Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirden Selamlar.. Clio Rs 172
Öncelikle herkeze merhabalar yaklaşık 20 gün önce tamamladığım vatani görevimi sona erdirdikten sonra sabırsızlıkla foruma girebilecek sohpetlerinize katılıp bilgi sahibi olabilceğim bir araba Aldım -Clio Rs 172- aracı yavaş yavaş süsleme ve yüklemeye başlıyacam ancak desteklerinizle beni yanlız bırakmazsanız sevinirim.. çünkü mekanik bilgim hiç yok gibi birşey
Hosgeldin merak etme rsci arkadaslarimiz yardimci olucaktir sana keyfli formlar:)
by serçe
03-01-2012, 10:57
hoşgeldin aktif forumlar ..
speed_emre
03-01-2012, 11:02
hosgeldın keyıflı forumlar ızmırın neresınden?
hoşgeldin hayırlı olsun yeni aracın..
Hoşgeldin ilk olarak vti ile dene sonra gti ile dene sonra güzel bir video ekle bütün herşeyi ögrenirsin zaten :D
ALLAH kaza bela vermesin aramıza hoşgeldin .
GokHan35
03-01-2012, 11:13
Hoşgeldiniz,başlangıc için zor bi arac secmişsiniz,hayırlısı olsun,kolay gelsin :)
Hoşgeldiniz,başlangıc için zor bi arac secmişsiniz,hayırlısı olsun,kolay gelsin :)
teşekkür ederim kardeşim başlangıç için zor derken anlamadı ben neden =)
Hoşgeldin ilk olarak vti ile dene sonra gti ile dene sonra güzel bir video ekle bütün herşeyi ögrenirsin zaten :D
ALLAH kaza bela vermesin aramıza hoşgeldin .
Abi zamanla olur inş ya bulur çıkarız videoda çekerizde onlarda sağlam arabalar yani güçlerini bilmiyorum net olarak ama hep duyduğumuz makinalar denk gelse deneriz ama sonra videolar bende kalmasın sonra =)
hoşgeldin hayırlı olsun yeni aracın..
teşekkürlerr
Erdem K.
03-01-2012, 12:28
hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
Cliosportve
03-01-2012, 12:31
Hoşgeldin
Bu aracı yeni mi aldın bir ara satılıklardaydı
1.8 turbo
03-01-2012, 12:34
hosgeldın. aracın eskı plakası ne ? hangı rs bu
Hoşgeldin
Bu aracı yeni mi aldın bir ara satılıklardaydı
Evet daha 1 hafta oldu alalı..
hosgeldın. aracın eskı plakası ne ? hangı rs bu
teşekkür ederim saolun v 7005 plakası karşıyaka arabasıymış..
PaSSerBy...
03-01-2012, 12:47
hoşgeldin keyifli forumlar..
Cliosportve
03-01-2012, 12:52
Evet daha 1 hafta oldu alalı..
Hayırlı olsun diyelim
Tekrardan
Umarım büyük sorunlarlan karşılaşmazsınız
hoşgeldın RS dünyasına...
Alicanrs
03-01-2012, 12:56
hoşgeldin başına bela aldın :D
herkeze teşekkür ederim :) alican doğru diyosun dün bir bugün iki araç sanayide=) kayış attı gece kopmamışta ne kayışıysa artık hararet yapıyodu farketmesem.. erken müdahale hayat kurtardı =)
Berent.t
03-01-2012, 13:14
Hoşgeldiniz.
Hayırlı olsun, Hoşgeldin :)
kadiR_41
03-01-2012, 14:03
Hoşgeldin keyifli forumlar
Hoş geldin, hayırlı olsun boyaya ne zaman vericen
hoşgeldin başına bela aldın :D
:)
1.8 turbo
03-01-2012, 14:35
şu rs lerı gordukce heveslenıyorum. 206 satıp rs mı alsam :D
Hoş geldin, hayırlı olsun boyaya ne zaman vericen
:)
teşekkür ederim..
freelife
03-01-2012, 14:50
hoşgeldin......
GokHan35
03-01-2012, 16:23
herkeze teşekkür ederim :) alican doğru diyosun dün bir bugün iki araç sanayide=) kayış attı gece kopmamışta ne kayışıysa artık hararet yapıyodu farketmesem.. erken müdahale hayat kurtardı =)
işte bu yuzden ilk baslangıc için zor bi arac aldın dedim,asırı diri,cok temiz bi rs olmadıkca diğer araclara göre biraz daha fazla sorunlu bi araba gibi geliyo bana,ve ögrenirken daha karısık,daha değişik bi motora sahip gibi geldi bana,ya da yıllarca 106 gti larla ugrastıgım için o sekilde dusunuyo olabilirim,bu arada bende bornovadayım ve rs alalı 1 ay oldu 2 hafta içinde deneyebilriz istersen :D
Senol Demirağlı
03-01-2012, 17:48
Hoş geldiniz.Keyifli forumlar.
teşekkürlerr saol kardeşim.. sanada iyi forumlarr
Ö.öztüRk
04-01-2012, 13:46
hoşgeldiniz keyifli forumlar
işte bu yuzden ilk baslangıc için zor bi arac aldın dedim,asırı diri,cok temiz bi rs olmadıkca diğer araclara göre biraz daha fazla sorunlu bi araba gibi geliyo bana,ve ögrenirken daha karısık,daha değişik bi motora sahip gibi geldi bana,ya da yıllarca 106 gti larla ugrastıgım için o sekilde dusunuyo olabilirim,bu arada bende bornovadayım ve rs alalı 1 ay oldu 2 hafta içinde deneyebilriz istersen :D
kanka ne adamsn ya :D hemen deniyelim :D:D
Bu arada hoşgeldiniz.
ozanbulbul
04-01-2012, 17:03
hoşgeldin.bela aldın kısmına bende katılıyorum benim en son başıma gelen,durduk yerde radyatör alt hortumu patladı ve parça türkiye'de yok fransadan bekliyorum ay sonunda anca gelcek kıç.kırık hortum 600 lira tek parça yaptıkları için
sonuç olarak clio rs'e ne kadar güzel bakarsan bak uzun süreli kullanımda saçma sapan arızalarla karşılaşabiliyosun arabanın model olarakta eskimesiyle doğru orantılı.parçalarınında genelde kendine öz olması ayrı bir dert.
clio rs'ten anlayan ustayı ya da serviside bulmak zordur bu arada
teşekkür ederim hoşgeldin diyen herkeze...ozan geçmiş olsun sanada devirdaim hortumumu arzalı senin