PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mng kargodaki saçmalık

bLackModeL
30-01-2012, 12:16
cumartesi günü kocaeli de abımın bırıne headers gonderdım el yapımı :D sımdı akrgodan aradılar ankara aktarmada takılı kalmıs malıye ıcını acmıss ve bende ırsalıye ıstıyolar ? ben sahısım tıcarı anlamda bı katkı yok dıyorum el yapımı seyın ırsalıyesı olur mu ? malıye sana dava acacak felan dyolar :D nedır bu sacmalık

luca55
30-01-2012, 12:18
daha once banada geldı headers ama boyle bır sorun yasamadım,geçmiş olsun.ürün ıkıncı el deseniz bı faydası olurmu acaba?

Tunacan
30-01-2012, 12:19
gönderen ticari mi?

bLackModeL
30-01-2012, 12:19
alıcı ticari

bLackModeL
30-01-2012, 12:20
gönderen ticari mi?

gönderen benım abı ticari hic bir sorumlulugum yok

Tunacan
30-01-2012, 12:20
Şahış nasıl irsaliyekesecekmiş bunu sordun mu?
Gönderen ticari olsa anlarım..

kelalper
30-01-2012, 12:21
ticari degeri yoktur diye belge imzaliosun kargoyu teslim ederken. neyin irsaliyesi anlamadim

bLackModeL
daha once banada geldı headers ama boyle bır sorun yasamadım,geçmiş olsun.ürün ıkıncı el deseniz bı faydası olurmu acaba?

valla kardesım banada taa nerelerden neler geldıı ama yasamadımm ayıp yaptıkları yavv bılmıyolar belkı o malıyedekı salaklar onun ne oldugunu .. saçma sapan işler

darkmoon
kargo maliye ne alaka ki anlamadım :)

bLackModeL
30-01-2012, 12:22
ticari degeri yoktur diye belge imzaliosun kargoyu teslim ederken. neyin irsaliyesi anlamadim

eksozcudan ırsalıye alacan yaptırıdıgına dahır dıyoo :D sılahmı zannettıler kı headersı :D gereklı yerlere ılettım mng kargonun iş yapmazlıgı burda ispatlaniyoo

bLackModeL
30-01-2012, 12:23
kargo maliye ne alaka ki anlamadım :)
maliye içini actı ticari dedi diyo ankara aktarmadakı kadın

bLackModeL
30-01-2012, 12:24
Şahış nasıl irsaliyekesecekmiş bunu sordun mu?
Gönderen ticari olsa anlarım..

sordum eksozcudan kesecen dıyoo :D valla sadece guluyorumm bu duruma :D

34btr1907
30-01-2012, 12:25
kocaeline giden ürün ankaradanmı aktarma yapıyor :s

Tunacan
30-01-2012, 12:26
Genel müdürlüğünüzü aradım sordum öyle bir uygulama yok üstüne uçarım de...

luca55
tüketici hakları dernegını arayıp bır sorun derım

darkmoon
hayır maliye nasıl içini açıyormuş onlara neki ilk defa duydum varmı böyle saçmalık insanların özel eşyalarını kurcalama hakkını nerden buluyor kendilerinde onlara ne...

Günkut
eksozcudan ırsalıye alacan yaptırıdıgına dahır dıyoo :D sılahmı zannettıler kı headersı :D gereklı yerlere ılettım mng kargonun iş yapmazlıgı burda ispatlaniyoo

hahhasdhahs yattım kanka yav yok boyle bır memleket akıl almaz şeyler cok problem hahasudh :D

AEAlmas
30-01-2012, 12:27
Cakallık yapıp kendilerine indircektir :) ben cep telefonu gönderdim bana öyle kahpelik yapacaklardı dedim isminiz soy isminiz ne şu bu dedim kayıt a başladım şimdi anlatın işte bizimle alakası yokta denetleme yaptılarda kim yaptı diyorum az önce belirttim diyor bana bak dedim ocagını söndürürüm adam ı gönderiyorum malı alıyor dedim şahıstan sen ne istiyorsun sonra dedi şahısmıydı fln maliye fln denetleme oluor da o sadece yurtdışından gönderilerde başka bi amac yok

bLackModeL
30-01-2012, 12:27
bılmıyorum kı :D

bLackModeL
30-01-2012, 12:28
Genel müdürlüğünüzü aradım sordum öyle bir uygulama yok üstüne uçarım de...

abi bide bilimiş konusuyo bas edemem onla ben valla zehra hanımm tanıyan bılen varsa ankara mng aktarmada yakını felansa allah sabır versınn

srk34
30-01-2012, 12:29
ürün şahıstan ticariye gönderildiği için sizi kayıt dışı mükellef sanıp incelemeye alacaklardır. başka bir yerde yaptırdım diyorsanız şayet yapıldığı yerin faturasını ibraz etmeniz gerekir diye tahmin ediyorum.

bLackModeL
30-01-2012, 12:30
Cakallık yapıp kendilerine indircektir :) ben cep telefonu gönderdim bana öyle kahpelik yapacaklardı dedim isminiz soy isminiz ne şu bu dedim kayıt a başladım şimdi anlatın işte bizimle alakası yokta denetleme yaptılarda kim yaptı diyorum az önce belirttim diyor bana bak dedim ocagını söndürürüm adam ı gönderiyorum malı alıyor dedim şahıstan sen ne istiyorsun sonra dedi şahısmıydı fln maliye fln denetleme oluor da o sadece yurtdışından gönderilerde başka bi amac yok

abi yurtdısından urunde geldı kapıma kadar getırdıler o headers bursadan geldı hemde kocaman bı kolının ıcınde :D sıkıntı yok gelmıs bana ne dıyoo :D irsaliyee allahtan verdıgım abi ankara genel murdurunu tanıyomus halledecek sımdı :D

luca55
30-01-2012, 12:32
olurda mng kargodan o bayanı haksız cıkaracak bı yorum yaparlrsa mutlaka şikayet edınkı bır daha yapamaasın

bLackModeL
30-01-2012, 12:32
ürün şahıstan ticariye gönderildiği için sizi kayıt dışı mükellef sanıp incelemeye alacaklardır. başka bir yerde yaptırdım diyorsanız şayet yapıldığı yerin faturasını ibraz etmeniz gerekir diye tahmin ediyorum.

:D ya oyle tamam da kargodakı urunu nasıl acıp ıncelıyolar ızın aldıalrmı benden benım kargom oo ızın alacak yada soracak ıcınde ne var dıyee faturasında yazıyoo eksoz sıstemı dıye ayıp valla

bLackModeL
30-01-2012, 12:33
olurda mng kargodan o bayanı haksız cıkaracak bı yorum yaparlrsa mutlaka şikayet edınkı bır daha yapamaasın

oyle yapıcam ısım ve dahılıye numarasını verdımm genel mudure :D

darkmoon
30-01-2012, 12:36
gene yurdum kargo şirketlerinden vazgeçmiycen yurtiçi ve aras kargo dışında hiç biriyle iş yapmam.. daha başıma hiç böyle bir şey gelmedi..

bLackModeL
30-01-2012, 12:43
haklısın valla yurt içi evımın altında tertemız getırıyolar tertemız goturuyolar ahh ahh :D

Dodoo
30-01-2012, 13:33
Geçmiş olsun.. Valla paketin açılıp incelenmesi garip bi durum, gümrük değilki bu..

Bende sürekli yurtiçi kargo ile gönderiyorum, artık şubedekiler ben içeri girdiğimde paketimi getiriyorlardı, ama yanlış anlamadıysam şubedeki bütün elemanlar değişmiş, hiçbiri de işin en ufak kısmını anlamıyor, 2 saatte bi kargo teslim alabildiler anca.

G60
30-01-2012, 13:37
Taşınma durumundaki her ticari mal irsaliye ile gönderilmek zorunda. Bunun kontrolünü de Maliye kargo araçlarını kontrol ederek yapar. Sık yapılan bir uygulamaya denk gelmişsiniz.

İzini vs yok bu olayın, alıcı veya gönderici adresi ticariyse olan bir durum.

CRX
30-01-2012, 13:42
kendini gümrük memuru sanıyo sanırım kadın

deniz
30-01-2012, 15:01
bir dunya sey yollladım aldım ılkkez boyle bırsey goruyorum: )

bLackModeL
30-01-2012, 16:07
hallettık cok kıbarlasmıss bı yerden telefon gelmiş galiba :hahaha: benımde ılk defa basıma geldı boyle bısey ama yurt ıcınden sasmam artık

Günkut
30-01-2012, 16:12
kendini gümrük memuru sanıyo sanırım kadın

ahsduha burdakıler yapmıyor oyle seyler abi ya :D hasta ruhlu ınsanlar ..

CagkaN
30-01-2012, 16:20
kargocunun 1.4'e headers lazımdır ondan ayak yapıyordur yok maliye falan :D

MNG genel müdürlüğe şikayet et abi

bLackModeL
30-01-2012, 16:37
hallettik cagkanımm hem fax la hemde adamımızla abımde konuyu gorunce yazar zatenn baya ugrastırdı bızı ama

golfcu0101
30-01-2012, 16:46
la bu nasıl saçmalık tamam anladık irsaliye hadi diyelim istedi senin kargonu açma yetkisini nerden buluyorlar:mad:.geçmiş olsun kanka

bLackModeL
30-01-2012, 16:49
saol abii sukur halletık valla bende ona kızdımm sormalaraı gerekmıyomu bana buda mng kargonun dandıklıgını ortaya cıkarıyoo

most_evil
30-01-2012, 20:34
arkadaşlar maliyenin yetkilerini küçümsemeyin her türlü durdurup inceleme yapma yetkisine sahipler ister kargoyla göndermiş olun isterseniz kendi aracınızla götürüyo olun ve hatta faturanız yada irsaliyeniz yanınızda olsun koliyi açtırıp faturadaki içerikle kolideki içeriğin birbirini tutup tutmadığına kadar kontrol yetkisine sahipler.hatta size şöyle bi örnek vereyim yazarkasa teknik servis ve satış işinde çalışıyorum yazarkasa alabilmeniz için maliyeden izin belgesi gerekli ve satışından sonra maliyeye bildirmeden kullamıyorsunuz bi dünya kayıt işleminden geçiyo ve buna rağmen satışını yaptığımız yazarkasaları kurmaya giderken maliye çevirdi faturaları müşteriye teslim etmiştim yanımda yoktu ve ceza yedim faturasız satılamayacağını bildikleri halde artık gerisini siz düşünün.

0k4N
30-01-2012, 20:50
Ben kendim yurtiçi kargoda çalışıyorum :) . Öyle bi saçmalık yok zaten gelen kargocu arkadaş senden gidecek olan ürünü alırken Ticari değildir diye üstüne not düşmesi gerekirdi . hadi diyelim O not düşmedi gene sıkıntı yok şubeden faturası kesilirken irsaliyesi yoktur diye kesiliyor . Yani başka bi saçmalık var işin içinde . Belkide aktarma merkezinde felan unutmuşlardır ürünü böyle bahaneler uyduruyolar .

01ASU
30-01-2012, 20:54
ya neden böle olaylar bnm başıma gelmezki :) ara nerdesin geliyorum kimse ayrılmasın de git o bulundukları yere göm hepsini gel :)

golfcu0101
30-01-2012, 21:13
[QUOTE=su_vtı;3034856]ya neden böle olaylar bnm başıma gelmezki :) ara nerdesin geliyorum kimse ayrılmasın de git o bulundukları yere göm hepsini gel :)
gömmeye gerek kalmamis allahtan yoksa gömerdi kardesim:D:D

bLackModeL
30-01-2012, 22:24
ya neden böle olaylar bnm başıma gelmezki :) ara nerdesin geliyorum kimse ayrılmasın de git o bulundukları yere göm hepsini gel :)

valla kanka alıcak abımın baya elı uzunmuss :D ankara genel mudurlukten hallettı 50 lıralık sey ıcın ayıp yaptıkları yav valla ...

bLackModeL
30-01-2012, 22:25
Ben kendim yurtiçi kargoda çalışıyorum :) . Öyle bi saçmalık yok zaten gelen kargocu arkadaş senden gidecek olan ürünü alırken Ticari değildir diye üstüne not düşmesi gerekirdi . hadi diyelim O not düşmedi gene sıkıntı yok şubeden faturası kesilirken irsaliyesi yoktur diye kesiliyor . Yani başka bi saçmalık var işin içinde . Belkide aktarma merkezinde felan unutmuşlardır ürünü böyle bahaneler uyduruyolar .

prosedur nasıl ılerlıyo sız daha ıyı bılıyosunuz ben sadece verıyodum yurt ıcı kargo evımın orda bırakıyodum kendılerı gonderıyolardı bana gelen faturada dedıgın gıbı tıcarı deıldır dye hep not dusunuyolardı yıne dıyorum mng nın dandıklıgı

SLH
30-01-2012, 22:29
walla bende kargoyla motor için komple alt makina istemiştim kargoda takılıyor dediler bahane uyduruyolar demiştim doğruymuş şaştım ama içini açmaları saçmalık kargo teslim alındımı iş senden çıkar neyse halledilmiş sorun iyiki.

bLackModeL
30-01-2012, 22:44
tanıdık olmasa baya bı ugrastırırlardı... bıde bayan koymuslar ukala ukalaa konusuyo bayan olmasa haddını bıldırrıdım ama tatlıya bagladı sonra :D