Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bz s3 & ygz type r beklenen video

Sayfa : [1] 2

34GUN34
23-03-2012, 01:17
ujJoSy43iYU

arkadaşların ısrarı üzerine polemiği ortadan kaldırmak için denedim yasin kardeşim HAKAN abi 10 boy demişti sen 5 boy ancak demiştin ama ikinizde yanıldınız 20 BOY gibi bişey oldu bi yerden sonra boy mefhumu ortadan kalkıyo özelden KISMET OLURSA deneriz demiştin ayağına kısmet geldi güzel bi deneme oldu yasin kardeşim maşallah YGZ çok çok iyi giden bi type r kazasız belasız.

gerçek stage2+ S3 bu .

powershop BAYÇU abime özel ilgisinden dolayı teşekkür ederim. emeğe saygı.

audilover
23-03-2012, 01:22
Masallah S3 farkli gidiyor....

Dou
23-03-2012, 01:25
Maşallah iki araca da, kazasız belasız

Ö.öztüRk
23-03-2012, 01:30
2 aracada maşallah s3 çok iyi allah kaza bela vermesin

cix boy
23-03-2012, 01:38
maşallah 2 aracada s3 çok iyi yürümüş :)

MECOO
23-03-2012, 02:01
İki aracada maşallah. S3 farkını göstermiş.

ERTAN
23-03-2012, 02:07
Kimse s3 u yakaliyamamis :)

Gunes G.
23-03-2012, 02:44
Diger s3 ile denemeden once zaten bu sekilde gider diye dusunuyorduk s2+ dendiginde, hatta Yasin'e dedik ciddi gecer s3 soyledikleri gibiyse diye, s3 gecilince de dedik ya speclerde bir yanlis bilgilendirme var ya da aracta bir sikinti var diye.

Bu arada guzel deneme olmus, iki aracta kendi siniflarinda cok ciddi yuruyor...

react1ve
23-03-2012, 02:54
Diger s3 ile denemeden once zaten bu sekilde gider diye dusunuyorduk s2+ dendiginde, hatta Yasin'e dedik ciddi gecer s3 soyledikleri gibiyse diye, s3 gecilince de dedik ya speclerde bir yanlis bilgilendirme var ya da aracta bir sikinti var diye.

Bu arada guzel deneme olmus, iki aracta kendi siniflarinda cok ciddi yuruyor...

aracta sıkıntı oldgunu zaten bılıyorz.bz nın ustunde kı parcalar bızım aracımzda da mevcut..aynı paralara aynı saatler harcanarak yapıldı..yasınde gecılecegını bıle bıle bızı kırmamak ıcın denedı saolasn..sorun hallolsun sıkntlar ortadan kalkar.specler aynı verıldıgı gıbı eksıgı yok..

EREN34
23-03-2012, 05:11
Masallah araclara.

alicancalis
23-03-2012, 06:54
Guzel video, elinize saglik.

B.Aktepe
23-03-2012, 07:27
Vay be maasallah :)

typermelih
23-03-2012, 07:28
burda ümitin aracı stage 2 + iken yani senin eski aracın hacı kardeşim,kamerin yüklü typer ı ile denendiğinde beyle direk senin araç gibi ayıra ayıra gitmiyordu helal olsun aracına valla.senin araçta 2 tanemi k04 var :)

ernc
23-03-2012, 07:41
Masallah araclara..

chare
23-03-2012, 07:46
ooooo baya bi fark olmuş, S3 farklı geçmiş..

araçlarınıza maşallah...

s2k
23-03-2012, 07:48
vay be maasallah :)

100-200u kac acaba :D:D:D

despe
23-03-2012, 07:52
type-r geçilmiş :(

:D :D

DENON
23-03-2012, 07:55
type-r geçilmiş :(

:D :Dtyper cacıkmış :D :D

s2k
23-03-2012, 07:57
typerda sorun var sanırım :beuj:

dirk
23-03-2012, 07:57
almancı duygularım kabardı bu s3 1.8T mi 2.0TFSI mi ?

B.Aktepe
23-03-2012, 08:00
100-200u kac acaba :D:D:D

len geyik yapma s3 hızlı :)

s2k
23-03-2012, 08:02
len geyik yapma s3 hızlı :)

ya bırakkkk sesine kurban olduuummmmun NAsı :D:D:D daaaaaaaaaaaatatadaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D

despe
23-03-2012, 08:04
selenoidin fişi çekik olmasın sakın :D

maşallah s3 ciddi yürümüş :D

TYPERHAKAN
23-03-2012, 08:05
evet arkadaşlar hacınında dediği gibi gerçek stage2 s3( bz s3 ) ben diğer s3 sıkıntılar giderildiğinde yine hacı nın geçeceğini buradan size söyliyim.şu an hiçbir stock turbolu s3 hacıyla yürüyemez.powerşhop BAYÇU nun bz s3 te özel emeği var .burdan tekrar tekrar teşekkürler BAYÇU.

CeM öZeR
23-03-2012, 08:07
Sonuç olması gerektiği gibi. Maşallah kazasız belasız.

B.Aktepe
23-03-2012, 08:08
ya bırakkkk sesine kurban olduuummmmun NAsı :D:D:D daaaaaaaaaaaatatadaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D

hep bir içinde minibuscülük var itiraf et :)

s3 e maşallah tekrardan. 100-200 hızlanma sürelerini de görmek isteriz.

XoR
23-03-2012, 08:10
Maşallah araçlara :)

Bakalım Type-R turbo olsaydı diyecek olan günün şanslısı kim :p

DENON
23-03-2012, 08:13
ya typer turbo olsaydı ???

dirk
23-03-2012, 08:15

o zman type R geçerdi.. =) o halde tayyar iyi araba

TYPERHAKAN
23-03-2012, 08:21
hacım ben 10 boy demiştim ama demekki ben bu işleri unutmuşum,20 boy olacağını tahmin edememiştim,maşaallah bz s3 e.

Bayrampaşalı
23-03-2012, 08:22
masallah s3 mukemmel tam specleri nelerdir acaba ?

ceco
23-03-2012, 08:24
hacım masallahh dier konuda ben sonucu az cok söylemiştim ama yınede denemıssınız. ıkı aracada masalllahh.

hakan abının dedıgıı gıbı hacımın S3 stage2 + ya göre haddinden ıyı gıdıyor bence.

masallah.

KMR2-GT
23-03-2012, 08:33
stage 2+ cupra la denemesı lazım bence bu s3 un:) maşallah ıkı aracada

Tolga-R
23-03-2012, 08:47
masallah araclara. video zaten milletin soylediginden, tahmininden farkli bi sonuc cikmamis. Biz o gece yasine s3 un net gececegini soylemistik. kendide kabuk etmeisti ediyorda hala.

ocean0636
23-03-2012, 08:49
Link ekleyebilirmi birisi rica etsem..

orhan_guney
23-03-2012, 08:54
link eklermisiniz beyler.

Selman
23-03-2012, 08:56
Maşaallah S3 ciddi yürüyor. Bütün araçlara maşaallah.

Bayrampaşalı
23-03-2012, 08:58
BZ S3 & YGZ TYPE R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ujJoSy43iYU&feature=player_embedded)

buyrun burayada ben eklıyım

Enes-x
23-03-2012, 09:07

cevabı arama butonu kadar yakın :D

http://www.techturkey.com/forum/videolar/104886-suc-cupra-vs-th-type-r.html

Serhat Y.
23-03-2012, 09:20
ve Yasinim rüyadan uyanır:) moruk naaptın sen yaa cengaverler gibisin 3 tane stage bilmem kaç tsi ın içine sızmışın:D
tebrikler deneyen araçlara,
Yasin bizim setup atmosferik araçların deneme yapacağı sınıfları söylüyoum; stage3 1.4-1.6 aşırı besleme(coopers,1.4tsi vb.) 2.0cc. 280-300hp.arası aşırı beslemeler.(cupra,meg.rs vb.)
Atmosferiktede belli zaten(2.0cc. modifiye edilmiş tüm hothach ler ve bmw lerde e36-46 m series)

xq288
23-03-2012, 09:36
maşallah tüm araçlara .. s3'e ayrı maşallah... kazasız belasız sürüşler..

BZ S3 & YGZ TYPE R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ujJoSy43iYU&feature=player_embedded)

buyrun burayada ben eklıyım

abi sen her konuda link paylaşıyorsun galiba az önce bi konuda da sen koymuştun :)

yasin_R
23-03-2012, 09:37
ujjosy43iyu

arkadaşların ısrarı üzerine polemiği ortadan kaldırmak için denedim yasin kardeşim hakan abi 10 boy demişti sen 5 boy ancak demiştin ama ikinizde yanıldınız 20 boy gibi bişey oldu bi yerden sonra boy mefhumu ortadan kalkıyo özelden kısmet olursa deneriz demiştin ayağına kısmet geldi güzel bi deneme oldu yasin kardeşim maşallah ygz çok çok iyi giden bi type r kazasız belasız.

Gerçek stage2+ s3 bu .

Powershop bayçu abime özel ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Emeğe saygı.

MUSTAFA GÜNEŞ senin yaşın kaç_?

Bayrampaşalı
23-03-2012, 09:38
maşallah tüm araçlara .. s3'e ayrı maşallah... kazasız belasız sürüşler..

abi sen her konuda link paylaşıyorsun galiba az önce bi konuda da sen koymuştun :)

soruyolar bende yardımcı olmaya calısıyorum kötümü :)

Selcuk_RoL
23-03-2012, 09:43
Zaten bu arabalar denk degil bu kadar senedir bu isle ugrasan adamlardiniz bu video ile ovunenmi var?

ceco
23-03-2012, 09:46
denemelerin dostca oldugunu sanıyorduk ama sanırım oyle değilmiş.

onursoytam
23-03-2012, 09:49
stage 2 beyaz cupra ile satage 2 S3 denmesi varmı ?

maşallah gazlayan bütün araçlara

ceco
23-03-2012, 09:50
stage 2 beyaz cupra ile satage 2 S3 denmesi varmı ?

maşallah gazlayan bütün araçlara

beyaz cupra stage 2 deil diyebiliyorum sadece stage 2 yazılım war onda.

yasin_R
23-03-2012, 09:54
Ben aks birsey iddea etmedim dün akşam yasananlardan sonra bu kadar saygısız lık olamaz diyorum,

serhat rüya müya ne iş ben kimseye atar yapmadım gider yapmadım,
ben şu kadar gecerim demedim, ne söylendiyse doğruladım,
dünki deneme deneme değildir arkadaslar ben 120km hızlarda zaten denemeyı bırakıyorum
sebebide ne biliyormusun denemek istemedim resit le konuştum oda bilir denemeye gerek yok dedi bende ilk deneriz sonradan gerek yok cok gecersin seninle denemiyorum dedim,
özeldende mütevazi bi dille söyledim benim konumda hakeza gene söyledim denemeye gerek var mı diye_?

Bunu gecdim bu kadar saygısızlık olmaz,
adam olan adam yanımıza gelir kendini tanıtır arabasını arkalara gizlemez, yanımıza kedi gibi sokuldun ben s3 sahibi mustafa güneş demedin... Kusura bakmayın beni çağırmadınız denmek istemediniz ama ben geldim aracımı görmek istiyorum demedin sessizce yanımızda oturdun cıkarken kayboldun otobanda kamerayla karsımıza çıktın...

Ben denemiyorum dedim, sen kafanı çıkarıp yok vitek üstü bas gibi bişiler saçmaladın, benim rakibim sen değilsin ok. Arabam turbo olsaydı rakibim olurdun, diğer konuda arac sahibi birşey deez tebrikleşirken sen baya bi yaralanmış sın belli,

yangından mal kaçırır gibi video eklemişin ben 2 3 yapıp bırakıyorum sen oraya beklenen video yazmışssın,

ben en son ki yorumumda +2 boyda ben veriyorum 12 boy olsun dedim benim için sorun değil gecip gecmemek gecilmek önce edebine uygun muhabbet sohbet edilir sonra çıkılır denenir senin gececğin baariz zaten tüm türkiye biliyo.

Ben seninle 3 kornayıda önümüzden biran önce cek git diye bastım, biz adamla deniyoruz önümüze geciyorsun uzunlarımızı yakıyporuz cık diye cıkmıyorsun, seni kaile almıyoruz kendi kendine gelin güvey oluyorsun, yemeyıp içmeyıp sabah video koyuyosun belkide geceden koymusundur...

Sana soruyorum arabana maaşşallah eyvallah ama insanlık olarak benden sınıfta kaldın yasın kaç olursa olsun...

Senin içine sindi mi dünkü deneme dediğin olay:) sana gülüyorum

hakeza ben dün mustafanın arabayla da rica minnet cıktım cok cok ısrar üzerine cıktım aracım arıza ışığı yakmasına rağmen yarın deneyelim dememe rağmen kıramadım cıktım...
Beyaz cupra ile. Ali onada stage 1 dedi ama araba stage 2 cıktı:) hiç sorun değil:)

umarım anlatmak istediğimi anlamışssındır dünki muhabbeti ben kendime yakıştırmadım seni bilemem...

CUPRANIN STAGE2 OLMASI problem değildi biz muhabbetimizi yaptık çıktık denedik;)

yasin_R
23-03-2012, 09:59
ve yasinim rüyadan uyanır:) moruk naaptın sen yaa cengaverler gibisin 3 tane stage bilmem kaç tsi ın içine sızmışın:d
tebrikler deneyen araçlara,
yasin bizim setup atmosferik araçların deneme yapacağı sınıfları söylüyoum; stage3 1.4-1.6 aşırı besleme(coopers,1.4tsi vb.) 2.0cc. 280-300hp.arası aşırı beslemeler.(cupra,meg.rs vb.)
atmosferiktede belli zaten(2.0cc. Modifiye edilmiş tüm hothach ler ve bmw lerde e36-46 m series)

serhat yıllardır araba deniyoruz bizde kiminle hangi araclarla denk olup olmadığımı biliyorum neyle denenip neyle makara yapılıp keyif alındığınıda bililyorum.

Benim burdaki anlatmak istediğim farklı anladın_?

Serhat Y.
23-03-2012, 10:09
Yasin senin bisüre sonra bıraktıgın, s3 ünde gaz kesmeyip devam ettiği belli zaten videolarda, videonun sonundaki halini ben kıstas almıyorum yani. rüya mevzusu latifeydi bırakta okadar takılayım artık sana, ama dersen ben hoşlanmıyorum bundan sonra daha farklı davranırım problem yok.

TFSİ
23-03-2012, 10:20
normal bı sonuc...

muthıs bı S3 herseyı ıle 2 araclar cok farklı kulvarda

kelalper
23-03-2012, 10:21
Arabada stage 2 yazilim olmasi arabanin stage 2 oldugu anlamina gelmez. O yazilimi destekleyecek parcalarinda olmasi gerekir. Yoksa istersen arabaya stage 5 yazilim koy gene yurumez.

aTaBeY
23-03-2012, 10:24
normal bı sonuc...

muthıs bı S3 herseyı ıle

Sonuc normalmi :) ??? Valla iki araç sahibinide uzaktan yakından tanımam etmem hiçbir marka fanatikliğimde yoktur ama şu videoyu izleyipde o typerın bir süre sonra basmayıp bıraktığını göremiyorsun herhalde normalde adamın ışınlanması lazım bir anda okadar fark açmak için. bence denk bir deneme zaten olmamış. 2 aracada maşallah diyelim ne diyelim

yasin_R
23-03-2012, 10:28
Yasin senin bisüre sonra bıraktıgın, s3 ünde gaz kesmeyip devam ettiği belli zaten videolarda, videonun sonundaki halini ben kıstas almıyorum yani. rüya mevzusu latifeydi bırakta okadar takılayım artık sana, ama dersen ben hoşlanmıyorum bundan sonra daha farklı davranırım problem yok.

Bİ SÜRE DEĞİL 2-3 BİTTİ BIRAKTIM DENEMEYE MECBUR BIRAKTI BENİ ÖNÜMÜZDEN CIKMADI ADAM SERHAT:)

farklı davranmana gerek yok beni tanıyosun.

kelalper
23-03-2012, 10:32
Kimse denk bir denemeden bahsetmedi ki zaten. Mevzunun basini bilmeden konuya yaziyorsunuz. Yasin en fazla 5 boy olur diyordu millette fazla olur diyordu. Mustafa sadece 5 boydan fazla olacagini gostermis ki zaten belli ilk 2 viteste 5 boy oluyor zaten.

gurlekyasin
23-03-2012, 10:37
iki aracada maşallah ama kulvarlar çok çok farklı,her nekadar tayyar ayağını gazdan çekmişte olsa yınede bz çok çok iyi maşallah.. :):P

yasin_R
Kimse denk bir denemeden bahsetmedi ki zaten. Mevzunun basini bilmeden konuya yaziyorsunuz. Yasin en fazla 5 boy olur diyordu millette fazla olur diyordu. Mustafa sadece 5 boydan fazla olacagini gostermis ki zaten belli ilk 2 viteste 5 boy oluyor zaten.

+ 2 de ben veriymm 12 olsun sizimi kırıcam şaka bi yana gaddar reşonun dediği doğruysa sizin dediğinize katılıyorum sc typerım varkenki stage2 cupraları biliyorum, ozamandan net 5-6 boy hızlandılarsa ciddi fark olur.
zaten iddeam yok ki şöyle olur böle olur diye
Techturkey.com Post 217

ŞURAYI İYİ OKU 2Cİ VİTESDE 5 BOY OLUYO DİYOSUN SAÇMALAM GENE İSTERSEN.

BAK 5 BOY DEMİŞİM SONRA NE DEMİŞİM, BZ S3 E 5 BOY DEMİŞMİYİM.

POLEMİK YOKTU Kİ ORTALIĞI MINDAR EDEN BELLİ BAŞLI İNSANLAR ZATEN...

H22Power
Farklı kategoride arabalar olduğu için zaten mantıksız bir durum. Deneme diyemeyiz
"YGZ turbo iken neredeydiniz" :D

aTaBeY
23-03-2012, 10:38

En son ben denk araçlar değil dediğim için cevap verme ihtiyacı duyuyorum. Burda bir videoya yorum yapmak için aralarında geçen yada forumda yazılan her mevzuyu bilmemize gerek yok alper abi. Sen sürekli sert çıkışlar yapıyorsun forumda özellikle dikkat ediyorumda. Ben kafama göre kimseyi kırmadan gördüğümü yorumlar yazarım mevzuluk bir olay yok izlediğim videoyu yorumladım. sorun yok yani

H22Power
23-03-2012, 10:40
Honda Civic Type-R Vs BMW M6 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BpLDv7XYtwA) :(

Arenimo
23-03-2012, 10:43
Yasini tanimam bi muhabbetimde yok bunlari yazmamdaki sebep son gunlerde kim birisi icin yorum yapsa ya saksakci yada loca oluyo deniliyo Adam stage 2 s3 le denedi gecti ama arizsi var ama yok koydu evet zaten atmosferik bir type R in stage2 s3 gecme sansi yok neden yukleniyosunuz sanki stage2 plus s3 le F430 gectiniz yok en hizli S3 bu soyle boyle bide diger gecilen s3 e de burdan gonderme yapiyosunuz sahsen bn Stage 2 S3 le type R gecsem koymam ama iste type R ile s3 gecsem koyarim cunki olasiligi zor bi durum artik tanimadigim yada dolayli yoldan tanidiklarimla denemiyorum nedense yuzyuze pamuk seker klavyede herkez sedat peker sahsim adina konusucam bn arabami stres atmak icnyaptimve yaporum ama son zamanlarda hep daha cok stres oluyorum tanidigin adamla deniceksin arkadaslarinla bildgin adamla Yasin ben seni tebrik ederim cikip denemissin benim gozumde gecen sensin stres yapmaya degmez

yasin_R
23-03-2012, 10:45
Yasini tanimam bi muhabbetimde yok bunlari tazmamdaki sevep son gunlerde kim birisi icin yorum yapsa ya saksakci yada loca oluyo deniliyo Adam stage 2 s3 le denedi gecti ama arizavar ama yok koydu evet zaten atmosferik bir type R in stage2 s3 gecme sansi yok neden yukleniyosunuz sanki stage2 plus s3 le F430 gectiniz yok en hizli S3 bu soyle boyle bide diger gecilen s3 e de burdan gonderme yapiyosunuz sahsen bn Stage 2 S3 le type R gecsem koymam ama iste type R ile s3 gecsem koyarim cunki olasiligi zor bi durum artik tanimadigim yada dolayli yoldan tanidiklarimla denemiyorum nedense yuzyuze pamuk seker klavyede herkez sedat peker sahsim adina konusucam bn arabami stres atmak icnyaptimve yaporum ama son zamanlarda hep daha cok stres oluyorum tanidigin adamla deniceksin arkadaslarinla bildgin adamla Yasin ben seni tebrik ederim cikip denemissin benim gozumde gecen sensin stres yapmaya degmez

tesekkür ederim mantıklı yorumun için.

Can's
23-03-2012, 10:46
Yasini tanimam bi muhabbetimde yok bunlari tazmamdaki sevep son gunlerde kim birisi icin yorum yapsa ya saksakci yada loca oluyo deniliyo Adam stage 2 s3 le denedi gecti ama arizavar ama yok koydu evet zaten atmosferik bir type R in stage2 s3 gecme sansi yok neden yukleniyosunuz sanki stage2 plus s3 le F430 gectiniz yok en hizli S3 bu soyle boyle bide diger gecilen s3 e de burdan gonderme yapiyosunuz sahsen bn Stage 2 S3 le type R gecsem koymam ama iste type R ile s3 gecsem koyarim cunki olasiligi zor bi durum artik tanimadigim yada dolayli yoldan tanidiklarimla denemiyorum nedense yuzyuze pamuk seker klavyede herkez sedat peker sahsim adina konusucam bn arabami stres atmak icnyaptimve yaporum ama son zamanlarda hep daha cok stres oluyorum tanidigin adamla deniceksin arkadaslarinla bildgin adamla Yasin ben seni tebrik ederim cikip denemissin benim gozumde gecen sensin stres yapmaya degmez
:icon_tup:
bu arada masallah araclara ygz ye yakında yıne bır turbo projesı olmasını umut edıyoruz

yasin_R
23-03-2012, 10:48
:icon_tup:
bu arada masallah araclara ygz ye yakında yıne bır turbo projesı olmasını umut edıyoruz

böyle şeyler için hırs yapmam can kardeşim:)
istersem gene yaparım ama iki 3 kuruşluk muhabbet için gerek yok.

ama bz s3 rakip yakında bi typerımız geliyo:) herkez beklesin bakalım...

Can's
23-03-2012, 10:50
böyle şeyler için hırs yapmam can kardeşim:)
istersem gene yaparım ama iki 3 kuruşluk muhabbet için gerek yok.

ınsallah abı fn2 ıse tadından yenmez

Serhat Y.
23-03-2012, 10:57

"bs type-r" bu yorumu begendi:rolleyes:

Ö.öztüRk
23-03-2012, 10:59
Yasin abi kalbini herkez biliyor her denemende maksat dostluk muhabbet olsun sözlerin zaten mevcut, yanınıza bile gelip iki muhabbet etmedikden sonra 50 Boy olsa ne fayda, bize göre geçen sensin ;)

yasin_R
23-03-2012, 11:00
ınsallah abı fn2 ıse tadından yenmez

değil malesef.

Tolga-R
23-03-2012, 11:05
Mustafa Güneş i şahsen tanımasamda iyi ve düzgün bi arkadaşımız olduğunu biliyorum. Ama bu videonun koyuluş şekli biraz garip olmuş. Zaten sonucu belli olan bi kıyaslamanın bu şekilde bi video ile yansıtılması hoş degil. Kaldıki kimse iddia etmedi zaten n/a typerın stage2+ s3 geçeceğini .. Bu deneme resmen 30r typer ile stage2+ cupra denemesi gibi olmuş :)

Arabada stage 2 yazilim olmasi arabanin stage 2 oldugu anlamina gelmez. O yazilimi destekleyecek parcalarinda olmasi gerekir. Yoksa istersen arabaya stage 5 yazilim koy gene yurumez.

Ne anlama geliyor stage2 anlamına gelmiyorsa Kim arabasına stage1 parçaları ile stage2 yazılımı yaparki? Yada bunu hangi tuning firması yapar? Bence çok mantıksız .

yasin_R
23-03-2012, 11:07
Yasin abi kalbini herkez biliyor her denemende maksat dostluk muhabbet olsun sözlerin zaten mevcut, yanınıza bile gelip iki muhabbet etmedikden sonra 50 Boy olsa ne fayda, bize göre geçen sensin ;)

kardeşim benim keske herkez senin gibi düşünse;)

react1ve
23-03-2012, 11:10
Yasini tanimam bi muhabbetimde yok bunlari yazmamdaki sebep son gunlerde kim birisi icin yorum yapsa ya saksakci yada loca oluyo deniliyo Adam stage 2 s3 le denedi gecti ama arizsi var ama yok koydu evet zaten atmosferik bir type R in stage2 s3 gecme sansi yok neden yukleniyosunuz sanki stage2 plus s3 le F430 gectiniz yok en hizli S3 bu soyle boyle bide diger gecilen s3 e de burdan gonderme yapiyosunuz sahsen bn Stage 2 S3 le type R gecsem koymam ama iste type R ile s3 gecsem koyarim cunki olasiligi zor bi durum artik tanimadigim yada dolayli yoldan tanidiklarimla denemiyorum nedense yuzyuze pamuk seker klavyede herkez sedat peker sahsim adina konusucam bn arabami stres atmak icnyaptimve yaporum ama son zamanlarda hep daha cok stres oluyorum tanidigin adamla deniceksin arkadaslarinla bildgin adamla Yasin ben seni tebrik ederim cikip denemissin benim gozumde gecen sensin stres yapmaya degmez

aren yasınle bırebır bı samımıyetımız yok fakat ortak arkdslarmz ıle gecemız gundumuz bır.. o aksam denemeye cıkarken de yasın bızı kırmamak ıcın cıktı..dıger konuya bakarsan vıdeo bızım arac ıcınden cekılıyor..dıger s3 e gonderme yapıyorsnz olayına katılıyorm.yıllardan berı hepımz az cok bu ısı bı tutku olarak yapıyorz fakat gercek stage 2 plus s3 bu falan ne ıs anlamadım..onu bırak arkasından bıde post edıtleyıp BAYCU nun ozel emegı falan var..amac ne?okudu ufledı herhalde baycu..olay burda yasının eh gecmesı veya bz gecılmesı degıl bu pıyasa artık ne olmus bellı degıl..masallah yasın.

Serhat Y.
23-03-2012, 11:13
stage 1-2-3-4..... demek zaten araçlardaki setup ın genel adı değilmidir? sadece yazılıma verilen ad değildirki. senin aracında stage 2 için gerekli alt yapı yoksa atıyorum benzin pompan yok yada nebiliyim meth.kit yok ona zaten stage 2 için için belirtilen turbo basıncını basmazsınki. yanlışmı biliyorum? benim mantıgım bu şekilde işliyor.

fatiii
23-03-2012, 11:13
s3 ün çok geçmesi abes bi durum değil videolardada type r ın erken bıraktığı belli zaten

Honda Civic Type-R Vs BMW M6 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BpLDv7XYtwA) :(

videonun amacı ne bu konuda onu çözemedim :)

charger
23-03-2012, 11:18
atmoferik bir araba ne kadar giderse typer da o kadar gitmiş

typer46
aren yasınle bırebır bı samımıyetımız yok fakat ortak arkdslarmz ıle gecemız gundumuz bır.. o aksam denemeye cıkarken de yasın bızı kırmamak ıcın cıktı..dıger konuya bakarsan vıdeo bızım arac ıcınden cekılıyor..dıger s3 e gonderme yapıyorsnz olayına katılıyorm.yıllardan berı hepımz az cok bu ısı bı tutku olarak yapıyorz fakat gercek stage 2 plus s3 bu falan ne ıs anlamadım..onu bırak arkasından bıde post edıtleyıp BAYCU nun ozel emegı falan var..amac ne?okudu ufledı herhalde baycu..olay burda yasının eh gecmesı veya bz gecılmesı degıl bu pıyasa artık ne olmus bellı degıl..masallah yasın.

bu yasinin denedigi s3 sahibi sizi arkadaşınızmı bişey sorcamda size?

react1ve

dogrudur hocam byur

Can's
23-03-2012, 11:19

adddaaamın hasssıı yazdı ona gore denk alın ayagınızı :p

typer46
23-03-2012, 11:19
dogrudur hocam byur

araçtaki yazılım nedir söyleyebilirmsiniz rica etsem.

yasin_R
23-03-2012, 11:20
s3 ün çok geçmesi abes bi durum değil videolardada type r ın erken bıraktığı belli zaten

videonun amacı ne bu konuda onu çözemedim :)

videonun amacı bir zamanlar böyleydi, muhatap olunan insanlar farklıydı. keske suanda turbo olsaydı, gibi bi imaj.
yanılmıyorsam...

Oz`
23-03-2012, 11:27
ujJoSy43iYU

arkadaşların ısrarı üzerine polemiği ortadan kaldırmak için denedim yasin kardeşim HAKAN abi 10 boy demişti sen 5 boy ancak demiştin ama ikinizde yanıldınız 20 BOY gibi bişey oldu bi yerden sonra boy mefhumu ortadan kalkıyo özelden KISMET OLURSA deneriz demiştin ayağına kısmet geldi güzel bi deneme oldu yasin kardeşim maşallah YGZ çok çok iyi giden bi type r kazasız belasız.

gerçek stage2+ S3 bu .

powershop BAYÇU abime özel ilgisinden dolayı teşekkür ederim. emeğe saygı.

hmen burdaysan Dbox alalımmı sanırım 100-200 un abi 6 saniye:D

Arenimo
23-03-2012, 11:27

Gercek stage 2plus bu baycu ozel emek gosterdi bnce powershop icin de bir prestij meselsi farzet ki simdi benim s3 um var ve baycuya gidiyorum simdi ben kil olurdum bnde neden emek yok diye tamam bz s3 iyi godebilir ama boy boy video cekmek atmosferik bir type R ile gereksiz bir guc gostersi kimsemin arabasina yorum yapmak bna baskasina dusmez herkezin emegine saglik ustune basa basa gercek stage 2 s3 bizde denmesi kafada soru isareti brakiyo öz s3 ilk S3 has S3 neyse bz s3 de masallah kimse gidisine laf etmiyo zaten odaayri polemik olmasin sonra

react1ve
23-03-2012, 11:30
araçtaki yazılım nedir söyleyebilirmsiniz rica etsem.

custom yazılım var aracta revo evo falan degl

Oz`
23-03-2012, 11:30
yasin ben yaptım yazılımı sıkıntı yok neden ?

Arenimo
23-03-2012, 11:32

Abi su Urazinda S3 une bi el atalim öz s3 :D

react1ve
23-03-2012, 11:36

ıyı olacak hastanın ayagına doktor gelırmıs geldı =)

kelalper
23-03-2012, 11:36
Mustafa Güneş i şahsen tanımasamda iyi ve düzgün bi arkadaşımız olduğunu biliyorum. Ama bu videonun koyuluş şekli biraz garip olmuş. Zaten sonucu belli olan bi kıyaslamanın bu şekilde bi video ile yansıtılması hoş degil. Kaldıki kimse iddia etmedi zaten n/a typerın stage2+ s3 geçeceğini .. Bu deneme resmen 30r typer ile stage2+ cupra denemesi gibi olmuş :)

Ne anlama geliyor stage2 anlamına gelmiyorsa Kim arabasına stage1 parçaları ile stage2 yazılımı yaparki? Yada bunu hangi tuning firması yapar? Bence çok mantıksız .

Tolga bi diger videodaki cuprada sadece stage 2 yazilim varmis. Stock arabaya stage 2 yazilim atsan ne olur. İsinmadan dolayi avansi kisar en basitinden. Yazilimda avans bilmem kac derecedir ama cai ve intercooler yoksa isinir ve araba otomatik avansi geri ceker. Yazilimcisin ya bunu benden iyi bilmen gerek.

Oz`
23-03-2012, 11:40
tolga gene boş beleş ikonuşuyorsun he :) adamda pompa var sadece intercooler var eee stage 8 mi olcak kardeşim benim yaptığımın stage i yok kim sallıyor bu stageleri :) denenir gene denenir sıkıntıda yok eeeee:) neyin yüceltmesi bu anlamdım :D

typer46
23-03-2012, 11:46
tolga gene boş beleş ikonuşuyorsun he :) adamda pompa var sadece intercooler var eee stage 8 mi olcak kardeşim benim yaptığımın stage i yok kim sallıyor bu stageleri :) denenir gene denenir sıkıntıda yok eeeee:) neyin yüceltmesi bu anlamdım :D

acilen senden bi s3bekliyoruz :)

B.Aktepe
23-03-2012, 11:50
özgün banada stage 2 yazılım yapsana :)

H22Power
23-03-2012, 11:57
http://g1203.hizliresim.com/v/r/3ryy4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

s2k
23-03-2012, 11:58
stage 3 biceps istiyorum

ümitech
23-03-2012, 12:00
hacı abi maşallah farklı gecmişsin de benim takıldıgım bi nokta var gecen hafta sorunlu bi s3 le deneyen ygz izlemiştik şimdide düzgün yürüyen bi s3 le denedi sadece fark görüldü yasin kardesimde farkı gördü hacı abimde farkı gördü ama en önemlisi yasinin bu farkı görmüş olması çünkü yasin tam anlamıyla stg2+ bi s3 ün nasıl gittiğini anlamış oldu hala yok bu bi kıstas değil neden bu video konuıldu tarzında şeyler söylenmiş kimsenin emegine saygısızlık etmeyelim arkadaslar iki aractada ciddi emekler var ve fark görüldü durum bundan ibaret...ikisinede maşallah tekrardan...bu hacı abimin arabları nasıl oluyosa bi farkli yürüyo heyyy maşallah güzel insan...:)

yasin_R
23-03-2012, 12:02

bendede sıkıntı yok ki:)
ben sormuyorum artı

typer46
23-03-2012, 12:05
bendede sıkıntı yok ki:)
ben sormuyorum artı

yasin ben sordum özgün sana patlıcak :d

yasin_R
23-03-2012, 12:06
hacı abi maşallah farklı gecmişsin de benim takıldıgım bi nokta var gecen hafta sorunlu bi s3 le deneyen ygz izlemiştik şimdide düzgün yürüyen bi s3 le denedi sadece fark görüldü yasin kardesimde farkı gördü hacı abimde farkı gördü ama en önemlisi yasinin bu farkı görmüş olması çünkü yasin tam anlamıyla stg2+ bi s3 ün nasıl gittiğini anlamış oldu hala yok bu bi kıstas değil neden bu video konuıldu tarzında şeyler söylenmiş kimsenin emegine saygısızlık etmeyelim arkadaslar iki aractada ciddi emekler var ve fark görüldü durum bundan ibaret...ikisinede maşallah tekrardan...bu hacı abimin arabları nasıl oluyosa bi farkli yürüyo heyyy maşallah güzel insan...:)

ben cupraların nasıl gittiğini biliyorum s3 ünde ondan farkı yok, ben nasıl gittiklerini gayet iyi biliyorum kimseye bir iddeam da olmadı, çekmiş koymuş ben inanın beni gecmesinde 1000000000 boy atmasında değilim, uslüp çok önemlidir adamı çağırmadık haber vermedik denemem dedim seninle kendi kendine geldi sessiz durdu arabasını arkaya gizledi çıkarken yoktu otobanda kamera ile karsımıza cıktı.

yani masamızda oturdu sus pus çok konuşmadı, ben mustafa güneş bzs3 sahibiyim demedi, benim takıldığım nokta bu,
gecsede kendi kendine gelin güvey oldu roll yapmaya çalışırken önümüzde bekledi çıkmadı, benim bi iddeam yada görmek istediğim hiçbirsey yoktu yani anlatmak istediğim bu...

kurtbil
23-03-2012, 12:30
s3 ümüze maşallah,atmosferik kulvarından bir hayli uzak zaten kendileri :)

mechanic
23-03-2012, 12:35
çok saçma bir video olmuş.
konu başlığına baksak ayrı, içini okusak ayrı hikaye..
zaten tayyarcı da anlatmış durumu...

yearone
23-03-2012, 12:44
stage 3 biceps istiyorum

Yanlış konudasın doc. :heyoo:

Mehmet Gazihan
23-03-2012, 12:44
Yasinim suikaste kurban gitmişin (:

cenk
23-03-2012, 12:48
videoyu izlediğim zaman, daha yorumları okumadan YGZ type-r ın 2.-3. vitesten sonra bıraktığı belli diyecektim. Aracın sahibide söylemiş. Hıı bırakmasaydıda s3 geçerdi zaten o aşikar.
Ama başka bir arkadaşta söylemiş gene konu oraya gelecek ama YGZ type-R da turbo iken denense keşke. Atmo vs. Torbo sonuç belli yani

yasin_R
23-03-2012, 13:30
Yasinim suikaste kurban gitmişin (:

yapacak bişiy yok,

herkze kanatlamış oldu işte herkezin bildiğini...

Tolga-R
23-03-2012, 13:33

la en azindan benim yazdiklarim sana gore bosta olsa anlasiliyor sen kendine bak kendin bile anlmayorsun ne yazdigini :) ... hem ne bilim ben kim yapmis bu vag grubunda stage mtage denilince akla revo geliyor ondada takilan parcalara gore stage 1 2 5 7 yazilim atiyorlar ona istinaden soyledim . hos benim hic umrunda degil isterse fabrikadan cikmadan stage 2250 yapilsin banane :)

kelalper
23-03-2012, 13:51
yaw herkeste ki su type R da turbo olsaydi ne olacakti geyiklerini biraksin. type R gecildikten sonra o geyikleri yapacaksaniz ya hic denemeyeceksiniz deniyorsanizda gecildiginiz zaman ben turbo takarsam demeyeceksiniz. Type R denemis gecilmis bitti gitti.

K.Kaan
23-03-2012, 13:55
yaw herkeste ki su type R da turbo olsaydi ne olacakti geyiklerini biraksin. type R gecildikten sonra o geyikleri yapacaksaniz ya hic denemeyeceksiniz deniyorsanizda gecildiginiz zaman ben turbo takarsam demeyeceksiniz. Type R denemis gecilmis bitti gitti.

klasman üstü araçların geçtikleri zaman bu kadar böbürleniyor olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba? yada bir kasıt bu type r lara karşı hani can yanması gibi :) yav topu topu 2.0 atmosferik bir araç işte bu kadar gözünüzde büyütmeyin bence:)))

Yasin kardeşim daha önce tanışma şansımız olmadı yada sohbet etme ama aracının bütün videolarını takip ediyorum. maşşallah gerçekten çokçok güzel ygz ve çok öfkeli bir araç.. sen dediğin gibi 1000 boy yemişsin ama sen galipsin bencede rahatına bak;)

Tolga-R
23-03-2012, 13:57

nacizane gorusum typeri fazla takiyorsun birak bosver bu kadar dusunme. Bu kadar antityper olmaya gerek yok. Ben merak ediyorum senin megane ile stage 1 -2 hazirlanmis cupra s3 ne oluyor veya sence sonuc nasil olur ?

Can's
23-03-2012, 13:58

ahahah dıkkat edersen yasının yazdıklarına adam '' ben denemek ıstemıyorum demıs ama ısrarcı olunca zorakı denemıs '' bak okuyup anlamak cok onemlı

CanberkD
23-03-2012, 13:59
beyler s3 çok hızlı atmosferik typerı geçiyo :D

TYPERHAKAN
23-03-2012, 14:02

zoruna mı gitti,sen gel turbo değilmisin ?

CanberkD
23-03-2012, 14:03

gelmeme gerek yok denenmişi var ;)

Arenimo
23-03-2012, 14:03

Nokta olmuş Canberk haha

TYPERHAKAN
23-03-2012, 14:05

o zaman benle dene

CanberkD
23-03-2012, 14:07
o zaman benle dene

bende yaparsam arabamı deneriz. ama sizde işler boyle yuruyor galiba
turbo vs atmosferik yada
stok turbo vs 30r :D

yasin_R
23-03-2012, 14:08

turbo hayvan gibi yürüyen 400 hp lerde tahmini bi arabayla n/a typerı gecmek zora gitmek mi oluyo_?

ama typer la s3 gecmem baya bi zorlara gitmiş anlaşılan, kimsede bi iddeada bulunmadım...

denediğim s3 ile birdaha deniycem... beni 10000 boy gecsede ilk denediğimiz gibi tebrikleşicez. olay budur.

kimse n/a typer gecildi diye zoruna gitmez;)

CanberkD
23-03-2012, 14:13

zoruna giden biri varsa o da sizsiniz.

geçtik s3 u nooldu butun roll vidyolarını koyan s3 niye benim de vidyomu ekleyemedi ?
kaç tane konuda yazdım niye hep sustunuz?
youtube koydugum vidyoya basmadım orda diye yorum yapmışsınız,orda da yazdım şimdi de yazıyorum: koyalımmı vidyoyu foruma karar versinler bastınız mı basmadınız mı :D

Arenimo
23-03-2012, 14:13
bende yaparsam arabamı deneriz. ama sizde işler boyle yuruyor galiba
turbo vs atmosferik yada
stok turbo vs 30r :D

Canberk yerse benle dene ... sana gider

CanberkD
23-03-2012, 14:15
Canberk yerse benle dene ... sana gider

knka senin arabanda carcur var bize gelmez ole atmo typer yokmu 20 boy geçicem turbo 4 çeker arabamla :D

react1ve
23-03-2012, 14:15
turbo hayvan gibi yürüyen 400 hp lerde tahmini bi arabayla n/a typerı gecmek zora gitmek mi oluyo_?

ama typer la s3 gecmem baya bi zorlara gitmiş anlaşılan, kimsede bi iddeada bulunmadım...

denediğim s3 ile birdaha deniycem... beni 10000 boy gecsede ilk denediğimiz gibi tebrikleşicez. olay budur.

sana dıyecek kelıme yok olayın ozetı budur.. :icon_tup::icon_tup: kac yasına gelmıs ınsanlarız bu nası bı hırstır altı ustu demir parcası.. yakıstıramıyorum.. yasın benım 1.4is le denermısın kazara falan senı gecerım o zaman gor sen kıyametı :hahaha:

Arenimo
23-03-2012, 14:16
knka senin arabanda carcur var bize gelmez ole atmo typer yokmu 20 boy geçicem turbo 4 çeker arabamla :D

Ev0 gerçekten çok hızlı gerçekten çok gergin şu arabayı bi yere bas artık ama yeter yaz biticek nerdeyse hala tank mode geziyosun :D

kelalper
23-03-2012, 14:20
nacizane gorusum typeri fazla takiyorsun birak bosver bu kadar dusunme. Bu kadar antityper olmaya gerek yok. Ben merak ediyorum senin megane ile stage 1 -2 hazirlanmis cupra s3 ne oluyor veya sence sonuc nasil olur ?

Merak etmene gerek yok yasinin sonucunun aynisi olur farklisi olmaz.

CanberkD
23-03-2012, 14:23
Ev0 gerçekten çok hızlı gerçekten çok gergin şu arabayı bi yere bas artık ama yeter yaz biticek nerdeyse hala tank mode geziyosun :D

knka haftaya basıcam ins okuldan zaman ayıramıyorum :)

mcanx
23-03-2012, 14:25
Şu yağmur duasıyla ilgili söz aklıma geldi :) adamlar inanmışlar yağmur duasina çıkıyor ellerinde şemsiyeyle, burda kamera açısından dolayi aynı şey aklıma geldi, baştan daha geçeceğine inanılmış zaten s3 ün :)

Iki aracada maşallah :)

osman 1.8t
23-03-2012, 14:31
yazdığım yorumun yargızız oolduğunu anladım ve düzelttim arkadaşlar hacı dostum hakkını helal et ;)

TYPERHAKAN
23-03-2012, 14:32

yasin şahıs ta..ak geçer gibi yazdığı için öyle dedim,senle bir ilgisi yok.efendi gibi bir yorum yapılsa böyle bişey demem yoksa tabiiki kimsenin zoruna gitmez.herkes bu sonucu söylüyodu zaten normal bişey senin araban klasmanında en iyisi bence.

olivera7
23-03-2012, 14:34

stage2+ sana yawaş gelebilir 8 lerde gidiosn :D ama n/a typerla 400 hp ile bir aracın denemesinden daha mantıklı olur orası kesn :D

Oz`
23-03-2012, 14:53
o zaman benle dene

sende ozaman Sarı volkanla dene Kaldırma stock turbolu arabalar abi :)

BMK TypeR
23-03-2012, 14:56
Bütün araçlara Maşallah, Yasin bana sordu benzın yakmaya gerek yok dedım çok gecer senı dedım, sc zamanlarından cok hızlı şuan revo stg2+,ılk ben yaptım stg2+ evc wasgete:) bana teşekkur eden yok:)

canberk bende yenı coılover aldım bastım yere:)

BMK TypeR
23-03-2012, 14:57
sende ozaman Sarı volkanla dene Kaldırma stock turbolu arabalar abi :)

volkan kankamla ben denıyıcem:D ılk sırada ben varım

MiaMi
23-03-2012, 15:05
Beyler bu konuda mevzu çıkarsa bende gelirim geçen mevzuda yemek olayını kaçırdık bari bunda kaçırmayalım hahaha , Şaka bi yana S3 güzel ama Type R bana göre çok daha güzel

kelalper
23-03-2012, 15:08
klasman üstü araçların geçtikleri zaman bu kadar böbürleniyor olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba? yada bir kasıt bu type r lara karşı hani can yanması gibi :) yav topu topu 2.0 atmosferik bir araç işte bu kadar gözünüzde büyütmeyin bence:)))

Yasin kardeşim daha önce tanışma şansımız olmadı yada sohbet etme ama aracının bütün videolarını takip ediyorum. maşşallah gerçekten çokçok güzel ygz ve çok öfkeli bir araç.. sen dediğin gibi 1000 boy yemişsin ama sen galipsin bencede rahatına bak;)

type R i bizim buyuttugumuz yok siz fazla buyutuyorsunuz. tekrar ediyorum deneyip gecildikten sonra turbo takarsam ustunden gecerim demeyeceksin video konduktan sonra. yok atmosferikmis cartmis curtmus. type r daki sikistirmada turbolarda yok onu ne yapicaz. klasman ustu dedigin arabada sorun varsa gecersin ama sorun olmadigi zaman sonuc videolardaki gibi olur. ne guzel is yaw sorunlu araba gecip video koyacaksin helal senden buyuk olmayacak sorunsuzu gecip senin videonu koydugu zaman yok type r turbo takarsa yok deneme dengesiz olmus. ikincisini kaldiramiyorsan hic birincisini koymayacaksin o zaman. valla ne guzel is yarin fermastan f458 i aliim bagajada spor salonundan butun agirliklari atiim geciim bi de video koyiim herkes beni alkislasin. namim yurur en azindan.

CanberkD
23-03-2012, 15:10
Bütün araçlara Maşallah, Yasin bana sordu benzın yakmaya gerek yok dedım çok gecer senı dedım, sc zamanlarından cok hızlı şuan revo stg2+,ılk ben yaptım stg2+ evc wasgete:) bana teşekkur eden yok:)

canberk bende yenı coılover aldım bastım yere:)

hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız ins abi SUC cupranın gerçekten maşallahı var :icon_tup:

BMK TypeR
23-03-2012, 15:11
hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız ins abi SUC cupranın gerçekten maşallahı var :icon_tup:

sagol kardesım, senin arabanda gördugum en hızlı evo9:icon_tup:

Cimmeria
23-03-2012, 15:15
type R i bizim buyuttugumuz yok siz fazla buyutuyorsunuz. tekrar ediyorum deneyip gecildikten sonra turbo takarsam ustunden gecerim demeyeceksin video konduktan sonra. yok atmosferikmis cartmis curtmus. type r daki sikistirmada turbolarda yok onu ne yapicaz. klasman ustu dedigin arabada sorun varsa gecersin ama sorun olmadigi zaman sonuc videolardaki gibi olur. ne guzel is yaw sorunlu araba gecip video koyacaksin helal senden buyuk olmayacak sorunsuzu gecip senin videonu koydugu zaman yok type r turbo takarsa yok deneme dengesiz olmus. ikincisini kaldiramiyorsan hic birincisini koymayacaksin o zaman. valla ne guzel is yarin fermastan f458 i aliim bagajada spor salonundan butun agirliklari atiim geciim bi de video koyiim herkes beni alkislasin. namim yurur en azindan.

yasin herhalde istanbulda en çok typer ile roll yapan adamlardan biridir, atmosferik olarakta sc olarakta turbo olarakta dünya kadar roll yapmışlığı var, nam yürütme derdinde olduğunu pek sanmıyorum...

KMR2-GT
23-03-2012, 15:17
yasin herhalde istanbulda en çok typer ile roll yapan adamlardan biridir, atmosferik olarakta sc olarakta turbo olarakta dünya kadar roll yapmışlığı var, nam yürütme derdinde olduğunu pek sanmıyorum...

type r delıkanlı arabasıdır.delıkanlı adam namını yurutmek sonunda başarıya ulasıp efsane olmak zorundadır.

kelalper
23-03-2012, 15:21
yazdiklarimdan yasinin namina bisey yazdigimi nereden cikariosnuz yaw.

K.Kaan
23-03-2012, 15:33

biz mi fazla büyütüyoruz:))) aslına bakarsanız haklısınız demekki az bile büyütüyoruz..:))) baksanıza ne güzel işler çıkartıyor biraz kabullensek ne güzel olur bazı şeyleri. araba ya:)) tamam zevkinize hitab etmiyor olabilir ancak her konusu geçtiğinde de kinayeli sözler kullanmaya gerek yok ki.. ilk denenen s3 le ilgili konuda da ayrıca araç sorunlu olduğu için ygz nin geçtiği herkes tarafından bilinen birşeydi ve konu bu şekilde sonuçlandı diye hatırlıyorum ama burada aradaki ciddi farka rağmen gelin güvey olma muhabbetini çözemiyorum. adam ağzıyla söylüyor zaten geçileceğimi biliyordum denemek istemedimde vs vs diye okuduğunuzdan eminim bütün yazılanları. elalemin ..... yle gerdeğe girmek diye bir söz var yaş olarak benden büyüksünüz ve illa ki biliyorsunuzdur bu sözü ben o yüzden yazılan şeylere anlam veremiyorum..

he bu arada lütfen 458 e ağırlıkları yükleyip geçin eğlenceli bir video seyretmiş oluruz:icon_tup:

Tolga-R
23-03-2012, 15:34

yazdiklarimdan yasinin namina bisey yazdigimi nereden cikariosnuz yaw.

yazdiklarindan yasin e bisey cikarmiyorlar . sen genel olarak typerlara karsi devamli olumsuz biseyler yaziyorsun dogal olarak cevap geliyor... takilmissin sikistirmaya megane in sikistrmasi kac ? 9 sikistirmali 2 tane typer soylerim megane rs ruyasinda gidemez onlarin gittigi gibi. ilave olarak biz di li konusmuyoruz zamaninda turbo typer bizdede vardi. ben ozaman cupralarla denemeye bile gerek duymuyordum. Amac modifiye ise evet honda hakikaten ustun :)

kelalper
23-03-2012, 15:58
9 sikistirma ok ama uzerindeki turbo ne. tolga merak etme ben type r konusunda senin kadar bilgi sahibiyimdir de sen megane konusunda benim bildigimin yarisini bilmiyorsundur. mrak ediyorum hangi type r turbolarken icini forgedledikten sonra 14t turbo koyar. K20 kesin olarak f4r dan ustundur ben bunu zaten biliyorum. Ben type R i da kotulemiyorum gercekten guzel makine inanilmaz adrenalin makinesi ama bir yere kadar. ama siz onu ilahlastiriyorsunuz sikinti orada.

_muhaRRem
23-03-2012, 15:58
stage buçuk turbo k20 9cr li emmesiz kelebeksiz neler yaptigin gostermistim ben amaa haala goruyorumki anlamayanlar var. bi gun turbo hondaniz olursa ne demek istedigimizi gercekten alayacaksiniz.

kelalper
23-03-2012, 16:06
muharrem senin arabanin uzerindeki turbo neydi kardesim. 14 t oldugunu ben hatirlamiyorum.

typer46
23-03-2012, 16:15
benim cupra stage 4 birgün denemek isterim turbo typerlarla.

Tolga-R
23-03-2012, 16:16
9 sikistirma ok ama uzerindeki turbo ne. tolga merak etme ben type r konusunda senin kadar bilgi sahibiyimdir de sen megane konusunda benim bildigimin yarisini bilmiyorsundur. mrak ediyorum hangi type r turbolarken icini forgedledikten sonra 14t turbo koyar. K20 kesin olarak f7r dan ustundur ben bunu zaten biliyorum. Ben type R i da kotulemiyorum gercekten guzel makine inanilmaz adrenalin makinesi ama bir yere kadar. ama siz onu ilahlastiriyorsunuz sikinti orada.

sorun turbonun kucuk olmasi ise cikartin onu tfsi lar gibi 2876 falan koyun o zaman yani sadece turbo ile bitmiyor dimi. modifiye anlaminda ; xenon takinca ariza yapan arabadan ustun bu typer dedik diye ilahlastirmismi oluyoruz :)

sen benim ne kadar bilgi sahibi oldugumu nerden biliyorsunda kiyas yapiyorsun:) mesaj sayisina goremi ? benim kadar bilgi sahibimisin ona emin degilim ama megane konusunda haklisin hic ilgimi cekmedigi icin arastirmadim bilemem. tekrar soyluyirum kimsenin typer ilahlastirdigi yok ama senin gibi antihondaci gorunce yazasi geliyor insanin

_muhaRRem
23-03-2012, 16:16
muharrem senin arabanin uzerindeki turbo neydi kardesim. 14 t oldugunu ben hatirlamiyorum.

3800 de full boost yapiodu 3076 ile o specte .0.6 bar 440 hp

kelalper
23-03-2012, 16:30
sorun turbonun kucuk olmasi ise cikartin onu tfsi lar gibi 2876 falan koyun o zaman yani sadece turbo ile bitmiyor dimi. modifiye anlaminda ; xenon takinca ariza yapan arabadan ustun bu typer dedik diye ilahlastirmismi oluyoruz :)

sen benim ne kadar bilgi sahibi oldugumu nerden biliyorsunda kiyas yapiyorsun:) mesaj sayisina goremi ? benim kadar bilgi sahibimisin ona emin degilim ama megane konusunda haklisin hic ilgimi cekmedigi icin arastirmadim bilemem. tekrar soyluyirum kimsenin typer ilahlastirdigi yok ama senin gibi antihondaci gorunce yazasi geliyor insanin

ben anti hondaci degilim cogu arkadasima s2000 aldirdim. sigabilsem bende alirim. bende xenon orjinalinden geliyor sikinti yapmiyor. yazilim beyini etkiliyor far sensorleri sapitiyor. 500 hp icinde beyin almana gerek yok ustundeki beyin sikintisiz yonetebiliyor. sadece az bilinen bir araba

kelalper
23-03-2012, 16:34
3800 de full boost yapiodu 3076 ile o specte .0.6 bar 440 hp

muharrem sen 14 t ile 3076 arasindaki farki biliyor musun. hic bir teknik bilgin var mi.

_muhaRRem
23-03-2012, 16:38
muharrem sen 14 t ile 3076 arasindaki farki biliyor musun. hic bir teknik bilgin var mi.

ben uyguladigim parcalar hakkinda bilgiliyim. 67 mm turbodan 57mm ye kadar bilirim. findik turbolar alanimin disinda kaliyo :)

SerhatA.
23-03-2012, 16:39
S3e kocaman maşallah..

H22Power
Eğer bir gün otobana yolunuz düşerse etrafı dikkatlice dinleyin; typeR ın sesini duyabilirsiniz.
Ve iyi bir çocuk olursanız belki cupraya bile binebilirsiniz. Rolling BABA :D

Dou
ben anti hondaci degilim cogu arkadasima s2000 aldirdim. sigabilsem bende alirim. bende xenon orjinalinden geliyor sikinti yapmiyor. yazilim beyini etkiliyor far sensorleri sapitiyor. 500 hp icinde beyin almana gerek yok ustundeki beyin sikintisiz yonetebiliyor. sadece az bilinen bir araba

arabayı balansa sokunca seninde abs esp hidrolik direksiyon gidiyomu abi :D

benim megane dada aynı sıkıntı var hahah

kelalper
23-03-2012, 16:43
yok bizde direksiyon elenktrikli hidrolik yok ki. balance dada problem olmadi hic. sizinkiler bizimkinden akillidir olm.

Dou
23-03-2012, 16:47
yok bizde direksiyon elenktrikli hidrolik yok ki. balance dada problem olmadi hic. sizinkiler bizimkinden akillidir olm.

bizimkide elektriklide finish balansa sokmustum direksiyon taş gibi oldu eve gidene kadar :hehe:

turbo timer takacam bakalım başa bela alıcaz ama inşallah olur

kelalper
23-03-2012, 16:57
ben uyguladigim parcalar hakkinda bilgiliyim. 67 mm turbodan 57mm ye kadar bilirim. findik turbolar alanimin disinda kaliyo :)

haci o zaman soyle soyliim uzrindeki turbo canini verse benim motoru kiracak havayi iceri sokamazken senin 3076 ile 0.4 barda pistonu yorungeye oturturuz.

kelalper
23-03-2012, 16:58
bizimkide elektriklide finish balansa sokmustum direksiyon taş gibi oldu eve gidene kadar :hehe:

turbo timer takacam bakalım başa bela alıcaz ama inşallah olur

kartli degil mi cocuum senin araban. turbo timer olmiii bizim arabalara.

Dou
23-03-2012, 16:59
kartli degil mi cocuum senin araban. turbo timer olmiii bizim arabalara.

elimizde kaldı o zaman timerlar :hehe:

kelalper
23-03-2012, 17:06
biz ona bi tarafima kacti dioz superman. :D

BMK TypeR
23-03-2012, 17:06
varsa stok typer 3076 emmesız kelebeksız benım cupra gıbı:) hatta debrıyajımda oem 15gundurde 2bar bastım 3076r a:) deneyelım var mı araç araba öyle oldu kı 1.8bar altına ınmıyo:)

SErhat.
23-03-2012, 17:10
YGZ Type-R'ın sahibini tanımam etmem. Dün akşam ilk diğer S3'le olan videosunu izledim. Ve orada da üstüne basa basa belirtmiş ki "S3'ü bana Stage 1 dediler, geçileceğimi bile bile gittim. Ama araç geldiğinde Stage 2 olduğunu öğrendim, ama buna rağmen araçla denedim, araçta da sıkıntı olduğu belli zaten videoda" diye defalarca yazdığını hatırlıyorum.

Adam zaten S3 geçerim diye gitmemiş oraya, geçilen S3'te de sıkıntı olduğunu belirtmiş, keza bunu S3'ün sahibi de söyledi defalarca.

Ama yok S3 geçildi ya, çoğu kişi çıktı işte şöyle olsa geçilmezdi, böyle olsa boy boy ayırırdı falan yazdı. Lâkin YGZ'nin sahibi zaten geçerim, öyle olsa da böyle olsa da geçerim gibi bir üslup takınmadı.

Şimdi bu adam dün başka arabayla denemeye çıkmış, ardından da bu S3 salça olmuş. Çoğu kişinin yorumları işte olması gereken sonuç bu, adalet bu tarzında. Ya hu zaten S3'ün atmosferik 2.0 karşısında üstün olduğunu bilmeyen var mı? Ki adam bu konuda bile üstüne basa basa başka bir araçla denediğini ama bu S3'ün sonradan ortaya çıktığını söylüyor, çoğunluk hâlâ aynı: "S3 gitmesi gerektiği gibi gitmiş."

Kusura bakmayın da, bu roll videolarında gördüğüm en mütevazi araç sahibi bu YGZ'nin sahibi, ama buna rağmen hâlâ çoğu kişi niyeyse Type-R'a haddini bildirme sevdasında..

İlk önce YGZ'nin ilk S3 konusunda yazdıklarını okuyun derim.

Stage 2'li S3'ün Type-R'ı boy boy geçeceğini zaten biliyoruz..

Cimmeria
23-03-2012, 17:12

sen daypardan ne anlarsın ki be adaşım benim :)

H22Power
23-03-2012, 17:16
Her ne kadar Honda ile başlayıp Vag grubu ile devam eden Tuner gelişimini tersten takip eden biride olsam :) Honda zevkli gürültülü çata pata bir araba tamam da Vag da bambaşka bişi be kardeşim gazı bıraktıktan sonra çekici çağıracak mıyım acaba diye korkmama lüksüne ancak Vag Grubunda sahip olabilirsiniz ;)

Tolga-R
23-03-2012, 17:32
varsa stok typer 3076 emmesız kelebeksız benım cupra gıbı:) hatta debrıyajımda oem 15gundurde 2bar bastım 3076r a:) deneyelım var mı araç araba öyle oldu kı 1.8bar altına ınmıyo:)

bu speclerdeki typer 100-200 7.5sn civari cikartir . snin 100-200 kac olctunmu

BMK TypeR
23-03-2012, 17:34
bu speclerdeki typer 100-200 7.5sn civari cikartir . snin 100-200 kac olctunmu

k04 le 8.3 8.5 yapıyodu herhalde ıner 7.5 cıddı hızlı suan k04den:D
debrıyaj takınca ölçücem:) varsa denemelık daha ıyı olur

kelalper
23-03-2012, 17:57
ecz_murat´isimli üyeden Alıntı
bende nacizane stoc s3 modlu s3 typer sahibi olmuş biri olarak düşüncelerimi paylaşayım bari!!
stoc s3 veya cupra iyi bir roll jokeyi ile k-prolu typerin minumum 2-3 boy arkasında olacaktır 250 ye kadarda yaklaşamaz.stage 2+ mesela hacının s3 ile denemeleri çok alakasız olacaktır.örnegi insigna opc diyebilirim.
varsa stock cupra denemesi bedava
ilerleyen zamanlarda...

mustafa nın cupra var beyaz stage 1 yazılımlı f-e birtek bildiğim o yanlışım varsa düzeltin, müsait zamanda onunlada bakacağız,

sağlıklı bi stage2 plus s3 beni 10 boy olmasada 260 kadar bence tertemiz 5 boyu vardır

260 dan sonraya gerek yok

bu video yasinin bu yazisi uzerine cekilmis belli ki.anlamak istemeyenlere duyrulur.

Oz`
23-03-2012, 18:01
volkan kankamla ben denıyıcem:D ılk sırada ben varım

auhahuahu uyandırım kanka düşün basınc basmıo ateşlemede aldı :)

Kekuti*
23-03-2012, 18:01
Her ne kadar Honda ile başlayıp Vag grubu ile devam eden Tuner gelişimini tersten takip eden biride olsam :) Honda zevkli gürültülü çata pata bir araba tamam da Vag da bambaşka bişi be kardeşim gazı bıraktıktan sonra çekici çağıracak mıyım acaba diye korkmama lüksüne ancak Vag Grubunda sahip olabilirsiniz ;)

Hee oldu tmm kib bye :D

ÜmiTCaN
23-03-2012, 18:02

BMK TypeR
23-03-2012, 18:07
auhahuahu uyandırım kanka düşün basınc basmıo ateşlemede aldı :)

kanka haberım var benle adaletlı dener:) kıstırırım basıncı:D

ümitech
23-03-2012, 18:28

:):):) 10 krktr

Oz`
23-03-2012, 18:33
kanka haberım var benle adaletlı dener:) kıstırırım basıncı:D

pampa adalettese 2 çeker dah lazım sana :D

CanberkD
23-03-2012, 18:38

zoruna giden biri varsa o da sizsiniz.

geçtik s3 u nooldu butun roll vidyolarını koyan s3 niye benim de vidyomu ekleyemedi ?
kaç tane konuda yazdım niye hep sustunuz?
youtube koydugum vidyoya basmadım orda diye yorum yapmışsınız,orda da yazdım şimdi de yazıyorum: koyalımmı vidyoyu foruma karar versinler bastınız mı basmadınız mı :D

GÜNCELL konuya bakıyosunuz banada bi cevap verin :soru:

ÜmiTCaN
23-03-2012, 18:39
10 krkter :)

typer46
23-03-2012, 18:49

valla çok sevinirim de yaza kadar aracım durursa deneriz.

ÜmiTCaN
23-03-2012, 18:53
valla çok sevinirim de yaza kadar aracım durursa deneriz.

kelalper
23-03-2012, 18:53
yaw bu kadar sikintidan sonra neden satacaksin guzelim arabayi.

34GUN34
23-03-2012, 19:00
ecz_murat´isimli üyeden Alıntı
bende nacizane stoc s3 modlu s3 typer sahibi olmuş biri olarak düşüncelerimi paylaşayım bari!!
stoc s3 veya cupra iyi bir roll jokeyi ile k-prolu typerin minumum 2-3 boy arkasında olacaktır 250 ye kadarda yaklaşamaz.stage 2+ mesela hacının s3 ile denemeleri çok alakasız olacaktır.örnegi insigna opc diyebilirim.
varsa stock cupra denemesi bedava
ilerleyen zamanlarda...

mustafa nın cupra var beyaz stage 1 yazılımlı f-e birtek bildiğim o yanlışım varsa düzeltin, müsait zamanda onunlada bakacağız,

sağlıklı bi stage2 plus s3 beni 10 boy olmasada 260 kadar bence tertemiz 5 boyu vardır

260 dan sonraya gerek yok

bu video yasinin bu yazisi uzerine cekilmis belli ki.anlamak istemeyenlere duyrulur.

alper sağol seni şahsen tanımıyorum . ama aynen bu mesaj son nokta oldu . ben sadece s3 madem arkadaşınız sıkıntılı gidiyor dedim . isterseniz deneriz sıkıntılı olduğunu görmüş olursunuz dedim yasin seninlede deneriz sende gerçek stage2+ s3 ün nasıl gittiğini görürsün dedim. sonra özelden tel. nomu attım . ve akabinde YGZ TURBOYKEN nerdeydin gibi garip bi yaklaşımla mesaj attı tabiki diğer konuşmaları gayet seviyeli YASİN KARDEŞİMİN sonra şuanda geçersin ama egzantirik yakınca keyifli olur deneme dedi. bende iyi o zaman deneyelim bide egzantirik ten sonra deneriz dedim farkı görürsün kardeşim dedim. Kİ atmosferik bi type r la deneyip video koyacak kadar cahil değilim çok şükür. amaç muhabbet kardeşim dedim diğer s3 te gelsin sıkıntılarını görmüş olur dedim. ALLAH c.c biliyor kalpleri eğer bu şekilde deneme olsaidi kesinlikle video vs . koymazdım . daha sonra ne olduysa özelden denememize gerek yok a kadar gitti muhabbet (yanlışım varsa söyle yasin kardeşim) bende tamam kardeşim geçmek geçilmek mevzu değil çıkarsanız muhabbetine çağırırsınız dedim ve bitti denemek istemiyo dedim. ( amacımda onu geçmek felan değil benim rakibim bile değil zaten) bunu kendisinede söyledim ve parantez içindede yazdım amacım atar felan yapmak değil kardeşim yanlış anlama diye. daha sonra hala herkesin 10 boy vs yazması üzerine en fazla 5 boy atar demesi işi idda şekline sokar gibi herkese her söyleyene aynı cevap HAKAN abi REŞİT,ECZ. MURAT .ALPER VS bana özelden istanbul dışında olacağını gitmeseydi çıkardık felan yazmıştı. bunu üzerine benim bi şekilde haberim oldu ve MC e gittim arabayıda gizleme gibi bi derdim yok kıl olduğum için otoparkta kapı çarpmasın diye benzinliği tadilata sokmuşlar tam benzim pompalarının yanına şerit çekmişler oraya koydum ki gürül gürül egzos sesi ile geldim mc. e park ettim girdim içeri ve kahve aldım selamın aleküm CUPRA KİMİN DEDİM??? ADAŞIMDA benim dedi :) ki esprisine söledim yasin kardeşimde öyle bi sordunki abi döveceksin sandık dedi :) ben yasin kardeşimi tanıyorum ve herkesle tokalaştım oturdum . yasin kardeşim anlatıyodubende masanın ucundayım hiç oralı olan yok ALLAH ALLAH dedim heralde yasin benim geldiğime bozuldu dedim . SORDUĞUM SORULARA BİLE DÜZGÜN CEVAP ALAMADIM typer kaç hp diyorum cvp yok mustafa soruyo akabinde sokmadık dynoya felan vs. bir kaç konuda konuştuk sadece . MEĞER YASİN beni tanımamış halbuki yasinle scvtc varken bile denemiştik ben oradan tanıyorum kardeşimi ama o nasıl tanımadı hayret ettim ne biliyim masada audi anahtarım var beni kim çekecek diyo cupra mustafa yasin bizim kamera öne doğru bizçekeriz zaten geçersin abi diyo bende benim kamera arkaya doğru hepinizi ben çekerim dedim hatta mustafada güldü kimse NE araba olduğunu sormuyo ??? madem bilmiyosunuz görmediniz ki ben sizden sonra geldim gürül gürül oda enteresan?? sorun kardeşim abi sende ne araba varki bizi önden çekiceksin?? neyse ben hp sini sordum sonra stage 2 cupra ile mustafanın arabası ile ne olur aranızda tahmini dedim?? YASİN kardeşimde 5 boy olur dedi eee dedim madem stage2 ile 5 boy oluyoda 2+ la nasıl 5 boy olur diyosun dedim yine cevap vermedi??? neyse onra çıkalım dedik zar zor ikna ettik yasin kardeşimi OTOBAN FOBİM VAR çukur var tümsek vvar gibi şeyler sölediler neyse kgs mgs muhabbetleri sonunda çıkmaya razı oldular. sonra çıktık ve otobana girdik TABİ BEN NE BİLEYİM TANIMADIĞINI YASİNİN İNSAN Bİ SORAR NE ARABA VAR MADEM DUYMADIN MADEM TANIMADIN BOYNUMA PLAKAMI ASICAM BZ S3 ÜN SAHİBİYİM BEN DİYE?? otobana girdik ve sol şeritegirdim ben sağ 2 şerittede 1.8t cupra ve yasin kardeşim videodada var zaten kornaya bastılar kalktık ben bastım gittim zaten . 2 . ye kendisi geldi teketek denedik kornaya yine o bastı ben sol şeritte bekliyodum önlerini felan kesmedim denedik 3. de hakkaten sol şeritte durdum yanıma geldi abi denememize gerek ok dedi videodada var zaten konuşma. bende vtec aç bas kornaya dedim yani ona göre kalkalım diye. yine nizami bastı kornaya vve denedik. sonra zaten avcılar gişeler geldi ve ben eve ayrıldım beylikdüzüne. hepsi bu

olayları bilmeden VE benim kişilğimi bilmeden ARTI EKSİ yorum yapan tüm kardeşlerime HAKKIMI helal ediyorum. olayın tamamı budur yanlışım eksiğim varsa kardeşim söyle beni herkes tanır vve youtube a bakarsanız kendimden düşük spec bugüne kadar denediğim başka hiç bir araba yok!!!

20G STI-20G GC8 İNSİGNİA OPC- HULK- 3071CUPRA-3071S3-3076CUPRA-GT30EVO-GT35EVO RS VS.
heee bide unutmadan canberk kardeşimlede denemişim beni çok ama çok geçti (inşallah kardeşim tatmin olmuşsundur ama en kısa zamanda arabanı alçaltınca bi telefon açarsın gerçekten deneriz inş. O akşam basıp gitmeseydin hem denerdik hemde tanışırdık) yani beni herkes tanır egosu olan bi adam değilim atmosferik type r ile enson ALPASLAN VE STP İLE DENEMİŞTİK ODA STAGE 2 YAZILIM SADECE DUMPIPE VARDI FİLTRE BİLE YOKTU cupram varken. o YASİN KARDEŞİM SENİ KIRDIYSAM GEL BU AKŞAM SANA Bİ YEMEK ISMARLIYIM GÖNLÜNÜ ALIYIM BEN KÖTÜ Bİ İNSAN DEĞİLİM SENDE DEĞİLSİN KARDEŞİMSİN SADECE YANLIŞ ANLAŞILMALAR vve iletişimsizlik o kadar BURADAN ATAR YAPMAK VE KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMAK ÇOK KOLAY AMA gerek yok kardeşim böle şeylere hepimiz olgun insanlarız. HERKESE TEKRAR HAKKIMI HELAL EDİYORUM KİMİ KIRDIYSAMDA HELALLİK DİLİYORUM.

typer46
23-03-2012, 19:07

inş nasip kısmet diyelim o zaman.

TYPERHAKAN
23-03-2012, 19:14

ümit yaz tatilini niye bekliyosun,orda burnunun dibinde 2 adet stage4 var.

PPR engineering
23-03-2012, 19:18
masALLAH gercekten ama ben yasine en basinda ikisiylede deneme demistim ama yasin iyi niyetindende her ikisiyle denedi bz s3 cidden cok keyifli yürüyor typer a cok fazla..öbür s3 te mutlaka var bi sıkıntı yakında cözülür onlarda görmüşlerdir farkı..

typer46
23-03-2012, 19:19
ümit yaz tatilini niye bekliyosun,orda burnunun dibinde 2 adet stage4 var.

hakan abi hemen yakaladın stage 4 cüleri :D ist arabası bi başka abi:)

TYPERHAKAN
23-03-2012, 19:25
edit..........

TYPERHAKAN
23-03-2012, 19:39
[QUOTE=osman 1.8t;5706882]

sen nebiçim konuşuyosun ,terbiyesizlik yapma adamı tanımadan ileri geri yazmışsın buraya.hacım her ortama girer sen rahat ol ,sen peki hacıyla aynı ortama nasıl girecen.

can0001
23-03-2012, 19:52
Gereksiz yere bu muhabbetler olmuş Hacı abiyi şahsen tanımıyorum ama Hakan abi bir adamı savunuyorsa sizin bir yerde yaptıpınız yanlış vardır arkadaşlar... Adam gerekli açıklamayı yapmış zaten üzerine bişe söylemeye gerek yok...

ümitech
23-03-2012, 20:03
alper sağol seni şahsen tanımıyorum . ama aynen bu mesaj son nokta oldu . ben sadece s3 madem arkadaşınız sıkıntılı gidiyor dedim . isterseniz deneriz sıkıntılı olduğunu görmüş olursunuz dedim yasin seninlede deneriz sende gerçek stage2+ s3 ün nasıl gittiğini görürsün dedim. sonra özelden tel. nomu attım . ve akabinde YGZ TURBOYKEN nerdeydin gibi garip bi yaklaşımla mesaj attı tabiki diğer konuşmaları gayet seviyeli YASİN KARDEŞİMİN sonra şuanda geçersin ama egzantirik yakınca keyifli olur deneme dedi. bende iyi o zaman deneyelim bide egzantirik ten sonra deneriz dedim farkı görürsün kardeşim dedim. Kİ atmosferik bi type r la deneyip video koyacak kadar cahil değilim çok şükür. amaç muhabbet kardeşim dedim diğer s3 te gelsin sıkıntılarını görmüş olur dedim. ALLAH c.c biliyor kalpleri eğer bu şekilde deneme olsaidi kesinlikle video vs . koymazdım . daha sonra ne olduysa özelden denememize gerek yok a kadar gitti muhabbet (yanlışım varsa söyle yasin kardeşim) bende tamam kardeşim geçmek geçilmek mevzu değil çıkarsanız muhabbetine çağırırsınız dedim ve bitti denemek istemiyo dedim. ( amacımda onu geçmek felan değil benim rakibim bile değil zaten) bunu kendisinede söyledim ve parantez içindede yazdım amacım atar felan yapmak değil kardeşim yanlış anlama diye. daha sonra hala herkesin 10 boy vs yazması üzerine en fazla 5 boy atar demesi işi idda şekline sokar gibi herkese her söyleyene aynı cevap HAKAN abi REŞİT,ECZ. MURAT .ALPER VS bana özelden istanbul dışında olacağını gitmeseydi çıkardık felan yazmıştı. bunu üzerine benim bi şekilde haberim oldu ve MC e gittim arabayıda gizleme gibi bi derdim yok kıl olduğum için otoparkta kapı çarpmasın diye benzinliği tadilata sokmuşlar tam benzim pompalarının yanına şerit çekmişler oraya koydum ki gürül gürül egzos sesi ile geldim mc. e park ettim girdim içeri ve kahve aldım selamın aleküm CUPRA KİMİN DEDİM??? ADAŞIMDA benim dedi :) ki esprisine söledim yasin kardeşimde öyle bi sordunki abi döveceksin sandık dedi :) ben yasin kardeşimi tanıyorum ve herkesle tokalaştım oturdum . yasin kardeşim anlatıyodubende masanın ucundayım hiç oralı olan yok ALLAH ALLAH dedim heralde yasin benim geldiğime bozuldu dedim . SORDUĞUM SORULARA BİLE DÜZGÜN CEVAP ALAMADIM typer kaç hp diyorum cvp yok mustafa soruyo akabinde sokmadık dynoya felan vs. bir kaç konuda konuştuk sadece . MEĞER YASİN beni tanımamış halbuki yasinle scvtc varken bile denemiştik ben oradan tanıyorum kardeşimi ama o nasıl tanımadı hayret ettim ne biliyim masada audi anahtarım var beni kim çekecek diyo cupra mustafa yasin bizim kamera öne doğru bizçekeriz zaten geçersin abi diyo bende benim kamera arkaya doğru hepinizi ben çekerim dedim hatta mustafada güldü kimse NE araba olduğunu sormuyo ??? madem bilmiyosunuz görmediniz ki ben sizden sonra geldim gürül gürül oda enteresan?? sorun kardeşim abi sende ne araba varki bizi önden çekiceksin?? neyse ben hp sini sordum sonra stage 2 cupra ile mustafanın arabası ile ne olur aranızda tahmini dedim?? YASİN kardeşimde 5 boy olur dedi eee dedim madem stage2 ile 5 boy oluyoda 2+ la nasıl 5 boy olur diyosun dedim yine cevap vermedi??? neyse onra çıkalım dedik zar zor ikna ettik yasin kardeşimi OTOBAN FOBİM VAR çukur var tümsek vvar gibi şeyler sölediler neyse kgs mgs muhabbetleri sonunda çıkmaya razı oldular. sonra çıktık ve otobana girdik TABİ BEN NE BİLEYİM TANIMADIĞINI YASİNİN İNSAN Bİ SORAR NE ARABA VAR MADEM DUYMADIN MADEM TANIMADIN BOYNUMA PLAKAMI ASICAM BZ S3 ÜN SAHİBİYİM BEN DİYE?? otobana girdik ve sol şeritegirdim ben sağ 2 şerittede 1.8t cupra ve yasin kardeşim videodada var zaten kornaya bastılar kalktık ben bastım gittim zaten . 2 . ye kendisi geldi teketek denedik kornaya yine o bastı ben sol şeritte bekliyodum önlerini felan kesmedim denedik 3. de hakkaten sol şeritte durdum yanıma geldi abi denememize gerek ok dedi videodada var zaten konuşma. bende vtec aç bas kornaya dedim yani ona göre kalkalım diye. yine nizami bastı kornaya vve denedik. sonra zaten avcılar gişeler geldi ve ben eve ayrıldım beylikdüzüne. hepsi bu

olayları bilmeden VE benim kişilğimi bilmeden ARTI EKSİ yorum yapan tüm kardeşlerime HAKKIMI helal ediyorum. olayın tamamı budur yanlışım eksiğim varsa kardeşim söyle beni herkes tanır vve youtube a bakarsanız kendimden düşük spec bugüne kadar denediğim başka hiç bir araba yok!!!

20G STI-20G GC8 İNSİGNİA OPC- HULK- 3071CUPRA-3071S3-3076CUPRA-GT30EVO-GT35EVO RS VS.
heee bide unutmadan canberk kardeşimlede denemişim beni çok ama çok geçti (inşallah kardeşim tatmin olmuşsundur ama en kısa zamanda arabanı alçaltınca bi telefon açarsın gerçekten deneriz inş. O akşam basıp gitmeseydin hem denerdik hemde tanışırdık) yani beni herkes tanır egosu olan bi adam değilim atmosferik type r ile enson ALPASLAN VE STP İLE DENEMİŞTİK ODA STAGE 2 YAZILIM SADECE DUMPIPE VARDI FİLTRE BİLE YOKTU cupram varken. o YASİN KARDEŞİM SENİ KIRDIYSAM GEL BU AKŞAM SANA Bİ YEMEK ISMARLIYIM GÖNLÜNÜ ALIYIM BEN KÖTÜ Bİ İNSAN DEĞİLİM SENDE DEĞİLSİN KARDEŞİMSİN SADECE YANLIŞ ANLAŞILMALAR vve iletişimsizlik o kadar BURADAN ATAR YAPMAK VE KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMAK ÇOK KOLAY AMA gerek yok kardeşim böle şeylere hepimiz olgun insanlarız. HERKESE TEKRAR HAKKIMI HELAL EDİYORUM KİMİ KIRDIYSAMDA HELALLİK DİLİYORUM.
Bazi seylere bilip bilmeden atlayanlara kapak niteliginde olmus bu post . Herkes klavye basinda genis genis rahat rahat yaziyodu bundan sonra ne dicekler bakalim ??? Adamsin mustafa abi. Haci mustafa abiyide tanimayanlar cvbi gecikince daha adami tanimadan adamdan sogudular ayiptir gunahtir..adam bide ustune basa basa demis yasin hakkini helal et gel yemek ismarliyayim sana die...daha ne dicek allah askina...yani ben bile tanimasam haci abiyi yanlis bi adam olarak bilirdim yazilan postlara gore...mustafa abide sanirim forumun en uzun postunu yazarak soylemesi gerekenleri solemis...

osman 1.8t
23-03-2012, 20:06

hacı dostum yazını okudum ve ilk sayfalarda sana yazdığım yorumun yargısız olduğunu anladım bizden yana helal olsun sende yazdıklarım için hakkını helal et olur böyle anlık kızgınlıklar birbirimizi muhakkak tanıdıkca daha iyi anlıyacağız kal selametle

osman 1.8t
23-03-2012, 20:10
sen nebiçim konuşuyosun ,terbiyesizlik yapma adamı tanımadan ileri geri yazmışsın buraya.hacım her ortama girer sen rahat ol ,sen peki hacıyla aynı ortama nasıl girecen.

hakan abi ben adama haksızlık yaptım sonra durumu birileri telden izza edince hacı dostumunda burdan izza etmesiyle haksızlık yaptığımı anlayıp özür maksatlı yorumumu yazdım ama sende şimdi beni tanımadan bana hakaret etmişsin sana kızmıyorum beni tanıdığın zaman sende yazdığının yargısız infaz olduğunu anlarsın :)

ÜmiTCaN
23-03-2012, 20:20
ümit hacı yı tanımazsın etmezsin ne biliyonda böyle bir yorumu şakşaklıyosun.ben seni farklı bilirdim.ama pek farklı değilmişin

miniks
23-03-2012, 20:35
Bazi seylere bilip bilmeden atlayanlara kapak niteliginde olmus bu post . Herkes klavye basinda genis genis rahat rahat yaziyodu bundan sonra ne dicekler bakalim ??? Adamsin mustafa abi. Haci mustafa abiyide tanimayanlar cvbi gecikince daha adami tanimadan adamdan sogudular ayiptir gunahtir..adam bide ustune basa basa demis yasin hakkini helal et gel yemek ismarliyayim sana die...daha ne dicek allah askina...yani ben bile tanimasam haci abiyi yanlis bi adam olarak bilirdim yazilan postlara gore...mustafa abide sanirim forumun en uzun postunu yazarak soylemesi gerekenleri solemis...

Şu ilk cümlene gerek varmı

yok kapak niteliginde yok bilmem ne

yahu şu lafların bir nereye gidicegini düşününde yazın

Hacı abi ne güzel yazı yazmış sen gittin adamın götüne kapak yaptın

böyle yancı olmayı bırakmak lazım sonra insanlar birbirlerine sataşıyorlar sırf bu yancılar yüzünden

ümitech
23-03-2012, 20:38
Şu ilk cümlene gerek varmı

yok kapak niteliginde yok bilmem ne

yahu şu lafların bir nereye gidicegini düşününde yazın

Hacı abi ne güzel yazı yazmış sen gittin adamın götüne kapak yaptın

böyle yancı olmayı bırakmak lazım sonra insanlar birbirlerine sataşıyorlar sırf bu yancılar yüzünden

hilmi yazılanları basından sonuna kadar okudun mu adama neler söylemişler..bu konuya ilk yazdıgım post bu değil mustafa abi yazmadanda yazdım zaten ki adam gibi eleştirenlere zaten lafım yok burası bi forum vede isteyen istediğini yazar karsıdakini rencide etmediği sürece......ama bilip bilmeden adama o kadar yüklenmişlerki eminim konuyu okudugunda şok olmuştur mustafa abi..bende o yüzden yazdım ...yoksa mesajlarımın tamamına baksan 1 kişiyle bile polemiğe girdiğimi göremezsin özellikle ılımlı yaklaşıyorum ki yazı dilinde bazı noktalar yanlıs anlaşılıyor diye...açıklama yapmak istedim kardesim...inan yancılıkla filanda işim yok kimse benim cebime para koymuyo yancılık yapıyorum diye...saygılar..

miniks
23-03-2012, 20:41
hilmi yazılanları basından sonuna kadar okudun mu adama neler söylemişler..bu konuya ilk yazdıgım post bu değil mustafa abi yazmadanda yazdım zaten...ama bilip bilmeden adama o kadar yüklenmişlerki eminim konuyu okudugunda şok olmuştur mustafa abi..bende o yüzden yazdım ...yoksa mesajlarımın tamamına baksan 1 kişiyle bile polemiğe girdiğimi göremezsin özellikle ılımlı yaklaşıyorum ki yazı dilinde bazı noktalar yanlıs anlaşılıyor diye...açıklama yapmak istedim kardesim...saygılar...

tamamını okumadım biliyorum cok şey yazılmış herkes konuşuyor olabilir

ama dedim ya hacı abi güzel bir yazı yazmış zeytin dalını uzatmış

adam bilinçli cenetin kapısında beklemek istemiyor :) hakkınıda helal etmiş Maşallah

sende işte o şekil yazmassan başkası gelip tekrardan bişi daha ne sana nede ona yazmaz onu demek istiyorum

yazdıgımı yanlış anlama sadece sana degil genelen bu olay var benim konularımda da oluyor ama kimsenin yancılıga veyahut dostlarının savunmasına ihtiyacı yok çok şükür herkes kendini savunur lafınıda söyler

Subi-Emre
23-03-2012, 20:42
Link eklermisiniz arkadaşlar

ümitech
23-03-2012, 20:45
tamamını okumadım biliyorum cok şey yazılmış herkes konuşuyor olabilir

ama dedim ya hacı abi güzel bir yazı yazmış zeytin dalını uzatmış

adam bilinçli cenetin kapısında beklemek istemiyor :) hakkınıda helal etmiş Maşallah

sende işte o şekil yazmassan başkası gelip tekrardan bişi daha ne sana nede ona yazmaz onu demek istiyorum

yazdıgımı yanlış anlama sadece sana degil genelen bu olay var benim konularımda da oluyor ama kimsenin yancılıga veyahut dostlarının savunmasına ihtiyacı yok çok şükür herkes kendini savunur lafınıda söyler

anlıyorum seni...haklısın...yazdıklarında art niyet inan aramadım...ama dediğim gibi hacı abiye o kadar yüklenmişlerki bende destegimi esirgemek istemedim sebebi ise mustafa abinin nasıl bir insan oldugunu bilmemden kaynaklı.

ümitech
23-03-2012, 20:51
.................................................. .................................................. .................................................. .....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,

_muhaRRem
23-03-2012, 21:36
hani yokmu bu gece gazlamaaa

B.Aktepe
23-03-2012, 21:41

gel konulu video yapalım sonra başlığa dostane yazalım :D

yasin_R
23-03-2012, 21:41

neden burda konunun ilk başındaki yazılanları ele alıyorsunuz_? ben sonlara doğru reşit abiylede konuştum b irkaç kişiden daha öğrendim eski halleri gibi,i değilmiş, ilk 5 boy demem size malzememi verdi, daha sonraki yazdıklarım neden görülmüyor, ELE ALINMIYOR

ygz turboyken nerdeydiniz uslübu tamamen espriye yönelik ve sen benden çok güçlüsün deneme ihtiyacı duymuyorum bir nevii anlamına da gelir. atmo arabayla deneyip video koyacak kadar cahil değilim demişssinde, videoyu koymuşssun ve 5 boy dememi ele almışssın, ben daha sonra hepinizi doğruladım 12 boy dedim,ne dediyseniz ok dedim, bir iddeam olmadığınıda vurgulaya vurgulaya söyledim,

seninle denemiyorum dememe ragmen beni mecbur ettin, bu yakışıkalır bir durum mu_? OSMANLA TELEFONLAŞTM ALİYLE MUSTAFAYLA AMA SENİNLE öelden telini yamana ragmen telefonlaşmadım.

mc e geldiğinde mustafanın sıradan bi arkadasıymışssın görüntüsü verdin hatta oraya bişiler yemeğe gelmiş tesadüfen mustafayı görmüş selam vermiş bi imajın vardı,
ben senin yüzünü daha önce görsem neden bilmiym tanımiym, yada konuşmiym dediğin gibi,

neyse ne artık orda yasanılanları kalpleri ALLAH biliyor.

he bunun dışında güzel olumlu yapıcı dinimizede uygun bir uslüp sergileyip koca bi post yamızşsın.

ben seni kırdıysam ben özür dilerim ABİ gel ben sana yemek ısmarlayayım;)

SENDE HAKKINI HELAL ET:)

_muhaRRem
23-03-2012, 21:47
gel konulu video yapalım sonra başlığa dostane yazalım :D

tamamen dostane deneme olsun kötü yorumlardan kaçınalım kardeşiz biz.

Ertan-R
23-03-2012, 21:52
İki araçta gitmesi gerektigi gibi gitmiş.Hacı abiyi ve Yasinide tanıyorum kötü insanlar degil tamamen yanlış anlaşılmalar olmuş.

TYPERHAKAN
23-03-2012, 21:53

emme kelebekten sonra farkı görelim dedin,sonra bir duydum satmışın.benden günah gitti daha da turbo type r la denemem,hulk hariç ama oda bir şartla 0.6 bascak ,yoksa zevki olmuyor.:D

_muhaRRem
23-03-2012, 21:53
İki araçta gitmesi gerektigi gibi gitmiş.Hacı abiyi ve Yasinide tanıyorum kötü insanlar degil tamamen yanlış anlaşılmalar olmuş.

bende seni tanıyorum maşalah aracınız çok güzel gidiyor ertan bey

_muhaRRem
23-03-2012, 21:54
emme kelebekten sonra farkı görelim dedin,sonra bir duydum satmışın.benden günah gitti daha da turbo type r la denemem,hulk hariç ama oda bir şartla 0.6 bascak ,yoksa zevki olmuyor.:D

ya sorma abi emme kelebek taktım 2 ay kar yağdı sonrada adana rüzgarı esti , bi location attım direk buldular arabayı götürdüler :D

gfb01
23-03-2012, 21:57
ya sorma abi emme kelebek taktım 2 ay kar yağdı sonrada adana rüzgarı esti , bi location attım direk buldular arabayı götürdüler :D

aynen :D baktım araba duruyor dedım burası:D

aVDANLı
23-03-2012, 21:57
s3 ne gidio :D arkadaş yaaww tırsstım

Alicanrs
23-03-2012, 22:10
Ygz çok güzel giden bi typer maşallah BZ s3 te gayet ciddi yürüyen bi s3 olması gereken gibi gitmiş ikiside :) Allah kaza bela vermesin :)

Ertan-R
23-03-2012, 22:14
bende seni tanıyorum maşalah aracınız çok güzel gidiyor ertan bey

O zaman hep beraber dahada güzelleşelim panpiş Skn muharrem :) :)

_muhaRRem
23-03-2012, 22:16
O zaman hep beraber dahada güzelleşelim panpiş Skn muharrem :) :)

plakalar değişir efsaneler değişmez derlerdi ama SKN plaka haala aynı :D

BEEMKA typeR gaddar reşo :D todo mügen , mügen todo

MKVGTI
23-03-2012, 22:22
kardeşim allah kazadan beladan korusun,
her zamankı gibi hızlısın :)

MKVGTI
23-03-2012, 22:28

moruk gt30 stok yada yapılı iki veya dört çeker hiç bi araç bizle denemıyor,
çok istedik ama denemediler.

MKVGTI
23-03-2012, 22:32

abi benle dene olmaz mı? önceden dinçer abi ile bi kaç kere denedim :)

OmeR-FE
23-03-2012, 22:33
Hay Maşallah... :)

Ertan-R
23-03-2012, 22:35
plakalar değişir efsaneler değişmez derlerdi ama SKN plaka haala aynı :D

BEEMKA typeR gaddar reşo :D todo mügen , mügen todo

Hacı şaka maka U Tayparda efsane gidiyordu hee :) K20 + Tfsi faşişti Gaddar abi +k04 adalet dagıtan abi :) Balıkcı vag vag cı muhaRRem.Camiaya hoş geldiniz MuhaRRem agam :)

_muhaRRem
23-03-2012, 22:38
Hacı şaka maka U Tayparda efsane gidiyordu hee :) K20 + Tfsi faşişti Gaddar abi +k04 adalet dagıtan abi :) Balıkcı vag vag cı muhaRRem.Camiaya hoş geldiniz MuhaRRem agam :)

hondacıların emekli arabası cupra :D vag grubu maaş bağlıyolarmı cupra alınca:D

MKVGTI
23-03-2012, 22:38

kardeş birgün aracını çıkarırsan seninle denemek isterim,reşo ulaşır bana.

MKVGTI
23-03-2012, 22:40

kardeşim onunda bi güzelligi var kendine göre :)

BMK TypeR
23-03-2012, 22:43

hondacıların hepsını emeklıye ayırcam:D

_muhaRRem
23-03-2012, 22:45

benimki şartlı emekli oldu , talepte bulunmamıştım bi anda oldu :D

BMK TypeR
23-03-2012, 22:46

yarın doguşa emeklılık belgelerınle gıt maaş baglansınlar senıde:D

MKVGTI
23-03-2012, 22:46

moruk sen yaparsın :)

MKT
23-03-2012, 22:47
type r delıkanlı arabasıdır.delıkanlı adam namını yurutmek sonunda başarıya ulasıp efsane olmak zorundadır.

sen tut type-r'ı okadar yükle sonra sat. bu olacak işmi ? :D

ÜmiTCaN

TYPERHAKAN

bağlasalar bana bağlarlardı muharrem 2008 den beri biniyom.ama çok doğru laf etmişin çok güldüm ya,şu an cupra ya binenlerin hepsi abartmıyorum100 de 100 ü ben dahil honda cıydık,benim type r ımda güzeldi be ah ah.herşeyin hayırlısı .

MKT
23-03-2012, 22:48

kim demiş emekli oldu? sadece location değişti :) Tam gaz devam kanka biliyorsun :)

XoR
Yarıcam sizi vagcılar :D

_muhaRRem

yarın fincan almaya gidicem hahaha

Ertan-R
23-03-2012, 22:49

Puhasuahaha Baglıyor hacı çünki malulen emekli olduk ahahaha.

ÜmiTCaN
bağlasalar bana bağlarlardı muharrem 2008 den beri biniyom.ama çok doğru laf etmişin çok güldüm ya,şu an cupra ya binenlerin hepsi abartmıyorum100 de 100 ü ben dahil honda cıydık,benim type r ımda güzeldi be ah ah.herşeyin hayırlısı .

_muhaRRem

geçmiş typeR ondan dolayı cupra cılarda , hondacılar gibi atarlı :D

TYPERHAKAN
23-03-2012, 22:50

reşit bülü sana sardı görmüyosun:)

_muhaRRem

:D küllerimden doğarım gelirim , hulk benim turbo teg benim :D gell gelll

ÜmiTCaN

KMR2-GT
23-03-2012, 22:51
sen tut type-r'ı okadar yükle sonra sat. bu olacak işmi ? :D

Eşşek kafam ah ah

ÜmiTCaN
23-03-2012, 22:51
:d küllerimden doğarım gelirim , hulk benim turbo teg benim :d gell gelll

____________,
Hayırlısı :D :D :D

typer46
23-03-2012, 22:52

yarın o zaman muslukları acıyoruz öylemi :)

_muhaRRem
23-03-2012, 22:54
Yarıcam sizi vagcılar :D

haha pis japoncu :D

XoR
23-03-2012, 22:55
haha pis japoncu :D

Yakuzam benim :D

_muhaRRem
23-03-2012, 22:57
Yakuzam benim :D

cupraya hondata stickeri yapıştırıcam arkayada JDM as fuck :D

Ertan-R
23-03-2012, 22:57
Muho Google,ye ADAM yaz Mügen Reşit aga çıkıyor :):) Mutluhandaki uguru gece yarıları arayıp mügen kanat lip panjur amortisör hasaplatıyor UguR bi ara illallah etmiş ahahahaha

ÜmiTCaN
23-03-2012, 22:58
cupraya hondata stickeri yapıştırıcam arkayada JDM as fuck :D

CanberkD
23-03-2012, 22:58
kardeş birgün aracını çıkarırsan seninle denemek isterim,reşo ulaşır bana.

Bu aralar 30r takip stok turbolu evoya kaldirmak moda oldu heralde :D

_muhaRRem
23-03-2012, 23:02
konu başlığıı typeR cıların VAG grubuna geçiş hikayeleri diye değiştirelim çok makara çıkar :D todo mügen , mügen todo todo . 9-9-9 9-7-9 4.000 de bastım 2.2 peak avans koruma aldı kesti :D 200 e kadar kafa kafaya

_muhaRRem
23-03-2012, 23:03

kaputunun altına pul falanmı koysam bi şekilde yakuzalığımı belli etmem lazım :D

XoR
23-03-2012, 23:04
Kovboy bile Hondayı sattıya, daha dünya batsa umrumda değil :D

ÜmiTCaN
23-03-2012, 23:05
kaputunun altına pul falanmı koysam bi şekilde yakuzalığımı belli etmem lazım :D

cvp: abi kaput ayarsız baksana havada duruyor :D :D

_muhaRRem
23-03-2012, 23:07

cvp: abi kaput ayarsız baksana havada duruyor :D :D

hahah desene eski sahibi ayarsız :D kaputun bi suçu yok

TYPERHAKAN
23-03-2012, 23:10

golf ler map sensöründen dolayı 1.4 basabiliyor 400 hp yi geçmez bence çekişmeli olur,cupra nın 1.55 i gibi değil.

Ertan-R
23-03-2012, 23:16
konu başlığıı typeR cıların VAG grubuna geçiş hikayeleri diye değiştirelim çok makara çıkar :D todo mügen , mügen todo todo . 9-9-9 9-7-9 4.000 de bastım 2.2 peak avans koruma aldı kesti :D 200 e kadar kafa kafaya

Hoca o ne ya kordinat gibi.Bi ara neydi o ya vitesin klipsi çıkıyordu.2.3 peak 1.8 cont 7 bin rpm ateşleme kesti korumaya çekti.Adam hafif jant uzmanı.

TYPERHAKAN
23-03-2012, 23:20
Hoca o ne ya kordinat gibi.Bi ara neydi o ya vitesin klipsi çıkıyordu.2.3 peak 1.8 cont 7 bin rpm ateşleme kesti korumaya çekti.Adam hafif jant uzmanı.

bütün jantların gramını biliyo,bu nasıl bir araba sevdasıdır olacak iş değil,her aldığı arabaya jant gömüyo bizde keklik gibi,,, ya sökülürmü canım cupra jant ı diyoruz,çok biliyoruz ya

_muhaRRem
23-03-2012, 23:25
bütün jantların gramını biliyo,bu nasıl bir araba sevdasıdır olacak iş değil,her aldığı arabaya jant gömüyo bizde keklik gibi,,, ya sökülürmü canım cupra jant ı diyoruz,çok biliyoruz ya

abi sen reşonun mugen kanat ile oem kanat testini biliyormusun ..

oem kanatla fenerbahçeye inerken gişelerden sonraki yokuştan arabayı boşa atıyo typeR hızlanıyor

mugen kanatla boşa atıyo typeR yavaşlıyor, hatta duruyor :D

CanberkD
23-03-2012, 23:26
golf ler map sensöründen dolayı 1.4 basabiliyor 400 hp yi geçmez bence çekişmeli olur,cupra nın 1.55 i gibi değil.

Arabamin eksiklerini gideriyim, arabamin giderini biliyorum mantik cercevesi icindeki denemeler icin ben ve arabam her zaman burdayiz.

Ertan-R
23-03-2012, 23:31
abi sen reşonun mugen kanat ile oem kanat testini biliyormusun ..

oem kanatla fenerbahçeye inerken gişelerden sonraki yokuştan arabayı boşa atıyo typeR hızlanıyor

mugen kanatla boşa atıyo typeR yavaşlıyor, hatta duruyor :D
Ahahapuhasuhaha yıkıldım.Kanka bu tezi 2008 de yapmıştı.Ama o zamanlar mugen kanat kimsede yok adam da fuul orj mugen TaypaR vardı.

MKVGTI
23-03-2012, 23:31

kardeş nasıl anlarsan öyle yorumlarsın,
denersin yada denemessın ama cevabına dikkat et.

MKVGTI
23-03-2012, 23:33

abı adamlar yanlış anlıyor beni ne var yaaa
dene deneme saygılı ol yeter,

BMK TypeR
23-03-2012, 23:43
muhabbetı kacırmışız:)