Orijinalini görmek için tıklayınız : Y-56 İntegra
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 11:41
Arkadaşlar tek bir kare resim mevcut oda zaten bu sabah otoparkta çektim :D en kısa zamanda yeni resimler eklenecektir,iyi-kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
http://b1112.hizliresim.com/s/m/16m5f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
OnurAvci
19-12-2011, 11:44
Maşallah rengi süper. Fakat orjinal farları daha iyi durmaz mıydı diye düşündüm bir an :)
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 11:46
Maşallah rengi süper. Fakat orjinal farları daha iyi durmaz mıydı diye düşündüm bir an :)
Evet belkide haklısın fakat kendi far ve parkları hep kırık döküktü,komple almam gerekiyordu bende bunları tercih ettim , tşk ederim yorumun için :)
abarrowwwwww nettin sen boyle kaan abi, saman altindan su yurutmek buna denir :D
Abi hayirli olsun cok begendim spoon sarisi teg'ini, demekki gizli proje buydu; masallah gule gule kullan abicim.
OnurAvci
19-12-2011, 11:54
Evet belkide haklısın fakat kendi far ve parkları hep kırık döküktü,komple almam gerekiyordu bende bunları tercih ettim , tşk ederim yorumun için :)
Böyle de harika bir duruşu var. Kıskandırıyor ilk başta insanı neden bende yok diye çamura yatmak farz böyle durumlarda :D Allah kaza bela vermesin. :) İnsan birşeye nasıl alıştıysa öyle daha hoş görünüyor gözüne. Bende integraları hep orjinal farlı görünce ondan böyle birşey dedim ama baktıkça hoş duruyor. Eee bu halde kalmayacak sanırım bu makine. Planları da öğrenebilir miyiz? :D
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 11:56
abarrowwwwww nettin sen boyle kaan abi, saman altindan su yurutmek buna denir :D
Abi hayirli olsun cok begendim spoon sarisi teg'ini, demekki gizli proje buydu; masallah gule gule kullan abicim.
sağolasın kardeşim benim :)
maşallah renk güzel.. güzel bir jant ve far deişimi ile daha hoş durur kanaatindeyim..
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 11:59
Böyle de harika bir duruşu var. Kıskandırıyor ilk başta insanı neden bende yok diye çamura yatmak farz böyle durumlarda :D Allah kaza bela vermesin. :) İnsan birşeye nasıl alıştıysa öyle daha hoş görünüyor gözüne. Bende integraları hep orjinal farlı görünce ondan böyle birşey dedim ama baktıkça hoş duruyor. Eee bu halde kalmayacak sanırım bu makine. Planları da öğrenebilir miyiz? :D
Allah daha güzellerini sizlere versin inşallah , Allah razı olsun .. Eksiklerim var hali hazırda tabikide jant vs gibi tamamlanacak kısmetse en yakın zamanda..Farlara alıştım ben , aydınlatmasındanda oldukça memnun kaldım şimdilik..
orjinal derken yine siyah tabanlı kristal mi ne diyorlar o farlardan lazım buna çok güzel olmuş
ondertopcu
19-12-2011, 12:03
Maşallah güzel olmuş
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:03
orjinal derken yine siyah tabanlı kristal mi ne diyorlar o farlardan lazım buna çok güzel olmuş
Jdm diye tabir edilen farlardan bahsediyorsun sanırım , aydınlatması için kötü dediler bende uzak durdum yoksa aklımdakiler oydu aslında :( Tşkler güzel yorumlarınız için..
Jdm diye tabir edilen farlardan bahsediyorsun sanırım , aydınlatması için kötü dediler bende uzak durdum yoksa aklımdakiler oydu aslında :( Tşkler güzel yorumlarınız için..
aynen bence aydınlatması kötü değil Acura teg Halil ağa kullanıyor ne zamandır xenonlarla hem şık hem güzeldi
sarı olsun 3 kuruş fazla olsun..:)
bütün hondalara yakışan bir renk..
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:08
Tşk ederim arkadaşlar..Belki değiştiririm farları bahara belli olmaz ;)
ali elbasan
19-12-2011, 12:13
maşallah on numara makına
by serçe
19-12-2011, 12:13
maşallah kazasız belasız ama oem farlar daha iyi duracaktır ..
boyatırken aklımdaki renklerden biriydi....maşallah...ama bu renk fotoğraf makinalarının bile kolay pozlayamadığı bir renk...gerçeği fotoğraftakinden daha canlı duruyor bildiğim kadarıyla....
iyi günlerde kullanın....
güzel bi cila, alperx nickli üyenin sattığı siyah orjınal 16" ultraleggeralar ve bahsi geçen siyah zemin farlar sonra yemede yanında yat cinsinden olacaktır. Maşallah
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:18
boyatırken aklımdaki renklerden biriydi....maşallah...ama bu renk fotoğraf makinalarının bile kolay pozlayamadığı bir renk...gerçeği fotoğraftakinden daha canlı duruyor bildiğim kadarıyla....
iyi günlerde kullanın....
Tşk ederim , aynen öyle haklısın canlısı çok daha hoş Cila yapılmadı hala 1-2 ellenmesi gereken yerleri mevcut şimdilik böle biniyorum..
Maşallah araca.
Farlar JDM olmalı derim, aydınlatması kötü evet fakat çok yüksek K lı xenon ile daha iyi bi seviyeye çıkarabilirsin rahatlatır ;)
Jdm far arabanın kaderini değiştiriyor.
Turuncu tampon sinyalleride çok hoş durur kesinlikle olmazsa olmazlardan bence.
Spoon ayna takmalısın ve bence gövde rengi kullanmalısın. Ben çok istemiştim fakat takamadım arabayı satınca.
Plakayıda benim eski aracın olduğu yere takman çok daha şık durur bence. eski aracımın plakası KHK TEG diye yazarsan çıkar.
Sarı yapan çıkıcak mı diye çok merak ediyordum çok güzel olmuş emeğinize sağlık
ErmanArseven
19-12-2011, 12:18
masallah renk cok güzel olmus ön farları oem takın yada jdm far alın uzunlarda anca gösterir :D siyah spoonlarla nokta olur :)
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:19
güzel bi cila, alperx nickli üyenin sattığı siyah orjınal 16" ultraleggeralar ve bahsi geçen siyah zemin farlar sonra yemede yanında yat cinsinden olacaktır. Maşallah
Cila yapılmadı daha :) ultraleggera düşünmüyorum , jant için araştırmadayım açıkcası şimdilik.. Tşk ederim yorumlarınız için..
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:23
masallah renk cok güzel olmus ön farları oem takın yada jdm far alın uzunlarda anca gösterir :D siyah spoonlarla nokta olur :)
Siyah spoon bende düşünüyorum ama sattık 16 spoonları şimdi ararız :D
ensoztrk
19-12-2011, 12:28
Maşallah rengi çok güzel:)
Jant, far değişikliğine gidilmeli bencede.
SOMEONESPECIAL
19-12-2011, 12:29
siyah spoon bende düşünüyorum ama sattık 16 spoonları şimdi ararız :d
16 spoon satılır mı :(
süper olmuş... Maşallah kazasız belasız
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:31
Maşallah araca.
Farlar JDM olmalı derim, aydınlatması kötü evet fakat çok yüksek K lı xenon ile daha iyi bi seviyeye çıkarabilirsin rahatlatır ;)
Jdm far arabanın kaderini değiştiriyor.
Turuncu tampon sinyalleride çok hoş durur kesinlikle olmazsa olmazlardan bence.
Spoon ayna takmalısın ve bence gövde rengi kullanmalısın. Ben çok istemiştim fakat takamadım arabayı satınca.
Plakayıda benim eski aracın olduğu yere takman çok daha şık durur bence. eski aracımın plakası KHK TEG diye yazarsan çıkar.
Sarı yapan çıkıcak mı diye çok merak ediyordum çok güzel olmuş emeğinize sağlık
Bordo teg ise biliyorum , bir ara genç bir kardeşimizdeydi sanırım .. Tampon sinyalleri yolda , spoon ayna istemiyorum , kendi aynaları arka görüş açısından daha verimli olduğunu düşünüyorum crx te kullandığım için..Farlar içinde dediğim gibi 0 aldım ama belli olmaz değiştirebilirim benimde aklımda fakat alıştım gerçekten :) yorumların için tşk ederim..
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:33
16 spoon satılır mı :(
süper olmuş... Maşallah kazasız belasız
Yaptık öle bir eşeklik :( 15 ve 16 vardı , 16 lar crx e büyük diye durmaması adına çıkardım elimden :(
SOMEONESPECIAL
19-12-2011, 12:34
yaptık öle bir eşeklik :( 15 ve 16 vardı , 16 lar crx e büyük diye durmaması adına çıkardım elimden :(
16" beyaz rpf-1 de güzel durur ama
bora1311
19-12-2011, 12:39
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:40
16" beyaz rpf-1 de güzel durur ama
Şuanda tam yarama parmak basmakla kalmadın , tuz , biber vs ne varsa dağladın beni :D evet rpf-1
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:41
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Tşk ederim ;)
renk gercekten harıka cok yakısmıs kazasız belasız
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:44
renk gercekten harıka cok yakısmıs kazasız belasız
Tşk ederim gerçekten :)
Buradanda yazayım tekrardan Maşallah.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. ;)
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:48
Buradanda yazayım tekrardan Maşallah.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. ;)
Tşk ederim üstadım ;)
maaşallah abi Melii ile dükkana geldiğimizde canlı canlı gördüm liftte inceledim biraz.10 numar aduruyor sarı renk.çok hoşuma gitti.daha sanayiden girer girmez gözüme çarptı.yanındada mat siyah crx vardı.İmkanın varsa rica ediyorum 17 Volk TE37 tak bu arabaya öyle güzel olur ki. Offff pişman ettin integrayı sattığıma :D
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 12:55
maaşallah abi Melii ile dükkana geldiğimizde canlı canlı gördüm liftte inceledim biraz.10 numar aduruyor sarı renk.çok hoşuma gitti.daha sanayiden girer girmez gözüme çarptı.yanındada mat siyah crx vardı.İmkanın varsa rica ediyorum 17 Volk TE37 tak bu arabaya öyle güzel olur ki. Offff pişman ettin integrayı sattığıma :D
Sağolasın kardeşim , TE37 de seçeneklerimden biri bakalım hayırlısıyla karar veremedik daha ;)
maşallah kardeşim canlı gormenızı ısterımm cok fenalarda crx ı boyatabılırmm allah nazardan saklasın :)
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 13:04
maşallah kardeşim canlı gormenızı ısterımm cok fenalarda crx ı boyatabılırmm allah nazardan saklasın :)
Eywallah kardeşim , cümlemizinki nazarlardan korunsun..diğer rex gitti boyaya geçmiş olsun :D :D
Kaan abi maşallah canlı cok daha güzel bitmiş oldugunu görmek sevindirici iyi gunlerde kullanın :)
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 13:10
Kaan abi maşallah canlı cok daha güzel bitmiş oldugunu görmek sevindirici iyi gunlerde kullanın :)
Tşk ederim ömercim , bitmedi aslında hala :D :D
masalah kaan abi :D
rexide görmek isteriz :D
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 13:17
masalah kaan abi :D
rexide görmek isteriz :D
Sağol kardeşim , inşallah onuda görürüz ölmeden :)
Renk yakışmış.
Güzel bi jant ve orjinal farlarla daha güzel olacağına eminim.
Maşallah.
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 14:29
Renk yakışmış.
Güzel bi jant ve orjinal farlarla daha güzel olacağına eminim.
Maşallah.
Tşkler güzel yorumlarınız için..
maşallah harika görünüyor sarı süper durmuş.allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin.
tuner faruk
19-12-2011, 14:35
Maşallah Kaan abi çok güzel olmuş Allah nazarlardan saklasın :)
heyy taksi... :)) her gördüğümde diyorum yazılı olarakta belirteyim abi Maşallah Allah kaza bela vermesin..
Eywallah kardeşim , cümlemizinki nazarlardan korunsun..diğer rex gitti boyaya geçmiş olsun :D :D
bı telefon kadar yakınımım toplamayaa gelırım :)
evet bordoydu,en son bendeydi araç, bende denizliye sattım. çok temiz bakıyorlar ordaki arkadaşlarda.
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 15:51
evet bordoydu,en son bendeydi araç, bende denizliye sattım. çok temiz bakıyorlar ordaki arkadaşlarda.
Hayırlısı olsun senden önceki sahibi kardeşimizdeyken bakmıştım araca , çok güzel ve diri bir teg, inşallah alan arkadaşta sizler gibi bakar ;)
çok güzel duruyor aracınız maşallahı var hani :)
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 16:47
Tşk ederim arkadaşlar ;)
maaşallah allah kaza bela vermesin
kaan abı masallah cok ıyı duruyor kazasız belasız gunlerde kullanırsın ınsallah canlı canlı gormek ısterık:D:D:D
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 17:14
Sağol kardeşim , senin makineyede maşallah ;) Bizde senin makineyi görsek hani iyi olucak kardeşim :D :D
en kısa zamanda goruselım zaman sole yeter:D
allah razı olsun abı aldım da yıne garaj spec:)
Maşallah kazasız belasız rengi çok yakışmış
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 17:37
allah razı olsun abı aldım da yıne garaj spec:)
hastayım sana olm , tam arabası alıncak adamsın :D
kaanpoyrazoglu
19-12-2011, 17:38
Maşallah kazasız belasız rengi çok yakışmış
Tşk ederim :)
hastayım sana olm , tam arabası alıncak adamsın :D
saol abı :)ben bakıyorum valla hıc bıseyınden kacmam alır almaz koydum garaja belkı 1 sefer kullandım:D:D:D:D:D:D
ERHAN SONGÜR
19-12-2011, 18:39
maşallah
ama jdm far on numara durur bence
maşallah kardeşim allah kaza bela vermesin yalnız canlısı 10 numara duruyo darısı başıma artık :D
GokhanK.
19-12-2011, 20:47
maşallah güzelmiş rengi aracın.katil gibi duruyo :D kazasız belasız kullanın.maşallah tekrardan.
fatih(fb)
19-12-2011, 22:41
kazasız belasız abi canlanmış:)
Alper DEMİR
19-12-2011, 23:41
Maşallah...
Selcuk_RoL
19-12-2011, 23:44
renk olmuş kazasız belasız maşşallah
kaanpoyrazoglu
20-12-2011, 09:35
Tşk ederim arkadaşlar , sanırım farlardan soğutmaya başladınız beni :D gereksiz bir masraf daha sesleniyor bana :D :D
Emre Ekrem
20-12-2011, 10:39
maşallah, süpanallah, renk çok yakışmış.
BurakYozgat.
20-12-2011, 14:19
Çok tatlı maşallah kazasız belasız :)
Maşallah çok güzel. Özellikle sarı ayrı bir hava vermiş:o
Dionysos
20-12-2011, 14:50
maşallah kaan abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız uğraşlar çok güzel sonuç vermiş :) (Göktuğ) :)
http://img808.imageshack.us/img808/9685/b700890nazarboncuu.jpg
kaanpoyrazoglu
20-12-2011, 15:18
Tşk ederim arkadaşlar , göktuğcum sanada tşkler ;)
yok mu yeni fotoları aracın? tek kareyle kandırdın bizi abi ya mahrum etme yavruyu bizden:)
ALPER-VNS
25-12-2011, 16:56
orjinal farlarla jantla nokta olur renk çok güzel olmuş.. taksi sanmazlar inşallah :D
maşallah sarı renk teg'de çok güzel durmuş kazasız belasız günlerde binmek nasip etsin rabbim.
jdmpoint
25-12-2011, 20:57
maşşallah kaan abi allah kaza bela vermesin yakısmıs y56 :)
fsunnetci
26-12-2011, 09:54
Kaan şu TEG'i yakından görmek isteriz nerede takılıyor bu TEG :rolleyes:
maşAllah renk güzel olmuş ama farlar Oem olsa idi yada JDM çok daha güzel dururdu bence...
tegci_09
26-12-2011, 10:10
maşallah kazasız belasız günlerde kullanın.