Orijinalini görmek için tıklayınız : UE 106 vs JP 106 beklenen video
mami_makinen
18-03-2012, 23:11
Afiyet olsun rabbim agzinizin tadini bozmasin.. Ali kusura bakma gelemedim ama yemis kadar oldum ..
percussionali
18-03-2012, 23:12
Afiyet olsun rabbim agzinizin tadini bozmasin.. Ali kusura bakma gelemedim ama yemis kadar oldum ..
salık olsun abi biz sıramızı saldık sıra sende selcukla ;):icon_tup:
mami_makinen
18-03-2012, 23:19
salık olsun abi biz sıramızı saldık sıra sende selcukla ;):icon_tup:
Ne zaman istersen kardesim bu hafta sonu ismail abinin orda yakarim bi mangal ..
Selcuk_RoL
18-03-2012, 23:21
Ne zaman istersen kardesim bu hafta sonu ismail abinin orda yakarim bi mangal ..
Abi komple bizim ciflige gidelim hafta sonu tam organize olup:icon_tup:
percussionali
18-03-2012, 23:22
bu cumartesi sanırsam akşam çalışmıcam ozaman olur hemde 2 3 işi bianda yapmış olursun hem seninle deneriz hem uruca yemek sözünü tutmuş olursun hemde bana ;):icon_tup: anlaştık
ali sen eskiden böle degildin ne oldu sana :Dafiyet olsun kardeşim gelenlerin ayagına saglık:)
ÖZET liyim konuyu
allah kimseyi senin spikerliğine düşürmesin iki gündür garaja gelen en az 30 kişi abi biri jbyi çenesiyle 30 boyluk etmiş dedi :hahaha: yaptığın özete çok bi lafım yok gereksiz atarlar giderler sonucu iki taraf da birbirini kırdı olmasa daha iyi tabiki
ali kardeşim güzel özetlemiş.yaz geliyo draglar yaklaşıyo.orda 1 sanise bile önce giren kazanır.bu konuyu burda günlerce konussak bişey değişmiycek.uzatmanın anlamı yok.
en güzeli de o olsa gerek drag jbnin bizeki süresi 14.016 ydı orcunda daha da iyileşir umarım sizin aracınız da en az aynı şekilde süreler çıakrtır
ayrıca orada jj saxoyla da deneme fırsatı bulacaksınız kingle
eyvallah ahmet abi ama bunlara gerek yoktu ben atar yaptım evet ama ilk baştan böyle bi tavrım olmadı gerelde sizden biridiydi ue sana neler yapar öyle böyle geçer muhabbeti yaptı bende ona kızdıgım için böyle bişeyde bulundum neyse daha zevkli denemelere kusura kalma sende
boşver canım kimseye atarlanma karşındakiler iyi insanlar şakşakçı için emek veren adama gider yapılmaz mütevazi ol tadını çıkart ali video çekiyosa arkanı dön ve kaç :hahaha::hahaha::hahaha: istanbula uğrarsam sana yakıt getiricem bu sefer dostça denersiniz farka bakarız :icon_tup:
percussionali
18-03-2012, 23:33
ali sen eskiden böle degildin ne oldu sana :Dafiyet olsun kardeşim gelenlerin ayagına saglık:)
valla moruk ben gıravat boynumda saçlarım yanataranmış koltuğumun altında elçantası ayağımda beyaz çorap topuklarına basılmış yuvarlak topuklu kösele ayakabılı şişe dibi gözlük kullanan sabahları okunmuş pirincimi yutup işe giden memurun tekiydim. ne olduysa tech e girdikten sonra oldu hayatım değişti bu işte bi birelik var :D
percussionali
18-03-2012, 23:41
allah kimseyi senin spikerliğine düşürmesin iki gündür garaja gelen en az 30 kişi abi biri jbyi çenesiyle 30 boyluk etmiş dedi :hahaha: yaptığın özete çok bi lafım yok gereksiz atarlar giderler sonucu iki taraf da birbirini kırdı olmasa daha iyi tabiki
en güzeli de o olsa gerek drag jbnin bizeki süresi 14.16 ydı orcunda daha da iyileşir umarım sizin aracınız da en az aynı şekilde süreler çıakrtır
ayrıca orada jj saxoyla da deneme fırsatı bulacaksınız kingle
boşver canım kimseye atarlanma karşındakiler iyi insanlar şakşakçı için emek veren adama gider yapılmaz mütevazi ol tadını çıkart ali video çekiyosa arkanı dön ve kaç :hahaha::hahaha::hahaha: istanbula uğrarsam sana yakıt getiricem bu sefer dostça denersiniz farka bakarız :icon_tup:
:D:D:D:D:D:D:D
hepimiz aynı dili konuşa biliyomuşuz demmekki sonuçta teneke parçası hepimizin hatası olmuştur bizimde hatamız olmuştur videoyu abarttım zaten geln yorumlarda sanki video abartılı olmuş tepkileride aldı amaç farklıydı şuan sana yazarkende amacım farkı kardeşim hepmiz iyi niyetliyiz iki taraf içinde güzel denemelerdi araçlar eşit kimse kimseyi geçemedi çünki ikiside salıklı yürüyen araçlar aracınıza maşşalllh tekeriniz düz basar inşalllh benden uzak durun :D
Selcuk_RoL
18-03-2012, 23:43
hepimiz aynı dili konuşa biliyomuşuz demmekki sonuçta teneke parçası hepimizin hatası olmuştur bizimde hatamız olmuştur videoyu abarttım zaten geln yorumlarda sanki video abartılı olmuş tepkileride aldı amaç farklıydı şuan sana yazarkende amacım farkı kardeşim hepmiz iyi niyetliyiz iki taraf içinde güzel denemelerdi araçlar eşit kimse kimseyi geçemedi çünki ikiside salıklı yürüyen araçlar aracınıza maşşalllh tekeriniz düz basar inşalllh benden uzak durun :D
la bi git yat hadi uyu sabah işe gidicen :D:D
:D:D:D:D:D:D:D
aynen kardeşim
amin :hahaha::hahaha::hahaha:
percussionali
18-03-2012, 23:45
la bi git yat hadi uyu sabah işe gidicen :D:D
ya kanka valla cuma gününden beri yatmıyom 3 saat flan uyudum :Dhala bu bünye nasıl dayanıyo bende şaşıyom valla insan biraz efor kaybeder yaa demekkli ruhum genç yaş 31 olması bişy dğeiştimiyo :D
Selcuk_RoL
18-03-2012, 23:51
ya kanka valla cuma gününden beri yatmıyom 3 saat flan uyudum :Dhala bu bünye nasıl dayanıyo bende şaşıyom valla insan biraz efor kaybeder yaa demekkli ruhum genç yaş 31 olması bişy dğeiştimiyo :D
o yaşta biraz sıkıntı var ama ondan tam yaşındasın:D:D:D:D:D:D
percussionali
18-03-2012, 23:59
o yaşta biraz sıkıntı var ama ondan tam yaşındasın:D:D:D:D:D:D
kanka ben 30 mu 32 mi ne yazacaktım biraz klawye özürlüyümde yok yok alkası bana bak valla karınca duasını okumam eksik yürürsün demedi demde :ofk:
SEÇKİN172
19-03-2012, 00:00
mangal sefası fena abi afiyet olsun :) valla şimdi görünce canım çekti ya hehe :)
percussionali
19-03-2012, 00:09
mangal sefası fena abi afiyet olsun :) valla şimdi görünce canım çekti ya hehe :)
AHM nin kapısı herkeze ardına kadar açık kimse buzaman kadar boş dönmemiştir. ;)
SEÇKİN172
19-03-2012, 00:16
AHM nin kapısı herkeze ardına kadar açık kimse buzaman kadar boş dönmemiştir. ;)
kapılar önemli deil abi gönüller bir olsun :icon_tup:
Maşallah ue'ye...
aaah aaah ac 106 olucaktıki adalet mülkün temelidir dicekti be abi :D
Tech te okuduğum en güzel konulardan biri oldu bu :D
Konuda atar var gider var hırs var ama en güzelide son sayfalardaki mangal fotoğrafları ve dostluk...
Böyle atarlı başlayıp kilit yemeden bu sekilde seyreden bir konu techturkeyde hatırlamıyorum :D
Tüm araçlara ve onları hazırlayan herkesin eline sağlık inş hep böyle roll konuları görürüz techte :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
19-03-2012, 08:16
mangal güzel dua güzel ue jb güzel maşaallah araçlara ue 106 ve jb 106 bu hafta sonu denemek isterim haberiniz olsun:):)
react1ve
19-03-2012, 08:22
mangal güzel dua güzel ue jb güzel maşaallah araçlara ue 106 ve jb 106 bu hafta sonu denemek isterim haberiniz olsun:):)
ev'lat ı pazar gezmesıne mı cıkartacaksın :hahaha:
İBRAHİM_MEY_GTİ
19-03-2012, 08:29
ev'lat ı pazar gezmesıne mı cıkartacaksın :hahaha:
:D:Dcumartesi gezmesine kanka canı sıklıdı bayadır hırcınlanştı baya EV lat:D
Müthiş eğlenmişsiniz araçlara yorum yapmaya bile gerek yok böyle videolarda...
react1ve
19-03-2012, 08:39
:D:Dcumartesi gezmesine kanka canı sıklıdı bayadır hırcınlanştı baya EV lat:D
ctesi gecesi cıkınca pzar olyr zaten PANPA :hahaha: :hahaha:
su panpa lafı agzıma takıldı bu aralar bı an once kurtulmam lazım =)
İBRAHİM_MEY_GTİ
19-03-2012, 08:44
ctesi gecesi cıkınca pzar olyr zaten PANPA :hahaha: :hahaha:
su panpa lafı agzıma takıldı bu aralar bı an once kurtulmam lazım =)
:D:Daynen pzar oluyo:)panpa deil panpişşşş:hahaha::hahaha:
bu arada kesme olayı artı 6.000 6500. 7000 olmak üzere 3 sefere çıkmıştır o yüzden bu problem gidene kadar deneme yapmayacagım bilgileriniz sonra polimik oluyor .....
Cliosportve
19-03-2012, 11:07
CVK rs specleri nelerdi?
4-2-1 headırs
Custom yazılım
Egzantirik (Colombo cadde tipi)
Head port polish
Alt - Üst emme port polish
Kelebek port polish
Cai
Egsozt
4-2-1 headırs
Custom yazılım
Egzantirik (Colombo cadde tipi)
Head port polish
Alt - Üst emme port polish
Kelebek port polish
Cai
Egsozt
Off bende bi an sevindim filtre egzos polishli rsle kafa kafaya yürümüştüm. :heyoo:
Cliosportve
19-03-2012, 11:14
Off bende bi an sevindim filtre egzos polishli rsle kafa kafaya yürümüştüm. :heyoo:
Senin specler neydi peki yürüdüğün zamanda ?
Cliosportve
19-03-2012, 11:28
Filtre egzos chip 13/59
Maşallah aracın çok sağlıklıymış öyleyse
Tebrikler
Maşallah aracın çok sağlıklıymış öyleyse
Tebrikler
Teşekkür ederim ama söylemeyi unuttum 12.5 sıkıştırma var bide.
ordamı yaptınız motoru? aldıınızda mı vardı?
Ben mi..??
Alican araç alındığında bu sekildeydi CRM suat ustanın orada bilal sıkıştırmasını ölçtürmüş ilk aldığında. Ölçüm yapılırken motor sıcakmış birazcık etkilermi bilmiyorum ama 12.5cr çıkmış...
Arabayı aldığımızdan beri birşey yapmadık araca suat ustada motor sıcak olduğu için biraz yüksek cıktığını söylemiş bilale. Sen piston koyduğun için arabada pistonmu var diye soracaksın sanıyorum ancak bilmiyoruz sen sormadan cevap vereyim :D :D
Alican araç alındığında bu sekildeydi CRM suat ustanın orada bilal sıkıştırmasını ölçtürmüş ilk aldığında. Ölçüm yapılırken motor sıcakmış birazcık etkilermi bilmiyorum ama 12.5cr çıkmış...
Arabayı aldığımızdan beri birşey yapmadık araca suat ustada motor sıcak olduğu için biraz yüksek cıktığını söylemiş bilale. Sen piston koyduğun için arabada pistonmu var diye soracaksın sanıyorum ancak bilmiyoruz sen sormadan cevap vereyim :D :D
+Pis evren :D
BthnKrkt
19-03-2012, 12:57
komp. değeriyle sıkıştırma aynı şey dııl dıye bılıyorum ama?
komp. değeriyle sıkıştırma aynı şey dııl dıye bılıyorum ama?
Doğru olabilir ama ben suat abiye sıkıştırmayı ölçelim dedim oda ölçtü hatta ilk anda şaşırdı 'bunda nası bi sıkıştırma var'' diyerek 12.5 dedi.
bende khk teg varken f-h-e chip 17 jantlı halim, senin araç chip filtre egzos kısa 2 kişi idi yürümüştüm. acaba piston vardıda onu da mı söylemediler dicektim :) şimdi rs'leri geçiyormuşsun dediğine göre maşallah düzelmiş araç.
bende khk teg varken f-h-e chip 17 jantlı halim, senin araç chip filtre egzos kısa 2 kişi idi yürümüştüm. acaba piston vardıda onu da mı söylemediler dicektim :) şimdi rs'leri geçiyormuşsun dediğine göre maşallah düzelmiş araç.
Ben kimseyi geçiyorum veya geçmiyorum demedim. Hatta kendimle alay ettim yani bi an sevindim diyerek. Eskişehirde imkanlar kısıtlı olduğu için biz az buçuk bilgi ve tecrüblerimize dayanarak yada deneme yanılma yöntemiyle specleri az çok anlıyoruz. Her ne kadar aramızda gti'da 10Krpm dönenler olasa da mantıken bir şeyler ortaya çıkabiliriyoruz. Ben ibrahim abinin (aracı aldığım kişi), Suat ustanın, yusuf ustanın ve kendi düşünceme göre speclerini yazıyorum.
Keşke bizde shelde muhabbet ederken O2 sensor ayarı filan yapabilsek:)
kafa kafaya yürüdüm dediğin geçtim diye aklımda kalmış dostum pardon :) postuna bakınca gördüm şimdi.
kafa kafaya yürüdüm dediğin geçtim diye aklımda kalmış dostum pardon :) postuna bakınca gördüm şimdi.
Önemli değil hocam. Engin abi buralardaysa oda yazar zaten ralli için gelmişti Eskişehire bi iki deneme fırsatımız oldu genelde video çekmediğimiz için malesef gösteremiyorum.
Şunuda söylemem lazım 106'ım olmasa RS'im olurdu.
CinAli_06
19-03-2012, 14:58
hahaha videoki araçlara maşallah ama konuşmalar olsun başı sonu olsun çok bomba olmuş video :D
Önemli değil hocam. Engin abi buralardaysa oda yazar zaten ralli için gelmişti Eskişehire bi iki deneme fırsatımız oldu genelde video çekmediğimiz için malesef gösteremiyorum.
Şunuda söylemem lazım 106'ım olmasa RS'im olurdu.
306 gti'm olmalı demelisin rs değil:D
Rs leri derken hangi 106 hangi Rs i geçmiş ya anlamadım ben ?
chip kısa filtre egzoslu 106 mı clio rs i geçecekmiş rüyamı görüonuz siz ?
Okan geçen eden yok RSi sakin ol :D
Yan yana yürüdüler RS imiz stock tu egzoz var ancak sadece son susturucusu var boruları vs orjinal orta susturucusu kat ı filan hepsi üzerinde :)
Yan yana yürümüşlerdi tabi 200 den sonra RS yürüyor 2-3-4 te yanyanalardı :) 106 nın kısa filtre egzoz un yanında sıkıştırmasıda yüksek :)
cihan-34
19-03-2012, 16:56
Bu olay biraz taraflı olmuş yol boşken bırakılmasaymış iyiymiş 2 aracada maşallah jb'ye ayrı maşallah kazasız belasız orçunum
eyvallah cihan kardeşim sıkıntı yok eksikler giderilsin tekrar bi deneme olucak
Ben kimseyi geçiyorum veya geçmiyorum demedim. Hatta kendimle alay ettim yani bi an sevindim diyerek. Eskişehirde imkanlar kısıtlı olduğu için biz az buçuk bilgi ve tecrüblerimize dayanarak yada deneme yanılma yöntemiyle specleri az çok anlıyoruz. Her ne kadar aramızda gti'da 10Krpm dönenler olasa da mantıken bir şeyler ortaya çıkabiliriyoruz. Ben ibrahim abinin (aracı aldığım kişi), Suat ustanın, yusuf ustanın ve kendi düşünceme göre speclerini yazıyorum.
Keşke bizde shelde muhabbet ederken O2 sensor ayarı filan yapabilsek:)
Üstüme alındım kanka hahahaha :D şaka maka cidden Bilal'in arabası çok güzel ve sağlıklı yürüyor benim eski gti'ın speclerine göre 1-2 boy arkada kalıyordu ağırlık,97-95oktan,uzun mesafe kısa mesafe ıvır zıvır hesaplar yapmadan dostça yapılan bir deneme sonucu olarak.
Sattığım gti'ın specleri ;
K&N Filtre kiti,280*280 Colombo bariani dereceli eksantirikler,13/61 Kısa şanzuman,0,7mm ince conta,2,4kg Fidanza hafif volan,195cc Recon enjektörler,Custom chip(Limitörsüz),Süpersprint headers ,Süpersprint ara borular ,Süpersprint magnum son susturucu ,Walbro benzin pompası
Listeye nazaran ufak oynamalarla çok daha güzel sonuçlara ulaşacağına eminim kanka Allah kaza bela vermesin kocaman maşallah YJ gti'a
:D:D:D çok güzel olmuş video yazılar laflar filan bayağı eğlenceli emeğinize sağlık 106'nında maşallahı var o nasıl evir çevirmedir öylee :)
Üstüme alındım kanka hahahaha :D şaka maka cidden Bilal'in arabası çok güzel ve sağlıklı yürüyor benim eski gti'ın speclerine göre 1-2 boy arkada kalıyordu ağırlık,97-95oktan,uzun mesafe kısa mesafe ıvır zıvır hesaplar yapmadan dostça yapılan bir deneme sonucu olarak.
K&N Filtre kiti,280*280 Colombo bariani dereceli eksantirikler,13/61 Kısa şanzuman,0,7mm ince conta,2,4kg Fidanza hafif volan,195cc Recon enjektörler,Custom chip(Limitörsüz),Süpersprint headers ,Süpersprint ara borular ,Süpersprint magnum son susturucu ,Walbro benzin pompası
Listeye nazaran ufak oynamalarla çok daha güzel sonuçlara ulaşacağına eminim kanka Allah kaza bela vermesin kocaman maşallah YJ gti'a
Eyvallah kardeşim. Eskişehir; İstanbul-Ankara vs. gibi değil işte bunu anlatamassın.
off abi ne video olmuş bee tebrikler sandalyeden düşüyodum gülmekten cvk rsle yürürken :D
2'side birbirinden iyi Allah kaza bela vermesin
ilker üşenmedinmi bunları yazarken :)
erdinc06
21-03-2012, 15:22
hersey kalite olmus :)
percussionali
24-03-2012, 17:21
konu güncellenmiş gene denememi ne olcak gene
beni çağırmayı unutmayın ;)öpüşekkmi:D
muammer abide çıksın selçukta sıkıntıları gidersin olması lazım diye düşünüyorum