Orijinalini görmek için tıklayınız : ZC civic si - VBB saxo - UP gtı - KD vtec - EH vtec - AJ vtec
gokhan_205
18-04-2012, 23:18
Dogru soyluyosun valla:):)
:):):) :icon_tup:
eg vtece bence okadar olmaz aralarında ama gene 306 hacımden yüksek hızlarda yürür.
306 nın top speed kaç ?
250 gördüm ben, yol bitti daha biraz daha gideri var gibi.
Konu vtec,gti karşılaştırmasına dönerse uzar gider herkezin arabası kendine güzel :)
ykavcioglu
19-04-2012, 08:49
250 gördüm ben, yol bitti daha biraz daha gideri var gibi.
Konu vtec,gti karşılaştırmasına dönerse uzar gider herkezin arabası kendine güzel :)
uzasın kardeşim güzel oluyor işte, rollingde top speed'e oturan makinalar 306'lar:D
benim h-f-e vtecim olsa denemem walla:D
gizli specle gelirim:p
hala mı 306gti vtec tartışması, beyler gti-6 > vti 2 2 daha 4 :) bunu her iki aracı kullanmış bi oalrak söylüyorum.
ykavcioglu
19-04-2012, 08:59
anlamadii bennn aliiii:D
+ tartışma yok len, ekşın çıkartma:D
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:03
hala mı 306gti vtec tartışması, beyler gti-6 > vti 2 2 daha 4 :) bunu her iki aracı kullanmış bi oalrak söylüyorum.
bence vtec hafife alıncak bir araç degil tutup 1100 kg lık sedanla vtecle 306 gtı denenirse biraz garip olur hb daha avantajlı olur bu konuda.
allah kısmet ederse eg vtecle deneriz ilerliyen gunlerde bakalım 306 gtı ne yapabiliyor.
laci vtec mi var aracaba ankarada erkut abini pistonlu yaptıgı bir vtec vardı typer le yürüyordu ben daha typerla deneyebilecek 306 görmedim.
allah göstermek nasip etsın bir typerla 306 gtı denemesi:)
sedan vtec 110kg diyelim gti-6 kaç kilo biliyor musun :)
Bayrampaşalı
19-04-2012, 09:10
harbıden bro kac kg sizin arabalar :icon_wack
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:11
alican kardeşim sen hacım ve torkun agırlıga verdigi tepkiyede biliyorsun dimi ???
hadi aracını çıkarda söyle deneme videolarını görelim nasıl gittigini okadar masraf ettın bir typerla yürürsün artık vtec ten terfi edersın ....
ykavcioglu
19-04-2012, 09:11
1300 küsür:D
Bayrampaşalı
19-04-2012, 09:13
1300 küsür:D
alicanınki 1100 gelır komple çıplak araba :D :D
nere cıplak la koltuklarım takılı:)))
1220kg.
kadir vteclerden coktan terfi etmiştik biz be kardeşim :))
typerla yürümek zor
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:15
şimdi baktım 1214 kg fabrika standart verileri
306' lar lise yıllarımda benimde hayranlıkla baktığım araçlardı açıkçası. hala da sempatim vardır güzel görünüyorlar cidden sesleri de bi o kadar keyifli. ancak mantıken bende hep type r a rakip olması gerektiğini düşünmekteydim. yalnış nerede ki vti lar baz alınıyor bu araçlara rakip görülüyor :beuj:
konuyu daha da renklendirek ,crx hepsini geçer :D
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:18
nere cıplak la koltuklarım takılı:)))
1220kg.
kadir vteclerden coktan terfi etmiştik biz be kardeşim :))
neden hala typerla lar denemıyorsun ozaman ??? he du senın araçlarını eksiklikleri bitmez bitirde görelim ya diyelim ozaman,
bunu sadece ben degil tüm herkes söyler helal olsun alicana yaptı aracını typerla yürüdü tutundu veya geçti emegıne para saglık bizede bir örnek olsun.
bu araçlar boşa yapılmıyor galiba bir hedef koyuyorsundur kendıne.....
ykavcioglu
19-04-2012, 09:19
306' lar lise yıllarımda benimde hayranlıkla baktığım araçlardı açıkçası. hala da sempatim vardır güzel görünüyorlar cidden sesleri de bi o kadar keyifli. ancak mantıken bende hep type r a rakip olması gerektiğini düşünmekteydim. yalnış nerede ki vti lar baz alınıyor bu araçlara rakip görülüyor :beuj:
belkide o yüzden çok prim yapmadı, en temiz düzgünleri ilanlarda yeri geldi uzun süre bekledi hatta spor araç için makul fiyatlara.
vteclere 5 boy atan orjinal 306'lar yeri geldi 17'ye satılmadı
güzel araç fakat 2.elde pek tutulmuyor gibi
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:21
konuyu daha da renklendirek ,crx hepsini geçer :D
satılık ilanlarda crx b16 swap hepsini gecer bence.
burda videosu vardı all motor d16 shoc vtec crx 0-400 metre 13 sanıyede idi muhteşem.
birde crx ın rüzgar direncni bizim araçlardan daha iyimiş...
Bayrampaşalı
19-04-2012, 09:21
şimdi baktım 1214 kg fabrika standart verileri
bılgılere bakmayın bence benım aracta ruhsatta 1120kg yazıyo kendı ellerımle kantara cıkarttım 1220kg geldı nasıl olcak :)
belkide o yüzden çok prim yapmadı, en temiz düzgünleri ilanlarda yeri geldi uzun süre bekledi hatta spor araç için makul fiyatlara.
tamamda vteclere 5 boy atan temiz 306 lar diyorsunda kardeşim eşit speclerdeki eşit kondisyondaki bu iki aracın birbirini o kadar geçebileceğine inanmıyorum ben. vtec geçer gibi birşey demedim yalnış anlaşılmasın.. ama öyle bir fark oluşacağına pek ihtimal veremiyorum ben birsürü temsili videosu da mevcut iki aracın:S
yine söylüyorum çok keyifli görünüyorlar cidden ama güzel araçlar.. ama dönüp dolaşıp konu farklı biyere gelicek kendin de söylüyorsun 2. elde tutulmuyor diye. bunun sebepleri nelerdir? yada kadirin dediği gibi neden type r lara kafa tutan 306 lar görmüyoruz hacim aynı rakip o olmalı aslında
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:23
306 nın görünüşüne bende çok hayranım halada fotograflara bakarım bazen eser bir 306 alayım az kullanayım hele hele lacivet 306 orjin oldugunda bayılıyorum ne diyeyım tadından yenmez ama hem bizim araçlara göre hem yakıt tüketimi fazla hem vergisi hemde motoru kendı katagörisine yetmıyor.....
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:26
bılgılere bakmayın bence benım aracta ruhsatta 1120kg yazıyo kendı ellerımle kantara cıkarttım 1220kg geldı nasıl olcak :)
benımde aracın ruhsatında 970 kg yazıyordu kantara çıktım 975 kg geldi aracım.
herkeste bir farklılık oluyor bazen ruhsat değişirken yada işlenirken hatalar oluyor farklı olmasının tek sebebi bu olabilir bence
ykavcioglu
19-04-2012, 09:27
kaan 306 ile vtec gider lafım yok ona ama benim dediğim konu başlığındaki vtecler:)
kaan 306 ile vtec gider lafım yok ona ama benim dediğim konu başlığındaki vtecler:)
yok kardeşim bende zaten eşit speclerdeki araçlardan bahsediyorum. Bundan yıllar önce bi abimizin vteci ile 306 denediğimizde de plakasını da verebilirim vtecin gayet 1 boy önünde yürüyordu. araçların kondisyonu vs diyebilirsiniz kesinlikle katılıyorum ancak vti de pek sağlıklı bir döneminde değildi. o yüzden zaten 5 boy oranına takıldım..:) yoksa bana da daha hızlı olması mantıklı geliyor:)
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:31
bence b20 yapılmıi bir vtecle 306 baş edemez...
ykavcioglu
19-04-2012, 09:31
GFJ hazır kıta bekliyor roll için şuan:D
o kıvamda, bizm vtecler hazır değil:D
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:33
ben çogu videoda görüyorum 306 gtı 106 gtı denemesınde 306 gecerken çok zorlanıyor 106 yı oda +200 km üsütünde gecmeye başlıyor biraz daha altlarda 306 gitmiyor...
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:35
GFJ hazır kıta bekliyor roll için şuan:D
o kıvamda, bizm vtecler hazır değil:D
salihin işi çıktı çıkmasaydı eg vtecte hazırdı...
ykavcioglu
19-04-2012, 09:36
salihin işi çıktı çıkmasaydı eg vtecte hazırdı...
bence değil kanka, gfj ile eg vtec denesin yanılacağımı zannetmiyorum:)
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:38
bence değil kanka, gfj ile eg vtec denesin yanılacağımı zannetmiyorum:)
denemeden bilemeyız kanka deneyıp görücez.....
bak salih avantajını kullanmıyor ben halledicem çok daha iyi gidicek görürsün eg vtec..
bence vtec hafife alıncak bir araç degil tutup 1100 kg lık sedanla vtecle 306 gtı denenirse biraz garip olur hb daha avantajlı olur bu konuda.
allah kısmet ederse eg vtecle deneriz ilerliyen gunlerde bakalım 306 gtı ne yapabiliyor.
laci vtec mi var aracaba ankarada erkut abini pistonlu yaptıgı bir vtec vardı typer le yürüyordu ben daha typerla deneyebilecek 306 görmedim.
allah göstermek nasip etsın bir typerla 306 gtı denemesi:)
Yanlış anlamada salih abiyle görüşmeden buraya yazdın c.tesi deneyelim diye, ben sorduğum zaman şehir dışında olucam başka zaman deneriz dedi, yani araç sahibi denemek istiyosa bi şekilde ulaşır konuşur.Müsait zaman dener görürüz sıkıntı yok. şimdide SS 306'ya sardın konuyu başla yerlere çekmeyin lütfen.
ykavcioglu
19-04-2012, 09:40
denemeden bilemeyız kanka deneyıp görücez.....
bak salih avantajını kullanmıyor ben halledicem çok daha iyi gidicek görürsün eg vtec..
sihirli eller dokunsada zannetmiyorum :D:D:D
bende isterim vtec geçsin ama kısmet:D
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:46
Yanlış anlamada salih abiyle görüşmeden buraya yazdın c.tesi deneyelim diye, ben sorduğum zaman şehir dışında olucam başka zaman deneriz dedi, yani araç sahibi denemek istiyosa bi şekilde ulaşır konuşur.Müsait zaman dener görürüz sıkıntı yok. şimdide SS 306'ya sardın konuyu başla yerlere çekmeyin lütfen.
yok sen yazmadan 1 gun önce sözleştik hacım biz salihle cumartesi sabah benım eve gelicekti bende 14 55 yanak lastık var boşta duruyor onları alıp ümranıye sanayıne gecicektik sen yazınca ben şaşırdım hemen aradım kanka haber edemedım birden işim çıktı yetişemeyebilirim dedi bende iş daha önemli sonraki haftalara deneriz dedik
alicanla integradan kalan bir muhabbetımız var ondan sarıyorum ona .....
yalnış anlaşılmasın sakın 306ları asla kötülemem kendımde dışını severim ama bir 306 çıkıpta typer la denemedi neden acaba geçilsin çokta öenmli mi tutunması bile yeter belli kmlere kadar ama deneyipte video koyan yok merakta ediyorum açıkçası. vtec ın genede maşallahı varkı o motorlar harıka işler yapıyor...
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:52
sihirli eller dokunsada zannetmiyorum :D:D:D
bende isterim vtec geçsin ama kısmet:D
kanka hangi arabayı kullanırsan kullan herkesi gecicek birsey yok illa bir gecen çıkar o yuzden hiç önemli degil 306 gecersede geçsin vtec ın nekadar yürüdügünü görürüz.
satılık ilanlarda crx b16 swap hepsini gecer bence.
burda videosu vardı all motor d16 shoc vtec crx 0-400 metre 13 sanıyede idi muhteşem.
birde crx ın rüzgar direncni bizim araçlardan daha iyimiş...
o makine çok gergin :D ben hacimlileri bile tokatlıyom laa :D
aynen bizim rexslerin rüzgar direnci çok iyi
kadir jdm civic
19-04-2012, 09:57
benım gözümde 2000 cc de
typer- clio rs - astra gsı - 306 gtı - kadett gsı aynı katagoride
typer la yürüyen clio rs - kadett gsı gördük
bir emg astra gsı vardı maşşalhı var oda çok guzel gidiyordu 2000 cc denıyordu aracını fn2 lerle
neden bir 306 typerla yada fn2 ile deneyip videosunu koymuyor yada kaç boy oluyor aralarında geçme yada geçilme mevzusu degil maksat nekadar gidiyor araçlar.
bu aracın yürürü hakkında bir bilgimiz yok tam olarak belki ben 306 gtı alıcam düşüncem şu olucak vay alican yürüttü arabasını 15 gtı aldı 5 bın harcadı 20 bıne typrla yürüyor typer 40bınlık araç benım gücüm 40 bıne yetmıyor ama 20 bın harcarım hem sevdigim bir araca binerim hemde yürürü tatmın eder....
doğancan kadirle dediği gibi teg'den kalan muhabbetimiz var takılıyor yani kardeşim yanlış anlaşılmasın :)
kadir biraz iddialıdır o zamanlardan tanıdıgım kadarıyla kötü niyeti yok :)
sen 20 lira harca rexse kanatlılarla uçarsın :D
kadir jdm civic
19-04-2012, 10:07
doğancan kadirle dediği gibi teg'den kalan muhabbetimiz var takılıyor yani kardeşim yanlış anlaşılmasın :)
kadir biraz iddialıdır o zamanlardan tanıdıgım kadarıyla kötü niyeti yok :)
alican yaşın baya büyümüş görmeyili yada ben yaş bayabi küçülmüş değişik birsey hitablara dikkat edelim....
integradan küçük bir takıntım kalmıştı sana ama sattın gitti araç o mevzuda orda kapandı gitti.
senin konuşmalarında var atar gider biraz.
çünkü ben kımsenın arabası kötü gitsin yada motoru arıza yapsın istemem gecen gun okadar kişi denemey cıktık hiç bir atar gider olmadı he konuştuk ettık tabi azda olsa rekabet olucak çünkü biz bu araçlara para baglıyoruz...
sen okadar yaptın aracını para harcadın emek verdi çilesini çektin benım gözümde ilk denıyecegın araç stock typer olmalı fn2 olmalı ve geçip yada geçmemen önemli degil ama emegini karşılıgını kendınce almalısın.
ben Sİ yaptım yürüttüm benım maddiyatımla bu araç buakadar gidiyor dedım herkes maşşalhı var aracın dedi bitmiştir bu olay benım için ve benı tatmın etti...
burda araçlarını yapıp videoların cekip yayınlayınca bu araçalrını kullanan başka arkadaşalrımıza bir fikir veriyoruz ve herkes bir araça modifiye yapıldıgında nasıl olucagı hakkında bilgi sahibi oluyor buda cok önemli bence...
kadir jdm civic
19-04-2012, 10:10
sen 20 lira harca rexse kanatlılarla uçarsın :D
o ayrı ya bilmez miyim en başlıca örnegi erkut abnin shoc vteci maşallahı var aracın.
bende bir shoc vtec yapıcam ileri zamanlarda su egzantirik işini çok merak ediyorum...
kime abi diyip demiyceğimi bi zahmet bana bırak istersen he :)
dediklerini kötü almıyorum. teg zamanında da takıntını unut hala oradamısın:)
kadir jdm civic
19-04-2012, 10:22
kime abi diyip demiyceğimi bi zahmet bana bırak istersen he :)
dediklerini kötü almıyorum. teg zamanında da takıntını unut hala oradamısın:)
ben nediyorum sen ne anlıyorsun okadar yazının içinde bunu anladıysan helal sana ben başka birsey diyemıyorum kardeşim inşallah hakkında hayırlısı olur aracında istedigin gibi gider bizde senden feyz alıriz.....
benım gözümde 2000 cc de
typer- clio rs - astra gsı - 306 gtı - kadett gsı aynı katagoride
typer la yürüyen clio rs - kadett gsı gördük
bir emg astra gsı vardı maşşalhı var oda çok guzel gidiyordu 2000 cc denıyordu aracını fn2 lerle
neden bir 306 typerla yada fn2 ile deneyip videosunu koymuyor yada kaç boy oluyor aralarında geçme yada geçilme mevzusu degil maksat nekadar gidiyor araçlar.
bu aracın yürürü hakkında bir bilgimiz yok tam olarak belki ben 306 gtı alıcam düşüncem şu olucak vay alican yürüttü arabasını 15 gtı aldı 5 bın harcadı 20 bıne typrla yürüyor typer 40bınlık araç benım gücüm 40 bıne yetmıyor ama 20 bın harcarım hem sevdigim bir araca binerim hemde yürürü tatmın eder....
Stok typer ile bende denemek istiyorum nekadar fark olur görmek istiyorum ama çevremde stok typer yok olurda denk gelirsek denerim tabiki.Video olayına gelince ne denemeler vardır internet ortamına koyulmayan typer 306 gti için söylemiyorum genel olarak.Deneyen kişilerin arasındadır video koyulup koyulmaması bişe diyemeyiz ona.
Daha fazla uzarsa konunun sonu pek hayırlı gözükmüyo, c.tesi denk speclerdeki araçlarla dener muhabbet ederiz.
kadir jdm civic
19-04-2012, 10:55
Stok typer ile bende denemek istiyorum nekadar fark olur görmek istiyorum ama çevremde stok typer yok olurda denk gelirsek denerim tabiki.Video olayına gelince ne denemeler vardır internet ortamına koyulmayan typer 306 gti için söylemiyorum genel olarak.Deneyen kişilerin arasındadır video koyulup koyulmaması bişe diyemeyiz ona.
Daha fazla uzarsa konunun sonu pek hayırlı gözükmüyo, c.tesi denk speclerdeki araçlarla dener muhabbet ederiz.
görmeyı bende çok isterım geçme yada geçilmesi sorun degil bence çünkü araçların giderleri belli bir 306 gtı typerla deneyıp typerın 1 2 boy arkasında bile gitse 306 nın maşallahı vardır benım için çok sevinirim. 306 gtı piyasasıda canlanır çok daha iyi olur...
stock typerla c-f-e lu 306nın olucağı belli.
benim aracımında sağlıklı oldugunu var sayarsak stok typerı geçip giderim rahatlıkla.
ama eskisi gibi değil typerlar port polish işinin yayılmasından sonra ve bunca sene sonra cok hızlandılar ;)
aracımı sağlıklı şekilde yürütelim Allah'ın izniylede dener görürüz typerlarla nasıl yürüyorum.
şimdi hep varsayımlar üzerinden konusuyoruz:)
gokhan_205
19-04-2012, 12:03
Ben kendi aracımı kantara çıkarttım kilo tam 1160kg çıktı sökme etme yok flitreli egzoslu bir 306 ne kadar sağlıklı yürüyosa öyle yürüyor makinem Allahıma çok şükür bende söylüyorum varsa flitre egzostlu vtec hemen deneyelim....top speed 240
Ben kendi aracımı kantara çıkarttım kilo tam 1160kg çıktı sökme etme yok flitreli egzoslu bir 306 ne kadar sağlıklı yürüyosa öyle yürüyor makinem Allahıma çok şükür bende söylüyorum varsa flitre egzostlu vtec hemen deneyelim....top speed 240
Deneriz gokhanim ama haftaya :)
Sen pazar gunu gelde bi tanisalim goruselim cila gunune:)
gokhan_205
19-04-2012, 12:16
tamamdır Tuncay abi :)
kadir jdm civic
19-04-2012, 12:23
cila gunumu nerde nezaman abi ???
kadir jdm civic
19-04-2012, 12:25
dahada iyi yürüsün daha iyi gitsin gercekten temennım bu. ben civic Sİ ye kısa sanzımanı takarsam önumuzdeki hafta içi bende denerim ve sayet 2 3 boy gecsen benım ZC yi benım için çok guzel olur....
cila gunumu nerde nezaman abi ???
Pazar gunu biseyler yapalim dedik
Hem muhabbet hem sohpet bomontide.
Saat 11 ile 2-3 arasi
kadir jdm civic
19-04-2012, 12:56
Pazar gunu biseyler yapalim dedik
Hem muhabbet hem sohpet bomontide.
Saat 11 ile 2-3 arasi
nerde yapıcaksınız bunu abi gelebilir kesın birsey söylemıyeyımde...
nerde yapıcaksınız bunu abi gelebilir kesın birsey söylemıyeyımde...
Şişli bomontide
Ben aslinda pek gazlayan biri degilim gorsele oynarim direksiyon guzeli derler arkadaslar:)
Cila isini severim:)
kadir jdm civic
19-04-2012, 13:03
Şişli bomontide
Ben aslinda pek gazlayan biri degilim gorsele oynarim direksiyon guzeli derler arkadaslar:)
Cila isini severim:)
araba işi herseyiyle bir zevktir abi gazlamanın yanında güzel güzekmeside çok önemlidir bence arabayı çektiginde ısıl ısıl parlıyacak....
ykavcioglu
19-04-2012, 13:06
bizim dükkana gelsenize hepinize sonax yapım:D
iç dış:)
kadir jdm civic
19-04-2012, 13:09
kanka harbiden TC si ye bir iç lazım nekadar patlar bize
ykavcioglu
19-04-2012, 13:10
biz yaparık hacı buhar makinam bile var:D:D
hobi olarak yapıyom:D
kadir jdm civic
19-04-2012, 13:12
biz yaparık hacı buhar makinam bile var:D:D
hobi olarak yapıyom:D
valla mı çok iyi olur musait bir zamanda TC si ye yapalım hacım onun içi biraz kötü :(
senin dükkan gerçekten süper...ama rampa olayı kötü KD inemez aşağıdaki dükkanına :(
ykavcioglu
19-04-2012, 13:15
valla mı çok iyi olur musait bir zamanda TC si ye yapalım hacım onun içi biraz kötü :(
yaparık kanka, bu hafta zor ama:(
Dukkan falan yok bizde acik bi alanda bayagi keyifli oluyor:)
neden hala typerla lar denemıyorsun ozaman ??? he du senın araçlarını eksiklikleri bitmez bitirde görelim ya diyelim ozaman,
bunu sadece ben degil tüm herkes söyler helal olsun alicana yaptı aracını typerla yürüdü tutundu veya geçti emegıne para saglık bizede bir örnek olsun.
bu araçlar boşa yapılmıyor galiba bir hedef koyuyorsundur kendıne.....
neden mi denemiyorum aracımın rodajını daha yeni bitirdim ayar yapmadık daha kadir? rodaj daha yeni 900km oldu. biz bilmiyoz mu typerla denemeyi :) s2000lede deniycem typerlada deniycem her arabayla deniycem. sizde f-h-e lu bi vtec getirin yazılımsız AZ 306 ile bi yürüyün bakalım :)
kadir jdm civic
19-04-2012, 13:55
neden mi denemiyorum aracımın rodajını daha yeni bitirdim ayar yapmadık daha kadir? rodaj daha yeni 900km oldu. biz bilmiyoz mu typerla denemeyi :) s2000lede deniycem typerlada deniycem her arabayla deniycem. sizde f-h-e lu bi vtec getirin yazılımsız AZ 306 ile bi yürüyün bakalım :)
o yapılcak ztn , hatta benım Sİ ilede denerim ben 306 ile sıkıntı yok.... biz klavyede kalmıyoruz cıkıyoruz denıyoruz araçları geçsekte geçilsekte hoş ben geçiliyorum hiç sorun degil keyfini alıyoruz bir şekilde.
gene söyluyorum allahın izniyle verdigin emeklerın hepsini geri alırsın araban çok çok daha iyi gitsin örnek olursun yenı bir fikir vermiş olursun
eyvallah Allah razı olsun. hepimizin arabası yürüsün emeklerimizin apramızın karsılığını alalım inşallah.
o zaman aranızda en iyi giden si tolga abinikiydi direk onla denedim geçtim kadir neden bahsediyorsun :D
kadir jdm civic
19-04-2012, 14:02
eyvallah Allah razı olsun. hepimizin arabası yürüsün emeklerimizin apramızın karsılığını alalım inşallah.
o zaman aranızda en iyi giden si tolga abinikiydi direk onla denedim geçtim kadir neden bahsediyorsun :D
bir arabayla deneyıp kendınce fikir sahibi olma ben ZN mavi tek kapıyla denedım geçildik 2 tır sonra ben ZC yi aldıktan sonra ben tolgayla denemedim ve sunu söylıyeyım
ben sadece filtre hedears la SU si yi 220 km ne oldugunu yunus söylesın oyuzden
birseyleri denemeden bilmezsın....
ykavcioglu
19-04-2012, 14:05
Alican tolganın beyaz Hb'miydi?
kavacığa doğru denemiştin doğru hatırladım dimi.
senin bordo integra'yla
neyse salla geçmiş mevzu dostum işte :)
kısayı takta görelim aracını bi Sİ'm olsa senin speclerde yapardım bende valla. tam kafamda ki spec. h-f-e kısa emme kapak gaz kelebeği port polish oversize subap ince conta. hb olsa birde kasa off diyorum :)
Alican tolganın beyaz Hb'miydi?
kavacığa doğru denemiştin doğru hatırladım dimi.
senin bordo integra'yla
evet kankada ne tarafa doğru denedim bilmiyorum:D öküz gibi ağır 15 saç jantlarımla 55yanak lastiklerimle denemiştim hemde.
ykavcioglu
19-04-2012, 14:09
evet kankada ne tarafa doğru denedim bilmiyorum:D öküz gibi ağır 15 saç jantlarımla 55yanak lastiklerimle denemiştim hemde.
nissanla arkanızdan gelmiştik, hatırladım..
güzeldi iki araçta.
tolga nerde bu arada?
gelmedimi askerden
askerde kanka tolga abi :)
kanka iyi denemeydi tolga abiyle sıkıntı yasamadım anasını satıyım zaten bi tek denemede. birde turbolu kırmızı ies'le .
kadir jdm civic
19-04-2012, 14:11
neyse salla geçmiş mevzu dostum işte :)
kısayı takta görelim aracını bi Sİ'm olsa senin speclerde yapardım bende valla. tam kafamda ki spec. h-f-e kısa emme kapak gaz kelebeği port polish oversize subap ince conta. hb olsa birde kasa off diyorum :)
hayırlısı ile maaşı bir alalım sanzıman hazır gibi. baskı balat ile beraber cuk oturcak.
benım arabam suan sökülünce 940 kğ oluyor sedan olmasına ragmen.....
ykavcioglu
19-04-2012, 14:12
takas +2 yappp
sanrufluyu ver kadirr
Si-White
19-04-2012, 14:15
bir arabayla deneyıp kendınce fikir sahibi olma ben ZN mavi tek kapıyla denedım geçildik 2 tır sonra ben ZC yi aldıktan sonra ben tolgayla denemedim ve sunu söylıyeyım
ben sadece filtre hedears la SU si yi 220 km ne oldugunu yunus söylesın oyuzden
birseyleri denemeden bilmezsın....
Len kadir Su bendeyken o zaman iyi yırtmışım. Hiç önüme geçtiğini hatırlamıyom.Yada jokeyinde sorun var :D
Abi bırakın maziyi. Geleceğe bakın.
Kadir bi turda benle dene kanka :) Daha arabanın nası gittiğini bile bilmiyom.Denemek hiç nasip olmadı işten güçten. Bu c.tesi etkinlik olursa kısmet diyim gelicem :)
ykavcioglu
19-04-2012, 14:19
Len kadir Su bendeyken o zaman iyi yırtmışım. Hiç önüme geçtiğini hatırlamıyom.Yada jokeyinde sorun var :D
Kadir bi turda benle dene kanka :) Daha arabanın nası gittiğini bile bilmiyom.Denemek hiç nasip olmadı işten güçten. Bu c.tesi etkinlik olursa kısmet diyim gelicem :)
abi yok şimdi kadir'in orda hakkını yeme, aracı senden aldım hemen debriyaj değişti. 2 hafta bekledim eg team Si'larını..
sonra denemem dedim
bi tek kadir denedi.
kimse yanaşmadı
kadir jdm civic
19-04-2012, 14:21
yok abi 4 vitese kadar SU önde gidiyor 5 te ne oluyorsa oluyor :)
nese ztn geçmiş konular hepsi suan ne o araçlar var ortada nede o speclerde kaldı.
abi kesın gel sohbetimiz yeter be abicim valla su mangalımızı hiç unutmuyorum bir daha yapalım musait bir zamanda
ykavcioglu
19-04-2012, 14:23
havalar düzelsinde bi haftasonu piknik tarzı birşey yapak
kadir jdm civic
19-04-2012, 14:25
havalar düzelsinde bi haftasonu piknik tarzı birşey yapak
çok iyi olur bir ortam ayarlıyaylım eg teamde ne guzel olmuştu eşli gitmiştiniz abi çok guzel ortamımız vardı...
Si-White
19-04-2012, 14:48
Kadir inşallah yaz geldi dökülür şimdi eg teamcılar. Hepsinin araçları maaşallah oldu yani. Serdar SC , yalçın SC hepsi kategori atladı.Yeni arkadaşlarda var.İyi olur valla.
Si-White
19-04-2012, 14:52
yok abi 4 vitese kadar SU önde gidiyor 5 te ne oluyorsa oluyor :)
nese ztn geçmiş konular hepsi suan ne o araçlar var ortada nede o speclerde kaldı.
abi kesın gel sohbetimiz yeter be abicim valla su mangalımızı hiç unutmuyorum bir daha yapalım musait bir zamanda
Sana "3-4 dişli sakın ha " dememdeki sebep oydu zaten.Birde şunu unutmamak lazım specleri aynı olan hb ve sedan Sİ istediğin kadar dene sedan her zaman iyi yürür. Ya yapısı gereği ya dizaynı gereği.
kadir jdm civic
19-04-2012, 14:53
Kadir inşallah yaz geldi dökülür şimdi eg teamcılar. Hepsinin araçları maaşallah oldu yani. Serdar SC , yalçın SC hepsi kategori atladı.Yeni arkadaşlarda var.İyi olur valla.
olur abi neden olmasın benım cepte biraz para olsa bende turboya gecicemde yok ya maddi olmayınca sıkıntı oluyor hersey...
abi ne demek bir telefona bakar hemen toplanırız....
kadir jdm civic
19-04-2012, 14:54
Sana "3-4 dişli sakın ha " dememdeki sebep oydu zaten.Birde şunu unutmamak lazım specleri aynı olan hb ve sedan Sİ istediğin kadar dene sedan her zaman iyi yürür. Ya yapısı gereği ya dizaynı gereği.
evet abi o çok farklı ztn sedan bir başka rüzgar yapısı olarak yüksek hızda daha iyi oluyor sedan....
ykavcioglu
19-04-2012, 15:06
+top speed'de ağırlık'da avantaj..
ozan cpr
19-04-2012, 15:17
maşallah kazasız belasız güzel denemeler olmuşş...
brs_odbs
19-04-2012, 19:50
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
İsyerinde yasakli int kullaniyorum
Evde ise 128kb ayin 26 sinda yenileniyor malesef
Denemelerim hep basarisiz oluyor yarim saatte % 1 oluyor malesef
Abi bugün 25'i videoları ben bekliyorum sabırla :D
26 sı demiştin ;) umarım eklersin :)
Abi bugün 25'i videoları ben bekliyorum sabırla :D
26 sı demiştin ;) umarım eklersin :)
hocam ne hafıza varmış sende:) tebrik ettim yav.:icon_tup:
bende diyorum yaa birşey unuttum sanki:p:hahaha:
Gecenin en eğlenceli videolarını bekliyorum ;)
Gecenin en eğlenceli videolarını bekliyorum ;)
+1 :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
6 tane video var elimde
26 gecesi hesap kesiliyor 27 sinde tech te:)
6 tane video var elimde
"EH" süper oldu bu :)
;)
6 tane video var elimde
:D:D:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Yokmu bu hafta biseyler yaa
cumartesi bi hareket olur illaki :)
kadir jdm civic
25-04-2012, 18:19
daha maaşı alamadık ancak birdaha ki hafta ya ZC hazır olur ama kısa sanzımanlı olur :)
daha maaşı alamadık ancak birdaha ki hafta ya ZC hazır olur ama kısa sanzımanlı olur :)
Ozaman ben bu hafta gunesliye geceyim
Oradaki arkadaslarlada bi tanisayim
kadir jdm civic
25-04-2012, 18:26
Ozaman ben bu hafta gunesliye geceyim
Oradaki arkadaslarlada bi tanisayim
muhabbetine gelebilirim belki abi vay anasını satayım lpg li UZ yi de sattık ne yapcaz peh
Benimde ateşleme bobinlerim patladı, onarımını yaparsam tekrar deneriz ;)
abi sende 1-2 eksiğini gidermiştin onunda farkını görmüş olurdun.
ykavcioglu
26-04-2012, 08:39
muhabbetine gelebilirim belki abi vay anasını satayım lpg li UZ yi de sattık ne yapcaz peh
güzel oldu satman kanka.
artık ters çekim alman lzm ihtiyarlara kısayla:p
güzel oldu satman kanka.
artık ters çekim alman lzm ihtiyarlara kısayla:p
Yunus gaza getirme gençleri :) uğraştırma sonra bizi gençlerle:D
ykavcioglu
26-04-2012, 15:49
uğraşalım abi daha zevkli olur öyle:D:D
ozaman ben bu hafta gunesliye geceyim
oradaki arkadaslarlada bi tanisayim
tuncay abi benle deneyecen mi geleyim mi :)
haha o zaman bı sonrakı bulusmaya herkes bı surprızle gelıcek hrealde:)))
kısmet olursa haftaya cumartesı egsozumu taktırmıs, sibop ayarını yaptırıp rölantiyi oturtmuş gelirim bende.. heyecanlı olucak baya durumlar:D
heyecanlanacak bişiy yok ;) bu topluluktan sıkıntı çıkmaz herkes zevkine basıyor :) yaptırıp iyileştikçe herkes farkını arabasını görür. gayette güzel olur.
heyecanlanacak bişiy yok ;) bu topluluktan sıkıntı çıkmaz herkes zevkine basıyor :) yaptırıp iyileştikçe herkes farkını arabasını görür. gayette güzel olur.
tabi cnm o yüzden diyorum zaten herkes çıtırdan birşeylerde yaptırıyor diye:D
Yunus gaza getirme gençleri :) uğraştırma sonra bizi gençlerle:D
:D:D:D nan olum uğraştırmayın baco mu :hiihi:
kadir jdm civic
26-04-2012, 16:34
tabi cnm o yüzden diyorum zaten herkes çıtırdan birşeylerde yaptırıyor diye:D
kısayı koyunca bakalım yetişebileceginiz mi :):):):):) ben kovaladım hep arkadan sizi öne geçme zamanı geldi:)
tabi espirisine diyrorum allahın izniyle kısa ve egzosu ZC ye koydugumuzda bakalım nasıl olucak sonuçlar 4 te uzun sanzımanla neler yapabildigini gördük şimdi kısayla ne yapabilecek belki gene geride kalıcaz ama olsun genede ortamımız güzel oldu kemik bir kadroyu oluşturursak kendı kendımıze dener dururuz araçlarımızda görürüz her yaptıgmız değişiklikte.
hey pişt hop eg teamciler nerdesınız hakan timur engın aydın abilerim yalcın nerlerdesın dostum...
timur abi seni istiyorum araban yoksa koşarak rol yapalım barı onda gecmeme izin ver:):):):)
kısayı koyunca bakalım yetişebileceginiz mi :):):):):) ben kovaladım hep arkadan sizi öne geçme zamanı geldi:)
tabi espirisine diyrorum allahın izniyle kısa ve egzosu ZC ye koydugumuzda bakalım nasıl olucak sonuçlar 4 te uzun sanzımanla neler yapabildigini gördük şimdi kısayla ne yapabilecek belki gene geride kalıcaz ama olsun genede ortamımız güzel oldu kemik bir kadroyu oluşturursak kendı kendımıze dener dururuz araçlarımızda görürüz her yaptıgmız değişiklikte.
hey pişt hop eg teamciler nerdesınız hakan timur engın aydın abilerim yalcın nerlerdesın dostum...
timur abi seni istiyorum araban yoksa koşarak rol yapalım barı onda gecmeme izin ver:):):):)
kısayla çok daha tehlikeli olacaktır eminim ki kardeşim.. biraz tamponunu izleyelim yav gurur duyarız si ımızla biliyorsun:icon_tup:
benimde birkaç uğraşmam gereken şey var çok tatsızlaştı araba son 1 haftadır falan zaman yok ne yazık ki:(
ykavcioglu
26-04-2012, 16:43
gaza getirmek için demiyorum ama kısalı contalı egzozlu si filtreli vtecin 1-2 boy önünden gidiyor.
+kadirin araçta 55 yanak lastik vardı
ama iş 180 e kadar, sonra vtecler saxolar hücumm:D
gaza getirmek için demiyorum ama kısalı contalı egzozlu si filtreli vtecin 1-2 boy önünden gidiyor.
bakalım 200 den sonra egsoz açıcak mı benim arabayı biliyorsun durumları:)
ykavcioglu
26-04-2012, 16:45
oem volan ayarlayalım sana, uzunda kopar gider valla..
oem volan ayarlayalım sana, uzunda kopar gider valla..
şu işlerini bi halledelim yine ölü kalırsak son çare öyle yaparız:D
ykavcioglu
26-04-2012, 17:01
5 e aldınmı bitecek araba çok etkiliyor yaw, denediğimiz yolda sabiha gökçen yolu değilki beşlemeyelim:D:D
tuncay abi benle deneyecen mi geleyim mi :)
Senle bidaha karsilasmamak icin gunesliye gidiyorum zaten:)
anam anam anam :D:D:D inceden korktum ahahaha
Durun birazda ben stock vts imi biraz daha zenginleştireyim :)
Bugün ateşleme bobinlerimi aldım hayırlısıyla, Hava filtrem için soğuk hava borusuda aldım onuda montajlarım biraz rahatlarım gibi geliyor çünkü 2-3 denemeden sonra inanılmaz ısınıyor filtrem ve basmanın bir manası kalmıyor. Araç gitmiyor.
Neyse ben Tuncay abinin videoları bekliyorum :D
kadir jdm civic
26-04-2012, 17:05
5 e aldınmı bitecek araba çok etkiliyor yaw, denediğimiz yolda sabiha gökçen yolu değilki beşlemeyelim:D:D
yav kanka hala diyorum crx 3 4 5 dişlisi koyucam ben 7500 devirde 5 vites 220 biter makına benım eski beyınde sıkıntı çıkmazsa 7850 devir dönüyor ozaman 5 vites rahat 240 km görür ztn cogu denememizde 210-215 km bıraktık dahada gitmedik. bir kaanda 5 attım devam ettim ben oda kaan bırakınca bıraktım..
abi bizim bi sonraki denememiz keyifli olacaktır diye düşünüyorum hatta istiyorum ki burun buruna yürüsünler kardeşlikler:)))))
ykavcioglu
26-04-2012, 17:08
anam anam anam :D:D:D inceden korktum ahahaha
Durun birazda ben stock vts imi biraz daha zenginleştireyim :)
Bugün ateşleme bobinlerimi aldım hayırlısıyla, Hava filtrem için soğuk hava borusuda aldım onuda montajlarım biraz rahatlarım gibi geliyor çünkü 2-3 denemeden sonra inanılmaz ısınıyor filtrem ve basmanın bir manası kalmıyor. Araç gitmiyor.
Neyse ben Tuncay abinin videoları bekliyorum :D
abi senin kasmana bile gerek yok yaw, bi dokun bitti:D:D
ne yapsan yarıyor namussuza:D:D
abi senin kasmana bile gerek yok yaw, bi dokun bitti:D:D
ne yapsan yarıyor namussuza:D:D
bilmiyorum artık benim nicke bakarsan avatara bakarsan ne araba sahibi olmam lazım ama görüyorsun bindiğimizi :D
bu 20 dk içerisindede kendi ateşleme bobinimi kendim değiştirdim. Süper oldu
artık sorun kalmadı o durum için. Şimdi filtrem için çeşitli fantazilerim var onun çalışmalarını yapacağım hayırlısıyla. bakıcaz artık ne yarayacak ne yaramayacak. honda olsa hiç sıkıntım yok herşeyini biliyorumda 7 aydır bu citroen bana fransızların lanetini öğrendim neyse iyice bir yapayımda arabayı sonrada sizi geçicem :D ahahah
Şakası bi yanada toplanma durumu gerçekten varsa yazın listeye geleceğim daha sizinle edemediğim bir muhabbet borcu var hesaplaşmamız lazım :)
camaro rs 01
27-04-2012, 09:02
zc si nin eski denemeleri daha iyiymiş sanki :D
ykavcioglu
27-04-2012, 09:27
bilmiyorum artık benim nicke bakarsan avatara bakarsan ne araba sahibi olmam lazım ama görüyorsun bindiğimizi :D
bu 20 dk içerisindede kendi ateşleme bobinimi kendim değiştirdim. Süper oldu
artık sorun kalmadı o durum için. Şimdi filtrem için çeşitli fantazilerim var onun çalışmalarını yapacağım hayırlısıyla. bakıcaz artık ne yarayacak ne yaramayacak. honda olsa hiç sıkıntım yok herşeyini biliyorumda 7 aydır bu citroen bana fransızların lanetini öğrendim neyse iyice bir yapayımda arabayı sonrada sizi geçicem :D ahahah
Şakası bi yanada toplanma durumu gerçekten varsa yazın listeye geleceğim daha sizinle edemediğim bir muhabbet borcu var hesaplaşmamız lazım :)
Bir dahaki sefere erken buluşalım abi uygun olursanız, bilmeyecek ne var ya.
senden kaçarmı bunlar:D:D
110 luk conta filtre egzoz güzel bir kamera tamamdır:D:D
Bir dahaki sefere erken buluşalım abi uygun olursanız, bilmeyecek ne var ya.
senden kaçarmı bunlar:D:D
110 luk conta filtre egzoz güzel bir kamera tamamdır:D:D
Kamera şart oldu zaten ;) tedariksiz gelmem artık. :)
ykavcioglu
27-04-2012, 09:42
kamera vantuzlu ayak temin edilir:D
Vantuzlu bende vada kameram yoktu zaten tam temin ettiğimde direk tuncay abiye pm atıcam deneyelim die :)
vantuzlu bende vada kameram yoktu zaten tam temin ettiğimde direk tuncay abiye pm atıcam deneyelim die :)
:D hahahaha
:D hahahaha
Gülme lan ne gülüyorsun, diğer tüm arabalarla videom var bi EH le videom yok en güzel videolar yok. :D
bende ona gülüyorum olm zaten :))
bi soru sorayım tum vtec cıler buradayken.
atmosferik B16A2 makinanın kprolu flan bi K20 yi geçmesi mumkun mu nasıl bi setup olması gerekir ?
atmosferik B16A2 makinanın kprolu flan bi K20 yi geçmesi mumkun mu nasıl bi setup olması gerekir ?
kprolu type r geçmesi orjinal blokla bana zor geliyor açıkçası ama teknik anlamda çok daha bilgili arkadaşlar vardır onlar daha net bilgi vereceklerdir...
200+ hp bile olsa b16, k pro, F-E-H lı CTR zor.
geçmekten ziyade belki hafifletme, şanzuman gibi setuplarla daha ivme kazanılabilir.
ykavcioglu
27-04-2012, 09:57
sedan fümeyse geçebilir..
kprolu type r geçmesi orjinal blokla bana zor geliyor açıkçası ama teknik anlamda çok daha bilgili arkadaşlar vardır onlar daha net bilgi vereceklerdir...
bana zordan daha zor gibi geliyor :D net bişeyler arıyorum
değil panpa :)...
umut yok mu yani :D
200+ hp bile olsa b16, k pro, F-E-H lı CTR zor.
geçmekten ziyade belki hafifletme, şanzuman gibi setuplarla daha ivme kazanılabilir.
ama yinede geçemez dimi
sedan fümeyse geçebilir..
olmuşken ıyısi olsun ***** türk hastalığı :D
geçemezsin gibi görünüyor.
sen zaten komple motor içi giriyorsn, B16 nın örnekleri çok, yapılmış setuplar var. komple arabamı boşaltırım, piston,kol, kapak, sübap, egzantrik,emme,kelebek,header, iyi bir egzos sistemi, beyin ve güzel bir ayarla 205-210 hplere kadar çıkarsın. yaklaşık 100-130 kg arasıda hafiflersen geçemesende kovalarsın kpro lu iyi ayarlı bi CTR, B16 ya yol vermez bence
bana zordan daha zor gibi geliyor :D net bişeyler arıyorum
aynen öyle birşey yaaa:D onu demeye çalışmıştım:D
Tuncay abi yarın a.şdeyiz anadolu yakasının ***** yeri AZ ve GFJ ikilisi olarak müsait olursan bekleriz, tanışmış oluruz :)
Bayrampaşalı
27-04-2012, 10:27
sen ilk önce beni geç kanka :D :D
geçemezsin gibi görünüyor.
sen zaten komple motor içi giriyorsn, B16 nın örnekleri çok, yapılmış setuplar var. komple arabamı boşaltırım, piston,kol, kapak, sübap, egzantrik,emme,kelebek,header, iyi bir egzos sistemi, beyin ve güzel bir ayarla 205-210 hplere kadar çıkarsın. yaklaşık 100-130 kg arasıda hafiflersen geçemesende kovalarsın kpro lu iyi ayarlı bi CTR, B16 ya yol vermez bence
haklısın uğraşmaya değmez :)
haklısın uğraşmaya değmez :)
öyle düşünme, uğraşılır b16 ile çok zevkli makina illa CTR'ye bilenme o güçlerdeki B16 birçok başka makinaya şaka yapar ;)
öyle düşünme, uğraşılır b16 ile çok zevkli makina illa CTR'ye bilenme o güçlerdeki B16 birçok başka makinaya şaka yapar ;)
yok yok öyle değil zaten vaktinde tadına bakmıştık zevkini almıştık çok şükür de şimdi böyle bi niyet için uğraşmaya değmez dedim.
egzantrik alıcaksan hard bişeyler al yay şapka ayarlı kasnaksız olmaz.
k-pro'lu typer geçmek hayal net bu yani.
kadir jdm civic
27-04-2012, 15:01
vay gecenlerde benım Sİ ile typer tokatlıyordum çocuklar ayar olmuşlardı bende de ne zevk olmuştu sonra bir baktım yataktayım rüya görüyormuşum meğersem :):):)
sen ilk önce beni geç kanka :D :D
aha fasulye :D
egzantrik alıcaksan hard bişeyler al yay şapka ayarlı kasnaksız olmaz.
k-pro'lu typer geçmek hayal net bu yani.
lan kapağın olurunu olmazını bılıyoruz zaten bizim zamnımızda bı son susturucumuz bı acık fıltremız vardı belkı dha yenı bıseyler bulunmuştur da hayaller gerçek olur :D:D neyse kanka salla oldugu kadar
vay gecenlerde benım Sİ ile typer tokatlıyordum çocuklar ayar olmuşlardı bende de ne zevk olmuştu sonra bir baktım yataktayım rüya görüyormuşum meğersem :):):)
alınmıyorum
kadir jdm civic
27-04-2012, 15:15
yalnışılmasın yazdıgım dalga geçme gibi niyetım yok gırgır olsun diye yazdım....
hoş ben civic Sİ ile typer denedım gırgırına typerı kullanan sevdigim bir abımdı Sİ 2. vites typer 3. viteste civic Sİ 3. vitesin ortalarına kadar typerın yanında gidiyordu tabi sonu malım plaka okumak bile zor oluyor...
yav kanka hala diyorum crx 3 4 5 dişlisi koyucam ben 7500 devirde 5 vites 220 biter makına benım eski beyınde sıkıntı çıkmazsa 7850 devir dönüyor ozaman 5 vites rahat 240 km görür ztn cogu denememizde 210-215 km bıraktık dahada gitmedik. bir kaanda 5 attım devam ettim ben oda kaan bırakınca bıraktım..
crx 3-4-5 'li si 220 görmez abi 210 max bitersin.. ;)
kadir jdm civic
27-04-2012, 15:17
he gercek birsey söylıyeyım dragları herkes takıp ediyordur opelci cenker abimiz kadet gsı ile typer geçti rolde geçtikleri var kadet gsı ful yüklemeye kalksan arabayla birlikte 15 bını geçmez...
kadir jdm civic
27-04-2012, 15:18
crx 3-4-5 'li si 220 görmez abi 210 max bitersin.. ;)
onurum aydın abi suan kullanıyor 217 km de kesiciye giriyor Sİ.
ayrıyetten bende 7850 limitörlü chipte var.
crx 3-4-5 li si 7.800 devirde 217 lastik ebatı ne orjinal mi 15 'mi?
kadir jdm civic
27-04-2012, 15:27
crx 3-4-5 li si 7.800 devirde 217 lastik ebatı ne orjinal mi 15 'mi?
yalnış anladın. aydın abinin suan Sİ inde 7500 limitör var 15/50/195 lastikle 217 km dedi kendisi
benımde ZC nın aslında chipi var beyınde küçük bir arıza olmuştu ben başka beyın takıp geldım orjinal standart yazılım. chipli beynınde limitör 7850 devre ayarlandı.
yalnış anladın. aydın abinin suan Sİ inde 7500 limitör var 15/50/195 lastikle 217 km dedi kendisi
benımde ZC nın aslında chipi var beyınde küçük bir arıza olmuştu ben başka beyın takıp geldım orjinal standart yazılım. chipli beynınde limitör 7850 devre ayarlandı.
15'lerle 217 dir 14'le imkansız orj jantlarla.. bende si ayna mahruti var bende takacam aracımada biliyorum ej crx halil'İn aracı 210'larda filan bitiyordu ömer'in aracıda büyük ihtimal 217 filan görür 15 var onda da jant