PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone 3G s hakkında

TigeR
19-01-2012, 20:25
iphone 3G s almayı düşünüyorum ama hiç kullanmadım ***** çakma çin işi piyasada çok gerçek olup olmadığını nerden anlayabiliriz ya da normalde iphonelerin neyine dikkat etmek gerekiyor bilgilendirirseniz iyi olur arkadaşlar

DoguErdogan
19-01-2012, 20:30
Güvendiğiniz bir yer varsa ordan alın kimse orj. diye çin işi satmaya kalkmaz orj. iphone u olan bir arkadaşınızla gidin ekran lens değişmişmi karşılaştırın elinizdeki telefonla kasaya bakın muhtemel çatlaklar olabilir arkasında onlara bakın tüm tuşlarını kontrol edin zor basma gibi birşey varsa onlara bakın yurt içi çıkışlı alırsanız güncelleme yapmanızda sıkıntı olmaz ona dikkat edin onuda imeiden sorgulayarak anlıyabilirsiniz en basit yöntem budur

TigeR
19-01-2012, 20:35
yurt içi çıkışlı alırsanız güncelleme yapmanızda sıkıntı olmaz ona dikkat edin onuda imeiden sorgulayarak anlıyabilirsiniz en basit yöntem budur
tanıdığım bir telefoncu yok malesef ama dediklerinizi dikkate alacam teşekkürler
imeiden sorgulamak derken? *#06# yaptığımızda sadece imei yazıyor
birde Jailbreak yapılmıstır diyorlar bu ne oluyor?

DoguErdogan
19-01-2012, 20:40
tanıdığım bir telefoncu yok malesef ama dediklerinizi dikkate alacam teşekkürler
imeiden sorgulamak derken? *#06# yaptığımızda sadece imei yazıyor
birde Jailbreak yapılmıstır diyorlar bu ne oluyor?

o imei numarasını imei sorgulama sitesinden sorgulat ithalat yolu yazarsa türkiye cıkıslıdır eger yolcu beraberinde gelen cihaz derse oda pasaport kayıtlı yurt dışı cihazdır jailbreak paralı uygulamaları bedava indirebileceğin bir programdır aslında daha çok şey var içinde kısaca uygulamalarla ilgili bir program her kafadan bir ses çıkar bu konuda garantiyi bozar v.s öyle bir durum yok cihaza zarar vermez bazı versiyonlarında problem olmuştur gps bağlanmama wifi v.s unutmadan wifi yi özellikle kontrol edin

TigeR
19-01-2012, 20:43
pasaport kayıtlıda bi sorun olur mu?

DoguErdogan
19-01-2012, 20:50
pasaport kayıtlıda bi sorun olur mu?

olmaz ama almışken türkiye cihazı alman daha iyi olur bence forum üzerinden satan arkadaşların cihazlarına bak daha mantıklı dışarıdan bir yerden almandan

Oconner
19-01-2012, 20:52
söyle cavaplim ;

zaten iphoneyi elinize aldıgınızda kendiniz bile anlarsınız orjinal olup olmadığını
ornial iphonenin arka kapajı açılmaz ve imei nuamraları 01 ile başlar .

tuşlarında ve ekranında sorun yoksa kapagı okadar önemli değil sonradan beyaza çevirebilirsiniz kapağını :)

jailbreak söyle oluyor telefona paralı uygulamaları bedava yükleme tema veya yazı tipini değiştirmek için yapılan binevi ek yazılımdır ama jailbreak yapınca telefonun garantisi varsa garanti dışı kalır

Saygılar :)

TigeR
19-01-2012, 20:57
olmaz ama almışken türkiye cihazı alman daha iyi olur bence forum üzerinden satan arkadaşların cihazlarına bak daha mantıklı dışarıdan bir yerden almandanbaktım bi kaçına pm attim bu arada bilgiler için çok saol

phoenixs
19-01-2012, 20:58
bende almayı düşünüyorum 3gs satan olursa bilgim olsun :) 4ever iphone

TigeR
19-01-2012, 20:58
söyle cavaplim ;

zaten iphoneyi elinize aldıgınızda kendiniz bile anlarsınız orjinal olup olmadığını
ornial iphonenin arka kapajı açılmaz ve imei nuamraları 01 ile başlar .
ilk defa duydum bunu açılmaz derken?

ykavcioglu
19-01-2012, 20:59
yoldan çıkartmak gibi olmasında neden 3gs?

TigeR
19-01-2012, 21:01
yoldan çıkartmak gibi olmasında neden 3gs?
4lere param yetmiyor :D 3G s tercihim ama 3Gde olur niye sordun?

Oconner
19-01-2012, 21:05
ilk defa duydum bunu açılmaz derken?

yani nokialar vs gibi kendin açamasın kapagını elle yukarı sürterek :D

TigeR
19-01-2012, 21:07
yani nokialar vs gibi kendin açamasın kapagını elle yukarı sürterek :D
:D anladım saol :D

ykavcioglu
19-01-2012, 21:07
4lere param yetmiyor :D 3G s tercihim ama 3Gde olur niye sordun?

bende 3gs çok istedim çok kovaladım çok kaçırdım, hiç telefon merakım olmadı ama ona vuruldum, sadece şekline..
olmadı avea'nın 4gS kampanyasına yazıldım tam alıcam ama aklım 3S de..
vazgeçirdiler htc desire S aldım, kız arkadaşımda 3gs var, karşılaştırdıktan sonra iyiki hatçeyi almışm diyorum..
çok fark var, ekran görüntüsünde yazılımında falan, iki telefonuda yanyana kullanınca iyiki 3gs almadım diyorum:)
kısacası htc tavsiye ederim:D

Jem89
19-01-2012, 21:15
Eğer illa iphone alacağım dersen biraz fazla para ver 3gs al.. 3g ile arasında dağlar kadar fark var.. İşletim sistemi gs'nin daha iyi.. Gs çok daha hızlı. G'de takılmalar yaşanıyor ve g'ye son sürüm olan 5.0.1 yüklenemiyor.. Gs'de hepsini yapabiliyorsun..

Bende gs vardı.. Sattım 4s aldım.. Alabiliyorsan 4s al en güzeli o :D Eğer 3gs düşünürsen de satılık var arkadaşımda..

TigeR
19-01-2012, 21:29
kısacası htc tavsiye ederim:Dmaddi imkanıma göre :)

Eğer illa iphone alacağım dersen biraz fazla para ver 3gs al.. 3g ile arasında dağlar kadar fark var.. İşletim sistemi gs'nin daha iyi.. Gs çok daha hızlı. G'de takılmalar yaşanıyor ve g'ye son sürüm olan 5.0.1 yüklenemiyor.. Gs'de hepsini yapabiliyorsun..

Bende gs vardı.. Sattım 4s aldım.. Alabiliyorsan 4s al en güzeli o :D Eğer 3gs düşünürsen de satılık var arkadaşımda..önceliğim gs'de zaten bakalım duruma göre