Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra GTC
http://img14.imageshack.us/img14/7794/vtecpf.jpg
http://img194.imageshack.us/img194/8792/cooperk.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/9066/gtcp.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/849/76933424.jpg
Vtec - Cooper derken en sonunda yeni keyifli bir araç aldım.
2007 model 1.6 Turbo şuan için pek birşey yok üzerinde... Düz boru , 5 cm lik yay...
Kısmet olursa yakında ıntercooler + ayarla güzel bir hale getiricem.
Son fotoğraf ayak üstü cep telefonu ile çekildiğinden pek doğru düzgün çıkmamış:D
8.000rpm
10-02-2012, 15:45
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :)
panoramik ön cam var mı?
Hayirli olsun. Gule gule kullan.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :)
panoramik ön cam var mı?
Erhan abi teşekkür ederim.Olsa güzel olurdu ama malesef yok abi :D opsiyon olarak seçiliyormuş.
Hayirli olsun. Gule gule kullan.
Teşekkür ederim abicim.
BthnKrkt
10-02-2012, 15:51
hayırlı olsun. Aracın basılı halinin fotosumudur bu?
hayırlı olsun. Aracın basılı halinin fotosumudur bu?
Teşekkür ederim...Aracın basılı halde fotosu düzgün olarak şuan için yok. Yukarda 2 fotosu var onlardada yayı yenı takmıstık. Nerden baksan üzerinden 1 ay geçti şuan biraz daha alçaktır.
doncarlo
10-02-2012, 16:03
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
yoshimura
10-02-2012, 16:04
Hayırlı olsun Allah kazasız binmeyi nasip etsin..
Hayırlı uğurlu olsun.Bilgi için soruyorum GTC lerde koltuk ısıtma oluyor mu ?
Eyvallah kardeşim saolasın. Koltuk ısıtma yok diye biliyorum.
BthnKrkt
10-02-2012, 16:15
Teşekkür ederim...Aracın basılı halde fotosu düzgün olarak şuan için yok. Yukarda 2 fotosu var onlardada yayı yenı takmıstık. Nerden baksan üzerinden 1 ay geçti şuan biraz daha alçaktır.
Bendede dizel gtc var ve coil mi yay mı diye arada kaldım ondan sormuştum. Teşekkürler.
Deri koltuk+Koltuk ısıtma bende mevcut
B.Battal
10-02-2012, 16:17
Kazasız belasız kullan Maşallah bir kaç ufak dokunuşla daha da güzelleşecektir :)
Bendede dizel gtc var ve coil mi yay mı diye arada kaldım ondan sormuştum. Teşekkürler.
Yay ile güzel düşüyor ama biraz rahatsız.
Kazasız belasız kullan Maşallah bir kaç ufak dokunuşla daha da güzelleşecektir :)
İnşallah kardeşim, cooler vs diye başlıcam. Benim için dışı önemli değil. ufaktan gitsin stress atayım yeterli... Saolasın tekrardan.
Peki koltuk ısıtma standart mı opsiyonel mi ?
BthnKrkt
10-02-2012, 16:27
Peki koltuk ısıtma standart mı opsiyonel mi ?
Snırım opsiyon benim aldığım zaman diğer dizellerdede yoktu çünki.
Snırım opsiyon benim aldığım zaman diğer dizellerdede yoktu çünki.
Teşekkürler bilgi için.
hayırlı olsun....güzel araç...
hayırlı olsun. kazasız belasız
BlackEmperor
10-02-2012, 16:46
hayırlı olsun yakında bi takım kurarız :) bu arada egzoz yapınca çok tatlı bi sesi oluyor, downpipe+cat back sonda Remus :icon_tup:
Maşallah kazasız belasız...
bora1311
10-02-2012, 17:18
hayırlı olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
VoodooRush
10-02-2012, 17:20
Hayırlı olsun, kazasız belasız. Yaz gelmeden ilk işin intercooler olsun, minicik koymuşlar bunlara nedense.
hayırlı olsun kaasız belasız sürüşler
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
Hayirli olsun,gule gule kullanın kazasız belasız maşallah
hayırlı olsun yakında bi takım kurarız :) bu arada egzoz yapınca çok tatlı bi sesi oluyor, downpipe+cat back sonda Remus :icon_tup:
Haha kuralım bı opel gtc team :D Kısmet olursa onlarlada ugrasıcam. Tesekkur ederım dostum....
Cümleten tesekkur ederım arkadaslar.... Cümlemıze kazasız belasız.
Hayırlı olsun, kazasız belasız. Yaz gelmeden ilk işin intercooler olsun, minicik koymuşlar bunlara nedense.
Turbo fındık kadar :D cooler ufak :D buna ragmen ıvmelenmesı guzel.
VoodooRush
10-02-2012, 18:48
Turbo fındık kadar :D cooler ufak :D buna ragmen ıvmelenmesı guzel.
Aynı turbodan benim aracımda var ve benim intercoolerım GTC'ninkinin 3 katı falan. GTC'lerin garip bir şekilde intercoolerları standart. 2.0da da aynı intercooler var. Yaz gelsin bir iki sıktıktan sonra aracın sıcaklık değerlerini kontrol ettiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın.
Aynı turbodan benim aracımda var ve benim intercoolerım GTC'ninkinin 3 katı falan. GTC'lerin garip bir şekilde intercoolerları standart. 2.0da da aynı intercooler var. Yaz gelsin bir iki sıktıktan sonra aracın sıcaklık değerlerini kontrol ettiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın.
Şu aralar bakınıyorum cooler turbo kalsın uzerınde sımdılık coolerı buyutup + bırde ayar yaptırırsam keyıflı bınerım dıe tahmın edıyorum....
Birde bu araclarda sıkıntılı olan hararet ıbresı yok.... Yol bılgısayarında hararet artarsa gosterıyormus.
VoodooRush
10-02-2012, 19:07
Şu aralar bakınıyorum cooler turbo kalsın uzerınde sımdılık coolerı buyutup + bırde ayar yaptırırsam keyıflı bınerım dıe tahmın edıyorum....
Birde bu araclarda sıkıntılı olan hararet ıbresı yok.... Yol bılgısayarında hararet artarsa gosterıyormus.
Cooler bu havalarda zaten sıkıntı yaşatmaz. Ama yazın İzmir'de iki sıkmadan sonra 80 dereceleri geçiyordu arkadaşın intake. Benimki 60'larda geziyordu o sıralar. Sonradan ic değiştirince 40-50'lerde gezmeye başladı maksimum :)
Ekranın büyükse aşağıdaki linkteki şekilde gizli menüye girip görebiliyorsun harareti falan. Fanı 102 derecede açıyor o biraz yüksek değer ancak yapacak bir şey yok.
Opel Astra H secret menu - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wQcsXIQRB1M)
Cooler bu havalarda zaten sıkıntı yaşatmaz. Ama yazın İzmir'de iki sıkmadan sonra 80 dereceleri geçiyordu arkadaşın intake. Benimki 60'larda geziyordu o sıralar. Sonradan ic değiştirince 40-50'lerde gezmeye başladı maksimum :)
Ekranın büyükse aşağıdaki linkteki şekilde gizli menüye girip görebiliyorsun harareti falan. Fanı 102 derecede açıyor o biraz yüksek değer ancak yapacak bir şey yok.
Opel Astra H secret menu - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wQcsXIQRB1M)
Bunu bıldıgım cok ıyı oldu eyvallah dostum saolasın.... Birazdan ınıp bakıcam arabaya :D
Pek ugrasma fırsatım olmadı ***** iş güç derken... 2 ay oldu alalı. Birkac opel formunada bakıyorum...
Ayrıca onerebılecegın sıte varmı ?
Kesinlikle harika bir araç diyebilirim. KKTC'de bir çok kez binme ve kullanma fırsatı yakaladım. Hayırlı olsun , iyi seyirler dilerim :)
hayırlı olsun güle güle kullanın...
keskinli_ali
10-02-2012, 19:37
hayırlı olsun
VoodooRush
10-02-2012, 19:49
Bunu bıldıgım cok ıyı oldu eyvallah dostum saolasın.... Birazdan ınıp bakıcam arabaya :D
Pek ugrasma fırsatım olmadı ***** iş güç derken... 2 ay oldu alalı. Birkac opel formunada bakıyorum...
Ayrıca onerebılecegın sıte varmı ?
VxrOnline bulduğum en iyi kaynak. Yurtiçi forumlarda pek bulamadım aradıklarımı.
Saolun arkadaslar.... Guzel keyıflı bı arac. Tek kapı olmasına ragmen ıcı genıs. helekı cooper dan sonra 3 oda 1 salon gıbı gelıyor :D + olarak yakmıyor dıyebılırım....
@VoodooRush saolasın dostum.
BlackEmperor
10-02-2012, 21:48
vxronline iyidir ;) recete belli kac bg istiyorsun ondan bahset :p
vxronline iyidir ;) recete belli kac bg istiyorsun ondan bahset :p
Haha. :D smdilik filtre egzos downpipe cooler + yazilimla alinacak guc. Tahminen ne olur bilmiorm ama 250 leri gorsem smdilik kafi.
hayırlı olsun
Saolasin dostum,tesekkur ederim.
BlackEmperor
10-02-2012, 22:37
Haha. :D smdilik filtre egzos downpipe cooler + yazilimla alinacak guc. Tahminen ne olur bilmiorm ama 250 leri gorsem smdilik kafi.
235-240 kemiksiz ;) 250 için enjektör+pompa gerekebilir... yazın satmazsam bu kombinasyonu yapacam 1 senedir doğru anı bekliyorum :p
edit TR deki benzın iyi olsaydı 240+ derdim ordan kırdım bgleri :) normalde bu setup ile 250 ye yaklaşan yabancı panpalar var
235-240 kemiksiz ;) 250 için enjektör+pompa gerekebilir... yazın satmazsam bu kmbinasyonu yapacam 1 senedir doğru anı bekliyorum :p
Bildigim kadariyla cooler a enjektorde lazim. Egzost hks tipi diilde megan racing in oem tarzi egzostlari var + / - bir fark olurmu? Gunlukte kullaniyorum. Istanbulun trafik polisleri bir garip.
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan :)
BlackEmperor
10-02-2012, 22:46
cooler a enjektor derken ? su püskürten sistemlerden bahsediyorsan gerek yok. son susturucuyu oval alırsan sesi istediğinde kesemezsin HKS tipi alırsan kafan agırdığı susturucu tak , bende remus var 60 lık cok nadirde olsa arada takıyorum baya baya ses kesiliyor. neredeyse çıt çıkmıyor. turbo back yapacaksan ve gündelik kullanacaksa ya vanalı bi egzoz al yada susturuculu bi model bak, megan racing perf + sağlarmı bilmem youtube da remus ve milltek ağırlıklı videolar var Nurgburrig Editionların orj remus cat back ile satılıyordu. O yuzden bende remus tercih ettim tavsiye ederim.
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan :)
Tesekkur ederim abi. Saolasin.
Opel`in en cok hosuma giden araci diyebilirim.Iyi gunlerde kullanin :)
cooler a enjektor derken ? su püskürten sistemlerden bahsediyorsan gerek yok. son susturucuyu oval alırsan sesi istediğinde kesemezsin HKS tipi alırsan kafan agırdığı susturucu tak , bende remus var 60 lık cok nadirde olsa arada takıyorum baya baya ses kesiliyor. neredeyse çıt çıkmıyor. turbo back yapacaksan ve gündelik kullanacaksa ya vanalı bi egzoz al yada susturuculu bi model bak, megan racing perf + sağlarmı bilmem youtube da remus ve milltek ağırlıklı videolar var Nurgburrig Editionların orj remus cat back ile satılıyordu. O yuzden bende remus tercih ettim tavsiye ederim.
Son susturucu oval derken onlarinda sustucusu var faskat merak ettigim performansi + mi yoksa - mi etkiledigi. Birde dedim ya istanbulun polisi egzosu gordugunde kitleme pesinde, en azindan orj. Gorunumlu egzosta bsi diemez.
Bu opellerle ve turbo araclarla bende bilgi 0 :D biraz basini agriticam gibi gozukuyor.
Millet yeni yeni Gtc ye gecmeye basladi, eskiden bilirdiler fkt piyasasi yok die alan olmuyordu. Smdi kosebucak dolmaya basliyor.
Opel`in en cok hosuma giden araci diyebilirim.Iyi gunlerde kullanin :)
Saoladin tesekkur ederim. Sekil itibariyle guzel :) yada simdilik guzel geliyorh)
BlackEmperor
10-02-2012, 23:00
ovallerede susturucu varsa o zaman güzel :D hatta link varsa güzel bi markanın alabilirim gerçi yaptırılırda dert değil :) Bu arada GTC yi ilk gördüğümde sene 2005 di Bursa otoshowda ,hayatımda bir arabanın götüne bu kadar hasta olmuştum. O zamanlar öğrencydik tabi Hayaldi benim için Şimdi çok şükür kullanıyoruz 1 seneyi aşkın. Ayrıca fazla olmamasıda bence çok büyük bi avantaj ,elini sallasan şirokko megan kup :p GTC turbo bursada olsa olsa 2 tane vardır benımle birlikte :)
ovallerede susturucu varsa o zaman güzel :D hatta link varsa güzel bi markanın alabilirim gerçi yaptırılırda dert değil :) Bu arada GTC yi ilk gördüğümde sene 2005 di Bursa otoshowda ,hayatımda bir arabanın götüne bu kadar hasta olmuştum. O zamanlar öğrencydik tabi Hayaldi benim için Şimdi çok şükür kullanıyoruz 1 seneyi aşkın. Ayrıca fazla olmamasıda bence çok büyük bi avantaj ,elini sallasan şirokko megan kup :p GTC turbo bursada olsa olsa 2 tane vardır benımle birlikte :)
Vtec i sattıktan sonra cooper almasaydım gtc alacaktım fakat turbo olanını bulmak dertlıydı.... Arada 5 aylık bır cooper s deneyımım oldu :D Helekı ondan sonra opel ın ıcı dedıgım gıbı cok ferah gelıyor... Bende önden gorunusune bayılıyorum :D
Egzost ıcınde satılıklar bolumunde vardı sanırım bırtane... Gecen gun gormustum.
Ö.öztüRk
11-02-2012, 16:04
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
Tesekkur ederim kardesim.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
Amin kardesım cumlemıze kazasız belasız. tesekkur ederım.
maşallah kazasız belasız...
nitrosystem
15-02-2012, 11:20
hayırlı olsun.düşünüsen aracımın üzerinde olan HKS yi verebilirim.
Eyvallah saolasin dostum, once bi downpipe yaptirmam lazim... Sonrasinda egzost vs islere baslicam.
Tekrardan tesekkurler.
SerhatA.
28-03-2012, 13:57
Hayırlı olsun kazasız belasız.
QuiksilveR
28-03-2012, 19:07
araç çok güzel de jantlar biraz sönük kalmış. şu opc jantlarını çok yakıştırıyorum o kasaya.. http://www.almina.net/albums/araba-resimleri/opel/Opel-astra-gtc.jpg
BthnKrkt
28-03-2012, 19:12
araç çok güzel de jantlar biraz sönük kalmış. şu opc jantlarını çok yakıştırıyorum o kasaya.. http://www.almina.net/albums/araba-resimleri/opel/Opel-astra-gtc.jpg
astra h opc ve jantı bu ama :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/Opel_Astra_H_OPC_Heck.JPG
otomania
28-03-2012, 21:34
hayırlı olsun maşallah.
BthnKrkt
28-03-2012, 21:41
5 cm yay nasıl oldu? ıds+ kullanımı ve konfor acısından?
vanished
09-07-2012, 13:43
şu jantları arıyoruz astra gtc miz var çok acil yardımcı olsun biri arkadaşlar
bir de bunun üstündekiler 17" mi 18" mi ?
Acaba araç orjinal olarak kaç hp ve tork . Ayrıca otomatik vites seçeneği bulunuyor mu ? Kazasız belasız sürüşler :)
vanished
09-07-2012, 14:02
115 hp 155 Nm standart 1598 cc işte astra 1.6 gtc kardeşim (Şanzıman manuel)
Acaba araç orjinal olarak kaç hp ve tork . Ayrıca otomatik vites seçeneği bulunuyor mu ? Kazasız belasız sürüşler :)
Jant değişirse kendini gösterir , maşallah kazasız belasız