Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul tuzladan selam
Selam arkadaşlar istanbul tuzladanım adım erdi aracım alfa romeo mito 1.4t 170hp qv.
hoşgeldin, keyifli forumlar. .
Ö.öztüRk
22-12-2011, 13:42
hoşgeldin keyifli forumlar
hoşgeldin iyi forumlar :)
Ekurtoglu
23-12-2011, 00:46
hoşgeldiniz mitoya selam.
hoşgeldin keyifli forumlar...
hosgeldın keyıflı forumlar
cem36 ahuuahhua ooo cemim aynen eski motorcu erdi napıosun yavru ceylanım :)
Kakus sarı bi abimin beraber aldık sayılır bende ufak tefek aksılıkler oldu haftaya alıcam aracımı ınsallah
Oğuzhan Ç.
26-12-2011, 19:18
Hoşgeldin :)
çiftçıkış 63mm varex aranıyor burayada sıkıştırıyım hemen :)
haha hacı napalım cok sukur ıyıyız sen bıraktın bız başladık lanet motora :D kaç senedir kayıpsın, oldu senı gormeyelı uzun zaman.
saymaz4155
26-12-2011, 19:59
hoşgeldin keyifli forumlar.iyi vakit geçirmen dileğiyle
hoşgeldin hangi motorcu erdi bizim xl200 erdimi?
Kakus sarı bi abimin beraber aldık sayılır bende ufak tefek aksılıkler oldu haftaya alıcam aracımı ınsallah
Sarı Mito geçen durduk yere şekil yaptı arabasına baktım diye. :D Maşaallah güzel arabası var. Sende aksilikleri atlatıp bir an önce alırsın inşallah. Tekrardan hoşgeldin. : )
Hoşgeldin keyifli forumlar
haha hacı napalım cok sukur ıyıyız sen bıraktın bız başladık lanet motora :D kaç senedir kayıpsın, oldu senı gormeyelı uzun zaman.
vallaha billaha motoru bıraktık kapandık ne yapalım :) arabayla idare edioruz her nekadar sarmasada mecbur biliyorsun okadar ameliyattan sonra :)
hoşgeldin hangi motorcu erdi bizim xl200 erdimi?
aynen atahanım :)
Sarı Mito geçen durduk yere şekil yaptı arabasına baktım diye. :D Maşaallah güzel arabası var. Sende aksilikleri atlatıp bir an önce alırsın inşallah. Tekrardan hoşgeldin. : )
ahuahua o yapmaz öyle 45 46 yaşında bi abim o :) pinpiriklidir çok fazla şekil yapmaz o öyle kolay kolay ama eşref saatinemi geldin acaba dünya iyisidir göksel abi görüp göreceğin en makara adamlardan :)
by serçe
27-12-2011, 12:22
Hoşgeldin keyifli forumlar