PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Makasçılar

Sayfa : 1 [2]

Boost Up
25-12-2011, 00:15
70 80le e5te atilanlar makasmi allahaskina
170 180le 3-4 serit temde makas en keyiflisi giremeyen arabalar kendini belli ediyor zaten. o g kuvvetini hissediyorsun vucudunda,lastik sesleri esliginde:D trafigide tehlikeye atmiorsun aralar genis kismen..

asil sile yolundaki nevzat demirden sonraki virajlara cekmekoye kadar 180 civari girmek keyifli. araba yerse tabi:D

140 150. gerisine yemiyo bi tarafım:D

elpadre
25-12-2011, 00:18

ben o kadarı bıle yemıyorr :D rex le dırek yan yan gırıyoumm ama mercedesle gırıyrumm sıkıntı yok w140 olunca yolu tutuyor :D

Boost Up
25-12-2011, 00:21
ben o kadarı bıle yemıyorr :D rex le dırek yan yan gırıyoumm ama mercedesle gırıyrumm sıkıntı yok w140 olunca yolu tutuyor :D

abi bende mitoyla gidiyorum. suzuki yada volvoyla girersem varya öff yemin ediyorum eğlence olur:D

Ahmet Saraçoğlu
25-12-2011, 00:22

abi w140 s kaç var sende?gelim inceliym bi ara :D

darkmann
25-12-2011, 00:31
o yol harbi sıkıntıya abiler :Dcoiloverlı zamanımda az test etmedik orda:D

elpadre
25-12-2011, 00:33
abi bende mitoyla gidiyorum. suzuki yada volvoyla girersem varya öff yemin ediyorum eğlence olur:D
ucarsın benzılıgee dogruu badenlerler vırajı guzelll :D

abi w140 s kaç var sende?gelim inceliym bi ara :D

s600 var

Boost Up
25-12-2011, 00:34
o yol harbi sıkıntıya abiler :Dcoiloverlı zamanımda az test etmedik orda:D

en güzel test edilcek yer ama dün acıklı patlıyodum yerlerde ıslak. biri çizgime atladı arkadan acıklı koyucaktım valla:D

ucarsın benzılıgee dogruu badenlerler vırajı guzelll :D

s600 var

yemin ediyorum takla ata ata eve kadar uçarım ordan:D

Ahmet Saraçoğlu
25-12-2011, 00:37
s600 var
abi sen ona 300d at v12 yi bana ver :D , şöyle bi şıklık yakalayalım...
http://www.benzworld.org/forums/attachments/w140-s-class/262761d1254207685-isnt-my-m120-w126-560-ccc.jpg

elpadre
25-12-2011, 00:37
en güzel test edilcek yer ama dün acıklı patlıyodum yerlerde ıslak. biri çizgime atladı arkadan acıklı koyucaktım valla:D

yemin ediyorum takla ata ata eve kadar uçarım ordan:D

dıkkat edıcenn ben korkuyourmm en sag serıt 70 le devam dun yagmur yagıyordu 40 km hızla geldım :D

elpadre
25-12-2011, 00:39
abi sen ona 300d at v12 yi bana ver :D , şöyle bi şıklık yakalayalım...
http://www.benzworld.org/forums/attachments/w140-s-class/262761d1254207685-isnt-my-m120-w126-560-ccc.jpg

nan o bılerek aldı + super charget taktırdıı :D
kısaca benım pederde gazcı :D

Boost Up
25-12-2011, 00:43
dıkkat edıcenn ben korkuyourmm en sag serıt 70 le devam dun yagmur yagıyordu 40 km hızla geldım :D

bundan sonra bende yapıcam heralde inşallah:D

elpadre
25-12-2011, 00:48
bundan sonra bende yapıcam heralde inşallah:D

en guzelıı sag serıttennn devam ne gazlıcam zaten kaymonlar gıdıyor bızım bu yolda mıllet arıza gazı alan basıyor :D

M3CSL
25-12-2011, 13:48

:D

gulı fılan guzelyol tutar, 160 flan kasabılır..oynasmıstık bı kere fena deıldı..
carrera 4 s le kapıstık gecen temde arkasından ayrılmadım 160 180 sag sol, araba mılım yatmıo ama sapıtmıstır kesın sofor:d

en guzel sıle yolu tavsıye ederım:cool:

mur_84
25-12-2011, 14:10
şile yolunda trafikte 180 ile viraj yapan hiç görmedim denk gelmedi.. varsa video filan izlemek isterim..

M3CSL
25-12-2011, 21:55
trafikte degil maalesef.. gece 4te yol bosken..

Selim.Y
25-12-2011, 23:29
Makaslar değilde,videodaki müziğin ismini bilen var mı? :D

izmirlicem
26-12-2011, 19:09
Makas ve Gazlama Show Bahçelievler - Balmumcu Arası Akıyoruz Bi İnce :)) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vSUGFiY3gmQ&feature=related)

!KO
26-12-2011, 19:18
şile yolunda trafikte 180 ile viraj yapan hiç görmedim denk gelmedi.. varsa video filan izlemek isterim..

140 150 transporterla yapan var :D yaza cekerım :D eskide degıl yenide :D

erkin006
26-12-2011, 19:25
4UFlEqI7Uuo&feature=related

Eray Yümsel
26-12-2011, 19:26
kanka 22. saniyede kol cıkardın sandım :hehe:

hakanguclu
26-12-2011, 19:27
ahahhhaha :) Gta çok iyi :D

SekoLive
26-12-2011, 19:28
erkin cok iyi be :D

Ome_RS
26-12-2011, 19:34
207nin son hareketleri heyecanlı olmus :D

elpadre
26-12-2011, 19:42
erkin cok iyi be :D

sende delı gıbı gazlıyorsun hala goruyourm senı :D

emresener
26-12-2011, 19:45
makas falan yokda bolbol taciz var olcayboraya :D çıkan ses boranın arabadan ;)

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150307593853856

Muharrem C.80
26-12-2011, 19:59
lacivert cıvığın sesi güzelmiş. videoda yanlız pek extra bişey yok standart.
bu arada gtasa süpermiş connect polis gördüm yıkıldım:D müziğin ismini bilen varmı gta videosundaki?

!KO
26-12-2011, 20:04
gtadakı muzık nedirrr acil lazım pls :D

Murat Özcan
26-12-2011, 20:04
207 nin hareketler guzelmıs :D

otuzdört
26-12-2011, 20:05
2.30 saniyede. az kalsın yiycekti bariyerleri 207 :) Makas attım seklindedir belki hayla

elpadre
26-12-2011, 21:22
gtadakı muzık nedirrr acil lazım pls :D

http://www.youtube.com/watch?v=x8eDyCRa0mY

eser
26-12-2011, 22:17
Su dakika itibari ile,thedevil kenanla denedik ve kenana koydum kocasi oldum :D

tuner faruk
27-12-2011, 00:26

Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=10150307593853856)

Arkadan gelen ses Emrah abimi :hehe:

:eek: :eek::D

elpadre
27-12-2011, 00:28

duymasın kavga cıkartır :D

eser
27-12-2011, 00:30

Sıkıntı yok onun yanindayken yazdim okududa :)

elpadre
27-12-2011, 00:31
Sıkıntı yok onun yanindayken yazdim okududa :)

sacını basını yolar benden soylemesıı ne yapıcagı bellı olmaz adam uyuyamaz bu gece :D

Ahmet Saraçoğlu
27-12-2011, 01:26
Makas ve Gazlama Show Bahçelievler - Balmumcu Arası Akıyoruz Bi İnce :)) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vSUGFiY3gmQ&feature=related)

bu zamana kadar izlediklerimin en eğlencelisi diyebilirm , iyi eğlenmiş arkadaşlar.

fatihob
27-12-2011, 02:45
70 80le e5te atilanlar makasmi allahaskina
170 180le 3-4 serit temde makas en keyiflisi giremeyen arabalar kendini belli ediyor zaten. o g kuvvetini hissediyorsun vucudunda,lastik sesleri esliginde:D trafigide tehlikeye atmiorsun aralar genis kismen..

asil sile yolundaki nevzat demirden sonraki virajlara cekmekoye kadar 180 civari girmek keyifli. araba yerse tabi:D

:D

gulı fılan guzelyol tutar, 160 flan kasabılır..oynasmıstık bı kere fena deıldı..
carrera 4 s le kapıstık gecen temde arkasından ayrılmadım 160 180 sag sol, araba mılım yatmıo ama sapıtmıstır kesın sofor:d

en guzel sıle yolu tavsıye ederım:cool:

trafikte degil maalesef.. gece 4te yol bosken..

Yanlış anlamayın video olsun diye koyuyorum niyetim ne artislik nede bişi ispat etmek değil:) Goproyu içeride sabitlicek yer bulamamıştık kardeşime vermiştim yol tam gözükmüyor bide o arabada oldugu için biraz daha temkinli ve yavaştım..bu videoda değil ama teken gece boşa Tepeüstünden aşşağı sallanırken ilk sağa viraj zaten tarla gibi sonraki 2 sağa viraj daha var onlarada 180le bariyere yapışıp aynı noktadan arabayı kasa kasa 180-190 gibi çıkıyorum tabi KW varriant 2 sağolsun:) G.tüm yese belki +10 km daha hızlı olunabilir MiToyla

Buda MiTo kadranı.Kadran tam dikken 170
http://img837.imageshack.us/img837/985/img0098uw.jpg
By fatihob (http://profile.imageshack.us/user/fatihob) at 2011-06-29

Video Libadiye tünelinden Çekmeköye doğru ışık az ama yolu bilenler az çok anlar:)
Alfa MiTo İç Çekim Deneme - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oue7ky8pqk4&list=UULxYWN4n9zAhf_wZKXccluA&index=18&feature=plcp)

elpadre
27-12-2011, 02:55
Yanlış anlamayın video olsun diye koyuyorum niyetim ne artislik nede bişi ispat etmek değil:) Goproyu içeride sabitlicek yer bulamamıştık kardeşime vermiştim yol tam gözükmüyor bide o arabada oldugu için biraz daha temkinli ve yavaştım..bu videoda değil ama teken gece boşa Tepeüstünden aşşağı sallanırken ilk sağa viraj zaten tarla gibi sonraki 2 sağa viraj daha var onlarada 180le bariyere yapışıp aynı noktadan arabayı kasa kasa 180-190 gibi çıkıyorum tabi KW varriant 2 sağolsun:) G.tüm yese belki +10 km daha hızlı olunabilir MiToyla

Video Libadiye tünelinden Çekmeköye doğru ışık az ama yolu bilenler az çok anlar:)
Alfa MiTo İç Çekim Deneme - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oue7ky8pqk4&list=UULxYWN4n9zAhf_wZKXccluA&index=18&feature=plcp)

ya madenlerın vırajına kacla gırıyorsun ?

bence hıc geregıı yoktu ama ben crxle kopa kopa gırıyorumm tahmını 100 falandır ama dıger vırajlara allah ne verdıyse gırıyorumm tabı rexle deyıl rexle denesem yazılırım bır yerlere :D

fatihob
27-12-2011, 03:04
Madenler virajı hangisi oluyor?abi söyle anlatiim bu videoda 2:45te eskiden tepeüstü kavşağının orda yolda köprü bileşimi vardı araba zıplardı tam ordayım..yokuş aşşağı 3:20de nevzat demir solumda ilk sağa doğdu olan viraj..tam 3:36da shell solumda gözüküo işte ona göre ona göre virajları hesaplarsın abi sen gece çekimi farlarımda kötü pek belli olmuo.. aslında tampondan çok çekimim var bu yoldada tampon cameradan hız tam belli olmuo

doush
27-12-2011, 03:10
Madenler virajı hangisi oluyor?abi söyle anlatiim bu videoda 2:45te eskiden tepeüstü kavşağının orda yolda köprü bileşimi vardı araba zıplardı tam ordayım..yokuş aşşağı 3:20de nevzat demir solumda ilk sağa doğdu olan viraj..tam 3:36da shell solumda gözüküo işte ona göre ona göre virajları hesaplarsın abi sen gece çekimi farlarımda kötü pek belli olmuo.. aslında tampondan çok çekimim var bu yoldada tampon cameradan hız tam belli olmuo

Yanlış anlamayın sakın ama kardeşim dediğiniz gerçek kardeşiniz ise, bir daha böyle şeyleri beraber yapmayın bence. Başınıza bir şey gelse Allah korusun o hızlarda ailenize o kadar büyük acı yaşatmayın.

fatihob
27-12-2011, 03:22
Arabamda başkası varken basmam yadaa peeek nadir kuzen ark vs.. Kardeşim varken şuana kadar 2 kez gaza basmışımdır 1i bu..Aslında menim mantığıma göre hiç olmassa kardeş aynı evden bişi olsa allah korusun ölsek hiç olmassa acı tek evde olucak ne kuzenin ne arkadaşının ailesi üzülecek.. Yakın arkadaşım olmasada arabada kaza yapıp 3 kişiden 2 si ölen tanıdıgım var hepsi arkadaşlardı aileleri düşman oldu kan paraları ıvır zıvır bi ton iş oldu.. Tabi bunların en mantıklısı ya gazlarken sınırı bilicen hiç olmadı tek olcaksın arabada bari tek git..Off topic oldu kusura bakmayın:icon_offt

doush
27-12-2011, 03:26
Arabamda başkası varken basmam yadaa peeek nadir kuzen ark vs.. Kardeşim varken şuana kadar 2 kez gaza basmışımdır 1i bu..Aslında menim mantığıma göre hiç olmassa kardeş aynı evden bişi olsa allah korusun ölsek hiç olmassa acı tek evde olucak ne kuzenin ne arkadaşının ailesi üzülecek.. Yakın arkadaşım olmasada arabada kaza yapıp 3 kişiden 2 si ölen tanıdıgım var hepsi arkadaşlardı aileleri düşman oldu kan paraları ıvır zıvır bi ton iş oldu.. Tabi bunların en mantıklısı ya gazlarken sınırı bilicen hiç olmadı tek olcaksın arabada bari tek git..Off topic oldu kusura bakmayın:icon_offt

Ben yaşamadım evlat acısı yaşamayım da, ama 2 evlat çok ağır gelir. Bilincindeyseniz sorun yok, diğer dediklerinize katılıyorum zaten :icon_tup:

emresener
27-12-2011, 07:57
Arkadan gelen ses Emrah abimi :hehe:

yok sonat diye bi arkadaş gülen emrah :D

mur_84
27-12-2011, 08:02
tamam güzel gitmişsin allah kaza bela vermesin ama konumuz bu süratlerde trafikte orada gitmek yada ben onu kastetmiştim.. ;)

thedevil
27-12-2011, 09:33

sacını basını yolar benden soylemesıı ne yapıcagı bellı olmaz adam uyuyamaz bu gece :D

Bırak sevinsinin garip...bana karşı ömrü hayatında yapıp yapabileceği maximum buydu onuda yaptı :D

Ama adamın azına sakız olduk o ayrı mesele :) geçileceğimi biliyordum Hatta STP'ye söyledim geçileceğimi...arabamın rodajı bitti hem makarasına hemde arabamı denemek adına ben söyledim roll yapalım diye ama eserin esaya bu derece EGO beslediğini bilmiyordum :)

daha rollden geldik arabadan indik adam direk konuya yazdı :D

neyse yeniden tebrik ediyorum kendisini......

eser
27-12-2011, 12:07
Ulan Kenan ayip sana bee,si in nesine egom olcak lan kamil ole bi egom olsa 6000 de degil 4000 de basardim.aksam kendinde gordun benim rolle falan isim yok dekordayim ben

elpadre
27-12-2011, 12:13
Bırak sevinsinin garip...bana karşı ömrü hayatında yapıp yapabileceği maximum buydu onuda yaptı :D

Ama adamın azına sakız olduk o ayrı mesele :) geçileceğimi biliyordum Hatta STP'ye söyledim geçileceğimi...arabamın rodajı bitti hem makarasına hemde arabamı denemek adına ben söyledim roll yapalım diye ama eserin esaya bu derece EGO beslediğini bilmiyordum :)

daha rollden geldik arabadan indik adam direk konuya yazdı :D

neyse yeniden tebrik ediyorum kendisini......

Ulan Kenan ayip sana bee,si in nesine egom olcak lan kamil ole bi egom olsa 6000 de degil 4000 de basardim.aksam kendinde gordun benim rolle falan isim yok dekordayim ben

ıkınızede brawo denemıssınız bıtmıs :) sonuc olarak eser gecmıs zaten dekordayım ynaı gorsellık ıkınızde gorsellık yapın herkez araba gorsun :) basarılarınız devamını beklıyourm panpıslerım :D

elpadre
27-12-2011, 12:16

nevzat demır solunda kalıyor sonra ılk shell solunda kalıyor devam edıyorsun tasdelene dogru keskın bır vıraj gelıyor madenlerde ordada bır shell var o keskın vırajdan sonra koprunun altına ınıyorsun o vırajdan bahsetmıstım ama geregıı yok bosver deneme kasma bıle allah korusun bır sey olur ***** o yolu kullannan bır suru kaymon falan var zaten dengesız gıdıyorlar hıc geregıı yok ;)

Boost Up
27-12-2011, 12:21
fatih abi madenler virajı, sizin iş yerine girmeyip,o sapağın önündenalemdağa gittiğini düşün. çamlık alt geçidine girmeden önceki sola o keskin viraj:D

melii abi ben oraya mitoyla 100-110 la giriyorum:D jipçikle de 80:D

mert_leon
27-12-2011, 12:22

abi bune ya :D :D akıl işi değil kusura bakmayın ama öyle :D

elpadre
27-12-2011, 12:24
fatih abi madenler virajı, sizin iş yerine girmeyip,o sapağın önündenalemdağa gittiğini düşün. çamlık alt geçidine girmeden önceki sola o keskin viraj:D

melii abi ben oraya mitoyla 100-110 la giriyorum:D jipçikle de 80:D

crx le gırsene bak ne oluyor :D

thedevil
27-12-2011, 12:40

ulan hiçmi birşey yazmayalım keko 6000de basıcan tabi istersen bide çingelenlik yap.....ulan 106nın şanzuman oranları belli bide 4000 de basalım oldu olucak bide kısa koy arabaya öyle basalım :D....olm ben roll ayağındamıyım işin manyakmısın o ayakta olsam arabanın dışına yapacağımı motorun içine yapardım...ama sende direk kocası oldum falan yazınca ayıp oluo senin veya bir başkasının beni geçmesine hiç üzülmedim bunu sen ve beni tanıyanlar çok iyi biliyor....ne ile uğraştığımı nasıl bir arabam olsun istediğimide... evet arabam yürüsün istiyorum ve arabama ; diyelim turbo koyucaz onu bile yaptırırkenki düşünce şu arabayla denerim bu arabayı geçerim şöyle saplarım böyle saplarım diyerek değil...arabam yürüsün beni eğlendirsin atıyorum yolda tayyar denk geldi kovalasın falan diye yaptırırım ki benim azımdan ne STP ne SEN ne STlegal ne Miami ne elpadre ne ramo ne togi ne mehmet ne şeref abi ne sanayideki kimse nede bir başkası ben şu arabaya böyle saplamak istiyorum böyle sapladım böyle geçtim dediğimi duymamıştır.....kendi aramızda bile kiii beyazla STP çok iyi biliyor hafif volanlı komple eksozlu filtre kitli stage3 debriyajlı falanlı filanlı hondatalı VTİ geçtim....yine hondatalı stage 3 debriyajlı header komple eksoz aem v2 li VTİ'ı tam geçecekken sırf üzülmesin diye ayağımı gazdan çektiğim olmuştur ramazanın arkadaşı golf3 gti'ı geçtim hemde şaka gibi geçtim adam üzüldü adamın yanına gittim kanka manyakmısın olm burda arkadaşız ne takıosun kafana delimisin dediğim olmuştur ramazan şahit videolarıyla sabittir... ama arkadaşımda olsa arkadaşımın arkadaşıda olsa ne konuya birşey yazmışımdır ne de kendisine karşı senin bana konuştuğun gibi konuşmamışımdır....usta bu araba işi dediğim gibi yürütmek isteseydim o paralara direk swap yapar koyardım garaja....sen dün akşam arabada giderken sana el işareti yapmadım mı maşallah ii gidiyor diye(ve bunu bütün içtenliğimle yaptım) geldin makaramızı yaptık ama açık konuşim laflarının sonlarına doğru kızmadım mı ? kızdım bunu anılda farketti sende farkettin anılın yanındaki arkadaşın benimle ne kadar hukuku var beni ne kadar tanıyor ki gel benle dene arabada bas var merdiven var falan fişman var peki sana ters bi laf söyledim mi sadece dediğim selçuk bunlar bokunu çıkarttı aga ben kaçar dedim o kadar.... ama yineliyorum 4 sonlarına doğru 4 boy öndeydin ve arabana maşallah güzel gidiyor Allah kazadan beladan korusun.....

Edit: konuya birşey yazman değil dün akşamki sonlara doğru tavırlarınız ve kocası ayağına kızdım ( bak şunu yazsaydın inan bana deli gibi makarasını yapardım ÖRNEK: kenan'a haddini bildirdim çok fena sapladım falan gibi.... sadece rengimi belirtmek amacıyla yazdım çok önemli olduğu kin güttüğüm için falan değil yanlış anlama.... ama sonuna eklemeden edemicem thedevil'a yapacağın yapmışın ilk ve son şey :D

MiaMi
27-12-2011, 12:46
ulan hiçmi birşey yazmayalım keko 6000de basıcan tabi istersen bide çingelenlik yap.....ulan 106nın şanzuman oranları belli bide 4000 de basalım oldu olucak bide kısa koy arabaya öyle basalım :D....olm ben roll ayağındamıyım işin manyakmısın o ayakta olsam arabanın dışına yapacağımı motorun içine yapardım...ama sende direk kocası oldum falan yazınca ayıp oluo senin veya bir başkasının beni geçmesine hiç üzülmedim bunu sen ve beni tanıyanlar çok iyi biliyor....ne ile uğraştığımı nasıl bir arabam olsun istediğimide... evet arabam yürüsün istiyorum ve arabama ; diyelim turbo koyucaz onu bile yaptırırkenki düşünce şu arabayla denerim bu arabayı geçerim şöyle saplarım böyle saplarım diyerek değil...arabam yürüsün beni eğlendirsin atıyorum yolda tayyar denk geldi kovalasın falan diye yaptırırım ki benim azımdan ne STP ne SEN ne STlegal ne Miami ne elpadre ne ramo ne togi ne mehmet ne şeref abi ne sanayideki kimse nede bir başkası ben şu arabaya böyle saplamak istiyorum böyle sapladım böyle geçtim dediğimi duymamıştır.....kendi aramızda bile kiii beyazla STP çok iyi biliyor hafif volanlı komple eksozlu filtre kitli stage3 debriyajlı falanlı filanlı hondatalı VTİ geçtim....yine hondatalı stage 3 debriyajlı header komple eksoz aem v2 li VTİ'ı tam geçecekken sırf üzülmesin diye ayağımı gazdan çektiğim olmuştur ramazanın arkadaşı golf3 gti'ı geçtim hemde şaka gibi geçtim adam üzüldü adamın yanına gittim kanka manyakmısın olm burda arkadaşız ne takıosun kafana delimisin dediğim olmuştur ramazan şahit videolarıyla sabittir... ama arkadaşımda olsa arkadaşımın arkadaşıda olsa ne konuya birşey yazmışımdır ne de kendisine karşı senin bana konuştuğun gibi konuşmamışımdır....usta bu araba işi dediğim gibi yürütmek isteseydim o paralara direk swap yapar koyardım garaja....sen dün akşam arabada giderken sana el işareti yapmadım mı maşallah ii gidiyor diye(ve bunu bütün içtenliğimle yaptım) geldin makaramızı yaptık ama açık konuşim laflarının sonlarına doğru kızmadım mı ? kızdım bunu anılda farketti sende farkettin anılın yanındaki arkadaşın benimle ne kadar hukuku var beni ne kadar tanıyor ki gel benle dene arabada bas var merdiven var falan fişman var peki sana ters bi laf söyledim mi sadece dediğim selçuk bunlar bokunu çıkarttı aga ben kaçar dedim o kadar.... ama yineliyorum 4 sonlarına doğru 4 boy öndeydin ve arabana maşallah güzel gidiyor Allah kazadan beladan korusun.....

Lan olm biraz büyü artıkın lan adamlar sana takılıyorlar herşeyi ciddiye alıyorsun tanıdığım en alıngan adamsın kardeşim benim , bu köyü değil iyi kalplisin ondan. Ben eseri geçicem 9 sıkıştırma halimle sen raat ol kardeşim ufak bi ppr motorsport işim var ondan sonra deneyeceğim tüm 106 larla

thedevil
27-12-2011, 12:56
Lan olm biraz büyü artıkın lan adamlar sana takılıyorlar herşeyi ciddiye alıyorsun tanıdığım en alıngan adamsın kardeşim benim , bu köyü değil iyi kalplisin ondan. Ben eseri geçicem 9 sıkıştırma halimle sen raat ol kardeşim ufak bi ppr motorsport işim var ondan sonra deneyeceğim tüm 106 larla

yaa alınganlık değil be abicim alakası yok triplere bile girmedim ama arkadaşta olsak fazla suyu çıktı dün akşam....eser konuşmaya hak kazandı geçti makarada yapar onada sözüm yok...ama haddi sınırı var yahu dün akşam gerçekten ilk kez ego sahibi oldum fransızlara :D

thedevil
27-12-2011, 12:59
bide avcılardan gelirken benmi çok korkak ve yavaştım yoksa STPmi çok hızlıydı anlamadım makas kukas geliyoruz k.çekmecedeki o son darbesi beni yıktı:D bide tam polislerin yanında araba elektrik kesti yığıldım gaz yemiyo :D aha dedim düştük kucaga Allahtan düzeldi kaçtım :D kaputu açtık kutup başı gevşek sağolsun STP'de tornavida vardı hallettik :)

elpadre
27-12-2011, 13:02

Edit: konuya birşey yazman değil dün akşamki sonlara doğru tavırlarınız ve kocası ayağına kızdım ( bak şunu yazsaydın inan bana deli gibi makarasını yapardım ÖRNEK: kenan'a haddini bildirdim çok fena sapladım falan gibi.... sadece rengimi belirtmek amacıyla yazdım çok önemli olduğu kin güttüğüm için falan değil yanlış anlama.... ama sonuna eklemeden edemicem thedevil'a yapacağın yapmışın ilk ve son şey :D

kenan sakın yanlıs anlama ama ben sana takılıyourmm kardesım ıkınızde kardesımsınız bak maşallah cok guzel araba yapmıısn ALLAH nazardan saklasın senın yerınde olsam sakın spec kullanırım :)

nakayama
27-12-2011, 13:12
Makas olayında antalyada 1 kişiyi tanırım daha iyisini görmedim :D antalyalı arkadaslar bilir :D

JDM VTİ
27-12-2011, 13:35

incede koy abi, turbo yapıcam diye düşürdün sıkıştırmayı zaten:(

MiaMi
27-12-2011, 13:41
incede koy abi, turbo yapıcam diye düşürdün sıkıştırmayı zaten:(

Olsun pısst pısttt yaparız istersek :)

Eray Yümsel
27-12-2011, 13:42
tayfun zıçta çokuna bas sen nosu :D senden bı cacık olmaz anca 9cr le gazla sen :D

VTEC®
27-12-2011, 13:44

Video görüntülenemiyor diyor. :beuj:

eser
27-12-2011, 13:44
Kenan sasirma,hepsinin geyik oldugunu ta.ak yaptigimi biliosun esle dostla geyik yapamiyacaksak olelim amk

Dun asfalta kafa atmaktan tamponum paramparca oldu.Yabanci ile degil butun es dostla denerim yabanci oldumu hirs oluyor tadi kaciyor benim gecmek gecilme sikintim yok maksat adrenalin :)

MiaMi
27-12-2011, 13:47
tayfun zıçta çokuna bas sen nosu :D senden bı cacık olmaz anca 9cr le gazla sen :D

lan senin gibi çöpe binmiyorum en azından yok segmanı yok yok teli bozuk bak son kez diyorum adam gibi bir e36 yap

misery1903
27-12-2011, 16:27
Bir de videolar düzgün makinelerle çekilseymiş tadından yenmezmiş da olduğu kadar artık.

Selim.Y
27-12-2011, 16:28
Birisi videodaki şarkıyı yazsın yaoww :D

eser
27-12-2011, 16:48
bide avcılardan gelirken benmi çok korkak ve yavaştım yoksa STPmi çok hızlıydı anlamadım makas kukas geliyoruz k.çekmecedeki o son darbesi beni yıktı:D bide tam polislerin yanında araba elektrik kesti yığıldım gaz yemiyo :D aha dedim düştük kucaga Allahtan düzeldi kaçtım :D kaputu açtık kutup başı gevşek sağolsun STP'de tornavida vardı hallettik :)

Ahahaha oda koydu sana yani :D sikisik trafigi bulduysa ezmistir seni :D bide 1.2 otomatik lpgli corsayla auahahaha :D

thedevil
27-12-2011, 17:09
Ahahaha oda koydu sana yani :D sikisik trafigi bulduysa ezmistir seni :D bide 1.2 otomatik lpgli corsayla auahahaha :D

oluyor böyle şeyler işte ne yapalım sağlık olsun :)

osman 1.8t
27-12-2011, 17:14
.................

FK.Sub
27-12-2011, 18:02
En çok hoşuma giden video :)

ltnRorkJDdw&feature=related

osman 1.8t
27-12-2011, 19:41

aynen makas budur diğer video da arkadaşlar normal seyir halinde :) bilmeyenler bu videodan makasın anlamını öğrensinler

mrtysn
27-12-2011, 19:46
aynen makas budur diğer video da arkadaşlar normal seyir halinde :) bilmeyenler bu videodan makasın anlamını öğrensinler

Can Celebi diil miydi sti'yi kullanan ben mi yanlis hatirliyorum ? :)

lethaldoze
27-12-2011, 19:54

İçerik gizli diyor izleyemedik malesef meraklardayız :)

emresener
27-12-2011, 19:58
arkadaş eklemişti söledim herkese acık yapcak pek bi ekşın yok. tampondan ittire ittire göturuoruz az birazda sağ sol var

misery1903
27-12-2011, 20:05

Bu efsane ya.

Bir tane de amaçsız ve başarısız makas girişimini paylaşalım. Allah kimseye denk getirmesin.

_Xtfpz9rZQc

SekoLive
27-12-2011, 20:10

abi keske konuyu tam okusaydın, adamlar makas atmaya cıkmamıs ve övünmüyolar zaten yaptıklarıyla öylesine bi yere giderken çekilms video.

M3CSL
28-12-2011, 11:26

Selam
Cogu Coıllı arac kadar yol tutuyorumdur, ancak mıtonun yol tutusu gıluetler kadar ıyıyse kw varıant 2 ıle cok cok ıyıolur ohızlarda gırer zaten:D
nevzat demırın ılk asagı ınen vıraja 190+gırılebılır acısı uygun ancak ondan sonrakı sol sag vırajlarda 180le gırdım ama cızgı yapmamıstım yanı az daha kasmayla 190 belkı olabılır dıyorum.. aracımda yay var sadece, 7 cm basık..
coıl cok onemlı gercı:rolleyes:

madenelere donen vırajıda hıc kasmadım bı denıycem bakalım:D

!KO
28-12-2011, 18:10
pirinççi virajlaarınıda seviyorum dusuk hızda zevklı zaten basamazsın orda fazla

Boost Up
29-12-2011, 00:43
Selam
Cogu Coıllı arac kadar yol tutuyorumdur, ancak mıtonun yol tutusu gıluetler kadar ıyıyse kw varıant 2 ıle cok cok ıyıolur ohızlarda gırer zaten:D
nevzat demırın ılk asagı ınen vıraja 190+gırılebılır acısı uygun ancak ondan sonrakı sol sag vırajlarda 180le gırdım ama cızgı yapmamıstım yanı az daha kasmayla 190 belkı olabılır dıyorum.. aracımda yay var sadece, 7 cm basık..
coıl cok onemlı gercı:rolleyes:

madenelere donen vırajıda hıc kasmadım bı denıycem bakalım:D

Serkan abi bugün denedim ben madenlere dönen virajı Volvo ile, 110 la girdimde altıma pisledim yani araba koptu kopucaktı:D mitoyla 120 gibi girebilirim güzel denk getirirsem

Eray Yümsel
29-12-2011, 01:43
arda sen orayı 120 zorladıysan benım bı 220mim var demekki :D

Boost Up
29-12-2011, 01:51
arda sen orayı 120 zorladıysan benım bı 220mim var demekki :D

abi 220 ile girersen melii abinin evine uçaraktan direk evin camına giriş yaparsın:D bildiğin 90 derece dönüş:D 2 şeritli hemide:eek:

Eray Yümsel
29-12-2011, 01:52
olm gazlama benı demın ogs den 200 le geçtim hemde muştu yanımdayken ona göre yani ayık ol :D

Boost Up
29-12-2011, 01:54
olm gazlama benı demın ogs den 200 le geçtim hemde muştu yanımdayken ona göre yani ayık ol :D

abi vallahi gaz değil, 220 ile oraya imkanı yok girilmez:D 110 la volvoyla girdim 120yle mito, gerisine benim hiç bi tarafım yemez:D:D

elpadre
29-12-2011, 02:18
Hacı rex yemiyor orda malesef tenekeyle bı denesene orayı :D

selim bayrak
18-01-2012, 09:56
nedir bu makas yan işleri hiç anlamam hiç yapmadım :D :D

YavuzNaz
18-01-2012, 10:24
Ula ne günlerdi beee ne gerizekalıymışız :D:D:D Sabah akşam makas atmaya çalışıyoduk :D Bütün olay ego sorunları :D:D

hacı tanıdığım bileği sağlam nadir insanlardansın ALLAH uzun ömürler versin, araç içinde olmak ayrı bir keyf dışardan izlemek apayrı, sıcak bir yaz günü kumburgaza gidiş vardı birde faruk abilerle :D öyle deme moruk O zamanlarında keyfi bir başkaydı şimdi hiç tadı yok :D

badboy
18-01-2012, 10:28
Ahanda işin kinglerinden bir abim geldi :D :hahaha: Saygılar tolga abi özledik seni bekliyoruz çaya =)

Sorma ne king ne king :D süzgeç olduk biz :D

badboy
18-01-2012, 11:41
abi sana şu kadarını söyliyim tolganın yanına bindim dışardaki arkadaşlar bana uzaylıymışım gibi bakıyorlar böyle acıyan bakışlarla :D sonra anladım neden bana öyle baktıklarını, her gazlayanın aracına binemem ama hiç çekinmedim biraz midem alt üst olmuştu :D

Ula ne günlerdi beee ne gerizekalıymışız :D:D:D Sabah akşam makas atmaya çalışıyoduk :D Bütün olay ego sorunları :D:D

zıpzıp
18-01-2012, 11:51

Ahanda işin kinglerinden bir abim geldi :D :hahaha: Saygılar tolga abi özledik seni bekliyoruz çaya =)

MiaMi
18-01-2012, 12:11
Ulan Tolga alkış tutarak makas attığın zamanları bilirim yanındaki manitalar ayy ayyyy çığlık atardı ben karşı şeritten duyardım :)

yoshimura
19-01-2012, 00:50
tutmaz.aç 23 nisan şenliklerini izle..

badboy
19-01-2012, 13:44
Ulan Tolga alkış tutarak makas attığın zamanları bilirim yanındaki manitalar ayy ayyyy çığlık atardı ben karşı şeritten duyardım :)

Lan olum dur yazma oyle seyler :D:D:D Yerın kulagı var hanım duymasın :D:D
Babam duymasın hanım duymasın oldu:D
Yas ılerledıkce duymaması gereken kısılerde degısıyor tabı :D

eser
19-01-2012, 13:44
Lan olum dur yazma oyle seyler :D:D:D Yerın kulagı var hanım duymasın :D:D
Babam duymasın hanım duymasın oldu:D
Yas ılerledıkce duymaması gereken kısılerde degısıyor tabı :D

eski gazcılardan kımler kaldı :D

badboy
19-01-2012, 13:49
eski gazcılardan kımler kaldı :D

Sen varsın ya eserim yenısıne ne gerek :D

eser
19-01-2012, 13:50
Sen varsın ya eserim yenısıne ne gerek :D

yok be abi senin gibi rakiplerim kendini emekli edince bende rakipsizlikten emekli oldum ahauhauahua :D :D :D

badboy
19-01-2012, 13:52
yok be abi senin gibi rakiplerim kendini emekli edince bende rakipsizlikten emekli oldum ahauhauahua :D :D :D

En ıyısı :D
Saate 90 km süratle ıstedıgın her yere gıdebılıyorsun.Rıskınde mınumum oluyor.:rolleyes:

o.özdemir
25-01-2012, 10:20
arabada çalan müziği çıkartamadım ya :D

poseidon
25-01-2012, 10:54
Yok ya e5 en güzeli.
Böyle 150 ile makas atarken sağımdaki solumdaki araçlardan küfür yiyim.
Masum insanların hayatlarını kişisel zevklerim için tehlikeye atayım.
Hatta geçerken birine köşeden dokunup araba içinde
çoluk çocuk anne baba ne varsa çıksın ön camdan umurumda değil
aileleri dağıtayım gazetelerin 2. sayfalarında haber olalım çok zevk alıyorum.

Sonra forumlarda bu tip makas videoları paylaşayım ve bana karşı çıkanlara sosyal mesaj veriyorsun diyerek susturayım. Daha büyük zevkim yok.

Umarım anlatabilmişimdir.

ERT90
25-01-2012, 18:18
son dakikalar cok guzel vıdeonun

extrem_015
26-01-2012, 14:52
yaptıkları bencillikten başka bişey değil kendi zevkleri için başkalarının hayatlarını riske sokuyorlar

arabasızadam
30-01-2012, 20:13
http://www.youtube.com/watch?v=9_AjPAhrvEo&feature=player_embedded

eser
30-01-2012, 20:16
yaptıkları bencillikten başka bişey değil kendi zevkleri için başkalarının hayatlarını riske sokuyorlar

aynen bizim yaptıklarımız bencillik hatta ve hatta serserilik ama tutamıoruz kendımızı yapıoruz siz sosyal mesaj verenler sehir içinde 50 ile otobanda 120 ile gıdıosunuz saga donerken butun yayalara yol veriosunuz dımı?

zıpzıp
30-01-2012, 20:19
aynen bizim yaptıklarımız bencillik hatta ve hatta serserilik ama tutamıoruz kendımızı yapıoruz siz sosyal mesaj verenler sehir içinde 50 ile otobanda 120 ile gıdıosunuz saga donerken butun yayalara yol veriosunuz dımı?

Şahsen ben öyleyim :D :hahaha:

BarışArdalı
30-01-2012, 20:26

evet :cool:

eser
30-01-2012, 20:28
evet :cool:

görürsem bir gün sinyal vermeden şerit değiştirdiğini E5 te 70 in üstüne çıktıgını gelir arkadan vururum uyandırayım :D magandayım ben

BarışArdalı
30-01-2012, 20:30
görürsem bir gün sinyal vermeden şerit değiştirdiğini E5 te 70 in üstüne çıktıgını gelir arkadan vururum uyandırayım :D magandayım ben

106'nla mı vurcan :D kıyar mısın sen ? :hahaha:

eser
30-01-2012, 20:31
106'nla mı vurcan :D kıyar mısın sen ? :hahaha:

ne olur lan balici arabası :) clio olsa vurmam ama buna acımam direk köşeden vurur çevirir giderim :cool:

zıpzıp
30-01-2012, 20:32
ne olur lan balici arabası :) clio olsa vurmam ama buna acımam direk köşeden vurur çevirir giderim :cool:

tamponla işimiz var :D benim işime gelir daha kolay hallederim :D direkde vurabilirsin dont sikinti :hahaha:

eser
30-01-2012, 20:33
tamponla işimiz var :D benim işime gelir daha kolay hallederim :D direkde vurabilirsin dont sikinti :hahaha:

acırsam bir tek fara acırım bide dodiğe :D

Eray Yümsel
30-01-2012, 20:34
eser bana bi spin attır be :D

eser
30-01-2012, 20:36
eser bana bi spin attır be :D

bir ipte 2 cambaz oynamaz :) ayrıca sende bencil serseri grubuna gırıosun olmaz :D

BarışArdalı
30-01-2012, 20:38

yavaş çevir lan :D

orc
30-01-2012, 23:37
26 bitti daha 1 kere makas atmışlığım yoktur.. anlam veremiyorum yaptıklarınıza.. 70'de iyi sürat, 50 daha güvenli olabilir.

arabasızadam
04-04-2012, 19:28
Makas show yapan rus | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/makas-show-yapan-rus/961176/fbwatch?code=AQABLy6fWH8jeVm-rVbk7RGL38odr19lVeKZKYyokT1sBqtPGDOOqWmROpe8bT8wzT CB8LoAfr004JsdwIlpkChS1Z0OFnQVyo4eJG0ravwccFP--yL7GEe5r3b4Zxyv2pQ68usuTg0qtEglAfPr3q9iu-yp_C_FGg_qMLRd0TUtFodJfw3gxKnV-7V-L6Rgcf4#_=_)

by_vtec
04-04-2012, 21:47
9 yasından berı arac kullanırım 30 yasındayım,dunya kadar arac gectı altımdan,50 hp arabaya 250 hp arabayada bındım kullandım bunların yaptıgını 1 gun yapmadım..

mstfcn28
04-04-2012, 22:09
Makas show yapan rus | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/makas-show-yapan-rus/961176/fbwatch?code=AQABLy6fWH8jeVm-rVbk7RGL38odr19lVeKZKYyokT1sBqtPGDOOqWmROpe8bT8wzT CB8LoAfr004JsdwIlpkChS1Z0OFnQVyo4eJG0ravwccFP--yL7GEe5r3b4Zxyv2pQ68usuTg0qtEglAfPr3q9iu-yp_C_FGg_qMLRd0TUtFodJfw3gxKnV-7V-L6Rgcf4#_=_)

Hızlandırılmış gibi geldi çok hızlı sekiyor araba.

Schumi
04-04-2012, 23:59
Hızlandırılmış gibi geldi çok hızlı sekiyor araba.

Bu gün saat 17 civarı Kavacık Maltepe arası aynı bu yol gibiydi hatta daha hızlısı. Bana video normal geldi bu arada belki bir ufak hızlandırılmış olabilir. Kameramanın sağa sola çevirmelerinden anlayabilirsin video hızını.

ERTAN
05-04-2012, 00:41
207 yi süren tiki memo herhalde ?efsane deri dönmüş :D:D:D

aodabasi
05-04-2012, 14:36
son dakkalara kadar baya sıkıcıydı ama son bombaydı yapmamak gerek :D

Burak İ
05-04-2012, 23:08
Bu video için tek yorumum tam net göremiyorum Dacia Duster sanırsam. Gerçek usta bence o. aynalarına hakim görüyor ve sert bir frenle 207 nin geçmesini sağlıyor.Önü de boş sanırsam çünkü durduk yere fren yapmaz. Aynasına bakmasa normal gitse yada aniden hızlanası gelse 207 hayırlı işler.