Orijinalini görmek için tıklayınız : Fast and Furious 6
Film gayet güzel izlemeyenlere tavsiye edilir. Bir sonraki filmi iple çekiyorum :D
EfeTorunu
25-05-2013, 21:13
admlar 7 için temel bile hazırlamıslar yaa :) number bir film daha yapmışlar
az önce filmden geldim 21:45 seansından yok böyle fılm hele o son bolumdekı Jason Statham olan bolum gercekten merak uyandırcı herkesın ızlemesı lazım
RottingChrist
25-05-2013, 23:28
henüz izlemeyenleri düşünerek detaylı yazmayacağım ama film gayet güzel. bir kaç sahnede mantıksız olay var ama idare edilmeyecek kadar değil. sonuçta bu bir film.
serinin en iyi filmi her film de abartı olacak o kadar bence çok iyi mutlaka izlenmesi gereken bir film
Film gayet güzeldi abartılı sahneler olsada gayet iyidi sardı film. Filmin sonlarında Jason sahnesinde Han'ı neden öldürme geregi duydular acaba? Han'ın önünde giden EVO'yu süren mi oyuna dahil olcak acaba bunlar takıldı aklıma :) Tekrar izlenir kesinlikle.
postumda belirtmiştim jason un sahnesini anlamak için 1.bölümü iyi dinlemek gerekiyor.Hatirlarsan Shaw abisinden ve prensiplerinden bahsetmişti diyeyim gerisini sen anla :)
BaybuRtlu69
26-05-2013, 00:48
Bugun akşam 7 seansiyla izledim kız arkadaşımla beraber, o bile oylesine etkilendi ki anlatamam :)
Aksiyon dolu, usta bir senaryo olmuş. Cok begendim, kesinlkle izlenmesi gereken bir film olmus... Son dakkalarda film bitti sanıp, herkes ayaklanmisti nerdeyse cikiyorduk. Sahneye o an Jason statham çıktı ve herkes yerine oturdu harikaydi :) Bir sonraki seri icin şimdiden sabirszlk başladı
Film güzel, otomobil sahnesi az fakat aksiyon dolu. Bir sonraki film güzel olacak gibi.
Harika söyleyecek başka birşey yok.
Uçak Pisti 50 kilometre !
emirhan sph
26-05-2013, 11:54
Film guzeldi keyif aldim ama filimde cok fazla has...ir lan diyen duydum ben dahil dedim ki fantastik bilim kurgu vs. asiri severim ve filmdir bu tabikide olmali derim ama bu sefer acaip abarti vardi :D Ben bi an Dom un HULK SMASH diip yesil deve donusucegni bitisindede MARVEL yazicagni sandim yeminle :D
2 gun ard Arda izledim çok keyifli gercekten serinin en sıkısı diyebilirim..
film çok güzeldi sonunu iyi bir yere bağlamışlar 3 'ü izleyen daha iyi anlar zaten
v10 olduğunu düşündüğüm motor sesine (karting vari aracı kastediyorum), adamlar turbo dizel dedi.
Low-Rider
26-05-2013, 22:23
Film guzeldi keyif aldim ama filimde cok fazla has...ir lan diyen duydum ben dahil dedim ki fantastik bilim kurgu vs. asiri severim ve filmdir bu tabikide olmali derim ama bu sefer acaip abarti vardi :D Ben bi an Dom un HULK SMASH diip yesil deve donusucegni bitisindede MARVEL yazicagni sandim yeminle :D
Katılıyorum aynen :D
Bunun dışında sonda ki sahnede ağzım açık kaldı vallahi 7. film baya güzel olur
nitrO_Oxide
26-05-2013, 22:31
ilk bölüm kotuydu bence zenci kelin 1-2 esprisi harici :D
ikinci bölüm baya iyiydi ama :)
Film gayet güzeldi abartılı sahneler olsada gayet iyidi sardı film. Filmin sonlarında Jason sahnesinde Han'ı neden öldürme geregi duydular acaba? Han'ın önünde giden EVO'yu süren mi oyuna dahil olcak acaba bunlar takıldı aklıma :) Tekrar izlenir kesinlikle.
Biraz daha ayrıntı verirsen filme gitmeme gerek kalmayacak teşekkürler...
Senin gibi 2 kisi daha olsa filme gitme geregi duymayiz.bence filmi izledigin insanlarla yorumlarini yap.
Abartmayın beyler altı üstü birşey dedik filmin tamamını anlatmadık paylaşan arkadaşlara yorumumu yaptım öğrenmek için büyütülcek birşey yok yanlış tavir yapıyorsunuz bence. :)
Abartmayın beyler altı üstü birşey dedik filmin tamamını anlatmadık paylaşan arkadaşlara yorumumu yaptım öğrenmek için büyütülcek birşey yok yanlış tavir yapıyorsunuz bence. :)
Tamamını anlatmaman büyük incelik teşekkürler:)
Han zaten öldü Tokyo Driftte. Tokyo drift 5 ve 6nın devamı. 7 de Tokyo driftin devamı olacak demekki...
Tamamını anlatmaman büyük incelik teşekkürler:)
Tamam anlattığımız yeri editliyelimde daha fazla arkadaşlar görüpte rahatsız olmasın cumleten kusura bakmayın. : )
giden var gidemeyen var bırakın anlatsın laa :D
gökh@n_gr
26-05-2013, 23:21
Bugün gittik güzeldi film. İlk ff lerin tadını beklememek lazım artık işin seyri değişti malesef. Aksiyon sahnelerinde bazıları cidden abartılıydı.
Hayır sadece aksiyon diyenler flimin başında zaten öfkeli 6 olarak yazdı hızlı kısmını yazmadılar mantığı ise hikayeyi tamamlayabilmek adamlarda bunun farkında.
dragon07
26-05-2013, 23:43
beyler filme gitmeyin çok net. :) hayalimizdeki gibi kalsaydı keske
artık zaten hızlı ve öfkeli degil sadece öfkeli filmin adı.
aksiyon macera filmine dönüştü araba sesi gazlama kesinlikle yok zaten arabalar gokart bozması vs dökük americanlar yıkık m5 ler. süpermenin bile yapamayacagı şeyleri toretto yapıyo :D abartmıslar
15-16 yasındaki çocuklar bayılır ama bnm görüşüm bu iyi seyirler
semsialtunbas
26-05-2013, 23:43
daha gitmedim ama gitmeden biliyorum ilk filmin ve tokyo driftin yerini hiçbişey tutamaz
İbrahim Erdem
26-05-2013, 23:51
beyler filme gitmeyin çok net. :) hayalimizdeki gibi kalsaydı keske
artık zaten hızlı ve öfkeli degil sadece öfkeli filmin adı.
aksiyon macera filmine dönüştü araba sesi gazlama kesinlikle yok zaten arabalar gokart bozması vs dökük americanlar yıkık m5 ler. süpermenin bile yapamayacagı şeyleri toretto yapıyo :D abartmıslar
15-16 yasındaki çocuklar bayılır ama bnm görüşüm bu iyi seyirler
fast and furious tokyo driftten sonra araba filmi olmaktan çıktı zaten.
Ama yağlı ballı aksiyon izlemek adına gene de gideceğim :)
AlperMusa
27-05-2013, 09:08
Giuliettanın hangi versiyonuydu o çok güzel sesi vardı :D
Giulietta Quadrifoglio Verde modeli.
orhan_guney
27-05-2013, 09:11
Her şeyin ilki güzeldir.
***** siteye süpriz sahne düşmüş. Filmi daha izlemedim ama sonunu iyi bağlamışlar. Herhalde 7. film 6. dan da fazla aksiyon içerecek.
amerikanlara öncelik vermişler m5 felanda vardı ama yok arkadaş japon olmadan tadı çıkmıyo. son sahnedeki rx7 eski sahne ama genede hayran bıraktı. taşıyıcı filmindeki adamda giriyo filme. abisi bence.
Low-Rider
27-05-2013, 09:59
amerikanlara öncelik vermişler m5 felanda vardı ama yok arkadaş japon olmadan tadı çıkmıyo. son sahnedeki rx7 eski sahne ama genede hayran bıraktı. taşıyıcı filmindeki adamda giriyo filme. abisi bence.
Evlerine döndüler artık ve kapıda r35 falan önümüzde ki filmde olacakların sinyalini veriyor bence, Brian yine japon dom yine muscle takılır
kanashibari
27-05-2013, 10:03
Direkt abisi. Dom kardeşini dövdü abisi devreye giriyor.
imdb de yazıyor zaten abisi olduğu.
Zamanı rayına oturtmaları güzel oldu.
İnşallah ff1 deki tadı 7 de verirler.
aynen bakalım beklicez artık 7 yi. film genede güzeldi uçak sahnesi biraz baydı 15 dk sürdü pist bitmedi :)
Türkçesi nezaman çıkar haberi olan varmıdır :)
kanashibari
27-05-2013, 10:18
aynen bakalım beklicez artık 7 yi. film genede güzeldi uçak sahnesi biraz baydı 15 dk sürdü pist bitmedi :)
O sahne alakalı web de geyik çok dönüyor. Bi bitmedi diye :D
o kadar film yapıyolar arkadaş izlerken hiç bi görmediniz anlamadınız o sahneyi okadar uzattınız. domun arabadan uçarak kızı yakalayışı felanda hass.. dedirtti. biran dedim hulk olcak şimdi. :)
dvd si ne zaman çıkar acaba
abi o ucak sahnesini koysana sen çöle milletin bu kadar diline dusecegine :D
ahmetbaha-drs
28-05-2013, 00:56
Han zaten öldü Tokyo Driftte. Tokyo drift 5 ve 6nın devamı. 7 de Tokyo driftin devamı olacak demekki...
Yanlış hatırlamıyorsam Tokyo'nun son sahnesindede D.Toretto gelmiyormuydu gene bir V8 Amerikanla.? :)
O değilde filmin sonunda bu sahneler prof çekilmiştir trafikte yapmayın falan diyodu.Arkadaşın clio dizelle gitmiştik çıkışta denedik hareketlerin hiçbiri olmadı zaten :D:D
cabrioleter
28-05-2013, 02:09
v10 olduğunu düşündüğüm motor sesine (karting vari aracı kastediyorum), adamlar turbo dizel dedi.
araçda ls3 v8 motor varmış. yalnız çok sağlam bir egzoz sistemi yapmış olacaklar ki sıradan bir v8 sesi değildi. le mans tarzı turbo dizel demeleri beni de şaşırttı açıkçası..
cabrioleter
28-05-2013, 02:15
Giulietta Quadrifoglio Verde modeli.
araç quadrifoglioverde değil.. film için 6 adet özel hazırlanmış 1.4 170lik model. 30.000 euro dan ingilterede satılacakmış hepsi..
Alfa Romeo Launches Fast & Furious 6 Limited Edition Giulietta in the UK, Only 6 Units Available - Carscoops (http://www.carscoops.com/2013/05/alfa-romeo-launches-fast-furious-6.html)
Türkçesi nezaman çıkar haberi olan varmıdır :)
Ben de burada tam tersi sıkıntıyı yaşıyorum. Keşke bunlar da direkt altyazıyla çıkarsalar. Bütün sinemalarda düblaj var. :ofk:
Kaç kişi ile sözleştik gideceğiz diye. bir turlu olmadı bende en sonunda internetten izledim. sinema çekimide olsa guzeldi kamerayı az bıraz fazla sallamış arkadaş. dikkat etmesi lazım biraz :D :D :D
Bazı yerler hariç iyiydi, ya da sırf bi iki senedir çıkmasını beklediğim için iyi geldi.
Burada ingilizce orjinali tek bir yerde var kisi basi 50 usd dedi istanbulda izlemeye karar verdim...
Yanlış hatırlamıyorsam Tokyo'nun son sahnesindede D.Toretto gelmiyormuydu gene bir V8 Amerikanla.? :)
Aynen öyle. Hikaye ordan başlıcak işte demekki 7'de. Jason Dom'u arayıp Tokyo'ya getirticek işte...
BurakYozgat.
28-05-2013, 10:03
1. bölüm dediğiniz tokyo driftmi ? yoksa ff1 mi ?
mükemmel bir filmdi bence , oturur hiç sıkılmadan tekrar izlerim soluksuz. Ayrıca son sahnede çıkan abi ile hollywood un tüm gazcılarını toplamış oldular :)
Serinin en iyi filmlerinden cok begendim izlemeyenler kesinlikle izlesin
cabrioleter
28-05-2013, 10:32
film hakkında da bir yorum yapayım. bu filmde bazı şeylerin dozajı kaçmış olmamış. 2 saat boyunca keyifle izledim mi evet olmuş mu hayır?
neden olmamış?
--senaryoda ciddi boşluklar var
--aksiyon sahneleri fazla abartılı
(bizim 40 yıllık filmlerimizle dalga geçerler bir de. osmanlı kafası atılan sahnede millet alkış tuttu :D )
--ne yazıkki arabalar yine eskisi gibi ön planda değil
aksiyon sahnesi abartı olmayan hollywood filmi var mı ?
Adamlar bitane ramboyla vietnam savaşını kazandı yıllarca fast and furious bence abartı falan değil gayet makul ortalamaya bakarsak. Çok daha abartı filmler izledim.
Bartu_evo
28-05-2013, 11:22
aksiyon sahnesi abartı olmayan hollywood filmi var mı ?
Adamlar bitane ramboyla vietnam savaşını kazandı yıllarca fast and furious bence abartı falan değil gayet makul ortalamaya bakarsak. Çok daha abartı filmler izledim.
Superman , Batman ve Iron Man ile kıyaslıyınca ancak aksiyon sahnleri normal kalıyor :D Nedenini açıklamak isterdim ama izlemeyenler olduğu için açıklıyamıyorum. İşin açığı uçak sahnesine kadar hadi bi derece diyip keyifle izledim ama uçak sahnesinde kendimi artık baya bir enayi yerine konuyomuş gibi hissettim. İzleyenler bu kadar salak değil böyle abartı yapılamaması lazım diye düşünüyorum:)
nitrosystem
28-05-2013, 12:37
Superman , Batman ve Iron Man ile kıyaslıyınca ancak aksiyon sahnleri normal kalıyor :D Nedenini açıklamak isterdim ama izlemeyenler olduğu için açıklıyamıyorum. İşin açığı uçak sahnesine kadar hadi bi derece diyip keyifle izledim ama uçak sahnesinde kendimi artık baya bir enayi yerine konuyomuş gibi hissettim. İzleyenler bu kadar salak değil böyle abartı yapılamaması lazım diye düşünüyorum:)
+100000 kesinlikle katılıyorum
Arkadaş bu izlemeyenler için yazılmaması da çok uzadı bence :D İzlemeyenler konuya girmese ?
nedenini yazmana gerek yok , zaten abartı sahneler görmek için film yorumcusu olmaya da gerek yok bende gördüm hatta aynı yorumları yaptım :) Ama bu film bu abartı sahnelerle güzel, bu sahneler olmasa herhangi bir filmden farkı kalmazdı.
ghibli06
28-05-2013, 12:52
bu seri ilk film gibi devam etseydi bu kadar heyecanla beklenir miydi? ilk film türünün bence yapılmış en iyi filmlerinden biriydi fakat bizde bu kadar heyecan uyandıran tarafı bir çoğumuzun bazı şeyleri 'ilk' orada görmüş olmamızdı...
GTR35 nos açsa, sokak yarışı yapsa, polis gelse dağıtsa ne kadar seyirci toplar? bence özellikle 6. filmle hem seriyi birbirine bağladılar hem de yeni giren karakterler oturdu...
Bulut Y.
28-05-2013, 12:54
O antonov500 20 arabayı kanadına bağlar rusyaya kadarda uçar :D
rezalet bir film ilk sahnesi dışında beş. para etmez
araçda ls3 v8 motor varmış. yalnız çok sağlam bir egzoz sistemi yapmış olacaklar ki sıradan bir v8 sesi değildi. le mans tarzı turbo dizel demeleri beni de şaşırttı açıkçası..
http://media.ed.edmunds-media.com/non-make/fe/fe_316136_717.jpg
ilginç geldi, F1 v10 tadında bi keyif aldım ben, belkide ses başkadır.
Merak edenler için araçlar.
Fast & Furious 6 (2013) Cars (http://www.trendzcar.com/fast-furious-6-2013-cars.html)
Araçları ariel atom v8 in oynanmış versiyonu diye biliyordum. Ama yanılmışız demekki :D
Senol Demirağlı
28-05-2013, 17:46
2 sahne dışında bence abartıları her aksiyon filminde olduğu gibi.Tanklı sahne ve uçaklı sahne acayip abartıydı bence.Özellikle uçak sahnesi nerdeyse izmirden ankaraya gittiği sürede pistin üstünde geçti olaylar :D
az önce izledim ben de. ilk üç filmin tadı çok başkaydı. bu film aksiyon olarak iyiydi ama, sahsen ben araba üzerine kurulu bir beklentide oldugumdan kesmedi :)
mechanıcer
28-05-2013, 19:24
aksam ızledım yıne tadını verdı serı benım ıcın. her fılm ınce baglantılarla ayrı bır keyıf 7 yı merakla beklıyorum efsana transferden sonra :)
Hızlı ve Öfkeli 7 Başladığı Yere Geri Dönüyor - Haber - Sinemalar.com (http://www.sinemalar.com/haber/2969/hizli-ve-ofkeli-7-basladigi-yere-geri-donuyor)
Yok artik alisami dedigim sahneler coktu.
cabrioleter
28-05-2013, 21:50
http://media.ed.edmunds-media.com/non-make/fe/fe_316136_717.jpg
ilginç geldi, F1 v10 tadında bi keyif aldım ben, belkide ses başkadır.
Merak edenler için araçlar.
Fast & Furious 6 (2013) Cars (http://www.trendzcar.com/fast-furious-6-2013-cars.html)
bana da v16 motor gibi geldi sesi çok başkaydı, sesin başka olma ihtimali büyük..
Filmden otomobil dışında aksiyon filmi beklentisiyle gidilirse gayet güzel bir filmdi bana göre.
yukardada yazıldığı gibi 2 sahne dışında abartı birşey göremedim.
kesinlikle zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum izlenmeyecek berbat bir film diyenler ne bekliyordu anlamadım.. Fragmanlardan az çok belliydi zaten.
7. filmi yani tokyo nun devamını çok merat ettirdi..
ilkay325i
29-05-2013, 01:37
İzlerken Keyif aldım. son sahnesi fazlası ile merak uyandırdı. güzeldi bence..
Caglar35
29-05-2013, 02:12
aynen öyle hatta başroldeki elemanla drift yapıcaklardı sanırım.zaten büyük bi ihtimal dom hanı öldürenler hakkında bilgi ve intikam almak için tokyoya gitti gibi göstericekler bana kalırsa.
biliyorum abd yapımı bi film ama londra sokaklarında american araçlarını görmektense avrupa araçlarını tercih ederdim.
Filmin senaryosu tam beklediğim gibi çıktı. 3. olarak çekilen Tokyo driftin aslında son film olduğunu söylüyordum (daha yeni çekildiğinde bile söylüyordum bunu.), öyle çıktı.
Bence 7nin sonuna kadar han görünmeyecek, La'da kendi içlerinde bişeyler olacak en sonda da dom tokyoya gitcek ve seri biticek :)
chatlaxs
02-06-2013, 18:06
beyler arka sayfaları karıştırmak istemiyorum muhtemelen film anlatılmıştır,sinemada türkçe mi alt yazılı mı ?
Fast & Furious 7 (2014) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2820852/?ref_=sr_2)
JosephuS
02-06-2013, 18:25
Alt yazılı..
Film serisi seyrine bakarsak olaylar çok güzel baglanıyor. 4 bitince 5e gönderme yapmışlardı, 5te de Dom'u kurtarmışlardı. şimdi 6. film bitiyor HAN Tokyo'ya gidiyor (ben HAN'ı 4. filmde görünce bu adam nasıl ölmedi diye şaşırmıştım. Halbuki ölmüş) HAN ölüyor, öldüren Jason büyük ihtimal Shaw'ın abisi. DOM bunuda döver sıkıntı yok :D
Film degerlendirmelerim:
Aksiyon sahneleri abartılıydı, normal. Film bu gerçekçilik beklenemez.
Modifiye yine yoktu, filmden artık hızdan çok aksiyon bekleyin çünkü film ölee oldu
Roman :D :D ben hayatımda bu kadar komik olan, g** edilen adam görmedim. Kahkaha attırdı bazı yerlerde :D
Giselle öldü, koydu yine bana bile. 4. filmde de Latie öldü sanmıştım gerçekten üzülmüştüm.
Shaw'ın takımındaki en yapılı adamı uçakta DOM ve Hobbs smack down'la öldürmesi çok fenaydı
7. film dedigim gibi Tokyo'da geçebilir. Dolayısıyla yanlayan Japon araçları görme ihtimalimiz yüksek. Tekrar araçlara yönelmeliler çünkü filmi izleyenler veya fanları artık araç görmek istiyoruz diyolar. dünya genelinde Stance Work tarzı modifiye akımları yayılmışken böle bi araba filminin Modifiyeden uzaklaşması olmuyor.
7yi sabırsızlıkla bekliyoruz...
onursumer
02-06-2013, 20:47
geçen gece gittim arabalar sesler ekip güzel ama
artık bildiğin aksiyon filmine donmuş çok abartı var zaten son versiyonların hepsi boyle
Imdb de jason statham in ian shaw yani owen shawin abisi rolunde oynadigi ve intikam almak icin geri dondugunu soyluyor 7. film han'in oldurulmesiyle ekibin tokioya donmesini konu alcak bence
6. film de cok abartili olmus dom lettyi supermenin bile yapamayacagi tarzda kurtariyor ucagin kalmasi yarim saat suruyor vs vs
Ferhat_V
02-06-2013, 21:46
bugün izledim bende..
bence 7.filmde arabadan düşen han ın sevgilisi olan kız ölmemiş olup çıkıp gelicek..tokyoda kaza yapıp yanan rx7 nin yanına gelen jason stadhamda bu londradaki ekipten biri gibi gelip seriyi devam ettirecekler :D
Beklentiyi minimum tutarak gitmiştim ama bu kadar da b_ktan olacağı aklımın ucundan geçmedi. Hiç mi mantık aranmaz . Allah rızası için konuda , karakterlerde , görsel efektlerde mantıklı elle tutulur birşey olduğunu söyleyin de yanılayım . Fragmanı değerlendirdiğinizde yeni nesil ajan mış XxX gibi bir beklentiye girmiştim keşke öyle olsaydı. Benim gibi bir fnf fanatiği bile böyle dumur olduysa vay hallerine ... Hele o pist sahnesi yok muydu ..................................................
bugün izledim bende..
bence 7.filmde arabadan düşen han ın sevgilisi olan kız ölmemiş olup çıkıp gelicek..tokyoda kaza yapıp yanan rx7 nin yanına gelen jason stadhamda bu londradaki ekipten biri gibi gelip seriyi devam ettirecekler :D
7. Film resmen spoilera uğradığı için , direk 8.yi çekmeleri lazım :D:D:D:D
PiscocuK
02-06-2013, 22:22
sahnelerin bazıları abartıda olsa cumartesi ve pazar 17:30 forum ist matinelerine gittim.
güzel umarım 7 için çok bekletmezler
Bugün izleidm gayet başarılı buldum yeri geldi kahkaha attım yeri geldi vayy be dedim 7 yi sabırsızlıkla bekliyorum seriyi en baştan izlerim bi haftasonu oturup :D
sahnelerin bazıları abartıda olsa cumartesi ve pazar 17:30 forum ist matinelerine gittim.
güzel umarım 7 için çok bekletmezler
11 temmuz 2014 de vizyonda
sesler görsellik mükemmel, biraz abartı var ama heyecan katıyor
Dom'un Letty'i havada tutus sahnesine diyecek tek bir lafim dahi yok. 6'dan bence gidecek olanlar cok birsey beklemesin, fakat 7'nin kuyusu iyi kazilmis, sanirim 7 bu isin sonu olacak.
Brian O'conner tekrar FBI ajani olarak geri donebilir..
fılmde olen 2 fılm sonra yasıyor benım merak ettıgım ılk fılmdekı telsızcı arkadasa ne oldugu resimde brian ve mianın arasındakı bıde 7 de ventocu arkadas cıkarsa hıc sasırmam :)
http://www.baybul.com/resimler/Resim-170109-1510/5314-resim001.jpg
HONDAANTALYA07
03-06-2013, 17:32
6 Berbattı
7 için umutluyum :)
biz Antalya da buluşma düzenleyip ekip olarak gittik
30-35 kişi kadar birlikte izledik filmi sadece bu güzelliştirdi.
film izlemeye gittiğimiz en güzel an hatta filmdende kat kat daha güzel an
25-30 kadar hondanın aynı anda otopark çıkışıydı :)
Film artık modifiye filmi olmaktan çıkmış aksiyon filmi haline dönmüş
aksiyon sahnelerinin inandırıcılığı kalmamış
abartılırda bu kadar abartılmaz
h.guroglu
04-06-2013, 01:25
fılmde olen 2 fılm sonra yasıyor benım merak ettıgım ılk fılmdekı telsızcı arkadasa ne oldugu resimde brian ve mianın arasındakı bıde 7 de ventocu arkadas cıkarsa hıc sasırmam :)
http://www.baybul.com/resimler/Resim-170109-1510/5314-resim001.jpg
O eleman tokyodan sonrakinde cikti bir ara baska bir sehirde garaji vardi diye hatirliyorum bizim saei oglan onude elden gecirmisti yanilmiyorsam
O eleman tokyodan sonrakinde cikti bir ara baska bir sehirde garaji vardi diye hatirliyorum bizim saei oglan onude elden gecirmisti yanilmiyorsam
valla ben cıkaramdım hanı fılmlerde gormeyınde dedım herhalde fılm ekıbıyle kapıstı fılmde atıldı :D
zaten o tanktan uçup havada tutup yere düşüşleri yoooohaamuaaaa dedirtti :D :D :D
h.guroglu
04-06-2013, 17:34
valla ben cıkaramdım hanı fılmlerde gormeyınde dedım herhalde fılm ekıbıyle kapıstı fılmde atıldı :D
doğru hatırlıyorum fast furious 4 te filmin 20 dk sında çıkıyor onu benzeten dommuş yanlış hatırmalımışım onu
http://p1306.hizliresim.com/1b/4/nsw8x.jpg
http://p1306.hizliresim.com/1b/4/nswbf.jpg
http://o1306.hizliresim.com/1b/4/nswbz.jpg
doğru hatırlıyorum fast furious 4 te filmin 20 dk sında çıkıyor onu benzeten dommuş yanlış hatırmalımışım onu
bu eleman o elemenmıs :) acıklama ıcın tesekkurler :)
h.guroglu
05-06-2013, 17:39
bu eleman o elemenmıs :) acıklama ıcın tesekkurler :)
aynen hatta doma buraların sahibi artık sendeğilsin patron diyip birde posta atmıştı
turbo&quattro
08-06-2013, 17:49
Hayatimdan calinmis 2 saat. Serinin en kotu ve sacma filmi olmus.
Burak-Akın
08-06-2013, 17:54
7. filmi merakla ve heyecanla bekliyorum
çok büyük hayal kırıklığı oldu; Yeter artık sokaklara dönsünler, 1349 mudur nedir kapı numarası o eve dönüp araba yapsınlar, ajanlı sazanlı filmi istesem 007 serilerini izlerim, bana gazlama yanlama içerikli film lazım gerisi boş
bende garip bi takıntı var daha dogrusu merak, filmlerin çevrildiği mahalleler sokaklar semt falan gezmeyi araştırmayı seviyorum bi ara mahallenin muhtarları dizisinede gidip geliyodum :D acaba bu serinin ilk filmindeki ev falan nerededir nasıl buluruz :D torettonun chargerla fışkırdığı garaj falan :D sora hep beraber bulustukları cafe
RafetAraç
08-06-2013, 19:06
Beklentiyi minimum tutarak gitmiştim ama bu kadar da b_ktan olacağı aklımın ucundan geçmedi. Hiç mi mantık aranmaz . Allah rızası için konuda , karakterlerde , görsel efektlerde mantıklı elle tutulur birşey olduğunu söyleyin de yanılayım . Fragmanı değerlendirdiğinizde yeni nesil ajan mış XxX gibi bir beklentiye girmiştim keşke öyle olsaydı. Benim gibi bir fnf fanatiği bile böyle dumur olduysa vay hallerine ... Hele o pist sahnesi yok muydu ..................................................
tamamen katılıyorum :icon_tup::icon_tup:
Sequental
08-06-2013, 20:24
:) iyi makara..:)
https://www.youtube.com/watch?v=d-mnmt7hgiY
https://www.youtube.com/watch?v=H-QSAPeAGZI
https://www.youtube.com/watch?v=5pMHH3K1wr4
ben tüm serilerini izlemediğim için bişeyler kaçırdım sanıyorum :) filmde aksiyon çok fazla ama bu gözle bakmamak gerek,saçmalıklar tabi ki var ama diğer türlü de letty'i kurtarması imkansızdı :) mutlaka gidilmeli 7.yi bekliyorum :)
immortalboss
08-06-2013, 21:42
bende garip bi takıntı var daha dogrusu merak, filmlerin çevrildiği mahalleler sokaklar semt falan gezmeyi araştırmayı seviyorum bi ara mahallenin muhtarları dizisinede gidip geliyodum :D acaba bu serinin ilk filmindeki ev falan nerededir nasıl buluruz :D torettonun chargerla fışkırdığı garaj falan :D sora hep beraber bulustukları cafe
Bob's market.Çok güzel bir mekan.Elimde olsa böyle bir yer çalıştırmak isterim.Müşteriler otomobil sapıkları ve bizim gibi takıntılılar olsun...Evin fotoğraflarını da bulmuştum.İlk filmi seviyorum.Çoğu yerin lokasyonlarını bulmuştum bir ara. :D
FF7 nin castı;
IMDb: Fast and Furious 7 Cast - a list by seanwhelanbatman (http://www.imdb.com/list/e0yhuET254M/)
FF7 nin castı;
IMDb: Fast and Furious 7 Cast - a list by seanwhelanbatman (http://www.imdb.com/list/e0yhuET254M/)
Nathalie Kelley... Hmm :D 2 saat sadece yuzunu koysalar izlerim, niye boyle bir saplantim oldu bilemiyorum :D
Nathalie Kelley... Hmm :D 2 saat sadece yuzunu koysalar izlerim, niye boyle bir saplantim oldu bilemiyorum :D
yasına hurmeten saygım sonsuz abı ama vururum pıçaklarım :D
eva mendesde varmıs ona gidin :D
Kadro cok iyi yalniz :) FF6 benim icin de hayal kirikligiydi ama
alper_pug
13-06-2013, 19:18
Eğer doğruysa bu kadro , her seriden biri olacak gibi. Ayrıca Tom Hardy hangi rolde gelecek acaba?
hohoooooo ff7 nin cast efsane
Bende yeni izliyebildim.Abartili sahneler var evet ama film fena degildi.Hele eskiye donus efsanevi 1 den replikler filan iyi hava katti.Geri donduler madem ilk film gibi bisi ceksinler
Sequental
16-06-2013, 15:14
:)
http://www.youtube.com/watch?v=yLjGuZ8k5OM
serkan6606
07-07-2013, 18:35
Yeni izledim şimdi hd türkce alt yazı nete düşmüş . macera aksiyon son saniyeye kadar düşmüyor ama abi 20 25 dakika bir ucak pistte gidermi yahu :D hem begendim. hem begenmedim filmi hızlı öfkeli olarak izlemedim filmin adını yanlıs yazdı galiba film yapımcıları ?. macera ve aksiyon filmi olarak hızledim filmde modifiye nin m harfinin yarısı dahi . yoktu . sadece 1-2 kelime son sahne bizi 7. filme kitledi . bende nerden baglayacaklar bu adam tokyoda öldü felan diyodum :D
Yeni izledim şimdi hd türkce alt yazı nete düşmüş . macera aksiyon son saniyeye kadar düşmüyor ama abi 20 25 dakika bir ucak pistte gidermi yahu :D hem begendim. hem begenmedim filmi hızlı öfkeli olarak izlemedim filmin adını yanlıs yazdı galiba film yapımcıları ?. macera ve aksiyon filmi olarak hızledim filmde modifiye nin m harfinin yarısı dahi . yoktu . sadece 1-2 kelime son sahne bizi 7. filme kitledi . bende nerden baglayacaklar bu adam tokyoda öldü felan diyodum :D
nereden izlediğinide link olarak atsaydın iyiydi.
Sadece o uçan kafa yeter, güzeldi film:)