PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geleneksel İstanbul 3. Offroad Buluşması 25.12.2011

BoraRS
20-12-2011, 22:23
Evet arkadaşlar her yeni Offroad organizasyonumuzda biraz daha tecrübe ediniyoruz. araçlarımızı tanıyor daha da cesaretleniyoruz. İlk organizasyonda 10 santim kumdan geçince sevindirik olan ekip arkadaşlarımız artık aşağıdaki manzaralara alışık hale geldiler :D ;

http://img440.imageshack.us/img440/4975/img0336ze.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/2029/20111211115501.jpg

Bu sefer ki organizasyonumuzu tamamen çamur üzerine kurguluyoruz :) Riva' nın Ormanlarının içinde çamur dolu yerler var ve bu orman yolları Çekmeköydeki gibi dar değil. Dolayısı ile araçlarımızı çizme riskimiz bu sefer yok.

Yaklaşık 3-4 gündür de güzel yağmur yağıyor. Cumartesiye kadar da yağmaya devam edecek. Yani toprak yağmura doydu :D Biz de çamura doyacağız :D

http://img202.imageshack.us/img202/3429/dscn0325vw.jpg

Buluşma Tarihi: 25 Aralık Pazar
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma Yeri: Acıbadem Mc Donalds
Gidilecek Parkur: Riva Ormanları. Buluşma noktasına yaklaşık 45 dakikalık mesafede parkura ulaşmış olacağız. Bu yağmurlarla birlikte parkur bol çamurlu bir parkur olacak.
Ekipman: Çizme veya Bot + Eldiven + Çeki Halatı (olmasa da olur bizde var) + 4 adet Telsiz ben getiriyorum
Yemek: Yemeklik alışverişi Acıbadem' deki Süpermarketlerden birinde hızlıca halledeceğiz.

Arkadaşlar katılacak araçların lastikleri kabak ise gelmemelerini tavsiye ederim. Aksi takdirde bütün offroad boyunca her parkurda kalırlar onları bütün gün çekmek zorunda kalırız. O nedenle en azından araçlarınızda kar lastiği olsun. Ama yok illa ben normal lastiğimle de olsa gelmek istiyorum aracımın performansını görmek istiyorum diyorsanız başımızın üstünde yeriniz var :)

Lütfen kesin katılacak olanlar isimlerini listeye eklesinler;

En Güncel Liste;

BoraRS Bora & Co-Pilot Kuzen Dinçer - Kia Sorento
Redbull Engin & Co-Pilot Sword Murat - Range Rover V8
Ramazan & Co-Pilot Köksal - Suzuki Vitara (Vinçli)
Mehmet & Co-Pilot - Land Rover Discovery V8
Arfy & Co-Pilot Fatih & Sercan - Suzuki Jimmy (Vinçli)
Ardacar Arda & Co-Pilot Çılgın Batu - Mitsubishi Lö 200 :D
Emre YEŞİL & Co-Pilot FRK - Land Rover FreelanderII 2.2 TD4

mmustu
20-12-2011, 22:27
he çamur banyosu cilde iyi gelir diyosun :D

kankacım dediğim gibi hafta içi bitirebilirsem ticareti 98 5,2 cheroke ile geldim say öptüm bye :D

BoraRS
20-12-2011, 22:29
kalanlar derken :D olum vinç çekici falan yok mu sizde :D sonuç itibariyle ben geliyorum her türlü bahtsızlığa açık ve hazırlıklı olmamız gerekir :D

Kanka Vincimiz var. Ramazanların Vitara Maşallah hem Vinçli hem öfkeli :D Araçlarımız çok kuvvetli çok şükür. Tekerler yeri tuttuğu zaman sıkıntı olmadan çıkıyor araçlar.

E bir de üstüne benim muhteşem pilotajım eklendiğinde ortaya çok güzel kareler çıkıyor :D

BoraRS
20-12-2011, 22:30
he çamur banyosu cilde iyi gelir diyosun :D

kankacım dediğim gibi hafta içi bitirebilirsem ticareti 98 5,2 cheroke ile geldim say öptüm bye :D

Hadi hayırlısı kanka. İnşallah gönlüne göre bişey olur. Tüfek de getiriyorum bol bol fişenk yakacazz :D

yan53
20-12-2011, 22:31
Riva cok guzel olur cumartesiye kadar cok batan olur isimiz cok demekki bizim isi
Yazilmis zaten askadrosayiz

mmustu
20-12-2011, 22:32
tüfeng mi :D getireyim mi bende kanka ruhsat falan yok ama :D

yan53
20-12-2011, 22:34
Bende getircem abi belki domuz fln biluruz

mmustu
20-12-2011, 22:35
Bende getircem abi belki domuz fln biluruz

hacı birbirimizi vurmayakta :D

du bakalım bizim emektarı bi çıkarıp yağlayayım o zaman :D

BlackEmperor
20-12-2011, 22:37
anaaaam tüfeng&mustu :D

yan53
20-12-2011, 22:37

Abi cumle biraz dusuk oldu ama emektar tufegi diyelim kimse ya lis anla
Anlamasin( espri yapim dedim izninle )

mmustu
20-12-2011, 22:38
anaaaam tüfeng&mustu :D

çakıyla kendini pıçaklayan tüfengle neler yapmaz :D

köksal yıkıldım hahahha :D

BoraRS
20-12-2011, 22:38

Kanka ruhsat yoksa sıkıntı olur boşver. Jandarma ve Ormancılar geziniyor ara ara. Ben getiriyorum Ramazan da getiriyo. Yaklaşık 100 tane de fişek getiriyorum. Cayır cayır yakarız :D

Bu arada Pazar Rivaya gittim keşife. Kuzenlerle bol bol fişek yaktık kendimize geldik. Arabayı bikaç yerde batırdık ama araç Maşallah çıkmasını da bildi :) Ben bu Sorentoyu iyice sevmeye başladım. Bugün de arabanın altını yıkattım Bostancı Sanayide. Ben diyim 10 siz deyin 20 kilo çamur aktı arabanın altından :D Adamın dükkan leşş gibi oldu :D

http://img9.imageshack.us/img9/8160/phototv.jpg

yan53
20-12-2011, 22:39
Tobe tobe...

yan53
20-12-2011, 22:40
Kanka ruhsat yoksa sıkıntı olur boşver. Jandarma ve Ormancılar geziniyor ara ara. Ben getiriyorum Ramazan da getiriyo. Yaklaşık 100 tane de fişek getiriyorum. Cayır cayır yakarız :D

Bu arada Pazar Rivaya gittim keşife. Kuzenlerle bol bol fişek yaktık kendimize geldik. Arabayı bikaç yerde batırdık ama araç Maşallah çıkmasını da bildi :) Ben bu Sorentoyu iyice sevmeye başladım. Bugün de arabanın altını yıkattım Bostancı Sanayide. Ben diyim 10 siz deyin 20 kilo çamur aktı arabanın altından :D Adamın dükkan leşş gibi oldu :D

http://img9.imageshack.us/img9/8160/phototv.jpg

Yan53= koksal

ChtArdARSL
20-12-2011, 22:40
Arıf gorurse yazarde, Fatıh gelıcekmı yoksa onun aracını alcakmısnız Ramazan veya Koksal abı?

Bora abı cok pılotun dolmus ama arkada yer vardır umarım,Dıscoyuda yazarmısn abı

yan53
20-12-2011, 22:41
Ben gcen arabayi yikattim yikamaci mah. Arkadas 3 gundur kanallari acmaya calisio ahhaha

yan53
20-12-2011, 22:42
Arıf gorurse yazarde, Fatıh gelıcekmı yoksa onun aracını alcakmısnız Ramazan veya Koksal abı?

Bora abı cok pılotun dolmus ama arkada yer vardır umarım,Dıscoyuda yazarmısn abı

Buuyuk ihtimal gelck gelmez ise alcaz arabasini

ChtArdARSL
20-12-2011, 22:43
Buuyuk ihtimal gelck gelmez ise alcaz arabasini

Iyı bakalım ben ararım yrn onu..

BoraRS
20-12-2011, 22:44
Yan53= koksal

Köksal karıştırıyorum hep kusura bakma kardeşim :) Bu arada Suzuki Jimmy kesin gelecek mi? Onu da ekleyeyim mi listeye? Gelecekse Pilotun ve Co-Pilotun adlarını alayım.

Ekledim bile :)

...
..

ChtArdARSL
20-12-2011, 22:46
Köksal karıştırıyorum hep kusura bakma kardeşim :) Bu arada Suzuki Jimmy kesin gelecek mi? Onu da ekleyeyim mi listeye? Gelecekse Pilotun ve Co-Pilotun adlarını alayım.

Ekledim bile :)

...
..

Yarın arar konusurz net haber verırım,ona gore lısteye eklerız onunda butun herseyı tam Rc car gıbı oyuncak bırsey

yan53
20-12-2011, 22:49
Ya aslinda gelck ya kendi ve bnm kardesimle yani jimmy vincli sofor fatih co pilot arfy ( sitede uyedir kardesimdir)

Aracin sahibi gelmez ise o alip gelck arabayi her harukarda jimmy vincli aarfy ve fatih yaz sen

BoraRS
20-12-2011, 22:53
Evet liste genişliyor. Bu seferki ekip baya sıkı olacak gibi :)

Güncel Liste;

Fatih & Co-Pilot Arfy - Suzuki Jimmy (Vinçli)
...
..

BlackEmperor
20-12-2011, 22:54
bence siz çıkmışken gecedende kamp kurun mangallı bi eğlence olsun :)

BoraRS
20-12-2011, 23:00
bence siz çıkmışken gecedende kamp kurun mangallı bi eğlence olsun :)

O da olur inşallah :)

ardacar
20-12-2011, 23:08
yazın beyler benı ya bora nın deyısıyle LÖ200 yada disco3

ChtArdARSL
20-12-2011, 23:15
Fatıj buyk ıhtımal gelmıycekmıs,onun aracı arıf alıcakmıs! Arıf kımseye soz verme co-pılotun benım :D:D

yan53
20-12-2011, 23:17
Fatıj buyk ıhtımal gelmıycekmıs,onun aracı arıf alıcakmıs! Arıf kımseye soz verme co-pılotun benım :D:D

arfynın co pılot sercan karayol dur ama senıde alırlaar yanlarına herhalde

BoraRS
20-12-2011, 23:19
yazın beyler benı ya bora nın deyısıyle LÖ200 yada disco3

Güncel Liste; :D

Fatih & Co-Pilot Arfy - Suzuki Jimmy (Vinçli)
..

ardacar
20-12-2011, 23:25
Güncel Liste; :D

..

illa lö200 diyosun yani :D

BoraRS
20-12-2011, 23:27
illa lö200 diyosun yani :D

Ne yapalım olm ağız alışkanlığı :D

crazydog
20-12-2011, 23:48
cliogt nin defenderi alıp gelmek istedim bi an ama yeminlen askerden gelir beni sallandırır biyerlerde :D:D

arfy
21-12-2011, 01:31
benim olduğum yerde fatih direksiyona geçmez :D allahtan bi mani çıkmazsa jimmy i alıp gelicez .. sırf fatihden arabayı almak için adama dizel araba alıp veriyorum :D

arfy & fatih & sercan - suzuki jimmy (vinçli) diyebiliriz şimdilik bi aksilik çıkmazsa :)

emre yeşil
21-12-2011, 01:37
Her seferinde gelmek istiyorum işlerimden dolayı bir türlü fırsat olmadı 25 inşallah bu sefer gelebilirim.

BoraRS
21-12-2011, 07:37
Evet arkadaşlar katılım hızla artıyor. Görünüşe göre baya eğlenceli bir etkinlik olacak :) Emre seni de ekledim üstat :) Lastikler umarım iyidir Freelanderın :D Bu arada Freelander da arazi performansı çok merak edilen ve çok tartışılan bir araç bu camiada. Onu da görmüş oluruz böylelikle :)

Güncel Liste;

..

BthnKrkt
21-12-2011, 07:38
Ben gerekli yere eklenmişim:D gelsin pazar günüde biraz araba çekelim:hahaha::hahaha:

BoraRS
21-12-2011, 07:54
Evet Beyler tekne sahiplerinin hava durumunu saatlik olarak takip ettiği ve hatası çok düşük oranlarda olan Poseidon diye bir sistem var. Sistemden baktığımda Cumartesi ve Pazar günü gideceğimiz parkur full yağışlı gösteriyor. Özellikle Pazar günü yeni bir yağış dalgası geliyor.

Çizmelerinizi ve yağmurluklarınızı hazırlayın beyler :)

Cumartesi;
http://www.poseidon.hcmr.gr/images/meteo/2011/12/20/gr/grrain11122412.png

Ve Pazar günü öğlen 12:00 de gelen yeni yağış sistemi :) ;
http://www.poseidon.hcmr.gr/images/meteo/2011/12/20/gr/grrain11122512.png

ChtArdARSL
21-12-2011, 11:04
Bu seferr cook eglencelı olucakk,ınsallah hıc bır aksılık yasamayız..

yan53
21-12-2011, 11:06
şimdi cumartesi pazar 2 günmü çıkılacak bu sefer

BoraRS
21-12-2011, 11:11
şimdi cumartesi pazar 2 günmü çıkılacak bu sefer

Hayır Pazar çıkacağız. Konunun başında buluşma tarihi ve saati yazıyor. Cumartesi işi gücü olanlar var. Pazar en güzeli. Ama Pazar günü de erken dönme planları yapmasın kimse :) Pazar günü uzun olabilir :)

yan53
21-12-2011, 11:17
Hayır Pazar çıkacağız. Konunun başında buluşma tarihi ve saati yazıyor. Cumartesi işi gücü olanlar var. Pazar en güzeli. Ama Pazar günü de erken dönme planları yapmasın kimse :) Pazar günü uzun olabilir :)

yok yok bu hafta fenerımın macı bugun o yuzden bence hıc prob yok valla :) su yuzden sordum ıkı gununde hava durumu verılmıste ondan..aslında hangı gun yagmıcaksa o gun cıkılsa daha guzel olur ıns pazar yagmaz pıst camur ama yagıs yok daha ne ısteyeyım

BoraRS
21-12-2011, 11:19
yok yok bu hafta fenerımın macı bugun o yuzden bence hıc prob yok valla :) su yuzden sordum ıkı gununde hava durumu verılmıste ondan..aslında hangı gun yagmıcaksa o gun cıkılsa daha guzel olur ıns pazar yagmaz pıst camur ama yagıs yok daha ne ısteyeyım

Kısmet. Bana sorarsan yağsın :D Parkur iyice batsın :D Batsın ki Vitara hiç boş durmasın habire bizi çeksin :D En sonunda Köksalla Ramazan isyan edecek yeter ulan nedir sizden çektiğimiz diye bi keyif yapmaya geldik onu çek bunu çek :hehe:

yan53
21-12-2011, 11:21
Kısmet. Bana sorarsan yağsın :D Parkur iyice batsın :D Batsın ki Vitara hiç boş durmasın habire bizi çeksin :D En sonunda Köksalla Ramazan isyan edecek yeter ulan nedir sizden çektiğimiz diye bi keyif yapmaya geldik onu çek bunu çek :hehe:

ya tabıkı ınsan yoruluyor ama keyfı orda zaten he tek ben yaprsam olmaz ama ee sızde yardım edıosunuz dogal olarak o yuzden no prob..yetekı eglenelım...

ChtArdARSL
21-12-2011, 11:46
koksal abı Vıtaranın elektrık tesısatı ne durumda :D

ardacar
21-12-2011, 12:03
beyler sıkıntı yapmayıııııııııııııııın :eek: hem kilit hem vinç olacak bende :redspotda
köksalla ramazanı fazla yormayalım :heyoo:

BoraRS
21-12-2011, 12:06
ya tabıkı ınsan yoruluyor ama keyfı orda zaten he tek ben yaprsam olmaz ama ee sızde yardım edıosunuz dogal olarak o yuzden no prob..yetekı eglenelım...

Aynen kardeşim anca beraber kanca beraber. Bu işin zaten en zevkli yanı da ekip çalışması :icon_tup:

beyler sıkıntı yapmayıııııııııııııııın :eek: hem kilit hem vinç olacak bende :redspotda
köksalla ramazanı fazla yormayalım :heyoo:

Sen de mi Vinçlendin :D Bi ben kaldım desene :D

Bu arada lastik olayını ne yaptın? Parçalanan lastiğin aynısından alıp devam mı?

ardacar
21-12-2011, 12:10
Sen de mi Vinçlendin :D Bi ben kaldım desene :D

Bu arada lastik olayını ne yaptın? Parçalanan lastiğin aynısından alıp devam mı?

eskisini taktım onunla devam ama servisten 4 tane sac jant istedim temin ederlerse ucuza bir takım çamur lastiği takacağım. aslında gerek yok ben 20'' lerle neler yaptım :D

BoraRS
21-12-2011, 12:11
Sıkıntı olacağını sanmam. O lastikler de fena değil. Sonuçta kalırsan ben çekerim seni :hehe::D

ardacar
21-12-2011, 12:16
Sıkıntı olacağını sanmam. O lastikler de fena değil. Sonuçta kalırsan ben çekerim seni :hehe::D

zaten sana güvenerek geliyorum :D

BoraRS
21-12-2011, 12:16
zaten sana güvenerek geliyorum :D

zuhauhauha :hehe:

BthnKrkt
21-12-2011, 12:44
Arda abi ceee projesi iptalmi yaa :) vinc isin hikayesi sennn benm dedigim jant lastik takiminida almadin pehh :D hep yanlis yoldansin :D

ardacar
21-12-2011, 12:55
Arda abi ceee projesi iptalmi yaa :) vinc isin hikayesi sennn benm dedigim jant lastik takiminida almadin pehh :D hep yanlis yoldansin :D

para yok paraaaaa :D

BthnKrkt
21-12-2011, 12:58
para yok paraaaaa :D

:D o zaman eksik spec le katilalimda savuncak yanimiz olsun :D:hahaha:

Trance-R
21-12-2011, 13:08
iyi aktiviteler :)
babamın kanına girip niva aldırtıcam bu gidişle :)
detaylı foto bekliyorum :)

ardacar
21-12-2011, 13:16
iyi aktiviteler :)
babamın kanına girip niva aldırtıcam bu gidişle :)
detaylı foto bekliyorum :)

arabasız olsanda buyur gel arabalarda bos yer cooook :)

yan53
21-12-2011, 14:00
koksal abı Vıtaranın elektrık tesısatı ne durumda :D

Hepsi tama sikinti yok simdi biraktim tekrar cuma alcm vinci sokup temizlenecek ve akusunu degisiom daha buyuk aku takilio ..kiliti taktirdum sikinti oldu tamir edilioo herseyle haziriz yani

ChtArdARSL
21-12-2011, 14:24
Hepsi tama sikinti yok simdi biraktim tekrar cuma alcm vinci sokup temizlenecek ve akusunu degisiom daha buyuk aku takilio ..kiliti taktirdum sikinti oldu tamir edilioo herseyle haziriz yani

Hadı hayırlısı masallah 4 cekerıde kontrol et abı

BoraRS
21-12-2011, 16:01
Arkadaşlar profesyonel kamerası olan varsa lütfen getirsin. Tüm görüntüleri adam gibi çekelim. Bir de CoPilotlar aynı zamanda kamerayla kaliteli çekimler yapabilirlerse çok iyi olur. Ben bitane getiricem kamera. Çok prof bişey değil ama video boyutları oldukça makul ve çok kolay atıyorum Youtube' a.

BthnKrkt
21-12-2011, 17:07
çok kırocan olmuş sanki foto:) offroad dendıkce eskilere bakıyorum:) sene 2007 yada 2008 :)

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/6924_1161045280786_1667434509_406705_6490023_n.jpg

ardacar
21-12-2011, 18:21
babama off road arabası almaya karar verdım dedım tum masrafları vergıden dusuyoruz falan dıye cumleyı devam ettırırken babam bombayı patlattı, "azıcık beynın calıssa off road arabası falan degıl gıder kamyon makıne alırsın" dedı :)
off road arabası 20.000 liraydı ona laf ettı, bende gıttım bundan aldım odesın dursun p... :D
http://www.hidromek.com.tr/public/gallery/hidromek-300LC-2.jpg

Burak K.
21-12-2011, 18:33
Ya ben offroad'ı çok seviyorum ama babamı ikna edemiyorum almıyo bi offroad arabası diyo benim belim sakat ben nasıl yapıcam offroad. :D Bende dedim sen al hallederiz ama almıyo. :D

redbaron
21-12-2011, 18:35
offf keske bizim jipi satmadan bu etkinlik olsaydı ozendim simdi...

Burak K.
21-12-2011, 18:41
Ya benim aklıma bişey takıldı. :D Diyelim ki offroad yaparken çamurlu bi yolda takla attık,o zaman noluyo araba perte falan mı çıkıyo o kafama takıldı. :S

BoraRS
21-12-2011, 18:52
Ya benim aklıma bişey takıldı. :D Diyelim ki offroad yaparken çamurlu bi yolda takla attık,o zaman noluyo araba perte falan mı çıkıyo o kafama takıldı. :S

Çok takıyosun kafana bazı şeyleri :D Rahat ol :D

Burak K.
21-12-2011, 19:11
Çok takıyosun kafana bazı şeyleri :D Rahat ol :D

Sadece offroad yapmak gibi bi hayalim var ortada bişey yok ama kafama ilk bu takıldı. :D

Eyüp
21-12-2011, 19:13

Bilmiyorum ama tutup kaldırıp devam edileceğini zannediyorum , sürat olmadığı için hasarda ona göre az olur :)

kickboxer
21-12-2011, 19:21

Vitaranin vince takip geri ceviriler devam:D:D

Burak K.
21-12-2011, 19:22
Bilmiyorum ama tutup kaldırıp devam edileceğini zannediyorum , sürat olmadığı için hasarda ona göre az olur :)

Bende öyle düşündüm ama yine de tecrübeli,bilen biri tarafından merakımın giderilmesini rica ediyorum. :D

ChtArdARSL
21-12-2011, 19:33
O anıda yasadık sıkıntı yokk :D:D Arda abıı konuss :D:D

Burak K.
21-12-2011, 19:40
Vitaranin vince takip geri ceviriler devam:D:D

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ya fotoğraf falanda var mı :D Konuyuda biraz dağıttım ama :/

BoraRS
21-12-2011, 21:19
Bikere sorduğun soru biraz anlamsız olmuş. Kime ve neye göre perte çıkar bir araba? Kaskodan dolayı pert mi yoksa yürüyemeyecek hale gelerek pert mi? Eğer o an arazide araç tekrar normal 4 teker üzerine inidirilip çalışıyor halde ise offroada devam eder. Çalışmıyor ise zaten çekiciyle ilk ustaya götürülür ve tamiri yapılır.

Ben anlamadım yani perte ayrılır mı derken neyi kastettin?

Burak K.
21-12-2011, 21:41
Bikere sorduğun soru biraz anlamsız olmuş. Kime ve neye göre perte çıkar bir araba? Kaskodan dolayı pert mi yoksa yürüyemeyecek hale gelerek pert mi? Eğer o an arazide araç tekrar normal 4 teker üzerine inidirilip çalışıyor halde ise offroada devam eder. Çalışmıyor ise zaten çekiciyle ilk ustaya götürülür ve tamiri yapılır.

Ben anlamadım yani perte ayrılır mı derken neyi kastettin?

Ya şimdi diyelim ki bi tepe çıkarken araba takla atıyo. Tavanı vs. yamuluyo diyelim ama araba gidebiliyo yani o durumdayken arabayı tutup kaldırıp off road'a devam mı ediyosunuz yoksa araba ustaya mı gidiyo ?

BoraRS
21-12-2011, 21:43
Ya şimdi diyelim ki bi tepe çıkarken araba takla atıyo. Tavanı vs. yamuluyo diyelim ama araba gidebiliyo yani o durumdayken arabayı tutup kaldırıp off road'a devam mı ediyosunuz yoksa araba ustaya mı gidiyo ?

O bence sahibinin o anki ruh durumuna ve para durumuna bağlı:D İsteyen devam eder isteyen dokunmaz direk servise çeker. Bunun fiks bir kuralı yoktur.

yan53
21-12-2011, 21:46
Yani bir yaris icindeysem devam ederim veya saten yattiktan sonra kasa hasari varsa devam etsende ayni etmesende o yuzden bu isle ciddi ugrasan devam eder yururu degilki arabanin daha fazla zarar gelsin yurudukce

BoraRS
21-12-2011, 21:52
Arda olsa kesin devam eder :hehe: Ardaa olm kar lastiklerinle çamurda kalacaksın ben de seni çekecem hazır ol :D

RottingChrist
21-12-2011, 21:57
bunlarda benden gelsin. geçen sene şile de çekmiştim. arabasını seven adamın işi değil bu:)

http://a1112.hizliresim.com/s/p/18dlt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://a1112.hizliresim.com/s/p/18dn9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://b1112.hizliresim.com/s/p/18dqy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ardacar
21-12-2011, 21:58

Biz 2. buluşmada çamurlu bir yerden geçip dik bir rampaya vurduk arabayı azimle s.çan taş deler misali tepeye ulaştık ama açıyı ayarlayamadığımız için aracın iki lastiği boşta kaldı, parklarda tahterevalli vardır ya aynen onun gibi bir durumdaydık, araba aşağı doğru devrilmek istiyordu ama cahit ve batu arabanın üst tarafta kalan kısmında asılarak devrilmeyi engellemeye çalışıyordu :D
he devrilse ne olurdu; muhtemelen 4 lastiğin üzerine çevirebilecek bir yer bulmaya çalışırdık çünkü düşük hızda devrilen arabaya pek birşey olmaz, ayrıca arabayı off road yaparken perte çıkaracak şekilde devirmeyi başaracak kadar pervazsızca kullanıyorsan zaten dünya umrunda değildir :D he devrilmedik ama devrilecek duruma geldiğimizde altına s.çıyorsun :) hatta biz dik bir yerde bunu yaşadığımız için içe doğru s.çtık :D

ardacar
21-12-2011, 21:59
Arda olsa kesin devam eder :hehe: Ardaa olm kar lastiklerinle çamurda kalacaksın ben de seni çekecem hazır ol :D

donunun rengi ne kardeş? ben herkese çektirmem kendimi :D

BoraRS
21-12-2011, 21:59
..........he devrilmedik ama devrilecek duruma geldiğimizde altına s.çıyorsun :) hatta biz dik bir yerde bunu yaşadığımız için içe doğru s.çtık :D

Olm akşam akşam koltuktan düşüyodum :hehe: Ah keşke o telsiz konuşmalarımızı kaydetseydim :hehe:

RottingChrist
21-12-2011, 22:00
http://b1112.hizliresim.com/s/p/18drw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://b1112.hizliresim.com/s/p/18dub.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

BoraRS
21-12-2011, 22:02
http://b1112.hizliresim.com/s/p/18drw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Oha yanlız bu parkur fenaymış :D Gel kardeşim bekleriz seni de :)

ardacar
21-12-2011, 22:03
Olm akşam akşam koltuktan düşüyodum :hehe: Ah keşke o telsiz konuşmalarımızı kaydetseydim :hehe:

ya kayıt aleti bulalım kaydedelim güzel kaynak oluyor :hehe:

RottingChrist
21-12-2011, 22:05
yok kalsın. ben arkadaşımın aracı ile katılmıştım. bu en basit parkurlardan birisiydi. o gün 7 aracın 5 i yan yattı. benim işin ilk ve son deneyim oldu.

BthnKrkt
21-12-2011, 23:12
Lastik alacaklar pajerodakılerden düşünebilrsiniz:D çok agresifti yaa:) arda abinin koydugu fotodakınden farkı yok iş makınası:D

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/15009_1319566683722_1667434509_767998_3737596_n.jp g

ardacar
21-12-2011, 23:26
gelıyorum tr70lerle :)

BthnKrkt
21-12-2011, 23:28
gelıyorum tr70lerle :)

ama bunlar özel üretim abi:D TR70 traktor arka lastiği:D:hahaha:

ardacar
21-12-2011, 23:32
ama bunlar özel üretim abi:D TR70 traktor arka lastiği:D:hahaha:

tamam benimkilerde özel olacak :) koskoca çakma müteahhit arda acar ın lastiği olmak zaten başlı başına bir özelliktir :icon_rule

BthnKrkt
21-12-2011, 23:34
tamam benimkilerde özel olacak :) koskoca çakma müteahhit arda acar ın lastiği olmak zaten başlı başına bir özelliktir :icon_rule

Tamam abi beklemedeyiz;) bu arada sana al dedıgım jant lastık bu aksam ustu satılmıs:D sen almadın dimi:hahaha::hahaha:

ardacar
21-12-2011, 23:36
Tamam abi beklemedeyiz;) bu arada sana al dedıgım jant lastık bu aksam ustu satılmıs:D sen almadın dimi:hahaha::hahaha:

ben parayı makineye yatırdım :D

BthnKrkt
21-12-2011, 23:41
ben parayı makineye yatırdım :D

bi hafta sonu onu tıra yükle gel:hahaha::hahaha:

RottingChrist
22-12-2011, 07:40
jant lastik isteyenlere istanbul maslak ta yardımcı olabilirim.

BthnKrkt
22-12-2011, 19:14
Eee nerde offrroadcilar? Sesiniz cikmiyor :) bu arada amarogcu uyemizde gelsin :)

BoraRS
22-12-2011, 20:36
Eee nerde offrroadcilar? Sesiniz cikmiyor :) bu arada amarogcu uyemizde gelsin :)

Pusudayız yağmuru bekliyoruz :D

Trance-R
22-12-2011, 20:45
arabasız olsanda buyur gel arabalarda bos yer cooook :)

çok teşekkür ederim :)
inşallah bi program olmazsa gelirim tabi niye olmasın ki , güzel bir teklif :)

ardacar
22-12-2011, 21:31
benim geliş işi yatar beyler beni silin, cumartesi pazar evde oturup hakediş yapacakmışız vay babamın ....

Cimmeria
22-12-2011, 21:32
o grand c.nin resmi neymiş öyle ya ne biçim yan yatmış...

BoraRS
22-12-2011, 22:24
benim geliş işi yatar beyler beni silin, cumartesi pazar evde oturup hakediş yapacakmışız vay babamın ....

Sağlık olsun Arda. Bizimki keyif işi. Keyif her zaman yapılır. İş her zaman önce gelir.

BoraRS
23-12-2011, 08:54
Evet arkadaslar Arda isleri dolayisi ile katilamiyormus. Listeden cikarttim kendisini. Güncel liste asagidaki gibidir;

En Güncel Liste;

Arfy & Co-Pilot Fatih & Sercan - Suzuki Jimmy (vincli)

Bu arada yagmur dualarim tuttu :D Disarida cilgin bi yagmur var :D

BthnKrkt
23-12-2011, 09:03
Kaldikmi acikta :D

BoraRS
23-12-2011, 09:05
Batu seni unuttum yazmayi. Bi yolunu bulup gelebilirsen bulusmaya araba cok. Istedigin araca gecebilirsin kardesim.

BthnKrkt
23-12-2011, 09:36
Batu seni unuttum yazmayi. Bi yolunu bulup gelebilirsen bulusmaya araba cok. Istedigin araca gecebilirsin kardesim.

Gelme konusunda sikinti yok abi arabayi park edebilecegim brakabilecegim ve bulabilecegim heryere gelirim :D

dragstar
23-12-2011, 09:50
bu akşam belli olur gelip gelemiyceğim amarokla,

Kemal Ertek & Co-Pilot Mehmet - VW Ama*arak :D

yan53
23-12-2011, 09:58
Ne gzlde yagiyor beee ....

mert_leon
23-12-2011, 10:01
Hadimkoyde suan hava bi garip hafta sonu kar beklniyormus, baya eglnipck gbi camurunz bol olcak en azindan:)

Redbull
23-12-2011, 22:08
Pazara çizmeleri hazırladım en çok onlara ihtiyaç olacak:):)

BoraRS
23-12-2011, 22:39
Toprak suya doydu biz de çamura doyacağız :) Hala çok iyi yağıyor. Pazara yağış kesiliyor tam istediğimiz gibi.

yan53
23-12-2011, 22:50
Toprak suya doydu biz de çamura doyacağız :) Hala çok iyi yağıyor. Pazara yağış kesiliyor tam istediğimiz gibi.
pazar yagmaz ise cok guzel olcak

ChtArdARSL
23-12-2011, 23:22
Gelme konusunda sikinti yok abi arabayi park edebilecegim brakabilecegim ve bulabilecegim heryere gelirim :D

Batu b?z?m ewe b?rk?rz arabay?.. Bora ab?ler ztn kavac?ktan gec?cekler yol kenar?ndan al?rlar b?z?

Ne ders?n?z ab?ler??

BoraRS
23-12-2011, 23:50
Batu b?z?m ewe b?rk?rz arabay?.. Bora ab?ler ztn kavac?ktan gec?cekler yol kenar?ndan al?rlar b?z?

Ne ders?n?z ab?ler??

Olur uyar. Kavacığa giderken biyerlerden alırım sizi. Ararsınız beni Pazar sabahı. Bu arada Mehmet kesin geliyor mu Discovery ile?

arfy
24-12-2011, 00:53
işimi garantiye aldım , jimmy i bugünden aldım fatihten :D benim durum kesinleşti yani :D

cabriolet
24-12-2011, 01:48
1999 Jeep Cherokee 4.0 30.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 62601365 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-g-a-l-l-e-r-y-1999-jeep-country-62601365/detay)

şöyle bişey alıp aranıza dalasım var valla :D

ChtArdARSL
24-12-2011, 07:53
Olur uyar. Kavacığa giderken biyerlerden alırım sizi. Ararsınız beni Pazar sabahı. Bu arada Mehmet kesin geliyor mu Discovery ile?

Batu duydun zılım sesınıı :) kesın Bora abıde havalımanıne gıdıcek 12 gıbıde katılablır aramıza

BoraRS
24-12-2011, 09:12
Arkadaşlar katılımcıların çoğu Anadolu yakasından ve de özellikle Acıbadem Koşuyolu tarafından geldikleri için buluşma noktasını Acıbadem Mc Donalds olarak belirledik. Saat 09:00 da herkes Acıbadem Mc Donalds' ta olsun :)

Bu arada Çamlıca' da tek tük kar atıştırıyor :)

Buluşma Yeri: Acıbadem Mc Donalds Otoparkı
Gidilecek Parkur: Riva Ormanları. Buluşma noktasına yaklaşık 45 dakikalık mesafede parkura ulaşmış olacağız. Bu yağmurlarla birlikte parkur bol çamurlu bir parkur olacak.
Ekipman: Çizme veya Bot + Eldiven + Çeki Halatı (olmasa da olur bizde var) + 4 adet Telsiz ben getiriyorum
Yemek: Yemeklik alışverişi Acıbadem' deki Süpermarketlerden birinde halledeceğiz hızlıca.
Cep Numaram: 0532 618 37 07

En Güncel Liste;

Tunç
24-12-2011, 09:20
1999 Jeep Cherokee 4.0 30.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 62601365 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-g-a-l-l-e-r-y-1999-jeep-country-62601365/detay)

şöyle bişey alıp aranıza dalasım var valla :D

kanka bıraz daha ekleyıp tr dek aksesuarlısını alırız

yan53
24-12-2011, 09:48

Ne ders?n?z ab?ler??

Ya rahat olun gircegimiz ormanin etrafi heep benim amcamlarin ve kuzenlerimin evleri zaten cikarknde ayni yoldan cikacagimiz icin orda her yere birakiriz

yan53
24-12-2011, 09:50
2 adet telsizde var biri jimmye biri bana.ama benim arac ici telsizle sizlere baglanirsam bendeki talsizide veririm

BoraRS
24-12-2011, 09:54
Cahit arabanızı Acıbademe Mc Donaldsa bırakabilirsiniz. Rahat olun orası sürekli aktif ve güvenli bir yerdir.

BoraRS
24-12-2011, 11:13
Enginin ve benim Co-Pilotlar pertingen :) Benim kuzenin işi çıktı. Enginin Co-Pilot Zıword Murat da yatak döşek yatıyormuş. Hastalanmış. Kendisine acil şifalar diliyoruz :)

Benim ve Enginin yanıma CoPilot gelmek isteyen arkadaşlar gelebilirler.

-------------
Arkadaşlar katılımcıların çoğu Anadolu yakasından ve de özellikle Acıbadem Koşuyolu tarafından geldikleri için buluşma noktasını Acıbadem Mc Donalds olarak belirledik. Saat 09:00 da herkes Acıbadem Mc Donalds' ta olsun :)

Yemek: Yemeklik alışverişi Acıbadem' deki Süpermarketlerden birinde halledeceğiz hızlıca.

En Güncel Liste;

BoraRS Bora & Batu - Kia Sorento
Redbull Engin & Erhan - Range Rover V8

Bu ekipten henüz ses olmadığı için şimdilik opsiyonel ekledim;

BthnKrkt
24-12-2011, 11:23
bora abi benı co yap:)
Arda abi gelemicek diye biliyorum listede var ama?

Redbull
24-12-2011, 11:26
Gelenler bugunden onaylarsa net sayımız belli olsun.
Benim CoPilot Erhan kardeşim :)

BoraRS
24-12-2011, 12:14
bora abi benı co yap:)
Arda abi gelemicek diye biliyorum listede var ama?

Tamam. Yeni CoPilotum sensin :)

arfy
24-12-2011, 12:18
ben kesinim .. sorun yok ... vinçli jimmy olarak .. muhtemel 3 kişiyiz .. co pilot + 1 yolcu :D

BoraRS
24-12-2011, 12:29
Enginin ve benim Co-Pilotlar pertingen :) Benim kuzenin işi çıktı. Enginin Co-Pilot Zıword Murat da yatak döşek yatıyormuş. Hastalanmış. Kendisine acil şifalar diliyoruz :)

Benim ve Enginin yanıma CoPilot gelmek isteyen arkadaşlar gelebilirler.

-------------

En Güncel Liste;

Bu ekipten henüz ses olmadığı için şimdilik liste dışında tutuyorum. Kesin konförmasyon geldiği an listeye tekrar koyacağım. Zaten buluşma yeri ve saatimiz de belli. Herzaman bekleriz :) ;

RottingChrist
24-12-2011, 15:19
2012 Ford F 650 325.000 USD Galeriden satılık sıfır - 68374602 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-turkiyede-tek-f-650-super-truck-teslime-hazir-68374602/detay/?source=promotion_hpva)

Ufuk
24-12-2011, 15:20
acıbadem mc'in arka sokağı benim ev :D

yan53
24-12-2011, 15:48
Suanda beykozda ciflik evindeyim parkura 5 dak mesafede ... Eger boyle sabaha kadar yagarsa 5 cm kar olur burda

BoraRS
24-12-2011, 19:11
Suanda beykozda ciflik evindeyim parkura 5 dak mesafede ... Eger boyle sabaha kadar yagarsa 5 cm kar olur burda

Köksal Beykoz taraflarında var mı güzel parkurlar arabaları ağaçlara çizdirmeden çamura batıracağımız :D

Neyse sabah buluşalım orda karar veririz nereye gideceğimize. Riva her halukarda bol bol çamurlu olacak. Riva' nın çamkuru da kırmızı çamurdur. Kil gibi yapışkandır :D Bi yapıştı mı zor sökersiniz. Demedi demeyin :D

BoraRS
24-12-2011, 20:01
Alet gerçekten çok başarılıymış. Bu Land Rover Discovery' lerde kilit var mı acaba standartta.

St6q7HCSC7U

VA_VTİ
24-12-2011, 20:11

Ne iciyosun olum ciflikte:)sabaha kadar kar falan kalmaz hayal kurp durma:):)

BoraRS
24-12-2011, 20:15
2 adet telsizde var biri jimmye biri bana.ama benim arac ici telsizle sizlere baglanirsam bendeki talsizide veririm

Yanlız sizin telsizlerle benimkiler farklı frekanslarda çalışıyor olabilir. Benimkiler TR deki telsizlerin frekanslarıyla uyuşmuyor diye biliyorum.

ChtArdARSL
24-12-2011, 20:20
Ben V8 Engın abının co pılotu olmak ısterım. V8 gucu adına dıyıp her yere gıdıyoruz masallaj :)

Bu arada ztn kavacıktan gecıceksınız abıler benı yol kenarından alırmısın ıceceklerı ben alabılırımm :))

BoraRS
24-12-2011, 20:31
Ben V8 Engın abının co pılotu olmak ısterım. V8 gucu adına dıyıp her yere gıdıyoruz masallaj :)

Bu arada ztn kavacıktan gecıceksınız abıler benı yol kenarından alırmısın ıceceklerı ben alabılırımm :))

Beni sabah 9 da ara. Olduğun yeri söyle oradan alırız seni. Cep numaram yukarıda yazılı.

ChtArdARSL
24-12-2011, 20:48
Amaroktan ses yokmu cok merak ed?yrum. Nasıl bır performans sergıleyecek..

Redbull
24-12-2011, 21:37

Olur kardeşim sabah alırız seni sıkı giyin yalnız söylemesi :D

Redbull
24-12-2011, 22:01
Alet gerçekten çok başarılıymış. Bu Land Rover Discovery' lerde kilit var mı acaba standartta.

St6q7HCSC7U

Bu işlerin Atası bu kardeşim :D:D

CEMAL Ç.
24-12-2011, 22:45
En Güncel Liste;
Cemal Ç&Co-Pilot CeM Ç.-Lada Niva(Vinçsiz):)))))

CEMAL Ç.
24-12-2011, 22:53
aracımı yetıstırdım yetıstıremem korkusu oldugu ıcın gelıcem dıyemedım ama artık bende ordayım :)

ChtArdARSL
24-12-2011, 23:07
Aramıza eklenne war hosgeldınnn

BthnKrkt
24-12-2011, 23:31
Ben geleemicem sanirim saat 9 da arkadasimi almam gereekiyor havaalanindan :S sizlere iyi eglenceler dilerim bol video ve foto da olursa gzel olur :)

ardacar
25-12-2011, 12:36

St6q7HCSC7U

tabiki kilitli ben kilitsiz araba kullanmam zaten :)
http://i529.photobucket.com/albums/dd340/ardacar/n658527972_815599_5435.jpg

yan53
25-12-2011, 16:07
arkadasla guzel bırgundu baya yorulduk.donus yolunda dumanı gorduk orman yanıyor bakalım dedık.anammm bır ındık bıber gazı dumanımıdır nedır oluyorduk arabaya zor kactık 5 dakka gozlerım gormedı :(

ChtArdARSL
25-12-2011, 16:42
Oluyordukk koksal abı nasıl bırseydır mal olduk

VA_VTİ
25-12-2011, 17:14
Onu atan insan evladi deilmis amk yaa! Olduk olduk

Redbull
25-12-2011, 18:31
Bu organizasyon ilk ikisinden de daha eylenceli oldu demek her organizosyon bir önekinden güzel oluyor bu çok güzel bir şey.
Yavaş, yavaş off road yapmayı öreniyoruz.
Herkese Tşk,

BoraRS
25-12-2011, 18:33
Videoları izliyorum şu anda. Bomba videolar var.

yan53
25-12-2011, 18:41
videoları resımlerı herseyı beklıyoruz

BoraRS
25-12-2011, 18:46
Youtube a atmaya başladım. Şöyle söyliyim toplamda 20 tane video varsa 18 tanesi bomba :)

yan53
25-12-2011, 18:47
Youtube a atmaya başladım. Şöyle söyliyim toplamda 20 tane video varsa 18 tanesi bomba :)

baya uzun surer ozmn ıns kb ler dusuktur

BoraRS
25-12-2011, 19:24
Bi video attım şimdi 10-12 tane resim atıyorum. 2 dakkaya biter. Açarım konuyu :)

kickboxer
25-12-2011, 19:28
gelemedim gene içimde patladı resmen:(:(

Tunç
25-12-2011, 19:30
batan oldumu :)

BoraRS
25-12-2011, 19:42
batan oldumu :)

Teker teker bütün arabaları batırdık. Ama bugünün batma rekoru Lada Nivadaydı :D Cemal resmen parkurun her santimetrekaresinde batma şerefine nail oldu :hehe:

Tunç
25-12-2011, 19:43
abiii çamur cok zevklı beee :) iyice eğlenmişinizdir :)

öskür
25-12-2011, 19:45
Afyon eber /ördegi tercih ettim yine ama sizde eminim cok eglenmissinizdir....;)

BoraRS
25-12-2011, 19:46
Konu açılmıştır. Salrıdın:D:D

http://www.techturkey.com/forum/videolar/105948-istanbul-riva-3-offroad-bulusmasi-camur-sevenler-buraya-d.html#post2903003