Orijinalini görmek için tıklayınız : Tivibu Tivibuuu Kullanıcıları ?
BaybuRtlu69
11-02-2012, 13:31
Merhaba arkadaşlar
Az önce TTNET'ten aradılar, Tivibu hakkında bilgi verdiler ve bende reklamlarda gördüğüm kadarıyla aşinaydım konuya.
Aylık 9.90 Tl Adsl internet faturamıza yansıyormuş ücreti... İlk 2 ay bedavaymış..
1 hafta modemi kapatmamamı söylediler, analizmi ne yapcaklarmış tivibu çekermi alt yapı sağlammı filan diye neyse işte, istediğimiz zamanda kapatabiliyrmuşz sadece bedava kullandğımz 2 ayın ücretini ödüyormşz yani 20 tl filan.. eğer 24 ay doldurmadan önce çıkarsak..
Fiyat bana uygun geldi, yerli yabancı kanallar vs bir çokta özellik saydılar... bende onayladım az önce telefonda 1 hfta içinde tkrar ararlar kurulum için..
Siz, Kullanıcılar olarak Bi sorun varmı tivibu hizmetinde ? memnun musunuz, ve tam olarak neler yapabiliyoruz bu tivibu da
darkmoon
11-02-2012, 13:38
iki paketi vardı biri web paketi.. 7 tl sinema kanalınıda alırsan 10 tl idi galiba kampanyalı
birde ev paketi vardı 30 tl idi..
birde cep paketi var 3-4 tl imi neydi..
aslında web paketini alıp bir tvout kablosu ile olay çözümlenebilir kanımca :D :D
Yiğit G.
11-02-2012, 13:42
bende dusundum ama mantıksız.. tv izlerken oyun oynayamicaksın deli gibi ping in olur tv de takılır goruntu , tv izlerken download yapamicaksın aynı şeyler yine olur , atıyorum unuttun odemeyi interneti , televizyonunda gidicek... bence saglıklı değil..
Germanci
11-02-2012, 13:49
Tivibu web i aylardir kullaniyorum acikken download hizimda hicbir dusme olmuyor tv de takilmiyor hic en sevdigim yani yayini durdurup istedigin yerden devam edebilmek tekrar izleme kismida cok guzel yani. Bu gune kadar tek yasadigim sorun yuksek hizda herhangi bir seyi upload ederken takilma oluyor tv de onun haricinde ben en ufak bi sorun yasamadim tivibu web de. Bu arada baglanti hizim 16mb sinirsiz.
BaybuRtlu69
11-02-2012, 13:49
bende dusundum ama mantıksız.. tv izlerken oyun oynayamicaksın deli gibi ping in olur tv de takılır goruntu , tv izlerken download yapamicaksın aynı şeyler yine olur , atıyorum unuttun odemeyi interneti , televizyonunda gidicek... bence saglıklı değil..
bu bahsettiklerinden bahsedilmedi valla, olmaza arayıp sorarım fakat tlefondaki müşteri temsilcisi, İnternete bağlı olmayacağını yani etkilemeyeciğini söyledi sadece faturası adsl faturasında tivibu ücreti olarak gözükücekmiş.
Vede şu da var, tivibuyu kapatıp nrmal eski kullandğımız receiver üzerindende kanalları izleyebiliyorumuşuz..
Bana bu anlatılanlarla mantıklı geldi, ayda 10 TL birşey sayılmaz pek, o keyfe değer gibi duruyor
BaybuRtlu69
11-02-2012, 13:50
Tivibu web i aylardir kullaniyorum acikken download hizimda hicbir dusme olmuyor tv de takilmiyor hic en sevdigim yani yayini durdurup istedigin yerden devam edebilmek tekrar izleme kismida cok guzel yani. Bu gune kadar tek yasadigim sorun yuksek hizda herhangi bir seyi upload ederken takilma oluyor tv de onun haricinde ben en ufak bi sorun yasamadim tivibu web de. Bu arada baglanti hizim 16mb sinirsiz.
Bu tivibu web ne oluyor ? bir takım paketleri var anlaşılan..
Bize getircekleri bu paketmi oluyor acaba ?
Germanci
11-02-2012, 13:56
Tivibu web bilgisayar icin olani ben ilk uye oldugumda 1tl idi simdi 3 yada 4 tl oldu emin degilim. Sana getirecekleri televizyon icin yani tivibu ev. kendi receiveri var onu tv ye baglicaksin 9.90 di sanirim onunda en dusuk paketi ve sanirim yaninda tivibu webide veriyorlardi emin degilim. Ben acikcasi herturlu tavsiye ederim tivibuyu ister ev olsun ister web isterse cep. Dedigim gibi yayini istedigin yerde durdurup devam edebiliyosun ve istedigin zaman dizi ve programlari tekrar izleyebiliyorsun.
BaybuRtlu69
11-02-2012, 13:58
Tivibu web bilgisayar icin olani ben ilk uye oldugumda 1tl idi simdi 3 yada 4 tl oldu emin degilim. Sana getirecekleri televizyon icin yani tivibu ev. kendi receiveri var onu tv ye baglicaksin 9.90 di sanirim onunda en dusuk paketi ve sanirim yaninda tivibu webide veriyorlardi emin degilim. Ben acikcasi herturlu tavsiye ederim tivibuyu ister ev olsun ister web isterse cep. Dedigim gibi yayini istedigin yerde durdurup devam edebiliyosun ve istedigin zaman dizi ve programlari tekrar izleyebiliyorsun.
Bana 4 portlu modemde getirceklermiş, modemimde de sorun vardı iyi olcak bu :D
Dediğiniz gibi yayını durdurup daha snra izleme şansımız oluyormuş, tkrar yapabiliyormuşuz ve EN can alıcı noktası Reklamlar çıkınca ileri sardırabiliyormuşuz ve direkt izlediğimiz dizi/filme devam edebiliyormuşuz. :)
bende tivibu veb kullanıyorum gayet memnunum kasma problemı yok kacırdıgın filmi diziyi izle istedıgın zaman;)
BaybuRtlu69
11-02-2012, 14:02
bende tivibu veb kullanıyorum gayet memnunum kasma problemı yok kacırdıgın filmi diziyi izle istedıgın zaman;)
Tivibu menüsü kolay mı ? umarım karmaşık değildir ya
driftboy
11-02-2012, 14:04
Tivibu'yu bizde kullanıyoruz öğrenci evinde.. 7 lira veriyoruz ve gayet başarılı.. Kaçırdım ettim derdi yok en azından .)
Tivibu menüsü kolay mı ? umarım karmaşık değildir ya
gayet basit hiçbişey yok :D
BaybuRtlu69
11-02-2012, 14:06
Tivibu'yu bizde kullanıyoruz öğrenci evinde.. 7 lira veriyoruz ve gayet başarılı.. Kaçırdım ettim derdi yok en azından .)
gayet basit hiçbişey yok :D
7 TL ? veya 9.90 tl neye göre farkediyor
Valla bnde kullaniorum vkti zmnnda radilar istermsnz die dedim ok fulle asirida memnunum kesinlikle al.. hatt tvibu evede gecmeyi dusunuyorum sahsen..
Yiğit G.
11-02-2012, 14:21
download hızında düşme olmaması mümkün değil.. Nerden baksan saniyede 200-300 kb cekiyor o yayın. Senin baglantın çok hızlı o yüzden hissetmiyorsun fazla birşey.Ama bi wow oynasan bir cod mw oynasan o zaman ping de direk farkı görebiliyorsun.Bende de tivibu web var... tivibu web le tivubu tv nin çektigide farklı.Tivibu web daha çok monitor dusunulerek alındıgı için çözünürlük öyle ahım şahım değil ama tivibu tv de çözünürlük daha fazla oldugu için çektigi s/kb da daha fazla olacaktır.Ama dediğim gibi oyun falan oynamayan için yada sürekli download yapmayanlar için pek bişey farketmez
Germanci
11-02-2012, 14:35
download hızında düşme olmaması mümkün değil.. Nerden baksan saniyede 200-300 kb cekiyor o yayın. Senin baglantın çok hızlı o yüzden hissetmiyorsun fazla birşey.Ama bi wow oynasan bir cod mw oynasan o zaman ping de direk farkı görebiliyorsun.Bende de tivibu web var... tivibu web le tivubu tv nin çektigide farklı.Tivibu web daha çok monitor dusunulerek alındıgı için çözünürlük öyle ahım şahım değil ama tivibu tv de çözünürlük daha fazla oldugu için çektigi s/kb da daha fazla olacaktır.Ama dediğim gibi oyun falan oynamayan için yada sürekli download yapmayanlar için pek bişey farketmez
Premium uyegimle dosya cekerken 1.6mb/s ile download yapiyorum tivibu web acikken veya kapaliyken farketmiyor. Kalite konusunda sonuna kadar haklisin tivibu web ile tivibu ev arasinda daglar var ama tivibu web de okadarda rahatsiz olmuyorum. Cift monitor kullanarak oyun oynarken tivibuyu rahat izliyorum ama senin dedigin gibi online oyunlarda ping sorunu olabilir bisey diyemem o konuda.
driftboy
11-02-2012, 14:39
bizde 100 kanal var 7 lira veriyoruz.. paketten pakete degisiyo..
BaybuRtlu69
11-02-2012, 14:56
Valla bnde kullaniorum vkti zmnnda radilar istermsnz die dedim ok fulle asirida memnunum kesinlikle al.. hatt tvibu evede gecmeyi dusunuyorum sahsen..
Valla normal olarak receiver bıktırmıştı artık, Tivibu iyi gelicek.
O halde herkse öneriyoruz :)
bizde 100 kanal var 7 lira veriyoruz.. paketten pakete degisiyo..
aynı şekilde banada 100 kanal filan birşeyler denildi, belki eski kullanıcı olduğunuz için o fiyattandır.
ondertopcu
11-02-2012, 15:22
Alt yapını zaten kontrol edicekler desteklmezse vermezler destekliyorsa kesin al memnun kalırsın
bora1311
11-02-2012, 16:14
6 7 aydir tivibu web kullaniyorum, son derece memnunum. internetin oldugu heryerde rahatlikla yayin alabiliyorsunuz....
Web iyide ev paketine bulasmayin cogu kullanan memnun degil.
darkmoon
11-02-2012, 16:31
zaten webi alan yolunu yordamını bilirse çok güzel ev tv sindede kullanır :)