Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni clio yada polo
zirvecol
30-04-2012, 12:48
Arkadaşlar herkeze merhaba dizel bir araç bakıyodum bayadır tam kafama göre iki araç buldum simdi ama ikisi arasında kaldım.
Renault clio 1.5 dci dnymiq ikinci sahibinden 2009 model 33binde değişen yok 1 parça lokal boya var marşbiyelde adam herhangi bir sıkıntı çıkarsa expertiz ücretini öderim bu kadar güvenıyo yane aracına kendileride yetkili serviste çalişiyomus.arac clionun dolu modeli far yağmur sensörü 6 airbeg dijital klima 4 cam otomatk tomtom navigasyon felan dolu araç yane. 30.750 SON FİYAT. full servis kayıtlı bakımları
ww POLO 1.6 tdi comfortline 2010 model içi bej olanlardan 33binde bakımları serviste yapılmıs araç.bunda 4 cam otomatk abs klima airbeg dolu bir araç değil ama modelının dolusu diye geçiyo.bu araç wolswogen yetkili servislerinden birinde satilik şahıs değil son 33.500 sol arka kapı değişik arka çamurlukta boya var fullservis kayıtlı bakımları.
ikisi arasında kaldım clio ariydum dolu modelini ama geçenlerde polo kullandım çok güzel bir araç içime sindi ama 1 parça değişme 1 parça boya olması kafama takılıyo değişensiz araç olması clioyu bastırıyo ama ne bilim polodada gözüm var :):) alım satım yapmıyorum ama satarkende değer kaybetmicek beni üzmücek bir araç ariyorum.Siz olsanız hangisini terch edersiniz yardım edin yav :D:D:D:confused::confused::confused:
Nightfish
30-04-2012, 13:00
Ya hocam kaydı varsa takılma bu kadar değişene boyaya. Yetkili serviste adam üşeniyor düzeltmeye, değiştiriyor geçiyor. İçine sindiyse al Poloyu.
Çok severim ben de Poloyu ama Clioyu alırdım. Hem daha az yakar hem de daha dolu.
zirvecol
30-04-2012, 13:02
Ya hocam kaydı varsa takılma bu kadar değişene boyaya. Yetkili serviste adam üşeniyor düzeltmeye, değiştiriyor geçiyor. İçine sindiyse al Poloyu.
Çok severim ben de Poloyu ama Clioyu alırdım. Hem daha az yakar hem de daha dolu.
var var zaten alicağim yer yetkili servis satan adamlar burda yapıldı aractaki boya değişen diyo expertiz raporunu size veriçez diyolar aracı teslim ederken
Nightfish
30-04-2012, 13:04
Daha ne olsun. Ön yargıyı yıkmak gerek kayıt varsa. Sonuçta sanayide toplanmış bi araç değil. Ankaradaki yetkili servislerde simli boyası olan bi araç boyatanlar ne yapsın o zaman ? Sağda 1 parça mı boyatacaksın, ton tutmuyor nasıl olsa sigorta da karşılıyor diye boyanan parçaların yanındaki parçalara da vernik atıyorlar.
mechanic
30-04-2012, 13:10
ne kıliyosu yaaa biraz bastın mı polo şahane görünüyor valla
zirvecol
30-04-2012, 13:27
kullanan arkadaşlar tecrubeleri nelerdir sıkıntı varmıdır polo da yada clio da daha once benzınlı clio kullandım dizel aracım ilk olucak
zirvecol
30-04-2012, 14:03
yorumlarınızı bekliyormmm ANKET YUKARDAA
onursumer
30-04-2012, 14:22
clio çok donanımlı olsada ben pek ısınamadım
polo model olarak yüksek aslında climatronic olsa yeter bence geri kalan tüm donanımlar sonradan takılabiliyor vw için o güzel bir opsiyon
bence iki aracıda kullan hangisi içine siniyorsa onu al :)
zirvecol
30-04-2012, 14:28
daha onceden cliom vardı aklımda polo yoktu ama 1 kere kullanmam poloyu kriterlerim arasına getirdi :):)
onursumer
30-04-2012, 14:42
polo donanım olarak zayıf genelde ama kullanırken çok keyifli sessiz yolda akan bir araç bence
fonksyonel direksiyon navigasyon gibi aksesuarlarınıda sonradan taktığında içide inanılmaz şık ve kullanışlı oluyor tabi biraz fiyatı yüksek kalıyor clio ya gore ama oda normal diye düşünüyorum
zirvecol
30-04-2012, 14:48
polo donanım olarak zayıf genelde ama kullanırken çok keyifli sessiz yolda akan bir araç bence
fonksyonel direksiyon navigasyon gibi aksesuarlarınıda sonradan taktığında içide inanılmaz şık ve kullanışlı oluyor tabi biraz fiyatı yüksek kalıyor clio ya gore ama oda normal diye düşünüyorum
ben sıfır almicam yalnıs daha ekleme gibi bi şansım yok yukarıyı okursan daha sağlıklı olur :d:d
onursumer
30-04-2012, 14:59
tamam bende onu diyorum vw de sonradan hepsi alınabiliyor sıfır yok zaten 4-5 ay beklersin :D
climatronic dsg gibi donanımlar hariç
fonksyonel direksyion yol bilgisayarı navigasyon vw logosu geri vites kamerası gibi şeyler çok rahat takılabilir
zirvecol
30-04-2012, 15:00
tamam bende onu diyorum vw de sonradan hepsi alınabiliyor sıfır yok zaten 4-5 ay beklersin :D
climatronic dsg gibi donanımlar hariç
fonksyonel direksyion yol bilgisayarı navigasyon vw logosu geri vites kamerası gibi şeyler çok rahat takılabilir
YANE KAFAM SUAN ÇOK KARIŞIK İNAN :mad::confused::confused: BURDAN ÇIKICAK SONUC BENI ÇOK ETKİLİCEK AMA ONU BİLİYORUM CUNKU SADECE WW YADA RENO FORMU DEĞİL HANİ GERÇEKTEN DOĞRU BİR SEÇİM YAPMAMA EMİNİM Kİ YARDIMCI OLUCAK BU FORUM :):)
OYLAMAYA KATILAN ARKADAŞLAR YUKARIYI OKUYUP ONA GÖRE OY VERİRSE SEVINIRIM KRİTERLER YUKARDA BELİRTİLMİŞ.
onursumer
30-04-2012, 15:05
Ender Elektronik» Sony - Blaupunkt - Pioneer Yetkili Servisi >>> (http://www.enderelektronik.com.tr/orjinal-cozumler/polo-direksiyon-dsgli-ve-kumandali-yol-bilgisayari/urun-detay/527)
ornek mesela vw de bu tarz parçaları bulmak kolay
doğuş sağolsun boş arabaları getirdiği için :)
zirvecol
30-04-2012, 15:08
Ender Elektronik» Sony - Blaupunkt - Pioneer Yetkili Servisi >>> (http://www.enderelektronik.com.tr/orjinal-cozumler/polo-direksiyon-dsgli-ve-kumandali-yol-bilgisayari/urun-detay/527)
ornek mesela vw de bu tarz parçaları bulmak kolay
doğuş sağolsun boş arabaları getirdiği için :)
inan olsada kullanmıyorum bnm clioda doludyu sattiğim onda 1 kere kullandın mı sorsana bana :):) böle özellikler olsada kullanmam sadece arabamda var derim :D:D:D
clionun yakıtı ve frenleri haricinde hiç beğenmiyorum.sanki kamyonet kullanıyormuş gibi bir his veriyordu bana makyajlı kasası nasıldır bilemem.clio dolu bir araç olabilir ama polo 6r'ın verdiği sürüş zevkini veremez.her ne kadar polo harika olmasa da clio'dan çok daha iyi
zirvecol
30-04-2012, 15:12
clionun yakıtı ve frenleri haricinde hiç beğenmiyorum.sanki kamyonet kullanıyormuş gibi bir his veriyordu bana makyajlı kasası nasıldır bilemem.clio dolu bir araç olabilir ama polo 6r'ın verdiği sürüş zevkini veremez.her ne kadar polo harika olmasa da clio'dan çok daha iyi
yakıt yakıt diyo herkes clio polo arasında yakıt fark ediyomu o kadar:soru::soru:
yakıt yakıt diyo herkes clio polo arasında yakıt fark ediyomu o kadar:soru::soru:
polodan biraz daha az yakıyor ama aradaki kalite farkı göz önüne alınırsa önemsiz bence.
haftaiçi öğleden sonra maslaktan caddebostana ortalama 4,5 lt tüketim insan gibi kullanıldığında.
SerhatA.
30-04-2012, 15:23
kalite alman...
zirvecol
30-04-2012, 15:24
polodan biraz daha az yakıyor ama aradaki kalite farkı göz önüne alınırsa önemsiz bence.
haftaiçi öğleden sonra maslaktan caddebostana ortalama 4,5 lt tüketim insan gibi kullanıldığında.
herkes polo diyo kafam cliodan poloya doğru kayıyor bakalım hayırlısı olsun inşallah:)
Sercan AKCAN
30-04-2012, 15:42
düşünmeden polo :)
düşünmeden polo :)
Düşününcede polo .
şirketimizde clio var arada sırada kullanıyorum,şükür olsun arada sırada kullanıyorum :)
Bineceğim dersen en boşu olsa yine vw polo derim :icon_tup:
zirvecol
30-04-2012, 15:53
suana kadar clio diyen birini duymadım hayırlısı :D:D
Sercan AKCAN
30-04-2012, 15:54
Clio dolu olabilir ama malzemede kalite yokki.100 kişiden 99 u polo diyecektir.
zirvecol
30-04-2012, 15:59
Clio dolu olabilir ama malzemede kalite yokki.100 kişiden 99 u polo diyecektir.
her konuda alman diyosun yane :D:D banada 2010 arabanın arka kapı değişmiş çamurlukta boya var o yuzden aklıma takıldı o yuzden konu açma gereği duydum buraya poloda değişen boya olmasa direk alıcam ama oda fazla bi sıkıntı çıkartmaz sanırm
Görkem.Y
30-04-2012, 16:44
polo daha mantıklı.hem konfor hem görüntü;
polo +1
emre.ates
30-04-2012, 17:18
bir parça değişen çok ta önemli değil sonuç sonuçta yenisiyle serviste değişmiş gözede okadar batar bi şeyi yoksa alınır fıyatta çok iyi bence clio hiç yoruma gerek yok polo yanında
zirvecol
02-05-2012, 08:19
büyük bi ihtimal bi sorun çıkmaz polo yu alicam inşallah kredi işlemlerimleri son bulsun herkeze yorumları için teşekkürler aldiğim gün cantürkte arabayı bi düzene sokmaya baslicam inşallah :):)
suan 1.6 tdı polo kullanan arkadaş yok mu eksileri felan neler manasında??
sıfır km. polo almıştım zamanında, gayet stabil, sorunsuz, kaliteli bir araç, servis bakımları biraz yüksek ama haliyle aldığın araç sıfır olmayacağı için, yani garantiyi bozmamak için illaki yetkili servise girme zorunluluğun olmadığı için bu konu problem değil.
bence alternatif yeni seat ibiza dizel de listeye alınabilir.
polo at ise clio bence eşşektir.. Kesinlikle polo alırım.
zirvecol
02-05-2012, 10:30
sıfır km. polo almıştım zamanında, gayet stabil, sorunsuz, kaliteli bir araç, servis bakımları biraz yüksek ama haliyle aldığın araç sıfır olmayacağı için, yani garantiyi bozmamak için illaki yetkili servise girme zorunluluğun olmadığı için bu konu problem değil.
bence alternatif yeni seat ibiza dizel de listeye alınabilir.
polo at ise clio bence eşşektir.. Kesinlikle polo alırım.
yok zaten aracın bakımlarını ALLAH izin verise alirsam sanayide kendi ustama yaptırıcam servise yağ değişimine girerim oda hani km belli olsun ilerde serviste düzenli bakıma girdi bunu göstermek için