Orijinalini görmek için tıklayınız : Suskunlar
yeni fragman cıktımı ? 6. bölüm ?
Bu hafta kolaj varmış.Yeni bölüm yok :(
Kolaj fragmanı;
diN2eNX8Opo
kolaj nedir _?
tuh ya yenı bolum bekle bekle yenı bolum cıkmasın.
neyse zaten ızeleyemıcektık :D
Ne bu anlamadım ben ?
İlk bölümden başladı yine kısa kısa özet geçiyor?
Bayrampaşalı
05-04-2012, 19:46
yeni bölüm yok bugun herhalde ayar oldum heee o kadarda beklemıstım :ofk:
MR.TurboALİ
05-04-2012, 20:04
yeni bölüm yok harbiden hee:S
niye yok yaa geçen hafta da yalan dünya yoktu
Başlamayanlara önerim;başlamayın.
Psikoloji bozuyor geçen bölümde kasetleri izlerlerken zeki çıkınca bendede musluklar açılıyordu son anda durdum.
Başlamayanlara önerim;başlamayın.
Psikoloji bozuyor geçen bölümde kasetleri izlerlerken zeki çıkınca bendede musluklar açılıyordu son anda durdum.
Bende izlemiyorum, etraftaki herkes yorum yapıyor işte öyleydi böyleydi, niye eziyet ediyosunuz kendinize diyorum..
Dram da bir yere kadar :)
Bende izlemiyorum, etraftaki herkes yorum yapıyor işte öyleydi böyleydi, niye eziyet ediyosunuz kendinize diyorum..
Dram da bir yere kadar :)
Bir kez izledin mi devamı geliyor.Benim arkadaşımın kardeşi figüranlık yapıyor.Sarı'nın sünnet düğününde figüran olarak oynamıştı merak ettim keratayı bi izleyim dedim merak ettim ne olcak falan diye bi baktım bölümü bitirmişim.Sonrada devamı geldi.
hiç izlememiştim...dun kolaj oldugunu ogrenince hanımla izleyelim dedik...arkadaş bunalım dizi ya sinir sahibi oldum valla...hanım zaten muslukları bi açtı durdurabilene aşkolsun...sakat dizi sakat...
SOMEONESPECIAL
06-04-2012, 14:31
hiç izlememiştim...dun kolaj oldugunu ogrenince hanımla izleyelim dedik...arkadaş bunalım dizi ya sinir sahibi oldum valla...hanım zaten muslukları bi açtı durdurabilene aşkolsun...sakat dizi sakat...
Ağır Abi gördüm seni...
Ağır Abi gördüm seni...
ayyy neden ayol nerden çıktı?:)
imprezaWRC
06-04-2012, 14:45
Ben eşime Feriha, Öyle bir geçer zamanki, ...ve türevi dizileri izlemeyi ve bana zorla izlettirmeyi yasakladım. Evde sadece Cuma akşamı yalan dünya seyrediliyor.
Ağır Abi gördüm seni...
ayyy neden ayol nerden çıktı?:)
ahahahah efsanesiniz :D
Ben eşime Feriha, Öyle bir geçer zamanki, ...ve türevi dizileri izlemeyi ve bana zorla izlettirmeyi yasakladım. Evde sadece Cuma akşamı yalan dünya seyrediliyor.
vay arkadaş memlekette ne erkekler var ya...ben dün akşam yemekte çatalı tabağa çarptım diye tokadı yedim valla:D:D
imprezaWRC
06-04-2012, 15:22
vay arkadaş memlekette ne erkekler var ya...ben dün akşam yemekte çatalı tabağa çarptım diye tokadı yedim valla:D:D
:D:D:D:D kazak erkeğim ben (ne demekse artık) :D:D:D
Kayınvalideye'de nasıl oluyorsa sözümü geçirebiliyorum en azından tv konusunda :D:D:D
:D:D:D:D kazak erkeğim ben (ne demekse artık) :D:D:D
Kayınvalideye'de nasıl oluyorsa sözümü geçirebiliyorum en azından tv konusunda :D:D:D
geçen gün alışveriş merkezindeyiz kaynanam ve eşim...ben çantalarını taşıyorum arkadan...tanıdık birilerini gördüler...bende elim uzatttım tam "merhaba ben tünay" diyecekken kaynanam elime vurdu..."indir o elini yavşak" dedi..."ben söylerim kim olduğunu!!"...."peki anneciğim" dedim bende:(
imprezaWRC
06-04-2012, 15:44
geçen gün alışveriş merkezindeyiz kaynanam ve eşim...ben çantalarını taşıyorum arkadan...tanıdık birilerini gördüler...bende elim uzatttım tam "merhaba ben tünay" diyecekken kaynanam elime vurdu..."indir o elini yavşak" dedi..."ben söylerim kim olduğunu!!"...."peki anneciğim" dedim bende:(
Bir Cumartesi günü kayınvalide ve eşim Kadıköy'de alışverişteydiler, eşim bizi gelip alırmısın dedi, baktım Kadıköy arapsaçına dönmüş, ben hayatta girmem o trafiğe siz gelin dedim, o gün bugündür beraber Kadıköy'e gitmiyorlar :D:D:D
Yanlız kadının intikamı benden kötü olacak gibi; her gittiğimizde 3 çeşit tatlı yapıyor ve hepsinden de tabağa koyup zorla yedirtiyor, sanırım şeker komasına sokup öteki tarafa sorunsuz şekilde iade ettirecek.
Hayır, bendeki şeker problemini de bilerek yapıyor, bilmese neyse diyecem de, bu şekil ölürsem cinayetten içeri atarlar mı kayınvalideyi :D:D:D
Bir Cumartesi günü kayınvalide ve eşim Kadıköy'de alışverişteydiler, eşim bizi gelip alırmısın dedi, baktım Kadıköy arapsaçına dönmüş, ben hayatta girmem o trafiğe siz gelin dedim, o gün bugündür beraber Kadıköy'e gitmiyorlar :D:D:D
Yanlız kadının intikamı benden kötü olacak gibi; her gittiğimizde 3 çeşit tatlı yapıyor ve hepsinden de tabağa koyup zorla yedirtiyor, sanırım şeker komasına sokup öteki tarafa sorunsuz şekilde iade ettirecek.
Hayır, bendeki şeker problemini de bilerek yapıyor, bilmese neyse diyecem de, bu şekil ölürsem cinayetten içeri atarlar mı kayınvalideyi :D:D:D
bence torun istiyor:D
hassikomeen :D:D senin kaynanada senın ayarda desene :D
yalnız o kadar kişinin içinde sana bit yavrusu bir diğer deyişle sirke demesi enteresan olmuş :D
imprezaWRC
06-04-2012, 15:55
bence torun istiyor:D
:D:D:D
Valla toruna süper bakar, o potansiyeli görebiliyorum, lakin eve yerleşmesinden korkuyorum. Birde çocuk ilerike yaşlarda obez falan olur, sonra ne o star'daki programa çıkar. Tshirt üzerine kilosunu yazarlar, sonra psikolojisini düzeltecez diye otur işin yoksa uğraş dur.
:D:D:D
Konu neydi, hah suskunlar, biz buraya nasıl geldik; en ufak fikrim yok. :D:D
hassikomeen :D:D senin kaynanada senın ayarda desene :D
yalnız o kadar kişinin içinde sana bit yavrusu bir diğer deyişle sirke demesi enteresan olmuş :D
Babamdan yüz buldu herhalde oda alışveriş merkezinde beni " danacığım" diye çağırır...şimdilerde anlıyorum bende bozukluklar nerden geliyor?:D
peh benim kaynananın maşallahı var ozaman ya ben eve gelince hemen ocağa çay konur odanın engüzel yerinde ben otururum tek koltukta kumanda bende :D
Ama hanım kendi evimizde bi dedğimi 2 etmez anasının yanında bi garip oluyo anlamıyorum bu durumu :D
lan mılletın sevgılısının derdıne demedıgınızı komadınız.
geldınız burda kaynana muhabbetı yapıyonuz hanaunana :D
yalnız cidden yaşlarını dorumu ?
lan mılletın sevgılısının derdıne demedıgınızı komadınız.
geldınız burda kaynana muhabbetı yapıyonuz hanaunana :D
yalnız cidden yaşlarını dorumu ?
benım kı geri kalmış 27 olması lazım...hoş neye göre hesaplanıyor bilemiyorum da...85 liyim ben...
bu arada yaprak sarma çok güzel olmuş kızlar,haftaya bana bekliyorum...hadi eyvallah:D:D
SOMEONESPECIAL
06-04-2012, 16:52
benım kı geri kalmış 27 olması lazım...hoş neye göre hesaplanıyor bilemiyorum da...85 liyim ben...
Küçülde cebime gir 85'liymiş :)
Küçülde cebime gir 85'liymiş :)
valla abi:) karlı bir ağustos öğleninde doğmuşum ben.. dazır dazır kar yağıyormuş:D
ters etki yaratmaya çalışıyo adam
eşinin karşısında görmek lazım bence aynn anlattıgı gibidir beyler :D
SOMEONESPECIAL
06-04-2012, 17:00
valla abi:) karlı bir ağustos öğleninde doğmuşum ben.. dazır dazır kar yağıyormuş:D
Tünay; Yengeye ne diyorsun ?
EŞİM ? HANIM ?
(Bizim evde tartışma konusudur da)
ters etki yaratmaya çalışıyo adam
eşinin karşısında görmek lazım bence aynn anlattıgı gibidir beyler :D
aynen öyle geçen gün telefonda kaynanama merhaba dedim...beraber mi bot bağladık lan? dedi...
aynen öyle geçen gün telefonda kaynanama merhaba dedim...beraber mi bot bağladık lan? dedi...
seninki yine ii.ben neler çekiyorum bi bilsen.
sen içgüveysi nedemek bilirmisinn :(
Tünay; Yengeye ne diyorsun ?
EŞİM ? HANIM ?
(Bizim evde tartışma konusudur da)
valla benim orası biraz karışık:) ben hacı hanım bacanak vb. derim yakın arkadaşlarım bacanak der:Dpek normal değil...eşim de diyorum ama:D:D
SOMEONESPECIAL
06-04-2012, 17:03
Efsane babadan sonra Yeni bir efsane daha doğdu KAYNANA...
Kaynana da ordudan galiba :hahaha:
by serçe
09-04-2012, 12:31
Suskunlar - 6.Bölüm 1.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iXAVs3RE_sA)
Güzel bir bölüm bizi bekliyor,tuncel dayı ne zaman girecek acaba :)
leventrc
09-04-2012, 14:01
Güzel bir bölüm bizi bekliyor,tuncel dayı ne zaman girecek acaba :)
Boyle birsey olmadigini, yalan haber oldugunu acikladilar:)
pazar günü galata köprüsünden gecerken cekım yapıyorlardı fume mercedes G kasanın içinde
bolum bıraz degısık gıbı fragman corba..
Boyle birsey olmadigini, yalan haber oldugunu acikladilar:)
hadı yaauu.. :S tuuh.. neyse boylede ıyı bu eco nun peder yapcak bıseyler bakalım.
aslan7333
09-04-2012, 14:34
Etkileyici bir dizi.izlediğim nadir dizilerden.
6. bölüm 2. fragman;
1vCwRoSiDSc
MR.TurboALİ
12-04-2012, 16:20
bu sefer ortalık fena karışmış :D
Adamın dibi çıktı naim reyizz :)
babası neden hapise girmiş ya kaçırdım orasını :)
MR.TurboALİ
12-04-2012, 20:35
reklam reklam reklam yeter be :D
babası neden hapise girmiş ya kaçırdım orasını :)
oğlunun hapisaneye girdiğine dair olan belgelerin ve kayıtların olduğu odayı görevli adamla birlikte yakmaktan :D
TcVwxXQXE0s
Burak K.
12-04-2012, 20:47
Maç var,izlemiyorum daha sonra internetten izlicem artık :D
oğlunun hapisaneye girdiğine dair olan belgelerin ve kayıtların olduğu odayı görevli adamla birlikte yakmaktan :D
TcVwxXQXE0s
eyv saol şarkıda iyiymiş :D
eyv saol şarkıda iyiymiş :D
ahhaha :D rica ederim :)
ahhaha :D rica ederim :)
baba fena ya evde ortma yapıo rakı falan :hahaha:
Yalnız ecevitin esas hatunu çok hoşuma gitmeye başladı :D
MR.TurboALİ
12-04-2012, 22:00
neler neler ya mermiler havada çarpıştı :D
SerhatA.
12-04-2012, 22:24
Ya nerden nere geldi dizi:S
Maxiboost
13-04-2012, 15:50
Biraz yasinizin adami olun... Dizi ile ilgili bi topicte yok onun hatumu guzel yok bu hatunu sec mmmm kumral falan. Toplum icindesiniz beyler kendinize gelin. Dingonun kahvesi degil. İlla abazaliginizi disari vuracaksaniz alin msn adreslerinizi konusun durun aranizda
h.guroglu
18-04-2012, 12:03
baRyzPIHQ4
Suskunlar - 7.Bölüm 1.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_baRyzPIHQ4)
eb9a8wIhq_Y
Suskunlar - 7.Bölüm 2.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eb9a8wIhq_Y)
kuzey güneyi geçer bu diziii :D
Felaket bir dizi ya bu bolumde bomba kacmaz :)
sonunda karakterlere dönüyo dizi yavaş yavaş. Hep hikayeyi işlemişlerdi artık birazdaha güzelleşecek bence.
Sarı hatuna tutulursaaaa.... eyvah eyvah :D
sonra bu econun hatun bunlara i.nelik olsun diye kalkar İnsan evladını savunursa of of of :D
Ne bölüm be :) bu dizinin hatunları kuzey güney'e fark basar agalar :D
Bu bölüm zımba gibi olmuş gerçekten :D
MR.TurboALİ
18-04-2012, 22:39
dizi acaip gidiyor bakalım neler görücez :D
ortalık karışıcak yine yaşasın action var :D
h.guroglu
19-04-2012, 20:03
yenı bolum baslamak uzere tv basına beyler :)
cYND1GIRl88
Oo nasilkufur arkadas :) bi an irfan telefondan cikcak dedim.
Guzel bolumdu bence
h.guroglu
20-04-2012, 00:29
aynen çok fane saydı onun sansürsüzü varmı ki acep :D
MR.TurboALİ
20-04-2012, 02:05
her bölüm bir öncekinden daha iyi oluyor / bu şerif eskiden acaip bi çocukmuş :D
by serçe
23-04-2012, 14:51
Suskunlar - 8.Bölüm 1.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_bXOKeYrbjI)
orhan_guney
23-04-2012, 14:52
bu hafta fena dizi merakla beklemekteyim.
omercanilica
23-04-2012, 22:39
2 fragman bırden cıkması baya guzel oldu:)
MR.TurboALİ
23-04-2012, 22:43
gittikçe hızlanıyor hadi hayırlısı :D
bu hafta hepimizin yakından tanıdığı istanbul garajda bazı sahneleri çekildi bu perşembe yayınlanacak ...
sarı ya bak janti olmuş :D
dediğim gibi dizi rollerin üstüne düştükçe daha sürükleyici olcak :)
ondertopcu
26-04-2012, 21:11
İstanbul garajda çekilen bir bölüm var sanırım evo, 200 sx falan :D
evet araba aldı ordan dip gaz gitti ama ne aldı göremedim :D
buyukduman
26-04-2012, 21:14
200sx ler çıktı az önce dizide kimse izlemiyor mu acaba
ondertopcu
26-04-2012, 21:19
camaro aldı galiba
h.guroglu
26-04-2012, 22:11
74 siyah camaro aldı
MR.TurboALİ
27-04-2012, 01:22
sarı çok cix olmuş be :D
e bide belalı nayimin selamı var irfan :D
SerhatA.
27-04-2012, 07:41
Tüm doğu karadenizde dün akşam 1-2 saat elektirik yoktu, tamda suskunlara denk geldi izleyemedim.
Şimdi yorumları okuyunca acayip merak ettim.
ondertopcu
27-04-2012, 07:51
Tüm doğu karadenizde dün akşam 1-2 saat elektirik yoktu, tamda suskunlara denk geldi izleyemedim.
Şimdi yorumları okuyunca acayip merak ettim.
Neeten izle bence özet çok kısa oluyor bişey anlamazsın :D
SerhatA.
27-04-2012, 07:52
Neeten izle bence özet çok kısa oluyor bişey anlamazsın :D
Ya sitesine girdim orjinal boyutta izlemek için, yayınlamıyor sanırım :)
Öğleden sonra izlicem.........
Patisever
27-04-2012, 15:31
suskunlardan bizden :) dün filmdekı s14 sahaneydi techdekı rb26 det neonun aynısı kösede yatıyordu o arada ustada beyaz evo ile uğraşıyordu
Sarı çok fiyakalı oldu be :) Bende eve gelip netten izledim iyice tutuldum diziye işler iyice karıştı :)
2DzDiJ9_E78
Valla hiçbir bölümünü kaçırmamaya çalıştım ama fakede olabilir 9.bölüm fragmanı :)
Mechanix
30-04-2012, 11:57
suskunlardan bizden :) dün filmdekı s14 sahaneydi techdekı rb26 det neonun aynısı kösede yatıyordu o arada ustada beyaz evo ile uğraşıyordu
200SX benim eski arabamdı :D Hehehe
MR.TurboALİ
30-04-2012, 13:17
fragman orj hacı :D yine çok değişik bi bölüm bizi bekliyor :D
Yiğit Güllüler
30-04-2012, 13:29
bu bolum fena olacak gıbı persembe aksamları tek meskuliyetım
8.bölümü şimdi izledimde orası istanbul garage değilmi ya? :Duğraştığı araçta evo vı
gurkanerkan
01-05-2012, 15:50
8.bölümü şimdi izledimde orası istanbul garage değilmi ya? :Duğraştığı araçta evo vı
:icon_tup:
h.guroglu
02-05-2012, 13:29
2DzDiJ9_E78&ob=av3e
DCMkvZUNf0Q
Suskunlar - 9.Bölüm 1.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2DzDiJ9_E78&ob=av3e)
Suskunlar - 9.Bölüm 2.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DCMkvZUNf0Q)
Harika bir bölüm olacak :) Evde netten izlerim gene akşamında :)
AcA_1988
02-05-2012, 13:48
2.Fragmanda şahin yanlıyor :D
o silahı hem irfana hemde sarıya doğrultan kişi kim acaba ?
By_HaNNibaLL
02-05-2012, 21:54
Cok tehlikeli bi bölüm olacak
Iska'nın söylediği türkü ezdi.
Dizide irfan favori karakterim , adam her daim psikopat.İsim ver , adres ver diyip duruyor :-)
MR.TurboALİ
03-05-2012, 23:48
ve şerif gider...
:D
irfanın kafaya hastayım çok sallıo :D
nete dusermı acaba bu gun.
Dün eco babasını dağ evinde kelepceledi en son sonra sızmışım.
MR.TurboALİ
04-05-2012, 11:03
ben dün gece izledim dizi biter bitmez nete düşüyor zaten :icon_tup:
h.guroglu
04-05-2012, 14:37
naimi polisler götürüyor ecoda çıkıp gidiyor sarıda bağrıyor arkasından dur gitme diye orda bitiyor çok bişey kaçırmadın yani
naimi polisler götürüyor ecoda çıkıp gidiyor sarıda bağrıyor arkasından dur gitme diye orda bitiyor çok bişey kaçırmadın yani
hee merdivenlerde ağlaştıkları yere bağlanmış.
34btr1907
04-05-2012, 22:19
UzQe_vm3PgE
hadi beeee.. daha yeni bölüm ertesi böle fragmanmı olur arkadaş nası geçicek bu hafta :D
h.guroglu
04-05-2012, 23:30
heh bi bu eksikti şimdi beklede 1 hafta geçsin :(:(
Lan iboya da yapilmazki yaaa
Bi ara ezelde bolumddn hemen sonra veriyodu fragmani
E_RtugrulJAP10
05-05-2012, 09:55
Kurtlar vadisi tırt 'a bağladı bu aralar favori dizim suskunlar .
9.bölümü tek parça halinde izleyeceğim bir site var mı
MR.TurboALİ
10-05-2012, 21:00
sarıya bak kaçtı ya iboyu aldılar bakalım neler olucak
çok kötü tufaya geldiler :(
orhan_guney
10-05-2012, 22:09
polise bak wayy be :(
Bu yamyam gazanfer gurur komsermiş yani hea.Senaryoya bak :D
ölürse izlemicem bu diziyi bi daha..
orhan_guney
10-05-2012, 22:11
olan iboya oldu ya inşallah ölmemiştir.
erkin006
10-05-2012, 22:35
Bu yamyam gazanfer gurur komsermiş yani hea.Senaryoya bak :D
valla hastır dedirtti :D
MR.TurboALİ
10-05-2012, 22:38
çok acaip bi şekil aldı bu dizi :D
aynen dizi birden ezele döndü :D
manyak yamyam gurur mu çıktı?
Patisever
10-05-2012, 22:46
dizi çok kalite
Ya yoldaydim en son gurur yarasanin yerini ogreniyodu acaba dusmusmudur nete?
MR.TurboALİ
10-05-2012, 23:19
Ya yoldaydim en son gurur yarasanin yerini ogreniyodu acaba dusmusmudur nete?
gurur varya ne anasının gözü çıktı ne yılanmış meğer :D:D:D:D
BosphorusBoys
11-05-2012, 08:01
Höng oldum yine dün akşam..
takozun wc de yanındaki adama dalgana bak demesi yıktı beni...:D:D
gurur çakal çıktı bakalım ne olacak..
gurur varya ne anasının gözü çıktı ne yılanmış meğer :D:D:D:D
ya gururda zaten bi i.nelik oldugu en basından bellıydı taaa ibonun takozun arabaya sıktıgı anda olay yerıne geldıklerınde hasanla gururun bakısmasından bellıydı..
bıde yanlıs hatırlamıyosam. bı ara gururun parmaklar da yarabandı vardıda bı muhabbetı gecmıstı..
gurur beni de çok şaşırttı ,hiç beklemiyordum olayların bu şekilde gelişeceğini..heyecanlı oldu şimdi artık iyice..ibo da öldü sanırım kaldılar 2 kişi
bu gurur komıserın kac adı var a.k. gurur gazanfer cebraıl ? :D
yamyam Gurur komser değilmi yaww ?.
ilk ortaya cıktıgında parmagında bant falan vardı da ?
orda error verdim bende abi.. Ama bu range'le duvara girdikleri sahnede de sanki genç lavuk bunu tanıdı gibi geldi ? orada bi soru işareti doğdu bende :)
bantıda görünce, bide piskopat barnah kemirmesi anormal değil :D
o yamyam ne zaman çıkacak ? ben inatla Gurur olduğunu düşünüyorum :)
ben bu işi biliyormuyum yaw :) daha 2. bölümde yazmışım hahaha
Adamsin kekuti :D yapragim ariyorum neden acmiyosun?
Adamsin kekuti :D yapragim ariyorum neden acmiyosun?
telefondan diziyi izliyorum olm :)
çılgınsın meen...:D
aynen senın fıkırlerıne katılıyorum..
da bundan sonra asıl olay ne?
cunku takoz da yamyamı cagırırken kendı basıma bela acıyorum fılan dedı. takozda tırsıyo gururdan muhtemelen adamın polıs olusundan... ama genede aralarında kesın farklı bı husumet cıkcak...
çılgınsın meen...:D
aynen senın fıkırlerıne katılıyorum..
da bundan sonra asıl olay ne?
cunku takoz da yamyamı cagırırken kendı basıma bela acıyorum fılan dedı. takozda tırsıyo gururdan muhtemelen adamın polıs olusundan... ama genede aralarında kesın farklı bı husumet cıkcak...
aga bu gurur iboya kaymadı mı ? , Ozcan Zekiye irfan ecevite :)
bidaa panpa mı olacaklar ? :D
sarıya kim üfledi o zaman ?
bide sarı ogrenince gururun yam yam oldugunu ne yapcak acaba??
gururla takoz arasında ne var sımdı onu merak edıom ?
lınk versene ?
MR.TurboALİ
11-05-2012, 10:25
hiç belli olmaz bu işler :D bu senaryodan ben herşeyi beklerim :D
Alperen-B
11-05-2012, 10:39
dün gecenin en güzel repliği takoz pisuarda tuvaletini yaparken sarının bunun kafasına silah dayayarak
"bak ben neyi tutuyorum sen neyi tutuyorsun" buydu. Yani kısaca s.ki tuttun dedi orda takoza :D
lınk versene ?
link yoh :) Telefondan girdim youtube'a Suskunlar 10.Bolum yazıyorsun tek parça olarak veriyor sana
hiç belli olmaz bu işler :D bu senaryodan ben herşeyi beklerim :D
beni de şu diziye alsalarda bende irfanın manitasıyla takılsam :)
BurakYozgat.
11-05-2012, 10:47
gurur herkesi şok etti valla :D ben bile adamın iyi niyetli olduğuna inanmıştım yaa :D :D
B.Aktepe
11-05-2012, 11:03
küçük gazanfer(gurur) yamyam ise,
cebraile de yamyam diyorlar.
Gurur Gazanfer,
Gazanfer cebrail değil. dizinin sonunda gazanfer(gurur) takoza "iyi cebrail mi ne yolla onu hasanla da bilal gelene kadar ibrahim hayatta kalsın" diyor.
küçük gazanfer(gurur) yamyam ise,
cebraile de yamyam diyorlar.
Gurur Gazanfer,
Gazanfer cebrail değil. dizinin sonunda gazanfer(gurur) takoza "iyi cebrail mi ne yolla onu hasanla da bilal gelene kadar ibrahim hayatta kalsın" diyor.
aynen ben de ayıktım. sımdı ızledım daha sonunu az once karıstırdım...
cebraıl hangısı kım gelcek acaba ? yalnız ufaklıgında da ne tıpsızmıs yamyam..
ıboda bıldıgın b.k yoluna gıtmıs hep sarı nın dalgasına... sımdı gıtcek sarıda orda eleğe döncek.
iboda öldü gibi..
yalnız sarının takozu tuvalette sıkıstırdıgı sahnede baya gerıldım :D
Ama gurur orjijal ya...vşakmış :D
Daha sarıya diyor bu işleri bırakıcan sözmü :D ne kadar inandık akşam kardeşimiz dedik artık dedik adam yav...şak çıktı :D:D
BosphorusBoys
11-05-2012, 11:19
o diilde sabıkalı bir kişi nasılda komser olur o brz saçma olmuş
B.Aktepe
11-05-2012, 11:24
o diilde sabıkalı bir kişi nasılda komser olur o brz saçma olmuş
evraklarını yaktı ya babası. (belalı naim)
Dün işten gelir gelmez evde izledm bende. Twitterdan takip ediyordum milletin yazdıklarıyla :D Her bölüm dahada bomba oluyor. Önümüdeki hafta olmaz şimdi ya :D Gurur profosyonel ya...ak çıktı :D
aynen ben de ayıktım. sımdı ızledım daha sonunu az once karıstırdım...
cebraıl hangısı kım gelcek acaba ? yalnız ufaklıgında da ne tıpsızmıs yamyam..
ıboda bıldıgın b.k yoluna gıtmıs hep sarı nın dalgasına... sımdı gıtcek sarıda orda eleğe döncek.
iboda öldü gibi..
yalnız sarının takozu tuvalette sıkıstırdıgı sahnede baya gerıldım :D
gazanferin lakabı zaten kasaptı ceza evinde yanlış hatırlamıyosam.naim evrakları yakınca gazanferde ismini değiştirmiştir bişey yapmıştır gurur olmuştur.o değilde ibo giderse ne olcak daha 10. bölüm.
erkin006
12-05-2012, 02:06
yeni bölüm fragman...
HTgzquZCOOc&feature=player_embedded
ALPER-VNS
12-05-2012, 02:09
laaaannn niye öpüyon olum arkadaşının sevgilisini
h.guroglu
12-05-2012, 05:55
oha yaaa ohaaa bekleki şimdi 1 haftageçsin bomba bçlüm geliyor
MR.TurboALİ
12-05-2012, 11:49
oy oy oy oy oy oy oy işler fena karıştııı :D
hay sıçaydım geçmez bu hafta.iboda hastaneye yetiştirilmiş ölmemiş.
erkin006
16-05-2012, 00:25
AKpH3Vi7Ww0
Suskunlar - 11.Bölüm 2.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AKpH3Vi7Ww0)
sıkıntı buyuk. offf gene totoşluk var...
lan bu aşk ne boktan bışey ya. ne ar dınlıyo ne namus dınlıyo ne arkadas ne bısey...
cebraıl don bakalım dedıgı adam bunların arkadası olan lavuk degıl mı? su evını dagıtmıslar ya...reklamdan dızı takıp edınce bu kadar oluyor...:)
B.Aktepe
16-05-2012, 10:30
dizi yine ezdi mk offfff offfff bekle perşembe olsun :D
bi şu fragmana bak birde kuzey güneye :)
dizi yine ezdi mk offfff offfff bekle perşembe olsun :D
bi şu fragmana bak birde kuzey güneye :)
hala izliyon mu abi kuzey guneyi :) Suskunlar foreva :D
merve de girmedi zaten diziye :D
B.Aktepe
16-05-2012, 10:39
hala izliyon mu abi kuzey guneyi :) Suskunlar foreva :D
merve de girmedi zaten diziye :D
yaramıza basma valllahi ya :D merve sevi diziye girsin baskın yapıcaz semihle beraber :D
bu dizide de İrfan'ın manitası efsane :D
B.Aktepe
16-05-2012, 10:45
bu dizide de İrfan'ın manitası efsane :D
2jz olmasa da, f20c kıvamında :D
yaramıza basma valllahi ya :D merve sevi diziye girsin baskın yapıcaz semihle beraber :D
dişlerim gıcırdadı... :D merve sevi mi gelio kim olarak geliyoki ? kime geliyo :D
B.Aktepe
16-05-2012, 13:03
dişlerim gıcırdadı... :D merve sevi mi gelio kim olarak geliyoki ? kime geliyo :D
yok yok bir yere gelmiyor ama biz senaryo da getirdik kafamızda :D bekir in kızı olarak gelicek merve sevi :D neyse konu suskunlar :)
hööö... tamam bekirin kızı olarak gelsin bizim avkat ecoya tutuşsun. sonra takozun manıtada ecoyu gorunce ona tutuşsun. ahu zaten yanık. ortalık şenlenir yeminle :D
yalnız fragmanda gorundugu kadarıyla sarı zaten hatunu kacırıyo takozun :)
By_HaNNibaLL
16-05-2012, 13:27
Bu hafta alkol almadan izleyeceğim diziyi ezel gibi oldu buda artik bi önceki haftadaki önemli gelişmeleri not almamiz gerekecek dizinin gidişatini ayikmak için ahahaha :D
diziye birde subaru dahil oldu :D
SOMEONESPECIAL
17-05-2012, 21:01
diziye birde subaru dahil oldu :d
gümüş rengi stı....
FF plaka Subaru kimin bakim :)
Sti'nin kanadı eksikti be :) böyle araçları dizilerde görünce mutluluk kaplıyor dört bir yanımı :)
Neyse dizi son 2 bölümdür çok güzel gerçekten .Birsen'e aşık oldum bu bölümde :D
By_HaNNibaLL
18-05-2012, 03:17
Bu film ne haller aldi böyle allahtan internetten izledim böyle reklam girecek falan off diyorum cildirirdim heralde :D
bende birazdan yada öğleden sonra bakçam adren varmı ?
bu üst resimdeki irfanın hatun deme ? ama sarıya gelcek bu hatun bakın gorursunuz :D
efsandı yine ! fragman varmı yeni bölüm ?
B.Aktepe
18-05-2012, 10:49
11 bölüm cebrail bekle, kasap yamyam desinler o seni bulur ezer geçer öldürür dediler
45 adam öldürmüş, eski istihbaratçı, işinde en iyisi olduğunu iddia edilen bir adam.
avukat ın elinden silahı alamıyor yerde yuvarlanıyor, biri gelip arkadan vuruyor. çelik yelek icat olmadıysa tabi.
iş oraya gelmeden evvel, bu ecevit içeri nasıl giriyor, bu adamın hiç mi yanında kimsesi yok :)
2 tane evi darmaduman ediyor, hastaneyi basıyor, ahunun telefondan arıyor hoh yapıyor, takoz bile adamdan tırsıyor :) ama bu cebrail silahı almak için kapışıyor, elinde bıçak adama hala saplamaya çalışıyor falan filan..
cebrailden psiko konusunda çok umutluydum içimde patladı resmen..
cebrailden psiko konusunda çok umutluydum içimde patladı resmen..
Ayni dusuncedeyiz :)
STİ da çok iyidi :) Eve gelir gelmez netten izledim bende bomba bölüm oldu gene. Birsen harbiden fenaydı yaaa :D
rivayete göre bir daha ki bölüme type-r vs m3 autobahn chase olacakmış ? :D
başarılı dizi son 3 bölümü kaçırmıştım bir solukta izledim :)
AhmetYılmaz
18-05-2012, 15:47
Dizi zaten bi filmden mi ne alıntıymış. Sessizlermiydi neydi. :) ama çok iyi özellikle dünki bölüm...
beyler güzel site link varmı ?
By_HaNNibaLL
18-05-2012, 17:17
neden? gayri ciddi yazdığım belli değilmi?
Bence bi sehrazat degil ahauahgaa :)
erkin006
19-05-2012, 00:24
acBGktKcFTw
fragmanın hemen yayınlanmasını sevsem mi sövsem mi bilemiyorum:D
Suskunlar - 12.Bölüm 1.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=acBGktKcFTw)
By_HaNNibaLL
21-05-2012, 23:39
Suskunlar 12. Bölüm Fragmanı (24 Mayıs Perşembe) | izle Sinetif.com (http://www.sinetif.com/suskunlar-12-bolum-fragmani/)
2. frangmanda geldi gene cok bombaaa bi bölüm geliyo
Yıkım bölüm bekliyor gene bizi eyvah eyvah :)
Bugün günlerden batmanpetrolspor
Şaka şaka suskunlar ulan :D
Birsen Reis Bizi Bırakma...:D
Birsen Reis Bizi Bırakma...:D
Paraysa para cefaysa cefa :D
Hatun gerçekten çok güzel allah sahibine bağışlasın.
AcA_1988
24-05-2012, 09:39
Birsen bir ben birde bebek :D
Paraysa para cefaysa cefa :D
Hatun gerçekten çok güzel allah sahibine bağışlasın.
Aşık oldum ben sahibini geçsene bizlere bağışlasın allah allah :D :D
Alperen-B
24-05-2012, 20:01
Bilal bugün işbaşında çete lideride oldu hadi hayırlısı :D
Istilldo
24-05-2012, 21:19
bugünkü bölüm çok iyi :(
Serif harbi beyin arkadas :)
MR.TurboALİ
24-05-2012, 22:50
Durumlar nasil disardayim izleyemedim bugun ya
Birsen yoktu bölümde :(
:su::sorybom::hoo::byebye::love: Anladınmı :D
gecen haftayı kacırdık dıye bu haftada ızlemedım. bı ara inşallah..
Jön Türk
25-05-2012, 22:51
beyazdalar şimdi :)
Yigit S.
25-05-2012, 22:55
Suskunlar - 13.Bölüm 1.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6T4nCn5Ehw4)
Of of of
beyazdalar şimdi :)
kadro sağlam bugün :)
erkin006
25-05-2012, 23:08
fragman efsane...sıkı bölüm geliyor belli:)
erkin006
29-05-2012, 00:34
yeni fragman...
H9ljjWe0SjA&feature=player_embedded
Suskunlar - 13.Bölüm 3.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=H9ljjWe0SjA&feature=player_embedded)
Dizi her bolumuyle daha da guzellesiyor.. Persembe gununu iple ceker oldum :)
Ö.öztüRk
29-05-2012, 01:32
önceden pusuyu beklerdik perşembe gelsin derdik ama bu filmi çok seviyorm çok :) Hela bilal bitiriyorr adamı:D fena bölüm geliyor
OOOhhhaaAA fragmalar fenaa.. deşifre olmuşlar ama acaba bu sezon fınalmı var ?
B.Battal
29-05-2012, 08:32
online izlenebilecek bir yer var mı bildiğiniz ? önceden izliyordum ama son 4-5 bölümdür izlenmiyor internetten
Youtube'a gir, Suskunlar yaz çıkıyor zaten
B.Aktepe
29-05-2012, 08:56
çok fena bölüm geliyor :)
yeni fragman...
H9ljjWe0SjA&feature=player_embedded
Suskunlar - 13.Bölüm 3.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=H9ljjWe0SjA&feature=player_embedded)
harbi felaket bölüm geliyor
BurakYozgat.
29-05-2012, 10:49
iple çekiyorum perşembe akşamını bu hafta fena valla
Harika bölüm bizi bekliyor :)
online izlenebilecek bir yer var mı bildiğiniz ? önceden izliyordum ama son 4-5 bölümdür izlenmiyor internetten
Arena tr den indiriyorum ben İzleyemedigim bolumleri
oo yeni bölümde baya heyecan var:)
Bilal'ın şu sırtından bıçak çıkarması fenaa yaa :D
tolgakaynak
31-05-2012, 19:30
şu özeti harbiden özet geçseler ne güzel olcak. abi çok uzun tutuyorlar sanki
ondertopcu
31-05-2012, 19:43
yeni bölüm başlasın artıkkk
tolgakaynak
31-05-2012, 20:01
gazoo geliyo :D
tolgakaynak
31-05-2012, 20:44
şerifide örendi
anıl turan
31-05-2012, 21:30
ohaaa yaaa, takoza tüm küfürleri ediyorum şu an
Takoz gene konustu konustu ağlattı çocukları gitti:D
ezdi biçti içinden geçti sarının yerinde olsam fırsat bu fırsat hazır silahsızken takozuda müdürüde indirirdim.arabanın basamaklarını gören olmuştur sanırım
E.ORANLI
31-05-2012, 22:07
komser kafayi yedi :D
burkaykalyon
31-05-2012, 22:08
ya bomba bölüm beklerken fos bölüm çıktı gibi ne diyorsunuz?
erkin006
31-05-2012, 22:16
ya bomba bölüm beklerken fos bölüm çıktı gibi ne diyorsunuz?
nasıl fos ya:D
tolgakaynak
31-05-2012, 22:17
offfff kapak etti şimdii :D
burkaykalyon
31-05-2012, 22:17
nasıl fos ya:D
aynı şekilde sözümü geri alıyorum finali son noktayı koydu :D fos mos diil :D
şerif son bombayı patlattı :)
ezdi biçti içinden geçti sarının yerinde olsam fırsat bu fırsat hazır silahsızken takozuda müdürüde indirirdim.arabanın basamaklarını gören olmuştur sanırım
basamak +1 :D
O birsen'in gözlerinden akan yaşlarla abdest alırım ulan :( :D :D
tolgakaynak
31-05-2012, 22:45
basamakta ne vardı ben farketmedim
basamakta ne vardı ben farketmedim
Takoz'un jeep deki basamagı farketmediniz mi ? Babamın bile ilgisini çekti hiç sevmez bu işleri :D
erkin006
31-05-2012, 22:50
http://www.ozgunbakis.com/resimler/e9b05e5a6c5c70381855a3026594f224.jpg
http://www.1ol.wen.ru/i/100709100512_8258.jpg
-HAKTAN-
31-05-2012, 22:57
retractable door step :)
I4AFPKokhsw
BurakYozgat.
01-06-2012, 08:15
tek dikkat eden ben değilmişim sevindim :D
Son bölüm fenaydı sınava çalışmam lazım diziyi seyrettim napıyorum ben ya :)
34btr1907
02-06-2012, 11:28
sQ7uDZ5wjtM&feature=channel&list=UL
felaket bu aralar dizi heyecan dorukta :)
la gurur da i.ne cıktı hatırladı eskıyı bunlara yardım eder dıyoduk. gıttı cocugu yüzdü..
süper dewam ediyo izlediğim tek dizi gerçek...
By_HaNNibaLL
04-06-2012, 18:24
14. bölüm frangmani
http://www.sinetif.com/suskunlar-14-bolum-fragmani/
Bu bölüm daha atraksiyonlu
2.FRangman geldi ama işler iyice karişiyor
http://www.sinetif.com/suskunlar-14-bolum-fragmani-2-fragmani-yayinlandi/
Bugün günlerden suskunlar. :D
bakalım bugün bizi neler bekliyor :)