Orijinalini görmek için tıklayınız : Premium Class Carnauba Wax nasıl ?
tolgakaynak
20-04-2012, 01:04
Arkadaşlar ürünü kullanan varmı almayı düşünüyorum etkileri nasıldır ?
http://www.argosdetailingsupplies.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/o/sonax_premium_class_carnauba_wax.jpg
adındanda anlasılıcagı gıbı premıum bı urun nxt den ıyıdır .
915 ferrariyse bu lambodur dolyısıyla ferrarıde ılgı ceker lamboda
63owen63
20-04-2012, 01:36
ürünün günahı ne? :)
Güzel ürün seneler once tr de bulmak zordu almanyadan getirtmistim kılıfı falan prada dan ayakkabı almıs hissi veriyodu:) bence basarılı bir ürün ama kalıcılıgı konusunda tabikide degil..
ürünün günahı ne? :)
Sonax Premium Class Carnauba Paste Wax | eBay (http://www.ebay.com/itm/Sonax-Premium-Class-Carnauba-Paste-Wax-/230450355400?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35a7e95cc8&vxp=mtr#ht_500wt_1183)
60 usd ship hariç..
Hiç kullanmadım ama uygulanmış araç çok gördüm bayağı başarılı bence.915 de tercih edilebilir rıdvanın dediği gibi.
BoraÇİFTÇİ
20-04-2012, 07:11
Geçen sonax butik te uygulama yaptırdım bu ürünü kullandı ahmet ben daha sonra merakımdan
kaputun bır kısmına Chemical guys butter wax uyguladım uygulamaz olaydım direk o kısım
matlaştı.Birde arabanın üzerinde resmen bi katman oluşuyor bunu sürünce.
Bence çok başarılı bi ürün tavsiye ederim ...
Sonax Premium Class Carnauba Paste Wax | eBay (http://www.ebay.com/itm/Sonax-Premium-Class-Carnauba-Paste-Wax-/230450355400?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35a7e95cc8&vxp=mtr#ht_500wt_1183)
60 usd ship hariç..
Hiç kullanmadım ama uygulanmış araç çok gördüm bayağı başarılı bence.915 de tercih edilebilir rıdvanın dediği gibi.
Fiyat doğru değilmi ? :)
Fiyat doğru değilmi ? :)
1152 alışverişte %99.5 positif feedback almış satıcı doğrudur muhtemelen abi :)
Yalnız 8-12 iş gününde teslim olan kargosu türkiyeye 35 usd tutuyor.
Sonax bayilerine sormak lazım satışı varsa burdan almak daha mantıklı olabilir.
fatihcakin
20-04-2012, 08:22
1152 alışverişte %99.5 positif feedback almış satıcı doğrudur muhtemelen abi :)
Yalnız 8-12 iş gününde teslim olan kargosu türkiyeye 35 usd tutuyor.
Sonax bayilerine sormak lazım satışı varsa burdan almak daha mantıklı olabilir.
Evet buradan almak lazm aslında var mı ki satış yapan ?
lucky Jackal
20-04-2012, 08:36
yeni konu açmıyim şöyle bir ürün getirmiş turtle wax,bunu bilen var mı?
Black Box artık Türkiye'de (http://www.turtlewaxturkiye.com/index.php/turtle-wax/turtlewax-haber/149-haber03.html)
cembozbey
20-04-2012, 09:29
ürün saf carnauba dır yani cilanın hammaddesi gayet basarılı fakat bayilerde biz dahil satıs fiyatı pahalıdır
tolgakaynak
20-04-2012, 20:47
ürün saf carnauba dır yani cilanın hammaddesi gayet basarılı fakat bayilerde biz dahil satıs fiyatı pahalıdır
Cem bey sizdeki fiyatı pm alabilirmiyim. Ebaydan nasıl alışveriş yapılıyor bilmiyorum
Blackbird
20-04-2012, 21:11
Kullanmadım ama 200 - 250 TL edecek bir ürün olduğunu hiç sanmıyorum, yerinizde olsam Sonax butiğe gider uygulama yaptırırdım ona göre karar verirdim.
Butik wax denilen bu tarz carnauba oranı yüksek waxların ömrü çok kısa bir kaç yıkamada bir yenilemek gerekiyor.
200ml wax tan yüzlerce kez uygulama yapılabilir çok çok ince sürmek yeterli oluyor boyada tutunabilen miktar zaten çok az, fazla sürmek daha çok parlatmak yerine bulanıklaştırıp parlamasına engel olur.
Butik waxlarla ilgilenenler için Dodo Juice de alternatif olabilir, Türkiyede satan firmada varmış hatta (firmayı tanımıyorum alışverişim olmadı) ;
Otowax - Koruma & Cilalar (http://otowax.com/koruma-cilalar.php)
Not: Boyada çizik varsa güzel bir polisaj yapmadan ne sürerseniz sürün hikaye, parlaklık polisajda bitiyor.
cembozbey
20-04-2012, 21:41
denildigi gibi bu tarz saf cilalardan önce zeminin cok iyi pürüzleştirilmesi ve ciziklerden arındırılması gerekli kil pasta polishler vs vs ardından bu urunler kendini gösterir tolgacım faceden ürnle ilgili bilgi veririm sana zaten sponsorluk baslıgı altında bu uygulamayla ilgili detaylar ve fotolarda mevcut
fatihcakin
21-04-2012, 18:58
Meguiars 205 nasıldır acaba ?
205 cizik giderici pastadir.
Bu urun biraz pahali, illa carnubali wax alinacaksa collinite 915 tavsiye ederim. Dayanikligi ve parlakligi ile cok cok pahali waxlari geride biraktigi testler internette mevcuttur.
( Detailing world daki long term testleri okuyun,yuzde doksana kok sokturuyor)
fatihcakin
21-04-2012, 20:33
205 cizik giderici pastadir.
Bu urun biraz pahali, illa carnubali wax alinacaksa collinite 915 tavsiye ederim. Dayanikligi ve parlakligi ile cok cok pahali waxlari geride biraktigi testler internette mevcuttur.
( Detailing world daki long term testleri okuyun,yuzde doksana kok sokturuyor)
Emin misiniz ? cila olmasın, 105 ile karıştırdınız galiba
105 cok asindirici, 205 hafif asindiricidir,eminim.
fatihcakin
21-04-2012, 21:43
105 cok asindirici, 205 hafif asindiricidir,eminim.
Peki ben kullandım bugun aracıma, cok yağlıydı dediğiniz gibi 105 den daha ince ama sürekli peşinde iz barıkıyor aynı cila gibiydi :S
imprezaWRC
23-04-2012, 20:29
yeni konu açmıyim şöyle bir ürün getirmiş turtle wax,bunu bilen var mı?
Black Box artık Türkiye'de (http://www.turtlewaxturkiye.com/index.php/turtle-wax/turtlewax-haber/149-haber03.html)
Foruma eklemişimdir, eklememişsemde, kısaca anlatayım, Black Box adı üstünde siyah araçlar için yapılmış bir ürün.
Çok az dolgu özelliği var, ama koruma özelliği çok zayıf ve ömürsüz.
Birde elin eldiven takmadan kullanırsan trınaklarına kadar simsiyah boya olursun.
Kullandığın bezlerde simsiyah oluyor, boya çıkıyor ama uğraştırıyor.
Özetle, kaç paradır bilmiyorum ama eziyeti bol, koruması zayıf bir ürün. Alma, paran cebinde kalsın.
berkay_aydin
23-04-2012, 20:59
Peki ben kullandım bugun aracıma, cok yağlıydı dediğiniz gibi 105 den daha ince ama sürekli peşinde iz barıkıyor aynı cila gibiydi :S
Az aşındırıcı pasta son kat için glaze ile derinlik veriyormuş .. Ben uygulama yaptıktan sonra siliyorum.. 105 çok aşındırıcı bunla alakası yok..
Bu kadar parayı aquartz nano ya harcamak daha mantıklı.
nano urunleri seven oldugu gibi sevmeyenler de var.
Nasil muzik dinlerken, artik hersey dijital olmasina ragmen analog kayit almaya calisanlar var.
Nasil ampullu amfiler daha pahali ve dertli... Ama hayranlari var, dinleyenler var.
O yuzden dogal agac recinelerinin ve dogal malzemelerin verdigi parlakligi sevenler de olacaktir her zaman.