Orijinalini görmek için tıklayınız : Woofer Direk Bağlanırmı ?
Aracımda jameson js-6700 teyp var ve hoparlörlerimden memnunum sorunsuz. geçenlerde bir abim vasıtasyıla woofer edindim. woofer kabinsiz pioneer ts-w303f. üzerinden yazanlar aynen şöyle 4 Ohm - 500 Watt Max / 160 Watt Nom. benim istediğim amfi kabin vs.vs.vs tarzda masrafı en aza indirgeyerek bunu direk teybe bağlayabilrmiyiz. teybin özellikleride şöyle
SD/USB/MMC OKUYUCU
AUX GİRİŞİ
SUBWOOFER ÇIKIŞI
ISO SOKET
30 KANAL RADYO
4X35 WATT
4 Band EQ
4X4 VOLT
1 adet RCA çıkış
fikirleriniz bnm için önemli tavsiyedede bulunabilirsiniz fakat elimde olanı değerlendirmek işime gelior. istediğim güm güm güm plakayı sallamak değil kaliteli ve normal değerlerde müzik dinlemek şimdiden teşekkürler.
Hayır amfi alman şart.200 liraya amfiler var işini görecek.
Hayır amfi alman şart.200 liraya amfiler var işini görecek.
peki alacağım anfi ne tarzda olmalı ya da bunu alsan işini görür diyebileceğiniz bir anfi varmı ?
200 liraya falan sierralar var for-x ler var 2 kanal 4 kanal işini görür.Çok profesyonel değil sonuçta basit bi woofer 160 nominali var.
eray düşünürsen elimde böyle bir anfi var sendeki sisteme yeterde artar bile cihaz faturalı garantili 2-3 ay kullandım evde duruyor kutusunda sendeki bass anfisiz çalmaz bu anfiye kolonlarınıda bağlayabilirsin teybide yormazsın en azından
http://www.techturkey.com/forum/elektronik-parcalar/114153-kenwood-anfi-garantili-faturali.html
eray düşünürsen elimde böyle bir anfi var sendeki sisteme yeterde artar bile cihaz faturalı garantili 2-3 ay kullandım evde duruyor kutusunda sendeki bass anfisiz çalmaz bu anfiye kolonlarınıda bağlayabilirsin teybide yormazsın en azından
http://www.techturkey.com/forum/elektronik-parcalar/114153-kenwood-anfi-garantili-faturali.html
tşkr ederimde beni çok aşıyor şu an için bu rakamlar. sağolun
murat_ileri
18-03-2012, 00:14
sitede earthquake anfi satan bir arkadaşımız vardı onu değerlendirmeni tavsiye ederim. fiyat olarak gayet makuldu.
tşkr ederimde beni çok aşıyor şu an için bu rakamlar. sağolun
sorun değil kardeşim yanlış anlamada ucuz etin yahnisi yavan olur 3 gün sonra aldığın 150 liralık anfiyi değiştirmeye yer arıcaksın işi öğrendikçe, alıcaksan paranı topla adam gibi bişey al illa benim anfiyi alman şart değil küçük bir tavsiye sana ;)
sorun değil kardeşim yanlış anlamada ucuz etin yahnisi yavan olur 3 gün sonra aldığın 150 liralık anfiyi değiştirmeye yer arıcaksın işi öğrendikçe, alıcaksan paranı topla adam gibi bişey al illa benim anfiyi alman şart değil küçük bir tavsiye sana ;)
haklısınız valla tavsiyeniz için teşekkürler almışken 1 kez alma mantığı güzel :)
hakan876
18-03-2012, 20:16
elındekı baas f serısıdır pandızot ustu calısır kabın bass degıldır.. bılgın olsun..
elındekı baas f serısıdır pandızot ustu calısır kabın bass degıldır.. bılgın olsun..
yani değermi değmezmi yada bana sana en makul sistem şu kadar olur bu malzemeleri kullan diyerek bi liste yapabilirmisiniz ? ben aşırı ses seven adam değilim müziği kaliteli dinlemek amacım
darkmoon
18-03-2012, 21:52
ben kendi aracıma yapdım şu anda arkadaşada yapıyoruz tesisat işi tamamen paraya endeksli kardeşim bir kere başlayınca elini kurtaramıyorsun yani tam yapman lazım yarım yamalak iş verdiğin paranında çöpe gitmesi demek..
elindeki wooferı her tür mono anfi çalıştırır 160 rms o kadar ciddi bir değer değil ama pandizot üstüyse kabin anfisi değilse pandizotuna takman gerekir mdf işi çıkar bu seferde..
şahsi fikrim orta halli bir müzik sistemi yapıcaksan önlere orta halli bir compenant takımı alman arka bagajada güzel bir woofer ile ikisini bir anfiye bağlaman orta halli hatta biraz alt bir sistem olarak yeterince doyurucu ve güzel olur..
peki ne önerirsin bana şunlar şunlar işini görür bu kadarada çıkabilir diyebileceğin bir sistem varmı ?
darkmoon
18-03-2012, 22:29
kulak zevkini hiç bilmiyorumki ben mesela derin müzik dinlemeyi seviyorum yüksek keskin müzik sevmiyorum derin müzikdede yüksek tonlara kolay kolay çıkamıyorsun
sana önerebiliceğim önlere güzel bir kicker ds serisi imkan varsa ks serisi olur.. hertzin dsk serisi imkanın varsa esk serisi.. derin dinlerim dersen infinity focal ..
illa sıfır alman gerekmez ikinci elde alabilirsin temiz tamir görmemiş olursa o zaman çok daha makul fiyatlara bulursun wooferıda ufak bir şey kutu içi alsan jbl kicker cadence birde bunları besliycek bir anfi alsan onuda temiz ikinci el alırsan çok makul fiyatlara gayet doyurucu bir sistem yaparsın..
bunların üstüne çıkarım ben dersen o zaman aracını izalasyon yapmanda gerekir bunlarda ek fiyat demek o zaman kickerin qs serileri hertzin hsk serileri focalin kappa serileri falan var ama fiyatlar uçar o zaman wooferıda sağlam bir şey alman gerekir anfi yide sağlam bir şey alman gerekir bu sefer wooferada ayrı bir anfi alman gerekir bir capasitör alman gerekir gözlemlediğim öyle büyük bir beklentin yok.
kulak zevkini hiç bilmiyorumki ben mesela derin müzik dinlemeyi seviyorum yüksek keskin müzik sevmiyorum derin müzikdede yüksek tonlara kolay kolay çıkamıyorsun
sana önerebiliceğim önlere güzel bir kicker ds serisi imkan varsa ks serisi olur.. hertzin dsk serisi imkanın varsa esk serisi.. derin dinlerim dersen infinity focal ..
illa sıfır alman gerekmez ikinci elde alabilirsin temiz tamir görmemiş olursa o zaman çok daha makul fiyatlara bulursun wooferıda ufak bir şey kutu içi alsan jbl kicker cadence birde bunları besliycek bir anfi alsan onuda temiz ikinci el alırsan çok makul fiyatlara gayet doyurucu bir sistem yaparsın..
bunların üstüne çıkarım ben dersen o zaman aracını izalasyon yapmanda gerekir bunlarda ek fiyat demek o zaman kickerin qs serileri hertzin hsk serileri focalin kappa serileri falan var ama fiyatlar uçar o zaman wooferıda sağlam bir şey alman gerekir anfi yide sağlam bir şey alman gerekir bu sefer wooferada ayrı bir anfi alman gerekir bir capasitör alman gerekir gözlemlediğim öyle büyük bir beklentin yok.
evet sıfır fiyatları baya uçuk rakamlar şu anki bütçeme göre ama bu kadar detaylı yazdığınız için elinize kolunuza sağlık çok teşekkür ederim.
meLaNchoLic
19-03-2012, 00:55
teybin subwoofer cıkısı var madem bagla gitsin oraya cok fazla yorcanı sanmıyorum pek sesi sevmedigine göre.. bass ı kısarsın teypten biraz işini görür.. ben zamanında küçük bi bası direk hoparlör çıkışına bağladıgımı bilirim işimi görüyodu :D
darkmoon
19-03-2012, 00:58
elimizden geldiğince bilgimiz dahilinde yardım edebildiysem ne mutlu bana..
meLaNchoLic nickli arkadaşımın dediğinide yapabilirsin en azından aldığın bas çalışır ama pandizot bası ise nasıl yaparsın bilemem gene mdf den pandizot yapmaları gerekir herhalde.
meLaNchoLic
19-03-2012, 01:10
kabine koysada ses alır işini görcek kadar diye düşünüyorum.. sonucta max. verim beklemiyor arkadaş masrafıda olmaz
kabindede gayet calar daha iyi calar farketmez.
100-150 ye bı suru amfı var
ben kendi aracıma yapdım şu anda arkadaşada yapıyoruz tesisat işi tamamen paraya endeksli kardeşim bir kere başlayınca elini kurtaramıyorsun yani tam yapman lazım yarım yamalak iş verdiğin paranında çöpe gitmesi demek..
elindeki wooferı her tür mono anfi çalıştırır 160 rms o kadar ciddi bir değer değil ama pandizot üstüyse kabin anfisi değilse pandizotuna takman gerekir mdf işi çıkar bu seferde..
şahsi fikrim orta halli bir müzik sistemi yapıcaksan önlere orta halli bir compenant takımı alman arka bagajada güzel bir woofer ile ikisini bir anfiye bağlaman orta halli hatta biraz alt bir sistem olarak yeterince doyurucu ve güzel olur..
malesef sana katılıyorum 2 ovalle başlamıştım 4 takım woofer değiştirdim. 2 takım anfi değiştirdim 4 takım teyp dur durak yok yetmiyor bi zaman sonra bı arada wooferı anfisiz calıstırabilirsin teybin cıkısına bağla ha verdiği ha vermediği ama..
darkmoon
19-03-2012, 18:27
hiç sorma modifiyenin sonu varda bu müzik işinin kesinlikle 3 aydır kendi aracım için kovaladım beynim döndü sonu yok heleki multimedyada girdiya işin içine artık akıllı yazılmlar işlemciler arka eğlence paketleri uydu internet v.b olayın boyutu aldı başını gitti yetişemiyorsun iş tek kolonlarla bitmiyor artık bu devirde ama gel görki paraya kıyanda var adam morel supremo satıyor 3500 tl lik kolon alan varmı diyorsun olmazmı abi diyor.. adam öne arkaya iki takım supremo alsa 7 bin tl.. ikinci elde bir araba parası..
hiç sorma modifiyenin sonu varda bu müzik işinin kesinlikle 3 aydır kendi aracım için kovaladım beynim döndü sonu yok heleki multimedyada girdiya işin içine artık akıllı yazılmlar işlemciler arka eğlence paketleri uydu internet v.b olayın boyutu aldı başını gitti yetişemiyorsun iş tek kolonlarla bitmiyor artık bu devirde ama gel görki paraya kıyanda var adam morel supremo satıyor 3500 tl lik kolon alan varmı diyorsun olmazmı abi diyor.. adam öne arkaya iki takım supremo alsa 7 bin tl.. ikinci elde bir araba parası..
ben daha o kadar ilerlemedim zamanla o kadarına da gerek yok bence :)
ilkercom
05-04-2012, 12:56
ben vakti ile 400 rms bası teybin çıkışına bağlamıştım. daha sonra da çok bağladık. sesi de ona göre çıkıyor tabii :D