PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : double din alıcam ama hangisi?

huseyinturk
18-04-2012, 04:49
sizce bu ürün bu parayı edermi? Aracımda ses sistemi namına hiç bir şey yok ama ilerde ufaktan bir şeyler düşünüyorum.Hiç bilgim yok tesisat konusunda şimbi bunu alsam ilerde yeterli gelirmi?

önerilere açığım bu arada bilgisi,tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum , şimdiden teşekkürler

Piranha Encore 7,0 inç Navigasyon lu Oto Ses ve Görüntü Sistemi - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=17545&Productid=otpirencore)

FaBeRgE
18-04-2012, 05:57
Pioneer avh4350dvd tek gecerim

huseyinturk
18-04-2012, 12:32
Pioneer avh4350dvd tek gecerim

teşekkürler yorum için ama ürüne ait ilan bulamadım. Navigasyonlu olmuyor sanırm birde onlar fiyatlarıda benim alternatifime göre daha pahalı..

Pirhanadan ses olarak memnun kalırmıyım alırsam? Önceliğim ses , harita en son görüntü geliyor

JDMazda_GTR
18-04-2012, 12:51
Vasat ve sorunludur.

huseyinturk
18-04-2012, 12:59
Vasat ve sorunludur.

teşekkürler :) vazgeçmek için böyle bir yorum bekliyodum.

darkmoon
18-04-2012, 13:14
piyasada iki tip double var arkadaşım biri full donanımlı ama dokunmatik kalitesi düşük falan. diğeri kaliteli ama donanımı zayıf.. bu bir denge aslında fiyat performans ölçeğinde..

misal navitech necvox v.b gibi markaların donanımı fulldür tv bluetooth navigasyon divx,mp4,dvd v.b falan her bir şey vardır ama dokunmatikleri vasattır ekran kaliteleride iyidir fiyatlarıda o oranda makuldur.

pionner kenwood jvc gibi markalarında dokunmatikleri iyidir kalitelidir ama donanımda en boşu necvox navitech in en dolu fiyatına eş değerdir.. haliyle piyasada bir denge var bu yönde.. donanım istiyorsan navitech necvox flyaudio v.b. gibi markalardan alıcaksınız ama dokunmatik ekranınada katlanıcaksınız yada aynı fiyata boş donanımsız ama marka kaliteli jvc kenwood pionner alıcaksınız

huseyinturk
18-04-2012, 15:57
piyasada iki tip double var arkadaşım biri full donanımlı ama dokunmatik kalitesi düşük falan. diğeri kaliteli ama donanımı zayıf.. bu bir denge aslında fiyat performans ölçeğinde..

misal navitech necvox v.b gibi markaların donanımı fulldür tv bluetooth navigasyon divx,mp4,dvd v.b falan her bir şey vardır ama dokunmatikleri vasattır ekran kaliteleride iyidir fiyatlarıda o oranda makuldur.

pionner kenwood jvc gibi markalarında dokunmatikleri iyidir kalitelidir ama donanımda en boşu necvox navitech in en dolu fiyatına eş değerdir.. haliyle piyasada bir denge var bu yönde.. donanım istiyorsan navitech necvox flyaudio v.b. gibi markalardan alıcaksınız ama dokunmatik ekranınada katlanıcaksınız yada aynı fiyata boş donanımsız ama marka kaliteli jvc kenwood pionner alıcaksınız

aynen anlattığınız gibi durum.İyisini alamıyosam kötüsüne para vermiyim dedim bende pionerr teyp aldım usbli.Orjinal kolonlarla bile çok fark etti iyiki almışın belki piranha doubledini alsam bu kadar iyi olmayacaktı ses.Her şeyin bir ederi var doğal olarak :)

darkmoon
18-04-2012, 18:00
en güzelini ve doğrusunu yapmışsınız güle güle kullanın her şeyin bir mantığı var bu piranhayı bilemiyorum ama necvox navitech gibi markalarda o kadar kötü değil arkadaşda jvc double var bluettoh aparatına ayrı para istiyorlar tv aparatına ayrı para istiyorlar navigasyon ünitesine ayrı para istiyorlar yani teyp full almaya kalksan her şeyiyle teyp kendi parasıyla birlikde 3 tane navitech necvox fiyatına denk geliyor.. o açıdan düşünürsek navitech necvox gibi şeyleri almak daha mantıklı oluyor tabiki. :) tekrardan güle güle kullanın.