Orijinalini görmek için tıklayınız : hele sükür:)
97 gri e36 318is...benden oncesinde aile fertlerindeydi ancak baslıktanda anlasılacagı gibi artık bana gecti:Daracta beyaz sinyaller we stoplar gri deri kaplama alpine mp3 calar park sensoru vs. tarzında modifiye degilde luxlestirme,yenislestirme:D tarzında islemler mevcut.(bide katalitik konvertor iptali)maddi olarak elime gectikce baslıcam yaptırmaya bi yerinden...
http://img115.imageshack.us/img115/5830/dsc00740gt9.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/1714/dsc00741wc6.jpg (http://imageshack.us)
ama pertten topladınız ya bunu helal olsun :hahaha:
ps: hemen bozulma olm, şaka :heyoo:
Serkan.S
03-02-2008, 18:53
m paket ve jant lazım kazasız belasız
hayırlı olsun kazasız belasız
araç çok temiz görünüyo
umarım istediğin gibi olur....
baba bagaj kapaandaki köpekbalığı iptali ve acil jant istiyorum :D
kazasız belasız kullan , daha iyileri senin olsun inşallah
baba bagaj kapaandaki köpekbalığı iptali ve acil jant istiyorum :D
kazasız belasız kullan , daha iyileri senin olsun inşallah
amin abide ben yaptırmadım walla:D:D
jantları arastırıorm biliosun ama daha yeni önce biraz alısalım sonrasında jantıda gelir tamponuda(e tabi para biriktirmek lazım:D) aslında efe bu kadar yuklu bi aracı project cars'a tasımak lazımdıda reklam sewmiorm biliosun:D
tesekkurler bu arada oneri we yorumlar için
kazasız belasız gelde bı yanlıyım::):):):)hahah maaşallah
kazasız belasız gelde bı yanlıyım::):):):)hahah maaşallah
aman gokan mawisehirde gordum senin yanlamanı gerek yok kalsın :D:D:D sen saxoyla ole yanlıosan bunla dusunmek istemiyorum:D
çok güzel bence m paket ve m jant al, almayacaksan da köpekbalığını çöpe at yeter :)
üşeniyodum yarın ilk iş onu halledicem:):)
akbaba78
03-02-2008, 19:22
hayırlı olsun:)
aynalara da bir el at bence:)
kazasız belasız inş.
Hayırlı olsun, masallah :)
bora1311
03-02-2008, 21:38
gule gule kullanın, kazasız belasız...
çok güzel bence m paket ve m jant al, almayacaksan da köpekbalığını çöpe at yeter :)
cık cık cık.
bence bu hali harika m paket yapmazdım ben olsam. onun yerine süspansiyon ve motor modifiyesine yoğunlaşırdım ayırdığım bütçe ile.
keyifli sürüşler.
çok temiz duruyo kazasız belasız
Maşallah.. M ayna M ön arka tampon bagaj cıtası cam filmi yay M motorsports jant tamamdır 10numara olur bu renkle..Maşallah
PROMINENT
04-02-2008, 07:52
maşallah oldukça diri gözüküyor güzel günler de bin
hayırlı olsun.kazasız belasız kullan..
çok tesekkurler yorumlarınız için:)
m surekli benimde aklımda ama henuz yaptıramıcagım yaza dogru bi bahar temizligi:D seklinde dusunuyorum bişeyler.
(baran' aklımı okumussun walla m motorsports jant we cam filmi haricinde kafamdakiler bunlar yanlız m ayna yerine m5 aynası dusunuyorum)
güzel duruyor artık rahat bırakırsın focus'u :D:D:D:D
Burak Mehmet
04-02-2008, 19:00
sencede bencemi bilmiyorum ama rahat bırak e36 yı...ellenmemiş olarak emin ol daha çok dikkat çeker...eşşek sıpası zaten çok şık bir otomobil.sen bu temiz halini koru yeter bence...güle güle kullankardeşim..
güle güle kullan.. :) Allah kaza bela göstermesin..
sencede bencemi bilmiyorum ama rahat bırak e36 yı...ellenmemiş olarak emin ol daha çok dikkat çeker...eşşek sıpası zaten çok şık bir otomobil.sen bu temiz halini koru yeter bence...güle güle kullankardeşim..
snimi kırcam burak bi sure bole kalsın o zaman:D
zaten o kendini zorla elletiyor su anda gozume batanlar;
on sag park we sinyal ampulu gitmiş o deişcek,
sislerin butonunda sorun war onu yaptırıcam bide vites topuzu cok eski duruyor onu deistiricem...
tesekkurler walla sanada artık bi e46 bekliyoruz...
sadık danısman we parca bulucum benim:D
güzel duruyor artık rahat bırakırsın focus'u :D:D:D:D
focus artık tamamen stock abi ne ugrascam gitmeyen lpgli arabayla:D
yorumlarınız icin tesekkur ederim
oo kemer plaka :) maşallah m paket direk tamam başka bişeye gerenk yok :D
GSİ POWER
09-02-2008, 22:02
maşallah....
Tufan A.
25-02-2008, 22:44
aaaaaa bu araçtamı burda
Gözüm ısırıyo ama Nerden ?
çıtalarıda araç ın rengine boyarsan daha gzl olur gibi geldi bana tabi genede sen bilirsn Maşallah kazasız belasız :)