Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik Tescilde E-Randevu Muzdaribi
Ankara'dan aldığım ve 06 plaka olan aracımın 34 plakaya dönmesi için noterde gerekli başvuruyu yapmıştım.
Bir sonraki süreç ise ikametimin bulunduğu trafik tescil şubesine (Kadıköy) gidip, gerekli evrakları teslim ederek, 34 plaka olması için başvurmak.
Buraya kadar problem yok.
Trafik tescilde işlerin sistematik yürümesi için e-randevu sistemine geçilmiş, internetten randevu alıp öyle gidiyorsunuz.
Mantıken yine çok güzel.
Ancak e-randevu sitesinden randevu almak imkansız. Devamlı dolu diyor.
1 haftadır sabah akşam kolluyorum, bir türlü randevu kapamadım, bugün artık dayanamadım, mesai açılışında gittim, içerde sıra olmamasına rağmen randevum yok diye işlem yapmadılar. Ben de bastım kalayı çıktım.
Hala randevu kolluyorum, bu sefer dolu yerine, BU İŞLEM İÇİN SEÇTİĞİNİZ BİRİMDE HENÜZ BİR PLANLAMA YAPILMAMIŞTIR! gibi saçma bir uyarı çıkmaya başladı.
Var mı bu işten muzdarip?
Nasıl hallolur?
Bu da son durum;
http://b1108.hizliresim.com/11/8/20/6886.jpg
onlarca müşavir randevumu alıyor şimdi.bende alamadım randevusuz gittim biri işlemimi yapmadı sonra müşavirlerin arasına daldım baktım ne yapıyorlar ne ediyorlar diye hatta memur bana müşavirmisin diye sordu :) işimi hallettim yaklaşık 1 saat sürdü. :) yani biraz sabır istiyor.mesela öğlen tatili bitişi biraz daha iyi oluyorlar :) sigaralar içilmiş yemekler yenmiş.birazda acındırma yönetmiyle.halledebilirsiniz.
O kadar atar yaparsan siteyi sana kapatırlar işte :D:D
Güzel bir mail yazıp emniyete ulaştırdım.
Bakalım ne diyecekler.
Atar yapmak istemiyorum. İnsan gibi davranınca da kimse iş çözmüyor memlekette.
mcolgecen
18-05-2012, 19:58
walla allah sabır versin lpg projesinden sonra tanınan 1 ay süreyi e randevunun 7 gün sonraya gün vermesi yüzünden geçirdim 55 tl boş yere ceza ödedim :(
SekoLive
18-05-2012, 22:38
vay arkadaş işe bak..
bizim netten kovalıcak bi durum varsa pm at utku yardım edek
bu arada bende arabayı yeni üstüme alabildim ruhastı ikamet ettiğim yerdenmi arabanın bağlı oldugu yerdenmi yoksa satışı yaptıgım ilçedenmi almam lazım?
benmi gidiyim yoksa emniyet postalarmı bunların cevabı lazm bilen varsa yardım etsin yaw:)
onursumer
18-05-2012, 22:51
Bende ehliyetimi yenilerken yasadim ayni seyleri
2 haftayi gecti zor bos yer buldum da randevu aldim
seko sen bekle emniyetten gelir ki satış sözleşme ile hemende veriyorlar diye biliyorum sıra vs yok,
ukku senin derdinde müşavirlerde bütün randevuları onların doldurup kullandırdığını sattığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum, randevu alırken bazı kişilere has bilgilerin girmesi gerekli ki bu durumlar yaşanmasın diye düşünüyorum
pazar günü sabah yada öğleden sonra saldır yer açıyorlar o gün haftaiçi için ama anında doluyor denk getirmen lazım bende 1 hafta 10 gündür randevu alamıyorum illa para gömülcez anasını satayım
edit:bu arada hemen dal p.tesi için yer açılmış kadıköyde kendi adıma 1 tane fazla alıyorum dolarsa sen halledersin yerime
AHMET1907
19-05-2012, 10:48
Bende ayni problemi yaşadım, ordaki memur en sonunda hangi hangi saat randevulari internette açacağını söyledi o saattte girdim 1 gün sonraya randevumu aldim. Sanirim millet kendi işini kendi yapmasin herkes muameleciyle halletsin ve herkes mutlu olsun diye yapilmiş bi uygulama
erhanarici18
19-05-2012, 16:14
o sistemi kuranında yapanında alayının aq
nefret ettirdiler benide
kardeşim saat tam 8,30 da randevu sistemi açılıyomuş ve 60 kişi ile sınırlıymış
ona göre erken kalkarsan alırsın diye düşünüyorum
allah belasını versin hepsinin
ramo sağolasın, hallettim randevu işini.
10 gündür uğraşıyorum, dün ilk defa yer açıldı.
güzel de bi mail döşemiştim. iyi oldu.
böyle sistem olmaz olsun.
hort gibi olmasın ama ehliyeti kaybettik yenisini çıkarmam lazım çünkü 10 güne kalmaz askerim. bende de aynı uyarı var kaçgündür ne yapmam lazım abiler?