Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Haziran // RPM Race Events // Bizol Drag Race Championship '12
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Emre İlbi
10-06-2012, 19:34
msky 9.955
msky 9.955 :) hey masallah :)
Maxiboost
ismail çam klasiği dağılın beyler :) tebrikler ismail abi :) yaşasın 9sn ler
nakayama
ve yayın gitti :D
9 sn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BüLenT GöReN
10-06-2012, 19:35
9,954 türkiye rekoru ismail çam tarafından kırılmıştır hayırlı olsun
yayın gitti.
o yayını götüren.yayın son giderken görünen arkadaş agzının ortasın..
neyse
Tebrik ediyorum antalyadan çıktı ilk 9 saniye
nakayama
10-06-2012, 19:35
kamera bile 9 sec'e dayanamadı :(
bu sefer masaya koydu kamerayı kapattı resmen
Rekor kırıldı halısahaya devam :D
9,954 türkiye rekoru ismail çam tarafından kırılmıştır hayırlı olsun
gene ismail abideydi rekor 10.2 ile,kendi rekorunu egale etti sadece.
serkan6606
10-06-2012, 19:36
:D en son bau nun kalkamadıgın ve msky in 9955 ini gördüm yayın kökden gitti :o
Jön Türk
chrome da halı saha devam ediyor
SubieGuy
Ve Türkiye 9'ları da gördü.
Daha önce daha yavaş sürelere Türkiye rekoru yazan "büyük" haber ajansları bakalım bu sefer düzeltme yayınlayacaklar mı...
GokhanE.
subaruya gt35 takılınca 10 saniye altı gelir diye varsayım yapan arkadaşlar, hanii göremedik :D
Msky yürüyor beeee helal
8 saniyeleri görmezsek bi kaç sene içinde adam değilim :D
2. kalkışında 9.7xx bişeydi galiba ben mi yanlış gördüm
9 sn gördük yeter dediler görüntü gitti:)
ProdriveSTI
10-06-2012, 19:38
geçen ki yalan haber gibi ismail abinin rekorunu her yerde boy boy istiyoruz.
aslında full vht ile 9 ortalarına düşülebilir herhalde :)
9 geldi lan dağılabilirz:D buzlu suları getir panpa:D
9 u gördük ya daha yayın gelmesede olur
9 geldi lan dağılabilirz:D buzlu suları getir panpa:D
Bu işe giriyoruz hazırlan :D ;
http://www.kinokuni-e.com/chemical/index/SP162_b.jpg
subaruya gt35 takılınca 10 saniye altı gelir diye varsayım yapan arkadaşlar, hanii göremedik :D
Msky yürüyor beeee helal
18g ile 10.8 saniye dunyada varmi bir goole da ara bakalim sabaha kadar tosun;)
Tüm günü bu güzel haberi duymak için bekledik. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.:)
Bu işe giriyoruz hazırlan :D ;
http://www.kinokuni-e.com/chemical/index/SP162_b.jpg
evde yapabilirmiyiz la acaba bi araştır pudingden falan oluyosa başlayalım:D
kickboxer
10-06-2012, 19:41
Msky yürüyor beeee helal
Yazicaktimda seviyene inmek istemedim
gc8 bence çok başarılıydı maşallah ciddi güzel koştu elinize sağlık
h.guroglu
benden paydos arkadaş 1 saattir kasıyorum halı saha maçından başka bir şey çıkmıyor artık yarın videoları izlerik
BüLenT GöReN
gene ismail abideydi rekor 10.2 ile,kendi rekorunu egale etti sadece.
10.2 değil 10.050 di bi önceki rekor onuda ismail abi yine mskyla kırmıştı
ben duyunca inanamadım 18g turbo olduguna muthiş bir iş tebrik ederim emeklerinizi gururlandım subaruyla:)
süre geldi yarış bitti mi ? neden başka kalkış olmadı ?
Emre İlbi
10-06-2012, 19:42
MSKY'ın diğer süresi kaç?
GokhanE.
10-06-2012, 19:43
bau nun turbosu kaç mm acaba sayın karagöz? 4x4+62mm turbo+vht= 10 sec altı denklemi tutmuyor demekki ;)
10.2 değil 10.050 di bi önceki rekor onuda ismail abi yine mskyla kırmıştı
10.020 diye aklımda kalmış benim,izledim simdi 10.050 imiş,30 salise..
Cok iyi sure, zn'nin en hizli halide 10.8 yapmamismiydi abi? Vht inanilmaz fark ettirdi sureleri. Katilan yarisan herkese tebrikler.
Korhan tebrik ederim.:icon_tup:
Ohaaa 18g ile 10.8 saniye mi? Orhaaaan usta bir dahaki yarışta benim arabayı sen kullan!
Helal olsun sırma boyluma be...
Diğer bir yandan, Türkiye rekorunu kıran İsmail abiyi kucaklıyorum burdan. Kapak olsun Cihan Haber ajansına, kolpa haber yazdıranlara...
Kaç senedir yap şu motoru diye diye dilimizde tüy bitti, keramet pistonlardaymış... :) :) :)
Edit:
Gürsel bu arada ben, dükkanın laptopundan yazıyorum, Onur'un hesabı açık kalmış burada...
E30_ORHAN
10-06-2012, 19:45
Bahsettiğiniz denklem aynıözellikler aynı araç aynı kasa aynı sürücüde bile değil.
Yayın da sonda daha iyi olmalıyken gitti .
snan1910
10-06-2012, 19:46
MSKY a maşallah :)
bugün orda yarışan tüm arabalara maşallah süreler çok çok iyi..
pistte noluyor rekor geldi ardından canlı yayın gitti
canlı sonuçlara göre kalkışda olmuyor?
evde yapabilirmiyiz la acaba bi araştır pudingden falan oluyosa başlayalım:D
buldum bi kaç pdf laboratuvara iniyorum şimdi gelişmeleri yazarım :D
buldum bi kaç pdf laboratuvara iniyorum şimdi gelişmeleri yazarım :D
bende işyerine gidiyorum 9 saniye şerefine mangal yapacam:D
Msky yürüyor beeee helal
18g ile yapılan süre gerekli cevap vermiştir umarım? gt35R ile neler olucagını az cok kestirirsin dimi? :rolleyes:
Buraya kimse yazıyomu bizde EVO göremedik diye mesela bunun gibi bişi yazdıgın?
bau nun turbosu kaç mm acaba sayın karagöz? 4x4+62mm turbo+vht= 10 sec altı denklemi tutmuyor demekki ;)
gokhan bu isleri biliyorsun tosunum, sen dua et dun gece dp sorun cikardi yoksa 18g ile gt42 farkini gorurdun subaruda neyse senle laf dalasina girmem ben. sayin karagoz kim amk?
kickboxer
10-06-2012, 19:48
3.6 6silindir inlinesix koca turbolu noslu kuru kasa arabayla
Kicikirik 2 litre 4 silindir pirpirli ucak motorunun aynisina sahip arabayla karsilastirman bile bize yeter
Heralde yaış sona erdi sürede gelmiyor :s
Hizli evolari pistlerde gormek isteriz....
Cok iyi sure, zn'nin en hizli halide 10.8 yapmamismiydi abi? Vht inanilmaz fark ettirdi sureleri. Katilan yarisan herkese tebrikler.
bilinenin aksine vht 4 cekere daha buyuk avantaj ozellikle kucuk hacimde. vht li sureler ile vhtsiz sureler arasinda minimum 1 hatta 1.2 1.3 e kadar fark var. bence msky bugun iyi gununde degil 10.050 cikardigi halinde dusuk dokuzu havada cikarirdi aynen zn ve btu nun cikaracagi gibi. ben bunu hep diyordum bizim arabalar dusuk 9 belki yuksek 8 kosar, msky, zn, btu ama guc arttikca traction iyice kotulesiyor.
Emre İlbi
10-06-2012, 19:54
bence tartışacak bi durum yok,
alt tarafı subarunun turbosu farklı olsaydı 10sn altı olur muydu dedim,
bunda garip olan ne, ben onu anlamadım??
bu spora yıllarını vermiş İsmail abinin başarılarıyla sırf burda değil,
adım attığım her yerde övünüyorum ve gurur duyuyorum,
ama burada laf başka yere çekilmeye çalışılıyor,
gerek yok böyle şeylere,
bence iyi derece yapan bütün araçlarla gurur duyalım :icon_tup:
GokhanE.
10-06-2012, 19:54
gokhan bu isleri biliyorsun tosunum, sen dua et dun gece dp sorun cikardi yoksa 18g ile gt42 farkini gorurdun subaruda neyse senle laf dalasina girmem ben. sayin karagoz kim amk?
niye dua edim dp yürümesin diye sacmalıyorsun, onun lastikleri gelsin diye az beklemedim :)
orhan abinin yaptıgı süreye de orhan abi adına cok sevindim,gururlandım zaten nasıl araba kullandıgını zaten biliyorum ;)
benim yazdıgım denklem grup 6 daki subaru içindi, grup 5 teki araçla alakası yoktu cunku araba 18g li.:icon_tup:
Bau bahsettigin özelliklerin cogunu tutarken 10 saniye altı niye yapamadı?
buarada amk iyi gazeteymiş, drag eki de verceklermiş öyle diyorlar :)
sen fp green le m6 lari nasil ve niye tursu ediyorken cogu evo 35 ile anca ediyorsa ondandir gokhan sordugun sorunun cevabini biliyorsun gazete olmayan amk;)
Pist de son durum nedir yaw orada olupda gören varsa bize bildirebilirmi?
GokhanE.
10-06-2012, 20:01
sen fp green le m6 lari nasil ve niye tursu ediyorken cogu evo 35 ile anca ediyorsa ondandir gokhan sordugun sorunun cevabini biliyorsun gazete olmayan amk;)
Kalite diyelim o zmn amk ;) konu baska seydi baska yere geldi, 18g li subaruya lafim yok, grup 6daki 10 saniye alti beklentim gerceklesmedi o kadar ;) aksamin guzel olsun.
Edit: sadece grup 6 icin konustugumu farkedemeyen arkadaslari tebrik ediyorum. :heyoo:
snan1910
10-06-2012, 20:01
Pist de son durum nedir yaw orada olupda gören varsa bize bildirebilirmi?
abi yarış bitmiş kupa töreni felan olmuş sanırım herkes dağılmış :)
SubieGuy
10-06-2012, 20:02
Artık düzgün pist ve VHT ile tutunma sorunu çözüldüğüne göre, bence ciddi hazırlanmış Amerikan drag araçlarının tozlarını silkeleyip piste çıkarma zamanı gelmiştir, uzun süredir uykudalar...
ProdriveSTI
10-06-2012, 20:03
Artık düzgün pist ve VHT ile tutunma sorunu çözüldüğüne göre, bence ciddi hazırlanmış Amerikan drag araçlarının tozlarını silkeleyip piste çıkarma zamanı gelmiştir, uzun süredir uykudalar...
ön kaldıran araba görmek istiyoruz TR'de :D
seedingler haric 142 adet kalkıs dile kolay!tum rpm ekibinin eline koluna yuregine saglık.masallah diyorum.tr yarıs gormustur sanırım artık.....
Ya nosssuz 1.6 basiyor 72 mm turbo var banane git 79 sindr yap ilk once laf soyleyin beylerrrr
42 52 nos basilmadan yapilan 9 saniye var emin olunki daha iyileri gelicek bekliyoruz bosa yAzip kendiniİ yirtmayin 1 dahaki yarisa gelin buyrun farki anlarsiniz
Orhana helal olsun batuyada helal olsun
Normal benzinle 10.6 yapan kennan kardesimede helal olsun gtx 35 no nos no benzin sakin olun yavas yavas yazin dusunerek yazin
cetinkaya55
10-06-2012, 20:05
Hay ağzına sağlık....ben bu ekip ile her şeye dalarım arkadaş...
Emre İlbi
10-06-2012, 20:06
UC kaç yaptı, birde İsmail abi tekrar deneme yaptı mı,
bilen var mı?
Canli yayin cok iyi geldi ara ara girip baktim dunya rekoru ve turkiye rekoruna gun batimi sahil ve nargile esliginde sahit oldum tesekkur ederim biraz daha satbil olursa tamamdir
tum yarismacilari tebrik ederim
coolvtec
10-06-2012, 20:08
hepinizin emeğin sağlık gençler. gerçek pist, gerçek yarış olmuş resmen.
sınıf gözeltmeksizin en kısa süreden uzuna doğru resmi sonuçları alabilir miyiz?
Beyenmediniz fcon vardi he subaruda ;)
63owen63
10-06-2012, 20:11
videolar ufaktan düşmeye başlar,
burada toplayalım elimdekileri yüklüyorum ben
http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-videolari/123640-akhisar-videolari-buraya-1006-2012-a.html#post5939133
Beyenmediniz fcon vardi he subaruda ;)
Ms>fcon panpa:D
TAM35GNY
10-06-2012, 20:16
Hadi hayirlisi olsun bakalim yeni TR rekoru :) Zaten az cok tahmin ediyordu herkes ama yine de heyecanli oldu :)
M_PROJECT
10-06-2012, 20:23
Hadi hayirlisi olsun bakalim yeni TR rekoru :) Zaten az cok tahmin ediyordu herkes ama yine de heyecanli oldu :)
kutlayalim kent var marlboro var !
63owen63
10-06-2012, 20:28
resmi sonuçlar ne zaman açıklanacak ?
Ayrica msky vht siz yerdenkalkti kardeslerim akslarimiz standart diye malaesef vht yapamadik :)
TAM35GNY
10-06-2012, 20:31
kutlayalim kent var marlboro var !
Kanka iste uzakta olmanin dez avantaji dun gece bildigin efkarlandim izlerken orda olmadigim icin kendi kendimi sarhos ettim :)
günün 2 bombası var bence, biri batunun aracı çok iyi derece çıkardı tebrik ederim, birde 18g turbo ile 10.8 çok çok iyi bir rakam! Orhan ustayı tebrik etmek lazım asıl maharet sürücüde. tebrik ederim
TAM35GNY
10-06-2012, 20:35
Ayrica msky vht siz yerdenkalkti kardeslerim akslarimiz standart diye malaesef vht yapamadik :)
Pilotaj mi gelisti peki yoksa setupta bilmedigim birseyler mi oldu ? Ya da nasil oldu yani bu simdi ? :D
sadikbeyazit
10-06-2012, 20:36
Guzel yarıştı İsmail cam herkese esas yarış izleti ve yeni bir rekora imza atı 402 m. De..:)
edo typer
10-06-2012, 20:37
Batu ile aramda sorun var ama yazmadan edemicem! Gercekten tebrik ederim! Wrx 2.0 blok wrx kapak ,ebay intercooler ve dunyada ornegi var mi bilmiorum ama brian crower egzantrik!! Seedinglerde 1.5 bar basti 10.7 yapti! Yarista yuronun soyledigine gore 1,9+100 shot direct port basicakmis ama safti kirilmis kalkamamis derecesiz yanİ kalkisi.dusuk 10 yapardi diye dusunuyorum! Batuyuda tebrik ederim!
Eray panpisim ne yapti yaw pistin en yavasi oydu diyolar :)
TAM35GNY
10-06-2012, 20:40
Batu ile aramda sorun var ama yazmadan edemicem! Gercekten tebrik ederim! Wrx 2.0 blok wrx kapak ,ebay intercooler ve dunyada ornegi var mi bilmiorum ama brian crower egzantrik!! Seedinglerde 1.5 bar basti 10.7 yapti! Yarista yuronun soyledigine gore 1,9+100 shot direct port basicakmis ama safti kirilmis kalkamamis derecesiz yanİ kalkisi dusuk 10 yapardi diye dusunuyorum! Batuyuda tebrik ederim!
Helal sana Edom yakisan budur ;)
edo typer
10-06-2012, 20:41
Helal sana Edom yakisan budur ;)
Kankam neyse o bizde yigidi vururuz, oldururuz ama hakkini yemeyiz!
korhan baskan hop hop ben 20g ile cok m5 m6 patates ettim evo 9 la:)
Evoya laf soletmem:p
edo typer
10-06-2012, 20:46
korhan baskan hop hop ben 20g ile cok m5 m6 patates ettim evo 9 la:)
Evoya laf soletmem:p
Bugun makarasi oldu:) orhan ustaya soyledim evo ile seni gecerdim millete izdirap oldun bu setupla dedim:) oda bana 0 dan 1 kere kalkamazdin ne varsa yerden toplardik dedi:) dogru soze ne denir:)
TAM35GNY
10-06-2012, 20:46
Fotolar icin baslik actim beyler..
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/123644-10-haziran-rpm-race-events-bizol-drag-race-championship-12-fotolari.html
Batu kalkti erdem gene 10.7 yapti ilk kalkista dierinde kirildi diff
Bugun makarasi oldu:) orhan ustaya soyledim evo ile seni gecerdim millete izdirap oldun bu setupla dedim:) oda bana 0 dan 1 kere kalkamazdin ne varsa yerden toplardik dedi:) dogru soze ne denir:)
yok yok onunda caresi var alti ustu transfere shep den ayna mahruti alioz yetio:))
ama o suby in nefret ettigim viskozu dragta cok iyi is yapio allahi var:)
tebrikler tekrardan...
en kısa zamanda yeniden tekrarlanması dileğiyle, emeği geçen herkese çok teşekkürler, kaliteli bir pazar günü geçirdik yanıcı güneş haricinde :)
63owen63
10-06-2012, 20:52
Ufanktan videolarda gelmeye başladı.
http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-videolari/123640-akhisar-videolari-buraya-1006-2012-a.html#post5939133
edo typer
10-06-2012, 20:54
Batu kalkti erdem gene 10.7 yapti ilk kalkista dierinde kirildi diff
kanka batunun kalkısını ızleyemedım o sırada cıktım ama o lastıklerle aracın dun kaldıramıyordu. dun 10.7yı normal lastıkle yaptı..m/tler ıle 11 yuksek yaptı dun..yarısta ılk cıkısı nasıldı? m/tler ıle bayılıyordu dun
kanka en ıyı sen bılırsın 1.5 bar ıle 1.9+100 dırect port farkını.. benım umrumda deıl gercı kac yaptıgı ama cocugun hakkı tebrık edılmek:)
emreekin
10-06-2012, 20:55
13.035 yaptım 106 n/a ıle.nos var dıyen arkadasları denızlıye beklerım ıncelemeye:) buyursun mısafırım olsun:)) pt52,pıston,kısa, cıp var sadece:))
cıvıc_power
10-06-2012, 20:55
bugün takip edemedim yarışı, kim kazandı ?
Erdem orasi benim meselem
Dehil daha oncese cok denemeler oldu biliyorsun :)
msky 1.6 ile yapti o zamani Tabiki setupta degisiklikler oldu ama yetismedi olsun ben kimin neye nasil
Bastigina degil sonuca bakiyorum
Ayrica dier sti da yoktu slicks oda cok guzel kalkti batuda iyle yapabilirdi 10.5 dan 10 a summdusmek kolay degil beyler kendimizi kandirmayalim
edo typer
10-06-2012, 21:03
Erdem orasi benim meselem
Dehil daha oncese cok denemeler oldu biliyorsun :)
msky 1.6 ile yapti o zamani Tabiki setupta degisiklikler oldu ama yetismedi olsun ben kimin neye nasil
Bastigina degil sonuca bakiyorum
Ayrica dier sti da yoktu slicks oda cok guzel kalkti batuda iyle yapabilirdi 10.5 dan 10 a summdusmek kolay degil beyler kendimizi kandirmayalim
haklısın sonuca bakılır.bu sozden sonra ne dense bos ama unutma dıger stı ıle batunun setupı arasında daglar kdr fark var.. dıger stı da tebrık ederım onuda ısmaıl abının oglu kullanmıs bıraz muhabet ettık bugun ısmaıl abı ıle 17 yasındaymıs oglu daha ehlıyetı yok:) masallah:)
Kanka kimsenin konusucak bisiy yokk :)) diyorum ya organizasyon superdi beyler rpm e tesekkurler :)). Unutma en buyuk her zaman en iyisi degildir erdemim
edo typer
10-06-2012, 21:17
Kanka kimsenin konusucak bisiy yokk :)) diyorum ya organizasyon superdi beyler rpm e tesekkurler :)). Unutma en buyuk her zaman en iyisi degildir erdemim
aynen katılıyorum organızasyon konusunada,buyuk her zmn ıyı deıl muhabetıne:D
ademsezer
10-06-2012, 21:17
Sisman bı 4 e attırmadım bugun
Vts_Power
10-06-2012, 21:19
Hilmi kardesim sen gercekten cok samimi icten bi adamsin. Hirsdan uzak gercekten centilmen ornek bi adamsin.
Hilmi yaris statusune gore 3. Olmustur ancak Ahmet abimin hakkiydi die kupayi bana verdi. Ben boyle bir jest hayatimda gormedim adam gibi adamsin hilmicigim tesekkur ederim.
Bu arada fwd rekorumu yine nossuz 11.1 e dusurebildik.
Birak 4 u adem boregi ne zaman yiyoruz :D
Sisman bı 4 e attırmadım bugun
Hilmide sende 10 lara dusuceksiniz eminim ikiniz icinde
cem cirkin kardesimide tebrik ediyorum :))
Bilal baskanim uzulme cok guzel bence ilk denemen icin heee bideeeeeee 2 yi karakolda 3 u sinir disina kacarken yakalamisler 4 u hala ariyorlar :))))
ademsezer
10-06-2012, 21:23
Birak 4 u adem boregi ne zaman yiyoruz :D
Bu ara hep kaybediyorum -)
okudukça orda olamadığıma üzülüyorum organızasyonu hazırlayan yarışan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum inşallah hepinize daha iyi süreler diliyorum. .
punto_multijet
10-06-2012, 21:34
bugunden bana kalan,
3ay guneslensemde kurtulamicagim ultra amele yanigim,
pisik ve keyifli bir drag organizasyonu
hazirliklarda ve uygulamada emegi olan arkadaslara tesekkurler
Güzel süreler alınmış haberleri geldi, emeği geçen herkese teşekkürler ;)
Bu hafta yarışlar çakıştı, bir dahakine mutlaka geliyorum, çeşmede kumrular benden :D
edo typer
10-06-2012, 21:37
bugun sınıf 5tekı fwd turbo aracların hepsı bırbırınden guzeldı.. bazoka ılk denemesı olmasına ragmen cok super derece yaptı bana gore.. sesı solugu fln herseyı cok guzeldı.. hulku ztn hepımız bılıyoruz o da tabanca gıbıydı,stlegal cem ztn basından soylemıstı eglence olsun dıye gelıyorum dıye caddede kullandıgı nıtto lastıklerle kalkmasına ragmen ılerde tutununca ne kdr hızlı oldugunu gosterdı. bekır pasaoglunu polo ztn saka gıbı bıseydı o araclara dızel aracla rakıp olmak gercekten alkıslanacak basarı bence..ahmet abının saxo hakkettıgı derecelere gelıyor yavas yavas bence.. buyuk bır bılgı bırıkımı ve emek var ıns daha da ıyı olur..
bu arada hılmıyı centılmen davranısından oturu tebrık edıyorum adamsın...
Organizasyon ve yarış çok güzeldi mutlu mutlu ewe. Dönüyoruz
Awd. Fwd. Rwd. Rekorlarda Ankaradan çıktıgı için ayrıca mutluyum :)
Hilmi kardesim sen gercekten cok samimi icten bi adamsin. Hirsdan uzak gercekten centilmen ornek bi adamsin.
Hilmi yaris statusune gore 3. Olmustur ancak Ahmet abimin hakkiydi die kupayi bana verdi. Ben boyle bir jest hayatimda gormedim adam gibi adamsin hilmicigim tesekkur ederim.
Bu arada fwd rekorumu yine nossuz 11.1 e dusurebildik.
Abi gozlerim doldu yemin ederim
Bizler o piste ciktigimizda rakibiz sadece
Sen seeding de sorun yasamasaydin zaten beni elemis olucaktn
O kupa sonuna kadar helal olsun sana
Bugun turkiye rekorunu 5 saat bile olsa elimde tuttum guzel bir duyguydu:)
Bidahaki yarisa alacam elinden yine sonra sen tekrar benden geri alirsin
Insallah bundan sonra 10 lar icin calisicaz
Burdan RPM turk ekibine cok cok cok tesekkur ederi
Muthisti herseey akhisarin yeri cok farkli
Ayrica dogan kirbasa Tesekkur ederim vht yi bize sundugu icin yaris sonrasi dogan abiye soz verdim birdahaki yaris icin 100 metre vht parasi toplucam diye
5 varil yeter dedi starti komple vht licek
Evet dragcilar pamuk eller cebe hepiniz gordunuz VHT nin faydasini artik tr de cok iyi yerlere gelecegi insallah
Ayrica stock turbolar ile 10 kusur yapan Benim hazirladigim mehmet baserin porsche 997 sini
12.255 yapan NA k20 ek kemalcani
Izmirli Alperi
Tork garaj orhan gulu
17 yasindaki kenan seni
Stlegal cemi
Baktepeyi
Ilk yarisinda 11.4 yapan adem sezeri
tebrik ederim
Ismail abi sana gelince
ADAMSIN !!!
https://m.ak.fbcdn.net/video.ak/cfs-ak-ash4/v/450014/424/10150976874968987_35765.mp4?oh=a20e905169a8270d05f fd9a8a642eed4&oe=4FD51520&__gda__=1339364640_c159b797de8d51cbe0fc605c585b0f1 c
Buyrun video ilk kalkis yanliz9.x84 iste x i goreydik supr olcakti
kusursuz bir organizasyon oldu teşekkürler RPM ne kadar amele yanığı olsakta değdi
emreekin
10-06-2012, 21:57
Abi gozlerim doldu yemin ederim
Bizler o piste ciktigimizda rakibiz sadece
Sen seeding de sorun yasamasaydin zaten beni elemis olucaktn
O kupa sonuna kadar helal olsun sana
Bugun turkiye rekorunu 5 saat bile olsa elimde tuttum guzel bir duyguydu:)
Bidahaki yarisa alacam elinden yine sonra sen tekrar benden geri alirsin
Insallah bundan sonra 10 lar icin calisicaz
Burdan RPM turk ekibine cok cok cok tesekkur ederi
Muthisti herseey akhisarin yeri cok farkli
Ayrica dogan kirbasa Tesekkur ederim vht yi bize sundugu icin yaris sonrasi dogan abiye soz verdim birdahaki yaris icin 100 metre vht parasi toplucam diye
5 varil yeter dedi starti komple vht licek
Evet dragcilar pamuk eller cebe hepiniz gordunuz VHT nin faydasini artik tr de cok iyi yerlere gelecegi insallah
Ayrica stock turbolar ile 10 kusur yapan Benim hazirladigim mehmet baserin porsche 997 sini
12.255 yapan NA k20 ek kemalcani
Izmirli Alperi
Tork garaj orhan gulu
17 yasindaki kenan seni
Stlegal cemi
Baktepeyi
Ilk yarisinda 11.4 yapan adem sezeri
tebrik ederim
Ismail abi sana gelince
ADAMSIN !!! kanka gercekten cok ıyıydı hersey ama benı bazen oyle bı gaza getırıyosun kı turbo yapıcam bakk.olum bak gıt :D :D
B.Aktepe
10-06-2012, 21:57
Organizasyon gercekten cok guzeldi, Hersey zamanli ve yerindeydi. Bize destek olan ilgisini esirgemeyen butun RPMTURK ekibine bir kez daha buradan tesekkur ederim. Cok guzel bir haftasonu oldu. Insallah bir sonraki yarisa EKK24 olarak ve daha az heyecanla gelicem.
Kemalcan ve ekibini ayrica kutluyorum K20 atmosferik ile neler yapilabilecegini gorduk:)
Hilmi yakindir gelicek 10 sn ler hayal degil artik :)
Stlegal cem abi de tadina vardi, bir sonraki yarisa cok daha farkli izleyebiliriz..
Amele gibi oldu herkesss şaka maka
Msky videosunu youtube veya başka bi siteye koymanız mümkünmü takılıyo görüntü :(
kanka gercekten cok ıyıydı hersey ama benı bazen oyle bı gaza getırıyosun kı turbo yapıcam bakk.olum bak gıt :D :D
Kanka yorgunum lan kusura bakma seni nasil unuttum amk
Cok tebrik ederim kardesim 106 rekoru sendemi simdi
Face koydugun resmi atsana.buraya
TAM35GNY
10-06-2012, 22:02
Fotolaricin baslik actim ben atin oraya da arsiv olsun facebooka aticam ben ordan alip sonra..
Cok yorucu ama bir o kadarda keyifli 2 gun gecirdik rpm events yine guzel bir organizasyona imza atti emegi gecenlere tesekkurler
Bence gunun en basarili isimleri
Msky
Uc sti
Pasaoglu ibiza
Punisher k20
Bau wrx
Masallah
ademsezer
10-06-2012, 22:05
Rpm e we emegi gecen herkese çok teşekkürler
Bı fwd rekoru yapım dedim herkes birden hızlandı-)
Arabamda problem var 185 i hiç geçemedim 3 de seyir etmek zorunda kaldım herkese basarılar Hilmi centilmenliğin Hatri sayılırdi tebrikler rekabete dewam-)
Burak Kasim
10-06-2012, 22:05
Buradan canli izlemek gercekten cok zevkliydi, sabah kalktim son 8 arac, en guzel yerde yakaladim :)
RPM Ekibi artik cozdu gercekten bu isi, yarisan ve yarista emegi gecen herkesi tebrik ediyorum.
SubieGuy
10-06-2012, 22:07
https://m.ak.fbcdn.net/video.ak/cfs-ak-ash4/v/450014/424/10150976874968987_35765.mp4?oh=a20e905169a8270d05f fd9a8a642eed4&oe=4FD51520&__gda__=1339364640_c159b797de8d51cbe0fc605c585b0f1 c
Buyrun video ilk kalkis yanliz9.x84 iste x i goreydik supr olcakti
Ozgun videoyu yavaş oynatınca bu taraftaki saat çalışmasa da, diğer taraftaki ile aynı süreyi gösterdiğinden dolayı yanlış yorumlamıyorsam 9.884 oluyor.
Yani iyi bir editing programı ile klibi kare kare dondurarak gözlemleyip, resmi süreyi 9.884 yapabilirsiniz, şu an canlı sonuçlarda en iyi 9.955 var.
edo typer
10-06-2012, 22:07
aklıma gelmısken 1 yapıcı elestırı yapmak ısterım;
gruplarda suresı yavas olandan hızlı olana dogru gelınıyor, yavas arac kendınden hızlıyı gecınce 1 sonrakı rakıp gelıyor ve deyım yerındeyse kazanan sahada kalıyor.bu sıstem olarak guzel fakat surdanda dusunmek lazım hava sıcak,mesafe kısa dıye herkes ayarını oyle yapıyor ornegın daha fakır yurutebılıyor aracını egt fln cıkmaz dıye fakat araclar cok yoruluyor. mekanıksel arızalar cıkabılır.. seedıngı ıyı olsun dırek fınal yapsın denılebılır fakat seedın hakkı 2 kez sonucta bugun ahmet abıde de gorduk ısmaıl abıde de gorduk(msky) teknık sorun olabılıyor ve seedıng suresı kotu cıkabılıyor. bu sıstem ozellıkle turbo araclar ıcın cok tehlıkelı,kemalcan na k20 kullanmasına ragmen sıcaktan derecesını gelıstıremedı bence.. tam alıstı dedık manıfold ısınıyor vs..
bu sıstemede bır yenılık gelırse bence super olur
63owen63
10-06-2012, 22:13
1- Bazooka' nın son koşusu,tek başına olan.
bazooka (10.06.2012 rpm race events) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-yB3USGizTg&feature=youtu.be)
2-gc8 vs saxo
gc8 vs saxo (10.06.2012 rpm race events) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SlKqLtxELYM&feature=youtu.be)
3-gc8 vs saxo 2.deneme
gc8 vs saxo 2.deneme (10.06.2012 rpm race events) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gl2fRaoFAgg&feature=youtu.be)
4- Hulk vs gc8
Hulk vs gc8 (10.06.2012 rpm race events) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5XuBXI0i3hI&feature=youtu.be)
5- Hulk vs gc8 volume 2
Hulk vs gc8 2.deneme (10.06.2012 rpm race events) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=C93NKSy04c0&feature=youtu.be)
edo typer
10-06-2012, 22:13
unutmadan bılalıde tebrık etmek ısterım..
arabası masallah ok gıbı, ılk kalktıgında oha masallah ne stabıl kalkıyor dedırttı valla:) cok guzel hazırlanmıs bır arac,bılalde ılk drag tecrubesı olmasına ragmen antremanlarda 50 yıllık dragcı gıbı kusursuz pılotaj gosterdı.. yarıs anında ufak tefek heyecan olabılıyor emınım kı dıger yarısta onuda asar:) bılale kupa gercekten yakısırdı:) tebrıkler bılal ALLAH kaza bela vermesın
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaslar benim için bu gün bayramı beni seven sevmeyen her kişiye armağan olsun dokuzumuz SAZEKİBİMİN HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
TAM35GNY
10-06-2012, 22:26
Abi t-shirtin bana ulasir ulasmaz kargolanacak ahaah :) Saz Ekibi de yazdirayim istersen uzerine :D
Emre İlbi
10-06-2012, 22:29
Ozgun videoyu yavaş oynatınca bu taraftaki saat çalışmasa da, diğer taraftaki ile aynı süreyi gösterdiğinden dolayı yanlış yorumlamıyorsam 9.884 oluyor.
Yani iyi bir editing programı ile klibi kare kare dondurarak gözlemleyip, resmi süreyi 9.884 yapabilirsiniz, şu an canlı sonuçlarda en iyi 9.955 var.
abi bende program var baktımda,
sanki 9.984 gibi gördüm,
resmi sonuçlar açıklanacaktır herhalde :)
Kanka iste uzakta olmanin dez avantaji dun gece bildigin efkarlandim izlerken orda olmadigim icin kendi kendimi sarhos ettim :)
Agbi gelince bekliyorum ha ona göre :D
Yaww orda led yoktu biz goremiyoruz sen nasil goruceksin programla hahahahahaha
abi bende program var baktımda,
sanki 9.984 gibi gördüm,
resmi sonuçlar açıklanacaktır herhalde :)
hesap makinesiyle baktım göremedim ben sen nasıl gördün
kaan megi
10-06-2012, 22:47
yarış gerçekten çok güzeldi bu kadar hızlı arabayı bi araya toplayan ve bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ederim sunucu arkadaşın o kadar ayaklarınızı çekin uyarısına kimse dinlemedi fakat msky ın kalkışı gidişi sesi herkesin 2 adım geriden izlemesine yetti=)))
aklıma gelmısken 1 yapıcı elestırı yapmak ısterım;
gruplarda suresı yavas olandan hızlı olana dogru gelınıyor, yavas arac kendınden hızlıyı gecınce 1 sonrakı rakıp gelıyor ve deyım yerındeyse kazanan sahada kalıyor.bu sıstem olarak guzel fakat surdanda dusunmek lazım hava sıcak,mesafe kısa dıye herkes ayarını oyle yapıyor ornegın daha fakır yurutebılıyor aracını egt fln cıkmaz dıye fakat araclar cok yoruluyor. mekanıksel arızalar cıkabılır.. seedıngı ıyı olsun dırek fınal yapsın denılebılır fakat seedın hakkı 2 kez sonucta bugun ahmet abıde de gorduk ısmaıl abıde de gorduk(msky) teknık sorun olabılıyor ve seedıng suresı kotu cıkabılıyor. bu sıstem ozellıkle turbo araclar ıcın cok tehlıkelı,kemalcan na k20 kullanmasına ragmen sıcaktan derecesını gelıstıremedı bence.. tam alıstı dedık manıfold ısınıyor vs..
bu sıstemede bır yenılık gelırse bence super olur
erdem sonuçta F1'de bile pole alırsan 10. sırada başlayan arabaya göre rahat yarışırsın önündeki 9 arabayı risk alarak geçmene gerek kalmaz. mekanik arıza yaşarsan pitten başlarsın vs. vs. F1'de adamlar en adeletlisini en çekişmelisini bulmaya çalışıyorlar daha ötesi çıkarsa tabiki uygulanır.
tabi bunda en büyük yarayı 131 turbo ile yarışan arkadaş aldı ama inan en azimli diye kupa olsa bence ona verilirdi.
Yaw VHT nin yarari olmazmı yalnız aslında basit bi konu var kimya ithal eden firma sahibi vardır diye düşünüyorum bu işe el atabilir :) Sonunda bütün araçlar öyle yada böyle gercek sürelerini gösterebildiler yalnız şu var maddi bakımdan nedir ne degildir bilemem Birisi üslense herkes vht için para verir Vht nin nimet oldugunu herkes anlamıştır artık :)
Emre İlbi
10-06-2012, 22:50
Abiler yanlış anlaşılma olmasın, gönlümüz daha iyi sürelerin olmasından yana,
şöyle bir kare ekleyim, burda 9.940küsür, hale devam ediyorlar
http://i49.tinypic.com/2s7utt2.jpg
TAM35GNY
10-06-2012, 22:50
Yaww orda led yoktu biz goremiyoruz sen nasil goruceksin programla hahahahahaha
Olm ordan degil yan serittekinden bak diyor zaten adamlar yani subaru seridindekinden bak diyor ;)
fark varmı yaw sağla solla? aynı değl gibi sanki?
gürkan18
10-06-2012, 22:55
süper bi oganizasyondu biraz amele yanığı olduk ama deydi :D
sanırım atmosferik bmw rekorunu kırmışım 12.940 ile :) açıkcası akhisarda ilk dragım olduğu için pekte ümitli değildim ama 3. oldum bazı arkadaşların aracım hakkında iyi dileklerini belirtmişler onlara çok çok teşekkür ederim en son alper abinin 106 ile kalkarken şişti artık arabam sağlık olsun o ortamda bulunmak bile yetti
ayrıca ismail abinin tr rekorunu kırmasına çok sevindim bunun benim m3 ümün bujileriyle olması beni ayrı bi şekilde gururlandırdı açıkcası :D
8 temmuzda tekrar görüşmek dileğğiyle nasip olursa AK m3 yeniden orda olucak :)
edo typer
10-06-2012, 22:56
erdem sonuçta F1'de bile pole alırsan 10. sırada başlayan arabaya göre rahat yarışırsın önündeki 9 arabayı risk alarak geçmene gerek kalmaz. mekanik arıza yaşarsan pitten başlarsın vs. vs. F1'de adamlar en adeletlisini en çekişmelisini bulmaya çalışıyorlar daha ötesi çıkarsa tabiki uygulanır.
tabi bunda en büyük yarayı 131 turbo ile yarışan arkadaş aldı ama inan en azimli diye kupa olsa bence ona verilirdi.
hakan abı oyle dusunursen sıralamada ıyı kosana odul dıye haklısın ama soyledıgım gıbı herkes emek harcayıp gelıyor havalarda bılıyorsun cok sıcak.. iat,egt,su sıcaklıgı,yag sıcaklıgı alayı tavan oluyor.. 131cı arkadas evt motor kırdı cok uzuldum kı o grupta yanılmıyorsam en ıyı sureyı o aldı,sarı m3 cok kalkıs yaptı,kemalcan baya kalktı.. araclar gercekten cok yoruluyor ve sıkıntı kesın cıkartıcaklar. ornek vereyım ısmaıl abının grupta 5 arac daha olsa ne olucaktı? ılk kalkısında 9a ındı ama seedıngte 10.8 yaptı.. baslıcaktı 10-11 sanıye arasındakı aracların hepsını tek tek gecmeye nereye kdr dayanabılırdı o sıcakta? benım onerım sadece aracların kırılmaması ıcın.. haklı bulunur yada bulunmaz onu rpm ekıbının toplantılarında sız gorusuceksınız.ama bu sartlarda butun araclar sorun cıkarmaya musaıt,debrıyajından,yuryenıne,motoruna hatta o sıcakta arabanın ıcınden cıkamayan soforune kdr zararı var bence bı yerden cortlar dıye dusunuyorum
mami_makinen
10-06-2012, 22:56
Gelemesemde canli canli izledim cok zevkli ve guzel bi yaristi .. Ayrica uc sti biraz basinc methanol ve silik lastikle daha iyi sureler cikaracagi kesin .. Ne olsa eski arabam biraz fanatiklik yapim :)
Emre İlbi
10-06-2012, 22:57
fark varmı yaw sağla solla? aynı değl gibi sanki?
abi bilemiyorum, videodan gördüğüm kadarıyla aynılar,
arada iki taraftada kesintiler oluyor,
o yüzden net bi kare yakalıyamadım :icon13:
ancak 9.984 gibi gözüküyor
abi bilemiyorum, videodan gördüğüm kadarıyla aynılar,
arada iki taraftada kesin oluyor,
o yüzden net bi kare yakalıyamadım :icon13:
ancak 9.984 gibi gözüküyor
şu açıdan söyledim farkı, fotosellerin nasıl çalıştığını bilmiyorum hani atıyorum sağdaki reaksiyon olarak erken kalktı nizami oalrak o geçince iki taraf aynı zamanda mı başlıyor yoksa herkes kalktığı zaman mı acaba başlıyor süre sayımı
RPM EVENTS ve YARISMACILARI tebrik ederim
Emre İlbi
10-06-2012, 23:05
şu açıdan söyledim farkı, fotosellerin nasıl çalıştığını bilmiyorum hani atıyorum sağdaki reaksiyon olarak erken kalktı nizami oalrak o geçince iki taraf aynı zamanda mı başlıyor yoksa herkes kalktığı zaman mı acaba başlıyor süre sayımı
abi birde böyle bir kare yakaladım,
9.885, gene kesik çıktı,
çok uğraştım ama net olmuyor :icon13:
http://i47.tinypic.com/2hn1hd0.jpg
Antalyalogy
10-06-2012, 23:18
Edit
Daha net bir resim yakaladım
http://img269.imageshack.us/img269/8223/msky10062012.jpg
SubieGuy
10-06-2012, 23:21
..
Video boyunca iki sayaç aynı gidiyor, bir oto fotoseli geçtiğinde o taraf duruyor, diğeri devam ediyor, ki diğer araç ta geçene kadar. Bu sistemde reaksiyon süresi yok, ışık sönünce sayma başlıyor.
Edit: bir sonraki postta mantıklı açıklama var.
Emre İlbi
10-06-2012, 23:25
Bunu diyordum, birisi 9.X84'te durmuş iken, diğeri 9.941'de devam ediyor ise, duran süre 9.984 olamaz, en az 9.884 olmalıdır.
Video boyunca iki sayaç aynı gidiyor, bir oto fotoseli geçtiğinde o taraf duruyor, diğeri devam ediyor, ki diğer araç ta geçene kadar. Bu sistemde reaksiyon süresi yok, ışık sönünce sayma başlıyor.
Neyse, kılı kırk yardık ama mühendis damarım tuttu, sürenin 9.884 olduğuna inanıyorum....
abi şuan ikiside saymaya devam ediyor, 9.940küsürdeler,
bir kare daha ekledim, ordada 9.885deler
SubieGuy
10-06-2012, 23:26
9.885, gene kesik çıktı,
Bu foto ile iş değişti, benim yanıldığım ortaya çıktı. :rolleyes:
solda 09.885 varken sağda da 09.885 var olması lazım, son süre de 09.X84 olduğuna göre ve .885i gördü isek ancak bir sonraki .984 olabilir.
Evet gece gece beyin cimnastiği sonra erdi, sanırım süre 9.984 :D
Emre İlbi
10-06-2012, 23:32
Bu foto ile iş değişti, benim yanıldığım ortaya çıktı. :rolleyes:
solda 09.885 varken sağda da 09.885 var olması lazım, son süre de 09.X84 olduğuna göre ve .885i gördü isek ancak bir sonraki .984 olabilir.
Evet gece gece beyin cimnastiği sonra erdi, sanırım süre 9.984 :D
Başta İsmail abi olmak üzere, herkesten özür dilerim,
çok irdeledim, biraz takıntılıyım sanırım :icon13:
@Subarucu abi senide yordum kusura bakma :)
tekrardan emeği geçenlerden ve katılımcılardan allah razı olsun,
herkese teşekkürler, bilgisayar başından takip etmek bile çok keyifliydi :)
alpergti
10-06-2012, 23:39
öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkürler...sıcak harici sorunsuz bir yarış oldu...cumartesi günü 13.037 yapınca baya bi neşelendik ve kendimizi ilk üçe attık...hedef bugün arabanın canını almaktı ve gürkan kardeşimin m3 le ilk kalkışta benimde inanamadığım bir hareketi yaptım gaz pedalı takılınca debriyaja bastım sonuç 13.037 ve debriyaj bilyası pert:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=sQg9ZfdSAWI&feature=youtu.be
akabinde debriyaj aşağıda kavramaya başladı ve istediğim vitesleri atamadım... hedeflediğim 12.9XX li süreyi görmekte nasip olmadı...daha sonra aydan filizin gerekiyosa parçala ve sok taktiğiyle 1.liğe ulaştık...emre ekinide burdan tebrik ediyorum atmosferik 1.6 best time yaptı 13.035 :D yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...
tebrikler; yarışmacılara, organizatörlere ve sponsorlara..
inanılmaz sıcaga ragmen son 2 günde oldukça zevkli geçti.
turbo saxo, k20 siyah vtec kasa ve 2.0l, oem beyin, enjektör ve 18g turbo ile 10.8 yapan orhan abiye ayrıca tebrikler..
Çok güzel 2 gün geçirdik.
c.tesi mangalı vss..
pazar yarışı, lastik kokusu ve çata pata seslerine doyduk resmen.
uzun zaman sonra, bir çok güçlü araç bir araya geldi.
13.sn. grubu harika çekişmeler yaşandı.
daha üst grublar herkezi doyurdu gerçekden.. TR rekoru çok iyi oldu vth lı pistde, Hilminin dedigi gibi pamuk eller ceblere:D güzel bir kaynak yaratırsak pisti 100m vth larsak 8 sn. hayal deil...
pistde dogan kırbaşla çok konuştuk,projettör takılacak:icon_tup: gece yarışları daha keyif verir. :)
inşallah trübünde yapılırsa bugunkü padok vs.. dail olmak üzeri kalabalıgı dagıtabiliriz.
yarışan,emegi geçen,gelen herkeze teşekkürler..
special thanks dino'ya yine harika bir yarış yönetdi.
Erol hocam herşey mükemmeldi ama bide güzel acıdan gösterecek saglıklı bir kamera işine girerseniz süper olur. Gerçi gelecek yarışa ordayız ama bugun en cok bu dertten muzdariptik :)
Başarılarınızın devamını dilerim.
Bilmeyenler için tabela olayınıda anlatayım..
akşama dogru skorbort'da biraz sorun yaşadık bir çok kez ışıklar elle ayarlandı. daha sonradan kesik olarak göstermeye başladı,onarılacaktı ama 30-40dk sürebileceginden; hem az araba kalışı hemde saatin iyice ilerlemesinden dolayı hiç müdalede bulunmayıp yarışı tamamladık.
9.885, gene kesik çıktı,
-HAKTAN-
11-06-2012, 00:28
Bu arada istanbula donen arkadaslar topcular feribotu full çakılı...
tegci_09
11-06-2012, 00:41
Mukemmel bir yaristi sicaklik haricinde emegi gecen herkese tskler resmen doyduk bugun :-)
Eray Yümsel
11-06-2012, 04:27
çok güzel bir gündü tenekem beni yine üzmedi tüpten direk nos bastım jetsiz yinede kırılmadı :D çok kötü derece yaptım çünkü bir gram tutunamadım 2.viteste kalktım 1.vites gibi sardım öle diyim geriden çok hızlı yetiştim ama mortingen şıtrayze olduk 13.9 la kapadık günü düzgün 2 lastik alaymışım 12 lere inerdim :D kısmet bitaraftan üzüldük bitaraftan sevindik ismail şen abimizin oğlu kenan kardeşim UC STI ile 10.6 ile çok güzel derece cıkardı subaru ile 1 kupayla döndük darısı bidaki yarışa bize artık ders aldık demekki drift spec drag a girilmicek :D
burdan emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim uzun zamandır böyle eğlenmemiştim .bundan sonra bu işi çok daha ciddiye alıp katılmak istiyorum.eminim Bilalde aynı fikirdedir :)
Burdan desteğini hiç esirgemeyen dükkanım atölye özgeye ve fedai ustama .Hilmiye beni bu işi cesaretlandirdiği için (hilmi sana yazıcaklarım az kalır ADAMSIN!!!) .Özgüne kalkış tüyoları için.mehmet başere her zaman hızlanmama destek olduğu için bekir paşaoğluna beni hakkıyla geçip hızlanmama sebep olduğu için..Bundan sonra ALLAH kısmet ederse pistlerde bol bol görüceksiniz..
HaLuK-35
11-06-2012, 07:02
Öncelikle emegi gecen herkese tesekkurler,bu işe gonul veren bu kadar insanı bir araya getirip guzel bi gun gecirmek herseye bedel zaten..
Günü kendi açımızdan yorumlucak olursam ; bi nevi kendimiz ettik kendimiz bulduk hesabı oldu,yarış öncesi pazar gunu seeding suresine göre eşleşme yapılacagını hesaba katmadık,nasıl olsa her turlu sınıf 3 te yarıscagımız için seeding te fazla kasmadım arabayı,millet cumartesi gunu antremanlarda 20 kere kalkmış en iyi suresini yakalamış cekilmiş kenara,ben 2 sefer kalktım döndum eve yattım :) bu durum buyuk bi dezavantaj yarattı bize pazar gunu,grubumuzda cok fazla arac vardı,tam da öğlen sıcagına denk geldik,önce 131 le kalktık 1 kere o aldı 2.sini biz aldık skor 1-1 ken arkadaslar sorun yasadılar cekildiler kenara,ondan sonra yanılmıyosam plakası 34 cuk olan s2000 geldi onu da eledik,ondan sonra reg 106 gti geldi onu da eledik,ondan sonra gurkan arkadasımızn m3 le kalktık ilkini kafa burun bitirdik ve bizim araba iflas etti bu sefer,o kadar sıcagın altında ust uste zorla zorla baskı balata ayırmamaya basladı,hamur gibi deyim yerindeyse :) ve kalkamadık bi daha.biz altta zorlu rakipleri tek tek elerken seedingte iyi sure yapan araba 2 kalkışta işi bitirdi :) saglık olsun seedinglerde 13.50 yaptıgımda bıyık altı gulen arkadasların yuzunu 13.06 yapıp tabana indigimde gormek baska turlu bi keyif veriyo insana,henuz limitte değiliz 2-3 el ates etcek kursunumuz var bi daha ki sefere onları da kullandıgımız zaman bakalım 12 lere indirebilecek miyiz aracı..
Burdan her zaman oldugu gibi herseylerini bırakıp yanımızda olan izmirdeki dost cevremize,crm performans suat usta ve ekibine,Antalyalı adam gibi adam alper abimize ,ve diğer adını unuttugum emegi gecen tum arkadaslara tekrar tesekkurler,AC 6310 Efsanesi son hız devam edecek.. ;)
bide dipnot olarak bu işi şampiyonlar igi usulu yapamıyo muyuz? yani mesela 13-14 sn grubundaki arabaları kura usulü veya baska bi turlu birbiriyle eşleştirip yenilen elenir yenenler aralarında devam eder vs tarzı,en azından alttan uste dogru cıkmaya calışan araba kendini bitirmemiş olur,ha olmuyosa da yapcak bişey yok seeding suresini tabana cekmek için kuru fasulye pilav dediğimiz tarz piston + 52 egzantrkte yetti bize cok sukur daha da iyisini yapabilecegimizi görduk hayırlısı bakalım :) ..
Haluk BIYIK
gürkan18
11-06-2012, 07:16
şu eleme usulü cidden çok kötü sanırım ben 6 araba eledim ama resmen arabam şişti 5 dk izin aldık ama soğumasına yetmedi bile en son alper abiyle kalkarken komple şişti araba hiç yürümedi bende zorlamamak için bıraktımhaluk abininde dediği gibi şampiyonlar ligi gibi elemeli olsa süper olur arabalarımızda o sıcakta bu kadar zorlanmaz bence
ayrıca şunuda belirtmek istiyorum arabam hakkında nos basıyo diye söylemler duydum dragtan sonra öyle bişey kesinlikle yoktur nosla falan işim yok ismail çamda arabamın kaputunu açıp baktı inanmayanlar onada sorabilirler
aylar öncesinde forum ortamındaki atışmalar unutulmuş yerini centilmenlik tatlı rekabet almış :)
Drag tüm küskünlükleri unutturmuş gibi hissettim. Çalıştığım için orada olamadım videoları fotoları merakla bekliyorum. Emek veren gönül veren herkese teşekkürler.
arkadaşlar yarışların tekrarı hangi kanallarda ve saat kaçtaydı
Bu sene gelemedik ama diğer yarışa ne olursaolsun gelmek istiyorum :)
gece yarışları olursa çok daha güzel olur diye düşünüyorum :)
yarışın her saniyesinde kalite vardı ;)
uc sti ye ne oldu o arada yayın gıttmıştı ?
Muhteşemdi çok eğlendik..
Organizasyonu yapan arkadaşlara, bütün katılımcılara ve 50 faktör güneş kremi alın diye basbas bağıran arkadaşa çok teşekkürler.
İzleyicilerde kanımca seviyeliydi.
Bütün güzelliklerle birlikte birkaç yapıcı eleştiri yapmak istiyorum bir çoğunu sizde zaten farkındasınız ama imkanlar el vermiyor.
Hemen değiştirilebilecekler.
-Eleme sistemi değiştirilmeli aynı araba arka arkaya 10 küsü kalkış yaptı. Öldü bitti araba.
-Finiş tarafına sunucunun sesi hiç gelmiyor megafon sayısı arttırılmalı.
-Işıklandırma çok maliyetli olmayacaktır. Gece yapılsa şı yarış sıcaklardan kırtuluruz en azından.
-Ölçüm sisteminin ekranı küçük, tek taraaflı(sadece start tarafından görülüyor). sürekli yanmak gerine tarayarak sayıları yazdığından kameradan gösterilemiyor.
Para ve zaman olduğunda değiştirilebilecekler
-Tribün!!! Ama üstü kapalısından. Yeterli tribün olduğunda insanlar sarkarak duvara çıkarak yarışı izlemek zorunda kalmayacaklardır.
-Köprü!!! o sıcakta pistin etrafını dolaşmaktansa üzerinden geçmek akla yatkın gelmeye başlıyor. Özellikle beyin sıcaktan sulanınca. Belediyeler üst geçitleri hep söktü belki bu bedavaya bulunabilir. Köğrü yerine alt geçit daha kullanışlı olur aslınd. Köprü olunca insanlar ordan izlemek istiyor. Alt geçit pek mümkün olmayacaktır.
-Üstü kapalı, geniş, insanların kesinlikle giremeyeceği padok alanı.
-Bolca VHT
-Duvarların beton yapılması Allah korusun o duvarların araçları tutabileceğini zannetmiyorum.
ekleme editi gelebilir şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Çok Mukemmel Bır Organızasyondu
Gercekten harıka bır hafta sonu geçirdik Yok yorulduk hala kendıme gelemedım ama her sey cok guzeldı..
Turkiye Drag rekoru ıcın Ismaıl abıyı tebrık ederım Mukemeldı gercekten
Batu ve Tork garajın sıyah Gc8 Harıkaydı
Ahmet abı Saxo turbo ıle Harıkalar yarattı kendı rekorunu kırdı Tebrık ederım :)
Kemalcan Bıze cok zevklı bır yarıs ızlettı harıka pılotaj ıle gercekten arabanın hakkını verdı Adamsın Kemalcan tebrık ederım :)
Emre ekın Cok daha ıyı sureler cıkcagına emınım kanka tebrıkler :)
Hulk ve Cem abı benı tekrardan turbo cıvıclere aşık ettı
bır sonrakı yarısta kesınlıkle dahaı ıyı sonuclar cıkacaına emınım :)
Bılal ıcın sanırım ılk tecrube oldu drag arabanın maşallahı var her sey ılerleyen yarıslarda cok ıyı olacagına ınanıyorum
RPM Race Evets Ekınıbıne cok cok tesekkur ederım harıka bır organızasyondu
Mısafır perverlıgınız ıcınde ayrıyetten cok cok tesekkurler :)
punto_multijet
11-06-2012, 08:30
Doğan abiden N/A Hayabusa kalkışı
8fmWM6qLwac
volume81
11-06-2012, 08:42
dün körfez'de hiç takip edemedim bildiğim Msky'ın TR rekorunu kırdığı ve 9 sec. koştuğu şimdi çay ve sıcak simit eşliğinde son 40 sayfayı okumaya çalışıcam :D ofisde vakit başka türlü geçmiyor zaten :D
Dizeller gene çok iyi zaman yapmış, 106'tılarada maaşallah, körfezde anca 280 metrede yürür, 400'de yetişemez denen araçların çok üstünde arabalara kafa tutmuşlar.
kaliteli organizasyon.. herşeyiyle dört dörtlüktü gerçekten..
vth çok iş yaptı herkesin süreleri baya aşağılara düştü..
teşekkürler RPM ekibi...
Eyup Duygun
11-06-2012, 09:08
Uzun zamandır bu kadar güclü arac ılk defa bır araya geldı sanırım.
Bütün gün ayakda durduk ve cok fena yandık günesten :):)
Herseye degermıs , mskyin Türkiye derecesinden , dizel ibiza 11.2 koştu , saxo turbo sabah bozuldu aksam tamir edilip geldi , n/a 106'lar cok güzellerdi , subarların 3'ü de süperdi ayırt edemicem bütün arac sahiplerine maşallah.Bizlere bu güzellikde yarıs izlettirdikleri icin..
Saxoya ayrıca cokcok maşallah 11.1 ile kendi süresini kırdı fwd olarak , basarıların devamını beklıyoruz heryerde izlemeye geliyoruz..
KCANN_220
11-06-2012, 09:12
acayıp yorucu ama bı kadar zevklı 2 gun gecırdık emegı gecen herkezın elıne saglık..:)
2 senedır ugrasmalarımızın paramızın zamanımızın karsılıgını aldık cok sukur rabbım nasıp ettı TR n/a rekorunu kırdık yanlıs bılmıorsamda bı kac kerede gelıstırdık..:)
cumartesı talıhsızlık oldu dss akısı kestım daha bı kere antremana cıkmıstım Allahtan hemen ustam hemen yola cıktı akıs yetısrdı bna orda deıstırdık ve su anbu durumdayız..:)
lafı uzakmaya gerek yok bunlar fani seyler onemlı olan emeklerın karsılıgını vermek bunları konusmak..
basta AYDOGDU garage olmak uzere mustafa abıme mehmet abıme cıraklarımıza,yanımda olan bna hıc desteklerını esırgemeyen kardeslerım efe,bulut,orkun,tolga,tunc 'a,kendı aracıymıs gıbı gıbı kosturan belkıde bnı rekora en cok zorlayan adam gıbı adam selcuk abıye,yıne kendı aracı gıbı kosturup benzın yetıstıren takımını beyın gucunu yardımlarını hıc esırgemeyen erkut abıme, we son olarak pıstte zar zor yaptıgımız ayarla gunu mukemmellestıren edo typeR erdem abıme cok tesekkur edıyorum Allah sızı basımdan eksık etmesın bna cok guzel 2 gun yasattınız umarım bnle aynı duyguları paylasmısınızdır herkeze sagılar sevgıler..:)
Tüm araclara ve organizasyonu düzenleyenlere tebrikler!
Msky ile harikalar yaratıp 9 saniyeleri gören İsmail abi'ye ise ayrı bir tebrik ve alkış!
Rpm ekibi yine güzel bir organizasyona imza attı..bütün ekibe teşekkürler :)
Düşük devirde kalktım ve umduğumdan daha iyi bir zaman elde ettim..yarışta 2. Vitese atamadım bir daha ki yarışa artık..dereceye giren giremeyen tüm arkadasları tebrik ederim.
çok sıcaktı tribün şart ama artık gün boyu ayakta durmaktan yorgun düştük. bu kadar güzel ve gitgide profesyonelleşen bir organizasyonda trubinde artık olmalı. biz neysede ankarandan,istanbuldan antalyadan kocaelinden vsvs izlemeye gelen seyirciler bile vardı gün boyu sıcağın altında ayakta durup gece direksiyon sallaması çok zor bi iş olsa gerek ilk olarak onlara helal olsun..
Rpmtürk ekibine kocaman bi Maşallah Allah sizleri başımızdan eksik etmesin sayenizde çok zevkli unutulmaz anlar yaşıyoruz.
yarışa döncek olursak bazuka,punisher ve hulkun sesi yorgunluğu bi anda alıyor maşallah kükrüyo arabalar kulaklarımızın pası silindi resmen..
bekir ustanın ibiza çok iyidi karşılığınıda aldı. gazihanın polosu 3.4. viteste nasıl uzadığını hiç unutmucam çok başarılıydı.
alper biraderim 106 konusunda liderliğini sonuç ile birkez daha herkese kanıtladı tebrik ederim..
ama tartışmasız izlemesi en zevkli olanıda Msky dı. kalkmaya başladığı an herkes sağ sola kaçışıyodu :) bence o arabayı kullanmak zaptedmek hiç kolay iş değil çok başarılıydı tebrikler..
özellikle ilk kalkışında 9.küsürlu saniyeleri gören ismail abi nos basmadım demesi herkesi bitirdi :D arabası çok başka bişey helal olsun ismail çam'a. oraya gelipte bize bu güzel görsel ve işitsel zecki yaşatan herkes de teşekkürü haketti :)
kara_baskan
11-06-2012, 09:56
Arkadaşlar anca kalkabildim yataktan. Net Grup Birincileri Şu şekilde:
Sınıf -1
Cihan Sapmaz
Sınıf 2
Hüseyin Balkaner
Buğra Temel
Bulut Yeğin
Sınıf 3
Alper Akgün
Ersin Vardar
Gürkan Cengiz
Sınıf 4
Egemen Cömertoğlu
Kemalcan Kalkır
Mehmet Gazihan
Sınıf 5
Mehmet Başer
Orhan Gül
Hilmi Aynacı
Sınıf 6
İsmail Çam
Muhammed İsmail Şen
Batu Özçile
Daha detaylı açıklamaları kendime geldiğimde inşallah yazıcam. Mesajları henüz okumadım. İnşallah kötü bir yorum almamışızdır :)
Az önce sonuçlara baktim..ikinci seferde 2 ye atarak 13.324 yapmışım..keyfim nasıl yerine geldi anladım ki daha iyi süreler çıkacak :icon_tup:
PPR engineering
11-06-2012, 10:06
Cok sicakti ama organizasyon gayet guzeldi keyif aldik 12.225 le kemalcan turkiyr na rekorunu kirdi masALLAH.videolari cektik cekerkende kizardik yakin surede ekleriz.kardesim masALLAH hem cok guzel kaldirdin hemde arabanin kondusyonu mukemmeldi.
imkanımız olsun 100mt vht dökelim n/a araçlar 11sn. rahat iner..
bilmeyenler için vht nin bir varili 250$
100m. için 5 ila 7 varil gerekli.. aralara dökmedigimiz takdirde!!
aralarada girilirse bence 2 katına çıkar varil sayısı
hilmiden bu konu için başlık bekliyorum :)
Organızasyonun tek kotu yanı
Wc Yoktu
Elımızı yuzumuyu yıkacacak su yok tu
tribun yoktu
ama bunlar yapılmacak olmayacak seyler degıl zamanla olur gercekten cok profosyonel bır ekıp ve organızayondu :)
Ayrıyetten Cumartesı gecesı Çalan Orhan gencebay Ayşem Hala kulaklarımda :D :D
bence c.tesi gecesi orhan gencebay iyi gitti.:D
bence c.tesi gecesi orhan gencebay iyi gitti.:D
Abi deme dun butun gece kulagımdaydı
Hıc dınlemedıysek o gece 15 kere dınledık herhalde :)
:D:D:D
pazar sabahı torpil sesleri ile uyandık bu arada :D
KCANN_220
11-06-2012, 10:12
sonra rebrıklere gelırsek eger..:)
en basta alper Akgune tebrıkler adamsın adam zoru sevıyor ve basarıyor taktıre sayen bı sure..:icon_tup:
sarı m3 le gursel kardesıme..:icon_tup:
131 turbo ömer abıme helal olsun..azmettı ama motor artık dayanamadı saglık olsun dıor bundan sonra hep akhısardayız dedı..:)
sako ahmet abımınde ellerıne saglık cok sevındım onun adına emeklerının karsılıgını aldı butun guzellıklerı hak edıcek bı adam kendısı helal olsun..:)
adem abıyede tebrıkler ılk yarısında cok gusel sure yaptı dahada gelıstırcegı kesın zaten..:)
PPR kan abıme tesekkurler bnm ıcın butun yarısı cekcem dıe ugrastırtı kahroldu orda..ayrıca ellerıne saglık kapak polıshım zımba..:D
we son olarak gene mukemmel bı rpmturk organızasyonu ellerıne saglık hersey ıcın tesekkurler ızmır aılesı..:)
punto_multijet
11-06-2012, 10:12
Organızasyonun tek kotu yanı
Wc Yoktu
Elımızı yuzumuyu yıkacacak su yok tu
tribun yoktu
ama bunlar yapılmacak olmayacak seyler degıl zamanla olur gercekten cok profosyonel bır ekıp ve organızayondu :)
Ayrıyetten Cumartesı gecesı Çalan Orhan gencebay Ayşem Hala kulaklarımda :D :D
o geceden snra uzunca bir sure Orhan Gencebay dinleyeceğimi zannetmiyorum :D
Bulut Y.
11-06-2012, 10:15
bidahaki yarış ne zaman ? :D
Her zaman olduğu gibi mükemmel bir akhisar drag günü daha geçirdik.
Bütün emeği geçenlerin pilotların teknik ekibin emeğine sağlık.
Birçok arkadaşımızla abilerimizle tanışma fırsatı bulduk bilgi alışverişi yaptık sohbet ettik.
İsmail abiyi, Ahmet abiyi ve Kemalcanı tebrik ediyorum.
Bilal abi yeni setup'ınla tekrar izlemek istiyoruz inşallah. Seninle sohbetde çok keyifliydi ayrıca tekrar teşekkürler abi:)
kalktım konya ya gittim asıl drag org. gitmedim, hoş gitmemek değil bugra ya söz verdiğim için gelemedim, yoksa RPM in yarısını izlemek formulayı loca da izlemekden zevklidir..
gürkan18
11-06-2012, 10:29
Az önce sonuçlara baktim..ikinci seferde 2 ye atarak 13.324 yapmışım..keyfim nasıl yerine geldi anladım ki daha iyi süreler çıkacak :icon_tup:
sonuçlara nerden bakıyoruz acaba?
Tüm yarışmacılara ve bu organizasyonu düzenleyen ekibe sonsuz teşekkürler. Lâkin RPM Race Events ekibine ayrı bir teşekkür etmek gerek. Zira öğlen 13:00 gibi kalkıp, önce kahvaltı eşliğinde ardından da öğlen sonu patlamış mısır, kola eşliğinde rahat rahat evde yarış izlememizi sağladılar. Cidden yarışa gidemeyenler için büyük bir nimet bu. Yalnız kesilmeler çok oldu; yarışı düzenleyen ekip bunun da farkındadır; umarım güzel bir çözüm bulunur. Denilsin ki, şurdaki üyelerden bile 5'er 10'ar birşey toplansın, iyileştirmeler yapılacak; kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.:)
Bu arada bu eleme sistemi de değişir mi değişmez mi bilmiyorum ama dün üzüldüğüm 2 araç vardı. Biri bu mesajda da adı geçen 131 Turbo, diğeri de sarı E36 M3. İkisi de geçtiler geçtiler geçtiler; sonra maalesef elendiler.
Bulut Y.
11-06-2012, 10:39
12.8 olan TR N/A rekorunu tek yarışta 3 kez geliştiren ve 12.255 e taşıyan Kemalcan kardeşimi tebrik ediyorum emeklerin bebeklerin ve yağlı ellerin karşılığını aldı helal olsun.
Antrenman ve yarış gunun kayıt yapan oldumu sıteden yada RPM Team komple yarıs kaydı yayınlanıcak mı ben ızleyemedım barı vıdeo dan o atmosferı solumak ıstıyorum.. sesımı duyun pilizzz
MaNiSaLı
11-06-2012, 10:47
mükemmeldiiiiiiiiiiii :D
nedenir başka bilemedim ;)
sıcak-baş ağrım-falanım-filanım hiçte keyfimi kaçıramadı TR nin enleri oradaydı :)
daha ne olsun tüm emeği geçen ekibe ve rpm e sonsuz teşekkürler...
HaLuK-35
11-06-2012, 10:49
Sonuclara bi daha baktım 3 tane 106 gti n/a 13 tabanına inmiş,sacı uzun olan kzanmış :) emre ekin 3 106 arasında tabelada minicik bi farkla da olsa en iyi sureyi yapmış ama adam tek kalkış yaptı ve ilk 3 e girip kupa alamadı benim gibi,bu sekilde olunca garip oluyo biraz :D
tursurayn
11-06-2012, 10:58
RPM ekibine tesekkürler organizasyon güzel di yanlız wc ve su sorunu ve tribünolayı çözelsi daha iyi olur gece yarışı olacagını duydum inşallah olur kremlenme ve amele yanıklarından kurtuluruz...
bir daha ki yarış tarıhı bellimi ????????????
ilkolarak rpm ekıbıne cok tesekkurler. muhtesem bır ekip..
yarısan butun arkadasların emegıne saygı duyuyorum. muhtesem bır atmosfer wardı.
o gectı bu gecıldı, o ok gıbı kalktı bu zımba gıbı kalltı vsvs..
Günün en guzel olayı hılmının kupayı ahmet abıye onun hakkettıgını düşnerek bırakmasıydı.. adamsın lan hılmı takdırlık adamsın:) hırs yok sende.hep boyle kal kardesım..
punto_multijet
11-06-2012, 11:00
bu listede bi yanlışlıkmı var tarih 22/05/2011 diyo ve kadir uras honda civic typer yazıyo ?
tarih olayı yanlış yazılmış sitede bende bildigim surelerden teyitledim dogru oldugunu mesela İsmail abinin süresi gibi. Kadir abide Clio da sorun cıkınca Type-r ile katıldı.
tursurayn
11-06-2012, 11:00
bu listede bi yanlışlıkmı var tarih 22/05/2011 diyo ve kadir uras honda civic typer yazıyo ?
tarih kısmı yanlış olabilir yanlız kadir abi civic typerla yarıştıgı dogru :)))))
EmrahERKAN
11-06-2012, 11:04
bir dahaki yarış tarihi 8 temmuz diye biliyorum ben
Bulut Y.
11-06-2012, 11:06
Type-R la ilk drag deneyimimdi hatta arabayı ilk defa pistte kaldırdım.
Cumartesi günü antremanlarda, seedinglerde ve ilk round'ta güzel sürelere imza atsamda 2 ve 3. roundta soguk kanlılıgımı koruyamadım. 205 gti'a geçildim ve 3. oldum.
RPM ekibine boyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ederim. Yarıştan çok yeme içme mangal başı muhabbet peşindeydik her zamanki gibi :D :D
LACİ VTEC Metin Abime Selamlar saygılar.
hsyn_çvk
11-06-2012, 11:09
üst üste kalkışlar ile ilgili olarak yarışın organizatörü ve spikeri sıfaTı ile şu açıklamayı yapmak isterim;
sınıf 3'te alper akgün seeding'de 13.037 yaptı ve sınıf 3'ün en iyi seeding derecelerinden birisini yapmış oldu.
Sınıf 3'te murat 131 turbo arac ıse bır seedıng yaptı ve dıyelımkı 13.876'lık derece yakaladı ve 13-14 sanıye grubunda yarısıp kupa alabılmek adına bız baska kalkmıycaz bunu baz alın dedı ve bu derecesı baz alındı ama aslında 131 turbo 12.995 lerı yarısta cıkardı..
Eger yarısta 12.995 yapan aracı ıle (seedıng turlarından sonra aracta herhangı bır degısıklık yapılmadıga gore bu sure seedıng kalkıslarındada olusturulabılırdı yanı) seedıng kalkıslarında 13.100 luk bır derece yakalamıs olsaydı mınımum 5 kalkıs az yapıcaktı ve bolece aracı cok kalkıs yapmamıs ve sorun cıkarmamıs olucaktı,belkıde sınıf 3 un bırıncısı olucaktı.
Yanı ust uste kalkıs yapmakta sadece 1 kalkıs yapıp sınıf bırıncısı olmakta arac surucusune ve aracın sınıfındakı performansına baglı burda bır yanlıs ısleyıs soz konusu deıldır,saygılarımla..
edo typer
11-06-2012, 11:13
üst üste kalkışlar ile ilgili olarak yarışın organizatörü ve spikeri sıfaTı ile şu açıklamayı yapmak isterim;
sınıf 3'te alper akgün seeding'de 13.037 yaptı ve sınıf 3'ün en iyi seeding derecelerinden birisini yapmış oldu.
Sınıf 3'te murat 131 turbo arac ıse bır seedıng yaptı ve dıyelımkı 13.876'lık derece yakaladı ve 13-14 sanıye grubunda yarısıp kupa alabılmek adına bız baska kalkmıycaz bunu baz alın dedı ve bu derecesı baz alındı ama aslında 131 turbo 12.995 lerı yarısta cıkardı..
Eger seedıngde 12.995 yapan aracı ıle 13.200 luk bır derece yakalamıs olsaydı mınımum 5 kalkıs az yapıcaktı ve bolece aracı bozulmamıs olup belkıde sınıf 3 un bırıncısı olucaktı.
Yanı ust uste kalkıs yapmakta sadece 1 kalkıs yapıp sınıf bırıncısı olmakta arac surucusune ve aracın sınıfındakı performansına baglı burda bır yanlıs ısleyıs soz konusu deıldır,saygılarımla..
kanka s2k senın turbo olsa o sıcakta 10 12 kez sıfırdan ard arda dıkmek ıster mısın? bırde burdan dusunmek lazım:)
edo typer
11-06-2012, 11:15
padok aslında genıs olsa ve ınsan olmasa gruplar sıra sıra alınsa aslında boylece kalkıs yapan aracta dınlenmıs olur ama bunun ıcınde o padok alanının en az 5 kat buyugu lazım:)
HaLuK-35
11-06-2012, 11:19
bu konuda orda arka tarafta otururken en az 15 kişi ( bu sadece benim duydugum tabi) aynı konuda konusuyodu bana da mantıklı geldi,ben kendi fikrimi soylerken ust uste kalkma konusunda organizasyonda bi yanlış işleyiş oldugu için soylemedim daha mantıklı bi durum bulunamaz mı dye dusunuyorum sadece sesli bi şekilde ;) herkes cumartesi gunu antremana gelip 30349039 defa kalkış yapamıyo en iyi sureye inene kadar ,halbuki yarıs basladıktan sonra belkide butun arabalar seeding suresinin cok ustune cıkmayı basardı biraz alışmakla da alakalı,e adam geldi pazar sabah paldır kuldur 2 seeding yaptı aldı 13 800 sure sonra tırmala babam tırmala seedingte 13 dibi yapıp tabana ineni gorduk ama bu 1 kerede olmuyo defalarca deneme yapıldıktan sonra oluyo benim ki sadece bi dusunce yine soyluyorum yoksa yine nasıl olması gerekiyosa oyle olcak zaten,ki benim içinde sorun degil :) görcegimizi gorduk alcagımız dersi aldık,8 temmuzda öğlen 3 te baslarım akşam 8 e kadar gider gelirim pistte antreman stili 13.01 i gorunce bu benim seedingim derim gecer giderim :p :) yanlış anlamayın sakın yapıcı bişeyler olsun diye uzun yazıyorum yoksa her zaman ki desteklerimizden organizasyondan ne kadar memnun kaldıgımız belli zaten,hepiniz sevidigimiz takdir ettiğimiz abilerimiz,kardeslerimizsiniz :)
hsyn_çvk
11-06-2012, 11:21
kanka s2k senın turbo olsa o sıcakta 10 12 kez sıfırdan ard arda dıkmek ıster mısın? bırde burdan dusunmek lazım:)
erdem eger araban ıyı ıse ust uste kalkmassın kanka,bıdaha oku yazdıgımı
dıyelım benım turbo s2k aracım var ve seedınglerde 12.678 yapıp 12-13 sanıye grubuna gırdım ve aynı grupta en ıyı seedıng 12.078 bu adamla aramda yarım sanıye var yanı..
sımdı bu adamın arabası benım arabamdan daha hızlı olduguna gore ben 12.078 den daha kotu bır derece yapmıs olan 12-13 sanıye grubundakı aracları eleyıp 12-13 sanıye grubunun en ıyısı olan 12.078 yapan aracla yarısmaya calısırım...
kuradan bahsedılıyor arkadaslar 12-13 sanıye grubunda 12.078 yapan aracla 12.876 yapan ıkı arac fınısh'den gecerken aralarında ne kadar fark olur herkes bılıodur herhalde...
yanı aracı daha hızlı olan,aracına daha fazla para harcamıs olan her zaman sınıfında avantajlıdır;
en yakın ornegıde sınıf 3 bırıncısı alper akgundur,adam cıktı seedıngde 13.037 yaptı belkıde 12.987 yapıcaktı ama ayagını gazdan cekmedı cunkı kupa almaya deıl aracının suresını gormeye geldı,eger kupa almaya gelmıs olsaydı 13.037 yapmazdı cunkı 13.037 12.999 lu dereceye yanı sınıf 4 e cok yakın bır derece herhalde 0.037 sn'lık bır ayarlama yapamaz alper arkadasımızda.
ard arda dikmiceksen sıralamalarda yapıcaksın iyi zamanı çekiceksin kenara yapailicek bişi yok bence çoook mantıklı bir iştyaptı deniz sıkıntıı olduğunu düşünmüyorum aaa 14 yaptım ama ben kafama göre yarışım demek olmaz kardeşlerim :D
bu yarışlarda seeding'in ne kadar önemli;) oldugunu anladık..
alper akgün en iyi seeding'i ile girdi yarışa ve toplamda 2 yada 3 kere yarıştı ve birinci oldu.
hüseyinin verdigi örnek güzel..:) o yüzden
ama bence burda en etkili faktör güneş ti malesef gece yarışı olursa araçlar daha performanslı olurlar
meraba arkadaşlar daha yeni kendime geldim bi kaç kelime yazayım istedim
evet organizasyon kusursuz gibiydi
çok hızlı ve mükemmel araçlar vardı
gerçekten hepsi birbirinden güzeldi
msky ın motorunu yarıştan iki gün önce toplamaya başladık
problemler aksilikler falan yetişemedik arabayı yarışa cok zor bi şekilde getirdik gece saat dörtte zor bindirdik çekiciye sabah geldigimizde bitmiş durumda idim deneme kalkışı iin geldim
fakat araba hiç bir şekilde gitmek istemiyordu zaten bedenen yorgun olan vucudum resmen yıkıldı o arada tps nin çalışmadıgını gördüm çalışmayınca araç basınç çıkartamıyordu onu hallettik bu sefer bujiler basınç gelince sönmeye başladı zor bir buji oldugundan bulamadık ve gürkanın arabada ki sıtandart bujiyi takmak zorunda kaldık biliyordumki bujilere yüklenirsem beni yarı yolda bırakacaktı
bende onun için eger rakiplerimi geçebilirsem nosa basmayacaktım ve rekor geldi dediklerinde dünya benim oldu çünkü rekor için altı porttan hazırladıgım 200 hp lik nosu basacaktım ve gerek kalmamıiştı ve gitgide güvenim yerine geldi nossuz bir şekilde rekoru tazelemiştim ve bu beni çok sevindirdi sebebi biş dahaki yarışta deneyecegiz altı portu
motorla olan denememizde 1. vitesten 2 ye attıgımda nosa bastım ve anında bujiler eridi
üzerimde ki o yorgunluktan hiç bir eser kalmamıştı harika bir gündü oraya gelen yarışan organizasyonda bulunan ve izleyen her kişiye teşekkürlerimi bildiriyorum
türkiyemizde böyle hızlı araçların olması beni çok sevindiriyor ayrıyeten o hızlı araçlarda emekleri olan arkadaşları tebrik ediyorum bize böyle güzel araçlar seyretirdikleri içinde teşekkür ederim
imkanlarım el verdikçe sizinle olmaya devam edecem çünkü ben bu işi seviyom
beni yalnız bırakmayan sabaha kadar benimle promlemleri aşmaya çalışan erkan usta[TÜM OTO] ve ayhan çıtak kardeşime ayrıca teşekkür ederim
zamanları birileri Düzgün yazsssın Hepsinin Best time ını falan
HaLuK-35
11-06-2012, 11:28
dıyelım benım turbo s2k aracım var ve seedınglerde 12.678 yapıp 12-13 sanıye grubuna gırdım ve aynı grupta en ıyı seedın 12.078 bu adamla aramda yarım sanıye var yanı..
sımdı bu adamın arabası benım arabamdan daha hızlı olduguna gore ben 12.078 den daha kotu bır derece yapmıs olan 12-13 sanıye grubundakı aracları eleyıp 12-13 sanıye grubunun en ıyısı olan 12.078 yapan aracla yarısmaya calısırım...
kuradan bahsedılıyor arkadaslar 12-13 sanıye grubunda 12.078 yapan aracla 12.876 yapan ıkı arac fınısh'den gecerken aralarında ne kadar fark olur herkes bılıodur herhalde...
yanı aracı daha hızlı olan,aracına daha fazla para harcamıs olan her zaman sınıfında avantajlıdır;
en yakın ornegıde sınıf 3 bırıncısı alper akgundur,adam cıktı seedınde 13.037 yaptı belkıde 12.987 yapıcaktı ama ayagını gazdan cekmedı cunkı kupa almaya deıl aracının suresını gormeye geldı,eger kupa almaya gelmıs olsaydı 13.037 yapmazdı cunkı 13.037 12.999 lu dereceye yanı sınıf 4 e cok yakın bır derece herhalde 0.037 sn'lık bır ayarlama yapamaz alper arkadasımızda.
baskanım sen mantıken haklsıın ama arabalar kalktıkca kendini geliştrebiliyo sorun orda zaten :) ben cumartesi antremanda 13. 60 gordum ,yarısırken de zaten aynı surede kalsam 1 kere kalkar elenirdim ama yarısırken 13.06 ya kadar indim bu da elenmememe sebep oldu sonra kalktıkca kalktık ve yandık tesekkur ettn cıktık gittik :D olay bu yani
Buradan tüm RPM Race Events ailesine canı yürekten teşekkürlerimi sunarım gösterdikleri özveri ve bu güzel organizasyon için.
Bende yol lastiği ile 13.434 yaparak güzel bir süre yaptğıma inanıyorum.
edo typer
11-06-2012, 11:28
dıyelım benım turbo s2k aracım var ve seedınglerde 12.678 yapıp 12-13 sanıye grubuna gırdım ve aynı grupta en ıyı seedın 12.078 bu adamla aramda yarım sanıye var yanı..
en yakın ornegıde sınıf 3 bırıncısı alper akgundur,adam cıktı seedınde 13.037 yaptı belkıde 12.987 yapıcaktı ama ayagını gazdan cekmedı cunkı kupa almaya deıl aracının suresını gormeye geldı,eger kupa almaya gelmıs olsaydı 13.037 yapmazdı cunkı 13.037 12.999 lu dereceye yanı sınıf 4 e cok yakın bır derece herhalde 0.037 sn'lık bır ayarlama yapamaz alper arkadasımızda.
kankacım bak sımdı haluk arkadasta ustte yazmıs,
ctesı gelenler antreman yapabıldı,pıstte alıstı suresını gelıstırdı.. kemalcanla ctesı ayar yaptık 1 kere kalktı 12.770 yaptı,2cı kalkısına geldı aksın kafasını koparttı. elımızde aks yok antalyadan beklenıldı ve pazar sabahı seedıng yaptı. ctesı yaptıgı kalkıstan sonra ayar asamasındakı araca mudahele edemedık ve pazar sabahı aynı derecesını yaptı 12.720.. sonra ayarında degısıklık yaptık kemalcanın ızlenımı dogrultusunda ve sonrakı ılk kalkısı 12.400 sonra 12.350 sonra 12.225 arac kendını yarım sanıye ıyılestırdı..
baska bır ornek msky 10.800 yaptı yarısta 9 yaptı 1 sanıye ıyılestı..cunku mskyda motoru topladıgı gıbı gelmıs seedıngte sorun cıkınca ozgunle cıktılar sanırım soruna bakmak ıcın,duzeltıp geldıler..
soyledıgım gıbı ctesıden gelemeyenler var,araclarında sorun cıkanlar var,aracları ucu ucuna yetısenler var;)
2 basıt ornek verdım bırısı derecesını 0.5 sanıye dıgerı 1 sanıye gelıstırdı.. sen en ıyı bılensın butun gun yarısı sundun ne arabalar derecesını ne kdr dusurdu;) ama sonlarda ıflas ettı:)
alpergti
11-06-2012, 11:29
bu konuda orda arka tarafta otururken en az 15 kişi ( bu sadece benim duydugum tabi) aynı konuda konusuyodu bana da mantıklı geldi,ben kendi fikrimi soylerken ust uste kalkma konusunda organizasyonda bi yanlış işleyiş oldugu için soylemedim daha mantıklı bi durum bulunamaz mı dye dusunuyorum sadece sesli bi şekilde ;) herkes cumartesi gunu antremana gelip 30349039 defa kalkış yapamıyo en iyi sureye inene kadar ,halbuki yarıs basladıktan sonra belkide butun arabalar seeding suresinin cok ustune cıkmayı basardı biraz alışmakla da alakalı,e adam geldi pazar sabah paldır kuldur 2 seeding yaptı aldı 13 800 sure sonra tırmala babam tırmala seedingte 13 dibi yapıp tabana ineni gorduk ama bu 1 kerede olmuyo defalarca deneme yapıldıktan sonra oluyo benim ki sadece bi dusunce yine soyluyorum yoksa yine nasıl olması gerekiyosa oyle olcak zaten,ki benim içinde sorun degil :) görcegimizi gorduk alcagımız dersi aldık,8 temmuzda öğlen 3 te baslarım akşam 8 e kadar gider gelirim pistte antreman stili 13.01 i gorunce bu benim seedingim derim gecer giderim :p :) yanlış anlamayın sakın yapıcı bişeyler olsun diye uzun yazıyorum yoksa her zaman ki desteklerimizden organizasyondan ne kadar memnun kaldıgımız belli zaten,hepiniz sevidigimiz takdir ettiğimiz abilerimiz,kardeslerimizsiniz :)
cumartesi günü zaten ordaydınız bol bol deneseydiniz size denemeyin diyen oldumu...hatta beni uzaydan mı aradılar bizim süre 13.445 gel geç diye...süremizi yaptık arabayı kapattık dönüyoruz diye :D
B.Aktepe
11-06-2012, 11:31
Şöyle de bir durum var seeding süreleri için cumartesi günü en iyi süren senin seeding in sayılmıyor. Ben 4 kere kalktım. ilk kalkışta 13.03, ikinci kalkışta 13.04 yaptım. sonra seedingler başlandı dendi, o zaman da 13.07 yaptım. ikinci kalkışımda da kesicide kaldım 13.12 yaptım. 13.07 seeding im o sayıldı.
Ama ardarda kalkış için gerçekten bir çözüm bulunabilir mi bende düşünüyorum. belki herhangi bir kategoride 15 aracın üstünde kayıt var ise o grup 2 ye bölünebilir. 13-13.500, 13.500-14 kategorisi gibi. sadece fikir.
öyle bir dünya yoook :) beyler aksilikler bizim yüzümüzden değilmi organizasyon ne yapsın bence doğru işlemiş bir organizasyon
edo typer
11-06-2012, 11:34
ard arda dikmiceksen sıralamalarda yapıcaksın iyi zamanı çekiceksin kenara yapailicek bişi yok bence çoook mantıklı bir iştyaptı deniz sıkıntıı olduğunu düşünmüyorum aaa 14 yaptım ama ben kafama göre yarışım demek olmaz kardeşlerim :D
ozgun oyle bır yazıyorsun kı surdan dusun,
ısmaıl abının aracta seedıngte sorun vardı ve 10.800 yaptı deıl mı? o grupta 5 arac daha olsa toplam 8 arac eder ve ısmaıl abı hepsını gecer yanlıs mıyım? 7 aracla kalkması lazım 7x2=14 kalkıs mınımum.. o sıcakta yazık deıl mı? arka arkaya 14 kalkıs? debrıyaj mı dayanır aks mı? motor kırma ıhtımalı olmaz mı o sıcakta?
benım kı bır onerı kabul edılır edılmez,daha bu konuda yazmıcam.. dunyada boyle eleme sıstemlerı evet var ama baska turlude var..bırısını secıp en ıyısı bu demek ne kdr dogru?
hsyn_çvk
11-06-2012, 11:34
baskanım sen mantıken haklsıın ama arabalar kalktıkca kendini geliştrebiliyo sorun orda zaten :) ben cumartesi antremanda 13. 60 gordum ,yarısırken de zaten aynı surede kalsam 1 kere kalkar elenirdim ama yarısırken 13.06 ya kadar indim bu da elenmememe sebep oldu sonra kalktıkca kalktık ve yandık tesekkur ettn cıktık gittik :D olay bu yani
kankacım bak sımdı haluk arkadasta ustte yazmıs,
ctesı gelenler antreman yapabıldı,pıstte alıstı suresını gelıstırdı.. kemalcanla ctesı ayar yaptık 1 kere kalktı 12.770 yaptı,2cı kalkısına geldı aksın kafasını koparttı. elımızde aks yok antalyadan beklenıldı ve pazar sabahı seedıng yaptı. ctesı yaptıgı kalkıstan sonra ayar asamasındakı araca mudahele edemedık ve pazar sabahı aynı derecesını yaptı 12.720.. sonra ayarında degısıklık yaptık kemalcanın ızlenımı dogrultusunda ve sonrakı ılk kalkısı 12.400 sonra 12.350 sonra 12.225 arac kendını yarım sanıye ıyılestırdı..
baska bır ornek msky 10.800 yaptı yarısta 9 yaptı 1 sanıye ıyılestı..cunku mskyda motoru topladıgı gıbı gelmıs seedıngte sorun cıkınca ozgunle cıktılar sanırım soruna bakmak ıcın,duzeltıp geldıler..
soyledıgım gıbı ctesıden gelemeyenler var,araclarında sorun cıkanlar var,aracları ucu ucuna yetısenler var;)
2 basıt ornek verdım bırısı derecesını 0.5 sanıye dıgerı 1 sanıye gelıstırdı.. sen en ıyı bılensın butun gun yarısı sundun ne arabalar derecesını ne kdr dusurdu;) ama sonlarda ıflas ettı:)
erdem ve haluk kardeşlerim size katılıyorum amaaaa.. ;)
c.tesı gunu antreman derecelerınden en ıyısı arac surucusunun ıstegı ıle seedıng derecesı olarak alınacaktır denıldı..
yanı haluk sen c.tesı antremanlara gelıp once 15 kere antreman yapıp (antremanda sınırlama yoktur bu arada) senın tabırınle aracına alıssaydın ve alıstıktan sonra 13.124 yapsaydın sende c.tesı gelıp antreman yapmıs alper akgun gıbı sınıf 3 te en baslarda olup daha az aracla kalkıcaktın ;)
yanı neymıs gene aynı noktaya gelıyoruz;
arabasına daha fazla emek harcamıs,c.tesıden gelıp daha fazla zaman ayırmıs kısıler bu yarısta daha basarılı oluyor..
yanı sure sıstemı ve kalkıs sıralaması dogrudur arkadaslar..
Vts_Power
11-06-2012, 11:36
Ankarali sato evladi yasindaki Hilmi'den azicik ders alsin hirsi bi kenara biraksin. Sato fodepar yapmamla vites atamayip 12.5 suremle ANCAK gecebildi bunada sevindi :) hilminin resmen hakettigi kupayi jest yapip bana vermesi Sato baskaninizin ufkunu acar umarim.
Turbo alicak parasi olmadigi icin yarisa gelmedi yada cekindi herneyse. Kendisine oynadigi kumdan kalelerde basarilar.
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari-fotograflari/123688-10-haziran-rpm-drag-day-fotograf-ve-videolari.html#post5940608
HaLuK-35
11-06-2012, 11:39
cumartesi günü zaten ordaydınız bol bol deneseydiniz size denemeyin diyen oldumu...hatta beni uzaydan mı aradılar bizim süre 13.445 gel geç diye...süremizi yaptık arabayı kapattık dönüyoruz diye :D
Alperim ben seni aramadım o senin kankanın işi sevdiginden takılıyo zaten,ben dialoga girmem işimi yapmaya calışırım biliyosun,ben zaten kimseye herhangi bi kabahat bulmuyorum en bastaki mesajımda da yazdım kendim ettim kendim buldum diye,evet kimse bana kalkma demedi ama kimse kardesim bak guzelce seeding yap ona gore alttan baslarsın da demedi :) zaten bilseydim 2 kere gidip gelip arabayı bırakıp dönmezdim :) ne demek istediğimi 8 temmuzda daha net anlatcam insallah kardesim :) seni de tebrik ediyorum,basarılar..
hsyn_çvk
11-06-2012, 11:39
ozgun oyle bır yazıyorsun kı surdan dusun,
ısmaıl abının aracta seedıngte sorun vardı ve 10.800 yaptı deıl mı? o grupta 5 arac daha olsa toplam 8 arac eder ve ısmaıl abı hepsını gecer yanlıs mıyım? 7 aracla kalkması lazım 7x2=14 kalkıs mınımum.. o sıcakta yazık deıl mı? arka arkaya 14 kalkıs? debrıyaj mı dayanır aks mı? motor kırma ıhtımalı olmaz mı o sıcakta?
benım kı bır onerı kabul edılır edılmez,daha bu konuda yazmıcam.. dunyada boyle eleme sıstemlerı evet var ama baska turlude var..bırısını secıp en ıyısı bu demek ne kdr dogru?
ya erdem baskan ısmaıl cam aracına gerektıgı bujıyı takamamıs dıe seedıngde kotu sure yapmıssa sonra yarısta aaaa bujılerı unuttuk la dııp deıstırıp suresını ıyılestırdıyse bu hata organızasyon olarak benı yada ısmaıl camın sınıfındakı dıger aracları baglarmı baskan??? bujısını zamanında yapıp gelseydı demezmı ınsanlar,zamanında bujısını deıstıren doru zamanı yapar seedıngde rakıbını bekler,aracını tam hazırlayamayan ceremesını ceker en tepedekıne ulasıcam dıye kalkar durur :)
not: ornegın ısmaıl abının aracı ıle verılmesı aklıma o geldıgınden yanlıs anlasılma olmasın ;)
cuma antrenman
cts seeding
pazar yarış olsun :D
cuma antrenman
cts seeding
Formula 1 gibi yani ? :D
edo typer
11-06-2012, 11:47
ya erdem baskan ısmaıl cam aracına gerektıgı bujıyı takamamıs dıe seedıngde kotu sure yapmıssa sonra yarısta aaaa bujılerı unuttuk la dııp deıstırıp suresını ıyılestırdıyse bu hata organızasyon olarak benı yada ısmaıl camın sınıfındakı dıger aracları baglarmı baskan??? bujısını zamanında yapıp gelseydı demezmı ınsanlar,zamanında bujısını deıstıren doru zamanı yapar seedıngde rakıbını bekler,aracını tam hazırlayamayan ceremesını ceker en tepedekıne ulasıcam dıye kalkar durur :)
not: ornegın ısmaıl abının aracı ıle verılmesı aklıma o geldıgınden yanlıs anlasılma olmasın ;)
kanka tamam sen haklısın valla beynım donuyor laf yetıstıremıcem hala sıcaktan beynım zonkluyor..
adam arabasını gece bıtırmıs sabah cekıcıden ındırmıs pıstte cıkarmıs.. bujı secıcek zmnı mı vardı? ılk kez dırect port basıcaktım dıyor yanı test asamasında arac.. aracını test etmeyen yarısa gelmesın de tam olsun:)
kanka kalabalık gruplar n/a lardı yarın obur gun turbo araclar kalabalık olur beraber goruruz kac arac kırılcak;)
HaLuK-35
11-06-2012, 11:47
erdem ve haluk kardeşlerim size katılıyorum amaaaa.. ;)
c.tesı gunu antreman derecelerınden en ıyısı arac surucusunun ıstegı ıle seedıng derecesı olarak alınacaktır denıldı..
yanı haluk sen c.tesı antremanlara gelıp once 15 kere antreman yapıp (antremanda sınırlama yoktur bu arada) senın tabırınle aracına alıssaydın ve alıstıktan sonra 13.124 yapsaydın sende c.tesı gelıp antreman yapmıs alper akgun gıbı sınıf 3 te en baslarda olup daha az aracla kalkıcaktın ;)
yanı neymıs gene aynı noktaya gelıyoruz;
arabasına daha fazla emek harcamıs,c.tesıden gelıp daha fazla zaman ayırmıs kısıler bu yarısta daha basarılı oluyor..
yanı sure sıstemı ve kalkıs sıralaması dogrudur arkadaslar..
benim tek hatam cumartesi antreman derecesinden en iyisi seeding alınır vs denilen cumleyi duymamak zatenyine diyorum bi hata aramıyorum ,neyse cok ta uzatmaya gerek yok zaten ben bizim de fikrimiz durumumuz bu gibisinden yazdım :) 8 temmuzda hava daha da beter sıcak olcak insallah bi kaç tane daha araba tutuşmaz :)
cuma antrenman
cts seeding
bencede tam böyle olmalı... hem arabalar rahat eder hemde seyirci çok çok rahat eder...
bencede tam böyle olmalı... hem arabalar rahat eder hemde seyirci çok çok rahat eder...
boyle çok guzel olur ama hem org. hemde katılımcılar ıcın kulfetlı olur o yuzden su an ıcın zor ama gonul ıster boyle org. olmasını. haaa RPM yaparmı yapar bu işi ama onlarda insan ısınde gucunde ınsanlar.. cuma gunku antreman sadece işin esprisi idi ama cts seeding pazar yarış ımkanı olursa ard arda kalkıs sorunu hallolmus olur..
ay lav yu RPM
edo typer
11-06-2012, 11:52
boyle çok guzel olur ama hem org. hemde katılımcılar ıcın kulfetlı olur o yuzden su an ıcın zor ama gonul ıster boyle org. olmasını. haaa RPM yaparmı yapar bu işi ama onlarda insan ısınde gucunde ınsanlar.. cuma gunku antreman sadece işin esprisi idi ama cts seeding pazar yarış ımkanı olursa ard arda kalkıs sorunu hallolmus olur..
ay lav yu RPM
gokıcım ctesı seedıngler alındı ztn ama arabası yetısmeyen oldu,sorun yasayan oldu o sebeple pazara sarktı ama ctesı orda olanların cogu seedıngını ctesı gunu yaptı:icon_tup:
alpergti
11-06-2012, 11:54
Alperim ben seni aramadım o senin kankanın işi sevdiginden takılıyo zaten,ben dialoga girmem işimi yapmaya calışırım biliyosun,ben zaten kimseye herhangi bi kabahat bulmuyorum en bastaki mesajımda da yazdım kendim ettim kendim buldum diye,evet kimse bana kalkma demedi ama kimse kardesim bak guzelce seeding yap ona gore alttan baslarsın da demedi :) zaten bilseydim 2 kere gidip gelip arabayı bırakıp dönmezdim :) ne demek istediğimi 8 temmuzda daha net anlatcam insallah kardesim :) seni de tebrik ediyorum gayet guzel iş çıkardın,basarılar..
aynen demekki dersinize iyi çalışmamışsınız rpm bu drag yarışını ilk defa yapmıyor en iyi süre yapanın fazla kalkış yapmayacağını bilmeniz gerekiyodu...sen seedingte 13.4xx yapmışsın ona göre araçlarla kalktın...dostum ben her yarışta bişeyler anlatıyorum insanlara ama daha bişey anlamadılar...8 temmuzda görüşmek üzere diyelim o zaman :heyoo:
Şöyle bir uygulama abesmi kaçar
Seedinglerin sonucuna göre gruplar belirlensin.
Sonra araçlar hızlarına göre eşleştirilsin.
Her araç 3 yada 4 kalkış yapsın.
En iyi iki süresisini toplanıp ikiye bülünerek sonuç süresi ortaya çıksın.
En hızlı araç kupayı alsın.
ay lav yu RPM
dediğin gibi cuma baya erken ama cumartesi sıralama aradan çıkmalı ve herkez eksiğini fazlasını görmeli... pazar sabahına hazır olmalı...
pazar acayip sıcaktı yandık piştik... direk yarış başlasa ve bir araç tam süresini yaptığı için 2-3 defa kalkış yapsa hem yarış daha kısa sürer hemde daha zevkli art arda yarış yapılmış olur...
mesela emre ekin cumartesi yaptı hazırlığını süresini çıkardı.. pazar direk kalktı arabasıda kendiside yorulmadı...
seeding zamanlarını cumartesi yapanları en son aldık ve tek seeding yapmış olana bi daha yapmak istermisin yoksa o zamanı mı alalım diye sorduk. Cumartesi iki seeding yapmış olan ve geçerli sebebi olana bir seeding hakkı daha tanıdık vs. vs.
Arabalar üzülmesin diye her kalkıştan sonra isterlerse arabalarıyla ilgilenmeleri için 5 dakika mola verildi ki bu yüzden yarış çok çok uzadı. O molalarda pistte araba ile uğraşmak yerine sigara içenlerde olsa başkasına o hak verildiği için herkese verildi.
Ayrıca isteyen 14.9 veya 14.8 yapacakken 15 küsur yapıp bi üst gruba katılmak yerine alt grupta kaldı böylece alt grubun birincisi oldu bunlar hep yarış taktiği ve kurallara uyduğun sürece nasıl istersen yaparsın.
Ankarali sato evladi yasindaki Hilmi'den azicik ders alsin hirsi bi kenara biraksin. Sato fodepar yapmamla vites atamayip 12.5 suremle ANCAK gecebildi bunada sevindi :) hilminin resmen hakettigi kupayi jest yapip bana vermesi Sato baskaninizin ufkunu acar umarim.
Turbo alicak parasi olmadigi icin yarisa gelmedi yada cekindi herneyse. Kendisine oynadigi kumdan kalelerde basarilar.
Hilmi ye helal olsun abı başka soylenecek soz yok :icon_tup:
Tebrik ederim seni ayrıca Sako gerçekten cok ıyıydı dahada ıyı olacagına ınanıyorum :)
Mehmet Gazihan
11-06-2012, 12:07
Tüm PRM Turk Ailesine çok teşekkürler.. teknik anlamda güzel bir gün yaşattılar bize..
apartopar hazırlayıp TIR a yetişemediğimden sürerek gelmek zorunda kaldığım Polomuz yolda subap problemi çıkardı, patırdamaya başladı, dedim az buçuk yürüyor kalkmadan gitmeyelim, bu halde 12.3 koşabildi bu bile çok sevindirici benim için..
Punisher denemelerinde Geçmeyen viteslerin kurbanı olup 2-1 elendim kendisini tebrik ederim..
ilk seedingimde NOS tetiği takılı kaldı, motor hayati tehlike atlattı ((: sonrası parçalanan filtre borumuz için bize parça tedarik eden Ahmet abime çok teşekkür ederim, ve derecesinden dolayı tebrik ederim..
Ibiza TDI"kendisini tebrik ederim" ı görünce daha ne kadar hafifleyebileceğimizi gördük,
giderilmiş eksiklerle kısmetse Temmuzda görüşmek üzere..
gokıcım ctesı seedıngler alındı ztn ama arabası yetısmeyen oldu,sorun yasayan oldu o sebeple pazara sarktı ama ctesı orda olanların cogu seedıngını ctesı gunu yaptı:icon_tup:
dogrudur kanka
işte katılımcılar cts günü tam katılım gösterirlerde bu sorunlar olmaz diye düşünüyorum(hoş her zaman bi aksilik oluyor bende çok yaşadım son dk sorunları o yüzden anlarım katılamıyan arkadaşları), atladıgım bi husus varsa affola :):):):)
HaLuK-35
11-06-2012, 12:14
aynen demekki dersinize iyi çalışmamışsınız rpm bu drag yarışını ilk defa yapmıyor en iyi süre yapanın fazla kalkış yapmayacağını bilmeniz gerekiyodu...sen seedingte 13.4xx yapmışsın ona göre araçlarla kalktın...dostum ben her yarışta bişeyler anlatıyorum insanlara ama daha bişey anlamadılar...8 temmuzda görüşmek üzere diyelim o zaman :heyoo:
%40 olan önemseme payımı % 50 ye cıkarırsam daha guzel seyler yapcagımı dusunuyorum ac y le ,kolay gelsin.. ;)
öncelikle çoook sıcak 2 gün geçirdik,ctesinden alınan seedingler sonucu yarışı o saate ancak bitirebildik..
Pİstle ilgili okuduğum yorumlara yazacağım 1-2 şey var ; Akhisar pisti yenilenecek arkadaşlar o yüzden şu an eksikleri var bunun farkındayız,padoğu,start alanı,tribünleri en önemli eksiklerinden...yalnııııız,biz bu yarışları pist boş kalmasın,rpm race events adına bu senede organizasyon olsun,yapabildiysek bu spora bir katkımız olsun diye gerçekleştirdik yukarıda saydığım eksiklerimizi gidercek ne sponsorumuz nede imkanımız var heee şikayetçi olan arkadaşlar ben bulurum hallederim derse eyw der elimizden geleni bizde yaparız :)
canlı yayında ufak tefek aksilikler oldu doğrudur,ama bundan 2 sene öncesine kadar ne canlı yayın nede buna benzer birşey vardı ;) bazen aksilikler olabiliyorki canlı yayın sisteminde bir problemle karşılaştık,allem kullem elden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık...istatistikleri barış biliyor bilmem kaç bin izlenme sayısı oldu,bu ve halledebileceğimiz eksikler konusunu bir toplantımızda konuşacağız ztn,gerekirse daha iyi bir sistemle ücrete tabi ama sorunsuz bir canlı yayın sunulabilir..
bakınız genelde maddi konuları içeren sorunlar var,yaptığımız yarışlardan bırakın para kazanmayı cebimizden harcadığımızı saymıyorum bile,Allah onlardan razı olsun ki yarışı yürütebilecek hepsi kendi çevremizden olan mükemmel sponsorlarımız var...
genel olarak güzel bir yarış geçirdik,en önemlisi kazasız belasız olaysız olmasıydı...güzel araçların güzel sürelerin olduğu bir yarış çıkardık ki son 5-6 yılın en iyi ve katılm bakımından en kaliteli araçları olan bir organizasyonu gerçekleştirdik...bazı rekorların kırıldığı atmosferik ve turbo araçların çıkardıkları sürelerdi...bu konudaki en iyi sürelere imza atan kemalcan Kalkır ve ismail Çam a,katılım sağlayan diğer yarışmacı arkadaşlara,araçlar üzerinde emeği olan herkese tebrikler :icon_tup:
emek harcayan,yarışan,izleyen,orada bizlere destek veren tüm dostlara ve sponsorlarımız bizol motor yağları-boos project-mgk güvenlik-tam indir e sonsuz tşk ler :icon_tup:
kara_baskan
11-06-2012, 12:19
Emeği geçen, Yarışan, İzleyen Herkese sonsuz teşekkürler.
Canlı yayında olan sıkıntılar için tekrar özrü borç bilirim. Teknik aksaklıklar, %65 ile çalışan CPU nun 6 saat sonunda kendini kaybetmesi, Radyo Pause'nin diğer organizasyonun araya girmesi ve yayını yedek sunucuya geçirirken oluşan aksaklıklar vs.. Herşey için tekrardan özür izleyicilere. Bu arada aralıksız olarak 5 saat 43 dakika kesintisiz yayın yapmışız :) Kayış sonradan kopmuş :)
Yapılan yorumlar gerçekten yürek kabartıcı. Herkesin parmaklarına sağlık.
Bu arada Ayaklarını uzatıp izleyenler, Sinevizyondan izleyenler, LCD de izleyenler, en önemlisi klima açık izleyenler. Ayar oluyorum size :):)
Cümleten Hayırlı haftalar, hayırlı işler.
hsyn_çvk
11-06-2012, 12:23
rpmturk ekibinin bir ferdi olarak;
-arabalarına para ve emek harcayıp bizimle yarışan yarışçılara
-zamanını ayırıp yarışı izlemeye gelen seyircilere
-drag sporunun devamı için maddi manevi desteğini esirgemeyen sponsorlarımıza
SONSUZ TEŞEKKÜRLER..
Dip not: sölemeden edemiycem canlı yayın hakkında ağır ve sert konusanlar olmus hatta canlı yayın hakkında 2-3 sayfa geyıkde yapılmıs tabıkıde elestırelım eksıklerı solıyelım ama bunları yaparken;
-bu ülkede 2 sene öncesine kadar bırakalım canlı yayın ile drag izlemeyi drag yarışı yapılamadığını
-insanların o kadar emek ve para harcadıkları araçlarının dünya standartlarındaki sürelerini bırakın görmeyi tahmin bile edemediklerini
-o kadar profesyonelce hazırlanmış araçları canlı göremeyip sadece forum sitelerindeki fotoğrafları ile gördüğümüzü
LÜTFEN UNUTMAYALIM...
SAYGILARIMLA
herkesin emegine saglık inş bir dahaki yarışa ordayız ...
konyalı guzel kardeslerımız okuyup feyzzz alıyormusunuz ?
Şöyle bir uygulama abesmi kaçar
Seedinglerin sonucuna göre gruplar belirlensin.
Sonra araçlar hızlarına göre eşleştirilsin.
Her araç 3 yada 4 kalkış yapsın.
En iyi iki süresisini toplanıp ikiye bülünerek sonuç süresi ortaya çıksın.
En hızlı araç kupayı alsın.
bunu yapacak çok bir zamanımız yok ki bunu dün yarışta gördük ctesinden seeding almamıza rağmen pzar gününe sarkan seedingler ve yarış bittiminde saat 20.30 fln dı :)
önerilen ve elden gelen:
ctesi antreman ve seedingler biterse pazara sadece yarışı birakırsanız 40 gibi bir araçla herhangi bir aksilik olmazsa 19.30 gibi yarışı bitirebilirsiniz bundan hızlısı biraz zor,buna örnek olmumsuz geçen yarışlar var arkadaşlar ;)
Yarışan herkesi tebrik ederim.
Yurtdışında alınan zamanlarda çok nadirdir gündüz alınan süre.
Ya akşam üstü güneş batımında yada gece yapılıyor bu süreler.
İnşallah en kısa sürede Akhisar gece yarışı olabilecek şekilde imkanlara kavuşur ve ülkemizin tüm olumsuz (parça tedarik, yakıt vs) şartlarına rağmen bu süreleri çıkartan araçlar gerçek hak ettikleri derecelere kavuşurlar.
canlı yayında ufak tefek aksilikler oldu doğrudur,ama bundan 2 sene öncesine kadar ne canlı yayın nede buna benzer birşey vardı ;) bazen aksilikler olabiliyorki canlı yayın sisteminde bir problemle karşılaştık,allem kullem elden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık...istatistikleri barış biliyor bilmem kaç bin izlenme sayısı oldu,bu ve halledebileceğimiz eksikler konusunu bir toplantımızda konuşacağız ztn,gerekirse daha iyi bir sistemle ücrete tabi ama sorunsuz bir canlı yayın sunulabilir..
Ben de önceki sayfalardaki mesajımda bundan bahsettim. İyileştirmelerin yapılabilmesi için maddiyat gerek. Denirse ki, yarışı izlemek için bu gerek, bunun için de şu para gerek. Şu siteden 5'er 10'ar toplansa denilse bile kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.
Zira en basitinden keyif yaptık resmen. Şahsım adına konuşayım, 13:00'ten 18:00'e kadar arada donmalar da olsa; bir elimde buzlu kola, tabakta mısır, abur cubur vs. oturduğum yerden yarış izledim.
Bu bile bir gelişmedir. Ama bunun da iyileştirilmesi mümkünse yapılabilir dediğim gibi.
Tekrardan teşekkürler RPM Race Events ekibine bu güzel organizasyonu evimize kadar ulaştırıp bizi de organizasyona dahil ettikleri için.:icon_tup:
rpmturk ekibine cok tesekkur ederiz, gecen hafta aksilik aksilik uzerine gelip sabir tasimizin catlamak uzere oldugu anlar oldu, yillardir yarisan bir elip olarak yarislardan once herzaman aksilikler oldugunu biliriz, ama bu sefer ciddi asabimiz bozuldu. bazen ne yaparsan yap mekanigin onune geceniyorsun.
fakat rpmturk ekibinin hazirladigi kusursuz organizasyon sayesinde azda olsa teselli bulduk en azindan oylesine getirdigimiz bir arabanin 10.8 saniye kosarak yaris arabalarinin neler yapabilecegi hakkinda vht pist hakkinda bize fikir verdi. tekrar tekrar rpmturk e tesekkurler bir hatamiz olduysa affola, gecen hafta cok stresliydi.
Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler Fakat benmi göremedim
Drag
1: ?
2:?
3:?
kim oldu
chiefkadir
11-06-2012, 12:41
Bu yarışta biraz daha erken davranıp cuma akşamından yolladık araçları,c.tesi günü araçları görmek ve pazar günü yoğunluğunu bölmek açısından çok iyi düşünülmüştü..
Antremanda 13.4xx yaptıktan sonra izmirden gelen slikleri takıp seeding alalım dedik şansızlıkmı dersin tedbirsizlikmi vites kolu yüzünden yarışamadık.Sağolsun Corsa gsi lı Sezai kardeşimiz çok uğraştı etti ama malesef çözemedik...Antalyadan Serkan ve chare Mustafa kardeşimizin ricası üzerine Hv TypeR la yarıştım ondada ikinci vitese atana kadar baya uğraştım..
Kendi arabamda sıkıntı çıksada o yarış ortamında olmak tanıdık eş dost arkadaşlarla o egsoz gazını solumak ayrı bir zevkti,Rpm ekibine ne desem azdır,Deniz,Selçuk,Erol,Renç ve adını unuttuğum diğer arkadaşlara teşekkür ediyor, özellikle mükemmel bir şekilde sunum yapan Hüseyin kardeşime helal olsun diyorum :icon_tup:
ya ne yazığı bayankuaforumuyuz la biz :) kafanızmı ii kalksın kardeşim kalksın nevarbunda kötü yapmasaydı zamanı ne yapabiilrim Bence doğru bir izlenim
Eray Yümsel
11-06-2012, 12:43
gece yarışını bekliyoruz acilennn.. teşekkürler RPM ekibi ve emeği geçen herkez... tr nın en yavaş 400hp e30 undan sevgiler :D
3 günlük orgz. güzel olur tabiki hele gece yarışları tatından yenmez yurt dışındaki amcalar yapıyosa bizim ülkemizde neden yapılmasın... cadırlar kurulmuş bi yanda konserler ee sonra darg festival alanı gibi güzel bi orgz. bekliyoruz rpm ekibinden..
2011 2012 sezonu güzel imzalar atan rpm ekipine tşkr ederiz..