Orijinalini görmek için tıklayınız : Nissan 200sx s13-14cüler burayaa...
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Forumda baktım hiç 200sxciler için bir konu yok
en son arananlar bölümünde bi voltran oluşturduktan sonra baktım böle bi konu açmak iyi olacak açayım bari dedim :D:D:D
hadi bakalım 200sx ciler burda herşeyimizi paylaşalım:D:D
(sorun deildir umarım yönetimden izin falan almadık ama:D:D:D)
Denemedik 286 lik m3 arıyorum :)
Bu arada nvcs iptal etsem mı etmesem mı onu düşünüyorum :)
sen iptal etmedin mi egzantrikleri taktığında benim ara ara ses yapıyodu ben söktüm ya benim beklediğim kadar kötü olmadı alt devirler:)
Alt değilde üst ne oldu o önemli :)
ee tamam işte egzantrikle üstleri hallettin ya zaten:D:D
Hayır yani nvcs iptal olupta üst devir nasıl önemli olan o :)
nvcs üstler için deil ki altlar için
Böyle bir konus acmanız cok ii oldu bence :D
Benimde merak ettigim bısey var devamlı 200sx sorunlu sorunlu denip duruyor insan gibi kullanıldıktan sonra (driftte yada zorlanarak degıl sehırıcı kullanarak) ne gibi sorun cıkarabılır
Ben kendime önümüzdeki aylarda mutlaka 200sx dusunuyorum ama hep birileri sogutmaya calısıyor aractan ki cocukluk hayalım benım normal basmadan kullanıcam yanı :)
onur200sx
10-01-2012, 11:48
Bende burdayım :)
onur200sx
10-01-2012, 11:50
Denemedik 286 lik m3 arıyorum :)
Bu arada nvcs iptal etsem mı etmesem mı onu düşünüyorum :)
Dyno dan sonra ufak ufak denemelere çıktım.Yakın olsaydık deneyebilirdik :)
Benimde merak ettigim bısey var devamlı 200sx sorunlu sorunlu denip duruyor insan gibi kullanıldıktan sonra (driftte yada zorlanarak degıl sehırıcı kullanarak) ne gibi sorun cıkarabılır
Ben kendime önümüzdeki aylarda mutlaka 200sx dusunuyorum ama hep birileri sogutmaya calısıyor aractan ki cocukluk hayalım benım normal basmadan kullanıcam yanı :)
Bu sorularla ilgili birçok konu acildi.bence aratmayı dene :)
Dyno dan sonra ufak ufak denemelere çıktım.Yakın olsaydık deneyebilirdik :)
Senin arac şuan 2 beden fazla bana :D difransiyeli otomatik diff takmanı öneririm sana 3.62 orjinal manuel diff oranı
3.92 ise otomatik vites in diff oranı ben manuel yaptıgım icin sonradan bu sistem benim böyle :)
Bu arada enjektör lazım bana 555 cc :) nistune olayına gircem :)
Valla şehir ici kullanıyorum arac ta ufak tefek yapılı şeyler var ama hiç bir sıkıntı yaşatmadı sagolsun ama temiz düzgün bir araç almak önemli benim aracın eski sahibi kendi halinde kız tavlamak icin kullanmış aracı o oyle diyodu :D sonra evlenmiş 3. aracı olarak kalmış evde bu aracı :)
geldim geldim :D:D:D:D
bende bi S13 cuyum.. arabamı seviyorum,, hevesle biniyorum,, 6 ayda 1400km yol yaptım,, 3-5 eksiğim var onları bitirmeye calısıyorum..
ayrıca,, cok sorunu var diyen arkadaşa sesleniyorum.. kendi arabam hakkında konusayım,,, gerçekten usta ve parca ayırt eden bi araba,, bunu yaşayarak gordum ve gormeye devam ediyorum.
işi bilen ellerde inanılmaz eglenceli ve binmesi keyifli bi arabadır gerçekten..
25 ocakta drift varmış hava duzgun olursa arabamla gelmek istiyorum inş :D:D
tşk
Rıdvan.
bende bi S13 cuyum.. arabamı seviyorum,, hevesle biniyorum,, 6 ayda 1400km yol yaptım,, 3-5 eksiğim var onları bitirmeye calısıyorum..
ayrıca,, cok sorunu var diyen arkadaşa sesleniyorum.. kendi arabam hakkında konusayım,,, gerçekten usta ve parca ayırt eden bi araba,, bunu yaşayarak gordum ve gormeye devam ediyorum.
işi bilen ellerde inanılmaz eglenceli ve binmesi keyifli bi arabadır gerçekten..
tşk
Rıdvan.
Dedigin cok dogru usta seciyor
Bunun dışında bende 5000 km yaptım agustostan beri :D
sıkıntısız ben anlamıorum sıkıntı var şu bu var diyenleri :D adam gibi ustaya gidip ve bakımları düzgün yaptıktan sonra birşey olmaz :)
tşk
Rıdvan.
arabandan zevk almaya başlamışsın rıdrvan süper sevindim senin adına:D:D:D:D
Bende burdayım SR20 det sorunlu değil yapılıcak işler çok önemli doğru reçete ile sorunsuz binersiniz ayrıca sr20 nin motoru çok töleranslı bu yuzden arızayı fazla anlayamıyosunuz sorun büyüdükçe büyüyo benm ufak yatak sesi vardı verdim araç yatak sarmış üstkapak dahil sorunlu çıktı oilcooler takılıcaksa iyi hesaplanmalı yağ basnıcı düşüyo ve yağ pompası açıkcası yetmiyo drysump a geçmek kolay ve ucuz olmadığı için pompayı upgrade etmekte fayda var benim düşüncem ya zırstok amcadan teyzeden bulup almak yapmak yada üzerine iyi para harcanmış bi araç almak :D
Bindiğim en keyifli araçlardan biridir oturuş pozisyonu olsun tipi mükemmel sesi external a geçince çok güzel yoksa ole efsane bi sesi yok:D
arabandan zevk almaya başlamışsın rıdrvan süper sevindim senin adına:D:D:D:D
t......... kaçınılmaz ise,zevk almayı bileceksin :D sözü 200 içinde geçerli:)
Bende burdayım SR20 det sorunlu değil yapılıcak işler çok önemli doğru reçete ile sorunsuz binersiniz ayrıca sr20 nin motoru çok töleranslı bu yuzden arızayı fazla anlayamıyosunuz sorun büyüdükçe büyüyo benm ufak yatak sesi vardı verdim araç yatak sarmış üstkapak dahil sorunlu çıktı oilcooler takılıcaksa iyi hesaplanmalı yağ basnıcı düşüyo ve yağ pompası açıkcası yetmiyo drysump a geçmek kolay ve ucuz olmadığı için pompayı upgrade etmekte fayda var benim düşüncem ya zırstok amcadan teyzeden bulup almak yapmak yada üzerine iyi para harcanmış bi araç almak :D
Bindiğim en keyifli araçlardan biridir oturuş pozisyonu olsun tipi mükemmel sesi external a geçince çok güzel yoksa ole efsane bi sesi yok:D
sr20 ün sesi ztn bildign traktör :D
onurdestan
10-01-2012, 14:40
200sx hayallerini gerçekleştirmiş biri olarak şunu söyleyebilirimki ya arabayı ucuza alın direk motora girin yada çok ama çok güvendiğiniz birinden alın piyasada krankı taşlanmamış 200sx yok gibidir taşlanmamış krank parasını mutlaka kenara koyun çıkmacıda 1250 lira kavga dövüş tekme tokat 1000 liraya alınır yataklarını orjinal oem kullanın servis iri ufak istediğiniz herşeyi getiriyo ben çok memnundum ne istediysem geldi yataklarda 260tl civarında orjinalleri motoru bir kere iyi ustaya yaptırdıktan sonra korkma başkada bişey olmuyo arabaya :) benim arabam 2 kere el değiştirdi son sahibini tesadüfen gördüm marşa bastım tık ses yoktu maşallah aynı bıraktığım gibiydi motoru :)
not söylediklerim s13 içindir.
opium_robust
10-01-2012, 14:43
bende burdayım yoklamadan eksik kalmayalım :D
sr20 ün sesi ztn bildign traktör :D
hahahahhaa barış sr20 nin sesi kötüyse ca ya bişey diyemicem ses yok çünkü ahahahahahaa:D:D:D:D
onur200sx
10-01-2012, 14:54
hahahahhaa barış sr20 nin sesi kötüyse ca ya bişey diyemicem ses yok çünkü ahahahahahaa:D:D:D:D
O kadarda değil arkadaşlar :) Alt devirlerde boğuk bi ses duyuyorum ama üst devirlere çıktıkça gittikçe yırtıcı bir sese dönüşüyo.E birde çatapat eklenince değmeyin keyfime :D
ca bildign 4 silindir pekte sessiz degil efenin arabası.
sr20 ancak ew ile keyfli oluyor haci bence :)
bu arada az veya coklugundan degil ses tonlamasından bahsediyorm :)
valla ben driftte duydum efenin arabanın sesini düz boru var bildiğim ondan 76 lık hiç ses çıkmıyo
ben efeye baktım düz boru yaptım 76 lık abi o ne ses öle ya
çıkaramıyorum arabayı 2 km gitmem bağlarlar hahahaa
ist da mustafa bile isyan etti sesten hele egzantrikten sonra daha bi başka oldu
valla ben driftte duydum efenin arabanın sesini düz boru var bildiğim ondan 76 lık hiç ses çıkmıyo
ben efeye baktım düz boru yaptım 76 lık abi o ne ses öle ya
çıkaramıyorum arabayı 2 km gitmem bağlarlar hahahaa
ist da mustafa bile isyan etti sesten hele egzantrikten sonra daha bi başka oldu
kanka hepmizinki yürüsün az veya çok sesli :D
huzur ve ses 6 silindirde :D
onur200sx
10-01-2012, 15:03
tşk
Rıdvan.
Aynen katılıyorum.İyi parça kombinasyonları ve 200sx den anlayan ustayla +hp lerde çok eğlenceli bir araç yapabilirsin.Bence özel bir spor araba kullanıyoruz gerek tasarımı gerek motoru.Belirli kronik sorunları var.Onun dışında ekstra sorun yaşamamak için makinayı ilgisiz bırakmamak lazım derim :D
kanka hepmizinki yürüsün az veya çok sesli :D
huzur ve ses 6 silindirde :D
aynen yürüyen 200sx istiyoruzz
bozulmayan 200sx istiyoruzz hahahahahah:D:D:D
opium_robust
10-01-2012, 15:38
biri bozulmayan sx mi dedi :D ya ses demişken komple 76lık boru cekip arkayı çifte cevirip ortaya bi tane susturucu koysam nolur :D:D
örg:
http://charlescharlescharles.com/sileighty/sileighty02.JPG
bu görüntüyü yapmak istiyorum:D
gürbüz o resmi koyarsan yönetici arkadaşlara sölicem seni banlasınlar
opium_robust
10-01-2012, 16:07
gürbüz o resmi koyarsan yönetici arkadaşlara sölicem seni banlasınlar
kıskanma oglum :D:D
Mechanix
10-01-2012, 16:10
Mufyy'Nin eski arabası ;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151149108740545&set=a.165951805544.237335.606430544&type=1&ref=nf
kıskanma oglum :D:D
off yaa çok kıskandım ya allahım çatlıyacam hahahahahahaha:D:D:D:D
Mufyy'Nin eski arabası ;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151149108740545&set=a.165951805544.237335.606430544&type=1&ref=nf
face de gördük biraz önce eski hali daha mı iyiydi acaba:):)
walla barışım ne desen haklısın harbiden :D:D:D:D
6 ay boyunca neler neler cektim sende az cok bilyosun :D:D::D:D:D
tşk
Rıdvan.
walla barışım ne desen haklısın harbiden :D:D:D:D
6 ay boyunca neler neler cektim sende az cok bilyosun :D:D::D:D:D
tşk
Rıdvan.
rıdvan sen ne diyosun ya:D:D:D
6 ay çok mu geldi sana çok geldiyse yandık biz 2 senedir uğraşıyoruz nerdeyse:):)
Mufyy'Nin eski arabası ;
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/405555_10151149108740545_606430544_22120506_179274 8465_n.jpg
arabic drift ngz powaa ! :D
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/405555_10151149108740545_606430544_22120506_179274 8465_n.jpg
arabic drift ngz powaa ! :D
hahaahaa jantlar falan değişince nasıl olur acaba
O kadarda değil arkadaşlar :) Alt devirlerde boğuk bi ses duyuyorum ama üst devirlere çıktıkça gittikçe yırtıcı bir sese dönüşüyo.E birde çatapat eklenince değmeyin keyfime :D
Kanka kendini kandırma :D yok işte traktör sesi bizimkiler :D externala geçince bide ignition cut varsa çatara patara güzelde normalde ses çok iyi diğl sus çaktırma:D
ben memnunum sesimden arkadaşlar lütfenn:D:D:D:D:D
onur200sx
10-01-2012, 23:39
Kanka kendini kandırma :D yok işte traktör sesi bizimkiler :D externala geçince bide ignition cut varsa çatara patara güzelde normalde ses çok iyi diğl sus çaktırma:D
Ya ben boğuk diyorum sen anla işte :D
Conqueror
11-01-2012, 00:04
Benimde 4 5 yillik hayalimdi s13 allaha sukur kavustum. Boyle bir konuyu bekliyordum s13 kullananlar ne varsa doksun ortaya diye. Bu arada diffuser kullanan varmi tampon altlarinda?
Benimde 4 5 yillik hayalimdi s13 allaha sukur kavustum. Boyle bir konuyu bekliyordum s13 kullananlar ne varsa doksun ortaya diye. Bu arada diffuser kullanan varmi tampon altlarinda?
Hayirli olsn.s13 güzeldir :) difüzör kullanan yok genelde orjinalciyiz.
bu arada hangi s13ü aldın.
yurt dışında sanırım arkadaş???
yurt dışında sanırım arkadaş???
He ya ben dikkat etmemism :D
onur200sx
11-01-2012, 18:02
Sanırım bu kadar değiliz demi arkadaşlar.Aslında benim aklımda hep ist. ve çevre illerinde hatta uzak yerlerde oturan gelme imkanı olan 200sx çilerle büyük bir buluşma yapma düşüncesi var.Daha öncede buluşmalar oldu diye biliyorum ama organizeli bir şekilde haftasonu güneşli bir günde bir veya iki günü kapsayan gerek drift yapılabilicek gerek zamana karşı sürücülerin araçlarını deneyebiliceği bir yer bulup keyifli vakit geçirebiliceğimiz bir organizasyon nasıl olur?
Bu konuda niyeti olan arkadaşlar düşünceleriyle ve fikirleriyle konuyu genişletirlerse sevinirim.
34btr1907
11-01-2012, 18:51
Bende yeni s13 aldim kullanimi cok zevkli bi arac nerde ne zaman olursa gelmeye hazirim simdiden gorusmek uzere
Antalya da bildigim 4 s14 biri kazali 4 te s13 var :)
onur200sx
11-01-2012, 19:08
Antalya da bildigim 4 s14 biri kazali 4 te s13 var :)
Antalya'dan 8 200sx diyelim ama arkadaşlar ayrımmı var sanki s14-a ları niye yazmıyosunuz :D yoksa s14-s14a bir mi sayıyosunuz :)
onur200sx
11-01-2012, 19:10
Bende yeni s13 aldim kullanimi cok zevkli bi arac nerde ne zaman olursa gelmeye hazirim simdiden gorusmek uzere
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız inş.Yakın sayılırız.Görüşmek üzere diyelim :)
Conqueror
11-01-2012, 21:09
Hayirli olsn.s13 güzeldir :) difüzör kullanan yok genelde orjinalciyiz.
bu arada hangi s13ü aldın.
Saol 5 ay once aldim s13 u.2 ay sonra Turkiyeye donuyorum. Geldigimde cok yardima ihtiyacim olacak. Aslina bakarsaniz araci hic tanimiyorum benden onceki sahibinide bilmiyorum. Babam ve bir kac ustanin goruslerine gore aldim buradayken kacirmak istemedim araci.
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/107952-nissan-s13-amp-s14-200sx-drifter-sisters.html
:)
Conqueror
11-01-2012, 22:33
Cok guzeller ya bu araclar d7000 aldirir insana
ertan333
11-01-2012, 23:45
Bende s13 sahibiyim binemesemde gezemesemde garajda yatan sadece izlediğim bir s13. hayalimdi aldım nasipse bu hafta difransiyelimdeki boslugu aldircam. Birde oncelerden de yazdığım arabada rolanti bozukluğu war bazen sikistirnca debriyaja bastığımda bazen arabayı calistirdigimdan itibaren bosa aldığımda yada debriyaja bastığımda stop ediyor. Yalnız bu olay turboyu revizyona soktuktan sonra oldu sanırım paller büyükmüş sizce turbo buna sebep olabilirmi ? güvenmediğin bilmediğin insanlara gidince böyle oldu iste acemilik :(
Bende s13 sahibiyim binemesemde gezemesemde garajda yatan sadece izlediğim bir s13. hayalimdi aldım nasipse bu hafta difransiyelimdeki boslugu aldircam. Birde oncelerden de yazdığım arabada rolanti bozukluğu war bazen sikistirnca debriyaja bastığımda bazen arabayı calistirdigimdan itibaren bosa aldığımda yada debriyaja bastığımda stop ediyor. Yalnız bu olay turboyu revizyona soktuktan sonra oldu sanırım paller büyükmüş sizce turbo buna sebep olabilirmi ? güvenmediğin bilmediğin insanlara gidince böyle oldu iste acemilik :(
bak şimdi ustad,, bende ilk aldıgımda motoru yaptıktan sonra bu tip sorunlarla karşılaştım.. ugraslar sonucunda denizlideki ilhan arkadaşımdan bi rolanti duzenleyici aldım (ki piyasada harbiden zor bulunmakta) daha sonra,, palleri buyutulmus olan dagılmıs turbomu komple sıfırladım.. (bak revizyon demiyorum sıfırladım diyorum :))
sende ilk once bu işlemleri yap derim,, hee bu kadar ugrasmim ne oldugunu net ogreneyim ona gore işlem yapayım dersen; adres JDM Works Mustafadır.
bende en son ona gidip dogru yolu buldum,, tabi Barış ve Efe' ninde hakkını yemim cok yardımcı oldular harbiden :D:D:D:D
tşk
Rıdvan :icon_tup:
bizdede bi 200sx var 1 yıldır toplamaya ugrasıyoruz :D bugun yine servisten bi dunya parca aldık yavas yavas :D orjinal jantlarla on iki camurluk lazım ucuz yollu suan :D
hahaha orj jant arıyosan sıçtın bende ara ara ara adanadan bulmuştum
hoş şimdi biraz pişmanım orj jantları aldığıma ama nasip allah kolaylık versin bende bakınayım bi çamurluklara inşallah bulursun
orjinal jant s13mü s14mü lgzm ?
sanki küçük bi vakum kaçağı var gibi geliyor bana
orjinal jant s13mü s14mü lgzm ?
S13 biara cok kelepir vardi almadik essek gibi
akbaba78
12-01-2012, 13:50
ssstttttt noluyo orda:cool:here i **:p
akbaba78
12-01-2012, 13:52
rolanti valfini ve hava akismetresini temizlet bisecigi kalmaz;)
akbaba78
12-01-2012, 13:54
yaw bu arada benim kayislar ciyakliyor beyler nerden bulcaz:(
psikolojikdeli
14-01-2012, 00:09
eski bir s14 çü yeni bir s13 çü olarak bende burdayım :)
yavaş yavaş topluyorum sağdan direksiyonlu yarimi :)
Yeni s13 alan herkeze oncelikle hayirli olsun. Problemleri olanlarada en kisa zamanda sifa dilerim. Bayagi kalabalik olduk son 2 yilda. Bu yaz da bi akdilik olmazsa 3. Bulusmayi yapariz.
Ben elimden geldigince uardimci olmaya calisiyorum soru soranlara hem parca tedarigi hem bilgi olarak. Sikintilari konuda paylasanlari elimizden geldigince halletmeye calisiriz. Maksat 13 ler 14 ler yurusun.
Rolanti problemi yasayanlar oncelikle vakum ve intercooler hatlaeini kontrol ettirsinler. Orjinal intercooler kullananlar teste soksunlar coolerlarini Eger hala problem varsa rolanti valfi temizligi buyuk ihtimalle problemi cozer.
Ayrica CA18>SR20 :D
psikolojikdeli
14-01-2012, 00:34
Yeni s13 alan herkeze oncelikle hayirli olsun. Problemleri olanlarada en kisa zamanda sifa dilerim. Bayagi kalabalik olduk son 2 yilda. Bu yaz da bi akdilik olmazsa 3. Bulusmayi yapariz.
Ben elimden geldigince uardimci olmaya calisiyorum soru soranlara hem parca tedarigi hem bilgi olarak. Sikintilari konuda paylasanlari elimizden geldigince halletmeye calisiriz. Maksat 13 ler 14 ler yurusun.
Rolanti problemi yasayanlar oncelikle vakum ve intercooler hatlaeini kontrol ettirsinler. Orjinal intercooler kullananlar teste soksunlar coolerlarini Eger hala problem varsa rolanti valfi temizligi buyuk ihtimalle problemi cozer.
bende bugün farları sinyalleri ön ızgaraları davlumbazları manifoltu söktüm çamurları sökücektimki aklıma geldi önce kalıp alıcam ön tampondan, sonra sökücem anladın sen onu sil8 ;)
bende bugün farları sinyalleri ön ızgaraları davlumbazları manifoltu söktüm çamurları sökücektimki aklıma geldi önce kalıp alıcam ön tampondan, sonra sökücem anladın sen onu sil8 ;)
İste bunu seviyorum :D
psikolojikdeli
14-01-2012, 00:49
İste bunu seviyorum :D
güzel olucak güzel hacı :)
Conqueror
14-01-2012, 01:30
Sileighty turkiyede tek olucak sanirim. Allah kolaylik versin.
onurdestan
14-01-2012, 02:09
ses arayanlar hepinizi sıralı 6 ya davet ediyorum :D hain s13 çü.
egeturbo
14-01-2012, 08:46
yakında ilhan abide mechanix mustafa abi 2 olacak adamlar 6 ayda denizliye 3 tane bağladılar mustafa abi denizliye yardımm :D
34 gdm 03 u aldık revize ediyoruz 1 senedir turkiye olarak sınırlamayayım dunyadakı en kotu durumdaki 200sx di harcadıgımız paraya deymez belki ama bi 200 sx kurtarmıs oluyoruz sanırım yapılanlar
on tampon
on farlar komple motorlarıyla
ıc plastık aksamların bulabıldıklerımız
on 2 daglumbaz
motor olarak
oem pistonlar ve segmanlar
oem yataklar
oem takım conta
oem blok su tapaları
oem on arka dısk balatalar
bunların hepsini sıfır aldık nissan servisinden
sıfır olcu krank aldık ali sagolsun yag pompasıyla su pompasını oem sıfır olarak aliden aldık komple tesisat aldık
cıkma olarak bobinleri avans ayarlayıcısını aldık aklıma gelmeyen kıyamet gıbı parcalar var aklıma geldikce yazarım fotograflarını paylasacam ama daha cok işi var on iki camurluk jantlar lazım ama hala yok :D
yakında ilhan abide mechanix mustafa abi 2 olacak adamlar 6 ayda denizliye 3 tane bağladılar mustafa abi denizliye yardımm :D
hahaha jdm works denizliyi kuruyoruz az kaldı:D:D:D:D
34 gdm 03 u aldık revize ediyoruz 1 senedir turkiye olarak sınırlamayayım dunyadakı en kotu durumdaki 200sx di harcadıgımız paraya deymez belki ama bi 200 sx kurtarmıs oluyoruz sanırım yapılanlar
on tampon
on 2 daglumbaz
motor olarak
oem yataklar
oem takım conta
oem blok su tapaları
sıfır olcu krank aldık ali sagolsun yag pompasıyla su pompasını oem sıfır olarak aliden aldık komple tesisat aldık
cıkma olarak bobinleri avans ayarlayıcısını aldık aklıma gelmeyen kıyamet gıbı parcalar var aklıma geldikce yazarım fotograflarını paylasacam ama daha cok işi var on iki camurluk jantlar lazım ama hala yok :D
allah kolaylık versin gerçekten çok zor 200sx toplamak:)
hahahahaha efe kaşınıyosun bak google bile ca18>sr20 yazsan düzeltir sr20>ca18 diye
şaka maka bi yana gerçekten efe saolsun hakkını zor öderiz çok yardımcı oldu benim araba toplanırken ne zaman bişey sorsam bıkmadan usanmadan cvp verdi hakkı ödenmez:):)
on tampon
on 2 daglumbaz
motor olarak
oem yataklar
oem takım conta
oem blok su tapaları
http://imageshack.us/photo/my-images/213/1nissan200sxka5.jpg/
kolay gelsin.jantlarin güzelmiş aslında :D
Hahaha cok berbat bir arac malesef ama 200sx in birini kurtardigimiza sayiyorum :) jantlar efsane :):):) biri bize yardim etsin orjinal jant sartttt. Aklima gelen sarz dinamosuda aldik bide buna biz inanilmaz apachilerin eline dusmus
Hahaha cok berbat bir arac malesef ama 200sx in birini kurtardigimiza sayiyorum :) jantlar efsane :):):) biri bize yardim etsin orjinal jant sartttt. Aklima gelen sarz dinamosuda aldik bide buna biz inanilmaz apachilerin eline dusmus
inş hesapli bir fiyata almssnızdırki uğraştiginiza deysin.kotu araba yoktur masraf edilmemiş araba vardır :D
orjinal jant aklımda bu arada illaki cikar bi yerden.
inş hesapli bir fiyata almssnızdırki uğraştiginiza deysin.kotu araba yoktur masraf edilmemiş araba vardır :D
orjinal jant aklımda bu arada illaki cikar bi yerden.
Tesekkurler yok ucuza aldikda harcanacak yeri cok motor isi bitsin fotograflariz araci irzina gecmisler biz topluyoruz iste :) bu jantlardan kurtarilmasi lazim bu aracin :):D
araç ne zaman çıkcak bakalım benimde yaza doğru bi jant değişitirme planım var olursa size satarım sıfır gibi boyattım jantları lastikleride sıfır aldım:D:D:D
onurdestan
14-01-2012, 18:36
çamurluk var 1 tane sağ olması lazım düşünürseniz mesaj atın
psikolojikdeli
14-01-2012, 22:50
bende orjinal polish s13 jantı var ama satmaya kıyamam :)
güzel fiyatları pm lerseniz daha iyi olur
drift ve gundelık ogrenci spec goz onune alınarak s13 mu s14 mu :D
1998corsa
17-01-2012, 23:12
bizdede bi 200sx var 1 yıldır toplamaya ugrasıyoruz :D bugun yine servisten bi dunya parca aldık yavas yavas :D orjinal jantlarla on iki camurluk lazım ucuz yollu suan :D
ınsallah hayırlısı ıle toplarsınız aracı aslan s13 bunyesıne bır arac daha katılır... ngz yı gordukten sonra benımde ruyalarıma gıren bı arac s13 :D corsayı satarsam dusunebılırım bıtane s13
ınsallah hayırlısı ıle toplarsınız aracı aslan s13 bunyesıne bır arac daha katılır... ngz yı gordukten sonra benımde ruyalarıma gıren bı arac s13 :D corsayı satarsam dusunebılırım bıtane s13
Hehe 200 sx ciddi problem yikigi alinmazmis o anlasildi :)
Yıkıldı olan her arac sıkıntı ama vti im la uğraştığım kadar bu arac beni uğraşırmadı
akbaba78
18-01-2012, 12:33
siz bayaa yikigina denk gelmisiniz kardes..bunu Mersinde alan benimle gorusen sizmiydiniz?
akbaba78
18-01-2012, 12:37
baylar bana kayis seti lazim (klima,su pump ve direksiyon) olmak uzere:rolleyes:fiyat nerden alabiliriz cok ciyakliyor hepsini degistireyim diyorum:o
Mechanix
18-01-2012, 12:58
KAyışları bir serviste sök , sanayide elindeki numulerin aynısında bulursun.Özel bir kayışı yok.
akbaba78
18-01-2012, 13:02
KAyışları bir serviste sök , sanayide elindeki numulerin aynısında bulursun.Özel bir kayışı yok.
haklisin ama ne bilim iste hersey orjinal olsun die g.tumuzu patlatioz:o thx:)
Yıkıldı olan her arac sıkıntı ama vti im la uğraştığım kadar bu arac beni uğraşırmadı
Dogrudur fotolari paylasinca ne demek istedigimi anlarsin :)
siz bayaa yikigina denk gelmisiniz kardes..bunu Mersinde alan benimle gorusen sizmiydiniz?
Evet senin usta cirt cikti :)
Arkadaşlar dolu üst kapağımı satıyorum mekanik hks egzantriklerle berber satıyorum isteyen olursa direk kapakları takaslar üzerine farkını alabilirim kapağın bilgisini paşaoğlundan alabilirsiniz takaslayacağım üst kapağın sıkntısız ve sorunsuz olması şarttır tertemiz gırtlağına kadar 9000 dönebilen kapak:D ( not hiç dönülmedi çünki aem ecu olması lazım)
baylar bana kayis seti lazim (klima,su pump ve direksiyon) olmak uzere:rolleyes:fiyat nerden alabiliriz cok ciyakliyor hepsini degistireyim diyorum:o
abi biz sürekli değiştiriyoruz kontrol ediyoruz ya o yüzden pek problem olacağını sanmıyorum:):)
akbaba78
19-01-2012, 07:22
Evet senin usta cirt cikti :)
senin arabayi gordum kardesim o yuzden yorum yapamiyorum usta elinden geleni yapmisti en son ama onuda asmis olay:o
akbaba78
19-01-2012, 07:23
abi biz sürekli değiştiriyoruz kontrol ediyoruz ya o yüzden pek problem olacağını sanmıyorum:):)
yok yok bende oyle yapacam zaten tecrubelerden faydalaniyoruz;)
senin arabayi gordum kardesim o yuzden yorum yapamiyorum usta elinden geleni yapmisti en son ama onuda asmis olay:o
:D 200sx e 2000zx diyen usta :D sagolsun ugrastı hiçyoktan sarzı tamir etti sonra zaten arac yatak sardı
S13 cu arkadaşlar bi soru.
arabamda gecen pazar gunu gezmeye cıkarken,, 40-50 km ile giderken bi cukura girmişim son anda gordum kacamadım,, cok sert değldi,, ama bu ışık yanıp bi ses cıkartmaya başladı,, daha sonra test icin,, birkaç cukura daha girdim bazen oturoy bzen otmuyordu,, bazen yanıyor bazen yanmıyordu.
o/d take off ışıgı.
nedir ne değildir yorumu olan varmıdır?
tşk
Rıdvan.
akbaba78
19-01-2012, 09:16
:D 200sx e 2000zx diyen usta :D sagolsun ugrastı hiçyoktan sarzı tamir etti sonra zaten arac yatak sardı
evt telaffuz sorunu var malesef:Dfiat linea ya liyena fln der bizim tamirciler:Dahh keske almadan once gelip bi bizim oglani gorseydin arabanin yarisinin eksik oldugunu anlardin:oneyse saglik olsun kardesim Allah kolaylik versin kolay isler degil:rolleyes:
akbaba78
19-01-2012, 09:23
S13 cu arkadaşlar bi soru.
arabamda gecen pazar gunu gezmeye cıkarken,, 40-50 km ile giderken bi cukura girmişim son anda gordum kacamadım,, cok sert değldi,, ama bu ışık yanıp bi ses cıkartmaya başladı,, daha sonra test icin,, birkaç cukura daha girdim bazen oturoy bzen otmuyordu,, bazen yanıyor bazen yanmıyordu.
o/d take off ışıgı.
nedir ne değildir yorumu olan varmıdır?
tşk
Rıdvan.
kapilarda bosluk olmussa sallantida lamba switchine temas etmiyor die otebilir:rolleyes:
evt telaffuz sorunu var malesef:Dfiat linea ya liyena fln der bizim tamirciler:Dahh keske almadan once gelip bi bizim oglani gorseydin arabanin yarisinin eksik oldugunu anlardin:oneyse saglik olsun kardesim Allah kolaylik versin kolay isler degil:rolleyes:
hehehe ben almadım zaten cok samimi arkadasımın arabalar anlamaz alma dedık gormeden aldı arabayı kamyonla geldi mersine :D:D
kapilarda bosluk olmussa sallantida lamba switchine temas etmiyor die otebilir:rolleyes:
ne diyim ustad..
ışık her yandıgında durup bakıyorum arabanın sagına soluna,, bişey olmusmu diye,,, kaputu acık bakıyorum kopan hortum kablo vs bişey varmı,,, zaten ustune titriyorum,, bide bu olunca mide bulandıryo !!
mustafa demişti,, rb şart diye..
harbiden haklı sanırsam :soru:
tşk
Rıdvan.:cool:
akbaba78
19-01-2012, 10:38
ne diyim ustad..
ışık her yandıgında durup bakıyorum arabanın sagına soluna,, bişey olmusmu diye,,, kaputu acık bakıyorum kopan hortum kablo vs bişey varmı,,, zaten ustune titriyorum,, bide bu olunca mide bulandıryo !!
mustafa demişti,, rb şart diye..
harbiden haklı sanırsam :soru:
tşk
Rıdvan.:cool:
rb her eve lazim:p arabam olmasa bile alir ankastre olarak kullanirim:D
selam arkadaşlar bende bu ara bi s13 aldım buna jant almam lazım kac jant gider
birde silindir kapak contasını aramadıgım yer kalmadı en sonunda buldum
ital olarak eyer ustanız iyise bu arabaların randımanında sorun olmazmış inşşallah oyle olur bana yardımcı olursanız sevinirim aracı baştan aşşa yeniledik sayılır
ital olarak eyer ustanız iyise bu arabaların randımanında sorun olmazmış inşşallah oyle olur bana yardımcı olursanız sevinirim aracı baştan aşşa yeniledik sayılır
öncelikle hoş geldin :)
S13 keyifli araç her konuda yardımcı oluruz
parca konusunda kolay aslında ama kaporta ve cam icin aynı şeyi diyemem :D
Conqueror
20-01-2012, 23:37
Gercekten cam isi nasil olucak ilk buldugumuzda yedekmi alsak. Yoksa nissan bayileri getirtebiliyormu?
bu istanbulgarajdakı s13 ıcın ne dusunursunuz
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 22.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 47713242 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-200sx-s13-drifter-47713242/detay)
iyiyimiş la o.
arka tamponu sevmedım :D ama guzel duruo
bu istanbulgarajdakı s13 ıcın ne dusunursunuz
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 22.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 47713242 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-200sx-s13-drifter-47713242/detay)
son gördügümde sr20 swaplı idi.boyası flnda yeni yapilmişti.içi gayet güzel.
güncel parça ve fiyat bilgisi için arayin bence.
evet benim bildiğim kadarıyla da jdm sr20det swaplı bu driftte sr vardı sanırım üstünde
contayı servisten alabilirsin tr de yok ama siparişle getiriyorlar ca18 in 14-150 gibi bişeydi sanırım bence yan sanayi kullanma biraz daha fazla ver orj al çok pahallı bi parça deil
abiler aradım pek bilgisi olan yok swapla alakalı hatta ustunde sr20 mı var dedıgımde yok üst kapak degıstı filan dediler :D dırek bılgıyı kımden alırım ıstanbul garajdan
iko , S13 Sr20det var üzerinde , nvcs siz versiyon .
bu araç 2004 yılında site üyelerinden istilldo nundu(ankara) , daha sonra o balıkesire yine tech üyelerinden olan toonch(eski nick i qwerter) a sattı , uzun süre onda kaldı araba. daha sonra tunç abiden gebzeye satıldı , gebzede pek de işten anlamayan bir adamda kaldı 6 ay kadar sanırım . daha sonra istanbul garaj a satıldı 1.5 senedr de onlarda . 4 ay önce sr20 kondu içine.
kazası ağır olarak benim bildiğim kadarıyla yok . istilldo dan 2004 öncesi geçmişini öğrenebilirsin .
iko , S13 Sr20det var üzerinde , nvcs siz versiyon .
bu araç 2004 yılında site üyelerinden istilldo nundu(ankara) , daha sonra o balıkesire yine tech üyelerinden olan toonch(eski nick i qwerter) a sattı , uzun süre onda kaldı araba. daha sonra tunç abiden gebzeye satıldı , gebzede pek de işten anlamayan bir adamda kaldı 6 ay kadar sanırım . daha sonra istanbul garaj a satıldı 1.5 senedr de onlarda . 4 ay önce sr20 kondu içine.
kazası ağır olarak benim bildiğim kadarıyla yok . istilldo dan 2004 öncesi geçmişini öğrenebilirsin .
tesekkur ettim pm attım bide :D
akbaba78
24-01-2012, 08:47
bende 18" jant var uzerinde spacerlarla birlikte satiyorum ilgilenirsen fotolarini yollayabilirim;)
bykarakus
24-01-2012, 08:55
istanbul garaj da faruk var sen onunla konusmussun Sahibi Oktay siteyede üyedir onun numarasını iste direk onunla konuş iğneden iplige anlatır sana...
istanbul garaj da faruk var sen onunla konusmussun Sahibi Oktay siteyede üyedir onun numarasını iste direk onunla konuş iğneden iplige anlatır sana...
nicki nedir :soru:
Merhabalar herkeze. 4 günlük 200sx S14A kullanıcısıyım. Forumda :Peace: Barış'ın arabasını aldım. Silikon radyatör hortumu arıyorum, turboyu soğutmak için sanırım 3 tane ince boru var, onların çelik olanını arıyorum. Aracı yeni aldığımdan nerede ustaya götüreceğimi bilemiyorum. Avrupa yakasında oturuyorum. Sizlerin tavsiyesi varmı usta konusunda?
onur200sx
24-01-2012, 22:59
Merhabalar herkeze. 4 günlük 200sx S14A kullanıcısıyım. Forumda :Peace: Barış'ın arabasını aldım. Silikon radyatör hortumu arıyorum, turboyu soğutmak için sanırım 3 tane ince boru var, onların çelik olanını arıyorum. Aracı yeni aldığımdan nerede ustaya götüreceğimi bilemiyorum. Avrupa yakasında oturuyorum. Sizlerin tavsiyesi varmı usta konusunda?
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Avrupa yakasında oturmana sevindim :) Usta konusunda arkadaşlar yardımcı olucaklardır sana ;) İlk tavsiyem yağmurlu havalarda dikkat etmelisin! Gaza fazla basmamanı öneririm.Şimdiden kolay gelsin.
HondatugraL
24-01-2012, 23:27
bulmuyşsun konuyu :D yardımlar çıkar sana burdan
psikolojikdeli
25-01-2012, 00:55
Bütçene amacına göre farklılık gösterecektir bundan
Paşaoğlu
peak
Maslak
Yahyalı Oto
Bostancı (anadolu yakası)
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Avrupa yakasında oturmana sevindim :) Usta konusunda arkadaşlar yardımcı olucaklardır sana ;) İlk tavsiyem yağmurlu havalarda dikkat etmelisin! Gaza fazla basmamanı öneririm.Şimdiden kolay gelsin.
Daha öncede arkadan itişli araba kullandığımdan alışkınım. Hatta o araç yağmurda gaza bastığım için pert oldu :) Şimdi yağmurda kullanmıyorum bile :) Sen nerede oturuyorsun?
bulmuyşsun konuyu :D yardımlar çıkar sana burdan
Buldum valla teşekkürler sana :D RC Driftten gerçek drifte :D
Savaş Paşaoğlu
Bütçene amacına göre farklılık gösterecektir bundan
Paşaoğlu
peak
Maslak
Yahyalı Oto
Bostancı (anadolu yakası)
Teşekkürler. Araç daha önce Yahyalı Oto'da bakım görüyormuş ama bana uzak kalıyor biraz. Beylikdüzü Bostancı ***** trafik vs. Butaraftakileri değerlendireceğim. Varsa başka servis onlarında isimlerini istiyorum :D
Daha öncede arkadan itişli araba kullandığımdan alışkınım. Hatta o araç yağmurda gaza bastığım için pert oldu :) Şimdi yağmurda kullanmıyorum bile :) Sen nerede oturuyorsun?
Buldum valla teşekkürler sana :D RC Driftten gerçek drifte :D
Teşekkürler. Araç daha önce Yahyalı Oto'da bakım görüyormuş ama bana uzak kalıyor biraz. Beylikdüzü Bostancı ***** trafik vs. Butaraftakileri değerlendireceğim. Varsa başka servis onlarında isimlerini istiyorum :D
yahyalı ali on numara adamdır, istediğin herşeyi yapar, arabana gayet iyi de bakar, aynı zamanda mustilerde ( Mechanix )sana yardımcı olur, ama avrupa yakasında A'dan Z'ye arabayı bilen kim var bilmiyorum. savaş paşaoğlu ve serdar herşeyi biliyo o kesin. ama zaman + bütçe devreye girio.
gözün kapalı teslim edebilirsin sölenen kişilere.
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 72133495 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-retro-works-sadece-10-gunlugune-bu-fiyat-72133495/detay/)
yeni düşmüş saihibindene bilgisi olan var mı?retro works den satılık.
akbaba78
25-01-2012, 12:40
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 72133495 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-retro-works-sadece-10-gunlugune-bu-fiyat-72133495/detay/)
yeni düşmüş saihibindene bilgisi olan var mı?retro works den satılık.
yeni degil bayadir vardi ilani;)
onur200sx
25-01-2012, 18:54
Kötü tecrübe olmuş ama genede bilmene sevindim :) Bende beylikdüzündeyim :D pm den numaranı atarsan görüşelim banada arabayı çıkarmaya bahane olur :D
Kafam karışık :) gecende cıktım yanladım tatlı bi virajda satsam diom düz git git nereye kadar olcak :) ula satmayı düşünüon başka alıpta kompası zor :) ama Evli olupta Hatun baskısı daha zor :D
satma satma arkaya bi bebek koltuğuyla gezmek en büyük hayalim hahahaha:D:D:D:D
Haci ya Sat dior 4 kapı bi şey al :D yada diyor bana bi mini cooper in şu jeep modeli varya onu bana al diyor :D külyen zarar yani :D
Kötü tecrübe olmuş ama genede bilmene sevindim :) Bende beylikdüzündeyim :D pm den numaranı atarsan görüşelim banada arabayı çıkarmaya bahane olur :D
Hahaha o sx seninmi Cumhuriyet lisesinin aşağısındaki otoparkta duran kırmızı s14 :D Senin araba hakkında kötü planlarım vardı :D numarayı attım öm dan :D
onur200sx
25-01-2012, 19:22
Haci ya Sat dior 4 kapı bi şey al :D yada diyor bana bi mini cooper in şu jeep modeli varya onu bana al diyor :D külyen zarar yani :D
sx in yanına bir dizel çeksen keyifler 10 numara olur aslında :D
onur200sx
25-01-2012, 19:25
Hahaha o sx seninmi Cumhuriyet lisesinin aşağısındaki otoparkta duran kırmızı s14 :D Senin araba hakkında kötü planlarım vardı :D numarayı attım öm dan :D
hahahaha :D ülen bende b.düzünde tekim diye seviniyodum :D kötü plan derken? :)
Çekiciyle götürüp yedek parça yapıcaktım senin arabayı :D Şaka bir yana senin araba hakikaten çok temiz. Hatta arkadaşlar sahibini bul bu arabayı al diye ısrar ediyordu.
sx in yanına bir dizel çeksen keyifler 10 numara olur aslında :D
3 tane araba var :) ama o benim aracı sattırtmak istiyor
onur200sx
25-01-2012, 19:45
Çekiciyle götürüp yedek parça yapıcaktım senin arabayı :D Şaka bir yana senin araba hakikaten çok temiz. Hatta arkadaşlar sahibini bul bu arabayı al diye ısrar ediyordu.
Kardeşim böyle şakaları kaldıramam ben yapma :D dediğim gibi yağışlı havalarda dışarda durmasına bile kıyamıyorum ;) Arabaya bakarken denk gelmemişiz herşey kısmet bu araba işinde.. Yazın bende b.düzünden tuzla ya gitmiştim barışın arabaya bakmaya :D B.düzü ne gelmeye kısmeti varmış ama o da sana kısmet oldu :D Tekrardan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş.. Ayrıyetende sevindim bir sx in daha burda olmasına.. sx kardeşliği forever :D
onur200sx
25-01-2012, 19:51
3 tane araba var :) ama o benim aracı sattırtmak istiyor
200sx satmak pişmanlıktır :D Bekar olduğum için yorum yapamıyorum :) Evlilik durumlarında nasıl düşünülüyor kararlar nasıl veriliyor bilemiyorum :/ ama satıcaksanda 350z almak için satmalısın :D yoksa gerisi pişmanlık :D
200sx satmak pişmanlıktır :D Bekar olduğum için yorum yapamıyorum :) Evlilik durumlarında nasıl düşünülüyor kararlar nasıl veriliyor bilemiyorum :/ ama satıcaksanda 350z almak için satmalısın :D yoksa gerisi pişmanlık :D
Ah para yetse skyline direkte :D 350z de zor :D yan veren arabaya kıl oldu :D bu gidişle ya 4 ceker yada önden cekiş olcak :D
dagalın ulen :D
Şu "otomobilim" kısmını düzeltte yanlış olmasın :D
akbaba78
30-01-2012, 07:47
hahahaaa 1.5 yil oyle gezdim:phatta sticker cok aradim ona uygun bulamadim:ogerci hala geziyorum kizimla beraber hafta sonlari Efe(Spawn) bile tanisti benim kizla:p
psikolojikdeli
31-01-2012, 01:26
bu peace kötü s13 lü Barış değil mi :D:D
Methanol bascam :) 1.2 bar acacam :)
Methanol bascam :) 1.2 bar acacam :)
t28 de üstüne çıkma bence :)
bu peace kötü s13 lü Barış değil mi :D:D
2.000TL ye hurdadan almış arabayı. sadece kupası varmış. altta şase bile yokmuş :D
beyler!!!!!!!!
sx sahipleri olarak 2şer tane foto koysak görsek arabalarnizi nedir ne degildir diye resmin altinada ufaktan bi parça listesi fln iyi olmazmi :D
şov yapmak istemiyorum hahahahahahaa:D:D:D:D
vtec ilere özendim ilk sayfaya 1-2-3-4 diye eklersin fln hoş olmazmi :D
Mechanix
31-01-2012, 10:35
HAhahha , düştüm koltuktan :D:D:D:D:D
HAhahha , düştüm koltuktan :D:D:D:D:D
yere bişy oldumu :D
bu arada hala uğrayamadım kızma ltf :D ay başında sizdeym :)
akbaba78
31-01-2012, 10:58
ahahahaaaa:D
Mechanix
31-01-2012, 10:59
Arkadaşlar bu arada turkdrift diye farklı bir oluşum daha başlamış.Ama bizim oluşumumuz Drift Derneği ile Drift Akademi'dir.
turkdrift ile bir alakamız yok.Bilgilendireyim. .)
yere bişy oldumu :D
hahahahahahaa bence bu benimkinden de iyiydi hahahah:D:D:D:D
he mustafa neymiş bu turkdrift şahinler falan mı var:D:D:D:D
dj ugurcan
31-01-2012, 11:02
bizim siteden bi abi aldı. s14 ü vardı sattı s13 aldı. şimdi m3 motoru koyup turbolayacakmış.
Arkadaşlar bu arada turkdrift diye farklı bir oluşum daha başlamış.Ama bizim oluşumumuz Drift Derneği ile Drift Akademi'dir.
Türkiye'de drift sporunu yurt dışı standartlarında görmek isteyen birisi olarak şahsi fikrim, iyi yapmışlar. Böyle yeni oluşumların olması gerekiyor. Belki tatlı bir rekabet bile heyecan getirir, gelişimi hızlandırır düşüncesindeyim.
onur200sx
31-01-2012, 18:36
dagalın ulen :D
Şu "otomobilim" kısmını düzeltte yanlış olmasın :D
Lütfen dışlamayalım arkadaşlar birbirimizi bizde satabiliriz bizimde başımıza gelebilir ileride :)
onur200sx
31-01-2012, 18:55
beyler!!!!!!!!
sx sahipleri olarak 2şer tane foto koysak görsek arabalarnizi nedir ne degildir diye resmin altinada ufaktan bi parça listesi fln iyi olmazmi :D
Şov için geldim beyler :)
İyi hoş da abi sonuç olarak aynı amaca hizmet etmiyecekmi ne gerek var 10 tane dernek kurmaya veya oluşturmaya,bence bu işe gönül verecek herkes aynı sözlerde buluşmalı,konuşulmalı bu iş.Haaa bana dersenizki sen nerdesin niye yoksun antrenmanlarda :D zaman+maddi olarak büyük (-) lerdeyim.araba da yatışta kapalı garajda :(
murat_ileri
01-02-2012, 02:24
s 13 jantı arayanlara :) http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/110269-5zigen-fn01r-c-41143-ichiba-v2-spacer-6-adet-s13-janti-2254517-adrenalin.html
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/110269-5zigen-fn01r-c-41143-ichiba-v2-spacer-6-adet-s13-janti-2254517-adrenalin.html
S13 cü arkadaşlara güzellik yapılacaktır fiyatlarda....
Türk Drift dediğimiz kurum anladığım kadarı ile bir yarış düzenliyor. Yarış kurallarını sitelerinde açıklamışlar. Dikkatimi çeken kurallardan biri;
B- Drift yapabildiğini ispatlayan bir belge getiren pilotlardan katılım ücreti alınmayacaktır.
Örnek: Drift Academy İstanbul, KOE veya bir diğer PRO yarışa katılmış olmak, hem
organizasyondan imzalı bir katılım belgesi , hem de yarış sırasında çekilmiş video göndermek
koşulu ile katılım ücreti ödenmeyecektir.
Güzel görüntüler çıkacak gibi ama hayırlısı :)
psikolojikdeli
02-02-2012, 18:18
Canlarım ciğerlerim Efelerim Barışlarım :):) gayet ciddi olarak buraya yazıyorum gören duyan arasın yada mesaj atsın kupası temiz motor olmasada olur yada tamam bu araba alınır dediğniz s13 denk gelirse haberlerinizi bekliyorum vefa borcum olan bir arkadaşıma s13 alıcam en acilinden beklemedeyim ama yeni güncel fiyatlar beni ilgilendirmiyor biliyorsunuz :)
1998corsa
02-02-2012, 22:31
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 72229904 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-full-drift-72229904/detay/)
bu arac hakkında bır bılgısı olan war mı arkadaslar. daha oncekı ılanında motoru yapılmıstı ama genede yag yakmaya dwm edıyodu alınır mı alınmaz mı ? bılen soran eden yardımcı olucak arkadaslar warsa sewınırım
psikolojikdeli
02-02-2012, 23:52
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 72229904 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-full-drift-72229904/detay/)
bu arac hakkında bır bılgısı olan war mı arkadaslar. daha oncekı ılanında motoru yapılmıstı ama genede yag yakmaya dwm edıyodu alınır mı alınmaz mı ? bılen soran eden yardımcı olucak arkadaslar warsa sewınırım
bu aracı non turbo ya çevirme + lpg gibi birşey yapmışlardı yanlış hatırlamıyor isem
1998corsa
03-02-2012, 00:08
bu aracı non turbo ya çevirme + lpg gibi birşey yapmışlardı yanlış hatırlamıyor isem
uzun zmndır takıp edıyorum aracı da oyle bısı hatırlamıyorum. saolun genede sahıbınden cwp beklıyorum
cem bence araba yorgun ve kötu duruyor.
toplanip para harcanabilcek en ucuz araba bence link verdigimdir.Ztn geçmişinide azcok biliyoruz.sadece cürük başlangiclari var.içi fln temiz diri bir arabaydi son gördügümzde.
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66610405 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-orjinal-s13-66610405/detay)
onur200sx
03-02-2012, 08:34
toplanip para harcanabilcek en ucuz araba bence link verdigimdir.Ztn geçmişinide azcok biliyoruz.sadece cürük başlangiclari var.içi fln temiz diri bir arabaydi son gördügümzde.
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66610405 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-orjinal-s13-66610405/detay)
Dediğin kadar var gayet iyi duruyo.Potansiyeli var :)
opium_robust
03-02-2012, 10:28
bencede kırmızı daha iyi duruyo beyaz cok kurcalanmıs gibi
murat_ileri
03-02-2012, 13:26
arkadaşlar konunun başından beri bakıyorum büyük bir çoğunluğunuz s13 alma niyetindesiniz s13 ile s 14 arasında neden bu tercihi yapmaktasınız. s14lerde kronik sorunlar nelerdir. şu sıralar bir s14 alma niyetim var detaylı olarak araştırma yapmaktayım.
parasından dolayı olabilir:D:D:D
1998corsa
03-02-2012, 13:31
barıs yorumun ıcın saol. werdıgın ılandakı takas dusunmedıgı ıcın dıger beyaza yoneldım yoksa kırmızı bencede daha ıyı.
bence de beyazı almayın harbiden çok kötü görünüyor bide o paraya
o beyazdan cacık olmaz gıbı duruyo 16 çok
psikolojikdeli
03-02-2012, 14:53
SAğda Solda Tanıdıkta kalmış Temiz UYGUN S13 arıyorum bulana kadar her sayfaya yazarım bakın araba bulun bana sözüm var :D
murat_ileri
03-02-2012, 15:13
parasından dolayı olabilir:D:D:D
sadece parasımı yoksa başka sebepler varmı?
başka düşüncesi olan yokmu?
millet selam. gecen hafta arabama antfriz koydum,, kalorifer borum catladı,, su atmaya başladı..biraz gittikten sonra kaputtan buhar cıkıyor,, hararet yok ama,, rahatsız ediyor.
nerden bulurum,, nerde değiştiririm avrupa yakasında ?
tşk
Rıdvan.
murat_ileri
03-02-2012, 16:18
muhtemel su borularının içindeki pas çözüldüğü için delinmiştir komple tesisatı elden geçirmenizde fayda var
Mechanix
03-02-2012, 16:21
Basit bir hortum olması lazım Rıdvan , herhangibir sanayide değiştirebilirsin.
millet selam. gecen hafta arabama antfriz koydum,, kalorifer borum catladı,, su atmaya başladı..biraz gittikten sonra kaputtan buhar cıkıyor,, hararet yok ama,, rahatsız ediyor.
tşk
Rıdvan.
rıdvan hortumla beraber su / devirdaim pompanıda degiştirmeni tavsiye ederim.uzun süre yatıpta daha sonra bol antrfiz koyulduysa pas-tortu pompayi zorlar kitleyebilir.
muhtemel su borularının içindeki pas çözüldüğü için delinmiştir komple tesisatı elden geçirmenizde fayda var
komple tesisatı şimdilik elden geciremem buyuk ihtimal ;)
Basit bir hortum olması lazım Rıdvan , herhangibir sanayide değiştirebilirsin.
ok ustad,,, bu hafta bi ugrarım topkapıya :icon_tup:
rıdvan hortumla beraber su / devirdaim pompanıda degiştirmeni tavsiye ederim.uzun süre yatıpta daha sonra bol antrfiz koyulduysa pas-tortu pompayi zorlar kitleyebilir.
aslında cok koymamıstım ama,, işte bi anda patladık gene bir sorun ile yollara dondum :D:D:D:D:D
tekrar soluyorum...
cok zevklidir,, cok guzel bir duygudur ,,,,,,
200 SX pişmanlıktır :cool: (ama seviyorum bee :D:D::D:D:D)
tşk
Rıdvan.:cool::icon_tup:
rıdvan sende aynı ouz gibisin burdaki siyah s13 ün sahibi
bi gün arabasını satcak oluyor bi gün arabasına laf ettirtmiyo hahhhahahaa
bi su hortumu patladı diye pişmanlık mı olur ya hahahaha:D:D
sadece parasımı yoksa başka sebepler varmı?
başka düşüncesi olan yokmu?
yedek parçası biraz daha bol sr2odet ca ya göre daha sorunsuz bi motor :D:D
daha yeni model olduğu için elektrik tesisatı yönünden kaportada çürük yönünden daha düzgün oluyor o yüzden:D:D
zevk meselesi para versen s14 e binmem diyen s13cüler vardır mesela:D:D
daha yeni model olduğu için elektrik tesisatı yönünden kaportada çürük yönünden daha düzgün oluyor o yüzden:D:D
aynen koc,,, S14 bende pek sevmiyom,,, 13 ler bi başka olyo,,, guzel bi motorla tadından yenmez bizim arabaların :D:D:D:D
tşk
Rıdvan.
opium_robust
03-02-2012, 19:34
ne iyi etmişim s13 almakla ya :D şuan memur spec takılıyoz
ilhan kankam hiç sevmiyo böyle s13mü olur diye :D:D
ama yavas yavas cok eglenceli hale getiricem inş. :D
onur200sx
03-02-2012, 19:34
aynen koc,,, S14 bende pek sevmiyom,,, 13 ler bi başka olyo,,, guzel bi motorla tadından yenmez bizim arabaların :D:D:D:D
tşk
Rıdvan.
Kullandığım ilk spor arabadır s13.Tabi o zamanlar drift in d sini bilmediğimiz ve Türkiye'de bilinmeyenler zamanlar :) Amaçsızca kullanıyoruz işte :D
Bu araçları hastalık derecesinde sevmemin sebebi s14-a kasanın tasarımıdır.Yaşına rağmen hiç eskimeyen tasarımı üzerinede bir kaç aftermarket ürün eklenince günümüzde de dikkat çekici yakışıklı bir görünüm halini alıyor ;)
tşk
Rıdvan.
Aynı durum benim aracımda da oldu -20C ölçünce gerekmez diye antifiriz eklemedim.Gece -25 civarında radyatör ile motor arasındaki üst boruyu çatlamış.Yıldızda(Ankara) japon parçacısında başka bir aracın borusunu uydurdum.Gayet güzel oldu tek problem biraz daha kalın olduğu için orjinal geçmeli kelepçeleri yerine vidalı kelepçe kullanmam gerekti.
oytun200sx
03-02-2012, 22:53
SAğda Solda Tanıdıkta kalmış Temiz UYGUN S13 arıyorum bulana kadar her sayfaya yazarım bakın araba bulun bana sözüm var :D
beşyol sanayide yatan sarı bi s13 vardı.hala orda mı bilmiorum.uzun zamandır oralara gitmedim.ama istersen resim koyabilirim... ;) 4-5 ay önce toplanıyordu en son.
murat_ileri
03-02-2012, 23:18
ne gibi sorunlar yaşanıyor örnek verebilirmisiniz. ciddi ciddi almayı düşündüğüm bir s14 var
psikolojikdeli
04-02-2012, 01:01
beşyol sanayide yatan sarı bi s13 vardı.hala orda mı bilmiorum.uzun zamandır oralara gitmedim.ama istersen resim koyabilirim... ;) 4-5 ay önce toplanıyordu en son.
oytun bu çamurlukları şişiriirmiş galatasaray alt yapıdan bir futbolcunun aldığı fln fıstık o s13ten mi bahsediyosun acaba vallah yardımcı olursan sevinirim foto vs iletişim bilgi gibi
oytun200sx
04-02-2012, 02:00
oytun bu çamurlukları şişiriirmiş galatasaray alt yapıdan bir futbolcunun aldığı fln fıstık o s13ten mi bahsediyosun acaba vallah yardımcı olursan sevinirim foto vs iletişim bilgi gibi
http://e1202.hizliresim.com/u/4/2dqjj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1202.hizliresim.com/u/4/2dqkn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1202.hizliresim.com/u/4/2dql2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
aynen dediğin araç.en son gittiğimde bikaç sorunu vardı.3.silindirden yağ kaçırıyodu,bide ön takımda sorun vardı.boya kaportaya giricekti.bayadır gitmedim oralara.gidersem o tarafa servisin numarayı alabilirim.
opium_robust
04-02-2012, 08:04
heyerden s13 cıkmaya başladı haydin çogalıyoruz :D
civic@ef
04-02-2012, 08:49
Bildiğim kadarı ile motoru ile ilgili sıkıntı vardı aracın.piston eteği vuruyordu heralde almayı dusundum ama ankaraya gelirken suprız yapıp yolda kalmaktan korkutm :)
ne gibi sorunlar yaşanıyor örnek verebilirmisiniz. ciddi ciddi almayı düşündüğüm bir s14 var
işte söledim ya yaştan kaynaklanan sorunlar
baktırıp alabilirsin kurcalanmamış bi araç alırsan pek problem çıkarcağını sanmıyorum
bu sarı S13 , sitedeki Steam nickli arkadaşındı . çöp kamyonu vurdu sol taraftan hafif , sonra arba atıldı floryada rada-r hondanın karşısına senelerce orda yattı . şimdi ne halde bilmiyorum . yazık ama çok uğraşılmıştı zamanında , konusu vs vardı yapım aşamasının wide s13 diye...
bu sarı S13 , sitedeki Steam nickli arkadaşındı . çöp kamyonu vurdu sol taraftan hafif , sonra arba atıldı floryada rada-r hondanın karşısına senelerce orda yattı . şimdi ne halde bilmiyorum . yazık ama çok uğraşılmıştı zamanında , konusu vs vardı yapım aşamasının wide s13 diye...
Bu araba orjinal rengiyle kalsaymiş 50 kere toplanir bilinirdi
fren kiti - coil - intercoller vs. turbo bi tonda parça yapmişti steam.
bir de , allah aşkına şu F plakayı birisi alsın artık ... soruyosunuz araba var mı diye . gidin baktırın , beğenin alın F yi . şu anda daha uygun-düzgün S13 yok ilanlarda , acele araba almak isteyene...
bir de , allah aşkına şu F plakayı birisi alsın artık ... soruyosunuz araba var mı diye . gidin baktırın , beğenin alın F yi . şu anda daha uygun-düzgün S13 yok ilanlarda , acele araba almak isteyene...
hava güzel senkolarda bulusak arabalari basak temizleyek,coupe'nin arka stoplari tamponu zorla takak marş basak 12.30'da cikiyorm kismetse.
Bu arada kablo+notebook unutma beyni takalm.:)
Bu araba orjinal rengiyle kalsaymiş 50 kere toplanir bilinirdi
fren kiti - coil - intercoller vs. turbo bi tonda parça yapmişti steam.
vayytt
coiloverlar üstüde mi ki hala:D:D:D
niihahhaahhaaahahaaaa:D:D:D:D uygun fiyat karşılında sökebilirimm:D
Mechanix
04-02-2012, 10:18
Emebilirim diyecektin :D HAhah
murat_ileri
04-02-2012, 10:20
işte söledim ya yaştan kaynaklanan sorunlar
baktırıp alabilirsin kurcalanmamış bi araç alırsan pek problem çıkarcağını sanmıyorum
aracın sahibi bir abimiz zaten çoğunuzda ilanlarda görmüşsünüzdür. bursada mor s14 vardı. en son 29 istiyordu motor komple kendisi tarafından yapılmış sadece şuan tek sıkıntısı üst devirlerde kesmesi onun adam gibi baktırıp ya enjektörler yada beyin diyor.
vayyy bee sx kardeşliği dedik panpalar dedik rezil kepaze ettiniz bizi burda:D:D:D:D
kahkahamı forumda karşılayacak harf grubu bulamadım . ahahahah :D
olum napalım bizim coilover alcak paramız yokkkk
benim neden coiloverim yok nedeennnn:D:D:D
Sat kadett i , yap 200sx i ... al sana atasözü...
Mechanix
04-02-2012, 10:27
Sx i bana sat , kadete varex !
yaptık ya olum daha nedek
bi coil alamadık onu da toplaşığ kredi çekip almayı düşünüyoz denizlinin 3 sx cisi olarak:D:D:D
Sx i bana sat , kadete varex !
vayyyy millet dökülmeye başladı ağırdan:D:D:D
arabamda gözünüz mü var yoksam hıııı:D:D:D:D
Mechanix
04-02-2012, 10:30
Olm bu konuda senden başka 3 arabası olan var mı? Denizlinin yarısı sizinmiş , kalanı da almak için banka kredisi istemişsiniz...
vayyyy millet dökülmeye başladı ağırdan:D:D:D
arabamda gözünüz mü var yoksam hıııı:D:D:D:D
Arkadaşın bu ara bütün s13'lerde gözü var :)
hahahahahaaa vayy be arkadaş kim diyo yarısı bizim diye:D
yarısı bizim ama coil alcak paramız yok napiyim ben böle denizliyi:D:D:D
opium_robust
04-02-2012, 10:32
kanka seni yanlız bulmuş bunlar :D
ben anlamıştım zaten ist da benim arabaya bindiğinde ulan nede olsa motor benim bi kasa o da benim olsa nolur diye bakıyodu gözleri hahahahahahaa:D:D:D
Mechanix
04-02-2012, 10:33
Heheh , benim arabayı satarsam S13 alıcam zaten.Niyetim bu.
kanka seni yanlız bulmuş bunlar :D
öle oldu olum ya sx de coil in olmayınca böle oluyomuş gelen eziyo giden eziyo :(:(:(
opium_robust
04-02-2012, 10:34
coıllerın arkaları ben alam kanka önleri sen al :D
Heheh , benim arabayı satarsam S13 alıcam zaten.Niyetim bu.
yaa bak demedim mi ben niyeti ortaya çıkıyo gözü koymuş bizim arabaya:D:D:D
opium_robust
04-02-2012, 10:35
öle oldu olum ya sx de coil in olmayınca böle oluyomuş gelen eziyo giden eziyo :(:(:(
yardım kampanyası düzenliyelim o zaman :D bak zaten banka msj atıyo kac gundur :) su kadar kredınız hazır dıye gaza gelmeye megilliyim :D
Mechanix
04-02-2012, 10:35
Barış , seninki de fena değil . Yanaş bakayım sende şöyle bi.
opium_robust
04-02-2012, 10:36
yaa bak demedim mi ben niyeti ortaya çıkıyo gözü koymuş bizim arabaya:D:D:D
kanka sende s14le takasa gir :D:D
o kadar duygu sömürüleri kendimizi acındırmalar fayda etmedi ya
adamda tık yok alın coil sizin köpeeniz olsun der insan:D:D:D
opium_robust
04-02-2012, 10:37
o kadar duygu sömürüleri kendimizi acındırmalar fayda etmedi ya
adamda tık yok alın coil sizin köpeeniz olsun der insan:D:D:D
tık yok bide arabalara gözü dikmiş :)
kanka sende s14le takasa gir :D:D
s13.5 verem üstüne helalinden bi amerikan arap drifti için:D:D:D
opium_robust
04-02-2012, 10:38
s13.5 verem üstüne helalinden bi amerikan arap drifti için:D:D:D
kanka s13.5 la kadeti ver işte al s14 ü :D
Mechanix
04-02-2012, 10:39
Valla olsa dükkan sizin :D
opium_robust
04-02-2012, 10:41
şimdi bu coıllerin net fiyatı ne kadar :) ben niyeti bozdum
krediyi çekip gelecezz bir zamanlar coilsiz ama gururlu sx ciler vardı diye karşına dikilecezz:D:D:D
mustafa 3 tane alınca kampanya oluyo mu:D:D:D:D:D
doncarlo
04-02-2012, 10:43
Bursa'da kırmızı bir s14 vardı hep İzmir yolundaki Ford'un önünde görürdüm,ne oldu ona bilen varmı acaba.Bir arada İzmir yolundaki Citroen'in önündeydi.Her geçtiğimde görürdüm moralim düzelirdi :D
Mechanix
04-02-2012, 10:48
krediyi çekip gelecezz bir zamanlar coilsiz ama gururlu sx ciler vardı diye karşına dikilecezz:D:D:D
mustafa 3 tane alınca kampanya oluyo mu:D:D:D:D:D
Sizin için kampanya yaptım müdür :D
Kampanya | JdmWorks (http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri/kampanya)
6 çeksek fit oluruz o zaman gençlikk:D:D:D:D
hadi krediye ouz başvursun bende 3 tane kredi var ouz da daha tık yok bankaların sevdiği müşterilerden:D:D:D
opium_robust
04-02-2012, 10:52
Sizin için kampanya yaptım müdür :D
Kampanya | JdmWorks (http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri/kampanya)
hayda yarım günlük kampanyamı olur :)
hayda yarım günlük kampanyamı olur :)
bizim için uzatır onu:D:D
egeturbo
04-02-2012, 11:00
işe 200 sx gazlamaya 200 sx alışverişe 200 sx karı ya 200 sx herşeye 200 sx toplucak para var huzur var ne kadar ölücü olsada :D
Mechanix
04-02-2012, 11:04
bizim için uzatır onu:D:D
Uzatırız bi 10 gün daha :)
doncarlo
04-02-2012, 11:07
Bursa'da kırmızı bir s14 vardı hep İzmir yolundaki Ford'un önünde görürdüm,ne oldu ona bilen varmı acaba.Bir arada İzmir yolundaki Citroen'in önündeydi.Her geçtiğimde görürdüm moralim düzelirdi :D
valla kardeşim bursa lı arkadaşlara sormak lazım ama bildiğim sx ci yok bursa da siteye takılan
kredi işini çözelim de artık anlaşabilirsek ouz a krediyi çektirirsek niihahahahahaaa:D:D:D
Conqueror
04-02-2012, 11:26
Toptan alis-veris lerde indirim soz konusu ise benimde alacagim bir kac parca var arkadaslar. Subatin sonuna dogru istanbuldayim.
Yiğit Ş.
04-02-2012, 12:00
diğer sayfalarda adı geçen kırmızı s13 ün ne masrafı vardır acap? alıp benzin koy bin masrafsız bi s13 olması için :D
civic@ef
04-02-2012, 12:18
diğer sayfalarda adı geçen kırmızı s13 ün ne masrafı vardır acap? alıp benzin koy bin masrafsız bi s13 olması için :D
ben aramıştım sahibini araç ilk calıstığında ısınana kadar lıkırtı sesi var dedi kol burcu ses yapıyo dedim ama zannetmıyorum gömlekde ovalleşme ve piston etek vuruyo olabilir. Yani suprız bi motor değil :D
Mechanix
04-02-2012, 12:43
PROJELİK S13 yazmış arkadaş :) Fazla birşey beklemeyin bence...
1998corsa
04-02-2012, 12:48
takasa gırse alıcam kırmızıyıda wermedı :D
Benide bi Varex'e yazarmısın abi :D
Mechanix
04-02-2012, 13:08
Özelden gel :)
Yiğit Ş.
04-02-2012, 13:23
Sadece motor mu acaba? Kasası yorulmamış duruyor çnkü
1998corsa
04-02-2012, 13:55
beyaz aracın sahıbı ıle gorustum sımdı;
arac sol onden kazalı sol sase dogrultulmus. on tampon degısık. araba boyanmıs ama boya catlakları bulunmakta.
arac conta yaktıgından oturu motoru yapılmıs kendısınde ıken kendısı ıstanbula yola cıkmıs o sırada balıkesır de araba duman atmaya baslamıs arac sekman ıstıyo demısler ama aracın motoru yapılırken yag pompası degıstırılmemıs, tekrardan ızmıre getırılmıs arac ızmırde tekrardan yag yakmasına bakılmıs turbo nun ekzoz pallerınden kacak war demısler turbo rewıze edılmıs. ıntercooler borusu eskıdıgı ıcın degıstırılmıs ama orjınalı bulunamadıgı ıcın baska bır hortum alınıp kelepce ıle sıkılmıs. aksam benım aracımın ılanına bakıcak arkadas sızce ne teklıf etmelıyım yada ne kadar eder bu halı ıle ?
civic@ef
04-02-2012, 14:02
beyaz aracın sahıbı ıle gorustum sımdı;
arac sol onden kazalı sol sase dogrultulmus. on tampon degısık. araba boyanmıs ama boya catlakları bulunmakta.
arac conta yaktıgından oturu motoru yapılmıs kendısınde ıken kendısı ıstanbula yola cıkmıs o sırada balıkesır de araba duman atmaya baslamıs arac sekman ıstıyo demısler ama aracın motoru yapılırken yag pompası degıstırılmemıs, tekrardan ızmıre getırılmıs arac ızmırde tekrardan yag yakmasına bakılmıs turbo nun ekzoz pallerınden kacak war demısler turbo rewıze edılmıs. ıntercooler borusu eskıdıgı ıcın degıstırılmıs ama orjınalı bulunamadıgı ıcın baska bır hortum alınıp kelepce ıle sıkılmıs. aksam benım aracımın ılanına bakıcak arkadas sızce ne teklıf etmelıyım yada ne kadar eder bu halı ıle ?
bence beyaz s13 ü alana kadar istanbuldaki kırmızı s13 u al daha mantıklı en azından kasası duzgun aracın ben ıcten fotoğraflar istemiştim. içi fena değil döşemlerin rengi soluktu.Beyaz acıkcası bence evlat olur cinsten :D
1998corsa
04-02-2012, 14:03
bence beyaz s13 ü alana kadar istanbuldaki kırmızı s13 u al daha mantıklı en azından kasası duzgun aracın ben ıcten fotoğraflar istemiştim. içi fena değil döşemlerin rengi soluktu.Beyaz acıkcası bence evlat olur cinsten :D
dıger kırmızılı takas ıstemıyo ondan yapabılıcegım bısı yok :(
civic@ef
04-02-2012, 14:12
ben yaklaşık 3-4 hafta once honda ile takas dediğimde kabul etmişti motor masrafından ötürü ben vazgeçmiştim.
1998corsa
04-02-2012, 14:13
ben yaklaşık 3-4 hafta once honda ile takas dediğimde kabul etmişti motor masrafından ötürü ben vazgeçmiştim.
opel dıye kabul etmemıs olabılır :D
cok acayıp seylerle karsılastım ılanı koydugumdan berı :)