Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Type-R sorgulamaları
Ben biliyorum detaylı arabayı ortadan ikiye kestiler yeterli mi senin için ?
;)acık sozlu kardesım benim
Eski can typer bndedir arkadaslar. Dun istanbuldan dj typerin sahibini oldugunu soyleyen bi arkadasta aradi can typer oldugunu soyledim. Zaten 1-2 sayfa oncesinde konusuda geciyor zaten. 3 gundur ilandan dolayi telefon susmadi gozdeb kacmis olabilir kusura bakma arkadasim.
ilkerist
24-02-2014, 10:47
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-tertemiz-type-r-141346618/detay)
Pek bilgim yok benim beyler bu araç ile ilgili,koltuklar deri falan,bilenlerden bilgi alalım. :)
Bulut Y.
24-02-2014, 10:56
Et TR de mıncıklanmamış nadir kalanlardan ama deri koltuk falan yapmışlar ne kadar iç açıcı bilemem ben kırmızı tercih ederdim :D
ilkerist
24-02-2014, 10:56
Et TR de mıncıklanmamış nadir kalanlardan ama deri koltuk falan yapmışlar ne kadar iç açıcı bilemem ben kırmızı tercih ederdim :D
ahahahaa :D Reklamları izledik :D
fthoskay
24-02-2014, 11:12
teşekkürler yorumun için. Ben aldığımda deri yapmışlardı fakat onun dışında orjinal olarak aldım ve Allah a şükür benim de en ufak bir kazam olmadı ilgilenen arkadaşlar gönül ferahlığıyla gelip bakabilirler. Araç nadir kalanlardandır, 6 adet type r a baktım almadan önce araç 3 senedir bendedir. Saygılar.
orkuteren
24-02-2014, 11:25
07 hv plaka typer daha önceden 59 plakalı typer mıdır ?
gokcell13
26-02-2014, 10:16
Evet Antalya ya ilk geldigi zaman Umit te 59 YF idi.
BerkayKamaci
26-02-2014, 18:55
Arkadaslar cuptan cikma typerlar 1.6 sport diye geciyor bunu yeni ogrendim ilandaki aracla ciddi sekilde ilgileniyorum. Ama araba orjinal typer mi yoksa sport ustune swap mi? sizce vergi ucuzlugu disinda artisi eksisi ne olur sorun yasarmiyim muayne ve trafikte? Yardimci olursaniz sevinirim.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tt-motors-dan-civic-ep3-type-r-86000-km-siyah-hasar-kayitsiz-154405051/detay)
bilen var mı?
Onur Şanlı
27-02-2014, 09:34
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tt-motors-dan-civic-ep3-type-r-86000-km-siyah-hasar-kayitsiz-154405051/detay)
bilen var mı?
eski ba typer. geçmiş sayfalarda konusu vardı.
bilen var mı?
Eski ba typer youtubeye ba typer yaz cıkar bıldıgım kadarıyla baya bi tramerı degısenı var gerı sayfaları kontrol ederseniZ acıklama yapılmjstı:icon_tup:
sağolun arkadaşlar hatırladım aracı bi kaza konusu da vardı sanırım
Bulut Y.
27-02-2014, 10:01
o kazadan sonra bir kez daha patladı kafadan
gokcell13
27-02-2014, 10:02
Arkadaslar cuptan cikma typerlar 1.6 sport diye geciyor bunu yeni ogrendim ilandaki aracla ciddi sekilde ilgileniyorum. Ama araba orjinal typer mi yoksa sport ustune swap mi? sizce vergi ucuzlugu disinda artisi eksisi ne olur sorun yasarmiyim muayne ve trafikte? Yardimci olursaniz sevinirim.
Ben onceki postlarimda yazmistim.Cup tan cikan araclar Sasi numarasi olarak SSHEP2 olarak baslar.Muayenede ise fark edilmez ise problem yok.Fark edilir ise 1.6 kasaya 2.0 swap olayi devreye girer.
talhamtyi
27-02-2014, 16:43
41 TT 600 TYPER eski sahibiyim cok ciddi yürürü olmakla beraber kasası olarakta ciddi temizliktedir ve bir coğu typer cidden üzmüş bir araçtır. araçla ilgili kafasına takılan olursa yardımcı olurum :D
tursurayn
27-02-2014, 17:44
aracın sahibi benim sormak istediklerinizi bana sora bilirsiniz
Subi-Emre
27-02-2014, 23:03
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2005-ep3-type-r-155031676/detay)
Aracı tanıyan varmı arkadaşlar
Antalyada kemalcanin eski araci kanka bursaya gitti sts ye
Subi-Emre
27-02-2014, 23:11
Antalyada kemalcanin eski araci kanka bursaya gitti sts ye
Arabayı tanıdığına sevindim kankacım arıyorum seni :)
araba kazasız degıl bılgınız olsun
bilen var mı?
BA typer siteden Enes'in eski aracı degilmi?
Kendi kaza yapip perte ayirtip sonra geri alip toplamisti ve pert kaydi vardi arabada diye hatirliyorum.
Eger bi hatirladiklarim dogru ise tramerin oyle fotografini koymak nedir.
Yanlis hatirliyosam eger uyarın postu siliyim :D
Subi-Emre
27-02-2014, 23:25
araba kazasız degıl bılgınız olsun
Teşekkürler dostum gerekli bilgi geldi :))
Kendi kaza yapip perte ayirtip sonra geri alip toplamisti ve pert kaydi vardi arabada diye hatirliyorum.
Benim hatırladığım Enes perte ayırmadı topladı aracı. Pert mi edelim toplayalım mı diye konu açmıştı.
Benim hatırladığım Enes perte ayırmadı topladı aracı. Pert mi edelim toplayalım mı diye konu açmıştı.
aynen kanka bende böyle hatırlıyorum
Araç pert kayıtlı şaseden servis sorgulamasında çıkıyor Ba type-r
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2005-ep3-type-r-155031676/detay)
Aracı tanıyan varmı arkadaşlar
sase sını servıs kaytılarına bakarsan hasar kaydı var ılk plakası 06ATK dır
Piyasada bu kayıtlı arabalardan çok daha kötü olanlar var kaydı olmayıpta
içinde insan ölen kafa dağılan kaçkere yüklenip boşaltılan ama hep forum tanıdık hesabi kimse söylemiyor
Bilerek almak bilmeyerek almaktan daha iyidir
fbh_honda
28-02-2014, 09:47
içinde insan ölen kafa dağılan kaçkere yüklenip boşaltılan ama hep forum tanıdık hesabi kimse söylemiyor
Iste objektıf bı bakıs kutluyorum sızı Tuncay bey
bilmeyerek almak daha iyi bence. ben bi araba hakkında birşey duydummu soğuyorum direk alamıyorum ztn. bilerek nasıl alıyorlar hayret ediyorum.
TC vizyonda yine.
El değiştikçe fiyat artıyor:D
ilkerist
28-02-2014, 14:22
El değiştikçe fiyat artıyor:D
Bu sefer çok artmış,dolara endeksli sanırım :D
fbh_honda
28-02-2014, 14:52
Km düştükce fıyat artıyor
Araç başka bi typer herhalde.enesin arabasının ilanı başka aşağıdaki linkteki araç enesin. tramer kaydı resmını görünce bende msj atmıştım. 2 kez ağır hasarlı araba bırı arkadaşımdayken oldu.airbagler yoktu takıldımı kemerleri çalışmıyordu çalışıyormu şuan diye msja cvp veren olmadı. keriz sanıyolar milleti herhalde..demekki bendeki kazalı fotosunu yollasam adamlara delırırdıler herhalde..
enesin araba bu BA TYPER
ilkerist
28-02-2014, 15:00
Araç başka bi typer herhalde.enesin arabasının ilanı başka aşağıdaki linkteki araç enesin. tramer kaydı resmını görünce bende msj atmıştım. 2 kez ağır hasarlı araba bırı arkadaşımdayken oldu.airbagler yoktu takıldımı kemerleri çalışmıyordu çalışıyormu şuan diye msja cvp veren olmadı. keriz sanıyolar milleti herhalde..demekki bendeki kazalı fotosunu yollasam adamlara delırırdıler herhalde..
enesin araba bu BA TYPER
Tamam buna dendi zaten BA diye :)
Tamam buna dendi zaten BA diye :)
Ben yukardaki sts deki araba için böyle diyolar sandım ..doğru bu resimdeki enesin arabası..
Bu sefer çok artmış,dolara endeksli sanırım :D
eski sahibiyim kendı arkadasıma sattım dolara endekslı degıl euro ya endekslı fıyat artısı yapıyor :) piyasadakı arabalar bellı ne halde nasıl oldugu TC typera cok emek harcanmıs guzel yuruyen saglıklı bı arac ölü parasına gitmesin hemen satayım dıye bı derdıde yok haftada bır gun bınıyor gayette memnun ben 79 bınde sattım su anda 80 bın olmus boyle arabaları yurutmek ıcın nasıl para harcandıgını sız benden cok daha ıyı bılıyorsunuz satmasının sebebı uc tane araba oldu kapısının onunde hepsi tek kapı spor arac evde baska arac yok ailesıyle sıkıntı yasıyacak gecen gun bırını sattı bunu da satacak dıgerınıde 4 kapılı aıle aracı alacak ölü paraya vermez aracı
Km düştükce fıyat artıyor
kilometre ile ilgili bi sıkıntı yok:icon_tup:
nakayama
28-02-2014, 17:14
Ne arabalari ovuyolar gordukce gulup geçiyorum :) typer piyasasi karismis iyice.
Pert olmayan Type R varmı kaldımı ?
Ne arabalari ovuyolar gordukce gulup geçiyorum :) typer piyasasi karismis iyice.
laf bana mı anlamadım :D
ben övmüyorum araba belli ortada diyorum guzel yuruyen içiyle dışıyla pırıl pırıl kilometresi orjınal araba dıyorum bu ovmek degıl yanlışsam da kusura bakmayın
nakayama
28-02-2014, 17:26
laf bana mı anlamadım :D
ben övmüyorum araba belli ortada diyorum guzel yuruyen içiyle dışıyla pırıl pırıl kilometresi orjınal araba dıyorum bu ovmek degıl yanlışsam da kusura bakmayın
genelleme yazdım ben :)
fbh_honda
28-02-2014, 18:10
eski sahibiyim kendı arkadasıma sattım dolara endekslı degıl euro ya endekslı fıyat artısı yapıyor :) piyasadakı arabalar bellı ne halde nasıl oldugu TC typera cok emek harcanmıs guzel yuruyen saglıklı bı arac ölü parasına gitmesin hemen satayım dıye bı derdıde yok haftada bır gun bınıyor gayette memnun ben 79 bınde sattım su anda 80 bın olmus boyle arabaları yurutmek ıcın nasıl para harcandıgını sız benden cok daha ıyı bılıyorsunuz satmasının sebebı uc tane araba oldu kapısının onunde hepsi tek kapı spor arac evde baska arac yok ailesıyle sıkıntı yasıyacak gecen gun bırını sattı bunu da satacak dıgerınıde 4 kapılı aıle aracı alacak ölü paraya vermez aracı
Servıs kayıtlarında pert olarak çıkıyor bunuda bılıyormusun bılmıyorsan arastır sen hakkından düşük fıyata verdın ama arkadas hakkından cok ıstemıs tepkıler ona olabılır
Servıs kayıtlarında pert olarak çıkıyor bunuda bılıyormusun bılmıyorsan arastır sen hakkından düşük fıyata verdın ama arkadas hakkından cok ıstemıs tepkıler ona olabılır
o konuda haklısın ben pert kaydı oldugunu bılmıyordum aldıkdan sonra ogrendım bende bı alacak karsılıgı almısdım zaten pek onemsemedım ucune besıne bakmadım verdım zararda ettım sayılmaz
oraya o fıyatı yazdı dıye o fıyata verecek halı yok bende ınternete koydugumda dunya kadar ınsan aradı kışın ortasında ciddi alıcıya illaki guzelliği olur oraya o fıyatı yazmasının sebebıde aracı bılenler arasın kı kımle konusdugumuzu bılelim yoksa herkez arar hatta bazıları arama ısını abartıyor typer bınmek ısteyen bırıne gıderse arac bende sevınırım
saygılar :):icon_tup:
ilkerist
28-02-2014, 18:26
:icon_tup:
Vedat aracın eski sahibi olduğun için yazma gereksinimi hissetmişsin ama hangi fiyat aralıgında hangi araçların olduğu belli,TC'nin kaydı da cabası zaten,yürürü güzel eyw. zaten yürürü için ilgilendim araçla ama başka durumları da çıkınca caydım.Arkadaşı aradım hatta öğlen meşguldü telefonu,o ara kayıt mevzusunu öğrenince tekrar aramadım.
Edit: Cevap yazmıssın ok :)
Ben yazmayayım dedimde ilkerim yazmış :)
fbh_honda
28-02-2014, 19:12
Valla pertı purtu var ama kasa olarakda yuruyenıde maşallah cok ıyı fıyata esnerse durmaz bence alırlar
Pert olmayan typer var :icon_tup:
Sen hep pertlere bındın sanırım pıyasadan pek haberın yok;)
Satılık olan varsa söyleyin arkadaşlar. PERTlere binmedim kardeşim :) Bulsak binicez.
62 yazanda var Ep3 e. Mantıklı pert olmayan paneli orjinal önden kazası olmayan bulalım alalım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Özellikle piyasadan haberdar olan arkadaşlar :)
Satılık olan varsa söyleyin arkadaşlar. PERTlere binmedim kardeşim :) Bulsak binicez.
62 yazanda var Ep3 e. Mantıklı pert olmayan paneli orjinal önden kazası olmayan bulalım alalım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Özellikle piyasadan haberdar olan arkadaşlar :)
Herzaman dıle getırılen bırsey ıyı arac ıyı para toplamda turkıyede satılan arac mıktarı bellı pert olanlarda bellı bebeklerde.... 63 yazan arkadasta hakkını yazmıs o arac ıcın konusuyorum bu kadar orjınal bır arac ancak fabrıkadan uretım bandından cıkar o koleksıyonluk yani..
Amacın gazlamaksa pertıne bakma cunku sanayıde cok ısın olucak zaten alıp bırazda masraf yapıp yuruttunmu cogu kısı pertıne bakmaz kosan typer herzaman satılır
Ama alıyım masraf yapmıyım hemde normal sekılde gazlıyım dersende o sınıfta araba da var. Antalyadan st typer ornek guzel bır arac istanbuldan cvl typer guzel bır arac yine istanbuldan tt typer atakanın arabası techturkey nıckı (ata) bunun gıbı bır cok arac var daha yazmadıgım nıcelerı aklımdakı kefıl olduklarım araclar
hiçbiri bana gelmez. Teşekkürler ilgine. Airbag acmis direk hasarli vs araç almam.
Vedat aracın eski sahibi olduğun için yazma gereksinimi hissetmişsin ama hangi fiyat aralıgında hangi araçların olduğu belli,TC'nin kaydı da cabası zaten,yürürü güzel eyw. zaten yürürü için ilgilendim araçla ama başka durumları da çıkınca caydım.Arkadaşı aradım hatta öğlen meşguldü telefonu,o ara kayıt mevzusunu öğrenince tekrar aramadım.
Edit: Cevap yazmıssın ok :)
Yanlış anlaşılma olmasın bi eksiğim varsa kusuruma bakmayın
Ben aracın eski sahibiyim diye yazma gereksinimi duymadım aracı ben çocukluk arkadasıma verdim araç gine bizde onun benim farketmez benim işime yaramıyordu istedi verdim benim bu zamana kadar anladığım bu arabada önemli olan motor ve şanzuman kondisyonu onlarda oldukça iyi kilometresi orijinal şanzumanı hiç açılmamış kasa olarakta kötü değil arabada ağır birşey olduğunuda düşünmüyorum öyle olsa bindik gazladık az buçuk belli eder arabaya binipde beğenmeyen bu zamana kadar olmadı araba ağzına kadar dolu ve yapılanların hepsi yeni yapıldı burdan benden daha çok takip etmişsinizdir. Yıkık dökük araba değil. Illede alın denilmiyor ama araç kötülenmesin isteğim o çok orjinalide var stock 60 lira istiyor alın yükleyin 75-80 lira sonra gönül rahatlığıyla binin tekrardan hayırlı akşamlar
Önden direklerden vs hasarsizini ben daha bulamadım açıkcası. Haftasonu aracı olarak bulunsun istiyorum. Malesef parayı geç toparladık. Çocuk ev vs derken. Şimdide düzgünü yok. Var da s2000 parası isteniyor. Valla TypeR ı olan övüyor fiyat yükseltiyor. Olmayan *** atıyor fiyat düşürüyor.
Ben ikiside değilim. Sözümde 1 kişiye değil yanlış anlaşılmasın genel konuşuyorum.
cihan-07
28-02-2014, 20:53
pert olmayan typer mı aradınız :D atalarından biri tek parça boyalı 02' JAD typer CESUR nickli kardeşimizin
http://i.hizliresim.com/KqaYDZ.jpg (http://hizliresim.com/KqaYDZ)
Maşallah tekerine taş değmesin. Satılıkmı araç ?
CESUR kardeş okuyor. Buralardaysa cevap verir heralde :)
Maşallah tekerine taş değmesin. Satılıkmı araç ?
Sagolasın cumlemızın :)
ilkerist
28-02-2014, 22:10
CESUR kardeş okuyor. Buralardaysa cevap verir heralde :)
Moruk pert olmayan temiz duran araç çok,bulduk hepsini :) Biraz daha para takviyelememiz lazım ama :) Öyle 60'larda falan da gezmiyor yani,TC konusunda da öyle yürüyen araç aynen satılır ama fiyatta güzellik bekliyoruz ama hakkaten güzellik :)
Moruk pert olmayan temiz duran araç çok,bulduk hepsini :) Biraz daha para takviyelememiz lazım ama :) Öyle 60'larda falan da gezmiyor yani,TC konusunda da öyle yürüyen araç aynen satılır ama fiyatta güzellik bekliyoruz ama hakkaten güzellik :)
Arayıp konusun arkadaşı ciddi alıcıya güzellik yapar burdan benim bişey demem olmaz :)
Şunu diyeyim göz önünde bulundurun 10 liranin üzerinde para harcanmış aracı yürütmek için saygılar :)
Onur Şanlı
28-02-2014, 22:42
Tc typer a 1,5 yıl bindik. Maşallahı vardı keyfi harcamalar dışında masrafımız olmadı. Satmak istediğimizde çok engel çıkardılar çok dedikodu yaptılar. Oysa biz zamanında Motor kondisyonu süper, km orjinal ve 2005 model olduğu için ( 2011 yılında )34 bin e almıştık ve doğru rakama da sattık. Sonra el değiştirdi vs. Ben inanıyorum ki doğru rakam yazılırsa anında satılır.
Zaten önceki sahibi de benzer şeyler söylemiş.
Allah aşkına 60 bin tl den ilana çıkan aracın plakasını mesaj atın 30 küsür bin hasar kaydı çıkıyor. O araçlar çiçek ama tc typer mı pert oluyor ?
Kimsenin arabası hakkında yorum yapmak istemiyorum ama. Bu arabaya haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. Pert olsa bile bence alınıp binilevek bir araba. Sadece hak ettiği rakam konusunda doğru rakamın yazılması gerekiyor.
ilkerist
28-02-2014, 22:56
Tc typer a 1,5 yıl bindik. Maşallahı vardı keyfi harcamalar dışında masrafımız olmadı. Satmak istediğimizde çok engel çıkardılar çok dedikodu yaptılar. Oysa biz zamanında Motor kondisyonu süper, km orjinal ve 2005 model olduğu için ( 2011 yılında )34 bin e almıştık ve doğru rakama da sattık. Sonra el değiştirdi vs. Ben inanıyorum ki doğru rakam yazılırsa anında satılır.
Allah aşkına 60 bin tl den ilana çıkan aracın plakasını mesaj atın 30 küsür bin hasar kaydı çıkıyor. O araçlar çiçek ama tc typer mı pert oluyor ?
Kimsenin arabası hakkında yorum yapmak istemiyorum ama. Bu arabaya haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. Pert olsa bile bence alınıp binilevek bir araba. Sadece hak ettiği rakam konusunda doğru rakamın yazılması gerekiyor.
Aynen öyle :icon_tup:
pistiacho
01-03-2014, 00:17
jad ı satmayı mı düşünüyorsunuz ttalibim
Valla açıkcası o araca bi mesaj atıpta hasar kaydı bile bakmadım adam 60küsür yazmış diye. Dediğin gibi ise ben TC yi alir binerim. Ama Fiyat konusu tabi deişik. :D
hiçbiri bana gelmez. Teşekkürler ilgine. Airbag acmis direk hasarli vs araç almam.
Hangı arac soylede bılelım bılerekmı konusuyorsun yoksa bılmedenmi
Önden direklerden vs hasarsizini ben daha bulamadım açıkcası. Haftasonu aracı olarak bulunsun istiyorum. Malesef parayı geç toparladık. Çocuk ev vs derken. Şimdide düzgünü yok. Var da s2000 parası isteniyor. Valla TypeR ı olan övüyor fiyat yükseltiyor. Olmayan *** atıyor fiyat düşürüyor.
Ben ikiside değilim. Sözümde 1 kişiye değil yanlış anlaşılmasın genel konuşuyorum.
http://sv171.piclect.com/b02e4e633663fe2e25035cd49f908a66/451b86eee/o/14/03/01/dsc0477.jpg
Aracımı satalı 1 ay olacak , sahibinden de ilanını araştırdıysanız eğer görmüşsünüzdür .Kesinlikle kazasız , değişensiz ,tramersiz bir araçtı. Sadece o ünal turan'mıdır nedir onun video görüntüleri vardı zaten bende arabamı aldıktan sonra o adamın verip verebileceği tüm zararları karşıladım çok düzgün bi şekilde sattım . Bence kendıme göre de iyi paraya sattım 45.000 tl. Ararsanız eğer düzgün typer lar var. Şu konuda haklısınız bi typer 50.000 tl etmez ..
abicim ben ıbrahım abıyle konusdum satarkende onuda aramıslar harunuda aramıslar ama nedense aracı kullanan arkadası hıc aramıyorlar :D araçda hıc bır sıkıntı yok gelin bının bakın gorun cıddı alıcıya guzellık yapacaktır onur abıcım sızın kaca sattıgınız bellı harunun uzerıne kac para harcadıgı bellı desenızkı bu yapılanlar 5 yıllık mevzu o zaman anlarım ama arac hepi topu bır senelık mevzu yuklenıp elının ayagının toparlanması bızde bı masraf yapmadık yagını suyunu koyduk muayenesını yaptırdık bandrolunu odedık tertemız duruyor...
tayyar bınecek gazlıcak kısının kesınlıkle alıp bınmesı gerekır.diğer mevzuda harbiden mermi denilen araçlarda hıc kımsenın haberı olmayan bır dunya kazalar mevcut tabiki bu araç gibi dillendirip kimsenın kafasını karıştırmamak lazım alan bakar bıner baktırır begenırse alır
saygılar
yasinipek79
01-03-2014, 11:41
Hangi aracmis 60 bin tl ve 30 bin hasar kayitli.acik konusunda bilelim.o fiyati isteyen birkactane araba var.ama 60 bin tl istenipte hasar kaydi olmayanda var.insanlarin size yaptiginn aynisini yapmayin.plaka alalim.
Onur Şanlı
01-03-2014, 14:56
Hangi aracmis 60 bin tl ve 30 bin hasar kayitli.acik konusunda bilelim.o fiyati isteyen birkactane araba var.ama 60 bin tl istenipte hasar kaydi olmayanda var.insanlarin size yaptiginn aynisini yapmayin.plaka alalim.
Tabii birisi fn2 typer gri Antalya'dan şu an ilan da değil. Diğeri de Sus plakalı typer.
yasinipek79
01-03-2014, 15:13
Tabii birisi fn2 typer gri Antalya'dan şu an ilan da değil. Diğeri de Sus plakalı typer.
Anlasildi cok sagolasin yazdigin icin..yanlis anlasilmari engelledin.
Ne kadar güzel arabalar alınıyor daha 2 hafta kullanmadan hemen satılığa koyuluyor.
İnternetten bakıyosun atıyorum 10 liraya 34 abc 35 plakalı araba satılık ,birisi çıkıyor alıyor.
2 hafta sonra 34 abc 35 plakalı araba yine satılık,başka biyerde başka kişi tarafından satılıyor bu sefer 15 lira. Arabalar 10 senede 25 tane el değiştiriyor bunun sebebi nedir?
Arabalar 1 sene içinde 5 kere satılığa çıkıyor her çıktığında 2-3 lira fazlasına çıkıyor blmediğimden soruyorum?
Problem mi çıkarıyor araçlarda hemen elden çıkartmak için mi satılıyor acaba?
yasinipek79
01-03-2014, 17:13
Ne kadar güzel arabalar alınıyor daha 2 hafta kullanmadan hemen satılığa koyuluyor.
İnternetten bakıyosun atıyorum 10 liraya 34 abc 35 plakalı araba satılık ,birisi çıkıyor alıyor.
2 hafta sonra 34 abc 35 plakalı araba yine satılık,başka biyerde başka kişi tarafından satılıyor bu sefer 15 lira. Arabalar 10 senede 25 tane el değiştiriyor bunun sebebi nedir?
Arabalar 1 sene içinde 5 kere satılığa çıkıyor her çıktığında 2-3 lira fazlasına çıkıyor blmediğimden soruyorum?
Merthan sendeki bu ep3 takintisi nedir?problem cikarttigi yok.kimsenin elinde kalmiyor.muhakkak bir alicisi cikiyor.alan kisi elbette 3-5 harciyir gonlune gore.sonrada tabiiki fazla istiyor.sadexe fiyatlari takip etmekle olmuyor maalesef.
Merthan sendeki bu ep3 takintisi nedir?problem cikarttigi yok.kimsenin elinde kalmiyor.muhakkak bir alicisi cikiyor.alan kisi elbette 3-5 harciyir gonlune gore.sonrada tabiiki fazla istiyor.sadexe fiyatlari takip etmekle olmuyor maalesef.
Cesareti olan ve satmakla alakalı şüphesı olmayan adam EP3 alır , Ki birçok kişi de galiba bu satılmaz bu parayı etmez diyerek sadece ilanları takip ediyor.. Sonra sorgulamacı olup çıkıyor :) Keza ben hiç elde kalan EP 3 görmedim..
Yasin abi yanlış anladın beni takıntı falan değil. Alan neden hemen satıyor ben onu merak ettim. Ben severek aldığım hiçbir arabayı öle 2 haftada satmıyorum eğer ihtiyaçtan değilse.
Herhangi takıntım yok öle anlama yasin abi
bunu biz nasıl bilebiliriz ki ? Yasin abinin post a ek kimisi merak edip binmeye alır 1-2 ay sonra hevesini alır satar kimisinin o kadar uğraşıp aldıktan sonra acil paraya ihtiyacı olur satar vs. sebep çok
typerın tek sorunu klasiktir senkromeç sıkıntısı. düzenli bir şekilde bakım yapıldığı takdirde bu kadar koşturulup sorun çıkarmayan sayılı arabalardandır.benim 2. senem çok şükür gayet memnunum arabamdan.Bu araba şu kadar etmez bu kadar etmez olayına da birşeyler yazmak istedim.Piyasadan dolayı sayıları düştü binmek isteyen adam çok haliyle artıyor fiyatlar s2000de de keza öyle bu arabalar 75 bin tlye satıldı da yazılsa o fiyatın çok üstünde satılıyor alanda alıyor.Ayrıca fiyat/donanım bakan adam almaz zaten typer ben alırken yürürü,kullanımı,sorunsuzluğu,duruşu için aldım hiç bir zaman ulan şu kadar para verdim dijital klima yok demedim
yasinipek79
01-03-2014, 18:29
Yasin abi yanlış anladın beni takıntı falan değil. Alan neden hemen satıyor ben onu merak ettim. Ben severek aldığım hiçbir arabayı öle 2 haftada satmıyorum eğer ihtiyaçtan değilse.
Herhangi takıntım yok öle anlama yasin abi
Merthan sonun belli cupra le mans ardindan ep3 yakisir.sana sert cikarmiyim.herhafta selamlsyoruz.ama yazdklrndan oyle algi cikiyor.
arkadaşlar bişey sorucam. sorgulama ıle alakalı değil ama kusuruma bakmazsınız artık. 2011 senesi de bi typr ile ilgilenmıstım sahibi bu arçlar tr'ye klımasız geldi. sonra buradakı servisler klima taktı demişti doğrumudur ?
Bulut Y.
01-03-2014, 19:06
ep3ler klimasız ve müzik sistemsiz olarak ithal edildi doğrudur.
Ne kadar genelleme yaparak konuşuyorsun. Ondan sonra millet tepki gösterince tartışma çıkıyor . Şahsen ben aracımın 4.sahibiyim 10 senede 25 tane el değiştiren araba değil .
Zevkini alan satıyor ya da başka araçlara binmek istiyor insan . Durmadan el değiştiren araba sorun mu oluyor yani ? Aşalım artık şu düşüncelerimizi o yüzden ülkece araba sektöründe ilerleyemiyoruz.
Ne kadar genelleme yaparak konuşuyorsun. Ondan sonra millet tepki gösterince tartışma çıkıyor . Şahsen ben aracımın 4.sahibiyim 10 senede 25 tane el değiştiren araba değil .
Zevkini alan satıyor ya da başka araçlara binmek istiyor insan . Durmadan el değiştiren araba sorun mu oluyor yani ? Aşalım artık şu düşüncelerimizi o yüzden ülkece araba sektöründe ilerleyemiyoruz.
aynen dostum s2000 lerde el değişiyor 106 larda vti larda tek bi araç olarak bakmamak gerek olaya diye düşünüyorum ep3 için yargısız infaz olur
16 KE 775 Bursada ki gri typer hakkında bilgisi olan var mı .. 2005 92 binde eski can typer olduğu söyleniyor. . Kaza durumu vs Bilgisi olan var mı ??
berkayGLRN
02-03-2014, 21:24
Can typer kaza yazın googleye kaza durumunu gorursunuz ..
pistiacho
02-03-2014, 21:57
09 ep 487 plakali araÇ hakkinda bİlgİsİ olan var midir eskİ plakasi 42 brh 49
Kırmızı cup çıkması 22 k kmdeki araca baktım almaya niyetlendik fakat aracın durumu içler acısı söyledikleri malzemeler değişmişmidir bilemem tabi ama motor kompresyonu ölçmedim sağlık durumu pek iyi değil kozmetik olarak baya sıkıntılı araba iç trimler vs almaya yada bakmaya niyetli arkadaşlar için yazıyorum bilerek gidin bunları
Bulut Y.
02-03-2014, 23:39
09 ep kasası 3 parça motor şanzıman ne durumda bilmiyorum.
Can typer kaza yazın googleye kaza durumunu gorursunuz ..
Çıkmıyor fotolar bende baktım geçen ama.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkiye-deki-sayili-ep03-typer-lerden-biridir-155897261/detay) arac detaylı bılen varmıdır acaba deısenı boyası falan?
Bulut Y.
03-03-2014, 11:44
Cemal usta toplayınca böyle oluyor işte ahmedim :D
çağlarcoskun
03-03-2014, 11:53
plakayı yazmayaydı iyiydi :)
hahaha sagol gardasım verdıgın bılgı baya yeterli:icon_tup: cemal ustanın ellerıne saglık ama :D
Bulut Y.
03-03-2014, 11:56
Yazmasa ayıkmazdım valla hoş ustanın yorumuda aynı :D plaka değişirse tanıyamam diyor :D
http://sv171.piclect.com/b02e4e633663fe2e25035cd49f908a66/451b86eee/o/14/03/01/dsc0477.jpg
Aracımı satalı 1 ay olacak , sahibinden de ilanını araştırdıysanız eğer görmüşsünüzdür .Kesinlikle kazasız , değişensiz ,tramersiz bir araçtı. Sadece o ünal turan'mıdır nedir onun video görüntüleri vardı zaten bende arabamı aldıktan sonra o adamın verip verebileceği tüm zararları karşıladım çok düzgün bi şekilde sattım . Bence kendıme göre de iyi paraya sattım 45.000 tl. Ararsanız eğer düzgün typer lar var. Şu konuda haklısınız bi typer 50.000 tl etmez ..
:icon_tup: Aynı fikirdeyiz arkadaşım.
Throttle
03-03-2014, 14:38
aracından daha hızlı bir araçla takas düşünen typer sahipleri benle iletişime geçebilir :P
Bulut Y.
03-03-2014, 14:57
Okan kim typer s2000 verip megane alır biraz mantıklı düşün yani
biz içiyoz okanın kafası oluyo nasıl olcak
Bulut Y.
03-03-2014, 15:02
ne güzel işte adam masraf yapmıyor :D
Throttle
03-03-2014, 16:28
ne alaka ? kafakafayamı versin diyoruz .. isteyen olursa üste parasını alır ucuz ama daha hızlı bir araca biner zevk zevktir. :icon_tup:
biz içiyoz okanın kafası oluyo nasıl olcak
senin içtiğini biz gargara yapıoz burda :)
Bulut Y.
03-03-2014, 16:39
oyle biri cıkınca bana da haber wer olur mu ?
araban iyi gidiyor olabilir hatta cok cok iyi gidiyorda olabilir. ama takas durumunda sence kaç paraya sayıcaklar aracını yada kendi araclarını neye sayıcaklar bir düşün ama "mantık" çerçevesi içinde düşün. altındaki arabayı satıp kıyı köşe nakitinle birleştirip ticaretini oyle yapsan daha "mantıklı" değil mi sence de ?
ha elimde patladı bu diyorsan ayrı allah çarşına pazar versin.
Throttle
03-03-2014, 17:52
ne elimde patlaması yaw kardeşim sadece takas düşünen olursa yapalım dedik arabayı patlamaktan beter ettin benim aracı satma gibi bir derdim yok sadece öneri sundum olursa ikimize olmassa zikimize hesabı yani olayı nerelere getirdin nakitte satarım satmadanda typer alıırm yani uzatmaya gerek yok oke benim tek aracım yok şuanda satıp hepsini s2000 ide alırım vs vs typer ıda kalkar alırsam s2000 le takas ederim s2000 ide corvettle ederim ozaman sen s2000 ci adamada yaz kardeşim corvette sahibi napsın s2000 i die yani ne alaka ne maydonoz neyse..
Aydindaki gri araci bilen varmidir arkadaslar ? Biraz acil bilgi lazim
Bulut Y.
08-03-2014, 10:49
az gerilere bakarsan görürsün taytay kardesm
Ferhat_V
08-03-2014, 22:22
eski sayfalara hiç bakmadan direk soruyorum bu aracın durumu nedir semtimizde galeri önünde duruyor öylece alınır gibide fiyata ve renge bakarsak
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-22000-km-de-typer-153211576/detay)
ondertopcu
08-03-2014, 22:26
eski sayfalara hiç bakmadan direk soruyorum bu aracın durumu nedir semtimizde galeri önünde duruyor öylece alınır gibide fiyata ve renge bakarsak
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-22000-km-de-typer-153211576/detay)
Cuptan cikma bilgi veren arkadaslar vardi
post u okuyabilirsin
http://www.techturkey.com/forum/7356811-post3336.html
palzileri
09-03-2014, 11:08
Beyler günaydın, Izmitteki 41 RR 541 plakalı gri typer hakkında detaylı bilgi sahibi var mi? Eski plakası 41 KS 034
az gerilere bakarsan görürsün taytay kardesm
Eyv kardesim.
tursurayn
09-03-2014, 19:42
typeR arayan varsa aracım satılıkk uygun fiyata vericem
typeR arayan varsa aracım satılıkk uygun fiyata vericem
Araç hakkında fiyat ve detaylı pm alabilir miyim?
UK-Type-R
10-03-2014, 02:59
İlan dışı satılık Type-R arayan irtibata geçsin :)
mehmetakin
10-03-2014, 07:56
Merhaba ark.
Konyada ki 42 EP typer hakkinda bilgisi olan var mı
Beyler günaydın, Izmitteki 41 RR 541 plakalı gri typer hakkında detaylı bilgi sahibi var mi? Eski plakası 41 KS 034
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/119077-41-typequotrrquot-041-silver.html
41 rr 041 olmasın.
Merhaba ark.
Konyada ki 42 EP typer hakkinda bilgisi olan var mı
ly 111 olması lazım
istanbuldayken listesi, cai hdr egzoz rbc toda conta toda n2 cams
yürürü iddialı bi araçtı kaza durumunu hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar
mehmetakin
10-03-2014, 14:11
ly 111 olması lazım
istanbuldayken listesi, cai hdr egzoz rbc toda conta toda n2 cams
yürürü iddialı bi araçtı kaza durumunu hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar
Eyw kardeşim bilgilendirmen için saol.youtube dan falan videolarini inceledim yürüdü gayet güzel.önemli olan kazası yada değişen falan var mı?
Ilgilenen ark. Şimdi den tskr ederim...
R21TURBO 41
10-03-2014, 14:22
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/119077-41-typequotrrquot-041-silver.html
41 rr 041 olmasın.
41RR041 farklı şu an Gebze de , 41RR541 halen İzmit te.
R21TURBO 41
10-03-2014, 14:25
İlk sahibinden alındı , şu an iyi paralar teklif ediliyor ancak sahibi satmıyor.
41 rr 041
141
541
izmitliler sevio plaka işlerini :)
mehmetakin
11-03-2014, 10:26
Arkadaşlar bu konya da ki 42 ep typer hakkında bilgisi olan var mı?
çağlarcoskun
11-03-2014, 12:01
Arkadaşlar bu konya da ki 42 ep typer hakkında bilgisi olan var mı?
eski plakaları 34 LY , 06 ROL , 34 HPH 77
önceki rengi siyahtı semtten arkadaşımdaydı baya masraf yapıp toplamıştı kazasına ıvırına zıvırına bişey diyemem ama gidişi çok iyiydi
fbh_honda
11-03-2014, 12:28
41rr041 başka 41rr 541 başka araçlar bunu herkez bılıyor olması lazım
mehmetakin
11-03-2014, 12:31
eski plakaları 34 LY , 06 ROL , 34 HPH 77
önceki rengi siyahtı semtten arkadaşımdaydı baya masraf yapıp toplamıştı kazasına ıvırına zıvırına bişey diyemem ama gidişi çok iyiydi
Eyw kardeşim saol.kazası hakkinda bilgisi olan varsa bizimle Paylaşırsa çok iyi olur valla
palzileri
11-03-2014, 21:56
Sonuc olarak 41 rr 541 hakkinda kaza maza bilgisi olan var mi? Yada ddtayli bilgisi olan arkadaslar?
Sonuc olarak 41 rr 541 hakkinda kaza maza bilgisi olan var mi? Yada ddtayli bilgisi olan arkadaslar?
sonuc olarak kazası bişeyi yok 1 parça mı ne boya var bebek gibi araba ama gökhan abi satmıyor. çok isteyen olursa 60a yakın bi paraya verir :icon_tup:
mehmetakin
12-03-2014, 11:20
Ep3 de 60 lira para verilmez.bunu da herkez biliyo zaten
fbh_honda
12-03-2014, 13:47
Bencede ep3e 60 verılmez he bu benım param sızene dıyenede o parayı edecek tek ep3 vk plakalı grı typer tabı rr541 extraları bol bı Typer gorecelı zaten şahıbı satmıyormus
Bencede ep3e 60 verılmez he bu benım param sızene dıyenede o parayı edecek tek ep3 vk plakalı grı typer tabı rr541 extraları bol bı Typer gorecelı zaten şahıbı satmıyormus
o paraları hiçbiri haketmez bence isterse sıfır olsun.RR ekstrası bol olan bi typer ayrıca çok kmsi de yok bildiğim kadarıyla..
mehmetakin
12-03-2014, 21:48
Aynen kardeşim. Ne olursa olsun ep3 60 bin etmez.hee dediğiniz gibi isteyen ister ayrı.ama isteyenlerinde durumunu görüyoruz 6 aydır satilik :)
Benim fikrim bir ep3 ün max edeceği rakam 45 tir.daha üstü etmez bana göre. O araçlara istenen rakamlara cikildigi zaman cok daha sağlam makineler alınabilir.alirsin bi subaru wrx yada sti 4x4 aslanlar gibi binersin.ister gazla ister drift yap...
Aynen kardeşim. Ne olursa olsun ep3 60 bin etmez.hee dediğiniz gibi isteyen ister ayrı.ama isteyenlerinde durumunu görüyoruz 6 aydır satilik :)
Benim fikrim bir ep3 ün max edeceği rakam 45 tir.daha üstü etmez bana göre. O araçlara istenen rakamlara cikildigi zaman cok daha sağlam makineler alınabilir.alirsin bi subaru wrx yada sti 4x4 aslanlar gibi binersin.ister gazla ister drift yap...
abicim güzel diyosunda bende typer yerine 2.0 wrx sti bakıyodum onun bakımı daha ağır şanzıman skntısı var yakıtı çok daha fazla
Sti da sanz.skintisi olmaz wrx te olur sti yuruyeni cok saglamdir yakitta da gazin ustunden inmezsen cok yakmak benzinin lt pahali araba cok yakmiyorki demek lazim :)
Sti da sanz.skintisi olmaz wrx te olur sti yuruyeni cok saglamdir yakitta da gazin ustunden inmezsen cok yakmak benzinin lt pahali araba cok yakmiyorki demek lazim :)
alıp denemeye totom yemedi açıkçası çok korkuttular :)
smtkrglu
12-03-2014, 22:51
Her sene bu zamanlar typer fiyatları ve muadil araçların konusu patlıyor ama çare yok kimse typeri kliması koltuk ısıtması veya dijital klima için almıyor herkez ister 30 liraya typer sahibi olmayı veya boyasızına binmeyi kim istemez ama ülkemizde komple boyalı 23 bin liraya 1.4 is satılıyor kimse ses çıkarmıyor az yakar görüntü millete boyun kırdırıyor diye ;)
mehmetakin
13-03-2014, 00:29
Hem wrx te hem sti sikinti çıkmıyor. Her araç ta olduğu gibi adam gibi kullanmazsan illaki sıkıntılar cikar.millete bakarsan her aracta kronik sikintilar var.yakita gelincede 2 lt fazla yaksin ama hem daha kaliteli hemde daha zevk verici olsun bence.bende typer cıyımdir.ama rakamlar uçmuş durumda.hic bir mantığı yok o rakamlar typer a verilmez.
alıp denemeye totom yemedi açıkçası çok korkuttular :)
Temiz duzgun bulursan bir kurus masraf yapmazsin tepe tepe binersin ben typeR i satip zamaninda sti almistim 1 yil bir kurus masraf beni uzmemisti ;) neyse konuyu ben bolmuyum.
Hem wrx te hem sti sikinti çıkmıyor. Her araç ta olduğu gibi adam gibi kullanmazsan illaki sıkıntılar cikar.millete bakarsan her aracta kronik sikintilar var.yakita gelincede 2 lt fazla yaksin ama hem daha kaliteli hemde daha zevk verici olsun bence.bende typer cıyımdir.ama rakamlar uçmuş durumda.hic bir mantığı yok o rakamlar typer a verilmez.
bu düzgün kullanım denilen şey bizimkisi değildir dimi :D hani biz gazlasakta bakımını yapıyoruz uçan kuşa sıkmıyoruz ama ne biliyim fiyatlarada gelicek olursa üst postlarda denmiş 1.4 23 lira diye parasını hiç bir araç haketmiyor ama durum ortada
Temiz duzgun bulursan bir kurus masraf yapmazsin tepe tepe binersin ben typeR i satip zamaninda sti almistim 1 yil bir kurus masraf beni uzmemisti ;) neyse konuyu ben bolmuyum.
bulmuştuk almadık bundan sonra deneriz olmadı teşekkürler :)
mehmetakin
13-03-2014, 10:07
Aynen.denemekte fayda var ve emin olun pişman olmazsınız
yasinipek79
13-03-2014, 12:33
Arkadaslar burası sorgulama bolumu.Fıyat tartıscaksanız sohbete konu açın.Hem type r 60 etmez dıyorsuzunuz hem gıdıp 38-45 aralığında olan type r almıyorsunuz.sankı nette herkes 60 ıstıyor.Bır suru 38-45 aralıgında arac var.hem ıyı olsun hem km az olsun hem 2005 olsun hemler bıtmıyor.paraya gelınce çok.burada mılletın ıstedıği paraları tartıscagınıza bence gıdıp sıze uygun olanlardan bırını alın..gule gule kullanın.
yasinipek79
13-03-2014, 12:37
Bunun yanında alırsın wrx stı subaru evo ne ıstersen tabııkı keyıflı.Ama o zaman burada type r sorgulamk yerıne , mıllete tavsıyede bulunmak yerıne bence sen al bır subaru mıllet gorsun.hem belkı type r almaktan vazgecerler.
Birakin bos konusmayida paraniza gore araclar bakin o etmez bu etmez sen veya siz herkes icin konusuyorum etmez deyince piyasada dusmez kimsenin araci kimsenin elindede kalmaz gelir biri alir gider bende 50 ye bebek s2000 ariyorum ama veren yok ;)
hakkikorkmaz
14-03-2014, 14:12
selamlar. geçen hafta TC 320 için 45-46 bin TL yi gözden çıkardım, sonra ev durumundan vazgeçtim. yaz sonuna sakladım keyfimi,- iş hastalık olunca insan hertürlü veriyor parayı.
Allah ömür verdi de bindim ya şu araca başka hiçbir şey istemem :)
Allah ömür verdi de bindim ya şu araca başka hiçbir şey istemem :)
s2k istersin öyle deme :)
mehmetakin
14-03-2014, 19:06
Bizde neyin ne oldugunu biliyoruz.rahat ol sen.
Muhabbet açıldı. Konustuk hayırdır yani ???
Sikintimi var dostum? Sayfa mı bitti !!!
Nedir bu atar....
YamanSalih
17-03-2014, 12:05
Merhaba,
Önceki sayfaları okumadım 41 tc 320 plakalı araç için bilgisi olan var mı ?
SekoLive
17-03-2014, 12:06
Merhaba,
Neden okumadın?
YamanSalih
17-03-2014, 12:44
İş yoğunluğumdan dolayı sayfaya pek bakamıyorum ondan okuyamadım
09 EP 487 plakalı gri typer hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Merhaba,
Daha oncelerden typer sevdam vardi imkanim olmadi 41tc320 pert kaydi oldugunu duymustum
YamanSalih
17-03-2014, 20:15
Daha oncelerden typer sevdam vardi imkanim olmadi 41tc320 pert kaydi oldugunu duymustum
bende 1 parça değişen bel altı boyalı diye biliyorum ama tabi duyduğum bu bilgisi olanların desteğini bekliyorum
hakkikorkmaz
20-03-2014, 08:31
merhabalar.
arkadaşlar sakaryada beyaz fn2 varmı, bilğisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi..
saygılar. iyi günler.
09 EP 487 plakalı gri typer hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Gerılere donersenız bılgı vardı bi bakın
[QUOTE=hakkikorkmaz;7385233]merhabalar.
arkadaşlar sakaryada beyaz fn2 varmı, bilğisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi..
saygılar. iyi günler.[/editttt yanlıs oldu
Gerılere donersenız bılgı vardı bi bakın
bakındım ama bulamadım
bakındım ama bulamadım
antalyada cemal usta toplamıs arabayı ıyı toplamıs o kadar soylıyım sana
antalyada cemal usta toplamıs arabayı ıyı toplamıs o kadar soylıyım sana
teşekkür ederim.
hakkikorkmaz
20-03-2014, 13:54
[QUOTE=hakkikorkmaz;7385233]merhabalar.
saygılar. iyi günler.[/editttt yanlıs oldu
---------------------
anlayamadım cesur bey ?
YamanSalih
24-03-2014, 07:41
16 EP 373 plakalı kırmızı typer için bilgisi olan var mı ?
mustafamutlubas
24-03-2014, 09:08
Ilandaki ZAN fn2 typer altinyolda takla atti ve tum airbagleri acti. Bende kazali fotograflari duruyor su anki sahibi insanlari kandirarak satis yapma pesinde Allah islah etsin 3 kurusluk dunya mali icin binbir yalan soyluyolar..
http://i59.tinypic.com/2q9xa44.jpg
hangi ilan o araca ait bilmiyorum ama,terakkide canlı gömrmüştüm bende,çok kötüydü durumu cidden airbag ler kaporta hasarı harici alt takımdada ciddi sorun vardı..
YamanSalih
24-03-2014, 12:40
16 EP 373 plakalı kırmızı typer için bilgisi olan var mı ?
Aracın link'i Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2003-typer-158289462/detay)
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
i-vtec07
24-03-2014, 12:43
kazasız belasız siyah 2008 fn2 type r var 46.000 de tüm bakımları a dan z ye yapıldı..düşünen olursa bana msj atabilir yardımcı olurum.
Aracın link'i Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2003-typer-158289462/detay)
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Arkadaslar arac benimdir eski aem plakadir aracla ilgili bilgi almak isteyen ilandaki numaradan bana ulasarak detayli bilgiyi verebilirim
YamanSalih
24-03-2014, 17:30
Arkadaslar arac benimdir eski aem plakadir aracla ilgili bilgi almak isteyen ilandaki numaradan bana ulasarak detayli bilgiyi verebilirim
Ben baya detaylı bilgi aldım teşekkürler.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ay-sonuna-kadar-ozel-fiyat-201-hp-lik-asfalt-aglatma-makinasi-154442670/detay)
geri sayfalara gittim ama bulamadım bilen var mıdır ?
DeWiLmEnTt
26-03-2014, 23:10
10 sayfa kadar geriye gittim ama bi bilgi bulamadım 34 SKN 62 typer hakkında bilgisi olan varmı ?
BosphorusBoys
27-03-2014, 08:53
10 sayfa kadar geriye gittim ama bi bilgi bulamadım 34 SKN 62 typer hakkında bilgisi olan varmı ?
bir ankara mecarasında iki araç arasında kalarak çamurluklarda hasarı vardı.
ist ye geldi en son 42 gibilerde techin ilanındaydı.
driftboy
27-03-2014, 09:18
merhabalar.
saygılar. iyi günler.
Sakaryada beyaz FN2 yok. Hiç görmedik. Eğer garajda yatıyorsa bilemeyiz tabi.
16 plaka kırmızı ep3 eski 42 aem.
hakkikorkmaz
27-03-2014, 10:58
Sakaryada beyaz FN2 yok. Hiç görmedik. Eğer garajda yatıyorsa bilemeyiz tabi.
16 plaka kırmızı ep3 eski 42 aem.
-----------------------------
Teşekkür Ederim.
42 aem eski mor beyaz olanmı
driftboy
27-03-2014, 11:25
42 aem eski mor beyaz olanmı
evet ilk rengi gri sonra mor beyaz sonra sadece beyaz en son kırmızı
evet ilk rengi gri sonra mor beyaz sonra sadece beyaz en son kırmızıaracın eskı sahıbı olarak diyebilirim ki bu araç piyasada temiz diye alınıp satılan cogu typer dan motor şanzıman ve kasa olarak cok cok daha ıyıdır , şimdiki sahibini hiç tanımam etmem ama arabanın içinden tık ses gelmez km de orjınal ve kasa tamamen kazınarak kırmızıya cevrildi
DeWiLmEnTt
27-03-2014, 11:56
bir ankara mecarasında iki araç arasında kalarak çamurluklarda hasarı vardı.
ist ye geldi en son 42 gibilerde techin ilanındaydı.
Teşekkürler başka bilgisi olan varmı acaba arac hakkında.
driftboy
27-03-2014, 12:10
Teşekkürler başka bilgisi olan varmı acaba arac hakkında.
Daha önceki sahiplerinin haricinde söylenenlere pek kulak asma. Bide Sağ önden bi kaza muhabbeti var. Abartılacak pek bişey değil aslında.
evet ilk rengi gri sonra mor beyaz sonra sadece beyaz en son kırmızı
Vay be eren abinin aracıydı demek o cok iyi hatırlıorum "herşey bi k&n filtreyle başladı " demişti :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ay-sonuna-kadar-ozel-fiyat-201-hp-lik-asfalt-aglatma-makinasi-154442670/detay)
geri sayfalara gittim ama bulamadım bilen var mıdır ?
plakası 35 KHS 56 imiş bilen var mı aracı ? şaseden bakıldığında 6 bin tl civarı hasarı gözüküyor
Mutlu Değerli
27-03-2014, 17:24
plakası 35 KHS 56 imiş bilen var mı aracı ? şaseden bakıldığında 6 bin tl civarı hasarı gözüküyor
Tahmin ettigim araç... İzmir Karşıyakadaydı, genellikle Mavişehirde görüyordum. Kapıları havaya açılan bi araçtı ve eskiden siyah mat kaplamaydı. 64lira gibi bi ilanı vardı, öyle hatırlıyorum. Lambo kapı Type-R :D
http://i1.ytimg.com/vi/LDZwlf1kSJs/maxresdefault.jpg
aracın eskı sahıbı olarak diyebilirim ki bu araç piyasada temiz diye alınıp satılan cogu typer dan motor şanzıman ve kasa olarak cok cok daha ıyıdır , şimdiki sahibini hiç tanımam etmem ama arabanın içinden tık ses gelmez km de orjınal ve kasa tamamen kazınarak kırmızıya cevrildi
Merhaba
Hangi aractan bahsediyorsunuz suan ilandami
UK-Type-R
27-03-2014, 19:25
Araç önceden adanaydı sanırım plakası 01 Nm ydi aracın eski sahibi site üyesi , tabii aynı araçtan bahsediyorsak :)
DeWiLmEnTt
27-03-2014, 20:47
Daha önceki sahiplerinin haricinde söylenenlere pek kulak asma. Bide Sağ önden bi kaza muhabbeti var. Abartılacak pek bişey değil aslında.
teşekkürler bilgi için
i-vtec07
28-03-2014, 20:29
khs 56 bizde abiler arkadaşlar.. forumda satılık konusu var hatta.. gözüken hasar kaydı da 3000 lira kaplamayı değiştirmişler diğeride tamponun ön alt tarafını vurmuşlar serviste yapılmış artı olarak sensör mü ne değişmiş yani büyük kazası falan yok. sol ön çamurluğuna kendimiz temizlik boyası yaptırdık.sağ arka farın yanında da lokal boya var.45.000 de şuan.. eski plakası 01 nm 770 melih abinin aracı biz 3. sahibiyiz..
edit: imla
i-vtec07
28-03-2014, 20:31
Tahmin ettigim araç... İzmir Karşıyakadaydı, genellikle Mavişehirde görüyordum. Kapıları havaya açılan bi araçtı ve eskiden siyah mat kaplamaydı. 64lira gibi bi ilanı vardı, öyle hatırlıyorum. Lambo kapı Type-R :D
[IMG]http://i1.ytimg.com/vi/LDZwlf1kSJs/maxresdefault.jpg/IMG]
artık lambo door değil kardeşim tamamen orjinale çevirdik. 64 e ilanı falan yok tu 58 mi neydi sonra biz aldık zaten :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-soganlik-umit-otomotivden-type-r-156714120/detay
Araç hakkında bilgisi olan var mı ? Bir arkadaşım cup aracı vs diye dedi ama emin değil kendiside,kimseyi zan altında bırakmayalım.Durumu nedir aracın ? Semtimizden bir abimize bakıyoruz.
Mustafa Toprak
28-03-2014, 22:44
Önceki sayfalara bakarsan detaylı bilgi alabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-soganlik-umit-otomotivden-type-r-156714120/detay
Araç hakkında bilgisi olan var mı ? Bir arkadaşım cup aracı vs diye dedi ama emin değil kendiside,kimseyi zan altında bırakmayalım.Durumu nedir aracın ? Semtimizden bir abimize bakıyoruz.
aynen cup aracı
aracın eskı sahıbı olarak diyebilirim ki bu araç piyasada temiz diye alınıp satılan cogu typer dan motor şanzıman ve kasa olarak cok cok daha ıyıdır , şimdiki sahibini hiç tanımam etmem ama arabanın içinden tık ses gelmez km de orjınal ve kasa tamamen kazınarak kırmızıya cevrildi
Kaput ici ve motor ici de renk degisimi varmi yoksa orjinal rengimi
driftboy
28-03-2014, 23:55
motor içi hala gri bildigim kadariyla
serdarvti54
29-03-2014, 08:33
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-honda-civic-type-r-158905492/detay
araç hakkında bilgisi olan ?
serdarvti54
29-03-2014, 08:36
motor kaporta vs durumu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirise sevinirim
olivera7
01-04-2014, 10:32
10 sayfa kadar gittim ama bilgi bulamadım bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-kirmizi-typer-157325885/detay)
10 sayfa kadar gittim ama bilgi bulamadım bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-kirmizi-typer-157325885/detay)
sahıbı sıteye uyedır gorunce gerekenı yazar arayıp konusun bence dedıugınden baska bısı cıkmaz aracta ve uzerındekı malzemelere gore alınır bı arac yuruyenı kondısyonu ıyı bı araba
mehmetakin
02-04-2014, 08:58
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-black-edition-typer-159394626/detay)
Bilgisi olan var mi arkadaslar.
Ben bu aracî koltuklarindan hatirliyor gibiyim ama...kazasida var diye biliyorum.acaba dogru mudur yanlis midir?
by_hayali
02-04-2014, 09:25
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-black-edition-typer-159394626/detay)
Ben bu aracî koltuklarindan hatirliyor gibiyim ama...kazasida var diye biliyorum.acaba dogru mudur yanlis midir?
koltukları takla atan eski BK typerdan alınmıştır kaza yapan araç gri renkliydi yani sadece koltuklara bakıp kazalı demek yanlış olur.
koltukları daha yeni kaplandı kazalı olan grı araç ile uzaktan yakından alakası yok
koltukları takla atan eski BK typerdan alınmıştır kaza yapan araç gri renkliydi yani sadece koltuklara bakıp kazalı demek yanlış olur.
eski bk en son kazadakı jm plakalı ile aynı koltuklar ama ondan falan alınmadı yenı kaplandı..o aracın arka koltukları ve kapı dösemelerıde brıde kumas ıle kaplıydı
hakkikorkmaz
02-04-2014, 10:35
arkadaşlar merhaba. araç hakkında konuşulmuş fakat aracın durumunu yürürünü kaza boya bilgisi hakkında net birşey konuşulmamış. bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba. saygılar.
hakkikorkmaz
02-04-2014, 10:36
arkadaşlar merhaba. araç hakkında konuşulmuş fakat aracın durumunu yürürünü kaza boya bilgisi hakkında net birşey konuşulmamış. bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba. saygılar.
Patisever
02-04-2014, 10:42
bk ne durumda acaba nerelerde bilginiz warmı eskı bk yani
ondertopcu
02-04-2014, 10:59
KA typer bizim koltuklarda tunc un dediği eski bk yeni jm typerın değil.
jm ankarada sanırım kazalı haliyle
çağlarcoskun
02-04-2014, 11:21
Ka typerın kasası gayet düzgün bindim ici falanda iyi fotoda neyse o temizlikte. Sanzumani vs yeni. Kondisyonu yerinde.
hakkikorkmaz
02-04-2014, 11:24
Ka typerın kasası gayet düzgün bindim ici falanda iyi fotoda neyse o temizlikte. Sanzumani vs yeni. Kondisyonu yerinde.
teşekkür ederim. aracın kaza, boya durumu hakkında bilğisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?
teşekkür ederim. aracın kaza, boya durumu hakkında bilğisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?
kaza boya durumunu bilmiyorum ama şuanki sahibinden önce ki arkadaşla baya bi görüşmüştük mekaniğine ciddi paralar harcamıştı şanzımanı komple değiştirmiş faturası vardı, makyajsız kasa her zaman favorimdir :icon_tup:
zeipower
02-04-2014, 13:39
KA Typer mekanik motor kondüsyon kozmetik olarak kusursuz ciddi paralar harcandı araca canlı da görülmesini tavsiye ederim.
Patisever
02-04-2014, 15:02
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bom-type-r-158857332/detay)
bir arkadasım düşünüyor bilgilendırırmısınız...
motoru burda yapıldı kasa olarakta temız araç gıderı cok ıyı.eskı th typer
Patisever
02-04-2014, 15:07
motoru burda yapıldı kasa olarakta temız araç gıderı cok ıyı.eskı th typer
th oldugunu biliyordumda kamer tam nedır ne değildir sormak istedim sağolasın extra bilgi warsa paylaşan arkadaslara sımdıden tesekkurler
tursurayn
02-04-2014, 21:31
Aracın sahibi benim is yoğunluğu nedeniyle fazla siteye giremiyorum 05069840067 numaradan ulaşabilirsiniz
tursurayn
05-04-2014, 09:45
aracımı uygun fiyata satıyorumm perşembe gününe kadar satılmazsa başkA projelerim var 42.500 son fiyat
41 tc 320 dün akşam ufak bi kaza yapmış geçmiş olsun sahibine :(
mehmetakin
06-04-2014, 23:06
Zaten typer bakarken artik kazasiz diye degil motoru saglam typer bakmak lazim :((
Bu arada Geçmiş olsun dostum... :((
mehmetakin
07-04-2014, 21:12
Tc typer dan hbri olan var mı arkadaslar?sürücüde inş. bir sey yoktur
Onur Şanlı
09-04-2014, 10:04
DBS'R ile ilgili bilgisi olan var mı?
motor, kondisyon olarak bilgi gerekiyor.
Bu sc li olan typer be durumda bilen varmidir acaba ?
UK-Type-R
10-04-2014, 11:08
Editt ... Araçlar karıştırıldı :)
Arkadaşlar Temiz Ep3 Type-R arıyoruz.
34 BVP Plakalı araç hakkında bilgisi olan varmı acaba?
yasinkarahan
10-04-2014, 15:28
Tc typer dan hbri olan var mı arkadaslar?sürücüde inş. bir sey yoktur
Araca park halindeyken vurdular sahibinde bisi yok
yasinkarahan
10-04-2014, 15:30
Bvp 40 ise kartalda arkadasimda bildigim kadariyla 3 parca boya var kondisyonu guzel mugen beyini eski sahibi ferhat abide foruma uye detayli bilgiyi o daha iyi verir
Bu aralar bende VG tayyarı satmayı düşünüyorum ailemde oluşan sağlık nedeni ile, koşmak isteyen düşünen olursa aklında olsun
Bu aralar bende VG tayyarı satmayı düşünüyorum ailemde oluşan sağlık nedeni ile, koşmak isteyen düşünen olursa aklında olsun
Düşündüğünüz rakam nedir pm alıyım..
çağlarcoskun
10-04-2014, 18:53
Vg typer yürürüyle bilinen bi typer, duruşuda gideri gibi güzeldir.. feh halde daha extralı araclara kafa tutan bi typer. Bi arabayı en iyi binen kullanan bilir. O yuzden samete resata veya bana sorup net bilgi alabilirsiniz. Bakın tur atın ustanıza gösterin nefes bile almadan notere gidelim diyceksiniz zaten. Yürürünüde motorunuda bilenlerde yine yazarlar zaten. O paralara baska oyle giden typera binmek cok zor
Vg typer yürürüyle bilinen bi typer, duruşuda gideri gibi güzeldir.. feh halde daha extralı araclara kafa tutan bi typer. Bi arabayı en iyi binen kullanan bilir. O yuzden samete resata veya bana sorup net bilgi alabilirsiniz. Bakın tur atın ustanıza gösterin nefes bile almadan notere gidelim diyceksiniz zaten. Yürürünüde motorunuda bilenlerde yine yazarlar zaten. O paralara baska oyle giden typera binmek cok zor
Eyvallah kanka piyasadan olup bilen insanlar zaten var umarım değer bilip koşturabilecek birine gider
Mustafa Toprak
10-04-2014, 19:34
Eski Bursa aracı EB mugen typeR arkadasın da dediği gibi 3 parça boyali diye biliyorum bende
Gökhan Bilgin
10-04-2014, 19:47
Eski Bursa aracı EB mugen typeR arkadasın da dediği gibi 3 parça boyali diye biliyorum bende
Ergün abi aldığında 34 VB 679'du plakası onuda ekleyelim.
Bvp 40 ise kartalda arkadasimda bildigim kadariyla 3 parca boya var kondisyonu guzel mugen beyini eski sahibi ferhat abide foruma uye detayli bilgiyi o daha iyi verir
Ergün abi aldığında 34 VB 679'du plakası onuda ekleyelim.
Arkadaşlar bilgilendirmeler için Çok Teşekkür ederim.
Şuanki sahibine bir şekilde nasıl ulaşabiliriz acaba, fikri olan var mı?
typer düşünenler VG typerı şiddetle tavsiye ederim kondisyonu şaşırtacak cinsten.
Bir çok typer test etmişliğim vardır, buna istinaden VG nin de ciğeri sağlam typerlardan olduğunu belirtmek isterim.
Yürümeyen typerlara 44-45 isteyenler istinaden mantık çerçevesinde alınabililecek araçlardan biridir VG :icon_tup:
Samet kardeşim inş. değerini bilecek birisine gider aracın.
typer düşünenler VG typerı şiddetle tavsiye ederim kondisyonu şaşırtacak cinsten.
Bir çok typer test etmişliğim vardır, buna istinaden VG nin de ciğeri sağlam typerlardan olduğunu belirtmek isterim.
Yürümeyen typerlara 44-45 isteyenler istinaden mantık çerçevesinde alınabililecek araçlardan biridir VG :icon_tup:
Samet kardeşim inş. değerini bilecek birisine gider aracın.
Eyvallah Güray abi bende bi kaç typer test ettim en güzel gidenii bu olduğu için tercih ettim şu sıralar sevdiğim arkadaşlarımdan pm geliyor umarım onlardan birisi alır
ykavcioglu
11-04-2014, 12:41
bvp'de ekstra ne var üzerinde biliyormusunuz?
Belki biraz uzaktayız ama bizim de TypeR'ımız güzel ve stock olduğu halde ciğerli :) almak isteyen olursa satarız. Araştırabilirsiniz arabamı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-fiyata-boyle-typer-yok-160522661/detay
varmıdır bilgisi olan?
Mutlu Değerli
11-04-2014, 18:59
Sorgulama yapmadan önce bi 10sayfa geriye gidip okuya okuya gelseniz daha iyi olmazmı acaba ?
09 ep kasası 3 parça motor şanzıman ne durumda bilmiyorum.
Sorgulama yapmadan önce bi 10sayfa geriye gidip okuya okuya gelseniz daha iyi olmazmı acaba ?
Herkesin senin kadar boş zamanı yok kardeşim.
yasinkarahan
12-04-2014, 12:19
pm gönderdim :icon_tup:
yasinkarahan
12-04-2014, 12:21
bvp'de ekstra ne var üzerinde biliyormusunuz?
F/E/H + apexi 76 ve mugen beyin var
tc typerın eski sahibiyim kaza yanımızda oldu duran arabamıza sürttüler arabada bi sıkıntı yok sol ön çamurluğa sürttü baska herhangi birşey yok araba şu anda yapılmıştır sorun yoktur arkadaşım rıza demirtaşın adına düşünen iyi dileklerini ileten herkeze cok tesekkür ederim
imparatoR
12-04-2014, 23:02
evet ka ile ilgili elle tutulur bilgi yok? yokmudur seceresi hakkında fikir sahibi?
salih_560
12-04-2014, 23:13
182 sayfa gidin detayları yazılı orada
imparatoR
12-04-2014, 23:24
182 sayfa gidin detayları yazılı orada
kastın ka ise şayet elle tutulur bi açıklama yok 182 de okumuştum yazmadan , yinede sağol.
pm gönderdim :icon_tup:
Çok Teşekkür ederim kardeş.
Minnettar kaldım ;)
imparatoR
16-04-2014, 12:14
tamam;samsundaki kf fn2 ile ilgili bilgi geçmiştede göremedim öncesi hakkında fikir sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
Ilandaki ZAN fn2 typer altinyolda takla atti ve tum airbagleri acti. Bende kazali fotograflari duruyor su anki sahibi insanlari kandirarak satis yapma pesinde Allah islah etsin 3 kurusluk dunya mali icin binbir yalan soyluyolar..
http://i59.tinypic.com/2q9xa44.jpg
Merhaba dostum insanlari tanimadan arkalarindan atip tutman hosdegil sen nerden biliyorsun insanlari kandirmaya calistigimi kacdefa senle oturup muhabet etik yada beni aradin konustuk dostum kandirarak satis yapmam icin o paraya ihtiyacim olmasi lazim allahima cok sukur ihtiyacim yok
Dusun bir plaka degisimi 200 tl tutuyor kandirmak olsa niyetim oyle yapardim
ZAN74 icin soylediklerine gelelim ilandan arayan taklali abi diyorlar bende karstiriyorsunuz diyorum arkadasim geldi dedi arac taklaliymis eski sahibine ayip olmasin diye sitede yayinlanmadi resimler dedi ortada resim yok
Miletin malina *** atmaya utanmiyormusun bilen biliyor ne kadar temiz oldugunu servisten haric el degmemis bende sadece servis harici bir yere gitmedim
Demisin arac takla atti takla atan aracin her yerinde boya olur duzeltme olur bunu herkez bilir ispatla sana bu araci 10.000tl ye vercem burda yaziyorum senin aractan anlamadigin da belii kardes bu tarz araclari kapida yatirmak yerine gazlamak icin alinan bir arac oldugunu herkez bilir ve atigin o resimdeki kaza resmini ilan verdigim siteye koydum hatta onarim asamasinda ki resimide koydum gizlemedim arkadaslar bir typer icin bu resimdeki kaza nedir cokmu buyuktur sadece sag sol salincak firen disk leri degisti birde airbag sol tavan ve torpido airbag patladi set olarak aldim taktirdim baska aracta hicbirsey yoktu ha birde sol stop lambasi degisen olmasin diye uc kurus fazla verip kapiyi duzeltirdim
Aracimin fiyati uygun yazdim yinede yaranamadim
Aracin resimlerini cektim boya makinasi ile olcerken buraya atamadim onlarida paylasacagim
mustafamutlubas
17-04-2014, 22:48
Senin o taklalisina bindigin typerin 15 bin kmde boyasiz olanina bindim ve gazladim aldim sattim. Su anda Allaha sukur s2000 im var elimden geldigince gazliyorum. Eski sahibi umut olmasi lazim beni aradi. Zan typerin sahibiyim aracmla kaza yaptim.takla attim vs aracini satarmisin diye sordu. Ara eski sahibine sor ve facede taklali resimleri dolasti arabanin. Bana arabadan anlamadigin belli demissi. Hmm simdi ben biraz kendimden bahsedeyim. 4 farkli markada agir vasita yetkili servisligini yaklasik 40 senedir yapan bir ailem var. Gecen sene 20 nin uzerinde pert araba aldim toparladim ve PERT kayitli oldugunu belirterek sattim. Biraz aciklayici olmustur.
Bu zamana kadar kendimden buyuk hickimseye forumda bu tarz konusmadim ama gelip bana boyle dersen cevabinida alirsin.. Sana yazdigim su cevabi kendime yakistiramiyorm ama hakediyosun.. Almissin toparlamissin satiyorsun Allah hayirli satislar versin insallah.. bizim kimsenin ekmegindede gozumuz yok. O fotograflarida buldugum anda paylasirim.
20 bin liraya sana arabayi veriyorum gel bul fotolari ustani getir madem o kadar iddialisin bu formda yazmaya benzemez insanlara bk atmak
Aracin aleyhine istedigini atabilirsin yan yatmis
Camura batmis takla atmis kol cikartmis ama insanlarin hakkinda kandiriyorsun gibi kelimelerle hitap etmen yanlis sn s2 varsa gel garajimi gor
daha öncede yazdım,aracı bende canlı gördüm...terakkiye haftada 1-2 kez uğrarım...aracı yapmış yada yaptırmışsınız,güzelde olmuş tmm ama aracın kazalı durumu anlattığınız gibi öyle çok çok iyi değildi...kimse kimseyi tanımadan neden kötülük yapmak,aracına b..k atmak istesinki ?
ayrıca burası araç sorgulamaları görülen bilinen durumu neden saklansınki ? bence fevri davranıyorsunuz...
burası sahibinden.com sitesi değil,orada ne isterseniz onu yazıp konuşabilirsiniz fakat forum aracılığı ile detaylı bilgisi verilmiş aracınızın....neden geriliyorsunuz ?
gözümüzle gördüğümüzü siz para kazanacaksınız diye soran,bizleri tanıyan arkadaşlara görmedik,bilmiyoruzmu diyelim yalanmı söyleyelim ? komik olmayın lütfen :)
Arabaya taklali demisin dostum var sa bildigin anidigin gelsin baksin boya durumuna arabanin hatta ben goturup gostereyim o paylastigin resimde de arabanin takla atmadigi belli ha varsa baskaresim paylas ben cihazla baktirdim fotoladim atacagim onlarida gorursun
Madem gordum diyorsun fotosu var diyorsun ispatla o zaman insanlari zan altinda birakma bizide yalanci durumuna dusurme forumda gorsun kimin yalanla is yaptigini
bende fotosu fln yok,öylesine muhabbete gittiğim terakkide gördüm ben aracı...işimi gücümü bırakıp aracıların kazalı halinin fotosunu çekip,arşivleme gibi bir huyum yok :) orada gördüm ,sonrası forumda gördüm ve gördüğümü anlattım...
Allah var yukarıda ben taklasını vs görmedim,ayrıca aracınla ilgili 1 mesajım var ondada taklalı vs yazmışmıyım bir bak bakalım...
önceki sayfalardaki yorumum...
hangi ilan o araca ait bilmiyorum ama,terakkide canlı gömrmüştüm bende,çok kötüydü durumu cidden airbag ler kaporta hasarı harici alt takımdada ciddi sorun vardı..
aracı gördüğümde terakkide yukarıdaki resimdeki haliydi,( yineliyorum,bende fotosu fln yok ) takla vs durumunu bilmiyorum....1-2 arkadaşımla tahmini expertiz yaptık ( işin ehilleri ) kaportadaki hasarları dediğin gibiydi yalnız aracı alan sensin ve iyi biliyorsunki ön ve arka alttada hasar vardı neyse benim söylemek istediğimi anlamamışssın ztn sen..
aracın su an kötü halde değil,ben kötülemiyorum aracını...Allah korusun hepimizin başına gelebilecek bir olay bu..dalga geçme aracı karalama vs vs yok sattığın fiyatını bile bilmiyorum açıkcası :) bildiğim,gözümle gördüğümü söylüyorum aracında bir hasar var ise ve forumda sorgulanınca bizlerde bildiklerimizi yazdık sadece..
bu araba alınmaz demedik,neyse durumu onu yazdık...neyse hayırlı işler olsun inş kısa zamanda satarsın aracını
konu ile ilgili başka bir yorum yazmayacağım
Teşekuler zaten sana lafım yoktu alehime soylenenler için mudahale etim cok sukur aracım iyi fiyatlar gordu tek kişiye gösterdim oda merter mc de sadece abi debriyaj bitmiş dedi bekledinden temiz oldugunu da soyledi eksoz parası filan kesmek istedi anlaşamadık satmakma nedenim golfR vardı onu alacaktım olmadı yaz artık cokta satma geregim yok şuanda bende ilanı kaldırdım bakalım ilerliyen zamaanda ne olur...
brs_odbs
20-04-2014, 10:55
Temiz orjinal ep3 makyajlı makyajsız farketmez fiyatı şişirilmemiş araç arıyorum nakitte olur araçta takaslayabiliriz numaram : 0539 478 54 96 Barış Odabaş
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-model-siyah-inci-161584901/detay)
araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-model-siyah-inci-161584901/detay)
araç benim dostum yetkili servis expertizinde 2 parça değişen çıkmakta sağ çamurluk sağ kapı sacı yürürü konusunda bir çok kişiden referans alabilirsin saygılar
resatgurcuoglu61
20-04-2014, 22:40
Saranoğullarından VG Typer :D Araç Eski Aracım :) Her Arabamda Olduğu Gibi Cok Emek Harcadım :) Yürürü Dillere Destan Bir Araçtır Gidip Deneyince Anlarsınız Tavsiye Ederim İmkanım Olsa Geri Alırdım Gidip Bakıncada Anlarsınız Yürürü Efsanedir Hiçbirimize Kpro Koymak Nasip Olmadı Aslında Gerek Olmadı :D