Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Mayıs 2012 Pazar PistGünleri Serisi @İzmit Körfez Yarış Pisti
Bu sefer araba ayarlayamadık, izlemeye geliyoruz. Keyifli bir gün olacak inşallah.. :)
Bu arada o hacıyatmazlardan kullanmasanız iyi olur. Sevmedik biz onları.. :D
Onur Abi haberleselim beraber gidelim..
Tamam Kaancım, 2 haftaya ordayım zaten.
team_k20
18-04-2012, 10:56
:surucu::surucu::surucu::surucu::surucu::surucu::s urucu::surucu::surucu::surucu::goz:
Day Walker
18-04-2012, 14:50
4-5-6 mayıs tarihlerinde şirketin organizasyonu dolayısı ile orda olamayacağım :(
1 köfte ısmarlıyan olursa bende gelirim !!1!!1!
JumboAli
18-04-2012, 14:56
Pist Günleri 2009 İzmir 9 Mayıs 2009 on Vimeo (http://vimeo.com/5331409)
Bunuda Ben yapmıstım.
Pist Günleri 2009 @ İzmir Yarış Pisti on Vimeo (http://vimeo.com/4526124)
Bıde bu var.
imprezaWRC
18-04-2012, 18:12
Vay arkadaş bu 6 mayısta nasıl oluyorda bütün buluşmalar çakışabiliyor çözemedim gitti.
Bmw cars and coffee buluşması, pist günleri, atas detailing buluşması, sırada ne var harbiden merak içindeyim.
Bir tane de Subaru buluşması falan çıkarsınlar tam olsun. Kendimi klonlayayım bari :D
Ya neyse artık, piste gelmek daha iyi olacak, kulağımın pası gider, gülme ihtiyacımı karşılarım, Senna ve Buğra'ya sataşırım oh mis :D
orada gorusuruz bugracım :)
Araçların piste çıkışları nasıl olacak hızlı ve yavaş arabalar arka arkaya çıkarsa birbirlerini yakalayabilirler, hızlara göre belli bir gruplama veya çıkış sıralaması olacakmı?
buyuk bir ihtimal kategori kategori olucak
Araçların piste çıkışları nasıl olacak hızlı ve yavaş arabalar arka arkaya çıkarsa birbirlerini yakalayabilirler, hızlara göre belli bir gruplama veya çıkış sıralaması olacakmı?
Tabiki gerekli duzenlemeler yapilacaktir . Esdeger otomobiller birbirlerinin arkasindan piste cikacaklar . tabi spin yada mekanik vb durumlar icin yapabilecek birsey yok ama biz genede en yakin eslesmeleri saglayacagiz .
6 mayisda ikiyi bolunmem gerekiyor ama Pist Beni Cagiriyor! ;)
imprezaWRC
18-04-2012, 20:46
6 mayisda ikiyi bolunmem gerekiyor ama Pist Beni Cagiriyor! ;)
Murat abicim, gel sen gel piste gel, ona bakarsan benimde o gün 3'e bölünmem lazım :D:D
Burger King reklamı gibi, Pist Seni Çağırıyor :D:D
FiReWaLL
18-04-2012, 20:50
yine çok eğlenceli bi gün bekliyor Yarışseverleri :)
Göründüğü kadarıyla araç sayısı limiti aşmış ama , kayıt yapma şansı varmı ?
Özel msj attım ama cevap gelmedi .
Pist bir yana digerleri bir yana...
Ates cagiriyor ates ;)
Buarada katilim 30 degil mi Bugra?
Pist bir yana digerleri bir yana...
Ates cagiriyor ates ;)
Buarada katilim 30 degil mi Bugra?
34 kisi gibi gorunuyor sponsor araclari ile birlikte .
kayitlari kapattik .
yine çok eğlenceli bi gün bekliyor Yarışseverleri :)
Göründüğü kadarıyla araç sayısı limiti aşmış ama , kayıt yapma şansı varmı ?
Özel msj attım ama cevap gelmedi .
Katilim suan icin tamamlanmis durumda o nedenle bir sonraki aktiviteye bekleriz .
hakotech
18-04-2012, 21:31
yaa ben kafama sıcayım baska bısey demıyorum..ızlemeye gelıyorum abi...akılsız basımızın cezasını böle cekelım..sekurıti kar lazımsa ıtınız olsun :)
FiReWaLL
18-04-2012, 21:36
Katilim suan icin tamamlanmis durumda o nedenle bir sonraki aktiviteye bekleriz .
teşekkürler , inşallah :)
imprezaWRC
18-04-2012, 22:37
yaa ben kafama sıcayım baska bısey demıyorum..ızlemeye gelıyorum abi...akılsız basımızın cezasını böle cekelım..sekurıti kar lazımsa ıtınız olsun :)
Hayırdır ?
Eray Yümsel
18-04-2012, 22:39
hani olummm ismim nerde :D
Katılacak olan arkadaşlara bol şans başarılar,
çok güzel bir etkinlik sizi bekliyor umarım bu sefer arayı fazla acmayız Buğra abi diğerine katılmammmmm lazım da :)
JumboAli
18-04-2012, 22:42
Bende Gelıyorum ızmırden Sırf orda bulunmak ıcın Cıdden Kalıtelı organızasyon yapıyosun bugra abı emegıne saglık
hakotech
18-04-2012, 22:56
Hayırdır ?
malak gibi gidip yatırmadım parayı,5 dakıka bankaya gıdemedım..olay bu..uzuldum yemın ederım
Eray Yümsel
18-04-2012, 23:00
hakan 700tl ye satarım sıramı :D karaborsa :D
hakotech
18-04-2012, 23:02
yuhhhh !! faişe fıyatında bölesi ameke..yörü get 700 tl'ye ben dunya turu atarım la,pis herif !!
10 sn sonra hesap numarana atarim parayi pis adam organizasyonu karaborsaya dokme :D
Ayrica lafi gecmisken basvuru iptal edilemez yada devredilemez :D
hakotech
18-04-2012, 23:07
10 sn sonra hesap numarana atarim parayi pis adam organizasyonu karaborsaya dokme :D
abi ben yinede gelicem insallah,olmadı cıkısta bıseyler yapak topluca..içimde kaldı anasını satayım..:(
abi liste ne zaman acıklanıcak tam olarak
Eray Yümsel
18-04-2012, 23:07
yuhhhh !! faişe fıyatında bölesi ameke..yörü get 700 tl'ye ben dunya turu atarım la,pis herif !!
kanka böle bir org. paha biçilemez seni esnefle kınıyorum :D
kanunda yeni çıktı bak sayemde :D
abi ben yinede gelicem insallah,olmadı cıkısta bıseyler yapak topluca..içimde kaldı anasını satayım..:(
Hakancim ben o gun bitik olurum anca eve atarim kendimi muhtemelende 3-4 gun ayaklarimin agrisini cekerim ...
Sen gel genede bakarsin birileri gelmez ozaman kabul edebilirim piste ...
Bide ben sana demistim gec kalma diye ahh ah ...
abi liste ne zaman acıklanıcak tam olarak
%100 listeyi organizasyondan 1 hafta once yani 29 Nisanda acikliyacagiz .
Suan icin daha once yazdigim otomobilleri liste olarak dusunebilirsiniz .
Cok fazla detay mevcut o nedenle biraz sabir :icon_tup:
deeperblack
19-04-2012, 00:11
Konuyu ilk gördüğümde inanılmaz sevindim ama ajandama baktığımda yıkıldım :(
O tarihte almanyada olacağım fuar için. Tabiki bu açığı kapatmak için org. firmasıyla görüştüm. Bir tesrlik olmassa bende aynı tarihte Nurnburgring te olucam :) Sanırım orda araç kiralanabiliyomuş.
Size şimdiden iyi eğlenceler...
_muhaRRem
19-04-2012, 00:14
Hakancim ben o gun bitik olurum anca eve atarim kendimi muhtemelende 3-4 gun ayaklarimin agrisini cekerim ...
çıkışta lider pide :D
JumboAli
19-04-2012, 00:40
çıkısta ıstanbula kadar makas vıdeosu cekıp Yutıbıye koycam hammnıyı.
hakotech
19-04-2012, 03:54
tamam abi ben geliyorum insallah bı yer acılırsa bende girerim..kaskımı maskımı herseyımı yanıma alıyorum ozaman :)
Buğra abi yemek işini çözebildinmi bizi kızlkayalara teslim etmiyeceksin dimi?
team_k20
19-04-2012, 11:26
ben mehmetin arkasından çıkmak istiyorum piste =) s2000 vs 3.18ti =)
Ben de ordayım inşallah hep beraber geçeriz:)
İşte bu yaa tüm forum orda sanırım :D
Güzel olacak güzel..
Cihan KESKİN
19-04-2012, 18:13
Yolu tam olarak bilmeyenler veya unutmuş olanlar için hatırlatma yapayım..
İstanbul veya Ankara istikametinden gelenler Körfez otoban çıkışından çıkıp izmit istikametine doğru dönsünler,
İlk ışıktan sağa aşağı dogru cumhuriyet caddesinden ilerlesinler,
Yolun sonunda 4 yol gelicek ordan tekrardan sağ tarafa dönüp tren yolunun altından geçilicektir,
Tren yolunu geçer geçmez sağ tarafa derya cad. doğru dönün,
Yolun sonunda tüpraşa olduğundan devam edemicek ve sol tarafa dönüş vericektir,
Böylece piste gelmiş bulunmaktasınız..
Pist haritasınıda yarışıcaklar ön izleme olarak görebilrler..
Dip not: Yol son derece yeni asfalt çukur bulunmamaktadır.. bu yolu takip etmeleri herkes için en kolayı olucaktır Çünkü E-5 tütünçiftlikte yol çalışması vardır 2. ışıklardan girmeye çalışmayın yol karşı şeride verilio çnkü..
Ulaşım Haritası :
http://img689.imageshack.us/img689/6379/krfezpistiulam.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/689/krfezpistiulam.jpg/)
Pist Haritası :
http://www.tosfed.org.tr/images/haberler/haber_dokumanlari/KORFEZ_KARTING.pdf
ben araba yetişicekmi çıkıcakmı derken kayıtlar bile doldu Buğra abi bidahaki organizasyona arac sayısını bukadar kısıtlı tutmayalım lütfen... :)
fastchild
19-04-2012, 20:00
baba bey sıkıntı çıkartmazsa bende gelmeye çalışıcam
Ben de ordayım inşallah hep beraber geçeriz:)
Oo cok iyi olur o zaman
VTec_king
19-04-2012, 23:01
vay arkadaş şu pist gününün olduğu tarihlerde hep yavaş arabalarım oluyor type r ada denk gelmedi s2000 ede
ordayım izleyici şeklinde hatta yanımda çok adamda gelebilir..
ohooo konu açılmış 16 sayfa olmuş ben kör yeni görüyorum, duyumlarını alıyordum konu ne zaman açılır falan derken rüyadan şimdi uyandım :D
wayy wayyy wayyy gelsin o günler tık derken geldi çattı :D
team_k20
21-04-2012, 12:18
6 sı gelsin artık yaw :surucu::surucu:
BüLenT GöReN
21-04-2012, 14:35
atarsa 16 :)
Kısmetse bende geliyorum herşeyim hazır
SekoLive
21-04-2012, 18:38
kerem yazmanı özlemişiz be :)
şartlar ne gösterri bilmiyormda gelmeyi cok istiyorm inş gelirim
daha yeni gordugume inanamiorum ya bekliordum bi de, yedek liste fln acilcak mi?
Serkan gelirsen görüşürüz inşallah :)
Ben orda olacağım çok çok büyük ihtimal,sima olarak tanıdıkların yanına uğrayacağım :)
Maşallah herkes geliyor
fakat benim gibi pek kimseyi tanımayanlar için :D tech lilerin olduğu bir kısım olcak mı yada tanıyabileceğimiz bir özellik:)
Benm yakamda kirmizi gul olucak ...
Valla genelde kalabalık gruplar halinde durur herkes,araya dal selam ben ''xx'' :D
haha :D
fastchild
21-04-2012, 22:42
oradakilerin çoğu sanırım TechTurkey'i bilen adamlar olacak
eski yoldan gelemiyoruz sanırım
6'sında Ordayız inşallah :)
kadiR_41
22-04-2012, 15:01
Techturkey bilekliği flan mı yaptırsak forum üyeleri için :)
Süleyman Hoşgel
22-04-2012, 15:05
Derince'den piste hangi otobüs yada dolmuş gidiyo bilen var mı ?
kadiR_41
22-04-2012, 15:08
Derince'den piste hangi otobüs yada dolmuş gidiyo bilen var mı ?
Mavi dolmuşlar gidio KÖRFEZ_İZMİT yazar genelde camlarını üzelerinde ama tabelasına dikkat edin 95 evler yazana binmelisiniz yanlış binmeyin işler karışır :)
Süleyman Hoşgel
22-04-2012, 15:12
Mavi dolmuşlar gidio KÖRFEZ_İZMİT yazar genelde camlarını üzelerinde ama tabelasına dikkat edin 95 evler yazana binmelisiniz yanlış binmeyin işler karışır :)
saol dostum teşekkürler askerlik yapmaktan yolları öğrenemedik :D
kadiR_41
22-04-2012, 15:21
http://img525.imageshack.us/img525/4968/ktacettintezerkorfezkoo.jpg
otobüsle geliceklere veya herhangi bir durum olursa otobüsler bunlar tabelalarında 95 evler yazan piste yakın bir yerde indiriyor indiğiniz zaman egzoz seslerini duyarsınız sesi takip edin :D
kadiR_41
22-04-2012, 15:23
saol dostum teşekkürler askerlik yapmaktan yolları öğrenemedik :D
Birşey değil dostum,Farketmedim nerde yapıosun hangi ilçedesin ?
Süleyman Hoşgel
22-04-2012, 15:25
Birşey değil dostum,Farketmedim nerde yapıosun hangi ilçedesin ?
Derince'de yapıyorum ulaştırma terminal'deyim TMO'nun hemen yanında
onursumer
22-04-2012, 15:31
bir aksilik çıkmadığı surece ordayım yardım destek lazımsada abi ona gore erken gelebilirm :)
kadiR_41
22-04-2012, 15:34
Derince'de yapıyorum ulaştırma terminal'deyim TMO'nun hemen yanında
bana yakınmışsın hayırlı tezkereler sana . Bu arada otobüslerde yan yoldan geçiyor.Derincede yanlış yerde bekleme
Süleyman Hoşgel
22-04-2012, 15:37
bana yakınmışsın hayırlı tezkereler sana . Bu arada otobüslerde yan yoldan geçiyor.Derincede yanlış yerde bekleme
tam nerde beklemeliyim bankaların önündeki duraktan geçiyor mu?
kadiR_41
22-04-2012, 15:42
tam nerde beklemeliyim bankaların önündeki duraktan geçiyor mu?
Bankalar derken Ziraat ve İş bankasından bahsediyorsan geçer,battı çıktının üzerinde bekliceksin kısacası güzargahları orası
Süleyman Hoşgel
22-04-2012, 15:50
Bankalar derken Ziraat ve İş bankasından bahsediyorsan geçer,battı çıktının üzerinde bekliceksin kısacası güzargahları orası
aynen dostum çok sağol :)
uluckaban
22-04-2012, 15:57
Ulaşım Haritası :
http://img689.imageshack.us/img689/6379/krfezpistiulam.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/689/krfezpistiulam.jpg/)
Pist Haritası :
İzmir'dende bi ulaşım haritası koysaydın abi :D
nitrO_Oxide
22-04-2012, 16:04
Askerde olmasam orda olurdum,süperde olurdu :/
orhan_guney
22-04-2012, 16:16
mantıklı bence .
Techturkey bilekliği flan mı yaptırsak forum üyeleri için :)
Süleyman Hoşgel
22-04-2012, 16:17
İzmir'dende bi ulaşım haritası koysaydın abi :D
bana geliceğini söyle yoksa sebebim olursun uluç:Deli:
CasabLanca
22-04-2012, 23:34
ankaradan izleyici olarak gitmeyi kimler düşünüyor? arabasına yancı ve gitmek için araba arayan arkadaşlar var :D
Cihan KESKİN
22-04-2012, 23:57
İzmir Bursa veya D-100 karayolunu kullanarak gelicek olan Arkadaşlar..
Tütünçiftlik tarafına gelirken sağ tarafta derinceyi geçtikten sonra Tutuncıftlık- 95 EVLER tabelası görülücektir..
95 Evlere doğru girerken sol tarafa dönüş yapılmaktadır,
yolu dümdüz devam ettikten sonra aşağı tarafta küçük bi ada gelicek orda sağa doğru devam edip,
4 yol ağzına gelinicek ve 4 yol ağzında sol tarafa aşağıya doğru dönerek tren yolu geçilicektir,
Tren yolunun altından geçer geçmez sağ tarafa derya caddesine giriş yapılıcak ilerde yol Tüpraş'a ait olduğundan kapalıdır sola döndürücek ve zaten piste gelmiş ordaki sesleri ve kalabalığı görmüş olucaksınız..
Teşekkürler..
Yol haritası :
http://img641.imageshack.us/img641/3678/izmrr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/641/izmrr.jpg/)
uluckaban
23-04-2012, 00:28
bana geliceğini söyle yoksa sebebim olursun uluç:Deli:
Kanka düşünüyoruz bakalım :) Kız arkadaşımla bir süreliğine takılmayı kesersem gelebilirim :D
İzmir Bursa veya D-100 karayolunu kullanarak gelicek olan Arkadaşlar..
Tütünçiftlik tarafına gelirken sağ tarafta derinceyi geçtikten sonra 95 EVLER tabelası görülücektir..
95 Evlere doğru girerken sol tarafa dönüş yapılmaktadır,
yolu dümdüz devam ettikten sonra aşağı tarafta küçük bi ada gelicek orda sağa doğru devam edip,
4 yol ağzına gelinicek ve 4 yol ağzında sol tarafa aşağıya doğru dönerek tren yolu geçilicektir,
Tren yolunun altından geçer geçmez sağ tarafa derya caddesine giriş yapılıcak ilerde yol Tüpraş'a ait olduğundan kapalıdır sola döndürücek ve zaten piste gelmiş ordaki sesleri ve kalabalığı görmüş olucaksınız..
Teşekkürler..
Yol haritası :
http://img641.imageshack.us/img641/3678/izmrr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/641/izmrr.jpg/)
Abi süpersin ya teşekkür ederiz :)
İst yonunden gelicekler,5 aydir insaat var,oyuzden 1 onceki sapaktan saga girin,kaybolabilirsiniz.
Cmtesi ve pazar piste ciktim,eger yagmur yagarsa tekrar bugranin temizletmesi gerekicek,cok kotuydu. ***** drenaj ve mazgal olmadigi icin ilk viraj ve arka sikan bildigin camurdu!
İst yonunden gelicekler,5 aydir insaat var,oyuzden 1 onceki sapaktan saga girin,kaybolabilirsiniz.
Cmtesi ve pazar piste ciktim,eger yagmur yagarsa tekrar bugranin temizletmesi gerekicek,cok kotuydu. ***** drenaj ve mazgal olmadigi icin ilk viraj ve arka sikan bildigin camurdu!
Muratcim bizim her organizasyonumuzdan 1 gun once pist komple yikanir ama o drenaj olayi kotu tabi keske yapmis olsalardi yeniden insaa ederken .
Okadar basıt bır sey kı!!
Yanı ucuz olsun dıye gole tahlıye verdıler. Verdılerde kardesım gole gıden yol engebelı,su bırıkıp,toprakla pıstte akıyor ;)
10 numara ıs olur mıke...
bahadı-R
23-04-2012, 12:24
Simdi istanbuldan gelecekler her zmaan ki gibi benzinciyi gecince saga girmeyecekmi
Yolu tam olarak bilmeyenler veya unutmuş olanlar için hatırlatma yapayım..
İstanbul veya Ankara istikametinden gelenler Körfez otoban çıkışından çıkıp izmit istikametine doğru dönsünler,
İlk ışıktan sağa aşağı dogru cumhuriyet caddesinden ilerlesinler,
Yolun sonunda 4 yol gelicek ordan tekrardan sağ tarafa dönüp tren yolunun altından geçilicektir,
Tren yolunu geçer geçmez sağ tarafa derya cad. doğru dönün,
Yolun sonunda tüpraşa olduğundan devam edemicek ve sol tarafa dönüş vericektir,
Böylece piste gelmiş bulunmaktasınız..
Pist haritasınıda yarışıcaklar ön izleme olarak görebilrler..
Dip not: Yol son derece yeni asfalt çukur bulunmamaktadır.. bu yolu takip etmeleri herkes için en kolayı olucaktır Çünkü E-5 tütünçiftlikte yol çalışması vardır 2. ışıklardan girmeye çalışmayın yol karşı şeride verilio çnkü..
Ulaşım Haritası :
Pist Haritası :
Simdi istanbuldan gelecekler her zmaan ki gibi benzinciyi gecince saga girmeyecekmi
yok bahadir giselerden cikip e=5 e indikten sonra ilk isiklardan saga giricekler . Ordada bir benzinlik var hatta ....
Aslinda ben bunun yol tarifini video olarak cekmistim :D dur upload ediyim biryere de ordan bakarsiniz
yuh youtube a videoyu yuklemek 140 dakikami surer yahu :D uhehuheuhe
Sanirsam biraz HD cekmisiz :D
fastchild
23-04-2012, 14:55
eski yoldan (E5'den) giderken ilk ışıklar sanırım öyle anladım yani
yaw foruma hergün 106 yada saxo başlığı açılıyor. devamlı roll ler falan yapılıyor.
O arkadaşlar neden piste çıkmıyor ?
yaw foruma hergün 106 yada saxo başlığı açılıyor. devamlı roll ler falan yapılıyor.
O arkadaşlar neden piste çıkmıyor ?
herkes duz yolda gitmek icin ayar yapiyor ondan sanirim :D
Sen geliyomusun Onurcan bugun acayip eglendik sen eksiktin haci ahah :) bize alkol kokan adam lazim :)
herkes duz yolda gitmek icin ayar yapiyor ondan sanirim :D
Pist için çok ayar gerekiyordu ya. Bir amortisörlük canı var pistin :)
artık yeni 106 gti'la başla abi fazla durdun :)
artık yeni 106 gti'la başla abi fazla durdun :)
bunu kılpayı kaçırdım aşkın. amortisörler yetişmiyor. İnşallah bir sonraki tt gireriz
Pist bugün kötü değildi sadece arka düzlükte biraz kum vardı genel olarakta tozluydu.6 mayısa kadar yağmur yağar illa ki Buğra abi çözer o işi :)
6 mayıs için iyi antreman yaptık honda takımı tehlikeli geliyor :D
BthnKrkt
23-04-2012, 19:46
Pist bugün kötü değildi sadece arka düzlükte biraz kum vardı genel olarakta tozluydu.6 mayısa kadar yağmur yağar illa ki Buğra abi çözer o işi :)
2 kısa video koyuyum abi BA SUS ve JE den
BA TYPE-R JE RSX (http://www.facebook.com/photo.php?v=3472526786379&set=vb.1667434509&type=2&theater)
SUS S2000 (http://www.facebook.com/photo.php?v=3472533066536&set=vb.1667434509&type=2&theater)
2 kısa video koyuyum abi BA SUS ve JE den
BA TYPE-R JE RSX (http://www.facebook.com/photo.php?v=3472526786379&set=vb.1667434509&type=2&theater)
SUS S2000 (http://www.facebook.com/photo.php?v=3472533066536&set=vb.1667434509&type=2&theater)
senin ağzın yokmu neden söylemiyosun kim oldugunu, akşam enese soruyorum kimdi diye. adam yemiyoruz bütün gün beraberdik..:):)
diyorum isim söylemeyin nikleri söyleyin diye
BthnKrkt
23-04-2012, 20:34
senin ağzın yokmu neden söylemiyosun kim oldugunu, akşam enese soruyorum kimdi diye. adam yemiyoruz bütün gün beraberdik..:):)
diyorum isim söylemeyin nikleri söyleyin diye
Abi mehmet abiye söyledimde size söylemeyi unuttum:) Enes abi ile zaten önceden tanışıyorduk:) Tanışmış olduk, 6 sında tekrar görüşürüz:)
Sen geliyomusun Onurcan bugun acayip eglendik sen eksiktin haci ahah :) bize alkol kokan adam lazim :)
oh baby :D
Niye aramiyorsunuz olm :D dunyadan bir haber yasiyorum ben artik.. Geliyorum geliyorum, arabayi bir test etmenin vakti geldi ;)
cembozbey
23-04-2012, 21:34
enes sure versene biraz gelen araclardan
BthnKrkt
23-04-2012, 21:36
35 bau plaka subaru 51.5 döndü.
enes sure versene biraz gelen araclardan
Düzenleyen arkadaşlar paylaşacak süreleri yayınlarız onları sayın bozbey.
aklımda kalanlardan paylaşıyım kabataslak.
luainin minisine sti kaçmış 55 küsür yaptı yanlış hatırlamıyorsam.Hatta bir ara bir arkadaşına verdi sanırım rally pilotuymuş kendisi 53.917 yaptı mini ile :)
Batu nun dediği gibi subaru 51.500 döndü
rollcageli typer 57.070
sus s2k 56.709
evo x ile lotus güzel süreler yaptı onları hatırlayamıyorum ama aklımda kalanlar bunlar..
cembozbey
23-04-2012, 21:54
guzel sureler gelmiş saol kardesim
cem benim arabam nerde pist gününe onla gitmek istiyorum
Kabaca bir foto :)
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/fd9298d2.jpg
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/4217fefe.jpg
edit.......................
dragon07
23-04-2012, 22:42
fotoları mrk ettik :)
7i_g6zppkn0
korfez giselerden piste kadar cekilmis video buyrunuz .
Not: Video pist insaa asamasindayken cekildi 2011 de yol degismedi ama insaat olarak gordugunuz yerler bina olmus olabilir sasirmayiniz :D
34tb9544
23-04-2012, 22:59
Kimin organizasyonuydu bu gun ki organizasyon ?
Kimin organizasyonuydu bu gun ki organizasyon ?
dunkin donuts lar yapti herhalde ...
Bugun yapilan organizasyon ile herhangibir bagimiz yoktur .
Bunu neden yaziyorum onuda soyleyeyim. Biz elimizde deger verdigimiz bir pist varken bu spora ve insanlarin bu keyfine destek olmakla yukumluyuz. Elimizedeki izmit korfez pisti ( ki istanbula birnebze yakin kullanilabilir ucretlerdeki tek pist ) ve bu spora bizler saygi gostermezsek kim bu isin senelerce devam edebilmesi icin emek harciyacak uzuntuyle izliyorum.
izmit korfez pistini bir oyun alani yada otopark olarak gormuyoruz ve pist uzerinde amaci disinda yapilan hicbir hareketi kendi adimiza onaylamiyoruz.
Her organizasyonun Internet uzerinde pist gunleri adiyla dolanmasindan da muzdaribiz .
o nedenle sizlerden ricam konu baska noktalara kaymasin bizler start finish uzerinde donut yapip bunada pistgunleri diyebilecek organizasyonlar sunmadik , bundan sonra da sunmayi dusunmuyoruz .
Saygi ve Sevgilerimle
K.Bugra YILDIRIM
Eray Yümsel
23-04-2012, 23:22
vay be sıfır çizilcek org. varmış kaçırmışız :D
vay be sıfır çizilcek org. varmış kaçırmışız :D
Hic komik degil eray ...
Eray Yümsel
23-04-2012, 23:36
bakma similey koyduguma bende gülmedim
Pistte bu tip hareketler,bir sonraki pist gunlerinin yapilmasini tehlikeye attigi gibi,bu tip orglarin iptalini saglar!
Umarin bu tip hareketlere paye vermeyerek,yapan yada yapmaya yeltenenler cesaret almasinlar.
buğra şu son net katılımcı listesini 1. sayfaya eklermisin
Hafta ici sponsorlar ile birlikte eklenecek eray
team_k20
24-04-2012, 00:33
bol bol antreman yap:hahaha:
Canli zamanlamayi izleyicilerin de gorebilmesi icin bir calisma var mi acaba?
Canli zamanlamayi izleyicilerin de gorebilmesi icin bir calisma var mi acaba?
izleyicilerin duyabilmesi icin bir calismamiz var . Her seans icinde tur sonlarinda surucunun best timeini anons edecegiz sanirim .
Budasepete.com (http://www.budasepete.com) ; Dr.Ecu ; Ecu Fast ; MegaChips ; Custom Garage Sponsorlarimiz arasina katilmistir .
Firmalarin Standlarina Padok alaninda ugrayabilir urunleri ve hizmetleri ile ilgili bilgi alabilir ayrica hazirlamis olduklari otomobilleri inceleyebilirsiniz .
ileriki gunlerde yeni sponsorlarimizi da sizlerle paylasmaya devam edecegiz.
Kendilerine otomobil sporlarina verdikleri destek icin tesekkur ederiz .
PistGunleri.com
Budasepete.com (http://www.budasepete.com) ; Dr.Ecu ; Ecu Fast ; MegaChips ; Custom Garage Sponsorlarimiz arasina katilmistir .
Firmalarin Standlarina Padok alaninda ugrayabilir urunleri ve hizmetleri ile ilgili bilgi alabilir ayrica hazirlamis olduklari otomobilleri inceleyebilirsiniz .
ileriki gunlerde yeni sponsorlarimizi da sizlerle paylasmaya devam edecegiz.
Kendilerine otomobil sporlarina verdikleri destek icin tesekkur ederiz .
PistGunleri.com
Budasepete standinda shredder olsun lutfen :D
ChtArdARSL
25-04-2012, 09:58
Masallah sponsorlarımız gzl MeGachıps sponsor olmasına sevındım..
Yıycek ve ıcecekte gelısme warmı abı?
bahadı-R
25-04-2012, 13:14
Bugra dolar gorunumlu tuvalet kagidi almam gerenkkkk sitede gordum istiyrum ondan ;)))
Fotograf cekmk isteyen arkadaslarimiz icin onemli duyurudur .
Profosyonel fotograf makinasi ile organizasyonumuza gelecek olan tum dostlarimiza kapimiz aciktir .
Guvenlik bu konuda bilgilendirilmistir . Burdaki ayrim noktasi yaninizda tasiniginiz fotograf makinasidir . Guvenlik sebebiyle pist uzerine cikmaniza her organizasyonda oldugu gibi izin verilmemektedir. Hem kendi guvenliginiz hemde katilimcilarin guvenligi acisindan Guvenlik ekibinin uyarilarina harfiyen riayet ediniz .
Sizlerden tek rícamiz organizasyon sonrasinda cektiginiz fotograflari asagidaki konuya eklemenizdir . Sanirim cok sey istemiyoruz :D
http://www.techturkey.com/forum/pist-yarislari-ve-time-attack/119407-fotograflar-6-mayis-2012-pazar-pistgunleri-serisi-izmit-korfez-yaris-pisti.html
Hepinize simdiden ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederiz .
K.Bugra YILDIRIM
team_k20
26-04-2012, 13:03
bende liste açıklandı sandım kanka :surucu:
bende liste açıklandı sandım kanka :surucu:
sen yoksun herkez var :D
Seni itfayeye vericem takilirsiniz :D
team_k20
26-04-2012, 13:08
sen yoksun herkez var :D
Seni itfayeye vericem takilirsiniz :D
puhahahahah aman diyim kanka yangın söndürücüleri uzak tut benden :hahaha:
puhahahahah aman diyim kanka yangın söndürücüleri uzak tut benden :hahaha:
:D ona gore ayagini denk al pistte kullanilan yangin tupleri baya buyuk :D
buğra abi eleman lazımmı?pist süpürebilirm toz toprak olursa
ChtArdARSL
26-04-2012, 13:25
Profosyonel fotograf makinasi ile organizasyonumuza gelecek olan tum dostlarimiza kapimiz aciktir .
Guvenlik bu konuda bilgilendirilmistir . Burdaki ayrim noktasi yaninizda tasiniginiz fotograf makinasidir . Guvenlik sebebiyle pist uzerine cikmaniza her organizasyonda oldugu gibi izin verilmemektedir. Hem kendi guvenliginiz hemde katilimcilarin guvenligi acisindan Guvenlik ekibinin uyarilarina harfiyen riayet ediniz .
Sizlerden tek rícamiz organizasyon sonrasinda cektiginiz fotograflari asagidaki konuya eklemenizdir . Sanirim cok sey istemiyoruz :D
http://www.techturkey.com/forum/pist-yarislari-ve-time-attack/119407-fotograflar-6-mayis-2012-pazar-pistgunleri-serisi-izmit-korfez-yaris-pisti.html
K.Bugra YILDIRIM
İsim yazdırılcakmı foto ıle ılgılı dıger organızasyon gıbı? Her fotoraf makınesı gosteren gırmek ıstemıycekmı?
İsim yazdırılcakmı foto ıle ılgılı dıger organızasyon gıbı? Her fotoraf makınesı gosteren gırmek ıstemıycekmı?
Pro Fotograf makinasi olan arkadaslara ismini yazdirmasada oncelik ve kolaylik saglanacak .
Guvenlik unsurlari burada bizim icin esas olan yoksa isteyen herkeze kapimiz acik.
o nedenle uygun noktalarda guvenli alanlarda gelip cekimini yapabilir fotografci arkadaslarimiz.
Biliyorumki bircok kisi icin fotograf cekmek ayri bir tutku bizimde bu tutkuya bu sekilde katkimiz olsun diye dusunduk .
Sonucta Amac Eglenceli keyifli bir pazar gunu gecirebilmek.
Allah nasip ederse bizde ordayız :)
bahadı-R
26-04-2012, 19:29
Liste açıklansın artıkın .....
Liste açıklansın artıkın .....
Listeye son 2 Pazartesi listeyi acikliyoruz ;)
BüLenT GöReN
29-04-2012, 15:19
saat 24ten sonra açıklanırmı liste acaba :) 6 mayıs hatunun doğum günü onu iptal ettim geliyorum
ali_utku
29-04-2012, 15:24
saat 24ten sonra açıklanırmı liste acaba :) 6 mayıs hatunun doğum günü onu iptal ettim geliyorum
valla kardeşim benim kız arkadaşımın da doğum günü 6 mayıs :D bi şeklil bişeyler yapıp gelcez artık.
BüLenT GöReN
29-04-2012, 15:26
valla kardeşim benim kız arkadaşımın da doğum günü 6 mayıs :D bi şeklil bişeyler yapıp gelcez artık.
valla dedim böyleyken böyle tmm dedi iki trip attı :D ama sorun çözüldü o zamana kadar allahtan bi şaşkınlık olmazsa ordayım :)
team_k20
29-04-2012, 15:34
:surucu::surucu::surucu::allaalla:
dragstar
29-04-2012, 17:53
Katılım 30 arabaya ulaştımı, yer kaldımı ?
uluckaban
29-04-2012, 17:59
Geç kaldın :)
valla yedekler bile vardı kemal :D
çoook geç kaldın :D
hakan_41
29-04-2012, 21:30
fotoğraf çekmek isteyenlere ( elbette profesyonel makina ile ) bir ayrıcalğınız, kontenjanınız veya desteğiniz varmı ? özel foto çekme alanı gibi vs.
LIGHT RS
29-04-2012, 23:09
K.Bugra YILDIRIM
hakan 41
açıklama bi önceki sayfada mevcuttu ama....
Güzel organizasyon olucağa benziyor herzaman ki gibi, sabahtan 2-3 araba orda oluruz. Muhtemelen pistin ıcındekı otoparka arac alınmaz alınsada gir çık sıkıntı oluyor zaten gorevlılerın koyması daha makbul. Seyirciler araclarını sanırım pıst girisinde yol ustune bırakması gerekıcek sabah gelınce pistte de yardımımız dokunucagı her ıse yardımcı olmaya calısırız.
Bizde cumartesi sabahtan çıkıcaz yola.. Bir akşam İzmit'te kalıp sabah erkenden piste gelicez :) Denizli'den horoz getiriyim mi hahaha :D
BüLenT GöReN
30-04-2012, 09:56
katılım listesi bu gün açıklanacaktı sabırsızlıkla bekliyoruz :)
:icon_tup:
BreatHTaKinG
30-04-2012, 11:38
:rolleyes:
volume81
30-04-2012, 12:22
wuuuu arabam olmasada fotoğraf makinam var :D zıplarım hemen paddock'a :D GTR'ı çekmek istiyorum :cool:
wuuuu arabam olmasada fotoğraf makinam var :D zıplarım hemen paddock'a :D GTR'ı çekmek istiyorum :cool:
bi tur versene ahmet :D ahuahua :D
panpişler kaçta orada olalım??? kim ne zaman geliyor???
panpişler kaçta orada olalım??? kim ne zaman geliyor???
8'de gel sonyereksyon saatimi kaçırma :D
Ben sabah erken giderim 9 gibi bal peteğim :D
8'de gel sonyereksyon saatimi kaçırma :D
Ben sabah erken giderim 9 gibi bal peteğim :D
9 da nabıcan la? 6 da cıkmam lazım yola ozaman:)
SekoLive
30-04-2012, 12:48
9civari bende ordaym aksılık olmazsa. Koray abı yne yanımzdan super gecp tel acmanı beklyorum:D
hakan_41
30-04-2012, 12:50
hakan 41
açıklama bi önceki sayfada mevcuttu ama....
kusura bakmayın bütün konuyu okumadığım için görmemişim, teşekkürler..
9 da nabıcan la? 6 da cıkmam lazım yola ozaman:)
Hacı muayene durumu sıkıntı olduğundan sesssiz sakin sabahın köründe gitmem lazım :D
9civari bende ordaym aksılık olmazsa. Koray abı yne yanımzdan super gecp tel acmanı beklyorum:D
Impreza ile gidecem bu sefer o yüzden normal giderim :) Cupra az yakıyodu yapıştırdık :D
volume81
30-04-2012, 13:11
Impreza ile gidecem bu sefer o yüzden normal giderim :) Cupra az yakıyodu yapıştırdık :D
pomprezza'yı görmek istiyorum :D drift antremanında ben geldim sen gidiyodun abi sadece 2500rpm sesini duyduk :D
bi tur versene ahmet :D ahuahua :D
çaktırma makina emanet :D
LIGHT RS
30-04-2012, 14:04
listeyi bekliyoruz?
BreatHTaKinG
30-04-2012, 15:44
listeyi görmek nasip olucak mı acaba :soru:
team_k20
30-04-2012, 16:47
:surucu::surucu::surucu::surucu::surucu::surucu::s urucu:
evet buğraaaa bey listeyi bekliyoruz sizden :D :D :D.hadi cnm ivedi ol lütfen 1-2 1-2 :D uahahahua
Eray Yümsel
30-04-2012, 18:01
e30 m5 te geliyo bilginiz olsun hayvan terli :D
CasabLanca
30-04-2012, 19:04
seyirci olarak ankaradan kimler gidiyor? :D
kadiR_41
30-04-2012, 21:22
Abi ne tarafta izleyeceksiniz bir yer belirleyelim Tech üyeleri olarak orda buluşalım gül falan mı taksak :D
bugra_0101
30-04-2012, 21:31
K.Bugra YILDIRIM
Pazar sabahı güzel fotolar için orda olcam :)
Guruplara ayrilmamis karma liste asagidaki gibidir .
Guruplara ayrilmis hali de gene buradan sizlere duyurulacaktir .
Gorusmek uzere :D
Porsche 996 Turbo
Honda civic vti
Porsche 993 GT2
Subaru impreza wrx
Lamborghini Gallardo Lp570-4 Superleggera
Acura Rsx TypeS
chevrolet corvette C6
Opel Astra Gsi
opel kadet gsi
Peugeot 207 rc lm
Bmw m3
Honda civic type-r
Honda s2000
Subaru impreza wrx
Peugeot 306 GTİ-6
Honda civic type-r
Mini Cooper S
Subaru impreza wrx sti
Peugeot 206 Rc
E30 3.25İ (Race Car)
Mini Cooper S
seat ibiza
Volkswagen Golf R
Alfa Romeo Mito
Bmw 3.18ti
Subaru impreza WRX STI
Nissan Skyline Gt-R
Audi S3
Mercedes E?
Ford Mustang Cobra
Mitsubishi Evo9 (Race Car)
E30 3.25İ
e tabi birkac supriz otomobil eklemeyi de ihmal etmedik :D
Pazar gunu Izmitte gorusmek uzere ;)
Redbull da organizasyon Sponsorlari arasinda yerini almistir . Seyirciler ve katilimcilar en zor anlarinda Redbull ile serinleyecekler :D
B.Aktepe
01-05-2012, 13:31
redbull kanatlandırır ;)
Porsche 996 Turbo
Honda civic vti
Porsche 993 GT2
Subaru impreza wrx
Acura Rsx TypeS
chevrolet corvette C6
Opel Astra Gsi
opel kadet gsi
Peugeot 207 rc lm
Bmw m3
Honda civic type-r
Honda s2000
Subaru impreza wrx
Peugeot 306 GTİ-6
Honda civic type-r
Mini Cooper S
Subaru impreza wrx sti
Peugeot 206 Rc
E30 3.25İ (Race Car)
Mini Cooper S
seat ibiza
Volkswagen Golf R
Alfa Romeo Mito
Bmw 3.18ti
Subaru impreza WRX STI
Nissan Skyline Gt-R
Audi S3
Mercedes E?
Ford Mustang Cobra
E30 3.25İ
sormak istediğim birşey var bu yarışacak araçların listesi değil mi? çünkü geçen seferki organizasyonda listede supra vardı yarışacak diye düşünmüştüm, ama sadece standda sergilenmişti(belki başka bir problem vardı bilmiyorum)
demek istediğim bu liste yarışacak olan katılımcılar mı? :)
Eray Yümsel
01-05-2012, 13:38
beni hondaların arasına atmazsan zorla girerim buğra bilgin olsun :D
team_k20
01-05-2012, 13:45
Porsche 996 Turbo
Honda civic vti
Porsche 993 GT2
Subaru impreza wrx
Acura Rsx TypeS
chevrolet corvette C6
Opel Astra Gsi
opel kadet gsi
Peugeot 207 rc lm
Bmw m3
Honda civic type-r
Honda s2000
Subaru impreza wrx
Peugeot 306 GTİ-6
Honda civic type-r
Mini Cooper S
Subaru impreza wrx sti
Peugeot 206 Rc
E30 3.25İ (Race Car)
Mini Cooper S
seat ibiza
Volkswagen Golf R
Alfa Romeo Mito
Bmw 3.18ti
Subaru impreza WRX STI
Nissan Skyline Gt-R
Audi S3
Mercedes E?
Ford Mustang Cobra
E30 3.25İ
ben bi gruplandırma yapıyım tahmini =)
1. grup
Porsche 993 GT2
Porsche 996 Turbo
chevrolet corvette C6
Ford Mustang Cobra
Bmw m3
Nissan Skyline Gt-R
E30 3.25İ (Race Car) :cool:
2. grup
Audi S3
Subaru impreza wrx sti
Subaru impreza wrx
Volkswagen Golf R
E30 3.25İ
3.grup
Honda civic type-r
Honda s2000
Peugeot 306 GTİ-6
Honda civic type-r
Mini Cooper S
Opel Astra Gsi
opel kadet gsi
Peugeot 207 rc lm
Alfa Romeo Mito
Bmw 3.18ti
Mini Cooper S
seat ibiza
Acura Rsx TypeS
Honda civic vti
bmw 3.18ti compact
kaba taslak yaptım kesin değildir arkadaşlar sadece tahmini 3. gruptan bir grup daha çıkar :icon_tup:
team_k20
01-05-2012, 13:46
beni hondaların arasına atmazsan zorla girerim buğra bilgin olsun :D
kanka seni ben 1. grupta görüyorum :D
bir mani çıkmazsa orda olacağız inş :)
Güzel bi gün olucaga benziyor ordayız ins.
pazar günü kulaklarımızın pası silinicek inşallah :)
JumboAli
01-05-2012, 16:45
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/389294_10150738650094151_734704150_9689092_4164043 55_n.jpg
allah ızın verırse bende ordayım
Hacı muayene durumu sıkıntı olduğundan sesssiz sakin sabahın köründe gitmem lazım :D
Sabahtan çıkıcaz kankacım biz de.. Görüşelim orda mutlak :)
xxxxxxxxxxxxxxxx
action yapmadan olmaz illa sonuna süpriz eklicek pehh
Buğra Türkçe hocanı öpeyim :D
team_k20
01-05-2012, 18:02
Redbull da organizasyon Sponsorlari arasinda yerini almistir . Seyirciler ve katilimcilar en zor anlarinda Redbull ile serinleyecekler :D
peki redbullda bizi görecekmi :D:D:D:D:D:D
sormak istediğim birşey var bu yarışacak araçların listesi değil mi? çünkü geçen seferki organizasyonda listede supra vardı yarışacak diye düşünmüştüm, ama sadece standda sergilenmişti(belki başka bir problem vardı bilmiyorum)
demek istediğim bu liste yarışacak olan katılımcılar mı? :)
Gecen sefer ki organizasyona rodajda oldugum için katılamamıştım.Bu organizasyonda olacağım ama sürpriz :)
pazar ola hayrola bizde ordayızz :D
Gecen sefer ki organizasyona rodajda oldugum için katılamamıştım.Bu organizasyonda olacağım ama sürpriz :)
Abi zonguldaktan geliyorum,supranın sesini duymalıyım :D
3.grup
Honda civic type-r
Honda s2000
Peugeot 306 GTİ-6
Honda civic type-r
Mini Cooper S
Opel Astra Gsi
opel kadet gsi
Peugeot 207 rc lm
Alfa Romeo Mito
Bmw 3.18ti
Mini Cooper S
seat ibiza
Acura Rsx TypeS
Honda civic vti
bmw 3.18ti compact
kaba taslak yaptım kesin değildir arkadaşlar sadece tahmini 3. gruptan bir grup daha çıkar :icon_tup:
Evet bir grup daha çıkar ordan.
ama çok güzel araçlar var listede.
aralarında olmak vardı ya sağlık olsun
İnşallah kazasız belasız güzel bir organizasyon olur
Evet bir grup daha çıkar ordan.
ama çok güzel araçlar var listede.
aralarında olmak vardı ya sağlık olsun
İnşallah kazasız belasız güzel bir organizasyon olur
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Weather in Kocaeli - AccuWeather Forecast for Kocaeli Turkey (http://www.accuweather.com/en/tr/kocaeli/318719/daily-weather-forecast/318719?day=6)
6 Mayıs Hava Durumu 23 Derece Güneşli ve Parçalı Bulutlu .
Guneş kreminizi yanınızda getirmenizi tavsiye ederim :D
team_k20
01-05-2012, 19:52
cüneyt abi bende resim çekinmek istiyorummmmmmmmmm:D
İnsallah mike,parcali bulutlu miss gibi olur...
Eray ates olsan dustugun yeri yakarsin hondalar seni uzer ve duzer bilader ahahahh:)
Bence yaninda satilik teneke yazisi cikart gel orda yazici bulamayiz ahah :)
Ya bmv 318ti li kim shekilmi ahahahah :)
Lafim yunusa he beyler onu gaza getirmek lazim 45 yapsin ahahah :)
34tb9544
01-05-2012, 20:28
Diger Cooper Luai herhalde
team_k20
01-05-2012, 20:46
Ya bmv 318ti li kim shekilmi ahahahah :)
Lafim yunusa he beyler onu gaza getirmek lazim 45 yapsin ahahah :)
gazla çalışmıyorum memo susturcam seni ama :D
fastchild
01-05-2012, 21:04
bizde orada olacağız
inşallah, canlı canlı sesini duymak güzel olacak :)
BüLenT GöReN
01-05-2012, 21:59
ohh ohh ohh hadi bakalım pazar günü bir hayli eğlenceli olacak :)
LIGHT RS
01-05-2012, 22:38
atışmalar başladı pazar günü körfez ısınacak belli
Eray Yümsel
01-05-2012, 23:36
Eray ates olsan dustugun yeri yakarsin hondalar seni uzer ve duzer bilader ahahahh:)
Bence yaninda satilik teneke yazisi cikart gel orda yazici bulamayiz ahah :)
kanka 5000tl lik arabayla 75000tl lik aracın içinden nası geçicem herkez görücek orda mrk etme ///////////////:D raaad ooollll aslan sen anca arkana yaslannn
kanka 5000tl lik arabayla 75000tl lik aracın içinden nası geçicem herkez görücek orda mrk etme hemde ///////////////yan yan :D raaad ooollll aslan sen anca arkana yaslannn
Kanka alarmi kurmusmuydun hadi uyan ise gec kalcalsin ahahaha :)
Pazar gunu ak koyun kara koyun :D
kanka 5000tl lik arabayla 75000tl lik aracın içinden nası geçicem herkez görücek orda mrk etme ///////////////:D raaad ooollll aslan sen anca arkana yaslannn
75 derken 80 e verse bugün alırım
Eray Yümsel
02-05-2012, 01:55
Pazar gunu ak koyun kara koyun :D
hacı ak mı koyar kara mı bilmemde TENEKE nin SUS a koycağı kesin :D
75 derken 80 e verse bugün alırım
bırak ulen bu işleri :D
hakotech
02-05-2012, 01:56
bak bak bak havalara bak..tüpünü takmıssın sen anlasıldı :D
Eray Yümsel
02-05-2012, 01:57
deplasmana gidiyoz emanetsiz gidilirmi olm :D
hakotech
02-05-2012, 02:00
la bebe valla senden korkulur..burdan 75 milyara sesleniyorum..bırakın bu erayla yarısmayı yanına yaklasmasın kımse..dönsün dursun pistte tek basına,zaten yanlız kalınca kendını ımha eder bu :D
Eray Yümsel
02-05-2012, 02:04
kanka sıkıntı yok ben bişekilde onun ensesinde olcam :D
Ya biri suna artik SUStalinin twinturbo oldugunu soylesin ahahahah :)))
Eray cok kotu bi huyun var kanka :)
Yalan konusuyorsun !!!!
Bu katılımcı kim acaba?körfezin tozunu alacaga benziyor
Birde Buğra abi yemek işini çözebildinmi?
Bu katılımcı kim acaba?körfezin tozunu alacaga benziyor
İş arkadaşımın akrabası. Tanıştık kendisiyle fazlasıyla seviyor bu işleri :)
İş arkadaşımın akrabası. Tanıştık kendisiyle fazlasıyla seviyor bu işleri :)
bizde az önce iş arkadaşımın bir akrabası yeni megane aldı diye güzdüz vakti havai fişek patlatmıştık...çok farklı bir hayatınız var koray bey:)
Bayrampaşalı
02-05-2012, 09:44
beyler avrupa yakasından gıdenler toplu falan gıdıcekmı bende gelıcemde yol iz bılmıyorum bırılerını takıp etmem lazım :)
team_k20
02-05-2012, 09:45
Ya biri suna artik SUStalinin twinturbo oldugunu soylesin ahahahah :)))
Eray cok kotu bi huyun var kanka :)
Yalan konusuyorsun !!!!
bmw lere bileniyosun memo hayırdır kayıp balık memo olucan haberin yok kanka :D:D:D:D:D:D
bizde az önce iş arkadaşımın bir akrabası yeni megane aldı diye güzdüz vakti havai fişek patlatmıştık...çok farklı bir hayatınız var koray bey:)
Uç noktaların insanlarıyız seninle, Pazar günü lütfen 3mt'den yakınıma yaklaşma alerjim var :D
http://d1205.hizliresim.com/x/2/5625d.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
volume81
02-05-2012, 09:48
elemanın tipi eray abi'nin gençliğine çok benziyor :D
acaba o mu ?
bmw lere bileniyosun memo hayırdır kayıp balık memo olucan haberin yok kanka :D:D:D:D:D:D
Kanka tenhada afftmem bilirsin ahahah :)
Benim rakibim yekta :)))
Araçlar Beygir ortalamalarına göremi sınıflandırılıp piste çıkacaklar acaba?
Araçlar Beygir ortalamalarına göremi sınıflandırılıp piste çıkacaklar acaba?
2 grup olucakmış...eray ve diğerleri:D
team_k20
02-05-2012, 10:03
Kanka tenhada afftmem bilirsin ahahah :)
Benim rakibim yekta :)))
oda bir bmw sayılır :D
Eray Yümsel
02-05-2012, 11:35
2 grup olucakmış...eray ve diğerleri:D
kan çıkar kannnnn :D
Iyy kani hic sevmem :D Eray olm sana tribunden gül atcem ona göre tribünlerin onunden gecerken gaz kes.
Eray Yümsel
02-05-2012, 11:48
abi yanlarım bagaja atarsın :D
Low-Rider
02-05-2012, 13:15
eray sen ne zaman böyle büyük konuşsan bir gün önce ya debriyaj telin kopuyor ya gaz kelebeğin zortluyor:D
piste gitte öyle konuş ciger:D
Eray Yümsel
02-05-2012, 13:15
büyük konuşan kim olm alt tarafı mehmetle enesin içinden geçicem küçük iş yani :D
Low-Rider
02-05-2012, 13:21
sen sağ salim piste gelde sonra nerden geçiyorsan geç:D
volume81
02-05-2012, 13:37
sen sağ salim piste gelde sonra nerden geçiyorsan geç:D
wolverine yol verin :D
http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/162/xmen_wolverine_162769244y.jpg
34tb9544
02-05-2012, 13:37
drag yok dimi ?
Sulhi sen konyaya :):):)
Bu Mevsimler Pist Amele Yanıgı Olmak İçin Çok Müsait Bu Yüzden Koruyucu Krem Ciddi Lazım Valla :)
Cumartesi 24-26 Derece Gunesli
Pazar 26-28 Derece Gunesli
GPS kordinatlarina gore tahminler budur .
Yaninizda gunes kremi / sapka getirmenizi tavsiye ederiz .
Cumartesi 24-26 Derece Gunesli
Pazar 26-28 Derece Gunesli
GPS kordinatlarina gore tahminler budur .
Yaninizda gunes kremi / sapka getirmenizi tavsiye ederiz .
hadı dıyelım yagmur yagdı sakır sakır ıptal durumu var mı?
kelalper
02-05-2012, 16:45
http://b1205.hizliresim.com/x/2/56jxd.jpg
http://b1205.hizliresim.com/x/2/56jzs.png
26-28 Derece Güneşli Gözlük Şapka Güneş yağı tavsiye edilir :D
hadı dıyelım yagmur yagdı sakır sakır ıptal durumu var mı?
Biz yapiyoruz dedikten sonra yagmur degil kar yagsa pistteyiz demektir Tunay .
Biz yapiyoruz dedikten sonra yagmur degil kar yagsa pistteyiz demektir Tunay .
atara geçme reyis:) anlaşıldı:)
Şimdi otogarla pist arasına baktım da gözüm kesmiyor o yolu o nedir öyle 20 km :D
sabahın 4 ünde terminaldeyim sonrası Allah kerim :D
kaçta gidicez kabasakal ?
kaçta gidicez kabasakal ?
Izleyiciler icin giris saat 9:00 da acilacaktir .
Sadece Katilimci araclar Saat 08:00 ile 08:45 arasinda piste alinacaktir sonrasinda ana giris kapatilacak gec kalan katilimcilar ikinci seansta iceriye alinacaktir .
Bizim gidis saatimiz bir gun oncesi desek yeridir :D
Bu arada simdi pistten dondum hersey tikirinda hazirliklar tam gaz devam ediyor :D
B.Aktepe
02-05-2012, 17:11
atara geçme reyis:) anlaşıldı:)
Gökten taş yağacak, eğitim dışarda yapılıcak :)
BoraÇİFTÇİ
03-05-2012, 09:18
Bu tarz org.larda piste önceden gelip yürüyerek pisti gezmek bence en iyisi ben piste
çıkmadan önce yürüyerek Kaygan kısımlara ve bunun gibi Pistin içinde kullanabilceğiniz
alanlara ve pist üzerindeki tehlikelere,Pistin değişken viraj açılarına bakabilirsiniz bence en
idealkontroldür.Ben bunu her org.yapıyorum ve faydasını görüyorum araç hızlıyken gözden
kaçırdıgınız noktalar oluyor yürüyerek gezdiğinizde görüceksiniz ki pek çok ayrıntıyı aslında göz
kaçırıyorsunuz.Ayrıca sabah erken saatlede oldugu için org.kondisyon açısındanda yararlı
oluyor....
cembozbey
03-05-2012, 10:46
Bu tarz org.larda piste önceden gelip yürüyerek pisti gezmek bence en iyisi ben piste
çıkmadan önce yürüyerek Kaygan kısımlara ve bunun gibi Pistin içinde kullanabilceğiniz
alanlara ve pist üzerindeki tehlikelere,Pistin değişken viraj açılarına bakabilirsiniz bence en
idealkontroldür.Ben bunu her org.yapıyorum ve faydasını görüyorum araç hızlıyken gözden
kaçırdıgınız noktalar oluyor yürüyerek gezdiğinizde görüceksiniz ki pek çok ayrıntıyı aslında göz
kaçırıyorsunuz.Ayrıca sabah erken saatlede oldugu için org.kondisyon açısındanda yararlı
oluyor....
katımamak elde değil profosyonelce bir yorum:icon_tup:
CanberkD
03-05-2012, 10:50
oluyor....
Profesyonel adamın hali başka oluyor canım :heyoo:
B.Aktepe
03-05-2012, 11:07
Profesyonel adamın hali başka oluyor canım :heyoo:
adam bunta fujiwara :)
oluyor....
profesyonel bir yorum olmuş bora bey :heyoo:
oluyor....
gercekten profosyonel bir yorum :icon_tup:
karting pistinin ordaki tribünler geçen yarışta izleyicilere açılmamıştı. Bu yarışta açık olacak mı ?
oluyor....
Schumacher scooter ile tur atiyordu pistte, bizde scooterla atsak olur mu? Hani benim artik kondisyonda iyi ya ondan dedim :)
oluyor....
Abim bildiğin seminer vermiş :) Gerçekten profesyonellik bu olsa gerek..
Yakışır BoraMäkinen :D
Hadi pazar gelsin hemeeen :D
ordayız kısmetse :) yemek mevzu için bi org. varmı orlarda buğra müdür :)
tünaya kitlemeyi düşünüyorumda pahalı bişiler olsun şöle :D
team_k20
03-05-2012, 17:34
cıncırım hazırla buğra :D pisti gezicem ehehehe :D
oluyor....
yürüme rekoruda boradaymış :)
BoraÇİFTÇİ
03-05-2012, 17:48
yürüme rekoruda boradaymış :)
Pistte piknik yapma rekoruda sana aitmis gelirken piknik sepetini unutma arka virajda piknik kurariz gene :D
Pistte piknik yapma rekoruda sana aitmis gelirken piknik sepetini unutma arka virajda piknik kurariz gene :D
gel o zaman 6 mayısta birlikte piknik yapalım :soru:
BoraÇİFTÇİ
03-05-2012, 18:07
gel o zaman 6 mayısta birlikte piknik yapalım :soru:
6 mayis degilde sonraki org. Goruselim... :)