Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç muayene ?
bugüne kadar gittiginiz en rahat aracınızı muayene ettirdiginiz yer neresidir? bu ayın 21'inde muayenem var.biraz tedirginim dogrusu sizin tavsiyeleriniz nelerdir :beuj:
Sultanbeyli istasyonu.4 tane araç muayene ettirdim. Hiç bir problem çıkmadı,pek zorluk çıkarmıyorlar..
Sultanbeyli istasyonu.4 tane araç muayene ettirdim. Hiç bir problem çıkmadı,pek zorluk çıkarmıyorlar..
sordugum çogu kişi silivri diyor. canımı sıkıyor bu muayene işi inş. rahat geçeriz :/
Olum araban rahat gecer muayeneden,bir tek eksoz sikinti yaratir gel al gc nin eksozu tamamdir
Olum araban rahat gecer muayeneden,bir tek eksoz sikinti yaratir gel al gc nin eksozu tamamdir
en son 2 sene önce sadece gti jantı takıp geçirdim. başka bişey yapmadım direk böyle götürücem inş. tek seferde hallederiz :icon13:
ersin_srndg
19-12-2011, 08:08
sultanbeyli istasyonda hep mod. araçlar görüyorum
en son 2 sene önce sadece gti jantı takıp geçirdim. başka bişey yapmadım direk böyle götürücem inş. tek seferde hallederiz :icon13:
Bizim Volkan la gorus,esenyurt u halleder o ;)
sultanbeyli istasyonda hep mod. araçlar görüyorum
orasıda aklıma yatmaya başladı şimdi
Bizim Volkan la gorus,esenyurt u halleder o ;)
numarasını ver sene bana :icon_tup:
cRc Ramo
19-12-2011, 08:14
kıçının dibinde istasyon var. ver u.özcana geçirsin sen gidipde ortamı germe orda :)
kıçının dibinde istasyon var. ver u.özcana geçirsin sen gidipde ortamı germe orda :)
cok kötüyüm rüyalarıma giriyor :) :hahaha:
egzosdan çok ses çıkmasın filtreyi orjinal takmaya gerek olmuyor diye hatırlıyorum. esenyurtta tanıdık var bizim 200 tl alıyo ama headers cai patlak cam dahil hepsini geçiriyo :D ama yeni operasyon yapıldı sanmıyorum artık kimsenin kolay kolay yapıcağını :) silencer varsa egzosa tak onu logo iptalleri hafif kusurlu geçiyo bildiğim kadarıyla. sıkıntı olmayacaktır.
egzosdan çok ses çıkmasın filtreyi orjinal takmaya gerek olmuyor diye hatırlıyorum. esenyurtta tanıdık var bizim 200 tl alıyo ama headers cai patlak cam dahil hepsini geçiriyo :D ama yeni operasyon yapıldı sanmıyorum artık kimsenin kolay kolay yapıcağını :) silencer varsa egzosa tak onu logo iptalleri hafif kusurlu geçiyo bildiğim kadarıyla. sıkıntı olmayacaktır.
aracımda logo iptal vs bişey yok :) orjinal bakalm allahın iznliyle halledicezz inş. vermem 200 tl falan :D gider orj. egsoz falan takarım vermem para :D cok agır bi yük bu sırtımda :D
cRc Ramo
19-12-2011, 08:21
cok kötüyüm rüyalarıma giriyor :) :hahaha:
tahmın edebiliyorum sıkıntını da gereksiz sıkıntı yapıyorsun.
en fazla lastık jant ve egzoz sıkıntı olucak başka bişey onlarda elimizde var biliosun :icon_tup:
darkmoon
19-12-2011, 08:29
aracında sıkıntı yoksa her yerden geçer bende bu perşembe sonatayı sokucam hadımköydekine şubattada 3.20d ninki bitiyor onuda sokucam..
sıkıntıysa hepsi çıkartıyor silivride aracımı geçirmediler far ayarı bozuk diye neyseki hemen silivri tüv ün arkasında oto sanayi varda orda yaptırıp tekrar sokdum.. silivrinin artısı arkasında oto sanayi var basit şeylerde anlık çözümler bulabilirsin o sanayide.. bir artısıda fazla dolu olmuyor sıra çabuk geliyor.. ama titizler hiç öyle başdan savmalık yapmıyorlar..
beylikdüzünde yiğenimin aracı geçemedi ruhsatta araç rengi panacotta diye geçiyordu fabrika çıkışı opel o ismi koymuş araca renk olarak onlarda bu hangi renk demişler böyle olmaz demişler panacotta (gri) gibi olması lazım mış.. belli yıllarda araçlar böyle üretilmşdi ejder rengi gülkurusu gibi bunlar kalkmış artık değişmesi gerekiyormuş yiğenime bir daha ruhsat çıkarttılar..
adamınız varsa bilemem ama normal şekilde hangi tüve girerseniz girin sıkıntıysa aracınızda sıkıntı varsa çıkartıyorlar... arkadaşın dudullu tüvden kaloriferi çalışmayan elektrik donanımında sıkıntılar olan 20 yaşındaki aracını geçirdilerki ben kesin geçirmezler diyordum ama geçirdiler kaloriferin çalışmaması geçmemesine mani değilmiş çok şaşırdım zira ön cam buğu yapdığında o buğuyu çözücek tek şey kaloriferdir allah korusun o buğu kaza bile yaptırır bir arkadaşın 2 yaşındaki op orjinal a4 nü geçirmediler lastik desenleri farklı diye..
yani hiç belli olmuyor hiç bir tüvdede ben kasti kıllık yapdıklarını sanmıyorum tam aksine bizim iyiliğimiz için sorunları bize söylüyorlar bunları yaptır getir geçiriyim sende trafikde rahat et trafik canavarı olma bende görevimi yapmış olayım tarzı çalışıyorlar..
Hep hadımköyde giriyorum muayeneye
istasyon farkı yok aslında kişi farkı var
kimisi çok detaycı kimisi biraz daha genelci
ben bu iki karakterede rastladım
inşallah genelci birine denk gelirsin 5 dakkada hallalur işin
Hep hadımköyde giriyorum muayeneye
istasyon farkı yok aslında kişi farkı var
kimisi çok detaycı kimisi biraz daha genelci
ben bu iki karakterede rastladım
inşallah genelci birine denk gelirsin 5 dakkada hallalur işin
bu sabah okudugum en güzel yorum :) teşekkür ederim inşallah
ç.tunçer
19-12-2011, 10:16
sordugum çogu kişi silivri diyor. canımı sıkıyor bu muayene işi inş. rahat geçeriz :/
silivriye gitme arkadaşım bütün elemanların yaşı genç uzman larından buram buram tırsıyolar o yüzden çok detaycı olmuşlar kısa bir süre içinde iki kere gittim aracın içindeki koltuklar oynuyomu ileri geri yapıyomu ona bile bakıyolar boşuna benzinini harcama
olum harun neden sıkıntı yapıyorsun senın araba tık dıye gececek buyukcekmece mımarsınana gıt orda yaparlar hacı sadece egzozu orjınal olsun bende aırbag ısıgı bıle yanıyordu sıkıntı yapmadılar lastıklere baktılar altına baktılar vs vs sonra hemen muhabbet ya kac para bu arabalar:D falan fılan derken hadı hayırlı olsun dedıler sıkıntı yapma bas gıt gecersın
onursumer
19-12-2011, 11:22
kavaklıya gıtt
+1
2 kere kavaklıya gittim hem çok sakin hemde çok fazla takıldılmıyorlar
Cliosportve
19-12-2011, 11:35
Çatalcadakine 2 araç götürdüm yağ gibi kaydı ikiside
SekoLive
19-12-2011, 11:37
Çatalcadakine 2 araç götürdüm yağ gibi kaydı ikiside
çok şanslıymıssın kız gibi arabayla gittik arabayı alırken farkedemediğim bir tane eksik bijonu farketti yazdı, lpg yi sabahında düzgün hale getirmstm olan conta yok diyip yazdı ... sanrım en uyuz oldugum istasyon orası.... unutmadan olan arka koltukdaki emniyet kemerinide görmezden gelmsti
harun bide istasyondan ziyade denyo adamın birine denk gelirsen can sıkıyorlar :)
çok şanslıymıssın kız gibi arabayla gittik arabayı alırken farkedemediğim bir tane eksik bijonu farketti yazdı, lpg yi sabahında düzgün hale getirmstm olan conta yok diyip yazdı ... sanrım en uyuz oldugum istasyon orası.... unutmadan olan arka koltukdaki emniyet kemerinide görmezden gelmsti
harun bide istasyondan ziyade denyo adamın birine denk gelirsen can sıkıyorlar :)
ben bi kaç kere başkasının arabasını götürdüm yok patiyle kalkıyorlar mal mal kullanıyorlar canım sıkılıyor hiç alışkın degilim aracımı başkasının kullanıdıgını görmeye canımı sıkıyor su iş bi an önce olsada bitse inş. denk gelmeyiz denyolara
darkmoon
19-12-2011, 11:58
bu kadar niye sıkıntı yapıyorsunki aracıın her şeyi tamsa bir sıkıntı olmadan geçersin kalırsanda seni bırakdıkları şey neyse düzeltir yaptırır tekrar girer geçersin ama illa geçersin en iyisi bir defada geçersin en kötüsü iki defa girer geçersin ama her şekil geçersin.. rahat ol..
işi garantiye almak istersen sanayide ön muayene yapan nyerler var 30 tl ye falan orjinal birebir tüv deki muayenenin aynısını yapıyorlar sıkıntılı yerleri istersen tamir ediyorlar ordan çıkdınmı zaten kesin geçiyorsun.. ama bence gerek yok sen girdiğin gibi çıkarsın sorunsuz..
tuner faruk
19-12-2011, 14:46
Kanka egzozu sök arabayı az kaldır geç ben sadece kaldırıp geçtim başka hiç bişey yapmadım orta susturucuyu bile takmadım frenlerin tutsun yağ kaçağı vs. olmasın geçiyo tabi bu dediğim Kavaklı istasyonunda.
Geçen hafta kuzenin arabasını götürdük Silivriye aks bilyasındaki boşluktan ağır kusur diyip bıraktı ki araba zır orjinal..
benım rex gectıyse senınkıde gecer :)
Aracımın sahibi rahmetli ve bir türlü üstümüze alamıyoruz varislerinin ilgisizliğinden dolayı.Bu halde nasıl muayene yaptırabilirim araca ?
otomania
19-12-2011, 16:29
silivri ortaköydede var orasıda çok rahat hep oraya gidiorm.
Off simdi aklima geldi,olum orda bide arabayi kullanicaklar hemde ayakkabi ile :( sen kesin ogun sinir krizi gecirirsin
Hazır konu varken yarın bir aracımızı muayeneye götürcez ogs kaçak geçiş cezamız var ödemesini sabah pttden yaptık karayollarının sitesinden sorgulama yapınca hala gözükmekte ne kadar sürede ekrandan düşer, karayollarını aradık pttden ödeme yapılmaz diyor vergi dairesini arıyoruz şuanda ekrana yansıyan bir ödeme yok sistemlerin yavaş olmasından falan olabilr diyor böyle bir durumla karşılasan varmı?