PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövüş Sporlarıyla İlgilenenler Buraya!...(Boks, K1, KickBox, Muay Thai vd.)

Sayfa : [1] 2

burakN
18-02-2012, 22:31
Merhaba Arkadaşlar,

Aramızda hem dövüş sporlarıyla uğraşan hem de izleyenler vardır. Boks, K1, Kickbox, Muay Thai vd. tüm ilgili sporları içeren tüm dallarda bilgi ve yorumlarımızı paylaşabiliriz. Bu vesileyle hem dövüş sporlarıyla ilgili tecrübemizi paylaşalım hem de müsabakalar ve sporcular hakkında fikir alışverişinde bulunalım.

Mesela bu akşam kanaltürk' te az sonra ağır sıklet mücadelesinde Vitali Klitschko ile Dereck Chisora' nın maçı var. İzlemenizi tavsiye ederim.

Shadow_Dancer
18-02-2012, 22:40
ahmetuygur gelirse aydınlatır baya, kafes dövüşçüsü kendisi..

Ferhat_V
18-02-2012, 22:42

evet lise önlerinde adam döverek başladı şimdi bayağı taktik öğrenmiş 2 li 3 lü dövüş filan yapıyor..

Yiğit G.
18-02-2012, 22:43
http://s15.postimage.org/67evpch7t/1276571220694.gif

Shadow_Dancer
18-02-2012, 22:43
evet lise önlerinde adam döverek başladı şimdi bayağı taktik öğrenmiş 2 li 3 lü dövüş filan yapıyor..

:) hobisini spora dönüştürmüş işte ne güzel..

Thracian
18-02-2012, 22:57
http://s15.postimage.org/unx1jthyh/1276571220694.gif

emre_
18-02-2012, 22:58
Kickbox u cok severim 2 sene kadar severek yaptim 6 ay kadarda tai box yaptim izlemeyide cok severim :)

KÖROĞLU
18-02-2012, 23:10
Merhaba Arkadaşlar,

Mesela bu akşam kanaltürk' te az sonra ağır sıklet mücadelesinde Vitali Klitschko ile Dereck Chisora' nın maçı var. İzlemenizi tavsiye ederim.

biraz gergin başlıyor maç bakalım ne olacak.

Aykut106
18-02-2012, 23:16
3 seneden fazla Aikido yaptım üstüne biraz sevdiğim bi arkadşım taekwondo ya yönlendirdi.Şu an boştayım:)Bunlardan önce yüzme basket var tabi:)

PROMINENT
18-02-2012, 23:18
federasyondan lisanslı 10khan ( 2.5 sene önce ) muay thai :)

darkmoon
18-02-2012, 23:29
Bu akşam kanalturkde fight club vardı arkasındanda boks gecesi yapdılar tam boks kanalı oldu bu gecelik. :)

BoraRS
18-02-2012, 23:42
Almanya'da Amatör gençlerde 2 tane birincilik 1 tane üçüncülük derecem var. Halen amatör olarak boks yapıyorum. Antrenmanlarımı aksatmamaya çalışıyorum.

Bu arada Klitschko çok açık dövüşüyor ama bokstaki çok önemli bir artısını kullanıyor. Uzun kollar ve direk vuruşlar.

Ertekin
18-02-2012, 23:42
8 sene boyunca boks yaptım.12 yaşımdan askere gidene kadar.

ArasFırat
18-02-2012, 23:48
kick box. 9 ncu senemdeyim. sakatlıktan dolayı 2009 ekim ayından bu yana yardmcı antrenörlükle uğraşıyorum. geçtiğimiz sene aralık ayında yapılan dan derecelendirme sıanwından başaraıyla geçip 9ncu dan dan 10ncu dan a geçebilmenin gururunu yaşamaktayım.:)

Edit: kimle bu muhabbet açıldıysada neredeyse her muhabbet ettiğim kişi bnde 2 yıl yapmıştım diyo. ne enteresandır ki. :)

chiefkadir
18-02-2012, 23:52
Tartıda Dereck in bu şaplağıyla başlayan maçta 6.raund bitti yıkılan yok,
Dereck Chisora slaps Vitali Klitschko at weigh-in for WBC title | Sport | The Guardian (http://www.guardian.co.uk/sport/2012/feb/17/dereck-chisora-slaps-vitali-klitschko)

erh
18-02-2012, 23:52
herkes profesyonel arkadas kimin nolcagı belli değil :D

BaDCaT
18-02-2012, 23:55
Bu Derek denen eleman baya şımarık birşey Vitali ye basına çıktığında tokat mi ne atti yuzyilin dayagini yicek bu aksam..

BoraRS
18-02-2012, 23:57
Tartıda Dereck in bu şaplağıyla başlayan maçta 6.raund bitti yıkılan yok,
Dereck Chisora slaps Vitali Klitschko at weigh-in for WBC title | Sport | The Guardian (http://www.guardian.co.uk/sport/2012/feb/17/dereck-chisora-slaps-vitali-klitschko)

Abi ağır siklet maçları genelde böyle oluyor. Herifler beton gibi olduğu için kolay kolay yıkılmıyorlar. Ah Tyson ah :) *** çuvalı gibi indiriyordu rakiplerini :)

ERY98
19-02-2012, 00:00
Abi ağır siklet maçları genelde böyle oluyor. Herifler beton gibi olduğu için kolay kolay yıkılmıyorlar. Ah Tyson ah :) *** çuvalı gibi indiriyordu rakiplerini :)

Yazılanları okudumda, benzetme güzel olmuş :)

alex
19-02-2012, 00:00
Eger boks dersi almak isteyen olursa beşiktaşda iybir ohoca var ulus yanı nafız başaran boks okulu

Bad-Fast
19-02-2012, 00:32
kick box ve taekwondo ile ilgileniyorum elimden geldiğince yaptım yapıcam inş.

bu maçın öncesi neler neler oldu , çok zevksiz bi maç çıkardılar , beklenenin çok altında bitti...

chiefkadir
19-02-2012, 00:34
Abi ağır siklet maçları genelde böyle oluyor. Herifler beton gibi olduğu için kolay kolay yıkılmıyorlar. Ah Tyson ah :) *** çuvalı gibi indiriyordu rakiplerini :)Bu sınıfa kısa süre Badr hari geliyo zikertecek alayını:hahaha:

ygtrn
19-02-2012, 00:44
nafiz başarandan özel ders aldım uzunca bi süre, şuan evde speed ball vs gibi ekipmanlarım mevcut kendim çalışmaktayım, vaktim olunca tekrar başlamayıda planlıyorum....

kendi boyutlarımda 2 3 kişiyi tek başıma dövebilirdim küçükken hatta ortaokulda kalabalık karambolünde 6 tane basketbolcuyu pert etmiştim :D:D:D.... şükür yıllardır bi kavga etmişliğim olmadı ama geçen yaz trafikte 3 tane elemanı aynı anda çizik dahi almadan çok fena sopalayınca yaptığım sporun nekadar faydalı olduğunu anladım :) inşllh tekrar böyle bi durumda kalmak zorunda kalmam insanlara zarar vermek hiç hoş değil 3 5 gün vicdan azabı çekiyorsun haklıda olsan haksızda olsan... ama elemanlar kaşındı, kalabalığız piskolojisiyle üzerime saldırdılar ve ilk vuranda(vurmaya çalıştılar) onlar oldu....

Bi1ReD
19-02-2012, 00:55
En sevdigim tabi filmlerde

Best of Yuri Boyka - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SbI_04n3lLU)

alex
19-02-2012, 01:04
nafiz başarandan özel ders aldım uzunca bi süre, şuan evde speed ball vs gibi ekipmanlarım mevcut kendim çalışmaktayım, vaktim olunca tekrar başlamayıda planlıyorum....

kendi boyutlarımda 2 3 kişiyi tek başıma dövebilirdim küçükken hatta ortaokulda kalabalık karambolünde 6 tane basketbolcuyu pert etmiştim :D:D:D.... şükür yıllardır bi kavga etmişliğim olmadı ama geçen yaz trafikte 3 tane elemanı aynı anda çizik dahi almadan çok fena sopalayınca yaptığım sporun nekadar faydalı olduğunu anladım :) inşllh tekrar böyle bi durumda kalmak zorunda kalmam insanlara zarar vermek hiç hoş değil 3 5 gün vicdan azabı çekiyorsun haklıda olsan haksızda olsan... ama elemanlar kaşındı, kalabalığız piskolojisiyle üzerime saldırdılar ve ilk vuranda(vurmaya çalıştılar) onlar oldu....

Nafız başaranın 2 ogluda kendi gibi sporcu

büyük oglu ıle basket bol oynadık ben rahatsızlandıgım ıcın bırakmak zorunda kaldm kanserı yendım tabırı caızse

oda omuzundan sakatlandı ondan dolayı bıraktı

ama halen spora devam

ygtrn
19-02-2012, 01:08
evet omzundan sakalığı olduğu konuşmuştuk muhabbetlerimiz olurdu hep hocamla :) oğlunu şahsen taımam ama...

kanseri yenmen çok çok güzel bi olay allah kimseye göstermesin :)

BurakCengizhanoğlu
19-02-2012, 01:19
Anadolu yakası boks dersi almak istiyorum :D

ygtrn
19-02-2012, 01:27
Anadolu yakası boks dersi almak istiyorum :D

gel ben seni bi sopaliyim önce :D:D:D

la hayırsız ne aramıon amk!!!

BurakCengizhanoğlu
19-02-2012, 01:29
gel ben seni bi sopaliyim önce :D:D:D

la hayırsız ne aramıon amk!!!

Kanka pejoyu verdim arabasızım bu haftada :D :D

alex
19-02-2012, 01:42
evet omzundan sakalığı olduğu konuşmuştuk muhabbetlerimiz olurdu hep hocamla :) oğlunu şahsen taımam ama...

kanseri yenmen çok çok güzel bi olay allah kimseye göstermesin :)

amin :)

zor oldu ama dile kolay 5 seenemi doldurdum

kısmetse bıdaha yasamıcam öle seyler :)

Absinthé
19-02-2012, 01:48
Bu kadar kişi keşke takım kursaymışız ahaha :) muay thai yapıyorum bende :)

Eray Yümsel
19-02-2012, 01:48
bende street fighter yapıyorum level 29 dayım :D

BaDCaT
19-02-2012, 01:53
bende street fighter yapıyorum level 29 dayım :D

Kol bozuk kol :D

lvl 70 char satilik benim :P

Serkan06
19-02-2012, 01:53
hepinizi döverim dikkatli olun :D tai boks moks anlamam dalarım osmanlı dokadıynan :D şaka bi yana sporun her dalı faydalı...

omercanilica
19-02-2012, 02:09
mma anadolu yakası kadıkoy tarafında var mı? eskıden erenkoyde vardı sanırım ama sımdı kavacıga tasınmıslar

63owen63
19-02-2012, 02:13
herkes demir yumrukmuş yahu :)

Bende fena sayılmam streetfighter olarak :D

Allah korusun.

Günkut
19-02-2012, 02:41
en hızlı ögrenilen hangisi bunlardan :D tüysiklet olarak hangisini tavsiye edersiniz ?

erkin006
19-02-2012, 02:48
en hızlı ögrenilen hangisi bunlardan :D tüysiklet olarak hangisini tavsiye edersiniz ?

muay thai ile alayını maymun edersin...azından burnundan tutup çekip dövüyorsun biraz garip bi dövüş sanatı:D

ama alayına go yani:D

Eray Yümsel
19-02-2012, 03:13
ben zamanında söyledim 2sene falan oldu yıne boyle bı konuda tech fightclub açalım bırakın kickboxu muayı tayiyi gelin teke tek herşey serbest kapışalım stres atarız :D

MURAT-CRX-06
19-02-2012, 03:19
Yazılanları okuyunca şöyle bi düşündüm gerıye dönüp baktığımda,uzun yıllar taekwondo sporuna gönül vermiş birisi olarak aklıma gelenler yediğim dayaklarmı desem,müsabakalara katılmak için verdiğim emeklermi yoksa o selim sırrı tarcan, 19 mayıs spor salonlarının yolunu yıpratmakmı desem entremanlara gelmek isteyipte aidat parası bulamıyan öğrencilerimmi ne desem bilmıyorum ama şu alenen bir gerçekki bu güzel vatanımızda sporcunun yeri en arka sıra çok yazık çok çok emek verip bir yerlere geliyorsun ama sana sadece teşekkür eder gibi eline bir plaket ve boynuna astıkları renkli kurdeleli adına madalya dedikleri şeyi taktılarmı temem hadi evine işine gücüne bak hesabı oluyodu bizim zamanımızda 90 lı yılların başında bıraktım sporu o zamanlarda (eskiler bilir az çok ) tennur YERLİSU hocamız vardı,Yanlış hatırlamıyorsam başbakan turgut ÖZALDI ve tennur hocamıza kazanmış olduğu 1. likten dolayı bir miktar CUMHURİYET altını ve bir araba hedıye etmışti;sporda başarılı olan kardeşlerimizin son durumu ne bilmıyorum ama inşALLAH bizim dönemimiz gibi deyildir durumlar.

Konuyu açan burakN arkadaşıma teşşekürler.

GokhanE.
19-02-2012, 05:08
Ulkemizde maalesef futbol disinda hicbir sporun kiymeti bilinmiyor, dovus sporlari da bunlarin en basinda. Bir de yaptiginiz spora olan olumsuz yorumlar cabasi. Tum olumsuz yorumlarin tersine spor yapmam beni hep beladan uzak tutmustur,gelisme cagimdaki zamanimi bos gezerek degil spor yaparak gecirmemi saglamistir.

Tecrube olarak ; ben de once kickboxla tanistigim dovus sporlarina 19 mayis spor salonunda box calisarak devam ettim. Kickbox hocam Yavuz Taspinar ( Ustad spor kulubu ) , box hocam ise Gokhan Bozdogan oldu ikisi de cok degerli eski milli sporculardir. Spora baslamama beni ozendiren ve bana abilik yapan da degerli sporcularimizdan Hakan Karakurt olmustur. Bu 3 isime de beni sporla tanistirdiklari icin ne kadar tesekkur etsem azdir. Spor yaptigim sure icinde katilmak istedigim 2 turnuvaya ilki ailevi,ikincisi hazirlanirken sakatlanmam sonucu katilamamistim ve bu sanssizligim hala icimde kalmistir. Ne yazikki universitede ilerleyen yillarla beraber yogunlasan derslerim yuzunden dovus sporlariyla ilgilencek vakti bulamayip biraktim.Bu konuyu gordugumde tum yaptigim antremanlar ve bana emegi gecen herkes gozumun onune geldi :)

19 mayis Sefik Tetik Boks Salonu nun giris kapisinda bir yazi yazar,aynen soyle : " Bu Kapidan Ne Sampiyonlar Gecti " ,bu konu da umarim aktif kalir ve biz de oncelikle kendi sporcularimiz olmak uzere o sampiyonlari bu konu altinda konusur,tartisiriz.Bu konu icinde de nice sampiyonlar gecer :)

BoraRS
19-02-2012, 08:16
ben zamanında söyledim 2sene falan oldu yıne boyle bı konuda tech fightclub açalım bırakın kickboxu muayı tayiyi gelin teke tek herşey serbest kapışalım stres atarız :D

Odun, mumçika, kelebek, ısırma, saç çekme, göze parmakla basma da serbest mi :D

cupra64
19-02-2012, 09:11
Muhai tai ile ilgilenmiştim bir zamanlar. :D ama bundan ziyade konuyu görünce lise yıllarım geldi aklıma. Az adam düzlemezdik büyük kavgamız cok olmuştu. Bir keresinde hiç unutmam 2 okul girmiştik birbirimize korunun içinde. 10 a 10 diyebilirim. Fazlası vardır kesin ama bunlar net olarak kavgaya giren vatandaşlar :D Polis gelmişti daha sonra ayırdılar ve polisin telsizden söylediği laf şuydu. 45-40 buraya uzun kalın bir jop...

burakN
19-02-2012, 09:38
Yazılanları okuyunca şöyle bi düşündüm gerıye dönüp baktığımda,uzun yıllar taekwondo sporuna gönül vermiş birisi olarak aklıma gelenler yediğim dayaklarmı desem,müsabakalara katılmak için verdiğim emeklermi yoksa o selim sırrı tarcan, 19 mayıs spor salonlarının yolunu yıpratmakmı desem entremanlara gelmek isteyipte aidat parası bulamıyan öğrencilerimmi ne desem bilmıyorum ama şu alenen bir gerçekki bu güzel vatanımızda sporcunun yeri en arka sıra çok yazık çok çok emek verip bir yerlere geliyorsun ama sana sadece teşekkür eder gibi eline bir plaket ve boynuna astıkları renkli kurdeleli adına madalya dedikleri şeyi taktılarmı temem hadi evine işine gücüne bak hesabı oluyodu bizim zamanımızda 90 lı yılların başında bıraktım sporu o zamanlarda (eskiler bilir az çok ) tennur YERLİSU hocamız vardı,Yanlış hatırlamıyorsam başbakan turgut ÖZALDI ve tennur hocamıza kazanmış olduğu 1. likten dolayı bir miktar CUMHURİYET altını ve bir araba hedıye etmışti;sporda başarılı olan kardeşlerimizin son durumu ne bilmıyorum ama inşALLAH bizim dönemimiz gibi deyildir durumlar.

Konuyu açan burakN arkadaşıma teşşekürler.

Rica ederim. Konunun ilgi görmesine sevindim.

Ümraniye ve civarında oturanlara Ağır sıklet boksör Eyüp Kuşçu' nun salonunu öneririm. Boks ve Kickboks' da özel ders verir. Antrenörlük yönü kuvvetli olduğu için sakatlanma riski azdır. İyi antremanı vardır vs.

dragon
19-02-2012, 09:46
1992 yılından beri dönem dönem farklı dövüş sporlarıyla uğraşıyorum.Karate de İbrahim DİLER hoca ile başlayıp Haydar GÜNER'le devam ettim. 3 sene kadar yaptım ama siyah kuşak sahibi olamadım ara vermek zorunda olduğum için.. Çeşitli salonlar da yine aralıklarla MuayThai yaptım.Son olarakta geçen sene Ramazan BEYAZKAYA hocanın salonun da kickbox çalışıyorum.İstanbul Sanayi Mahallesin de.Tavsiye ederim bu sporu ve Ramazan hocayı.

burakN
19-02-2012, 09:48

Maç pek zevkli değildi. Chisora 6. raunddan sonra taktik değiştirdi. Bu raundda kapalı gardla içeri sızmaya çalıştı ama başarısızdı. Sonraki raundlarda içeri sızmayı başardı ve bir kaç vuruş yaptı ama etkisizdi.

Maçın hemen öncesi Vladimir' in kardeşi Wladimir' e tükürmesi çok tahrikkardı. Keza tartıda Vitali' yi tokatlaması da cabası. Hani besle kargayı oysun gözünü misali adama şans vermişler kendisiyle dövüşmesi için yaptığı çirkeflikler sporcu ahlakına uymuyor. Sokak serserisi gibiydi.

Vitali istediği şekilde dövüşemedi. Kombinasyonları tamamlayamadı. Rakibin sürekli içeri girmesi mesafe koymasını önledi. Özellikle 6. raunda kadar rahattı sonrasında o da istediği gibi vuramadı. Önde olmanın avantajıyla maçı tamamladı. Sarılmalarla rakibi pasifize etti.

Chisora boy dezavantajını çözemeyince ısrarlı çabası bir işe yaramadı. Adamın çenesi de kuvvetliymiş. Bir kaç sert kroşe ve direkte etkilenmedi.

Vitali' nin artık bu işi bırakacağını hissettim. Ne ona ne de kendisine rakip yok ve klasik oyun anlayışlarıyla rakiplerini yenebiliyorlar. Sporu bıraksa kimse adamı suçlamaz yada ayıplamaz kaçtı diye zira arkadan umut vaat eden kimse gelmiyor.

Sonuçta Vitali' den nakavt bekleyenler sükutu hayale uğradı ama bileğinin hakkıyla maçı aldı. Tebrikler.

fatihcakin
19-02-2012, 09:48
Kick-Box 6-7 ay mavi kuşak terk :D

kelalper
19-02-2012, 09:50
22 yaşımdayken trafikte birisi ile dalaşma sonucu elemanın burnunu suratına gömünce ben tehlikeli oluyorum aikido yapmalıyım dedim ve başladım. 3 sene aralıksız gittim. Hocamın ısrarlarına rağmen dan sınavlarına girmedim. sadece 3.kyu ya kadar geldim. Benim için çok değerli olan Hakamayı bir programda Hülya avşarın üzerinde görünce federasyona ağır bir yazı yazdım. Ceza alıp 4.kyu ya indirildiğim açıklanınca bıraktım.

fatihcakin
19-02-2012, 09:54
22 yaşımdayken trafikte birisi ile dalaşma sonucu elemanın burnunu suratına gömünce ben tehlikeli oluyorum aikido yapmalıyım dedim ve başladım. 3 sene aralıksız gittim. Hocamın ısrarlarına rağmen dan sınavlarına girmedim. sadece 3.kyu ya kadar geldim. Benim için çok değerli olan Hakamayı bir programda Hülya avşarın üzerinde görünce federasyona ağır bir yazı yazdım. Ceza alıp 4.kyu ya indirildiğim açıklanınca bıraktım.

Nasıl yani :D Hülya Avşar falan ne oldu acaba

dragon
19-02-2012, 10:14
Eger boks dersi almak isteyen olursa beşiktaşda iybir ohoca var ulus yanı nafız başaran boks okulu

Nafiz hoca nın yeni salonu çok güzel ama grup derslerin de bile aylık 350 lira gibi bir ücreti var. Ayda 12 saat ders için bu rakam bence çok çok abartılı.. 100-120 gibi rakamdır olması gereken ki ben o kadar bile vermiyorum

ygtrn

hakama ne abi? :D

onat
müsabaka ne oldu ?? her zamanki gibi klichko beden avantajını kullanarak seyir zevki olmayan korkak boksuna devam mı etti kısa özet geçebilcek varmı ??

burakN
19-02-2012, 10:22
19 mayis Sefik Tetik Boks Salonu nun giris kapisinda bir yazi yazar,aynen soyle : " Bu Kapidan Ne Sampiyonlar Gecti " ,bu konu da umarim aktif kalir ve biz de oncelikle kendi sporcularimiz olmak uzere o sampiyonlari bu konu altinda konusur,tartisiriz.Bu konu icinde de nice sampiyonlar gecer :)

Aynı tememnileri paylaşarak ömrünü kaybetmiş sporcularımıza rahmet dilerken yaşayan ama sporu bırakanlara şükran duyar, halen aktif spor hayatına devam edenleri de elimizden geldiğince destekleriz.

Bu vesileyle gerek geçmişte yaşamış yada şu an emekli olmuş sporcularımıza ve gerekse müsabakalara devam eden sporcularımıza da değinerek doğru mesajları vermeyi temenni ediyorum.

Dövüş sporları kendi içerisinde değerleri olan ve meydan okumayı saygı ve kurallar çerçevesinde yapan bir spordur. İlla ringe çıkıp dövüşmek şart değildir. Antremanlarına katılmak, tekniklerini öğrenmek bile güç, kondüsyon disiplin ve özgüven kazandırır. Fit olmak için ideal sporlardan biridir. Müsabık olmak işin bir başka evresidir. Ahlaklı bir sporcu çok gerekli olmadığı müddetçe dışarıda bunu kullanmaz. Bu sporla uğraşanlar birbirine ve yaptığı işe saygı duyar.

burakN
19-02-2012, 10:23
müsabaka ne oldu ?? her zamanki gibi klichko beden avantajını kullanarak seyir zevki olmayan korkak boksuna devam mı etti kısa özet geçebilcek varmı ??

Ben yukarıda özetledim!...

;)

Kadyr
19-02-2012, 10:25
Ben ilkokulda karateye gitmistim ozmanlar iyi doverdim gun gectikce yaslandik:) kickbox a yazilmistim iki gun gidebildim sonra dersane yalan etti.sonra omuzumda ckinca gitmeye korktum kick box falan yaparken cikar diye.omuz ckinca kavgadanda uzak olmaya calisiyorum zaten baksaniza millet dovuscu olmus:D

Emir_b16a
19-02-2012, 10:30
mma anadolu yakası kadıkoy tarafında var mı? eskıden erenkoyde vardı sanırım ama sımdı kavacıga tasınmıslar

libadiye de murat kazgan academy muai tai ve mma

kozyatağında ertan balaban bjj ve mma veriyolar

şu an bnde murat kazgan academy deyim uzun aradan sonra spora dönmek zor oluyo :)

freelife
19-02-2012, 10:49
uzun bir süre karate ile uğraştım ama çekirdekten yetişme sokak dövüşünden şaşmam :D

burakN
19-02-2012, 10:53

Ertan ve ortağının yeri Acarkent' de değilmiydi? Kozyatağı Myclub' a antremana geliyordu diye biliyorum?

burakN
19-02-2012, 10:56
uzun bir süre karate ile uğraştım ama çekirdekten yetişme sokak dövüşünden şaşmam :D

Sokak dövüşü derken? Bizdekiler genelde boğuşma ve karma teknik vuruş niteliğinde geçiyor. Güreş, tekme, silkeleme, tokat, yumruk, kafa, demir veya tahta çubuk vs...

:)

Net ve teknik vuruşlar zayıf boğuşma ve yerde yuvarlama fazla!...

:D

freelife
19-02-2012, 10:59
Sokak dövüşü derken? Bizdekiler genelde boğuşma ve karma teknik vuruş niteliğinde geçiyor. Güreş, tekme, silkeleme, tokat, yumruk, kafa, demir veya tahta çubuk vs...

Net ve teknik vuruşlar zayıf boğuşma ve yerde yuvarlama fazla!...

evet aynen öyle pislik yapacaksın :D her yola başvuracaksın :D dövüşte saygı olmayacak adam cüsseli ise alacan demiri geçirecen kafasına :D

_muhaRRem
19-02-2012, 11:02
ruhsatlı silahım var :)

Kadyr
19-02-2012, 11:04
Silah lazim zaten.ruhsat icin saglik raporu istiyolarmi

H22Power
19-02-2012, 11:04
2 sene kickbox yaptım 3 sene evvel şimdi yine başladım 1 ay oldu eller ayaklar paramparça şuan :)
eldiven çorap kullanmıyorum biraz sancılı oluyor ama hardcore seviyoruz ;)

onat
19-02-2012, 11:32
Ben yukarıda özetledim!...

;)

biçok postu okudum da gzden kaçmış sağolasın. vitali ve wlad her zaman rakibi boy avantajı ile sürekli uzakta tutup içeri sokmayıp üzerlerine ağırlıklarını koyarak güçten düşürme taktiğini benimsemiş boksun bana kalırsa nacizane fikrim yüz karası kardeşler. o kemerleri hak etmeyen boksu bale gibi yapan kişiler. adama tartıda tokat atıyorlar adam kitlenip kalıyor.

boks yürek işi öyle karşılığını veremiyorsan yediğin tokatın efendi gibi bırakıcasın bu sporu. ne seyir zevki var ne ekrana bağlayıcı bi stil var hiçbirşey yok. insana hep roy jones jr.ı ve iron tyson ı hatırlıyor.

alex
19-02-2012, 11:50
Nafiz hoca nın yeni salonu çok güzel ama grup derslerin de bile aylık 350 lira gibi bir ücreti var. Ayda 12 saat ders için bu rakam bence çok çok abartılı.. 100-120 gibi rakamdır olması gereken ki ben o kadar bile vermiyorum

Derecesi olan bir sporcudan öğretimi işini ciddiye alan bir sporcudan ders almak hem cabuk adapte olmaktır hemde hızlı öğrenmektir ben bunu bilir bunu söylerim .. ;)

Burak-Akın
19-02-2012, 12:28
çok sevdigim sporu sakatlık nedeniyle 2 sene ara vermek zorunda kaldım. bu yaz nasip olursa Shotokan Karate'ye devam edicem

dragon
19-02-2012, 12:29
Derecesi olan bir sporcudan öğretimi işini ciddiye alan bir sporcudan ders almak hem cabuk adapte olmaktır hemde hızlı öğrenmektir ben bunu bilir bunu söylerim .. ;)

Muhakkak ama bu fiyat ortalamaların çok üzerinde.Nafiz hocanın kariyeri tartışılmaz zaten.Bizim de çalıştığımız hocalar alanın da çok uzman sporcular.Ben amatör ruhlu sporcuları tercih ederim.Para 2. planda olmalı.

TigeR
19-02-2012, 13:06
4ay severek gittim sonra salonun biraz kötü olması nedeniyle bıraktım yakınlarda olmadığı içinde gidemedim aslında hocalarımız iyiydi de eldivenler eski olunca alnımız çiziliyordu resmen yara olmuştu :D

Bad-Fast
19-02-2012, 13:40
biçok postu okudum da gzden kaçmış sağolasın. vitali ve wlad her zaman rakibi boy avantajı ile sürekli uzakta tutup içeri sokmayıp üzerlerine ağırlıklarını koyarak güçten düşürme taktiğini benimsemiş boksun bana kalırsa nacizane fikrim yüz karası kardeşler. o kemerleri hak etmeyen boksu bale gibi yapan kişiler. adama tartıda tokat atıyorlar adam kitlenip kalıyor.

boks yürek işi öyle karşılığını veremiyorsan yediğin tokatın efendi gibi bırakıcasın bu sporu. ne seyir zevki var ne ekrana bağlayıcı bi stil var hiçbirşey yok. insana hep roy jones jr.ı ve iron tyson ı hatırlıyor.

aynen katılıyorum , boksun tadını bırakmadılar , badr hari den çok ümitliyim , tokat vs. olayını ona yapsalardı ringe kadar kesinlikle kalmazdı :) o adamın stili hırsı lazım box'a ...

BoraRS
19-02-2012, 14:07
Birisi Badr Hari mi dedi :)

AraP8L9ZRtU

ÖmerF.Bayar
19-02-2012, 14:35
Benim konum; 6-7 yaslarindayken babam zorla karate ye yazdirdi, onceleri sevmezdim butun arkadaslar disarda oyunuyo diye ama ilk istanbul 1.si olunca gaza geldim :) Sayisiz Istanbul sampiyonlugu, 2 Turkiye sampiyonlugum var.11 sene falan devam ettim, son 2 sene antrenorluk yaptim, 2.dan i aldikdan sonra, Allah a sukur resmi olarak antrenor olabiliyorum istedigimde, is guc tutmazsa antrenorluk yaparim :)
he bu arada 12 yasini doldurmayana dan vermiyolardi, ben 11 yasindayken almistim, bi dolap dondu o isde :)
4 sene olmusutur birakali, istanbulda oldugumda hocami ziyaret ederim o kadar :)

omercanilica
19-02-2012, 14:58
libadiye de murat kazgan academy muai tai ve mma

şu an bnde murat kazgan academy deyim uzun aradan sonra spora dönmek zor oluyo :)

1,92e 122kg acaba yapabılırmıyım merak edıyorum basketbolcuydum eskı gıdıp konusmak lazım tesekkur ederım

alp1903
19-02-2012, 15:07
Son zamanlarda begenerek izledigim maclarını badr hari var :) spor idmanlarıda bi o kadar iyi

kelalper
19-02-2012, 15:20
Bora Badri Harinin maçını vermişsin ama karşısındaki zaten korkarak çıkmış maça. Tekme ile uzak tutiim de uzaktan çalışiim demiş. Uzak doğu sporlarında öğrenilmesi gereken temel aikidodur bence. Hepsine oranla çok güncel ve hepsinin eksiklerine göre oluşturulmuş bir spor. Herif badrinin bütün darbelerine açık hedef olmayı kabul etmiş ve çok heyecanlıymış. Büyük hata.

BoraRS
19-02-2012, 15:25
Bora Badri Harinin maçını vermişsin ama karşısındaki zaten korkarak çıkmış maça. Tekme ile uzak tutiim de uzaktan çalışiim demiş. Uzak doğu sporlarında öğrenilmesi gereken temel aikidodur bence. Hepsine oranla çok güncel ve hepsinin eksiklerine göre oluşturulmuş bir spor. Herif badrinin bütün darbelerine açık hedef olmayı kabul etmiş ve çok heyecanlıymış. Büyük hata.

Alper ringde olay çok değişiyor. Ben Almanyada amatör ligde maçlara çıkarken bi Yugoslav vardı. Herif 98kg ağır sikletti. Ben de 99 kiloydum ama benimki sonradan body building ile şişirilmiş vücuttu. Adamın maçlarını izlerken ben bu adamı deviririm diye düşürken adam daha ilk raundda ağzıma ..çtı. Yani karşındakinin gücünü tekniğini ve kondüsyonunu o adamla ringe çıkmadan anlayamıyorsun. Uzun boylu olan da kesin benim gibi düşündü. Ama ilk darbe alınca başına ne geleceğini anladı. Bakma işin diğer boyutu da fazla zarar görmeden ve madara olmadan bırakmak. Çoğu da öyle yapıyor. Bakıyor devam etse hasar büyük olacak, ilk bikaç yumruktan sonra atıyor kendini yere. Üstüne ben bittim der gibi bikaç aptal bakış tamam :)

Bad-Fast
19-02-2012, 15:41
korkak dövüşüyor dediğin adam , maça hazırlanırken antreman sırasında adamı tekmeyle öldürdü ;) k-1 ve karate de şampiyonlukları var , bu biraz karşısındaki adamla alakalı :)

Turk-Look
19-02-2012, 15:56
('97) Taekwon-Do siyah kemer'im,
dönüş yapmayı çok istiyorum ama salon falan değil.
çalışacak mekan mevcut bir kum torbası,palet ve taekwon-do'cu bi arkadaş yeterli.

El palet'im ve kıyafetlerim halen duruyor,kuşağımı kaybettim:D

Varsa gönüllü arkadaş irtibata geçsin benimle.

Burgulu tolyo video'ya çekilip slowmotion oynatılır :D

dragon
19-02-2012, 16:34

Karşısında ki adam SEMMY SCHILT ve defalarca K1 şampiyonu oldu.BADR HARI den çekinmiş olabilir korktuğu sanmam ki daha önce BADR i nakavt etmişti.Kof gibi görünsede fazlasıyla güçlü bir sporcu ve çok hareketli maçlar çıkarmıyor.Yenilgi sayısı çok azdır nakavt edemediği dövüşçü yoktur neredeyse ;) ama ben şahsen hiç sevmem bu adamı :D

burakN
19-02-2012, 17:46
Hari, Schilt' e Amsterdam' da nefes aldırmamış ve nakavt etmişti. Sene sonunda K1 finalinde karşılaştılar. Bu kez aynı şekilde rakibine açık giden Hari nakavt oldu. Schilt aynı çorbayı iki kere içmedi. Hari o maçta dikkatli ve sabırlı olsaydı K1 dünya şampiyonu olacaktı.

İki hafta önceydi galiba showtime' da Hari son maçını Gökhan Saki ile yaptı ve Saki' yi ilk raundda nakavt etti. Bundan sonraki kariyerine profesyonel boks ile devam edecekmiş. Bir kaç maç sonra çıta yükselince profesyonel boksta neler yapabileceği ortaya çıkar?

K1' de ise hiç kuşkusuz son zamanların en heyecan verici sporcusuydu.

İbrahim Erdem
19-02-2012, 18:10
1 sene kadar güreşle ilgilendim. lakin dikiş tutturamayınca bırakmıştım. Boks ya da güreş antremanına başlamak istiyorum. 1.74 97 kiloyum ama çoğu kişi bu kiloda olduğuma inanmıyor nedense :D

burakN
19-02-2012, 23:19
Forumda dövüş sporları üzerine gizli potansiyel varmış ve topik sayesinde açığa çıktı!...

Emir_b16a
19-02-2012, 23:45
1,92e 122kg acaba yapabılırmıyım merak edıyorum basketbolcuydum eskı gıdıp konusmak lazım tesekkur ederım

yaparsın kilo boy sorun değil fazlan varsa verirsin vermek istemezsen çalışır vücuduna göre eğitirsin kendini :) illa 3 metreye tekme atmak zorunda değilsin :)

konuşman gerekicek bişey yok eğer içinde varsa yaparsın :)

Shadow_Dancer
19-02-2012, 23:56
avrupa yakasında profesyonel bi salon var mıdır peki konuyla alakalı.. tavsiye edebileceginiz..

Emir_b16a
19-02-2012, 23:57

aikido yapmış birinin uzak doğu dövüş ve savaş sanatlarıyla sporu bir tutması çok üzücü bir durum aikido spor değil sanattır ve kurallı müsabakada geçerliliği malesef çok azdır müsabaka işi değilir

box ta kick box ta darbe almak alınabilecek bir risk tir çünkü kurallıdır silah vs kullanılması yasaktır

aikido temelinde savaş sanatından geliştirilmiş tekniklerden oluşan ve günlük hayata uyarlanmış savaş sanatıdır aikidonun asıl kullanım alanı savaş alanıdır eğer kılıcınızı kaybederseniz yeni bir kılıç bulana kdr sizin hayatınızı kurtarabilicek teknikler öğretilir

tabi günümüz şartlarında kılıç vs kalmadığı için aikido da günlük hayata koordine edildi ve savunma sanatı oldu

savaş sanatı savunma sanatı dövüş sanatı ve müsabaka sporu arasında dağlar kadar fark vardır ... bunları iyi ayırt edip o şekilde incelemek lazım

müsabaka sporlarını sevmesemde şu an mma çalışmaktayım ufak tefek eğlencelik müsabakalar hoşuma gidiyo insan her seferinde yeni bişeyler öğreniyo :)

eğer 1200 lerdeki savaşçılar gibi olmak istiyosanız 2012 de bu işi sas lar ve satlar yapıo ya orduya katılın yada bol bol atış poligonuna gidin :)

Emir_b16a
20-02-2012, 00:00
avrupa yakasında profesyonel bi salon var mıdır peki konuyla alakalı.. tavsiye edebileceginiz..

sanırsam ertan balaban 1 2 ay içersinde açıcaktı zincirli kuyuya

ama bildiğim kadarıyla etilerde burak uğur du sanırsam bjj eğitimi vermekteydi :)

google da biraz araştırma yapınca belli başlı 3 4 adres çıkıyo aman sahtekar hocalara dikkat sporlarda çok şey öğrendiğinizi zannedip hiç birşey öğrenmemiş olabilirsiniz :)

ztn türkiyede bu bilgi birikimine ve imkana sahip hocalar çok az :)

TünayK
20-02-2012, 08:39
federasyondan lisanslı 10khan ( 2.5 sene önce ) muay thai :)

yani diyorsun ki 10 khan gücündeyim, peki bu duruma khan abi ne der?:D

kelalper
20-02-2012, 09:10
aikido yapmış birinin uzak doğu dövüş ve savaş sanatlarıyla sporu bir tutması çok üzücü bir durum aikido spor değil sanattır ve kurallı müsabakada geçerliliği malesef çok azdır müsabaka işi değilir

box ta kick box ta darbe almak alınabilecek bir risk tir çünkü kurallıdır silah vs kullanılması yasaktır

aikido temelinde savaş sanatından geliştirilmiş tekniklerden oluşan ve günlük hayata uyarlanmış savaş sanatıdır aikidonun asıl kullanım alanı savaş alanıdır eğer kılıcınızı kaybederseniz yeni bir kılıç bulana kdr sizin hayatınızı kurtarabilicek teknikler öğretilir

tabi günümüz şartlarında kılıç vs kalmadığı için aikido da günlük hayata koordine edildi ve savunma sanatı oldu

savaş sanatı savunma sanatı dövüş sanatı ve müsabaka sporu arasında dağlar kadar fark vardır ... bunları iyi ayırt edip o şekilde incelemek lazım

müsabaka sporlarını sevmesemde şu an mma çalışmaktayım ufak tefek eğlencelik müsabakalar hoşuma gidiyo insan her seferinde yeni bişeyler öğreniyo :)

eğer 1200 lerdeki savaşçılar gibi olmak istiyosanız 2012 de bu işi sas lar ve satlar yapıo ya orduya katılın yada bol bol atış poligonuna gidin :)

Yazım hatası için özür dilerim spor olarak kullanmam yanlıştı ama aikidonun ne olduğunu biliyorum merak etmeyin. Sayısız Dan lık sınavı izledim. İki tane aikidocuyu karşılıklı koy aptal aptal bakarlar. Bunun geyiği her zaman yapılır. Ben antremana çorapla çıkıp ee ne zaman müsabakaya çıkıyorum diyen adamlarda gördüm ama oradaki yanlış kullanımdan bunu çıkarman biraz garip olmuş.

Day Walker
20-02-2012, 09:13
hadi techturkey dövüş sanatları turnuvası yapılsın :)

kelalper
20-02-2012, 09:20
Korkak dövüşüyor olması güçsüz olması anlamına gelmiyor. Badri ile müsabakaya çıkana kadar kaç tane müsabaka geçmen gerekiyor heralde bir sürü başarısı vardır ama Badriye karşı yanlış dövüşmüş ve korkarak çıkmış. Daha 1. saniyeden belli. Badri yaklaşırken zamansız tekme çıkarmasından ve guardından belli ve geri geri kaçıyor. Bunlar büyük hata.

Tunacan
20-02-2012, 09:21
Erkin kim öğretir bu muay thai yi ankara'da?

Istilldo
20-02-2012, 09:23
kısa bir süre boksla ilgilendim bende zevkli ama antremanları çok yorucu..

wing-tsun (wing-chun nasıl yazılıyosa) ilgilenen yapan varmı ??????????

TaGo
20-02-2012, 09:29
Dövüş sporları iyi güzelde. İşte kafes musabakalarını izlerken görüyoruz; Adam en baba muay thai ci da olsa, taekwandocuda olsa herkes bama güme dalıo. Olay yerde güreşe dönüo. Boksör dahi belirli bir yere kadar rakibi kendinden uzak tutabiliyor. Bu nedenle dövüşte esas olan; güç ve uzun süreli ko0ndisyon.

sasuuke
20-02-2012, 11:33
bende muay thai ve karate yi beraber götürüyorum

tunceR
20-02-2012, 11:43
k1 de tek adamım mirco crocop

B.Aktepe
20-02-2012, 12:27
kısa bir süre boksla ilgilendim bende zevkli ama antremanları çok yorucu..

wing-tsun (wing-chun nasıl yazılıyosa) ilgilenen yapan varmı ??????????

krav-maga yı araştırmanı tavsiye ederim eğer wingtsun yapmayı düşünüyorsan. daha verimli olacağını düşünüyorum.

Kravmaga®Security Academy (http://www.kravmaga.com.tr/)

B.Aktepe
20-02-2012, 12:30

kursta da sayokan öğretiyorlar :) yakın dövüş eğitiminde :)

murat-m
20-02-2012, 12:41
krav maga yapıyorum.minimum efor maksimum fayda..:)

B.Aktepe
20-02-2012, 12:45
krav maga yapıyorum.minimum efor maksimum fayda..:)

nerde yapıyorsun? linkini koyduğum yerde mi? ne kadar süredir yapıyorsun biraz bilgi paylaşırsan sevinirim :)

murat-m
20-02-2012, 12:47
nerde yapıyorsun? linkini koyduğum yerde mi? ne kadar süredir yapıyorsun biraz bilgi paylaşırsan sevinirim :)
özelden mesaj olarak atıyorum.

B.Aktepe
20-02-2012, 12:54
özelden mesaj olarak atıyorum.

bekliyorum.

Emir_b16a
20-02-2012, 13:11
Yazım hatası için özür dilerim spor olarak kullanmam yanlıştı ama aikidonun ne olduğunu biliyorum merak etmeyin. Sayısız Dan lık sınavı izledim. İki tane aikidocuyu karşılıklı koy aptal aptal bakarlar. Bunun geyiği her zaman yapılır. Ben antremana çorapla çıkıp ee ne zaman müsabakaya çıkıyorum diyen adamlarda gördüm ama oradaki yanlış kullanımdan bunu çıkarman biraz garip olmuş.

yazım hatasıysa sorun yok bi çok kişi bu ayrımı yapamamakta bilgilendirme olsun bnm anlattıklarım :)

nitrosystem
20-02-2012, 13:24
6 aydan fazla wushu yaptim.ilkbahara dogru yeniden baslayacagim insallah.

efe_
20-02-2012, 14:21
herkes profesyonel arkadas kimin nolcagı belli değil :D

sen neyle uraşıyorsun boks fln mı

sasuuke
20-02-2012, 15:05
6 aydan fazla wushu yaptim.ilkbahara dogru yeniden baslayacagim insallah.

wushu nun size kazandrdıkları nasıl?
benım hocam türkiye milli wushu takım antronoru ama muay thaı dersı verıyor wushu yuda ben merak edıyordum?

burakN
21-02-2012, 21:34
Vitali Klitschko, Dereck Chisora ile rövanş maçı istiyormuş. Yaptığı saygısızlıkları öne sürüp bu kez nakavt edeceğini söylüyor. Bence zaman kaybı bir maç olur.

Buı arada Chisora maç sonrası basın toplantısında David Haye ile yumruklaştı ve iş adli merjilere intikal etti. Açıkçası Chisora gibi adamların boks yapması bile sakıncalı? Adam psikopat ve arızalı görünüyor!...David Haye' ın ise tahrike kapılması da ayrı bir hikaye?

Bad-Fast
21-02-2012, 22:10
vitali indirim derken yalanda olabilir keşke göze alsada yapsa nakavtlık maç ...

şımarık , piskopat bi hava estirmesinin nedeni kişilikten çok adından söz ettirmek olduğunu düşünüyorum maç öncesi sonrası baya abarttı , nitekim herkes konuşuyor ...

burakN
21-02-2012, 22:19
Chisora şovunu ringde gösteremeyince saman alevi gibi söndü. Haye' da Wladimir maçı öncesi spekülatif laflar etmişti ama Chisora daha cüretkar çıktı.

Açıkçası ağır sıklette şu aralar bu iki Ukrayna' lıya meydan okuyabilecek bir boksör malesef gözükmüyor. Umarım bu robotları devirecek ve heyecan verecek bir isim görürüz yakında?

;)

Bad-Fast
21-02-2012, 22:29
en geç önümüzdeki sene badr hari çıkıcak galiba boyda iyi , çok renk gelicek ;)

erkin006
21-02-2012, 22:39
Erkin kim öğretir bu muay thai yi ankara'da?

şimdi gördüm mesajını...

valla ya sincanda yada çinçinde bi salona gitmek lazım sopa yiye yiye dövmeyi öğretirler:D

Mivec_4G63
21-02-2012, 22:52
taek wando kırmızı siyah kuşakta bıraktım zevkli bi spor dalı

TaGo
22-02-2012, 10:37
izmirde kafes dövüşü vb için eğitim alınacak antrenman yapılacak yer varmıdır? Salondan kalan harici günlerde eforum gelişsin birazda yerlerde yuvarlanalım.

ahmetuygur
22-02-2012, 10:51
mix martial arts ve brazilian jiu jitsu sorularınızı alayım :)

corvos mma academy'de antreman yapıyorum.

ahmetuygur
22-02-2012, 10:53
Chisora şovunu ringde gösteremeyince saman alevi gibi söndü. Haye' da Wladimir maçı öncesi spekülatif laflar etmişti ama Chisora daha cüretkar çıktı.

Açıkçası ağır sıklette şu aralar bu iki Ukrayna' lıya meydan okuyabilecek bir boksör malesef gözükmüyor. Umarım bu robotları devirecek ve heyecan verecek bir isim görürüz yakında?

;)

klitchko kardeşleri yıkabilecek tek isim bence badr hari :icon_tup:

B.Aktepe
22-02-2012, 10:53
mix martial arts ve brazilian jiu jitsu sorularınızı alayım :)

corvos mma academy'de antreman yapıyorum.

gidelim birgün antremana izlemeye geleyim :)

ahmetuygur
22-02-2012, 10:56

gel kanka MMA-BJJ (Mixed Martial Arts - Brazilian Jiu Jitsu) | İstanbul-Türkiye | Equipe Corvos (http://www.mma.com.tr) yerleri kavacıkta :)

B.Aktepe
22-02-2012, 10:58
dur pm atıyorum.

ahmetuygur
22-02-2012, 11:09
cevap verdim kanka yazarken yoruldum :D

ahmetuygur
22-02-2012, 11:16
Ertan ve ortağının yeri Acarkent' de değilmiydi? Kozyatağı Myclub' a antremana geliyordu diye biliyorum?

ertan corvos mma academyden ayrıldı

mma de dövüsmeyi bıraktı WFC da maclara cıkıyordu

my club'da ders veriyor

kozyatagında crosffit 34 'de ders veriyordu orayıda bıraktılar

suan caddebostanda bı yerde derslerine devam ediyor..

bjj ve mma öğrenmek isteyenler için istanbulda 3 tane isim var

Burak Değer Biçer MMA-BJJ (Mixed Martial Arts - Brazilian Jiu Jitsu) | İstanbul-Türkiye | Equipe Corvos (http://www.mma.com.tr)
Ertan Balaban ERTAN BALABAN (http://ertanbalaban.blogspot.com/)
Murat Kazgan Murat "Lord Pitbull" Kazgan | Kazgan Mixed Martial Arts Team - İstanbul (http://www.muratkazgan.com/)

ben Değer hocayla çalışıyorum memnunum

ahmetuygur
22-02-2012, 11:20

neredesin sen yav :D

Eriador
22-02-2012, 11:20
1SUzcDUERLo
http://www.youtube.com/watch?v=1SUzcDUERLo

Ranthor
22-02-2012, 11:22
neredesin sen yav :D

boyle gidip dayak yemiyecegimiz, ter atacagimiz bir yer onerebilir misin?

ahmetuygur
22-02-2012, 11:31

abi dayak yemek nedir öyle şeyler kurmayın kafanızda ayrıca derslerde hocanın disiplini cok önemli gereksiz sertliğe hocalar izin vermiyor kaldı ki hocanın insiyatifinde bi daha seni salona sokmayabilir herseyden önce oraya ögrenmeye geliyorsun kendini kanıtlamak isteyene organizasyonlar var :)

yani kafanızda söyle bisey olmasın antremanda kafa göz dalıyoruz falan filan :) benım bugune kadar aldıgım en agır darbe kaşımın üzerini eldiven kesti ufak kanadı bir kaç seferde morluk yaşadım

ben daha önce birol topuz un fight academysinde antreman yaptım murat kazganın antremanına katıldım ertan hocayla calıstım şuanda değer hocayla devam ediyorum hiç bir antremanda sertlik yaşamadım ben kendi hocamı tavsiye ederim.

Ha şunuda söyleyim sonucta oraya golf oynamaya gitmiyorsun yumruk gelicek tekme gelicek yada güreşirken canın yanabilir dozu senin ve partnerinin elinde ama kesinlikle şunu bilin ki hiç bir hoca salonunda sakatlık yaratıcak haraketlere izin vermez..

ahmetuygur
22-02-2012, 11:33
ter atmaya gelincede yapacagınız en iyi cardiodan bile daha fazla enerji ve güc harcıyorsunuz

Ranthor
22-02-2012, 11:35
abi dayak yemek nedir öyle şeyler kurmayın kafanızda ayrıca derslerde hocanın disiplini cok önemli gereksiz sertliğe hocalar izin vermiyor kaldı ki hocanın insiyatifinde bi daha seni salona sokmayabilir herseyden önce oraya ögrenmeye geliyorsun kendini kanıtlamak isteyene organizasyonlar var :)

yani kafanızda söyle bisey olmasın antremanda kafa göz dalıyoruz falan filan :) benım bugune kadar aldıgım en agır darbe kaşımın üzerini eldiven kesti ufak kanadı bir kaç seferde morluk yaşadım

ben daha önce birol topuz un fight academysinde antreman yaptım murat kazganın antremanına katıldım ertan hocayla calıstım şuanda değer hocayla devam ediyorum hiç bir antremanda sertlik yaşamadım ben kendi hocamı tavsiye ederim.

Ha şunuda söyleyim sonucta oraya golf oynamaya gitmiyorsun yumruk gelicek tekme gelicek yada güreşirken canın yanabilir dozu senin ve partnerinin elinde ama kesinlikle şunu bilin ki hiç bir hoca salonunda sakatlık yaratıcak haraketlere izin vermez..

ne biliyim bizim asi genclik kick boxa giderdi paso kafa goz patlak gezerlerdi, boyle bir on yargi olusmus.

Capoeira Academia | Mesut Ceyhan | Ercan Özyurt | Sinan Yıldız | Erdinç Erdi (http://www.capoeiraacademia.com/tr/index.html#/team)

capoeria super bir stres atma sistemine benziyor. ne dersiniz

ahmetuygur
22-02-2012, 11:37
ha unuttuğum bir isim daha var MMA ve BJJ Konusunda Burak UĞUR hoca var kendisi ortaköy tarafında yanlışım yoksa United spor salonunda derslerini veriyor kendisi birol topuzun organizasyonlarında dovusmus baya saglam bır sporcudur burakebru sports blog (http://burakebru.blogspot.com)

ahmetuygur
22-02-2012, 11:38
ne biliyim bizim asi genclik kick boxa giderdi paso kafa goz patlak gezerlerdi, boyle bir on yargi olusmus.

Capoeira Academia | Mesut Ceyhan | Ercan Özyurt | Sinan Yıldız | Erdinç Erdi (http://www.capoeiraacademia.com/tr/index.html#/team)

Yok merak etme gelip izleyebilirsin antremanı :)

capoeria bilmiyorum hiç yapan tanımadım görmedim bilgim yok :)

PPR engineering
22-02-2012, 11:38

dayak bu işin tuzu biberi :)

ahmetuygur
22-02-2012, 11:41
http://1.bp.blogspot.com/-MKpsU8AvYQw/TtvI8EKFlwI/AAAAAAAAAWc/H0I8GcLpapg/s1600/377413_10150376078956184_661296183_8318355_1640381 972_n.jpg

Helio Gracie :icon_tup:

ahmetuygur
22-02-2012, 15:29
En beğendiğim mma maçlarının bulabildiklerimin linklerini paylaşıyım meraklı olan varsa izlesin :)

Nick Diaz vs. Paul Daley Strikeforce

Maçtan önce ;
http://www.youtube.com/watch?v=CUPfQT4Dty0&feature=related

Nick Diaz vs. Paul Daley Strikeforce - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zlxwnY0lRw0)

Nick Diaz vs Evangelista Santos UFC

Weigh in
http://www.youtube.com/watch?v=khl9aZmtQtg

maç
http://www.youtube.com/watch?v=rUH-UfNPoRk&feature=related

ahmetuygur
22-02-2012, 15:40
buda bonus

Rampaga Jackson powerbomb :)

Rampage Salm on Ricardo Arona - YouTube (http://youtu.be/6WnMQXj0o-U)

TaGo
22-02-2012, 15:40
Ben bu herifi görsem sümüğümü atmam :D

Bad-Fast
22-02-2012, 15:52
En beğendiğim mma maçlarının bulabildiklerimin linklerini paylaşıyım meraklı olan varsa izlesin :)

Nick Diaz vs. Paul Daley Strikeforce

Maçtan önce ;
Nick Diaz vs Paul Daley - The Staredown - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=CUPfQT4Dty0&feature=related)

Nick Diaz vs. Paul Daley Strikeforce - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zlxwnY0lRw0)

Nick Diaz vs Evangelista Santos UFC

Weigh in
weigh-in: Nick Diaz vs. Evangelista Cyborg - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=khl9aZmtQtg)

maç
Nick Diaz vs Evangelista Santos - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rUH-UfNPoRk&feature=related)

pek takip etmiyorum ama güzel maç çıkarmış nick denen eleman :)

TaGo
22-02-2012, 15:54
Ya adamda güçlü ne tekme var ne yumruk, korunma desen korunmada yok. Adamda olan tek şeyi söyliyeyim, karşısındakinden çoook sonra yoruluyor.

Yogi
22-02-2012, 16:08

bilal beraber gidelim bende merak ediyorum

Bad-Fast
22-02-2012, 16:13
Ya adamda güçlü ne tekme var ne yumruk, korunma desen korunmada yok. Adamda olan tek şeyi söyliyeyim, karşısındakinden çoook sonra yoruluyor.

kesinlikle , dirsekleri iyi kullanıyor yıpratıyor karşısındakini ama lakayit bi stili var ..

B.Aktepe
22-02-2012, 16:15
bilal beraber gidelim bende merak ediyorum

kavacıkta yalnız spor salonu biraz uzak sana sanırım. haberleşiriz gider izleriz :)

ahmet gaza getirdi bir açıklama yazmış bende başlıcam valla :D

Yogi
22-02-2012, 16:26
soru ve açıklama özel değilse banada yollasana benımde gazım var:D
benımde bı arkadasım corvos a gidiyor sanırım

ahmetuygur
22-02-2012, 21:34
kesinlikle , dirsekleri iyi kullanıyor yıpratıyor karşısındakini ama lakayit bi stili var ..

nick diaz zaten ufc nin sıkıntı elemanı basın toplantısına gelmez ucagı kacırır esrar falan iciyor diye dopıngden ceza aldı vs vs bence ufc nin olmazsa olmaz dovuscusu dısıplınsız bir tarzı var evet guardı düsük dovusuyor falan ama cok guclu yıkılmıyor bu sporun en iyilerinden bj penn i emekli etti.. Artık spor bıraktığını falan söyledi geçenlerde carlos condit diye bir angutla dövüştü 1 yumuk atıp kafesın ıcınde saga sola kacıp durdu ufc nın aptal kuralları adama macı verdı oda karıyerını noktaladıgını soyledı

ufcnin bence en iyi dövüscüleri nick diaz dan henderson jose aldo shougan rua lyoto machida jon jones rampage jackson :)

ufc de çok deli paralar dönüyor akıl almaz

MiddleEasy.com | So you want to see how much money your favorite UFC fighters earned last year? (http://middleeasy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6910:so-you-want-to-see-how-much-money-your-favorite-ufc-fighters-earned-last-year&catid=34:organizations)

ilk 4 sırayı yazıyım ençok kazananlar

1 Tito Ortiz* $1,495,000

2 Michael Bisping* $850,000

3 Jon Jones* $785,000

4 Antonio Rodrigo Nogueira* $750,000 

şaka gibi :)

Bad-Fast
23-02-2012, 00:02
ufc yi takip etmiyorum dediğim gibi ama dediğin gibi tarzı zaten kendini belli ediyor , 2. maçta sağ ayak içine o kadar darbe almasına rahmen sağlam belli ki ( yada karşısındaki sert vuramıyor :) ) hiç sıkıntı olmadı , para olayları zirvedekiler için zaten şaka aynen :)

Emir_b16a
23-02-2012, 00:10

mesut ceyhan arkadaşımdır isteyene yardımcı olabilirim

ahmetuygur
23-02-2012, 09:17
ufc yi takip etmiyorum dediğim gibi ama dediğin gibi tarzı zaten kendini belli ediyor , 2. maçta sağ ayak içine o kadar darbe almasına rahmen sağlam belli ki ( yada karşısındaki sert vuramıyor :) ) hiç sıkıntı olmadı , para olayları zirvedekiler için zaten şaka aynen :)

Ufc zaten çok sıkıcı olmaya başladı strikeforce yada bellators'u takip et izlemek istiyorsan :)

Bellator Fighting Championships V - Toby Imada v. Jorge Masvidal - Submission of the Year - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Bpr9lPqcMDM)

Corvos ADCC submission fighthing fedarasyonunun Türkiye temsilcisi.. Yani vurma kırma size çok sert geliyorsa submission wrestling le ilginizi çekebilir No gi olarakta geçer

FightNess: ADCC 2011 highlights by Stuart Cooper - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9lE1EcbTOgo)

desibel
23-02-2012, 09:32
Kolay öğrenile bilen bi dövüş sporu arıyodum iyi oldu bu konu maltepe civarlarınde hangi salonu tavsiye edersiniz ve hangi sporu ben genelde tekme tokat olaylarını severim :D

ahmetuygur
23-02-2012, 10:38
Kolay öğrenile bilen bi dövüş sporu arıyodum iyi oldu bu konu maltepe civarlarınde hangi salonu tavsiye edersiniz ve hangi sporu ben genelde tekme tokat olaylarını severim :D

tabi ki topuz fight academy birol topuzun yeri hünkar kılıç eğitmenlik yapıyor benim arkadaşımdır kendisi gidip görüş selamımı söyle yardımcı olur :)

nitrosystem
23-02-2012, 11:11
wushu nun size kazandrdıkları nasıl?
benım hocam türkiye milli wushu takım antronoru ama muay thaı dersı verıyor wushu yuda ben merak edıyordum?

wushu.denge kabiliyetimi+güreş+kick boks+pratik düşünme artırdı. hocam niyazi AKÇA

desibel
23-02-2012, 12:37
tabi ki topuz fight academy birol topuzun yeri hünkar kılıç eğitmenlik yapıyor benim arkadaşımdır kendisi gidip görüş selamımı söyle yardımcı olur :)

Adını söyliyince inşallah dövmezler beni orda :D

Çok teşekkür ederim nasipse bugün gidip konuşucam yıllardır maltepeliyizde bilmiyoruz orayı:o

ahmetuygur
23-02-2012, 12:45
Adını söyliyince inşallah dövmezler beni orda :D

Çok teşekkür ederim nasipse bugün gidip konuşucam yıllardır maltepeliyizde bilmiyoruz orayı:o

maltepe stadının altında :) bni söyle hünkar 10 numara cocuktur merak etme :)

TaGo
23-02-2012, 14:16
Şimdi kafes dövüşü benzeri; hem uzakdoğu tekme ve yumruklamaların, hemde güreşin bir arada olduğu bir anadal varmı?

Bad-Fast
23-02-2012, 14:32
Ufc zaten çok sıkıcı olmaya başladı strikeforce yada bellators'u takip et izlemek istiyorsan :)

Bellator Fighting Championships V - Toby Imada v. Jorge Masvidal - Submission of the Year - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Bpr9lPqcMDM)

Corvos ADCC submission fighthing fedarasyonunun Türkiye temsilcisi.. Yani vurma kırma size çok sert geliyorsa submission wrestling le ilginizi çekebilir No gi olarakta geçer

FightNess: ADCC 2011 highlights by Stuart Cooper - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9lE1EcbTOgo)

eyv. saol , arada bakıcam ;)

Bad-Fast
23-02-2012, 14:34
Şimdi kafes dövüşü benzeri; hem uzakdoğu tekme ve yumruklamaların, hemde güreşin bir arada olduğu bir anadal varmı?

uzakdoğuda , güreş olmasada wing chun bence son noktadır , tr'de iyi eğitim alınır mı bilmem ama salonları vardı bir kaç yerde ..

ahmetuygur
23-02-2012, 16:29

bahsettiğin şey zaten mma, tekme yumruk diz dirsek var güreş ve brazilian jiu jitsu teknikleri var, hem ayakta hemde yerde dövüşebilirsin

TaGo
23-02-2012, 17:32
Mma nin izmirde iyi bir salonu ve hocasi varmidir tavsiye edeceginiz

burakN
23-02-2012, 19:46
Arkadaşlar,

Takip ettiğiniz yabancı siteler var mı?

Benim takip ettiğim K1' in resmi sitesi var. K-1 OFFICIAL WEBSITE (http://feg-jp.com/en/index.php)

ve ayrıca Boxing News (http://www.boxingscene.com)' u tavsiye ederim.

Emir_b16a
24-02-2012, 00:33
uzakdoğuda , güreş olmasada wing chun bence son noktadır , tr'de iyi eğitim alınır mı bilmem ama salonları vardı bir kaç yerde ..

wing chun eğitimini türkiyede dünyanın bi çok yerinden daha iyi alırsın yeterki doğru yere baş vur :)

uzak doğuda kyokushin karate gayet serttir :)

bütün uzak doğuyu kapsayan demek yanlış olur ama 9 okula birden çalışan bujinkan budo taijutsu var uzun emek ve uğraş gerekir eğitimi için :)

BurakCengizhanoğlu
24-02-2012, 00:34
wing chun eğitimini türkiyede dünyanın bi çok yerinden daha iyi alırsın yeterki doğru yere baş vur :)

bütün uzak doğuyu kapsayan demek yanlış olur ama 9 okula birden çalışan bujinkan budo taijutsu var uzun emek ve uğraş gerekir eğitimi için :)

Kanka kılıç çekmeyi öğrendiğin dövüş sanatı hangisiydi :D

ygtrn
24-02-2012, 00:53
Kanka kılıç çekmeyi öğrendiğin dövüş sanatı hangisiydi :D

çelik çomak :D:D:D

BurakCengizhanoğlu
24-02-2012, 00:55
çelik çomak :D:D:D

:hahaha: komik çocuk senii :D

ahmetuygur
24-02-2012, 08:58
Mma nin izmirde iyi bir salonu ve hocasi varmidir tavsiye edeceginiz

Brazilian Jiu Jitsu Türkiye (http://www.jiujitsuturkey.com/contact.html)

izmirde bildigim bi burası var :icon_tup:

BoraRS
24-02-2012, 09:08
Bu işi de iyice moda haline getirdiler. Bizim çocukluğumuzda bildiğimiz bi Kung Fu vardı, Karate vardı, Tae Kwon Do vardı, Kick Box Thai Box vardı, Judo ve Aikido vardı. Jui Jitsu, Wing Chun, Feng Şui :D faaaalann fiiilannn ne zaman geldi eskiden var mıydı hiç hatırlamıyorum :D

TaGo
24-02-2012, 09:12
Eskiden bi Rocky, bi Dragon wilsen, chuk norris vardı :D

ahmetuygur
24-02-2012, 09:25
Bu işi de iyice moda haline getirdiler. Bizim çocukluğumuzda bildiğimiz bi Kung Fu vardı, Karate vardı, Tae Kwon Do vardı, Kick Box Thai Box vardı, Judo ve Aikido vardı. Jui Jitsu, Wing Chun, Feng Şui :D faaaalann fiiilannn ne zaman geldi eskiden var mıydı hiç hatırlamıyorum :D

MMA fikri "En üstün dövüş sanatı hangisidir?" sorusundan ortaya çıkmıştır.:)

Bence kötüde olmamıştır, çok güçlü bir rakibi bjj si iyi olan biri yerde bitirebiliyor izlemesi inanılmaz zevkli kaç kere gece 3 4 de uyanıp maç izlediğimi biliyorum :)

Istilldo
24-02-2012, 09:32

wing-chun için doğru yer neresidir? buraya yazmak istemezsen pm de alabilirim
teşekkürler

Istilldo
24-02-2012, 09:34
krav-maga yı araştırmanı tavsiye ederim eğer wingtsun yapmayı düşünüyorsan. daha verimli olacağını düşünüyorum.

Kravmaga®Security Academy (http://www.kravmaga.com.tr/)

wing-chun düşünüyorum bir süredir, ama bi türlü gidemedim, hatta 2 ay çinde yaşadım o sırada bile gidemedim.. ist-pendik-kurtköy civarlarında saatleri uygun bi yer bulursam düşünüyorum

bu kravmagayı biraz daha araştırmam lazım

ahmetuygur
24-02-2012, 09:43
krav maga israil ordusunun savunma sporu ama yanı 1 metreden adam elinde silah varken alayım diye üzerine atlarsan vurur seni :D

B.Aktepe
24-02-2012, 09:56
krav maga israil ordusunun savunma sporu ama yanı 1 metreden adam elinde silah varken alayım diye üzerine atlarsan vurur seni :D

he vurur vurur :)

Human Weapon Krav Maga - Pistol Disarm - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DfOtlXs59M0)

sırf bunun için geliştirmiş adamlar bu sporu :)

B.Aktepe
24-02-2012, 09:57
wing-chun düşünüyorum bir süredir, ama bi türlü gidemedim, hatta 2 ay çinde yaşadım o sırada bile gidemedim.. ist-pendik-kurtköy civarlarında saatleri uygun bi yer bulursam düşünüyorum

bu kravmagayı biraz daha araştırmam lazım

Küçükyalı | EBMAS Türkiye | Emin Boztepe Martial Arts System Wing Tsun & Latosa Escrima (http://www.ebmas.com.tr/okullar/istanbul/kucukyali/)

bülent hoca ile 2 ay çalışmıştım. sonra askerlik nedeni ile ayrıldım devam edemedim.

tavsiye ederim.

SONE-R
24-02-2012, 10:10
wing chun bana kolpa bir spor dalı geliyor.. bodyforum'da elemanın birisi bu konu hakkında baya uzun uzun eleştiriler yapmıştı..

B.Aktepe
24-02-2012, 10:12
tam bilmemekle birlikte, wingtsun olsun krav maga olsun bunlar daha çok spor gibi değil de, anlık korunma-saldırı sanatı gibi. turnuvaları vs olmuyor. emir bu konuda bilgili anladığım kadarı ile.

ahmetuygur
24-02-2012, 11:43
Mucadelesporlari.com (http://www.mucadelesporlari.com/)

burakN
24-02-2012, 22:31
Her işin başı kondüsyon şayet ciddi darbe yemeden rakibinizi yorarsanız gücünüz yada tekniğiniz noksan olsa dahi altedebilirsiniz.

Çoğu ring sporlarında bunun örneği görülmüştür. Güçlü adamlar ilk raundlarda nakavt edemezse nakavt oluyor. Raund ilerledikçe teknik ve kondüsyon ön plana çıkıyor.

ergin
24-02-2012, 23:23
keşke emin boztepeden wing chun dersialabilsek. bi süre ufaktanda olsa ılgılendım hareketler duruş ve savunmasının dahı saldırı olması cok buyuk bı avantaj bence ayrıca cok guclu olma gıbı bır şartı olmayan bı spor. en büyük gereksınımı kararlılık ve hız gerı kaln şeylerı çalışarak kırılma noktalarını anlıyorsunuz bence cok guzel bı spor ferdarasyonu olmasada ulkemızde !!

kickboxer
24-02-2012, 23:28
7 yıl kickbox yaptım hali hazırda babamın 30 senedir yapıodur
hayri camadan yanında calıstım ki babamın en yakın arkadasıdır diyebilirim broltopu apaci serkanla antreman yapmslıgım cok vardır çok ciddi şekilde çalıştım ciddi insanlarla dövüştüm sonrasında vucudunuza bı yerden sorna zararlı geldıgını dusunuyorsunuz
cok zor ve agır bı spor ama aynı zamanda kafa calıstırmanız taktık gelıstırmenızde gereklı
tavsıye edebılecegım tek yer gene hayrı camadanın yerıdır

dragstar
24-02-2012, 23:55
wado ryu karete do da 5.kyu yeşil kemerim var, asıl babam 1.kyu siyah kuşak + 3. dan ı var

Babam, Şenel İnce ve Adem Karabulut la beraber Ahmet Doğanerin öğrencilerindenmiş, hatta Şenel İnce ve Adem Karabulut la beraber İngiltereye gidip 3. dan ı almışlar sonra babam işlerinden dolayı kareteyi bırakmış

spor salonunda karşılıklı kata fln çiziyoruz en fazla yaptığımız bu

samet_61
25-02-2012, 00:00
5 sene oncesıne kadar bende muay thai -kickbox lisanslı sporcuydum

Bad-Fast
25-02-2012, 00:02

tr de baya bi araştırma yaptım , yıllar sürecek bir eğitim olduğunu sölüyorlar haliyle refleks geliştirmeye dayalı bir spor , AMA burdaki sifuların yeterli ve istekli olduklarını düşünmüyorum ...

Bad-Fast
25-02-2012, 00:08
wing chun bana kolpa bir spor dalı geliyor.. bodyforum'da elemanın birisi bu konu hakkında baya uzun uzun eleştiriler yapmıştı..

sifu yip man de yenilmez ustalardan biri , 60 kilo olmasına rahmen dünya ağırsiklet boks şampiyonu'nu yendiğinde onlarca insanın gözü önünde wing chun kolpa demişler zaten, o kadar dandik bruce lee bile öğrencisi :)

ahmetuygur
27-02-2012, 13:02
7 yıl kickbox yaptım hali hazırda babamın 30 senedir yapıodur
hayri camadan yanında calıstım ki babamın en yakın arkadasıdır diyebilirim broltopu apaci serkanla antreman yapmslıgım cok vardır çok ciddi şekilde çalıştım ciddi insanlarla dövüştüm sonrasında vucudunuza bı yerden sorna zararlı geldıgını dusunuyorsunuz
cok zor ve agır bı spor ama aynı zamanda kafa calıstırmanız taktık gelıstırmenızde gereklı
tavsıye edebılecegım tek yer gene hayrı camadanın yerıdır

hayri hoca bu işin nirvanası ama sadece boks kickboks dersleri var benim bildiğim

burakN
27-02-2012, 17:40
Bu sporu yapanların en büyük sorunlarından biri yetersiz salonlar. Son durum nedir bilmiyorum ama geçmişte havasız ve yer altındaki salonlarda çalışmak durumunda kalıyorduk. Fitness salonlarında bile durum aynıydı da şimdilerde yeni yerler açıldı ve kalite arttı.

Jam da Joker
27-02-2012, 17:51
Jujutsu yapan yakın bir arkadaşımdan ötürü biliyorum,
Ahmet hoca bu işin son noktası diyebilirim : http://www.shibumidojo.com/hakkinda/sensei

Shibumi Dojo | Uzak Doğu Savaş Sanatları ve Kültür Derneği | Aikido | Kenjutsu | JoJutsu | Ahmet Kösoğlu (http://www.shibumidojo.com/)

RottingChrist
27-02-2012, 18:38
cumartesi akşamı eurosportun bir kanalında çok güzel maçlar vardı. ilk 3 müsabakayı izledim 4 te uyuya kalmışım.

PROMINENT
27-02-2012, 18:57
hayri hoca bu işin nirvanası ama sadece boks kickboks dersleri var benim bildiğim

muay thai de var. federasyonda zaten.

desibel
28-02-2012, 16:13
Takım taklavatı aldık yarın ilk antreman inşALLAH

kickboxer
28-02-2012, 16:52

Mhaithai de var hayri hoca box yaptirmiyo boxum geliscek diye fenerbahceye gtmistm

Diyadin
28-02-2012, 17:54
Deşarj olmak stres atmak için 6 ay muay thai yaptım, işlerin yoğunluğundan devam edemedim :(

gokselaltinok
28-02-2012, 18:14
Sol ön kolda platin var, sağ köprücük kemiğim kırıldıda pek fazla zorlamayınca problem yok. Çene kemiğimde 5-6 yerden kırılmıştı. önerebiliceğiniz savunma sanatı varmı? kol ve çene önemli derecede hassas tam olarak kullanamıyorum sol kolumu. bu arda kartal,maltepe civarı olursa sevinirim.

burakN
28-02-2012, 23:32
Vitali maçı öncesi ve sonrasında Haye ile yaşadıkları neticesinde Chisora, WBC tarafından yasaklılar listesine alındı...

Dereck Chisora Banned By The World Boxing Council - Boxing News (http://www.boxingscene.com/dereck-chisora-banned-by-world-boxing-council--50085)

Bad-Fast
28-02-2012, 23:40
iyi yapmışlar öle sporcu olunmaz , ringde göstercekti kendini ..

burakN
29-02-2012, 22:29
iyi yapmışlar öle sporcu olunmaz , ringde göstercekti kendini ..

Bundan sonra müsabaka yapması zor yapsa bile ünvan maçı ancak hayal olur...

;)

Bad-Fast
29-02-2012, 22:30
ünvan maçı bile dediğin gibi hayal olur :)

deniz
29-02-2012, 22:31
K1 ciyiz : )
SAKİ FOREVER:D

Bad-Fast
29-02-2012, 22:39
saki'nin çok çalışması lazım çok :)

BoraRS
29-02-2012, 22:40
Bunu izleyin mutlaka. Çok seveceksiniz;

2PKfW2R6x_E

burakN
29-02-2012, 22:49
saki'nin çok çalışması lazım çok :)

Saki son maçında badr hari' ye yenildi, boy ve kilodan kaybediyor. Cesur ama kendisinden size olarak büyük adamlara karşı malesef dezavantajlı...

Bad-Fast
29-02-2012, 22:52
güzel video tşkler ;)

burakN
29-02-2012, 22:53
Bunu izleyin mutlaka. Çok seveceksiniz;

2PKfW2R6x_E

Bu çok müthiş bir video national geographic' de böyle bir adam görmüştüm ilk bölümdeki gibi çok teknik ve çabuklar. Vuruşlarında hiç tereddüt yok. Çok başarılı.

Bad-Fast
29-02-2012, 22:54
Saki son maçında badr hari' ye yenildi, boy ve kilodan kaybediyor. Cesur ama kendisinden size olarak büyük adamlara karşı malesef dezavantajlı...

zaten badr hari ye karşı boy kilo ve tecrübeden kaybetmesi normal ama diğer maçlarda da olmadık şeyler yaşıyor , ilk zamanlar çok yağlıydı bide hantaldı kendini iyi topladı ama sıkı çalışması lazım iş çıkar zaten , yaramaz diyemem ...

BoraRS
29-02-2012, 22:57
Bu arada favorilerimden bir diğeri olan Wanderlei de unutmayalım :)

0bcciXDmaFs

Göki,ZD
29-02-2012, 23:03
abi böle spor olurmu ya.. mk larım ne dayanıklılar :D bana 1 tane indirse şahadet getirecek dermanım olmaz :D

BoraRS
29-02-2012, 23:06
abi böle spor olurmu ya.. mk larım ne dayanıklılar :D bana 1 tane indirse şahadet getirecek dermanım olmaz :D

Ya sen bunlara ne bakyon bu adamlar dünya şampiyonu. Bunları gördümü direk Cem yılmazın yaptığı gibi iyi doğdun diyip arkanı döneceksin ve hediyesini vereceksin :D

burakN
29-02-2012, 23:09
zaten badr hari ye karşı boy kilo ve tecrübeden kaybetmesi normal ama diğer maçlarda da olmadık şeyler yaşıyor , ilk zamanlar çok yağlıydı bide hantaldı kendini iyi topladı ama sıkı çalışması lazım iş çıkar zaten , yaramaz diyemem ...

Gökhan Saki ağır sıklette bildiğim kadarıyla en iyi sporcumuz. Bakadır Sarı diye bir arkadaş vardı içeride dövüşen. Fiziği çok iyiydi ve gençti. Hala dövüşüyor mu bilmiyorum ama imkanı olsa ve Hollanda' da falan yetişse biraz başarılı olabilirdi...

:soru:

Gökhan, Remy Bonjasky maçında sırtını dönmesi gibi bazı maçlarda rakibi unutup arkasını dönüyor ve savunmasız kalıyor. Hiç bir zaman gözünü rakipten ayırmamalı ve rakibine sırtını dönüp maçı anlık bırakmamalı. Fiziği konusuna katılıyorum ama adam artık bu yaştan sonra baklava dilim çıkartacak gibi görünmüyor. Böyle idare edeceğiz.

;)

Göki,ZD
29-02-2012, 23:11
Ya sen bunlara ne bakyon bu adamlar dünya şampiyonu. Bunları gördümü direk Cem yılmazın yaptığı gibi iyi doğdun diyip arkanı döneceksin ve hediyesini vereceksin :D

arkayı dönmeyi bırak diz bile çökme ihtimali var ahbufhsajfasdfs
en güzeli güreş

burakN
29-02-2012, 23:12

Adam fenomen olmuş. Maça girerken rakiplere bakışı süper yalnız!...

Bad-Fast
29-02-2012, 23:36
Gökhan Saki ağır sıklette bildiğim kadarıyla en iyi sporcumuz. Bakadır Sarı diye bir arkadaş vardı içeride dövüşen. Fiziği çok iyiydi ve gençti. Hala dövüşüyor mu bilmiyorum ama imkanı olsa ve Hollanda' da falan yetişse biraz başarılı olabilirdi...

Gökhan, Remy Bonjasky maçında sırtını dönmesi gibi bazı maçlarda rakibi unutup arkasını dönüyor ve savunmasız kalıyor. Hiç bir zaman gözünü rakipten ayırmamalı ve rakibine sırtını dönüp maçı anlık bırakmamalı. Fiziği konusuna katılıyorum ama adam artık bu yaştan sonra baklava dilim çıkartacak gibi görünmüyor. Böyle idare edeceğiz.

;)

bahadır sarı'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum şahsen film çekiyorlardı bi ara boyka (scoot adkins ) :) ile falan ara vermişti bi ara duymadım hiç maçını ..
saki güzel temsil ediyor zaten temsil edicek kişi yok malesef :)
baklavasında falan değilim zatende hantal kalıyordu bide dediğin gibi hataları vardı bencede , elimizden en fazla izlemek gelir inş. başarılıda olur ..

PROMINENT
01-03-2012, 00:17
beyazkusaktan da takip edebilirsiniz muzaffer abinin..

hakotech
01-03-2012, 03:13
fatıh ruh hastasımısın amacın ne ? heryere selam yazıyosun bos bos konusuyosun ? delımısın laa a.q :D

ProdriveSTI
01-03-2012, 03:14
ama adam bıraktı boksa geçti

TT'ce box yapıcaklar abi senin üstünde demedi deme :hahaha:

desibel
01-03-2012, 08:23
ilk anterman yapıldı bacaklarım karnım falan hala yanıyo :D

Bad-Fast
01-03-2012, 11:52
ilk anterman yapıldı bacaklarım karnım falan hala yanıyo :D

soğuk su tut , özellikle bacaklara :)

desibel
01-03-2012, 12:03
soğuk su tut , özellikle bacaklara :)

Eyvallah zaten şuan yeni başlamanın hevesi heycanı olduğundan acı yok modundayım hahahah:D

omercanilica
01-03-2012, 12:08
UFC Joe daddy stevensons nasty cut - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eJYyCc3orNE)

desibel
01-03-2012, 12:27
UFC Joe daddy stevensons nasty cut - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eJYyCc3orNE)

bu ne ya adamdan kan resmen fışkırıyo çok sadistçe gelio bana bu kafes dövüşü spor olayından çıkmış yani

KÖROĞLU
01-03-2012, 18:30
bu ne ya adamdan kan resmen fışkırıyo çok sadistçe gelio bana bu kafes dövüşü spor olayından çıkmış yani

Hani spor denecek bi tarafını göremiyorum, boks, kickbox vs belli kuralları var ona göre yapılıyor da bu vahşet gibi biraz.

kickboxer
01-03-2012, 18:33
adami dövdüm bitirdim rezil ettim diye indiğim ringten sonra 1 hafta yattıgım oldu
:D döverken bile arada yiyosunuz :D

KÖROĞLU
01-03-2012, 18:42
adami dövdüm bitirdim rezil ettim diye indiğim ringten sonra 1 hafta yattıgım oldu
:D döverken bile arada yiyosunuz :D
forumda en merak ettiğim arkadaş sensin :) yok mu bi maçının videosu falan paylaşsan biz de izlesek ?

burakN
03-03-2012, 21:58
Boksseverler ekran başına. Wladimir Klitschko ile Marc Mormeck ağır sıklet maçı az sonra Kanaltürk' te!...

burakN
04-03-2012, 23:36
Dünkü maç hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence kalitesi düşüktü ve görünen köy kılavuz istemez misali Mormeck' in nakavt olacağı belliydi. Açıkçası ağır sıklet maçları so zamanlarda çok zevksiz olmaya başladı. Klitschko' lara bu işi bırakmazsa maçlar sanki otomatiğe bağlanmış gibi bitecek?

Bad-Fast
05-03-2012, 01:00
maçı izlemedim dışardaydım ama klitchkonun maçları artık sarmıyor ya :) maç olayından çıktı dizi gibi izliyoruz :)

Selim.Y
05-03-2012, 03:44
21 yasında 1.75 boy 97 kıloyum. kıckbox'a baslamayı dusunuyorum.Sportıf bır vucudum oldugu soylenemez :D. Yas ve vucut olarak spora baslamada bi sıkıntı,zorluk vsvs olur mu?

desibel
05-03-2012, 08:08
maçı izlemedim dışardaydım ama klitchkonun maçları artık sarmıyor ya :) maç olayından çıktı dizi gibi izliyoruz :)

Aynen ciddi anlamda sarmıyo laf olsun die bekledim izledim adam toplamda 2-3 tane yumruk attı :D

Ama meraklanmayın benim bir numaralı adamım boksa geldi BADR HARİ sırf klitchko kardeşler için inşallah yerle bir edicek :)

ahmetuygur
05-03-2012, 10:37
21 yasında 1.75 boy 97 kıloyum. kıckbox'a baslamayı dusunuyorum.Sportıf bır vucudum oldugu soylenemez :D. Yas ve vucut olarak spora baslamada bi sıkıntı,zorluk vsvs olur mu?

hiç birşey olmaz 1 ay dayan sonrası kolay :)

ahmetuygur
05-03-2012, 10:43
Aynen ciddi anlamda sarmıyo laf olsun die bekledim izledim adam toplamda 2-3 tane yumruk attı :D

Ama meraklanmayın benim bir numaralı adamım boksa geldi BADR HARİ sırf klitchko kardeşler için inşallah yerle bir edicek :)

badr hari geliyor sıkıntılar bitiyor :)

Bad-Fast
05-03-2012, 13:47

geç bile kalmışın başla tabi :) , arkadaşın dediği gibi bir iki ay atlatsan gerisi gelir ..

klitchko ile badr in maçını nefessiz izlerim şahsen , en fazla 6 .raunda indirir gibi geliyor :)

desibel
05-03-2012, 15:44
Bi söylenti dolaşıyo nette k-1 bitiyor die bidaha yapılması güç die hatta k-1 in son maçınında badr hari gökan saki olabilir diolar her hangi bi bilgisi olan varmı ?

Selim.Y
05-03-2012, 16:05
peki Kıbrıs'ta onerebılecegınız kıckbox hocası,kurs veren yer var mı? 10 gun ıcınde baslayacagım bi aksilik olmazsa

Bad-Fast
05-03-2012, 16:11
Bi söylenti dolaşıyo nette k-1 bitiyor die bidaha yapılması güç die hatta k-1 in son maçınında badr hari gökan saki olabilir diolar her hangi bi bilgisi olan varmı ?

badr hari tamamen bıraktı artık geçen ki maç için belki sölenti çıkmıştır ama denk gelmedim hiç , bitceğini sanmam ...

Redbull
05-03-2012, 17:00
Shaolin Kung fu siyah kuşak 95 Marmara şanpiyon u...

burakN
06-03-2012, 22:24

Badr Hari son maçını showtime' da Gökhan saki ile yaptı ve ilk raundda nakavt etti. Böylece k1 yada muay thai kariyerini bırakarak profesyonel boksa geçti.

Hari hiç kuşkusuz son yılların en büyük seyir zevki veren sporcularından biri ancak boksunun ağır sıkletde yeterli olup olmayacağını zaman gösterecek. K1' de boksu iyi sporcu pek yok. LeBanner belki diyeceğim ama tekme ve yumruk karışık olunca karar vermek zor.

Profesyonel boks ağır bir spor ve darbelerde ağır. Hari' nin ya nakavt eden yada nakavt olan stili heyecanlı maçlar olmasına yol açar ama Klitschko' lar gibi kendini kapatan ve rakiplerine mesafe koyan sporcularla mücadele etmek çok zor. Hari' nin ani ve atak boksu artısı ama savunmasını da mutlaka değiştirmesi ve kuvvetlendirmesi gerekli. Yoksa işi zor. Üstelik genelde 3+1 ekstra raundluk K1 maçlarına göre 12 raund devam edebilecek bir maç çok yıpratıcı ve kırıcı olur.

34GUN34
07-03-2012, 08:22
sene 94 DEN BERİ kick box- boks yapıyorum 99 yılından beri antrenörlük yapıyorum kocamustafapaşa ve beylikdüzünde kulüp çalıştırıyorum ve özel ders veriyorum. aynı zamanda profesyonel uzun mesafe yüzüyorum . istanbul boğazı - çanakkale boğazı vb. :)

PPR engineering
07-03-2012, 08:41
Mhaithai de var hayri hoca box yaptirmiyo boxum geliscek diye fenerbahceye gtmistm

bak ben hiç yazmıyorum alttan alttan okuyorum ama şu formsuz halinde iyi oynarım senle gözüme carpıyosun:D:D

BoraRS
07-03-2012, 08:51
bak ben hiç yazmıyorum alttan alttan okuyorum ama şu formsuz halinde iyi oynarım senle gözüme carpıyosun:D:D

Gider var dediler geldik :D

sword
19-03-2012, 10:43
gerçi film ama cok güzel dövüşüyor:)

SbI_04n3lLU&feature=related

metinalan
19-03-2012, 10:44
bun ne ya :D street fighter oyunu gibi :D

B.Aktepe
19-03-2012, 10:45
undisputed 3 :) yenilmez 3 .

fena filmdir :D

Yuri Boyka The Most Complete Fighter In The World

o bir halk kahramanı :D

metinalan
19-03-2012, 10:48

akşam izleyım bunu :)

Yogi
19-03-2012, 10:48

bilal ne zaman başlıyoruz

B.Aktepe
19-03-2012, 10:49
bilal ne zaman başlıyoruz

komando herkesin bittiği yerden başlar :p

ben doktor bahadırla birlikte başladım eğitiyor beni vücut geliştirme çalışıyoruz işte :)

Yogi
19-03-2012, 10:55
hee anladım:D tamam ozaman ben başka bi çekirge buliim benle gelicek:)

alp1903
19-03-2012, 11:12

0bcciXDmaFs

Sonunu kısa keşmişler hiç olmamış hahahaha

Turk-Look
02-08-2012, 00:22
13 yıl aradan sonra ilk Taekwon-Do antremanım, havada bandetolyo (sıçrayarak atılan ve havada biten döner tekme)

http://b1208.hizliresim.com/10/2/bcd5q.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

MeMo
02-08-2012, 00:37
Yaşım oldu 21 bu yaştan sonra herhangi bir dövüş sanatı öğrenebilirmiyim? Burdan proflara soruyorum :)

Turk-Look
02-08-2012, 00:52
Geç bi yaş değil . Ben 14'dümde başladım 17'dimde siyah kemer aldım.
1999'da bırakmak zorunda kaldım askerlik vs.. ve 13 yıl sonra tekrar test ettim kendimi,ve beklediğimden çok daha iyi buldum müthiş bi şevk verdi.
Yaşım 33'e geldi ! hiçbirşey için geç değil.

MeMo
02-08-2012, 00:56
Kısacası umudunu kaybetme diyosunuz :)

kutsal
02-08-2012, 00:59
anladım şimdi sitede neden herkes bırbırıne bukadar atarlı gıderlı :) şopar mahallesinde büyüdüm dikkat !!! :D

Emir_b16a
02-08-2012, 01:58
Yaşım oldu 21 bu yaştan sonra herhangi bir dövüş sanatı öğrenebilirmiyim? Burdan proflara soruyorum :)

sadece neyle ilgilendiğinle alakalı :)

21 yaş geç değil hiç birşey için uzun süre çalışanlar bilirler özellikle dövüş sanatlarında öğrenmenin yaşı yok

sn ne yapmak istediğine karar ver araştır gerisi tamamen emek

MeMo
02-08-2012, 02:00
sadece neyle ilgilendiğinle alakalı :)

21 yaş geç değil hiç birşey için uzun süre çalışanlar bilirler özellikle dövüş sanatlarında öğrenmenin yaşı yok

sn ne yapmak istediğine karar ver araştır gerisi tamamen emek

ya kafamda var bişeyler ama sana şu uygun şuna yogunlas dıyebılcegınız varmı?

Emir_b16a
02-08-2012, 02:03
ya kafamda var bişeyler ama sana şu uygun şuna yogunlas dıyebılcegınız varmı?

bir sürü sayabilirim sanat,spor :) senin kararın sadece yapmaya ne kadar vakit ayırabilirsin ?

Turk-Look
02-08-2012, 02:05
13 yıl aradan sonraki ilk antremanın kısa bi videosu

taekwon-do 1st.exercises - YouTube (http://youtu.be/HV__vlzTMj8)

fiziki yapın nasıl Memo ? o'na göre yatkın oldugun dalı seçmelisin bana göre.

MeMo
02-08-2012, 02:07
bir sürü sayabilirim sanat,spor :) senin kararın sadece yapmaya ne kadar vakit ayırabilirsin ?

Valla öğrenci oldugum için herşeye istedigim kadar vakit ayırabılırım :D

Emir_b16a
02-08-2012, 02:12
Valla öğrenci oldugum için herşeye istedigim kadar vakit ayırabılırım :D

saatler değil yıllardan bahsediyorum bn :D

eğer cidden ömür boyu sürekli bişeyler öğrenip kendini geliştirmek istiyosan

bujinkan buda taijutsu (ninjutsu) yapabilirsin istanbulda öğretisi mevcut izmirde de açıldı diyebiliyorum yada o ara seminer vardı araştırabilirim istersen :)

eğer yok ben 6 7 ayda bişeyler öğreniyim falan diosan kick box box tai box illaki seni üst seviyelere çabuk taşır :)

kişsel fikri wing chun da çalışabilirsin :) fiziki yapı bu tip sanatlarda mühim değil çalıştıkça kendi yapını buluyosun :)

Burak-Akın
02-08-2012, 04:32
orta sonda 6 ayl kick boks yaptım. Ardından 2,5 yıl Shotokan karate yaptım ve sakatlandıgım için bırakmak zorunda kaldım. Şuan Kick boks'a devam ediyorum.

Üni nedeni ile şehir dışına çıkmazsam kick boks'un yanında muay tai de ögrenmek istiyorum

Turk-Look
02-08-2012, 09:59
fiziki yapı bu tip sanatlarda mühim değil çalıştıkça kendi yapını buluyosun :)

her spor dalında fiziki yapının branşına haz avantajları vardır.