Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 ies mi yoksa a3 1.8 t mı?
embiya26
15-03-2012, 12:59
abılerım kardeslerım sıtede az cok tanıan var benı bugune kadar aıle aracım la ugrastım su anda kendıme ozel sahsı bı arac alıcam bu ay ıcınde ama tek hosuma gıden honda ıes ve a3 1.8 t ler fıyatları ortalama aynı 3 bınlıra gıbı fark var aralarında ılerı sı ıcın parca konsuuda guvenlık perfonmas vs hangısını tavsıye edersınız ıkısnıde alkırsam tup taktırıcam veya tulusunu alıcam
onerı ve ılanı olan bıldıgınız temız araclarıda paylasırsanız sevnırım
SekoLive
15-03-2012, 13:06
hc zorlanmadgm bi karsılastrma konusu hc dusunmeden 1.6 ies diyorum;)
embiya26
15-03-2012, 13:11
19 20 lıraya sedan duzgun vtı tavsıyenız varsa oda olabılır arklar butce bu nablaım varsa 19 20 lıraya sedan vtı vercek varsa hemen gelıp alalaım
SekoLive
15-03-2012, 13:14
19 20 lıraya sedan duzgun vtı tavsıyenız varsa oda olabılır arklar butce bu nablaım varsa 19 20 lıraya sedan vtı vercek varsa hemen gelıp alalaım
-murat- var ona pm at bu fıyata duzgun sedan vti pıyasasını yogun arastıryor belki yardmcı olur
1.6 ies derim ben 1.8 audiye göre
1.8t nin yaninda ies bi tuhaf kalmis kanka ek olarak o araclar o paralari asla etmez ac bi sayfada a3le ies i yada vti i bi donanimlarini karsilastir a3 1.8T yuda cok iyi yurutursun lpgnide takar babalar gibi binersin kardesim bence paranin karsiligi a3
embiya26
15-03-2012, 13:22
-murat- var ona pm at bu fıyata duzgun sedan vti pıyasasını yogun arastıryor belki yardmcı olur
tamamdır bı bılgı alım
timucintt
15-03-2012, 13:23
konfor ve gidiş audi tabiki... ama uygun bol yedek parça ikinci el sorunsuzluk = ies...
embiya26
15-03-2012, 13:23
1.8t nin yaninda ies bi tuhaf kalmis kanka ek olarak o araclar o paralari asla etmez ac bi sayfada a3le ies i yada vti i bi donanimlarini karsilastir a3 1.8T yuda cok iyi yurutursun lpgnide takar babalar gibi binersin kardesim bence paranin karsiligi a3
ılker baksan 1.8 t auduıcı bıle ıes ıyıdır demıs kafam karıstı yıne yaw
serqan23
15-03-2012, 13:24
a3 için de siteden BAYRAMPAŞALI nick li mesut arkadasımızla da görüş istersen. aracında LPG de var. bi göz at derim.
embiya26
15-03-2012, 13:30
a3 için de siteden BAYRAMPAŞALI nick li mesut arkadasımızla da görüş istersen. aracında LPG de var. bi göz at derim.
pm attım bakalım kendısne bakalım nasıp
ýlker baksan 1.8 t auduýcý býle ýes ýyýdýr demýs kafam karýstý yýne yaw
Kardesim 106 ile vti kiyaslamiyosun tartisilcak bi durum yokki audi var audi var bul temizini omurluk araba kendin bindin o golfe audide ayni hemen hemen iesle kiyasliyosun kanka biliyosun koyu hondaciyim ama o paralari verip binecegime gider baska araba alirim sen audi bak hem sen uzun km yapan adamsin tak lpgni bin mis gibi ufak ufakta yuklersin ok gibi olur
ılker baksan 1.8 t auduıcı bıle ıes ıyıdır demıs kafam karıstı yıne yaw
:D gercekten dememiştir
:D anlat embiya'ya onur a3 le ies kiyaslamaya basladi :)
mr.korhan
15-03-2012, 13:47
bende koyu hondacıyımdır fakat a3 ile EK kasa civic ne kalitede ne konforda kıyas kabul etmez, ama ikinci el , parça masrafları bakımından civic bir kısım daha ön planda..lakin ben bir şeye para vereceksem, verdiğim paranın karşılığında ne kadar çok şey alabildiğime bakarım,yani a3 :)
embiya26
15-03-2012, 13:48
dımı alak alman bı audı takarız enkaı yada bbs tup falan ama ıste golf gtı kadar duzgunu bulabılsek sorunsuz sole
iesle audi arasında kalabilecek kişiye sözüm yok. ies'de ısrarcıyım :)
Osman Bahadır
15-03-2012, 13:49
Böyle kıyaslama mı olur diye söylenerek başlığı açtım okuyordum ki ne göreyim, bir de herkes ağız birliğiyle ies demesin mi... Beni benden aldınız beyler... Fanatizm başka şeymiş meğer...
embiya26
15-03-2012, 13:50
zaten ogum a3 olayını bana bulastıran sensın :)
volume81
15-03-2012, 13:51
alman heryerde almandır japon yöreye göre kore taklidi yapabilir
1.8t alınır filtre yazılım egsoz ile paşalar gibi binilir tüpde bile VTİ'lara saplanır
embiya26
15-03-2012, 13:51
bırı a3 um satılıkmı dedı :):))))
Hahahaha :D
embiya26
15-03-2012, 13:52
1.8t alınır filtre yazılım egsoz ile paşalar gibi binilir tüpde bile VTİ'lara saplanır
konus bea kardesım kım tutar senı bana bole gaz verın ya :)):D
SekoLive
15-03-2012, 13:53
1.8t ye gerek yok ies her turlu onde ve her turlu akarrr
Ben satarsam çok para isterim, üstünde bi SI alacak malzeme var zira.. (madem konumuz honda, pariteyi SI aldım yanlış anlaşılmasın)
Bence 1.6 ies alın. Macera olsun :)
Böyle kıyaslama mı olur diye söylenerek başlığı açtım okuyordum ki ne göreyim, bir de herkes ağız birliğiyle ies demesin mi... Beni benden aldınız beyler... Fanatizm başka şeymiş meğer...
Valla bende baslarda anlam veremedim ama dayanamayip yazim abi a3 yani ies'e o paralar yazik hem donanim,guvenlik,konfor ....... alakasi yok a3le
:icon_tup:
volume81
15-03-2012, 13:58
Audi S3 3.2lt Turbo 800PS by 0-400 Tune 2 Race - POWER Techniques 131 Issue - - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4Id2O0vC7Lk)
biri gazmı dedi :D tabi bu s3 3.2 800+ hp :D
temız bı stok a3 varsa olabılır sanki sahibindende temiz a3 pek yoktu 1.8t ve manuel vitesli olaraktan
embiya26
15-03-2012, 14:04
Audi S3 3.2lt Turbo 800PS by 0-400 Tune 2 Race - POWER Techniques 131 Issue - - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4Id2O0vC7Lk)
biri gazmı dedi :D tabi bu s3 3.2 800+ hp :D
aıle ıcı katlıam olur :)
düşünmek bile saçma :) a3 bence :)
SekoLive
15-03-2012, 14:09
böyle kıyaslama mı olur diye söylenerek başlığı açtım okuyordum ki ne göreyim, bir de herkes ağız birliğiyle ies demesin mi... Beni benden aldınız beyler... Fanatizm başka şeymiş meğer...
:) :) :) :)
düşünmek bile saçma :) a3 bence :)
Biz burda Honda kullanım kitapçığını öpüp, başımıza koyarız...
Söylediklerine dikkat et bence...
embiya26
15-03-2012, 14:24
ya emre honda alma dusuncesıne sacma dememıstır ıkısnı kıyaslama yı sacma buluo snaırım
yavuz364
15-03-2012, 14:25
Honda ile audi arasında kalan kişinin Audi almasına gönlüm razı olmaz...
Kesinlikle Honda almalısınız...
SekoLive
15-03-2012, 14:26
ya emre honda alma dusuncesıne sacma dememıstır ıkısnı kıyaslama yı sacma buluo snaırım
Sana da oyle bsey demesnıe katlanamayız kardesm...
embiya26
15-03-2012, 14:29
hondayı su yuzden ıstıorum 4 kapı olması bıde sole bbs lı beyaz basık okumadı surunuo derız soranlara
ama audı konfor gorunus helekı perfonmas onu cok acık olan bı arac
Honda'ya çelme takılınca harika oluyor. Soranlara bileğini burktu yürüyemiyor da diyebilirsiniz ;)
ahmetuzun
15-03-2012, 14:31
her yazdıgın kelımeye harfı harfıne katılıorum utku abi durmak yok yazmaya devam :)
embiya26
15-03-2012, 14:39
Honda'ya çelme takılınca harika oluyor. Soranlara bileğini burktu yürüyemiyor da diyebilirsiniz ;)
buda ıyımıs ::)
embiya bbs li iesmi,cok iğrenc olm su senin içindeki apaci ruh ölmedi gitti :D benide geçtin,kamber filanda acan ona :D
SifirinciMurat
15-03-2012, 14:40
tartışmasız ies tabi ki.
a3 tüple bile ies'in benzinde yaktığını rahatlıkla yakar. üstelik honda powa neticede. alayına gooo
embiya26
15-03-2012, 14:47
embiya bbs li iesmi,cok iğrenc olm su senin içindeki apaci ruh ölmedi gitti :D benide geçtin,kamber filanda acan ona :D
ben audıye de bbs camber yaparım haves ıste
Tabii ki ies... A3 1.8 T çoh yakar
ben audıye de bbs camber yaparım haves ıste
git ies al :D :D
elimde 10bin de ies var lakin ne zaman m5 mi? ies mi? konusu açılır o zaman satarım biraz daha değerlensin :D
SekoLive
15-03-2012, 15:00
elimde 10bin de ies var lakin ne zaman m5 mı? ies mı? konusu açılır o zaman satarım biraz daha değerlensin :D
Ciddıysen pm at :D
Zevk meselesi tabi ama bence herturlu 1.8t konforu saglamlik gidisi ileride yukleme imkanin daha fazla olur
Ciddıysen pm at :D
dediğim gibi konu açılsın 40bin den ilana koyucan sana da 1 hafta opsiyonlarım seko :D
SekoLive
15-03-2012, 15:07
dediğim gibi konu açılsın 40bin den ilana koyucan sana da 1 hafta opsiyonlarım seko :D
Helal olsun kanka yakısanı yap :D
VtecDream
15-03-2012, 15:10
ies'in a3 1.8T dan üstün hiçbir tarafı yok her şekilde a3 üstün parça olarak hiçbir sıkıntı çekmezsin yürütmek istersen cüzii miktarlara type-r ile yürütürsün örneği çok. bence ies ile 1.6 8v audi a3 karşılaştırsan biraz daha mantıklı olurki audi a3'ün kalitesiyle ies'in kalitesi kesinlikle karşılaştırılamaz. bence sen audi al sonra sat ies al değerini iesi kullanınca anlarsın :)
ahmetuzun
15-03-2012, 15:13
elimde 10bin de ies var lakin ne zaman m5 mi? ies mi? konusu açılır o zaman satarım biraz daha değerlensin :D
buda coook ıyıydı m3 verseler abi ? :)
anlayamadım ?
embiya26
15-03-2012, 15:24
ies'in a3 1.8T dan üstün hiçbir tarafı yok her şekilde a3 üstün parça olarak hiçbir sıkıntı çekmezsin yürütmek istersen cüzii miktarlara type-r ile yürütürsün örneği çok. bence ies ile 1.6 8v audi a3 karşılaştırsan biraz daha mantıklı olurki audi a3'ün kalitesiyle ies'in kalitesi kesinlikle karşılaştırılamaz. bence sen audi al sonra sat ies al değerini iesi kullanınca anlarsın :)
zaten yuklme konusu en buyuk cezbeden nokta daha once golf gtı baya bı kullandım tadı baska alah nasıp ederse duzgun bı a3 alıcam aslında alt dervılede yakıtta az abartıldıgı kadar dıgıl
Sen de ironi'yi iyice abarttın.. tamam biraz da düz konuş, millet galeyana gelecek :D
Bayrampaşalı
15-03-2012, 15:30
ya sımdı ne yazsam bılemedım konusucam kavga cıkıcak biri demiş cok yakar biri demiş konfor ıstıyosan ies bende küçük bi yazıyım o zaman eksik kalmıyım
turbo ies ve orjınal ies kullanan arkadasım var kendısı arabayı aldıgım gun bındı araca ve dedıgı kelıme bız teneke kullanıyomusuz bu nasıl bı konfor hem gıdıyo hem konforlu hemde yol tutuşu mükemmel ben başka bişey demıyorum
ayrıyetten cok yakar arac sölıyım ben 30 tl lpg ile sehir içinde trafikte 150 km yaptım yetermı ? :D
şunuda ekliyim sakın ucuzunu alma a3 ün üzülürsün :D
a3 varken ies mi alınır yapmayın ya
şehir dışı 200 yapar ozaman
SekoLive
15-03-2012, 15:32
a3 varken ies mi alınır yapmayın ya
Yaptk olacak :D
tercihim a3'ten yana olurdu bu iki araç arasında
mmged_jan
15-03-2012, 15:44
ne ies miş arkadaş bu kadar iyimi bu honda mereti şamşırdım :soru:
Dip basik beyaz ies tabiki, en gergininden olsun
ya sımdı ne yazsam bılemedım konusucam kavga cıkıcak biri demiş cok yakar biri demiş konfor ıstıyosan ies bende küçük bi yazıyım o zaman eksik kalmıyım
turbo ies ve orjınal ies kullanan arkadasım var kendısı arabayı aldıgım gun bındı araca ve dedıgı kelıme bız teneke kullanıyomusuz bu nasıl bı konfor hem gıdıyo hem konforlu hemde yol tutuşu mükemmel ben başka bişey demıyorum
ayrıyetten cok yakar arac sölıyım ben 30 tl lpg ile sehir içinde trafikte 150 km yaptım yetermı ? :D
ies kullanıcısı olarak şunu eklemek isterimki hakikaten audiye bmwye falan binince tenekeye biniyomuşum ulan ben diyosun ama ies'in keyfi de bir başka arkadaşş :) duruşu gidişi gayet güzel. konforda var tabi ama audi ile kıyaslanamaz elbette. alman ekolüyle üretilmiş bi araçtan bahsediyosun sonuçta. ama japonların ürettiği bir araca binmenin vermiş oldugu güven ve sıradışılık da ayrı bir mevzu. modifiye etmesi zevkli vs. ama açık yüreklilikle söylemek gerekirse a3 hayallerimi süslüyordu bir zamanlar ve imaknım olsun alır binerm yani o derece :)
ekstra olarak şunu söyleyeyim konuyu açan arkadaş kıyaslama yapmamış ama konu ister istemez Türk kanı taşıdığımızdan dolayı kıyaslamaya, fanatizme kdr gitmiş. arkadaş sadece aklında 2 araç oldugunu hangisini almak istedigini sormuş. gerçi ilerleyen postlarda biraz kendisi de kışkırtmış ortalıgı :D
embiya26
15-03-2012, 16:00
cok tsk ler sızın araca da talıbım yakın bı zamnda telde arıcam sızı
Bayrampaşalı
15-03-2012, 16:02
ies kullanıcısı olarak şunu eklemek isterimki hakikaten audiye bmwye falan binince tenekeye biniyomuşum ulan ben diyosun ama ies'in keyfi de bir başka arkadaşş :) duruşu gidişi gayet güzel. konforda var tabi ama audi ile kıyaslanamaz elbette. alman ekolüyle üretilmiş bi araçtan bahsediyosun sonuçta. ama japonların ürettiği bir araca binmenin vermiş oldugu güven ve sıradışılık da ayrı bir mevzu. modifiye etmesi zevkli vs. ama açık yüreklilikle söylemek gerekirse a3 hayallerimi süslüyordu bir zamanlar ve imaknım olsun alır binerm yani o derece :)
ekstra olarak şunu söyleyeyim konuyu açan arkadaş kıyaslama yapmamış ama konu ister istemez Türk kanı taşıdığımızdan dolayı kıyaslamaya, fanatizme kdr gitmiş. arkadaş sadece aklında 2 araç oldugunu hangisini almak istedigini sormuş. gerçi ilerleyen postlarda biraz kendisi de kışkırtmış ortalıgı :D
benım amacım burda hondayı kötülemek degıl zaten ciddi olarak severım iesleri ama sadece göruntu olarak sevıyorum başka bıseyını degıl :D
zaten az kaldı utku yazmaya başlarsa bu konu kitlenir kesın :heyoo:
alperkirman
15-03-2012, 16:12
utku diceni demiş zaten mesut :D
kesinlikle ies... 5dk düşünme bile :)
A3 masrafsiz adam gibi binicisinden bulur ve ies yerine onu alirsan, cok mantikli bir is yapmis olursun.
Onun disinda honda da kendini huzurlu hissediyorsan ies al. Ama iki araca da notr yaklasiyorsan a3 al.
honda kullanıyorum ama a3 dıyorum
mehmetRS
15-03-2012, 16:20
bütçe 19 20 lira ise ve bu paranın tamamı bir arabaya gidecekse aracınız a3 olmalı.
a3 kullanıyorum, ies diyorum.
alamadığım, erişemediğim için dönem dönem hondaları kötülemiş olabilirim. rüyalarıma girdiğini itiraf etme zamanı.
bir lamborghini miura, bir de civic ies şu hayatta..
Bayrampaşalı
15-03-2012, 16:23
alamadığım, erişemediğim için dönem dönem hondaları kötülemiş olabilirim. rüyalarıma girdiğini itiraf etme zamanı.
hani vti dı tek hayalin panpa :D
mantıklı hayaller kurmaya başladım. vti alamayacağım aşikar.
ne param yeter, ne direksiyonum. almaya gitsem, paramla rezil ederler beni.
yavuz364
15-03-2012, 16:26
Muhtemelen benim de o yüzden yaa geçen bi ies i 28 e satıyolardı... Ben 10 yıl çalışsam herhalde anca bi ies alabilirim...
Audi flan hakgetire yaa, bizim arabaların ikisini toplasak 1 ies zor alıyoruz :S
İmkan varsa ies kesinlikle :icon_tup:
mehmetRS
15-03-2012, 16:27
vti'ların o salon takımı gibi olan koltukları değişmedikce binilmez o arabalara :D
BurakCengizhanoğlu
15-03-2012, 16:31
1.6 ya direksiyon lazım 1.4 candır..
Cevaplar sasirtici;)
Honda ile audi karsilastirilirmi yahu tabiki sivik
Yorumlari okudumda sonradan eklenen baska mesaj atmak istemedim burya yazayim.burdaki durum seye benzemis konu acilinca hemen acemile atlamis ies demis sonra ustalar gelip duruma el koymus hastayi kurtarmis cok guldum:D
63owen63
15-03-2012, 17:16
Yemin ediyorum ciddi ciddi ies diyen bir kaç yorum görünce kanım dondu,ukku'nın ironik yazdıgı kadar vahim durum.. a3 1.6 akl' olarak açılsa bile konu, a3'ün serilik dışında hertürlü galip gelmesi gerek konudur. Kaldıki 1.8t söz konusu.. 1.8t a3 ' bir gti'dır arkadaş.
Konu sahibi sayın arkadaşım
İes'in a3 'den tek üstün yanı 2 el parçası daha ucuzdur + daha az yakar +
Geri kalan herşeyde a3 çok çok üstündür ies' onun segmenti ,sikleti bile degildir.
Bunları ufaktan sıralarsak, ergonomi,performans,prestij,güvenlik, malzeme kalitesi,paranın karşılıgı,yol tutuşu, motorun performansa yatklınlıgı vs vs.. bi katalog dolusu örnek yazarım buraya.. Hiç düşünme a3' ara içine sinecek türden, temizinden!
bence 2sinide araştırın zaten aklınız audide kalacaktır.. umarım temiz düzgün bir audi alırsın 1.8T candır :D
embiya26
15-03-2012, 17:21
Yemin ediyorum ciddi ciddi ies diyen bir kaç yorum görünce kanım dondu,ukku'nın ironik yazdıgı kadar vahim durum.. a3 1.6 akl' olarak açılsa bile konu, a3'ün serilik dışında hertürlü galip gelmesi gerek konudur. Kaldıki 1.8t söz konusu.. 1.8t a3 ' bir gti'dır arkadaş.
Geri kalan herşeyde a3 çok çok üstündür ies' onun segmenti ,sikleti bile degildir.
Bunları ufaktan sıralarsak, ergonomi,performans,prestij,güvenlik, malzeme kalitesi,paranın karşılıgı,yol tutuşu, motorun performansa yatklınlıgı vs vs.. bi katalog dolusu örnek yazarım buraya.. Hiç düşünme a3' ara içine sinecek türden, temizinden!
eyvvalah kardesım saolsın zaten dıger ark larda baya bı aydınlattı benıılk basta ıes tarftarı cok olunca ben de cok sasırdım su anda bakmaya baslsadım bıle ıns en yakın zamnda tek aılensıne bı audı a3 1.8 t daha sokucaz
alperkirman
15-03-2012, 17:23
a3 alma 1 1,5 falan daha çıkabiliyosan 1.8tq a4 al :D:D:D
hadi bakalım:D
Bayrampaşalı
15-03-2012, 17:26
hahahaha :D alper karıştır ortalıgı kanka :hahaha:
63owen63
15-03-2012, 17:28
eyvvalah kardesım saolsın zaten dıger ark larda baya bı aydınlattı benıılk basta ıes tarftarı cok olunca ben de cok sasırdım su anda bakmaya baslsadım bıle ıns en yakın zamnda tek aılensıne bı audı a3 1.8 t daha sokucaz
İlla 4 kapı sedan olsun gibi bir takıntın vs varsa arkadaşın tavsiyeside candır 1.8tq a3'den azıcık fazla yakar.
+63owen63
Bayrampaşalı
15-03-2012, 17:30
dostum yanlıs anlamada ies ne kadar yakar bılmıyorum ama 1.8t nın ies ten fazla yakıcagını sanmıyorum hiç düzgün kullanıldıgı sürece
dragon07
15-03-2012, 17:32
20liralık bi a3 alırsan, civic mi a3 mü anlarsın :)
bende honda kullanıcısı olarak a3 al diyorum.
Yillarca civic aldim yaptim neredeyse her kasasina sahip oldum hala bir si im var Alman kullanan arkadaslar hep derdi bi almana gecersen bidaha civic kullanmazsin diye gecen hafta bir seat aldim daha si garajdan cikmadi bile :)
İes alirsan polis cevirir sen inbakim bi asagiya genc der audi alirsan bayfendi iyi aksamlar der :D
Bazi arkadaslar japon saglamligi verdigi guven falan yazmis hangi saglamlik yada handi guven
embiya26
15-03-2012, 17:56
Yillarca civic aldim yaptim neredeyse her kasasina sahip oldum hala bir si im var Alman kullanan arkadaslar hep derdi bi almana gecersen bidaha civic kullanmazsin diye gecen hafta bir seat aldim daha si garajdan cikmadi bile :)
İes alirsan polis cevirir sen inbakim bi asagiya genc der audi alirsan bayfendi iyi aksamlar der :D
Bazi arkadaslar japon saglamligi verdigi guven falan yazmis hangi saglamlik yada handi guven
begendım:D:D:D:D
63owen63
15-03-2012, 18:10
dostum yanlıs anlamada ies ne kadar yakar bılmıyorum ama 1.8t nın ies ten fazla yakıcagını sanmıyorum hiç düzgün kullanıldıgı sürece
Yok ,yanlış anlaşılcak bir durum yok:) Ies'in ne kadar yaktıgını bilmeden 1.8t'nin fazla yakacagını nasıl sanmıyorsun bende onu anlamadım:)
Neyse şaka bir yana, 1.8t hacim ve beslemesinden ötürü + agırlıgından dolayı hertürlü 1.6 ies'den fazla yakar bir nebze. Ki buda normaldir,hiç yadırganası bir durum degildir.
Bayrampaşalı
15-03-2012, 18:12
Yok ,yanlış anlaşılcak bir durum yok:) Ies'in ne kadar yaktıgını bilmeden 1.8t'nin fazla yakacagını nasıl sanmıyorsun bende onu anlamadım:)
Neyse şaka bir yana, 1.8t hacim ve beslemesinden ötürü + agırlıgından dolayı hertürlü 1.6 ies'den fazla yakar bir nebze. Ki buda normaldir,hiç yadırganası bir durum degildir.
yok hanı bılmıyorum derken kullanmadım hıc onu kast ettım :D turbolusu saglam yakıyo ies in onu bılıyorum bu arada ies kac kg merak ettım sımdı :)
ahmetbaha-drs
15-03-2012, 18:14
A3 1.800Turbo.
samet_61
15-03-2012, 18:17
iesle a3 mu :D:D:D:D:D:D kesınlıkle ıes dıyenlerde var bunlar arabalarını ne sanıor anlamadım :D
göz var, nizam var..
tabiki iES.. :D :D
63owen63
15-03-2012, 18:20
yok hanı bılmıyorum derken kullanmadım hıc onu kast ettım :D turbolusu saglam yakıyo ies in onu bılıyorum bu arada ies kac kg merak ettım sımdı :)
1030 veya 50 olması lazım.
63owen63
15-03-2012, 18:21
göz var, nizam var..
tabiki iES.. :D :D
Soner bey yanlış anlamayın affınıza sığınarak bir düzeltmede bulunmak istiyorum
Sözün doğrusu ''göz var izan var'' . Umarım ukalalık olarak algılamazsınız. :)
Tabikide ayessss honda hayat onda...
eyvallah kardeşim.. yanlışımı düzelttiğin için tşk ederim.. herkes hata yapabilir.. :D
ies tabiki
beyin bedava:cool:
63owen63
15-03-2012, 18:28
eyvallah kardeşim.. yanlışımı düzelttiğin için tşk ederim.. herkes hata yapabilir.. :D
Tabiki .Zaten toplumda cok sıkca yapılan bir hata. yanlış anlamadıgınıza sevindim:)
timucintt
15-03-2012, 18:37
civice binmiyeceksin abi :) civic zaten öyle süper sınıfının kralı uçan kaçan kaya araç değilki, japon şahini.... preludeye legendte integraya bineceksin kalite sağlamlığı güveni o zaman göreceksin....
SekoLive
15-03-2012, 18:50
şu saate kadar bu konunun sonuclanmaması ciddi kararsızlık belirtisidir... her geçen dakika iesin fiyatları artıyor farkındamısınız.
speed_emre
15-03-2012, 18:53
bana gore gorunus ies yok ben performan ıstıyorum dersen a3 :)
ondertopcu
15-03-2012, 18:56
honda her konuda prim yapıyor valla :D
Honda Civic 1.6i ES 1999 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 78354737 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-99-1-6-ies-makyajli-guvenlik-paketli-lpg-li-78354737/detay)
alperkirman
15-03-2012, 19:03
ies e bi jdm bi jdm daha ferrari yanında dikkat çeker
çok büyük bi avantaj özellikle kızlar için
iES ler ormanda 10 VTi gücündedir... :D :D
metinalan
15-03-2012, 19:07
skoda favorit de güzel araba :)
tartışmasız ies tabi ki.
a3 tüple bile ies'in benzinde yaktığını rahatlıkla yakar. üstelik honda powa neticede. alayına gooo
çelme takınca çok giderli oluyor ies'ler kardeşşşş.
Berk7767
15-03-2012, 19:08
a3 alıp basarım bbs ch koyar binerim bence a3:D:D
şu saate kadar bu konunun sonuclanmaması ciddi kararsızlık belirtisidir... her geçen dakika iesin fiyatları artıyor farkındamısınız.
o değil, burayı okuyan honda fanatiği zannediyor ki tüm dünyada bu işler böyle yürüyor.
burdan gaza gelip soluğu haftasonu otopazarında alan ies sahibine bi taraflarıyla gülerler :D
ies e bi jdm bi jdm daha ferrari yanında dikkat çeker
çok büyük bi avantaj özellikle kızlar için
işe gerçek bir hondacı...
çelme takınca çok giderli oluyor ies'ler kardeşşşş.
yürümüyor mu diye sorana; yok bu sürüngen dersin...
sevdiğin kıza abi dersin..
senin kafan çalışmıyor mu diyene; yok bu saksı dersin..
yeter ki ies'e 20 bin ver :D
SekoLive
15-03-2012, 19:14
ukku şşşşş sessiz ol :D
ya bide okadar ies aradım adam akıllı fiyat ve temizlik ilişkisinde olanı bulup alamadım ama hala gönlümde iesin yeri ayrıdır
bu konuda ciddi fikrimi sorarsanz a3 alınır(nokta)
Bayrampaşalı
15-03-2012, 19:19
o değil, burayı okuyan honda fanatiği zannediyor ki tüm dünyada bu işler böyle yürüyor.
burdan gaza gelip soluğu haftasonu otopazarında alan ies sahibine bi taraflarıyla gülerler :D
yürümüyor mu diye sorana; yok bu sürüngen dersin...
sevdiğin kıza abi dersin..
senin kafan çalışmıyor mu diyene; yok bu saksı dersin..
yeter ki ies'e 20 bin ver :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
adamın dibisin laaaa :heyoo:
a3 e binmedim ama binmek isterim. açıkcası ilerde arabamı satarsam büyük ihtimal bende 1.8t bakacağım. lakin komik olan iki aracın fanatik zihniyetten dolayı aynı fiyatta olması. kimse kusura bakmasın ama ben asla ies'e o paraları vermem.
neyse şahsi fikrim kesinlikle, şüphesizz a3 tür.
bu arada komple stok bakımlı bir 1.8t nin şehir içi ve şehir dışı benzin değerleri nedir?
By_DoMiNo
15-03-2012, 19:20
Arifin Menchester e attığı gölü arıyordum nereye geldim? Senin bir araçtaki beklentilerin önemlidir. Konfor ve sağlamlık arıyorsan audi a3 1.8t derim. Her bakımdan uzun yolu konforu vs. gidişatı da güzeldir. en azından ies i her türlü çiğnemeden yutar. Audi ye t sport görüntüye sokarak harika bir duruş elde edebilirsin. İes icinde sunları diyebilirim. En azından lpg ye felan gözün kapalı girersin. Turbosu yok bişeyi yok. Kafana göre filtre headers egzost felan yaparsın. jant felan yaparsın gezersin. Ama Kesinlikle audinin yol tutuşu ve giderken verdiği sağlamlığı hissetirmez sana. Ama ne varki hondalar devirli araçlardır. Gazı diplediğinde çevirmeye başlar Motor sesi acığa cıkar sürücüsüne ayrı bir keyf yaşatır. Senin aradığın ne önemli olan o. Ben olsam audi alırdım arada fark yok diyorsun. Ki zannetmiyorum az fark olmayacağına. Bu arada 2009 senedine bir ies almaya niyetlenmiştim. O zaman en temizi en kaz km lisi 16.500 TL idi Saolsunlar ies i şişire şişire bugün 20.000 + Fiyatlara dayandı iesler. Yok güvenlik paketli bilmem ne. Güvenlik paketli dediğin araçta 2 tane hava yastığı var. Ekstrasında başka ne var arkalar disk sanki. 2009 senesinde temiz si ler taş patlasın 12.000 tl iken şimdi 14.500 + fiyatlara yazılır olmuş. Araba alıcak olsam sırf bu fiyatlara inat almam honda. Hondanın her daim fanatiğiyim. Ama Doğruluk ile cesaret arasındaki ince çizgiyi kaybetmemek lazım. 20.000 Tl nin üstünde biraz daha ekleyerek b5 kasa passat bora vs. 2003-2004 kasa 1.6 benzinli avensis vs. cok güzel araclar var. Sırf piyasaya uyuz olduğuma binmem hondaya. Sahibinden.com sağolsun arabaların yaşı büyüdükce fiyatları artar oldu. 30k-35k TL ye 10.000 KM de Clio grand tour lar var. Onlara binerim. Tabiri caizse bakkala bile arabayla giderim. Peugeot 106 lar gibi apacilerin elinde bitap oldu iesler si ler. Temizi secer olduk. Dediğim gibi bazı şeyleri gözünüzde büyütmeyin. 3 sene önce 16.500 Tl ye Zor satılıyordu bu araçlar. Şimdi 20.000 TL yazıyorlar GÜvenlik paketli hemde. Git audi a3 lere bin. 35 fiyatlara 2008 model leri bile bulunuyor. Honda yaptı yapacağı kadar primi zaten. Biz türk insanı elimizi attığımız şeyi kurutuyoruz zaten. Bir honda mız vardı. Onuda piyasa ve rant a cevirdiler. Velasıl kelam 20.000 Tl verilipte ies e binilmez. Git audiye bin git vw ye bin. Golf ile ufak cukurdan geciyorsun. Araba doğru dürüst sarsılmıyor bile.
bu arada komple stok bakımlı bir 1.8t nin şehir içi ve şehir dışı benzin değerleri nedir?
İstanbul içi, mantıklı kullanımla 9.5-10 lt/100 km
Şehir dışı, yine mantılkı kullanımla 6-6.5 lt/100km
1.6ies varken Audi Rs4'e sümük atmam ben.
16ies bence de ideal.
samet_61
15-03-2012, 19:41
kımse o paralara almıyor ama;) sahıbınden ustunde artıor ama 20 bın ve ustu iese veren etrafımda gormedım veren beyınede megasquirt standalone şart derim:)
SekoLive
15-03-2012, 19:44
kımse o paralara almıyor ama;) sahıbınden ustunde artıor ama 20 bın ve ustu iese veren etrafımda gormedım
20bin, 20bin yakını ve üstüne satan biliyorm alanları tanımasakda ;)
samet_61
15-03-2012, 19:44
20bin, 20bin yakını ve üstüne satan biliyorm alanları tanımasakda ;)
onların beyıne ms standalone şart
alperkirman
15-03-2012, 19:45
aman efendim siz bizden saha eskisiniz bu konularda:):D
SekoLive
15-03-2012, 19:46
onların beyıne ms standalone şart
orası tartısılır vallahi ama yani zevk ve imkan meselesi...
By_DoMiNo
15-03-2012, 19:48
Nasıl olsa sahibinden.com a fiyat yazmak ta sıkıntı yok. Doğan a 17.000 Tl yazıyorlar. İes de de yazarlar 20.000 Ne olcak. Adam diyor hiç lpg takılmadı kaza boya yok. Ulan doğan bu kaza boya olmasa ne olcak. Sahibinden.com daki satıcıları anlayamıyorum coğu zaman.
SekoLive
15-03-2012, 19:50
Nasıl olsa sahibinden.com a fiyat yazmak ta sıkıntı yok. Doğan a 17.000 Tl yazıyorlar. İes de de yazarlar 20.000 Ne olcak. Adam diyor hiç lpg takılmadı kaza boya yok. Ulan doğan bu kaza boya olmasa ne olcak. Sahibinden.com daki satıcıları anlayamıyorum coğu zaman.
abi yanlıs anlamada doğan slx ise o para hakkıdır. usta bol parça ucuz yakıt makul gibi. arkadan itiş yani bu paralara bulamazsnz öyle bi araba.
aynen bi arkadaşımıza ies arıyoz ,ama ***** fiyatlar aldı başını gidiyor .bizde de olmasa gam yemicem tutuluyo diye bu kadar mı fiyatlar arkadaş
metinalan
15-03-2012, 19:52
abi yanlıs anlamada doğan slx ise o para hakkıdır. usta bol parça ucuz yakıt makul gibi. arkadan itiş yani bu paralara bulamazsnz öyle bi araba.
şöyle bi düşününce aklıma yattı
86 - 87 olsun ama :D
SekoLive
15-03-2012, 19:52
86 - 87 olsun ama :D
abi o kasada slx yok yaw :( olsa iyi olurmus
bide doğan slxin koltularına hastayım.
Bayrampaşalı
15-03-2012, 19:53
SATILIK 1.8T a3 97 model manuel
reklamlar :D :D :D
bu arada 3 bin harcıyosun 300 hp oluyo yüklemesi cok basit :cool:
By_DoMiNo
15-03-2012, 19:56
Bence bu ve bunun gibi araçlar daha mantıklı ne de olsa arada 4.000 TL oynuyor. 6 silindir. 2.0 cc motor. Tek dez avatajı doğan gibi ucuz parcası yok o kadar. Bunun da ustası ve meraklısı her yerde. Konuyu dağıtmak istemiyorum fazla ama. İes parasına ies gibi yürümeyen ama konforu iesten daha iyi yürüyen cok araç var. Talep arz ı doğurur ama boku cıktı nerdeyse. Ef Kasa civiclere bakıyorum. Gecen 90 model ya 90 model ef civic. Adam 9.000 TL yazmış 10.000 TL yazmış. Anlamadım gitti şu insanları.
Sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yavuzlar-otomotiv-den-1994-3-20i-m-paket-hatasiz-leke-yok-78106918/detay#)
samet_61
15-03-2012, 19:59
en kral iesın full guvenlık paket vs edecegı temızse 17
alperkirman
15-03-2012, 19:59
SATILIK 1.8T a3 97 model manuel
reklamlar :D :D :D
bu arada 3 bin harcıyosun 300 hp oluyo yüklemesi cok basit :cool:
zaten bu konu böyle devam ederse bizim arabalar güzel prim yapıcak:)
yavuz364
15-03-2012, 20:19
ooo şafak konuyu karıştırıyorsun bak,
RS4 dersen bu konu ferrrariye gelen tekliflere döner :D Benden 2 böbrek + 1 karaciğer + 1 akciğer.... B5 RS4 olacak amma :D
1.6ies varken Audi Rs4'e sümük atmam ben.
16ies bence de ideal.
civice binmiyeceksin abi :) civic zaten öyle süper sınıfının kralı uçan kaçan kaya araç değilki, japon şahini.... preludeye legendte integraya bineceksin kalite sağlamlığı güveni o zaman göreceksin....
Kardesim hondanin hic bir modeli siniflarinda audinin rakibi olamaz :) eskiden fiyatina gore sorunsuz motor sorunsuz kasa diye alirdik hondayi simdi fiyatlar masallah audiyi gecince fiyatina gore alinamaz oldu :)
iyide A3 İES in sınıfı olamaz ki onun sınıfı 1.8 T quattro
bu şekilde bile İES az yakar çok kaçar :)
Yuhhh Konuya bak... 1.6 iesin yanında hacimi yüksek bide üstüne utanmadan turbosu olan 1.8t motormu alınır. Eğer maddi durum el veriyorsa kesinlikle honda..
yavuz364
15-03-2012, 21:14
Utanmadan bide alanlar var işte napıcan... Sopalık adamlar yaa.. :D
Yuhhh Konuya bak... 1.6 iesin yanında hacimi yüksek bide üstüne utanmadan turbosu olan 1.8t motormu alınır. Eğer maddi durum el veriyorsa kesinlikle honda..
passat aldık honda ies almadım diye çok pişman olduk:D acayip değer ediyor ya:D benzin fiyatını geçti
timucintt
15-03-2012, 21:35
Kardesim hondanin hic bir modeli siniflarinda audinin rakibi olamaz :) eskiden fiyatina gore sorunsuz motor sorunsuz kasa diye alirdik hondayi simdi fiyatlar masallah audiyi gecince fiyatina gore alinamaz oldu :)
aynı yıllarla karşılaştıracak olursak yanına bile yaklaşamaz hondanın :) 88-92 yıllarından hondanın yanına yaklaşamaz audi... yaklaşabilirsede o yıllarda sadece 2 modelle yaklaşır oda audi v8 ve audi 100,200 quattro ile.... hondaya 93 den sonra bişi demem sıçtı çünkü... tabi yeni nesil amerikan hondalar ve acuralarda audiden aşağı kalır yok hemde 3te 2 fiyatına... :icon_tup:
embiya26
15-03-2012, 22:48
arkaslar masallah dıorum konu patladı gıttı a3 te karar kıldım kesınlıkle bı a3 alıcam 1.8 t sımıdkı en buyuk sorunumuz temız bı a3 bulmak bu konuda yardımlarınızı beklıorum
zaten hgt gecen tepeye bınmemeye tovbe ettık tech aılesınde bazı ark yalancı yaptı bızı herneyse yakın zamnda temız bı a3 bulup alıoruz bundan sonrakı konumun bu a3 aldım nasıl sızce dıe sormak olucak :))
Bir hondam olsaa heryerde onu savunsaam,ne bmw ne merso ne audi ne vw hepsi viz gelir baaanaaa,vtec acarimm kacta acar bende bilmiyorumm ama actiginii gorduuum,ah bir hondaam olsaaaa
Size hondaci siiri:DD dostum a3te karar kilman mantikli 1.6 a3 deseydin olmaz ama 1.8t candir.sitede satilik vardi galiba bitane
ahmetuzun
16-03-2012, 07:29
forumda tum konuları takıp edıorum neredeyse bole bı konuya daha denk gelmedım. yorumlara hasta oldum maasallah cokk guzel merak edıorum acaba bu konuyu okuyup hala ciddi manada ies dyen varmı ? :)
forumda tum konuları takıp edıorum neredeyse bole bı konuya daha denk gelmedım. yorumlara hasta oldum maasallah cokk guzel merak edıorum acaba bu konuyu okuyup hala ciddi manada ies dyen varmı ? :)
Kesin vardir kardesim :D
alperkirman
16-03-2012, 08:02
herkez benim kadar ciddi ies alınması konusunda galiba:D:D:D:D:Dahahaha
Bayrampaşalı
16-03-2012, 09:24
nie öle diyosun kardesim ben boşunamı satıyorum a3 ü satıcam ustune kredi cekip ies alcam :cool:
ahmetuzun
16-03-2012, 09:28
nie öle diyosun kardesim ben boşunamı satıyorum a3 ü satıcam ustune kredi cekip ies alcam :cool:
yakarım aldıgın ies i :)
redbaron
16-03-2012, 09:28
bende ferrari var hala ies e biniyorum.ies ten aldıgım zevki ferro vermiyor
Bayrampaşalı
16-03-2012, 09:31
yakarım aldıgın ies i :)
:D :D kıskanıyosun dımı ies alıcam dıye :hahaha:
SekoLive
16-03-2012, 09:41
mesut dogru yolu bulman guzel
Bayrampaşalı
16-03-2012, 09:50
yani seko alıcam ies koyucam bbs leri basıcam kral benim
yavuz364
16-03-2012, 10:39
Hayırlısı ile bende biraz para bulabilirsem audii satıp üstüne ekleyim ies almayı düşünüyorum.. (yalnız pek bilgim yok da, ies lerin 2.8 leri yada V8 leri flan bulursam ii olur )
Artık gerçekleri daha net görebiliyorum :rolleyes:
SekoLive
16-03-2012, 10:44
Hayırlısı ile bende biraz para bulabilirsem audii satıp üstüne ekleyim ies almayı düşünüyorum.. (yalnız pek bilgim yok da, ies lerin 2.8 leri yada V8 leri flan bulursam ii olur )
Artık gerçekleri daha net görebiliyorum :rolleyes:
Tr de suan o speclerde yok cunkı oyle bı ıes ın bzm paramzla degerı olculemezdı. 4 ceker vti vardı onu tavsye ederm bu dedklernze yakn olarak. . . . yanlz aracnzn rengı cok guzel bence satmayn
H22Power
16-03-2012, 10:48
Audi 1.8t ye tüp hey Allah'ım yaa sen Honda al kardeş ;)
Bu zihniyet stock 350hp ye kırılmayan motora tüple sibob kestirir :ofk:
yavuz364
16-03-2012, 10:56
LPG iyidir, iyi olmayan şey ayarını yapan :D Alkol ile daha az yakıyo olmasam kesin LPG takardım :)
Audi 1.8t ye tüp hey Allah'ım yaa sen Honda al kardeş ;)
Bu zihniyet stock 350hp ye kırılmayan motora tüple sibob kestirir :ofk:
Yavuz ve tuhaf kimyasalları :D
Erdem K.
16-03-2012, 15:14
turbo mu atmosferik mi derseniz turbo derim. 1.6ies de efsane bir araç olmasına rağmen fiyatları çok abartıldığından ve a3 1.8t motor,konfor vs. olarak daha üstün olduğundan tercih edilebilitesi yüksektir. 1.6ies ucuz olsaydı onu tercih et derdim o ayrı :)
İes varken 1.8 t ye mok yemek düşer.Yücelerin yücesi, efsanelerin anası Honda :)
embiya26
17-03-2012, 00:23
alıcam aracı buldum sanırım bakalım bıazdaha nakıt bulup 1 nısan sınavdan sonra anlasabılısek allah nasıp eder se a3 esk getırıcez
ies varken, a3 le anlaşmak... büyük hata :D
Trance-R
17-03-2012, 02:15
ies varken, a3 le anlaşmak... büyük hata :D
naptın ukku :)
A3 daima :)
63owen63
17-03-2012, 02:54
o koca yılanı anakonda sanardım, anahondaymış meğer, ies kest!
ies i efsane yapan nedir?
berkay_aydin
17-03-2012, 03:22
Ben ies derim neden derseniz seneye bu gidişle daha pahalıya satarsınız :D altın 1 ies 2 :D
By_DoMiNo
17-03-2012, 08:16
aynen katılıyorum audisi olanlar varsa simdiden satıp üstüne kredi veya borc morc bir ies alın. Seneye daha da pahalılasır daha cok para cıkar cebinizden söyliyeyim. Yakında vtec 2 ile ies aynı fiyatta buluşurlarsa şaşırmıyacam.
yavuz364
17-03-2012, 08:42
Müşterisi :)
aynı model bir audiden 10bin tl daha pahalıya satılan honda için bence daha fazla konuşmaya gerek yok.. Efsanedir.. :o
ies i efsane yapan nedir?
İstanbul içi, mantıklı kullanımla 9.5-10 lt/100 km
Şehir dışı, yine mantılkı kullanımla 6-6.5 lt/100km
Utku rölantide giderek mi bu değerler :) ben 1.6'ya şehir içi 10 / otoyol 7,5-8 altında yaktıramıyorum da.
bu forumda bunun doğrusunu bilene rastladım ya artık ölsem de gam yemem :D
Utku rölantide giderek mi bu değerler :) ben 1.6'ya şehir içi 10 / otoyol 7,5-8 altında yaktıramıyorum da.
Sana da bi 1.8t lazım o zaman.. Hesaplı spec :D
Şey, dilim sürçtü, ies diyecektim.. :)
1.6 'da uzunda 5.5-6 lara inebiliyor olmalı, bi kontrolden geçir istersen, lambda falan uçmuş olabilir..
yok ben uzunda 130 altını sıkıcı buluyorum ondan o :D
otoyolda 90-100 6 lardayım. Ama şehir içi 9-10 isterim yani, 1 litre 1 litredir :)
ilkercom
17-03-2012, 13:45
19 liraya ies almak delilikten başka bişey değil.
SekoLive
17-03-2012, 13:46
Çılgın Türkler mode on :icon_tup:
Lakin peynir ekmek gibi satılıyor halen daha.
98 model düzgün vti (çıkarsa) bugün en kötü 24 liraya satılırken aynı model a3 1.8T 20 liraya satılamıyor.Düşünüyorum ben bugün alsam ,3-4 yıl sonra satacak olsam nolucak?O zaman honda al diyorum kendime.
ilkercom
17-03-2012, 14:05
Alıp satmayı düşünürsen ayrı konu.
Bu gün 19 lira vericem adam 9 liralık crx içinden geçecek :D donanım da aynı nasıl olacak :D
Yıllarca ies kullandım. aşığıyım da. ama 15 den fazla kralı etmez.
bi bunlar birde 97 corollalar deli gibi para ediyor.
bu ülkede 97 model tofaşa adam Tofaş Doğan SLX 1.6 ie 1997 Model 12.000 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 78587025 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-degisen-yok-orjinal-78587025/detay) istiyorsaaa.ve ona 10 bin veriliyorsa.aynı modellerde laguna o fiyata satılmıyorsaa conem vatandaşıma bişi demiyorum :D
ilkercom
17-03-2012, 14:11
Binmek için almak ayrı alıp satmak için almak ayrı.
Gazlamak için almak ayrı.
Özelliklerine bakınca Honda Jazz hepsini deler geçer ama gazlama yok işte :D
15 liraya aldık 2005 modelarkadaşa. 4 cam otomatik 4 hava yastığı jant vs aklına gelen herşey var arabada satışı da hızlı :D
Bu devirde abs olmayan arabaya 8 liradan fazla vermek cahilliktir. 15 liraları buluyorsan artık bir sürü özellik olması lazım. yoksa git carting al daha iyi :D
düzeltme : imla.
98 model düzgün vti (çıkarsa) bugün en kötü 24 liraya satılırken aynı model a3 1.8T 20 liraya satılamıyor.Düşünüyorum ben bugün alsam ,3-4 yıl sonra satacak olsam nolucak?O zaman honda al diyorum kendime.
bizim milletimiz a3 ucuz araba diye düşünüyor, o yüzden hep 17 18 teklif ediyor.
bana gelen teklifleri buraya yazsam kimse inanmaz. a3 1.8t nasıl 3 milyara 350 hp olmuyorsa, temizinin fiyatı da 18 lira değil.
15 bin etmeyecek arabanın hala piyasası olur olmaz değil.Ucuz araba işimi görür dersin alırsın ama gidip de 20 lira vermezsin.Koltuğu koltuk olmayan,kilometre sayacı 60 model arabadan farklı olmayan,kaliteden konfordan yoksun adının Honda olmasından başka fanatizm mi yapılamayacak bir arabanın a3 1.8 t ile karşılaştırılıp daha fazla fiyat biçilmesi akıl sır erdirilecek iş değil.20 liraya satılamayan haşatı çıkmış a3 leri piyasası bu diyip kimse baz almasın bence.
ilkercom
18-03-2012, 10:13
yalnız a3 de öyle 25 bin edecek araba değil. iesi itin totosuna sokarken a3 ü de cadillac yapmayalım.
15 bin etmeyecek arabanın hala piyasası olur olmaz değil.Ucuz araba işimi görür dersin alırsın ama gidip de 20 lira vermezsin.Koltuğu koltuk olmayan,kilometre sayacı 60 model arabadan farklı olmayan,kaliteden konfordan yoksun adının Honda olmasından başka fanatizm mi yapılamayacak bir arabanın a3 1.8 t ile karşılaştırılıp daha fazla fiyat biçilmesi akıl sır erdirilecek iş değil.20 liraya satılamayan haşatı çıkmış a3 leri piyasası bu diyip kimse baz almasın bence.
kör bir fanatizmle yazmışsın.. doğandan beter ettin iES'i... :icon13:
Karsilastirma bile Audi her zaman Audidir...
99 ies mi 99 a3 mü
yalnız a3 de öyle 25 bin edecek araba değil. iesi itin totosuna sokarken a3 ü de cadillac yapmayalım.
İes nedir Allah aşkına ??? Vti falan deseniz motor var dicem en azından tartışmasını yapmaya değecek bir şey olacak.a3 1.8 t ile ies karşılaştırmak nedir Allah aşkına ?
a3 ü cadillac yapmış olsak kafamızda kat ve kat daha iyisi olan s3 e veyron diye bakardık ama öyle bir fanatizm yok çok şükür vag cılarda.Karşılaştırılmaya laik bulunan a3 ün orjinal alcantara koltuklarının kumaşının maliyeti ile 2 ies in bütün koltukları yapılır.Kaç tane ies de orjinalinden cd changer var ? kaç ies de koltuk ısıtma var ? Kaç ies de orjinalinden bagajında Sub var ? Malzeme kalitesini sağlamlığı falan katmıyorum zaten.İes de motor mu var ,yol tutuş mu var ,fren mi var ? Bunların hangisi ile a3 ile karşılaştırılıyor.Olay motor olur söz konusu a3 1.6 8v falan olur o zaman en azından honda motoru bu pancara motora göre daha verimli derim.Ki orda bile motor dışında düzgün bir arabaya binmek ise işin ucundaki yine a3 alır kalite ve konforda.
a3 1.8 t ile ies karşılaştırıyosunuz typer ya da s2k değil bahsi geçen araba.Audiye binen adam arabasını yere basıp çakma jantlarla orada burada goy goyunu yaparak piyasa arttırmış olsaydı fiyatlar konusunda a3 ün vti piyasasından farkı olmazdı.
kickbuttowski
18-03-2012, 12:17
kurtbile hak veriyorum.. civic goruntusu disinda pek bir ozelligi olan bir araba degil.. vti bile duzgun bi coil yada yay olmadan duzgun frenleri olmadan birseye benzemiyor kendi arabamdan biliyorum..
ilkercom
18-03-2012, 14:19
Tabii VAG kullanıcıları elit insanlar :D Parça bulsalar coil yaparlar ama 30 dolara alabilecekleri coil spring yok :D Yoksa emin ol heryer a3 kaynardı.
Honda da motor yok ama işte o kategorinin bütün 1.6 ları ile kafa göz gidiyor. Bi de motor olsa allah muhafaza.
A3 de yazdığın o kadar donanım var eywallah da sorunsuzluk ne alemde?
Geçelim bunları gazlamak için ies almak çok mantıklı değil.
Ama yarın öbür gün satıcam diye alıyorsan a3 adama eziyet olur. hiç tartışmaya gerek yok.
Tabii VAG kullanıcıları elit insanlar :D Parça bulsalar coil yaparlar ama 30 dolara alabilecekleri coil spring yok :D Yoksa emin ol heryer a3 kaynardı.
Honda da motor yok ama işte o kategorinin bütün 1.6 ları ile kafa göz gidiyor. Bi de motor olsa allah muhafaza.
A3 de yazdığın o kadar donanım var eywallah da sorunsuzluk ne alemde?
Geçelim bunları gazlamak için ies almak çok mantıklı değil.
Ama yarın öbür gün satıcam diye alıyorsan a3 adama eziyet olur. hiç tartışmaya gerek yok.
Sorunsuzluk mu :) Hangi sorun acaba :) o kasa a3,golf,leon,bora,toledo bunların hepsı aynı şasi arabalardır kronik sorunu da cam kaldırma motorunun plastik tırnağının zamanla aşınması sonucunca cam kalkarken bir anda aşağı iner yine.Kilitçiye gidip 10 lira verip halledersin sorunu.Sorunsuzluk dediğin şey içi boş oğlu boş olan ies de heralde olur.İçinde sorun çıkaracak aksam mı varki sorun çıkarsın :)
Hondacılar arabayı yere basmayı yol tutuşunda artış olarak mı görüyorlar yoksa :) Abuk abuk parçalarla araba basılır dert değil önemli olan o işi yol tutuşu için yapmaktır :) a3 e binen adam ucuza da coil alır dert değil.Gidiyosun 300-400 dolara tatechnix alıyosun yoldaki taşı kıçında hissede hissede yol tutuşu belki orjinaline göre daha kötü olmuş basık arabanla dolaşıyorsun :) İnsanlar zaten ülkemde araba basamadıkları için a3 almıyorsa bencede ies e binmeliler :)
Galericilik yapıyorsan bol bol ies al sat.Yurdum insanı yurt dışında 1000 dolara satılan arabaları burada 20 milyarında üstünde para verip almaya çok meraklı iyi getirisi olur :) Sizin ies ile karşılaştırdığınız arabanın golf gti dan 1 gram eksiği yok.İes denilen araba mk4 golf gti ile kıyaslanır hale geldiyse Top Gear ın bir an önce yeni bir test yapması lazım bundan bütün dünya haberdar olmalı :)
Utkunun dediği gibi bu ikisi arasında kalan adam kesinlikle İes almalı :)
Utkunun dediği gibi bu ikisi arasında kalan adam kesinlikle İes almalı :)
:icon_tup:
ilkercom
18-03-2012, 15:10
30 dolarlık coil ile yol tutuşu gerçek anlamda düzeliyor. konfor gerilese de yol tutuş çok ilerliyor. maksat arabaya bişeyler yapmaksa ies bu konuda çok ilerde bunu kabul edin artık.
kronik sorun cam diyorsun ki daha bir sürü çıkartırım sana.
ies de öyle bir tane sorun yok. hiç servise götürmeden alabileceğin bir arabadır.
a3 kötü araba demiyorum. ies den de iyidir elbette. ama bi arabayı överken diğerini itin totosuna sokmaktan vazgeçin artık.
o zaman tofas en iyi arac.maksat araca ucuza bıseyler yapmaksa :D
ilkercom
18-03-2012, 15:24
12 liraya satıldığına göre en iyisi olabilir :D
30 dolarlık coil ile yol tutuşu gerçek anlamda düzeliyor. konfor gerilese de yol tutuş çok ilerliyor. maksat arabaya bişeyler yapmaksa ies bu konuda çok ilerde bunu kabul edin artık.
ies de öyle bir tane sorun yok. hiç servise götürmeden alabileceğin bir arabadır.
a3 kötü araba demiyorum. ies den de iyidir elbette. ama bi arabayı överken diğerini itin totosuna sokmaktan vazgeçin artık.
İes e 1.8 t a3 den daha çok şey mi yapılıyor :) Konu şimdi de modifiyeye mi geldi :) A3 hem performansta,hem yol tutuşunda,hemfrenajda,hem konforda ies in dengi değildir olamazda.a3 in sorunları neymiş çok merak ettim.Her bir haltı aynı olan hatta kalite olarak a3 den eksisi olan mk1 leon um vardı çok merak ettim benim bilmediğim sizin bilmediğiniz sorunları :) İtin dötüne sokan yokki ies konusunda,olanı söylüyoruz.Suç onu üreten hondada değil o arabayı yüceltip a3 1.8 t ile karşılaştırıp hala ies diyende.Otoriteler arabaları değerlendirirken bu arabanın piyasası iyi diyip değerlendirmiyorlar arabanın özelliklerine kullancıya sunduklarına bakıyorlar
Bayrampaşalı
18-03-2012, 16:06
walla hocam bende merak ettım bu sorunları banada sayarmısınız ciddi olarak
97 model bakımsız lpg li a3 aldım bana nie öle kronik sorunlar cıkmadı acaba belki biyerlerde bişey vardır siz bilgili bi abiye benziyosunuz bilgi verirseniz oralara baktırıyım nolur nolmaz :beuj:
ies te efsane olmuş yaa şaka gibi:D
kusura bakmayında benim gözümde vasat bir aile arabasından fazlası değil ies.
Basıcam desen 4500den aşşağı indirmemen lazım deviri.
Durucam desen durmaz
Dönücem desen dönmez
Konfor?
E donanım?
Bu araçta ne varda a3 1.8T ile kıyaslanacak mertebeye erişti alla aşkına.
Sorunsuzluk demişler la arabada bişi yok ki sorun çıkarsın.
Bir motor sağlamlığı var hacimine göre az çok performansı var o da olmasa üretilmesi için bir neden yoktu benim için.
Acı ama gerçek:)
Biraz daha okursam satip 3 farkli renk ies alicam :)
Biraz daha okursam satip 3 farkli renk ies alicam :)
İyi olur bence ne duruyorsun :)
Yazdım sildim yazdım sildim.
En sonlara doğru bir bitmediniz geldi aklıma bir bitmediniz. :)
bu kronik sorunları bende merak ettim... bende kullanıyorum.. golf 4 aşağı yukarı a3 ile aynı arabalar motor hariç , içi biraz daha kalite..
kullandığım arabayı bi hondacının anlatmasıyla dinlemek istiyorum.. hatta tüm VAG Grubu adına Kronik vs vs ne varsa söylesin.
Bu konu hala kapanmadimi ya git vti al o paraya yazik ies e okadar parami verilirmis ya
samimi_1983
20-03-2012, 17:18
bence kıyaslaman bile yanlış.1,8t hala üretimde olan bir motor ve çok çok iyi.konfor olarak elbette audi ama hondanın da ikinci eli iyi.ama klasman olarak bence audi daha üstün
is'i ies'i vti sanarak bir nesil daha telef oldu. bknz : sahibinden.
Sorunsuzluk üstüne japondan başka tanımam
Düzgün ies rakamına bugün düzgün; deri koltuklu, sunrooflu, komple disk frenli 250hp lere yakın a3 alınabiliyor.
Tabikide İES alacvaksın ;)
Eğer otomatik 1.8T istersen sana bi güzellik yaparım :) bi araç var bayanda,full,beyaz deri koltuk recaro,altın sarısı renginde mükemmel bi araç..fotoğrafı var bi iki tane istersen peşinde koşarım :D
ies nedir ya vtileri anlıyorum motoru falan filan ama 1.4is-ies toyota corolladır yani. bir de a3 ile kıyaslanıyor.
bütün topic i büyük bir hevesle baştan sona kadar okudum. evet mantıksız bir karşılaştırma gerçektende. çünkü çok farklı otomobiller karşılaştırıldığı için çok gereksiz küçümseme ve kötülemeler yapılmış... ies kendi halinde sedan bir aile otomobili.problemsiz birşekilde binersiniz muadillerine göre yakıt ekonomisi yaptırır, çıtır işlemlerle hoş bir görüntü elde edilebilir, performans olarak kendi klasmanında yeterlidir, evet yol tutuşu yetersizdir, fren mesafesi de oldukça uzundur kullanmadım ama kendi arabamdan kıstas alarak konuşuyorum ( çok yücelttiğimiz vti )... a3 nedir peki, 1.8t motora sahip hb 3 yada 5 kapı bir otomobil. yüksek hacmi ağırlığından dolayı yakıt tüketimi konusunda acımasız, hoş bir görüntüsü olan, spor bi araba mı yoksa dokunma ya bana gitmicem diyen mi çözemediğim bir otomobil. modifikasyon anlamında evet ufacık işlemlerle çok güzel sonuçlar verebilecek kapasiteye sahip üzerindeki turbo avantajıyla. çok güzel yol tutuşu ve konforu olduğuna katılıyorum alıp uzun yola çıkarsınız keyifle. 1.6 otomatiki ile ankara istanbul yolculuğu yaptım geçtiğimiz sene yaz aylarında bana göre sıkıcı bir yolculuktu ama yorucu değildi kesinlikle.
2. eli konusunda rakamların düşük olması bilinçsiz ama bilinçli bir tüketici toplumu olmamızdan kaynaklanıyor bence. bilinçsiziz çünkü: o paraya alınabilecek daha yüksek kalitede bir otomobilken başka alternatiflere o parayı verebiliyoruz, bilinçliyiz: çünkü zaten kısıtlı bir bütçeye sahibiz demekki ki canımı sıkmıcak boşuna problem çıkartmıcak, satarkende zorluk çekmeyeceğimiz başka tercihlere yönelebiliyoruz... bakın Alman otomobillerine ülkem sınırları dışına çıktığımız anda saygım sonsuz, ancak kendi iklimimiz, hava kirliliğimiz, yollarımız, ve yakıt kalitemiz söz konusu iken mercedes dışındakilere saygı duyamıyorum ne yazık ki. çünkü bir otomobil gerçekten kaliteli olabilir ancak içinde bulunduğu ortam ve koşullara ayak uydurabiliyor mu onu da düşünmek gerekli. eşit şartlarda kesinlikle karşılaştırılmamalılar a3 ezici bir şekilde çok daha iyi otomobil, ancak bahsettiğim kriterlerde tercihten uzaklaştırabilecek bir otomobil olduğuna inanıyorum. kimsenin malına saygısızlık etmek istemem ancak bu karşılaştırma mantıksız olduğu kadar da birçok gerçeği bize sunmaya yarayan bir karşılaştırma bence... tekrar ediyorum otomobil testi olsa kesinlikle a3 tercih edilmeli, ancak dış faktörler ve sürüş beklentisi de söz konusu olunca hiçte mantıksız bir karşılaştırma olmamış.. herkese saygılar sevgiler. allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin
hkspower
21-03-2012, 13:36
tabiki 1.8T motora civata sıksan hp olarak sana geri dönüyo :D
sırf o göğüslükteki digital saati için ies tabiki.
O ruh yok başka otomobilde hacı. Gittin golf aldın, bir şeye benzese bari, miss gibi iesler vardı. :cool: :D
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
YavuzNaz
21-03-2012, 14:31
o konforu yakalayan keyfini süren bilir :icon_tup:
:))) hahaha o zaman ben hemen aciyorum gtr35mi yoksa filtre headers 5ik duzlü iesmi ??
Sat bana hemen yari fiyatina
Heleki gündüz park actiginda kisilmasi ve görünmemesine 2 milyar fazla verilir ama filtre yerine bizim denizlideki honda team gibi corap gecirmek sart +10 hp
Bence ies in rakibi S3 dür..
driftboy
21-03-2012, 15:27
Atla eşeği karşılaştırmak gibi bişey bu galiba ???
Heleki gündüz park actiginda kisilmasi ve görünmemesine 2 milyar fazla verilir ama filtre yerine bizim denizlideki honda team gibi corap gecirmek sart +10 hp
ahah hala onu yapan kaldımı kardesim ya :)
Bence ies in rakibi S3 dür..
S3 nereye ies'in rakibi oluyor s3 önce 1.4is geçsin !1!111!1!
S3 nereye ies'in rakibi oluyor s3 önce 1.4is geçsin !1!111!1!
Neden ies ler kötü arabamı s3 deil rs4 bile olabilir takibi ..
Mutu bro bosver la s3 kim honda kim ayip yaptigin:D
Bayrampaşalı
21-03-2012, 17:26
ben a3 ü satıyorum kredi cekmeye calısıyorum öekersem ies alcam cekemezsem üstüne biraz ekleyip 1.4 is alırım herhalde
embiya26
21-03-2012, 18:12
ben a3 ü satıyorum kredi cekmeye calısıyorum öekersem ies alcam cekemezsem üstüne biraz ekleyip 1.4 is alırım herhalde
bu ıyıdı :)))
ılanda bıraz fıyat ceklıms :
Bayrampaşalı
21-03-2012, 18:14
bu ıyıdı :)))
ılanda bıraz fıyat ceklıms :
evet kardesım acıl tıcarı arac alıcam o yuzden gelenı kırmıcam :)
1 aydır bankaya gidiyorum a3 almak için kredi başvurusuna değil kabul etmek a3 dedim mi kapıdan kovuyorlardı.Bugün ies alcam diye bankadan içeri girdim anında kredi çıktı ama karar veremedim ies alsam mı almasam mı ????
Bayrampaşalı
21-03-2012, 18:21
1 aydır bankaya gidiyorum a3 almak için kredi başvurusuna değil kabul etmek a3 dedim mi kapıdan kovuyorlardı.Bugün ies alcam diye bankadan içeri girdim anında kredi çıktı ama karar veremedim ies alsam mı almasam mı ????
bence hemen al yarın bende gıdıcem ies alıcam dıye sölıyım o zaman kesin cıkar herhalde dımı kurtbıl :icon_tup:
bence hemen al yarın bende gıdıcem ies alıcam dıye sölıyım o zaman kesin cıkar herhalde dımı kurtbıl :icon_tup:
Bence kesinlikle bu şekilde başvuruda bulunmalısın yoksa krediyi unut:icon13:
Honda Civic 1.6i ES 2000 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 72239418 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yok-boyle-bir-ies-160-hp-vtec-ayarinda-72239418/detay)
yani kesinlikle bu olmalı ies olacaksa eğer..
:D
Bayrampaşalı
21-03-2012, 18:23
Bence kesinlikle bu şekilde başvuruda bulunmalısın yoksa krediyi unut:icon13:
yarın erkenden gidiyim ben hatta honda team kartı bastırıyım kendıme belkı o zaman guzelıkte yaparlar faizlerde :beuj:
a3 herturlu yok baska otesi :)
yavuz364
21-03-2012, 19:21
Honda Civic 1.6i ES 2000 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 72239418 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yok-boyle-bir-ies-160-hp-vtec-ayarinda-72239418/detay)
Ahaa ben bunu nasıl görmedim yaa :S Aracımı satıyorum, üstüne de para koyup bunu alabilirim... Vay bee sonunda 1.6 bi arabaya binebilcem, hemde VTEC.........
Can ies alana dosya masrafi yok:D
Boost Up
21-03-2012, 19:28
1.6 ies iyidir
1.6 ies:icon_tup::icon_tup:
ahah hala onu yapan kaldımı kardesim ya :)
aa olmazmı la +10 hp olduğunu biliyolar hala ama parizien 38 olcak koyu :)
aa olmazmı la +10 hp olduğunu biliyolar hala ama parizien 38 olcak koyu :)
ben onları yapanları az çok tahmin edebiliyorum zaten :hahaha:
bende aynı sekılde dusunuyorum.
ies al arkadaşım.
iesi öyle herkez kullanamaz direksiyon lazım bende çok hevesliyim ama beceremem diye korkuyorum babamda bu araç seni aşar dedi zaten. Yoksa satıp kendi aracımı üstüne ekleyip alıcaktim 99 model bir tane.
Onun için a3 daha mantıklı biraz gelişince 1.4is e sonra da iese geçersin.
bu ilanı gördügümden beri her o dükkanın önünden geçişimde gülüyorum :D
yavuz364
22-03-2012, 09:35
Evet ya o da doğru biz onu hesaplayamadık..
Rallylere flan girip biraz antrenman yapalım, sonra usta pilotların arabası olan ies i alırız...
iesi öyle herkez kullanamaz direksiyon lazım bende çok hevesliyim ama beceremem diye korkuyorum babamda bu araç seni aşar dedi zaten. Yoksa satıp kendi aracımı üstüne ekleyip alıcaktim 99 model bir tane.
Onun için a3 daha mantıklı biraz gelişince 1.4is e sonra da iese geçersin.
timucintt
22-03-2012, 11:58
iesi sırf sert bir viraja girip spin atıp arkadan gelen arabalara sellektör atmak için bile alırım :D :D
embiya26
22-03-2012, 15:29
babamda ole dedı oglum ıes gucum yetmıo a3 alalım dedı seneye falan bıraz usutune koyarız bı ıes alırız :)
barakuda26
25-03-2012, 16:12
Ies al embıya bas yere faca faca gez eskısehır sokaklarında :D
turbo&quattro
25-03-2012, 16:17
İes ve a3 kiyaslaniyor . Tovbe tovbe
İes ve a3 kiyaslaniyor . Tovbe tovbe
hiç düşünme bile kardeşim al a3'ü bak keyfine..
youtube bile anlam veremedi :D a3 vs 1.6 ies - YouTube (http://www.youtube.com/results?search_query=a3+vs+1.6+ies&oq=a3+vs+1.6+ies&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=youtube.3...6547l10674l0l10953l16l12l0l0l0l0l 640l640l5-1l1l0).
A3 le g*tu boklu ies i karsilastirdiniz artik olsem de gam yemem
embiya26
28-03-2012, 23:10
ya burdakı amac aslında a3 mu ıyı ıes mı ıyı konsuu dıgıl tabkı bunun cvp nı bende bılıorum sonucta alman arabası adı yeter audı konfor guvenlık vs her sekılde ustun benım butceme gore ıes ın kralını alırım ama a3 un ne kadar duzgununu alırım sıkıntı burda yaz gelıo gonul ıster bı e 36 cabrıo :) bu paralara en mantılkı alabılıcem aracı sordum ıkı aracta hosuma gıdıo bu paralara hangısı tercıhım olsun dıe sordum aslında
TolgaEsentepe
28-03-2012, 23:15
bence 106 geçer
Vallahi ies dedin, a3le karşılaştırdın, gönül e36 "cabrio" ister dedin. Bence sen bu gidişle güzel bitane peugeot 206 alırsın.
embiya26
28-03-2012, 23:20
off salladınız yıne benı e 36 da bugun kemerden bı ark aradı arac alıp satım ısılerı yapıo kanka bu rası cabrıo kaynıo sana bıatne yollım falan muhabbetı yaptı haıften kanıma gırdı :::::::::::::::::))
Audi 1.8 T ile ies i kıyaslamak saçma olmuş
Her türlü Audi ismi bile yeter li yani :)
İbrahim33
17-05-2012, 14:33
al bi tane 155 hp alfa 156 ne vtec kalır nede a3...
perganon
17-05-2012, 17:26
Hondacı olarak IES tabii ki:)
a3 al daha güzel duruyor
ieslerin piyasa çok ayarsız.
embiya aklını peynir ekmeklemi yedin amk ? 1.6 ies i napcan, bassan gitmez yüklesen yine gitmez yürümez etmez, vursan ölürsün zaten araba kullanmayı bilmion amk.... hala anlamadınmı olm dünya kadar malın olcana fındık kadar turbon olsun felsefesini yıllardır söylüom hala bişeyler kapamadınmı benden bi akıllan lan artık.... :D:D:D:D
ne içtin lan sen :D:D:D aynından banada getide forester'ı satıp honda jazz alam bitane :D:D:D
yavuz364
18-05-2012, 00:39
Sen hala bunu düşünüyorsan ne içtiysen bana da getir :D
ne içtin lan sen :D:D:D aynından banada getide forester'ı satıp honda jazz alam bitane :D:D:D