PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi TechTurkey NBA all star için oylar ‘Hedo’ya

B.Aktepe
12-01-2012, 15:00
http://www.hurriyet.com.tr/_np/1658/15431658.jpg

2012 NBA All-Star organizasyonu 26 Şubat 2012 Pazar günü Orlando’da gerçekleştirilecek.Bu müthiş organizasyonda Hidayet Türkoğlu, halk oylamasından gelecek oylar sonucunda Doğu takımına seçilebilir. Sezona iyi bir giriş yapan Orlando Magic’te takıma iyi katkı yapan Hidayet Türkoğlu için 31 Ocak 2012 tarihine kadar NBA.com Germany (http://www.NBA.com) sitesinde sürecek oyuncu seçiminde oy verilebilecek. Oy vermek isteyenler, siteye kayıt olduktan sonra “East” (Doğu) başlığı altındaki oyuncu listesinden “Turkoglu Hedo” ismini seçecek ve her gün için 1 oy verme hakkına sahip olacak. Arzu edenler, oy verme sayfasına girince sağ üstte yer alan “Türkçe” menü seçimini yaparak kendi dilimiz üzerinden de ilerleyebilecek.

Oy verme işlemini kolayca tarif eden bir uygulama facebook.com/Hidobasket adresinde de yer alacak ve seçim sonuçlanana kadar ilgililere yol gösterecek.

NBA All-Star Orlando’dan 200 ülkeye canlı ulaşacak

Bu yıl basketbol milli takımımızın kaptanı Hidayet Türkoğlu’nun formasını giydiği Orlando Magic’in evinde (Amway Center’da) düzenlenecek dev etkinlik tüm dünyada 200 ülkede ve 40 ayrı dilde canlı olarak yayınlanacak. 61.’si gerçekleştirilecek ve 3 güne yayılan etkinliklere sahne olacak All-Star, NBA’in iki konferansı (Doğu ve Batı) takımlarının geleneksel maçıyla son bulacak.

Her yıl NBA All-Star karşılaşmasında forma giymeye hak kazanan ilk 5 oyuncu yapılan halk oylaması sonucunda seçiliyor. All-Star’da Doğu ve Batı takımlarının başında sahaya çıkacak koçların da 5’er oyuncu belirlemesinden sonra, 2’şer oyuncu da NBA’deki koçların vereceği oylar sonucunda seçilecek.

http://www.nba.com/allstar/2012/asb/intl/landing.jsp?referrer=&cid=&ver=tur

Jem89
12-01-2012, 15:07
Verdim şimdi.. İnşallah katılabilir.. :) Çok isterim oynamasını.

SON TC
12-01-2012, 15:10
Bir oyda benden hadi bakalım hayırlısı...

Anıl E.
12-01-2012, 15:13
Üye oldum oy kullandım tamamdır :)

Kekuti*
12-01-2012, 15:15
ya bide Carmelo anthony dwayne Wade kobe Bryant Lebalon cames gibi adamlara vermeyin zaten seçiliyorlar. ;)
Oynamalarını gormek istediginiz oyunculara verin.
Ben asagı tarafta Omer Asık'a da verdim mesela listede olmayan yedek oyunculardan 1 tanede secebiliyorsunuz..

Batı Karması verdiğim oylar;
Blake Griffin
DeAndre Jordan
Chris Paul
Monta Ellis
LaMarcus Aldridge

Dogu Karması
Amare Stoudimire
Tyson Chandler
Hedo Turkoglu
Derick Rose
Ray Allen

tek oyuncu hakkımıda ; Ömer Aşık dedim..

Bu tarz vermeye çalısın. Lebron'a falan verdiğiniz oy haram. Zaten seçilecek :D

CinAli_06
12-01-2012, 17:08
oyumu verdim ekstra olarak enes kanter gördüm onada öneri yaptım ömeri görmedim keşke görseydim :(

bilalMW
12-01-2012, 17:19
görev tamamlandı

tyMu
12-01-2012, 17:38
hido yu ekledik , en alttada tek oyuncudada ömer aşık seçtim tamamdır :)

Blackbird
12-01-2012, 17:41
Hergün 1 oy atmaya çalışıcam, Hidayeti izlemek istiyorum.

Jerky
12-01-2012, 17:47
Bu senede seçilemez ise başka şansı olmayabilir. Memo All Star oldu Hidayet'in de bunu yaşamasını çok isterim. Oylar ile seçilmez ise Coachlar tarafından seçilme şansı maalesef çok düşük. O yüzden oylara abanmak lazım :)

EgemeN.
12-01-2012, 18:05
Firefoxta seçeneklerden yakın geçmiş tamamen silinince tekrar oy kullanılabiliyor sanırım

Selman
12-01-2012, 18:34
Oyumuzu verdik:)

initial-D
12-01-2012, 22:41
Ömer Aşık ileride Ben Wallace gibi skor üretmediği halde rebound-blok ve savunmasıyla seçilen avrupalı kaliteli pivotlardan olacaktır diye düşünüyorum.

Kekuti*
12-01-2012, 23:39
Soyleki arkadaslar, Enez 3. Siradan draft edikdigi icin coook yuksek ihtimal caylak kadrosunda ilk bes olacaktir :) sevindirici haber ;)
Ote yandan hidayet coachlar tarafinda bu sene secilme ihtimali yuksek cunku Orlando ev sahipligi yapacak. İnsallah Hedo secilir, her ne kadar Jason Richardson gibi bir oyuncu bu takimda olmasina ragmen..
Doguda bu sene supurebilir bati cok zayif kaldi..

Omer'e abanin derim ben dogu karmasi pivotlarda, fakat cok yuksek ihtimal Dwight howard ve Chandler secilecektir. O nedenle alttaki tek oyuncu secilen yerde sakatlik vs olursa allstar oyunculardan birisi yerine o oyuncuyu aliyorlar.. Ben cook az da olsa Omerin sansi oldugunu dusunuyorum. Hatta hidayetten daha fazla orda olmasini istiyirum :)

yearone
13-01-2012, 00:24
İşlem tamam.