Orijinalini görmek için tıklayınız : Xantiadan nağmeler :D
bı vıdeo cektık traktor gıbı ama neyse :):):)
MOV_0117.mp4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hzDw9EHBOmc&feature=youtu.be)
hzDw9EHBOmc&feature=youtu.be
yorumları alalım benım ıcın onemlı :)
halilcan9455
06-02-2012, 19:03
gayet güzel ses :D MaşaLLah
sankı bana bırazcık massey ferguson gıbı geldı ama :) ama gazı bıraktıgındakı hörüldemeye hastayım :D
mechanic
06-02-2012, 19:14
maşallah baya uğraştın neler yapıldı onu da yaz istersen
pek kayda deger bı sey yok aslında katalızator ıptalı orta ve son susturucu ıptalı son susturucunun yerıne warexın aynı calısma seklındekı yerlı malı egzos :)
yoshimura
06-02-2012, 19:47
Maşallah..
Benim çok çok hoşuma giden araçlar.İlerde evlenirsem:D aile aracı olarak almak istediğim parasını hakeden ama değeri çok bilinmemiş bir araç olarak görüyorum şahsen.Bu arada ses mükemmel olmuş.
bu araba hem aıleye gelıyo hem spora ınanılmaz bı motoru var ufk tefek oynamalar ıcın en mukemmel araba bence 2005 ustu leon yetısemedı arkamdan farları fln kapatıyodu :) civic tek kapılar var 1.4 vtec yetısemedı fx coupe yetısemedı 6 ılerı sanzuman takmayı dusunmuyo degılın hanı
Yol tutuşuda unutma bence.Son model çoğu araçtan daha iyi yol tutar.
ben onuda denedım 2011 model wv jettanın 110 la gırebıldıgı vıraja oda havalandıgını hıssederek ben 140 ıle gırdım kendımı guvende hıssederek sankı arabayı asfalta cekıolar ınanılmaz bı suspansıyonu var sag arka tekerı soktum ve 3 tekerde carsıda gıdıyorum ınsanların gozu sende aaa arabaya bak 3 tekerlı :D en son polıs cevırdı bu ne olum dıye :D:D
drummer582
06-02-2012, 20:42
maşallah ses çok hoş
saolun bole saglam arabalarla begenmenız benıde mutlu edıyo :)
bLackModeL
07-02-2012, 09:50
güzel sesi varmıss kesıcı devrinde dahada tatlılasıyoo emegıne saglık
kervanoglu
07-02-2012, 13:04
bu araba hem aıleye gelıyo hem spora ınanılmaz bı motoru var ufk tefek oynamalar ıcın en mukemmel araba bence 2005 ustu leon yetısemedı arkamdan farları fln kapatıyodu :) civic tek kapılar var 1.4 vtec yetısemedı fx coupe yetısemedı 6 ılerı sanzuman takmayı dusunmuyo degılın hanı
Helal olsun :)
:) senın 320 gıbı olmasada ıdare edıyoz iste ya :D
haytt gocum benim ciğerliymiş ses :) :D yanlız kesici de çok iyi sesi hacı
Ahmet Saraçoğlu
07-02-2012, 14:09
bir müsait zamanda süspansiyonun indirme kaldırma videosunu da eklersen sevinirim :D , Malaşşah bu arada.
tabıı ne demek yarında onu ceker koyarım makaleler bolumune suspansıyon hakkında detaylı acıklama yapan bı konu actım ama sanırm onaya gıttı
o zaman kesıcıden hıc cıkarmayalım motoru :)
berkay_aydin
07-02-2012, 16:46
Sesi dinleyemiyorum ama ufak bir düzeltme olsun benim bildiğim 1.4 vtec yok :)
o zaman 1.6 vtectir :) vtec olduguna emınım adam dedı ama 1.4 mu 1.6 mı ona emn degılım :)
halilcan9455
07-02-2012, 17:08
1.4 is soch vtec yapmış olabilirler
olabılır bılmıyorum artık :) ama vtec oldugu kesın yalan degılse oda
suspansıyon hakkındakı bılgılendırme makaleler bolumune acılmıstır.