk suan ist da en hizli rs dir zaten emg cvk yi gecerse artik emre evolarla supralarla dener herhalde:) massallah saka fln bi tarafa emg guzel gidiyo ama ss bazen pilanlari bozan bi araba bende anlamadim...:)
elelden üstündür, kimsenin itirazı olmaz zaten (:
ok ne güzel... CVK bilinen en hızlı RS ise EMG ile denesin, duruma göre egzantrikli GSI ile de dener CVK...
şöyle güzel 60-260 bir video çekin de herkes görsün güzel bir deneme ;)
bugra_0101
21-12-2011, 21:00
elelden üstündür, kimsenin itirazı olmaz zaten (:
ok ne güzel... CVK bilinen en hızlı RS ise EMG ile denesin, duruma göre egzantrikli GSI ile de dener CVK...
şöyle güzel 60-260 bir video çekin de herkes görsün güzel bir deneme ;)
Kanka sen inandın mı bence kesin bir aksilik çıkcak :D
KA®ANLIK
21-12-2011, 21:03
Kanka sen inandın mı bence kesin bir aksilik çıkcak :D
o değil de GSI lar 260 yapıyormuydu la, ben unuttum GSI ı artık :D
260 demesek iyiydi :D
240 yapak la onu :D
bugra_0101
21-12-2011, 21:09
o değil de GSI lar 260 yapıyormuydu la, ben unuttum GSI ı artık :D
260 demesek iyiydi :D
240 yapak la onu :D
ben svu yla 250 gördüm ,
emre emg yle 255 yapmıştı galiba geçenlerde
egzantirikli gsida 235 gördüm sahibi bağırdı ayağımı çektim :D
PPR engineering
21-12-2011, 21:09
seçkin yazdım hala yazıyosun ciğer rs nedir bakımlı bakımsız kondüsyonu yerinde demek istedin sanırım kardeşim yc 106 gti yazdım ya ve rs le yan yana yürüdü ve rs te CİĞER rs değilmi hemde en ciğerlerinden :) ee yc 106 gti da emg 4 e atar atmaz geciyo denemesini yapmıştık..cvk dersen emg cvk yı gecemez cvk white rs ten sonra en iyisi şimdi çok daha iyi olduğunuda biliyoruz ss le denerkende sentesi kaçıktı onuda biliyoruz ahmet düzeltmişti sentesini..
Abi clioculara laf anlatamazsınız. Selçuk dışında hepsi megane dan iyi olduğunu düşünüyolardı bi ara. Biz çoook yazdık ama anlatamadık.
cliocular diye genellemeyelimde bikaç arkadaş var laf anlatmanın gereksiz olduğu :) bende boşverdim :D
kelalper
21-12-2011, 22:09
bunlar bir değil iki değil. Ankara şubeleride böyle bunların.
Valla şu geceden benim çıkardığım sonuç EMG eksikleri giderildiğinde ciddi yürüyecek Maşallah...
olaya bi açıklık getireyim, o 2 boy dediğiniz olaya geleyim ve rs ile denerken ben sizin devrinizde bastım.(vtc altı) benim koyduğum videoları görebilrsiniz. daha önce tt ile denemelerimi ve tt ile ve rs denemelerinide görebilrsiniz bir önceki konudan tt ygz typer denemesinden. 2 boyu malesef kabul etmiycem arkadaşlar.
daha önceden cvk ile bastığımda 76 ara boru 76 hks vardı araba rodajdan cıkmış ve berbat ötesiydi alicanın clio yu az geciyor cvk ile de kafa burun ve gene burun göz farkım oluyordu.
ben gks typerla denedim gks yi 2 boy gecdiğimde oldu (210 kadar) çamurluğumda geldiğide oldu videolardanda görebilirsiniz. gks de emg gsı geciyo bilindiği üzere. bende emg ile hiç denemedim.
ss ile güneşli mc cıkışı öylesine sıktık. arabayı hayri kullanıyordu ilk denemede hayri vites kaçırdı zannedersem durdu, sonra hali ile bende durdum ikinci denemede ise siz boy farklarını nasıl ölçüyorsunuz bilmem ama cidddi ciddi boy farkı vardı he görenlerin yanından gecerken belki 3ü bitirmiştim ondan 2 boya takıntı oldunuz ama. galiba benim şahsi görüşüm yanılıyorsunuz...