Orijinalini görmek için tıklayınız : saçmalamışlar :)
http://s146.photobucket.com/albums/r271/AL_3591/?action=view¤t=ArthSayarat.flv
arabalar ne anlyan varmı ?
Maxiboost
16-01-2008, 22:43
o ne öle ya :D
M_PROJECT
16-01-2008, 22:47
film seti sanirim , corsaya benziolar
Discovery'de izlemiştim ben bunları... Siyahlar Corsa C ama içi bomboş, motorları ortaya yerleştirilmiş RWD araçlar :D Yanlış hatırlamıyorsam 160hp atmosferik güçteydiler bir de araçlar 900-950kg falan yapılmıştı. "Stunt Drivers" tarzı bir belgeselde bu gösteriyi,araçları ve kullananları incelemişlerdi :)
çok çalışmışlar adamlar,güzel olmuş.
saygın86
16-01-2008, 22:56
araçların hepsi opel corsa ve rwd.çokda güçlüler bu arada
Vtec-SEDAN
16-01-2008, 23:03
ahaha mükemmel ya şaka gibiler :)
oo iiymiş be ne güzel girip çıkıolar aralara
çok iyi ya hele olayların bittikten sonra yan yana durmalarına hasta oldum ... biz denesek daa 10. saniyed pert olurdk :D
-Pilotajları çok iyi tabi bunun yanında arabalarıda ona göre yapmışlar başarılı calışma daha öncedende bi yerde izlemiştim corsa içinde var diye .. =))
Harika olmus :)
Geri geri ordan nasıl uctu aklım ermedi :D
saab ın bunlar gibi performance team die bi ekibi vardı yanlış hatırlamıyosam.
uzun süreli denemeler sonunda oluyo bunlar. gösteriler deilde antremanları daha zevklidir bunların :D
kırmızı olanın direksiyonu önde degil arkada :D
kırmızı ford puma gibim geldi.
saab ın bunlar gibi performance team die bi ekibi vardı yanlış hatırlamıyosam.
uzun süreli denemeler sonunda oluyo bunlar. gösteriler deilde antremanları daha zevklidir bunların :D
Saab team ın pistte bir gösterisi vardı oda cok iyiydi bulursam koyarım..
http://www.youtube.com/watch?v=SV29FnEBx4o
Birde buna bakın :icon_tup:
Hyundai olayın son noktası :D
daha nce bu videoyu patonum göstermişti bana , bir yere tatile gittiğinde film seti gibi bir mekanda yapılan gösteri ama onunki kendi kamerasından çekilendi :)
yani turistlere yapılan bir çeşit şov
Discovery'de izlemiştim ben bunları... Siyahlar Corsa C ama içi bomboş, motorları ortaya yerleştirilmiş RWD araçlar :D Yanlış hatırlamıyorsam 160hp atmosferik güçteydiler bir de araçlar 900-950kg falan yapılmıştı. "Stunt Drivers" tarzı bir belgeselde bu gösteriyi,araçları ve kullananları incelemişlerdi :)
evet dıscovery de verilmişti, dediğin gibi ortadan motorlu zıpır bişiydiler :)
emreekin
17-01-2008, 18:30
en baştakide ödül mü...:D :D