Orijinalini görmek için tıklayınız : UE 106 vs JP 106 beklenen video
percussionali
17-03-2012, 04:20
İdare edin bu saatte kafa gitmiş JB 106 JP değil :DHERKEZİN BEKLEDEĞİ ROLLİNG
UE 106 VS JB 106
UE 106 AHM performance tarafından hazırlanmıştır
Ecufast tarafından yazılımı yapılıştır.
Öncelikle şunu belirteyim araçların specleri birbiri ile aynı kimse 12345 boy açmayı beklemesin burada 1 salise yarış kazandırır bunuda unutmayın video da gerekli açıklamalar yapılıyo iyi seyirler.
UoafGwL1OCI
LİNK= UE 106 & JP 106 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UoafGwL1OCI)
mert_leon
17-03-2012, 04:30
araçlara maşallah fakat video şahane olmuş :D geceni bi yarısı bastım kahkahyı:D
react1ve
17-03-2012, 04:33
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
video efsane..seneler sonra bıle yıne hatırlanır :hahaha:
Video bomba olmuş:D Hakikatten helal olsun yarışanada çekenede hazırlayanada.Gece gece gülmeli ibret oldu:D
percussionali
17-03-2012, 04:38
araçlara maşallah fakat video şahane olmuş :D geceni bi yarısı bastım kahkahyı:D
biz yaptıkmı böyle yaparız :D:D:D AHM sloganı :D
video efsane..seneler sonra bıle yıne hatırlanır :hahaha:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
mad_max1978
17-03-2012, 04:59
maşallah 106 nın kadran videosu nedir öyle yaw:)sanki racing motor gibi devir çeviriyor
elinize sağlık video süper olmuş hele videoyu çeken arkadaşın yorumları bağırması öldürdü beni gülmekten :)
halilcan9455
17-03-2012, 05:17
yürü lan yürüüüüüüüüüüüüü lan yürüüüüüüüüüüüüüüüü :D
MaşallaH.
uRuç_106
17-03-2012, 05:28
percisyonali,kanka bu saatte bu kadar güzel video nasıl yaptın helal olsun valla emeğine saglık kanka çok güzel olmuş:D ayrıca UE 106 bana tutunabilirse iyi diyenlere kapak olsun.eline sağlık AHM PERFORMANCE.
uhasudhashduha abi bu cok hızlııı
biz yaptıkmı böyle yaparız :D
cok iyisin yav :D
Araclara masallah cok iyiler :)
Maşallah iki aracada Ahm yine yaptı yapıcağını :) şaka bi yana ue gerçekten çok iyi maşallah.
video çok iyi olmuş be sabah sabah şevkim açıldı maşallah ahm performance emeğini konuşturmuş :)
hahahahasha çok iyi yaaa :D:D
Masallah iki aracada. konusmalar efsane olmus arac icinde :)
ulan Ali koptum yaa...:) eline sağlık çok eğlenceli bir video olmuş..deneyen araçlarada maşallah...
devilboy
17-03-2012, 07:15
süper lafı az kalır bence son zamanlarda izlediğim en mükemmel video :D
araçlara maşallah güzel yürüyor canavarlar
jb 106 nın sahibi arkadaş azcık vites atsa sanki alırdı gibi... neyse eğlenceli olmuş iyi güldüm.. taraflı olmuş sanki azcık :D maşşallah araçlara
BthnKrkt
17-03-2012, 07:36
cvk ue denemesınde ceco abinin bagırışta efsane olmus:D bu arada ilk videoda jb daha önce oturmus gaza sanki 2. videoda ue nın bıraktıgındada öyle gibi
jb 106 nın sahibi arkadaş azcık vites atsa sanki alırdı gibi... neyse eğlenceli olmuş iyi güldüm.. taraflı olmuş sanki azcık :D maşşallah araçlara
Bu videodan vites atamadıgını nasıl anladınız:) hem jb nin yazılarında çok iyi vites attığı diğer üyeler tarafındanda onaylanmıştı:)
cffsymbol
17-03-2012, 07:57
maşallah iki aracada UE yi yapan ellere ayrıca maşallah ..
Bayrampaşalı
17-03-2012, 08:09
video fenaa hiç üşenmedin sabaha kadar bunumu yaptın :D
masallah masallah eu fena ahm fena ali fena ceco fena herkez fenalarda :D :D
cRc Ramo
17-03-2012, 08:11
maşallah araclara :icon_tup:
kelalper
17-03-2012, 08:21
Ya Ali birgün de düzgün yorum yap be kardeşim. İnan video daha da değerlenecek. Arabalardaki emeğe sağlık.
İBRAHİM_MEY_GTİ
17-03-2012, 08:22
gercekten mşallah nedenirki video olmus UE olmus maşallah gercekten ue gereken cvpları vermiş
CVK ya gelince beklyorum cengizim:):):)
ERDINC-VTI07
17-03-2012, 08:35
Maşallah her ue & jb 106 yaa bence videoda çok taraflı olmuş son roling videosunda jb 106 son hızlarda daha hızlıymış gibi görünüyor ama tabı takdir bizzat canlı görenlerinnn iyi eğlenmişsinizz tebriklerr :)):)))))
jb ye bu kadar diktiğinizi bilmiyodum :) aşırı taraflı davranmışsınız yanlız benzer spec araçlar zaten yanyana yürür biri 4 sonu gibi kafa çıkartırsa geçmiştir başka video yok mu
serkan ünlüü
17-03-2012, 08:41
maşalllah ue kazasız belasız videoyu ceken arkadasıda tebrik ederim gercekten mükemmel olmuş kardeşim:icon_tup:
mad_max1978
17-03-2012, 08:44
Ya Ali birgün de düzgün yorum yap be kardeşim. İnan video daha da değerlenecek. Arabalardaki emeğe sağlık.
ben sesini kısıyorum pcnin:)
şizofren
17-03-2012, 08:48
maşallah iki araca da ue ye kocaman maşallah
maşallah her iki aracada..........
Maşallah araçlara cam carda dahil oda güzel yürümüş :)
MPower's
17-03-2012, 08:58
4.30 da gerçekten yıkıldım gülmekten ya :D Maşallah araçlara, videoyu hazırlayan arkadaşın da eline sağlıkk
derece43
17-03-2012, 09:03
Spiker kesicide kalmış aralarda:D:D:D Rapci gibi
Selcuk_RoL
17-03-2012, 09:10
Dayi kimse kimseyi gecemedi iki aracada massallah bi onun kafa onde bi bunun gecme gecilme yok burda
serqan23
17-03-2012, 09:10
maşallah araçlara....
ali kankamada ayrıca tesekkur edıyorum :D sabah sabah o guzel yorumlarıyla benı kahkahalara bogarak uykumu actıgı ıcın :D :D :D
ahm performance ellerıne saglık :)
güzel denemeler olmuş cidden video kadar olmasa da:D yalnız ben de 2 denemede falan bırakılmadan önce mavi 106 yı önde gördüm videoda ama heralde göz yanılması.. iki araca da maşallah allah kaza bela vermesin..
Maşallah iki aracta güzel yürümüş, video da güzel olmuş elinize sağlık.
ers10weys91
17-03-2012, 09:27
maşallah 2 aracada güzüel yürümüşler ue nin 4.vitesi az daha iyi gibi görünüyor
mami_makinen
17-03-2012, 09:34
İki aracada maasallah bence gecme gecilme olmadi gibi bi viteste biri kafa cikariyo bi viteste oburu yani konusulan mevzu 1 camurluk boyu oluyo ... İkisinede helal olsun ...
serkanokan
17-03-2012, 09:38
Önceleri digitürkte derbiler iki farklı kanaldan verilirdi,bi kanalda a takımından yana olan spiker konuşurdu,diğer kanalda b takımından yana olan spiker.Çok da farklı olmamış videodaki yorumlar.
Benim anlamadığım 3 kere deneme olmuş,birinde ue önde gibi,diğerinde jb öne çıkınca ue bırakıyo,üçüncüde de jb önde gibi.
Son olarak Orçun bizi denemeden 1-2 saat önce aradı tamamen hazırlıksızdı.UE'de yakıt olarak ne kullanıldı?Duman spec olmuş biraz:beuj::beuj:
uRuç_106
17-03-2012, 09:42
İki aracada maasallah bence gecme gecilme olmadi gibi bi viteste biri kafa cikariyo bi viteste oburu yani konusulan mevzu 1 camurluk boyu oluyo ... İkisinede helal olsun ...
4.viteste jb yarım boy öne çıkıyo abi, 5.viteste UE yarım boy öne çıkıyo ve öle bitiyo.zaten iki aracında specleri aynı bende çok fazla bişi olucağını sanmıyodum.Ama orçun UE tutunamaz filan değince iş değişti.yinede JB yede maşallah ;)
ers10weys91
17-03-2012, 09:44
4.viteste jb yarım boy öne çıkıyo abi, 5.viteste UE yarım boy öne çıkıyo ve öle bitiyo.zaten iki aracında specleri aynı bende çok fazla bişi olucağını sanmıyodum.Ama orçun UE tutunamaz filan değince iş değişti.yinede JB yede maşallah ;)
o zaman 5.vitesi az daha iyi ue nin
uRuç_106
17-03-2012, 09:44
Önceleri digitürkte derbiler iki farklı kanaldan verilirdi,bi kanalda a takımından yana olan spiker konuşurdu,diğer kanalda b takımından yana olan spiker.Çok da farklı olmamış videodaki yorumlar.
Benim anlamadığım 3 kere deneme olmuş,birinde ue önde gibi,diğerinde jb öne çıkınca ue bırakıyo,üçüncüde de jb önde gibi.
Son olarak Orçun bizi denemeden 1-2 saat önce aradı tamamen hazırlıksızdı.UE'de yakıt olarak ne kullanıldı?Duman spec olmuş biraz:beuj::beuj:
orçun denemelerde erken bastığı için ahmet bırakıyo orda.UE de SHELL 97 OKTAN kullanıldı.
serkanokan
17-03-2012, 09:45
SHELL 97 OKTAN'a katkı olarak bişey konulmadı mı peki?
snan1910
17-03-2012, 09:50
maşallah 106lara. Dün jb de olan kesiklikten bahsediliyordu halledildimi o sorun?
uRuç_106
17-03-2012, 09:50
SHELL 97 OKTAN'a katkı olarak bişey konulmadı mı peki?
hayır yok katkı konulmadı,UE nin diğer videolarınıda izlerseniz ilk gaza oturduğunda duman atıyo.Katkı vs.değil.
FB-GS maçı tadında bir video olmuş.. :D
FB-GS maçı tadında bir video olmuş.. :D
bu akşam heycanın kralını yaşatcak abi Galatasaray :D
Ek.Civic_Spoon
17-03-2012, 10:00
sabah sabah video çok iyi geldi çok uzun zamandır bu kadar gülmemiştim hiç bi videoya :D
deneyen araçların ikisinede kocaman maşAllah ..
Demekki çok fazla iddialı olunmamalıymış, el elden her zaman üstündür ;)
Mikrop_Ali
17-03-2012, 10:09
bu kadar uğraşıp video yapmışsınız eglenmişsiniz ama jb 2 denemede geçiyomus ue bırakmış driver biraz cin gibi geldi bana;)
civic@ef
17-03-2012, 10:13
bu kadar uğraşıp video yapmışsınız eglenmişsiniz ama jb 2 denemede geçiyomus ue bırakmış driver biraz cin gibi geldi bana;)
+1453 :heyoo::icon_tup:
tipik istanbul videosu olmuş gene:)
araç dışı çekim,inanmış ve taraflı kamereman:)
araçlar aynı specse bu kadar tşk geçmeye gerek yok bence.ikiside iyi yürümüş.
UE bırakmış deniyor 2. denemede ,Vites kaçırmış olamazmı ?
Ayrıca denemeler denk olmuş ali coşmuş anlatırken ben boy görmedim açıkçası ,ama şu işinde gerçegi var kabul etmek lazım orcunn kullandıgı kelimelere göre UE orcunn da hayal kırıklıgı yaratmıştır,videoalrdaki taraflı çekimde ondan olsa gerek.
2 deneyen arkadaşıda tebrik etmek lazım,ayrıca ceco ne adamsın laa sen ? :D
Daha net video bekliyoruz :icon_tup:mümkünse araç içi yorumsuz :) :D
Guzel deneme oldu birbirine yakin iki hizli arac denemeleri herzaman hosuma gider. Iki aracada kocaman Masallah.. Yalniz denemeden once jb ye bizzat kendim bindim aracda gercekten siknti var gaz kesiyo arac.. Akilda soru isareti kalmamasi acisindan jb sorununu cozsun tekrar bi deneme guzel olur. Kesnlikle bahane gbi algilanmasin ben kendi gordgmu soluorum.
ykavcioglu
17-03-2012, 10:27
ben net bi sonuç göremedim arkadan?
keşke 2-2 denenseymiş, araç içi çekim daha net olurdu, ayna farkı bile olsa görürdük...
Guzel deneme oldu birbirine yakin iki hizli arac denemeleri herzaman hosuma gider. Iki aracada kocaman Masallah.. Yalniz denemeden once jb ye bizzat kendim bindim aracda gercekten siknti var gaz kesiyo arac.. Akilda soru isareti kalmamasi acisindan jb sorununu cozsun tekrar bi deneme guzel olur. Kesnlikle bahane gbi algilanmasin ben kendi gordgmu soluorum.
Paşam bu camiada sorunlu arabayala deneyecek kaç kişi var ? birbirimizi kandırmayalım gözünü seveyim :icon_tup:
Sorunluysa denemeyecek paşam :)
serkanokan
17-03-2012, 10:33
Arabadaki kesiklik kötü gitmesini sağlamıyo,kesiklik yaptığı zaman zaten gitmiyo.
Denemelerde kesiklik yapmamış belli ki.Denemelerde vites atarken 100rpm'in bile etkisi çok büyüktür,Orçun zamanla daha çok alışacaktır arabasına.
Ben Ankaradayken deneyecek ne type-r bulabilmiştim,ne s2000,ne de egzantrikli 106.
En iyisi böyle bi araba hazırlayıp istanbul taraflarına bi gezinti düzenlemek:icon_tup:
tşk geçilme falan yok anladığım kadarıyla.
jb 106 çok iddalı konuşmuş ue tutunamaz falan diye ona istinaden bu kadar konuşulmuş.
efendi gibi muhabbetler olsa denense böyle şeyler çıkmaz ortaya herkeste bi atar altında subaru olanlar bu kadar iddaalaşmıyor..
yanlış anlaşılmasın 106 sevdiğim ve yakın bir zamanda almak istediğim bir araç :)
Türk milletine has bir özellik mi acaba 106 typer alan kendini geçilmez sanıyor :D
el elden üstündüür :)
video mükemmel olmuş yalnız keşke bütün deneme videoları böyle olsa keyifle izlesek.
maşallah iki aracada i hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım :)
brs_odbs
17-03-2012, 10:35
maşallah bütün araçlara video harika olmuş :D
orçunla konuştum abi kesilme yaşadığım noktalarda direk öne çıkıyo onun haricinde ben öne çıkıyorum çok da tam yanyana gitmiyoruz ben bu sorunu çözüp tekrar denemek istiycem dedi sorun çözülünce tekrar denersiniz sanırım haaa sorun olmayan iki aynı specdeki araç bi biri biri öne çıkmaz yanyana giderler
hd kalitesinde araç içi video isteriz :d
ykavcioglu
17-03-2012, 10:41
hd kalitesinde araç içi video isteriz :d
biz dün gece çektik öyle bir kadran video'su, flash diskle vericem:D
excalibur
17-03-2012, 10:48
perkusyonali; bidahaki roll çekimlerinde Ceco ya senin ağzını bantlaması için rüşvet vercem haberin olsun :)
maşallah araçlara. bu yaz baya bi sıcak geçecek anlaşılan...
mechanic
17-03-2012, 10:49
denildiği gibi tutunamama yok.
ama yarın ne olur o da sıkıntılı bir durum bir kaç dokunuşla o yarım boy alınabilir...
2de jb onde ( kafa cıkarıyor)
3 de yan yana
4 de jb önde kafa cıkarıyor.
5 de UE önde ( yarım boy) denemeler hep bu şekılde oldu iki aracında 10mt arkasındaydım..
ahmet gaz kesıyo bırakıyor diyen arkadaslar ilk denemede ahmet büyük bi kaza atlattı (orda olan arkadaslar gördü verilmiş sadakası varmış kamyona arkadan giriyordu emnıyete attı kurtardı.) oyuzdewn ben soyledım rısk etme bırak bırdaha denersınız dedım.
çamurluk boyu kafa cıkarmaya geçme demeyelım ama orcunun UE bana tutunamaz rüzgar tünelımden yararlansız flan gıbı sözleri piyasayı tahrik etti ve sonuc boyle olunca orcun bozuldu...
kim nekadar hızlı olursa olsun mütevazili alcak gönullulugu elden bırakmıycak 2+2 : 4 eder. yoksa elbet bi koca bulunur ınsana...
3 de yan yana
5 de UE önde ( yarım boy) denemeler hep bu şekılde oldu iki aracında 10mt arkasındaydım..
ahmet gaz kesıyo bırakıyor diyen arkadaslar ilk denemede ahmet büyük bi kaza atlattı (orda olan arkadaslar gördü verilmiş sadakası varmış kamyona arkadan giriyordu emnıyete attı kurtardı.) oyuzdewn ben soyledım rısk etme bırak bırdaha denersınız dedım.
çamurluk boyu kafa cıkarmaya geçme demeyelım ama orcunun UE bana tutunamaz rüzgar tünelımden yararlansız flan gıbı sözleri piyasayı tahrik etti ve sonuc boyle olunca orcun bozuldu...
kim nekadar hızlı olursa olsun mütevazili alcak gönullulugu elden bırakmıycak 2+2 : 4 eder. yoksa elbet bi koca bulunur ınsana...
Ellerine sağlık cecoooooo :icon_tup:
Videodaki yorumlar fena olmuş fakat öyle percussionali'nin dediği gibi boy boy gözükmüyor :)
keşke araç içinden bi video koyulsaydı..
uRuç_106
17-03-2012, 11:01
Videodaki yorumlar fena olmuş fakat öyle percussionali'nin dediği gibi boy boy gözükmüyor :)
keşke araç içinden bi video koyulsaydı..
video nun kaçıncı saniyesinde boy boy geçiyor diyo??? ben öyle bişey duyamadım. yarım boy geçiyor dediğini duydum sadece.
Ellerine sağlık cecoooooo :icon_tup:
gerçekler bunlar yasar baskan :)
orçunla konuştum abi kesilme yaşadığım noktalarda direk öne çıkıyo onun haricinde ben öne çıkıyorum çok da tam yanyana gitmiyoruz ben bu sorunu çözüp tekrar denemek istiycem dedi sorun çözülünce tekrar denersiniz sanırım haaa sorun olmayan iki aynı specdeki araç bi biri biri öne çıkmaz yanyana giderler
Başganım şunu anlayamadım sorunlu arabayla neden deniyor orcun ? Denedi sen arayıp sorunu bize yazıyorsun,araba tamam ankaradan geldi lakin bu kadar düşmeyin peşine kollamanın mantıgı yok orcunn bizim kardeşimiz :icon_tup: sıkıntısı varsa çözer tekrar dener eğer ahmet denerim derse :)
Birde araba ankarada yapıldı deniyor aracı kim yaptı nasıl toplandı biliyorsan yazarmısın ?
Başganım şunu anlayamadım sorunlu arabayla neden deniyor orcun ? Denedi sen arayıp sorunu bize yazıyorsun,araba tamam ankaradan geldi lakin bu kadar düşmeyin peşine kollamanın mantıgı yok orcunn bizim kardeşimiz :icon_tup: sıkıntısı varsa çözer tekrar dener eğer ahmet denerim derse :)
Birde araba ankarada yapıldı deniyor aracı kim yaptı nasıl toplandı biliyorsan yazarmısın ?
araç bazen kesiyo bazen kesmiyo neden denediğini orçuna sor ben aradım banlı olduğu için yazamıyo belliki ben yazdım ağzından çıkanı bu arabayı ilk alper topladı izmirde daha sonra burada bazı değişiklikler yaptık yani yine köpekti yine neyse boş konuşmaya gerek yok sorunu çözülür tekrar denerler o vakte kadar yazılan çizilen boştur arabalar konuşsun
araç bazen kesiyo bazen kesmiyo neden denediğini orçuna sor ben aradım banlı olduğu için yazamıyo belliki ben yazdım ağzından çıkanı bu arabayı ilk alper topladı izmirde daha sonra burada bazı değişiklikler yaptık yani yine köpekti yine neyse boş konuşmaya gerek yok sorunu çözülür tekrar denerler o vakte kadar yazılan çizilen boştur arabalar konuşsun
otobanda durdugumuzda orcun aracının kesmesınden patırdamasından hiç bahsetmedi lafı geçmedi bile bide patırdama kesme çıkarmayalım ortaya.
otobanda durdugumuzda orcun aracının kesmesınden patırdamasından hiç bahsetmedi lafı geçmedi bile bide patırdama kesme çıkarmayalım ortaya.
haaa kesmiyomuş o zaman :hahaha:
SEÇKİN172
17-03-2012, 11:40
:):):):):):) maşşallah araçlara
civic@ef
17-03-2012, 11:40
Bu sorun ankaradan gittiğinden beri var okuduklarınızı anlamıyosunuz sanırım. :soru:
haaa kesmiyomuş o zaman :hahaha:
komik
Bu sorun ankaradan gittiğinden beri var okuduklarınızı anlamıyosunuz sanırım. :soru:
nıye pıyasaya atar yapıyo neden denemeye geliyo :soru:
geçse ulan sorunlu halde bıle UE yi geçtim. geçilince ARACIMda SORUN wardı ?
ben okuduklarımı anlıyorumda siz bazı seylerın farkında deılsınız. ;)
civic@ef
17-03-2012, 11:44
komik
nıye pıyasaya atar yapıyo neden denemeye geliyo :soru:
geçse ulan sorunlu halde bıle UE yi geçtim. geçilince ARACIMda SORUN wardı ?
ben okuduklarımı anlıyorumda siz bazı seylerın farkında deılsınız. ;)
ben geçti gecildi derdinde değilim dostum arabadaki kesiklik önceki videolarındada belli geçilnce sorun var geçince sorun geçti gibi bişeyde demedim dememde :icon_tup:
piyasaya atarı denemeye boyle cıkmasına bişey diyemıyorum
Yanlış anlamayın ama Orçun aracı aldığından beri bu sorun vardı bildiğim kadarıyla.
react1ve
17-03-2012, 11:48
3 de yan yana
aracta kesme vardı dıyen arkadaslara bu sozum..aracında sıkıntı olan bır adam o zaman ne dıye kalkıp buralarda bu ısın bu kadar ıcınde ınsanlara atar yapıyor da yok tunelımden yararlanır yok gorceksınz ctesı soyle olacak boyle olacak dıye konusyor? bu ısler boyledır buyuk lokma yemeyeceksın kı yutabılesın..ceco solenecegı solemıs..gerısı acıklamaya gerek yok..aracı yapan ankara tayfasının da orcunu bu kadar kollamasına gerek yok.ayrıca vıdeoda alının o sekılde konusmasının sebebı tamamen orcunun jbyı aldıktan sonra kı tavrından dolayı kı sonda kı karelerde jbnın kadran vıdeosunda gecen replıkler :cool:
[QUOTE=yaşar;5685041]Paşam bu camiada sorunlu arabayala deneyecek kaç kişi var ? birbirimizi kandırmayalım gözünü seveyim :icon_tup:
Sorunluysa denemeyecek paşam :)[/QUOTE:)
Heyecan yapma sampiyon. Kimseyi savundugum falan yok. Kimseyi kandirmak gibi bi amacimda yok ;)
Ben gordugumu soluyorum giderine etki eder veya etmez o denenir gorulur..
ygtkrmdnz
17-03-2012, 11:51
bu sene izlediğim en keyifli video oldu
araçlara maşallah :)
BurakCengizhanoğlu
17-03-2012, 11:58
Sene olmuş 2012 hala 106 hala 106 :D
orçun 106 sını ferrari sanıyor heralde sıkıntılı da geçerim mantığı varmış uyandırmayalım..
yahu bende buna ayar oluyorum. madem araban bozuk neden kalkıp atar yapıp geçerim tutunamaz öyle yaparım böyle yaparım deyip klavyede boy boy geçiyorsun ?
resmen hazırlıklı bahane olmuş geçilirsem şu sorun vardı derim mantığı var gibi geldi bana.
sıkıntın varsa çözersin sabaha kadar gazlarsın .
neyin ne olduğu belli olur.
kimseyi tanımam etmem burda aracların sahiplerini yazılanlara göre az çok tanıdım ona göre yorum yaptım.
bir tane roll de sorunsuz olsun ama yok bahaneler hazır.
UE vermiş ayarı kim ne derse desin madem jb daha hızlı sıkıntılı yarışmıycaktı ŞUAN ue hızlı dahası yokk.
masallah ue ye video da bomba olmus :D
uRuç_106
17-03-2012, 12:16
masallah ue ye video da bomba olmus :D
sagolasın kardeşim:D
UE yıne yapıcanı yapıyor AHM ustalıgını konusturuyor bosuna öle oldu böle oldu denılecegıne bıraz saygı gostermeyı ogrenmek gerek bıseylere ;)
BurakCengizhanoğlu
17-03-2012, 12:22
UE helal olsun maşallah diyorum :)
Bu JB 106 cı orcuun nickli arkadaş daha geçen gün konusuna VTC Typer(f/e/h) ile denesek ne olur yazdığımda ben o speclerde typer a fark atıyorum deyip UE yede bana tutunamaz yazmıştı.
Böyle gösterirler neyin ne olduğunu rüyadan uyandırırlar adamı ;)
Sen UE ye zor tutunuyosunda VTC senin neyine be arkadaşımm ?? :cool:
TEKRARDAN TEBRİKLER UE..
Maranelloya da kafa tuttu mu :D
serkan...
17-03-2012, 12:36
masallah ahmet usta adaleti yapmış...
kelalper
17-03-2012, 12:55
Aynı speclerdeki iki arabadan çok faklı performans beklersen kafana böyle yersin. Kendi arabası 106da diğerleri at arabası sanki. Ne bekliyormuş ki orcun, bastıkları gibi ışınlanacağını falan mı sanıyormuş.
iki aracada maşallah..video bomba olmuş çok güldüm :D
arabada sorun varsa deneme olmaz, denedikten sonra da bahanesi olmaz..
mechanic
17-03-2012, 13:38
Aynı speclerdeki iki arabadan çok faklı performans beklersen kafana böyle yersin. Kendi arabası 106da diğerleri at arabası sanki. Ne bekliyormuş ki orcun, bastıkları gibi ışınlanacağını falan mı sanıyormuş.
:hehe::hahaha::hahaha::D
iyi niyetli olduğunu düşünürsek eğer;
denediği diğer otomobillerde belki bir sorun oldu, onları geçti bunu da geçerim sandı.
kötü niyetli olalım,
attı tutmadı, tutmayınca araca bozuldu dedi, bozulan araba yarım boy yiyorsa yapınca 2-3 boy atar heralde , bir de onunki bozuksa diğeri de onu yarım-1 neyse işte geçiyorsa demek ki diğeri de bozuk...
keşke arıza var demeseydi, yapsaydı tekrar deneselerdi...
mechanic
17-03-2012, 13:40
bu ne ya ben geçen hafta 1000 olmuştum bugün yine 1000 oldum ilginç bir deneyim oldu :D
B.cihangir
17-03-2012, 13:48
yaa aslında bi sorun yok ortada orçun arabasını yaptırsın ahm ile tekrar denesin işin adaleti ortaya çıksın :)
not: taraf tutmuyorum
JapanVsGermany
17-03-2012, 14:14
iboyu bugün 2.kez yorumu dolayısıyla tebrik etmek istiyorum :)
2 aracada maşallah demek lazım wideodan izlenildiği kadarıyla...
Ek.Civic_Spoon
17-03-2012, 14:15
:hehe::hahaha::hahaha::D
iyi niyetli olduğunu düşünürsek eğer;
denediği diğer otomobillerde belki bir sorun oldu, onları geçti bunu da geçerim sandı.
kötü niyetli olalım,
attı tutmadı, tutmayınca araca bozuldu dedi, bozulan araba yarım boy yiyorsa yapınca 2-3 boy atar heralde , bir de onunki bozuksa diğeri de onu yarım-1 neyse işte geçiyorsa demek ki diğeri de bozuk...
keşke arıza var demeseydi, yapsaydı tekrar deneselerdi...
öyle olmuyo işte, boşuna demezler araba var-araba var, 106 var 106 var :)
her aracı bir görmemek lazım ;)
Ö.öztüRk
17-03-2012, 14:30
Maşallah UE' 106ya allah ciğerine toz değdirmesin ,
Ahm perfor. ellerine sağlık .
onursoytam
17-03-2012, 15:16
maşallah araçlara zaten 2 deneme var birinde EU önde bırakıyor ikincisinde JB önde bırakıyor
kimin geçtiğine nasıl kanaat ediliyor onu anlamadım....
orçunn git şu arabana Bekir Paşaoğlu na costum yazılım yaptır sorunsuz çıkart şu arabayı denemelere...
okan_berke
17-03-2012, 15:32
iki aracada maşallah
m-power07
17-03-2012, 15:48
maşallah araçlara Ahmet tebrikler :)
MaşAllah araçlara guzel denemeler olmus :D alı abı yapmıs yıne yapacagını :D :D 2
maşallah buyuk konusmamamk gerekıyomus demekkı el elden ustundur dıye bosuna dememıs atalarımız
Mikrop_Ali
17-03-2012, 16:05
UE bırakmış deniyor 2. denemede ,Vites kaçırmış olamazmı ?
Ayrıca denemeler denk olmuş ali coşmuş anlatırken ben boy görmedim açıkçası ,ama şu işinde gerçegi var kabul etmek lazım orcunn kullandıgı kelimelere göre UE orcunn da hayal kırıklıgı yaratmıştır,videoalrdaki taraflı çekimde ondan olsa gerek.
2 deneyen arkadaşıda tebrik etmek lazım,ayrıca ceco ne adamsın laa sen ? :D
Daha net video bekliyoruz :icon_tup:mümkünse araç içi yorumsuz :) :D
at yarışı spikeri gibi konuşan vatandaş herşeyi söylemiş azcık kafa cıkarmıs onu bıle söylemiş vites kaçırmış olsa onuda söylerdi herhalde :soru:
aLperTunga
17-03-2012, 16:39
Dayi kimse kimseyi gecemedi iki aracada massallah bi onun kafa onde bi bunun gecme gecilme yok burda
eyw kardeşim..aynen öyle oldu dün gecede öyle oldugunu konustuk ve karar verdık.
Videodaki konuşmalar cok taraflı olmuş sankı ue jb yi gecmiş gibi konusuluyor.
Kesinlikle öyle bişey olmadı bunu zaten oradaki herkeste biliyor..eger kendini kandırmaya calısan insalar varsa iki ye iki cıkarız arac içi cekeriz ozaman aynı gttikleri belli olur..bi viteste biri kafaya cıkıyor bir viteste diğeri cıkıyor kafaya..
Ali kardeşim saliselerimi hesapladın ben anlamadım seni valla?
sizin orada kafa burun olayı yok sanırım kafayı cıkarıp fren yapmak gecmekse ben daha bişey demiyorum..
Ahmet ellerine kollarına saglık kardeşim mis gibi olmuş arac.
Uruc allah kaza bela vermesin kardeşim nazarlardan korusun!
Ama UE king değil.Şuan iki aracta aynı gidiyor..Bunuda herkes bilsin..
Bu arada JBnin sıkıntısı hala devam ediyor..Biz sıkıntımızı çözelim sizde bi kaç yapacagınız vardı onları yapın 2 ye iki cıkalım arac içi yapalım...
ERKUT ABİ RAHAT OL jb Yİ GECEMEDİLER..
ben yalan konuşmam yarış muhabbettinde..iki aracta aynı yürüyor..ikisinede kocaman maşallah..eyw
maşallah araclara bundan sonrakı muhabbetlerde herkez dıkkat eder umarım uslubuna kımsenın kımseden fazlası yok
63owen63
17-03-2012, 16:54
burun farkıyla geçmişse bile ne olcak ki,kaldı ki 2. denemede arkada kalıyor bırakmasa bile. Ayrıca biri fazla atar yapıp eleştirilecek bir şey yapmışsa bile şu an karşı tepki olarak yapılan şey'inde ondan farkı yok.
Teneke parçası ugruna yapmayın şu ego ürünü muhabbetleri ,üzülüyorum cidden.
yürü lan yürüüüüüüüüüüüüü lan yürüüüüüüüüüüüüüüüü :D
MaşallaH.
2000 m kum koşan jokeyler gibi :D ilk duruş ta öne doğru falan on numara olmuş.
"ahmet abi napıyosun" kısmı yıktı elinize sağlık :)
maşallah araçlara ue 106 ciddi hızlı araba percussionali video süper valla eline emeğine sağlık :D vts i satıp 106 alıcakmısın harbiden ahahahaha :D
taraflı yorumlar çok ilginç jb sokukmuydu bılmıyorum ama kocaman maşallah iki aracada kimsenin geçmediği kesin:icon_tup:
maşallah araclara emeginize saglık beyler:icon_tup:
63owen63
17-03-2012, 21:59
Yalnız tekrar izledim de ,yine gülme krizlerine girdim,anlatım süper,yaşamışlar anı :)
maşallah araclara emeginize saglık beyler:icon_tup:
sal artık şu PİTTBULL REG i piyasaya suat abi ne debriyajmış be abi :Deli:
Selcuk_RoL
17-03-2012, 22:04
Reg gergin beklemede.....
mami_makinen
17-03-2012, 22:06
Arac hazir .. Ama bu seferde grup dislileri orkestra takimi gibi otuyu ::))) kirilana kadar denicez :)))
Arac hazir .. Ama bu seferde grup dislileri orkestra takimi gibi otuyu ::))) kirilana kadar denicez :)))
haydeeee :)
ee deneme ne zman abi
mami_makinen
17-03-2012, 22:11
haydeeee :)
ee deneme ne zman abi
Sizi bekliyoruz .. Bide yollar sakinlessinde 200 km leri gorelim ..
Sizi bekliyoruz .. Bide yollar sakinlessinde 200 km leri gorelim ..
abi ben cvk ıle herzman denerımde UE benı aşıyo bılıyosun onu sahıbıyle veya ahmetle gorusmek lazım.
ceco araca debriyaj dayanmıyo :D
Painkiller
17-03-2012, 22:14
Cam Car da dahil tüm araçlara maşallah. Güzel yürümüşler, kazasız belasız.
mami_makinen
17-03-2012, 22:14
abi ben cvk ıle herzman denerımde UE benı aşıyo bılıyosun onu sahıbıyle veya ahmetle gorusmek lazım.
Ue seni nasil asiyo anlamadim kanka senden hizlimi yani ::)))
Ue seni nasil asiyo anlamadim kanka senden hizlimi yani ::)))
yok abı o anlamda demedım. uruc veya ahmet musaıtmı arac ne durumda onu bılmedıgım ıcın oyle dedım hanı arayıp görüşmek lazım diye.
ceco araca debriyaj dayanmıyo :D
adaleti yapmıssınızdır dıye düşünüyorum sayın SUKİ bey :)
Selcuk_RoL
17-03-2012, 22:17
Kanka o kadar konustuk c.tesi gecesi diye deneme hazirdir onlarda ya sakaryadan stp type r flnda geliyo
adaleti yapmıssınızdır dıye düşünüyorum sayın SUKİ bey :)
ceco:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Kanka o kadar konustuk c.tesi gecesi diye deneme hazirdir onlarda ya sakaryadan stp type r flnda geliyo
ahmetı aradım sımdı tel mesgul bı gorusup doneyım sana kanka.
ceco:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
eline sağlık abi aksam bı ızleyelım bakalım ortaya nasıl bi karısık yapmıssın :)
mami_makinen
17-03-2012, 22:22
Kanka buyuk gun araclar gergin ::)))
ogunozcan
17-03-2012, 22:22
hahahahahahah11 ya harıka vıdeo supersınız
Kanka buyuk gun araclar gergin ::)))
abı ahmet uruca ulasınca dönecekmıs sana. ilerleyen saatlerde yıne haberlesırız.
pekı muammer abı sence bugun suki de gelmelimi :)
Selcuk_RoL
17-03-2012, 22:35
abı ahmet uruca ulasınca dönecekmıs sana. ilerleyen saatlerde yıne haberlesırız.
pekı muammer abı sence bugun suki de gelmelimi :)
Kanka gelsene ismail abinin ordayiz
Kanka gelsene ismail abinin ordayiz
30 45 dk ordayım ıns kanka
okankrgz
17-03-2012, 22:41
ortalık karışmış gene maşallah makinalara :D
bu gece kazasız belasız cezasız eğlenceli bi gece olur umarım tüm araçlara başarılar diliyorum videoları sabırsızlıkla bekliyoruz :)
chiefkadir
17-03-2012, 22:55
Zevkli bir deneme olmuş, deneme öncesi büyük konuşmak nekadar hatalı ise deneme sonrasıda Video içerisine bu kadar ağır dalga geçilmesi hoş olmamış..
Deneyen araç sahiplerine helal arabalarına maşallah..
Çok güzel bir video olmuş.Araçlara da Maşallah
smtkrglu
18-03-2012, 00:12
Bütün araçlara maşallah özellikle UE 106 ve CVK RS e :D
aLperTunga
18-03-2012, 01:01
ben bişey soracam ama bana tek cevap verin!
Bu ue 106 role başlamadan kırmızı bidonla bu arabanın deposuna ne koyuluyor?ben bi kaç kez şahit oldum!
Sakın benzını azaldıgı için benzin koyuyoruz demeyin!
Bu soruya doğru düzgün cevap verirseniz sevinirim!
Yarın arabamı satıp 106 alıcam çok hızlı :D
SEÇKİN172
18-03-2012, 01:20
deneme oldu mu ?
şuan roll yapıyolar herhalde görüyorum ben otobandan sesler geliyor ama onlarmı acaba yol istikamet aynı :icon_tup:
şuan roll yapıyolar herhalde görüyorum ben otobandan sesler geliyor ama onlarmı acaba yol istikamet aynı :icon_tup:
kazasız cezasız bitsinde..
mami_makinen
18-03-2012, 01:32
Deneme yapildi reg 106 sanziman sorunu yuznden yine dogru duZgun denenemedi .. İlk denemede 3 u bitirdiler 4 atarken onlerine araba cikti daha sonraki 2 denemede reg 106 vitesleri ayirmadi .. Arabada bronz baski balata var yeni yapildi sorun ya ondan yada grupu dogradi . Zaten bi onceki yorumumda sanziman sikintisini belirtmistim gelen sesler ic acici degildi ama bu kadar hazirligina karsi kirana kadar denemeye calistik ama kiramadik sanzimani dagittik :::)))
Selcuk_RoL
18-03-2012, 01:43
Yine bi sorunumuz cikti ve deneyemedik:( sagolsun ahmet bizi kirmadi yine geldi:) eyv sagolsun sadece ilk denemede 4. Vitese kadar basabildik oda onumuze arac ciktigi icin birakmak zorunda kaldik gerisi ***** zaten vitesler duvar oldu:(
aman kaza bela olmasında kırılan şanzuman olsun :)
Aynen alper abiye katılıyorum...
Gecen sefer baskı kırılmıstı şimdi şanzıman REG in yürüyüşünü çok merak ediyorum geçmiş olsun tekrar selçuk inşallah sorunların hepsi düzelir kısa zamanda REG in yürüyüşünü zevkle izleriz...
mami_makinen
18-03-2012, 01:55
aman kaza bela olmasında kırılan şanzuman olsun :)
Eyvallah alper...zaten bu arabanin sanziman sorunu cozulurse avrupa birligine direk katiliriz ::))))
Fırtına_siR
18-03-2012, 03:01
İki Aracada Maşallah Çok Keyifli olmuş Video Kahkahalık bi video :D :D
react1ve
18-03-2012, 03:01
Bu ue 106 role başlamadan kırmızı bidonla bu arabanın deposuna ne koyuluyor?ben bi kaç kez şahit oldum!
madem boyle bırseye sahıt oldun hemde bırkac kez neden gelıpte bakmadın ne acaba dıye?
bende duydum nasadan roket yakıtı almıslar onu koyuyor ahm :hahaha:
icomvtec
18-03-2012, 03:51
yawas ahmet abi ölecezzz :) yeminle sesli güldümmmm :)
percussionali
18-03-2012, 05:02
http://f1203.hizliresim.com/v/l/3mmfy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Ürün Açıklaması-
Bidon Ölçüleri: Boy:32cm /En:18cm/Yükseklik:12cm
Gaga Ölçüsü:Boy:13cm /En:4cm
Aracınızda,teknenizde,evinizde çok amaçlı kullanışlı bir bidon olarak üretilmiştir.
Özel gagası ile rahat boşaltım sağlar.
Akaryakıt içinde iken sızdırma yapmaz.
İşi bittiğinde gagasını içine alır.
gördüğün bidon bumuydu ?
ocean0636
18-03-2012, 08:09
Ahahahha video fena olmus net guldum :D Allah nesenizi bozmasin :)
Araclara MaşAllah ...
iki aracada maaşşallah illaki birdaha denersiniz.
ama video hakikaten komik olmuş ali. 5 boy güldüm:)
emre_277
18-03-2012, 11:48
çok çok iyi olmuş ya ellerinize sağlık :D
aLperTunga
18-03-2012, 12:23
Evet ben hala dogru düzgün cevap alamadım..
PERSONEL ALİ o kadar ugraşacagına tek kelime ile arabaya ne koyuldugunu yaz..
Evet yokmu içinizde biz bu arbaya bunu koyuyoruz diyecek..neden herkes sus pus?
Polemik yaratmak için sormuyorum ben bu soruyu sadece gördüğümü soruyorum?
senin tahminin ney_? :)
ne koymuş olabilirler sence.
Alicanrs
18-03-2012, 12:27
Maşallah iki aracada Allah kaza bela vermesin
aLperTunga
18-03-2012, 12:28
senin tahminin ney_? :)
ne koymuş olabilirler sence.
önemli olan benim tahminim değil..o araca ne koyuldugu!
Önceki postlara bakılırsa serkan okan aracta ne yakıt kullanıldı diyor.uruc shell 97 oktan diyor..neyse uzatmayalım..arac sahibleri ne koyduklarını yazacaklar inşallah.!
+++++jb 106
yazmim diyorum da olmuyo sen nerde ne gördün ya ben merak ettim araca yakıt falan koyuldugunu kendine iş arama şimdi diyosunki ortaya lafı atim ne olursa olsun bu ne ya sizle birdaha araba falan denenmez dün akşam selçukla da denedik çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadık ama ziz heralde yediiremiyosunuz bırakın allah aşkına insanaları boklamaya çalışmayın yakışmıyor size
aLperTunga
18-03-2012, 12:36
yazmim diyorum da olmuyo sen nerde ne gördün ya ben merak ettim araca yakıt falan koyuldugunu kendine iş arama şimdi diyosunki ortaya lafı atim ne olursa olsun bu ne ya sizle birdaha araba falan denenmez dün akşam selçukla da denedik çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadık ama ziz heralde yediiremiyosunuz bırakın alla aşkına insanaları boklamaya çalışmayın yakışmıyor size
bak ahmet benı tanımıyorsun dogru düzgün o yüzden bokklama moklama bana göre işler değil kardeşim..
Ben görmediğim bişeyi sormam kimseye..ben sana gördüm diyorum!!!
Sende hiç uzatma benım soruma doğru dügün lafı yuvarlamadan cevap ver!!
Ben kimsenin arabasını boklamam kardeş..bundan sonra bol bol görüşürüz tanırsın benı!!!
sen kimsin ben senin soruna cvp verecem yaa emri baaki konuşma istersen
ue geçmemiş ki geçmiş gibi bagırmalar cagırmalar..2 araçta aynı giden araçlar hangisi günündeyse geçer..100 metre gerıden ızledıgımız vıdeoyla da kımse anlayamaz taraflı spikerlede kimse anlayamaz..ama bide jb ve arkadaşlarının cektıgı vıdeolarla izlemek ısterdım..nyse 2 araca da maşallah..ama kimseye bukadar kama bilemeye gerek yok bence
kim koyuyodu yakıtı nerde gördün benmi koydum
jb 106 satıldımı arkadaslar hala ankaradamı?
önemli olan benim tahminim değil..o araca ne koyuldugu!
Önceki postlara bakılırsa serkan okan aracta ne yakıt kullanıldı diyor.uruc shell 97 oktan diyor..neyse uzatmayalım..arac sahibleri ne koyduklarını yazacaklar inşallah.!
bence senin ne düşündüğün de önemli.
neyse çözersiniz inşaallah
ue geçmemiş ki geçmiş gibi bagırmalar cagırmalar..2 araçta aynı giden araçlar hangisi günündeyse geçer..100 metre gerıden ızledıgımız vıdeoyla da kımse anlayamaz taraflı spikerlede kimse anlayamaz..ama bide jb ve arkadaşlarının cektıgı vıdeolarla izlemek ısterdım..nyse 2 araca da maşallah..ama kimseye bukadar kama bilemeye gerek yok bence
5 vitesin sonunda ue 106 yarım boy önde oluyo ve o şekilde yarış bitiyo
aLperTunga
18-03-2012, 12:43
kim koyuyodu yakıtı nerde gördün benmi koydum
evet ahmet sen koydun yakıtı!ha şunuda belirtteyim allah yukarda yalan konuşmam ue jb denemesinde biz sizden sonra geldik ataşehire..
1 ay önce felan biz kavacık sapağında sizi bekliyorduk siz mamilerle geldiniz ueyi sen kullanıyordun..siz geldiniz kavacıktan atasehıre gıderken sen emnıyette durdun ve araca bidonla yakıt koymadınmı sonra benımle denedin?sonra sihay turbo corsayla !
Hatırladınmı ahmet?
ya ne adamsın araba orda stop etti YOLDA KALDI o zaman lar aracın benzin göstergesinde arıza vardı uruç bidon alıyodu yanına yolda kalmamak için şansada tam zizin yanınıza geldik orda kaldı HEM SENİN VTS İ GEÇMEK İÇİN YAKITA GEREK YOK
aLperTunga
18-03-2012, 12:46
5 vitesin sonunda ue 106 yarım boy önde oluyo ve o şekilde yarış bitiyo
bak ahmet Sen hala anlamıyorsun araclar uzunda yurudukerı zaman camurluk boyu oynarlar..bizde buna kafa burun diyoruz bilmem anlatabildimmi..camurluk öne cıkıp gectim ilan etme kendini..burda kimse cocuk değil..yok cumarluk öne cıktım yarış bitti felan!
ona bakarsan 5te jb öne cıkıyor tam gidecek sen bırakıyorsun buna ne diycenn..
Kimsenin kimseyi gectiği yok!!
ahmet harbi yakıt varsa bana da satın lan :) ehueheu ciddiyim:)
Alicanrs
18-03-2012, 12:48
nos neyine yetmiyor ?
:hahaha:
Arabaya yakıt koyacam bide herkesin içinde 10 15 araba vardı sizin yanınıza geldigimizde sence mantıklımı öküzün altında buzaga arama:D:D
nos neyine yetmiyor ?
:hahaha:
adi herif arac içi çekimim var dün akşama ait nosa nasıl bastığımı görürsün:)
lan ne nosu hasta etme millet ciddiye alıyor yazma alican nos filan.
adamların konuyuda dağıtmayak.
kanka gel 10 lt 100 lira dükkanda kendi imalatımız :d
aLperTunga
18-03-2012, 12:54
ya ne adamsın araba orda stop etti YOLDA KALDI o zaman lar aracın benzin göstergesinde arıza vardı uruç bidon alıyodu yanına yolda kalmamak için şansada tam zizin yanınıza geldik orda kaldı HEM SENİN VTS İ GEÇMEK İÇİN YAKITA GEREK YOK
Şansa bakki tam bizim yanımıza gelince benzininiz bitti?
Role geliyorsunuz eksik benzimle sonra yolda araba stop edyor ve yolda kalıyor!!
O bidona koydugunuz yakıtı neden baştan depoya koymadınız o zaman..yolda kalmamış olurdunuz?
Bak ahmet mütevaziliğini bozma istersen!yoksa bende bozacam yok senın vtsyi gecmek için yakıta felan gerek yok..ue ile benım saxoyu aynı klasman olarak görüyorsan sana başka bişey demiyorum işte bu kadar anlıyorsun bu işlerden..
106 lar fena yürüyor masallah:icon_tup:
Bayrampaşalı
18-03-2012, 13:06
bilmedigim için bısey sormak istıyorum araca methanol yada başka bı yakıt koysalar ne kadar fark edicekki ?
uRuç_106
18-03-2012, 13:42
Role geliyorsunuz eksik benzimle sonra yolda araba stop edyor ve yolda kalıyor!!
O bidona koydugunuz yakıtı neden baştan depoya koymadınız o zaman..yolda kalmamış olurdunuz?
Bak ahmet mütevaziliğini bozma istersen!yoksa bende bozacam yok senın vtsyi gecmek için yakıta felan gerek yok..ue ile benım saxoyu aynı klasman olarak görüyorsan sana başka bişey demiyorum işte bu kadar anlıyorsun bu işlerden..
bak kardeş inanman için yakıt koyana illa küfür mü etmemiz gerekiyo ? koymadık diyosak koymamışızdır, sana burda kaç kere söylendi, göstergem bozuk olduğu için ben hep yanımda yedek benzin taşırım. hee biz sana nekadar doğruyu söylesekte boş.bu yakıt konusunu fazla uzatmaya gerek yok.senide inandırmak zorunda değiliz;)
aLperTunga
18-03-2012, 13:49
bak kardeş inanman için yakıt koyana illa küfür mü etmemiz gerekiyo ? koymadık diyosak koymamışızdır, sana burda kaç kere söylendi, göstergem bozuk olduğu için ben hep yanımda yedek benzin taşırım. hee biz sana nekadar doğruyu söylesekte boş.bu yakıt konusunu fazla uzatmaya gerek yok.senide inandırmak zorunda değiliz;)
tamam uruc kardeşim koymadık diyorsan öyle olsun..ben uzatmak istemıyorum zaten klavye muhabbeti bozuyor benı..ben sadece gördüğümü sormak istedim..cevabınıda aldım..eyw
percussionali
18-03-2012, 13:52
ya ne oluyo meydanı boş buldunuz saldırıyosunuz alper adam senin kalasmanın olmadığı için zaten yakıt koysa senin için yakıt koymaz arkadaş senin araban300 kuruş yakıyodur alırsın 50 lira benzin rollingini yaparsın 100 lira benzinle 100 km yol yapıyosun belki daha az sen 100 lira alıpta rollinge çıkazssın 50 alırsın 20 alırsın çıkarsın ağırlık yapmasın diye hem 100 lira alıyoz hemde 5 litre daha alıyoz yedek olarakbende de belli bir limitin altına düşüncede patırdama yapıyo daha da gidersen benzin zaten bitiyo göstergesi bozuk ortaya ue ne koyuyo diyip bi laf atarsan bite isteklerinin arasında sakına benzini bittiyodiye sebep uydurmayın diyede konuçşursan sana bende ahmtte veya bi başkasıda doru düzgün cvp vermez mantıklı bi soru sorarsın kendi çıkkını kendin yaratmassın bitiyosa bitiyo şunu belirteyin BEN BU CAMİNIN İÇİNDEYSEM ORAYA NE EKSİK GELİRİM NEDE İNSANLARI KONUŞTURURUM BURADA BEN ORAYA EKSİK GELMEM YAKIT VS BİŞY KOYACAKSAMDA ORADA KOYMAM SİZ PATIRDAMAMMIZ VAR VS VS DİYİP KENDİNİZİ KADIRMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ BİZ GENE BİYŞ DEMEDİĞİMİZ HALDE ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ UR EĞER JB Yİ ÇAMURLUK GEÇİYOSA GEÇİYODU BUNU KABULNİCEKSİN KABULLLENEMİYOSAN ROLLİNGE ÇIKMIYACAKSIN DRAGLARA GELİRSİNİZ YOK ÖYLE OLDU YOK BÖYLE OLDU DEMEZ KENDİ ARCINI BELLİ EDERSİNİZ AHMETİN CVP VERMEDİĞİ İÇİN BEN SANA CVP VERİYORUM BURADA BIRAKIN ARTIK ŞU NEKOYUYO MUHABBETTİNİ BEN ŞİMDİ SANA SENİN ARBANDA ŞU VAR DESEM NASIL SAVUNMAYA GEÇRSİNİZ AMA BİZ SİZİN GİBİ SOVUNMADA BEKLEMİYORUZ KONUYUAÇARIZ TAKİP BİLE ETMEYİZ RAHATIZ YANİ ANLICAN HİÇ KASMIYOZ KENDİMİZİ 7/24 TECHE TAKILMIYOZ HERHALDEKONUYU AÇTIM KAÇTANEYORUM YAPTIM DİKAT ET O YÜZDEN ÖYLE BİR SORU SORARASAN BÖYLE CVP ALIRSIN polomik yaratmaya gerek yok alper senin aracınlada benim sarıyı ;)
uRuç_106
18-03-2012, 13:57
tamam uruc kardeşim koymadık diyorsan öyle olsun..ben uzatmak istemıyorum zaten klavye muhabbeti bozuyor benı..ben sadece gördüğümü sormak istedim..cevabınıda aldım..eyw
anlayışın için sağolasın kadeşim ;)
aLperTunga
18-03-2012, 14:03
ali allah aşkına kısa kısayaz gözlerim yoruldu hepsini okuyamadım..
Tamam kardeş yakıt yoksa yoktur..ama o dumanada bi baktırın..;)
percussionali
18-03-2012, 14:06
ali allah aşkına kısa kısayaz gözlerim yoruldu hepsini okuyamadım..
Tamam kardeş yakıt yoksa yoktur..ama o dumanada bi baktırın..;)
biliyom susturmak için yazdım zaten okadar yazıyı insnalar uzun olunca yazı okumuyo okmayıncada cvp vermiyo :D her iki tarafta mutlu oluyo :D GÖRDÜĞÜN BİDON BUYDU DİMİ EĞER BU DEĞİSE ÖTEKİSİDİ BU GAGALI OLAN ::D
http://f1203.hizliresim.com/v/l/3mmfy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Ürün Açıklaması-
Bidon Ölçüleri: Boy:32cm /En:18cm/Yükseklik:12cm
Gaga Ölçüsü:Boy:13cm /En:4cm
Aracınızda,teknenizde,evinizde çok amaçlı kullanışlı bir bidon olarak üretilmiştir.
Özel gagası ile rahat boşaltım sağlar.
Akaryakıt içinde iken sızdırma yapmaz.
İşi bittiğinde gagasını içine alır.
gördüğün bidon buydu dimi ama :D ?[/QUOTE]
okan_berke
18-03-2012, 14:10
Yeter be yeter nedir bu mevlamin REG kestiye ceza olsun kanka her seyde bı hayır vardır
uRuç_106
18-03-2012, 14:12
Yeter be yeter nedir bu mevlamin REG kestiye ceza olsun kanka her seyde bı hayır vardır
isyan yok kanka herşeyde vardır bi hayır.
percussionali
18-03-2012, 14:13
yeter be yeter nedir bu mevlamin reg kestiye ceza olsun kanka her seyde bı hayır vardır
okan saki isyan moduna geçtin demmekk ihayırlısı böyle kardeşim
şansa bakki tam bizim yanımıza gelince benzininiz bitti?
ali gereken cevabı yazmış benim bu işlerden ne kadar anladıgmı jb yanıma geldigi zaman alamışsındır kaonuyu uzatmaya gerek yok yüz yüze bakan insanlarız sonuçta ama konu uzamaya devam ederse percussion ali senin içinde bir vdeo hazırlar demedi deme :D:D
Ue geçemediki neyin sevinmesini yapmıssınız bu kadar anlamadım.araçlar denerken bende ordaydım bi denemede ue kafa cıkarıyo diger denemede orcunun arac kafa cıkartıyo bu video göre geçtik diyemezsiniz araçların ikiside aynı bence..
Ue geçemediki neyin sevinmesini yapmıssınız bu kadar anlamadım.araçlar denerken bende ordaydım bi denemede ue kafa cıkarıyo diger denemede orcunun arac kafa cıkartıyo bu video göre geçtik diyemezsiniz araçların ikiside aynı bence..
vdeoyu dikkatli izle her noktasını vdeo senin için bişeler anlatır 10 sn
kanka gel 10 lt 100 lira dükkanda kendi imalatımız :d
Dizelede olurmu bu bende geliyorum :D
Ciddiyeti artsin :D
Tekrardan masallah :)
şimdi not al sölediklerimi :)
1lt kezzap
500gr hakiki adana şalgamı
500 gr por çöz
araç dizel se mutlaka komili zeytin yagı100 gr
alt devir için inekyagı
üst devir için terem yag
bi kaba koy iyice karıştır 2 gün beklet açık havada 3 gün dolaba koy donsun sonra bklet güneşte artı 30 hp biz denedik oldu dayno öncesi sonrası yaptık:D:D
131mirafiori
18-03-2012, 15:50
Tatlıya bağlanmış bir 106 konusu görmek şaşırtıcı :D
Maşallah araçlara...
şimdi not al sölediklerimi :)
1lt kezzap
500gr hakiki adana şalgamı
500 gr por çöz
araç dizel se mutlaka komili zeytin yagı100 gr
alt devir için inekyagı
üst devir için terem yag
bi kaba koy iyice karıştır 2 gün beklet açık havada 3 gün dolaba koy donsun sonra bklet güneşte artı 30 hp biz denedik oldu dayno öncesi sonrası yaptık:D:D
Pm aticaktin herkez gordu simdi :(
Neyse kimse ugrasmaz bunla ama ben simdiden basladim kezzap yerine selulozik tinerde deniyelim madem :D ali beydende gagali bidonu isticem :D
percussionali
18-03-2012, 15:56
Dizelede olurmu bu bende geliyorum :D
Ciddiyeti artsin :D
Tekrardan masallah :)
gel kanka gel ben yapıyom benzini sırrınıda açıklaya bilirim
YAKIT ARTTIRMA YÖNETMİnin SIRRI sadece PERCUSSİONALİ'de TECH üyelirine ÖZEL
İÇİNDEKİLER
bismillahirahmannurrrahim
1 adet Sehell istasyonu buluyoruz bu çok önemli
1 adet kesinlikle GAGA lı olmak şartıylar benzin bidonu
gusul abdesti
ayetelkürsi VE karınca duası
HAZIRLANIŞI
evet arkadaşları benzin istasoynumuzu bulduktan sonra pompacı abimize ilk önce selamın aleyküm dememiz şart ondan sonra pompacı abi tipini beğenirse senden kimlik sormaksızın istediğin şeyi veriri sana sonra abicim bana 97 oktan benzin verirmisin dediğinde tabiki verirrim derse hemen GAGALI kırmızı bidonunu poşetinden çıkartıyosun sonra 25 tl lik 97 lik benzinini alıyosun buraya DİKKAT pompayı gagalıdan içeri sokarken başlıyo mevzu eline aldığı zaman pompacı pompayı başlıyosun BİSMİLLAHİRAHMANNURRAHİM besmelemizle başladıktan sonra diğer yapılacakları yapıyoruz dolmaya başlarken AYETELKÜRSİ ve KARINCA DUASINI okuyoruz yanlız bakın çok dikkat etmeliyizki süremiz az olduğu için iki DUA yı da pompa atana kadar bitirmemiz gerekir çünki OKTANI az olur ozamanda bir işe yaramaz BEN iki kere okuyorum düşününü iman gücümü bitene kadar o yüzden OKATAN yüksek oluyo herhalde 130 ila 150 arası flan oluyo diye düşünüyorum bu bilgiler anonim dğeildir telif hakkı percussionaliye aittir lütfen hiçbir yerde paylaşmayınız paylaşırsanız gereken 2.3.3- Mülga 403 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununa göre telif hakkkı olan OKTAN arttırma ustübü üzerinden işlem yapılacaktır. tşkkürler BY percussionali ;)
Bayrampaşalı
18-03-2012, 16:14
işin gücün yokmu senin başkan yaa dükkanda kahkaha attım okurken :hahaha::hahaha:
uRuç_106
18-03-2012, 16:14
gel kanka gel ben yapıyom benzini sırrınıda açıklaya bilirim
YAKIT ARTTIRMA YÖNETMİnin SIRRI sadece PERCUSSİONALİ'de TECH üyelirine ÖZEL
İÇİNDEKİLER
bismillahirahmannurrrahim
1 adet Sehell istasyonu buluyoruz bu çok önemli
1 adet kesinlikle GAGA lı olmak şartıylar benzin bidonu
gusul abdesti
ayetelkürsi VE karınca duası
HAZIRLANIŞI
evet arkadaşları benzin istasoynumuzu bulduktan sonra pompacı abimize ilk önce selamın aleyküm dememiz şart ondan sonra pompacı abi tipini beğenirse senden kimlik sormaksızın istediğin şeyi veriri sana sonra abicim bana 97 oktan benzin verirmisin dediğinde tabiki verirrim derse hemen GAGALI kırmızı bidonunu poşetinden çıkartıyosun sonra 25 tl lik 97 lik benzinini alıyosun buraya DİKKAT pompayı gagalıdan içeri sokarken başlıyo mevzu eline aldığı zaman pompacı pompayı başlıyosun BİSMİLLAHİRAHMANNURRAHİM besmelemizle başladıktan sonra diğer yapılacakları yapıyoruz dolmaya başlarken AYETELKÜRSİ ve KARINCA DUASINI okuyoruz yanlız bakın çok dikkat etmeliyizki süremiz az olduğu için iki DUA yı da pompa atana kadar bitirmemiz gerekir çünki OKTANI az olur ozamanda bir işe yaramaz BEN iki kere okuyorum düşününü iman gücümü bitene kadar o yüzden OKATAN yüksek oluyo herhalde 130 ila 150 arası flan oluyo diye düşünüyorum bu bilgiler anonim dğeildir telif hakkı percussionaliye aittir lütfen hiçbir yerde paylaşmayınız paylaşırsanız gereken 2.3.3- Mülga 403 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununa göre telif hakkkı olan OKTAN arttırma ustübü üzerinden işlem yapılacaktır. tşkkürler BY percussionali ;)
kanka naptın sen, o araba yürürse iman gücü ile yürür :D
bende arabaya bindiğimde ayetel kürsiyi okuyorum kafama takkemi takıyorum aşağı yukarı 3 boy fark ettiriyo :D tarafımdan tescillenmiştir:icon_tup:
percussionali
18-03-2012, 16:18
işin gücün yokmu senin başkan yaa dükkanda kahkaha attım okurken :hahaha::hahaha:
ya ben kendi halinde memur bi adamım birisi bişy yazınca sol tarafımdan bişy geliyo kılık dğeiştiriyom kafamda fil ler sevişmeye başlıyo sonrasını CEVAPLA butonuna basana kadar bende hatırlamıyom:D
bu arada 3 tane misafirimiz var dışarda kalmayın buyurun gelin soğukta dışarısı biraz :D
mami_makinen
18-03-2012, 16:20
Ulan ali gulmekten karnim agridi yeter tamam ::)))
Bayrampaşalı
18-03-2012, 16:22
ya ben kendi halinde memur bi adamım birisi bişy yazınca sol tarafımdan bişy geliyo kılık dğeiştiriyom kafamda fil ler sevişmeye başlıyo sonrasını CEVAPLA butonuna basana kadar bende hatırlamıyom:D
bu arada 3 tane misafirimiz var dışarda kalmayın buyurun gelin soğukta dışarısı biraz :D
:hahaha::hahaha:
o karışımdan bende istıyorum senın kendı ellerınle hazırlaman lazım ama yoksa güzel olmaz :D benim arabamda yurusun :cool:
mami_makinen
18-03-2012, 16:23
Merakimi gidermek icin biraz once reg in sanzimani soktum baskinin yan demirin viri S harfine donmus ::))) yanlis anlamayin arabaki baski madein ENGLAND ::)))
şükürler olsun ben burdayımmm....
gelelim size ahm performanceee
ya sen neyi geçtin neyin bu kadar sevincindesin anlayamdım 210 larda arkama düşmeye başlayınca neden frene basıyor bomboş önün her seferinde 8.0 yazılım var buda 220 demek 13.59 ne oldu 5 vites çok iyidi bırak o zaman sana telden dedim
cengiz sana gelince seni çok farklı tanırdım ama hiç olmadı
ue resmen arkama düşüyor farları yansıor ue yarım boy önde diyon ben gözlerim bozuk sanıyordum ama benden de kötüleri varmış
ue sadace bir deneme harici bana yarımı bırak çeyrek kafa bile çıkartamadı bende 210 kadar önden çekim videolarda var onlarıda yükleyecem o zaman yorumu merak ediyorum ben pırlaya pırlaya böyle gidiyorsan JB ye kocaman maşallah gerçekten ben kendimi başarılı sayıyorum ...
percussionali
18-03-2012, 16:23
Ulan ali gulmekten karnim agridi yeter tamam ::)))
mami abi ve saygı değer TECH kardeşlerim akşama AHM performancede mangal partisi verelim diyoz ne diyonuz şenlik yapalımmı ?
mami_makinen
18-03-2012, 16:25
mami abi ve saygı değer TECH kardeşlerim akşama AHM performancede mangal partisi verelim diyoz ne diyonuz şenlik yapalımmı ?
Farketmez seninle her turlu ortama varim tek rakibim sensin gerisi yalan :))
percussionali
18-03-2012, 16:27
ya sen neyi geçtin neyin bu kadar sevincindesin anlayamdım 210 larda arkama düşmeye başlayınca neden frene basıyor bomboş önün her seferinde 8.0 yazılım var buda 220 demek 13.59 ne oldu 5 vites çok iyidi bırak o zaman sana telden dedim
ue resmen arkama düşüyor farları yansıor ue yarım boy önde diyon ben gözlerim bozuk sanıyordum ama benden de kötüleri varmış
ue sadace bir deneme harici bana yarımı bırak çeyrek kafa bile çıkartamadı bende 210 kadar önden çekim videolarda var onlarıda yükleyecem o zaman yorumu merak ediyorum ben pırlaya pırlaya böyle gidiyorsan JB ye kocaman maşallah gerçekten ben kendimi başarılı sayıyorum ...
ya orçun bırak şimdi o önde bu önde DRAG lar yaklaşıyo getirrisin kardşeim arabanı draglara kimn ne olduğunu herkez görürüz o geçti bu geçti mevzusu başlamasın şimdi şuan burada parmaklarımızı yormaktan başka bişy olmaz sende bende tekrardan banlanırız olacağı o olur mevzuyu uzatmaya gerek yok ;)
anlat anlat heyecanlı oluyo nerde arkana düştüm erken bastıgındamı
mami_makinen
18-03-2012, 16:29
Arkadaslar gerek yok uzatmayin onumuz yaz daha cok denemeler yapilir kalp kirmaya degmez ...
vdeoyu dikkatli izle her noktasını vdeo senin için bişeler anlatır 10 sn
ben o gece ordaydım peki videodaki kadar mı deniyosunuz ?
bak ne dicem sen şu aracın hazır oldugu zaman beni arasana ue benim arabam degil sana beni vts le hard cord yapim çok beklemmessin az kaldı tpluyorum arabamı
benide bekleyin araba çıksın aksilik olmazsa ordayım :D
bak ne dicem sen şu aracın hazır oldugu zaman beni arasana ue benim arabam degil sana beni vts le hard cord yapim çok beklemmessin az kaldı tpluyorum arabamı
Orçun bunlar çok hızlı hahahaha :D:D
uRuç_106
18-03-2012, 16:33
Orçun bunlar çok hızlı hahahaha :D:D
şükür sizde anladınız hızlı olduğumuzu hahahha:D kabullenmekte büyüklüktür:D
benide bekleyin araba çıksın aksilik olmazsa ordayım :D
gel kanka senle sabaha kadar denerim :d
percussionali
18-03-2012, 16:36
ÖZET liyim konuyu
araçlar normalde hepsi eşit araçlar birbirini açım açım geçme şansı yok çünki hepsi iyi ellerde yapılmış profosyonel hazırlanmış araçlar parçaları aynı KONU sadece orcunun çok fazla aracına güvenmesinye UE gelirse tünelimden gelir tutunursa ondan tutunur demesi üzerine hazırlanmış bir video yok sa kimsenin birbirini geçtiği flan yok araçların hepsi başabaş gider ya çamurluk oynar yada bir karış oda geçme sayılmaz ama okadar atara gidere cevap bu şekilde verildi 3 oçıkar 4de bu çıkar 5te kafa kafaya gider rüzgar onuntarafına fazla esse bikarış o geride kalır butarafa esse bikarış o geride kalır videoda da belirtildiği gibi sadece erken konuşmanın sebebinden dolayı hazırlanmışbir videodur gömek istiyosanızda DRAG larda sonucu görürsünüz daha fazla uzamansın sıkmaya başlıyo artık konu milletide sıkmanın alemi yok tşkkler.
mami_makinen
18-03-2012, 16:38
ÖZET liyim konuyu
araçlar normalde hepsi eşit araçlar birbirini açım açım geçme şansı yok çünki hepsi iyi ellerde yapılmış profosyonel hazırlanmış araçlar parçaları aynı KONU sadece orcunun çok fazla aracına güvenmesinye UE gelirse tünelimden gelir tutunursa ondan tutunur demesi üzerine hazırlanmış bir video yok sa kimsenin birbirini geçtiği flan yok araçların hepsi başabaş gider ya çamurluk oynar yada bir karış oda geçme sayılmaz ama okadar atara gidere cevap bu şekilde verildi 3 oçıkar 4de bu çıkar 5te kafa kafaya gider rüzgar onuntarafına fazla esse bikarış o geride kalır butarafa esse bikarış o geride kalır videoda da belirtildiği gibi sadece erken konuşmanın sebebinden dolayı hazırlanmışbir videodur gömek istiyosanızda DRAG larda sonucu görürsünüz daha fazla uzamansın sıkmaya başlıyo artık konu milletide sıkmanın alemi yok tşkkler.
anlat anlat heyecanlı oluyo nerde arkana düştüm erken bastıgındamı
canım sen anlat burda kimse enayi degil sen bence kendini avut sen jb ye geçemessin artı şeyler yapmadıgın sürece benim aracım ayarı nasıl o bile belli degil biz yıkamadan geldin siz sanayiden fark orda cumartesi günü suat abiye ugrayacaktım aracı sorunu bakılacaktı ve öyle çıkıcaktım sen geliyorum deyince bende ne olursa olsun dedim ve çıktım hatta geçilmeyi bi le bekledim ama maşşalah aracımın diyorum
sana kullan dedim bak bakalım dedim niye yanaşmadın sen var benim gibi olsan araban gaza bile basmazdım ama ben denerim sonuç şimdi bu çözülsün bi daha denemede görüşmek dilegiyle suanda en hızle benim...;)
uRuç_106
18-03-2012, 16:39
ÖZET liyim konuyu
ali kardeşim güzel özetlemiş.yaz geliyo draglar yaklaşıyo.orda 1 sanise bile önce giren kazanır.bu konuyu burda günlerce konussak bişey değişmiycek.uzatmanın anlamı yok.
canım sen anlat burda kimse enayi degil sen bence kendini avut sen jb ye geçemessin artı şeyler yapmadıgın sürece benim aracım ayarı nasıl o bile belli degil biz yıkamadan geldin siz sanayiden fark orda cumartesi günü suat abiye ugrayacaktım aracı sorunu bakılacaktı ve öyle çıkıcaktım sen geliyorum deyince bende ne olursa olsun dedim ve çıktım hatta geçilmeyi bi le bekledim ama maşşalah aracımın diyorum
sana kullan dedim bak bakalım dedim niye yanaşmadın sen var benim gibi olsan araban gaza bile basmazdım ama ben denerim sonuç şimdi bu çözülsün bi daha denemede görüşmek dilegiyle suanda en hızle benim...;)
:icon_tup::icon_tup:
hmm anladım la orçun beni aradın dediki ahmet ya bu arabada patırdama var kesiyo falan deneme olmadan sana demedimmi şundan yapar bundan yapar yardımcı olmaya çalışmadımmı benim sana bi atarım kinim olsa sana arızaların nereden oldugunu sölemem hatta gel dedim bakalım ugraşalımda dedim yalanmı ue de vardı sıkıntı patırdama çözdüm çözdügüm yeri sana da söledim belkide sen aracındaki sıkıntıyı çözdün polemik yaıyorsun kim olursa olsun benim için önce iş benim dükkanımda ypılan iki ayrı araç birbirine atar yapıyo ama ben işimi yapıyorum meslege saygı ve ben seni hiç tanımadan bir sefer bile yüz yüze gelmedigimiz halde söledim bunları sana
her neyse ben dükkana gidiyorum mangal için hazırlık yapalım gelmek isteyen arkadaşlar buyursun gelsin:)
percussionali
18-03-2012, 16:50
hmm anladım la orçun beni aradın dediki ahmet ya bu arabada patırdama var kesiyo falan deneme olmadan sana demedimmi şundan yapar bundan yapar yardımcı olmaya çalışmadımmı benim sana bi atarım kinim olsa sana arızaların nereden oldugunu sölemem hatta gel dedim bakalım ugraşalımda dedim yalanmı ue de vardı sıkıntı patırdama çözdüm çözdügüm yeri sana da söledim belkide sen aracındaki sıkıntıyı çözdün polemik yaıyorsun kim olursa olsun benim için önce iş benim dükkanımda ypılan iki ayrı araç birbirine atar yapıyo ama ben işimi yapıyorum meslege saygı ve ben seni hiç tanımadan bir sefer bile yüz yüze gelmedigimiz halde söledim bunları sana
bu moda herhalde dur bende yapim :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
eyvallah ahmet abi ama bunlara gerek yoktu ben atar yaptım evet ama ilk baştan böyle bi tavrım olmadı gerelde sizden biridiydi ue sana neler yapar öyle böyle geçer muhabbeti yaptı bende ona kızdıgım için böyle bişeyde bulundum neyse daha zevkli denemelere kusura kalma sende
percussionali
18-03-2012, 16:53
eyvallah ahmet abi ama bunlara gerek yoktu ben atar yaptım evet ama ilk baştan böyle bi tavrım olmadı gerelde sizden biridiydi ue sana neler yapar öyle böyle geçer muhabbeti yaptı bende ona kızdıgım için böyle bişeyde bulundum neyse daha zevkli denemelere kusura kalma sende
bu modayı sevdim:icon_tup::icon_tup::icon_tup:işte budur
percussionali
18-03-2012, 16:54
ozaman akşama mangala gel benden sin :D
uRuç_106
18-03-2012, 16:55
olay budur işte :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ozaman akşama mangala gel benden sin :d
çok uzak yaaa
ama neyse sunu itiraf edeyim san kadran videosuna bende çok güldüm:d
baya komik olmuşş.....
percussionali
18-03-2012, 16:58
çok uzak yaaa
ama neyse sunu itiraf edeyim san kadran videosuna bende çok güldüm:d
baya komik olmuşş.....
valla rolle çıkacağın zaman ara beni sana da bi video yapim deli olduğun birisi varsa çok iyi video yapar adam delirtirim :D
valla rolle çıkacağın zaman ara beni sana da bi video yapim deli olduğun birisi varsa çok iyi video yapar adam delirtirim :D
ŞÜPE YOK :hahaha:
goldbergbrk
18-03-2012, 17:19
videoda sipikerlik yapan arkadaş fena :D
by serçe
18-03-2012, 17:55
videoda sipikerlik yapan arkadaş fena :D
Bizzat percussionali başkan maşallah araçlara bu arada :)
Selcuk_RoL
18-03-2012, 18:01
ÖZET liyim konuyu
Kanka nokta olmus:icon_tup:
percussionali
18-03-2012, 18:06
Kanka nokta olmus:icon_tup:
akşama mangal var kanka gelsene sende al mamiyi gelin tech üyeleri ile paylaşmadığım 2 dua daha var onuda sana söylerim gelirsen o dua lar ile 167.2 oktan oluyo o sırrı seninle paylaşa bilirim ama kimseye söylememek şartıyla gagalı bidonunu al gel akşam tmm mı:D
Selcuk_RoL
18-03-2012, 18:11
akşama mangal var kanka gelsene sende al mamiyi gelin tech üyeleri ile paylaşmadığım 2 dua daha var onuda sana söylerim gelirsen o dua lar ile 167.2 oktan oluyo o sırrı seninle paylaşa bilirim ama kimseye söylememek şartıyla gagalı bidonunu al gel akşam tmm mı:D
Kanka afiyet olsun... konusurum mami abiyle duruma gore bakariz gelebilirsek arariz
percussionali
18-03-2012, 18:17
Farketmez seninle her turlu ortama varim tek rakibim sensin gerisi yalan :))
kanka maminin rakibiyim hertürlü ortama varmış akşama AHM ye bekliyom mami abi gelirmiş gagasız gelmeyin REG in speckerine benide yazarsınız artık herhalde ;) hadi akşama bekliyom ;) 1 sat sonra :D
merakımdan soruyorum polemik yaratmak için falan değil.UE yi neden Uruç kullanmıyorda Ahmet usta kullanıyor?
Bayrampaşalı
18-03-2012, 18:46
merakımdan soruyorum polemik yaratmak için falan değil.UE yi neden Uruç kullanmıyorda Ahmet usta kullanıyor?
vites atışları için olması lazım eser ahm dsg gibi :)
orçun 106 sını ferrari sanıyor heralde sıkıntılı da geçerim mantığı varmış uyandırmayalım..
yahu bende buna ayar oluyorum. madem araban bozuk neden kalkıp atar yapıp geçerim tutunamaz öyle yaparım böyle yaparım deyip klavyede boy boy geçiyorsun ?
resmen hazırlıklı bahane olmuş geçilirsem şu sorun vardı derim mantığı var gibi geldi bana.
sıkıntın varsa çözersin sabaha kadar gazlarsın .
neyin ne olduğu belli olur.
kimseyi tanımam etmem burda aracların sahiplerini yazılanlara göre az çok tanıdım ona göre yorum yaptım.
bir tane roll de sorunsuz olsun ama yok bahaneler hazır.
UE vermiş ayarı kim ne derse desin madem jb daha hızlı sıkıntılı yarışmıycaktı ŞUAN ue hızlı dahası yokk.
ben sana bi ayar veririm görürsün konuşmalarına dikkat et ue geçtigi falan yok suan en hızlı diye bişey de yok araçlar en iyi ellerde yapılmış ve kafa göz gidiyorlar arac sıkıntısına gelince cumartesi günü yapılacaktı fakat deneme cuma oldu bende geri çevirmedim
percussionali
18-03-2012, 22:45
Tech i davet ettik gelenler geldi sağolsunlar gelemeyenler mangal partisini kaçırdı kanatlar süper di finaldede tatlımızı yiyince üzerine bide çay off deymeyin percussionalinin keyfine eline sağlık AHM mangal fenaydı ;)
http://c1203.hizliresim.com/v/l/3nfq1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1203.hizliresim.com/v/l/3ngf3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1203.hizliresim.com/v/l/3ngfn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1203.hizliresim.com/v/l/3ngg2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1203.hizliresim.com/v/l/3nfp6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1203.hizliresim.com/v/l/3ngph.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
TÜH yakalandım :D
http://c1203.hizliresim.com/v/l/3nfpq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Afiyet Olsun ... Umarım bi gün yolumuz düşer bizde kanatlanırız :D percussionali yeni vidyolar bekliyoruz.. :D kimin geçtiği önemli değil
olm çok kötüsünüz :D
afiyet şeker olsun :icon_tup:
percussionali
18-03-2012, 22:55
olm çok kötüsünüz :D
afiyet şeker olsun :icon_tup:
hahahahaha kanka benim kanım sulanıyo herhalde yaa :D
percussionali
18-03-2012, 22:57
Afiyet Olsun ... Umarım bi gün yolumuz düşer bizde kanatlanırız :D percussionali yeni vidyolar bekliyoruz.. :D kimin geçtiği önemli değil
puhahahahahaha:D
puhahahahahaha:D
bu arada tanıttığınız kırmızı bidonla sizin dükkanda duran bidonlar farklı birinin yanında bölme var ? diğerlerinde yok :) bidon alırken neye dikkat edecez bunu biraz açarmısın ?
tabi ya :) benim arabayada yedirin arkada oktan arttırıcı var bagajda ondan koyun aç kalmasın :)
percussionali
18-03-2012, 23:00
bu arada tanıttığınız kırmızı bidonla sizin dükkanda duran bidonlar farklı birinin yanında bölme var ? diğerlerinde yok :) bidon alırken neye dikkat edecez bunu biraz açarmısın ?
bunlar 100 oktana göre ötekiler gagalı bu gagasız düz borulu ondan oktanı düşük :D
TÜH yakalandım :D
http://c1203.hizliresim.com/v/l/3nfpq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ahahahaha aminnnnnnnn :D :D
maşallah afiyet olsun beyler güzel olmuş mangal ,ortamınız 10 numara :icon_tup:
percussionali
18-03-2012, 23:01
tabi ya :) benim arabayada yedirin arkada oktan arttırıcı var bagajda ondan koyun aç kalmasın :)
o kokusuyla doymuştur etliri dışarda biberleri içerde bişirdik:D
o kokusuyla doymuştur etliri dışarda biberleri içerde bişirdik:D
hahahah :icon_tup:
percussionali
18-03-2012, 23:04
ahahahaha aminnnnnnnn :D :D
maşallah afiyet olsun beyler güzel olmuş mangal ,ortamınız 10 numara :icon_tup:
çok şükür kardeşim allah bozmasın yıllardır beraberiz artık kardeş olduk arkaşlıktan çıktı bizim iş içimizde kötü niyetli insan olmadığı için hepsi sütten çıkmış akkaşık olduğu için ortamımız çok süper:D
Selcuk_RoL
18-03-2012, 23:06
Afiyet olsun beyler:icon_tup:
percussionali
18-03-2012, 23:07
Afiyet olsun beyler:icon_tup:
selcuk nerdesin abi sana 4 bidon ayarladım gagasız ama specklerine benide yazarsın arık dimi ?:soru: