Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayal
Buğra A.
02-05-2012, 13:52
TRT Spor 'Limit Yok!' tv programı için hazırlanmıştır.
Hayal on Vimeo (http://www.vimeo.com/41414938)
Twitter 'R.T.' : Twitter / Buğra Akpınar: TRT Spor 'Limit Yok!' tv p ... (http://www.twitter.com/bugraakpinar/status/197651771097743360)
CooLeqenD
02-05-2012, 14:51
Eline sağlık buğra abi her zamanki gibi tadında ve güzel olmuş abi :)
Buğra A.
02-05-2012, 18:50
Teşekkür ederim =)
turbo&quattro
02-05-2012, 18:53
Her zamanki gibi mukemmel olmus :)
yok be abı butun vıdeolarını ızledım ben hepsınıde cok begenerek ızledım ama bu vıdeoda bırsey eksık olumsuz bı hava var sankı belkı sound track ten dır bılmıyorum ama bir buğra.A havası hissedemedim üstadım :confused:
bu ne ya görüntülerde ya asfalt ya tampon yada far izlettin bu ne kardeşim atraksiyon lazım bize gardaş. fragman izlemekten sıkıldımmmm NOKTA
Skyhawk34
02-05-2012, 19:02
güzel olmuş fakat ben bu 1 dk lık olanlardan sıkıldı şöyle bi 6-7 dk olsa :D :D tadından yenmez
keşke trt ye tutkuyu verseydın üstad çok güzel o bence :)
çok güzel abi ellerine sağlık. Biraz daha uzun olsaydı daha mutlu olurdum
bir Buğra A. klasiği :D
çok güzel ;)
Buram buram kalite kokuyor. Ellerine sağlık.
Buğra A.
02-05-2012, 22:41
Eline sağlık buğra abi her zamanki gibi tadında ve güzel olmuş abi :)
eline saglık bugra :)
Her zamanki gibi mukemmel olmus :)
bir Buğra A. klasiği :D
çok güzel ;)
Buram buram kalite kokuyor. Ellerine sağlık.
Teşekkür ederim =)
yok be abı butun vıdeolarını ızledım ben hepsınıde cok begenerek ızledım ama bu vıdeoda bırsey eksık olumsuz bı hava var sankı belkı sound track ten dır bılmıyorum ama bir buğra.A havası hissedemedim üstadım :confused:
Zevkler tartışılmaz. Saygı duyarım =) Eski, anlamsız derlemeler yapmaktansa böylesi daha iyi.
Müzikte göreceli tabi. Minimal ve Goa herkesin dinlediği tarzlar değil. Kimisi Hande Yener sever, kimi Rihanna. Özeti bu :)
bu ne ya görüntülerde ya asfalt ya tampon yada far izlettin bu ne kardeşim atraksiyon lazım bize gardaş. fragman izlemekten sıkıldımmmm NOKTA
imkan varda ben mi tepiyorum :) imkan lazım Gökhan o dediklerinin gerçekleşmesi için. yoksa bu şekilde sürer, gider. buna da şükür =)
güzel olmuş fakat ben bu 1 dk lık olanlardan sıkıldı şöyle bi 6-7 dk olsa :D :D tadından yenmez
yukarıda Gökhan'a verdiğim cevabın aynısını c/p yapamadım =) ama beğenmene sevindim.
keşke trt ye tutkuyu verseydın üstad çok güzel o bence :)
onlar bambaşka şeyler =) tutku'nın fikir hali bile garipti. burada anlatılmak istenen farklı. seyirci ne düşünüyor bilmiyorumda ben müziğe odaklanın istiyorum. görüntülerin yoksa bir anlamı yok =) müzik götürüyor her şeyi. öyle anlaşılır düşüncesindeyim. bırak seyirci kararı versin diyenler olur, onlara şimdiden açıklama yapmışta olayım =) ama tabi müziğin sevilip, sevilmemesi de önemli. orası da farklı bir nokta =)
çok güzel abi ellerine sağlık. Biraz daha uzun olsaydı daha mutlu olurdum
olacak kardeşim, o da olacak bir gün. migros arabasından başlayıp bu noktaya gelebilmek bile bir mucize. Allah'ıma şükürler olsun. daha iyiside olacak, az daha sabır. bu imkanlarla bunlar oluyor şu an. desteğini esirgeme, yeterli =) teşekkür ederim.
Selcuk_RoL
02-05-2012, 23:50
Daha uzunlarini seyr etmek dilegi ile eline saglik bugra
Alperen-B
03-05-2012, 00:00
tek kelimeyle mükemmel. ellerinize sağlık.
eline sağlık , daha uzun calısmalarını beklıyoruz
yoshimura
03-05-2012, 00:47
eline sağlık bence müzik birebir uymuş.yabancı videolar gibi :)
Makinist
03-05-2012, 09:03
Bence bu konuda bir numarasın ancak son iki çalışmanda araç seslerine yer vermemişsin. CCX in de sesini duyamadık. Umarım bundan sonraki çalışmaların aynı şekilde olmaz. Başarılarının devamını diliyorum :)
Eline sağlık Buğra abi yine güzel iş çıkartmışsın :)
B.cihangir
03-05-2012, 09:47
imkan işi bu işler yoksa bugra'nın justin lin'den neyi eksik :D
Eline sağlık Buğra, her zamanki gibi çok güzel olmuş...
VTec_king
03-05-2012, 10:38
Eline sağlık Buğra Kaliteli işlere devam :)
Buğra A.
03-05-2012, 14:52
Daha uzunlarini seyr etmek dilegi ile eline saglik bugra
eline sağlık , daha uzun calısmalarını beklıyoruz
Teşekkür ederim. İnşallah.
tek kelimeyle mükemmel. ellerinize sağlık.
eline sağlık bence müzik birebir uymuş.yabancı videolar gibi :)
Eline sağlık Buğra abi yine güzel iş çıkartmışsın :)
Eline sağlık Buğra, her zamanki gibi çok güzel olmuş...
Eline sağlık Buğra Kaliteli işlere devam :)
Teşekkür ederim.
Bence bu konuda bir numarasın ancak son iki çalışmanda araç seslerine yer vermemişsin. CCX in de sesini duyamadık. Umarım bundan sonraki çalışmaların aynı şekilde olmaz. Başarılarının devamını diliyorum :)
Teşekkür ederim fakat Tutku, Heyecan ve Hayal gibi çalışmalar, ShowReel ve Viral derlemesi benim gözümde. Zaten amacımda oydu, ulaştım. Koenigsegg'e gelince, o konu ile ilgili ses yorumumu yapmıştım. Hadi şimdi ses koyayım, heh koydum diye olmuyor =) İstanbul Park zaten rüzgar alan bir pist. Profesyonel ekipman yoksa imkansız gibi bir şeydi ama onuda çözdüm artık. Ses için özel programlar kullanıyorum. Rüzgar sesini ayıklayabildiğim kadar ayıklayıp, montaj içerisine yerleştiriyorum. Zaten CCX'i 15 dakikada çektik. Bizim için ayarlanmış bir çekim değildi.
Bu videoda sese yer vermedim. Müzikle ilerlesin istedim. Bundan sonra showreel ve viral yapar mıyım, bilmiyorum. Tekrar teşekkürler.
eline saglık kardesım.
Teşekkür ederim abi.
imkan işi bu işler yoksa bugra'nın justin lin'den neyi eksik :D
Allah razı olsun =) İnşallah. Yok şimdilik ama daha yaşam uzun. İleride olur diye düşünüyorum =)
buğra işlerini devamlı beğenerek takipteyim ama sence de artık şöyle pro bir film zamanı mı gelmedi mi ?? bu konuda maddesel destek ile çok ciddi yerlere geliceğine eminim.
Buğra A.
04-05-2012, 17:56
buğra işlerini devamlı beğenerek takipteyim ama sence de artık şöyle pro bir film zamanı mı gelmedi mi ?? bu konuda maddesel destek ile çok ciddi yerlere geliceğine eminim.
Valla geldi de geçiyor tabi ki ama bu işler dediğin gibi hem destek, hem de imkanla olabilecek işler. Birisi elinden tutmadan olmuyor, benimde gelebildiğim nokta şimdilik bu =) Hayırlısı olsun diyorum ben.
Eline sağlık :)
Teşekkür ederim.