Orijinalini görmek için tıklayınız : DD Gti VE Rs sonuç ne olur ?
Bu hafta kısmetse deneyecegim selçuk ile sizlerede sormak istedim araçları bilenler olarak sonuç ne olur ?
Gti chip Filtre timing egzoz
Rs Filtre egzoz port polis
Bu arada teke tek deneyeceğiz ;)
106 bu ne yapıcagı belli olmaz :)
PPR engineering
26-12-2011, 10:12
abi 106 bu speclerde gecemez kesinlikle bir şeyler daha olması lazım vericeği bu speclerde 140 sağlıklı bir arabanın doğrumu??
erayakar
26-12-2011, 10:15
Bence burda iyi pilot kazanır..
mad_max1978
26-12-2011, 10:15
gönlüm 106 dan yana ama bencede rs rahat alır bu speclerde
araçlar gitmesi gerektiği gibi giderse rs zorlanmadan alır...
bencede clio rs alır diye düşünüyorum
RS zorlanmadan geçer...
Net bir yorum olmuş sağol ;)
106 bu ne yapıcagı belli olmaz :)
Valla beni çok şaşırtdı araba bakalım selçuk da şaşıracakmı :)
abi 106 bu speclerde gecemez kesinlikle bir şeyler daha olması lazım vericeği bu speclerde 140 sağlıklı bir arabanın doğrumu??
Valla dyno ölçümü yaptırmadım ben gidişine göre selçuk ile denediğim zaman sonucu görecegim.Hem çok fazla doldurmayada gerek yok YJ geçiyorsa selçuk u bende yanında giderim diye düşünüyorum :)
Zaten egz takanlara şaşırıyorum ne gerek var aynı speclerle YJ kafa burun gidiyor bu dünyada araba yükleyen herkez deli :D Kapak taşlama bitti gitti :D :D
Böyle bir konu czt ile açmıştım bayagı bir iddalı olmuştu sonuçda güzel olmuştu donları gösteremedik ama olsun düşünmesi bile ürkütücü :D
Bence burda iyi pilot kazanır..
evet selçuk çok iyi bir pilot :)
gönlüm 106 dan yana ama bencede rs rahat alır bu speclerde
Rahat olunca sinirleniyorum rahat geçmemesi lazım DD yi :) :D
Net bir yorum olmuş sağol ;)
sen de sağol.. :) PT52 egzantrik, piston falan takman lazım geçmek için.. ;)
araçlar gitmesi gerektiği gibi giderse rs zorlanmadan alır...
Ya gti gitmesi gerektiğinden farklı giderse ? :)
bencede clio rs alır diye düşünüyorum
sen bari gti diyeydin nasıl gti cısın sen ? :) :D
Onurum bi deneyemedim seninle ona yanıyorum :o
sen de sağol.. :) PT52 egzantrik, piston falan takman lazım geçmek için.. ;)
Onu takıncada geçememişlerdi selçuk kardeşimi onun için gerek yok böyle kamikaze daha iyi olur .
mad_max1978
26-12-2011, 10:30
hacım timingi senmi yaptırdın yoksa aldığında varmıydı?farkediyormu baya bu arada?
hacım timingi senmi yaptırdın yoksa aldığında varmıydı?farkediyormu baya bu arada?
Valla suki yapmıştı,meşhur suat usta CRM performans fark ediyor malesef :D
Suat usta reklamını yaptım indirim yaparsın değilmi :D :D
telefonda bunutud görünürlüğü bile crm yazıyor onuda hatırlatayım ordan nakit alırım ama :D :D :D
Erkan geldiginde czt ye bir saplayalımda öyle git :D :D
mad_max1978
26-12-2011, 10:34
istanbulda uzak be yaw sırf timing yaptırmak için:((
sen bari gti diyeydin nasıl gti cısın sen ? :) :D
Onurum bi deneyemedim seninle ona yanıyorum :o
uygun bir günde deneyelim abi söyleme sebebim şuydu alinin clio rs denememden dolayı oluşan tecrübe ile yorum yaptım. Zaten yc 106 selçukla yürümesi açıkçaşı şasırttı maşşallahı varmış o speclerde
istanbulda uzak be yaw sırf timing yaptırmak için:((
İşin düşünce gelirsin :icon_tup:yada sen orda yaptır orda bu işi çok iyi yapan ustalar var gerçi yürüttükleri arabaları halen videolarda göremedik ama olsun sen dene,sonra burda yaptır aradaki farkı anlarsın hacım :)
uygun bir günde deneyelim abi söyleme sebebim şuydu alinin clio rs denememden dolayı oluşan tecrübe ile yorum yaptım. Zaten yc 106 selçukla yürümesi açıkçaşı şasırttı maşşallahı varmış o speclerde
Akşam müsait olursan deneyelim ?
Bende biliyorum aşağı yukarı ama inan DD beni heyecanlandırıyor :cool:
PPR engineering
26-12-2011, 10:39
yj dediğin senin eski arabamı abi??pt 51 mi veya ölebi egz olduğunu biliyorum onun..yj selçuk geçtim dcemişti ahmette bana selçuk geçti dedi ama?
Akşam müsait olursan deneyelim ?
Bende biliyorum aşağı yukarı ama inan DD beni heyecanlandırıyor :cool:
Olur deneyelim tabi abi selcuk ayarla cıkalım aynı gun
yj dediğin senin eski arabamı abi??pt 51 mi veya ölebi egz olduğunu biliyorum onun..yj selçuk geçtim dcemişti ahmette bana selçuk geçti dedi ama?
Senin eski araba değilmiydi YJ bal köpüğü? Selçuk la kafa burun giden ben ondan bahsettim .
Beni geçti YG ile RS denemesinde selçuk, egz vardı evet dogrudur bugün yg yide sukiye baktırmamız lazım arıza yakıyor sürekli :(
Olur deneyelim tabi abi selcuk ayarla cıkalım aynı gun
Selçuk ile hafta sonuna kadar deneyemeyiz,telefon var benim sende değilmi ? akşam deniyoruz o zaman :icon_tup:
ve rs dede timing var bildiğim kadarıyla az önce başka konuda okumuştum:D
bende rs diyorum ama gönlüm gti dan yana:D
PPR engineering
26-12-2011, 11:14
Senin eski araba değilmiydi YJ bal köpüğü? Selçuk la kafa burun giden ben ondan bahsettim .
Beni geçti YG ile RS denemesinde selçuk, egz vardı evet dogrudur bugün yg yide sukiye baktırmamız lazım arıza yakıyor sürekli :(
yc abi o :D o arabada yazılım yok timing kapak yapılı komple taşlama filan yok o araba yı bir gecede kapağını söktük bir gecede bitirdim sırf sinirimden ama denemediler istediğim kişiler kapak farklı abi yc de malesef mühendislikle öle yürüdü kendimi övmeyi sevmem ama bazende yazmak lazım..
Egzantriksiz bir gti'ın yapabileceği max. iş 200e kadar yanında gitmektir Rs'in. Rs bu denemede gti'ı geçer.
VE RS'i ben kullansam bile GTİ'ı Geçer... :D
yunus_kg
26-12-2011, 11:43
tamam abi deneyelim
kanka arabanın eksikleri var ama rolboy istersen 52kg:D:D
Patisever
26-12-2011, 11:45
Rs ikinci vitesin sonlarında kafa cıkartmaya baslar sonrası ***** boy boy
kanka arabanın eksikleri var ama rolboy istersen 52kg:D:D
Gel kanka ya aypsn
Selcuk_RoL
26-12-2011, 11:49
Rs gecer bencede yasar abi ama genede 106 ciyiz guveniyoruz:)
mehmetRS
26-12-2011, 12:43
rs 2 gti tek kişi olsa bile rs alacaktır bu donanım bilgisine göre.
Alicanrs
26-12-2011, 12:48
Yasar abi yg videolarida duruyor ve yg .. Musait zmnda koyalm cok zevkli olmustu
Rs ikinci vitesin sonlarında kafa cıkartmaya baslar sonrası ***** boy boy
Boy boy? hımmm..Kaç boy mesela?
yc abi o :D o arabada yazılım yok timing kapak yapılı komple taşlama filan yok o araba yı bir gecede kapağını söktük bir gecede bitirdim sırf sinirimden ama denemediler istediğim kişiler kapak farklı abi yc de malesef mühendislikle öle yürüdü kendimi övmeyi sevmem ama bazende yazmak lazım..
Keşke DD 106 ile YC 106nın denemesini izleyebilsek..
Onur o akşam seninle denediğimde aracımın eksikleri vardı bidaha gelmeye çalıştım nasip olmadı boğaziçi köprüsünde arabayı bağlattım.İnşallah şimdi vidyoyu izlicez.Sonucu merak ediyorum.
Aslında denemesi güzel olur
Selçuk ile hafta sonuna kadar deneyemeyiz,telefon var benim sende değilmi ? akşam deniyoruz o zaman :icon_tup:
Reis atın yemini eksik etme :icon_tup: Orda 54 yazıyo abi gözünü seveyim :)
PPR engineering
26-12-2011, 12:58
denemek istersen sahibiyle konuşurum ???
Ben aracı yaşar abiye sattım.Ama ben ona dene dersem dener kırmaz beni.Sen YC nın sahıbıyle konusabilrsin DD acısından sorun yok.Yaşar abi dener.
Ben aracı yaşar abiye sattım.Ama ben ona dene dersem dener kırmaz beni.Sen YC nın sahıbıyle konusabilrsin DD acısından sorun yok.Yaşar abi dener.
aracınız specleri neler.?
Evdeki hesap hiç bi zaman tutmaz en güzeli çıkıcaksınız alıcaksınız 2 ye :D kazasız belasız denemeler
akşam söyle topluca gtilar olarak deneme yapalım varmı başka gelen ;)
PPR engineering
26-12-2011, 13:17
Evdeki hesap hiç bi zaman tutmaz en güzeli çıkıcaksınız alıcaksınız 2 ye :D kazasız belasız denemeler
teşekkür butonu yok..her zaman zaman için yolda denemek lazımderim..
mechanic
26-12-2011, 13:34
ben de adanada denemek istiyorum ama burda aynı speclerde 106 bulmak lazım... dur bir konu da ben açim :D
:icon_tup: aynen öyle.O onu boy boy gecer bu buna bunu yaparla olmuyo işler.Vidyo istiyoruz :)
aracınız specleri neler.?
1. sayfanın ilk mesajında yazıyor. çip filtre egoz timing
akşam söyle topluca gtilar olarak deneme yapalım varmı başka gelen ;)
yapın tabi yaaa :)
yapın tabi yaaa :)
kanka sen gelmiyo musun =)
kanka sen gelmiyo musun =)
Nasipse daha sonra kanka yeni makineyle :)
Nasipse daha sonra kanka yeni makineyle :)
inşallah kanka :)
Ö.öztüRk
26-12-2011, 14:51
106 İlginç araba:) Rs'de hakkını veren bi araç :) kazasız belasız bi deneeme olur inşallah beklemedeyiz
İş nedeni ile cevap yazamdım kusura bakmayın ;)
Ben telefon bekliyorum onur senden bilgin olsun bu arada cmts mc gelecek olan 206 cılar nerdeydiniz 3 saat bekledim ne gelen oldu ne giden forumda atıyorsunuz sonra rüzgar kesiliyor :D :D :D
Diyip ortalıgı karıştıralım :D
Kaan YJ nin sahipleri kamyoncuymuş herhalde akşam müsait olurlarsa kamyoncu ve tırcı kapışması olsun :D
Alican bana öyle manalı mesaj yazmana gerek yok ben çok güddüm bilgin olsun YG nin videolarını koy tabi korksaydım denemezdim ben o kadro ile sabahlara kadar denerim,ama bana senin için söylentiler geliyor 2 kişi ile deniyor her türlü geçer RS kendi etti kendi buldu falan filan,bunlar hoşşeyler değil sen benim sevdiğim kardeşimsin DELERİM akıllı ol bak burdan yazıyorum alengil olmaz bende ;) :)
Tel bekliyorum .....
Saygılar herkeze .
İş nedeni ile cevap yazamdım kusura bakmayın ;)
Ben telefon bekliyorum onur senden bilgin olsun bu arada cmts mc gelecek olan 206 cılar nerdeydiniz 3 saat bekledim ne gelen oldu ne giden forumda atıyorsunuz sonra rüzgar kesiliyor :D :D :D
Diyip ortalıgı karıştıralım :D
Kaan YJ nin sahipleri kamyoncuymuş herhalde akşam müsait olurlarsa kamyoncu ve tırcı kapışması olsun :D
Alican bana öyle manalı mesaj yazmana gerek yok ben çok güddüm bilgin olsun YG nin videolarını koy tabi korksaydım denemezdim ben o kadro ile sabahlara kadar denerim,ama bana senin için söylentiler geliyor 2 kişi ile deniyor her türlü geçer RS kendi etti kendi buldu falan filan,bunlar hoşşeyler değil sen benim sevdiğim kardeşimsin DELERİM akıllı ol bak burdan yazıyorum alengil olmaz bende ;) :)
Tel bekliyorum .....
Saygılar herkeze .
ah be abi cmts ibo,emre,umut hepsini aradım gitmek için can atıyodum bitürlü uyduramadık. umut abide güneşlide kimse olmadığını söyledi(gokhanrs öle demiş) keşke umut abiyi arasaydın onun numarası vardı sende sanıyorum:D malak gibi çekip çekip uyuduk gene iyi olurdu geleydik
Alicanrs
26-12-2011, 15:29
Bi dk kim sana ne dediyse yanls blgi almssn ;) delmek vs klavyede yapmayn yaa o gun hos sohbet vs o kdr bekledk selcuga yanclk yaptm cgrdi beni yoksa ne isim Olr sz. Denemenzle gayet gzl deme
Erdi ben thtd etmiorm aylar gcti vdeolari sec koy demedn mi? Smdi ise abk sbk seler diosn yasar abi sacma sapan syler o gce ne knsulduysa O ayrica teke tekte snc ayni olrdu..ben snn ici. İzlers. Die dedm siliorm ztn videoyu bu dedklernden sora eyw..
gti-selim
26-12-2011, 15:54
beyler 106 nın direksiyonun da yaşarım varsa ben oyumu 106 dan yana kullanırım yeterki iştahlı yürüsün eminim rs i geçer her ikisinede başarılar...
ki burada 2ye tek.
farklı olmaması lazım.
MOR Civic VTI vs TC 106 GTI,Camera Car Clio RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/mor-civic-vti-vs-tc-106-gticamera-car-clio-rs_380442.htm)
GokhanRS
26-12-2011, 16:53
Bence DD ile YC bu akşam son noktayı koymaları lazım
Benim gönlüm bu yarıştan yana
GokhanRS
26-12-2011, 16:58
Yasar abi yg videolarida duruyor ve yg .. Musait zmnda koyalm cok zevkli olmustu
Aynen Alican
Videoları bende merak ettim
Selçuk anlatmıştı
bence dd ile yc bu akşam son noktayı koymaları lazım
benim gönlüm bu yarıştan yana
....+ ak ;)
Alicanrs
26-12-2011, 17:16
yasar abi beni yanlış anladı aradan2-3 hafta gçti sen kendin demiştin abi aralarından güzellerini seç koy die unuttuysan sıkıntı yok videoları koymuorm ztn vazgeçtim selçuğa veririm kendi naparsa yapar o gece çok zevkli denemeler olmştu ben başka maksatta sormadım videolar sadece bende var die dedim sanki tehdit ediorm yg ile ve ne gzl denediler olması gereken oldu ztn abi atarcı abim :D
yasar abi beni yanlış anladı aradan2-3 hafta gçti sen kendin demiştin abi aralarından güzellerini seç koy die unuttuysan sıkıntı yok videoları koymuorm ztn vazgeçtim selçuğa veririm kendi naparsa yapar o gece çok zevkli denemeler olmştu ben başka maksatta sormadım videolar sadece bende var die dedim sanki tehdit ediorm yg ile ve ne gzl denediler olması gereken oldu ztn abi atarcı abim :D
Alican ilk mesajında ne yazdın, meal lazım yemin ederim :D
Yg ile denemede rs 2 kişi ben 2 kiş 3 4 boy geçiyor videolarda öyle yanlışmıyım alican'ım ? bana gelen söylentiler böyle,ben kimse ile kötü olmam ama hakkımda konuşulursa canım sıkılır midem ağrır ayağımda titreme olur elim tetiğe gider bilgin olsun,demedim diyorsan sıkıntı yok özür dilerim kardeşim ;)
Video var sende ekle içlerinden en yakın gittigimden olsun :) :D :D
Ayrıca bizim denememezdeki maksat şudur egz lik araba VE rs ile kafan burun gidiyor egz olmayan arabada kafa burun gidiyor arada soru işaretleri vardı onu giderdik selçuk ile rahatladık :)
Lan ali ben eski kaşar severdim ama senide seviyorum :D
Cliosportve
26-12-2011, 17:25
Videolar sorun değil müsait bir zamanda ALİCANdan alıcam zaten videoları
Çok zevkliydi ama Yaşar abiylen Edirneye kadar basarım valla:)
Ne 2. kornada gaza oturma var ne akıtma var
Her devirde misler gibi bastık
Alper Tunga beni zamansız arıyorsun akşam namazının tam ortasında aranırma la adam,az namaz vakitlerine dikkat et beni ona göre ara :) ;)
yine arıyorsun uyuz herif :D
Cliosportve
26-12-2011, 17:30
Ayrıca DD ile YC 106denemeli tarafıyım bende
Çok güzel bir yarış olcaktır
İBRAHİM_MEY_GTİ
26-12-2011, 17:31
yc 106 hbr beklemekte yasar abi ama karsıya gecmem diyo:)
yc 106 hbr beklemekte yasar abi ama karsıya gecmem diyo:)
Haber bekleyecek birşey yok kardeşim bizim yer belli şimdi burdan 5 araba toplanıp o tarafa geçmem anca hafta sonu deneriz o zaman yc ile:icon_tup: bu akşam onur ile deneriz selam söyle kamyoncu arkadaşlara tırcı yaşar selam söylüyor de . ;)
Saygılar.
aLperTunga
26-12-2011, 17:38
Alper Tunga beni zamansız arıyorsun akşam namazının tam ortasında aranırma la adam,az namaz vakitlerine dikkat et beni ona göre ara :) ;)
yaşar namazdan 1 saat önce de aradım yıne bakmadın telefona ikindiden sonra camide uyudun kaldın herhalde..ALLAH KABUL ETSİN.neyse konuştuk zaten,okuyup üfledinmi dede ye :)
mami_makinen
26-12-2011, 17:41
Yasar a guveniyorum o isini bilir arabanin hakkini verir.. Su muhendislik harikasi YC 106 ilede deneme yapta cigerlere bakalim ...
yaşar namazdan 1 saat önce de aradım yıne bakmadın telefona ikindiden sonra camide uyudun kaldın herhalde..ALLAH KABUL ETSİN.neyse konuştuk zaten,okuyup üfledinmi dede ye :)
Arkadaş akşam namazında aradın eğer ondan önce aradıysan baba yanımdaydı açamıyorum ;)
Yasar a guveniyorum o isini bilir arabanin hakkini verir.. Su muhendislik harikasi YC 106 ilede deneme yapta cigerlere bakalim ...
Sağolasın . :icon_tup:
Valla bende çok istiyorum ama bu taraf biraz uzak kalıyor herhalde hayırlısı hafta sonu deneyeceğiz o zaman .
PPR engineering
26-12-2011, 19:49
mühendislik harikaralar yaratmak için var zaten abi :D:D denesinler tabiki abi dd tekrardan yapmışınız sanırım bu işlemler vardı ama daha iyi hale getirdiniz sanırım maşALLAH..
msllah msllah :D kaan yc harun aradı :D anladın sen kanka
dd ve rs (bence selçuk rahat alır ) speclere göre yazıyorum tabi bilemeyiz ne olur görmek lazım
PPR engineering
26-12-2011, 21:53
msllah msllah :D kaan yc harun aradı :D anladın sen kanka
dd ve rs (bence selçuk rahat alır ) speclere göre yazıyorum tabi bilemeyiz ne olur görmek lazım
gider yapmadığı kalmamış :) onu biraz frenleyin..bazen kendini kaybediyo duyuyorum..biri gelir bi gecer rakun gibi bakar sonra:D sağa sola..
İBRAHİM_MEY_GTİ
26-12-2011, 21:55
gider yapmadığı kalmamış :) onu biraz frenleyin..bazen kendini kaybediyo duyuyorum..biri gelir bi gecer rakun gibi bakar sonra:D sağa sola..
:hehe::hehe:rakun hee abi yıkıldım yaa:D:Dsodamı getirin....:):)
PPR engineering
26-12-2011, 22:00
:hehe::hehe:rakun hee abi yıkıldım yaa:D:Dsodamı getirin....:):)
haruna yolladım soda şişesi boş ama o ne yapacağına karar verir:D:D:D:Dhahaha
İBRAHİM_MEY_GTİ
26-12-2011, 22:25
haruna yolladım soda şişesi boş ama o ne yapacağına karar verir:D:D:D:Dhahaha
:D:D:soda şişesiyle intahar vakası:D:D
DD ile ak şuan yürüyor :)
Patisever
26-12-2011, 22:50
wallaha boy boy derken 2 -3 4 gider yol durumuna göre derim :)
cffsymbol
26-12-2011, 23:25
rs le yürüyceğini sanıorum bu specler braz yetersiz sanki 2 sonu veya 3 ortlrı rs ayırmya başlar
DD ile ak şuan yürüyor :)
kanka vıdeolar 1 saate kadar konulmus olur sıteye ne vıdeo cektım cam car olarak var ya mılımı mılımıne hesaplıyabılırsınız:D:D:D:D
Cliosportve
26-12-2011, 23:44
Finalde ne oldu Okan ?
dd 2 3 boy onde gıttı kanka
Cliosportve
26-12-2011, 23:48
Maşallah DD ye
Specler bunlarsa rs zorlanmadan geçer.
Evet Okana katılıyorum rahat açıyor arayı 3 boyu var helalinden maşşalh sipahinin eski aracına araç hızlanmış ***** ömerde iken denediğimzde 2 boy açmıştım kendiside sonradan demişti eksiklerimi gidermem gerekiyor diye şuan yaşar abiler aracı ayarlarını yaptırmışlar ve sonuç olarak DD geçti
Bu arada ahmet usta ile denemeler oldu UM plakalı laci 106 ile denedik kafa burun gittik AKyı hem ben hemde koray abi kullandı. Alican tekrardan burdan da belirtiyim kazasız belasız kullanman dileğiyle Bu arada kısa var diyenlere gelsin araç devirleri kıyaslanması sonucu 16/63 olduğu tespit edildi :)
Patisever
27-12-2011, 00:19
yazmıstım :) 2.3 diye
Maşallah DD ye
Masallah DD'me....onur, yasar abi arabaya bisey yaptirmadi herseyi ben yaptim.hazir kita verdim.senin aracinada masallah.
Evet Okana katılıyorum rahat açıyor arayı 3 boyu var helalinden maşşalh sipahinin eski aracına araç hızlanmış ***** ömerde iken denediğimzde 2 boy açmıştım kendiside sonradan demişti eksiklerimi gidermem gerekiyor diye şuan yaşar abiler aracı ayarlarını yaptırmışlar ve sonuç olarak DD geçti
Bu arada ahmet usta ile denemeler oldu UM plakalı laci 106 ile denedik kafa burun gittik AKyı hem ben hemde koray abi kullandı. Alican tekrardan burdan da belirtiyim kazasız belasız kullanman dileğiyle Bu arada kısa var diyenlere gelsin araç devirleri kıyaslanması sonucu 16/63 olduğu tespit edildi :)
Onur ,ben ömer.soyadimda Sipahioğlu :)
RS geçer diye düşünüyorum.
DD'yide çok iyi biliyorum gayet sağlıklı yürürü çok sıkı bi gti ama RS karşısında şansı biraz daha az gibi.
Umarım ağız tadıyla denersiniz, kazasız belasız...
Finalde ne oldu Okan ?
Finaldeki videoalrı izleyebilirsin rs ci :D
okan ım sağolasın yorduk seni hakkını helal et ;)
Specler bunlarsa rs zorlanmadan geçer.
Ben olsam görmeden inanmam derdim :)
Onur maşallah tekrardan hem aracına hem sana ayagına saglık ;) DD cidden fena YG den sonra bindigim en hızlı araba diyebilirim ;)
Masallah DD'me....onur, yasar abi arabaya bisey yaptirmadi herseyi ben yaptim.hazir kita verdim.senin aracinada masallah.
Suki sağolsun ömerim suki :) CRM performans
RS geçer diye düşünüyorum.
DD'yide çok iyi biliyorum gayet sağlıklı yürürü çok sıkı bi gti ama RS karşısında şansı biraz daha az gibi.
Umarım ağız tadıyla denersiniz, kazasız belasız...
Bende umuyorumki bu kadar insanı hayal kırıklıgına ugratayım :) :D
mechanic
27-12-2011, 08:52
Finalde ne oldu Okan ?
eet hani video ??
eet hani video ??
http://www.techturkey.com/forum/videolar/106130-dd-106-um-106-ak-106-rolling.html
judgeGTI
27-12-2011, 09:07
her şekilde çekişmeli olucak kanısındayım:icon_tup:
mechanic
27-12-2011, 09:22
http://www.techturkey.com/forum/videolar/106130-dd-106-um-106-ak-106-rolling.html
konu sayfasına bahalım
ilker çiçek
27-12-2011, 11:35
bence dd 106 rs'i çok zorlayacaktır...
dd 106 yla bnde denemistm omerdeyken araba bence cok gzel yuruyor rs i zorlayacaktr bencede :) ancak rs gecer
VE rs yı alsamda herkesle denesem :) bu arada DD ile YC ciddi iyi bir deneme olucaktır eğer yc bu speclerde VE ye tutunabılıyosa DD de aşağı yukarı aynı speclerde çok çekişmeli olacaktır
cihan-34
28-12-2011, 15:07
hahhahha :D
cihan-34
28-12-2011, 15:08
heehehhe :D :D
cihan-34
28-12-2011, 15:10
Allah kabul etsin abi :D
GokhanRS
28-12-2011, 15:11
fikrim değişti gti ların hepsi selçuğu geçer :D
(yoksa çıkaracağı yok)
VE rs yı alsamda herkesle denesem :) bu arada DD ile YC ciddi iyi bir deneme olucaktır eğer yc bu speclerde VE ye tutunabılıyosa DD de aşağı yukarı aynı speclerde çok çekişmeli olacaktır
Eğer DD kapağı bilmem nesi işli SAĞLIKLI OLDUĞU KESİN olan YC 106 ile yan yana yürürse bana göre chip filtre egzostan timing'den ibaret değildir. speclerini chip filtre egzos ve timing olarak biliyorum DD'nin yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Eğer DD kapağı bilmem nesi işli SAĞLIKLI OLDUĞU KESİN olan YC 106 ile yan yana yürürse bana göre chip filtre egzostan timing'den ibaret değildir. speclerini chip filtre egzos ve timing olarak biliyorum DD'nin yanlışım varsa düzeltin lütfen.
eğer egzantirikli 106larla VE çekişmelı gıdıyosa yc nın fılıtre chıp eksoz kapak işlemıyle bukadar yurumesı normalmı yc nın içine ne kaçmış :)
ben integramla c-f-e'lu 106gti geçmiştim o zaman benim araba full dolu mu oluyordu sadece f-h-e ve çip vardı bende:) 106cacıktı velhasıl kelam.
chip filtre egzos ve timing'in yanına kapak - emme - gaz kelebeği port polish olunca egzantrikli kadar yürümez mi.
kapak işlemenin ne manaya geldiğini biliyor musun kutsal? ne kadar verim aldığını vs? hiç kapak işlenmiş bi araç ile işlenmemiş arabanın flow değerleri filan görmen lazım;)
ince contası var mı yc'nin bilmiyorum bu da dipnot. şimdi ki 106larda ne olduğuda belli değil :)
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım tekrardan akışgan bir şekilde yazarsan daha sağlıklı bir cevap yazacagım ;) :)
eğer egzantirikli 106larla VE çekişmelı gıdıyosa yc nın fılıtre chıp eksoz kapak işlemıyle bukadar yurumesı normalmı yc nın içine ne kaçmış :)
Valla selçuk ile YG 106 yı denedim YG de egz chip filtre timing egzoz var lakin,beni 3 boy geçti o günden buyana deneyecek araba bulamadım YG yi şimdi YG ile DD yi deniyorum DD ile geçiyorum YG yi suat ustaya bıraktık aracı sorunu buldu beyinden oldugunu söyledi az öncede onun yanındaydım çıktıgında DD ile bir daha deneyeceğim sonucu bildiririm.
RS ile DD yi onun için denemek istiyorum yoksa her hangi bir sıkıntımız yok geçecegini biliyorum bende ama nerde nasıl geçecegini bilmiyorum :(
şunu demek istiyorum abi
yc'nin specleri chip filtre egzos timing kapak-emme-gaz kelebeği port polish, yürürünü kaan abideyken biliyorum(japantuner)
dd'nin specler chip filtre egzos timing
iki araçta sağlıklı, ciğerli, kesin olan bişey bu da
geçmesi gereken yc 106'dır rahat bi şekilde.
eğer dd geçer ise veya yakın yürür ise çip filtre egzos timing'den ibaret değildir dd'nin specler diyorum yaşar abi.
ama sen specleri saklıyorsun vs demiyorum orası beni ilgilendirmez abi fakat senin bilmediğin bişeyde olabilir önceki ssahipleri tarafından yapılan.
tabi bunlar varsayım, ama dd'nin geçmesi durumunda benim düşüncelerim yukarıdaki gibi olur şahsen.
(karşılaştırması olduğu için söylüyorum düşüncelerimi yoksa beni uzaktan yakından ilgilendirmiyor yaşar abi, izleyip keyifleniriz anca)
şunu demek istiyorum abi
yc'nin specleri chip filtre egzos timing kapak-emme-gaz kelebeği port polish, yürürünü kaan abideyken biliyorum(japantuner)
dd'nin specler chip filtre egzos timing
iki araçta sağlıklı, ciğerli, kesin olan bişey bu da
geçmesi gereken yc 106'dır rahat bi şekilde.
eğer dd geçer ise veya yakın yürür ise çip filtre egzos timing'den ibaret değildir dd'nin specler diyorum yaşar abi.
ama sen specleri saklıyorsun vs demiyorum orası beni ilgilendirmez abi fakat senin bilmediğin bişeyde olabilir önceki ssahipleri tarafından yapılan.
tabi bunlar varsayım, ama dd'nin geçmesi durumunda benim düşüncelerim yukarıdaki gibi olur şahsen.
(karşılaştırması olduğu için söylüyorum düşüncelerimi yoksa beni uzaktan yakından ilgilendirmiyor yaşar abi, izleyip keyifleniriz anca)
Estağfurullah o manada sormadım ;)
Ben alırken ömer'e de sordum bana söylediği budur ben aracı suata götürdügümde bana söylemeden taşlama yapmaz ne bileyim ince conta koymaz yada yazılımı değiştirmez,onun için ben rahatım,yanlız şöyle bir durum var,agırlıgın haricinde sürücü çok önemli burdaki herkezin bildigi gibi,şimi YJ nin direksiyonuna kaan geçerse zaten deneyemeyiz o 130 kilo ben 57 kiloyum kilo eşit olmaz ayrıca her atın jokeyi sahibidir,kaan ile kiloları eşitlemek için elimizde hassas terazi olması lazım kaan başka türlü denemez,bir defa ataşehirde denk geldiğim için biliyorum :) :D
YC ile yürüdügümde kafa burun gidecegimi düşünüyorum orda işler tamamen şöförün kondisyonuna baglı kim uygun devirde arabasının istedigi devirde vites atarsa yarım boy en fazla bir boy geçer,kapağıma gelince işlem yok ben şeffaf adamım ustanız varsa getirirsiniz sökeriz takarız işlem varmı bakarız,ayrıca gaz kelebegi işlemi veyahut filtreyi fardan çıkarmak gibi işlemler gti da aman aman bir fark etmiyor biz neler denedik sabahlara kadar bazen deymiyor o kadar eziyete,misal geçen ek 648 selçukda söyledi teneke jant ile denediğimiz zaman hiç bir halt değişmiyor aynı gidiyor araç en azından denedim biliyorum,ama onun haricinde 3 vitesden 4.vitese atarken ufak bir tünel yarım boy fark ediyor,bunun eğitimini mami otobanda cümle aleme vermişti:icon_tup:
Zaten o gece mehmet ile jap denendiğinde sonucu hilmide gördü 2 3 boy fark ediyor inanması güç ama böyle.
Kısacası ne oldugu değil neler yapabildigin önemli :icon_tup:
doğrudur abi, sağolasın yanlış anlamadığın içinde, hasret kalmışız tartışmasız düşüncelerimizi söylemeye:D
ben integramla c-f-e'lu 106gti geçmiştim o zaman benim araba full dolu mu oluyordu sadece f-h-e ve çip vardı bende:) 106cacıktı velhasıl kelam.
chip filtre egzos ve timing'in yanına kapak - emme - gaz kelebeği port polish olunca egzantrikli kadar yürümez mi.
kapak işlemenin ne manaya geldiğini biliyor musun kutsal? ne kadar verim aldığını vs? hiç kapak işlenmiş bi araç ile işlenmemiş arabanın flow değerleri filan görmen lazım;)
ince contası var mı yc'nin bilmiyorum bu da dipnot. şimdi ki 106larda ne olduğuda belli değil :)
yok ben neyın ne manaya geldığını bılmıyorum eyvallah ben cahilim arkadaş
yok ben neyın ne manaya geldığını bılmıyorum eyvallah ben cahilim arkadaş
Allah Allah, ne diye alınıyorsun şimdi arkadaş kötü manada bişey yazmadık :)
PPR engineering
28-12-2011, 16:49
valla ben sadece sunu bilir sölerim aracı ben yaptım diye fanatiklik yapacak'ta bir insan değilim ama o speclerde bir aracın nasıl neyle yürüyeceğini gayet iyi bilirim deneriz gecer veya gecilir yc ben gidipte sumu bumu var demem insanlar yapmış arabasını deniyorlar kimse speclerinide ayrıca sölemk zorunda değil ama ben sölemekten yanayım..kapak konusuna gelince şimdi insanlar az çok beni tanıdı yaptığımız işleride biliyorlar kapakta cilala parlat işlemide yapmıyoruz:D insanlar öle zannediyor. Biliyormuydunuz o kapaktan tam 620 gram alemiyum talaşı cıkıyor. benzin hattı tekrardan işleniyo sübap yuvaları farklı işleniyo bir sürü teferruatı var:) vs. vs. vs..DD 106 gelince yapanların ellerine sağlık iddalı yürüyor yürüdüğün'dede insanlara sadece tebrik etmek düşer..maşALLAH
buarada baya benım kulagım cınladı herkese saygılar gercı sağolsun kaan vekılımdır her turlu ellerıne sagılık arabamın eskısahıbı olması ve guzel dostluğyla ve bu ısten harbıden anlıyo olması takdir edici buarada yasqar abı saygılar sende bızdenmıssın kamyon falan tanısmak ısterım ve abı su herkesın merakını gıderelım gercı selcukla denesen benden once ortaya cıkarda olsun bız kısmet olursacuma gunu denemek ısterım yc ile dd 106 araban masallah videoları ızledım güzel gidiyo buarada kapak olayında ben kaanı tanırım nederse kaan güvenırım saygı duyarım dediğide çıkmıstır arabamda sağolsun çok emegi vardır :icon_tup::icon_tup:
buarada baya benım kulagım cınladı herkese saygılar gercı sağolsun kaan vekılımdır her turlu ellerıne sagılık arabamın eskısahıbı olması ve guzel dostluğyla ve bu ısten harbıden anlıyo olması takdir edici buarada yasqar abı saygılar sende bızdenmıssın kamyon falan tanısmak ısterım ve abı su herkesın merakını gıderelım gercı selcukla denesen benden once ortaya cıkarda olsun bız kısmet olursacuma gunu denemek ısterım yc ile dd 106 araban masallah videoları ızledım güzel gidiyo buarada kapak olayında ben kaanı tanırım nederse kaan güvenırım saygı duyarım dediğide çıkmıstır arabamda sağolsun çok emegi vardır :icon_tup::icon_tup:
Hoşgeldin nihayet tanışabildik :)
Cuma günü müsait olursak mutlaka denemek isterim;)
Aracım sökük değil bilgin olsun ona göre bir deneme ayarlarsan iyi olur,ben açık sözlü bir adamım ne olacaksa başdan olsun isterim ;)
Deneyecek araçların yanında 1 bilemedin 2 araba gelir deneriz sizin oralarda deneme diyince mesele oluyor 10 15 araba geliyor,buda haliyle hem seni hem beni hem izlemeye gelen herkezi tehlikeye atıyor,esnaf modeli olsun çıkar deneriz kimsenin ne aracına nede sağlıgına birşey olsun istemem beni yanlış anlamayın sakın .
Saygılar .
cakaragol
29-12-2011, 09:47
Hosbulduk abi evet bende onu diycektim sökmeyi sevmem gerek duymam abi ztn herkes bilir sen benim kafadasin abi beni müsait olunca ararmisin 0532 540 84 91
evet sonucu merak ediyorum deneyin gorelim.
evet sonucu merak ediyorum deneyin gorelim.
Ayarsız çeçen ne yapıyon ? :D
Sabah bir resim buldum onu yüklüyorum komik resimleri bulamadım sana gelsin resim çeçen ;) :D :D
http://img4.imageshack.us/img4/9928/manyaksnadamm.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/4/manyaksnadamm.jpg/)
Ayarsız çeçen ne yapıyon ? :D
Sabah bir resim buldum onu yüklüyorum komik resimleri bulamadım sana gelsin resim çeçen ;) :D :D
http://img4.imageshack.us/img4/9928/manyaksnadamm.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/4/manyaksnadamm.jpg/)
kral sen nasıl birisin :heyoo: :heyoo: :heyoo: :eek::eek::eek:
kral sen nasıl birisin :heyoo: :heyoo: :heyoo: :eek::eek::eek:
Hacı bak oran buran oynamasın :D :D :D
[/url]m666zx1lVMk
34tb9544
05-01-2012, 16:04
yasar abı bı kac parca bı sey beklıyorum haftaya kadar halledersem beraber denerız olur mu suat abım gelırse ama suat usta usta suat :D:D:D
yasar abı bı kac parca bı sey beklıyorum haftaya kadar halledersem beraber denerız olur mu suat abım gelırse ama suat usta usta suat :D:D:D
Olur ama video çek sonra yükleme tamammı ? usta suat a söylerim ben :) :D
Ben aracı verdim lakin verdiğimiz arkadaşa söylerim denemek isterse deneriz olmadı 206 yüklerim senin için nede olsa para gani :D :D
34tb9544
05-01-2012, 16:24
Olur ama video çek sonra yükleme tamammı ? usta suat a söylerim ben :) :D
Ben aracı verdim lakin verdiğimiz arkadaşa söylerim denemek isterse deneriz olmadı 206 yüklerim senin için nede olsa para gani :D :D
para cokomel ilişkisi sanırım
para cokomel ilişkisi sanırım
Parada yok çokomelde :( ilişki onun için biraz zor :)
Şaka bir yana deneriz sıkıntı olmaz ama dediğim gibi video çekeriz sen çekersin videoları ben geçersem sen yüklemezsin :D sen geçersen önemli değil gece 3 de bile yükleyebilirsin :D :D
Ben mesaj atıyorum ama halen karşı tarafdan cevap gelmedi sabırlı gençlik :D :D
Az daha sabredeceğim sonra plaka vereceğim delikanlıları boy sırasına alacağım :icon_tup:
vtecburac
05-01-2012, 17:20
vay be atar gider bilgili bilgisiz herkes burda:)
vtecburac
05-01-2012, 17:21
dünde yc 106 da satıldı aksilik ya
dd de satıldı yc de tüh..
SEÇKİN172
05-01-2012, 19:52
yaşar abi dd hızlanmadıysa :) dd yi bi 4 boy geçer die umuyorum inşşah şaşırtır.
dünde yc 106 da satıldı aksilik ya
dd de satıldı yc de tüh..
Fark etmiyor burak yeni sahipleri dener :) :D
yaşar abi dd hızlanmadıysa :) dd yi bi 4 boy geçer die umuyorum inşşah şaşırtır.
Valla DD o zaman seni bayağı bir şaşırtır :) :D istersen ilk olarak ss ile deneyelim sonra ve ile denriz herkeze salça oluyorum arabayı sattık :D :D Yeni sahibinide alıştırmak lazım roll falan :D
abi gelemeden vermişin gene bütün arabaları :D
kelalper
06-01-2012, 09:44
yaw hala deneyemediniz mi kaç gün oldu.
araçlar gitmesi gerektiği gibi giderse rs zorlanmadan alır ama bu 106 tıların sağı solu belli olmuyor ben merakla bekliyorum sonucu rs ler ciddi güzel yürüyen araçlar iyi bir deneme olur
abi gelemeden vermişin gene bütün arabaları :D
Yok ben yine toplayıp geleceğim merak etme :) Sen günü ayarla ;)
yaw hala deneyemediniz mi kaç gün oldu.
Selçuk un işi bu ara yoğun kısmetse deneyeceğiz bizim DD karşımdaki oto parkda sorun değil anahtarını ister yine denerim ;)
araçlar gitmesi gerektiği gibi giderse rs zorlanmadan alır ama bu 106 tıların sağı solu belli olmuyor ben merakla bekliyorum sonucu rs ler ciddi güzel yürüyen araçlar iyi bir deneme olur
Evet haklısın DD gti dengesiz gti ların içinde malesef :)
mustafa3067
08-01-2012, 16:11
VE RS tek favorim :)
percussionali
08-01-2012, 16:35
yaşar yaptığım karşalaştırmalara göre DD ye bişy yağmadıysan son haline . VE rs DD yi 1.5 -2 geçer ;)
yaşar yaptığım karşalaştırmalara göre DD ye bişy yağmadıysan son haline . VE rs DD yi 1.5 -2 geçer ;)
Ben arabayı nasıl aldıysam öyle sattım,sattığımda aynı şekilde duruyor değişik olan tek şey var sahibi içine en ufak birşey koyulmadı kısmetse deneyeceğiz selçuk'la bakalım aklımızda kalcağına kenarda videoda kalsın :)
yaşar abi neden uzuyor bu mevzu neden hala adaletini yapamadınız deneyemediniz:D
Rs alır bence o speclerde
Hava muhalefetinden dolayı uzuyor yoksa 10 dakkalık işimiz var :D
aLperTunga
08-01-2012, 21:35
valla kanka artık deneyinde bu konuyu videolar bölümünde görelim yaaavv :D