Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Type-R sorgulamaları
Typer alacakların ilk baktıkları yer burası zaten o yuzden gercekten isabet bir konu.. Konunun özeti Alıcı aldığı malı bilecek Satıcı sattığı malı söylicek ;) :)
nakayama
26-10-2014, 00:12
Kimse nedense malım kötü demiyor herkes kendi malını poh pohluyor yancılarıyla beraber, Type-R alıcak olan kişi zaten az çok çoğu arabanın geçmişini biliyordur gelipde burda yok iyi gidiyo yok şöyle temiz yok böyle iyi demeye gerek yok.
bu konu gayet iyi bi konu kullanabilene :) boş laflar arada olmasa daha iyi olucak şuan bu arabada kaza olduğunu belirtmişler alan bunu bile bile alıyorsa sıkıntı yok ama alıcının sorduğunda buradan bilgilendirileceğini veya olan birşeyi başkasından saklayacağım diye düşüneceksen(satıcı için söylüyorum) kazalı arabayı almayın o zaman
şunu da ekleyelim değişeni olupta baktırdığın yerde arabanın değişeninin olduğunu anlayamayan yerler var. bu yüzden bu konu iyi kimse bozulmasın kimse daralmasın, burası typer mahkemesi haline gelmiş eğriye eğri doğruya doğru konuşuluyor, üstelik ispatlı fotolu ekleniyor daha ne olsun :)
şahsi fikrim typerda 9 binli 15 binli tramerleri ciddiye almıyorum araba kozmetik olarak güzelse şasede-tavanda problem yoksa 2 parçadan birleştirilmemişse, typer gene typerdır benim gözümde :)
Ben malımın arkasındayım olanıda söylüyorum olmayanıda orda 49 yazıor die 49 a gidecek degil ben şahsen bi typer a kalkıpta zaten 50 bin tl baglamam isterse altın kaplama olsun 2 aırbagli bir araba sıradan bir teneke parçası.. STP abicim bunun hiçmi pazarlıgı yok ama sizin elinze koz düşmesin zaten en ufak hemen vurgulama yapıorsunuz bi foto varsa atın herkes görsün bilsin degilmi. bnm aracım belli Siz nekadar bu işin içindeyseniz bende okadar bu işin içindeyim
Adım asilhan kurman face den ekleyin Orda ölçüm tabancası ile boyasının degerleri var ve punta izleri megesleri servis araılıyga incelendi.. ama Bazı şeyleri Biz bakın ben demiyorum Müslüman olarak türk olarak bizim ırkımız bi degişik ya bu nasıl bi cins yaa 50 bin 60 bin e 40 bin e de typer var mantıklısı neye insan onu alır bnm aracımda tramer yok dogru düzgün ve bunu herkes inceliyor ve millet tramere göre araç alıyor bu nasıl bir ırk dır yaa Biz böyle yaptıgımız sürece bırakın typer alınıp satılmayı Vtecler bile 40 bin olur degermi degmez ama herşeyin bi bedeli vardır muhakkak ne olmuş bnm aracıma antalydan managatamı devrilmiş tavan sacımı degişmiş motormu kırmış Tek şey Dile düşme Yere düş diorum iyi geceler herkesin satışı hayırlı alışı helal olsun ...
Kimse nedense malım kötü demiyor herkes kendi malını poh pohluyor yancılarıyla beraber, Type-R alıcak olan kişi zaten az çok çoğu arabanın geçmişini biliyordur gelipde burda yok iyi gidiyo yok şöyle temiz yok böyle iyi demeye gerek yok.
Dostum yanlış anlamada typerın nesi güzel kimse kendni kandırmasın Ben bindigim halde diorum satılmasın ya bnm aracım umrumda degil isteyen alır istemeyen almaz Bu aracı keyif için gider için alıorsun Bunun bi havası civası yok allah etmesin kaza yapsan içinden adamı şalamo ile kaynak ile çıkarırlar ama bizler egosuna keyfine düşkün adamlarız ya hızlı ve jilet olacak güzel kardeşim
nakayama
26-10-2014, 00:21
Dostum yanlış anlamada typerın nesi güzel kimse kendni kandırmasın Ben bindigim halde diorum satılmasın ya bnm aracım umrumda degil isteyen alır istemeyen almaz Bu aracı keyif için gider için alıorsun Bunun bi havası civası yok allah etmesin kaza yapsan içinden adamı şalamo ile kaynak ile çıkarırlar ama bizler egosuna keyfine düşkün adamlarız ya hızlı ve jilet olacak güzel kardeşim
O düşünce sana ait bişey diyemem tabi, bir üst postta servisle alakalı birşeyler yazmışsın genelleme olarak söyleyeyim ben 2 parçadan toplanan typer götür servise tek camurluk değişik hatasız çıkıyor :)
O düşünce sana ait bişey diyemem tabi, bir üst postta servisle alakalı birşeyler yazmışsın genelleme olarak söyleyeyim ben 2 parçadan toplanan typer götür servise tek camurluk değişik hatasız çıkıyor :)
EE ozaman neden ekspertz yada hemen servise koşarsınız ? yada hemen tramer sigorta şirketleri filanlar falanlar İki parçadan toplayıpta servise götürüp sonrada milletemi satıorsunuz Düşüncen bumu senin.. İşte bende buna bişe diyemem Ben tokyolu degilim güzel kardeşim ;) Bu arada bu forum olmasın kimse neyin ne oldugunu bilmez Madem servis anlıyamıor Burdada anlaşılmaz dimi ..Düşünce bana ait degilse neden iki parça typer alıpta servise götürdün ? egon içinmi aracım iki parça ama serviste degişen 1 parça hmm çok akıllıca esenlkle kal dostum ;)
nakayama
26-10-2014, 00:37
EE ozaman neden ekspertz yada hemen servise koşarsınız ? yada hemen tramer sigorta şirketleri filanlar falanlar İki parçadan toplayıpta servise götürüp sonrada milletemi satıorsunuz Düşüncen bumu senin.. İşte bende buna bişe diyemem Ben tokyolu degilim güzel kardeşim ;) Bu arada bu forum olmasın kimse neyin ne oldugunu bilmez Madem servis anlıyamıor Burdada anlaşılmaz dimi ..Düşünce bana ait degilse neden iki parça typer alıpta servise götürdün ? egon içinmi aracım iki parça ama serviste degişen 1 parça hmm çok akıllıca esenlkle kal dostum ;)
Ben kendim götürdüm vb. birşey yazdımmı nerenden algıladın hayret doğrusu :) Sana olan bir mevzuyu söyledim yok megesleri orjinalmiş yok şöyleymiş diye yazmışsın bende pek fazla güvenme diyorum servislere sana hayırlı satışlar..
Ben kendim götürdüm vb. birşey yazdımmı nerenden algıladın hayret doğrusu :) Sana olan bir mevzuyu söyledim yok megesleri orjinalmiş yok şöyleymiş diye yazmışsın bende pek fazla güvenme diyorum servislere sana hayırlı satışlar..
Dostum sen biyer aç söz ben gelecem erkek sözü 4 parçadan typerım var bak bakim ne göreceksinn 3 vakte kadar :D Ama ne fark eder sen gitmedinmi sonuçta yanlış anlamda o servisden eksper kagıdı alır hepsini mahkemelik edip yolunu alırdın ya bırakın hurafelerii yaaa mantıklı bişey diyinde konu ad typer sotgulaması olsun typer hurafeleri degil iyi geceler.
kendi kendine sorgulama yapıp cevapmi veriyorsunuz anlamadım sorgulama yapan alıcı arkadas niye heycanlqndi bu soylediklerimize istinaden gidip servise sokarsin öğrenirsiniz ne olduğunu. ben aracı boklamadim zaten Suan gururu iyi olan bi araç bu para eder dedim zira hatasını da söyledim bn typer da perte bakmam yurure bakarım oda ayrı bi olay. ama alicak olan arkadaşın bunu bilmeye hakkı var kasada sasede problem olmadığını biliyoruz zaten. adam 45 binlira para bağlıyor pertinide bilicek yürürunu de kimseyi kandırmaya gerek yok.
aslanz61
26-10-2014, 11:29
dedeme fn2 bakıyoruz araç hakkında bilgisi olan varmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-elektrikli-rc-model-araba-honda-civic-type-r-tamiya-tl-01-168052112/detay
RafetAraç
26-10-2014, 14:03
Konunun yine boku çıkmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-model-honda-civic-typer-40.000-km-de-2.0-201-hp-184819914/detay
araç hakkında bir bilgisi olan varmi arkadaşlar ?
Mutlu Değerli
27-10-2014, 21:07
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-model-honda-civic-typer-40.000-km-de-2.0-201-hp-184819914/detay
araç hakkında bir bilgisi olan varmi arkadaşlar ?
perttt :icon13:
mutlu bigün seni biri sağlam mikicek ama hadi hayırlısı :))
Burak Demirci
28-10-2014, 11:05
çıtırdan hasarlı değişenleri var hasar kaydı çıkıyor dese dahamı kibar oluyordu sorgulamaların anlamı lafı çevirterek anlatmakmı yoksa olduğu gibi konuşmakmı kimse kimseye bir şey yapamaz merak etme sen aslan
herkeze selamlar;
aşağıda linkteki araç hakkında bilgisi olan varmıdır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ep3-type-r-171813132/detay/
şimdiden herkeze yardımlarından dolayı tşkr. ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mert-otomotiv-a.s-den-honda-type-r-2,0-turbo-263-hp-fiyati-dustu-180259595/detay
İlandaki fn2 hakkında bilgisi olan varmı arkadaşıma almayı düşünüyoruz.
Serviste sıfır dolu blok koyulmuş suanki sahibi öyle söylüyor ayışığı bakımlıymış.Aracla ilgili bilgisi olan arkadaş paylaşırsa yada pm atabilirse sevinirim.
perttt :icon13:
Bencede Mutlu Her şeye maydanoz olmayı bırak bence.....
UmutEKİNCİOĞLU
31-10-2014, 19:47
herkeze selamlar;
aşağıda linkteki araç hakkında bilgisi olan varmıdır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ep3-type-r-171813132/detay/
şimdiden herkeze yardımlarından dolayı tşkr. ederim.
Sıkıntı bi araç iyi baktırman gerek
hakansiR
31-10-2014, 20:08
Arkadaslar dj 5557 sıyah ep3 ıle bursadakı nn 992 plakalı araclar hakkında bılgısı olanlar yazabılırmı
Arkadaslar dj 5557 sıyah ep3 ıle bursadakı nn 992 plakalı araclar hakkında bılgısı olanlar yazabılırmı
Dj typerı tercih ederim Canlı canlı gördüm ve araçta sol arka çamurluk harici nokta kadar işlem bulamassınız
Ve gidişide istanbulda stock olarak ep3 lerin hepsini tatmin etti ;) aracın içindede en ufak yıpranma yoktur
Km si yüksek ama orjinal En azından sahtekarlık yok işin içinde Dj typer alınır
NN 992 yi bilmiorum ama güzel duruyor
RafetAraç
31-10-2014, 23:18
Bencede Mutlu Her şeye maydanoz olmayı bırak bence.....
Mutlu denen arkadaş hem hiç bi zaman alıcı değil hemde her zaman kimin arabasıne durumda biliyor. Madem alıcı değilsin boşver kardeşim neden tüm plakaları ezberleyip hasar kayıtlarını aklına kaydediyosun. s2000 konusundada aynı olayı yapıyodun. İhtiyacn olmayan bilgiyi bilmene gerek yok bence. Hemde laf kalabalığı yapmak için bilmene hiç gerek yok.
Mutlu denen arkadaş hem hiç bi zaman alıcı değil hemde her zaman kimin arabasıne durumda biliyor. Madem alıcı değilsin boşver kardeşim neden tüm plakaları ezberleyip hasar kayıtlarını aklına kaydediyosun. s2000 konusundada aynı olayı yapıyodun. İhtiyacn olmayan bilgiyi bilmene gerek yok bence. Hemde laf kalabalığı yapmak için bilmene hiç gerek yok.
Burda alici olmaya gerek yok adamin durumu yoktur alamaz ki ilerde de alacaktir bu ise gönül vermis bi insan olarak.. sorgulamanin da amaci budur zaten herkes bildigini soylemesi icin acildi bu sorgulamalar ki alan insan da yarin bi gün bi suprizle karsilamasin diye.. mutlu herkesin yapmasi gerektigi seyi yapiyor.. ALLAHin bildigi seyi kuldan saklamiyor en azindan.. Hee bu sorgulamalar da dogruyu soyleyen kisilerin arabasi var lafini dinleyelim arabasi yok lafi bi *** etmez diye ayrilacaksa; Burada SUC sorgulamanin cevabini dogru ve net bi sekilde verenin degil bu ayrimi yapanlardadir.
Burak Demirci
01-11-2014, 02:24
koçum para ıle ımanın kımde olduug belli olmazmış böyle konuşma hakkını sana kım verdide sen böyle konuşuyorsun ? hiç bir zman alıcı değil felan burda maaş bordrosumu isteyelim milletin konuşması için takıntılı olduğun kişiler varsa özelden hallet problemını buralara o alamaz yorum yapmasın bu yazmasın burda bilgilenmek istemiyorsan bakmassın sen sorgulamalara olur biter kapişş
Dj typerı tercih ederim Canlı canlı gördüm ve araçta sol arka çamurluk harici nokta kadar işlem bulamassınız
Ve gidişide istanbulda stock olarak ep3 lerin hepsini tatmin etti ;) aracın içindede en ufak yıpranma yoktur
Km si yüksek ama orjinal En azından sahtekarlık yok işin içinde Dj typer alınır
NN 992 yi bilmiorum ama güzel duruyor
16 nn eski 34 jap typer
RafetAraç
01-11-2014, 10:23
koçum para ıle ımanın kımde olduug belli olmazmış böyle konuşma hakkını sana kım verdide sen böyle konuşuyorsun ? hiç bir zman alıcı değil felan burda maaş bordrosumu isteyelim milletin konuşması için takıntılı olduğun kişiler varsa özelden hallet problemını buralara o alamaz yorum yapmasın bu yazmasın burda bilgilenmek istemiyorsan bakmassın sen sorgulamalara olur biter kapişş
Hayırdır ben mutlunun parasını ve imanınımı sorgulamışım ? hiç bi zaman alıcı değil derken şimdiye kadar yaptığı sorgulamalarda yada verdiği bilgilerde hiç alıcı olmadığını gördüm ki zaten hiç araç sorgulamadı arkadaş. Kuru kuruya araç plakalarını ve hasarlarını ezberleyip burda boş muhabbet yaptı. Kimseyede senin paran yetmez alamayacaksn hiç gibi bişeysöylemedm yukardaki mesajımda. O yüzden koçum moçum şekline yatarak avukat kılığına bürünmene gerek yok.
çıtırdan hasarlı değişenleri var hasar kaydı çıkıyor dese dahamı kibar oluyordu sorgulamaların anlamı lafı çevirterek anlatmakmı yoksa olduğu gibi konuşmakmı kimse kimseye bir şey yapamaz merak etme sen aslan
Burda alici olmaya gerek yok adamin durumu yoktur alamaz ki ilerde de alacaktir bu ise gönül vermis bi insan olarak.. sorgulamanin da amaci budur zaten herkes bildigini soylemesi icin acildi bu sorgulamalar ki alan insan da yarin bi gün bi suprizle karsilamasin diye.. mutlu herkesin yapmasi gerektigi seyi yapiyor.. ALLAHin bildigi seyi kuldan saklamiyor en azindan.. Hee bu sorgulamalar da dogruyu soyleyen kisilerin arabasi var lafini dinleyelim arabasi yok lafi bi *** etmez diye ayrilacaksa; Burada SUC sorgulamanin cevabini dogru ve net bi sekilde verenin degil bu ayrimi yapanlardadir.
Mutlu denen çocuk
ozelden mesaj atıp
abı bu araba nasıl almayı dusunuyorum dıyıp
daha sonra bızde arabayı anlatıp
sahıbıne gıdıp Mertcan senın arabanı *** luyor
boyle boyle soyluyor
soylemedıgım halde kenınden bısıler ekleyıp
ınsanlar ıle aramı bozun bır velet dır
bana bunu savunmayın
sadece karşıma cıkmasın yeterlı...
16 nn yi bilmem dj içinde ciddi alıcıysan şasi no al honda servisinde kayıtlarına bak, herşey çıkıyor orda
DJ Typerin sahibiyim ben malimin her zaman arkasindayim oyle servisteki kaydi vs dinlemem ben o koltuklar dosemeler nerden geldi haberiniz bile yok konusuyorsunuz bos bos.. arabaya bakacak kisi gelsin arabaya baksin zaten arabaci adamsa neyi var neyi yok.. arabanin sol arka camurlugundan baska bi yerinde islem yok.. ne pert typerlar var hasar kaydi servis kaydi hic bisey yok bizde kandirmaca yok.. Gel bak araca dedigim gibi cikmazsa yol paran benden ;)
16 nn yi bilmem dj içinde ciddi alıcıysan şasi no al honda servisinde kayıtlarına bak, herşey çıkıyor orda
Dj typerın kaportasına 5bin tl basarım garanti veririm kim vermez namussuzdur mal burda varsa idda eden gitsin baksın
Mutlu Değerli
01-11-2014, 13:07
Mutlu denen çocuk
ozelden mesaj atıp
abı bu araba nasıl almayı dusunuyorum dıyıp
daha sonra bızde arabayı anlatıp
sahıbıne gıdıp Mertcan senın arabanı *** luyor
boyle boyle soyluyor
soylemedıgım halde kenınden bısıler ekleyıp
ınsanlar ıle aramı bozun bır velet dır
bana bunu savunmayın
sadece karşıma cıkmasın yeterlı...
1 - Karşına çıkarım hiç problem yok. Abisin, büyüksün diye saygısızlık etcekte değilim. Ailem beni büyüklere saygılı ol diye egitti.
2 - Ben sana hiçbir araç hakkında mesaj attığımı hatırlamıyorum. En son mesajımı Ek9 jantı hakkında atmıştım. Ondan önce senle herhangi bir samimi diyalogumunda oldugunu hatırlamıyorum. Zaten sana yazsamda cevap vermiyosun... (''Mutlu bende iES var bi ulaş bana ?'' dedin ekledim faceten onuda kabul etmedin. O zaman niye ulaş diyosun ???***)
3 - Senden aracın durumunu ögrenip gidip sahiplerine anlattığım filanda olmadı. Ben sahipleriyle konuşmadım bile, Emin Durak denen kişiyi tanırım bi tek, o da böle forumlarda filan takılmaz etmez. Cemille filan s.a a.s demişligim bile yoktur. Eminle yaptıgım muhabbetlerde gündeliktir, nasılsın iyiyim filan gibisinden. Onlara senden filanda bahsetmedim. (Sana birileri hikayeler anlatmış, ya da hikayeyi sen yazıyosun)
Beni tanıyan, selamlaştığım, yüzyüze görüştügüm kişiler beni bilir, çok kişi beni tanıyor. O yüzden burda böle yazarak kişilikleri bu filan diyemezsiniz. Yok ara bozuyomuşumda bilmem ne. Sen aranı bozup sonra ben bozmuşum gibi göstermede, ben bozmam zaten aranı.
Haa aracı kim kötülemiş onlarda burda yazıyor:
Post #14882
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/62505-vti-sorgulamalari-784.html?62505-VTi-Sorgulamalar
Post #16199
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/62505-vti-sorgulamalari-853.html?62505-VTi-Sorgulamalar
Dikkat ettiysen 2 posttan öncede aracı sorgulayan yok...
Ayrıyetten ben velet değilim, 19 yaşında Üniversite 2. sınıf ögrencisiyim.
Neyse derdi olan özelden yazsın... İsim karalama, damga vurma için post atmayın. Konu sorgulama. Bilen bildigini yazar. Doğruyuda konuşsan yaranamazsın bu insanlara.
Kendın sucunu bılıyorsun zaten acık acık yazmıssın
Sakin Sakin Yalçın abinin programı oldu burası :D flash tv :D
çağlarcoskun
01-11-2014, 13:41
16 nn eski 34 jap typer
Eminmisin ? Hic jap olmadı o araba fıd 15 ve zd plaka oldu
Bulut Y.
01-11-2014, 14:25
16 nn 992, 07 kc eskisinde 01 aem. karısıklık olmasın arkadaslar. net bilgi budur.
Gökhan Bilgin
01-11-2014, 14:28
16 nn 992, 07 kc eskisinde 01 aem. karısıklık olmasın arkadaslar. net bilgi budur.
Jap typerla alakası yok nn typerın +1 kesinlikle yazıldığı gibi antalyadan alındı nn typer
16NN 992 nın ılk plakası 06ATK dır ankara dan satılmıstır
çağlarcoskun
01-11-2014, 14:36
Benim bahsettigim kırmızı nn
bahadırtelli
01-11-2014, 14:59
07fes51 fn2 antalyadan bilen varmi
2 tane nn var kirmizi siyah
plakasi hic degismeyen typer varmi ? :)
Var, eski arabam
kırmızı 16 NN istanbul'dan geldi, eski FID ve ZD plaka
Siyah 16 NN Antalya'dan geldi, eski KC plaka
Nineleri karıştırmışsınız la :D
Bu arada yazamadan edemicem hangi araba kimdeyse biblo oluyor :)
Nineleri karıştırmışsınız la :D
Bu arada yazamadan edemicem hangi araba kimdeyse biblo oluyor :)
aynen öyle kanka aklımdan geçeni yazmışsın :)
herkes kral olmuş AMK HERKESIN ARABASI KRAL HERKESİNKİ BİBLO ŞAKŞAKÇILAR YAĞCILAR BU ALEMDE TÜKENMEZ HANGI ARACA BINERLERSE BU İYİ ABI BU IYI GIDIYOR ABI SÖZÜM ORTAYA KİMSEYE DEĞİL;) BEN EN YAKINIMA BİLE GÜVENMEM ARABA KONUSUNDA
kapanmadık bir bu sorgulama kaldı aşık atmayı tartışmayı bırakalım bence herkes herşeyin farkında nihayetinde
GNS hiç degişmedi sanırım abı
34 ALG 11
34 hka 49
sanırım bunlarda kendı plakası
DJ Typerin sahibiyim ben malimin her zaman arkasindayim oyle servisteki kaydi vs dinlemem ben o koltuklar dosemeler nerden geldi haberiniz bile yok konusuyorsunuz bos bos.. arabaya bakacak kisi gelsin arabaya baksin zaten arabaci adamsa neyi var neyi yok.. arabanin sol arka camurlugundan baska bi yerinde islem yok.. ne pert typerlar var hasar kaydi servis kaydi hic bisey yok bizde kandirmaca yok.. Gel bak araca dedigim gibi cikmazsa yol paran benden ;)
aracın sorulmuş bende kardeşimize yardımcı olmak adına ona fikir verdim niye bu kadar bozuluyosun ki, seviyeyi de düşürme boş konuşmuyorum ben :)
arabanın başına gelip aracın düzgün durduğunu bende biliyorum ama gelelim ki servisteki değişen listesine iş orada bitiyor, soran arkadaş sende olabilirdin kardeşim
bu arada koltukların nerden gelmiş bilmiyorum ben farklı bi koltuk mu var üstünde ?
aracın sorulmuş bende kardeşimize yardımcı olmak adına ona fikir verdim niye bu kadar bozuluyosun ki, seviyeyi de düşürme boş konuşmuyorum ben :)
arabanın başına gelip aracın düzgün durduğunu bende biliyorum ama gelelim ki servisteki değişen listesine iş orada bitiyor, soran arkadaş sende olabilirdin kardeşim
bu arada koltukların nerden gelmiş bilmiyorum ben farklı bi koltuk mu var üstünde ?
Her hangi bir bozulma yok bu zamana kadar ticaret icin binmedim ben bu arabaya.. servisteki degisenleri yanlis koltuk ve kapi dosemelerini almak icin yazildi.. Bugün gel hemen servise gidelim dedediklerimin harici birsey cikmaz.. Arabanin guzel durup durmamasi degil olay , arabanin gercekte oyle bir degisenin veya hasarinin olmamasini savunuyorum ben. Goruslerine saygi duyarim aikinti yok sende bi yerlerden duymus gormussun ona bisey diyemem ALLAHin bildigini kuldan saklamayiz arabayi alacak kim olursa olsun ;) günün her saati gelip bakilabilir arac 0534 678 56 12 :)
var TT nin ilk plakası halen
arkadaşlar iyi akşamlar..
adanadaki 01ctr99 plaaklı araç hakkinda bilgisi olan varmi acaba?
bir abim düşünüyor.
şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar iyi akşamlar..
adanadaki 01ctr99 plaaklı araç hakkinda bilgisi olan varmi acaba?
bir abim düşünüyor.
şimdiden teşekkürler..
Aracın iki önceki sahibi benim 41 tc 320 plakalı araç kimsenin kalbi kırılmasın kimsenin gönlü kalmasın ben alırken haberdar edilmedim başkaları bilmeden almasın eğer bile bile alırsa her iki tarafında içi rahat olur satılmayacak bir araç değil yürürü gayet güzel ben çok Anlamadığım halde yürürüme aldanıp aldım bir kaç sefer toplandığını öğrenince soğudum sattım Aracın sol tarafı bagaj içi dahil işlemlidir sol kapı fitili çekilirse anlaşılır tavNında da işlem var iki airbagı birden açmış sol kulede işlem var şase uçlarında ikisindede işlem vAr ha en son sol ön cAmurluğu ben değiştirdim hatta ep2 çamurluğu buldum sinyali kapattırıp boyarım resimlerle sabittir en son muayenesinide 2014 un başında ben yaptırdım yani işin aslı arabanın sadece sağ kapı düzgün arabayı bostanci sanayiye gidip herhangi birine sorsanız söylerler biz eşşellik ettik sormadık 5 binliramız gitti yazık günah bi kaç kişiye sorduk onlarda arabanın eski sahibinin arkadasıymıs on numara dediler aldık ikiler Honda'nın sahibine murat beye sorun Harun'un eski Arabası tc typer söylesin hatta sigortacıya sordurun şase motordan ağır hasar çıkıyor bende hepsi mevcuttu
Arabanın sahibi Asilhan kardeşimle benim de bi ticaretim oldu bi araba aldım ondan gittim Sağolsun cok güzel ağırladı ondan aldığım arabayı hala kullanıyor babam belki bilmiyordur iyice araştırsın hepsi çıkar meydana he satılmazmi illaki satılır ama alacak vatandaş bilr bile alsın ben alırken hiç bişey söylenmedi plaka tramerine Şakşakcıların lafına aldandık gidin bakın baktırın abilerim kardeşlerim az para değil Lafı uzun ettim kusura bakmayın yalan konusuyosun arabayı bokluyosun diyenler varsa da bakın araba benim açtığım konuda var eski arabam
Araba ciddi anlamda güzel ama böyle bi kusuru var daha bunun tartışması yapılmasın çok güzel bi forum burası yalanla dolanla onu bunu pohpohlamayla olmaz millet parayı cok zor kazanıyor heves edip alıyo kursağında kalmasın
Kusura bakmayın saygılar
Aracın iki önceki sahibi benim 41 tc 320 plakalı araç kimsenin kalbi kırılmasın kimsenin gönlü kalmasın ben alırken haberdar edilmedim başkaları bilmeden almasın eğer bile bile alırsa her iki tarafında içi rahat olur satılmayacak bir araç değil yürürü gayet güzel ben çok Anlamadığım halde yürürüme aldanıp aldım bir kaç sefer toplandığını öğrenince soğudum sattım Aracın sol tarafı bagaj içi dahil işlemlidir sol kapı fitili çekilirse anlaşılır tavNında da işlem var iki airbagı birden açmış sol kulede işlem var şase uçlarında ikisindede işlem vAr ha en son sol ön cAmurluğu ben değiştirdim hatta ep2 çamurluğu buldum sinyali kapattırıp boyarım resimlerle sabittir en son muayenesinide 2014 un başında ben yaptırdım yani işin aslı arabanın sadece sağ kapı düzgün arabayı bostanci sanayiye gidip herhangi birine sorsanız söylerler biz eşşellik ettik sormadık 5 binliramız gitti yazık günah bi kaç kişiye sorduk onlarda arabanın eski sahibinin arkadasıymıs on numara dediler aldık ikiler Honda'nın sahibine murat beye sorun Harun'un eski Arabası tc typer söylesin hatta sigortacıya sordurun şase motordan ağır hasar çıkıyor bende hepsi mevcuttu
Arabanın sahibi Asilhan kardeşimle benim de bi ticaretim oldu bi araba aldım ondan gittim Sağolsun cok güzel ağırladı ondan aldığım arabayı hala kullanıyor babam belki bilmiyordur iyice araştırsın hepsi çıkar meydana he satılmazmi illaki satılır ama alacak vatandaş bilr bile alsın ben alırken hiç bişey söylenmedi plaka tramerine Şakşakcıların lafına aldandık gidin bakın baktırın abilerim kardeşlerim az para değil Lafı uzun ettim kusura bakmayın yalan konusuyosun arabayı bokluyosun diyenler varsa da bakın araba benim açtığım konuda var eski arabam
Araba ciddi anlamda güzel ama böyle bi kusuru var daha bunun tartışması yapılmasın çok güzel bi forum burası yalanla dolanla onu bunu pohpohlamayla olmaz millet parayı cok zor kazanıyor heves edip alıyo kursağında kalmasın
Kusura bakmayın saygılar
Yanlış anlamayında ticaretimiz olmuş olabilir . Ama yaranızmı vardı da burda gelipte böyle hurafeler yazmanın amacı nedir ?
1- 3 bin tlik tramerle araba pert olmaz (neymiş efendim şaseden bişe çıkmıormuş ama motor nosunu girince pert yazıormuş motoru taklamı açtı bu arabanın 3 milyarlık traerle arbaa pert olmaz ve tramerde silinmeezz bunu ben demiorum servis dior adamı mahkemelik ederler haaa o servisi yıkarım onların başına..
2- Size satılırken pof pof lanır her araç
3- ama sen aracı satarken kötülenir çünkü fiyat cazip gelmez insana
4- Madem pert sen alırken neden baktırıp almadın milletin gazına gelmeye gerek yok abicim
5- Ben hayatım boyunca araba üstünde yaş tahtaya basmadım
6- Burdan sırf gelirim istanbula daha öncede gelmedim degil fitil degil arabanın hereşyini sökerim orda sanayi sanayi gezdirelim
7- varsa eger herşeyi orjinal typer yanyana koyalım 2005 olacak ama
8- Burda yazdıgın şeyler yapmış oldugumuz ticarete göre yanlış bir konuşma
9-pazartesi veya salı ben buraya yazacam şase nosunu motor nosunu bakın sordurun bakim ne çıkıor
10- işine gelen parası olan biner
11- araba pert ama maşşallah heryeri lokal boyalı yarım yarım
12 - dogru ep2 çamurlugu takmışsın ama sizde satarken degişensiz dersiniz tabi
13- bu arada 2014 ün başında muayene yapılmamadı fotosunuda atacam
14 - aynen eşşeklik etmeyin sizde almayın benim aracımı
15- ben satıcı degilim biniciyim
16- yani ben bu arabayı aldım biniorum diye eşşeklikmi ettim eşşekmiyim yani ben şuan kazıkmı yedim
17- Senin yazdıgın cümleler ihaleye fesat karıştırmaktan başka hiç bir şey degildir
18- bnm aracım şuanda ilanda ve 50 bin tl yazıor eger varsa Bu giderde bu drilikte bu dolulukta aynı kasada km de typer ben almassam şerefsizim
19- pof pof lamam gerekeni söylerim mantıklısı neyse odur
20- YANLIŞ ANLAMADA GÜZEL ABİCİM İSLAMİYETİ YAYIYORSUN BANA .. SADECE SANA ALİ CENGİZ OYUNU YAPMIŞLAR Ticaret bu alırken güzel satarken kötü derler
YOK AMA İLLAKİ DİYORLARKİİ SAHTEKARLIK YAP ARABAYI BOYASIZ YAPAR KÖKÜNE KÖMECİNE KADAR SİLER
BU PİYASAYA SÜRERİM Ve tillahlarıda anlayamaz ama gerek yok nasib olmaz sonra .. Derede akan suyun haberi olmaz yanlış anlamayında
Ben kusura bakmam Ben gidere bakarım ;) arabayı şimdi boşaltım a dan z ye stock yapim 40 milyara kapıma dayancak adamlar var
Bir işi
bilen yapar
az bilen akıl verir
Bilmeyen eleştirir
yapamayan çamur atar...
Kusura bakmayın saygılar
Haaa bu arada üşenmeyipte bukadar yazdıgına göre sana arabanı kötüleyipte ucuza verdiysen zoruna gittiysee onu bilemem
demekki parayı kolay kazanıormuşsinkiii kii .. ben yandım eller yanmasın gibisinden cümle kurmuşsun
yanlış anlamayında Dünya yanacak karınca su taşıyacak BEN KİBRİT ATARIM YAAA ...allahtan 10 aırbagli bi araba degil hepsi patlasa press e giderdi herhalde :D
mal bu işine gelen alır gelmeyen almaz satıcı degilim biniciyim tekrar söylüorum iddası olan varsa cebine parasını koyar
servise giderizzzzz...
Şimdi bu makine yalan sen dogrusun dimi Senin yaptıgın Gıybetten başka hiç birşey degil
ÖN PANEL ÜST
http://i.hizliresim.com/G1Ov8r.jpg
ÖN ÜST PANEL SAG
http://i.hizliresim.com/QgoRby.jpg
ÖN ÜST PANEL BİRLEŞİM SOL
http://i.hizliresim.com/JEypPJ.jpg
SAG DİREK İÇİ
http://i.hizliresim.com/66LZ30.jpg
SAG KAPI İÇİ
http://i.hizliresim.com/kYyjVq.jpg
SAG KULE
http://i.hizliresim.com/EE4VXz.jpg
SOL DİREK İÇİ
http://i.hizliresim.com/vovgO4.jpg
SOL DİREK
http://i.hizliresim.com/Z1PL83.jpg
SOL KAPI İÇİ
http://i.hizliresim.com/rdogAa.jpg
SOL KULE
http://i.hizliresim.com/q2Z45Z.jpg
SOL PANEL UC KISIM
http://i.hizliresim.com/5R18Z5.jpg
ALLAH VAR SIKINTI YOK O YÜZDEN SEN KAFANA TAKMA PAŞAM
EMSALLARİ KONUŞSUN SEN DEGİL İYİ GECELER
Aaa bagaj havuzu yazmiŞsin bÜtÜn ep3 cÜlere soruyorum Şİmdİ 76 bÜyÜk tÜp kazan varex İ sİzce nasil sigdirirsiniz takanlar bİlİr
Valla pert mert hala bana mantıklı bi rakama gelse ben alırım bu arabayı bugün bi varex olmuş 1.500 tl ona keza arabanın üstünde daha bi dünya extra var üstüne bide oem parçaları veriyolar
Valla pert mert hala bana mantıklı bi rakama gelse ben alırım bu arabayı bugün bi varex olmuş 1.500 tl ona keza arabanın üstünde daha bi dünya extra var üstüne bide oem parçaları veriyolar
Benim fiyatım bana mantıklıdır senin fiyatın sana mantıklıdır Dogru degilmi önemli olan anlaşabilmektir
Haaa bu arada üşenmeyipte bukadar yazdıgına göre sana arabanı kötüleyipte ucuza verdiysen zoruna gittiysee onu bilemem
demekki parayı kolay kazanıormuşsinkiii kii .. ben yandım eller yanmasın gibisinden cümle kurmuşsun
yanlış anlamayında Dünya yanacak karınca su taşıyacak BEN KİBRİT ATARIM YAAA ...allahtan 10 aırbagli bi araba degil hepsi patlasa press e giderdi herhalde :D
mal bu işine gelen alır gelmeyen almaz satıcı degilim biniciyim tekrar söylüorum iddası olan varsa cebine parasını koyar
servise giderizzzzz...
aracın eski sahiplerinden biriside benim. malesef bizde alırken servise aldanıp aldık. servisteki arkadaşlarımızın işgüzarlığı aracı hemen satmamıza sebep oldu. servise gideriz demişsin ama yanlış anlama kendi servisimden başkasına güvenmem ki senin götüreceğin honda servisini tanımadığını nerden bilelim. bu kadar emin konuştuğuna göre muhtemelen servisle aran çok iyi. çünkü bizde bu yolla taklaya gelip aldık aracı. yürürü çok iyi olmasına rağmen senin bu tavırlarından dolayı ARAÇ ALINMAZ diyorum kardeşim. sen bugune kadar evet aracın pert kaydı vardır yürürüde bellidir deseydin zaten satmıştın aracı. bende şimdi diyorumki kim verir pert araca 49binlira piyasada typermi yok. aracın ne olduğu belli değil şaseden pert çıkmıyor motordan çıkıyor hayırdır.
mr.korhan
03-11-2014, 10:09
Bu arada bilgilendirmek baabında yazıyorum arkadaşlar , ilanla , araçla yada sahipleriyle bağımsız olarak yazıyorum.
bir aracın şaseden pert çıkmayabilir , motor numarasından pert çıkabilir, 2014 ün başından itibaren bunu yapamazlar lakin daha evvelinde yapmak mümkündü,
basit bir örnekle şase numarasındaki 0 rakamı yada O harfini değiştirerek araca kayıt ekliyorlardı, 5664 sorgulamasından çıkmıyordu, lakin motor kodu her iki şase numarasında da aynı olduğu için motor kodu üstünden yakalanabiliyor, oda trafik sigortasına giderseniz yine çıkmaz, sadece kasko yapmaya kalktığınız zaman kasko sistemi motor numarasınada dikkat ettiği için ortaya çıkar. yani önerim 5664 yada servis kaydı değil, bu gibi durumlardan şüpheniz varsa sizlere önerim ,motor numarası ile şase numarasının birlikte uyum kontrolüdür. ve kasko sisteminde ikisininde sorgulatılmasıdır.
aracın eski sahiplerinden biriside benim. malesef bizde alırken servise aldanıp aldık. servisteki arkadaşlarımızın işgüzarlığı aracı hemen satmamıza sebep oldu. servise gideriz demişsin ama yanlış anlama kendi servisimden başkasına güvenmem ki senin götüreceğin honda servisini tanımadığını nerden bilelim. bu kadar emin konuştuğuna göre muhtemelen servisle aran çok iyi. çünkü bizde bu yolla taklaya gelip aldık aracı. yürürü çok iyi olmasına rağmen senin bu tavırlarından dolayı ARAÇ ALINMAZ diyorum kardeşim. sen bugune kadar evet aracın pert kaydı vardır yürürüde bellidir deseydin zaten satmıştın aracı. bende şimdi diyorumki kim verir pert araca 49binlira piyasada typermi yok. aracın ne olduğu belli değil şaseden pert çıkmıyor motordan çıkıyor hayırdır.
Tamam sizin servisinize gidelim hiç sorun degil.. almasınlar çok memnunum aracımdan satıcı degilim ben biniciyim 49 yazıorsa 49 a mı verecem
ben buraya sase nosu ve motor nosu yazacam baktırın baktırın ben öyle sahtekarlıklarla işim olmaz tamam dogrudur arabanın işlemleri vardır
ama tutupta arabayıda çöpe attırmam kimseye tavırlarım kimsenin zoruna gitmesin lütfen
Benim fiyatım bana mantıklıdır senin fiyatın sana mantıklıdır Dogru degilmi önemli olan anlaşabilmektir
Önemli olan o hayırlısı işallh istediğin rakamlara satarsın ben hala güncel bi şekilde acelesiz bi şekilde typer arıyorum kısmet bakalım
Haa bu arada boyasızda olsa bi typer hatasızda olsa ben kasasına o paraları vermem zaten yürürü için veririm herkes bu araçları yüyürü için alıyor
vitrine koyup önünde saygı duruşu yapacak halleri yokya ..bu arada rızk veren allahtır siz degilsiniz sen belirleyemessin neyin satılacagına satılmayacagını
allah herkesin gönlüne göre verir düşündügünz için teşekkürler satılmassa binerizz en azından piyasadakilerden daha orjinal ;)
Anlasin gitsin orta yoku bulup vitrinde durmasina gerek yok :)
Anlasin gitsin orta yoku bulup vitrinde durmasina gerek yok :)
Katılıyorum abi:icon_tup:
asilhan güzel kardeşim sende cok ıyı bır ınsansın abınde Allah razı olsun geldim beni iyi bi şekilde ağırladınız senin kullandıgın araba hala bende babam biniyor ben kötü birşey demiyorum senle bunun muhabbetini orda da yaptık ben arkadasıma verdım aracı oda arabanın durumunu anlattı muglaya sattı.
yazdıgım cumlelerı tekrar tekrar okudum araba satılmaz kötü felan yazmadım satılacak bir araç ama kazası var guzel kardesım alacak vatandas bile bile alırsa senınde kafan rahat olur alan arkadasında kafası rahat olur ben aklıma geldıkce kulak cınlatıyorum tc typer la ilgili
ben parayı kolay kazanmıyorum kardesım ben sırtımda taş taşıyarak para kazanıyorum arabaya hevesimiz var diye bazı şeylerden fedakarlık edip alıyoruz yoksa clio da araba typer da araba ben bile bile alsaydım hala biniyor olurdum o araca...
yanı fazla tartışma konusu cıkmasın sen bılgılendır alan alır almayan almaz...
saygılaar hürmetler
bahadırtelli
03-11-2014, 16:32
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-model-honda-civic-typer-40.000-km-de-2.0-201-hp-185798150/detay
Aracı bilen varmı.
arkadaslar araç hakkında bilgisi olan var mı acilll !!!!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-honda-civic-2.0-temiz-hatasiz-186003813/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
bu hondanın Allah belasını versin.milleti birbirine düşürdü..
mehmetcan55
07-11-2014, 14:39
Ya sitede yeniyim 16cuf plakali typer halkinda bilgiye nasil ulasabilirim simdiden tesekkur ederim
sahibi benim ne istiyosan bana sorabilirsin
Pek de yeni değilmişsin 4-5 sene olacak :D
ep3 arıyorum, ilan dışında tavsiye edeceğiniz varsa ilgilenebilirim arkadaşlar
bahadırtelli
10-11-2014, 21:46
Güncel olsun 07 fes 51 fn2 typer bilen var mı?
Yeni toplanmış galiba
by_hayali
12-11-2014, 10:37
araç hakkında bilgisi olan varmı? eski 34ka typermıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-stock-typer-187199555/detay
ondertopcu
12-11-2014, 10:39
araç hakkında bilgisi olan varmı? eski 34ka typermıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-stock-typer-187199555/detay
eski aracım Ka typer
Haa bu arada boyasızda olsa bi typer hatasızda olsa ben kasasına o paraları vermem zaten yürürü için veririm herkes bu araçları yüyürü için alıyor
vitrine koyup önünde saygı duruşu yapacak halleri yokya ..bu arada rızk veren allahtır siz degilsiniz sen belirleyemessin neyin satılacagına satılmayacagını
allah herkesin gönlüne göre verir düşündügünz için teşekkürler satılmassa binerizz en azından piyasadakilerden daha orjinal ;)
pardon bişey sorucam;
bi önceki sayfada boya makinasını ön panele tutmuşsunuz. o neyi ifade ediyor ? panel değiştiyse boya makinası neyi ortaya çıkaracak ?
yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum.
tursurayn
12-11-2014, 18:30
ilanlar dışında typer düşünen varsa aracım satılık 2002 model kırmızı renk hasar kaydı yok motor ve sanzumanı sıkıntısız isteyen diledigi servise götüre bilir motor ve sanzumandan sıkıntı var diyenin yol masrafları benden numaram 05069840067 serkan
sürekli siteye girip takip edemiyorum düşünenler varsa iletişim numaramı paylaştım...
Arkadaşlar ilana yeni düşen 35 KKL 05 plakalı 2002 siyah araç hakkında bilgisi olan varmı?
by_hayali
13-11-2014, 09:46
Arkadaşlar ilana yeni düşen 35 KKL 05 plakalı 2002 siyah araç hakkında bilgisi olan varmı?
iki üst mesajda eski sahibi yazmıştı. istanbul'dan Rize'ye giden eski 34Ka typer
iki üst mesajda eski sahibi yazmıştı. istanbul'dan Rize'ye giden eski 34Ka typer
Durumu hakkında bi bilginiz varmı peki gerçi görürse kendide yazar illaki ama bizi üzermi geçmişi temizmi?
Tamam tanıdım şimdi KA plakayken sorgulatmıştık düşünen de varsa şaseden servise sorgulatsın almadan bakmadan önce
ilanlar dışında typer düşünen varsa aracım satılık 2002 model kırmızı renk hasar kaydı yok motor ve sanzumanı sıkıntısız isteyen diledigi servise götüre bilir motor ve sanzumandan sıkıntı var diyenin yol masrafları benden numaram 05069840067 serkan
sürekli siteye girip takip edemiyorum düşünenler varsa iletişim numaramı paylaştım...
Serkan ile bir kaç kez alışverişim oldu.
Bugün alıcı olsam gözü kapalı araç alabileceğim bir arkadaş.
Düşünenlere öneririm.
tursurayn
13-11-2014, 11:28
Serkan ile bir kaç kez alışverişim oldu.
Bugün alıcı olsam gözü kapalı araç alabileceğim bir arkadaş.
Düşünenlere öneririm.
Teşekkür ederim kardesim seninle gene alis veriş yaparım gözüm kapalı güvenli ticaret yaptıgım insanlardansin
Artık uzun zmandan sonra bindiğim aracımı satma kararı aldım arayan arkadaslarada soyledim burada da paylaşmak istiyorum motorunda ve sanzumanda sıkıntı çıkarsa yolmasraflarının 2 katını karşılarım
Durumu hakkında bi bilginiz varmı peki gerçi görürse kendide yazar illaki ama bizi üzermi geçmişi temizmi?
tek bildiğim eskiden turboydu şuan eski plakası aklıma gelmiyor hatta youtubeda bi videosu vardı dragda
tek bildiğim eskiden turboydu şuan eski plakası aklıma gelmiyor hatta youtubeda bi videosu vardı dragda
eskiden turbo olmuş bir ara lpg'de denenmiş, araçta şanzımanı en son rsx uzun oranlıydı servis bilgilerine bakılmasında fayda var sol kapı içinede dikkat edilmeli
bobin ateşleme sorunu vardı ka typerın uzun oranlı final vardı araçta onur kardeşimizin eski arabası ama güzeldir hatları filan 8 bin hasar kaydı vardı en son ama
alınır binilir bi araç ben alacaktım zamanında kısmet :D
pardon bişey sorucam;
bi önceki sayfada boya makinasını ön panele tutmuşsunuz. o neyi ifade ediyor ? panel değiştiyse boya makinası neyi ortaya çıkaracak ?
yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum.
panel degiştiyse eger panelin puntalama izleri ve paneli kazıdıgın zaman altındaki ikinci bi siyah renk çıkar panel sadece üsten bakılınca görünen yer degil bunun altıda var .. tampon arkasında olan bölümüde var ama günümüzde şuanda öyle şeyler yapılıorki ö yüzden hiçbirene orjinal gözüyle bakamyın tr de aramayın o tarz şeyleri
çağlarcoskun
13-11-2014, 13:35
2010 Rocco ile takas düşünen typer sahipleri varsa görüşüp anlasabiliriz :)
çağlarcoskun
13-11-2014, 13:40
Bu arada ka typer rizede motor yapıldı gidisi vs harikaydı videolarini izlemistim sanzumanda degismisti orj ile suan ne var bilmiyorum. Servisteki degisenlerinide baska bi araca bu aracin sasi no su uzerinden alınmış diye biliyorum. Normalde duruşu fizigi hatları on numara. Önder ve onur topcu kardeslerdeyken canlı gördum binip tur atmıştım.
BurakCengizhanoğlu
14-11-2014, 19:36
İlan dışı satılık typer aranıyor pm bekliyorum
Bnde ilan dışı typer arıyorum renk tercihim siyah ama arabanın düzgünlüğüne göre renk önemli olmayabilir
tursurayn
15-11-2014, 11:58
İlanlar dısında kırmızı 2002 model var düşünen varsa 05069840067 numaram
Patisever
15-11-2014, 12:13
İlan dışı satılık typer aranıyor pm bekliyorum
rakam ne kafandakı bro
arkadaslar araç hakkında bilgisi olan var mı acilll !!!!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-honda-civic-2.0-temiz-hatasiz-186003813/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
Beyler bilgisi olan yokmu ???
Link hatali sanirim
http://i61.tinypic.com/sdjolv.jpg
Aşkın Ersoy
19-11-2014, 16:21
ALG typer hiç değişmedi plakası :)
fbh_honda
19-11-2014, 18:53
Nıf 38 de var
http://www.sahibinden.com/187897747
araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?
Honda Type_R
27-11-2014, 12:00
ALG var TT var HKA var
DF de var :)
ibrahimefeoglu
27-11-2014, 16:09
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-fn2-typer-189253170/detay Arkadaşlar biligisi olan var mı?
B.Battal
27-11-2014, 16:57
df de var :)
jad 41 & ygz 41
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/171/1/a/jad_41___ygz_41_by_toobig-d3jh8pm.jpg
alper_pug
27-11-2014, 18:27
http://www.sahibinden.com/189407098
Ciddi düşünüyoruz , araç hakkında bilgisi olan var mı?
Aşkın Ersoy
28-11-2014, 15:57
http://www.sahibinden.com/189407098
Ciddi düşünüyoruz , araç hakkında bilgisi olan var mı?
arabanın sahibi benim ilandaki numaradan ulaşıp bütün bilgileri verebilrim :)
şu araç hakkında bilgisi olan var mıdır ? bir kaç parça lokal boya demiş, boyaya takılmam o kadar ama bilinen diğer geçmişi nasıl acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-type-r-2010-model-siyah-inci-kacirmayin-188737549/detay
beyler fn2 dusunen varsa bu aracı satıyorum ılgılı arkadaslar numaradan yada burdan ırtıbata gecebılırler aracın neredeyse 10 bın extrası var pazarlıkta yaparım boyasız s2000le takasta yaparız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-bol-extrali-fn2-type-r-189423005/detay
2002 kırmızı var motor şanzıman sıfır iletişim 0549 663 00 67
tursurayn
29-11-2014, 22:24
İlanlar dısında ep3 Typer arayanlar varsa bana ulaşsın motor ve sanzuman da kusursuz :)))
Fn2 ariyoruz butcemiz 60K
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-eg-k20a-185609806/detay
Sevdiğim bir abime bakıyoruz.
Aracın motoru nedir ? K20a2 mi z3 mü ?
Motorun sağlığı vs bilen var mıdır ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-eg-k20a-185609806/detay
Sevdiğim bir abime bakıyoruz.
Aracın motoru nedir ? K20a2 mi z3 mü ?
Motorun sağlığı vs bilen var mıdır ?
k20a2 motor , bu araç 2008 yılında yapıldı sanıyorum yapılan ilk eg k swap namı diğer ironman :)
k20a2 motor , bu araç 2008 yılında yapıldı sanıyorum yapılan ilk eg k swap namı diğer ironman :)
Sağolasın Cihan.Şuan motor ne durumda biliyormusun ? Yada alınır alınmaz diye bi yorumun olur mı ?
Sanada rc hayırlı olsun güle güle bin :)
tkartoglu
03-12-2014, 00:11
180722512 ilan nolu fn2 bilgisi olan varmı arkadaşlar.....
K20A3 motor var üzerinde. geçen haftasonu bakmaya gittik sahibi iyi biriydi. araba motor masraflı şanzımanında da çok ufak bir sorunu vardı..
mert1612
05-12-2014, 14:06
bursada 16 jfk plaka ep3 hakkında bilgisi olan varmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-tertemiz-kazasiz-2002-model-satilik-type-r-190403423/detay
çağlarcoskun
09-12-2014, 23:42
ankaradan ilk sahibinden gelme bi araç ve temiz diye biliyorum kozmetik eksiği vardir elbet ama sonucta 1.5 parca boya var arabada ve cok el degistirmis bi aracta degil bana mantıklı geliyor fiyatta anlaşılırsa. gidip yakından görmek daha iyi olur
mannerboy
10-12-2014, 10:09
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fn2-type-r-188939196/detay ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-fn2-typer-189253170/detay Arkadaşlar biligisi olan var mı?
fiyat uygun geldi bana ama istanbul anadolu yakasında bloğu kaynaklı bi fn2 vardı 36-38 li rakamlarda ilanı vardı o araca benzettim aracı gene araştırmanda fayda var kanka :)
benim aracımdır .. istanbula güzel bir kardeşimize söz kestik :)
benim aracımdır .. istanbula güzel bir kardeşimize söz kestik :)
O senin güzelliğin abi yarın nişanımız var Allahın izniyle :)
O senin güzelliğin abi yarın nişanımız var Allahın izniyle :)
Nişanımızıda yaptık hayırlı uğurlu olsun .. istanbula bebek gibi bir type-r geliyor .. güzel araba güzel insana gidiyor . kazasız belasız inşallah..
Nişanımızıda yaptık hayırlı uğurlu olsun .. istanbula bebek gibi bir type-r geliyor .. güzel araba güzel insana gidiyor . kazasız belasız inşallah..
Can abi aynen nişanımızı yaptık düğün kaldı ge_Riye bu a_Rada ilgin alakan için çok çok teşekkü_R ede_Rim senin gibi güzel bi_R abiden böyle güzel type_R almak nasip oldu söyledikle_Rinin eksiği yok fazlası va_R abi söylediğin gibi bebekle_R bebeği type_R istanbula geliyo_R Allah he_Rzaman hayı_Rlı işle_R nasip etsin iyiki type_R ı senin gibi hassas bi_R abimizden alıyo_Rum can abi jfk type_R emin elle_Rde..
Tuncay abi sanada çok teşekkür ederim sabahın köründe kalkıp benimle ta bursaya gelip type_R macerası yaşattın çok şükür temiz bi abimizden en az onun kadar temiz bir araç aldık çok çok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun
O nasıl bir yazıdır yahu ? Tamam typer aldın da bu kadar etkisinde kalma.
Bu nasil bir yazi sekli enteresan
Böyle güzel bir başlangıca çocuk da yakışır artık.
O nasıl bir yazıdır yahu ? Tamam typer aldın da bu kadar etkisinde kalma.
Hayırdır birader yazı şeklimi sanamı soracaktım istediğim şekilde istediğim gibi yazarım biçerim ben ne etkisinde kalıcam o an öyle yazdım bunlara takılma bence
Böyle güzel bir başlangıca çocuk da yakışır artık.
Kardeşim çok şükür çocuğum yeni oldu.
okanturan
14-12-2014, 17:37
Başkan hayırlı olsun güzel bi araç aldin
Başkan hayırlı olsun güzel bi araç aldin
Okanım saolasın çok çok teşekkür ederim
Hayırdır birader yazı şeklimi sanamı soracaktım istediğim şekilde istediğim gibi yazarım biçerim ben ne etkisinde kalıcam o an öyle yazdım bunlara takılma bence
Forumda bir konuya yazı yazılmış anlamakta güçlük çeken bir birey olarak uyarmak durumunda olduğumu düşündüm.Ayrica aras adında bir biraderim de yok..
Forumda bir konuya yazı yazılmış anlamakta güçlük çeken bir birey olarak uyarmak durumunda olduğumu düşündüm.Ayrica aras adında bir biraderim de yok..
Aras adında biraderin olmasın eyvallah seni tanımam sende beni tanımassın çokta önemli değil tanışmamız madem uyarmak istedin okuyamadın ona sözüm yok ama etki metki yazarsan işte ozaman maksadını aşarsın iyi niyet aramam bu forumda bir Allahın kuluna yanlışım olmadı tanıyan bilen bilir beni zaten maksadımı aşarsam yada yanlış birşey yaparsam techturkey ceza verir yada uyarır ki beni uyarmak sanada düşmez şimdi konuyu kapatalım konu maksadını aşmasız hayırlı geceler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-2003-ep3-type-r-189275291/detay/
araç hakkında bilgisi olan var mı? arama yaptım ama bulamadım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sts-den-2005-type-r-191592631/detay
Bende bu aracın bilgisini alabilir miyim ? Eski sayfalarda farklı farklı cevaplar mevcut KC Type-R deniliyor fakat net bir ifade yok .
Ayrıca 45k ya kadar 2004-2005 makyajlı kasa , sağlıklı sesi soluğu yerinde bir ep3 bulmak mümkün müdür?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sts-den-2005-type-r-191592631/detay
Bende bu aracın bilgisini alabilir miyim ? Eski sayfalarda farklı farklı cevaplar mevcut KC Type-R deniliyor fakat net bir ifade yok .
Ayrıca 45k ya kadar 2004-2005 makyajlı kasa , sağlıklı sesi soluğu yerinde bir ep3 bulmak mümkün müdür?
araç gerçekten cok güzel , daha cumartesi günü canlı gördüm , piyasada temiz diye dolaşan çoğu typer ı bozar , typer alma nıyetim olsa kaçırmam cidden
beni rahatsız etmez dersen 45k ya makyajlının pertini bulursun
daredevil
17-12-2014, 19:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-2003-ep3-type-r-189275291/detay/
araç hakkında bilgisi olan var mı? arama yaptım ama bulamadım.
bu aracı bende merak ediyorum bilgisi olan yokmu hiç
tursurayn
21-12-2014, 06:27
Arkadaslar 2002 model kırmızı renk typeR aracımı satıyorum pert kaydı ve hasar kaydı yok motoru sıfır olarak yaptırdım gatantisi var sanzumanını yeniledim düşünen varsa pm yoluyla görüşelim 46500 tl
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=191827815
Varmidir bilgisi olan..?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fn2-type-r-188939196/detayü
araç benim. nakit ihtiyacından satılıktır. ilanda ki numaradan bana ulaşabilirsiniz. headers ve injen cai mevcut
aldığımdan beri yapılanlar;
yağ ve yağ filtresi , benzin filtresi.. filtreler orj honda
ayışığı ibrahim usta sübap ayarı
direksiyon kutusu revizyon
eşte dosta önerebileceğiniz ep3 var mı fiyatı uçmamış ?
link hatalı olmuş ilan no: 188939196
tursurayn
23-12-2014, 21:19
Düşünürseniz aracımı satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fn2-type-r-188939196/detayü
araç benim. nakit ihtiyacından satılıktır. ilanda ki numaradan bana ulaşabilirsiniz. headers ve injen cai mevcut
aldığımdan beri yapılanlar;
yağ ve yağ filtresi , benzin filtresi.. filtreler orj honda
ayışığı ibrahim usta sübap ayarı
direksiyon kutusu revizyon
Samsundaki typer bu degilmi ?
İlk honda aracım. Takastan almıştım geçmişi hakkında bilgim yok malesef
Samsundanmı aldın dıyım ozaman
PiscocuK
23-12-2014, 22:26
FN2 alınırmı sizce arkadaşlar..deli gibi gazlayan rolling kovalayan biri değilim.ev iş arası 7 km o aradada 2-3 km güzel bir düzlük var..işin stresini atmak için güzel bir eksoz sistemi yapıp kullanmayı düşünüyorum sadece.EP3 teki o sesi ve keyfi hiç bir arabada alamadım.cooper'a sadece son susturucu koydum kat vs üzerinde duruyor oorjinalliğini bozmak istemedim ama o hissiyatı almayacağım gibi hissediyorum.
kullanıcıları neder bu işe?
gönül isterki EP3 olsun ama ne temizi var ne düzgünü..fiyatlarda neredeyse FN2 parası
Hayır istanbuldan
Selçuk abi benim eski Fn2 Typer'm bu KF typer ...
Ozaman arkadas erseden aldı :)
Aynen abi ben erse abiye verdim , oda arkadaş vermiş
FN2 alınırmı sizce arkadaşlar..deli gibi gazlayan rolling kovalayan biri değilim.ev iş arası 7 km o aradada 2-3 km güzel bir düzlük var..işin stresini atmak için güzel bir eksoz sistemi yapıp kullanmayı düşünüyorum sadece.EP3 teki o sesi ve keyfi hiç bir arabada alamadım.cooper'a sadece son susturucu koydum kat vs üzerinde duruyor oorjinalliğini bozmak istemedim ama o hissiyatı almayacağım gibi hissediyorum.
kullanıcıları neder bu işe?
gönül isterki EP3 olsun ama ne temizi var ne düzgünü..fiyatlarda neredeyse FN2 parası
gaz atmak için ben olsam alırdım fn2 hem içi çok konforlu hemde diğer araçlara nazaran gidiyor ep3 hissi olmayacak gaza basınca biraz geç algılıyo falan diyeceksiniz ama ivmelenmesi yinede güzel alınır derim varex ilede bir güzel binilir.
Evet erse abiyle takas ettik benim m5i o aldı bende bunu
PiscocuK
23-12-2014, 23:20
gaz atmak için ben olsam alırdım fn2 hem içi çok konforlu hemde diğer araçlara nazaran gidiyor ep3 hissi olmayacak gaza basınca biraz geç algılıyo falan diyeceksiniz ama ivmelenmesi yinede güzel alınır derim varex ilede bir güzel binilir.
o eksoz sesi yeter :D başka bişey istemem arabadan :D
okan fn2
23-12-2014, 23:47
aynen öyle
o eksoz sesi yeter :D başka bişey istemem arabadan :D
al abi temiz düzgün bişey valla bak satasın gelmez konforluda içi sessiz falan ben alsam hiç satmam heralde öle bir aracı :)
tkartoglu
25-12-2014, 12:07
şu 15000 deki ilk sahibinden siyah fn2 ye bakan oldumu
Painkiller
26-12-2014, 11:46
eşte dosta önerebileceğiniz ep3 var mı fiyatı uçmamış ?
bizim araç var düşünürsen henüz sahindene veya siteye ilan açmadık ama cumhurun kazasından sonra çok etkilenip karar verdik.aracı murat ın dükkanda görmüşsündür cumhurun araç magic teyken ayda 1 falan gelirdik.
ufkum1837
27-12-2014, 09:28
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ep3-candir-193153612/detay
varmı bilgisi olan arkadaşlar.
Eskiler bilir eski 06 TVP typer bursada jet oldu antalyada ep oldu bursada tekrar j plaka oldu
mannerboy
27-12-2014, 10:22
şu 15000 deki ilk sahibinden siyah fn2 ye bakan oldumu
bende merak ediyorum acaba motoru sıfırlayıpta motorun kmsinimi yazdı :)
bende merak ediyorum acaba motoru sıfırlayıpta motorun kmsinimi yazdı :)
fn2 deki pdv jantları hatırlıyorum ama arabayı tam hatırlayamadım birara ilandaydı sanki.
tkartoglu
28-12-2014, 11:38
sahibi ısrarla plakayı söylemiyorne önemi varsa ...bibakmak lazım tabi jantlar katletmiş arabayı.......
mannerboy
29-12-2014, 10:05
canlı bakan mutlaka vardır araca ya umdukları gibi çıkmadı yada başka bişi var işin içinde
kalender61
31-12-2014, 11:59
Gecen ihalede ilk sahibinden siyah fn2 vardi bu arac buyuk ihtimal
O arac kmsi orjinal olmasi lazim yani
15000 Kmdeki typer'ın dün aldım ... Araç kmsi orjinal ihaleden almış aldığım kişi 4 yıl yatmış araç ... Bugün orjinal jantlarını Alıp taktım bi kaç güne konusunu açıcam
tkartoglu
31-12-2014, 17:35
15000 Kmdeki typer'ın dün aldım ... Araç kmsi orjinal ihaleden almış aldığım kişi 4 yıl yatmış araç ... Bugün orjinal jantlarını Alıp taktım bi kaç güne konusunu açıcam
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan ......
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-fn2-type-r-188939196/detay/
aciliyeti vardır..
http://i.imgur.com/dGuRgl0.jpg
bizim araç var düşünürsen henüz sahindene veya siteye ilan açmadık ama cumhurun kazasından sonra çok etkilenip karar verdik.aracı murat ın dükkanda görmüşsündür cumhurun araç magic teyken ayda 1 falan gelirdik.
aracı 1-2 kere gördüm ama incelemedim. Düşündüğün fiyatı ve özelliklerini özel mesaj atarsan sevinirim. ( km, model, kaza boya vs.vs )
mustafa_yaman
03-01-2015, 00:45
aracı 1-2 kere gördüm ama incelemedim. Düşündüğün fiyatı ve özelliklerini özel mesaj atarsan sevinirim. ( km, model, kaza boya vs.vs )
Araci ben satmistim 1.5 sene once hafta basi tekrar almis bulunmaktayim alana satana hayirli olsun.
Painkiller
03-01-2015, 05:00
Araci ben satmistim 1.5 sene once hafta basi tekrar almis bulunmaktayim alana satana hayirli olsun.
Sağolasın Mustafa tekrardan hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşallah. Ama hala inanamıyorum sattığıma hiç aklımda yoktu, şu son yaşadığımız kötü olaydan sonra niyetlendim sana kısmetmiş, yabancıya gitmedi ordan mutluyum biraz da olsa.:)
mustafa_yaman
03-01-2015, 14:28
Sağolasın Mustafa tekrardan hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşallah. Ama hala inanamıyorum sattığıma hiç aklımda yoktu, şu son yaşadığımız kötü olaydan sonra niyetlendim sana kısmetmiş, yabancıya gitmedi ordan mutluyum biraz da olsa.:)
Sagolasin Allah razi olsun.
toparlanmıştım ancak ticari sebeplerden tekrar acil olarak aracım satılık
en ucuz ve sorunsuz fn2 type-r
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-emr-auto-ep3-honda-civic-type-r-195433315/detay
bu arac hakkında bilgisi olan
eski plakası ?????
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-emr-auto-ep3-honda-civic-type-r-195433315/detay
bu arac hakkında bilgisi olan
eski plakası ?????
senın eskı araban zaten lk 223
vooovvvvvvvv harbimi zımba zımba
EDS-MAF JE -TL Değilmi bu araç.....
Eski aracım satılık kırmızı FN2 typer 01 CGT 07 plakaydı bendeyken , Ankara da bir arkadaşım da Fn2 almak isteyenlere tavsiye ederim ....
Eds maf Lk 223 sonra tl oncedende güzel arabaydi burda sercan abideykende durusu yürürü saglamdi
teşekkürler kardeşim
sen daha güzelsin güzel insan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hasar-kayitsiz-2002-kirmizi-ep3-196453399/detay
araç hakkında bilgisi olan varmı
Sahıbı sıteye uye gorunce kendı yazacaktır
tursurayn
11-01-2015, 23:48
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hasar-kayitsiz-2002-kirmizi-ep3-196453399/detay
araç hakkında bilgisi olan varmı
Arac sahibi benim sormak istediginizi sora bilirsiniz numaram 5069840067
OkanÇekiç
12-01-2015, 12:05
yazılanlar doğru yetkili serviste görmüştüm motor ve şanzuman sıfır yapıldı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2003-ep3-typer-555-197026693/detay
bilen var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2003-ep3-typer-555-197026693/detay
bilen var mı ?
Eski KFT , UKG , GM Typer
metar_07
16-01-2015, 16:54
nereye gidiyor bu arabaların fiyatları... tuta bilene aşk olsun. arabanın kendi gibi fiyatlarıda hızlı...
Eski KFT , UKG , GM Typer
ilan pasif gözüküyor ama, 35UKG93 GNL garajın eski aracı mı başka UKG mi yoksa?
mehmetcan55
20-01-2015, 00:46
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-boyasiz-sp-type-r-196100868/detay
Bilgisi olan buradan ya da PM den ulaşırsa sevinirim...
05321773455 burdan bilgi alabilirsiniz
Otto_Skorzeny
20-01-2015, 01:06
şu ep3 lerin dolmuşçu vites topuzu ne kadar çirkin bi alışamadım :D
[QUOTE=Kuhlbert;7728414]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-boyasiz-sp-type-r-196100868/detay
Bilgisi olan buradan ya da PM den ulaşırsa sevinirim...[/arac eskı jad typerdır ıstanbudan ben aldım jy 155 dı bendeyken sonra 19 kk oldu coruma sattım corumdan da emre sattı samsuna boyasız yazılmıs arac ılanda ama aracın sag camurluk boyalı kapınında yarısında boya var kısaca boyasız degıl bendeyken bı sıkıntısı yokdu yururude ıyıdı zaten jadı herkez bılıyor you tube ye yazarsan onceden turboluydu sanırım bıde sc kullanıldı bı 10 bın km kadar ama arac guzel bı pazarlıkla alınabılır
Mustafa Toprak
20-01-2015, 14:35
GNL garajın eski aracı UKG Typer diye biliyorum ben
şu ep3 lerin dolmuşçu vites topuzu ne kadar çirkin bi alışamadım :D
Öyle deme,
şu şıklığa bak; :)
http://2.bp.blogspot.com/-5DQPuB5rUac/U8OYpBx7XRI/AAAAAAAACxU/1p8x9SV0NeM/s1600/DSCN3818.JPG
Emrecan-R
24-01-2015, 14:03
bence arabayı güzel yapan vites yeri :)
speed_emre
25-01-2015, 14:33
temiz fiyatı abartılmamış fn2 extralı olarak aranıyor. p.m atabilirsiniz. Limit 65.000 tl.
BosphorusBoys
26-01-2015, 11:05
45 liraya kdr ep3 arıyorum değişensiz.
45 liraya kdr ep3 arıyorum değişensiz.
ben bulamadım :D:D
BosphorusBoys
26-01-2015, 11:30
ben bulamadım :D:D
50 ye kdr çıkabilirim.
yeterki değecek araç,abartılmamış fiyat olsun.
temiz fiyatı abartılmamış fn2 extralı olarak aranıyor. p.m atabilirsiniz. Limit 65.000 tl.
gks fn2 bende eger ıstersen ulasabılırsın
speed_emre
26-01-2015, 11:46
can yenımı aldın fn2 yı ılanı vardı telıne ulasamadım. p.m atarmısın :)
can yenımı aldın fn2 yı ılanı vardı telıne ulasamadım. p.m atarmısın :)
yok kuzenımın aracı ama satıyor suan ıcın pm atıyorum
maşallah ep3 lerin fiyatları 60bin tlyi bulmuş :D
fiyatı uçmamış ep3 arıyorum.
ykavcioglu
26-01-2015, 12:48
hfe şekilde aracımı 49750'ye veriyorum 2004 makyajlı sandık motorlu..
hfe şekilde aracımı 49750'ye veriyorum 2004 makyajlı sandık motorlu..
arac bilgisi pm alabilir miyim? Teşekkürler
ykavcioglu
26-01-2015, 12:57
forumda ilanım vardır, 5 kuruş masraf etmeden binecek alacak kişi.
ep3 beni sarmadığı için satıyorum
G.Ü.R.A.Y
26-01-2015, 17:54
http://sahibinden.com/191156543
bi bilgisi olan varmidir ??
http://sahibinden.com/191156543
bi bilgisi olan varmidir ??
Benim eski aracım rakam yüksek ama anlaşabilirseniz alın sıkıntısız binersiniz 4 parça boya dısında birsey yok motor kondisyonuda iyi son alan arkadaşta gerekli tüm bakımlarını yaptı aradan cok zaman geçmedi alınabilicek en güzel ep3 'lerden biri
SHOCKİNG
27-01-2015, 14:50
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-type-r-192934718/detay
Araç hakkında bilgisi olan varmıdır ? geçmiş sayfaları karıştırdım çok net bilgi bulamadım.
Şimdiden teşekkürler.
G.Ü.R.A.Y
27-01-2015, 19:33
http://sahibinden.com/195433315
peki bu araç hakkinda bilgisi olan var mi değişen durumu hakkinda ?
AlwaysFast
28-01-2015, 14:54
Scirocco takaslı typer arıyorum ilgilenenlerden pm atmasını rica ederim.
AlwaysFast
28-01-2015, 15:18
Eski aracım alt blok servis te değişmişti.22 bin lira tramer var diye hatırlıyorum bendeyken şanzımanda çok boşluk vardı onu yaptırmıştım.Eds-maf-je plakalar
Patisever
28-01-2015, 15:31
yenı bakımdan cıktı senkromec vs değişti su anda dynomıcs 250 ssanırım yururu sağlam kısa süre bindi fatih takasda gitti arac blok sıfır hasar kaydı yandan sürtme olarak biliyorum bilenler ayrıntılı yazar
Benim eski aracım rakam yüksek ama anlaşabilirseniz alın sıkıntısız binersiniz 4 parça boya dısında birsey yok motor kondisyonuda iyi son alan arkadaşta gerekli tüm bakımlarını yaptı aradan cok zaman geçmedi alınabilicek en güzel ep3 'lerden biri
hangi araç bu eski jap 11 mi?
06 jr onceki plakası
Aynen o :)
AlwaysFast
28-01-2015, 16:46
YL fn2 Typer hakkında bilgisi olan varmı acaba ? Eski RM plaka olduğunu biliyorum sadece.Mekaniği,kaportası,şanzımanı vs durumu nedir detaylı bilen varmı ?
YL fn2 Typer hakkında bilgisi olan varmı acaba ? Eski RM plaka olduğunu biliyorum sadece.Mekaniği,kaportası,şanzımanı vs durumu nedir detaylı bilen varmı ?
Eski plakasi rm ise o araci 50 bin tl biraktilar bana yaklasik 1.5 ay once hem rm icin hemde bir kac arabaya daha bakmak icin kalktik geldik arabanin basina araba sonaxta yikammis sonaxin onundeyim :) arabaya yaklastikca sanki arabayi yillarca zimpara ile yikamislar siyah araba yaklastikca gri oluyordu :D bir kac parca lokal boya var dedikleri direkler boyanmis denizin kenarinda usta bir yudumlamis bi tabanca ile boya atmis her yer boya dalgasi kapilari levye ile acmislar sanirim kapandigi yerler duz olmasi gerekirken tasla ezmisler duvarlarda ezmisler :D neyse birde onden bakiyim dedim tamponlarin yanlarindaki dodikler bali ile yapistirilmis olmamis trifon takmislar :D davlumbazlar yoktu on iki bunlar nerde dedigimde cok surtuyodu soktuk dediler :D farlar zaten panjur marsta farlar uzay boslugunda oyle ayarsiz duruyordu sonuc olarak 40 a verse komple kaporta boya gerekli
AlwaysFast
28-01-2015, 17:43
Eski plakasi rm ise o araci 50 bin tl biraktilar bana yaklasik 1.5 ay once hem rm icin hemde bir kac arabaya daha bakmak icin kalktik geldik arabanin basina araba sonaxta yikammis sonaxin onundeyim :) arabaya yaklastikca sanki arabayi yillarca zimpara ile yikamislar siyah araba yaklastikca gri oluyordu :D bir kac parca lokal boya var dedikleri direkler boyanmis denizin kenarinda usta bir yudumlamis bi tabanca ile boya atmis her yer boya dalgasi kapilari levye ile acmislar sanirim kapandigi yerler duz olmasi gerekirken tasla ezmisler duvarlarda ezmisler :D neyse birde onden bakiyim dedim tamponlarin yanlarindaki dodikler bali ile yapistirilmis olmamis trifon takmislar :D davlumbazlar yoktu on iki bunlar nerde dedigimde cok surtuyodu soktuk dediler :D farlar zaten panjur marsta farlar uzay boslugunda oyle ayarsiz duruyordu sonuc olarak 40 a verse komple kaporta boya gerekli
Bu kadar kötü bi hali vardı demek bilgi için çok teşekkürler çok iyi oldu.
yediemin otoparkında da uzun bi süre yattı diye hatırlıyorum bu aracı eğer eski plakası rm 120 ise :)
AlwaysFast
28-01-2015, 18:50
yediemin otoparkında da uzun bi süre yattı diye hatırlıyorum bu aracı eğer eski plakası rm 120 ise :)
Cuma günü savaşmotorsporta götürücem ne olduğu çıkar ortaya
Eski aracım alt blok servis te değişmişti.22 bin lira tramer var diye hatırlıyorum bendeyken şanzımanda çok boşluk vardı onu yaptırmıştım.Eds-maf-je plakalar
22bin tl hasar kaydı var dediğiniz aracın satış fiyatını ben mi yanlış görüyorum acaba.
Type r almaya niyetlenmiştim ama 3-4 parça değişenlisine ( ilandaki araç için söylemiyorum ) 50binden fazla fiyat isteniyor . Sanırım bu sevdadan vazgeçeceğim.
06 jr onceki plakası
Aynen o :)
maşallah hala ok gibi :) ben verirken 2 parça boyası vardı.. tekrar alayım diye düşünüyorum ama bu fiyatlar çok bence
AlwaysFast
29-01-2015, 09:24
22bin tl hasar kaydı var dediğiniz aracın satış fiyatını ben mi yanlış görüyorum acaba.
Type r almaya niyetlenmiştim ama 3-4 parça değişenlisine ( ilandaki araç için söylemiyorum ) 50binden fazla fiyat isteniyor . Sanırım bu sevdadan vazgeçeceğim.
Ben 39.800 küsür rakama vermiştim.Bu fiyatlar çok anormal zaten kalkıpta hiç bir donanımı olmayan arabaya sırf gidiyor diye bu kadar meblayı bağlamam ben kendi düşüncem tabi herkesin farklı biniş amacı var bir şey diyemem.Kaldı ki eskidi artık ep3 ler masrafı da bitmiyor.Piyasada düzgün araçların sayısı bir elin parmağını da geçmiyor.Bence illa typer alınacaksa fn2 çok daha mantıklı yada ibiza cupra,polo gti,scirocco model,görsel,düşük km vs önde gelir.
çağlarcoskun
29-01-2015, 10:22
Ben 39.800 küsür rakama vermiştim.Bu fiyatlar çok anormal zaten kalkıpta hiç bir donanımı olmayan arabaya sırf gidiyor diye bu kadar meblayı bağlamam ben kendi düşüncem tabi herkesin farklı biniş amacı var bir şey diyemem.Kaldı ki eskidi artık ep3 ler masrafı da bitmiyor.Piyasada düzgün araçların sayısı bir elin parmağını da geçmiyor.Bence illa typer alınacaksa fn2 çok daha mantıklı yada ibiza cupra,polo gti,scirocco model,görsel,düşük km vs önde gelir.
bu saydığın arabaların hic biri bi ep3 değil emre :) Yiğidi öldür hakkını yeme. tamam onlara göre eskidi konfor alakası yok ama o aldıgın tad cok baska :)
AlwaysFast
29-01-2015, 12:10
bu saydığın arabaların hic biri bi ep3 değil emre :) Yiğidi öldür hakkını yeme. tamam onlara göre eskidi konfor alakası yok ama o aldıgın tad cok baska :)
Tabi o konuda haklısın çağlar Typer ın keyfini hiç bi araba vermiyor kesinlikle bu kanıdayım bende.Ben ep3 lere karşı artık biraz ön yargılıyım ama 12.5 cr li ep3 başka ona çok binmek isterim.Diğer arabalarla karşılaştırmam da söylemek istediğimi anlamışsındır sanırım.
çağlarcoskun
29-01-2015, 16:33
Tabi o konuda haklısın çağlar Typer ın keyfini hiç bi araba vermiyor kesinlikle bu kanıdayım bende.Ben ep3 lere karşı artık biraz ön yargılıyım ama 12.5 cr li ep3 başka ona çok binmek isterim.Diğer arabalarla karşılaştırmam da söylemek istediğimi anlamışsındır sanırım.
tabi bi onada bin bencede :D ben bunu satarsam eğer düğünümden sonra bitanede fn2 düşünüyorum fidan spec egsozla çok zevkli hale geliyor :)
eski JR şimdiki 77 ep typerda çok güzel bi araçtır stock şuan. temiz takıntılı titiz adamlar gidip alabilir km çokta korkutmasın motor durumu çok güzeldi
NIF plaka Type R hakkında bilgisi olan varmı :D
NIF plaka Type R hakkında bilgisi olan varmı :D
Hayirdir birisi ilan actida benmi gormedim :)
Burdan yazmasak bulamicaz sahibinide ondan yazim dedim :D
Burdan yazmasak bulamicaz sahibinide ondan yazim dedim :D
Tam yerine yazmissin :)
fbh_honda
02-02-2015, 10:35
Nıf satılık deyıl dıye bılıyorum ve satıcagınıda dusunmuyorum
Tuncay başkana latife etmiştim. Herneyse .. 07NYN56 Fn2 hakkında bilgisi olan varmı?
mehmetcan55
02-02-2015, 23:19
Ep3 dusunurseniz temiz degisensiz 05321773455 arayin goruselim
arkatcaglar
03-02-2015, 14:49
http://i.hizliresim.com/14VoZD.jpg (http://hizliresim.com/14VoZD)
07 nyn 56 mugen fn2 typer benim pm attim
199364974
Tanıdık geliyor ama emin olmak için bilgisi olan varmı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-steam-power-garage-2005-model-ep3-199364974/detay
çağlarcoskun
03-02-2015, 23:46
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-steam-power-garage-2005-model-ep3-199364974/detay
yenidenmi alcan Hayırdır vedat :) senin eski araban :)
yenidenmi alcan Hayırdır vedat :) senin eski araban :)
honda sevgim 15 yaşımdan beri vardı hayalim ep3 typer di bütün kasalarına bindim bi ep3 üm olsun diye dua ediyodum Allah nasip etti oldu ama hevesim kursağımda kaldı artık benim hayatımda hızlı honda yok hatta Honda yok çok güzel arabalar bize gelmiyo Alman iyidir turbo candır az kaldı a3 28rs setup bitti bi arkadasım Arıyor ep3 bakalım kısmet işi çok zor
Geçmişi temiz eli ayağı düzgün ep3 yok mudur a dostlar?
Bende zamaninda temiz ep3 typer cok aradim istedigim gibi ep3 bulamadim vazgectim gercekten temizini kurcalanmamisini bulmak cok zor bence fn2 bakin gorsel anlamdada konfor anlamindada cok daha iyi tabiki karar yine sizindir
Eli ayağı düzgün dolu ep3 isteyen varsa kendi aracımı satmayı dusunuyorum. Otomobilleriniz kısmında konusu bulunmakta.
Aciliyetim yok değerini verecek kişiye satılıktır. Takas aklıma yatan araçlar ile olabilir.
Eli ayağı düzgün dolu ep3 isteyen varsa kendi aracımı satmayı dusunuyorum. Otomobilleriniz kısmında konusu bulunmakta.
Aciliyetim yok değerini verecek kişiye satılıktır. Takas aklıma yatan araçlar ile olabilir.
Aracın konusu ;
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=198543&p=7744776#post7744776
Detaylar pm ile gönderilecektir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ep3-typer-emsalsiz-194968480/detay
kagan-07
11-02-2015, 13:45
Aracın konusu ;
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=198543&p=7744776#post7744776
Detaylar pm ile gönderilecektir.
Sedan vti ile takas düşünürmüsünüZ?
temiz ekstrası cok olan typer ıstersenız pm atın
tabanca (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fiyat-dustu-sahibinden-bol-extrali-fn2-type-r-189423005/detay)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ep3-typer-emsalsiz-194968480/detay
48 TP plakalı typer'a benzettim abi .
48 TP plakalı typer'a benzettim abi .
evet o ...
arkın_aLLen
11-02-2015, 23:58
Aracın eski plakası 48 di bilgi sahibi olan var mıdır ?