Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Düldül..Z51 Corvette C6

Sayfa : [1] 2

hakotech
22-12-2011, 16:26
GÜNCEL RESİMLER 14. SAYFADADIR..

VİDEO 19.SAYFADADIR

Öncelikle burda açtığım araç arama konularından bıkan,ulan bu yinemi araba arıyo diyen arkadaşlarımdan ziyadesiyle özür dilerim :)

gercekten pislik bir huyum olduğunun farkındayım..boyalı yada kazalı arac almak ıstemıyorum..hani ne biliym içime sinmiyo abi işte :) soğuyorum,aman bişey olucakmı diye endişeleniyorum falan filan derken geç olsunda aman içime sinen olsun diye ısrar ediyorum..ee buda sizi yormama sebep oluyo,hakkınızı helal edin dostlarım :)

Sitemiz gercekten cok güzel biryer..çok yardım sever insan var..hani bı çıkarları oldugundan falanda değil,''aha işte insanlık ölmedi biz burdayız lan'' dercesine yardımlarını eksik etmediler,sürekli bana,plaka ve gördükleri araçları haber verdiler..
Allah c.c sizlerden razı olsun dostlarım..

Sekolive,zekky,kaan,sizlere ayrıca tesekkur ederim arkadaşlar..özellıkle serkanım sana..bıkmadan usanmadan her aracı bana mesaj cektın yolda durdurmaya calıstın..saol varol kardesim..isim olarak tek tek saymıcam,yardımını eksik etmeyen tüm dostlarımdan Allah c.c razı olsun gani gani..

Gelelim aracın hikayesine:)

--Araç 2005 model,2008 trafıge çıkışlı,bütün ithalat belgeri tam ve eksiksiz,kazasız,inanması güç boyasız, Z51 paket lemans mavi,manuel vites bir araç..

Z51 paketin artıları nelerdir? diğer corvettelerden farkı nedir?

--z51 paket corvettenin daha cok pıst için hazırladıgı özel bir seridir,artı olarak aracın ;daha iyi fren sistemi,daha iyi soğutma sistemi,daha iyi süspansiyon sitemi,3.42 diffransiyel bulunması ve tabiki bırde manuel oluşu diğer corvettelerden ayıran özellikleri arasında..

ARAÇ ÜZERİNDEKİ EXTRALAR;
-Vararam air intake kit
-headers dahil komple borla egsoz kit
-yazılım
-iyi derecede hazırlanmış müzik tesisatı (focal)

Evet dostlarım kısaca aracı anlatmaya çalıştım sizlere,resimler herzamanki gibi iğrenç ve bana has !! :D Rabbim sizlere çok çok daha iyilerini nasip eder inşallah..Mübarek ağzınızdan,gönlünüzden bir maşallah'ı esirgemesseniz çok bahtiyar olurum..

NOT:aracın plakaları değişmiştir 59 değil artık 34..fırsatım olmadı daha plakaları takmaya :)

Allah c.c tabanımızı düz bastırsın,rabbim bizleri kazadan beladan korusun..(AMİN)

yeni ve daha kalite resimler gelicek inşallah ayak üstü çekilen resimlerini koyım şimdilik :)

http://img827.imageshack.us/img827/2720/39823400.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/827/39823400.jpg/)

http://img534.imageshack.us/img534/4924/img20111222001441.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/534/img20111222001441.jpg/)

http://img694.imageshack.us/img694/2973/img20111222001451.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/694/img20111222001451.jpg/)

http://img402.imageshack.us/img402/6771/img20111222001471.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/402/img20111222001471.jpg/)

http://img85.imageshack.us/img85/5792/img2011122200148.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/85/img2011122200148.jpg/)

http://img21.imageshack.us/img21/6425/img20111222001491.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/21/img20111222001491.jpg/)

http://img412.imageshack.us/img412/6167/img2011122200146.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/412/img2011122200146.jpg/)

yasarım
22-12-2011, 16:27
ilk masallahi benden olsun allah gule gule kullanmak nasip etsin hakancim :)

hakotech
22-12-2011, 16:29
ilk masallahi benden olsun allah gule gule kullanmak nasip etsin hakancim :)

çok teşekkür ederim yaşar,saol kardeşim :)

ido
22-12-2011, 16:29
hayırlı olsun masallah kazasız belasız guzel aracc

rahmi
22-12-2011, 16:30
Maşallah kazasız belasız sürüşler...

ceskin
allah gonlune gore verıyo herkesın.hayırlı olsun kardesım kazasız belasız bın

63owen63
Dua ettigim konulardan biriydi :D, daha güzel resimlerle ah uh çekecegimizden eminim, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin hakotech :)

emoro
22-12-2011, 16:31
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğyle:)

__FrK__
22-12-2011, 16:31
duasını ettik rabbim kabul etsin inşallah tekrar tekrar maşallah Hakanım ama
sök abi şu plakayı ordan allah aşkına yaw :D

SULTANOGLU
22-12-2011, 16:33
neden bukadar guzel ki :( kazasi belasiz kullanin muhtesem bir arabaniz var :)

SekoLive
22-12-2011, 16:33
hako başkan yüz yüze gelemedik ama bi insanın az cok yazdıklarından belli oluyo nasıl birisi oldugu, arabayı bulmana cok sevindim. güzelde bi araç olmus allah kaza bela vermesin :)

keşke gördüğüm plakasını almaya çalstıgım araclarında önde plakaları olsaydı :D hep arkalarından kovaladık :D

arabaya tek tavsiyem 34e dönünce ön plaka gider herhalde birde plaka satışdan 1 ay sonrasına kadar değişiyor yoksa bidaha al sat yapman gerekicek aklında olsun eğer plakaya henüz başvurmadysan

hakotech
22-12-2011, 16:35
hayırlı olsun masallah kazasız belasız guzel aracc
çok teşekkür ederim saolun :)

Maşallah kazasız belasız sürüşler...
Allah c.c razı olsun çok teşekkür ederim :)

allah gonlune gore verıyo herkesın.hayırlı olsun kardesım kazasız belasız bın
Allah c.c razı olsun kardeşim,nurol :)

Dua ettigim konulardan biriydi :D, daha güzel resimlerle ah uh çekecegimizden eminim, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin hakotech :)
biliyorum yüreği temiz kardeşim..çok tesekkur ederim güzel duaların ve dıleklerin için saol :)

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğyle:)
çok tesekkurler saolun :)

duasını ettik rabbim kabul etsin inşallah tekrar tekrar maşallah Hakanım ama
sök abi şu plakayı ordan allah aşkına yaw :D
Allah c.c razı olsun kardeşim :) yaa o plaka içine kacıyo komandosu var ama söktürecem yinede :)

Emre İlbi
22-12-2011, 16:37
Abi konuyada yazmıştım burdanda yazıyım,
maşallah, Allah kazadan, beladan, her türlü kötülükten korusun :)

çiçek gibi, inşallah bıkana kadar uzun süre binersin :)

bora1311
22-12-2011, 16:38
hayırli olsun...

gule gule kullanin, kazasiz belasiz...

hakotech
22-12-2011, 16:39
neden bukadar guzel ki :( kazasi belasiz kullanin muhtesem bir arabaniz var :)
çok tesekkur ederım hakan,senın aslan bence daha yakısıklı,sen bana bı tur ver ben sana bı tur verem hasret gıderek :D

hako başkan yüz yüze gelemedik ama bi insanın az cok yazdıklarından belli oluyo nasıl birisi oldugu, arabayı bulmana cok sevindim. güzelde bi araç olmus allah kaza bela vermesin :)

keşke gördüğüm plakasını almaya çalstıgım araclarında önde plakaları olsaydı :D hep arkalarından kovaladık :D

arabaya tek tavsiyem 34e dönünce ön plaka gider herhalde birde plaka satışdan 1 ay sonrasına kadar değişiyor yoksa bidaha al sat yapman gerekicek aklında olsun eğer plakaya henüz başvurmadysan
kardeşim hakkın ödenmez senin yemin ederim..en kısa zamanda görüşmek istiyorum zaten,kımse senın ugrastıgın kadar ugrasmadı vallahi..cok saol serkanım,yürekten çok saol..bu arada plakalar değişti serkanım ama henuz takmadım..gelısı guzel bısey aldım,özele gırmedim..üsendiğimden degıstırmedım henuz :D :D ölece fotosunu cektim :D

Jackie
22-12-2011, 16:39
Kanka o motoru çektir ordan,üstüne müstüne düşer katil olmayalım

LBK588
22-12-2011, 16:41
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin...(maşallah)

MiaMi
22-12-2011, 16:42
Maşallah çok güzel güle güle kullan Hako beklediğine araştırdığına değmiş valla.

34tb9544
Maşallah kazasiz belasiz gazlamalar

SkY
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..

volume81
22-12-2011, 16:43
yanlılmıyorsam 1 kez tekirdağ'a giderken görmüştüm aracı :) çok temiz ve güzel duruyordu fazlada basmıyordu sahibi :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin :)

aybarsdnr
22-12-2011, 16:45
hako başkan güle güle kullan.sonunda buldun gönlüne göre,çok sevindim senin adına.Allah nazarlardan korusun

Slmcnsl
kazasiz belasız kullanın.
kafaniza yatan bir araç bulmaniz sevindirici=)

BlackEmperor
renk duruş harika beklediğinize değmiş iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah

hakotech
Abi konuyada yazmıştım burdanda yazıyım,
maşallah, Allah kazadan, beladan, her türlü kötülükten korusun :)

çiçek gibi, inşallah bıkana kadar uzun süre binersin :)
Allah c.c razı olsun kardeşim,buna bınmeyı dusunuyorum,zor bela buldum hemde içime sinen bişey oldu :) hayırlısı diyelim z06 alana kadar bu kahrımızı cekıcek :)

hayırli olsun...

gule gule kullanin, kazasiz belasiz...

Kanka o motoru çektir ordan,üstüne müstüne düşer katil olmayalım
kanka çektiricem merak etme,sence ben o motorun orda kalmasına musade edermıyım? :D

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin...(maşallah)
Allah c.c razı olsun çok tesekkur ederim :)

Maşallah çok güzel güle güle kullan Hako beklediğine araştırdığına değmiş valla.

Allah c.c razı olsun çok saol,valla bigün araba ararken yollarda can vericem galiba :D

Nires
kanka allah kaza bela vermesin güzel günlerde kem gözlerden uzak kullan...

en kısa zamanda test sürüşünü yapmam gerek bende alıcam biliyorsun :)

__FrK__
22-12-2011, 16:46
hakan allah iyiliğini versin ya " o plaka içine kaçıyo" yazdın lan dedim noluyo " komandosu var" diyince anladım ama koptum :D:D:D:D

by serçe
22-12-2011, 16:46
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileği ile ..

cem
22-12-2011, 16:48
hayırlı olsun hako maşallah guzel fotolar bekliyoruz ha :)

S.Özeren
22-12-2011, 16:49
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

aman satma bidaha :D

hakotech
22-12-2011, 16:50
Maşallah kazasiz belasiz gazlamalar
çok saol Allah c.c razı olsun kardeşim :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
amin..çok tesekkur ederim saolun :)

yanlılmıyorsam 1 kez tekirdağ'a giderken görmüştüm aracı :) çok temiz ve güzel duruyordu fazlada basmıyordu sahibi :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin :)
çok tesekkur ederim..aynen sahibi gazlayan sıkan biri değildi..usul usul kullanıyodu :)

hako başkan güle güle kullan.sonunda buldun gönlüne göre,çok sevindim senin adına.Allah nazarlardan korusun
eyvallah aybarsım çok tesekkur ederim kardeşim,senınde hakkını odıyemem kardesım cok saolasın :)

kazasiz belasız kullanın.
kafaniza yatan bir araç bulmaniz sevindirici=)
cok tesekkur ederim saolun :)

renk duruş harika beklediğinize değmiş iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah

Allah c.c razı olsun çok tesekkur ederim..bakımı bıraz zor olucak ama cilananınca bıseye benzer dıye umud edıyorum :)

baykara
22-12-2011, 16:51
maaşallah çok güzelmiş allah kaza bela vermesin.

B.Battal
22-12-2011, 16:54
Maşallah ama bunu kutlamak lazım yani kurban vs. bi baklava maklava getir de yiyek başkan :D he cilasının eksiğini tamamlayak da fotoğraf işi bende :))

yusufbatırel
tekrar masallah dıyım hakan yanlız bı onerım var renk tası capagı cok bellı eder hanı ben olsam seffaf kaplıyolar ya tastan copten zedelenmesın dıye boyada korunmus oluyor ılerde cok goze batıyor sonra

AşkınS.
maşallah renk olayı bitiriyor :)
advan koyulduğunu düşünemiyorum bu araca :) nazar değmesin inşallah güle güle kullanmak nasip olsun

peace
22-12-2011, 16:55
vayy.mutlu sonları seviyoruz :) . maşallah allah kaza bela göstermesin

e.bas
22-12-2011, 16:55
tekrardan maşallah alına bilecek en iyi aracı aldın bence kazasız belasız kullanman dileği ile :)

hakotech
22-12-2011, 16:56
kanka allah kaza bela vermesin güzel günlerde kem gözlerden uzak kullan...

en kısa zamanda test sürüşünü yapmam gerek bende alıcam biliyorsun :)
eyvallah azizim cok saol gardaşım,yaw bıtane daha var bunun sıyahı twın turbolu ama gel sanada onu alalım :)

hakan allah iyiliğini versin ya " o plaka içine kaçıyo" yazdın lan dedim noluyo " komandosu var" diyince anladım ama koptum :D:D:D:D
hee yaw tusuna bastı adam bız sasırmıs gozlerle ''bu seytan ıcadıdır !! amerıkanın bır oyunu olsa gerek !! '' dıyerekten sokme kararı aldık :D komandosuda var haa :D

Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileği ile ..

hayırlı olsun hako maşallah guzel fotolar bekliyoruz ha :)
kanka cekebileceğimin en gralı bu,yek megapıksel var olum,telefon bile isyan ediyo degıstır benı diye :D cok saol kankam ıyı dıleklerın ıcın :) semıh efendı nerde ? gözüne sokucam bunu..adam bunalıma sokmustu benı artık :D

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

aman satma bidaha :D
saol kardesım,valla z06 alırsam bu gıder..gözünün yaşına bile bakmam :D

mrtysn
Hakan abi kazasiz belasiz kullan da su ondeki plakayi bi an once soktur gozunu seviyim facia duruyo :)

[RaCeR]
maşallah abi güle güle kazasız belasız iyi günlerde bin inşallah

Type-R
22-12-2011, 16:57
Maşallah canavara hemşo sonunda bulmuşsun çok şükür.:) Senin adına herkez sevinmiştir heralde.:D

Güzel fotolar bekliyoruz.:icon_tup: Kazasız sürüşler bro.

Slmcnsl
22-12-2011, 17:00
aynı zamanda söylemeden geçemeyecegim , ilk defa bu renk bir corvette görüyorum ve inanılmaz yakıştıgını düşünüyorum.
umarim detailing merakınız vardir da ilerde çekeceginiz fotograflara kaynak gözlügü ile bakmak durumunda kalırız=)

omercanilica
22-12-2011, 17:05
adv1'le gormek ısıtyorum artık veya sana buldugum o parcalarla masallah masallah allah nazarlardan saklasın ınsallah gule gule bın canım benım :)

hakotech
22-12-2011, 17:05
maaşallah çok güzelmiş allah kaza bela vermesin.
Allah c.c razı olsun kardesım cok saol :)

Maşallah ama bunu kutlamak lazım yani kurban vs. bi baklava maklava getir de yiyek başkan :D he cilasının eksiğini tamamlayak da fotoğraf işi bende :))
eyvallah kardesım cok saol :) kurbanı hafta sonu ındırecem yere Allah c.c nasıp ederse,baklava itin olsun(araba hedıyemı ısterım ) :D cıla mıla ısıne en kısa zamanda baslıcam ınsallah,foto kolay yaa :)

tekrar masallah dıyım hakan yanlız bı onerım var renk tası capagı cok bellı eder hanı ben olsam seffaf kaplıyolar ya tastan copten zedelenmesın dıye boyada korunmus oluyor ılerde cok goze batıyor sonra
abi cok saol,Allah c.c razı olsun,yaa o seffaf fılm olayı aklıma yatıyo bı baktıracam..sımdılık cıkarmıyorum yagmur camur dolayısı ıle,kuru bı zamanda halledıcem o ısıde :)

maşallah renk olayı bitiriyor :)
advan koyulduğunu düşünemiyorum bu araca :) nazar değmesin inşallah güle güle kullanmak nasip olsun
cok saol kardesım :) advan degılde bı adv yada hre cuk olur dıye dusunuyorum ama fıyatlarıda gorunce dusundugumle kalıyorum nedense :D

vayy.mutlu sonları seviyoruz :) . maşallah allah kaza bela göstermesin
eyvallah cok tesekkur ederim :) Allah c.c herkezın ıstegını mutlu sonla bıtırsın ınsallah :)

tekrardan maşallah alına bilecek en iyi aracı aldın bence kazasız belasız kullanman dileği ile :)
kardesım cok tesekkur ederim :) bak beklıyorum ıstanbula gelınce hee :)

Hakan abi kazasiz belasiz kullan da su ondeki plakayi bi an once soktur gozunu seviyim facia duruyo :)
eyvallah kardesım cok saol..merak etme yarın gıdıyo plakalar :D

;2891011']maşallah abi güle güle kazasız belasız iyi günlerde bin inşallah
saol kardesım cok tesekkur ederim,nur ol :)

Maşallah canavara hemşo sonunda bulmuşsun çok şükür.:) Senin adına herkez sevinmiştir heralde.:D

Güzel fotolar bekliyoruz.:icon_tup: Kazasız sürüşler bro.

hahaha :D topragım ben bıle kendımden tiksiniyorum :D Allah c.c razı olsun güzel temennın ıcın brom :)

Jackie
22-12-2011, 17:06
ADV1 alırsa görüşmem olm Hako'yla . Çok bozar o zaman kendini, Lucca'nın önüne çekip ayakta tek zeytinli martini falan içer.

hakotech
22-12-2011, 17:08
aynı zamanda söylemeden geçemeyecegim , ilk defa bu renk bir corvette görüyorum ve inanılmaz yakıştıgını düşünüyorum.
umarim detailing merakınız vardir da ilerde çekeceginiz fotograflara kaynak gözlügü ile bakmak durumunda kalırız=)
eskiden yoktu ama su sıra baya bı var,insallah ayna yapıcaz,suan özel cıla bakınıyorum..saglam bısey yapıcaz Allah'ın ıznı ıle :)

adv1'le gormek ısıtyorum artık veya sana buldugum o parcalarla masallah masallah allah nazarlardan saklasın ınsallah gule gule bın canım benım :)

kanka hediye etsene bı set :D en kısa zamanda yıne beklıyoruz kanka,güzel temennilerin içinde ayrıca sana bı hamburger ısmarlıcam :D saol gardasım benim :)

EM-RE
22-12-2011, 17:09
offf şeyim kalktı ya :)

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin adamım,senin gibi bu arabanın hayallerini kuran genç delikanlılarada versin :D

corvette ya gerisi boş yemin ediyorum...

hakotech
22-12-2011, 17:10
ADV1 alırsa görüşmem olm Hako'yla . Çok bozar o zaman kendini, Lucca'nın önüne çekip ayakta tek zeytinli martini falan içer.

yok lan semtte kösedeyım her daım:D luccadakı ıtler bızım ayagımıza gelsın..bız o sonradan gurmelerın ayagına gıdecek kadar delıkanlılıgımızı bozmadık ulyannn !! :D

arabasızadam
22-12-2011, 17:10
Çok güzel maşallah ,bol gazlamalı günler .

imprezaWRC
22-12-2011, 17:11
Hakan kardeşim, birde bana burjuva diyordun bu ne şimdi :D:D:D:D
Hiç sevmem burjuvaları höh :D:D:D:D
Valla güle güle kullan, allah kaza bela vermesin. :icon_tup:

P.S : Cila vereyim mi :D:D:D:D

hakotech
22-12-2011, 17:12
offf şeyim kalktı ya :)

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin adamım,senin gibi bu arabanın hayallerini kuran genç delikanlılarada versin :D

corvette ya gerisi boş yemin ediyorum...

Allah c.c razı olsun,cok tesekkur ederimde,,bu nasıl bir posttur arkadas yaa !! :D :D lan sen bı evlen kurtulalım artık senden !! o degılde kullanman lazım brocum :D

hakotech
22-12-2011, 17:15
Çok güzel maşallah ,bol gazlamalı günler .

Hakan kardeşim, birde bana burjuva diyordun bu ne şimdi :D:D:D:D
Hiç sevmem burjuvaları höh :D:D:D:D
Valla güle güle kullan, allah kaza bela vermesin. :icon_tup:

P.S : Cila vereyim mi :D:D:D:D
ne alakası var !! bunlar bırtakım medyanın uydurması !! la biz kım burjuvalık kım,ıtıne ıle hergun yere balgamımı atar,yolda yururken bilomu kaşır,ona buna laf sallarım !! bıdaha burjuva demem pardon yaa :D :D :D kardesım cok saol:) cila olayı ıse bakınıyorum zaten bro,cok tesekkur ederım dusuncelı naıf burjuva !! :D

tuner faruk
22-12-2011, 17:16
Hayırlı olsun Hakan abi Mevlam kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)

Bu arada plakayı ne aldın abi 34 AF. .... :D :D

e.bas
22-12-2011, 17:16
kardesım cok tesekkur ederim :) bak beklıyorum ıstanbula gelınce hee :)

eyw abicim gelince görüşelim :)

hakotech
22-12-2011, 17:17
Hayırlı olsun Hakan abi Mevlam kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)

Bu arada plakayı ne aldın abi 34 AF. .... :D :D
mesajının ılk kısmına cevaben;cok tesekkur ederım kardesım Allah c.c razı olsun :)
ikinci kısmına gelince;senin ben a.q !! :D

eyw abicim gelince görüşelim :)
baş tacısın kardesım :)

EM-RE
22-12-2011, 17:18
Allah c.c razı olsun,cok tesekkur ederimde,,bu nasıl bir posttur arkadas yaa !! :D :D lan sen bı evlen kurtulalım artık senden !! o degılde kullanman lazım brocum :D

ben onu kullanırsam direk çekini yazarım biliosun dimi?
almıyım canım,durup dururken sokmayalım kendimize,onuda alırsak bizim hatun harbiden dıorum başkasına varıcak,bmw ye alırken zaten surat yaptı bir ton corvette i görürse çok cidden kalp krizi geçirir ben hala ew almadan olmaz dıorum kıza :D

imprezaWRC
22-12-2011, 17:18

ne alakası var !! bunlar bırtakım medyanın uydurması !! la biz kım burjuvalık kım,ıtıne ıle hergun yere balgamımı atar,yolda yururken bilomu kaşır,ona buna laf sallarım !! bıdaha burjuva demem pardon yaa :D :D :D kardesım cok saol:) cila olayı ıse bakınıyorum zaten bro,cok tesekkur ederım dusuncelı naıf burjuva !! :D

Tamam affedildin :D:D:D
Yıkama sonrası tek kat hızlı cila atayım karşılığında da 15dk gazlayacaksın ve bende sağ koltukta bu durum karşısında her yeri salya sümük yapacam :D:D:D (Aşırı fırsatçı burjuva :D:D:D)

BAŞAR
22-12-2011, 17:19
maşallah çok güzel araç...

mehzent
22-12-2011, 17:21
Masallah gule gule binersin ins. cok guzel :)

erkin006
22-12-2011, 17:22
hayırlı olsun Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin:)

uluckaban
22-12-2011, 17:23
Kazasız belasız binmek nasip olsun maşallah :)

hakotech
22-12-2011, 17:23
ben onu kullanırsam direk çekini yazarım biliosun dimi?
almıyım canım,durup dururken sokmayalım kendimize,onuda alırsak bizim hatun harbiden dıorum başkasına varıcak,bmw ye alırken zaten surat yaptı bir ton corvette i görürse çok cidden kalp krizi geçirir ben hala ew almadan olmaz dıorum kıza :D
kankaaaa cekin koçanını bogazımada soksan ıhhhhh dıyorum sadece :D ısrar edıyorum kullanman için bro..daha sonra bıde fırsatın olursa otomatıkte kullan..aradakı fark burdan kenyaya yol olur,o derece :D yengeyemı Allah c.c sabır versın sanamı bılemedım gardasım,ama ben bı tene abla bulursam tereddutsuz evlenıcem,sen en ıyısını yapıyosun..bu arada babamı bındırmeyı basardım..ılk cumlası;Allah belanı vermesın buna para verılırmı öküz herif..oldu :D

Tamam affedildin :D:D:D
Yıkama sonrası tek kat hızlı cila atayım karşılığında da 15dk gazlayacaksın ve bende sağ koltukta bu durum karşısında her yeri salya sümük yapacam :D:D:D (Aşırı fırsatçı burjuva :D:D:D)
yaa sacmalama, bahcelıevlerdeyım yer kuru olsun herdaım beklerım kardesım,ıkı muhabbetınde belını kırarık :D

XoR
22-12-2011, 17:24
Maşallah Hakan :)

hakotech
22-12-2011, 17:25
maşallah çok güzel araç...

Masallah gule gule binersin ins. cok guzel :)
eyvallah mehmedım cok tesekkur ederım kardesım :)

hayırlı olsun Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin:)
Allah c.c razı olsun cok tesekkur ederım :)

Kazasız belasız binmek nasip olsun maşallah :)

eyvallah cok tesekkur ederım :)

EM-RE
22-12-2011, 17:26
kanka ben o arabanın motorsuzuna razıyım sen bana neler soyluyorsun,adamı yoldan cıkırıcaksın dee get aksam aksam...
kazasız belasız kardeşim :)

hakotech
22-12-2011, 17:27
Maşallah Hakan :)
eyvallah koray cok saol..hani biz görüşüyoduk?

kanka ben o arabanın motorsuzuna razıyım sen bana neler soyluyorsun,adamı yoldan cıkırıcaksın dee get aksam aksam...
kazasız belasız kardeşim :)

saol kardesım,ama ümidini yitirme yengede bıgun kabul edecek !! :D

MatraX_07
22-12-2011, 17:28
Allah Kazalardan Belalardan korusun

hakotech
22-12-2011, 17:31
Allah Kazalardan Belalardan korusun

çok tesekkur ederım saolun :)

GokhanRS
22-12-2011, 17:33
hayırlı olsun kazasız belasız bin. düldül görmesek düldül diye yutturacan bize.

hakotech
22-12-2011, 17:37
hayırlı olsun kazasız belasız bin. düldül görmesek düldül diye yutturacan bize.

saol kardesım :) eskıden essek vardı düldül derlerdi,şimdide arabalar var düldül diyoruz..ıkısının arasında fark yok benım ıcın..ulasım aracı işte :D

GokhanRS
22-12-2011, 17:38
saol kardesım :) eskıden essek vardı düldül derlerdi,şimdide arabalar var düldül diyoruz..ıkısının arasında fark yok benım ıcın..ulasım aracı işte :D

uzayamı ulaşacan anasını satim nereye ulaşmanın aracı bu :D nirvanaya mı?

ACYV
22-12-2011, 17:45
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız ağız tadıyla huzurla binmeyi nasip etsin.

hakotech
22-12-2011, 17:45
uzayamı ulaşacan anasını satim nereye ulaşmanın aracı bu :D nirvanaya mı?

yesılkoy,florya,ataköy,bebek,bahcelıevler.. bundan oteye yalan olur :D

EMG
22-12-2011, 17:46
hayırlı olsun maşallah :)

hakotech
22-12-2011, 17:47
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız ağız tadıyla huzurla binmeyi nasip etsin.
Allah c.c razı olsun çok tesekkur ederim :)

hayırlı olsun maşallah :)

cok tesekkur ederım saolun :)

Kahraman castle
22-12-2011, 17:50
vay maşallah hayırlı günlerde binersin inşallah.

hakotech
22-12-2011, 17:52
vay maşallah hayırlı günlerde binersin inşallah.

Allah c.c razı olsun çok teşekkur ederım :)

taytay
22-12-2011, 17:54
maşallah Allah nazarlardasın saklasın rengi olsun herşeyi ile çok güzel

Day Walker
22-12-2011, 17:55
Maşallah kazasız belasız :)

Ertekin
22-12-2011, 17:56
Allah kazasız belasız mutlu mesur birliktelik nasip etsin yeni yavruyla.Aracı defalarca canlı görmüşlüğüm var çorluda.iyi günlerde binin çok temiz alet.

alp1903
22-12-2011, 17:57
Güzel günlerde kullanman dilegiyle kazasız belasız hayırlı olsun. :)

hakotech
22-12-2011, 17:58
maşallah Allah nazarlardasın saklasın rengi olsun herşeyi ile çok güzel
çok tesekkur ederim güzel sözleriniz için saolun :)

Allah kazasız belasız mutlu mesur birliktelik nasip etsin yeni yavruyla.Aracı defalarca canlı görmüşlüğüm var çorluda.iyi günlerde binin çok temiz alet.
Allah c.c razı olsun çok tesekkurler,benden oncekı sahıbıde ıyı bakmıs araca saolsun..hiç üzmemiş..ınsallah bende öyle temiz bakmaya calısıcam :)

mert_leon
22-12-2011, 18:00
Hayirli olsun abi kazasiz belasiz gunlerde kullanirsin insallah.

hakotech
22-12-2011, 18:00
Güzel günlerde kullanman dilegiyle kazasız belasız hayırlı olsun. :)

Hayirli olsun abi kazasiz belasiz gunlerde kullanirsin insallah.

eyvallah kardesım cok tesekkur ederım :)

tremx
22-12-2011, 18:01
maşallah sonunda gönlünüze göre bulmuşsunuz.kazasız belasız sürüşler..

hakotech
22-12-2011, 18:08
maşallah sonunda gönlünüze göre bulmuşsunuz.kazasız belasız sürüşler..

çok tesekkurler :) zor oldu biraz ama bulduk şükür olsunki :)

bskone
22-12-2011, 18:22
maşallah ALLAH kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın.

hakotech
22-12-2011, 18:24
maşallah ALLAH kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın.

Allah c.c razı olsun çok tesekkur ederım :)

GokhanRS
22-12-2011, 18:26
kanka aşk acısı çeken birini sana bela edemmi :D

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/105609-cok-uzuluyorum-35.html

hakotech
22-12-2011, 18:29
kanka aşk acısı çeken birini sana bela edemmi :D

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/105609-cok-uzuluyorum-35.html

yaa okudum ben..duygulandım,gıtmeyın genc kardesımızın uzerıne,kanı kaynıyo suan onun..saygı duydum ve makaramı baska bı zamana sakladım :D

levent
22-12-2011, 18:29
güle güle kullan abi, kazasız belasız olsun ayrıca gözün aydın , o kadar arayıp beklediğine değdi :)

GokhanRS
22-12-2011, 18:30
yaa okudum ben..duygulandım,gıtmeyın genc kardesımızın uzerıne,kanı kaynıyo suan onun..saygı duydum ve makaramı baska bı zamana sakladım :D

bende dedim hakan abin bi gün okula seni corvette`le bıraksın 1 değil 10 kız götürürsün :D

Jem89
22-12-2011, 18:31
En sonunda gönlünüze göre bulmuşsun abi :) Maşallah allah kaza bela vermesin :)

Serkan ve sen satmayın bi daha arabalarınızı.. Sonra forum olarak derbeder oluyoruz :D

reddewill
22-12-2011, 18:32
hayırlı olsun güle güle kullanın

hakotech
22-12-2011, 18:32
güle güle kullan abi, kazasız belasız olsun ayrıca gözün aydın , o kadar arayıp beklediğine değdi :)
çok tesekkur ederım kardeşim,baya aradık ama bulduk rabbime sükür olsunki :)

bende dedim hakan abin bi gün okula seni corvette`le bıraksın 1 değil 10 kız götürürsün :D

öle gelecek kızdan hayırmı gelır gökhanım :) gerci bir cok kere hayrını gördüm ama olsun :D

hakotech
22-12-2011, 18:33
En sonunda gönlünüze göre bulmuşsun abi :) Maşallah allah kaza bela vermesin :)

Serkan ve sen satmayın bi daha arabalarınızı.. Sonra forum olarak derbeder oluyoruz :D
pauahaha :D lan derbeder lafı nerden geldi aklına!! koptum a.q :Dsaol kardesım bu arada :D

hayırlı olsun güle güle kullanın

Spawn
22-12-2011, 18:38
çiçek maaşallah.. sesini duymak isteriz :)

hakotech
22-12-2011, 18:39
çiçek maaşallah.. sesini duymak isteriz :)

cok tesekkur ederım saolasın ,sesi evlere şenlik masallah,sırf o yuzden bıraktıgım garajdan cıktım..sıkayet oluyomus bina sakınlerı tarafından :)

uqr
22-12-2011, 18:53
Maşallah. :)
Güle güle kullanın.

hakotech
22-12-2011, 18:54
Maşallah. :)
Güle güle kullanın.

çok tesekkur ederim saolun :)

trgy
22-12-2011, 18:58
maşşallah çok şık bir arac bulmuşsun güle güle kullan.

buarada çok sabırlı adammışsın vesselam

hakotech
22-12-2011, 19:03
maşşallah çok şık bir arac bulmuşsun güle güle kullan.

buarada çok sabırlı adammışsın vesselam

çok teşekkür ederim,valla aıleden gelen bişey,sabrın sonu selamet der hep annem,ben daha yanıldıgını görmedim :)

emre_
22-12-2011, 19:05
Masallah rengiyle durusuyla cok cok guzel Allah agiz tadiyla guzel gunlerde binmeyi nasip etsin :)

hakotech
22-12-2011, 19:06
Masallah rengiyle durusuyla cok cok guzel Allah agiz tadiyla guzel gunlerde binmeyi nasip etsin :)

Allah c.c razı olsun cok tesekkur edrim :)

Shadow_Dancer
22-12-2011, 19:08
Çok şık maşallah.. düz vites olması ayrı bir güzellik..

fastchild
abi sen o m3'ü sattın ya inşallah doğru kişilerdedir araç

bu arabada çok şık çok güzel çok özel hele o manuel vites olması özellikle iyi

ama abi sen bunuda Z06 için satarsın bilirim kıydın corvette için çiçek gibi M3 cabrio'ya daha ben herşey beklerim senden

hakotech
Çok şık maşallah.. düz vites olması ayrı bir güzellik..

cok tesekkur ederim saolun :) düz vites tam pıyango oldu valla :)

hakotech
22-12-2011, 19:14
abi sen o m3'ü sattın ya inşallah doğru kişilerdedir araç

bu arabada çok şık çok güzel çok özel hele o manuel vites olması özellikle iyi

ama abi sen bunuda Z06 için satarsın bilirim kıydın corvette için çiçek gibi M3 cabrio'ya daha ben herşey beklerim senden

kardesım m3 şuan emın ellerde,yine sıtemıze uye olan eczacı murat abıde araba,benden cok daha ıyı bakacagına emınım :) manuel dedıgım gıbı tam pıyango oldu,bu arada z06 için ben köyümü terk ederim bee :D aynen bunu satarsam bırtek zo6 almak ıcın satarım :)

İbrahim33
22-12-2011, 19:19
Maşallah , kazasız belasız ;)

Met!!
22-12-2011, 19:19
hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız...

B.Koçer
22-12-2011, 19:27
Allah kaza bela vermesin Maşşalah :)

hakotech
22-12-2011, 19:56
Maşallah , kazasız belasız ;)
cok tesekkurler saolun :)

hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız...
Allah c.c razı olsun saolasın :)

Allah kaza bela vermesin Maşşalah :)

eyvallah cok tesekkur ederim :)

YsfTzcn
22-12-2011, 20:32
Maşallah gerçekten çok güzel bir araç, Allah kaza bela göstermesin.

meh66
22-12-2011, 20:36
masallah benımde aklımda vardı ama cok temız bulamamıstım tekrardan masallah allah kaza bela vermesın

28 EE 106
22-12-2011, 20:37
maşALLAH kazasz belsz:)

Frid
22-12-2011, 20:38
maşallah abi kasasız belasız hayırlı ugurlu olsun sevdiğin bir renk olmuş buda ayrı güzel :D

hakotech
22-12-2011, 20:39
Maşallah gerçekten çok güzel bir araç, Allah kaza bela göstermesin.
Allah c.c razı olsun cok tesekkur ederim :)

masallah benımde aklımda vardı ama cok temız bulamamıstım tekrardan masallah allah kaza bela vermesın

cok tesekkur ederim,valla bilmiyorum burda gördünüzmü ama ben baya bır sure aradım..sallamıym 5 ay kadar falan,ılgınctırki piyasada temız arac bulmak ımkansız hale gelmiş..sizde benim gibi eşe dosta haber verin en olmadı..keza temız araclar suan garajlarda saklanıyo..ben şükrediyorum bulabildiğime..ki az cok corvette pıyasasını kımde ne var ne yok ıyı bıldıgım halde 5 ay kadar surdu..Allah c.c yardımcınız olsun,bana haber gelirse bende size haber veririm temiz bır corcor cıkarsa bıtane daha..

hakotech
22-12-2011, 20:41
maşALLAH kazasz belsz:)

maşallah abi kasasız belasız hayırlı ugurlu olsun sevdiğin bir renk olmuş buda ayrı güzel :D
eyvallah kardesım cok saol,aynen tamamen tesadufı oldu dıyebılırım..rabbim herkesin bahtını talihini açık etsin inşallah :)

arteus
22-12-2011, 20:42
Hayırlısı olsun. 41 kere maşallah :)

Jerky
22-12-2011, 20:43
Hakan çok güzelmiş be. Rengine hasta oldum.

Maşallah Nazar değmesin :)

hakotech
22-12-2011, 20:50
Hayırlısı olsun. 41 kere maşallah :)

Hakan çok güzelmiş be. Rengine hasta oldum.

Maşallah Nazar değmesin :)
eyvallah kardeşim Allah c.c razı olsun,dur daha uygulama yapmadık ozaman prof fotolarla paylasıcam insallah :P

h.savas
22-12-2011, 20:55
maşallah abi ALLAH kaza bela vermesin..

hakotech
22-12-2011, 20:56
maşallah abi ALLAH kaza bela vermesin..

çok saol kardesım Allah c.c razı olsun :)

997TT
22-12-2011, 21:23
Buradanda masallah dıyeyım ;)
Dıreksıyon,Far,boya ve Pistti unutma kardesım ;)

Cimmeria
22-12-2011, 21:27
rengi ne kadar güzelmiş, güle güle kullanın

emirercan
22-12-2011, 21:33
maşallah,çok özel bir araç gerçekten..hele manuel olması çok büyük bir keyif vermeli :) Allah kaza bela vermesin..

baretta
22-12-2011, 21:33
Hako maşalllah , Allah kaza bela vermesin , güzel günlerde kullanmayı nasip etsin , gönlüne göre olmuş ona ayrı sevindim :)

onursumer
22-12-2011, 21:40
maşallah abi kazasız belasız suruşler

bu kadar zaman aramana kesinlikle değmiş ozellikle rengi çok güzel

hakotech
22-12-2011, 21:41
Buradanda masallah dıyeyım ;)
Dıreksıyon,Far,boya ve Pistti unutma kardesım ;)
saol abi :) direksıyon ıcın aırbag bulunursa yeni tıp takılıcak,yoksa üzerindeki direksiyon ile devam ne yazıkki,tipi benimde hoşuma gitmiyo ama napalım :) far ve boya parlatımı cila gelince yapılıcak artık şimdilik uygulama için kafama göre bir cila bulamadım..pist için sabırsızlanıyorum zaten :)

rengi ne kadar güzelmiş, güle güle kullanın

maşallah,çok özel bir araç gerçekten..hele manuel olması çok büyük bir keyif vermeli :) Allah kaza bela vermesin..
Allah c.c razı olsun cok tesekkur ederim,manuel baya zevklıymıs otomatiğine göre :)

Hako maşalllah , Allah kaza bela vermesin , güzel günlerde kullanmayı nasip etsin , gönlüne göre olmuş ona ayrı sevindim :)

Allah c.c razı olsun kardesım cok tesekkur ederim :)

ardacngns
22-12-2011, 21:41
yine gonlune gore bulmussun abı kazasız belasız bınersın ıns.

BMK TypeR
22-12-2011, 21:43
Maşallah çok güzel duruyo, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah,Mutlu son:)

hakotech
22-12-2011, 21:46
maşallah abi kazasız belasız suruşler

bu kadar zaman aramana kesinlikle değmiş ozellikle rengi çok güzel
çok tesekkur ederim kardesım,Allah c.c razı olsun :)

yine gonlune gore bulmussun abı kazasız belasız bınersın ıns.
cok tesekkur ederım ardacım,valla içime sındı elhamdürillah :)

Maşallah çok güzel duruyo, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah,Mutlu son:)

cok tesekkur ederim,eynen muradıma erdim sonunda :)

EMD
22-12-2011, 21:47
Maşallah, iyi günlerde kullanmak nasip olsun. :)

hakotech
22-12-2011, 21:54
Maşallah, iyi günlerde kullanmak nasip olsun. :)

çok tesekkur ederim,Allah c.c razı olsun :)

senna
22-12-2011, 21:58
Ooo yeni gordum hayirli olsun:) sevindim valla:)

Adv jantla z06 body kiti be zaman alicaz:D

Ferhat_V
22-12-2011, 22:03
maşallah hayırlı olsun...:)

ogunozcan
22-12-2011, 22:10
ooooooooooo sonunda geldı hadı hayırlı olsun renk bence harıka.allah kaza bela vermesın

zekky
22-12-2011, 22:21
Abicim hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadıyla en güzel günlerde kazasız belasız cezasız binmek nasip etsin inşallah:)
Rengi, manuel oluşu, üstündeki parçaları ve en önemlisi özel bir seri olması muhteşem birşey:)
Ben hiçbirşey yapamadım daha çok yardımcı olmak isterdim asıl ufacık bir yardımım bile olmadığı halde benden bahsedip teşekkür ettiğin için ben teşekkür ederim:)
Allah herzaman gönlüne göre versin numaram var ne zaman istersen mersinde bir kardeşin var:)

happyson
22-12-2011, 22:35
jant haric araba herşeyi ile güzel Maşallah, hayırlısı olsun

berkred
23-12-2011, 08:07
maşallah kazasız belasız

SULTANOGLU
23-12-2011, 08:29
çok tesekkur ederım hakan,senın aslan bence daha yakısıklı,sen bana bı tur ver ben sana bı tur verem hasret gıderek :D

Hmm anlaşmış olabiliriz bu konuda :D yavruları bir araya getirmemiz lazım öncelikle :D

ozzi41
23-12-2011, 08:33
Hayırlı uğurlu olsun herşeyile dörtdörtlük bir araç Allah kaza bela göstermesin.

Tunç
23-12-2011, 08:35
maşallah manuel bır vette paha biçilemez :)

MSK
23-12-2011, 08:38
Bilader gule gule kullan :), Kafası calısan bı adam oldugun bellı manual almssın :D. Hakan bana pm at, kaca aldın bu arabayı ?

Ahmet_28
23-12-2011, 08:41
hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
kendim araba bulmuş kadar sevindim :D

alper_pug
23-12-2011, 08:44
uzun zamandır arıyordunuz fakat sonunda pek güzel bir araca sahip olmuşsunuz , rengi - duruşu - z51 olması maşallah herşeyiyle dört dörtlük. Allah kaza bela vermesin , iyi günlerde binin. :)

AHMET1907
23-12-2011, 08:51
Yakışır kardeşime, Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin

TünayK
23-12-2011, 09:27
duz vıtesı gordum o topuz bana gırdı sankı:D:Dmasallah masallah....

misery1903
23-12-2011, 09:29
Kazasız belasız güle güle kullanın hocam. Rengi baya güzel.

Blackbird
23-12-2011, 09:34
Bayiden sipariş etsem bu renk manuel tercih ederdim :) maşAllah ağız tadıyla binmek nasip olsun.

gokcell13
23-12-2011, 09:47
Kazasız cezasız surusler.

ErmanArseven
23-12-2011, 09:57
masallah kazasız belasız sürüşler :)

salih_560
23-12-2011, 10:12
maşallah kazasız belasız hayırlı ugurlu olsun ...

MUY37
23-12-2011, 10:26
Maşallah renk mükemmel , hemde manuel ben bunla yaşlanırım walla. Kazsız belasızz hayırlı olsun , o kadar aramanın karşılığını almışssınız.

Alper DEMİR
23-12-2011, 12:20
Maşallah çok güzel..

svt53
23-12-2011, 12:29
hayırlı olsun oncelikle allah kaza bela vermesin masallah cok güzel bi arac

mrtngn
23-12-2011, 12:41
Cok iyi bee !! Rengiyle durusuyla hakkatten kusursuz bi araçmış..Kaliteli fotograflarla bi kez daha hayran kalcagımızdan süphe yok :)

Allah gönlüne göre vermiş..Kazadan beladan korusun rabbim :)

Sinan'S2k
23-12-2011, 12:53
Maşallah çok güzel bir araç eski sahibi aracı baya az kullandı o da yeni almıştı yanılmıyorsam (sanırım 1 sene).
Güle güle kullanman dileğiyle

alpello
23-12-2011, 13:01
maşallah...

Semii
23-12-2011, 13:14
tekrar MAŞALLAH başkan :) bu kalıcı olsun artık

ahmetuygur
23-12-2011, 13:18
güle güle kullan en beğendiğim özellikleri düz vites olması ve rengi !

hakotech
23-12-2011, 14:05
Ooo yeni gordum hayirli olsun:) sevindim valla:)

Adv jantla z06 body kiti be zaman alicaz:D
sao0l kankacım :D z06 kıtın fıyatı buraya gelısı yani..cıkma jantta berber 25 bın tl fıyat aldım..suan cok gıbı sanki :D

maşallah hayırlı olsun...:)

ooooooooooo sonunda geldı hadı hayırlı olsun renk bence harıka.allah kaza bela vermesın
cok tesekkur ederım ogun saolasın :)

Abicim hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadıyla en güzel günlerde kazasız belasız cezasız binmek nasip etsin inşallah:)
Rengi, manuel oluşu, üstündeki parçaları ve en önemlisi özel bir seri olması muhteşem birşey:)
Ben hiçbirşey yapamadım daha çok yardımcı olmak isterdim asıl ufacık bir yardımım bile olmadığı halde benden bahsedip teşekkür ettiğin için ben teşekkür ederim:)
Allah herzaman gönlüne göre versin numaram var ne zaman istersen mersinde bir kardeşin var:)
kardesım cok tesekkur ederım,yerın bende ayrı..az ugrasmadın benım ıcın :)

jant haric araba herşeyi ile güzel Maşallah, hayırlısı olsun
cok tesekkur ederım saolun :) jantlar suan ıcın kalsın ılerde keseye göre bıseyler takabılırım olmadı :)

maşallah kazasız belasız

Cry
23-12-2011, 14:06
Corvette bi ayrı yaa :) Maşallah.

hakotech
23-12-2011, 14:09
Hmm anlaşmış olabiliriz bu konuda :D yavruları bir araya getirmemiz lazım öncelikle :D
ahahah aynen en zor kısmıda o zaten sen karsıdasın ben avrıpa yakasında..benzın fıyatlarının dusmesınımı beklesek napsak :D :D

Hayırlı uğurlu olsun herşeyile dörtdörtlük bir araç Allah kaza bela göstermesin.
cok tesekkur edrım saolun :)

maşallah manuel bır vette paha biçilemez :)

Bilader gule gule kullan :), Kafası calısan bı adam oldugun bellı manual almssın :D. Hakan bana pm at, kaca aldın bu arabayı ?
bro cok aradım ınanılmazda tesadufı geldı ya :D

hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
kendim araba bulmuş kadar sevindim :D
çok teseşekkür ederim Allah c.c razı olsun :)

uzun zamandır arıyordunuz fakat sonunda pek güzel bir araca sahip olmuşsunuz , rengi - duruşu - z51 olması maşallah herşeyiyle dört dörtlük. Allah kaza bela vermesin , iyi günlerde binin. :)
Allah c.c razı olsun cok tesekkur ederim,evet baya aradık ama mevlam şükür olsunki bulmamızı nasip etti :)

Yakışır kardeşime, Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
abi cok tesekkur ederim saolasın :) :)

duz vıtesı gordum o topuz bana gırdı sankı:D:Dmasallah masallah....
jahsdkjashd :D lan ne adamsın a.q :D

react1ve
23-12-2011, 14:10
Gule gule kullanın her zaman ayrı durduguna ınanmısımdır corvettelerın =)

Eyüp
23-12-2011, 14:11
Manuel C6 :rolleyes: Masallah , iyi günlerde kullanın :)

hakotech
23-12-2011, 14:13
Kazasız belasız güle güle kullanın hocam. Rengi baya güzel.
cok tesekkur ederım saolsun :)

Bayiden sipariş etsem bu renk manuel tercih ederdim :) maşAllah ağız tadıyla binmek nasip olsun.
eyvallah çok tesekkur ederım :)

Kazasız cezasız surusler.

masallah kazasız belasız sürüşler :)
eyvallah cok tsekkur ederım :)

maşallah kazasız belasız hayırlı ugurlu olsun ...
Allah c.c razı olsun cok tesekkur ederım :)

Maşallah renk mükemmel , hemde manuel ben bunla yaşlanırım walla. Kazsız belasızz hayırlı olsun , o kadar aramanın karşılığını almışssınız.

Maşallah çok güzel..
Allah c.c razı olsun saolun :)

hayırlı olsun oncelikle allah kaza bela vermesin masallah cok güzel bi arac

hakotech
23-12-2011, 14:18
Cok iyi bee !! Rengiyle durusuyla hakkatten kusursuz bi araçmış..Kaliteli fotograflarla bi kez daha hayran kalcagımızdan süphe yok :)

Allah gönlüne göre vermiş..Kazadan beladan korusun rabbim :)
Allahc.c razı olsun cok tesekkur ederım..kalıtelı fotolar gelıcek ınsallah en kısa surede :)

Maşallah çok güzel bir araç eski sahibi aracı baya az kullandı o da yeni almıştı yanılmıyorsam (sanırım 1 sene).
Güle güle kullanman dileğiyle
evet cok kullanmamıs yaklasık 1 sene kadar falan,saolsun satma kararı almıs dırek zıpladım :) guzel dıleklerın ıcın ayrıca teekkur ederım :)

maşallah...
eyvallah saolasın :)

tekrar MAŞALLAH başkan :) bu kalıcı olsun artık
cok tesekkurler,ınsallah kalıcı olur..ama bır z06 almaya guzum yeterse buda gıder :D

güle güle kullan en beğendiğim özellikleri düz vites olması ve rengi !

Corvette bi ayrı yaa :) Maşallah.

Gule gule kullanın her zaman ayrı durduguna ınanmısımdır corvettelerın =)
cok tesekkur ederım saolun,bende arka caprazdan goruntusune bayılıyorum :)

Manuel C6 :rolleyes: Masallah , iyi günlerde kullanın :)
cok tesekkur ederım Allah c.c razı olsun :)

TayfunS
23-12-2011, 15:28
Hayalim.

Maşallah, Allah yüzünüzü kara çıkarmasın.

turbo&quattro
23-12-2011, 15:34
Gozun aydin Hakan...Kazasiz belasiz gazlamalar :)

TünayK
23-12-2011, 16:13
sıfırdan kalkıs vıdeosu ısterım tez zamanda:)

Fatih_
23-12-2011, 16:38
Hayırlı olsun renk çok güzel maşallah :)

Ozan'S
23-12-2011, 16:43
''vtec daha guzel bunun yerıne 96 vtec alırdım''.... ( anlayana )

kazasız belasız hayırlı ugurlu olsun

Ö.öztüRk
23-12-2011, 16:44
Boncuk gibi maşallah hayırlı uğurlu olsun

Enes 54
23-12-2011, 16:56
Abi muazzam duruyo hasta oldum maşallah en kısa zamanda profosyonel resimleri bekliyoruz Allah C.C kem gözlerden uzak etsin inşallah:)

hakotech
23-12-2011, 21:29
Hayalim.

Maşallah, Allah yüzünüzü kara çıkarmasın.
Allah c.c razı olsun kardeşim..inşallah sende benim gibi hayalıne kavusabılırsın bırgun :)

Gozun aydin Hakan...Kazasiz belasiz gazlamalar :)
saol kardesım cok tesekkur ederim :) gercı sen bıkmıssındır bunları görmekten amerıkada :D

sıfırdan kalkıs vıdeosu ısterım tez zamanda:)
henüz o totoyu kendimde bulamıyorum biraz pişmem lazım :D

Hayırlı olsun renk çok güzel maşallah :)

''vtec daha guzel bunun yerıne 96 vtec alırdım''.... ( anlayana )

kazasız belasız hayırlı ugurlu olsun
:D :D eyvallah ozan çok tesekkur ederim :)

Boncuk gibi maşallah hayırlı uğurlu olsun

Abi muazzam duruyo hasta oldum maşallah en kısa zamanda profosyonel resimleri bekliyoruz Allah C.C kem gözlerden uzak etsin inşallah:)

çok tesekkur ederim Allah c.c razı olsun..inşallah kısa zamanda cekıcez fotolarını :)

Göki,ZD
23-12-2011, 21:31
hakan
joker,kaan, ben ne zaman köşe başındaki rest. gidiyoruz ıslatmaya :D:D

Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle kullan..

exca-
23-12-2011, 21:36
hayırlı olsun maşallah çok güzel bi araç bulmuşsun kazasız belasız kullanman dileklerimle :)

Sabri-A
23-12-2011, 21:42
Allah kaza bela ceza vermesin,güle güle binmeyi nasip etsin. Rengi çok güzel ve aranan kan bulunmuş olmalı ki boyasız:)

hakotech
23-12-2011, 21:42
hakan
joker,kaan, ben ne zaman köşe başındaki rest. gidiyoruz ıslatmaya :D:D

Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle kullan..
Allah c.c razı olsun göki,param yok gardasım olunca gıdelım :D

hayırlı olsun maşallah çok güzel bi araç bulmuşsun kazasız belasız kullanman dileklerimle :)

hakotech
23-12-2011, 21:44
Allah kaza bela ceza vermesin,güle güle binmeyi nasip etsin. Rengi çok güzel ve aranan kan bulunmuş olmalı ki boyasız:)

çok tesekkur ederim saolun :) aynen rabbim istediğim herseyı bu arabada toplamıstı,şükür olsunki kısmet olduda alabildim :)

cnrsrn
23-12-2011, 21:44
maşallah hakan abi hayırlı olsun

hakotech
23-12-2011, 21:45
maşallah hakan abi hayırlı olsun

çok tesekkur ederim kardesım Allah c.c razı olsun :)

EM-RE
23-12-2011, 21:47
çok tesekkur ederim kardesım Allah c.c razı olsun :)

uyuz oluom sana kanka :D

hakotech
23-12-2011, 22:23
uyuz oluom sana kanka :D

niye kanka hayrola yaa :D

kurtbil
23-12-2011, 23:17
Maşallah yine en güzelini almışşın,kazasız belasız binersin inşallah

ErBAY
23-12-2011, 23:30
Kanka masallahh ıstegıne ulastınn hayırlı ugurlu olsn :)

fangio
23-12-2011, 23:36

Selcuk_RoL
23-12-2011, 23:37
hayırlı olsun kazasız belasız

MKT
24-12-2011, 01:40
Araç daha önce hiç adanada bulunmuşmu. havaalanında otoparkta devmlı bırakılan bir araç vardı. hatta egzoz yaptırmak için garaja gelmişti.saçma sapan biryerde egzoz yapmışlardı daha önce.jantlarda çok benziyor.o araçmı acaba.eski sahibi kuyumculuk yapıyordu.
maşallah güzel araba.o arabada çok güzel çok diriydi. allah kaza bela vermesin

hakotech
24-12-2011, 03:10
Maşallah yine en güzelini almışşın,kazasız belasız binersin inşallah
eyvallah can cok tesekkur ederim kardesım :)

Kanka masallahh ıstegıne ulastınn hayırlı ugurlu olsn :)
eyvallah erbayım cok tesekkur ederım :)

hayırlı olsun kazasız belasız
amın.cok tesekkur ederım :)

Araç daha önce hiç adanada bulunmuşmu. havaalanında otoparkta devmlı bırakılan bir araç vardı. hatta egzoz yaptırmak için garaja gelmişti.saçma sapan biryerde egzoz yapmışlardı daha önce.jantlarda çok benziyor.o araçmı acaba.eski sahibi kuyumculuk yapıyordu.
maşallah güzel araba.o arabada çok güzel çok diriydi. allah kaza bela vermesin
yok arac daha once adanada bulunmadı hiç...ıstanbul ve tekırdag tarafında oldu sadece :) zaten 2008 yılında Türkiye'ye gırıs yaptı bu arac..guzel dıleklerınız ıcın ayrıca tesekkur ederım :)

Fırtına_siR
24-12-2011, 03:25
Maşallah Allah Kaza Bela Ceza Vermesin 4 tekerinide düz bastırsın yere inşallah :)

By_Carizma
24-12-2011, 10:16
maşallah, kazasız belasız cezasız :) güle güle kullanırsınız inşallah :)

Utku
24-12-2011, 10:34
Hako şu bölümde senin konularına attığım kaçıncı post yeter al ver al ver...

Maşallah Allah hayırlısıyla binmeyi nasib eylesin :)

Bartu_evo
24-12-2011, 10:38
maşallah aracın rengide kendide harika ağız tadıyla binmek nasip eder inşallah. Videolarıda en kısa zamanda bekliyoruz.

kolaylı
24-12-2011, 10:41
Hayırlı olsun kazasız belasız.

OmeR-FE
24-12-2011, 10:49
Hayırlı olsun, Maşallah.

ibooo
24-12-2011, 10:50
hayırlı olsun kazasız belasız hako

rodya
24-12-2011, 11:37
Hako araba mı buldu? :( bir devir kapandı yani :(
Kazasız belasız :)

hakotech
24-12-2011, 12:22
Maşallah Allah Kaza Bela Ceza Vermesin 4 tekerinide düz bastırsın yere inşallah :)
amin,cok tesekkur ederım :)

maşallah, kazasız belasız cezasız :) güle güle kullanırsınız inşallah :)

Hako şu bölümde senin konularına attığım kaçıncı post yeter al ver al ver...

Maşallah Allah hayırlısıyla binmeyi nasib eylesin :)
:D yaa bı m3 bıde corvette be ıkı tanecıkten nolurkı..sadece uzun soluklu aradıgımdan sıkıntı oluyo :D Allah razı olsun kardesım bu arada :)

maşallah aracın rengide kendide harika ağız tadıyla binmek nasip eder inşallah. Videolarıda en kısa zamanda bekliyoruz.
cok tesekkur ederim saolun ,vıdeo cekıcez ınsallah kısa zamanda :)

Hayırlı olsun kazasız belasız.
cok tesekkur ederım :)

Hayırlı olsun, Maşallah.
eyvallah cok tesekkur ederım :)

hayırlı olsun kazasız belasız hako
saolasın ıbo Allah c.c razı olsun gardaşım:)

Hako araba mı buldu? :( bir devir kapandı yani :(
Kazasız belasız :)
:D kapandı valla,cok tesekkur ederım kardesım :)

özgür67
24-12-2011, 12:42
Hako hayırlı olsun çok güzel maşallah.kazasız belasız birazda uzun süreli kullan ki forum biraz relax olsun yeni arayışına kadar:D:D

hakotech
24-12-2011, 12:46
Hako hayırlı olsun çok güzel maşallah.kazasız belasız birazda uzun süreli kullan ki forum biraz relax olsun yeni arayışına kadar:D:D

Allah c.c razı olsun gardasım,yaa m3 davasında cok aradım hemen sattım dıye bı onyargı oluştu,ama napıym be aga begenmedim makinayı :D aklım hep corcordaydı.. sonra bunu aramaya basladım bı antıpatı oldu ısterıstemez...lakin aradıgımı buldum insallah:D

özgür67
24-12-2011, 12:48
Şaka bi yanada senin işin cidden zor amerikana alışan biri olarak :)

hakotech
24-12-2011, 12:52
Şaka bi yanada senin işin cidden zor amerikana alışan biri olarak :)

aynen aynen bela bişey..tutku haline geliyo,bıde bi ön yargı oluşmuş ınsanlarda..parçası pahalı,cok benzin yakıyo falan diye ama hiç alakası yok..normal bır bmw aracı kullanan herkezın kullanabileceği.sürücüsünü servıste bakımda üzmeyen müzmin bi araba işte :D

Tholl-ga
24-12-2011, 14:34
eee amcanin shell den fullersin depoyu :D

m. ali öz
24-12-2011, 17:59
maşallah Allah kaza bela vermesin. demekki güzel bi araca sahip olmak için para değil emek gerekiyormuş, beklediğinize değdi :)

Fatih_
24-12-2011, 18:04
Foto istiyoruz :D

hakotech
24-12-2011, 18:53
eee amcanin shell den fullersin depoyu :D
bir kere o benim amcam değil amcaoğlum..ıkıncısı fulllesem nolcak yıne para verıyoz !! ucuncusu tıpıne attırayım su arabanın bı kac fotosunu cek a.q :D

maşallah Allah kaza bela vermesin. demekki güzel bi araca sahip olmak için para değil emek gerekiyormuş, beklediğinize değdi :)
cok tesekkur ederım :) aynen katılıyorum sıze :)

Foto istiyoruz :D

tholl-ga nıcklı hırboya sole kardesım,kıcını kaldırıp tenezzul ederse cekıcez ınsallah :D

Burak-Akın
24-12-2011, 18:53
dostum Allah c.c kazasız belasız sürüşler nasip etsin :) çok beklemişsin ama bekledigne deymiş dogrusu..

hakotech
24-12-2011, 18:59
dostum Allah c.c kazasız belasız sürüşler nasip etsin :) çok beklemişsin ama bekledigne deymiş dogrusu..

Allah c.c razı olsun gardasım..valla bekledık ama şükür olsun neticesine kavustuk :)

mrtysn
24-12-2011, 19:00
Yarin cikariyo musun guzelligi abi ? :D Bi de fotograf icin pm yolluyorum :)

hakotech
24-12-2011, 19:04
Yarin cikariyo musun guzelligi abi ? :D Bi de fotograf icin pm yolluyorum :)

bakalım kardesım yagmur camur olmassaki zor görünüyo,cıkarıcam eger bole devam ederse hava malesef yarın cıla mıla ıslerıyle ugrasırım :)

8.000rpm
25-12-2011, 21:51
maaşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın
manuel olması onu ayrı bir dünyaya sokuyor tabii
renk de çok çok güzel
güle güle kullanın :)

se®k@n
25-12-2011, 23:16
Ben arabalarından çok seni tebrik etmek istiyorum. Çok azimlisin ve istediğin arabayı bi şekilde, bi yerden bulup alıyosun. Gerçekten tebrik ederim seni böyle güzel arabalara ulaşıp, sahip olduğun için... :)

Arabaya diyecek tek bir kelime yok zaten, maşallahtan başka.... Kazasız belasız...

yucelebeci
25-12-2011, 23:28
kanka allah kaza bela vermesin, güzel günlerde güle güle kullan kardeşim yine bulmuşsun gönlüne göre olanı bi ara geliyimde azcık gazlayak :))

hakotech
27-12-2011, 14:35
maaşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın
manuel olması onu ayrı bir dünyaya sokuyor tabii
renk de çok çok güzel
güle güle kullanın :)

Ben arabalarından çok seni tebrik etmek istiyorum. Çok azimlisin ve istediğin arabayı bi şekilde, bi yerden bulup alıyosun. Gerçekten tebrik ederim seni böyle güzel arabalara ulaşıp, sahip olduğun için... :)

Arabaya diyecek tek bir kelime yok zaten, maşallahtan başka.... Kazasız belasız...
çok tesekkur ederim,cok zor oluyo ama Allah c.c'ın yardımı ile bi şekilde karsıma cıkıyo işte,güzel sözlerınız ıcın cok tesekkur ederım :)

kanka allah kaza bela vermesin, güzel günlerde güle güle kullan kardeşim yine bulmuşsun gönlüne göre olanı bi ara geliyimde azcık gazlayak :))

eyvallah yücelim cok saol kanka,gel tabi yaa özlettin kendini :)

fatihtemizer
27-12-2011, 16:09
Maşallah Hakan kazasız belasız kullanmak nasip olsun..

faik.bmw
30-12-2011, 15:39
maşallah allah kaza bela vermesin bide manuel tadından yenmez

hakotech
30-12-2011, 15:47
Maşallah Hakan kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
eyvallah fatıhım cok tesekkurler :)

maşallah allah kaza bela vermesin bide manuel tadından yenmez
cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için :)

hakotech
30-12-2011, 15:52
bidene resim koyam :)

http://img857.imageshack.us/img857/8837/gdrgdrgdrgd.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/857/gdrgdrgdrgd.jpg/)

Erdem K.
30-12-2011, 15:57
maşallah çok çok güzel...

PNR05
30-12-2011, 16:03
Masallah abi, Allah kaza bela vermesin, renge hasta oldum. Boya kodunu yazarim bi yere :)

hakotech
30-12-2011, 16:12
maşallah çok çok güzel...

Masallah abi, Allah kaza bela vermesin, renge hasta oldum. Boya kodunu yazarim bi yere :)

cok saol kardesım Allah c.c razı olsun,yaa boya kodunu bulmustum aslında lemans blue dıye gecıyo..corvettepaint.com'da var sanırım..

senna
30-12-2011, 16:15

http://img857.imageshack.us/img857/8837/gdrgdrgdrgd.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/857/gdrgdrgdrgd.jpg/)

hacı abi bozuk heralde araba sağ cam açık kalmış döşemeyi kesip bakalım bi:D

maşallah valla sevindim güzel araba aldın:)

hakotech
30-12-2011, 16:17
hacı abi bozuk heralde araba sağ cam açık kalmış döşemeyi kesip bakalım bi:D

maşallah valla sevindim güzel araba aldın:)

kanka elamanları beklıyoduk orda :D ama senın bu kesıp bıcme hevesını nasıl içinden söküp alıcaz? :D cok saol kanka cem,sen ve ben ucgeni artık mutlu :D

ibooo
30-12-2011, 16:19
maşallah hako hergeçengün daha güzel duruyo :)

senna
30-12-2011, 16:24
kanka elamanları beklıyoduk orda :D ama senın bu kesıp bıcme hevesını nasıl içinden söküp alıcaz? :D cok saol kanka cem,sen ve ben ucgeni artık mutlu :D

araba güzel valla he:) egzoz vs varmı üstünde şu an

kesme hevesimi keserek alabilirim:D

hakotech
30-12-2011, 16:38
maşallah hako hergeçengün daha güzel duruyo :)
ibo gardasım,arabayı yıkatmadım bıle sadece cektıgımız telefon ıphone olunca guzel gorunuyo, dlkajdlkjasdlja :D saolasın gardasım eksık olma :)

araba güzel valla he:) egzoz vs varmı üstünde şu an

kesme hevesimi keserek alabilirim:D

kanka headers dahıl komple borla kit var,vararam air ıntake,yazılım.. bunlarda baska standart z51 paket işte..cocugumu kesırım arabamı kesersen? :D

Murat Özcan
30-12-2011, 19:45
59 görünce mutlu oldum ya aracı nereden almıstınız tekırdagda mı ?

hakotech
30-12-2011, 19:49
59 görünce mutlu oldum ya aracı nereden almıstınız tekırdagda mı ?

yok çorludan aldım aracı askerlıgımı tekırdag 8.mekanızede yaptım :D

Derman
30-12-2011, 19:57
maşallah kazasız belasız....

kaan_cupra
30-12-2011, 20:01
hayirli olsun..Allah kaza bela vermesin

hakotech
30-12-2011, 20:19
maşallah kazasız belasız....

hayirli olsun..Allah kaza bela vermesin

cok teşekkür ederim efemmm !! ne lan bu resmıyet mal ! :D

yılmaz7
31-12-2011, 00:24
maşallah allah gönül rahatlığı ile kazasız belasız binmeyi nasip etsin

hakotech
31-12-2011, 00:32
maşallah allah gönül rahatlığı ile kazasız belasız binmeyi nasip etsin

Tholl-ga
31-12-2011, 01:00
hmmm .

hakotech
31-12-2011, 01:03
hmmm .

hoppala paşam malkara keşan.. olum sunun bı fotosunu cek artık bee !!!

Tholl-ga
31-12-2011, 01:21
hoppala paşam malkara keşan.. olum sunun bı fotosunu cek artık bee !!!

bşhre giderken konuştuk bu konuyu :D

detaylı cvp yazıcaksan yazma telefonla ara :D

hakotech
31-12-2011, 01:27
bşhre giderken konuştuk bu konuyu :D

detaylı cvp yazıcaksan yazma telefonla ara :D

yok haftaya dırek yanına gelıcem orda anlatırım hıssıyatımı !!! şrfsz !! :D

Vlkn
31-12-2011, 03:53
masallah kazasız belasız kullanın çok güzel araç

AHMET1907
31-12-2011, 08:49

Hakan kilo almışşsın

aviator35
31-12-2011, 09:38
kazasız belasız sürüşler..

nakres93
01-01-2012, 09:48
başlığa bittim,hayırlı olsun.harika...

hakotech
01-01-2012, 22:56
masallah kazasız belasız kullanın çok güzel araç

Hakan kilo almışşsın
abi aynen öküz gibi oldum :D

kazasız belasız sürüşler..

başlığa bittim,hayırlı olsun.harika...
cok tesekkur ederım saolun :) başlık ılk aklıma gelenı yazdım valla :D

EM-RE
01-01-2012, 22:57
Sicayim bole ise ya :D
Amma guncel kaldi bu konu,uykularim kaciyor :)

devran
01-01-2012, 22:58
maşallah çok güzel kazasız belasız binmeniz dileklerimle güle güle kullanın...

hakotech
01-01-2012, 22:59
Sicayim bole ise ya :D
Amma guncel kaldi bu konu,uykularim kaciyor :)
nıahahaha :D sanada aldırana kadar devam kanka :D

maşallah çok güzel kazasız belasız binmeniz dileklerimle güle güle kullanın...

omercanilica
02-01-2012, 00:12
Hakan kilo almışşsın

kaldıgı yerden kaynaklanıyor :soru:

hakotech
02-01-2012, 00:20
kaldıgı yerden kaynaklanıyor :soru:

cok ıyı bakılıyorum :D

omercanilica
02-01-2012, 00:38
cok ıyı bakılıyorum :D