Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Mayıs 2012 Pazar PistGünleri Serisi @İzmit Körfez Yarış Pisti
batu her zaman destekçinim kardeşim, 50 saniye altına in artık ezberledin pisti..
Yaw iyi zaman olsa nolur kptu olsa amac ne cikip gazlayip zevk almak bu kadar hirs yapmayin karsinizdakinin ne modda ne icin geldigini biliyomusunuz, bugun siz iyi zaman yaparsiniz yarin baskasi anlamiyorum bu kadar gazi germeyin ortaligi
kanka öyle diyorsunuzda kimse yok amac eglenmekti demesin, ha elbette egleniliyor ama insanlar oraya zaman kasmaya ve birbirleri ile yarışmaya geliyor 2kere2 DÖRT
eglenmek istesem transponder takmayın derim böyle polemikler içineden girmem..
Örnek : Ice cüneyt abi
batu her zaman destekçinim kardeşim, 50 saniye altına in artık ezberledin pisti..
kanka öyle diyorsunuzda kimse yok amac eglenmekti demesin, ha elbette egleniliyor ama insanlar oraya zaman kasmaya ve birbirleri ile yarışmaya geliyor 2kere2 DÖRT
Ben dün transponder takmadan piste çıktım ve gayette eğlendim :) Bunlar boş muhabbetler üzmeyin birbirinizi...
SekoLive
07-05-2012, 15:32
ok dagsus pıstteysen gormustrsun gtrn sahbını. Arac sahıbı mutevazyken bence sız germeyn bı durum varsa arkadasının zaten uyelıgi var gelr yazar durumu olanı bıtenı.
Arkadaslar,konuyu niye sidik yarisina cevirdiniz ki?
Simdiye kadar 7 organizasyona ciktim ve uzerindeki lastikleri gunlukte kullaniyorum!
Benim kafar arabasiyla cikan var mi? Bitmesi dogal,ne var bunda? Ne bahanesi? İlla kotuleyin,karsilastirin,o oburunu soyle boyle yapti...
Yahu oraya zevk almaya gidiyoruz,yapmayin soyle yorumlar,nedur bu agresiflik?
Wrx in sahibini ilk tebrik edenlerdenim,dun foruma girip ozellikle yazdim.
50 sec i ben resmi olarak yaptim,neresi sehir efsanesi? Basit bir arastirmayla bulursun Hz. Google dan...
Daha asagiya indiricek adam vardir,benden bukadar,yetenek bukadar arkadaslar. Ben kendimle kiyaslarim...
Daha onceki halinde de yaptigim sure belli,M3 lede,Sl 55 yada 1M ile.
Arabalarim hicbirinde pist set up i yok,ne fren ne coil,sadece gtr a lastik aldim,onuda cok fazla patinaj oldugu icin.
Gtr korfeze hic uygun degil,fazla buyuk. Ayrica guc ile korfezde is yapamazsiniz. Ben gucu kisabildigim kadar kisiyorum. 1m ile stok hale daha hizliydim,nezaman 420-430 oldu,surelerim yukseldi,cunku patinaj cok artti...
Ben gunluk kullandigim aracla piste gidiyorum,isime gidiyorum.
Zaman yaristirmak gibi derdim yok,eglenmek,aracimla guzel vakit geciriyorum. Subaru 51,9 yapmis,e tekrar tebrik ederimde,niye bu sacma saldiri?
Yasadigim basit sorunlar beni ilgilendirir. Benzin pompasi calismadi,avans vurdu,eve dondum kos kos daha ilk seansda. Bunun neresi konu olmali? Cemal soktu,pompa yanmis dedi,iyi dedim...
Dun ilk seansdada sorun vardi,moralim alt ust oldu. Sansa buldum sorunu ve 2. Seabs hakkiyla kullandim. Bugun 4 ayri lastikciden lastik arastiriyorum. Merak edenler,araba maslakta,sol on lastige baksin(ayrica 285/275-35-20 bulan varsa 2 adet lutfen)
Ozgun,ben hizliyim demedim,malzeme bu,iyisini yapan cikarsa yine elini ilk ben sikarim ;)
Buarada korfezin en suresi 997 Rs-R ve Gt E90 a ait. Bunlar "pist" araci,heralde 450.000 euro falandir.
Mesela 997GT3 mk2, pistte 51.8 mi ne dondu sahibi,onuda yatiralim masaya ;)
kanka mesela bende takmadım suanda da polemıge gırmıyorum kafam rahat:D:D:D
JumboAli
07-05-2012, 15:34
yarıs spec dedıgınız wrx'te coılover bıle yok
Körfez pisti çılgın yol tutuşu ile yüksek hızlı virajları alabilecek GTR, 458, Gallardo tarzı araçların gerçek rüştlerini ispatlayabileceği bir pist değil. Tamam araçlar hızlı potansiyelleri var ama o pistte stabil şekilde oturup sonuna kadar tapa gaz dönebileceğiniz hızlı virajlar yerine daha kıvrak (hiç teknik bir tabir değil aslında handling diyim) araçların ve şöförlerin. Özellikle nispeten güçsüz araçların slick ile iyi varlık gösterebileceği bir pist. Misal şuan yeniden hazırlanmakta olan forumda konusu açılan Type-R Cup aracı süper değil sadece iyi pilotaj ile ve uygun lastik ile 51 gibi bir süreyi yapabilir. Yanlış hatırlamıyorsamda 300 hp bir gücü olucak. Atmosferik olmasından dolayı torkuda daha düşük olucak tabi.
ok dagsus pıstteysen gormustrsun gtrn sahbını. Arac sahıbı mutevazyken bence sız germeyn bı durum varsa arkadasının zaten uyelıgi var gelr yazar durumu olanı bıtenı.
Murat abininde üyeliği varmış..
kanka mesela bende takmadım suanda da polemıge gırmıyorum kafam rahat:D:D:D
bide utanmadan az tur attım diyosun, katılımcılar arasında en çok turu sen attın :D
1 dk altına indin mi ?
Goki ok iyide yarisman gereken biri varsa kendin olmali bu, daha iyi zaman yapmaya aaba ustunde yaptigin degisikliklerin nasil etkiledigi onemli cokta umrumda baskasi ne yapmis ne etmis sen cikinca gereken turu atabiliyomusun o muhim hakkini veriyomusun yani o onemli, bugun sen 2 s yavassindir bana yarin ben yavasimdir sampiyona degil bu kendinle yarismak guzel olan
Tabi sonuna bence yaziyorum herkesin fikrine saygim var:)
drag yapın drag görelim selvi boyları :D
Başta Buğra olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, yine harika birgün geçirdik.
Uzaklardan gelen dostları görmek, hep birlikte olmak daha da keyif kattı olaya.
Yarışın börek sponsoru Jantmax Cem Abi'ye de ayrıca teşekkürler, 3 tepsi börekle en az 100 kişiyi doyurdu :)
bide utanmadan az tur attım diyosun, katılımcılar arasında en çok turu sen attın :D
1 dk altına indin mi ?
kanka ınanıyorum bıraz daha ıyı yaptım ama transponder okudugunda 58 kusurdu ama hatırlamıyorum tam olarak
yarış spec wrx fakir işiyse ben kendimi vurmaya gidiyorum:)
Ben arac fakir araci veya o baglamda demedim tunay yapilan edebiyat fakir edebiyati sadece
nokta vırgul kullanın da ne yazdıgınızı anlayabılelım.
fakır edebıyatı BAU ıle GTR arasındakı etıket farkı degıl, her mesajda lastıgı ıvırı zıvırı bahane etmekle oluyor.
Bahane edicek bisey yok adam zaten bau dan hizli telefondan giriyorum ama anlasilmicak biraey yok
adam bahane ediliyor ama geçmiş bu sunun gibi oluyor deneme olur adam geçer geçtim ama keske debriyajımolsaydı aradaki ornanı ozaman anlardım ,
ama geçildiği zamanki edebiyatla karıştırıyorsun sen takınca daha ii yapmak istiyorum diyor adam bukadar basit
Olayi ozetlemissin Doktor bey:)
Bu arada ne murat engini tanimam bau bun sahibinide adam gecmis gecilmemis gecise lastik di suydu buydu dese tamam ama tebrik etmek gerek bence
izmir tayfasini cozemedim ben batu gecilmeyi bu kadar dert etmiyorken siz neden dert yapiosunuz. gecen seferde ayni mevzular dondu. Murat lastigim bitik olmasaydi daha iyi dereceler cikartirdim demis best time cikarmasina ragmen sizlerde sanki adam gecilmis gibi hep bahane hep bahane sunuyorsunuz demissiniz. okudugunuzu anlamakta problem mi cekiyorsunuz. madem cok daha iyi biliyorsunuz adamdan cikarsiniz arabalarinizla daha iyilerini yaparsiniz sonra konusursunuz. Pistini durumunu bilio musunuz gtr in genisligini biliyor musunuz. bence pist su anda genis wheelbaseli araclar icin uygun degil. arabayi dar s lerin icerisine yatiramiyorsun. fazla yatirirsan bu sefer bir sonraki schikan i kaciriyorsun. O nedenle muhakkak ki dar gecislerde batunun hizi GTR dan yuksektir. İstanbul parka cikarlarsa fark cok cok daha fazla olacaktir.
Aynen oyle,Alper guzel ozetlemissin. Malesef kendimi iyi ifade edemiyorum.
Ben kimseye 49 donucem demedim,arkafaslarima(umut-ozgun sahittir degisik ortamlarda) hedefim 49 ama dusemiyorum dedim.
Hay donmez olaydim 50-100...
Fazlasıyla güneşli hiç güneş kremi olmadan gecen güzel eğlenceli bir pazar gunü oldu acısını bugün daha fazla çekiyorum kesinlikle ,görsel zevki fazlasıyla olan bir organizasyonu her zamanki gibi bence sadece bunun konuşulması lazım herkesin emegine saglık
GokhanE.
07-05-2012, 15:45
Çok güzel bir gündü günün de yıldızı BAU ydu.subaru marka fanatikliği değil bu çıkarımım,verilen emeği ve herşeye rağmen mütevaziliği göz önünde bulundurarak bunu söylüyorum.BAU pist konusunda iddiali bir araç,sahibi de elindeki kısıtlı imkanlarla her yarışa koşturan bir kardeşimiz.Üzerindeki lastik kaç yarıştır belki üzerinde,aracı full interior.Daha önce pistte ciddi süreler yapmış ve birinciliğe aday bir araç olmasına rağmen hala mütevazi.Piste çıkmak üzereyken F1 de yarışan bir pilot gibi hava atmıyor,tam piste çıkmak üzereyken yarış akışını durdurup arabasını F1 de pite girmişcesine kontrol ettirmiyor..Mütevazi adam her yerde tebrik edilir.Süresi 2. kendisi 1. dir gözümüzde,tekrar tebrikler.
Diğer araçlara da çok emek verildiği aşikardı,herkesi tebrik ediyorum.Herkesin emeklerine sağlık.
SekoLive
07-05-2012, 15:50
Murat abininde üyeliği varmış..
Var tabı senın olduguna gore onunda olucaktr. Sen daha ack yazsana ne demek ıstyosun ? Hatalısn hala ustelyosun bende 18e duseym mı sana cevap verırken.
JumboAli
07-05-2012, 15:54
Izmıtın Fınısh duzlugune cıkmadan oncekı sacma sapan vırajların amacı nedır?
ızmır'de Gtr'ın daha hızlı alabılcegı vırajlar mevcut. ızmırdede denensın bence.
arkadaslar, neden yukleniyorsunuz anlamadim, adam isterse gtr ile 1 dakika da doner.
Kizma sebebinizi anlayamadim, diger genc yenetekli subaru sahibini de tebrik ediyorum.
Rolling konusuna cevirmeyin lutfen, sen gectim ben gectim diye..
onursumer
07-05-2012, 15:55
o değilde serkan ben senide gormedim piste geldim okadar gormediğim birsuru insan var ya :D
10 hazirand tek tek cepten arayıp bulucam herkesi :D
Aynen oyle,Alper guzel ozetlemissin. Malesef kendimi iyi ifade edemiyorum.
Ben kimseye 49 donucem demedim,arkafaslarima(umut-ozgun sahittir degisik ortamlarda) hedefim 49 ama dusemiyorum dedim.
Hay donmez olaydim 50-100...
Benim anlatmaya çalıştığım zaten sizin ifade kriziniz. Yani Batu arkadaşımız pist olayında oldukça başarılı ama tam bir amatör. Yürüyeni WRX, Lastikler kötü, çoğuzaman araçta 2 kişi vsvsvs. Ama birgün yazmadı "GTR benden şukadar fazlası var ama ben sadece 0,2 sn daha yavaşım" diye. Oysaki siz her yarışınızdaki her teknik arzayı bildirdiniz bugüne dek, üzerine üstlük "WRX gidiyor diorsunuz ama, şigandan düz geçiyor, ıvır yapıyor, kıvır yapıyor" diyorsunuz. Diskalifiye söz konusu ise sanırım yarışta edilirdi...
Kısacası WRX ileGTR kıyası yapan zaten bu sitede durmasın. Fakir edebiyatıda değil yapılan. Gönüllerin şampiyonu WRX de olmasın... Konu ortada zaman için bir yarış var. Siz Murat Bey çokca yorum yapıyorsunuz (haklı olarak kendiniz ve aracınız ile ilgili, haksız olaraksa size en yakın zaman sahip olan hakkında.), Batu kardeşimizse sadece yarışıyor. Ne bahane ne yorum ne başka birşey ;)
KeremDOGAN
07-05-2012, 15:55
Bu arada yolda pıstı arayan 26plaka bora burdan mı
Siyah 26 plaka ise pisti buldu.. :rolleyes:
maliyeti diğerinin tam 5 katı olan bi araba, aradaki fark 0.2 sn. başarılı
Tam bir fakir edebiytaçısısın kardeşim
Tebrik ederim
Ölün fakirler !!!!
ProdriveSTI
07-05-2012, 15:56
nokta vırgul kullanın da ne yazdıgınızı anlayabılelım.
fakır edebıyatı BAU ıle GTR arasındakı etıket farkı degıl, her mesajda lastıgı ıvırı zıvırı bahane etmekle oluyor.
Hayırdır bu seni niye bu kadar sıkıntıya soktu ?
Murat abiye inceden imalı mesajlar gönderip durmayın,adam yaptığının en iyisini yapıyor zaten.Çok anlıyorsan bu işlerden bir proje yapıp piste çık bakalım,elbette seninde bahane üreteceğin sorunun olucak aracınla ilgili.
Tam bir fakir edebiytaçısısın kardeşim
Tebrik ederim
Ölün fakirler !!!!
Hastayım sana :D fakirlerin yaşamaya hakkı yok, biz dubailik adamız kanka :D
onursumer
07-05-2012, 16:01
gallardo kaç sn de dondu ? :D
ufacık pistte katagorileri farklı araçları kıyaslamak çok yanlış diye düşünüyorum
Körfez pisti çılgın yol tutuşu ile yüksek hızlı virajları alabilecek GTR, 458, Gallardo tarzı araçların gerçek rüştlerini ispatlayabileceği bir pist değil. Tamam araçlar hızlı potansiyelleri var ama o pistte stabil şekilde oturup sonuna kadar tapa gaz dönebileceğiniz hızlı virajlar yerine daha kıvrak (hiç teknik bir tabir değil aslında handling diyim) araçların ve şöförlerin. Özellikle nispeten güçsüz araçların slick ile iyi varlık gösterebileceği bir pist. Misal şuan yeniden hazırlanmakta olan forumda konusu açılan Type-R Cup aracı süper değil sadece iyi pilotaj ile ve uygun lastik ile 51 gibi bir süreyi yapabilir. Yanlış hatırlamıyorsamda 300 hp bir gücü olucak. Atmosferik olmasından dolayı torkuda daha düşük olucak tabi.
Kesinlikle doğru, kısa şasili arabalar kesinlikle daha başarılı olur bu pistte, özellikle GTR gibi "balina kasa" :) bir araçla bence yeterince iyi bir süre.
1 kere çıkma fırsatım olmuştu geçen sene, en önemli nokta aracın güçlü olmasından ziyade frenaj ve yol tutuş daha çok etkiliyor.
Süre ölçme konusuna gelirsek, tabiki yarışmak için kullanılır ama onun öncesinde süre ölçmenin en büyük yararının "kişinin kendisini geliştirmesi" olduğunu düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse, 1. çıktığında 1 dakika yapan adam bir sonraki çıktığında 58 saniye yapabiliyorsa, ve bunu her turda istikrarlı bir şekilde devam ettirebiliyorsa (1. tur 58.1, 2. tur 58.2 3. tur 58.1 vs) kendini geliştirmiş demektir zaten, süre ölçmenin en büyük yararı bence bu.
batuozcile
07-05-2012, 16:02
Boşu boşuna ortalık gerilmiş... Öncelikle güzel bir organizasyon daha yaşadık harbiden yorulmuşum gözlerimi açmakta zorlanıyorum :) GT-R ın birinci olup olmaması benim hayatımda pek bir şey değiştirmiyor... Murat beyi tebrik ediyorum...
Aracım yarış spec diye değerlendirilmiş fakat aracımı günlük olarak kullanıyorum ve olabildiğince cadde speclerinde tutuyorum.... Sonuçta yarışlara çekici üstünde değil direksiyon başında geliyorum... Kesinlikle aracımın pist aracı olduğuna katılmıyorum ama herkesin fikrine saygı duyuyorum onun için yarış/pist aracı ise arabam saygı duyarım bir şey demem...
Ben piste her çıkışımda amacım kendimi geliştirmek ve bir önceki sonucumdan daha iyi bir sonuç yapmak ve aracımın eksikliklerini görmek... Kimseyle sidik yarışına girmek değil...
Benimle beraber her yarışa üşenmeden gelen ve yardımcı olan arkadaşlarıma burdan teşekkür ediyorum kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu hobimizden zevk aldığımıza inanıyorum....
yarıs spec dedıgınız wrx'te coılover bıle yok
kanka bu haftaki organizasyonda coil vardı hatta 2 gün önce taktık... ayarında ufak tefek eksikliklerimiz olduğunu bu yarış sayesinde gördük yani işin özü coil ayarı biraz çalışmamız lazım... Onun için her yarışı seviyorum tüm eksikleri yaşıyarak öğreniyorum....
Hakkımda iyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkürler...
AhmetKadir
07-05-2012, 16:04
ortada bı gaz yok 3 araba ızmırden konvoy geldık, eglendık gerı donduk.
benım dedıgım bu ımkanlara ragmen batu cok ıyı bır derece aldı, gtr ın sahibi ise kendı ımkanlarına ragmen hala birşeyleri bahane edıyor,
gtr ın sahıbıne yaptıgımız bu elestırının uzerıne de bazı kısıler hemen zaten gecmıs neyı bahane edecek dıyorsunuz. BAU nun yaptıgı sureyı bı honda yapsaydı o zaman gorurdum ben bu forumun halını:D
Benim konumda Tartismayin isteyen pm ile tartisabilir dun 3000 kisiyle ugrastim bugun forumda 40 kisiylede ugrasim dert degil ...
Son kez rica ediyorum burayi chatbox a cevirmeyin ... PM kullanin ordan tartisin ...
. BAU nun yaptıgı sureyı bı honda yapsaydı o zaman gorurdum ben bu forumun halını:D
Yav bi bitmedi sizin şu foruma laf sokmalarınız ..
Al honda yap bi süre o zaman , ne içinizde kalmış arkadaş ..
fark mı istiyosun sen?
nurburgring süreleri
7:59.41 154.69 km/h - Subaru Impreza WRX STi spec.C "prototype" (2004)
7:24.22- 168.64 km/h - 2011 Nissan GT-R
+1 daha ne uzatılıyosa..
Ülke olarak fakir edebiyatını bıraktıgımız zaman gelişmeye başlarız yoksa bizden bir cacık olmaz
Şimdi soruyorum hepinize GTR alıcak paranız olsa WRX le mi piste girersiniz
Almazmısınız GTR denemezmisiniz pistte ?
batuozcile
07-05-2012, 16:13
nurburgring süreleri
aradaki alakayı anlayamadım
300bg le 500 bg nin kıyaslaması bu gayet normal 20km lik bir pistte
Yahu ben sikani duz geciyormu,suresini iptal mi edin dedim????
Bugraya ozellikle dedim,sikanlar daha onceki orgda duz gecilmekten cukur olmus,oda ben tosfed hakemleri ile denetliyorum dedi,niye baska yere cekiyorsun?
Batu ile beni niye karsi karsiya getiriyorsunuz? Superleggera vardi,herseyiyle pist icin uretilmis yada GT3 mk2 vardi onceki org da yada gtr yada baska bir sey. Burada nedir sorun?
Agzimdan cikmayan kelimeleri yazmayin,ben kendimi,aracimi test ediyorum,her organizasyona katildim,hatta 2 hafta once cmtesi-pazar ust uste katildim.
Biraz bu isi hobi olarak baksak?
Yarismak mi isteniyor,amator yada pro sampiyonalar var tosfed in...
Ben gencligimde cok yaristim,imkanlar dahilinde yaptim 15 sene once...
Artik biz kadayif olduk,yeni jenerasyon cok cok daha iyi olucaktir...
Mesela umut,rocco ile yada batu wrx ile guzel sureler cikardi,onlar konusalim bence...
fark mı istiyosun sen?
nurburgring süreleri
buraya şimdi youtube dan buldugum bi ton gtr geçen (drag,roll) wrx-sti videosu koyarım ama tartıtığmız bu 2 araba, digerleri degil.
batuozcile
07-05-2012, 16:28
buraya şimdi youtube dan buldugum bi ton gtr geçen (drag,roll) wrx-sti videosu koyarım ama tartıtığmız bu 2 araba, digerleri degil.
eren alaşkına sus
kardeşim 630 hp lik GTR ı bende 2009 da yolda rollde gecmiştim 5 6 boy kadar
ama bu GTR ı kötü bir araç yapmadı
aracın satışları durmadı
honda civic satışlar patlamadı
vtec en baştan üretime başlamadı
sen neyin peşindesin onu anlayamadık biz arkadaşlarla
Benim anlatmaya çalıştığım zaten sizin ifade kriziniz. Yani Batu arkadaşımız pist olayında oldukça başarılı ama tam bir amatör. Yürüyeni WRX, Lastikler kötü, çoğuzaman araçta 2 kişi vsvsvs. Ama birgün yazmadı "GTR benden şukadar fazlası var ama ben sadece 0,2 sn daha yavaşım" diye. Oysaki siz her yarışınızdaki her teknik arzayı bildirdiniz bugüne dek, üzerine üstlük "WRX gidiyor diorsunuz ama, şigandan düz geçiyor, ıvır yapıyor, kıvır yapıyor" diyorsunuz. Diskalifiye söz konusu ise sanırım yarışta edilirdi...
Kısacası WRX ileGTR kıyası yapan zaten bu sitede durmasın. Fakir edebiyatıda değil yapılan. Gönüllerin şampiyonu WRX de olmasın... Konu ortada zaman için bir yarış var. Siz Murat Bey çokca yorum yapıyorsunuz (haklı olarak kendiniz ve aracınız ile ilgili, haksız olaraksa size en yakın zaman sahip olan hakkında.), Batu kardeşimizse sadece yarışıyor. Ne bahane ne yorum ne başka birşey ;)
yaaa tago gerivites yapma batu tek kişiydi lastikleride slicks di DEEEEE batu yazsssın san saçma yorumlar yazma bence
YavuzNaz
07-05-2012, 16:40
Çok keyifli bir gün geçirdim, emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
yaaa tago gerivites yapma batu tek kişiydi lastikleride slicks di DEEEEE batu yazsssın san saçma yorumlar yazma bence
Başgan uzatılcak birşey yokki. Geri vites hiç yok. Bir önceki org. nun araç içi videosu sitede, açıp bakın. Hatta yorum yaptık "bu güzelim zamanı bize adam akıllı izletmediğin için teşekkürler" dedik Batuya.Artaç içinde 2 kişilerde, yaptıkları best timeda. Aynı yarış için değil, pist süreleri hakkındaki yorumlara istinaden yazdım ben. Çünkü zaten bu org da en iyi zamanlar yoktuki?
kardeşim batu heycanlı adam atık genc hızlı
ama sen 2 arabayı kıyaslıyorsan murat beyden daha iyi performance sergileyen biri sürerse wrx e baya bişiy takman gerekir biraz izledim arabasını koruyor çekiniyor (bendeçekinirim ayrı) ama biraz kıyarsa o süre 49 lara düşer
m3 ü ı felan siz eski zamanlardan bahsetmiyorsunuz dimi
gt2 nin sahibi cup ile uzun pitte 48 lerde donuyordu eee şimdiiii porshcenin sahibidemi süremiyor o arabadamı kötü :)
_muhaRRem
07-05-2012, 16:57
lambo-supra-gtr- ve dünyada 51 adet olan gt2 ile aynı sırada dizilmek aynı karede yer almak aynı pistte koşmak bile güzel birşey, bu araçlara sahip olupta aman onlarla ne işim olur diyenler var . Bu araç sahipleri gayet gelmiş gazlamışlar keyifli bir şekildede izlenmiş. Çokda kaliteli bi organizasyon olmuş . Bu şekilde devam edilirse böyle özel araçları izleyememiş olucaz heryerde gördüğümüz araçları izlemeye devam edicez. Kendi görüşüm bunlar.. Kimseyide hedef almıuyorum
edo typer
07-05-2012, 16:57
gtrım olsa pıstte cıkmam murat abıyı tebrık edıyorum.. murat abı kafana takma hıc bırseyı bosver sarcak bısey kalmamıs sana sarmıslar buda senın mutevazılıgınden kaynaklanıyor. ınsanlara tepeden baksan muhatap bıle olamazlar:)
adamın lastıgı bıtmıs lastıgı bıtmıs araba hıc gormedınız mı? ılk gordugun lastık bayısıne gırıp alabılecegınız lastıkte deıl onlar bos beles konusana ne taw oluyorum arkadas anlatamam
_muhaRRem
07-05-2012, 17:03
gtrım olsa pıstte cıkmam murat abıyı tebrık edıyorum.. murat abı kafana takma hıc bırseyı bosver sarcak bısey kalmamıs sana sarmıslar buda senın mutevazılıgınden kaynaklanıyor. ınsanlara tepeden baksan muhatap bıle olamazlar:)
adamın lastıgı bıtmıs lastıgı bıtmıs araba hıc gormedınız mı? ılk gordugun lastık bayısıne gırıp alabılecegınız lastıkte deıl onlar bos beles konusana ne taw oluyorum arkadas anlatamam
aynen yaa valla adamı soğutuyorlar organizasyondan falan.Herkes takıntılı olmaya başlıyor kimse zevkini çıkaramıyor.
edo typer
07-05-2012, 17:07
aynen yaa valla adamı soğutuyorlar organizasyondan falan.Herkes takıntılı olmaya başlıyor kimse zevkini çıkaramıyor.
adam almıs arabasını kafasına gore tune edıp kendı kendıne pıstte zewk almaya cıkıyor.kımseye bır bılenmesı yok kalkmıs adama 0.2 sanıye fark var denıyor.. adamın umrunda mı pekı wrx bana ne kdr yaklasmıs tuh tuh dıye ortada mı gezıyor? adam kendı kendıne sure yapmaya calısıyor,lastıgım kotu durumda ıstedıgım sureyı elde edemedım dıyor.demekkı ızmırlı arkadaslar kendılerını gtra kıtlemıs sıze bır tavsıye kaz a bakarak yumurtlamaya calısmayın taharetınız parcalanır;)
çok idda varsa çık koy 191202 kere 1 oldu kimse ona bişi ddedimi batu hariçheerkes geçilmeyi yediremiyor gibi eminim rollda wrx geçen bir gtr pisttede aynı wrx i geçer ama sidik yarışı yaomayın orda kapansın birdahaki yarişmaya geçer olmassa dierinde o onu geçer ama adam yüklenmeyin artık yeter
Bu kadar güzel bir organizasyonda da benim arabam senin arabanı geçti, geçemedi, şu yüzden geçemedi, senin beni geçmenin sebebi bu idi bla bla bla muhabbeti yapıldı ya.. pes..
Konu marka/modelden ziyade kıskanma duygusunun pik yapması gibi geliyor sanki bana.. Dost acı söyler.. Uzaktan okuyanların çoğu da böyle düşünüyordur diye tahmin ediyorum.
"Sen benden daha iyi süre yaptın tebrik ederim" demek yerine neler söylenmiş neler.. Çok yazık böyle bir organizasyon için verilmiş emeklere..
CHEETAH_VTR
07-05-2012, 17:49
lambo için çok üzüldüm hepsini tokatlar die düşünmüştüm
CHEETAH_VTR
07-05-2012, 17:51
bana kalırsa subarunun değeri gt-r ye göre çok daha iyi
lambo için çok üzüldüm hepsini tokatlar die düşünmüştüm
bana kalırsa subarunun değeri gt-r ye göre çok daha iyi
Konulara birde dan dun diye yorum yapmasaniz
Tokatlamak ne demek? Yapmayin boyle herkes bir birini taniyor
Forum üyeliği paralı olsa ?
CHEETAH_VTR
07-05-2012, 17:59
ben kendi fikrimi sundum sadece
SULTANOGLU
07-05-2012, 18:03
insanlar cok komik. Ben daha komigm senna ordayms ve tanismamism. Uzaktan kestm birini senna diye ama cesaretimi toplayp gdemedm yanina :(
Sağ lastik
http://d1205.hizliresim.com/x/7/5gu11.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sol lastik (Özellikle Merak Edenlere)
http://d1205.hizliresim.com/x/7/5gu4m.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Organizasyonda emegi gecen herkesin eline koluna saglik, sorunsuz, cok zevkli bir organizasyon gecirdik :)
Bana 2 lastik lazim artik, bir dahakine Cem abi dedi ondan gecici bi 17-18 jant takip girebilecekmisim insallah :)
Cogu zaman istemsiz sekilde araba kopunca ben de ayagini gazdan cekenin cocugu olmasin deyip verdim yani ciktim virajlardan :D Tribunler ilk basta bu Mercedes ne lan ne isi var falan derken sonradan gorusler baya degismis diye duydum :)
Low-Rider
07-05-2012, 18:16
Tarık acil videoları bekliyoruz keyifliydi valla standart mercedes'i öyle görmek
Gercekten bu forumda saygı duymamasini adet edinmiş bir kitle var ne yazıkki onlar sadece konuları saptirmaktan öte hiç bir şey yapmıyorlar bu sekilde milleti yarismaya katılmaktan soğutup daha ilerisi için böyle etkinliklere balta vuruyorsunuz ne yaziktirki kendi kendimizi bitiyoruz göz göre göre 😠
Tarık acil videoları bekliyoruz keyifliydi valla standart mercedes'i öyle görmek
Sadece 2. seansta iceri kamera takabildim onda da tur zamani yapayim biraz dedim duz gitmeye ugrasmistim, en son sogutma turunun sonundaki cozutma haric :D
Disaridan ceken oldugunu sanmiyorum ya, kimse surekli yan gitmemi beklemediginden elde kamera beklemiyordur :D Ama varsa cok guzel olur tabi :)
Bugraaaa arac ici videoyu yukler misin canim :D
Lastik desen yönleri neden farklı Murat abi? Lastik dişları azaldıkca yön degiştirmek işe yarıyor mu?
Maxiboost
07-05-2012, 18:37
nurburgring süreleri
aradaki alakayı anlayamadım
300bg le 500 bg nin kıyaslaması bu gayet normal 20km lik bir pistte
senlik bi durum yok batu :D maşallah sen yardırmaya devam et zevkle izliyoruz
ben sana o iki arabanın karşılaştırmasnı koydum işte ikiside stock iki firmada en iyi pilotlara araçlarını kullandırıp süre yapmışlar. Farkı görüyosun ortada. Senin karıştırdığın konu aracı kullanan kişiler. Ya yazmaya elin varmadı gtr wrx çevirdin olayı ya da elmayla armutu karşılaştıramıyorsun. Gt-r dan hızlı wrx yapamaz mısın? yaparsın neden yapamasın ancak standart gtr a karşılık bunu yaparsın. Ben cevap vermeden yazmış hilmi 6 boy diye :D mesele o değil anladın mı arkadaşım.
elin takaşisi gelipte Murat beyin gtr ıyla 48 dönse ne diyeceksin? yani mesele araçlar değil kullanıcıları ki ztn adamda lastiğin durumu vs diye yazmış.
@alp1903;
Lastik desen yönleri aynı. İlk fotoğrafı (sağ lastiğin olduğu) aracın ön tarafından, ikinci fotoğrafı(sol lastiğin olduğu) aracın yan-arka tarafından çekildiği için farklı gibi gözükmüş.
Murat abi daha önce de yazmıştı.
alkışlar gtr cı amcaya. ilk seansta vuruntu olmasaymış 50ler içten bile değilmiş. hele o sol ön lastik ölmüş olmasaymış varya, aman aman.. sol ile sağ lastiğin yerlerini değiştirmek akla gelseydi, 49 temiz olurdu..
Zaten suan pıstın rekoru 50,08 ıle bana aıt ;) (Amca)
Ilk seansda vuruntu oldugu gaza basamadım,meth borusu cıkmıs...
Yonlu lastıgı yer degıstırmek sanırım kımsenın aklına gelmezdı... :icon_tup:
Lastikler yonlu ve sag/sol :(
Oyuzden sag sol degisemiyorum...
Forumda lastik satan arkadaslar vardi, 285/275-35-20 pirelli corsa-mich cup+/ yada bu tarz lastige ihtiyacim var,pazar gunu yine pistteyim. Eger pers aksamina yetisirse İstanbul parkada cikmak isterim. 2 keyfim var ,biri av digeri otomobil...
ben kendi fikrimi sundum sadece
fikir öyle sunulmaz herşeyin bir yazılış adabı var dikkat etmek lazım
insanlar cok komik. Ben daha komigm senna ordayms ve tanismamism. Uzaktan kestm birini senna diye ama cesaretimi toplayp gdemedm yanina :(
seni gördüm ama bende gelemedim yanına vette ile gt2 çıktığında sanırım güneş çarptı beni günün geri kalanında ciddi kötüydüm:)
SULTANOGLU
07-05-2012, 18:59
fikir öyle sunulmaz herşeyin bir yazılış adabı var dikkat etmek lazım
seni gördüm ama bende gelemedim yanına vette ile gt2 çıktığında sanırım güneş çarptı beni günün geri kalanında ciddi kötüydüm:)
hayattan soğudum herşey anlamsız geldi onları gördükten sonra. zaten gt2 yolda beni geçti tam gişelerden çıktıktan sonra offff diye bir iç çektim :D ama 10 haziranda umutluyum :D
B.cihangir
07-05-2012, 19:01
benim şahsi görüşüm GT-R diğer araçlardan farklıydı her geçişinden ayrı bir zevk aldım zaten bu tür organizasyonların temel amacı zevk almak değilmi?
ayrıca şöyle bişey var 1. olmuş adam tebrik etmek gerekiyor.kendisine de aracınada MAŞALLAH
subarucu arkadaşı da gt-r ci abimi de tanımıyorum . fakat subarucu arkadaş hariç herkez yorum yapmış . Ne gerek var böyle şeylere , ikisi de izleyenlere keyif verdi , belli ki kendileri de keyif almış . neyin tartışması bu anlamıyorum yediremeyen adam pilot değilde arkadaşları....
Subaru da gt-r ı da gıpta ile izledik alkışladık . Fazla hırs iyi değil.
Bende ulusalda yarıştım 1 defa da olsa geçmek geçilmeyi anlıyorum , fakat abartmanın da anlamı yok bence.
Sennayı bende aradım göz ucuyla fakta bulamadım , uyumuş bütün gün belliki :D
Murat bey avciliktan konusalim birdaha ki sefer uzun uzun
Ördek diyip durdun zaten moruk :)
subarucu arkadaşı da gt-r ci abimi de tanımıyorum . fakat subarucu arkadaş hariç herkez yorum yapmış . Ne gerek var böyle şeylere , ikisi de izleyenlere keyif verdi , belli ki kendileri de keyif almış . neyin tartışması bu anlamıyorum yediremeyen adam pilot değilde arkadaşları....
Subaru da gt-r ı da gıpta ile izledik alkışladık . Fazla hırs iyi değil.
Bende ulusalda yarıştım 1 defa da olsa geçmek geçilmeyi anlıyorum , fakat abartmanın da anlamı yok bence.
Sennayı bende aradım göz ucuyla fakta bulamadım , uyumuş bütün gün belliki :D
kaç kez yanıma geldin göz göze geldik geri döndün gittin, en son dayının arabanın yanına geldin arkadaki bendim:D dedim heralde bişi yaptım konuşmak istemiyor
hilmi demeden geçemicem maşallahın var seni göreli uzun zaman olmuştu ciddi değişmişsin:)
Harika olur,cok fazla ortak tanidik yada ortak ilgi konularimiz cikicaktir ;)
onursumer
07-05-2012, 19:10
ya şu pist gunlerinde bende çoğu kişiyi bulamıyoru efede ordaymış yazmasa orda olduğunu bilmiyordum :D
Organizasyonda emegi gecen herkesin eline koluna saglik, sorunsuz, cok zevkli bir organizasyon gecirdik :)
Bana 2 lastik lazim artik, bir dahakine Cem abi dedi ondan gecici bi 17-18 jant takip girebilecekmisim insallah :)
Cogu zaman istemsiz sekilde araba kopunca ben de ayagini gazdan cekenin cocugu olmasin deyip verdim yani ciktim virajlardan :D Tribunler ilk basta bu Mercedes ne lan ne isi var falan derken sonradan gorusler baya degismis diye duydum :)
buna benzer bişeyi yanımdakilerden duydum, mini'ler çıkarken adamlar s.et bunları izlemeye gerek yok dolaşıpta gelelim diyolardı, mini start aldıktan 30sn sonra
-mini çok fena g.t etti bizi ya demeye başladılar :D
ayrıca sizi de tebrik ederim gerçekten keyifliydi mercedesi izlemek :)
kaç kez yanıma geldin göz göze geldik geri döndün gittin, en son dayının arabanın yanına geldin arkadaki bendim:D dedim heralde bişi yaptım konuşmak istemiyor
hay allah ya :D abi valla tanıyamadım demekki , neden ses etmedin sende hiç yav. ben dayıyla dönecektim normalde de , rahatsızlık vermim git gel diye tünay larla döndüm . kötü olmuş üzüldüm .
niye konuşmak istemeyeyim :D
Low-Rider
07-05-2012, 19:13
keşke görseydni efeyide kurtulaydım
bütün gün götümde dolandı durdu:p
lan ağzını yediim kim kimin götünde dolandı :D
hay allah ya :D abi valla tanıyamadım demekki , neden ses etmedin sende hiç yav. ben dayıyla dönecektim normalde de , rahatsızlık vermim git gel diye tünay larla döndüm . kötü olmuş üzüldüm .
yaw ne biliyim aynısını sabahta yaptın onun için:d geldin yanıma gittin sonra :)
ayrıca dayı ve gürsele de bolu'ya kadar getirdikleri için teşekkür ederim:)
Low-Rider
07-05-2012, 19:15
lan ağzını yediim kim kimin götünde dolandı :D
la bebe bırak bu işleri:D
ben çok fena sapıttım hayatımda ikinci kez falandır bu şekilde pert oldum, ciddi ciddi çift görüyordum ozanın arabaya yattım biraz uyudum açılmışım ciddi kötüydüm :) bi dahaki organizasyona şemsiye çadır bilumum şeylerle gelecem
spawn sen araçları alırken ince uzun zayıf olan şahıs varlık mısın ? :D
Low-Rider
07-05-2012, 19:17
ben çok fena sapıttım hayatımda ikinci kez falandır bu şekilde pert oldum, ciddi ciddi çift görüyordum ozanın arabaya yattım biraz uyudum açılmışım ciddi kötüydüm :) bi dahaki organizasyona şemsiye çadır bilumum şeylerle gelecem
hee gördüm seni ozanın arabda uyuyordun baya baya :)
yaw ne biliyim aynısını sabahta yaptın onun için:d geldin yanıma gittin sonra :)
abi valla çok üzüldüm hakikaten . tavşan gibi ordan oraya koşturduk bütün gün güneşten kaçıcaz diye . yanlış anlama ne olur .
la bebe bırak bu işleri:D
seni yierim özgür :D
spawn sen araçları alırken ince uzun zayıf olan şahıs varlık mısın ? :D
evet bendim :) tanıdım selam vereyim dedim de çok meşguldün , pek ilişmedim göki kafa dağıtmayayım diye.
evet bendim :) tanıdım selam vereyim dedim de çok meşguldün , pek ilişmedim göki kafa dağıtmayayım diye.
bi yerden gözüm ısırıyor diyorum ama nerden işte :D
bi dahakine inş.
zaten piste gelenlerin %80 i ile öpüştüm sarıldım kendimden nefret ettim ahuhauhauha
Bugrayi beni son siraya yazdigi icin kiniyorum, tam turum bitiyor, kosa kosa gidiyorum sureleri okumaya, cat resetleniyor, her seferinde yukari cikip zamani sordum, en iyi 58.008 gordum sure olarak, 57 ye inemedim.
Arabayi daha iyi tanimam ve biraz cizgi calismam lazim. Saolsin onurcan bana arka viraji tarif edince bayagi zaman kazandim.
Ne demek, isine yaradigina sevindim ;) 57 bir dahakine artik :D
bi yerden gözüm ısırıyor diyorum ama nerden işte :D
bi dahakine inş.
zaten piste gelenlerin %80 i ile öpüştüm sarıldım kendimden nefret ettim ahuhauhauha
çok çirkinsin dostum:D
Berk7767
07-05-2012, 19:29
Çok güzel bir gündü özellikle umut(scirocco) ve Murat beyi tebrik ediyorum.
organizasyonu yapan Bugra beye teşekkürler çok güzeldi.
Bugrayi beni son siraya yazdigi icin kiniyorum, tam turum bitiyor, kosa kosa gidiyorum sureleri okumaya, cat resetleniyor, her seferinde yukari cikip zamani sordum, en iyi 58.008 gordum sure olarak, 57 ye inemedim.
Arabayi daha iyi tanimam ve biraz cizgi calismam lazim. Saolsin onurcan bana arka viraji tarif edince bayagi zaman kazandim.
Bencede katilıyorum özgün benim arabamla çıktığında soguk lastik 56.2 ölçtük telefonla ama çizgi çok iyiydi,ve stock arabayla :)
Muhabbetin ortasına düşmüş gibi olmayayımda çok merak ediyorum :D
esmer tenli , siyah uzun saçları toplanmış , güneş gözlüğü , vücudu gösteren v yaka uzun kollu gri giyen arkadaş burdan mı ?
çok dikkatimi çekti kim olduğunu merak ettim burdan mı diye :D
nickelback
07-05-2012, 19:34
herşeyiyle çok çok güzeldi.hem gezdik hem feci eğlendik(biraz da amele yanığı)tanışabildiğimiz arkadaşlar çok iyi cana yakın insanlardı.sonsuz teşekkürler herkese.
elbette zamanlar konuşulcak ama gereksiz yere gerginlik çıkarmakta hoş değil sonuç olarak körfezdeyiz(pek bi alternatfimiz yok ama) kısa pist falan ama yormayalım birbirimizi dün ne güzeldi herkez sohpet muhappetti gt-r yada porsche geçtiğinde uuuuuuu diye baktık şimdide bu konuşulsa çok bi şık olur ,en iyi zaman gt-r ınsa üzerine (teknik bilgi sahibi olmadan)konuşmak pek bi mantıklı değil.nasılki lp7 ile civic drağını tartışmak mantıksızsa buda en az okadar mantıksız.(polyanna değilimdir umarım)
o değilde 2 seansta gt2 son tur viraja nasıl girdi öyle ya.
onursumer
07-05-2012, 19:34
bu konuda şimdi not almaya başladım kimleri gorememişim diye 10 haziranda hepinizi cepten arıyıp bulucam pistte :D
spawn efe bende okadar gezdim pitte nası gormedim seni ya :D ki ozgurle falanda dolandık :D
çok çirkinsin dostum:D
eleştiri gizli hayranlıktır.
bknz : imzan
şadap :D
eleştiri gizli hayranlıktır.
bknz : imzan
şadap :D
olm beni görüyorsun zaten at hırsızın dibiyim:D kendimi biliyorum sıkıntı yok:D
bu konuda şimdi not almaya başladım kimleri gorememişim diye 10 haziranda hepinizi cepten arıyıp bulucam pistte :D
spawn efe bende okadar gezdim pitte nası gormedim seni ya :D ki ozgurle falanda dolandık :D
valla karşılaşamadık demekki onur , et pazarıydı zaten tribünler :D
özgür zaten yaralı ceylan gibiydi pistte , ordan oraya :D
Low-Rider
07-05-2012, 19:50
valla karşılaşamadık demekki onur , et pazarıydı zaten tribünler :D
özgür zaten yaralı ceylan gibiydi pistte , ordan oraya :D
daş atma bana kırık bira şişesiyle dalarım:D
mert_leon
07-05-2012, 19:54
benide alın yanınıza torbacınız olıyım :D bişiler kapıyım :)
ayrıca dayı ve gürsele de bolu'ya kadar getirdikleri için teşekkür ederim:)
rica ederim, tanışmış olduk, memnun oldum.
bide siteye üyemisin dedim sana, dayı ayaklarına saglık :)
bende çok teşekkür ederim ömer abi , misafir ettiniz gürsel abiyle
bende çok memnun oldum dayı, ne zaman yolunuz düşerse yada geçerseniz mutlaka bekliyorum:) telefon etmeniz yeterli
ne rahatsızlığı, bu olmadı bak efe, gerçi tünay da yabancı değil..:-):-)
bide siteye üyemisin dedim sana, dayı ayaklarına saglık :)
sizlerinde ellerine sağlık, güzel bir gündü.
bende çok teşekkür ederim ömer abi , misafir ettiniz gürsel abiyle
rica ederim, kapım kendine misafir diyen dost ve yeğenlere her zaman açıktır.:-):-)
valla sahsi fikrimi soylemek isterim, mustafa bayagi istikrarli olmus gibi gozukuyor, 1.seanstan 3 seansa yaklasik 3sn daha iyi zaman cikarmis, ve bu piste ikinci kez cikisi, cok daha iyi zamanlar cikartir heralde.:)
hilmi demeden geçemicem maşallahın var seni göreli uzun zaman olmuştu ciddi değişmişsin:)
Eyvallah moruk
Pist Günleri – Official » 6 Mayıs 2012 Tur Zamanları (http://www.pistgunleri.com/sureler/)
Seans Seans Ayrilmis tur zamanlari linktedir .
Bir Sonraki organizasyon istanbul park'ta 11 Mayis Cuma
Yada birsonrakinden de sonraki organizasyon 10 Haziran Pazar Gunu gorusmek uzere .
Tum yorumlariniz ilginiz alakaniz ve otomobil sporlarina karsi duydugunuz sevgi icin tesekkur ederiz :icon_tup:
K.Bugra YILDIRIM
Pistgunleri Organizasyon Serisi
Ördek diyip durdun zaten moruk :)
Aynen moruk :)
Sende iyi gelismissin ama masallahin vardi
kelalper
07-05-2012, 22:26
Tago simdi okudumda bi batuya sorar misin neden iki kisi ciktigini. Bi de slicklerin omru korfezde 30 tur mu. Ya da soyle soriim madem normal lastikleri daha iyi tutuyor adami kim zorluyor illa bitik slickleri takacaksin diye. Muratin yazdiklarini iyi okuyun adam kendi yaptigi dereceden memnun degil ki sebeplerini soyluyor. Basarisiz olanlar bahane bulurlar adam kafada giderken oz elestiri yapiyor su su nedenle 51.1 dondum diyor. Sizi okuyan sanki gecilmiste bahane buluyormus sanacak.
Batu seni tebrik ediyorum kardesim. Yasina gore cok olgunsun seni destekleyenlerden cok daha olgunsun. Dogru yoldasin devam. Tekrardan tebrikler. İnsallah bu yasta beleledigin hedeflerine ulasirsin. Ulasirsan da hep daha yuksekleri hedefle.
ChtArdARSL
07-05-2012, 22:27
Way be 1 dakıka yapmısım Tarık benı son seansta gecmıs masallah
Eray Yümsel
07-05-2012, 22:30
benım 2.tur süreleri niye yalan oldu la :D bari onlar kalaydı :D
Aynen moruk :)
Sende iyi gelismissin ama masallahin vardi
Teşekkürler moruk. Sen de araban gibi maşallah HULK'sun :)
3. Tur sansli turum galiba her seans tur 3 best time :)
sevgili murat baskan hala zorluyosun kendini buralarda yapma etme akisina birak:)
uluckaban
07-05-2012, 23:15
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Yarışa katılan tüm araç sahiplerine başarılarının devamını diliyorum.Kusursuz bir organizasyon oldu. O kadar yolu tepip geldik karşılığını fazlasıyla aldık 6 sında yine geliriz nasipse.. Körfez pisti seyirci açısından İzmir'den iyiymiş tüm pisti izleme şansı oluyor umarım gazlamak açısından test etmekte nasip olur :) Sabahın ilk saatlerinde gazlayan arabaların güvenlikler tarafından telsizden geçen muhabbetleri çok komikti :D Akşama kadar pistte gezindim pek kimseyle tanışma fırsatımız olmadı nasipse bir daha ki sefere artık :)
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Yarışa katılan tüm araç sahiplerine başarılarının devamını diliyorum.Kusursuz bir organizasyon oldu. O kadar yolu tepip geldik karşılığını fazlasıyla aldık 6 sında yine geliriz nasipse.. Körfez pisti seyirci açısından İzmir'den iyiymiş tüm pisti izleme şansı oluyor umarım gazlamak açısından test etmekte nasip olur :) Sabahın ilk saatlerinde gazlayan arabaların güvenlikler tarafından telsizden geçen muhabbetleri çok komikti :D Akşama kadar pistte gezindim pek kimseyle tanışma fırsatımız olmadı nasipse bir daha ki sefere artık :)
6 si akilda baya yer etmis herhalde :D 10 hazirandaki demek istedin sanirim :D
Boyle yorumlari okudukca tum yorgunlugumuz ustumuzden ucup gidiyor biz tesekkur ederiz herzaman bekleriz :D
Eray Yümsel
07-05-2012, 23:33
bugraaa özledinmi beni :D
valla sahsi fikrimi soylemek isterim, mustafa bayagi istikrarli olmus gibi gozukuyor, 1.seanstan 3 seansa yaklasik 3sn daha iyi zaman cikarmis, ve bu piste ikinci kez cikisi, cok daha iyi zamanlar cikartir heralde.:)
Sagol Volkan Abi :)
abi keşke marka/model de olsaydı biz dışarıdan takip etmişler için
uluckaban
08-05-2012, 00:01
6 si akilda baya yer etmis herhalde :D 10 hazirandaki demek istedin sanirim :D
Boyle yorumlari okudukca tum yorgunlugumuz ustumuzden ucup gidiyor biz tesekkur ederiz herzaman bekleriz :D
Abi yol yorgunluğu hala üzerimde ondan böyle oldu sanırım pardon :D Bu haftasonuda gelebilirim kamyon yarışlarınıda izleriz ama kesinlikle arabayla gelmem orası ayrı :D
onursumer
08-05-2012, 00:03
zamanlar yayınlandımı veya nezaman gorucez :D
zamanlar yayınlandımı veya nezaman gorucez :D
konuyu napiyoruz Onurum okuyoruz bakiyoruz degilmi ? :D
abi keşke marka/model de olsaydı biz dışarıdan takip etmişler için
Liste cihazdan busekilde cikinca :( bizde mecburen bu sekilde ekledik ama bir nefeslik firsat buldugumuzda araclarida listeye ekleyecegiz .
Boost Up
08-05-2012, 00:11
amele yanıgı olanlar el kaldırsın:D Buğra abi emeğinize sağlık hepinizin, gayet zevkliydi:) aksilik çıkmazsa 10 hazirandada ordayım
onursumer
08-05-2012, 00:17
konuyu napiyoruz Onurum okuyoruz bakiyoruz degilmi ? :D
bende sık sık ilk sayfaya bakıyorm nezaman eklenicek diye ordaki satırı atlamışım :D
CanberkD
08-05-2012, 00:18
amele yanıgı olanlar el kaldırsın:D Buğra abi emeğinize sağlık hepinizin, gayet zevkliydi:) aksilik çıkmazsa 10 hazirandada ordayım
ben çok fena amele olmuşum :D bugra bey birdaha ki organizasyonda bu olaya bir el atalım şemsiyeler vb ayarlasanız güzel olabilir :)
ayrıca kelalper beyin bundan sonraki organizasyonda görevli olarak yer almasını istemiyorum :D butun gun beni tartakladı kenera gel diye :Deli::Deli: orantısız güç uyguluyor, kaldırıp kenera koyucak utanmasa :hahaha:
ayrıca gerçekten herkesin emeğine sağlık sıkıntısız ve yine çok eğlenceli bir organizasyondu :icon_tup: teşekkurler herkese ...
ben çok fena amele olmuşum :D bugra bey birdaha ki organizasyonda bu olaya bir el atalım şemsiyeler vb ayarlasanız güzel olabilir :)
ayrıca kelalper beyin bundan sonraki organizasyonda görevli olarak yer almasını istemiyorum :D butun gun beni tartakladı kenera gel diye :Deli::Deli: orantısız güç uyguluyor, kaldırıp kenera koyucak utanmasa :hahaha:
Kartsiz giris yapan bir kacak olarak cok cesursunuz Canbirk Bey . Sukrediniz sizi ensenizden tutup atmamislar bizim guvenlik arkadaslar keci sutu ile beslenip manda yogurdu ile gargara yapiyorlar .
onursumer
08-05-2012, 00:20
onurk sağolsun 20 faktor güneş yağı getirmiş ortalığa çıkmadan once iyice yağlandık sıkıntı olmadı :)
Onur_K bi dahakine ticarete döküyoruz bu işi moruk , 50 faktör yanmak istemeyene ,20 faktör tatlı bronzluk isteyene . Sıkımı 3 TL :D
şamsiye , sandalye de bi de buzlu limonata koyduk mu , paraya para demeyiz :D
mis
CanberkD
08-05-2012, 00:25
Kartsiz giris yapan bir kacak olarak cok cesursunuz Canbirk Bey . Sukrediniz sizi ensenizden tutup atmamislar bizim guvenlik arkadaslar keci sutu ile beslenip manda yogurdu ile gargara yapiyorlar .
hjahaha fazlası var eksiği yok :D Herkesin emeğine sağlık, çok teşekkürler öncelikle sana ve sonrasında bütün ekibe, katılımcılara ve izleyicilere :)
Umut fg 3295
08-05-2012, 00:26
ayrıca gerçekten herkesin emeğine sağlık sıkıntısız ve yine çok eğlenceli bir organizasyondu :icon_tup: teşekkurler herkese ...
Sen zaten amelesin olum :D
Buğra abi ve diğer emeği geçen herkes. Tekrardan ellerinize emeklerinize sağlık. :icon_tup:
Boost Up
08-05-2012, 00:29
umut istanbul parkada el at be:p
CanberkD
08-05-2012, 00:30
Sen zaten amelesin olum :D
Buğra abi ve diğer emeği geçen herkes. Tekrardan ellerinize emeklerinize sağlık. :icon_tup:
knka yanlız sen bu organizasyonda güneş gözlüğü takmayı unutmuşsun olmadı hahahahaha :D
işi bilen bu kadar adamın oldugu yerde bu tarz konuşmalar ne kadar garip ya. sorun olur problem olur bi araç o gün yavaş olur. veya ne bilim subarunun sahibinin pilotajı cok cok daha iyidir. buna kimse yorum yapamaz ki.
daha 1 hafta olmadı manimillion nickli arkadaş arkadan itiş ford marka aracıyla amerikada gtr'ı yakaladı pistte ve hepimiz tebrik ettik pilotajı cok begendik falan.
batunun en son ekledigi videoda cok iyi bir pilotaj sergiledigi zaten belli oluyordu. ama murat beyin yaptıgı işte kolay degil. iri kıyım bir aracı hemde 600 hplerde pistte tutuyor. şanzımanı mükemmel 4 ceker yolu iyi tutuyor falan ama kendi gitmiyor sonuçta dimi ?
murat abi tebrik ederim. ne olursa olsun aracını amacına uygun bir şekilde kullanıyorsun. batu'ya da tebrikler süper sporlar arasından sıyrılıp 1.nin ensesinde yürüyebildigi için.
bir daha ki organizasyonda organizatör ve katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim.
Umut fg 3295
08-05-2012, 00:33
umut istanbul parkada el at be:p
Sponsor oluyorsan el atarız kardeşim ayıp ettin :) Ayrıca İstanbul park ta 1-2 turda ne fren bırakırım ne lastik. Hayvan gibi ısınacak olan yağ da cabası :)
Umut fg 3295
08-05-2012, 00:34
knka yanlız sen bu organizasyonda güneş gözlüğü takmayı unutmuşsun olmadı hahahahaha :D
O hataya bi kez düşerim :D
Berk7767
08-05-2012, 00:37
Sponsor oluyorsan el atarız kardeşim ayıp ettin :) Ayrıca İstanbul park ta 1-2 turda ne fren bırakırım ne lastik. Hayvan gibi ısınacak olan yağ da cabası :)
istanbul parka çık kanka sen ben sana sponsor olurum her türlü t.. ihtiyacın benden:D
Gecuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D :D
Ulan Erel 0.5 saniyeyle iyi yirtmissin ha seni de gecseydim dilimden kurtulamazdin sen de :D
Emre lan yinemi lan lan lan :hehe:
Anladın sen :D
Tarık kaç yaptın merak ettim
Edit: oooo iyi lan transatlantikle o süre tebrik ederim tariksim :D
H22Power
08-05-2012, 09:41
Emeği geçen herkese teşekkürler çok elit bir yarış oldu herkes elinden gelenin fazlasını yaptı seyirci sayısı yüksekti ama çok çok daha fazla olabilirdi hava şöyle sağnak olacak böyle yıldırım düşecek diyen işgüzarlar olmazsa ;) Bütün gün güneşliydi ve çok güzeldi Allah yüzümüze baktı.
Hiç resmim yok bunun sorumlusu Buğra Yıldırım ve Oytun Öztümer dir :D
Bu güzel organizasyonu yapıp benide dahil ettikleri için sonsuz teşekkür ederim onlara..
Mert kardeşimi tebrik ediyorum (neuspeed mert) hiç spin atmadı yüzümü kara çıkarmadı 57sn ;)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/120476-6-mayis-ikibin12-korfez.html
6 mayıs ın kısa bi videosu
Emre lan yinemi lan lan lan :hehe:
Anladın sen :D
Tarık kaç yaptın merak ettim
Edit: oooo iyi lan transatlantikle o süre tebrik ederim tariksim :D
1 kere yansiz bir tur donmeyi basardim sanirim onda o sure gelmis :D
Ilk seans 1:04'tu 2. seans 1:02 oldu son seans 59.910'a cektim.
Gelecek sefer hedef 58 :p :hahaha:
ahhhh benim eski arabam olacağğğdı ne gapışırdık jöle süspansiyonla :hehe:
Tarık, izleyemediğime en pişman olduğum araçlardan birisi seninki.
Tebrikler, çok beğendim :)
Süre de gayet iyi, hakikaten gemiyle 1 dakika altı. :D
Tüm süreleri görebileceğimiz liste varmı?
Yorum içinse bu tarz kısa ve yavas pıstlerde schumi nin dediği gibi kısa şaseli ve aktarması iyi (yani tutunması) araçlar ön plana çıkar, genel yol tutuş yeteneği ağırlık merkezi ağırlık dağılımı vs gibi konular 2. plana gelir, ondan dolayı çok şaşırmamak lazım,
Bence bu piste uygun araçlar ttrs cayman r filan, yönlendirmesi kolay, tutunması iyi kısa olmalı:D
bütün katılımcıları tebrik ederim..
CasabLanca
08-05-2012, 13:11
kanka bir daha piste çıkarken bu şarkıyı aç
Khaleeji Spice - Marmarisa - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Pa_7DwvpQuA)
o zaman tam arabian drift olur :hehe: :D:D
ahhhh benim eski arabam olacağğğdı ne gapışırdık jöle süspansiyonla :hehe:
Lastikler de kotuydu zaten nasil cebellestigimi en iyi sen anlarsin :D
Tarık, izleyemediğime en pişman olduğum araçlardan birisi seninki.
Tebrikler, çok beğendim :)
Süre de gayet iyi, hakikaten gemiyle 1 dakika altı. :D
Hala tam verimli donemedigim yerler var, daha iyisi gelir insallah.
Emre iyi zaman yaptikca ben daha iyi yapcam huahahahahu :D :hahaha:
Tüm süreleri görebileceğimiz liste varmı?
Yorum içinse bu tarz kısa ve yavas pıstlerde schumi nin dediği gibi kısa şaseli ve aktarması iyi (yani tutunması) araçlar ön plana çıkar, genel yol tutuş yeteneği ağırlık merkezi ağırlık dağılımı vs gibi konular 2. plana gelir, ondan dolayı çok şaşırmamak lazım,
Bence bu piste uygun araçlar ttrs cayman r filan, yönlendirmesi kolay, tutunması iyi kısa olmalı:D
bütün katılımcıları tebrik ederim..
Zamanlar burada
Pist Günleri – Official » 6 Mayıs 2012 Tur Zamanları (http://www.pistgunleri.com/sureler/)
kendimi çok ezik yeteneksiz hissettim la :D
frenleri amortisörleri halledip gözü karartıcam bidahakine :D
kendimi çok ezik yeteneksiz hissettim la :D
frenleri amortisörleri halledip gözü karartıcam bidahakine :D
Veya ugrasmayi birak sen de al W210 E320'yi onla gir :D
Valla çok sardı ama çok erken düştük piste yaa,saat 5 te pistin girişindeydim :D
zorlukla bulduk zaten pisti,Güzeldi ama herşey :D
SekoLive
08-05-2012, 17:18
askn tanısamadk senle bıdahakne tansalm.
Tarık sen cktgnda arka tarafta her topraga grdgnde trıbunde bıtane abı vardı yası bayaga buyuk sunu dedı:D adam araayı babasndan mı kacırms ne bu ofke ne bu kin :hehe: gunun suprzlerndendn masaallah
Valla bende isterim herkesle tanıştım da geldiğini bilmiyodum :)
askn tanısamadk senle bıdahakne tansalm.
Tarık sen cktgnda arka tarafta her topraga grdgnde trıbunde bıtane abı vardı yası bayaga buyuk sunu dedı:D adam araayı babasndan mı kacırms ne bu ofke ne bu kin :hehe: gunun suprzlerndendn masaallah
:hahaha: :hahaha:
O arka viraj cok keskin, dondukce donuyor, hayvan da sigmiyor oraya 3. vites yuksek geliyor, donerken 2'ye cekince de diff. kitliyo mecburi yanlarken arkayi topraga veriyodum, olay bu :D
TuGaY_TaN
08-05-2012, 22:38
Ya bir sey soracagım cahilliğimi maaruz gorun asagıdakı resımde sus S2ooo ın on tampon hava gırısı yerınde kırmızı bır parca var ve bu parca yarısa katılan her aracda var.Zamanla ılgılı bır parca mı ne ıse yarıyor ?
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/548327_3882737594511_1460980263_3374654_1798216605 _n.jpg
Maxiboost
08-05-2012, 22:44
Ya bir sey soracagım cahilliğimi maaruz gorun asagıdakı resımde sus S2ooo ın on tampon hava gırısı yerınde kırmızı bır parca var ve bu parca yarısa katılan her aracda var.Zamanla ılgılı bır parca mı ne ıse yarıyor ?
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/548327_3882737594511_1460980263_3374654_1798216605 _n.jpg
evet :) transponder dedikleri aletin görüntüsü. Araç finish noktasından geçtiği anda (yani üzerindeki transponder) süreyi başlatıyor finishten tekrar geçtiğinde süreyi durdurup tur süresini kaydediyor.
team_k20
08-05-2012, 22:45
tur zamanlarını ordan okuyo :icon_tup:
TuGaY_TaN
08-05-2012, 22:45
Demek dogru tahmin etmişim :) teşekkür ederim soruma yanıt verdiğiniz için.
team_k20
08-05-2012, 23:15
:hahaha: :hahaha:
O arka viraj cok keskin, dondukce donuyor, hayvan da sigmiyor oraya 3. vites yuksek geliyor, donerken 2'ye cekince de diff. kitliyo mecburi yanlarken arkayi topraga veriyodum, olay bu :D
aynen senin yüzünden tozun içinden geçiyodum :D
SekoLive
09-05-2012, 09:06
Valla bende isterim herkesle tanıştım da geldiğini bilmiyodum :)
Askn yukledgn fotolara baktm hep yakn mesafelerdeymsz meg rsn yanında azraıl ıle konusan benim:)
Ne demek, isine yaradigina sevindim ;) 57 bir dahakine artik :D
Saolasin
Bencede katilıyorum özgün benim arabamla çıktığında soguk lastik 56.2 ölçtük telefonla ama çizgi çok iyiydi,ve stock arabayla :)
Ozgunun plotaji daha iyi tabi. Benim arac da cok yatiyor , belki yay almak filan gerekebilir. LFS de korfez pisti var mi?
Calisrim orda
maşallah gene bütün araçlar dereceler görüntüler katılım herşey şahane kısaca maşallah
valla direksiyonda ben vardım ben öyle bişey hatırlamıyorum.Belliki güneş seni yıpratmış ;) tünelimdeyken bende seni iyi bişey zannettim,ama tunelımden cıkınca rüzgar üzdü seni be :rolleyes: senin delik deşik etmek tabirin bu demekki...Güldürdün beni Allahta seni güldürsün.Bikere geçebilseydiniz gam yemicemde neyse :icon_tup: konuyu kirletmeye gerek yok
ulen daha yeni gördüm mesajı akü len artist sen ne ayaksın ne kullanıyosun akü. hadi yanlış anladın STP yi, benlemi denedin sen ne zaman nerde denedik beni nerden tanıyosun ;) bide trip atıyo
güneş yıpratmış falan seni bi yıpratırım neye uğradığını anlamazsın tünele sokarım çıkartmam haberin olsun sen bi STP yi ara sor beni
Giderogullarindan Mustafa Mustu sipahiogullarina karsı hahahahha :)