Orijinalini görmek için tıklayınız : ies. 14 tsi golf . sizce
videolar çok guzel, maşallah.
şoklanma olmuş :)
civic 2 ve 3. viteslerde maks kaç görüyor?
valla ies benim değil dikkat etmedim tam olarak
tsi cılar civelek e tel no verirse organizasyon daha kolaylaşır burdan yazmayla olmuyor sıkıntı çekmeye gerek yok alo der halledilir.
yeni video ile pilotajda belli oldu gibi :)
pm attım no verirsen tel den daha sağlıklı olur:)
evet tsicılar saat vs yer olarak defalarca yazdık hava düzelir düzelmez başka tsilerlede denerik
valla ies benim değil dikkat etmedim tam olarak
Kari koca cekitdek citlatip forum okuyoz sonra aracimizi izleyip hala tsi gecemez diyeere guluyoz :D :D :D
abi şu evden çıkma muhabbeti beni iyice korkuttu evlenmesemmi acaba:D
abi şu evden çıkma muhabbeti beni iyice korkuttu evlenmesemmi acaba:D
Sakin bidaha gazliyamaz sin 7 sulalene sikayet eder gucu yetmezse:D
benim hatun birkeresinde ilk duyduğunda ağlıyarak babama çıkmıştı baba bu yarışa gidiyo diye babamda gene anama sövdü anamda ağlayıp hakka saldı :) ulan arkadas devlet meselesine dönmüştü :) kemalim sen evlen evlen ama 1 o arabayı satma 2 sözleşmeli evlilik yap :)
Arasts61
10-01-2012, 23:15
Kari koca cekitdek citlatip forum okuyoz sonra aracimizi izleyip hala tsi gecemez diyeere guluyoz :D :D :D
kardeş ben stok ies gecemez diyorum.
sen istersen 500 kere geç. maşallah aracına.
benim hatun birkeresinde ilk duyduğunda ağlıyarak babama çıkmıştı baba bu yarışa gidiyo diye babamda gene anama sövdü anamda ağlayıp hakka saldı :) ulan arkadas devlet meselesine dönmüştü :) kemalim sen evlen evlen ama 1 o arabayı satma 2 sözleşmeli evlilik yap :)
Huaaahaha :icon_tup:
kardeş ben stok ies gecemez diyorum.
sen istersen 500 kere geç. maşallah aracına.
Ya seni kastetmedim kusura bakma oteki sayfalarda baya tartismistik onu yazdim bizim cocuklar biliyor mevzuyu diye kisa yazdim kusura bakma :)
walla abi satmaya hiç kıyamıyorum ama askerlik mevzusu kötü oldu bakalım..
bomba videolar geliyor bugünde utandırmadı beni karaciğerim:D
Gokhan43
10-01-2012, 23:31
Tsi kaç binde vites atıyor acaba ? :) Yanlış hatırlamıyosam 6500 yazmıştı araç sahibi ama , 6500 geri atar Tsi'ı.6000-6200 ideal ara :)
vay vay vay olum sen hiç durmazmısın ya s2000 m3 geçtim deme toplanıp kiralık katil tutarlar senin için :)
ilkercom
10-01-2012, 23:36
Benim ki de kayın pedere şikayet etmişti. Neymiş kayın pederin tüplü kartalla yanlıyormuşum :D
stock stock denense ies yine alır. 11 yaşında arabadan bahsediyoruz.
Arasts61
10-01-2012, 23:36
walla abi satmaya hiç kıyamıyorum ama askerlik mevzusu kötü oldu bakalım..
bomba videolar geliyor bugünde utandırmadı beni karaciğerim:D
Kardesim saat kac oldu.:) Arkadas 3G diye bisey var. :D Cektinmi videoyu aninda basican buraya:D.
hadii kemal uyicam bak bekliyorum
Arasts61
10-01-2012, 23:41
Ya seni kastetmedim kusura bakma oteki sayfalarda baya tartismistik onu yazdim bizim cocuklar biliyor mevzuyu diye kisa yazdim kusura bakma :)
Ok
Tsi kaç binde vites atıyor acaba ? :) Yanlış hatırlamıyosam 6500 yazmıştı araç sahibi ama , 6500 geri atar Tsi'ı.6000-6200 ideal ara :)
Gokhan aklimizdan ayni seyler geciyor. Ya ikimizde hakliyiz, yada tsi cılarin mazeretleri hep aynı:D
Benzer şekilde 120 lik T-jet de 6500 cevirebiliyor ama 6000 den sonrasi tamamen gereksiz ve zaman kaybi..
siper alın ekledim videolara:D
hadii kemal uyicam bak bekliyorum
Kanka sen izle bana anlatirsin herkeze iyi heceler kemal yine gecmistir zaten
izlemeye gerek yok:D
Headshot
11-01-2012, 00:45
arifin manchester a attığı golü arıyordum nereye geldim... :D
Gokhan43
11-01-2012, 00:48
Gokhan aklimizdan ayni seyler geciyor. Ya ikimizde hakliyiz, yada tsi cılarin mazeretleri hep aynı:D
Benzer şekilde 120 lik T-jet de 6500 cevirebiliyor ama 6000 den sonrasi tamamen gereksiz ve zaman kaybi..
Golf'ün sahibinin yazdığı ;
İlk kalktiğimizda ben yarım boy öne geçiyorum 6500 de vitesi geçiriyorum ve ies başlıyor uzamaya.
Boşa dönülen devirler aracı geriye atıyor ve ies'de üst devirlerde gelip geçiyor :)
6000-6100 civarı seri vites değiştirilerek tekrar denense de farkı görebilsek keşke :) Yanlış anlaşılmasın bu halde Golf geçecektir demiyorum ama daha ileride olacağı kesin 6500 rpm'de vites attığı haline göre :)
Ok
aynen katılıyorum 6000 sonrası hikaye ...
burda vtec2 ile denemeleri kıyaslamak saçma. vtec 2 ile denerken biz arabada 3 kişi + bagajım full dü ve baskı bitikti o gece çekici ile çektirmek zorunda kalmıştım. sadece filtre ve kat iptali vardı bende..
yani eğer 2 ye 2 olup da baskım iyi ve bagaj boş olsa buradaki farkın en az 2-3 katı daha fazla boy yerdi.
filtre egzoz + custom headerslı bir iesle denemiştim zamanında onla da aramda 3 boy oluyordu.
gelelim tsi a denencek tsi seninki gibi bir acaip gidiyorsa ies in şansı yok..
birde şunu unutmamak lazım bir araç en az 9 yaşında diğeri 1-2 yaşında. burda okadar konuşulacağına 2 tane sağlıklı araç çıksın denesin kim kime saplıyor bizde görek merak ettim
yani serdar abi senin dediklerine bende katılıyorum,o şartlara rağmen sonuc bu,egzoz,filtre iesle ne olur burada tahmin yürüten yürütsün,bi gariplik var :) gecsede bu kadar gecemez
hava yine gayet güzel bu akşamdamı olmucak?
Boost Up
12-01-2012, 13:18
tsi da egzoz yazılım var artık, istiyosanız deneyelim?
valla tsi da büyük turbo olmadıkca videodaki iesi gecmesi zor.dediğim gibi o tsi ın uzerine yazılım koysan o iesi gecemezsin :)
ilkercom
12-01-2012, 13:43
hava yine gayet güzel bu akşamdamı olmucak?
Yağmazsa büyük ihtimal ben çıkarım. Muhabbet ederiz. Bende ses sistemi vs var. iddaalı değilim ama deneriz beraber.
ies 2. vites 5000 devirde yani 70'te basarsa geriye hiç düşmez..
2. vites sonu 105 - 3. vites sonu 145-150 gibi 1.6 ies'te..
walla bu videoyu gordukten sora bı iese bınme hevesı dogdu ııcmde neymıs helal olsun cıdden..:)
BurakCengizhanoğlu
12-01-2012, 14:35
Ataşehire gelinen her gün deneyebiliriz ;)
IS'i satıp IES almayı düşünüyorum o zaman deneriz birgün ümraniyedeyim bende..
ies musait değilmiş bugün malesef.
vti,gti,1.8civic maslak tarafnda görüşücez gibi isteyen buyursun..
işe dört kolla sarılmış durumdayım mesaiye kalmayım akşam aksilik çıkmasın diye..:)
Ya bizde istiyoruz bu konuya bi aciklik getirmek ama saatler uymuyor 10 gibi buraya gelseniz maslak civari olmuyorsa sabah namaz saat leri biz gelelim atasehire ?
BurakCengizhanoğlu
12-01-2012, 17:56
Ben bu gece ataşehirdeyim buyrun gelin isterseniz :)
Ben bu gece ataşehirdeyim buyrun gelin isterseniz :)
Abim benim gece sikinti cikamiyoruz hanimlar izin vermiyor 10 civari maslakta yada sizin orda sabahleyin:Du
BurakCengizhanoğlu
12-01-2012, 17:59
Abim benim gece sikinti cikamiyoruz hanimlar izin vermiyor 10 civari maslakta yada sizin orda sabahleyin:Du
tahminen 2 ye kadar falan orda oluruz ama namaz saatine kadar donarız ayazda abi olmaz yani :D
Vallaha ne diyeyim seninle oturup bi cay icmek tanismakta isterim ama nasil olcak bilmiyorum saat uymuyor ben civeleklede bi konusayim ayar yapalim ama sabretcez baska care yok :)
Jeandan-R
12-01-2012, 18:24
tahminen 2 ye kadar falan orda oluruz ama namaz saatine kadar donarız ayazda abi olmaz yani :D
Kim kim ordasınız, uğrayabilirim gece de :D
düzeltme: kimi tanıyorsam sanki :D
BurakCengizhanoğlu
12-01-2012, 18:25
Kim kim ordasınız, uğrayabilirim gece de :D
düzeltme: kimi tanıyorsam sanki :D
Yiğite gidiyorum ben forestercıya.Gelirsen görüşürüz :)
Vallaha ne diyeyim seninle oturup bi cay icmek tanismakta isterim ama nasil olcak bilmiyorum saat uymuyor ben civeleklede bi konusayim ayar yapalim ama sabretcez baska care yok :)
usta sen ataşehire geçemezsn onlar buraya bu deneme işi iptal olur. en son görüştüğümüzde gördüğün kırmızı leonda 122lik filtre kiti var sadece istersen onu ayarlıyalım sarıyerde zaten oda
edit: pardon leon video çekilmesini istemiyordu..:)
BurakCengizhanoğlu
12-01-2012, 18:32
usta sen ataşehire geçemezsn onlar buraya bu deneme işi iptal olur. en son görüştüğümüzde gördüğün kırmızı leonda 122lik filtre kiti var sadece istersen onu ayarlıyalım sarıyerde zaten oda
edit: pardon leon video çekilmesini istemiyordu:)
Ya keşke geçebilsem de gebzeden geliyorum bende çok uzak oluyor..
edit: pardon leon video çekilmesini istemiyordu..:)
Tamam yarin 9:30 ayniyer havada musade ederse uyarmi? ?
Tamam yarin 9:30 ayniyer havada musade ederse uyarmi? ?
yarın ben musait değilim zaten leon un sahibi video çekmek çektirmek istemiyor o yüzden denemek burda bişiyi ispatlamıcakdır o yüzden video çekmeyi sıkıntı yapmıcak biri bulmk lazm:)
yarın ben musait değilim zaten leon un sahibi video çekmek çektirmek istemiyor o yüzden denemek burda bişiyi ispatlamıcakdır o yüzden video çekmeyi sıkıntı yapmıcak biri bulmk lazm:)
Biz kimseyle deneyemiycez galiba :) :)
İlker abi sen musayit deyilmisin?
İlker abi sen musayit deyilmisin?
ben ve kaan vti birazdan çıkıyoruz.ilker abi arıcakdı aramadı sanırım gelemiyor.sen gelmek istersen numaramı civelek den alabilirsin yada beraber geln:D
kemalim izin günüm bugün aile sadeti spec :)
ben ve kaan vti birazdan çıkıyoruz.ilker abi arıcakdı aramadı sanırım gelemiyor.sen gelmek istersen numaramı civelek den alabilirsin yada beraber geln:D
İsmail izinli opsen cikamaz
kemalim izin günüm bugün aile sadeti spec :)
Ney recep kazami yapmis hadi yaaa :D :D
Ney recep kazami yapmis hadi yaaa :D :D
şansını zorlama aklını alırım:heyoo:
şansını zorlama aklını alırım:heyoo:
Yapma hani biz kardestik :soru:
ilkercom
12-01-2012, 23:47
Kemal videolar nerde
keyifli bi geceydi. kemal 'in gti ın gerçekten maşallahı var ok gibi gidiyor alet..:) dahil olan herkese teşekkürler ..
Kemal videolar nerde
İlker abi bu arada senın arabanında masallahı var kız gıbı gorunuo cıdden..
ilkercom
12-01-2012, 23:51
Teşekkürler. Kız gibiydi ama ırzına geçildi :D
Senin vti ında kemalin gti ın da maşallahı var.
Şaka bi yana çok keyifli oldu. Sizlerle tanışmak ayrı bir keyif.
En önemlisi tatlı tatlı muhabbet edip kazasız belasız denedik. o trafiğin içinde çok iyi güzergah oldu :D
memnun oldm tanıştığımıza:) teşekkürler tüm araçlar güzeldi:)
sakin abi gelir yaknda aceleye gerek yok saat geç oldu:D
:))) ırzına gecıldı nası bı laf abı:) kardes onlar hehe.. saka bı yana ewet kazasız belasız kontak kapatılmıs olması gecenın en guzel tarafı dıye dusunuorum..
konu başlığına bakıyorumda burası muhabbet bölümü gibi oldu:D alakasız bi deneme alakasız yorumlar:D neyse ilkercom yoğun ısrar nedeniyle seninkini şimdi yüklüyorum koyarım buraya
ilkercom
13-01-2012, 00:14
:))) ırzına gecıldı nası bı laf abı:) kardes onlar hehe.. saka bı yana ewet kazasız belasız kontak kapatılmıs olması gecenın en guzel tarafı dıye dusunuorum..
Sen bi içini görsen arabanın abartısız 2 tane battal boy çöp torbası dolar. kir pasak içinde. dışardan bakınca pasta cila yerinde. :D
Diğer anlamda da iyi fark yedik zaten :P
Videoları yüklüyorum yeni konu açın bi kaç tane ekliym sabaha da kalanlar :D
2YGrHMwmrA0
bende bu video var diğer alta doru basamadık zaten 2-3 araba çıktı bitti hemen.
ben konu açmıyorum kaanla alakalı özel bi mevzu istersen sen açabilirsin abi.
Arasts61
13-01-2012, 00:39
memnun oldm tanıştığımıza:) teşekkürler tüm araçlar güzeldi:)
sakin abi gelir yaknda aceleye gerek yok saat geç oldu:D
vti ile ne oldu?
specleri neydi vti ın?
vti ile ne oldu?
specleri neydi vti ın?
headers, filtre, orjinal egsozluydu 2-3 bin önce kapak taşlanarak yapılmış. yanındaki arkadaşı biraz kiloluydu benden 30kg kadar daha ağırdı yani.o şekilde biraz önde oluyorum.30kg fazlalık bende olduğundada hemen hemen yanyana diyelim.sağlıklı bi denememiz yok o yüzden ne desek yalan olur..kaan kardeşim zaten iyi niyetli güzel insan bidahakine egsoz sistemini yapıp eşit kilolarda bi deneme yapıcaz inş.
bu konu çok dağıldı ies tsi konusuna geri dönelim.. evet yokmu maslağa gelicek ies le denicek tsi cı?:D
Arasts61
13-01-2012, 00:54
headers, filtre, orjinal egsozluydu 2-3 bin önce kapak taşlanarak yapılmış. yanındaki arkadaşı biraz kiloluydu benden 30kg kadar daha ağırdı yani.o şekilde biraz önde oluyorum.30kg fazlalık bende olduğundada hemen hemen yanyana diyelim.sağlıklı bi denememiz yok o yüzden ne desek yalan olur..kaan kardeşim zaten iyi niyetli güzel insan bidahakine egsoz sistemini yapıp eşit kilolarda bi deneme yapıcaz inş.
bu konu çok dağıldı ies tsi konusuna geri dönelim.. evet yokmu maslağa gelicek ies le denicek tsi cı?:D
ben varım. :D
Arasts61
13-01-2012, 00:55
kırmızı temiz bir vti vardı. f/H/E lu
o arkadaşla daha sonra denemiş miydin?
denemiştm videoları vardı onunda özgür abi konuyu dağatmayalım diye kasıyorum benim aracı benim konuda konuşsak?:D
vti ile ne oldu?
specleri neydi vti ın?
aracım komple stock. sadece aem v1 var ve ne yazık kı cut ı bıle uzerınde daha..:)164.5 pasaoglu dynı cıktısı mevcut aracın. 105 kıloluk bı arkadasımla gelmem bıraz dengelerı sasırttı tabı:) 4 kere falan denedık ıkı aracı da arkadasım benleyken kılo farkı 1.5bucuk boy arkada kalıorum kemalın arabaya gectıgınde 4 bıtırdıgımde fark aynı oldu bu sefer ben o kadar ondeydım yıne ama yokus yukarı bastıgımızda. yanı saglıklı denemeler deıldı aslında..:) ama herseye ragmen eglencelı bı aksamdı :icon_tup:
hee bu arada headers ı unuttum..:)
Arasts61
13-01-2012, 01:01
aracım komple stock. sadece aem v1 var ve ne yazık kı cut ı bıle uzerınde daha..:)164.5 pasaoglu dynı cıktısı mevcut aracın. 105 kıloluk bı arkadasımla gelmem bıraz dengelerı sasırttı tabı:) 4 kere falan denedık ıkı aracı da arkadasım benleyken kılo farkı 1.5bucuk boy arkada kalıorum kemalın arabaya gectıgınde 4 bıtırdıgımde fark aynı oldu bu sefer ben o kadar ondeydım yıne ama yokus yukarı bastıgımızda. yanı saglıklı denemeler deıldı aslında..:) ama herseye ragmen eglencelı bı aksamdı :icon_tup:
anladım. aşağı doğru çok sağlıklı olmuyor orda.
video koymayacaksınız heralde.
yukarı doğru basarken 4 u bitirebildin mi?
kaan konu bozulmasın istersen bizle alakalı yorum yapmayalım çünkü sen hiç 1.5boy öne geçemedin:D ağır kişi bendeyken yanyana gittik dedim farkndaysan bu şekilde kapansın kırmayalım birbirimizi :)
ewet yokus sonu yola baglantı da 4 u bıtırmıs oluyorum.
kemal kardesım cok ıyı nıyetlı tecrubelı bı arkadasım we aracına hayran kalmamanında ımkanı yok.
vıdeolarda bı sıkıntı ollusmus sanırım makınelere guven olmuyor:) agır oldugum zamankı vıdeolar mevcutmus sadece hehe :))
kaan konu bozulmasın istersen bizle alakalı yorum yapmayalım çünkü sen hiç 1.5boy öne geçemedin:D ağır kişi bendeyken yanyana gittik dedim farkndaysan bu şekilde kapansın kırmayalım birbirimizi :)
kırılacak ne var kardesım:) nıyetımı bılıosun araba napıomus bı gorelım ıstedık.. hmm yalnıs anlasılma olmus demek kı egemenın bana soyledıgı seydı aradakı fark neyse eglencelı bı aksamdı herkese tesekkurler tekrardan:)
ewet yokus sonu yola baglantı da 4 u bıtırmıs oluyorum.
kemal kardesım cok ıyı nıyetlı tecrubelı bı arkadasım we aracına hayran kalmamanında ımkanı yok.
vıdeolarda bı sıkıntı ollusmus sanırım makınelere guven olmuyor:) agır oldugum zamankı vıdeolar mevcutmus sadece hehe :))
moruk iyi niyetli yaziyim diyorum ama yine benim ayarım bozuluyo bu laflardan sonra.. ben videoları koyayım en iyisi hepsi var
Arasts61
13-01-2012, 01:10
neyse koyun videoları. biz yorumu ona göre yaparız. :)
kemalin araca normal bir 206 gti gözüyle bakılırsa moral bozulabilir.
ama deneme yaptıgı araçlara göre değerlendirme yapılırsa yan yana gitmek bile bence oldukça iyi.
aracının eksiklerini giderince tekrar denersiniz.
moruk iyi niyetli yaziyim diyorum ama yine benim ayarım bozuluyo bu laflardan sonra.. ben videoları koyayım en iyisi hepsi var
kardesım ıyı nıyetten baska bırsey yok zten ortada sohbetımızı muhabbetımızı ettık ewlere donduk zaten en guzelı de bu gecenın. vıdeolarla ılgılı bı sıkıntım yok bılıosun gecmek gecılmek sıkıntı deıl benım ıcın..
kardesım ıyı nıyetten baska bırsey yok zten ortada sohbetımızı muhabbetımızı ettık ewlere donduk zaten en guzelı de bu gecenın. vıdeolarla ılgılı bı sıkıntım yok bılıosun gecmek gecılmek sıkıntı deıl benım ıcın..
illaki yokdur ama uzun uzun denediğimizde tunel yaptığın halde kesiciye soktuğum halde 1-2 boy önde oluyorum 220ye kadar bastık.ağırlık sendeydi.
ağırlık bende iken yanıma gelmedin bi türlü uzun basamadık kısa bastık kısa bastığımızdada yanyana gidiyoruz hatta ilk basmada biraz öne çıkıyorum. ağırlık bendeyken en fazla 140 gördük bunu videodan sayıyosanız koyucam. uzun basamadık bassak geçerdim ağırdım bilmemneydim egsozum yokdu muhabbetleri dönmesin die video koymayayım dedim.ama kinayeli sözler ettin.benim için no problem herkes biliyor.
Arasts61
13-01-2012, 01:23
kırıcı olmadan güzel güzel video izleyelim bence.
her aracın eksiği gediği olabilir. roll yapan adamın da geçildiğinde samimi olarak kafasının arkasında "ulan şu eksiğim olmassaydı vs gibi" düşünceler gecebiliyor. bu gayet normal bişey.
bu tür yorumlar karşıdaki adamı germemeli bence. (kemal bu son dediğim sana kardeşim). sonuçta videolar ortada. herkes az çok tahmin yapabiliyor.
yok kardesım zaten bu konularda sız cok daha tecrubelısınız bılıosun..:) ben yaslı modelı egsoz da taktırmam gurultuye patırtıya gerek yok dıye bınıyorum arabama:) anlamadım kı nerden nerye geldık yahu:) ben zaten gelırken de gecılırım mantıgıyla geldım de bana da surprız oldu durum sorasında muhabbetın uzamasına gerek yok..:) kardesım vıdeolar sende dedıgım gıbı benlık bırsey yok hatta butun hewesım kactı baska yerlere cekılıo konu dıye.. hayırlı aksamlar herkese:) kardesım bulusalım yıne en kısa zamanda sohbetımızı edelım vıdeo mıdeo denemeye falan da gerek yok maksat muhabbet benım ıcın:)
he bu arada tekrardan ekleyım kemal 206 sı hayran bırakır cınsten cıdden cok begendım arabanı tekrardan masalllah Allah kaza bela vermesın. ok gıbı gıdıo cıdden..:)
eskiden deniyoduk hiç ne video koyma huyumuz ne başka şeylerimiz vardı.son zamanlarda abarttık biraz.o yüzden çok kişiyle uğraştm özgür abi biliyosn öleydi böleydi muhabbetleri o yüzden alışığım hertürlüsüne o yüzden germemeye çalışıyorum genelde zaten.
kaan dediğim gibi ben herşey eşit olsun istedim uzun uzun ağırlık sendeyken denediysek uzun uzun ağırlık bendeykende videomuz olsaydı konu açalım derdim zaten.ama baktımki videolarda hep ben öndeyim ağırlık bendeyken 1kere denedik zaten ondada kısacık bişi var.o yüzden konu açmayalım dedim.ama kameraya güven olmuyormuş falan demen sarstı beni açıkcası ki gayet ısınmıştım sana:) hayırlısı olsun geçtim desende takmam bu saatten sonra:)
ayrıca aracının zaten diğer vti lara göre gayet güzel gittiğini söylemştm tekrarlamama gerek yok;)
he bu arada tekrardan ekleyım kemal 206 sı hayran bırakır cınsten cıdden cok begendım arabanı tekrardan masalllah Allah kaza bela vermesın. ok gıbı gıdıo cıdden..:)
eyw teşekkürler aynen seninkide öyle ayrıca o jantları sakın değiştirme;)
konu kapansın ies tsi a dönelim tekrar(10.defa söylüyorum herhalde)
Arasts61
13-01-2012, 01:37
eyw teşekkürler aynen seninkide öyle ayrıca o jantları sakın değiştirme;)
konu kapansın ies tsi a dönelim tekrar(10.defa söylüyorum herhalde)
neyse konuyu dallandırayım biraz:D
şimdi gecenki videoda tsi one atlıyor ama daha sonra ies arkadan yardıra yardıra gelip geçiyor. bunun nedeni ne olabilir?
çok alt devirde bastılar da, ies dermansız mı kaldı?:)
Gokhan43
13-01-2012, 01:45
neyse konuyu dallandırayım biraz:D
şimdi gecenki videoda tsi one atlıyor ama daha sonra ies arkadan yardıra yardıra gelip geçiyor. bunun nedeni ne olabilir?
çok alt devirde bastılar da, ies dermansız mı kaldı?:)
TSi 6500 çevirmesi boşa :)
bende bu konuyu anlamıyorm tsi 6500 çeviriyorsa 6000sonrası boş diyorsunuz.tmm güzel. bu adam tam 6500de atamıyordur. 6300 de falan atıyor desek.300devir bi tsi ı ne kdr geri düşürürki? 6000de 122hp max güçse 6300de düşüyor desen bile düşse düşse en en fazla 110a düşer buda pek bişi farketceni sanmıorum hadi etsin 1 boy fark etsin:)
Arasts61
13-01-2012, 01:53
şimdi gökhan. 2 araç düşün. bunlardan bir tanesi hem daha ağır, hem jantı lastiği vs büyük ve geniş. rolla uygun değil.
bu araçlardan ağır olan ilk basmada öne çıkabiliyorken sonra geri kalması nasıl olabilir? düşük hızlarda ağırlık ve jantın etkisi daha fazla iken öne çıkabilen bir araç nasıl olurda geçilir.?
1. ağır olan erken basmıştır. ilk öne çıkması yanıltıcı olmuştur.
2. çok alt devirde basmışlardır, honda toparlayamamıştır, golf torkla öne çıkmıştır ama honda devrini bulunca ayırmıştır.
3. golfun özellikle 2. vites oranı çok kısadır, ondan one atlamıştır, ama bu geçici bir atlayış olmuştur.
4. golf senin dediğin gibi 6500 leri bekleyeyim derken boşa döndürerek hondanın geçişini izlemiştir.
konuyu dağatmadan videoları koyayım yanlış anlaşılmasın
UG 206 GTI & AJ VTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-yYP-B2RHXU) - vti 30-40kg fazla 220lere kadar basıldı.206 4 de kesiciye soktu.
UG 206 GTI & AJ VTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=j_55-90NjRI) - gti 30-40kg fazla 140a kadar basıldı.yol yoğun olduğundan uzun deneyemedik ve görüntüler çok kötü geç başlatılmış erken durdurulmuş vs bu sebepden video koymak istememiştm.
ayrıca bu gece çok fazla vites kaçırıp erken attığım oldu.acemiliğim tuttu onunda etkisi oldu. neyse artık kemal video eklemedi olmasın diye ekledm:)
bu arada kaan aracın tunayın eski aracıymış. o zamanlarda afr ile falan oynanmıştı bilgin olsun.
maaşallah araçlara tvıla 206 tam söküp bi uzun deneme yapılsa güzel olucak kanaatindeyim.
konuyu dağatmadan videoları koyayım yanlış anlaşılmasın
UG 206 GTI & AJ VTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-yYP-B2RHXU) - vti 30-40kg fazla 220lere kadar basıldı.206 4 de kesiciye soktu.
UG 206 GTI & AJ VTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=j_55-90NjRI) - gti 30-40kg fazla 140a kadar basıldı.yol yoğun olduğundan uzun deneyemedik ve görüntüler çok kötü geç başlatılmış erken durdurulmuş vs bu sebepden video koymak istememiştm.
ayrıca bu gece çok fazla vites kaçırıp erken attığım oldu.acemiliğim tuttu onunda etkisi oldu. neyse artık kemal video eklemedi olmasın diye ekledm:)
bu arada kaan aracın tunayın eski aracıymış. o zamanlarda afr ile falan oynanmıştı bilgin olsun.
eyvallah kardesım.. sen durum bundan ıbaret dıyorsan oyledır tabı.. hayır gunler..
su ies denemesını canlı canlı gormeyı cok ısterım bu arada taraflar cok ıddaalı keyıflı olacaktır..
bugün hava güzel evet ies fantazisi yapmak isteyenler nerdesiniz güzergah belli saat uygun
ankarada varmı stok ies veya filtre egzoz.ötesi kabul değil :) gerçi geri vites,hastayım ben cok fena cıkamam heralde aksam
ilkerin arabayla biz iyi denerdik 206 da beni ayırıp gidiyo ama bu kadar ayırmıyodu
ilkercom
13-01-2012, 10:12
@onur Beni ayırması çok normal. Ben bu şekilde olacağını tahmin etmiştim.
Bende bebek koltuğundan tut 30 cm bas kabinine ses sistemine kadar doluydu.
Kendim 100 kiloyum arkadaş 80 kilo :D
Dersen ki bunlar mazeret mi ? değil. yine boy boy geçerdi. Bu araba roll arabası değil bi defa. Sıfırdan kalkarsan belki 200 km hızlarda dengin arabaları geçersin.
Akşam 2 çocuk hasta hanım hasta bırakıp çıktım Bu akşam çok istesem de çıkamam.
Bende de videolar ama leş ötesi.
@onur Beni ayırması çok normal. Ben bu şekilde olacağını tahmin etmiştim.
Bende bebek koltuğundan tut 30 cm bas kabinine ses sistemine kadar doluydu.
Kendim 100 kiloyum arkadaş 80 kilo :D
Dersen ki bunlar mazeret mi ? değil. yine boy boy geçerdi. Bu araba roll arabası değil bi defa. Sıfırdan kalkarsan belki 200 km hızlarda dengin arabaları geçersin.
Akşam 2 çocuk hasta hanım hasta bırakıp çıktım Bu akşam çok istesem de çıkamam.
Bende de videolar ama leş ötesi.
bahsettiğin agırlıga ragmen gayet ıyı tutunuyor abı aracın.. kaldı kı gazlansın edılsın mantıgıyla uretılmıs arac olmaması da soz konusu. :icon_tup:
ilkercom
13-01-2012, 11:25
elektronik gaz kelebeği bitiriyor arabayı. Gaz tepkisini kaybetmemek için salise bazında erken bile bastım :D
Tutunma böyle olmaz. Koparttınız gittiniz ikinizde. Vaktim olsa bası sökerim diye düşündüm. sonra çıkarken dedim yolda dinlerim subwoofersız tesisatmı olur hesabı. çocuk koltuğu da sök tak eziyet :D Amfi zaten tek başına 8 kilo sökmeye sökülmez. Altında mdf si vs derken benim araba dün akşam yolcuyla beraber 1,5 tonun üzerindeydi.
Önemli olan çıkıp hava almaktı. Keyifli oldu. O kadar trafiğin etrafında yardırmak ve tehlike yaşanmaması yeterli benim için.
elektronik gaz kelebeği bitiriyor arabayı. Gaz tepkisini kaybetmemek için salise bazında erken bile bastım :D
Tutunma böyle olmaz. Koparttınız gittiniz ikinizde. Vaktim olsa bası sökerim diye düşündüm. sonra çıkarken dedim yolda dinlerim subwoofersız tesisatmı olur hesabı. çocuk koltuğu da sök tak eziyet :D Amfi zaten tek başına 8 kilo sökmeye sökülmez. Altında mdf si vs derken benim araba dün akşam yolcuyla beraber 1,5 tonun üzerindeydi.
Önemli olan çıkıp hava almaktı. Keyifli oldu. O kadar trafiğin etrafında yardırmak ve tehlike yaşanmaması yeterli benim için.
:icon_tup: harici kimseyi riske atmamak huzur verici katılıyorum..
ilkercom
13-01-2012, 12:10
Mesafe kısa. Gece geç saatte olsa bide drag yapılır orda :D
Köprü üstü güzel yanlız. kimse gelip geçmio.
arkadaslar tjet varsa ki ataşehir tarafında vardı burak cengizhanoğlu :) ,arda istersen sizde denersiniz a3 le ,1.8 140 hp manual hb civic yenilerden denemek isteyen varmıdır?
dikkatli olun onurun a3 ciğerdir
ilkercom
15-01-2012, 21:56
Hafta içi uygun zaman ayarlanıp denenebilir.
dikkatli olun onurun a3 ciğerdir
ne ciğeri olm sende :D hangi ciğer :D ,bu a3 baska
ozkanfaruk
15-01-2012, 22:40
TSİ affetmez fena gidiyo
BurakCengizhanoğlu
21-01-2012, 12:14
Hava güzel bugün akşama ataşehire gelebilirim denemek isteyen ies tsi var mı :)
ilkercom bi ara diyordu eğer uygun olursa dener sanırım 1.8 civicle
BurakCengizhanoğlu
21-01-2012, 12:33
haber bekliyorum :)
ilkercom
21-01-2012, 12:34
Kusura bakmayın bana gidiş dönüş 100 km mesafe nerdeyse. Bu da orda bastığımla beraber yarım depo yapar.
BurakCengizhanoğlu
21-01-2012, 12:38
Bende gebzede oturuyorum git gel 120 km :)
ilkercom
21-01-2012, 12:42
Walla seni bilmem. Bana ters bu yağmurda kalkıcam 100 km yol yapıcam üstüne orda bi tur zaten basmam. Yolda illaki aslırım yarım depo benim bi haftalık benzinim. bazen 10 gün.
Bu yağmurda zaten yalan olur. Şakır şakır yağıyor.
Bu havada ne isiniz var sabredin biraz havalar acsin
BurakCengizhanoğlu
21-01-2012, 17:15
Sabah hava iyiydi bende bakmamıştım hava durumuna ondan yazdım