Orijinalini görmek için tıklayınız : fazla pasta sıkıntı yaratırmı ?
devil_berk22
03-03-2012, 21:53
dün aracımın bagajdaki yazılarını söktüm altta kalan yapışkanlarınıda pasta ile temizledim ancak sanki altta aracın sacı gözükmeye basladı bunu nasıl kurtarabilirim acaba aracım hyundai ve beyaz renk
http://d1203.hizliresim.com/v/4/370kj.jpg
http://d1203.hizliresim.com/v/4/370l6.jpg
63owen63
03-03-2012, 21:55
Resim var mı ,vernigi mi incelttin acaba ?
mert0640
03-03-2012, 22:01
muhtemelen açılma yapmıştır...resim çekerseniz daha net yorum yapabiliriz...
fazla pasta şeker komasına kadar gider.kararında bırakıcaksın.
fatihcakin
03-03-2012, 22:38
Sac mı ? :D emin misiniz o kadar derine nasıl ındınız.Büyük ihtimal süngerin köşesi yakmıştır yoksa kolay kolay saca inemezsiniz ama pasta hafif hafif inceltir verniği...
mert0640
03-03-2012, 23:12
fazla pasta şeker komasına kadar gider.kararında bırakıcaksın.
yazacaktım buna benzer bişi ama vazgeçtim:) sen patlatmışın asudafsadaf :)
yazacaktım buna benzer bişi ama vazgeçtim:) sen patlatmışın asudafsadaf :)
:cool: :icon_tup: :eek:
devil_berk22
04-03-2012, 03:20
Arkadaslar soruyla alakali yardimci olursaniz sevinirim
Fotograflardan tam belli olmuyo ama Arabanın boyası pis gibi.. cıkarınca sen onu ordan oyle renk farkı olmus gibi duruyo.Pastayı fazla sürdüysen kalınsa cizmissindir alt tarafı. arabana uygulama yaparsan düzelir bence.
fatihcakin
04-03-2012, 09:04
İlk defa gördüm böyle birşey pastayı makina ile yaptınız dımı ? bu izler böle sanki leKe gibi veya o yapışkanlar takılırken ısıtılmış olabilir daha iyi yapışsın diye fotoraflarda tam net değil bu ihtimaller yüksek ama saca inmemişsiniz
devil_berk22
04-03-2012, 13:40
Elle cbs nin pastasi ile yaptimda nasil oldu anlamadim
bence renk farklılıgı, buna benzer durum bende de olmustu, yazılar çift taraflı band gibi bişeyle yapışık, kolay çıksın diye pastayı sürüp makina ile çıkartıyordum yapışkan sakız gibi olup ilk etapda siyahlık veriyordu boyaya, kabasını çıkardıkdan sonra yeniden pastayı sürüp temizliyodum ama makina ile yapıyordum..
senin el ile pasta yapıp doyanın dibine inmem imkansız..
fatihcakin
04-03-2012, 14:06
Elle cbs nin pastasi ile yaptimda nasil oldu anlamadim
o zaman elinizi sürdüğünüzde pürüzlük var mı yapışkan kalmış olmasın, yapışkan varsa selulozik tinerle silin hafiften yada en iyisi bi boyacıya göstermek burdan da anlaşılmıyo :(
devil_berk22
04-03-2012, 14:10
bence renk farklılıgı, buna benzer durum bende de olmustu, yazılar çift taraflı band gibi bişeyle yapışık, kolay çıksın diye pastayı sürüp makina ile çıkartıyordum yapışkan sakız gibi olup ilk etapda siyahlık veriyordu boyaya, kabasını çıkardıkdan sonra yeniden pastayı sürüp temizliyodum ama makina ile yapıyordum..
senin el ile pasta yapıp doyanın dibine inmem imkansız..
akşam bu fotolardan sonra tekrar pasta yaptım cila yaptım faydalı olmadı birazdan makina ile uygulama yapıcam inşallah dediğiniz gibi düzelir herkes boyanması lazım demeye basladı iyice moralim bozuldu
devil_berk22
04-03-2012, 14:11
o zaman elinizi sürdüğünüzde pürüzlük var mı yapışkan kalmış olmasın, yapışkan varsa selulozik tinerle silin hafiften yada en iyisi bi boyacıya göstermek burdan da anlaşılmıyo :(
umarım boyacıya gerek kalmadan cıkar şuanlık üzerinde yapıskan bir tabaka yok:(
EMRE KAAN
13-03-2012, 14:04
kardeşim yaptığın pasta aslında el pastası değil rengi sarı ve kalın pasta olarak geçiyo o makineyle yapılması gerekir elle her zaan ya iz bırakır yada çizer bence yapılcak en mantıklı şey gidip makine ile aynı işlemi yapırman inanki o görüntüde izde kalkıcak