Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'da Terkedilmiş s13
s.alican
08-05-2012, 00:59
antalyalı hemşerilerim uzun zamandır işe gelip giderken göz ucuyla takip ettiğim kırcami - laura yolunda ilke bebe yanında duran bir s13 200sx var.dikkatini çeken varmıdır hiç? araç nedir necidir? boşa yatıyor bari bi işe yarasın :))
Jön Türk
08-05-2012, 01:04
Taksicilerin ordaki araç sanırım ?
O değilde çağlayan mahallesinde bir tane füme var amcadan jilet :D şapkalı bir amca aheste aheste geziyor denk gelirseniz durdurun belki satar :)
s.alican
08-05-2012, 01:06
ya sorma alcam çekiciyi direk sanayiye :D
gordum o aracı hayal meyal hatırlıyorum aralıkta ızne gelıyordum o zmn ordaydı taksı duragı dıyınce aklıma geldı fazla yatan s13ten hayır gelmezmıs .
HondatugraL
08-05-2012, 01:10
O değilde çağlayan mahallesinde bir tane füme var amcadan jilet :D şapkalı bir amca aheste aheste geziyor denk gelirseniz durdurun belki satar :)
siyahımı dıosun :D videosu var bende abım çekmiş kullanırken :hehe:
Jön Türk
08-05-2012, 01:11
siyahımı dıosun :D videosu var bende abım çekmiş kullanırken :hehe:
Gri gibi Füme gibi bir renk siyah değil
s.alican
08-05-2012, 01:14
ya bende gördüm bitane shemall otoparkında 50 var heralde :D ama bende koyu yeşilimsi gördüm herkestemi renk körlüğü var acaba :D
HondatugraL
08-05-2012, 01:16
gece çekemıydı ondan olsa gerek yanlıs hatrlıom sanırım şapkalı bı amcaydı :D
foto çekseniz de değerlendirsek alacak olan çıkmazsa
Jön Türk
08-05-2012, 01:30
Kırcami tarafına yolum düşerse çekerim yarın
s.alican
08-05-2012, 01:32
yarın çekelim :)
bnde hergün bagcılarda rx8 görüyorum terkedilimiş .
bigün yanında s2k bigün 350z duruyor bazen
dragon07
08-05-2012, 09:26
beyaz mıydı fume mıydı vatan comp. karsındakı 200sx 55 yasında petrol muhendısı bı amcada..dayım sıfır almıs 65 bınde mı ole bısıdeydı aracı su anda..oglu yokmus aracı yıgenıne werıcekmıs upgrade yaptırmak ıstıorum nereyı onerırsın dıe ufak bı sohbet etmıstık..zamanında grı nsx ı alıcakmıs uzanlardan hacze dusen acayıp ılgılı bılgılı yetkılı bı dayımız..:)
kcann_220
ben neden görmedim yahu antalyada ne cevherler var aslında :D
HondatugraL
08-05-2012, 14:08
antalyanin amcalari meşhur :hehe:
ahmet3425
08-05-2012, 15:04
valla bende muratpasa beledıyesının arka sokagında gordum bıtane ust uste 3 gun ordan gectım hıc kıpırdamamıstı alet kırmızı hafıften body kıt falan var uzerınde.
Böyle araçları yazın, sonra birileri gitsin alsın. Bende hayalim olan lexus is serisi almak için başlık açmıştım, aracı da bulduk, burada başlığı açıldığının hemen ertesi aracı alacakken buradaki birileri gidip aldı.
Kendinize alacaksanız başlık açmayın, kendiniz araştırın.
şu an eminim 1-2 kişi aracı tarif ettiğiniz yerlerde gezmeye başlamıştır.
Jön Türk
11-05-2012, 22:16
http://g1205.hizliresim.com/x/c/5q43h.jpg
http://g1205.hizliresim.com/x/c/5q459.jpg
araç görüldüğü gibi arka cam patlak
adam olur buuuuuu.........efe nerde bu araba
Jön Türk
11-05-2012, 22:26
adam olur buuuuuu.........efe nerde bu araba
Kırcami'de, Laura'ya gelmeden solda.
nakayama
11-05-2012, 22:28
şevki abi resime aldanma araç da sağlam yer yok takla atmış 4 milyara bıraktı zorlasam 3 e verirdi
Böyle araçları yazın, sonra birileri gitsin alsın. Bende hayalim olan lexus is serisi almak için başlık açmıştım, aracı da bulduk, burada başlığı açıldığının hemen ertesi aracı alacakken buradaki birileri gidip aldı.
Kendinize alacaksanız başlık açmayın, kendiniz araştırın.
şu an eminim 1-2 kişi aracı tarif ettiğiniz yerlerde gezmeye başlamıştır.
abi sizden çok daha öncesinden takip ediyordu cem abi aracı bu arada :)
06 GG 414 plakalı bi tane de beyaz is200 var ;)
iş yapsa zaten kalmazdı orada..
şevki abi resime aldanma araç da sağlam yer yok takla atmış 4 milyara bıraktı zorlasam 3 e verirdi
3 e neden almadın motor şansumanı 3 bin eder camlarıda sana amorti kalırdı
bence bu işle ugraşan birisi alsında ortalıga biraz parca girişi olsun :D
bnde hergün bagcılarda rx8 görüyorum terkedilimiş .
bigün yanında s2k bigün 350z duruyor bazen
Bağcılardaki rx8in motoru bitik yaklaşık 1 senedir yatıyor araç
Mazda RX RX-8 2007 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 85419658 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-motor-arizali-rx8-85419658/detay)
Dun beraber gittik araba elektrik stem kablolar fena degil farklilik olsun 4 dedi 3 e verirdi ama motor saglam mi bakalim
s.alican
12-05-2012, 14:04
Borcunu harcini ogrenmek lazimbi:)
Jön Türk
12-05-2012, 23:35
bugün laura kavşağında denk geldik amcamızla
http://e1205.hizliresim.com/x/f/5sbpn.jpg
http://e1205.hizliresim.com/x/f/5sbr4.jpg
yanlız harbi amcaymış süren
birisi o direksiyonun ayarlanabildiğini söylesin amcaya , büyük sevap kazanır :D
s.alican
13-05-2012, 00:47
o arabada alınmalı :D
yakısıklı (: amCa da araba da (: süpermıs
chatlaxs
13-05-2012, 02:22
oğlu falan mı var acaba normalde türk amcaları böyle arabalara binmez :D
yalnız amca bıldıgın temız kullanıyo arabayı yanıyolaa yılbıryılbır :D
amcadan araç bu olsa gerek :D yanlız çok temiz duruyo araba gideri var satarsa ;)
dragon07
13-05-2012, 09:09
arac daha 80 bınde mı ne beyler kız oglan kız,oglu yok petrol muhendısı dayıcazım yıgenı warmıs bı tane onuda oglu yerıne koyuyor aracı satmayı dusunmuyor yıgenıne mıras bırakcakmıs araba zil gibi..:D
kcann_220
Benim Evin yanında da böyle füme renk bir araç vardı 6 ay dan fazla satılık levhası durdu üzerinde , şu an yok piyasada. Çağlayan Mahallesindeki Opetin orada duruyordu araç.
nakayama
13-05-2012, 09:42
o araç başka satıldı sonradan yatak sardı
bu beyaz s13 erkan ustanın dükkana gelmeden köşede bir dükkanda duruyordu. Bayada hasarlıydı kendisi. O zamanlar 8 demişti. Ben alıp arabama yedek yapayım diye düşünmüştüm. 3 falan diyorsa yerini tarif edin gidip alayım şahin motoru koyarım proje olur :D
Bu arada füme renkli amcanın sx le benim sx yan yana geldiğinde amcayı acaip taciz etmiştik bakışlarımızla. Ama basmadı adam o kadar merak ettimki gidişini inip öpesim geldi adamı :D
bu beyaz s13 erkan ustanın dükkana gelmeden köşede bir dükkanda duruyordu. Bayada hasarlıydı kendisi. O zamanlar 8 demişti. Ben alıp arabama yedek yapayım diye düşünmüştüm. 3 falan diyorsa yerini tarif edin gidip alayım şahin motoru koyarım proje olur :D
3.5 A verir en son ama motor u iyi durumda gözükmekte :)
arac daha 80 bınde mı ne beyler kız oglan kız,oglu yok petrol muhendısı dayıcazım yıgenı warmıs bı tane onuda oglu yerıne koyuyor aracı satmayı dusunmuyor yıgenıne mıras bırakcakmıs araba zil gibi..:D
kcann_220
ulan şöyle bi dayımız amcamız olmadı bize s13 miras bıraksın.. bize anca sümüklü mendil :icon_tup:
Bu arabanın tam yeri nerededir. veya sahibinin telefonunu bilen varmı bugün gidip bakıcam arabaya
Haci kircaii de arac lauraya gidis istikametinde solunda kaliyor bir yikamaci var orda
öğlen gidip bakıcam kasası toplanabilir durumda içide göğüs ve bakalitleri temizse alırım koyarım garaja sonra mekaniksle işim var :D
camlar gg ama aracın durumu toplanırmı aslında toplanır lpg sinide satarsin :D
motorda isime yaramaz onuda satarım. Çıkıyorum şimdi gidip duruma bir bakalım neymiş ne değilmiş görelim
Jön Türk
18-05-2012, 10:17
motorda isime yaramaz onuda satarım. Çıkıyorum şimdi gidip duruma bir bakalım neymiş ne değilmiş görelim
İlke bebemi ne var osman ağa onun yanındaki boşlukta duruyo laura gidiş yönünde solda.bahçede mk1 golfler falan var şampiyonlar ligi :D
Bulut Y.
18-05-2012, 10:26
orda aksesuar ses sistemi falan yapan bi dukkan var beride duruyor biraz gorunmuyor ordaki adamlardan birinin olabilir araç. mercedes kafalıgına ekran taktırmıstık o adamlara bende ordan biliyorum.
amca bu hakkındaki yazılanları okusa dedikodu yapmayın evlat haramdır diye pm atabilir
Araca baktim simdi donuyorum. Kasa bitik otesi o gun baktigimda daja iyiydi kesle yoplamasalarmis. Motor iyi durumda yedek parca icin alinabilir cok ucuza gelir ama alip binicem diyemezsiniz. S13 u olup yaninda 3 lirasi olan varsa kacirmasin
arka cam fiyatına baktım şimdi, 1600tl orjinal :) ama tedarik sıkıntı olabiliyo
niiihahahahaaaahaa 131 parası:D:D:D:D
osman_07
20-01-2013, 16:53
aracın bugün itibari ile satılmış olduğu bilgisine ulaşılmıştır bilginize...