Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 ies mi yoksa a3 1.8 t mı?
Sen hala bunu düşünüyorsan ne içtiysen bana da getir :D
seninlen sevişirim olm :D
yavuz364
18-05-2012, 00:49
Gel, bekliyorum... :hahaha: ama önce o subarudan kurtul, git şöyle doğru düzgün Jazz flan bul kendine , Jazz jack rabbit aklıma geldi ya :D
seninlen sevişirim olm :D
Gel, bekliyorum... :hahaha: ama önce o subarudan kurtul, git şöyle doğru düzgün Jazz flan bul kendine , Jazz jack rabbit aklıma geldi ya :D
zuhsafdhasd olm nerden çıktı lan o oyun şimdi amk yaaa hahaha ne oynardık :D...
embiya senin kafana tükürem insan konunun bşlığını yazmadan önce bi durur 2 kere düşünür amk, bu konu yüzünden a3 ler 2 3 bin tl değer kaybetmiştir emin ol... teneke vs a3 :D:D:D
bide senin şu bbs olayına hasta oldum... jdm araçta alman malı bbs ne arar la? at kelebek ilişkisine eşi benzeri olmayan bir örnekle karşımıza çıkmaya niyetlisin anlaşıldı :D:D:D:
redbaron
18-05-2012, 01:18
bu konu hala duruyor mu ya :D
Symetnix
18-05-2012, 01:28
ies düşünüyosan eger ilk sahıbı olan biri satıyo sedan gri otm. 97bın km de bayan kullanmıs kaportasında cizik göçük falan var ama kusursuz araç piyasa altı fiyatlar dusunuyolardı.
soru bile saçma olmuş affedersiniz :) A3 varken
ne hondaymış arabamdan soğudum "anoktakü"
embiya26
18-05-2012, 13:14
arklar utku ark aracını aldım 20 gune kadar aracı kapıya koyucaz kapora fln verıldı hondamı almana bındıkten sonra kapıya sokmam :))
arklar utku ark aracını aldım 20 gune kadar aracı kapıya koyucaz kapora fln verıldı hondamı almana bındıkten sonra kapıya sokmam :))
Nekadar çöp arabaymış dimi bu honda :D:D:D
Bende kapıma koymuyorum otoparkta:D:D:D
embiya26
18-05-2012, 15:18
embiya aklını peynir ekmeklemi yedin amk ? 1.6 ies i napcan, bassan gitmez yüklesen yine gitmez yürümez etmez, vursan ölürsün zaten araba kullanmayı bilmion amk.... hala anlamadınmı olm dünya kadar malın olcana fındık kadar turbon olsun felsefesini yıllardır söylüom hala bişeyler kapamadınmı benden bi akıllan lan artık.... :D:D:D:D
vayy anasına amale ettın le bızı araba kullanması nı bılmıo falan :)) sen gıt once bı E ehlıyetı al kendıne :)))
emretektas
22-05-2012, 23:41
A3 ve ies nin kiyaslandigi tek forum sanirim saka olmasini umut ediyorum
ies ile a3 değil a4 kıyaslanmalıydı, başlı başına yanlış bi karşılaştırma olmuş.
düşünürseniz bmw 3 serileri de olabilir güzel araçlardır, aynı klasman sonuçta.
Berk7767
22-05-2012, 23:59
Ahirette sorarlar adama a3le iesmi kıyasladın diye
Japonsever biriyimdir ama bu karşılaştırmada sonuna kadar A3 1.8T derim ;)
denizkaylu
20-07-2012, 23:52
bu ne civic askıdır arkadaş. audiyle kıyas yapılıyor bilmem farkındamısınız ? taptınız kıçı kırık 1.4islere. civic 1.6ies 99 Sene 2005: 14.000 sene 2012: 18.000 hayırdır ya. tabiki 1.8 t
ayhan306gti
21-07-2012, 00:03
18t candır arkadaşlar konfor güvenlik donanım yakıt ve gidiş yönünden ies le kıyas bile edilmez benim sahsi fikrim.
metinalan
21-07-2012, 00:08
Konu hala çözulümemiş sanırım uzman görüşü olatak 1.6ies diyorum
turbo&quattro
21-07-2012, 00:16
Tovbe tovbe . Hangi kafayla ies le 1.8t yi kiyaslarsiniz ? Gercekten arabalar ve motorlar hakkinda bu kadar cahilmisiniz yoksa milleti sinir etmek icinmi soruyorsunuz ?
Murat Özcan
21-07-2012, 03:15
bende ies diyorumm
BurakCengizhanoğlu
21-07-2012, 04:52
İes diyenler var şaka gibi :D
Kusura bakma ama ne kadar saçma bi karşılaştırma olmuş yahu. audi her konuda 5 gömlek üstün
redbaron
21-07-2012, 12:04
hortlatmayın şu konuyu ikide bir her gördüğümde sinirlerim geriliyo :D
emretorlak
22-07-2012, 20:02
ben de bugünlerde tüplü şahin mi alıyım yoksa bmw 320d mi alıyım ikilemindeyim :icon_wack
embiya26
24-07-2012, 03:00
Tovbe tovbe . Hangi kafayla ies le 1.8t yi kiyaslarsiniz ? Gercekten arabalar ve motorlar hakkinda bu kadar cahilmisiniz yoksa milleti sinir etmek icinmi soruyorsunuz ?
once sız cahıllınızı konudakı karsılastırma seklını okuyarak duzelt
Kıyaslandığınız araçların farkına vardınız mı acaba ?
Trance-R
24-07-2012, 07:56
varmamışlar DOU ... varAmamışlar hatta ...
hani derler ya , neyin kafası bu ?
Dostum senin acilen Türkçe eğitimi aldığın yere geri dönüp eksik bıraktığın konuları tamamlaman gerek.
alperkirman
24-07-2012, 08:19
şu konu silinsin ... bukadar gereksiz bi karşılaştırma konusu yok sitede...
63owen63
24-07-2012, 10:26
Kafan çok güzelmiş canım hayırlı olsun diyesim geliyor bu konuda.
Berk7767
24-07-2012, 13:10
Dostum senin acilen Türkçe eğitimi aldığın yere geri dönüp eksik bıraktığın konuları tamamlaman gerek.
+1
Bu arada hala ies diyenleri cozemedim
alperkirman
24-07-2012, 13:11
+1
vteclerin 26-27lira istenmesini çözebiliyomusun ??
ben onuda çözemiyorum:D
metinalan
24-07-2012, 13:14
+1
çözemicek ne var böyle soruya böyle cvp olur tabikide ies
ies'ten şaşma az yakar, çok kaçar, bozulmaz, tipi güzel vs (:D)
Berk7767
24-07-2012, 13:17
vteclerin 26-27lira istenmesini çözebiliyomusun ??
ben onuda çözemiyorum:D
Valla genelleme yapmiyimda bazi fanatik hondacilarda mantik aramiyorum artik:D
burak özer
24-07-2012, 13:28
Düşünme 1.6ies al vtec açmaya çalışırsın hiç değilse a3te bi numara yok
Düşünme 1.6ies al vtec açmaya çalışırsın hiç değilse a3te bi numara yok
adam haklı beyler fitengi yok bikerem. a3 te nasıl uçacan kaçacan ? 180 le giderken 250yle gidiyomuş hissini a3 verebilecekmi ? yooo yooo bukadarıda çok fazla oldu artık. arkadaş bence ağır terbiyesizlik etmiş :)
Trance-R
24-07-2012, 14:05
audi'yi sevmek için sebep çok da ;
honda sevmek VTEC'ten mi geliyor :)
vtec teknolojisi olmasaydı , honda tutulurmuydu ?
honda sevmek VTEC'ten mi geliyor :)
vtec teknolojisi olmasaydı , honda tutulurmuydu ?
VTEC tepkisi olsun, sesi olsun her şeyiyle kalbe hitap ediyor :rolleyes: vtec olmasaydı type r alır mıydım? tabi ki hayır.
alman araçlarındaki gibi sessiz ve sabit bir hızlanma hissi kesinlikle bana göre değil, gaza basınca farklı bir heyecan duymalı insan. "nasılsa hızlanacak amaaan" hissiyatı oluşmamalı, aynı zamanda insanın tüm duyularına hitap edebilmeli.. anlatabildim umarım :D vtec > honda > alayı :)
Trance-R
24-07-2012, 14:34
VTEC tepkisi olsun, sesi olsun her şeyiyle kalbe hitap ediyor :rolleyes: vtec olmasaydı type r alır mıydım? tabi ki hayır.
alman araçlarındaki gibi sessiz ve sabit bir hızlanma hissi kesinlikle bana göre değil, gaza basınca farklı bir heyecan duymalı insan. "nasılsa hızlanacak amaaan" hissiyatı oluşmamalı, aynı zamanda insanın tüm duyularına hitap edebilmeli.. anlatabildim umarım :D vtec > honda > alayı :)
anlattın da ; Vtec'ten gelen fanatizm diyorum işte...
bene severim az Vtec teknolojisini ...
fakat o kadar fanatizm durumu ki bu karşılaştırma ... 1.6 ies mi 1.8T mi ?
1.6 ies mi 1.6 A3 mü deseler di keşke ? en azından aynı sınıf araç karşılaşırdı , aynı kulvarda ...
nese.
ben yorum yapmıyorum farkındaysan :D
gecen 4 sap ayesimizle takılıyoduk vitek acak dedik kendimizi bianda 06 pavyonda bulduk ole deyisik bi teknoloşi bu vitekkk
anlattın da ; Vtec'ten gelen fanatizm diyorum işte...
bene severim az Vtec teknolojisini ...
fakat o kadar fanatizm durumu ki bu karşılaştırma ... 1.6 ies mi 1.8T mi ?
1.6 ies mi 1.6 A3 mü deseler di keşke ? en azından aynı sınıf araç karşılaşırdı , aynı kulvarda ...
orada sonuna kadar haklısın, benim maksadım geyik :)
1.6 ies ekonomik olsun, sınıfına göre iyi gitsin, dayanıklı olsun mantığında alınacak bir araç. 1.8 T ise bastım mı gitsin olayına daha müsait ve parça kalitesi olarak çok daha üstün bir araç tabi ki. kıyaslanmaları zaten tuhaf, ben de o yüzden abzürt bir şekilde sonlandırıyorum mesajı : alayına VTEC <3
Trance-R
24-07-2012, 14:42
ben yorum yapmıyorum farkındaysan :D
Utku ; zaten sen bir audi konusunda cevap vermiyorsan bildiğin vardır :)
saygılar ve sevgiler :)
Trance-R
24-07-2012, 14:43
orada sonuna kadar haklısın, benim maksadım geyik :)
1.6 ies ekonomik olsun, sınıfına göre iyi gitsin, dayanıklı olsun mantığında alınacak bir araç. 1.8 T ise bastım mı gitsin olayına daha müsait ve parça kalitesi olarak çok daha üstün bir araç tabi ki. kıyaslanmaları zaten tuhaf, ben de o yüzden abzürt bir şekilde sonlandırıyorum mesajı : alayına VTEC <3
kazasız belasız :)
varmamışlar DOU ... varAmamışlar hatta ...
hani derler ya , neyin kafası bu ?
o fiyatlara yakın hondanın en iyi arabası ne ? vti mı ? iyi giden temiz bir vti 26-27 lira. 22 liraya a3 1.8t alıp 4-5 bin lira harcayıp aynı paraya mal ettikten sonra vti'ın aga babası tayparla yürümek paha biçilemez tabi.
1.6ies nedir arkadaş ? insanların bazı zevklerine anlam veriyorum da ae101 corolla ile 1.6ies kıyaslanır. audi o kıyaslamanın içine alınırsa da insanların ters konuşmalarına maruz kalmak zorundasınız kusura bakmayın.
Trance-R
24-07-2012, 17:30
o fiyatlara yakın hondanın en iyi arabası ne ? vti mı ? iyi giden temiz bir vti 26-27 lira. 22 liraya a3 1.8t alıp 4-5 bin lira harcayıp aynı paraya mal ettikten sonra vti'ın aga babası tayparla yürümek paha biçilemez tabi.
1.6ies nedir arkadaş ? insanların bazı zevklerine anlam veriyorum da ae101 corolla ile 1.6ies kıyaslanır. audi o kıyaslamanın içine alınırsa da insanların ters konuşmalarına maruz kalmak zorundasınız kusura bakmayın.
yok ben VAG'cıyım :)
yanlış anlama ..
O nasıl bi kıyaslama ıes le 1.8 t ne kadar saçma. konfor güç hız diosan 1.8 t bence hiç düsünmeden kücük islemlerle typerla bile yürürsün :D
Bayrampaşalı
24-07-2012, 17:38
dou vti alamıyosun dıye kötuleme aracları bak bende satıyorum a3 ü ustune kredi cekıcem vti alcam :cool:
ben 10 yıldır honda ya bınıyorum, cok yakın bı abımde de K0424 turbolu sanırım s3/tt turbosu olan bı 1.8T war. kendısı hıc kullanmaz,bazen o araca bındıgımde gaz pedalına bastıgımda aracın verdıgı tepkıyle ıcımden başlarım hondaya ya dıyorum ama 10 numara arac dıyorum ama sonra tekrar honda ya bındıgımde huzur bu dıyorum :))
dışardan bakıldıgımda 1.8t bıraz daha agır basması gerekıyo.
vtı - 1.8 olsaydı dırek vtı dıyebılırdım ama 1.6ies olunca 1.8t secenegı mantıklı gelıyo.
ama kesınlıkle 1.8t demıyorum.
tek kapı konfor donanım istiyosan audi....sadece dört kapı istiyosan honda....her ikisinede modifiye yakışır.....tercih senin,,,, bmw 320 de olabilir o praya
turbo&quattro
24-07-2012, 18:08
sen once yazmani duzeltte ben cahilligimi bi ara duzeltirim.
bi insan ies ile 1.8t arasında nasıl kalır, mesele bu. havuçla çileğe aynı anda aşermek gibi birşey bu.
nemonomani
24-07-2012, 18:22
Mesut satıyor 1.8turbo manuel
Tabii ki honda ies. Audiler bes para etmez.
Bayrampaşalı
24-07-2012, 18:23
Mesut satıyor 1.8turbo manuel
satmıyorum la ben o kadar para harcadım satarmıyım daha :D :D