Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane Rs vs 320 hp 320d
Geçmiş olsun umarım bişeyi yoktur ve sadece kar sebebiyle yaşanan talihsiz bir olaydır. Bu konuda aynı yolda olan genç kardeşlerimize ibret olur.
valla yigit o kadar uyardı yapma etme diye..
kendinde yada başkasında bişey yoktur umarım maddi hasarlı olarak kalmıştır sadece..
olayla alakası yok ama
http://www.ismailpala.com/gazeteler/bugun/manset-2011-02-12.jpg
Bu yaşlarda sağ ayağın ayarı olmuyo şaka bir yana çok üzüldüm ve sinirlendim yazık gencecik çocuk kmsede birşey yokmuş bu arada
TURBO_S2K
16-01-2012, 15:16
tabikide geçmiş olsun ama Aren in de dediği gibi geliyorum dedi yani 1000 kere ama anlatamadık.
Dikkatli sür dedi herkes, gelen cevap abi şimdi bin arabama gör direksiyonumu oldu
Tabikide her ne kadar bile bile lades demiş olsa da genede geçmiş olsun
havalar skıntılı kar buz vs yada başka şekildede olmuş %100 haklı bi kazada olabilir dinleden yorum yapmak saçma olur dikkatli olmak lazm
olayla alakası yok ama
http://www.ismailpala.com/gazeteler/bugun/manset-2011-02-12.jpg
Ya sen nasıl bir adamsın ya :D nerden geldi aklına ?
BurakCengizhanoğlu
16-01-2012, 15:20
Geçmiş olsunda şaka maka çocuk meşhur oldu.
Geçmiş olsunda şaka maka çocuk meşhur oldu.
3.20 d, 370Z targa = EL ARABASI
kelalper
16-01-2012, 15:21
yaw şimdi batıkan telefonda söyledi. Harbiden çok üzüldüm. Tanıyan eden varsa bana telefonunu ulaştırırsa sevinirim. İnanılmaz üzüntü duydum. Umarım kendisinde bişey yoktur. Daha çok genç heyecanlı ama pırıl pırıl da çocuk.
walla ben de cok uzuldum cunku 18 yasındayken benimde basımdan bole bi olay gecmisti
18 yasında bi arkadasım 18 yasında olmayan buyuk bi abiye arkadan yazılmıştı gotunden kan aldılar cocugun cok uzucu bi durum
bu arada ben yigit arkadasımın "direksiyonunu gelistirirken patlamiş" demesi uzerine yazdim bunları ciddi bisi yok sanmıstım o yuzden simdik ozur diliorum gecmis olsun tekrardan
ps: top sende yigit :=)
Ek.Civic_Spoon
16-01-2012, 15:21
inşAllah üzücü bi durum olmamıştır .
tabikide geçmiş olsun ama Aren in de dediği gibi geliyorum dedi yani 1000 kere ama anlatamadık.
Dikkatli sür dedi herkes, gelen cevap abi şimdi bin arabama gör direksiyonumu oldu
Tabikide her ne kadar bile bile lades demiş olsa da genede geçmiş olsun
Bu konuyu babasına okutmak lazım bir şekilde aslında
yaw şimdi batıkan telefonda söyledi. Harbiden çok üzüldüm. Tanıyan eden varsa bana telefonunu ulaştırırsa sevinirim. İnanılmaz üzüntü duydum. Umarım kendisinde bişey yoktur. Daha çok genç heyecanlı ama pırıl pırıl da çocuk.
Abi kazada kmsede birşey yokmuş arabayı dağatmışlar inan hepmiz üzüldük ama çok uyardık ders olmuştur bağzen hayatta bir olay 1000 nasihata bedel
tamda aklımdan geçiyordu
kelalper
16-01-2012, 15:25
boost up ardaya ulaşmaya çalışıyorum onun ortak arkadaşı vardı.
cocugu targa ve 370z den de edelim tam olsun yani ? :)
belki de burdaki yorumlardan içlendi hırsına yenik dustu akan trafikte son hız denedi ?
yorumcular suclu
suclu olduklarına dair fotograflar war elimde onları da gosteririm size
boost up ardaya ulaşmaya çalışıyorum onun ortak arkadaşı vardı.
konuyu görünce konuştum arda ile çocukta hiç bişi yokmuş maddi hasarlı olay kimseye bişi olmaması sevindirici birşey
BurakCengizhanoğlu
16-01-2012, 15:27
18 yaşımdayken bende yapmıştım aynı kazayı insan kazadan sonra akıllanıyor..
ah be daha dün gece söyledim ahhhhh!!! adam gibi kullan şu arabayı milletin hayatını kendi hayatını tehlikeye atma vs vs diye.... inşallh kemeri takılıdır ki o zihniyetle araba kullananın kemer takacağını hiç sanmıyorum :(
kaçtane arkadaşım var, araba kullanma şekillerine bakarak sen 1 hafta yada 1 ay içinde kesin kaza yaparsın dediğim, ve ciddi şekilde dediğim süre solmadan hepsi kaza yapıp arabalarını pert etti.... bu 4. oluyor, kaza yaparsın dediğim adam 2 gün sonra patlıyor yav.... dahada konuşmam valla :(
MatraX_07
16-01-2012, 15:30
Maşallah ıkı araca da
I Love You Rs :D
ah be daha dün gece söyledim ahhhhh!!! adam gibi kullan şu arabayı milletin hayatını kendi hayatını tehlikeye atma vs vs diye.... inşallh kemeri takılıdır ki o zihniyetle araba kullananın kemer takacağını hiç sanmıyorum :(
kaçtane arkadaşım var, araba kullanma şekillerine bakarak sen 1 hafta yada 1 ay içinde kesin kaza yaparsın dediğim, ve ciddi şekilde dediğim süre solmadan hepsi kaza yapıp arabalarını pert etti.... bu 4. oluyor, kaza yaparsın dediğim adam 2 gün sonra patlıyor yav.... dahada konuşmam valla :(
Kanka sen kmseye bu ara maşallah deme aman gözünü seviyim :)
Maşallah ıkı araca da
gunun yorumu oldu
kaza yapacak adam kendini belli ediyor, sende bir sey yok :D
Maşallah ıkı araca da
Ünlü oldunuz kameraya el sallayın:D
seni ilk gördüğüm yerde arabana bi maşllh çekicem :D:D:D:D:D
http://img690.imageshack.us/img690/75/kamer59159.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/690/kamer59159.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
seni ilk gördüğüm yerde arabana bi maşllh çekicem :D:D:D:D:D
Kanka Deme ole yaaa hahaha çok şükür büyük konuşmayalım kazam yok birkere ablanın biri sağ arka çamurluktan yazılmıştı :)
Kanka Deme ole yaaa hahaha çok şükür büyük konuşmayalım kazam yok birkere ablanın biri sağ arka çamurluktan yazılmıştı :)
buyur abi buyuk konusmayalimin ardından yazılana gel
http://img690.imageshack.us/img690/75/kamer59159.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/690/kamer59159.jpg/)
Çok iyidi hhaha
kaza yapacak adam kendini belli ediyor, sende bir sey yok :D
bikere bu kaza yapıp aracını pert eden bi arkadaşa, eskişehirde yeni arabasıyla virajda *** atmayı gösteriyorum viraj içine bas çek vs yapıyorum anlatıyorum bak böle böle yapılıo vvs diye, sonra ''ama dikkat et sakon sen deneme, bi boş araziye çıok orada deneme yap sonra yola çık'' dedim...
sonuç: ertesi gün ona viraj öğrettiğim virajda patlamış :D noldu dedim lastik patladı diyor :D:D:D lan sokturtma dedim lastiğine :D azkaldı 2. aracıda pert oluyordu ki pert olmasına az kalmış baya bi girmişti araç :D
çok iyidi hhaha
:d:d:d:d:d:d:d................
Günün en iyi yorumlarından
öyle bi araç kullanan çocuğum olsun brak 320 yi, el arabası bile vermem altına :ofk:
Maşallah ıkı araca da
gunun yorumu oldu
hahahahahahah ulan sesli güldüm bee, koltuktan düştüm :D :D
kelalper
16-01-2012, 15:45
Şimdi dorukla konuştum kendisi iyiymiş. Arabada arkadaşı varmış o hastaneye kaldırılmış. Kafasını vurduğu için. Kendiside savcılığa gidiyormuş ifade vermeye.
Şimdi dorukla konuştum kendisi iyiymiş. Arabada arkadaşı varmış o hastaneye kaldırılmış. Kafasını vurduğu için. Kendiside savcılığa gidiyormuş ifade vermeye.
abi nosunu pm lermisin?
yanında biriside varmış yani ?
umarım akıllanır.. Şu konuyu kitlensin bari.. 1000mesaja gidiyoruz yoksa
Geçmiş olsun umarım arkadaşında ciddi birşey yoktur çocuk tech in en hit adamı oldu şaka maka
Abi numarasını yazın buraya kendi nick namelerimizi mesaja yazarak bir geçmiş olsun mesajı atalım moral olsun
Bartu_evo
16-01-2012, 15:48
Kazayı ben gördüm trafik felçti kaza yüzünden araç çekicideydi yolcu trafından öndendi hasar gördüğüm kadarıyla çok iç açıcı bir kaza değildi umarım yolcunun birşeyi yoktur :( daha dün konuyu takip ederken yazıyodu direksiyonumu geliştirdim diye neyse allah acil şifa versin direksiyonla bitmediğini anlamıştır inşallah bu işin.
Geçmiş olsun umarım arkadaşında ciddi birşey yoktur çocuk tech in en hit adamı oldu şaka maka
bitane wrangler jeep li nişantaşı lı bi velet vardı.. onun kadar hit olamaz kimse bu forumda :D
Abi numarasını yazın buraya kendi nick namelerimizi mesaja yazarak bir geçmiş olsun mesajı atalım moral olsun
aynen çocuğa ciddi moral olur....
bitane wrangler jeep li nişantaşı lı bi velet vardı.. onun kadar hit olamaz kimse bu forumda :D
Hassiko me ben o çocuğu sanırım tanıyorum :D doğma buyume okul iş orda olunca bi muhtarlık oluyo hahaha
BurakCengizhanoğlu
16-01-2012, 15:50
Bence konuyu uzatmayalım geçmiş olsun dedik oldu bitti :)
Barkin'in herkese selami var bu arada :D
Gecenlerde Anil'la Bebek'te karsilastigimiz gece onunla da karsilastik, elinde ipad geziniyor mekanlarda :D Herkesi cok ozlemis :hahaha:
Bartu_evo
16-01-2012, 15:51
Buarada kaza zamanında yolda veya etrafta kar yağışı yoktu havada 6 dereceydi ben geçerken
Kendisi ile 9 Ocak P.tesi sabah 05:00'de Frankfurta uçtum :D ordan Orlandoya devam etti Barking bey :D
Barkin'in herkese selami var bu arada :D
Gecenlerde Anil'la Bebek'te karsilastigimiz gece onunla da karsilastik, elinde ipad geziniyor mekanlarda :D Herkesi cok ozlemis :hahaha:
zuahahha babası jipini vermişmi geri altına bari? :D yoksa hala ezik gibi taksi dolmuş specmi takılıyor kendi tabiriyle :D
Bu konu bence silinmesin ve literatürlere altın harfler ile girsin ibretlik paylaşım diyoruz ya kanı kaynayan yine genç arkadaşlara bu konuyu gosteririz
Kendisi ile 9 Ocak P.tesi sabah 05:00'de Frankfurta uçtum :D ordan Orlandoya devam etti Barking bey :D
oha lan ordada mı :D
zuahahha babası jipini vermişmi geri altına bari? :D yoksa hala ezik gibi taksi dolmuş specmi takılıyor kendi tabiriyle :D
Amerikada takildigi icin araba almamis henuz burada, abisinin Targa4S'iyle takiliyomus. biz sormadan acti fotografini falan gosterdi zaten, klasik Barkin :hahaha::hahaha:
Day Walker
16-01-2012, 15:55
bahtsız bedevi :D
1993 yılında tech turkeye tepki olarak doğdu
eleman kahvaltıyı londrada öğle yemeğini pariste akşam yemeği romada yiğor, gecede miamide fink atıyor herhalde :D:D:D:D
bunuda içmeden uçamıyordur herhalde :D:D:D:D:D
http://img829.imageshack.us/img829/7892/portakal.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/829/portakal.jpg/)
Bu konu bence silinmesin ve literatürlere altın harfler ile girsin ibretlik paylaşım diyoruz ya kanı kaynayan yine genç arkadaşlara bu konuyu gosteririz
Katılıyorum. Güzel fikir :icon_tup:
1993 yılında tech turkeye tepki olarak doğdu
ulen bi Can bi sen :D
kelalper
16-01-2012, 16:01
0538 299 9269
arkadaşlar çocuğa denildiği gibi aramayıp nic inizi yazıp mesaj atarsanız iyi olur :) zira şuan meşkul başında bi dert var :)
kendisiyle konuştum dediğine göre biri ona arkadan çarpmış spin atmış, kemerleride takılıymış, girince tech e koyacam aracın fotolarını dedi :)
bu siteden korkmaya başladım
arkadaşlar çocuğa denildiği gibi aramayıp nic inizi yazıp mesaj atarsanız iyi olur :) zira şuan meşkul başında bi dert var :)
kendisiyle konuştum dediğine göre biri ona arkadan çarpmış spin atmış, kemerleride takılıymış, girince tech e koyacam aracın fotolarını dedi :)
hamann aman diyelim geçmiş olsn
kelalper
16-01-2012, 16:07
Telefonda hala akıllanmadığını sezdim ama neyse.
hamann aman diyelim geçmiş olsn
dalga geçmeli mesaj atmayın gözünüzü sevem :D:D
sana ne dedi abi?
herkesee olabiliir tabiki şaka bi yana.haman aman.
Hala akıllanmadıysa gerçekten yazık diyorum,mesaj atıcaktım teline vazgeçtim bu yorumdan sonra...
kelalper
16-01-2012, 16:12
Bana mühim bişey yok dedi. Savcılığa gidiyorum ifade vericem dedi ama söylerken garipti. Bu arada suçu yokmuş diolar arkadan biri dokundurup kaza yaptırmış.
Alper abiye bulasmamak lazım :D:D
Alper abicim nasılsın varmı bir istegin ausdhuhasd :D
o gece iki şaka yapayım dedim Kel'e, beni BKM'nin bagaja sokuyordu adam :D
Cliosportve
16-01-2012, 16:23
o gece iki şaka yapayım dedim Kel'e, beni BKM'nin bagaja sokuyordu adam :D
:hehe:
Düşüyordum koltuktan
Bir musibet,bin nasihattan iyidir.
Geçmiş olsun,ders olması dileği ile..
benim anlamadıgım bisey var ya.. Bu cocuk kaza yaptı neden savcılık ? karakola gidilmez mi yanı savcı mı kalır bu saate ?
Bartu_evo
16-01-2012, 16:33
2 araç vardı kaza yapan biride volvo s40 tı ama volvo da hiç birşey yoktu nerdeyse sadece sol ön çarpılmış gibiydi.
BurakCengizhanoğlu
16-01-2012, 16:34
2 araç vardı kaza yapan biride volvo s40 tı ama volvo da hiç birşey yoktu nerdeyse sadece sol ön çarpılmış gibiydi.
volvonun sağ tarafını iptal ...
Mesajimizi attik kardesimize tepkimi gosterdim :)
bana telde makas atıp yanlayınca kaza olmadı normal gidince kaza oldu abi dedi :D:D:D:D (sanki seni dinledim yavaş gittim kaza oldu der gibi)
ulan ben şimdi ne diyim bu çocuğa? :D:D:D
okadar yapma etme den sonra şu olaya bak :D:D:D:D:D:D
Konuda atar, gider, entrka, aldatma, gülme, oynama, hüzün, keder.... bu ne akü :D
Baştan sona okudum :D Bu konu hit olur :D
olan yine bizim F5 tuşuna olucak
Dediği gibi olan F5 tuşuna olucak :D
Bu arada geçmiş olsun kardeşe.Bundan sonra inş daha düzgn kullanır. :icon_tup:
oha lan ordada mı :D
bahtsız bedevi :D
eleman kahvaltıyı londrada öğle yemeğini pariste akşam yemeği romada yiğor, gecede miamide fink atıyor herhalde :D:D:D:D
bunuda içmeden uçamıyordur herhalde :D:D:D:D:D
http://img829.imageshack.us/img829/7892/portakal.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/829/portakal.jpg/)
Havalimanına check in yaptım 2dk sonra yorum yaptı abi geliyorum diye :D aha dedim buyur burdan yak :D
106 ım var insan içine çıkamıyorum.
Ailemle yemek yemeye gidemiyorum çocuklarım dışarıda yemek yemeye muhtaç oldu artık,yardımcı olsanızda bmw yada mercedes inizi ödünç verin,kurtarın beni bu ızdırapdan :(
Dün akşam herkes öğüt verdi dikkat et diye , bugün kaza yapmış..
Ne diyelim , geçmiş olsun..
Konu efsane gerçekten. :D
Kaza olması üzücü.
edo typer
16-01-2012, 17:48
ALLAH beterınden saklasın gecmıs olsun..
Erayın yanına gıdıp nos takmasına gerek kalmadı:)
hahahha bak sen kimler gelmiş 320D olunca konu :D
m. ali öz
16-01-2012, 18:12
arkadaşa geçmiş olsun, konuyu baştan sona okudum ibretlik hikaye :)
smtkrglu
16-01-2012, 18:35
Geçmiş olsun atarlı arkadaşımıza konuyu baştan sona okudum da bir atasözü geldi aklıma :soru: hızlı koşan atın b*ku seyrek düşermiş...
emirhan sph
16-01-2012, 18:40
Akil yasta degil bastadir.
Aza tamah eden cogu bulamazmis.
Simdi bu guzel kardesimiz cikarda sole bi yorum yaparsa 'Sole gazlarken boyle basarken bu aracida pert ettik hadi bakalim targamiza bakalim' gibi bi yorum yaparsa ne burdaki nasiyatlar ne yaptigi kaza ne kiydigi kiyacagi can bu adami akillandirmaz. Once aileyi bilinclendirmek lazim cocugunda bi gunahi yokki.
SekoLive
16-01-2012, 18:50
konuyu kaçırmısm barkın duysa böyle bişey oldugunu tekrardan göç eder istanbula :D
Boost Up
16-01-2012, 19:20
Arkadaşlar dalga geçip laf etmezseniz sevinirim. Anlatılanlara göre kazada Dorukluk bir durum yok, tamamen diğer arkadaşın gazı. Kazayı gören kimse yok, iki tarafta farklı şeyler anlatılıyor ama üç aşağı beş yukarı neyin nasıl olduğunu kestirebiliyorum. Daha dalga geçme amaçlı birşey yazmazsanız makbul geçer.
dipnot: kazada 2 araç var ve 2 araçta birbirini tanıyor ama olay biraz karışık. Doruk istemeyebilir belki yazmıyorum, kendisi girerse buraya yazar.
Boost Up
16-01-2012, 19:34
bu ara madem doruk fotografı koycakmıs yigite oyle demıs ben bir tane fotograf koyayım;
http://i744.photobucket.com/albums/xx82/Boost_Up/e90.jpg
http://i744.photobucket.com/albums/xx82/Boost_Up/bddb120c913bcdf8688f25c4bedcb9b8.jpg
Arda S40'ın sağ tarafı ne alemde?Ona göre fikirler oluşabilir ancak şu iki fotoya bakınca 320d S40'ın solunu almış gibi görünüyor malesef.
Tekrar geçmiş olsun arkadaşımıza.
Boost Up
16-01-2012, 19:41
abi olaylar karışık, iki tarafında yorumları farklı. Burda yazarım ama ne doğru ne yanlış belli değil. o yüzden kimsenin günahını almak istemem.
olum bu doruk hangi doruk ? bizim tosun mu yoksa
ÖmerF.Bayar
16-01-2012, 19:42
Bmw yolcu tarafi kotu olmus ins biseyi yoktur, volvonun icindekilerde bisey yoktur bence, buyuk gecmis olsun ucuz atlatmislar.
BurakCengizhanoğlu
16-01-2012, 19:42
Adamın kazası buraya konu oldu iyi mi ..
Boost Up
16-01-2012, 19:43
olum bu doruk hangi doruk ? bizim tosun mu yoksa
yok abi o tosun değil ama tosun oldu tığ tığ:D
Bmw yolcu tarafi kotu olmus ins biseyi yoktur, volvonun icindekilerde bisey yoktur bence, buyuk gecmis olsun ucuz atlatmislar.
yanlış bilmiyorsam kimsede herhangi bir sağlık sorunu yok. sırf maddi hasarlı diye biliyorum. yalan olmasın:)
ÖmerF.Bayar
16-01-2012, 19:58
yanlış bilmiyorsam kimsede herhangi bir sağlık sorunu yok. sırf maddi hasarlı diye biliyorum. yalan olmasın:)
Guzel haber, sagol :)
Boost Up
16-01-2012, 20:01
madalya taktılar mı ?
hee taktılar taktılar
Eray Yümsel
16-01-2012, 20:08
eğer doruk s40 yol vermediği için yarıp geçtiyse alnından öpecem o cocugu :D
dün geceki şekilli konuşmalarından sonra ..
eğer doruk s40 yol vermediği için yarıp geçtiyse alnından öpecem o cocugu :D
olum bak dün gece çocuk senle konuşmaya başladı bugün patladı kesin özelden bişeyler yazdın :D
Eray Yümsel
16-01-2012, 20:13
olm ben ek iş olarak lpg ayarı yapıyoruım söylemedimmi :D
berkoral
16-01-2012, 20:15
İki tarafta arkadaşım valla ama sizden ricam dalgayı bir kenara bırakmanız. İlla da geçmiş olsun falan deyin de demiyorum ama dalga da geçilmez yani ortada trafik kazası olmuş.
git önce kendini tanıt canım kardesim..
olm ben ek iş olarak lpg ayarı yapıyoruım söylemedimmi :D
Adamsın reyizzzz takipçiniz... :D
İki tarafta arkadaşım valla ama sizden ricam dalgayı bir kenara bırakmanız. İlla da geçmiş olsun falan deyin de demiyorum ama dalga da geçilmez yani ortada trafik kazası olmuş.
koçum kimin ne yorum yapacağı seni ilgilendirmez..önce kendini tanıt sonra konuyu baştan sona oku sonra burda kim neden dalga geçmiş anlarsın..
Millet burda deli gibi söylemiş.Yapmayın etmeyin diye.Şimdi kalkmıs dalga geçmeyin diyosun! Konuyu baştan sona doğru okumanı tavisye ederim genç insan.İbretlik olmuş..
Boost Up
16-01-2012, 20:43
Berk oral kendini tanitti laf etmezseniz sevinirim. Dalga gecme konusundada uzatmayin hersey bi dalga bi makaradir gidiyo..
Canim kardesim hepimiz uzulduk ama sen ac once bi oku bide inmisin cin misin kimsin sen?
Kisileri tanimam etmem ama o volvonun daracik yan yolda 140-150 tapagaz yurudugunu hatirliyorum.Tabi ayni renkte baska plakada s40 yoksa..E diger arkadasta oldukca heyecanli..Sonuc ortada.
http://imageshack.us/photo/my-images/716/img00866201201161558.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/840/img00864201201161507.jpg/
Durum budur.. Kazada bana sag arka taraftan darbe gelmesi sonucu spin atıp bariyerlere cıkmamdan kaynaklı oldu.. Herkes iyi kimsenin saglıgında sorun yok herkesin iyi dilekleri icin tesekkur ederim.. O trafikte bekliyen arkadaslarda kusura bakmasınlar (:
Boost Up
16-01-2012, 20:51
Yunus emre abi dogrudur tahmin ettigin gibi..
Cliosportve
16-01-2012, 20:53
Resimler yok henüz
Geçmiş olsun bu arada umarım kırık çıkık yoktur
SekoLive
16-01-2012, 20:54
oha kaza harbi ağır olmus,
geçmiş olsn gencecik adamlarsınız gt5 oynayın böyle birbirinizi öldürmeye çalışmayın.
geçmş olsn resimler senin mailin üstünden burdan görnmez kardeşm başka türlü eklemeye çalış imageshack falan:) s40 lamı kapışıyodunuz rakibini bulmuşun :)
gurkanerkan
16-01-2012, 21:12
Büyük geçmiş olsun. Bende konuyu baştan sona takip eden biri olarak olayın buralara geleceğini az çok kestirebiliyordum. Neyse ki maddi hasarlı bir kaza olmuş. Bu kaza eminim ki ders olmuştur. Tekrardan büyük geçmiş olsun
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=f1bfd3835c&view=att&th=134e80b04d888d07&attid=0.1&disp=inline&zw
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=f1bfd3835c&view=att&th=134e80a352376993&attid=0.1&disp=inline&zw
Durum budur.. Kazada bana sag arka taraftan darbe gelmesi sonucu spin atıp bariyerlere cıkmamdan kaynaklı oldu.. Herkes iyi kimsenin saglıgında sorun yok herkesin iyi dilekleri icin tesekkur ederim.. O trafikte bekliyen arkadaslarda kusura bakmasınlar (:
peki dorukcum o arkadan gelen darbenin sebebi nedir tam olarak? yanılmıyorsam sana çarrpanda arkadaşınmış... kapışıyormuydunuz yoksa?
cok gecmiş olsun allah bütün şöförleri korusun.
peki dorukcum o arkadan gelen darbenin sebebi nedir tam olarak? yanılmıyorsam sana çarrpanda arkadaşınmış... kapışıyormuydunuz yoksa?
yok abi oyle bi yaramazlık yok onumdekinin durup duruken sert fren yapması sonucu aynayada baktım kor noktada kalmıs attım kendimi saga oda son anda farkediyo beni kurtarmaya calısırken arka sagdan vuruyo
geçmiş olsun Allah korumuş.
Neyse allah daha buyugnden korusun arabalar pert kasko vardir umarim ?
Fotolar gozukmuyor gecmis olsun kimseye bisey olmaması sevindirici.. Allah cumlemizi beterinden saklasın..
Neyse allah daha buyugnden korusun arabalar pert kasko vardir umarim ?
Var var yarın kasko islemlerini baslatıcam
kelalper
16-01-2012, 22:08
ardanın koyduğu resimlere baktığım zaman Bmw nin volvoya sol arkadan girdiğini anlıyorum. Eğer s40 a arkadan frenli olarak giren başka araba yoksa. Bmw nin vurduğu nokta ile volvonun vurulduğu nokta cuk oturuo darbe açılarına göre. BMW nin sağ ön tekerleği volvonun sol arka salıncağını kırmış. Daha sonra volvo sola doğru dönmeye başlayınca da Bmw hızlı olduğu için volvonun bütün sol tarafını almış.Volvonun ön çamurluğundan da belli. Arkadan öne doğru açılmış. Volvo arkada olsaydı ezilirdi öne doğru açılmazdı.
ardanın koyduğu resimlere baktığım zaman Bmw nin volvoya sol arkadan girdiğini anlıyorum. Eğer s40 a arkadan frenli olarak giren başka araba yoksa. Bmw nin vurduğu nokta ile volvonun vurulduğu nokta cuk oturuo darbe açılarına göre. BMW nin sağ ön tekerleği volvonun sol arka salıncağını kırmış. Daha sonra volvo sola doğru dönmeye başlayınca da Bmw hızlı olduğu için volvonun bütün sol tarafını almış.Volvonun ön çamurluğundan da belli. Arkadan öne doğru açılmış. Volvo arkada olsaydı ezilirdi öne doğru açılmazdı.
ne expertiz yaptın be :)
kelalper
16-01-2012, 22:12
yanlış mı müdür baksan sen ne dersin.
valla bana da öyle geldi o fotolara göre, Doruk arkadaşımızın koyduğu fotoları göremedik henüz, düzgün bir siteye yüklerse eğer görücez :)
volvonun sol onu benim sag arkama carptı o eziklikler bariyer eziklikleri volvodaki
http://img840.imageshack.us/img840/7782/img00864201201161507.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/5184/img00866201201161558.jpg
Burdan daha net, geçmiş olsun tekrardan..
geçmiş olsun canınız sağ olsun ;)
freelife
16-01-2012, 22:29
geçmiş olsun , allah korumuş ....
şimdik acaba asıl yeni arabamı görün dermiki ....?
BlackEmperor
16-01-2012, 22:31
geçmiş olsun,her kaza kötüde olsa büyük tecrübe edindirir.
mstfcn28
16-01-2012, 22:33
geçmiş olsun,her kaza kötüde olsa büyük tecrübe edindirir.
:icon_tup: Allah kimseye böyle tecrübe edindirmesin ama b bir gerçek.
Geçmiş olsun.
Achmed cakar spec :)
Edit: konuyu okuyan drahte arkadasiminda yorum yapmasi bu geceki tek temennim :D
Cok gecmis olsun tekrar
hakotech
16-01-2012, 22:43
yaa bı sanıye bu doruk,doruk motors'un sahıbın kardesı dorukmu???
ALPhan japan
16-01-2012, 22:49
s2000'e alkış :) geçmiş olsun..
Boost Up
16-01-2012, 22:58
Doruk burdanda söyliyeyim sanada bülentcanada çok büyük geçmiş olsun..
gecmiş olsun canınıza bişey olmamıs gerisi dert değil,artık neresinden dönersen kardır hesabı.
Bartu_evo
16-01-2012, 23:11
yaa bı sanıye bu doruk,doruk motors'un sahıbın kardesı dorukmu???
o bahsettiğin 3 kasa beyaz ama 01 td plaka o değil. kaza yapan ark 34 hp plaka
Doruk burdanda söyliyeyim sanada bülentcanada çok büyük geçmiş olsun..
Sagolasın kardesim.. Iyı dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım eksık olmayın :) tekrarlanmamasını umut ettıgımız bı olaydı ınsallah olmaz bulentcan adınada tesekkur edıyım burdan
Merhaba doruk
hakotech
16-01-2012, 23:21
o bahsettiğin 3 kasa beyaz ama 01 td plaka o değil. kaza yapan ark 34 hp plaka
evet adanalı genc bı kardesımız vardı yıne 320 d beyaz. onla bı kaza yapmıstı,aynı arkadas sandım..
Gecmıs olsun ALLAH ım daha yasatmasın sana
kelalper
16-01-2012, 23:32
Doruk doğruyu söyle kardeşim. O kaput bariyere çarpmakla öyle katlanmaz. Bariyerlerde senin ön salıncağını o şekilde kıramaz. Volvo bariyerlere geri geri sürtüyo olsa o kadar uzağa spin atarak dönerek gelemez. Yerde arka lastiğin kazıma izleri var. İkinizde hızlıymışsınız sen daha hızlıymışsın. Sen vurup geçtikten sonra yan yan bariyerlere doğru gitmişsin seninde lastik izlerinden belli. Birazdan detaylı şema çizer yollarım.
Doruk doğruyu söyle kardeşim. O kaput bariyere çarpmakla öyle katlanmaz. Bariyerlerde senin ön salıncağını o şekilde kıramaz. Volvo bariyerlere geri geri sürtüyo olsa o kadar uzağa spin atarak dönerek gelemez. Yerde arka lastiğin kazıma izleri var. İkinizde hızlıymışsınız sen daha hızlıymışsın. Sen vurup geçtikten sonra yan yan bariyerlere doğru gitmişsin seninde lastik izlerinden belli. Birazdan detaylı şema çizer yollarım.
oynatalım görelim alper abi :D:D:D:D
Bartu_evo
16-01-2012, 23:50
Bu konu bitince boşluğa düşecem . :D 4 gözle bekliyorum şemayı :D
o değilde bmw foruma manyak bi giriş yaptı:D yılın en hızlı tanınan üyesi:D
kelalper
16-01-2012, 23:52
http://e1201.hizliresim.com/t/k/1vgn0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1201.hizliresim.com/t/k/1vgnu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1201.hizliresim.com/t/k/1vgpj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1201.hizliresim.com/t/k/1vgq0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1201.hizliresim.com/t/k/1vgq9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bence olayın bütün hikayesi bu. Darbelerden bu anlaşılıyor. BMW volvodan çok çok daha hızlıymış.
berkay_aydin
16-01-2012, 23:56
Çok geçmiş olsun, kaskonuzda varmış sizde birşey yoksa kafaya takmaya değmez :(
Bartu_evo
16-01-2012, 23:59
o değilde bmw foruma manyak bi giriş yaptı:D yılın en hızlı tanınan üyesi:D
Aha :D eğlence çıktı bende uzun süredir girmiyodum
alper abi sana yemin ediyorum bana arka sagdan carptı arkadasın numarasını veriym ara sor ben carpsam ben carptım derim bunda utanılcak bisey yok sonucta..bmw volvodan biraz daha hızlıydı dogru orası :)
Abi forumda kötü Photoshop yapanlara paint terk dıyorduk ya,bunları gördükten sonra Kimse demez artık :D
bmw nin arkadan çekilmiş bi fotosu varmı?
o degilde alper abi ugrasıp cızınce cidden guldum krokiye yani sinirim bozuldu o anı hatırlayınca
bmw nin arkadan çekilmiş bi fotosu varmı?
var ama arka tarafta hic bisey yok cizik dahi.. bagaj sapasaglam
e bi göster görelim koçum madem....
Öyle veya böyle kaza yaşanmış boşverin daha üstüne gitmeyin, genç kardeşimizde bu olaydan alması gereken dersi almıştır diye düşünüyorum.
alper abi sana yemin ediyorum bana arka sagdan carptı arkadasın numarasını veriym ara sor ben carpsam ben carptım derim bunda utanılcak bisey yok sonucta..bmw volvodan biraz daha hızlıydı dogru orası :)
illaki dediğin gibidir kardeşim sonada iliştiriyon gene hızlıydım die:D:D
bence olayın bütün hikayesi bu. Darbelerden bu anlaşılıyor. BMW volvodan çok çok daha hızlıymış.
ajhfsakjfhsahfakjsdf ağır paint terksin :hehe:
illaki dediğin gibidir kardeşim sonada iliştiriyon gene hızlıydım die:D:D
yok abi simdi bi hızlı var harbiden 200+ bide benim hız vardı 100 filan
http://d1201.hizliresim.com/t/k/1vh8g.jpg
dorukcum bide senden kaza yerinde tutulan tutanağın fotosunu isticem, tutanağın bir kopyasının elinde olması gerek....
geçmiş olsun şaka gibi bı konu hayretle takip ediyorum :)
yarın sabah vericekler abi. de abi sen onu napıcan (:
Boost Up
17-01-2012, 00:41
cok kafana takma, Berke ara soyle bı gun cıkarken haber verır mısın dıye, yada numaran var cıkarken haber verırım. araba olmazsa evde gelıp alırımda sorun degıl. tanısmıs oluruz oturur muhabbet ederz. sıkma canını. bak bende soktum bı tane araba barıyere:D
ya can sıkıntısıyla alakalı degil pek isin aslı su yani ugruna olup bittigim goz bebegim okadar ugrasıp yaptırdıgım arabam gitti
Ben gözbebeğim dediğim arabamı gözümden bile sakınıyorum şahsen.
Daha çok gençsiniz. Bu sefer Allah yardımcın olmuş. Umarım bundan ailende pay çıkarır senin için doğru olan kararı verir.
Geçmiş olsun.
başından beri takip ediyorum konuyu geçmiş olsun umarım ders almışsındır.
bence burda volvo değil bmw volvo ya çarpmış sağını görmeden adamın üstüne kırmış gibi sağ arkadan bmw kaptırınca bariyerlere girmiş ama o volvo sol arkayı nasıl vurmuş düşünüyorum hala :D geçmiş olsun herkeze
Boost Up
17-01-2012, 00:47
ya can sıkıntısıyla alakalı degil pek isin aslı su yani ugruna olup bittigim goz bebegim okadar ugrasıp yaptırdıgım arabam gitti
orası öyle, ama boşvermeye bak çok ciddi bi kaza geçirdiniz ufak tefek değil. canınıza bişey gelmemiş Allahtan ikinizinde.
BurakCengizhanoğlu
17-01-2012, 00:48
dorukcum bide senden kaza yerinde tutulan tutanağın fotosunu isticem, tutanağın bir kopyasının elinde olması gerek....
trafik polisimisin? :D Yoksa sigortacımı ? :D Ne ayaksın oğlum :D
SEFAKALACAY
17-01-2012, 00:50
:D hahaha fena güldüm kardeşim sen gönder evrakları biz takip ederiz sen yorulma
m. ali öz
17-01-2012, 00:54
konu amacından uzaklaştı diye moderatörlerden de ses çıkmıyo bi başlıktır gidiyo ama severek takipteyiz :D
darkmoon
17-01-2012, 00:55
geçmiş olsun allah beterlerinden korusun.. ama kelalper nickli arkadaşla aynı fikirlere sahibim neticede ekspertiz raporu her şeyi ortaya çıkarıcakdır bulunduğunuz yerde kameralar varsa sigorta ordanda kamera görüntülerini istiycekdir..
sanane lan fülüansçı :D
http://e1201.hizliresim.com/t/k/1vgn0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1201.hizliresim.com/t/k/1vgnu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1201.hizliresim.com/t/k/1vgpj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1201.hizliresim.com/t/k/1vgq0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1201.hizliresim.com/t/k/1vgq9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ALper abi bu ne yahu :hahaha:
Abi forumda kötü Photoshop yapanlara paint terk dıyorduk ya,bunları gördükten sonra Kimse demez artık :D
:icon_tup: A4 kağıda kara kalem çalışmış..
ajhfsakjfhsahfakjsdf ağır paint terksin :hehe:
Ben gözbebeğim dediğim arabamı gözümden bile sakınıyorum şahsen.
Daha çok gençsiniz. Bu sefer Allah yardımcın olmuş. Umarım bundan ailende pay çıkarır senin için doğru olan kararı verir.
Geçmiş olsun.
Akbil Spec devam.. ;)
sanane lan fülüansçı :D
Sabahım müthiş başladı yahu :)
arabalar daha sıradan arabalar olsaymış kazanın boyutları farklı olabilirmiş, iki tarafada geçmiş olsun :(
kelalper
17-01-2012, 08:14
10 dakikada paintle bu kadar çizebiliyorum. 10 dakika da upload u tuttu. 20 dakikada önünüze koymuşum işte. Autocad mi istiosunuz çocuum
10 dakikada paintle bu kadar çizebiliyorum. 10 dakika da upload u tuttu. 20 dakikada önünüze koymuşum işte. Autocad mi istiosunuz çocuum
Elde çizdikten sonra foto çekip koymanı yeglerdim abi :Bravoo:
darkmann
17-01-2012, 08:51
doruk rcz si olan enes diye bi arkadaş var tanıyormusun onu?
TURBO_S2K
17-01-2012, 11:53
benim anlamadığım bmw li kardeşimiz volvo dan daha hızlı olduğunu ve volvo nun kendisine çarptığını söylüyor
1) bmw volvo dan hızlı ise nasıl olurda volvo arkada çarpar?
2) madem bmw ye arkadan çarpıldı neden bmw nin arkası sağlam? çizik bile yok?
benim anlamadığım bmw li kardeşimiz volvo dan daha hızlı olduğunu ve volvo nun kendisine çarptığını söylüyor
karıştırmaaa :D
Eray Yümsel
17-01-2012, 12:04
bu konu kilitlensin beyler burdan devam edelim. bu işi ancak müge anlı çözer
http://img392.yukle.tc/images/3599tekrar111_1.jpg
anaokulundan kalma paint bilgimle bukadar :D
Çaktirma panpa ölü takliti yap belki gider;)
karıştırmaaa :D
yeterince karıştı :D
Aynen iştee yalçın çakır spec kilit soru:D
bmw yi süren arkadaş arabayı daha önce rollde denemişmi benimde 3.20 dizelim var ve nasıl gittiğini tüm adana biliyor o araba manuel de kalkmaz DS ta basması lazım yoksa megane bukadar açamaz
al işte bi tane daha :D
Önce yazılımlı 3.30d yi geçiniz sonra havalara sıkınız ;)
önce konuyuda okuyunuz .. (baştan)
BurakCengizhanoğlu
17-01-2012, 12:50
3.20 d alan kral oluyor sanırım bu devirde :)
mechanic
17-01-2012, 12:52
al işte bi tane daha :D
Önce yazılımlı 3.30d yi geçiniz sonra havalara sıkınız ;)
önce konuyuda okuyunuz .. (baştan)
bi tane daha derken?
Cliosportve
17-01-2012, 12:52
Megane dediğin normal megane değil
Stock verileri 225 Hp olan Turbo bir araç
Pist rekoru var falan filan
Ayrıca videolardaki Megane Rs 280 Hp civarında veriyordur
Büyük ihtimal şudur.Bmw li kardeşimiz geçmek için veya kurtulmak için volvocu kardeşimizin üzerine kırmış arkadan darbe alınca sağ önden bariyere vuruyo vurunca araba düzeliyo sağ taraf komple bariyere sürüyo direksiyon sola doğru zaten ya yavaşlayıp sol şeritte kalıyo yada ordan tekrar sola vurup duruyo yanlız volvoya yakıştıramadım o kadar hasarı :)
Bu arada Doruk kardeşim geçmiş olsun.Bir müsibet bin nasihatten iyidir.Biz seni cmt gecesi ataşehirde gördük benzin in otoparkına çok hızlı girip çıktın ki ben E5 te 200 e çıkmadan eve girmeyen adam bütün yolu 80 le döndüm.Biraz akıllı mantıklı davranırsın artık bu olaylardan sonra.konuyu okumuştum önceden senin olduğunu anladım.Başına bişey geliceği belliydi ordaki teyzede kulaklarını çınlattı senin.Umarım akıllanırsın gazlama denmiyo sana ama herşey adabıyla...
bi tane daha derken?
hee bitane daha.. 3.20d değilmi ?
320d güzel gidiyor dizeller arasında performansı filan en güzel araba 2.0 ltde bence,bizde de var bi tane.ciplisini görmedim eminim güzeldir.megane stok olsa dpf iptalli ,yazılımlı 320d ile ne olurdu ama megane da gıdıklanmıs olunca yapcak bişey yok :)
mechanic
17-01-2012, 12:58
Megane dediğin normal megane değil
Stock verileri 225 Hp olan Turbo bir araç
Pist rekoru var falan filan
Ayrıca videolardaki Megane Rs 280 Hp civarında veriyordur
ya ok de ,
arkadaşın hitap tarzı ilginç.
3,20 si olan yazmayacak mı arakadaş _? dalga geçer gibi yazı yazıyorsun.
ya anlatamıyorum ki ben. 3.20d kötü giden demedim ama 4.600'de vites atan aracı nasıl yurutucen kendinden daha hafif ve daha kuvvetli araçla ?
M'de nasıl yurumuyor onu anlamıyorum. DS de basınca ne yapıyor, vites ufaltıyor.
M2'de kalkınca 3.000 devirde ds'de kalsanda farketmez ;) hala tutunur tutunmaz muabbeti yapıyorsunuz..
aynen dalga gecer gibi konusuyorum, öyle bir çıkıyorsunuz ki.. Butun Adana bilir bu 320d 'yi diyorsunuz. Adanaya da bu Reno'yu getirsek aynısı olur. Hadi biraz daha basıncınız acık olsun diyelim.. Belki 1 metre farkeder..
Konuyu baştan okuyun bir zahmet..
Konu kim geçer kim geçmez değil !
GokHan35
17-01-2012, 13:03
3.20 si olan her tarafa yazar da kalkıpta megane rs i kendine rakip görurse yazmamak daha mantıklı olur..
3.20 si olan her tarafa yazar da kalkıpta megane rs i kendine rakip görurse yazmamak daha mantıklı olur..
berkay_aydin
17-01-2012, 13:14
ya anlatamıyorum ki ben. 3.20d kötü giden demedim ama 4.600'de vites atan aracı nasıl yurutucen kendinden daha hafif ve daha kuvvetli araçla ?
M'de nasıl yurumuyor onu anlamıyorum. DS de basınca ne yapıyor, vites ufaltıyor.
M2'de kalkınca 3.000 devirde ds'de kalsanda farketmez ;) hala tutunur tutunmaz muabbeti yapıyorsunuz..
Dizel bir araca devir muhabbeti yapmışsınız ne yani 4000 rpm çeviriyorum diye 6500-7000 çeviren bir araç beni geçebiliyor mu oluyor ?
Bartu_evo
17-01-2012, 13:15
2 tane velet biri burdan geldi , biri aşağıdan çıktı burda kapıştılar ben mi sana senmi bana derken burdan kavga ede ede geldilerburda çocuğun kafasına çarptı ötekini havada yakalamamla beraber bi koydum o aşağı yuvarlandı derken vazo sallan sallan düş :D olayın özeti budur .
http://img535.imageshack.us/img535/271/599187detay.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/535/599187detay.jpg/)
o 320 dediğin araba senin arabandan kaçtane alır bilyormusun arkadaş 320 d si olan adam yarışı sadece seyretmeye gider yarışçı olsa 100 binlira para ile türkiyede makina yapsan kral olursun o meganecılarda seni anca alkışlar ;) onun için dengin olan adamlarla atış anlatabildimmi ?
mechanic
17-01-2012, 13:21
Dizel bir araca devir muhabbeti yapmışsınız ne yani 4000 rpm çeviriyorum diye 6500-7000 çeviren bir araç beni geçebiliyor mu oluyor ?
yaş 22 olunca dizelde devir felan gibi cümle kurabiliyor böyleleri..
o 320 dediğin araba senin arabandan kaçtane alır bilyormusun arkadaş 320 d si olan adam yarışı sadece seyretmeye gider yarışçı olsa 100 binlira para ile türkiyede makina yapsan kral olursun o meganecılarda seni anca alkışlar ;) onun için dengin olan adamlarla atış anlatabildimmi ?
:icon_tup:
Bartu_evo
17-01-2012, 13:22
Olay kim kimin arabasından kaç tane alır değil kardeşim bir konuyu baştan oku adamın ne demek istediğini anlarsın hemen böyle gider yapma el elden üstündür . olay geçmek geçilmek değil orda :icon_tup:
polemik var dediler geldik :D
arkadaşım fatura bedelleriylemi konuşuyoruz. Madem iyisin bu kadar sende gel farkını görelim.. 1 metre daha önde gidersin arkadaşın 3.20dsine göre o da max !! çok gaz olmussunuz dizellerinizle siz :D
karşınızdakini bilmeden sıkmayın Adanalı gardaşlarım :D
tribun yapmayın konuyu okuyun baştan sona kadar, konu burda kim geçer değil !
Ben orda Manuel ve DS muabbetine takıldım. Madem modifiye içindesiniz, öğreninde gelin.
DS'de kalksada manuelde kalksada farketmezdi.. Hatta m2'de kalksa daha karlı olacaktı. Vites düşürme kaybından kurtulacaktı..
Nos mu bağladınız da Pedal arkasına DS'de farkedecek ?
Madem konu para..
Senin 3.20dizelinin 3 katı fatura bedeline sahip aracım vardı.. O yuzden bana parayla gelmeyin.. boş konusmayın konuyu okuyun ;)
NOKTA
GokHan35
17-01-2012, 13:33
ustam iyi hoş diyosun da yukarda yaptıgın yorumda 3.20 yi yanlış kullanmışlar şöyle kaldırsalardı böyle yapsalardı falan diyosun demek ki sadece izlemeye gitmiyo 3.20 ler,yapabiliyosanız 100 bin lira paraya araba yapın alkışlasınlar ama olcak seyleri söyleyin bence bu tur kagıt ustu hesaplara gerek yok :) varsa en pahalısından çaplı çipli 3.20 dizel ben 15 milyarlık arabamla bi deneyim haftaya da gecsin beni :) acıkcası basta kelalpere neden boyle bi konu acıyo ne gerek var ki diyodum ama konu uzadıkca örnekler cogalıyo adamı hakikaten anlıyorum,haklı buluyorum..
ustam iyi hoş diyosun da yukarda yaptıgın yorumda 3.20 yi yanlış kullanmışlar şöyle kaldırsalardı böyle yapsalardı falan diyosun demek ki sadece izlemeye gitmiyo 3.20 ler,yapabiliyosanız 100 bin lira paraya araba yapın alkışlasınlar ama olcak seyleri söyleyin bence bu tur kagıt ustu hesaplara gerek yok :) varsa en pahalısından çaplı çipli 3.20 dizel ben 15 milyarlık arabamla bi deneyim haftaya da gecsin beni :) acıkcası basta kelalpere neden boyle bi konu acıyo ne gerek var ki diyodum ama konu uzadıkca örnekler cogalıyo adamı hakikaten anlıyorum,haklı buluyorum..
:bravo: oh beee
arkadaşım fatura bedelleriylemi konuşuyoruz. Madem iyisin bu kadar sende gel farkını görelim.. 1 metre daha önde gidersin arkadaşın 3.20dsine göre o da max !! çok gaz olmussunuz dizellerinizle siz :D
karşınızdakini bilmeden sıkmayın Adanalı gardaşlarım :D
tribun yapmayın konuyu okuyun baştan sona kadar, konu burda kim geçer değil !
Ben orda Manuel ve DS muabbetine takıldım. Madem modifiye içindesiniz, öğreninde gelin.
DS'de kalksada manuelde kalksada farketmezdi.. Hatta m2'de kalksa daha karlı olacaktı. Vites düşürme kaybından kurtulacaktı..
Nos mu bağladınız da Pedal arkasına DS'de farkedecek ?
Madem konu para..
Al sana hayat hikayem :D Baba parası değil bu yazdıklarım.. ;)
sadece 5.35d de maddi destek alındı !
2006 senesi - SLK 200 Kompressor 0 fatura bedeli zamanında 71.000 Euro
2006 senesi sonu CLK 200 Kompressor 0 Fatura bedeli zamanında 90.000 Euro
2007 senesi (İtalyan plaka) BMW 5.35 dizel İtalyan fatura bedeli 72.000 Euro, Türkiye bedeli 150.000 euro..
2011 senesi Mini Cooper S r56 LCI Fatura bedeli 37.000 Euro
Senin 3.20dizelinin 3 katı fatura bedeline sahip aracım vardı.. O yuzden bana parayla gelmeyin.. boş konusmayın konuyu okuyun ;)
NOKTA
kardeş maşallahın varmışta bu harflerin ve rakamların hepsi klavyede var ya ;) senin o çok övdüğün rs ini bizim burda dizel leonlar toledolar geçer yani çok sıçrama ;) VİRGÜL :D
yahu sıkma işte boş yere, gelin İstanbula meshur dizellerinizle..
Ben dizel seat falan demiyorum.. Madem güveniyorsunuz Getirin kardesim 3.20D'ni gör sonra ne oluyor ?
Don lastiği..
saptırma konuyu inatla söylüyorum.. Varsa 3.20'li arkadaşımıza iyi dileklerin, geçmiş olsun de git.
Hala tavsiye ediyorum, konuyu baştan okuyun gaza gelmeyin yok yere. :)
hakotech
17-01-2012, 13:42
sidik yarışına çevırdınız be kardeşler..gerenk yok böle şeylere..alın size hedıye bı sarkım var..mahsundan hepımız gardasız..you tube lınkını koymadım,acarsınız sız :D
yarışan arkadaşı tanımıyorum aracını denemek istemiş denemiş arabası triptonik vites oldugu için kafadan 1 sn kaybı var zaten manuelde bu araba yürümez diyorum benim 1 ayımı rollerde yedi bu araba sadece DS modunda yürür ondada kornayı iyi ayarlaması lazım burda bmw meganı geçer demiyoruz sadece bmw yi kullanamamış diyoruz anlatabildimmi ? 15 milyarlık arabası olan arkadaş iyi günlerde bin biz keyifçiyiz ;)
redbaron
17-01-2012, 13:45
bmw yi süren arkadaş arabayı daha önce rollde denemişmi benimde 3.20 dizelim var ve nasıl gittiğini tüm adana biliyor o araba manuel de kalkmaz DS ta basması lazım yoksa megane bukadar açamaz
al bi tane daha beyin bedava yürek yemişte gelmiş :D:icon_wack
ds ye alınca +30hp +90nm tork veriyor dimi :D aahsahahahaha
yahu sıkma işte boş yere, gelin İstanbula meshur dizellerinizle..
Ben dizel seat falan demiyorum.. Madem güveniyorsunuz Getir kardesim 3.20D'ni gör sonra ne oluyor ?
Don lastiği..
saptırma konuyu inatla söylüyorum.. Varsa 3.20'li arkadaşımıza iyi dileklerin, geçmiş olsun de git.
Hala tavsiye ediyorum, konuyu baştan okuyun gaza gelmeyin yok yere. :)
sidik yarıştırdığımız yok herkes katagorisini bilsin deveden büyük fil var bizim buraların meşhur lafıdır ;)
redbaron
17-01-2012, 13:47
bak taze yeni çıktı :D
http://www.incicaps.com/vroklvyy.jpg
kelalper
17-01-2012, 13:48
Özgür kardeşim monitörü gözünün gördüğü yerlere koy başka yerlerinle okuyorsun başka başka yorumlar çıkarıyorsun. Burada konu geçmek geçilmek değil. Konunun başlığını oku bak ne yazıyor ondan sonra yaz. Paranla bana hava atmaya kalkma adamlığımla hayatını satın alırım üstüne param cebimde kalır. Ulan kıçı boklu 320d e biniosunuz 100 bin liralık araba sanki Phantom altınızdaki araba.
al bi tane daha beyin bedava yürek yemişte gelmiş :D:icon_wack
ds ye alınca +30hp +90nm tork veriyor dimi :D aahsahahahaha
biz adanalıyız kardeş doğuştan yürekliyiz ocak başında büyüdün heralde ;)
yahu kategorinde araçla gelsek geçebilecekmisin ne sidik yarıştırıcam senle ben ?
kullanamamış diyorsun hala yahu.. Gaza basmanın şöförlüğümü var ? ne savunoyursun hala ?
Hala baştan okumadın dimi konuyu ? :)
@Hakotech ; abi sidik yarıştırdıgım yok, Boş konusup geriyorlar ortalıgı.. ne savunuyor hala..
Özgür arkadaşımız haklı. Ben hesap yaptım Özgürün 320D si ile benim Sorentodan 2 tane alırsın :D Ben susuyorum o yüzden :D
Kardesim burda el ipiyle gerdege girme sana fermastan bir fatura cikartirim faturayi okumakta sorun yasarsin konuyu baska yerlere cekme kerem sende koy faturani gadi kim daha uzaga isiyo gorelim sidik yaristrmanin anlami yok kardesim konuyu oku once kimse 320d yi kucumsemiyo ama megane rs e kaldirirsa bole kaldrdigi gobi indirirler
kelalper
17-01-2012, 13:52
yarışan arkadaşı tanımıyorum aracını denemek istemiş denemiş arabası triptonik vites oldugu için kafadan 1 sn kaybı var zaten manuelde bu araba yürümez diyorum benim 1 ayımı rollerde yedi bu araba sadece DS modunda yürür ondada kornayı iyi ayarlaması lazım burda bmw meganı geçer demiyoruz sadece bmw yi kullanamamış diyoruz anlatabildimmi ? 15 milyarlık arabası olan arkadaş iyi günlerde bin biz keyifçiyiz ;)
sen 15 milyara sağlam megane rs bul ben sana buradan sipariş veriyorum hemen 10 tane alıcam. Trink para. Cash on the table. 1 saate hesabında.
hersey güzel hosta su kulanılan laf lafmı şimdi ne adam gibi adamlar gördüm ferrari parası var cebinde ama 106 saxo typer biniyolar :icon_wackbence düşünceli yazmak lazımm lafları
hakotech
17-01-2012, 13:53
yahu kategorinde araçla gelsek geçebilecekmisin ne sidik yarıştırıcam senle ben ?
kullanamamış diyorsun hala yahu.. Gaza basmanın şöförlüğümü var ? ne savunoyursun hala ?
Hala baştan okumadın dimi konuyu ? :)
@Hakotech ; abi sidik yarıştırdıgım yok, Boş konusup geriyorlar ortalıgı.. ne savunuyor hala..
gardasım anladım ben sana yazmadım zaten onu:) ozgr kardes bıraz asabı,bugun tersınden kalkmıs anlasılan,şirinlık yapam dedım..tutmadı :D
sen 15 milyara sağlam megane rs bul ben sana buradan sipariş veriyorum hemen 10 tane alıcam. Trink para. Cash on the table. 1 saate hesabında.
bunu biz 10+10 yapalım 3 dakikadan hesaptaa:);)
Özgür kardeşim monitörü gözünün gördüğü yerlere koy başka yerlerinle okuyorsun başka başka yorumlar çıkarıyorsun. Burada konu geçmek geçilmek değil. Konunun başlığını oku bak ne yazıyor ondan sonra yaz. Paranla bana hava atmaya kalkma adamlığımla hayatını satın alırım üstüne param cebimde kalır. Ulan kıçı boklu 320d e biniosunuz 100 bin liralık araba sanki Phantom altınızdaki araba.
paramla kimseye hava atmam adam dediğinde adanada yetişir ordan adamlık satın almalık felan hayırdır tüccarmısın herkes işine baksın sadece bmw nin manuelde yürümediğini söyledim lafımında arkasındayım şu lafıda unutma herkes için geçerlidir dünyadaki en iyi araba sahip olduğunuz arabadır benim olduktan sonra E30 E36 olsun yani 100-200 ü yok sükseye gerek yok anlatabildimmi bu muhabbet harbi çok uzadı
GokHan35
17-01-2012, 13:54
3.20 si olan izlemeye gider yarısmazdı 1 önceki sayfada şimdi sen 1 ayını rollerde yemişsin nasıl olcak? izlerken fazla gaza gelme ustam sen ekonomiden sasmamak lazım,yakıt ortalamasına bak,yokuş yukarı nasıl cıkcan onu dene falan,yıkat bi sigara yak karsıdan izle vay bee arabama bak maasallah falan de,gerisi boş,bu roll işleri tehlikeli :D
redbaron
17-01-2012, 13:55
biz adanalıyız kardeş doğuştan yürekliyiz ocak başında büyüdün heralde ;)
kim sizi bu yalana inandırdı? adanalı dizisimi :D:D
BurakCengizhanoğlu
17-01-2012, 13:55
Allah kimseyi parayla terbiye etmesin..Sonradanda parayı göstermesin ;)
Ulan keşke arabamda sıkıntı olmasaydı benim Miniyle koysaydım videoyu..
Bakalım ne dicektin o zaman Adanalı :D
Kardesim burda el ipiyle gerdege girme sana fermastan bir fatura cikartirim faturayi okumakta sorun yasarsin konuyu baska yerlere cekme kerem sende koy faturani gadi kim daha uzaga isiyo gorelim sidik yaristrmanin anlami yok kardesim konuyu oku once kimse 320d yi kucumsemiyo ama megane rs e kaldirirsa bole kaldrdigi gobi indirirler
yok abi okuma yazma kalmamış insanlarda sırf Kompleks :D
benzim 10 tl olsunda zengin fakir görelim anasını satiim :D
redbaron
17-01-2012, 13:56
:icon_tup: amin görmemişin 320d si olmuş rr phantom sanmış
buraya yazılan en anlamlı söz..
mert_leon
17-01-2012, 13:57
biride çıkıp demiyorki aga bu nedir :D herkes kale almış cevap veriyo nolmuş sen adanalıysan sadece adanalımı yürekli oluyor bende tekirdağlıyım ne var yani boş boş laflar ya.
Bartu_evo
17-01-2012, 13:57
zirai araç faturaları kabul oluyomu abi onlarda pahalı hatta bende 2 tane stock lamborghini traktör var limon bahçesinde fena kaçıyor çok da pahalı haa . üffff ne sidik yarıştırıyorum ha :D
nerden alıntı olduğunu ve alıntıyı oku ...
hakotech
17-01-2012, 13:58
zirai araç faturaları kabul oluyomu abi onlarda pahalı hatta bende 2 tane stock lamborghini traktör var limon bahçesinde fena kaçıyor çok da pahalı haa . üffff ne sidik yarıştırıyorum ha :D
hahahahaha :D
konuyu en başından beri okuyorum bakarsanız mesaj yazmadığımıda görürsünüz hic bir konuya mesaj yazmıyorum polimden dolayı ama harbide konunun b.k cıktı alper abi ne anlatmak istiyordu nereye geldi ne oldu simdi ne konusuluyor sadece sunu söylüyorum arkadasın dediği ile ilgili kullanamasa 1 boy farkeder en fazla ama arada ucurum var. ayrıca böyle benm bmw ve senin meganın megancı falan hoş değil yani herkezim bi geliri bi bütcesi var ona göre yaşıyor
kelalper
17-01-2012, 13:58
paramla kimseye hava atmam adam dediğinde adanada yetişir ordan adamlık satın almalık felan hayırdır tüccarmısın herkes işine baksın sadece bmw nin manuelde yürümediğini söyledim lafımında arkasındayım şu lafıda unutma herkes için geçerlidir dünyadaki en iyi araba sahip olduğunuz arabadır benim olduktan sonra E30 E36 olsun yani 100-200 ü yok sükseye gerek yok anlatabildimmi bu muhabbet harbi çok uzadı
Ayrımcılık yapma garip çocuk. Adanada bu memleketin toprağı. Oku adam ol düzgün yazmayı öğren ondan sonra adamsan herkes adam gibi adamdır der zaten. Yazdıkların adam olamamış çocuk seviyesinde yazılar.
redbaron
17-01-2012, 13:59
bizde bi porsche jip var koycak garaj bulamıyoz pampa nolcak napsakki? bizde para çok gibi :D
Ulan keşke arabamda sıkıntı olmasaydı benim Miniyle koysaydım videoyu..
Bakalım ne dicektin o zaman Adanalı :D
yok abi okuma yazma kalmamış insanlarda sırf Kompleks :D
benzim 10 tl olsunda zengin fakir görelim anasını satiim :D
:) inşallah olurda görürüz ;)
biride çıkıp demiyorki aga bu nedir :D herkes kale almış cevap veriyo nolmuş sen adanalıysan sadece adanalımı yürekli oluyor bende tekirdağlıyım ne var yani boş boş laflar ya.
yazıyodum sildim kardeşim aynını kimse kusura bakmasın zaten bu günlerde dikkatimi cekiyodu bazı trabzonlular kendini ayırır adanalılar kendini ayırır ,Tr ye eyalet sistemi gelmedi arkadaslar herkes bir burada :beuj: .her adanalı her trabzonlu üstüne alınmasın bi tanıdıgım vardı ben insan değilim trabzonluyuma kadar lafları vardı :D ,kendinizi kimseden ayrı tutmayın.
alper sen bölelerini kendine çekiyosun he :D apachemagnet :D
hahahahaha :D
bizde bi porsche jip var koycak garaj bulamıyoz pampa nolcak napsakki? bizde para çok gibi :D
ahahhaahahhahahaha :hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=pVY2HDAAZbQ
yazıyodum sildim kardeşim aynını kimse kusura bakmasın zaten bu günlerde dikkatimi cekiyodu bazı trabzonlular kendini ayırır adanalılar kendini ayırır ,Tr ye eyalet sistemi gelmedi arkadaslar herkes bir burada :beuj: .her adanalı her trabzonlu üstüne alınmasın bi tanıdıgım vardı ben insan değilim trabzonluyuma kadar lafları vardı :D ,kendinizi kimseden ayrı tutmayın.
trabzonluyum diyince hep bu geliyor aklıma :)
http://www.itusozluk.com/image/bize-her-yer-trabzon_195760.jpg
http://www.itusozluk.com/image/bize-her-yer-trabzon_185152.jpg
http://www.fotoraftar.com/Upload/b/3030759181749-136.jpg
Ek.Civic_Spoon
17-01-2012, 14:04
konuyu en başından beri takip ediyorum konu nereden nereye geldi
birde adamlıktan bahsediliyor ama adamlığın parayla olmadığını da kimse söylemiyor ..
trabzonluyum diyince hep bu geliyor aklıma :)
http://www.itusozluk.com/image/bize-her-yer-trabzon_195760.jpg
cok sey var ama neden ayırıyorlar anlamam,bizden adam cıkmıyor heralde.bende eskişehirliyim allah kahretsin :D
Ayrımcılık yapma garip çocuk. Adanada bu memleketin toprağı. Oku adam ol düzgün yazmayı öğren ondan sonra adamsan herkes adam gibi adamdır der zaten. Yazdıkların adam olamamış çocuk seviyesinde yazılar.
tekrardan söylüyorum yazdıklarımın arkasındayım bana gelen herşeye cevap veririrm hepsinin cevabı olmasa konuşmam zaten boş konuşmanın gereği yok burda herkes birbirini bilgilendiryor bende 320 dizeli olan arkadaşlara bilgi verdim olmayan neden üstüne alınyor onu anlamadım biri çıksa RS için şu parça var araca +.. hp kazandırıyor dese ne diceksiniz konuyu harbi saptıryorsunuz bmw nin sahibinede geçmiş olsun mehmet gazihandan öğrendim aracı pert olmuş
Cipsli 320D deyip de geçmeyin. Bakın elin sokak kedisi bile ne demiş :D
http://d1201.hizliresim.com/t/j/1uxq5.png