Orijinalini görmek için tıklayınız : Suskunlar
ondertopcu
07-06-2012, 19:46
son 1 dakka
Foruma malzeme cikti dedim bende icimden...
Bu ne ya inciye cevirdiniz burayi :)
Yalniz sari fena yapti gurur u
spor salonunda koşu bantlarında suskunlar açık salonca izliyoz :D
tecavuzmu edıcek yok artık
burkaykalyon
07-06-2012, 22:02
böle bi bölüm de yok ama ha hakikatten bu noldu böle be...
Tecavuz olmazda yuzer gibi
Harbi dizi ne cesit oldu ya :)
burkaykalyon
07-06-2012, 22:15
kafadan tuttu neye işaret bu :p :D
nedir bu bölüm böyle .....
son sahne harbi güzel di tuttu kafadan pisikopat...
Öyle insan mıı olur la vampir ....
sibel dizinin dışında başka dizi çekiyor resmen :D
Sibel'in duş'a girmeden önceki hareketi mahvetti ya
Gokturk01
07-06-2012, 22:58
O değilde gurur resmen hannibal çıktı :)
irfan sibeli doyuramıyo demekki :D cabbar'da arıyor çareyi :)
RafetAraç
08-06-2012, 10:54
yalnz çok iyiydi bu bölümü tuttum yani
takoz fena triplere girmiş.... fenaaa.
gazanfer hakkaten kaşınıyo ama...
14.bölümüü yeni izledim çoook fenaaa fragmanda iyi çok sıkmadan bitirsinler bence yoksa bayıyor diğer diziler gibi
.::EmrE::.
11-06-2012, 17:49
Fena olucak yeni bölüm yaa aşırı iyi yapmıslar diziyi
By_HaNNibaLL
11-06-2012, 20:55
O değilde gurur resmen hannibal çıktı :)
Ahahah valla lavuk inanik cıktı :D ölmezde bu polat alemdar gibi :D
Ciddi mantıksız oldu son bölümün son sahnesi.O polis araçlarında arada metal deilikli plaka var.Zanlı ile polisi birbirinden ayırmak için.Arkada müdürü ısırmaya başladığı an şöförüde ısırıyor olmalıki öyle kaza yapsın.Hem ısırılan birisi elleri direksiyonda sağ sol yapmaz asılır frene elleriyle kendini korur içerde mantıken.
Çok mu araştırmacı ruhla yazdım nedir :D
By_HaNNibaLL
11-06-2012, 21:38
Ciddi mantıksız oldu son bölümün son sahnesi.O polis araçlarında arada metal deilikli plaka var.Zanlı ile polisi birbirinden ayırmak için.Arkada müdürü ısırmaya başladığı an şöförüde ısırıyor olmalıki öyle kaza yapsın.Hem ısırılan birisi elleri direksiyonda sağ sol yapmaz asılır frene elleriyle kendini korur içerde mantıken.
öyle bakarsan nie dizi,film,tv izliyorsun ki sonuçta hepsi dümen :D
yok bence gerçek ruhla oldu. o bölüm gerçekten mntık hatası ve ötesiydi uzun zamndır bence bukadar saçmalayan bi dizi bölümü yoktu bence. okadar uğraşlara rağmen bu saçmalık olmadı bence:D ama yinede devam :)
2.fragmanı bulamıyorum :D
önde 2 polis arkada tek müdür. bu gazanferin elleri kelepçeli adamda nasıl çene var 3 kişiye yetti. ve dediğin gibi arada koruma olması lazım. hadi koruma yoktu gazanfer müdürü ısırırken öndeki 2 polis ne yapıyo ? hadi müdürü ham yaptı şöföre daldı o sağ daki genemi bişey yapmıyo.. yapmıyosa ölsünler zaten :D sağdaki uyursa herkes ölür :D
by serçe
13-06-2012, 11:32
2.fragmanı bulamıyorum :D
Suskunlar 15.Bölüm 2.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KOWU_s08zoc&feature=relmfu)
Oha takozun gözünde yaş war :D
İrfan adamın dibi...
İiiiiinnnsaaaaaaaan evladııııııııııııı ağlıyooor koydu :D
İrfan sibele faça yaptı :D
cıvıc_power
14-06-2012, 22:00
offff çok heyecanlı be :D
Bölüm sonu fenaydı ya. İbo bence turnayı vurdu :D Bilal sibelle ecevit ahuylaibı gültenle oh mis :D
Sibel beni oldursun onun facasina kurban olurum sercem yaa ahunun ustu lapali *pulugundan daha delikanli tas haha :)
anıl turan
19-06-2012, 11:27
AYze_2ACgzM
by serçe
20-06-2012, 11:25
Suskunlar 16.Bölüm 2.Fragman (Sezon Finali) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QxRFsroHW1E&list=PL995EED95C7D6B2F9&index=3&feature=plcp)
ibo da sniper oldu çıktı baya :)
ibo super dı yaa :D her bolumu ayrı bı heyecanla ızlıyorum sevdım bu dızıyı :)
QxRFsroHW1E&list=PL995EED95C7D6B2F9&index=3&feature=plcp
Felaket bölüm :)
ooof muhtesem olacak sezon fınalı:)
özet bitmek üzere birazdan yeni bölüm başlıyor :)
irfan hapiste ? yeni sezonda kimle uğraşacaklar ? :D
harbiden hayatımda gördüğüm en güzel kafayı attı helall
işi gücü bıraktım çekirdek aldım diziyi izliyorum :D
ibo durdu durdu turnayı gözünden vurdu :) sniper(ISKA)ibo :) irfana acıdım walla insan evladı :D
Patisever
21-06-2012, 22:26
en sondaki ahmet kaya şarkısı neydi öyle ovv
İrfanın uçarak elemanına kafa atma sahnesi harikaydı ''laaaaaaaaan'' :D :D
Şaka bi yana,güzel bir sezon finaliydi umarım sait'e daha kötü şeyler yapılır..
Ahmet kaya şarkısı da güzeldi ,ne kadar sevmesemde bazen bazı şarkılarının sözleri gayet anlamlı :)
bu diziyi yazan adama helal olsun diyorum ben böyle dizi izlemedim
dün kuzey güney bugün suskunlar..
türkler aşıyor kendini ezelden sonra böyle başarılı diziler göreceğimi zannetmiyordum
iyi olan diziler gerçekten farklarını ortaya koyuyor,ve kendilerinden bahsettiriyor...
diziye laf yokda bu yazda doktorlar yerine suskunlar komasına giricez sanırım :D
yok ya oyle bısey yapmazlar sanırım. yanı bence hata olur.
6 Eylülde saat 20:00 da 2.Sezon başlıyor beyler.
Yeni bi hatun daha transfer olmuş.
Yeni sezon yeni bolum fragmanı.
ShowTv - Dizi (http://www.showtv.com.tr/dizi/suskunlar/)
tayreep_john
28-08-2012, 02:27
aynen bende bugün gördm fragmanı.. ama işler daha b.ka sarmadan şu insanlar bi rahata kavuşsunlar artık ya :D
fragmana gel gizemli ada 3'ün çekimlerinden :)
X1AsjKArSfs
Başlamasını en çok istediğim dizi perşembe akşamlarının vazgeçilmezi :) Merakla bekliyoruz :)
nihayet başlıyor :) fragman bi tuhaf olmuş tuvalette işeme filan :D
altugkocer
05-09-2012, 12:35
işler güçlerle aynı gün olmasaydı daha iyiydi ama napalım :)
Murat Ç.
06-09-2012, 13:46
bakalım merakla bekliyoruz işler baya karışmış inşallah berbat etmeden tadında dewam ederler
h.guroglu
06-09-2012, 20:32
yuh arkadas bu sefer fena katakulleye gelmısler haberlerı yok garıplerım
Reklamdan onceki son 10dk da kemiklerim birbirine girdi varya.
O ibonun seri katil olmasi lazim su andsn sonra.
Ooooofff offf
ee ecevitin hatundamı hain çıktı :S
Ecevitin hatun oha cikti hain ki nehain
süper başladı dizi..bu sezon yine harika olacak gibi
B.Aktepe
06-09-2012, 20:46
Beni ilk sezon gibi etkilemedi, o kadar alıştırdılar ki kimin iyi kötü olacağının belli olmayacağına, yine aynı kadro aynı şekilde devam etmesi ne bilim. aynı etkiyi yaratmadı.
Bilemedim ya bi yandan surukledi bi yandan alışıldık
herşey b.ka sardı :) iboya yapılırmı bu ya kızı bozdu irfan şahinle geziyo insanlıktan çıkmış çok heyecanlı bölümdü bekleki şimdi haftaya perşembe gelsin :)
degısık degısık bolum :D bıddı dıye bırakdm sonra tekrar degısık sekılde dewam eddı.. ya yorgunum dıe anlamadım yada harbı fılmde sıkıntı vardı..
yıne de ızlenebılcek guzel bı fılm olduguna emınım
mükemmel bir dönüş oldu gerçekten ...
yine tribe soktular ilk bölümden sinir stres sahibi oldum :D
ben çok sinir oldum gülten e öyle bir kötülük yapılmasından dolayı.Bundan sonra kesinlikle irfanın erkekliğini alırlar.
Ya ben lan neyse bişey demiyorum.Yönetmenine selam ediyorum sadece.gece gece yarım paket sigara içtim ya.
yine sıkıntıya bağladı bizi suskunlar :/
07-09-2012, 03:42
Piskolojik bunalıma soktu dizi beni, bütün bir dizi boyunca Gurur'a acıyıp sonunda o karı ile beraber görünce şok yaşadım resmen.
Adamlar cidden efsane dizi yapmışlar helal olsun..
Kötülerin arasındaki iyi ecevit
İyilerin arasındaki kötü gurur
Geçen seneki senaryoyu ters olarak izleyecez sanırım..
bence işin içine gültende giricek saykoya bağlıcak.
ama hakkaten yapılmaması lazımdı bu kadarı fazla artık.
Harika dönüş oldu gerçektende. Nisan karakteri sonunda bombayı koydu Gururun seviglisi çıkınca. Susukunlar bu sene gene fena olacak ama Gültene yapılmaması lazımdı o sahnede kitlendim resmen.
SUSKUNLAR Gurur'un Yolu :) Evet intikam terse dönmüş ama Gülten'e tecavüz çok sert oldu. İlk bölümden sarstı dizi. Yalnız HD kanalda tek seferde oynayıp biten dizi normal kanalda bitip yeniden neden başladı anlamadım?
ben çok sinir oldum gülten e öyle bir kötülük yapılmasından dolayı.Bundan sonra kesinlikle irfanın erkekliğini alırlar.
artık irfanın erkekliğinimi alırlar grup mu yaparlar görücez :D ama fena şeyler olucak
Dün diziyi kaçıranlarn için;
XGI0P04vpds
dün kanal değiştirirken gördüm geline tecavüz vardı herhalde...eh dedim ya ebesinin şeyi artık dizide kız erkek durmadan tecavüz..içimi daralltı bu tarz diziler acı acı acı bu ne la yeter...
KGüneyli
07-09-2012, 10:50
ulan gelinde cok tatlı be abi :D
aboooo bombaya bak dedim sonunda o derece yani başka birşey demiyorum bu sezoın cok feci olacak :)
az önce izledim :)
Yiğit Ş.
07-09-2012, 14:55
gururun yanında hatunu görünce hassktir oldum :)
gururun yanında hatunu görünce hassktir oldum :)
aynen ama tahmin ettim tam oraya gelince önceden aklıma gelmemişti iyi plan yapmış da o kızın ne işi var bunla saçma geldi brz :D
tam tersi olmuş bu sefer benim nedense hoşuma gitmedi :) gelicek bölümlerde ne olucagı belli gibi
tüm sezon tecavüz sahneleriyle geçicek galiba bi ordan bi ordan sıra ahuyada gelebilir :D
tüm sezon tecavüz sahneleriyle geçicek galiba bi ordan bi ordan sıra ahuyada gelebilir :D
en güzelide o ya bence hastayım :)
Suskunlar 18. bölüm 1. fragman
Suskunlar 18.Bölüm 1.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=R3YB6f1P9nE)
2.fragman
Suskunlar 18.Bölüm 2.Fragman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=g7eBcdY1_To)
Güzel bölüm bekliyor bizi.
her bölüm sonunda tekrar linkini yayınlayan arkadaş nerededir acaba ? :)
tayreep_john
14-09-2012, 13:39
her bölüm sonunda tekrar linkini yayınlayan arkadaş nerededir acaba ? :)
hangi bölümü izleyemedin ??? :)
hangi bölümü izleyemedin ??? :)
son bölüm.. :)
tayreep_john
14-09-2012, 13:50
hemen özet çıkariym :D
kimse izlemiyomu artık yahu ? konu suskun kalmış :D
tolgakaynak
20-09-2012, 22:59
reklamlardan sonrasını göremedim. kız dövmesini söyledi noldu sonra
ayaga kalktılar birbirlerine bakıp irfan dediler ve bitti... :)
reklamlardan sonrasını göremedim. kız dövmesini söyledi noldu sonra
İrfanın yaptığını anladılar ve bitti :) gelecek bölüm çok iyi olucak gibi
Suskunlar geçen sezon çok severek izlediğim bir diziydi ama bu sezon ya ben çok önyargılıyım, ya geçen sezon çok severek izlediğimden kötü yanlarını göremedim dizinin ya da gerçekten saçmaladılar. İrfan ufacık çakıyla parçalanacak Şahin'i piyasasının bile üstüne satıyor :) Hurdacı da hanım evladı tipli bir adam değildi pek. Aynı gün içinde süper hızlı hurdacımız arabayı paramparça yapıyor. Parçalanmış Şahin'in motoru 6 silindir :) Tecavüzcü Mustafa swap yapmış arabaya tecavüzden sonra hızlı kaçabilmek için herhalde :) Ayrıca 2 bölümdür sivri zekalı avukatımız Ecevit de dahil kimse İrfan ve Sait'ten şüphelenmiyor. Şüphelenmeyi bırakın akıllarına bile gelmiyor. 1 senedir bu adamlar ne yapıyor ne ediyor hiç düşünmüyorlar. Hee bu arada düğün günü ortalık yerdeki gelin odasında o tecavüz nasıl gerçekleşti o da ayrı bir konu. Daha ufak tefek bir sürü saçmalık var da yazmaya gerek yok.
Senarist arkadaş biraz daha kafa yorup senaryoyu toparlamazsa çok izleyici kaybeder bu dizi bence...
Suskunlar geçen sezon çok severek izlediğim bir diziydi ama bu sezon ya ben çok önyargılıyım, ya geçen sezon çok severek izlediğimden kötü yanlarını göremedim dizinin ya da gerçekten saçmaladılar. İrfan ufacık çakıyla parçalanacak Şahin'i piyasasının bile üstüne satıyor :) Hurdacı da hanım evladı tipli bir adam değildi pek. Aynı gün içinde süper hızlı hurdacımız arabayı paramparça yapıyor. Parçalanmış Şahin'in motoru 6 silindir :) Tecavüzcü Mustafa swap yapmış arabaya tecavüzden sonra hızlı kaçabilmek için herhalde :) Ayrıca 2 bölümdür sivri zekalı avukatımız Ecevit de dahil kimse İrfan ve Sait'ten şüphelenmiyor. Şüphelenmeyi bırakın akıllarına bile gelmiyor. 1 senedir bu adamlar ne yapıyor ne ediyor hiç düşünmüyorlar. Hee bu arada düğün günü ortalık yerdeki gelin odasında o tecavüz nasıl gerçekleşti o da ayrı bir konu. Daha ufak tefek bir sürü saçmalık var da yazmaya gerek yok.
Senarist arkadaş biraz daha kafa yorup senaryoyu toparlamazsa çok izleyici kaybeder bu dizi bence...
teşekkürler sayenizde bende sogudum diziden :D :D :D
21-09-2012, 03:00
Hakkaten ama ya,tırnaklarımı yiyorum bir kişinin bile aklına gelmez mi arkadaş Irfan noldu Sait ne oldu,bu Gurur neden koşa koşa geliyor hergün? :D Bi de adamlar action'a cıkıyor,Gurur bizimkiler kosmaya basladıgı an telefona sarılıyor, bir kişi de dönüp bakmıyor ki arkasına sen napiyon diye :D
teşekkürler sayenizde bende sogudum diziden :D :D :D
Rica ederim :)
dün izleyemedim valla resmen sıkıldım bıraktım
geçen sene ki havası yok sanki
şu ibo kadar sabırlı birini görmedim seni anlıyorum gülten dedi :) nasıl yani dedi kız hapishanede banada ...................... :D
Dizi gittikçe hızlanıyor senaryoyu yazan kişinin ne kullandığını merak etmeye başladım.:D
Dizi gittikçe hızlanıyor senaryoyu yazan kişinin ne kullandığını merak etmeye başladım.:D
Bende öyle düşünüyorum :D irfanı 1 bölümde bulmuşlar 3-4 bölüme sığdırmaları lazımdı
Çevre geniş çocuklar her türlü buluyor :D Dizi fena gene :) Perşembe gecesi netten izlerim artık ***** gece çalışınca izleyemiyoruz :)
Ahmet Kayadan vurcaklar gene bu bölüm Allah :)
altugkocer
27-09-2012, 13:53
bu bölüm sağlam geliyor gibi :)
irfanı öpcekler heralde :) güzel bölüm olucak
yeni bölüm yayında şu anda.. bunlar çok saftirik çıktı inandılar hemen gurur a
İrfan bunların hepsini güzelce öpecek.
gecen hafta izlemedim bu hafta özetini izledim pek bişey kaçmamış.
yalnız gecen senekı tadı yok. saçmalamaları çok. ecevitin herşeyi bilmesi filan çok saçma.
ecevitin patronu taraf değiştirebilir. dün gururdan fena kıllandı.
ahu ortalıgı karıstırcak ecevıt kızamı ınancak yoksa patronamı ? ecevıt sarının ahuya kızı opyugunu soyledıgını duyunca, ahunun kıskanclık yaptıgını dusunup patrona ınancak. tabı gururun ısı kolaylascak eger kız ecevıte donmezse. sonra ahuya zıplıcaklar falan fılan.
ama bu şarkıları çaldıkları ıcın artık ben ızlemeyı dusunmuyorum.
saçmalamaya başladı biraz...
erturul çiçek
02-10-2012, 12:43
Dizide siyah bi araç varmış modeli nedir ben izlemedim arkadaş soruyo
B.Battal
02-10-2012, 12:49
gecen hafta izlemedim bu hafta özetini izledim pek bişey kaçmamış.
yalnız gecen senekı tadı yok. saçmalamaları çok. ecevitin herşeyi bilmesi filan çok saçma.
ecevitin patronu taraf değiştirebilir. dün gururdan fena kıllandı.
ahu ortalıgı karıstırcak ecevıt kızamı ınancak yoksa patronamı ? ecevıt sarının ahuya kızı opyugunu soyledıgını duyunca, ahunun kıskanclık yaptıgını dusunup patrona ınancak. tabı gururun ısı kolaylascak eger kız ecevıte donmezse. sonra ahuya zıplıcaklar falan fılan.
ama bu şarkıları çaldıkları ıcın artık ben ızlemeyı dusunmuyorum.
Neden Ahmet Kaya'nın şarkılarını çalıyorlar acaba.
Dizide siyah bi araç varmış modeli nedir ben izlemedim arkadaş soruyo
camaro 74 model falan heralde
artık kimse izlemiyo sanırım ?
izlenmez mi bu dizi ! ecevit acaba nisa'nın dalgasını uyanabilicek mi ?
tayreep_john
12-10-2012, 03:58
çok hevesle başladım ama artık sarmıyo gibi hiç merak etmiyorum ...
artık kimse izlemiyo sanırım ?
geçen sezon izledim tamamını da bu sezon bir türlü diziye motive olamadım ben yav:)
Ben genede izliyorum. Kaçırmamaya çalışıyorum kaçırırsam da evde netten izliyorum. Güzel bir yerde bitti bakalım ne olcak :)
altugkocer
12-10-2012, 13:57
geçen seneki gibi değil ama yine de favori dizilerim arasında (Suskunlar, İşler Güçler, Behzat Ç)
Germanian
18-10-2012, 21:59
offffff bu nasıl bi sahne arkadaş ya
ah be ahmet amca ölmeyeydin de sesini bi canlı canlı dinliyeydik :(
offffff bu nasıl bi sahne arkadaş ya
ah be ahmet amca ölmeyeydin de sesini bi canlı canlı dinliyeydik :(
almanya konserindeki pkk propagandası yaptığı günleri ne çabuk unutuyorsunuz..
Pazar gününe alındı dizi.İşler çok karıştı..
JusticeForAll
11-11-2012, 20:48
ferhat öldü..
26. Bölüm Fragmanı;
0Ub_uYFRSe4
Suskunlar 26.Bölüm 1.Fragman (Türkiye'den İzleyenler İçin: www.turkweb.tv) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0Ub_uYFRSe4)
ortalık çok fena karışık gibi..
25. bölümü izleyemedim. Pazara alınması çok kötü yauu :)
geçen sezon izledim tamamını da bu sezon bir türlü diziye motive olamadım ben yav:)
aynen.Konunun geçmişine dönüp bakın en sık yazanlardanım ama bu sene baydı ya.
25-11-2012, 01:28
Suskunlar yayından kaldırılıyormuş :) Adam gibi bir tane dizi vardı onun da içine ettiler.. Twitter #Suskunlarbitmesin hashtag'ı ile sallanıyor valla.. Suskunlar'a değil de, hayranlarına hayran kaldım gerçekten. Bildiğin kampanya başlatmışlar bitmesin diye.
ya ben onun fikirlerini değil,şarkılarını ......... :D
ben biraz fransız kaldım, biri özet geçebilirmi :D
tayreep_john
25-11-2012, 08:59
aynen.Konunun geçmişine dönüp bakın en sık yazanlardanım ama bu sene baydı ya.
aynı şekilde bende belki konu dğeişseydi yada bu insanlar biraz huzura kavuşsaydı bu sezon yine insanları kendine çekerdi ama hala aynı kovalamaca sarmıyo pek ki ilk sezon nerdeyse tv de izlediğim tek şeydi... ama bilal ölmüş mü yaw artık hiç izlenmez :D
aynı şekilde bende belki konu dğeişseydi yada bu insanlar biraz huzura kavuşsaydı bu sezon yine insanları kendine çekerdi ama hala aynı kovalamaca sarmıyo pek ki ilk sezon nerdeyse tv de izlediğim tek şeydi... ama bilal ölmüş mü yaw artık hiç izlenmez :D
Ölmedi yav ayak yaptılar.Onlar gururu bitiricekler.Hatta gururu bıcakladı ecevit.Muhtemelen diğerlerini de ortadan kaldırıp bitircekler diziyi..
BurakYozgat.
25-11-2012, 19:18
Az kaldı bence dizi finale yaklaşıyor. Çünkü gurur öldü gurur olmadan takozla müdürde bir hiç ***** takoza kimse destek çıkmadı. Onları bitirmeleride uzun sürmez. He olurda dizi finale gitmezse farklı kişiler senaryoya katılırsa tadı kaçar düşüncesindeyim. Bence tadında bırakmalılar..
güzel diziydi, ezel gibi dadında bırakılması iyi oldu..
Ecevit'in ölmesi anlamsız oldu bence.. reytingden dolayı bitirmişler diziyi...
Yeni sezona da yeni oyuncuların katılımıyla başlayan dizi kısa bir süre önce reytinglerde iyice düşmeye başlamıştı.
Perşembe akşamları ekrana gelen dizi son zamanlarda reytinglerde düşünce gün değişimine gitmişti.Ancak bu durumda işe yaramayınca dizinin bitirilmesine karar verildi.Başrollerini Murat Yıldırım, Aslı Enver Sokullu, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar ve Berk Hakman gibi oyuncuların paylaştığı Suskunlar dizisi 26.bölüm ile ekrana veda edecek.
tayreep_john
02-12-2012, 22:27
dizi bittimi , bitmedimi karar verin :) ?
Gokturk01
02-12-2012, 22:28
Tadınta bitirdiler senaryo kitlendi zaten.
Bitmesi iyi oldu ama kötü bir finaldi. Reytinglerin düşmesi normaldir. Çünkü mantık hatalarıyla doluydu bu sezon dizi. Finalde de devam etti saçmalıklar. Ecevit'in ölmesi de anlamsızdı...
deeperblack
03-12-2012, 01:19
İlk sezon hayretler içinde bırakıp aptal eden sahnelerle kendini sevindiren dizi hadi kapatın gidiyoruz şeklinde bir finalle bitmemeliydi...
Saçmasapan dizilerin reytingleri tavanlarda adam gibi dizilere rabet yok...
BurakYozgat.
03-12-2012, 09:16
Dizinin yabancı film versiyonunda da aynı şekilde 4 arkadaştan 2si ölüyodu demekki bizimkinde de 2. kişi ecevitmiş. Neyse tadında bitti biraz aceleye geldi gibi oldu ama uzatmamaları daha iyi oldu.
Bu dizide de mi özentilik yapmışız. Dizi bitti daha yeni öğreniyorum Burak :D
imprezaWRC
03-12-2012, 09:33
Dizi bitti sanırım, bittiyse oh çok şükür diyebilirim. Her kanal zaplamasında o diziye denk gelmekten bıkmıştım.
Bence güzel bitirdiler.Son bölümde mantıksal eksiklikler olsa da ters köşe yaptıkları da oldu.Fazla yerlerde süründürmeden sonlandırmaları iyi oldu..
sen adamı alevle çevir ateşe ver...adam kaçmasın..orada beklesin dön arkanı git..sonra karşına çıksın seni bıçaklasın...heeee oldu...ben hakaret olarak algılıyorum...ve bu tarz dizileri izlemek çokkolay oluyor... ben bir sığır olsam nasıl senaryo yazarım diyorum..dizinin başındna sonu belli oluyor...
lethaldoze
03-12-2012, 20:52
sen adamı alevle çevir ateşe ver...adam kaçmasın..orada beklesin dön arkanı git..sonra karşına çıksın seni bıçaklasın...heeee oldu...ben hakaret olarak algılıyorum...ve bu tarz dizileri izlemek çokkolay oluyor... ben bir sığır olsam nasıl senaryo yazarım diyorum..dizinin başındna sonu belli oluyor...
Al bendende o kadar. Yahu herkesin görüp kabak gibi meydana çıkan şu basit hataları nasıl yapıyorlar anlamıyorum.Cem yılmazın dediği gibi hep izleyicinin senden salak olduğu düşüncesi diye ...
B.Battal
06-12-2012, 15:29
O değil de bu Ecevit ne ara beraat etti Gurur'u öldürmemiş miydi nasıl saldılar da elini kolunu sallaya sallaya gidiyor arabaya atlayıp? Burada da bir saçmalık yokmu?
Ben bırakıyorum dedikten sonra değil diziyi izlemek Reklamlarını izlemek başlığa bidaha girmemişim bile :D şimdi gordum yazıyı :D
Neden Ahmet Kaya'nın şarkılarını çalıyorlar acaba.
Bilmem herşey olabilir. dizinin ana konusuna bakarak yola çıkarsan çok şey çıkartılabilir.
+1
Sen kalk lanet yürüyüşü yap, şehitler ölmez de vatan sana can feda de.
Sonra kalk şerefsizlere çanak tutan şerefsizlere yardım eden insana şöle olmasaydı böle olmasaydı...
Mantık?:icon_wack:icon_wack
Dizi bu yüzden çok seyirci kaybetmiştir. En azından beni kaybetti geçen dönem aralıksız seyrettim. ama ilk duyduğum andan itibarende bastım küfürü.
Belki bişey değişmemiştir. benim evimde raiting cihazı yok ama en azından tarafımız belli olsun.