Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövüş Sporlarıyla İlgilenenler Buraya!...(Boks, K1, KickBox, Muay Thai vd.)

Sayfa : 1 [2]

Emir_b16a
02-08-2012, 15:14
her spor dalında fiziki yapının branşına haz avantajları vardır.

muhakkak :)

ama antropolojik araştırma yapılmadan neyin ne olduğunu bilemezsin :)

ona bırakalım çalıştığı hoca karar versin :) ne tombullar gördüm hımbıllıktan eser yok :)
aynı şekilde ince uzun adam vücut yapısı ne kdr düzgün olsada kalas gibi :)

MeMo
02-08-2012, 23:38
muhakkak :)

ama antropolojik araştırma yapılmadan neyin ne olduğunu bilemezsin :)

ona bırakalım çalıştığı hoca karar versin :) ne tombullar gördüm hımbıllıktan eser yok :)
aynı şekilde ince uzun adam vücut yapısı ne kdr düzgün olsada kalas gibi :)

hoca karar versin derken hocam ? zaten bunların hepsını bılen tek kısı olmadıgı ıcın önceden karar verılıp gıdılmesı gerekılmıyomu?

tayreep_john
02-08-2012, 23:45
sitede bilek güreşçisi yokmu hiç :)

Emir_b16a
02-08-2012, 23:48
hoca karar versin derken hocam ? zaten bunların hepsını bılen tek kısı olmadıgı ıcın önceden karar verılıp gıdılmesı gerekılmıyomu?

öyle bişey yok :) çalışıpta yapamayan görmedim duymadım bilmiyorum :)

adam antreman hatasından sakatlanır :) hoca vücut yapısı uygun değildi der böyle adamlarda gördük :)

onun için düzgün hocayla hangi vücut yapısına sahip olursan ol her sporu her sanatı elinden geldiği kadar yaparsın :)

MeMo
02-08-2012, 23:55
öyle bişey yok :) çalışıpta yapamayan görmedim duymadım bilmiyorum :)

adam antreman hatasından sakatlanır :) hoca vücut yapısı uygun değildi der böyle adamlarda gördük :)

onun için düzgün hocayla hangi vücut yapısına sahip olursan ol her sporu her sanatı elinden geldiği kadar yaparsın :)

Hocam meraktan soruyorum lütfen yanlıs anlamayın.. Siz ne tarz sporlarla ilgileniyosunuz? Valla ilgileniyomusunuz diye sormaya gerek duymadım cunku baya bı bılgılı bırıne benzedıgınız ıcın bu ısın ıcınde oldugunuzu dusunuyorum :)

Gko
02-08-2012, 23:56
izmirde muay tai-jiujitsu için guzel bi mekan önerebilcek var mı acaba

Emir_b16a
03-08-2012, 00:10
Hocam meraktan soruyorum lütfen yanlıs anlamayın.. Siz ne tarz sporlarla ilgileniyosunuz? Valla ilgileniyomusunuz diye sormaya gerek duymadım cunku baya bı bılgılı bırıne benzedıgınız ıcın bu ısın ıcınde oldugunuzu dusunuyorum :)

3 sene ninjutsu çalıştı üzerine 7 aylık mmma :)

öncesi 5 sene kick box çocukluğumda da doğan kılıçla karate çalıştım uzun bi süre :)

yapamıcağın spor yok kısacası antrönörde bitiyo iş :)

Gko
03-08-2012, 17:59
izmirde muay tai-jiujitsu için guzel bi mekan önerebilcek var mı acaba

:soru::soru::soru::soru::soru:

murat-m
03-08-2012, 19:07
:soru::soru::soru::soru::soru:

bjj turkey diye bi ara google'da Erdoğan Şenol hoca var.bjj ve mma üzerine bildiğim kadarıyla

Gko
08-09-2012, 14:30
erdoğan şenol hocayla gorusuldu mma'e baslıyorum salı gunu hayırlısıyla :)

freelife
19-01-2014, 12:08
yeni konu açmamak adına burdan sormak istiyorum , Hapkido hakkında bilgi sahibi veya bu sporu yapan varmıdır aramızda . Oğlumu uzakdoğu sporlarına yazdırmak istiyorum ( 12 yaşında ) hem eve yakın oluşu salonun hemde birkaç sporu içinde barındırması ilgimi çekti açıkcası ama yinede burdan bir sorayım ve bu sporlarla uğraşanlara bir danışayım istedim.şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Sierra Rs
10-03-2014, 14:05
Konu eski ama ilgilenenler olur belki diye linki eklemek istedim.

GLORY 15 Istanbul (http://www.gloryworldseries.com/en/events/view/107)

Patisever
10-03-2014, 16:49
kıck box,box.body devamlı yaparım ama işin kötü tarafı antrenman için bile olsa arkadasının canını yakmak zorunda kalıyorsun o kotu oluyor

Onur Fatih
10-03-2014, 19:15
5 yil taekwondo yaptim cok kez incittim incildim bu yuzden sogudum dovus sporlarindan ama boks yapmak istemisimdir hep :)

AliGizda
13-03-2014, 15:01
Merhabalar,

Bende babam sayesinde çocukluğumdan beri bir fiil sporun içindeyim. Kıck Box'ta amatör anlamda çeşitli dereceler aldım ve sakatlıktan ötürü sporu bırakmak durumunda kaldım. Şu anda Fenerbahçe Dereağzı Tesislerinde babam ve kardeşimle beraber Kıck Box dersleri veriyoruz.

HONDAHAN
13-03-2014, 16:47
1989 da başlayan Karate serüvenim aralıklı 3 sene devam etti ve kahverengi kuşak terk. :(
1993 te başladığım Kung-fu 'yu Siyah kuşak 1 dan a kadar devam ettirdim, antrenör yardımcılığı ile berabe 1996-98 arası Taekwondo 'da yaptım ve onda da siyah kuşak aldım, Kick boks lisansım ve Kung-fu da İstanbul birinciliğim var. Ama malesef bunca şeye karşın Ağır bir sakatlık ve ameliyat geçirdim, şimdi trafikteki herkes abim :D Ha dayım olmaya kalkışan olursa ameliyata falan bakmam elimden geleni yaparım ama sonuç her iki taraf için de kötü olur :D :D

lethaldoze
13-03-2014, 16:49
Krav maga düşünüyorum bende, vakit sıkıntısını bi çözebilirsem.

murat-m
13-03-2014, 17:03
Beylikdüzü bölgesindeysen Can HÖCÜK'ü öneririm. 2,5 yıl kadar yanında asistanlığını yaptım, şimdilerde görüşmüyorum ama iyi bir eğitmendir.

yakuza
13-03-2014, 19:31
uzun yıllar hadouken ve shouryuken çekmişliğim var, sonradan shouryu reppa çekmeyide öğrendik ama street fighterda :)

Thracian
13-03-2014, 22:53

Antalyada keav maga cı varmı?

CaNeR54
13-03-2014, 23:06
Olimpiyatlarda final oynamış Malik Beyleroğlu'nun 5-6 aydır öğrencisi olarak boks yapıyorum. Keşke boksa 10-12 yaşlarında başlamış olsaydım diyorum ileride çocuğumu kesin olarak yaptıracağım spordur.

onurcan16
14-03-2014, 01:15
kick box, thai box ve mma kafes dovusu 12 yasimdan beri ilgi duydum yaptim 2009 yilinda sakatlanmamla noktayi koydum suan yapiliyim ama kas denen seyden cok yag var :D eskiden torrent yardimiyla tayland boksu ligini indirir izlerdim bir siteden inanilmaz seyler vardi :) suan sadece kosu yapiyorum

Mivec_4G63
14-03-2014, 10:22
Savunma sporu olduğu için 4 sene kadar Taekwando sporuyla ilgilendim

gcapraz
14-03-2014, 10:40
4 yıldır kickbox sporu yapıyorum. bence kickbox bir yaşam tarzıdır. mma hariç diger sporlar ile pek kıyaslanamayan bir spor olarak görüyorum. bakırköy ring kickbox tamer serbest hocanın salonuna gidiyorum. daha başka hiçbir salona gitmedim daha öncesinde de hiçbir dövüs sanatıyla da ilgilenmedim. herkese şiddetle tavsiye ederim.

ahmetuygur
14-03-2014, 10:44
4 yıldır kickbox sporu yapıyorum. bence kickbox bir yaşam tarzıdır. mma hariç diger sporlar ile pek kıyaslanamayan bir spor olarak görüyorum. bakırköy ring kickbox tamer serbest hocanın salonuna gidiyorum. daha başka hiçbir salona gitmedim daha öncesinde de hiçbir dövüs sanatıyla da ilgilenmedim. herkese şiddetle tavsiye ederim.

Mma ci döver dövemezse de boğar :D

ahmetuygur
14-03-2014, 10:46
Benim de spor salonumun üyeliği bitiyor 1 ay sonra Ertan Balabanın ataşehirde atığı crossfit balaban'a başlıycam Hünkar Kılıç hocayla kick boks Ertan hocajla Bjj eski günlere dönüş :) Güzel salon yapmış

Sierra Rs
18-03-2014, 07:16
Hali hazırda Murat Kazgan Fight Club'a giden var mı aramızda?

gcapraz
18-03-2014, 08:22

:) bogmalar falan yok yerde hareketler trickler falan :) kural vs kuralsız olayı :)

E46
18-03-2014, 09:42
ben wing chun yaptım yıllarca. siyah bi peugeot 306 dan inen eli sopalı 5 kişi saldırmıştı. (dövüşmekten haberi olmayan 5 maganda) en son beni karakola şikayet etmişler darp edildik diye :)) evirdim çevirdim yermisin yemezmisin bi ona biona :)

clioGT
18-03-2014, 09:56
Benim de spor salonumun üyeliği bitiyor 1 ay sonra Ertan Balabanın ataşehirde atığı crossfit balaban'a başlıycam Hünkar Kılıç hocayla kick boks Ertan hocajla Bjj eski günlere dönüş :) Güzel salon yapmış

cihan diye bi arkadaş var sanırım o da oraya gidiyo

adamı 2 sene filan gördüm, son gördüğümde şok oldum

resmen şekil dğeiştirmişti crossfit olayıyla

s2k
18-03-2014, 10:00

Pislik bi spor her türlü :D:D:D

muzurasd
18-03-2014, 10:02
hünkar benim lise arkadaşım sağlam kick boxcudur kendisi

cupra64
18-03-2014, 10:13
Bende uzun bi dönem boks yaptım ama daha sonra sınavlar nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. Tam bi kimbo slice hastasıyımdır :) Karıstığım bi sokak kavgasından sonra iri ve esmer olduğum icin arkadaslarda bu lakabı takmıslardı :)

zübeyir
18-03-2014, 10:14
Almanya'da Amatör gençlerde 2 tane birincilik 1 tane üçüncülük derecem var. Halen amatör olarak boks yapıyorum. Antrenmanlarımı aksatmamaya çalışıyorum.

Bu arada Klitschko çok açık dövüşüyor ama bokstaki çok önemli bir artısını kullanıyor. Uzun kollar ve direk vuruşlar.

ZİYAAAA ZİYAAAAAA :D :D :D

Arslan kadar Arslan :D

s2k
18-03-2014, 10:19
ZİYAAAA ZİYAAAAAA :D :D :D

Arslan kadar Arslan :D

sdgfasjgfhjgfjfajkgfjsdf

lethaldoze
18-03-2014, 11:27
Beylikdüzü bölgesindeysen Can HÖCÜK'ü öneririm. 2,5 yıl kadar yanında asistanlığını yaptım, şimdilerde görüşmüyorum ama iyi bir eğitmendir.

Kule dibi Bülent Hoca var, abimin arkadaşıdır. Bildiğim kadarıyla da en iyisi. Zamanında Bush türkiyeye geldiğinde korumalığını yapmış. İsrailde eğitim vermiş. Fransız ordusunda paralı askerlik falan bi dünya film fırıldak... adamın geçmişi cezbediyor beni :D Beylikdüzü çok uzak bana.

Antalyada keav maga cı varmı?

Antalya da ne işim var yahu İstanbul iyidir :D

ulasoztas1
18-03-2014, 12:12
küçüklüğümden beri dövüş sporlarına ilgiliyimdir küçükken ailem yollamamıştı ancak artık gidebilirim tabi yaş oldu 25 :) Kickbox a başlamanın yaşı var mıdır? geç kalmış sayılır mıyım?

mcitir
18-03-2014, 13:10
Kendim torbada boks çalışıyorum ama Etiler Levent bölgesinde tavsiye edeceğiniz boks eğitimi alınabilecek salon varmıdır?

Erdem K.
18-03-2014, 13:30
ben wing chun yaptım yıllarca. siyah bi peugeot 306 dan inen eli sopalı 5 kişi saldırmıştı. (dövüşmekten haberi olmayan 5 maganda) en son beni karakola şikayet etmişler darp edildik diye :)) evirdim çevirdim yermisin yemezmisin bi ona biona :)

Hocam ağzımı burnumu kırmadan, sakatlamadan, bana bu sporu öğretebilir misin rica etsem :)

Şaka bir yana wing chun sanırım sokak dövüşlerinde baya kullanışlı bir teknik...

İzmir'de işinin ehli, beni kum torbası gibi kullanmadan bu sporu veya mudailleri varsa öğretebilecek olan var mı? (Salon isim, adres olursa süper olur...)

bahadırtelli
18-03-2014, 22:39
Üniversite yıllarında capoeira yaptım uzun zaman hoplama zıplamada esneklikte baya bir ilerlemiştim ama o zamanlar 65 şimdi 85 kiloyum.
Ayrıca sol dizimde bağlar kopuk yogun iş tempomdan dolayı ameliyat olmayı düşünmüyorum şimdilik.
Sol dizimi zorlamadan yapabileceğim bir dövüş sporu neler olabilir.

grkm
18-03-2014, 23:09

achmed baskan, guzel tercih :) Ertan bildigin bir marka yarattı adıyla :icon_tup:

Benimde cok taze olmasına rağmen Sensei Zühtü Akıllı hocayla 2 aylık bir Aikido tecrübem var.

İşten pek zaman ayırıp gidemediğim için bayağı hevesim kaçtı

suk3b3
19-03-2014, 00:12
6 yıl aktif olarak boks yaptım. 2 yıl eğitmenlik yaptım. 77 boksör eğittim.
hocam yılmaz kırkbeş oğludur.
not : polis oldktan sonra kimseye yumruk atmadım.

desibel
19-03-2014, 09:00

Senin tavsiyenle hünkarla tanıştım gerek kişiliği gerek antrenmanlarıyla 10 numara bi adam herkezede tavsiye ederim :icon_tup:

Kendi işim çok yorucu olduğundan kick box idmanlarını brakmak zorunda kaldım pamuk spora yazıldım haftada 2 gün kum torbasında çalışıyorum hünkarın bize yaptırdığı idmanları kendimce yapıyorum orda ama gerisi sauna havuz jakuzi olarak geçiyo haftanın :D

HardCore
19-03-2014, 19:09
Hocam ağzımı burnumu kırmadan, sakatlamadan, bana bu sporu öğretebilir misin rica etsem :)

Şaka bir yana wing chun sanırım sokak dövüşlerinde baya kullanışlı bir teknik...

İzmir'de işinin ehli, beni kum torbası gibi kullanmadan bu sporu veya mudailleri varsa öğretebilecek olan var mı? (Salon isim, adres olursa süper olur...)

Palmiye avm de white clup vardı abi sanırsam :icon_tup:

01ayk01
19-03-2014, 20:21
konuyu tam olarak okuyamadim. beylikduzu civarinda kickbox tarzi egitim alabilecegim hoca varmi acaba ? varsa numara fln alsam. ciddi baslamak istiyorum.

01ayk01
20-03-2014, 16:58
Up up up yokmu bilen eden ?

ERDO
13-04-2014, 01:29
glory 15 gecesinin sonuna geldik
gokhan saki'nin final macinda, rakibinin(tyrone spong) ayagi kirildi mac bu sekilde bitti malesef... umarim cabuk toparlar kendini

Kahn23
13-04-2014, 01:34
glory 15 gecesinin sonuna geldik
gokhan saki'nin final macinda, rakibinin(tyrone spong) ayagi kirildi mac bu sekilde bitti malesef... umarim cabuk toparlar kendini

Çok kötü oldu ya. 2 maçı da trajik bi şekilde kazandı Saki :o

ERDO
13-04-2014, 01:36
aynen oyle oldu
keske boyle bitmeseydi... gokhan saki kazandigina sevinemedi bile

Kahn23
13-04-2014, 01:37
Ayak kırılmasaydı bile önceki maçında Spong baya yıpranmıştı. Saki çok daha rahat kazanmıştı ki bu maçı da kazanabilirdi..

ERDO
13-04-2014, 01:44
kazanabilirdi tabii, benim icin favori gokhan saki'ydi...
vallahi tadini cikaramadik dogru duzgun... sevinemedik bile sampiyonluga

weST.27
13-04-2014, 02:31
sevinecek hal kalmadı çok üzüldüm spong'a...

Ufuk
13-04-2014, 07:34
Anadolu yakasında wing chun öğrenebileceğim (mümkünse en iyi şekilde) hırpalayacak ama ağzı burun dağıtmayacak bir hoca/salon tavsiyeniz var mı ?

Mehmet Opc
13-04-2014, 12:15
Bende spor ve kendimi koruma amacli kickbox yapmak istiyorum istanbul gayrettepede oturuyorum bana önerebileceginiz bi yer varmi beşiktaş mecidiyeköy levent maslak taraflarinda

mcitir
13-04-2014, 12:40
Arkadaşlar Avrupa bolgesi boks eğitimi icin yardım.

Emrecan-R
29-11-2017, 16:39
hort olucak ama ufc ile ilgilenen varmı

Emrecan-R
29-11-2017, 16:40
pride bellator gibi organizasyonlarda olabilir :D

SekoLive
29-11-2017, 16:45
2 ay oldu boksa başladım

1.5 yıl gittiğim fitness için üzülüyorum ... keşke ilk boksa başlasaymışım.

Emrecan-R
29-11-2017, 16:47
2 ay oldu boksa başladım

1.5 yıl gittiğim fitness için üzülüyorum ... keşke ilk boksa başlasaymışım.

nerde başladın abi? eski boksör bir abim var adam heykel gibi oda pek vucut geliştirmeyi sevmiyor :D