Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo GTI 257 km/h
Rabbit33
24-05-2012, 21:32
Adana dönüşü ufak bir deneme hafıf eğimle beraber 257km yi gördüm .
http://i1189.photobucket.com/albums/z424/malkocoglu33/257yeni.jpg
Polo GTI Max Speed 257km/h - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2BoGGovWicc)
erhanarici18
24-05-2012, 21:41
stock değil dimi bu
Eyup Duygun
24-05-2012, 21:41
Hey maşallah , 1.4 litre 1300kg 257 km/h ..
Yok artik!!!
Muthis rakam Polo icin...
Daha erken 7 ye atsan iyi olurmus...
Ama yagi her 1-2000 km bir gozle kontrol et. Bujileri 7-8 binde... Filtreyi 10 binde guzelce temizle...
Tekrar masallah ;)
Sercan AKCAN
24-05-2012, 21:55
Maşallah maşallah =)
Kanatlarımız eksik :)
kaan_cupra
24-05-2012, 22:00
benim aracım stock ben 236 gormustum dahada gitmez diye düşünüyodum :) maşallah
Rabbit33
24-05-2012, 22:04
Bir ara 240 ta ayağımı cekip geri bastım arabalar selektör kullansan da solu tutturup çekilmiyorlar 239 a düştü geri hızlandım belli oluyo video da yoksa 258-259 olurdu gibi, dahada gitmez zaten .
Rabbit33
24-05-2012, 22:06
benim aracım stock ben 236 gormustum dahada gitmez diye düşünüyodum :) maşallah
Benimki de düzde 241 yapıyor . Hafif eğim olmasa bu süratler zor zaten .
180 bg araba birakinda gitsin
Maaşallah çok güzel gitmiş.
Rabbit33
24-05-2012, 22:13
Yok artik!!!
Muthis rakam Polo icin...
Daha erken 7 ye atsan iyi olurmus...
Ama yagi her 1-2000 km bir gozle kontrol et. Bujileri 7-8 binde... Filtreyi 10 binde guzelce temizle...
Tekrar masallah ;)
Teşekkürler Murat abi ,245 ten aşağı 7 ye atarsam bekliyor baya çok denedim :) Yağı sürekli kontrol ediyorum maşallah eksilme yok, buji için de Yıldayla görüşücem kısa zamanda iridyum BKR7 ile deiştiricem 30 bin bakımını bekliyorum 2000km kaldı .Fitreyi takalı 7 bin oldu ,BMC temizleme kiti gerek, sizde mevcut mudur ?
Onurkk06
24-05-2012, 22:27
maşallah 6 vites son sanıyodum 7 yi görünce şaşırdım rahat rahat gider dahada devir gayet uygun aracı yormadan 240 yapıştır git ne güzel :D
Buji Yildada var,fiyatida uygun.
Yagi ihmal etme...
Kit yerine temizlet ama Mersinden nasil olucak? Kit var elinde,yarin ara...
Yazilim guzel olmus,kac km oldu yaptirali?
Ah biraz hacim olsa...
Cliosportve
24-05-2012, 22:56
Adananın her aracı ciğerli yav
Maşallah
Bruglione
24-05-2012, 23:07
180 bg araba birakinda gitsin
1.4 180 ps
1.4 motor burda onemli olan yoksa daha düşük bg yüksek hacimli araclarlada görebilirsin o top speedi
Maşallah bu arada :)
Rabbit33
24-05-2012, 23:21
Buji Yildada var,fiyatida uygun.
Yagi ihmal etme...
Kit yerine temizlet ama Mersinden nasil olucak? Kit var elinde,yarin ara...
Yazilim guzel olmus,kac km oldu yaptirali?
Ah biraz hacim olsa...
19000 de yapıldı şuan 27500 de maşallahı var sorun yok :icon_tup: Ben de dikkat ediyorum, servise 10binde 1 girmeyi düşünüyorum. bujileri 15000 de 1, filtreyi de 8-10bin de bir temizleyip böyle devam edeceğiz kısmetse ,yağ olarak ta 5-40 a geçmeyi düşünüyorum, koyarlarsa servisten talep edeceğim,koymazlarsa ben sonradan motul marka tedarik edeceğim.
Arasts61
24-05-2012, 23:24
maşallah.
..
golfcu0101
24-05-2012, 23:28
maşallah süper ya 7 ve 257 km daha gidermiydi aceba az da olsa
Selcuk_RoL
24-05-2012, 23:47
çook iyi hız ya maşşallah
goldbergbrk
24-05-2012, 23:54
0 100 5 saniye bile değil diğer videolarına baktımda yol gözükmüyor nasıl bu değer yakalanıyor bayır aşağımı gazlama yapıyosunuz ?
Maşallah valla çok iyi.. sadece yazılım mı var?
ProdriveSTI
25-05-2012, 00:00
Vag grubu son zamanlarda inanılmaz kafamı kurcalamaya başladı çok beğeniyorum tsi motorları,neden benim Jettam tsi değil neden !!
Maşallah bu arada kazasız belasız inş.
Rabbit33
25-05-2012, 00:19
0 100 5 saniye bile değil diğer videolarına baktımda yol gözükmüyor nasıl bu değer yakalanıyor bayır aşağımı gazlama yapıyosunuz ?
Sehir olarak her yer demissin.Misafirim ol ,Mersin e ugrarsan beraber gazlayalim daha aciklayici olur pbox un varsa da olceriz.insanlari neden kandırayım bu forumda . İniş assaği olsa o çekimler yazardım,yukarda ki video da belirttigim gibi ,burdaki insanlar bilgisiz degil, bisuru gti kullanıcıları var onlar bilirler zaten araçlarının nasıl 0-160 hızlandığını :), Aracta evotech yazilim ve carbon filtre mevcut, stock 6kusur civari zaten, suan ise 6 -6.1civari 0-100 ü var bazı pbox ölçümlerine göre 5sn alti oldugunu videodan bakip nasil olctun saglikli olarak video her zaman yanıltır , o videoda ki denemeler otoban düzlügünde, kuyuluk yukurasında viyadük var mersinliler bilir dümdüz orada denendi.
CeM öZeR
25-05-2012, 06:41
Bu bizim yağ yakan gti'lara ne oluyor ya... :eek: :D Bakın beni tahrik ediyorsunuz bir gün 260 + çeker koyarım o olur. :D Hüsnü abi maşallah filtreye verdiğimiz ayar yaradı. 250 yi geçemediğin yerde 257 oldu hız hemde dediğin gibi gaz kesmene rağmen. Şimdi sırada bujiler var ve tabi sonra downpipe + stage 2. Hüsnü abinin arabası 1200 kilo beyler. Araçta cam tavan yok ve tek kapı. Maşallah. :icon_tup:
Polo gti icin gercekten guzel rakam masallah
Hafif eğim aşağı o surate gelmesi normal
Maşallah...
maşallah pololarımızı seviyoruz allaha emanet...
maşallah.mersinde böyle araçları görmek beni sevindiriyor :)
Bu bizim yağ yakan gti'lara ne oluyor ya... :eek: :D Bakın beni tahrik ediyorsunuz bir gün 260 + çeker koyarım o olur. :D Hüsnü abi maşallah filtreye verdiğimiz ayar yaradı. 250 yi geçemediğin yerde 257 oldu hız hemde dediğin gibi gaz kesmene rağmen. Şimdi sırada bujiler var ve tabi sonra downpipe + stage 2. Hüsnü abinin arabası 1200 kilo beyler. Araçta cam tavan yok ve tek kapı. Maşallah. :icon_tup:
Cem filtre ağzıyla ilgili detaylı bilgi almam gerek senden yakın zamanda naptınız da düzelttiniz falan :o
yolda eğim var heralde yoksa stock gti la bu hız imkansız gibi. yada sağlam kadran sapması var.
Ben kendi aracımla (revo stg1) çeşme otobanında 260a dayadım en son. Vites D de kalmış s e almamıştım belki o biraz daha farkettirirdi. Navigasyonun hız göstergesine baktığımda 250 gösteriyordu.
eğimli yolda 270i çok rahat görmüşlüğüm var tabi, yol yetse kadranın sonuna kadarda dayanırdı tahminim.
Rabbit33
25-05-2012, 09:36
Teşekkürler Cem .Senin video yu izledikten sonra stage 2 işine karar verdim deli gidiyor maşallah. bi çekimde sen koy artık kırarsın 257 yi :) 260 ı görmen gerek :)
Rabbit33
25-05-2012, 09:39
yolda eğim var heralde yoksa stock gti la bu hız imkansız gibi. yada sağlam kadran sapması var.
Ben kendi aracımla (revo stg1) çeşme otobanında 260a dayadım en son. Vites D de kalmış s e almamıştım belki o biraz daha farkettirirdi. Navigasyonun hız göstergesine baktığımda 250 gösteriyordu.
eğimli yolda 270i çok rahat görmüşlüğüm var tabi, yol yetse kadranın sonuna kadarda dayanırdı tahminim.
Yolda eğim var dı yoksa bu süratler düzde hayal :) düz yolda 240-241 i geçmiyor. Maşallah tt eğim olsa 270 leri rahat görür .
Egimden ote uzun sure basabilecegi yolu var ;)
Stok Gti in bu hizlara cikmasi mumkun degil zaten,225 lerde kaliyor duz yolda...
Yazilimli hali gayet guzel yuruyor,ozellikle tek kapi ve tavansiz olmasi guzel ;)
Eğimsiz 240 km 220 hplerdekı arac ıcın aslında dusuk, 2.0 olsa keske:D
Cliosportve
25-05-2012, 10:00
Senin topspeede de görmek isteriz Cem
CeM öZeR
25-05-2012, 10:09
Cem filtre ağzıyla ilgili detaylı bilgi almam gerek senden yakın zamanda naptınız da düzelttiniz falan :o
Valla resimleri kaybettim ama havanın ilk giriş hali çok değişik bir hale dönüştürüldü. Arabanın çektiği havanın sesini duyuyorum :D
Araba stage 1 evotech + bmc filtre var :)
Magic Pipe
25-05-2012, 10:16
Valla resimleri kaybettim ama havanın ilk giriş hali çok değişik bir hale dönüştürüldü. Arabanın çektiği havanın sesini duyuyorum :D
Araba stage 1 evotech + bmc filtre var :)
egsozun orjinal mi ? ayrıca şu filtrenin fotolarını görsek ? :)
Filtrenin sırrı bende ;)
Maşallah Hüsnü ...
CeM öZeR
25-05-2012, 10:24
Egimden ote uzun sure basabilecegi yolu var ;)
Stok Gti in bu hizlara cikmasi mumkun degil zaten,225 lerde kaliyor duz yolda...
Yazilimli hali gayet guzel yuruyor,ozellikle tek kapi ve tavansiz olmasi guzel ;)
Abi yazın İzmir-Seferhisar otobanında type R la denerken elektronik kadranda 245 i gördüm düzlükte öyle deme. Gerçi benim arabada bir ibnelik vardı stockken ama halen çözemedim :D Kayseride 250 üzerine çıkabileceğim yol yok malesef. Geçen 250 ye değdim gazı bırakmak zorunda kaldım. Önümüzdeki ay Mersine gitmeyi düşünüyorum polo gti hız rekoru kırmak istemiyorum :p
gurlekyasin
25-05-2012, 10:24
tövbe tövbe şu 1.4 lere şaşıyorum vallahi.maşallah allah esirgesin çok çok iyi...
CeM öZeR
25-05-2012, 10:26
egsozun orjinal mi ? ayrıca şu filtrenin fotolarını görsek ? :)
downpipe ve orta susturucu iptali var, ama ortadan sonrası orjinal..
Müsait olduğum bir zaman çekip yüklerim. :) Sırada hain bir planım daha var :rolleyes:
CeM öZeR
25-05-2012, 10:33
Hain planlar derken ;)
Çokta haince değil canım araba rahat nefes alsın diye :) Şimdi sıradaki işlem geç ısınacak bir yağ bulmak :)
mechanic
25-05-2012, 10:35
valla yaz geliyor fıskiyeye herkes geçsin artık std oldu fıskiye
umut onatoglu
25-05-2012, 14:50
valla yaz geliyor fıskiyeye herkes geçsin artık std oldu fıskiye
Bnm leonda vardi o fiskiyeden mi?
goldbergbrk
26-05-2012, 12:55
Sehir olarak her yer demissin.Misafirim ol ,Mersin e ugrarsan beraber gazlayalim daha aciklayici olur pbox un varsa da olceriz.insanlari neden kandırayım bu forumda . İniş assaği olsa o çekimler yazardım,yukarda ki video da belirttigim gibi ,burdaki insanlar bilgisiz degil, bisuru gti kullanıcıları var onlar bilirler zaten araçlarının nasıl 0-160 hızlandığını :), Aracta evotech yazilim ve carbon filtre mevcut, stock 6kusur civari zaten, suan ise 6 -6.1civari 0-100 ü var bazı pbox ölçümlerine göre 5sn alti oldugunu videodan bakip nasil olctun saglikli olarak video her zaman yanıltır , o videoda ki denemeler otoban düzlügünde, kuyuluk yukurasında viyadük var mersinliler bilir dümdüz orada denendi.
stock 6.9 zaten araç bir yazılım ve filtreyle bu değerler düz yolda imkansız gibi birşey özellikle videodaki saniye ile değilde saatteki kronometreyle bakıyorum yine 5 5.2 sanıye maximum cıkıyo
Polo GTI 0-160 Evotech stg1+Bmc CDA.mp4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=P2AYvYR5tjs) bu video seninse bunu diyorum ben
Maşallah.. Selektör hiç sönmüyor neredeyse devir saatinin orada yanıyor devamlı :)
Yazılımı güncellediniz mi? Bir de egzoz yaptırmamışsınız galiba hala Adana'ya geldiğiniz gün arkadaşlar baya bekledi sizi egzozcuda..
Rabbit33
26-05-2012, 17:36
stock 6.9 zaten araç bir yazılım ve filtreyle bu değerler düz yolda imkansız gibi birşey özellikle videodaki saniye ile değilde saatteki kronometreyle bakıyorum yine 5 5.2 sanıye maximum cıkıyo
Polo GTI 0-160 Evotech stg1+Bmc CDA.mp4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=P2AYvYR5tjs) bu video seninse bunu diyorum ben
Arkadaşım öncelikle neden bu kadar taktığını anlamadım:confused:,ben diyorum ki otoban düzlüğü,sen hala diyosun ki imkansız kronometreyle bakıyorum 5sn ve herseyden önce kendimi niye kandırayım yokus aşşağı olsa yazarım oraya ,videoya inanacaksan ki az çok gösteriyorsa da 6.6.2 civarı gösteriyor ,videonun 6.sn de aracın km si dijitalde 96 yı gösteriyor. bide imkansız diyosun imkansızı tartıştıgın olay da salise onuda nası ölçtüysen bilemiyorum kol saatin kronometresiyle mi ölçtün ?. Sana Yılda arkadaşın pbox ölçümünü veriyorum sadece yazılım ve carbon filtreli 6 sn çıkıyor.downpipe takınca da denedi max 5.8 lere düşürdü. sen 5 sn nası ölçtün sağlıklı larak benim videom da .ben o videonun başını özellikle kestim ivmelenmeden itibaren 6 sn civarı gösteriyor ,sağlıklı değil ama azda olsa belli ,belki fazladır da aşşağı sn olamaz zaten herkes pboxla ölçüyor . İnanıp inanmamak sana kalmış
http://i1189.photobucket.com/albums/z424/malkocoglu33/huy.jpg
Bunu ben olcmustum ;)
5,9 da cikardim o gece %-1,7 egimde...
suan 14,8 sec ceviyor,yeni bir yazilim deniyor Yilda bey,bu aksam tekrar test edicem,bakalim...
Su 1.4 motor yuzunden milletin istahi kabardi,helal Tsi a, 1.6 tsi cikibca iyice kizisicak ortalik... Sanirim 270-280 hp ler cadde de mumkun olucak...
Rabbit33
27-05-2012, 11:39
Murat Abi sağlıklı olursa upgrade edebiliriz değil mi ?:love: Valla şu motor çıktı çıkalı herkesin rüyalarına girer oldu ne yapılsa şeytan dürtüyo yetmiyor başka alternatifler aranıyor:) Yakında 300hp yaptım diyen olursa şaşırmıycam :)
1.6 tsi lar modlu 300 hp yuruyor ancak pro halde...
Caddede 270 ler olur heralde.
1.4 de mekanik olarak ugrasan cok,250 hp cikiyor ancak tork ve senkronizasyon en buyuk problem.
Bence max 220-230 lar bu isin hakki...
TYPERHAKAN
27-05-2012, 20:52
1.6 tsi lar modlu 300 hp yuruyor ancak pro halde...
Caddede 270 ler olur heralde.
1.4 de mekanik olarak ugrasan cok,250 hp cikiyor ancak tork ve senkronizasyon en buyuk problem.
Bence max 220-230 lar bu isin hakki...
bizim 2.0 tsi lerin hakkı nedir sizce,ve nasıl bir motor sizce beyeniyormusunuz parasına göre.
Yazilim ve kat iptali ile 330 hp ye yakin gucler cikiyor 265 lik motordan, daha ne olsun?
Ben cok begeniyorum ve o sinifta cok basarili.
Ozellikle tts deki komboyu begeniyorum.
Kullanisli bir 4 ceker-hafif ve dsg...