Orijinalini görmek için tıklayınız : dbs type-r & bmw m3 2.
ıslak tabı yarısıpta gecıldım hıc olmadı
tabı 2 sene evvel
vız vız aramaktayım 100 250 gecen olursa helal olsun derım
ama m3 250 olcak
adem nasıl 255 bastı ıse oyle
varmı denemek ıstıyen
doseme eksoz vs takılı artı 140 kg ben
meydan okuyorum varmmmmmmmmm
ıslak tabı yarısıpta gecıldım hıc olmadı
tabı 2 sene evvel
vız vız aramaktayım 100 250 gecen olursa helal olsun derım
ama m3 250 olcak
adem nasıl 255 bastı ıse oyle
varmı denemek ıstıyen
doseme eksoz vs takılı artı 140 kg ben
meydan okuyorum varmmmmmmmmm
çok bi gaz gördümabi seni pompa işini ne yaptın birtimi supranınki :D
m3 nos basan bırı olarak 175 hp bısey olmadı ama 200 hp cok kırdım motoru ama delı gıdıyodu makine
bızım m3 denıcek bı honda bulamadık belkı bızıde gececek boyle honda
abii sıkıntı geçmek geçilmek değil salak sanılmamız Sen söyle standartı 14.5 çıkaran bir araba katları üstünde bakımlııı 200 binde yada 150 bninde yada 100 binde 12 lere düşermi Standart dediğimiz araaba sen m3 cüsün sen söyle abi
yok ya hıc yardım etmıyonuzkı kardesım bekılyo oyle
e46 m3 dıfransıyel takıyom sımdı sonra honda avına cıkcam
ben bu dbn ısınden anlamam bılırsın yanyana gelmeyınce olmuyor ama ojn 321m3 13 sn ve 16 arası deyısır verısı dıye bılıyorum ama honda kackı
basarın mz4 var o alet olcuyo sureklı 11 dıyo valla benım m3 de 11.5 dıyelım heeeee
sen bı yazılım at benım m3 e 11 das oz cum ne dersın kısa defransıyelle
B.Aktepe
26-12-2011, 11:10
basarın mz4 var o alet olcuyo sureklı 11 dıyo valla benım m3 de 11.5 dıyelım heeeee
o zaman bizim 11sn baya iyiymiş abi :)
bılal ben senle yarısmıyom sen 200 bırakıyomusun bana 250 bascak hondacı lazım hemde koltuklu olcak arabası soforde 140 altını kabul etmıyorum varsan olur bu ne dersın ama yemekten sonra
B.Aktepe
26-12-2011, 11:16
bılal ben senle yarısmıyom sen 200 bırakıyomusun bana 250 bascak hondacı lazım hemde koltuklu olcak arabası soforde 140 altını kabul etmıyorum varsan olur bu ne dersın ama yemekten sonra
valla 200 de bırakmayı bende anlamadım abi :D 250 de benim hondanın soluğu yetmez senin bmw ye sanmam :)
o zaman benı 4.10 dıf takım gelım aksama dbn koyum 11 sn by
chiefkadir
26-12-2011, 11:23
o zaman bizim 11sn baya iyiymiş abi :)Aynen çok iyi değer ama Z4M i birde deniz seviyesinde ölçmekte fayda var :)
e hehehehehe abii kimse bana cvp vermiyor izmirde n yaa STOCK e36 M3 NAsıl 14 yaparken 11 12 lere düşüyor ?????
@ilker abim Okey ben basarım ama şöyle bi durum var 200 de bırakan yokki dierleri ancak 200 lere geliyor :D:D insanların kendi tatmini orası
Aynen çok iyi değer ama Z4M i birde deniz seviyesinde ölçmekte fayda var :)
stockmu exhaust yokmu sökük değilmi basarın arabası benim söylediğim sey e36 m3 nasıl 14 lerden 11 lere iniyor
chiefkadir
26-12-2011, 11:29
stockmu exhaust yokmu sökük değilmi basarın arabası benim söylediğim sey e36 m3 nasıl 14 lerden 11 lere iniyorSökük kısımlar var tabi zaten başarın araba ile stock e46 m3 alakasız gider:)
Benim aracım düz 10 saniye çıkarıyor kanatsız hali ile.
Deniz e sıfır rakımı olmayan yerde İstanbulda vs benim aracım 100-200 9.5 saniye çıkarır.
Ankarada rakım farkından performans kaybı çok oluyor.
Zaten bu 12.7 sn işini söyleyende Adem abiydi galiba. Yanyana giderken biz bu süreyi çıkardık sende bukadar yaptın demişti bi 10 sayfa geride. Hadi m3 de 13 sn olsun az gerisinde dierek.
Yapmazmı ya güzel giden bi m3 100-200 13 sn gibi. Soğuttu valla Özgün içime ettin :D
Benim aracım düz 10 saniye çıkarıyor kanatsız hali ile.
Deniz e sıfır rakımı olmayan yerde İstanbulda vs benim aracım 100-200 9.5 saniye çıkarır.
Ankarada rakım farkından performans kaybı çok oluyor.
alayım Dbn i canım :D noslumu nosssuzmu ? :D
Zaten bu 12.7 sn işini söyleyende Adem abiydi galiba. Yanyana giderken biz bu süreyi çıkardık sende bukadar yaptın demişti bi 10 sayfa geride. Hadi m3 de 13 sn olsun az gerisinde dierek.
Yapmazmı ya güzel giden bi m3 100-200 13 sn gibi. Soğuttu valla Özgün içime ettin :D
AHuahuahuahuauhahu :D 2 saniye yaklaşlıl dediğim gibi 50 metre eder :D 50 metrede 10 boy eder :D
faik.bmw
26-12-2011, 11:45
nasıl 12 lere 11 lere düştü bana açıklarmısınız ?
öyle bi saniye yok zaten typre sahibinin yazmasıydı m3 ile ölçüm yapılmadıki bir şey yok sökük derkende sadece sağ koltuk ve arka koltuk oturma yerini aldılar diye hazırlıyorum oda herkezin içinde söküldü çifte kumrularda keşke stok halde o saniyeler çıksa modifiyeylede uçak olsa
stock o saniyeleri çıkaramaz onun farkındasın değilmi sende ölçsün ozaman görelim o şekildeki bi tyaparın değeri 11.7~12.5 arası olmalı zaten nos mos basmadan ya siz arabaya bişiy yaptınız arabanız yavasladı yada sizin arabanız stock değil 2 sinden biri buyrun ölçün koyun dbn i görleim bizde engüzel resmi açıklaması bu bu olayın
alayım Dbn i canım :D noslumu nosssuzmu ? :D
Nos olmadan tabiki :) Özgüncüm 100 lük nosla istanbulda 100-200 kmh 7,5 saniye civarı çıkartır aracım.
3 aya turbo takmış şekilde artık dbn almaya gezmeye gelirim istanbula :icon_tup::icon_tup:
Stock e36 m3 100-200 12 saniyenin altında çıkaramaz.
Nos olmadan tabiki :) Özgüncüm 100 lük nosla istanbulda 100-200 kmh 7,5 saniye civarı çıkartır aracım.
3 aya turbo takmış şekilde artık dbn almaya gezmeye gelirim istanbula :icon_tup::icon_tup:
Yavaş yaa başar az at
Yavaş yaa başar az at
Bendeki sistemin aynısı... Başka sistemlerle karıştırma benim nos sistemini.
Say bakalım kaç boy fark ediyor nos basınca. :)
g-2T-QNF140
abii DBN verr göreym diom saaanaaa
abii DBN verr göreym diom saaanaaa
Yollarım Özgüncüm ama Ankaranın rakımında yapmak aracın hakkının yemensine sebep oluyor.
Yollarım Özgüncüm ama Ankaranın rakımında yapmak aracın hakkının yemensine sebep oluyor.
koymucam olm :) sadece bakıcem
faik.bmw
26-12-2011, 12:29
koymucam olm :) sadece bakıcem
ben çok yarışmış veya tecrübesi olan biri deilim ama m3 mekaniğinden iyi anlarım zaten makinacıyım sadece kapımın önünde dursun iki haftada bir binen bir insanım vede 200 km süratin üstüne çıkmam her yere enson ben giderim karekterim öyle yapcak bişey yok bu tip denemelerede aslına bakarsanız karsıyım insanı kırıcı çok şeyler yazılıyor o yüzden bu güne kadar bende deniyeyim diye bir marakım olmadı samimi olmadığım insanlar dışında deneme yapmam
sadık stok e36 321 m3 e uzun diff var 200 shot nos bastı
bendede e36 343 forged ve dereceli,beyin eksoz var arabam 5 ileri denedik
nos basmıyorken 4 boy gibi öndeyim nosu basıyor yaklasık 7 boy öne geçiyor denemeler 200km kadardı
yani sarıya nos basılmış olucak uçardı
dragon07
26-12-2011, 12:52
herşeyi çok bilionuz :)
madem daşagınız çok var el arabasıyla götünüze güveniyorsunuz 100shot nosu DBS typera basın hani hiç nos görmemişiz biz tr de kim takmıs vs laf kalabalıgı yapıorsunuz ya basında *** edin bizi 100shot olsun
bu arada bendede nos var sizde yoksa ben size nosu gönderirim ;)
http://a1112.hizliresim.com/s/u/1cp7k.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Pugracer
26-12-2011, 13:04
aksa sabah o lmuş stock m3 dbnini koyarmısınız 14.2~14.5 arası dbs yapıyor 12~12.5 arası arada 2 saniyelerden bahsediyoruz 2 saniye olan bir araba baakalım örnek olarak aksam ölçmek isterim bülentin arabasını neysem 2 saniye olan bir şey nası lolurda Typerla yan yana gider ? bana söylermisiniz + katı üstünde olan 200 bindeki m3 nasıl 11 lerde gider açıklarsanız sewinirim sizden hadi typerde egzantirik o bu su var kimse kendine pay çıkarmasın su typercılar bende öleydim o beygirdim onla bunla denedim musallat olmayın konuya kendinzi ön plana çıkarmaya çalışmayın gel görki stock m3lere bak fabrika üretim hatası :D
2 saniye dedğin 60 Metre başına neredeyse 4 metre sokar oda yaklaşık size 30~40 metre eder
o da araöç 4 metre dersen 8~10 boya yakın olması lazım
hepsi okey peki şimdi bu ttyper la m3 ügötürelim ustalaya hatta buyrsun herkes gelsin kontrol edelim eğerki olduda m3 te nos çıktı ozaman ne yapacağız? typerın basma ihitimali yok imkanı olanağı yok ben istte olduğum sürece basamaz garantisi var nedeni ise sıkıştırması yüksek avansını geriçekmeden basamaz basarsa 4 sonuna kadar o piston kesinlikle Erir haaa basılmazmı dbs ye nos derseniz ben 100 shot hemen gömerim avansı geriye alır dayanırım sıkıntı yok amma velakin suanda istesede basamaz ben istteyken dediğim gibi :)
Bendeki aracı ölçebiliriz. Ben de merak ediyorum 100-200 ne kadar çıkarıyor ama asla sağlıklı bir E46 M3'den hızlı değil....
Zaten nasıl olsun? Sonuçta E46 M3 coupe'den sadece 35kg hafif, aynı diferansiyel oranı (3.62) ve yaklaşık 30hp zayıf.....aynı gidebilmesi bile çok büyük bir başarıdır.
İki aracı arka arkaya cumartesi kantara çıkardık....fark 35kg. Arkadaşları bilgilendirmiş olayım.
dragon07
26-12-2011, 13:13
ekerayda yıllardır nos basıyomus akhisarda bastıgı nosu gördük mk :DD elinde patlıyordu nos :D
BMK TypeR
26-12-2011, 13:14
Bendeki aracı ölçebiliriz. Ben de merak ediyorum 100-200 ne kadar çıkarıyor ama asla sağlıklı bir E46 M3'den hızlı değil....
Zaten nasıl olsun? Sonuçta E46 M3 coupe'den sadece 35kg hafif, aynı diferansiyel oranı (3.62) ve yaklaşık 30hp zayıf.....aynı gidebilmesi bile çok büyük bir başarıdır.
İki aracı arka arkaya cumartesi kantara çıkardık....fark 35kg. Arkadaşları bilgilendirmiş olayım.
Bülent kaç kg çıktı merak ettım,
madem daşagınız çok var el arabasıyla götünüze güveniyorsunuz 100shot nosu DBS typera basın hani hiç nos görmemişiz biz tr de kim takmıs vs laf kalabalıgı yapıorsunuz ya basında *** edin bizi 100shot olsun
[/url]
bunu banamı yazıon olm seni nos die arabaya basarım lan ben
B.Aktepe
26-12-2011, 13:16
abi hangi kantarda çıktınız? pm de atarsan sevinirim. hassasiyeti nedir tartının?
tmm işte benim son zamanlarda gördüğüm en kondisyonlu m3 sennki ölçelim bencede
Pugracer
26-12-2011, 13:21
Bülent kaç kg çıktı merak ettım,
Daha önce tarttığımda 1525kg çıkmıştı.....fakat aynı miktarda yakıtla, aynı kantarda bu sefer 1590kg çıktı:D....muhtemelen kantarın ayarıyla oynamışlar....Arkasından hemen E46 M3'ü çıkardık. Beyaz olan Seyran'ınkini....bari gelmişken farkı görelim dedik....onda da yakıtı aynı hesaplayınca yaklaşık 1625kg çıktı.
Bendeki sistemin aynısı... Başka sistemlerle karıştırma benim nos sistemini.
Say bakalım kaç boy fark ediyor nos basınca. :)
g-2T-QNF140
Hepimiz işi bilen adamız Başar
ordaki fark 100 - 200 de en fazla 1 saniye oynar
nos basınca bir anda 2 saniye iyi nasıl yapabilirsin adamlar bir dünya basınc acıolar turboda ancak 1 saniye iniyor
bazen senin gibi adamın cahilce yorum yapmasına kızıyorum kızdıgım başka bişi degil
dragon07
26-12-2011, 13:23
bunu banamı yazıon olm seni nos die arabaya basarım lan ben
emege saygı :DD :heyoo:
NOS sıkıştırma sever
12.5 a nos cok daha güzel şeyler cıkar ortaya
Pugracer
26-12-2011, 13:25
abi hangi kantarda çıktınız? pm de atarsan sevinirim. hassasiyeti nedir tartının?
Kasımpaşa'da odun-kömür tartan bir yer. Yıllardır araçları orda tarttırıyorum. Analog tartı, digital değil.... Zamanında Kadett 1010kg gelmişti :)
Ama sanki ayarı kurcalanmış geldi....daha önce 1525kg çıkan araba nasıl olurda 1590 çıkar....çünkü araçtan ne birşey söktüm...ne de ekledim....5-10kg neyse ama aradaki fark ciddi.
Bülent abi fabrika verisi kaç KG
belki şimdi dogru tartıyordur
chiefkadir
26-12-2011, 13:27
Kasımpaşa'da odun-kömür tartan bir yer. Yıllardır araçları orda tarttırıyorum. Analog tartı, digital değil.... Zamanında Kadett 1010kg gelmişti :)
Ama sanki ayarı kurcalanmış geldi....daha önce 1525kg çıkan araba nasıl olurda 1590 çıkar....çünkü araçtan ne birşey söktüm...ne de ekledim....5-10kg neyse ama aradaki fark ciddi.Astra Gsi ı tartmadanmı yollamıştık :D Seyran'a selam :)
Bülent kantarda + - 20 normal karşılanıyo org.sanayi tarafında gir.
Pugracer
26-12-2011, 13:33
Bülent abi fabrika verisi kaç KG
belki şimdi dogru tartıyordur
1460kg. (Full tank-without optional extras)
Ölçümde depoda yaklaşık çeyrek depo yakıt vardı.
Bana 1590kg hiç mantıklı gelmedi.
Hepimiz işi bilen adamız Başar
ordaki fark 100 - 200 de en fazla 1 saniye oynar
nos basınca bir anda 2 saniye iyi nasıl yapabilirsin adamlar bir dünya basınc acıolar turboda ancak 1 saniye iniyor
bazen senin gibi adamın cahilce yorum yapmasına kızıyorum kızdıgım başka bişi degil
9 dan 8 e indirmekle 4 ten 3 e indirmek bir değilki canım kardesım.
100 luk nos ile 100-200 bakmadım.... ama 50 lik nosla 1 saniye NET düşüyor. Tecrübe ile sabittir.
Benim nos sistemimdeki 50 lik dediğm hem verim olsun hemde benim selenoidlerin özelliğinden olsun piyasadaki 100 hp lik nos basmaya bedel.
Pugracer
26-12-2011, 13:38
Astra Gsi ı tartmadanmı yollamıştık :D Seyran'a selam :)
Bülent kantarda + - 20 normal karşılanıyo org.sanayi tarafında gir.
Selamını iletirim.
Astra GSI'ı tarttırmamıştım çünkü hergün arabanın bir yeri bozulduğu için vakit bulamıyordum:)
Beni biliyorsun zaten kantar hassas olmasa orda ne işim olur.....ölçerken kendimizi kandırmayalım, doğru bilgi alalım diye.... Tam teraziye getirdiğimizde orda dolaşan yavru bir kedi kantarın üzerine geldi, terazinin ucu hemen oynadı....anla artık sen hassasiyeti:D
9 dan 8 e indirmekle 4 ten 3 e indirmek bir değilki canım kardesım.
100 luk nos ile 100-200 bakmadım.... ama 50 lik nosla 1 saniye NET düşüyor. Tecrübe ile sabittir.
Benim nos sistemimdeki 50 lik dediğm hem verim olsun hemde benim selenoidlerin özelliğinden olsun piyasadaki 100 hp lik nos basmaya bedel.
kanka direct basıyorsun eyvallah
50 basarsın ama araban 450 hp olur 100 hp alır dynoda olabilir
ama 50 bastıgın için 1 saniye indi diye 100 basınca 1 saniye daha inicek diye bir kaidemi var ?
bende sana onu sölüyorum
Selamını iletirim.
Astra GSI'ı tarttırmamıştım çünkü hergün arabanın bir yeri bozulduğu için vakit bulamıyordum:)
Beni biliyorsun zaten kantar hassas olmasa orda ne işim olur.....ölçerken kendimizi kandırmayalım, doğru bilgi alalım diye.... Tam teraziye getirdiğimizde orda dolaşan yavru bir kedi kantarın üzerine geldi, terazinin ucu hemen oynadı....anla artık sen hassasiyeti:D
Abi şöförsüz o kilo cok abartı yav
1525 kabul edilir ama
Pugracer
26-12-2011, 13:41
Abi şöförsüz o kilo cok abartı yav
1525 kabul edilir ama
1525 gerçekten mantıklı gibi....
kanka direct basıyorsun eyvallah
50 basarsın ama araban 450 hp olur 100 hp alır dynoda olabilir
ama 50 bastıgın için 1 saniye indi diye 100 basınca 1 saniye daha inicek diye bir kaidemi var ?
bende sana onu sölüyorum
Değil tabiki ama yaklaşık civar olarak o civarlarda 1 olur 0.7 olur denemeden net bilemeyiz.
Birde şunu eklemem gerekli 100-200 kmh veri yaparken 2 kere vites değişiyorum buda süreme çok ekleme yapıyor.
faik.bmw
26-12-2011, 14:10
tmm işte benim son zamanlarda gördüğüm en kondisyonlu m3 sennki ölçelim bencede
bir şey sormak istiyorum ekzozundan ateş atan bir araç nos basıldıgında napar bu eteş atma ve ekzos dumanını kesermi soğuk basınçtan dolayı
bir şey sormak istiyorum ekzozundan ateş atan bir araç nos basıldıgında napar bu eteş atma ve ekzos dumanını kesermi soğuk basınçtan dolayı
Hayır kesmez.
faik.bmw
26-12-2011, 14:26
Hayır kesmez.
ismini hatırlayamadığım yabancı sitelerde anladığım kadarıyla kesergibi yazıyordu emin olmak istedim teşekkürler
Eray Yümsel
26-12-2011, 19:20
http://a1112.hizliresim.com/s/u/1cp7k.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
evet sevgili arkadaşlar efe kardeşimiz burdada belirttiği gibi çok eski bir noscuymuş 99 senesınde yanı bız nos nedir bilmezken o nos basarmış bastıgının haddi hesabı yokmuş bugün telefonda dersimi aldım benı ezdi resmen ama konusmanın sonunda senın yaşın kaç kaç doğumlusun dediğimde 86 lıyım dedi ufak bir matematik hesabı yapınca yaşının 99 sensınde 13 oldugunu buldum. ve bu sonuçtan yola çıkarak türkiyenin çok değerli ve nacizhane bir yarışçısını 13 yaşında keşfedemeyen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ' na sitem mektupu yazdım kendisine bundan sonra saygımız sonsuzdur bilginize arz ederim.
evet sevgili arkadaşlar efe kardeşimiz burdada belirttiği gibi çok eski bir noscuymuş 99 senesınde yanı bız nos nedir bilmezken o nos basarmış bastıgının haddi hesabı yokmuş bugün telefonda dersimi aldım benı ezdi resmen ama konusmanın sonunda senın yaşın kaç kaç doğumlusun dediğimde 86 lıyım dedi ufak bir matematik hesabı yapınca yaşının 99 sensınde 13 oldugunu buldum. ve bu sonuçtan yola çıkarak türkiyenin çok değerli ve nacizhane bir yarışçısını 13 yaşında keşfedemeyen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ' na sitem mektupu yazdım kendisine bundan sonra saygımız sonsuzdur bilginize arz ederim.
senin yolunu ..... :D :D manyak herif :D
haha esnaferay iş basında :D
dragon07
26-12-2011, 19:29
puahahah :DD:D bundan sona nos basmadan önce bana sor matkapla delme nozzlları :DD sona elinde patlar biyerinde patlar mazallah :( :DDD :hahaha:
Herkese iyi geceler,
Daha önceki videodaki mantıksız bulduğum husus mantıklı hale geldi ve 270-280ps civarındaki CTR, biraz sökük de olsa E36 M3'ü geçti....
Ama burda Arasts61 nickli arkadaşında anlayamadığı ve net cevap alamadığı MANTIKSIZ olan başka bir husus var.
İkinci viteste rolling yapılırsa E36 M3 asla bu tip bir CTR'ın yanında yan yana kalamaz, geriye düşer biraz ilk etapta....sonuçta ikinci vitesten başlandığında zaten vites atma dezavantajı yaşanması imkansız....videoya bakıyorum yan yanalar, vites atışlarında CTR yavaş deniyor ama 4. vitese atıldıktan sonra muhtemelen hala M3 3rd viteste olduğu için dayanıyor ama M3 dörde aldıktan sonra CTR sanki kanatlanıyor....Videodaki 10. saniyeyi dikkatle inceleyin....resmen fırlıyor CTR:soru:
Bu set-up'daki bir CTR'ın E36 M3'ü geçebilmesi çok doğal ve mantıklıdır ama bu şekilde değil....2. ve 3. viteste tutunan bir M3'ün 4. ve 5. viteste bu kadar fark yemesi hiç normal değil....hepinizinde bildiği gibi üst hızlarda M3'ün daha avantajlı olduğu ve ağırlık etkisinin azaldığı da bilinen bir gerçekken....
Herkese selamlar, iyi geceler.
Not: Arasts61 çok dikkatlisin, tebrikler:heyoo:
Kim ne takmış ne sökmüş beni ilgilendirmiyo ama bu yorum gerçekten çok başarılı :icon_tup:
alisahin
26-12-2011, 23:06
DBS gerçekten çok iyi yeni sahibinde dahada iyi olur inşallah :)
şimdi söyle çok fazla basman lazım bu sölediklerinin olması için :D
şimdi söyle çok fazla basman lazım bu sölediklerinin olması için :D
abi yakında bakarsın k20 nos basarız sen belirle kac basıcağımızı:hahaha:
_muhaRRem
28-12-2011, 08:35
abi yakında bakarsın k20 nos basarız sen belirle kac basıcağımızı:hahaha:
sen ne ayaksın haala N/A falan nos mos uhasua
sen ne ayaksın haala N/A falan nos mos uhasua
hahaha sabah sabah
maşallah araclara dbs her zamanki gibi
demokena
28-12-2011, 12:20
maşşalh DBS 'ye.
Cuma aksami yağmur var diyor haberler kazasiz belasiz insallah .
Onur typer
30-12-2011, 00:05
harika bıse olmus bu yaaaaaa masallah DBS
Bu akşam tekrardan deneme olacak mı? bilgisi olan var mı?
hava çoook kapalı yağmur gösteriyor. Yağmassa denenir. 2 araçta hazırdır şuan zaten :D
bu akşam gececiyim sabaha kadarda olsa onlinenım kay kahve çekirdek sınırsız :) mevzuyu bekliyorum
Araçlar hazırmış uyandırayım :D
Arasts61
30-12-2011, 17:06
Araçlar hazırmış uyandırayım :D
M3 gecer:)
DaRkNeSs-
30-12-2011, 20:26
ikisi de dibine kadar sökülürse geçen haftaki speclere göre m3 ün geçmesi gerek zaten :)
B.Aktepe
30-12-2011, 20:38
honda ekip üyesi hilmi de izmir de :) hep destek tam destek :)
Arasts61
30-12-2011, 20:40
honda ekip üyesi hilmi de izmir de :) hep destek tam destek :)
deneme kesin olacak mıymış?
ona göre çekirdek almaya gitcem:D
B.Aktepe
30-12-2011, 20:40
deneme kesin olacak mıymış?
ona göre çekirdek almaya gitcem:D
bilgim yok.
Firat.M3
30-12-2011, 20:47
Hondacılar deplasmanda mı ? M'e güveniyoruz. hayırlı haberleri beklemekteyiz :D
nakayama
30-12-2011, 20:54
DBS Gerekeni yapacaktır..
Efsane dbs sana guveniyoruz alirsin bu maci
mert_leon
30-12-2011, 21:08
Uzme bizi dbs:)
dbs nin headers ve eksoz u için satılık ilanı vardı? değişiklikler var sanırım.
Firat.M3
30-12-2011, 21:34
yürü bee M oğlu. :D
haha ıyıce futbol maçına dönmüş:D ıyı olan kazansın :)
Kazasız sıkıntısız denemeler olur inşallah.
Merak ve heyecanla beklemedeyiz, sonuç ne olursa olsun zevkli olacağı kesin.
glockevo
30-12-2011, 21:52
Dbs hakkını verecektir:icon_tup:
mustafaucgun
30-12-2011, 22:10
sado çıkıcakmısınız bu akşam
yürü bee M oğlu. :D
Hahau çok ii ya :D
m power_35
30-12-2011, 22:16
sado çıkıcakmısınız bu akşam
bu akşam çıkmıyoz abi
mustafaucgun
30-12-2011, 22:19
bu akşam çıkmıyoz abi
hayırlısı olsun kardeşim m3 de sıkıntımı var hayırdır
m power_35
30-12-2011, 22:21
hayırlısı olsun kardeşim m3 de sıkıntımı var hayırdır
:-) beni tanımamışsın heralde abi sıkıntı olsa bile öteki motorlardan birini takar yola devam :-)
mustafaucgun
30-12-2011, 22:24
:-) beni tanımamışsın heralde abi sıkıntı olsa bile öteki motorlardan birini takar yola devam :-)
seni çok ii tanırım sado gelen giden yok diosun yani sağlık olsun kardeşim
Benim DBS ile bir alakam yok
Izmirde isimin basindayim :)
m power_35
30-12-2011, 22:37
Benim DBS ile bir alakam yok
Izmirde isimin basindayim :)
kardeşim biladerin mekan on numara olmuş
hadi bee tüh bu akşam uyumamak içinde okadar kahve içtik iyimi :)
28 EE 106
30-12-2011, 23:38
maşallah dsb ye:)
hadi bee tüh bu akşam uyumamak içinde okadar kahve içtik iyimi :)
Haci bende yatmadim hayla bekliyodum
DaRkNeSs-
30-12-2011, 23:42
aslına bakarsanız bu kadar gerginliğinin konunun üstüne bu gece deneme olmaması daha iyi bana kalırsa..
adem abiyle ikiniz iyi arkadaşsınız sadık, bence çıkın deneyin kimsenin ruhu duymasın :)
bu konunun bu kadar suyu çıkmışken kim geçerse geçsin dostluk kaybedecek gibi bi his var içimde... :(
Arasts61
31-12-2011, 00:11
aslına bakarsanız bu kadar gerginliğinin konunun üstüne bu gece deneme olmaması daha iyi bana kalırsa..
adem abiyle ikiniz iyi arkadaşsınız sadık, bence çıkın deneyin kimsenin ruhu duymasın :)
bu konunun bu kadar suyu çıkmışken kim geçerse geçsin dostluk kaybedecek gibi bi his var içimde... :(
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Araç sahibine teşekkürler...
Gerçek video geçde olsa gelmiş :)
maşşallah dbs ye fena gitmiş
gökhan-R
01-01-2012, 17:39
Maşallah araçlara
DBS baya bi ciddiymiş maşallah
kardeşim biladerin mekan on numara olmuş
Tesekkurler abi beklerim bende burdayim tanisalim insallah
Yeni deneme yapıldı mı bilmiyorum ama şu mesajdaki M3'ü merak ettim ben.:) Stock ies'lere bile "bilendiğine" göre..
Piyasa da bayağı nam yapmış bir M3 ( sarı bir araç arkasında m3 yazmasına güvenerek yazıyorum Sonradan proje aracı oldu ) gölcükten yalovaya kadar stock ies e bulaşmıştı. Adam kendine stock ies rakip görüyor. 2008 veya 2009 senesiydi. Umarım o m3 ü o gün kullanan burayı okuyordur cevap yazar.
ilkercom
05-01-2012, 22:11
Walla kardeşim o gün arkasında ACT sticker i vardı. %80 buraya da üyedir.
Ben senede 2 3 defa balıkesire giderim yolda çok ilginç tipler denk geliyor. Bir anda yarışırken bulabiliyorsun kendini.
oguzhankutlu
06-01-2012, 15:12
m3 te mantanol müdür manatool müdür nedir ondan var ben biliyom :) :)
özgür izmir
09-01-2012, 00:13
seni çok ii tanırım sado gelen giden yok diosun yani sağlık olsun kardeşim
Seni bekliyoruz abi :)