Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyaz arabadaki siyahlık
arkadaşlar şu bir kaç gündür yeni farkettim aracım yıkattıktan sonra hala kaputta ve arka bagaj kapagının üstünde nokta nokta siyahlıklar var silme ile geçmiyor boyaya işlmemiş gibi bunlar nedir bunlardan aracımı nasıl arındırabilirim
Cihan KESKİN
26-02-2012, 08:50
tırnağınızla denedinzmi çıkartmayı zift olabilr? yada bi boya gelme ihtimali..
boya veya zift değil yani böyle kir gibi
fatihcakin
26-02-2012, 09:34
Kuyu suyu falan olmasın :)
63owen63
26-02-2012, 09:38
pasta deneyin,çıkar muhtemelen.
fotografı var mı
Kil + hafif aşındırıcı pasta (m82) + glaze ile hem o lekelerden kurtulabilir, hemde gayet güzel parlaklık elde edebilirsiniz.
resim çekiyorum belli olmuyor malasef kil alırmı bunu yoksa pasta cila mı geçmek lazım
Kil + hafif aşındırıcı pasta (m82) + glaze ile hem o lekelerden kurtulabilir, hemde gayet güzel parlaklık elde edebilirsiniz.
eyvallah cok saol ömer
Benim aracada var yaza kadar Dursun bakalım ;) alışıp isim vermeyi düşünüyorum
Arac dizel herhalde motordaki yag buhari yada egzoz dumani bu lekelere sebep olmus olabilir, pasta halledecektir..
Blackbird
26-02-2012, 10:28
Lekelerin ne olduğunu görmeden bilemeyiz ama zift, yağ, reçine, boya sıçraması... olabilir.
Kil büyük ihtimal işini görecektir, kil uygulamadan pasta yaparsan o pislikleri tüm boyaya yayarsın.
ağaçlardan sanırım onlar ya
salmanozan
16-03-2012, 13:50
benim araçta beyaz ne olduğunu bende bılmıyorum ama ağaçların şu yapışkan polenlerı varya o olabılır ama ben gaz yağıyla güselce temizledim hemen peşine güzelce bi köpük banyosu işlem tamam :)
Kille temizleyin 34 sıkıp.Olmadı beze tiner koklatıp silin cıkacaktır.Üstünede cila mis...
ykavcioglu
17-03-2012, 11:45
yanından büyük araç geçtiyse egzoz atığı'dır, benimde çok başıma geldi pasta cila ilacı