PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turk Drift

GorkemCosgun
31-01-2012, 21:40
Not: Drift ve Sohbet bölümüne açtım aynı konuyu nereye açacağımı bilemedim açıkcası. Moderatör arkadaşlar uygun gördüklerini silebilirler.

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle hepinizin Türkiye'deki drift konusuna olan ilgisini, bakış açısnı takip ettiğimi söylemek istiyorum. Sizin bugüne kadar yaptığınız tüm eleştirlerinizi göz önüne aldım ve sadece işime yoğunlaşıp sizlere istediğiniz seviyede bir spor kazandırmak için çalıştım.

Dünya Drift Derneği' nin Türkiye temsilcisi benim. Aynı zamanda gerekli yatırımları yaptım ve King of Europe (Avrupa Şampiyonası) ile anlaşma yaptım. Hem Türkiye de yapacağımız yarışların yönetimini yapıcaklar, bizim yarışmalarımızın Avrupa seviyesinde olmasını sağlayacaklar. Güvenlik, pist düzeni, kalite ve yarışmacıların seviyesini yükseltmek için güçlerimizi birleştirdik.
Karşınızda www.turkdrift.com (http://www.turkdrift.com)

2012 sezonu için 5 adet yarış planladık. Bu yarışlar farklı şehirlerde yapılacak. Yerler ve tarihlerinde çok yakında açıklanacaktır. YARIŞMALAR HERKESE AÇIK OLACAK, sertifika vs istemiyoruz. Şuanda yabancı yarışmacılardan ilgi çok yüksek ancak birkaç tanesini şuanda geri çevirdik ve kimisinin girişini limitledik. Sonuçta Turkiye de yapılan yarışmada yabancı birinin şampiyon olmasını istemem. Bundan dolayı bütün sezon için yarışa katılmak isteyen yabancı yarışmacıları sadece 2 ayağa katılma ile limitledim.

Video larda izlediğiniz yarışmacıları TR ye getireceğiz ve sizlerle tanıştıracağız. Onlar TR de iken sizlere yararlı olması için birkaç da mini projemiz var bunlarda gerçekleştikçe sizlere açıklayacağım.

Aynı zamanda KOE un bir ayağınıda almış durumdayım ama onu 2012 senesinde yapmayı planlamıyorum, bunun sebebi TR deki drift şoförlerinin şuanda öyle bir yarışmaya hazır olmamalarıdır. Aksini ispatlayın KOE un bir ayağı TR de olsun.

Tabikide bugüne kadar bu işe emek vermiş kimseleri unutmayacağız. Drift Academy İstanbul sertifikalı yarışmacılara ücretsiz katılım olucak.

1 Şubat tarihinde Kurallar sitemizde açıklanacaktır. aynı zamanda katılım formumuzda yayınlanacak. Kayıtlarımız sitede formlar yayınlandıgı tarihten itibaren başlayacaktır.

Tek amacımız Türkiye de bu sporu yükseltmek, geliştirmektir. Umarım hepimize yararlı faydalı ve hayırlı olur.

Hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Ana yatırımı yaptım anlaşmayı sağladım bundan sonrası yapabildigimiz en yüksek kalitede organizasyonlar yapmak olucak. Herşey çok güzel olacak! Hepinizi görmek isteriz.

Bizi facebookda beğenmeyi unutmayın:
Turk Drift | Facebook (http://www.facebook.com/turkdrift)

İlk Organizasyon Afişimiz

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/535284_10150972778652667_744517666_12514232_958280 671_n.jpg

ruudvan
31-01-2012, 21:44
legal ve illegal die iki tanımlama vardı sonra biri ankaradan cıktı ve king of europe tr ye getırıcem dio .son zamanlarda bu spor ıcın cıddı calısmalar yapıldı antrenmanlar vs ınsallah hersey dedıgınız gıbı kolay olur.

CooLeqenD
31-01-2012, 21:46
Oytun abi biraz bahsetmişti bundan ve sizden Görkem abi başarılarınızın devamını dilerim :icon_tup:

bLackModeL
31-01-2012, 21:48
bu iş ciddiye benzıyoo .. başarilar şimdidenn ..

Alper_
31-01-2012, 21:53
başarılar dilerim..antalya lı eyvaz kardeşimizin katılmasını çok isterim :)

alex
31-01-2012, 21:59
Başarılar inşallah denilenler olurda çok güzel bir şova tanık oluruz atatürk olimpiyat stadıda piste çevrilirse stat tan cok bu olay için gidilir oraya :=

TigeR
31-01-2012, 22:29
inşallah güzel birşeyler ortaya çıkar başarı sağlanır

ceratoniaorg
31-01-2012, 22:35
başarılar dilerim türkiyede legal olarak bu tarz konularda işlerin yapılması çok güzel.

BAŞAR
31-01-2012, 22:44
inş güzel olur katılan arkadaşlara başarılar dilerim şimdiden ;)

:pEAce:
31-01-2012, 22:54
bugun bu konuyu akademide tartıştık, kendi adıma hoşuma giden bir seydi. yani sonucta iki yerde antreman yapmak yada daha fazla imkan sahibi olmayı hepimiz isteriz.
FAKAT senin bu alaycı yaklaşımın yok ispatlasınlar, yok yabancı pilotlarla onlarla yarışıcak kimse yok vs. tarzı kelimelerini söylemeden önce secmeni isterdim. aramızda cok iyi pilotlar var emin ol bundan. KOE ye katılıp ilk 32 ye ilk 16 ya girmiş pilotlarda var. tahminim tanıyosundurda.
son olarakta umarım bu boyle acılmış bi konu olarak kalmaz. yazdıklarını gercekleştirmeni dilerim.
saygılar.

uluckaban
31-01-2012, 23:00
Türkiye'de gerçekten çok yetenekli arkadaşlar olduğundan eminim. Ama malesef gerekli imkanlar sağlanamadığı için yansıtma şansı bulamıyorlar. İstanbul Drift Academy ile iyi bir giriş yapıldı inşallah bu proje ile Türkiye drift daha iyi yerlere gelir.

GorkemCosgun
31-01-2012, 23:49
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.

bugun bu konuyu akademide tartıştık, kendi adıma hoşuma giden bir seydi. yani sonucta iki yerde antreman yapmak yada daha fazla imkan sahibi olmayı hepimiz isteriz.
FAKAT senin bu alaycı yaklaşımın yok ispatlasınlar, yok yabancı pilotlarla onlarla yarışıcak kimse yok vs. tarzı kelimelerini söylemeden önce secmeni isterdim. aramızda cok iyi pilotlar var emin ol bundan. KOE ye katılıp ilk 32 ye ilk 16 ya girmiş pilotlarda var. tahminim tanıyosundurda.
son olarakta umarım bu boyle acılmış bi konu olarak kalmaz. yazdıklarını gercekleştirmeni dilerim.
saygılar.

Arkadaslar lutfen kimse yanlıs anlamasın. Kesinlikle amacım kimse ile alay etmek degildi. Alay etmek icin boyle bir girisimde bulunmam. Turkce kıtlıgı ceken biriyim yazılarımdan az cok anlamıssınızdır diye dusunuyorum. Ali den bahsediyosan ilk 16 kalan yarısmacı olarak tanıyorum tabikide. Ama kac kisi cıkar? Bu benim gorusum adamlar 50-60 arac cıkıyorlar hepsi birbirinden iyi secim yapılmıyor. Bizde zaten toplasan 20 arac zor cıkıyor. Suanda bana basvuruda bulan ve benim beklemede tuttugum 19 adet yabancı yarısmacı var ki sadece 12 saat oldu acıklayalı. Ben bu yarısmanın sadece BİZE ait olmasını istiyorum. Sponsoru ile, yarısmacısı ile, organizatoru ile. Ayrıca bizlerin seviyesini artırmaya calısmanın yanlıs bir sey oldugunu sanmıyorum.

Tekrar soyluyorum amacım alay etmek vs degil tam tersine hepimizi ileri goturmek! Lutfen yanlıs anlamayın.

erencagatay
01-02-2012, 00:00
çok iyi bir girişim olmus emeginiz için tesekkur ederım kendı adıma. basarılarınızın devamını dılerm

Arenimo
01-02-2012, 00:08
Cok severiz iyi birseyler yapanlarin onunu kesmeyi taslamayi umarim hersey istedginiz gibi olur asla pes etmeyin bu drift sporuna gonul verenler icin iyi bir sans bizlerde katilimci olarak oldukca eglenicek gibiyiz :) basarilar

hakotech
01-02-2012, 00:15
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur,çok güzel bir iş yapmışsınız,drift akademy istanbul ekibi karşısında zerre kadar şansımız olmadıgını bilsekte,böyle bir etkınlıge katılmak çok keyıfli olucak :) bakarsınız yeni yetenekler peyda olur..spora katkı olur..umarım en kısa surede hayata gecirebilirsiniz :)

Shekil
01-02-2012, 00:17
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur,çok güzel bir iş yapmışsınız,drift akademy istanbul ekibi karşısında zerre kadar şansımız olmadıgını bilsekte,böyle bir etkınlıge katılmak çok keyıfli olucak :) bakarsınız yeni yetenekler peyda olur..spora katkı olur..umarım en kısa surede hayata gecirebilirsiniz :)

Başarılar Dilerim..

adamın ham maddesisin sen hakan

GorkemCosgun
01-02-2012, 00:26
Cok severiz iyi birseyler yapanlarin onunu kesmeyi taslamayi umarim hersey istedginiz gibi olur asla pes etmeyin bu drift sporuna gonul verenler icin iyi bir sans bizlerde katilimci olarak oldukca eglenicek gibiyiz :) basarilar

Arkadaşlar lütfen bu şekilde düşünmeyin. Kimsenin bizim önümüzü kesmeye niyeti olduğunu sanmıyorum, kimsenin taş koymaya niyet iolduğunu sanmıyorum ve buna inanmak istemiyorum. Bu spora gönül veren herkezin bu organizasyonlar için çaba ve emek göstereceğindende zerre kadar şüphem yok. Eminimki sizlerin bizlerin hepmizin emeği ile en iyisini başaracağız.

Herkese başarı dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Dodoo
01-02-2012, 00:28
Bence drift anabaşlığından devam edilse daha iyi olurdu aslında :)

hakotech
01-02-2012, 00:31
görkem bey sitenize girdiğimde kurallar kısmını buldum ancak birşey yazmıyo,kurallara dair..takvımdede bırsey göremedim..sıte yapım asamasındamı? yoksa bendemı bır problem var..

aliozel
01-02-2012, 00:37
Görkem bey böyle bir organizayon yaptığınız ve türkiyeye getirme çabalarınız için teşekkür ediyorum.Umarım çok iyi sürücüler çıkar ve türkiyeyi yurtdışında olan yarışlarda görebiliriz.
Sticker vs hakkında elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Siteden size mail attım.

Ek olarak sitedeki dökümanlar bölümü çalışmıyor bilginiz olsun :)

TigeR
01-02-2012, 00:39
görkem bey sitenize girdiğimde kurallar kısmını buldum ancak birşey yazmıyo,kurallara dair..takvımdede bırsey göremedim..sıte yapım asamasındamı? yoksa bendemı bır problem var..

abi 1şubattan itibaren demiş yarın birgün açıklarlar sanırım

hakotech
01-02-2012, 00:41
abi 1şubattan itibaren demiş yarın birgün açıklarlar sanırım

evet haklısın, bastan okudumda yine, 1 subat denmiş..

TarikS
01-02-2012, 00:50
Kulaga cok hos geliyor :)

Sertifika falan istemeden sansini denemek isteyenleri elemelere kabul etmenizi takdir ettim. Sirf bu is icin RWD ve drifte egilimli bir arac almak gecti icimden :D Maddi imkanim olsa cok guzel seyler ortaya cikarabilecegimden suphem yok Allah'a sukur :)

Calismalarinizda basarilar dilerim

GorkemCosgun
01-02-2012, 00:50
Arkadaslar bu aksama sitede yer alıcak. 1 subat aksamında katılım belgesi ve kurallar olucak.
aliozel gordum mailini konusalım daha sonra siteden.

aliozel
01-02-2012, 00:51
Tamamdır.Ulaşımınızı bekliyorum.

Dodoo
01-02-2012, 00:55
Kiralık m3- m5 piyasasını artırır bu organizasyon :D

[RaCeR]
01-02-2012, 01:09
Gorkem hersey iyi hoş insallah çok güzel organizasyonlar düzenlersin bizlerde gelir katiliriz ama her onüne geleni drift yarisina nasil alacaksin? 2'li cikis olamayacak mi? Biz bile 2li cikislara daha tam alisamadik sen nasil her isteyeni yarisa sokacaksin bu soylediklerimi yanlis anlamani istemiyorum ama ben sahsen sokakta 1.vites adada donen adamla 2.vites veya 3.vites gerektirebilecek piste cikip arabami riske atmam. Onceden teker teker piste cikartip mi yapabileni alacaksin nedir planin aciklarsan çok sevinirim. Bir de Federasyonla gorusup gerekli izinleri alabildin mi sampiyona icin?

Deagles48
01-02-2012, 02:04
Hadi bakalım... kulağa güzel geliyor fakat adamları videolarını izledikçe bizimkilerin en iyileri bile yanlarında biraz amator kalıyor herşeyin suyunu çıkarttığımız gibi inş bu işinde driftini çıkartmayız en sonki drift idmanlarında sanki görmemiş gibi araca 2 tane dev gibi türk bayrağı asıp insanların gözüne sokmanın hiç bir manası yok bu arada video işi ne olacak kim üstlenecek

CaN000
01-02-2012, 02:07
Bugune kadar herkes organizasyon eksikliğinden şikayet ediyordu.Organizasyon olursa ben katılırım diyen çoktu,ben söylediğimin arkasındayım,organizasyon gerçekleştirildiği takdirde ben yarışmacı olarak katılacağım.Drift akademiye nasıl yardım etmeye çalıştıysam görkem senin içinde aynısını yaparım.Ben kimsenin şahsi çıkarını savunmuyorum ama yurtdışına 2 kere gittim ve ortamı gördüm yıllardır hepimiz aynı ortam burda olsun diye uğraştık.Bizi bir adım ileri atabileceğini söyleyen birine ben sırt çevirmem kimseninde çevireceğini sanmıyorum.Deneyip yapamamak,hiç denememekten daha iyidir bence.

gabxer
01-02-2012, 08:51
Pist olarak neresi kullanılacak eğer Ankara'daysanız drift pisti genişliğinde bir alan bildiğim yok.

İstanbul da olursa akademi ile aynı pistimi kullanıcaksınız?

peace
01-02-2012, 09:03
inş. her şey istenilen gibi olur. Gerekli desteği göreceğinizden eminim.

akbaba78
01-02-2012, 09:07
tebrikler!ozellikle organizasyonlarin ve yarismalarin farkli illerde yapilmasi dusuncesi cok guzel bi olay..umarim emeklerinizin karsiligini alirsiniz:rolleyes:

Dodoo
01-02-2012, 10:02
Deneyip yapamamak,hiç denememekten daha iyidir bence.

:icon_tup: İnşallah güzel birşeyler çıkar ortaya..

[RaCeR] da dediklerinde haklı, bu şekilde sadece tekli çıkışlar mümkün olur, yada ne bileyim, ilk önce bi elemeden geçmeleri gerekecek katılımcıların..

__FrK__
01-02-2012, 10:24
girişiminiz heyecanlandırıcı umarım başarılı olursunuz.
nacizane tavisiyem tr de yapılacak olan böyle bi organizasyonun programın selahiyeti için drit academy ve (pist günleri) Buğra nın da fikirlerini desteklerini istemeyi unutmayın. Ayrıca bu yarışlar için tosfed in vs izni bilgilendirilmesi gerekmeyecek mi ?

Eray Yümsel
01-02-2012, 10:24
buyur burdan yak şimdi :)

GorkemCosgun
01-02-2012, 10:33
Pist olarak neresi kullanılacak eğer Ankara'daysanız drift pisti genişliğinde bir alan bildiğim yok.

İstanbul da olursa akademi ile aynı pistimi kullanıcaksınız?

pistlerimiz ve yerlerimiz yakında acıklanacak arkadaslar.

;3041046']Gorkem hersey iyi hoş insallah çok güzel organizasyonlar düzenlersin bizlerde gelir katiliriz ama her onüne geleni drift yarisina nasil alacaksin? 2'li cikis olamayacak mi? Biz bile 2li cikislara daha tam alisamadik sen nasil her isteyeni yarisa sokacaksin bu soylediklerimi yanlis anlamani istemiyorum ama ben sahsen sokakta 1.vites adada donen adamla 2.vites veya 3.vites gerektirebilecek piste cikip arabami riske atmam. Onceden teker teker piste cikartip mi yapabileni alacaksin nedir planin aciklarsan çok sevinirim. Bir de Federasyonla gorusup gerekli izinleri alabildin mi sampiyona icin?

Arkadaslar drift yarışlarında hepinizin bildiği üzere ilk önce eleme/qualification yapılır. Bu sayede sizlerin bahsettigi arkadasların buyuk cogunlugu elenmis olur. Egerki adam gibi bir katılımcı sayısı yakalarsak zaten top 16 yapmak icin elimizde yeterli adam gibi sofor olur. o apachi nitelikli arkadasları elemek sizlerin qualification daki basarısına bağlı. biz ilk virajda spin adamı, adaam gibi giden biri ile eşleştirmeyiz. Arkadaşlar benim yapmayı amaçladıgım sey mahalle arası maçı degil. Bakın avrupa sampiyonasını düzenleyen grubu aldık, onlar yarıs yönetimi icin geliyor. ben cıkar desem onlar cıkarmaz onlarında tasın altında eli var.

Bugune kadar herkes organizasyon eksikliğinden şikayet ediyordu.Organizasyon olursa ben katılırım diyen çoktu,ben söylediğimin arkasındayım,organizasyon gerçekleştirildiği takdirde ben yarışmacı olarak katılacağım.Drift akademiye nasıl yardım etmeye çalıştıysam görkem senin içinde aynısını yaparım.Ben kimsenin şahsi çıkarını savunmuyorum ama yurtdışına 2 kere gittim ve ortamı gördüm yıllardır hepimiz aynı ortam burda olsun diye uğraştık.Bizi bir adım ileri atabileceğini söyleyen birine ben sırt çevirmem kimseninde çevireceğini sanmıyorum.Deneyip yapamamak,hiç denememekten daha iyidir bence.

isallah o dostluk ortamını burdada yaratacagız.

Bu aksam kuralları ve surucu katılım formlarını sitemizden indirmeyi unutmayın.:icon_tup:

Eray Yümsel
01-02-2012, 10:39
ne olursa olsun bu işi yapmak için 2 seçenek var ya çok zengin olucaksın parayla yapıcaksın herşeyi kimse dur diyemez ztn her türlü olur yada inanılmaz tecrübeli olcaksın kurnazlıklarıyla püf noktalarıyla bir şekilde bu organizasyonu yapıcaksın. şimdi ortada drift academy var 5 senedir koşturan yarış yapan antrenman yapan onlar her nekadar desede bizim için para ikinci plan diye değil bir antrenman parası vermeyınce direk diskalifiye edip birdaha antrenmana bile sokmayan bir kuruluş var ortada... sen şimdi çıkmışsın koe geliyo 5 kuruş para vermiceksiniz yarışcaksınız diyosun neye dayanarak diyosun adını koyda bizde ona göre hazırlanalım... yazdıklarımı yanlış anlama her türlü arkandayız böyle bişeyi başarırsan çoğu insana kapak etceksin :)

[RaCeR]
01-02-2012, 10:44
Edit: cevabımı aldım

GorkemCosgun
01-02-2012, 10:45
girişiminiz heyecanlandırıcı umarım başarılı olursunuz.
nacizane tavisiyem tr de yapılacak olan böyle bi organizasyonun programın selahiyeti için drit academy ve (pist günleri) Buğra nın da fikirlerini desteklerini istemeyi unutmayın. Ayrıca bu yarışlar için tosfed in vs izni bilgilendirilmesi gerekmeyecek mi ?

Bu organizasyonlara yardımcı olmak isteyen kendisi gelir desteğini verir. Biz bu noktaya gelinceye kadar kimseden yardım almadık bundan sonrasınıda yaparız. Tabikide herkesiin yardım elini uzatması bizim isimizi kolaylastırır ve ustumuzdeki yükü azaltır. Ama biz gidipde onlara hadi gelin bize destek verin demeyiz çunku ihtiyacımız yok. kendi organizasyonumuzu kendimiz yapabilcek gucteyiz.

2012 senesine kadar tosfed drift i spor olarak gormuyordu biliyorusunuz. Bu sene apo abi nin (drift academy) sayesinde tosfed drift i de spor olarak tanıyacak. Suanda apo abi tosfede 2 adet hakem in yazdıgı 1 er sayfa kurallar dosyasını iceri verdi. Bu sayede tosfed yetkilileri drift kurallarını yazacaklar. Tek umidim bu kuralları yazan kisinin bu isi bilen biri olmasıdır. Yoksa gene kendi kendilerine sacma sapan kurallar yazıp abuk subuk seyler cıkarta bilirler.

Eskiden drift organizasyonları toplumsal etkinlik adı altında belediye den alınan izinler ile yapılabiliyordu ancak bu girisim ile butun yarısmacıların tosfed den sertifikalı olması dahi istenebilir. Kısacası bu spor icin iyi bir sey mi yapıldı yoksa bu sporda mı tosfed in girdabına girdi yakında gorecegiz.

Tosfed suanda bugun icin konusuyorum izin istemiyor ancak kuralları yazdıkları gun baslayacaklar bize gelin demeye. Onu da o gun asabilcek durumda oldugumuza inanıyorum.

GorkemCosgun
01-02-2012, 10:49
ne olursa olsun bu işi yapmak için 2 seçenek var ya çok zengin olucaksın parayla yapıcaksın herşeyi kimse dur diyemez ztn her türlü olur yada inanılmaz tecrübeli olcaksın kurnazlıklarıyla püf noktalarıyla bir şekilde bu organizasyonu yapıcaksın. şimdi ortada drift academy var 5 senedir koşturan yarış yapan antrenman yapan onlar her nekadar desede bizim için para ikinci plan diye değil bir antrenman parası vermeyınce direk diskalifiye edip birdaha antrenmana bile sokmayan bir kuruluş var ortada... sen şimdi çıkmışsın koe geliyo 5 kuruş para vermiceksiniz yarışcaksınız diyosun neye dayanarak diyosun adını koyda bizde ona göre hazırlanalım... yazdıklarımı yanlış anlama her türlü arkandayız böyle bişeyi başarırsan çoğu insana kapak etceksin :)

ben 5 kuruş para vermeyeceksiniz demedim. Pro yarıslara katılmıs olanlar ve drift academy den sertifika almıs olanlar ücretsiz girecek dedim.
zaten bu isin kapıda yarısmacılardan toplayacagınız 250-300tl ile yapılamayacagını tahmin edersiniz.

Eray Yümsel
01-02-2012, 10:53
tmm sorumun cevabınıda alabilirmiyim :)

GorkemCosgun
01-02-2012, 11:02
sorun koe yi nasıl getiriyorsan ise, koe nin parasını odedim geliyorlar. Pistlerin 4 ü ile anlaşma sağladık onumuzdeki hafta sahipleri ile bulusuyoruz ve imzaları atıyoruz. 1 adet pistimizin sahibini beklioyoruz. Onun dısında ogrenmek istediginiz bir sey varsa buyrun sorun...

Bu aksam kuralları okumayı ve katılım formunu doldurmayı unutmayın.

Bu arada mumkun oldugunca erken cevap vermeye calısıyorum ancak iş yogunlugumdan dolayı surekli bilgisayar basında degilim. Ama herkesin sorusuna cevap vermeye calısacagım.

__FrK__
01-02-2012, 11:04
Bu organizasyonlara yardımcı olmak isteyen kendisi gelir desteğini verir. Biz bu noktaya gelinceye kadar kimseden yardım almadık bundan sonrasınıda yaparız. Tabikide herkesiin yardım elini uzatması bizim isimizi kolaylastırır ve ustumuzdeki yükü azaltır. Ama biz gidipde onlara hadi gelin bize destek verin demeyiz çunku ihtiyacımız yok. kendi organizasyonumuzu kendimiz yapabilcek gucteyiz.

2012 senesine kadar tosfed drift i spor olarak gormuyordu biliyorusunuz. Bu sene apo abi nin (drift academy) sayesinde tosfed drift i de spor olarak tanıyacak. Suanda apo abi tosfede 2 adet hakem in yazdıgı 1 er sayfa kurallar dosyasını iceri verdi. Bu sayede tosfed yetkilileri drift kurallarını yazacaklar. Tek umidim bu kuralları yazan kisinin bu isi bilen biri olmasıdır. Yoksa gene kendi kendilerine sacma sapan kurallar yazıp abuk subuk seyler cıkarta bilirler.

Eskiden drift organizasyonları toplumsal etkinlik adı altında belediye den alınan izinler ile yapılabiliyordu ancak bu girisim ile butun yarısmacıların tosfed den sertifikalı olması dahi istenebilir. Kısacası bu spor icin iyi bir sey mi yapıldı yoksa bu sporda mı tosfed in girdabına girdi yakında gorecegiz.

Tosfed suanda bugun icin konusuyorum izin istemiyor ancak kuralları yazdıkları gun baslayacaklar bize gelin demeye. Onu da o gun asabilcek durumda oldugumuza inanıyorum.
ben fikrimi belirttim ne kadar takarsın senin bileceğin iş
gönülden söylüyorum "rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin herkesin herşey gönlünde geçtiği gibi olsun inşallah" ama uluslar arası bi projeyi fevri davranarak tertip etmen zor.
+ yazdığımın cevabı yardımcı olabilecek herkesle görüşebiliriz olmalıydı sen gitmişsin o gelmiş bunlar teferruat

Eray Yümsel
01-02-2012, 11:07
valla tebrik etmekten başka bişey denmez umarım herkez katılır ayrımcılık olmaz academy apo abiden elinden geleni yapar eminim.

bu işte kazada olur belada herkez buna hazırlıklı gelicek yapılan spor normal bir spor değil normal şeylerde beklemesin kimse yurt dışı videolarında patlayanları izleyip gülerken iyi şimdi sıra bizde :D

CooLeqenD
01-02-2012, 11:15
bu işte kazada olur belada herkez buna hazırlıklı gelicek yapılan spor normal bir spor değil normal şeylerde beklemesin kimse yurt dışı videolarında patlayanları izleyip gülerken iyi şimdi sıra bizde :D

TenekE30 Yollardaaaa :cool: Senin için çarpışma pek bişey temsil etmiyo zaten eray abi :D Tabi işin şakası allah korusun kaza bela göstermesin kimseye :icon_tup:

GorkemCosgun
01-02-2012, 11:33
ben fikrimi belirttim ne kadar takarsın senin bileceğin iş
gönülden söylüyorum "rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin herkesin herşey gönlünde geçtiği gibi olsun inşallah" ama uluslar arası bi projeyi fevri davranarak tertip etmen zor.
+ yazdığımın cevabı yardımcı olabilecek herkesle görüşebiliriz olmalıydı sen gitmişsin o gelmiş bunlar teferruat

benim orda yazdıgım senin kalınlastırark yazdıgın "Bu organizasyonlara yardımcı olmak isteyen kendisi gelir desteğini verir" cumlesi zaten yardımcı olabilecek herkesle görüşebiliriz anlamına gelmiyormu? onları geri çevirecek olsaydık dicegim sey kimseye ihtiyacımız yok olurdu.

Ben tekrarlıyorum, Türkçe kıtlığı çeken biri oldugum icin bunlar oluyor sanırım. amacımız maksadımız kimseyi dısarda bırakmak degil tam tersine kim bize ne kadar destek verirse bizler o kadar buyuk oluruz. O yuzden tabikide herkesden isteriz desteklerini.

seckin
01-02-2012, 11:52
Hadi bakalım... kulağa güzel geliyor fakat adamları videolarını izledikçe bizimkilerin en iyileri bile yanlarında biraz amator kalıyor herşeyin suyunu çıkarttığımız gibi inş bu işinde driftini çıkartmayız en sonki drift idmanlarında sanki görmemiş gibi araca 2 tane dev gibi türk bayrağı asıp insanların gözüne sokmanın hiç bir manası yok bu arada video işi ne olacak kim üstlenecek

Hiç bir manası yok demişsiniz bence çok manası var. O hafta herkezin evinin camında sokalarda Türk bayrağı vardı, Hepimizin ve Ahmet'in Türk bayraklarını milletin gözüne sokmasının MANASI 30 şehit verdiğimiz terör saldırısına tepkiydi.

Vts_Power
01-02-2012, 11:55
Aponun yapacagi org. ile bunun bir alakasi varmi?

Edit : şu an öğrendim Drift acedemy istanbul ile alakası yok tamamen arkadaşların kendi girişimleri.

Dodoo
01-02-2012, 12:51
en sonki drift idmanlarında sanki görmemiş gibi araca 2 tane dev gibi türk bayrağı asıp insanların gözüne sokmanın hiç bir manası yok bu arada video işi ne olacak kim üstlenecek

Bi yorum ancak bu kadar boş olabilir.. Elin adamı arabası ferrarisine italya bayrağı asar bilmem nesine fransa bayrağı asar, şak şak alkışlarsınız. Bu insanlar ülkemizin bayrağını şehitlerin anısına arabalarına takınca suç olur.

Bu insanları anlamak hakikaten zor. Şehitler anısına yapılan birşeye görgüsüzlük diyeni de ilk defa görüyorum, ve tebrik ediyorum :icon_tup: Helal .

Emre İlbi
01-02-2012, 12:57
Görkem abi kulağa çok hoş geliyor, Allah yardımcınız olsun,
Somut bir şeyler yapmam imkansız,
ancak Facebook üzerinden elimden geldiği kadar reklamınızı yapacağımdan şüphen olmasın :)

ozyrace
01-02-2012, 13:30
Burnuma e 30 kokuları geliyo :) şimdiden 4 5 tane kenarda tutmak lazım

01-02-2012, 13:59
Burnuma e 30 kokuları geliyo :) şimdiden 4 5 tane kenarda tutmak lazım

tut ama sakın bırakma ozzy :)

01-02-2012, 16:23
en sonki drift idmanlarında sanki görmemiş gibi araca 2 tane dev gibi türk bayrağı asıp insanların gözüne sokmanın hiç bir manası yok

bayraga saygın yoksa, ne aramıza katıl, ne bizi izle , nede bizimle muhattap ol. böyle zihniyet sahibi mahluklarla bizim hiç bir zaman işimiz olmadı. olmazda.

TünayK
01-02-2012, 16:43
1- konu sahibinde ciddi bir ego görüyorum...çok tatsız....
2- artık tescilli bir apaçiyim, çünkü 2. yada 3. viteste yanlayamıyorum
3- konu sahibinde ciddi bir ego görüyorum...çok tatsız....
4- artık tescilli bir apaçiyim, çünkü 2. yada 3. viteste yanlayamıyorum...

Deagles48
01-02-2012, 16:58
Bilmiyorum sanırım biraz gösterişi seven milletiz herşeyi abartıyoruz tüm milletlerden şehit veriliyor ama elin oğlu gelip arabasına ''bakın biz 30 şehit verdik borumu bu 30 şehit'' diye dev gibi bayrakları asıp milletin gözüne sokmuyor benim yukarıda yazdığım cümle nekadar doğru olmasada böyle görünüyor en azından ben böyle anlıyorum ama bunu okadar abartmanın bir alemi yok bence tabi benim orda takıldığım nokta bayrak değil sadece biraz abarttığımızı göstermek içindi yoksa herkesin kendi seçimi okadar apacilerle dalğa geçtik biraz kendimizinde bir şeyleri abarttığını söylediğimiz anda mahluk oluyoruz arkadaş tabi biraz göreceli bir kavram kime göre abartı kime göre normal tartışma çıksın onu oraya buraya kaysın istemiyorum bu sadece benim görüşümdür

ozyrace
01-02-2012, 17:12
Bilmiyorum sanırım biraz gösterişi seven milletiz herşeyi abartıyoruz tüm milletlerden şehit veriliyor ama elin oğlu gelip arabasına ''bakın biz 30 şehit verdik borumu bu 30 şehit'' diye dev gibi bayrakları asıp milletin gözüne sokmuyor benim yukarıda yazdığım cümle nekadar doğru olmasada böyle görünüyor en azından ben böyle anlıyorum ama bunu okadar abartmanın bir alemi yok bence tabi benim orda takıldığım nokta bayrak değil sadece biraz abarttığımızı göstermek içindi yoksa herkesin kendi seçimi okadar apacilerle dalğa geçtik biraz kendimizinde bir şeyleri abarttığını söylediğimiz anda mahluk oluyoruz arkadaş tabi biraz göreceli bir kavram kime göre abartı kime göre normal tartışma çıksın onu oraya buraya kaysın istemiyorum bu sadece benim görüşümdür

daha iyisini sen yaparsın bizde izleriz o bayraklar o gün az bile takıldı...

Onurkk06
01-02-2012, 19:13

bayrak seni neden bu kadar rahatsız etdi acaba :confused: herşey bitdi birde bunu mu tartışacağız ?

2000HC
01-02-2012, 19:39

Ne dion sen hoca bana söyle kim 30 şehit veriyor bir seferde,vatanımızı korumak için canını feda edenlerin anısına az bile,bunlardan rahatsız oluyorsan defol git Türk bayrağının olmadığı yerde yaşa.
Hasta ediyor beni böyle tipler !! :ofk:

Trance-R
01-02-2012, 19:41
bu konuyu açan arkadaşa başarılar diliyorum...

-birlikten güç doğarmış , o kadar antreman yapıldı :) mis gibi oldu hepsi de , direksiyon sallayanı , izleyeni ile küçük ama etkili bir çok org. yapıldı.
-şimdi ; büyük ve etkili org.lar yapmalı derim...
-şampiyon luk gibi , puanlama sistemi gibi , şehir dışları gibi ...
-drift de hakediyor çünkü ...
-muhalefet olmak yerine gücümüz ortaya koyalım , herkes yapabileceği şeyleri yazsın derim ben...
-ciddi ciddi yapılsın diyenlerdenim ;)

saygılar.

Vts_Power
01-02-2012, 19:52

TÜRK BAYRAĞİNDAN RAHATSİZ OLAN ADAM DEFOLSUN GİTSİN BENİM ÜLKEMDEN!!!
Yazma hicbirsey fikrinide belli etme defol...

Low-Rider
01-02-2012, 20:02

memnun değil misin Türk bayrağı görmekten??

SekoLive
01-02-2012, 20:04
inş dediklerinizi yaparsınız yolunuz acık olsn simdiden

bayrak olayına takılan arkadaş,

bizde o hafta izmite koca bayraklarla gittik. piste cıkanalrda bayraklarla cıktı... forumu takip ettiysen görmüştürsün hepsini...

h.savas
01-02-2012, 20:32
inş. beklentilerinizin karşılığını alırsınız yolunuz açık olsun ..

30 şehit verdiğimiz hafta bizde konvoy yaptık kimse bize apaçi gözüyle bakmadı bakamaz da hatta ve hatta geçtiğimiz yerlerdeki tüm halk bize destek verdi....

yani böyle bi ülkede yaşıyorsun kendine gel...

CGR328
01-02-2012, 20:53

bayrak büyük olunca sana bişimi batıyo :soru:

GorkemCosgun
01-02-2012, 20:57
Arkadaşlar bayrağımızı ve şehitlerimizi tabiki sahipleniyoruz ve sahiplenceğiz.Bizi bir arada tutan en temel unsurlardır bunlar.

Ancak konumuz bayrağa yapılan saygısızlık veya şehitlerimiz değil.Kimse yanlış anlamasın ama konun dağılmasını istemiyorum.Bu yüzden konu hakkında fikirlerinizi almak benim için çok önemli.Herkesin söylediğini tek tek dikkate alıyorum,kağıda not ediyorum.

Önceden de dediğim gibi benim amacım tek başıma rakip olmak değil,tam tersine drifti herkesin yapabileceği bir yere bağlı olmayan bir spor haline getirmek.Yardımları geri çevirmek veya küstahlık değil amacımız.Drift akademi üyelerininde bana bu konuda seve seve yardımcı olacağından eminim.Onlarda bu işin zorluklarını ve ne kadar çaba gerektirdiğini biliyorlar.

Burada açtığım konudan sonra bu işe merak sardım sanmasın kimse.Daha önce İngiltere de yaşıyordum ve drift works un ilk organizasyonlarında bende vardım.İngilterede kendi aracım vardı ve uzaktan da olsa Türkiyedeki gelişmeleri takip ediyordum.Üniversiteyi bitirdikten sonra geldim askerliğimi yaptım,şimdi burada neler yapabiliriz,drifti nasıl avrupa düzeyine çıkartabiliriz,nasıl profesyonel organizasyonlar gerçekleştirebilirz ve kalabalıklaşabiliriz mantığıyla buradayım. Hiçbir art niyetim yoktur arkadaşlar,lütfen bunu göz önüne alarak değerlendirin.
Facebook ve web adresimizdeki güncellemeler devam etmektedir.Bizi takip edin ve desteğinizi esirgemeyin.

GorkemCosgun
01-02-2012, 21:20
1 saat sonra kurallar ve katılım formumuz web sitemizde olacak oradan indirin print edin okuyun okuyun okuyun. kurallarla ilgili sorusu olanlar buradan veya info@turkdrift.com dan bize ulasabilirler.

Vts_Power
01-02-2012, 21:35
Drift akademi ile konu acmadan once gorustunuz ve ortak birseyler yapma kararimi aldiniz? Yanlis anlama ama daha once bir org. Tecrubeniz yok, kendinize ait profesyonel drift aracinizda yok sanirim.

Deagles48
01-02-2012, 21:36
Bazı insanlara anlatamazsın işte apacilerle hepimiz dalğa geçiyoruz neden tamponları büyük spoilerleri büyük bu tamponlar büyük olunca size batıyormu ? adam arabasını mavi laciverte renge takımının rengine boyatıyor hepimiz dalğa geçiyoruz aynı takımın fanatiği bile aa ne zevksizlik şuna bak diyoruz ya kırmızı beyaz olsaydı bu seferde dalga geçicekmiydiniz sırf kırmızı beyaz türk bayragının rengi diye arabaya bunu komple bu renge boyatmak asıl görgüsüz apacilik değilmi ? diğerinden ne farkı var

Bide burdan bak ordaki bayrak ya Drift akademinin bayrağı olsa idi ? yine bunları söyleyecekmiydiniz coğunuz bu olayı aldırış etmeyecekti bile yada amerika israil bayrağı olsa idi ha ? bu sefer tam tersi tepki görücekti ben yazımda hiç bir zaman Türk bayrağı görmek istemiyorum demedim onu geç Türk bayrağı bile demedim sadece bayrak dedim hiç bir şeyi milletin gözüne sokmanın alemi yok kimse geri zekalı değil herkes neyin ne olduğunun gayet bilinçinde bayragı olduğu yere göklere koymak en iyisi kişisel zevklerimize bu ulusal sembolleride alet etmenin yeri yok

Olursada böyle tartışmaları daha çok görürüz hani bi aralar hülya avşar'dı sanırım çıktığı programda yerdeki türk bayrağı balonlarını teklemediği için çok eleştiri görmüştü şimdi suç o kişidemi yoksa herşeyde olduğu gibi işi abartıp balonlara türk bayrağını bastırıp gösteriş olsun diye yerlere atıp sonrada birisini günah keçisi seçmekmi :soru:

Neyse bazı insanlara anlatamazsın işte siz beni istediğiniz gibi görün ben normal bir Türk vatandaşım sol kolumun iç kısmında'da K.Atatürk dövmesi var telefonumda bile Atatürk 400-500 civarında Atatürk arka planı yer alıyor evimdeki Osmanlı aksesuarları duvar işlemelerinden bahsetmiyorum bile sevgini,sevdanı içinde yaşaman en iyisidir bir çok kişiden daha çok Türklüğü biliyorum emin olun ben sadece olaya biraz objektif bakmıştım hepsi okadar konununda suyunu çıkardık zaten bundan sonra yorum yazmayacağım isteyen istediği gibi görsün konu taa nerlere geldi..

doncarlo
01-02-2012, 21:46
@Deagles48

Konu Türk bayrağı olduktan sonra ne açıdan bakarsan bak aynı şeyi göreceğine eminim!

Gerçekten ülkemizde bu sporun gelişmesi için mükkemmel bir proje yolunuz açık olsun başarılar.

joker
01-02-2012, 22:07
şimdiden yapacağınız organizasyonlar için teşekkür ediyorum umarım herşey istediğiniz gibi olur yıllarca bu işe emek veren insanlar var umarım onlarında katılımıyla büyük organizasyonlar yapılır kutuplaşmaktan çok birlik olursak hem ulusal hem uluslar arası platformda ülkemiz için çok daha iyi olur diye düşünüyorum

GorkemCosgun
01-02-2012, 22:07
Arkadaslar kurallarımız ve surucu katılım formu sitemize eklenmistir. Kayıtlarımız başlamıştır hayırlı olsun.

Drift akademi ile konu acmadan once gorustunuz ve ortak birseyler yapma kararimi aldiniz? Yanlis anlama ama daha once bir org. Tecrubeniz yok, kendinize ait profesyonel drift aracinizda yok sanirim.

Drift akademi ile görüşmeme gerek yok. Drift birilerinin tapulu malı değildir veya bir grubun tekelinde degildir. Burda bir organizasyon yapılıyor isteyen gelir isteyen dışardan izler kimseyi bunun için zorlamıyoruz.
Benim org tecrubemi de yazdıgım kurallardan vs gorebilirsiniz.Drifte ingilterede başladım ve gördüğüm kadarıyla burada edinebileceğim tecrubeden daha fazlasını orada çoktan kazandım.(organizator olarakda,yarışmacı olarakda) Ayrıca olduya benim tecrubem yetmezse diye benim arkamda KING OF EUROPE yarışmasını yapan ekip var sanırım onların tecrubesi yeterde artar bile.

Bu genel bir sorudur kimse şahsı üstüne almasın. King of Europe u yani Avrupa Şampiyona sının Türkiye ye gelmesinden rahatsızlık duyan mı var? Avrupa Şampiyonasının Türkiye de olmasını istemeyen mi var?

Lütfen herkez ülkemizdeki drift i ileriye götürebilmek için elinden geleni yapsın olur mu.

RamazanKara
01-02-2012, 22:09
Bayragımızı begen mıyene Direğini verelim ?

Vts_Power
01-02-2012, 22:20
Arkadaslar kurallarımız ve surucu katılım formu sitemize eklenmistir. Kayıtlarımız başlamıştır hayırlı olsun.

Drift akademi ile görüşmeme gerek yok. Drift birilerinin tapulu malı değildir veya bir grubun tekelinde degildir. Burda bir organizasyon yapılıyor isteyen gelir isteyen dışardan izler kimseyi bunun için zorlamıyoruz.
Benim org tecrubemi de yazdıgım kurallardan vs gorebilirsiniz.Drifte ingilterede başladım ve gördüğüm kadarıyla burada edinebileceğim tecrubeden daha fazlasını orada çoktan kazandım.(organizator olarakda,yarışmacı olarakda) Ayrıca olduya benim tecrubem yetmezse diye benim arkamda KING OF EUROPE yarışmasını yapan ekip var sanırım onların tecrubesi yeterde artar bile.

Bu genel bir sorudur kimse şahsı üstüne almasın. King of Europe u yani Avrupa Şampiyona sının Türkiye ye gelmesinden rahatsızlık duyan mı var? Avrupa Şampiyonasının Türkiye de olmasını istemeyen mi var?

Lütfen herkez ülkemizdeki drift i ileriye götürebilmek için elinden geleni yapsın olur mu.

bak ilk yanlış tepkiyi veriyorsun. Ben drift academy değilim. Ben hangi organizasyon kim yaparsa yapsın eğer düzgün gerçekten başarılı ve profesyonel ise elimden geldiği kadar katılmak isterim.

Herkesin fikirlerini dinliyorum dedin bende yıllarca bu işle uğraşan drift academy ile ortak yaptığını düşündüm.Onlardan izin almalısın mı dedim?

gurcell
01-02-2012, 22:20
Gorkem bey, kolay gelsin de bir sey soracagim. Buradaki bir cok insan sizi tanimiyor. Ben sanayideki cay ocaklarini bile tanirim, sizin isminizi hic duymadim. Simdi siz gelip diyorsunuz ki, ben dunya drfit derneginin temsilcisiyim, arkamda koe var vs. vs.

Insanlar sizi tanimadan nasil guvenecek? Bende giderim bir com yurtdisi yerle konusurum, burada bayiligini aliriim , distributoru olurum vs.

Konuyu soyle ozetlemek isterim, mustafa lar bir seyler yapalim desinler, ben gozum kapali girerim . Ahmet- saxo vts biseyler yapalim desin, gozum kapali girerim. Fakat sizi tanimiyoruz bile.

Ayrica cok heyecanlisiniz. 5 tane pistle anlastim diyorsunuz. Yahu turkiye'de pist adi altinda bir yer yok, siz bu tur yarismalari nerede yapacaksiniz? Ancak genis gokart pisti bulmaniz lazim, o sekilde de pist tr de yok ki?

Low-Rider
01-02-2012, 22:21
Bazı insanlara anlatamazsın işte apacilerle hepimiz dalğa geçiyoruz neden tamponları büyük spoilerleri büyük bu tamponlar büyük olunca size batıyormu ? adam arabasını mavi laciverte renge takımının rengine boyatıyor hepimiz dalğa geçiyoruz aynı takımın fanatiği bile aa ne zevksizlik şuna bak diyoruz ya kırmızı beyaz olsaydı bu seferde dalga geçicekmiydiniz sırf kırmızı beyaz türk bayragının rengi diye arabaya bunu komple bu renge boyatmak asıl görgüsüz apacilik değilmi ? diğerinden ne farkı var

Bide burdan bak ordaki bayrak ya Drift akademinin bayrağı olsa idi ? yine bunları söyleyecekmiydiniz coğunuz bu olayı aldırış etmeyecekti bile yada amerika israil bayrağı olsa idi ha ? bu sefer tam tersi tepki görücekti ben yazımda hiç bir zaman Türk bayrağı görmek istemiyorum demedim onu geç Türk bayrağı bile demedim sadece bayrak dedim hiç bir şeyi milletin gözüne sokmanın alemi yok kimse geri zekalı değil herkes neyin ne olduğunun gayet bilinçinde bayragı olduğu yere göklere koymak en iyisi kişisel zevklerimize bu ulusal sembolleride alet etmenin yeri yok

Olursada böyle tartışmaları daha çok görürüz hani bi aralar hülya avşar'dı sanırım çıktığı programda yerdeki türk bayrağı balonlarını teklemediği için çok eleştiri görmüştü şimdi suç o kişidemi yoksa herşeyde olduğu gibi işi abartıp balonlara türk bayrağını bastırıp gösteriş olsun diye yerlere atıp sonrada birisini günah keçisi seçmekmi :soru:

Neyse bazı insanlara anlatamazsın işte siz beni istediğiniz gibi görün ben normal bir Türk vatandaşım sol kolumun iç kısmında'da K.Atatürk dövmesi var telefonumda bile Atatürk 400-500 civarında Atatürk arka planı yer alıyor evimdeki Osmanlı aksesuarları duvar işlemelerinden bahsetmiyorum bile sevgini,sevdanı içinde yaşaman en iyisidir bir çok kişiden daha çok Türklüğü biliyorum emin olun ben sadece olaya biraz objektif bakmıştım hepsi okadar konununda suyunu çıkardık zaten bundan sonra yorum yazmayacağım isteyen istediği gibi görsün konu taa nerlere geldi..

sen daha ne dediğini bilmiyorsun

gurcell
01-02-2012, 22:23
Hem sunu da eklemek isterim, cok sevdigim bir arkadasimin sozudur : " yeni tasindigin bir koyde, ilk gun koy kahvesine gidip , selamunaleykum diyerek muhtar adayi olunmaz "

onur200sx
01-02-2012, 22:31
Merak ettiğim bir konu çarpışmalar olursa araçların zararları sürücelere kar mı kalıcak? Profesyonel bir yarış sezonundan bahsediliyor ama bazı kurallar 2012 sezonu için geçerli değil.Puanlama sisteminden anladığımız kadarıyla araçlarına bu kadar özenen ciddi paralar yatıran ve en önemlisi ciddi emekler harcayan sürücüler tampon tampona drift yaparlarmı bilmiyorum.. İlk sezon için biraz uyarlama gerekmiyor mu puanlama sistemi ve kurallar açısından ''amatör sürücülerin alışması için''

Teşekkürler.Merakla takip ediyor ve bekliyorum.

01-02-2012, 22:39
yarış tarihi ve pistler ne zaman belli olacak ?

hakotech
01-02-2012, 22:58
daha baştan elendik roll cage bizi yaktı :) ama kesınlıkle ızlemeye gelıcem ınsallah..aracıma roll cage koydurmayacagımdan sadece izlemekle yetınıcez,merakla beklıycem,kolay gelsin :)

Kakus
01-02-2012, 23:25
daha baştan elendik roll cage bizi yaktı :) ama kesınlıkle ızlemeye gelıcem ınsallah..aracıma roll cage koydurmayacagımdan sadece izlemekle yetınıcez,merakla beklıycem,kolay gelsin :)

" Fiber kapı kullanacakların rollcage’i ve kapı içi çapraz rollcage i olmak zorundadır. "

Diyor abi. Ben ehliyet zorunluluğuna şaşırdım biraz. :)

hakotech
01-02-2012, 23:45
" Fiber kapı kullanacakların rollcage’i ve kapı içi çapraz rollcage i olmak zorundadır. "

Diyor abi. Ben ehliyet zorunluluğuna şaşırdım biraz. :)

şçle söliym kardeşim,kuralları okudugumda 2012 sezonu ıcın roll cage ıstenmıyo ama cabrıolarda sartmış yinede..kii benim aracım yarı cabrio,bu bir..gelelim senin söylediğin fiber kapıda roll cage istenmesine..benim kapım dahil tüm aracım fıberden yapılma..:) kısaca buda gol değil kardeşim,seyirciyiz her halukarda :)

erdiyuce
02-02-2012, 00:18
hayırlısı olur inş. Drift kültürünün artık Türkiyede belirli bi seviyeye gelip profesyonel olarak yapılması gerekiyo. Bu girişimlerle önü açık gözüküyo. Çalışmalarınızda başarılar dilerim

rapstar
02-02-2012, 00:27
Konu açıldığında pek sevinmiştim drift adına. Hali hazırda drift için bişeyler yapılmaya çalışılıyor Drift Academy tarafından yanlş anlaşılmasın. Ama konu açıldığında diyordumki of ne güzel Drift academy de katılır. Arada başka hiç görmediğimiz yetenekleri görürürz belki diyordum lakin söylemlerinizden kullandığınız kelimelerden anlaşılıyorki kimseye ihtiyacımız yok havası yaratıyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz. İngiltere'de güzel organizasyonlara katılıyor olabilirsiniz ama burası İngiltere değil. Burda İngilteredeki imkanlar yok. Sokaklar kelimenin tam anlamıyla "drift" yapanlarla kaynamıyor. Drift adına bişeyler yapmaya çalışanların ismi az çok belli değil direk adres verebilirim bkz: Drift Academy. Aksi olsa zaten görürdük "bakın bizde drift yapıyoruz" diyen birilerini yanlışmıyım ? Tamam drift kimsenin tekelinde değil ama yukarda Allah var. Zaten drift yapıyorum diyenlerin %99 u bu academy nin öğrencileridir yada üyesidir yada herneyse. O yzden kimseye ihtiyacım yok havası yaratıp yıllarca bu işe kendi imkanlarıyla yön verip emek verenleri küstürürseniz o 2. 3. vitesle drift yapamayan apaçilerden başka katılımcınız olmaz. Söylediklerimi kimse yanlış anlamasın yanlış anlayan hoşuna gitmeyende dikkatte almayabilir. İnşallah yanlış anlaşılmam yazdıklarım yıkıcı değil yapıcı şeyler olduğunu düşünüyorum.

Edit: Asıl söylemek istediklerimi eklemeyi unutmuşum. İnşallah çok güzel bir organizasyon olur bizlerde gelir izleriz çünkü böyle bişeyden en çok keyif alacak olan en kârlı çıkacak olan yine bizleriz. Destek konusunda şüpheniz olmasın olimpiyatın o dondurucu soğuklarında bile ta nerelerden yüzlerce kişi gidip destek verdiler neden çünkü bu sporu izlemeyi seviyoruz lastik kokusunu seviyoruz. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

hakotech
02-02-2012, 01:11
Konu açıldığında pek sevinmiştim drift adına. Hali hazırda drift için bişeyler yapılmaya çalışılıyor Drift Academy tarafından yanlş anlaşılmasın. Ama konu açıldığında diyordumki of ne güzel Drift academy de katılır. Arada başka hiç görmediğimiz yetenekleri görürürz belki diyordum lakin söylemlerinizden kullandığınız kelimelerden anlaşılıyorki kimseye ihtiyacımız yok havası yaratıyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz. İngiltere'de güzel organizasyonlara katılıyor olabilirsiniz ama burası İngiltere değil. Burda İngilteredeki imkanlar yok. Sokaklar kelimenin tam anlamıyla "drift" yapanlarla kaynamıyor. Drift adına bişeyler yapmaya çalışanların ismi az çok belli değil direk adres verebilirim bkz: Drift Academy. Aksi olsa zaten görürdük "bakın bizde drift yapıyoruz" diyen birilerini yanlışmıyım ? Tamam drift kimsenin tekelinde değil ama yukarda Allah var. Zaten drift yapıyorum diyenlerin %99 u bu academy nin öğrencileridir yada üyesidir yada herneyse. O yzden kimseye ihtiyacım yok havası yaratıp yıllarca bu işe kendi imkanlarıyla yön verip emek verenleri küstürürseniz o 2. 3. vitesle drift yapamayan apaçilerden başka katılımcınız olmaz. Söylediklerimi kimse yanlış anlamasın yanlış anlayan hoşuna gitmeyende dikkatte almayabilir. İnşallah yanlış anlaşılmam yazdıklarım yıkıcı değil yapıcı şeyler olduğunu düşünüyorum.

Edit: Asıl söylemek istediklerimi eklemeyi unutmuşum. İnşallah çok güzel bir organizasyon olur bizlerde gelir izleriz çünkü böyle bişeyden en çok keyif alacak olan en kârlı çıkacak olan yine bizleriz. Destek konusunda şüpheniz olmasın olimpiyatın o dondurucu soğuklarında bile ta nerelerden yüzlerce kişi gidip destek verdiler neden çünkü bu sporu izlemeyi seviyoruz lastik kokusunu seviyoruz. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

+123456789 çok güzel bi yazı olmuş elinize sağlık..tamamen katılıyorum,cok yapıcı bir söylem..

rebel
02-02-2012, 01:12
Defalarca belirtmişşsiniz 'türkçem zayıf' bunu anlarız tabiki eyvallah fakat yazdığınız yazılarda bi egomania'lık var bunu sizde kabul edersiniz yada etmessiniz o size kalmış.

'bizim kimseye ihtiyacımız yok fakat herkesin desteğini bekliyoruz' dediniz .Bunu herkes anladı fakat bikaç post'ta bunu tekrarlayınca anipati kazanıyorsunuz belirtmek isterim.

Türkiye'de drift konusunda Drift Academy ve araç projelerinde Jdm Works isminden başka bişey pek duyamassınız.Bu demek değildir bu isimden başkası bunu beceremez,yapamaz,altından kalkamaz.Bu işe yıllardır gönül vermiş,değerli bilgi birikimi olan dostlarımıza,abilerimize en önce kucak açıp,onları bu işe inandırırsanız,Türkiye inanır.Onlar bu işin müdavimleri olursa,herkes destek verir.

İmkan,olanaklar konusunda İngilereden 10 gömlek gerideyiz.Bu insanlar bi malzemeyi günlerce bekliyor,olmayanı uyduruyor,kafa patlatıyor,emek ve zaman harcıyor.Avrupada bizim kadar custom mod yapılıyormu siz söyleyin ?
Modifiye kültürü bir zevktir ama bizim ülkemizde keşmekeşlikten başka bişey değil.
sınırsız aftermarket ?
güvenli pistler ?
antreman sahaları ?
hangisi var ?

Ümidiizi kırmak istemiyorum.Biz bu işi yapmak,seyirci olmak,izlemek,destek vermek,tek yürek olmak istiyoruz fakat sizinde gerçeklerin farkında olmanızı ve ona göre hareket etmenizi istiyoruz .

rebel
02-02-2012, 01:16
ayrıca bişey daha eklemek istiyorum bu işi çok iyi yapıyorsunuzdur belki.prof. bir geçmişinizde olabilir ama tecrübeler yaşadığınız çevreylede ilinitilidir bu unutmayın.Belki biraz karamsar yaklaştım kusuruma bakmayın herkes aynı şeyi istiyor aynı şeyi hayal ediyor . İnşallah dediklerinizde başarılı olursunuz ve bu işin Türkiyedeki baş kurucularından ,girişimcilerinden olursunuz bizde sizi her daim hatırlar ve hayır duası ederiz.

Bestsi
02-02-2012, 08:52
Kendi adıma Mustafa ve mertin bu iş için nasıl geceli gündüzlü çalıştığını biliyorum ama bu konuya henuz yorum yapmamıslar bu bir soru işareti kafamdaki diğer bir soru pistler hangi pistler bunlar ? Umarım söylediklerini gerçekleştirebilirsin buradaki herkes sana destek olur o konuda şüphen olmasın Sanırım bekleyip görmek en doğrusu

GorkemCosgun
02-02-2012, 10:27
Arkdaslar yorumlarinizin yikici amacli olmadigina eminim,ancak bende egoist bir tavir takinmiyorum.Benim soylemek istedigim bunu kimseye muhtac olmadanda yapabilecegimdir.Ben mukemmelim ben tek basima yaparim tavri kesinlikle yoktur.Ama suda bir gercektir ki rekabet kaliteyii arttirir.Iki farkli sampiyona gerceklesmesi,bugune kadar drifte katilim(yarisma,antrenman vs...) konusunda konulmus olan kurallarin cogunu kokunden degistirmeye temel olacaktir...Hepinize cevap verecegim,su anda calisiyor oldugumdan goz ucuyla bakip cevap yazdim.

onur200sx
02-02-2012, 12:08
İyi herşey hoş güzelde kazanana ödül olarak ne verilcek :) DK olucakmı :D Neyine yarışıyoruz :D

rebel
02-02-2012, 13:36
hocam şuan prof bir aracınız varmı TRde ? yoksa proje olarak bu işe mi girişiceksiniz ?

pistler belirlendimi ?

izmirde de bu iş olucakmı ?

GorkemCosgun
02-02-2012, 17:31
Gorkem bey, kolay gelsin de bir sey soracagim. Buradaki bir cok insan sizi tanimiyor. Ben sanayideki cay ocaklarini bile tanirim, sizin isminizi hic duymadim. Simdi siz gelip diyorsunuz ki, ben dunya drfit derneginin temsilcisiyim, arkamda koe var vs. vs.

Insanlar sizi tanimadan nasil guvenecek? Bende giderim bir com yurtdisi yerle konusurum, burada bayiligini aliriim , distributoru olurum vs.

Konuyu soyle ozetlemek isterim, mustafa lar bir seyler yapalim desinler, ben gozum kapali girerim . Ahmet- saxo vts biseyler yapalim desin, gozum kapali girerim. Fakat sizi tanimiyoruz bile.

Ayrica cok heyecanlisiniz. 5 tane pistle anlastim diyorsunuz. Yahu turkiye'de pist adi altinda bir yer yok, siz bu tur yarismalari nerede yapacaksiniz? Ancak genis gokart pisti bulmaniz lazim, o sekilde de pist tr de yok ki?

5 yarışın 3 tanesi "pist"te olacak diğer 2 si içinde büyük bir alan içinde pist kuracağız...Bu ayrıntıları yakın aman içinde sitemizde yayınlayacağız.

Sanayide adımı duymamanız normal,çünkü sanayide takılmıyorum.Geldiğimden beri kendi işim olan inşaat mühendisliği ve bu organizasyon altyapısını hazırlamakla mesgulum.Güven konusuna gelirsek.Ben maliyetine Ksport coilover için grup alımı yaptırdım burada,kimse de bana para verirken sen kimsin guvenmeyiz demedi...10 kişi yaklaşık 950 usd ı çat diye verdi.En ufak bir şikayeti olan zaten adımı görünce burada veya başka başlık altında belirtirdi.

Burada ben kendimi öncü göstermek istemiyorum.Ben organizasyon arkasındaki insanım sadece.Bana güvenmemeniz için bir neden göremiyorum.Sizden para istememişken bana güven konusundan bahsetmek biraz erken değil mi ? İlerleyen zamanda referanslarımızı gördükçe güveninizde yerine gelecektir eminim.

GorkemCosgun
02-02-2012, 17:33
Merak ettiğim bir konu çarpışmalar olursa araçların zararları sürücelere kar mı kalıcak? Profesyonel bir yarış sezonundan bahsediliyor ama bazı kurallar 2012 sezonu için geçerli değil.Puanlama sisteminden anladığımız kadarıyla araçlarına bu kadar özenen ciddi paralar yatıran ve en önemlisi ciddi emekler harcayan sürücüler tampon tampona drift yaparlarmı bilmiyorum.. İlk sezon için biraz uyarlama gerekmiyor mu puanlama sistemi ve kurallar açısından ''amatör sürücülerin alışması için''

Teşekkürler.Merakla takip ediyor ve bekliyorum.

Gördüğünüz hangi drift yarışında ikili çıkışlar yapılmadı veya tampon tampona gidilmedi ? Burada amaç zaten hem eğlenmek hemde heyecanı yaşamak.Aracına kıyamayan veya çok çekinen kimse bunu sporu yapmak için piste girmez.

Çok uzağada gitmeye gerek yok istanbuldaki challengeda da bu ikili çıkışlar yapıldı.

GorkemCosgun
02-02-2012, 17:35
şçle söliym kardeşim,kuralları okudugumda 2012 sezonu ıcın roll cage ıstenmıyo ama cabrıolarda sartmış yinede..kii benim aracım yarı cabrio,bu bir..gelelim senin söylediğin fiber kapıda roll cage istenmesine..benim kapım dahil tüm aracım fıberden yapılma..:) kısaca buda gol değil kardeşim,seyirciyiz her halukarda :)

Dikkatli okursanız göreceksiniz.Hard top varsa onu takıp yarışa dahil olabilirsiniz.Roll cage sadece orjinal kapısını söküp yerine fiber yaptırmış olan veya hard topsız araçlar için geçerlidir.

GorkemCosgun
02-02-2012, 17:35
yarış tarihi ve pistler ne zaman belli olacak ?

En yakın zamanda hem forumda,hem facebook grubumuzda,hemde websitemizde duyuracağız.

GorkemCosgun
02-02-2012, 17:36
hayırlısı olur inş. Drift kültürünün artık Türkiyede belirli bi seviyeye gelip profesyonel olarak yapılması gerekiyo. Bu girişimlerle önü açık gözüküyo. Çalışmalarınızda başarılar dilerim

Teşekkür ederim.

GorkemCosgun
02-02-2012, 17:46

Gördüm ki demek istediğim sürekli yanlış anlaşılıyor.Ben kimseye muhtaç değilim dediğimde yardımınız istemediğimi söylemedim.Sadece bunun için gidip kimseye el açma niyetinde değilim.
Hepimiz bir arada olursak bu organizasyon gerçekleşir ve büyür.Ben buraya yabancı yarışçıları da getireceğimi söylüyorum ama amacım onları burada şampiyon ilan etmek değil,tam tersine onların karşısında durabildiğimizi göstermek.

GorkemCosgun
02-02-2012, 17:52
Defalarca belirtmişşsiniz 'türkçem zayıf' bunu anlarız tabiki eyvallah fakat yazdığınız yazılarda bi egomania'lık var bunu sizde kabul edersiniz yada etmessiniz o size kalmış.

'bizim kimseye ihtiyacımız yok fakat herkesin desteğini bekliyoruz' dediniz .Bunu herkes anladı fakat bikaç post'ta bunu tekrarlayınca anipati kazanıyorsunuz belirtmek isterim.

Türkiye'de drift konusunda Drift Academy ve araç projelerinde Jdm Works isminden başka bişey pek duyamassınız.Bu demek değildir bu isimden başkası bunu beceremez,yapamaz,altından kalkamaz.Bu işe yıllardır gönül vermiş,değerli bilgi birikimi olan dostlarımıza,abilerimize en önce kucak açıp,onları bu işe inandırırsanız,Türkiye inanır.Onlar bu işin müdavimleri olursa,herkes destek verir.

İmkan,olanaklar konusunda İngilereden 10 gömlek gerideyiz.Bu insanlar bi malzemeyi günlerce bekliyor,olmayanı uyduruyor,kafa patlatıyor,emek ve zaman harcıyor.Avrupada bizim kadar custom mod yapılıyormu siz söyleyin ?
Modifiye kültürü bir zevktir ama bizim ülkemizde keşmekeşlikten başka bişey değil.
sınırsız aftermarket ?
güvenli pistler ?
antreman sahaları ?
hangisi var ?

Ümidiizi kırmak istemiyorum.Biz bu işi yapmak,seyirci olmak,izlemek,destek vermek,tek yürek olmak istiyoruz fakat sizinde gerçeklerin farkında olmanızı ve ona göre hareket etmenizi istiyoruz .

Benim sizden tek beklentim zevk alarak izlemeye gelmeniz,destek olmanız.Yapıcı eleştirilerinizi anlıyorum fakat yaklaşık 1 senedir ben bu organizasyonun altyapısını hazırlıyorum.Pist güvenliği,antrenman sahaları konusnda bırakın ben endişeleneyim.

Ben sizden endişelenmenizi değil,severek,zevk alarak,art niyet aramadan bir organizasyona dahil olmanızı ve bizim avrupadan aslında bir farkımız olmadığını göstermemiz için desteklerini bekliyorum :)

GorkemCosgun
02-02-2012, 17:56
Kendi adıma Mustafa ve mertin bu iş için nasıl geceli gündüzlü çalıştığını biliyorum ama bu konuya henuz yorum yapmamıslar bu bir soru işareti kafamdaki diğer bir soru pistler hangi pistler bunlar ? Umarım söylediklerini gerçekleştirebilirsin buradaki herkes sana destek olur o konuda şüphen olmasın Sanırım bekleyip görmek en doğrusu

Pistler ve yarış tarihleri en kısa sürede duyuralcaktır.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bu konuda onların en önde desteklerini bekliyordum fakat duyarsız kalmalarına bende şaşırdım.

Birlikten kuvvet doğar derler.

GorkemCosgun
02-02-2012, 18:00
hocam şuan prof bir aracınız varmı TRde ? yoksa proje olarak bu işe mi girişiceksiniz ?

pistler belirlendimi ?

izmirde de bu iş olucakmı ?

Pist isimleri ve tarihleri yakında açıklanacak arkdaşlar.Ama şehirleri tahmin etmek hiç de zor değil merak etmeyin.

rebel
02-02-2012, 18:15
teşekkürler cevaplar için :D

hondafit
02-02-2012, 18:31
edit akbayram:yanlış konu.

GorkemCosgun
02-02-2012, 20:34
teşekkürler cevaplar için :D

Rica ederim.Sorularınızı her daim cevaplayacağız.

turkdrift.com (http://www.turkdrift.com)

güncellemelerimizi takip edin : )

robosapien
03-02-2012, 14:21
vay arkadaş ya, adam 5 pist buldum anlaştım diyor, para pul istemem diyor, organizasyon yapıcam diyor, 5 kişi bravo demiş gerisi muhalefet.. katılan katılır katılmayan kenardan izler yada forumdan takip eder,,

biraz destek olsak nolur ki,, drift academy nin ilk olması tek olmasını gerektirmiyor dostlar, görkem bey de katkısını sağlar spora yarın başkasıda bi organizasyon yapar görkem bey yardımcı olur..

fanatizmin henüz yeri değil bence..
saygılar..

sizede bir academy öğrencisi olarak başarılar diliyorum, kolay gelsin..

gurcell
03-02-2012, 14:44
5 pist nerede bize söylesin? Türkiye'de 5 pist nerede var? Körfez ve izmir ülkü yarış pistini saydım. Geriye kaldı 3.

:)

Mechanix
03-02-2012, 15:39
Selam arkadaşlar , ben biraz ağırdan almak istedim.Önce bir süre dinleyip daha sonra yazmam gerektiğini düşündüm.Çünkü beni ve yazdıklarımı destekleyen bir grup var.Yanlış anlaşılmak istemem.

İlk olarak şunu söylemek istiyorum.Biz Turk Drift'i destelemiyoruz.

Bu sizin için şaşırtıcı gelebilir , yapılan iyi bir işe taş koymak gibi görülebilir.Ama her önüne gelen bir oluşumla çıkagelse ne olur ? Her grupta 1-2 araba kalır , ortada düzen denen birşeyden bahsetmek zor olur.Amacım kesinlikle taş koymak değil.

Görkem bu oluşumu bizden habersiz olarak meydana getirdi.Haber vermek zorundamıydı ? Hayır. İzin alması mı gerekiyordu ? Tabii ki hayır yok öyle birşey.

Sonuçta , bizden destek alarak ya da almayarak yoluna devam edeceğini bildiği için bu yola girdi.Bende başarılar diliyorum.

Bizden kimsenin izin almaması gerektiği gibi bizimde kimseyi destekleme zorunluluğumuz yok.Çünkü biz driftin bu şekilde gelişmeyeceğini biliyoruz.Sonuçta 5 yıllık bir deneyimimiz var.

Bizim kendi oluşumumuz var.Eğitim kurumumuz Drift Akademi , kulübümüz Drift Derneği ve yayın organımız Tr Tuning.Antremanlar , eğitim ve organizasyonlar için bir alanımız var.Bir yarış formatımız var bu da Drift Challenge .Hakemlerimiz Amerikadan ve Almanyadan geliyor.Motorsporları fedarasyonları ile ilişkilerimiz iyi.Aynı zamanda Drift'in kural kitabını biz yazıp fedarasyona verdik.Yani Drift'i Türkiye de resmi olarak motorsporu yaptık.

5 Yıldır eğitim veriyoruz ve artık 5 yılın sonunda bir ekipden bahsedebiliyoruz.Pilotlarımızın her birinin büyük çabası ile oluşan bir ekip.Yaklaşık 30 kadar araç sahibi drift pilotumuz var.Araçlarını kendi bütçeleri ile yaptılar.Herhangi bir sponsor desteği almadı kimse.Yani kolay bir iş değil. Arabası olmayan ama bu işi başından beri takip eden ve bize yardımcı olan bir çok arkadaşımız da var.Şöförlerimiz den bize yardım eden bu arkadaşlara kadar , biz bir ekibiz.

Biz 5 senedir drifti tanıtmak ve geliştirmek için koşuşturuyoruz.Ve artık ortada birşeyler var.

Şimdi yukarıda saydıklarımın olmadığını farzedin.

Görkem eğer bu imkanı bize 5 sene önce getirseydi evet , gerçekten büyük bir iş yapmış olurdu.Herşeyi başından kendi yapacaktı.Ama öyle olmadı.

Biz bu güne kadar bir çok yurt dışı organizasyon ile görüştük.King Of Europe , D1 , IDS , EDC gibi. Bu yarışların organizatörleri çok uzun zamandır Türkiye de bir organizasyon yapmak istiyorlar zaten. Ama biz temkinli yaklaşıyoruz. Çünkü bu işler çok büyük maliyet getiren organizasyonlar.Bu paraları bu organizasyonlara vermek için erken.Önemli olan Türkiye de Drift'i geliştirmek.Organizasyonlara anlamsız paralar yatırmak değil.

Sonuç olarak demek istediğim şu.Hazır düzenimiz varken biz bildiğimiz yoldan gidiyoruz.

Bazıları duymuş anladığım kadarı ile , bu sene 3 ayaktan oluşacak bir yarış serisi yapacağız.Kural kitabı yazmamızın sebebi de bu zaten.Drift Akademi den eğitim almayanlar da katılabilecek.Yani herkese açık olacak.Detaylı bilgiyi daha sonraya saklıyorum.

Ben Drift Akademi adına kendi yolumuzdan gideceğimizi belirtiyorum.Turk Drift ile bir alakamız yoktur. Görkem'e başarılar diliyoruz.Rekabet iyidir.Bizde bu konuda tek olmaktan sıkılmıştık zaten.

Alınma darılma umarım olmaz.

Herşeyin profesyonelce ilerlemesini ve Türkiye de Drift sporunun daha hızlı gelişmesini diliyorum.

Drift Derneği ve Drift Akademi adına
Mustafa Mert Kazanç

Konuya bir daha yazmayacağım.Lütfen cevap beklemeyin.

robosapien
03-02-2012, 20:38
5 pist nerede bize söylesin? Türkiye'de 5 pist nerede var? Körfez ve izmir ülkü yarış pistini saydım. Geriye kaldı 3.

:)

ankarada hipodrum var en kolay,, diğer şehirleri bilemiyorum,
zaten drift pisti için öyle yarış pisti gerekmiyor pek, şu ana kadar stad otoparkında oldu herşey.

ama söylicem diyor adam, söyler heralde,,

DaRkNeSs-
03-02-2012, 21:00
3 pist ile anlaştık denmiş 2 tane de geniş alan denmiş zaten 5 pist den kasıt o
tr 3 3 tane pist var birde hala duruyorsa eğer autodrom vardı tuzlada.

işallah güzel olur bizde de yurtdışındaki pilotlar kadar başarılı pilotlar var
ama dift academy pilotlarından yarışa katılanlar olmazsa yabancılar kadar iyi olduğunuzu nasıl kanıtlayacaksınız? sizin için iyi bir fırsattı bence bu.
desteklemeseniz de yarışmacı olarak katılın gösterin gavur pilotlara kendinizi:D

m. ali öz
03-02-2012, 21:49
başarılar şimdiden..

E0041
03-02-2012, 22:58
inş bunların hiçbirisi lafta kalmazda gidip pistte izleriz birde yabancı pilotlarıda alın arkadaşım neden illa bir türke kazandırmak istiyorsunuz gelsin yabancılar yapsınlar driftini bizlerde tribünden izleyelim

geçmiş mesajlarda birisi yazmış çokta doğru söylemiş kaç kişi aracını parçalayabilecek ? bunu göze alacak + olarak tampon tampona aralarında 1 karış mesafe ile gidebilecek kaç drift pilotu var gelsin yabancılar bizlerde izleyelim patlayanlarıda kazananlarıda alkışlayalım yeterki lafta kalmasın

GorkemCosgun
03-02-2012, 23:52
Öncelikle drift derneği ve akademi adına konusup düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim mustafa.Burada polemik başlatıp tartışma uzatmayacağım. Zaman içinde neyin ne kadar olduğunu hep birlikte göreceğiz.Bende bu iş için emek harcıyorum zamanımı harcıyorum,kimsenin yaptığı,hazırladığı şeyin üstünden rant sağlamak amacım yok.

Federasyona verdiğiniz kitapçıklara göz atma şansım oldu bu konuda yorum yapmayacağım.Ancak bu sporu federasyondan onaylı hale getirdiğinizde;federasyon drift yapmak isteyen herkesden lisans bedeli talep etmeyecekmidir ?Her yıl ödemek zorunda kalacağınız extra bir maliyet...Federasyon işini iyi mi yaptınız kötü mü yaptınız ben ortada kaldım açıkcası bu konuda.

Desteklemek isteyen arkadaşlarla yola beraber devam ederiz.Sevenimiz olur sevmeyenimiz olur,inan arkadaslarım olur,inanmayanlar olur.Bunlar doğal şeyler.

Verdiğiniz karara saygı duyuyorum.İnşallah pişman olmazsınız :)

Gelişmeler hızla devam ediyor.Çok yakında şaşırtıcı bir şekilde karşınızda olacağız.

GorkemCosgun
03-02-2012, 23:55
inş bunların hiçbirisi lafta kalmazda gidip pistte izleriz birde yabancı pilotlarıda alın arkadaşım neden illa bir türke kazandırmak istiyorsunuz gelsin yabancılar yapsınlar driftini bizlerde tribünden izleyelim

geçmiş mesajlarda birisi yazmış çokta doğru söylemiş kaç kişi aracını parçalayabilecek ? bunu göze alacak + olarak tampon tampona aralarında 1 karış mesafe ile gidebilecek kaç drift pilotu var gelsin yabancılar bizlerde izleyelim patlayanlarıda kazananlarıda alkışlayalım yeterki lafta kalmasın

başarılar şimdiden..

vay arkadaş ya, adam 5 pist buldum anlaştım diyor, para pul istemem diyor, organizasyon yapıcam diyor, 5 kişi bravo demiş gerisi muhalefet.. katılan katılır katılmayan kenardan izler yada forumdan takip eder,,

biraz destek olsak nolur ki,, drift academy nin ilk olması tek olmasını gerektirmiyor dostlar, görkem bey de katkısını sağlar spora yarın başkasıda bi organizasyon yapar görkem bey yardımcı olur..

fanatizmin henüz yeri değil bence..
saygılar..

sizede bir academy öğrencisi olarak başarılar diliyorum, kolay gelsin..

Desteğiniz için teşekkürler.Yanımızda olup bize inanan,destekleyen insanların yüzünü kara çıkarmayacağız.

berkay_aydin
04-02-2012, 00:09
Rekabet iyidir..

ef186
04-02-2012, 12:12
Öncelikle drift derneği ve akademi adına konusup düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim mustafa.Burada polemik başlatıp tartışma uzatmayacağım. Zaman içinde neyin ne kadar olduğunu hep birlikte göreceğiz.Bende bu iş için emek harcıyorum zamanımı harcıyorum,kimsenin yaptığı,hazırladığı şeyin üstünden rant sağlamak amacım yok.

Federasyona verdiğiniz kitapçıklara göz atma şansım oldu bu konuda yorum yapmayacağım.Ancak bu sporu federasyondan onaylı hale getirdiğinizde;federasyon drift yapmak isteyen herkesden lisans bedeli talep etmeyecekmidir ?Her yıl ödemek zorunda kalacağınız extra bir maliyet...Federasyon işini iyi mi yaptınız kötü mü yaptınız ben ortada kaldım açıkcası bu konuda.

Desteklemek isteyen arkadaşlarla yola beraber devam ederiz.Sevenimiz olur sevmeyenimiz olur,inan arkadaslarım olur,inanmayanlar olur.Bunlar doğal şeyler.

Verdiğiniz karara saygı duyuyorum.İnşallah pişman olmazsınız :)

Gelişmeler hızla devam ediyor.Çok yakında şaşırtıcı bir şekilde karşınızda olacağız.

Drift konusunda detayli bilgim yok yani bana ne söyleseniz inanirim ancak Türkiyede otomobil sporlari > federasyon > özel organizasyonlar bağlantısında herhalde en eskilerden biri sayılırım federasyonun resmi takviminden fazla pist günleri ismi altinda organizasyon yapmiş biri olarak ....

Lisans yoksa spor yoktur . Spor yoksa organizasyon yoktur organizasyon sportif aktivite degilse resmi izin yoktur resmi izin yok ise en ufak aksilik mahkeme hakim ceza olarak geridöner . Ayrica federasyonu klüp gibi görmeyin federasyon devlettir yani siz lisanssiz ve yazili resmi izin olmadan bir organizasyon düzenlemeye kalkarsaniz aktivitenin kapisina polis gelir yer isterse tapulu araziniz olsun o aktiviteyi durdurur.

Otomobil sporu ve drift kelimelerini devletin gözüde Spor olarak adlandirmak icin atilan tüm adimlari sonuna kadar desteklerim lisans ücretini gözde buyutmeye gerek yok çünki lisans olmasi işi resmi yapar bu sayede başınızda daha az bela ve ayni zamanda kapi gibi izinle iş yapma şansıniz olur . Sponsor aranan bir aktivitenin legal veyahut ilegal olmasi sponsoru nasil etkiler sorusunun çevabidir bu . Federasyonu hafife almanizi tavsiye etmem sonra bir bakmissiniz yapilan organizasyona baslamissiniz 10 dakika sonra kapida ekipler alani boşaltıyor ....

Birseyler yapmaya calistiginizin farkindayim ancak bence Zor olan türkiyede bu zinciri kirabilmek yoksa yurtdisindan tr ye organizasyon getirmek emin olun bunlarin yaninda hicbirsey ...

Bu arada bunlari driftin D sinden anlamayan ve tarafsiz biri olarak yaziyorum .
Ayrica Mustafanin yazisi icin de tutup insallah pisman olmazsiniz yazmanizi ciddi manada üzücü bir tavır olarak görüyorum .

İyi forumlar dilerim.
K.Buğra YILDIRIM

civic@ef
04-02-2012, 12:27
İnş. istediğiniz gibi başarılı sonuçlar cıkartırsınız ortaya bi katkınız olursa ne mutlu hepimize.

Deagles48
07-02-2012, 17:24
KOE ayağına japon'ya ve İsrail'de katılmış bizim pilotlardan pek iş çıkacağını sanmıyorum zaten KOE'dekiler karşısında daha kendi aramızda anlaşmazlıklar var yabancı pilotların önlerini kısıtlamayın kazanan hakkıyla kazansın güzel kalabalık bir organize olsun Academi'nin ırak organizasyonlarını yeterince izledik zaten

Dodoo
07-02-2012, 17:27
Yorum yapmış olmak için yazıyorsun resmen. ;)

Boost Up
07-02-2012, 18:26
KOE ayağına japon'ya ve İsrail'de katılmış bizim pilotlardan pek iş çıkacağını sanmıyorum zaten KOE'dekiler karşısında daha kendi aramızda anlaşmazlıklar var yabancı pilotların önlerini kısıtlamayın kazanan hakkıyla kazansın güzel kalabalık bir organize olsun Academi'nin ırak organizasyonlarını yeterince izledik zaten

Pilotlardan iş çıkar merak etmeyin:)

http://www.techturkey.com/forum/drift/110987-king-of-europe-ali-atacik.html

MaXo
08-02-2012, 18:41
Başarılar dilerim arabam olsaydı kesinkes gelmek isterdim

F.Dogan
10-02-2012, 13:16
Rekabet takibi iyidir ama sektörde sadece 2 isim varsa rekabetten çok işbirliği gerekir.
Jdm works ve ekibi yıllardır bu iş için çabalıyorlar çok emek verdiklerini kimse inkar edemez.
Eğer amacınız gerçekten Türkiye'de drift sporunu daha güzel yerlere taşımaksa jdm works ve ekibiyle sizin görüşmeniz gerekirdi.
Siz ingilteredeyken onlar 5 yıldır burdaydı sonuçta.
Ben ortada şahsım adına rekabet edilecek bir durum göremiyorum. Zira bu iş için çabalayan sınırlı kişilersiniz güçlerinizi birleştirmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Dodoo
19-02-2012, 16:55
Eee noldu pistler açıklanıyodu, tarihler açıklanıyodu :)

Face'de fotoğraf paylaşıp duruyorsunuz :)

GorkemCosgun
19-02-2012, 23:45
Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.Kısa bir süre sonra açıklanacak kesin tarih ve pistlerimiz.Art niyetli birşey söylemediğinizi umut ediyorum.

Dodoo
19-02-2012, 23:51
Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.Kısa bir süre sonra açıklanacak kesin tarih ve pistlerimiz.Art niyetli birşey söylemediğinizi umut ediyorum.

Yok art niyetle söylemedim, keşke drift academy ile ortak birşeyler yapılabilseydi görüşündeyim. Pistler açıklanacak dendi uzun süredir konuya yazılan birşey olmayıp face de paylaşımlar olunca yazayım dedim bende.

Yani açıkçası yarışma yapacak kadar araç çıkacak mı profesyonel anlamda ondan da şüpheliyim açıkçası.. :)

GorkemCosgun
19-02-2012, 23:53
Yarışmaya başvuran arkadaşlar zaten tarihlerden haberdar.Sadece seyirciler için biraz daha bekliyoruz.Profesyonellik sınırınıza göre değişir beklentileriniz.Belki beklediğinizden daha iyisi olur belki daha kötüsü.Biz en iyisi için çalışıyoruz.

Dodoo
19-02-2012, 23:55
Yarışmaya başvuran arkadaşlar zaten tarihlerden haberdar.Sadece seyirciler için biraz daha bekliyoruz.Profesyonellik sınırınıza göre değişir beklentileriniz.Belki beklediğinizden daha iyisi olur belki daha kötüsü.Biz en iyisi için çalışıyoruz.

Katılımcı sayısı ne durumda peki, özel değilse merak ediyorum :)

GorkemCosgun
20-02-2012, 00:29
Bir süre daha merak edeceksiniz.

FurkanÇ
20-02-2012, 00:51
Türk katılımcılar da varmı? merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın

GorkemCosgun
20-02-2012, 00:53
Türk katılımcılar da varmı? merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın

Evet türk katılımcılarımız ağırlıkta zaten.

berkay_aydin
20-03-2012, 18:18
Son durum ne oldu ? sitede tarih veya hiçbir bilgi girilmemiş ?

ruudvan
08-04-2012, 22:24
Son durum ne oldu ? sitede tarih veya hiçbir bilgi girilmemiş ?

bi güncelde ben diyim sonuç ne oldu .son durum nedir ?

18-04-2012, 01:23
son duurm yok

anthinka
11-05-2012, 20:31
Ufak bir bilgi ilk yarış 3 haziranda mersinde yapılacağı duyuruldu.Akdeniz TV yarışmaya canlı yayın verecek. Daha fazlası için yapımcısından bilgi alabilirsiniz.

Dodoo
11-05-2012, 20:39
Kim gidecek tee mersine :) biraz alakasız olmuş gibi geldi bana.

GorkemCosgun
22-05-2012, 23:41
öncelikle sayın ef186 laf atıp,reklam yapıp kaçmak gibi bir amacım yoktu,tahmin edersinki organizasyon işi çok vakit harcayan bir iş,bunun yanı sıra kendi işimlede meşgul olduğum için foruma yazmaya fırsat bulamadım...Ayrıca gelen yıkıcı tepkilerde yazma konusunda beni yavaşlatmadı değil....Burada klavyeden laf yetiştirmek yerine organizasyonu gerçekleştirerek cevap vermeyi tercih ettim...

Duyurayım arkadaşlar İlk yarışımız 3 haziran Tarsus da Eshab-ı Keyf de gerçekleşecektir.Yarışa sadece Türkiyeden değil komşu ülkelerden de katılımcı olacaktır...

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/535284_10150972778652667_744517666_12514232_958280 671_n.jpg

ef186
22-05-2012, 23:47
öncelikle sayın ef186 laf atıp,reklam yapıp kaçmak gibi bir amacım yoktu,tahmin edersinki organizasyon işi çok vakit harcayan bir iş,bunun yanı sıra kendi işimlede meşgul olduğum için foruma yazmaya fırsat bulamadım...Ayrıca gelen yıkıcı tepkilerde yazma konusunda beni yavaşlatmadı değil....Burada klavyeden laf yetiştirmek yerine organizasyonu gerçekleştirerek cevap vermeyi tercih ettim...

Duyurayım arkadaşlar İlk yarışımız 3 haziran Tarsus da Eshab-ı Keyf de gerçekleşecektir.Yarışa sadece Türkiyeden değil komşu ülkelerden de katılımcı olacaktır...

sayin GorkemCosgun baska birinin sohbet bolumunde actigi konuyu kitledikten 5 dakika sonra foruma girip burda detaylari aciklayabildiginize gore demekki girip cevap yazilabiliyormus ....
Organizasyon isinden pek anlamam o nedenle organizasyonu ilan edemeyecek yada organizasyonla ilgili bukadar olumsuz yorum var iken bunlara cevap verebilecek zamanin bulunup bulunamayacagini bilemiyorum kusurabakmayiniz .

kolay gelsin

GorkemCosgun
22-05-2012, 23:56
sayin GorkemCosgun baska birinin sohbet bolumunde actigi konuyu kitledikten 5 dakika sonra foruma girip burda detaylari aciklayabildiginize gore demekki girip cevap yazilabiliyormus ....
Organizasyon isinden pek anlamam o nedenle organizasyonu ilan edemeyecek yada organizasyonla ilgili bukadar olumsuz yorum var iken bunlara cevap verebilecek zamanin bulunup bulunamayacagini bilemiyorum kusurabakmayiniz .

kolay gelsin

ceptelefonuma mesaj geldi bunun üstüne foruma girdim ve baktım,beni bu kadar kötü niyetli anlamanız üzdü beni....

İyi geceler

ef186
23-05-2012, 00:02
ceptelefonuma mesaj geldi bunun üstüne foruma girdim ve baktım,beni bu kadar kötü niyetli anlamanız üzdü beni....

İyi geceler

Uzulecek bir durum yok 5 ay once forumumuzda bir konu actiniz sonrasinda detaylar yakinda netlesti netlesecek vb. bircok post attiniz ancak bugun sohbette baska bir uyemiz bi afisle ilan etmekte yaptiginiz isi sorulan sorulara cevap vermenizi bekledigimdendir yazdiklarim art niyetli davranmiyorum aksine forumu izliyor takip ediyor ve durumu degerlendirip durumun yonlendirdigi sekilde yaklasiyorum her konuya.

Sizede iyi geceler dilerim .

juds2k
23-05-2012, 01:39
Turkıye"mızde ne cevherler vaaar! abılerımızı kardeslerımızı gercekten bole yerlede gormek ısterım.. ve bu olayda gercekten buyuyo sımdıden basarılarınızın devamını dılıyorum...

bilalMW
23-05-2012, 01:47
istanbul olaydı :(

bosphorus34
23-05-2012, 16:35
bende bizim eski okulun bahçesinde 0 çizerim diyodum adamlar daha küçük yerde drift yapacak :) neyse kendi bildiğm kadarıyla muhalefet olmak istemiyorum etkinlikten sonra görürüz.Sonraki yarışın istanbulda olmasını ümit ederekten başarılar dilerim...

Eray Yümsel
23-05-2012, 21:35
görkem çok ciddi bir projeye adını yazdı bizede buna destek olmak düşer arkadaşlar köstek olmak değil kimse dalga geçmesın alan ufak demesın bazılarının 6 yılda yapamadıgı şeyleri adam 6 ayda başardı KOE gelcek dedi geliyo bukadar basit mersin biraz uzak ama ben gidicem 8 araç yunanistandan kesin geliyomuş allah izin verirse bizde aslanlar gibi karşılarına çıkıp çarpıışıcaz elimizden geleni yapıcaz bunada kimse engel olamaz ;) o yüzden hepinizin desteğinize ihtiyacımız var

evolander
23-05-2012, 23:26
Bugüne kadar arkadaşın yazılarını itinayla okudum 10 yorumdan 8 i dalga geçmiş direk yapamazsın dememiş ama sen sıkıyosuna gelmiş ben artık buna yzarım adam bişeylerin peşinde vakit ayırmış birileri için bişeyler yapıyor geçtim kimse için degil kendi egosu için bişey yapıyor bukadarka agar yazıyorum bu yapan için degil eleştirenler için olsun ortada bişeyler vaaar.

adam par kazanmak için yapıyorrrr. Bunu neden yazıyorum direk herkes vayy nekadar kaznıcaksın demeye getiricek adam belki cebinden harcayıp bi organizasyona imzasını atıyor.
bu yaşta birisi cidden bişey yapıyosa inanın kendi zamanından çalıp bişeylerin peşinden cidden koşuyordurkları ortada

Lütfen kimse beni kınamasın drifft için evet burda mertin ve mustafanın yaptıkları ortada
ama bu degildirki tr için bu ne ilk nede son

belki bu arkadaşımız boşa kürek çekti belki yaptıgı organizasyon hiç ses yapmıcak
belki herşey reklam kokan harektler ama ne yaptıysa birileri için ve kendi egosu için yaptı

oldu veya olmadı ama yapıyo bunu kabul edin arık
bu ülkede hiç bir zaman bir şey tam olucaksa tek başına ikamesi olmadan ollllmaz...

organizasyonların devamı gelir ve inşallah istambul organizesii deli ses verip güçlü yankı yaratır...

başarılarının devamını dilerim kardeşim...

GorkemCosgun
24-05-2012, 00:04
görkem çok ciddi bir projeye adını yazdı bizede buna destek olmak düşer arkadaşlar köstek olmak değil kimse dalga geçmesın alan ufak demesın bazılarının 6 yılda yapamadıgı şeyleri adam 6 ayda başardı KOE gelcek dedi geliyo bukadar basit mersin biraz uzak ama ben gidicem 8 araç yunanistandan kesin geliyomuş allah izin verirse bizde aslanlar gibi karşılarına çıkıp çarpıışıcaz elimizden geleni yapıcaz bunada kimse engel olamaz ;) o yüzden hepinizin desteğinize ihtiyacımız var

Bugüne kadar arkadaşın yazılarını itinayla okudum 10 yorumdan 8 i dalga geçmiş direk yapamazsın dememiş ama sen sıkıyosuna gelmiş ben artık buna yzarım adam bişeylerin peşinde vakit ayırmış birileri için bişeyler yapıyor geçtim kimse için degil kendi egosu için bişey yapıyor bukadarka agar yazıyorum bu yapan için degil eleştirenler için olsun ortada bişeyler vaaar.

adam par kazanmak için yapıyorrrr. Bunu neden yazıyorum direk herkes vayy nekadar kaznıcaksın demeye getiricek adam belki cebinden harcayıp bi organizasyona imzasını atıyor.
bu yaşta birisi cidden bişey yapıyosa inanın kendi zamanından çalıp bişeylerin peşinden cidden koşuyordurkları ortada

Lütfen kimse beni kınamasın drifft için evet burda mertin ve mustafanın yaptıkları ortada
ama bu degildirki tr için bu ne ilk nede son

belki bu arkadaşımız boşa kürek çekti belki yaptıgı organizasyon hiç ses yapmıcak
belki herşey reklam kokan harektler ama ne yaptıysa birileri için ve kendi egosu için yaptı

oldu veya olmadı ama yapıyo bunu kabul edin arık
bu ülkede hiç bir zaman bir şey tam olucaksa tek başına ikamesi olmadan ollllmaz...

organizasyonların devamı gelir ve inşallah istambul organizesii deli ses verip güçlü yankı yaratır...

başarılarının devamını dilerim kardeşim...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için,ihtiyaç olan tek şey inanç ve saygı.

Organizasyon hakkında ek bilgiler vereyim,Dj performansı olacak bulunacağımız alanda ve bunun yanı sıra değişik ufak aktiviteler süprizler olacak seyirciler için.
Oraya gelip aç kalacağınızı da düşünmeyin,gereken önlemlerin hepsi alınıyor :)
Ben bu işin olacağına kendimi inandırdım ve bütün emeğimi vaktimi paramı bu işe yatırıyorum,ilk amaç geri kaldığımız yerleri kapatıp çevre ülkelere adımızı yaymak,yurtdışından gelecek misafirlerimiz ile birlikte bu fırsatı da yakalamış olacağız,ayrıca yarışın canlı olarak yerel tv de yayınlanacak olması da elimizi güçlendiriyor.Orada olup kendini göstermek isteyen herkese kapmız açık.Ayrıca alan ne kadar büyük olursa olsun gördüğüm kadarıyla istanbulda hep 2.vites drift yapıldı.Yani karting alanıında yapılacak basit ama eğlenceli 2.vites parkurunu kimsenin kötüleyceğini zannetmiyorum.Küçük olması dezavantaj değil aksine avantaj çünkü seyyirci çok büyük alanda yaşadığı,arabayı takip edememe sorunu yaşamayacaktır.Bütün aksiyon seyirci önünde gerçekleşecektir.O pistte drift yapılamayacağını söyleyen pilot arkadaşlarımızıda o gün oraya bekleriz.En azından gelirsiniz canlı canlı gülersiniz komediye :)

MuT86
28-05-2012, 04:54
diger konu kilitlenmis ondan buraya yazmak istedim tofas serileri pistte olmicak denmis ama tofasdanda basarili bi drift arabasi olacak dedim oldu angry bird atack 3 mert bilaloglu gelistirmesiyle musa topbas pilotajiyla sizlerle

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150720897308445

bence ayrim yapmayin =)

MKT
28-05-2012, 23:33
max 45 dk sürecek bir yol bizim için pazar gününü güzel değerlendirebilmemiz için bir fırsat umarım güzel olur. saat kaçta orda olalım.organizasyon kaçta başlar.

murat_ileri
29-05-2012, 07:28
max 45 dk sürecek bir yol bizim için pazar gününü güzel değerlendirebilmemiz için bir fırsat umarım güzel olur. saat kaçta orda olalım.organizasyon kaçta başlar.

mustaa eray başgan kaçta düşerse buralara organizasyon saati odur :D sen cuma sabahından hazırda beklemeye başla :D:D:D

GorkemCosgun
30-05-2012, 15:03
diger konu kilitlenmis ondan buraya yazmak istedim tofas serileri pistte olmicak denmis ama tofasdanda basarili bi drift arabasi olacak dedim oldu angry bird atack 3 mert bilaloglu gelistirmesiyle musa topbas pilotajiyla sizlerle

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150720897308445

bence ayrim yapmayin =)

dostum o konuyu acan ben degilim. ondan o arkadasımızın soyledigi seyler bizim organizasyonumuzu baglayan seyler degil. her turlu arac katılabilir. web sitemizde yayınladıgımız kurallara uymak kaydı ile.

08:30 – 08:45: Kayıt ve teknik kontrol
08:45 – 09:00: Tanıtım ve brifing, kuralların anlatımı, hakemlere sorular
09:00 – 11:30: Antreman
11:30 – 12:00: Brifing, kuralların anlatımı, hakemlere sorular
12:00 – 14:00: Eleme turları
14:00 – 15:00: Hip-hop konseri
15:00 – 15:15: Brifing , kuralların anlatımı, hakemlere sorular
15:15 – 15:30: Sürücülerin tanıtımı
15:30 – 17:30: Yarışma
17:30 – 18:00: Kupa töreni

MKT
03-06-2012, 12:49
Ciktik gidiyoruz bakalim ne olacak

Dodoo
03-06-2012, 13:02
Umarım güzel bir gün geçirir tüm izleyici ve katılımcılar. :)

MKT
03-06-2012, 15:26
Gittik ama geciktik hicbise iZleyemedik dogus can ile tanismis oldum.artik bidahaki sefere kismet

Bluttbeton
03-06-2012, 17:52
Mersindeydim bugün nenemler dönüşte eshab-ı keyf'e uğrayalım dediler kıramadım gittik.O saatte orda drift olduğunu biliyordum nenemleri bırakıp piste geldim.AE86 ve r34 skyline'nın kapışması güzeldi güzel bi organizasyon oldu düzenleyenleri eline sağlık.

03-06-2012, 18:16

8 arac yunanistandan geldimi? :soru: benim gordugum toplamda sadece 3 arac vardı.

bir dahaki organisazyonda başarılar dilerim.

muratakova
03-06-2012, 19:15
Skyline yetti be.... ister 3 ister 23 araba sonuçta bunun adı organizasyon...Tebrikler herkese .

GorkemCosgun
03-06-2012, 19:43
Herkese tesekkur ederim. King of Europe hakemleri potansiyelimizi cok beyendiler. Yunanistandan gelen arkadaslarimiz hazirladigimiz pisti cok beyendiler. Kendi eksiklerimizi ogrendik yorucu bir gun oldu. Artik bir dahaki sefere bu hatalari yapmayiz.

Turk-Look
03-06-2012, 19:47
Çekim oldu mu Görkem?

Gelemeyen bizlerin izleyebileceği bişeyler var mı ?

Spawn
03-06-2012, 20:01
ilk 5 de kaç türk var ?

peace
03-06-2012, 20:12
video,fotoğraf yok mu? merak ettim nasıl olduğunu.

battalgazi
03-06-2012, 20:16
http://img269.imageshack.us/img269/2138/dsc3686.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/269/dsc3686.jpg/)

Tarsus'dan bir kare :)

Low-Rider
03-06-2012, 20:25
Başarılarınızın devamını diliyoruz

MOzen
03-06-2012, 20:54
Kuş seriside çağırsaydınız keşke. Potansiyel dahada artabilirdi KOE hakemleri gözünde.

Dodoo
03-06-2012, 20:55
Kuş seriside çağırsaydınız keşke. Potansiyel dahada artabilirdi KOE hakemleri gözünde.

Yani? :)

Eyüp
03-06-2012, 20:57
Tebrikler , daha detaylı fotograf ve videolar varsa görmek isteriz..

Sr22DeT Silvia
03-06-2012, 21:22
Görkem, bir kaç ay önce hedef koyduğun bu organizasyonunu kendi başına başardın. Seni gönülden tebrik etmekten başka negatif anlamda bir şeylerin yazılması hiç etik gelmiyor bana. ''Tam gaz yola devam'' diyorum sevgili dostum :icon_tup:

melihyilmaz
04-06-2012, 00:56
başarıların devamı dileriz bidahaki sefere inşallah marmara veya ege bölgesi tarafı olurda bizde geliriz izlemeye

Makinist
04-06-2012, 10:07
1 Tane bile araç gelmiş olsa dahi Tarsus ta bir ilki gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah sonraki aktiviteleriniz çok daha katılımlı ve coşkulu olur. Doğuşla tanışamadık lastik değiştirmeye gitmişti. Katılan 4 araçta keyifli görüntüler verdiler. Hepinize teşekkürler.

halilakgunn
04-06-2012, 10:42

Kuş serisiz drfitmi olur :D
http://img534.imageshack.us/img534/2112/dsc01442hy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/534/dsc01442hy.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

murat_ileri
04-06-2012, 11:05
resimdeki sıralama yanlış mı yoksa nezaketen mi böyle oldu :D

civic@ef
04-06-2012, 12:39
Zamanla katılım destek artıcaktır. tebrikler..

PriSOneR
04-06-2012, 12:43
Lastik kokuları halen burnumda :D

GorkemCosgun
04-06-2012, 13:17
Hepinize desteginizden dolayi cok tesekkur ederim. İzlemeye gelen butun herkesede cok tesekkurler. 25 guvenlik 2 ambulans 1 itfaiye 3 ozel acil durum doktoru ve jandarma ile duzenledigimiz bu organizasyonda kimsenin burnu bile kanamadan tamamlamis olmak benim icin yeterli oldu, en buyuk hedef buydu zaten.

Tofas sahin bir kac arkadasimiz geldi ancak ozellikle skyline dan sonra sanirim pek piste cikmak istemediler. Seviye olarak daha cok calismamiz lazim.

Bundan sonra King of Europe (avrupa sampiyonasi) yada 2013 de duzenleyecegimiz dunya yarislarina katilabilmek isteyen butun herkezi bekliyoruz.

Nissan skyline 1. Oldu KKTC
Toyota Ae86 2. Oldu Yunanistan
Toyota Starlet 3. Oldu Yunanistan

Sanirim daha fazla katilim olsaydida bu sıralama kolay kolay degismezdi...

Video ve fotolar kendi sitemizde yayinlanacaktir. ayni zamanda etv nin programinda izleyebilirsiniz.

İzlemeye gelen butun herkese cok tesekkurler. Emegi gecen herkese coj tesekkurler. Herkese saygilarimla bir sonraki yarisda gorusmek uzere

halilakgunn
04-06-2012, 14:38
Hepinize desteginizden dolayi cok tesekkur ederim. İzlemeye gelen butun herkesede cok tesekkurler. 25 guvenlik 2 ambulans 1 itfaiye 3 ozel acil durum doktoru ve jandarma ile duzenledigimiz bu organizasyonda kimsenin burnu bile kanamadan tamamlamamis olmak benim icin yeterli oldu en buyuk hedef buydu zaten.

Tofas sahin bir kac arkadasimiz geldi ancak ozellikle skyline dan sonra sanirim pek piste cikmak istemediler. Seviye olarak daha cok calismamiz lazim.

Bundan sonra King of Europe (avrupa sampiyonasi) yada 2013vde duzenleyecegimiz dunya yarislarina katilabilmek isteyen butun heekesi bekliyoruz.

Nissan skyline 1. Oldu KKTC
Toyota Ae86 2. Oldu Yunanistan
Toyota Starlet 3. Oldu Yunanistan

Sanirim daha fazla katilim olsaydida bu siralama kolay kolay degismezdi...

Görkem kardeşm elinize sağlık çok güzel org. yaptınız.
tofaş konusunada gelince farketmişsindir tofaşı yapacağı şeyler sınırlı girip kendimize güldürmeye gerek yok.

Video ve fotolar kendi sitemizde yayinlanacaktir. ayni zamanda etv nin programinda izleyebilirsiniz.

İzlemeye gelen butun herkese cok tesekkurler. Emegi gecen herkese coj tesekkurler. Herkese saygilarimla bir sonraki yarisda gorusmek uzere

tofaş konusunada gelince farketmişsindir tofaşı yapacağı şeyler sınırlı girip kendimize güldürmeye gerek yok. :)

GorkemCosgun
04-06-2012, 15:15
tofaş konusunada gelince farketmişsindir tofaşı yapacağı şeyler sınırlı girip kendimize güldürmeye gerek yok. :)

Turk Drift olarak bu konuda sizlere bir yardımımız olacak yakında buyuk olasılıkla 3. ayagımıza yetisir :cool:

Trane46
05-06-2012, 11:24
Uzun Senelerdir bu siteyi takip ederim bilği edinirim. güzel site. ama bana denk gelen üyelerin çoğu bi acayip çıktı. bu kullanıcılar populer kişilerin yalakası olurken benim gibi normal üyeleri takmıyor bile. aracımın resimlerini paylaşıyorum veya başka bir konu açıyorum hemen tersleniyor veya konum siliniyor. bu kadar olayın arasında sadece bu başlıgı takip ediyordumki yine bu kendini beğenmiş tayfa bu konuyla resmen dalga geçmişler. ama görkem abimiz güzel bir organizasyon yaparak gereken cevabı verdi. sağolasın.

CaN000
05-06-2012, 21:52
Benim adıma keyifli bir gündü,değişik insanlar tanıdım değişik araçlar gördüm,katılım sayısının neden az olduğu ile ilgili bir yorum yapmayacağım fakat ***** herkes oturup izlerse yarışan sayısının az olması doğal...bidahaki organizasyonda ben yine oradayım.Kazasız belasız bir organizasyon olması ve güvenlik önlemlerinin tam alınmış olması beni cok rahatlattı,ben görkeme böyle bir organizasyona emek verip benide çağırdığı için teşekkür ediyorum.Bundan sonra seve seve her yarışına gideceğim...

ef186
05-06-2012, 22:01
Uzun Senelerdir bu siteyi takip ederim bilği edinirim. güzel site. ama bana denk gelen üyelerin çoğu bi acayip çıktı. bu kullanıcılar populer kişilerin yalakası olurken benim gibi normal üyeleri takmıyor bile. aracımın resimlerini paylaşıyorum veya başka bir konu açıyorum hemen tersleniyor veya konum siliniyor. bu kadar olayın arasında sadece bu başlıgı takip ediyordumki yine bu kendini beğenmiş tayfa bu konuyla resmen dalga geçmişler. ama görkem abimiz güzel bir organizasyon yaparak gereken cevabı verdi. sağolasın.

Forumdan memnun degilmisin ?
1 senedir forumu takip edince uzun seneler gecmis gibimi hissediyorsun ?
Normal uye populer uye diye bir uye cesidimi var uyeliklerde ?
Silinen konularin neler ?

Sordugum sorulara cevap ver sonra gerikalan kendini begenmis tayfa konusunu konusalim seninle burdan ...

Emre İlbi
09-06-2012, 22:31
tarsus organizasyonu ile ilgili bir video ;

tarsus drifty yarışları... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Y_H1vXfw7ys&feature=share)

Görkem bey başından beri size olumlu bakıyorum,
lakin "Sanirim daha fazla katilim olsaydida bu sıralama kolay kolay degismezdi..."

şeklindeki söyleminiz hiç hoş değil, 1. skyline, 2. AE86,
iki aracında Drift konusunda ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz,
Kayserideki organizasyona gelen, Eray abi ve Fatih abi,
Bmw E30 ile geldiler, ikisininde ne kadar başarılı olduğunu tüm Kayseri gördü,
kaldı ki bu işe yıllarını harcamış insanlar var,
Ülkemizdeki insanları görmeden ön yargılı davranmayın ki,
bizde size karşı ön yargılı olmayalım,
Sonuçta isim Türk Drift ecnebi drift değil :icon_tup: